Είναι τα όνειρα που τελειώνουν και όταν ξυπνήσουμε και ξανακοιμηθούμε βλέπουμε τη συνέχεια. Τι εννοώ: Είναι όνειρα όπως βλέπουμε ένα έργο, τελειώνει το πρώτο επεισόδιο και μετά βλέπουμε άλλο όνειρο και συνεχίζεται, όπως βλέπουμε το δεύτερο  επεισόδιο στο ίδιο  σήριαλ.  Αυτά είναι συνειδητά, αλλά ασήμαντα όνειρα κατά 50% ή σημαντικά  ασυνείδητα  όνειρα κατά 50%. Η σωστή ερμηνεία φαίνεται όταν ξέρουμε σε ποια κατάσταση βρισκόταν το άτομο τη στιγμή που ονειρευόταν. Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς άλλος, μόνο το άτομο που ονειρεύεται.

http://cdn.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2016/02/3af36cc86587916826ed4999b2125eb6.jpg
Τα σειριακά όνειρα μοιάζουν με ένα σήριαλ που καθε φορά βλέπεις τη συνέχεια.

Γίνονται 100% σημαντικά, μόνο  όταν δούμε το τελευταίο κομμάτι, που φαίνεται το πραγματικό αποτέλεσμα του ονείρου. Είναι μια κατάσταση που τώρα αρχίζει, αλλά θα ολοκληρωθεί στο μέλλον. Θεωρούνται ημιτελή όνειρα,  τα οποία κάποτε ολοκληρώνονται και μπορούν πια να ερμηνευτούν. Τις περισσότερες φορές είναι τριλογίες,  τις οποίες στέλνει ο θεός.Τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα καλό και ενθαρρυντικό.

Σειριακά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.