Σαλιγκάρι
Αν δείτε σαλιγκάρια στ’ όνειρο σας, σημαίνει πως σας τριγυρίζουν ανησυχητικές καταστάσεις.
Αν δείτε πως πατούσατε πάνω σε σαλιγκάρια, σημαίνει πως θα έρθετε σε επαφή με αντιπαθητικά πρόσωπα.

Σαλιγκάρι

33 σχόλια στο Σαλιγκάρι

 • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 09:57
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα ειδα στον υπνο μου ότι ετοιμαζόμουν να πάμε κάπου γιατί μου έδειχνε ο άντρας μου ρούχα σε κρεμάστρες και πήγα σε ενα λεκανακι και επλενα σαλιγκάρια έβαλα νερό και τα ετριβα για να καθαρίσουν ήρθε ο άντρας μου και μου είπε φυγε εσύ θα τα καθαρίσω εγώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 10:01
   Σύνδεσμος

   Σε κάποια μέρη την μεγάλη εβδομάδα έχουν το έθιμο να τρώνε σαλιγκάρια. Ισχύει κάτι τέτοιο στην δική σου;

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 στο 03:04
  Σύνδεσμος

  Γεια σας …ειδα ονειρο σαλιγκαρια μεσα σε καφασι μπολικα να περπατανε κιολας σαν να βγαινουν κ εξω απο αυτο …..τι ειναι ?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι στην αναβροχιά είσαι κλειστή και μετά από κάθε πρωτοβρόχι αλληγορικά οι σκέψεις και οι ιδέες σου βγαίνουν στην επιφάνεια και προχωράς με αργό ρυθμό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017 στο 10:27
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Είδε η μανα μου ότι μάζευε σαλιγκάρια (εκείνη μόνο) με την μάνα της που έχει πεθάνει (ΜΑρία), και είχαν βγει από το καβούκι τους και έλεγε: Κοίτα πόσο μεγάλα είναι. Δεν θυμάται κάτι άλλο/ αν είχε μαζέψει πολλά ή που τα έβαζε.
  Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο για την μαμά σου. Θα περάσει μια περιπέτεια με την υγεία της. Όμως, το σαλιγκάρι θα της σώσει τη ζωή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:50
  Σύνδεσμος

  Με ρωτάς εάν προσεγγισες την αλήθεια την να σου πω νομίζω πως ναι νιώθω λίγο πεσμένη ψυχολογικά τον τελευταιο καιρο πιο πολύ όσο αναφορά τα ερωτικα μου πρόσφατα χάλασε μια σχέση τώρα νιωθω ανασφαλεια και αβεβαιοτητα πάει να γίνει κάτι νέο αλλά δεν ξερω δυστάζω φοβάμαι μην πληγωθω ξανά αυτά.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 17:28
   Σύνδεσμος

   Αυτός ο δισταγμός σε χώνει βαθιά. Η θετική σκέψη είναι η βροχούλα που θα σε κάνει να βγεις. Δες πράγματι ότι θα σε πληγώσει και μετά χώνεσαι όσο πιο πολύ θες. Είναι κρίμα από φόβο να χάνεις την ελπίδα που μπορεί να σου δώσει μια νέα σχέση. Διάβασε τον αλυσοδεμένο ελέφαντα στην παιδική γωνιά. Κάτι θα σε διδάξει. Τα σαλιγκάρια συγκρατούν το έδαφος, σαν να λες ότι η ακινησία να δοκιμάσεις μια νέα σχέση σε γλιτώνει να πληγωθείς. Τι καταφέρνεις να μένεις να κρατάς το έδαφος, σαν τον Άτλαντα τον ουρανό να μην πέσει. Άστον να πέσει να δούμε τι θα γίνει. Η Πολύμνια σε ωθεί να προσπαθήσεις. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να βγεις στο έδαφος. Μπορείς; Εφόσον το επάγγελμά της έχει να κάνει με την ομορφιά σου λέει να περιποιηθείς και να βγεις, ώστε να έχεις επιτυχία αυτή την φορά. Μην αφήνεις καμιά ευκαιρία. Θα το μετανιώσεις. Τώρα, που το όνειρο σε ωθεί να βγεις, θα το κάνεις;

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:23
  Σύνδεσμος

  Λειπό ειμαι σε μια φάση περίεργη και έχω πολύ άνχος και υπάρχει και κάτι νέο ερωτικά εννοω στη ζωή μου που ειναι ακόμα σε πολύ αβεβαίη φάση και με απασχολέί και αυτό εάν θα εξελιχθεί η όχι αυτά Νεκταρια μου…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:25
   Σύνδεσμος

   Γιατί το έβαλες στο λήμμα σαλιγκάρι; Την ξέρω την ιστορία σου με τη γιαγιά και τον νεαρό που σου προξενεύει. Όλα καλά θα πάνε. Ηρέμησε.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:03
  Σύνδεσμος

  Exω μείνει άναυδη από την ερμηνεία και την σύνδεση σου δε θα πήγαινε καν το μυαλο μου σε ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:06
   Σύνδεσμος

   Έχω πει πολλές φορές ότι όσο εντυπωσιακή κι αν είναι μια ερμηνεία δεν αξίζει αν δεν προσεγγίσω την αλήθεια. Έτσι ακριβώς αισθάνεσαι;

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 10:51
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας είδα χθες το εξής ονειρο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας ειμουν λέει μαθήτρια στην πραγματικότητα δεν είμαι κοντεύω τα 30, δασκάλα μου ήταν μια κοπέλα μου είναι μακιγιέρ στην πραγματικότητα η Πολύμνια είχαμε μάθημα και ζητούσε από κάποιον μαθητη να της πει το μάθημα εγώ είχα μπροστά μου ανοιχτό βιβλίο διάβασα μια στα κλεφτα το μάθημα γιατί δεν το ήξερα και σήκωσα χέρι για να πω μάθημα εκείνη μου έδωσε το λόγο και τα είπα σχεδόν όλα σωστά μόνο μια λεπτομέρεια ξέχασα κοιτάω πίσω το βιβλίο μου και βλέπω μία εικόνα τα σαλιγκάρια να είναι σε σειρά και από πάνω να έχει χώμα σαν να (βλέπω το υπέδαφος) βλέπωντας την εικόνα λέω στη δασκάλα μου τα σαλιγκάρια συγκρατούν με τα κελύφη τους το χώμα για να μη γίνει καθυζιση του εδάφους κ εκεί ξύπνησα .

  Βγαίνει νόημα η είναι η φαντασία μου

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   Τρελό το πόρισμα στο τέλος και άσχετο όνειρο θα έλεγε κανείς, αλλά είναι ανώτερο πνευματικό και βαθύ όνειρο, που λίγοι καταλαβαίνουν και μπορούν να συνδέσουν τα ασύνδετα. Αν σου πω τι σημαίνει η Πολύμνια, δεν θα βρεις σύνδεση. Όμως υπάρχει. Η Πολύμνια ήταν η μούσα των ύμνων προς τους θεούς και της μουσικής. Αυτό δείχνει ότι είναι αποσυντονισμένο το σύστημά σου. Προσπαθείς να συντονιστείς. Τα σαλιγκάρια είναι τα στοιχεία που σε παίρνουν πολύ βαθιά προς τα κάτω, σε στέλνουν στο υπέδαφος και για να μείνεις εκεί, σου δίνουν την πεποίθηση ότι αν βγεις από εκεί που βρίσκεσαι εγκλωβισμένη θα διαλυθεί το έδαφος, ότι εσύ το συγκρατείς. Άρα, φαίνεται ότι τα σαλιγκάρια που είδες είναι η κατάσταση που βρίσκεσαι και πρέπει να βγεις από το υπέδαφος, αλλά ποιο είναι το έναυσμα, το πρωτοβρόχι. Αυτό μπορεί να είναι ένα τραγούδι, ένας ύμνος της αγάπης, η ελπίδα, η ίδια η αγάπη αλληγορικά. Η Πολύμνια λοιπόν θα σου τα διδάξει αυτά. Άρα, σου λείπει το έναυσμα να βγεις από το υπέδαφος. Δεν θα καταστραφεί το έδαφος όταν φύγουν τα σαλιγκάρια, θα συνεχίσει να υπάρχει. Βγάλε αυτή τη σκέψη από το μυαλό και θα βγεις από το υπέδαφος άμεσα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 07:39
  Σύνδεσμος

  Καλή σας μερα! Είδα οτι βρηκα ενα σαλιγκαρακι στο σπίτι και προσπαθουσα να βρω κάτι σαν κουτακι ωστε να το παω στο δάσος να το αφησω ελεύθερο.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο 03:55
  Σύνδεσμος

  ξέχασα το σημαντικότερο! όποτε μπορέσετε και όποτε βρείτε χρόνο!
  καταλαβαινω οτι έχετε πολλά όνειρα να εξηγήσετε και δεν θέλω να σας κουράζω! <3

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο 03:30
  Σύνδεσμος

  Άσχημο όνειρο ε? ειδα οτι ήμουν στο παλιό μου σπίτι στι κρεβάτι με εναν άντρα μεγαλυτερο μου και αγκαλιαζόμασταν αλλα μέσα μου σκεφτόμουν τι κανω? αφου θελω τον πρωην μου! και εκεινη την ώρα ειδα στον τοιχο 3 σαλιγκαρια να περπατάνε… δεν έχω δει ξανά σαλιγκαρι, δεν ειναι καλο ε?
  σας ευχαριστώ πολύ!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 17:46
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι έχεις έντονες ανησυχίες και βλέπεις τη ζωή σου να πηγαίνει με αργούς ρυθμούς σε όλους τους τομείς. Δεν μπορείς να πάρεις καμία πρωτοβουλία και αφήνεσαι σε ό,τι προκύψει.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 στο 06:00
    Σύνδεσμος

    Έχετε απόλυτο δίκιο!
    Το τελευταίο διάστημα μου ήρθαν όλα τόσο ανάποδα.. κουράστηκα να κλαίω..
    Έτσι παραιτήθηκα απο όλα..
    Ελπίζω το όνειρο με τα ψωμιά να φέρει κάτι καλό!
    Ευχαριστώ πολύ και πάλι! <3

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 11:50
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σε ολη την ομαδα του ονειροκριτη!

  Ειδα πως καθομουν σε τραπεζι και ενας αντρας αγνωστος σε μενα αλλα στο ιδιο τραπεζι ετρωγε σαλιγκαρια… ηταν πολυ μεγαλα και ηταν μαγειρεμενα σαν κοκκινιστα.
  Εγω μαγειρεμενα τα σιχαινομαι, μου λεει παρε και εσυ…εγω πηρα ενα στο δαχτυλο μου και σαν να μου βυζακωσε το δαχτυλο…λες και ηταν ζωντανο… εγω το σιχαινομουν και καταφερα να το ξεκολλησω απο το νυχι μου.
  Σημαινει κατι ασχημο το ονειρο μου ??

  Σας ευχαριστω πολυ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 12:07
   Σύνδεσμος

   Επειδή δεν τρως αυτό το φαγητό είναι όνειρο αηδίας.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 11:14
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστω πολυ!!
    Και γω νομιζα οτι θα ειναι μπελαδες!!

    Και παλι ευχαριστω για το χρονο σας, να στε καλα.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 14:43
  Σύνδεσμος

  οντως εισαστε αετοι!αυτο το καιρο προσπαθω να ξεκαθαρισω μια κατασταση με ενα σπιτι το οποιο μου βγαζει συνεχως εμποδια…τι να πω.μπραβο σας.μπορουμε να ξερουμε αν θα εχω αισιο τελος..??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 14:52
   Σύνδεσμος

   Όχι από το όνειρο αυτό. Περίμενε ένα σειριακό, το οποίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα σου δώσει τη λύση που ζητάς. Ένας είναι ο αετός εδώ. Εκείνη βρήκε την ερμηνεία σου και σε εκείνη αξίζουν τα συγχαρητήρια. Να είσαι καλά.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 10:44
  Σύνδεσμος

  γεια σας.ειδα σαλιγκαρια στον υπνο μου,χοντρα ομως και με κελυφος.ηταν σε ενα καινουριο σπιτι που υποτιθεται οτι ειχα μετακομισει(δεν μου αρεσε ομως αυτο το σπιτι)να σημειωσω οτι γενικα δεν τα σιχαινομαι τα σαλιγκαρια/ευχαριστω για το χρονο σας!

  Υ.Γ.διαβασα πολλες και διφορουμενες ερμηνειες για τα σαλιγκαρια στο νετ.μεχρι και για χρηματα να κερδισεις διαβασα,……………!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 13:39
   Σύνδεσμος

   Το ονειρο σου δείχνει μια νεα κατασταση στην ζωή σου,με εμπόδια και καθυστερησεις που εννοείται οτι δεν θα σου αρέσει.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 14:10
    Σύνδεσμος

    Ομολογώ σήμερα ότι έχεις μεγάλη έμπνευση. Κι αυτή η ερμηνεία με εντυπωσίασε. Να προσθέσω μόνο μια λεξούλα μεγάλα εμπόδια και καθυστερήσεις. Μπράβο αετέ μου.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 14:16
     Σύνδεσμος

     Κάτι πρεπει να κάνω πάντως με τον πληθυντικό!χαχαχα όλα μου φαίνονται σαν 1 προβλημα ενω είναι πολλά!χαχαχα

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 14:20
      Σύνδεσμος

      Όχι, σωστά είναι. Εγώ έκανα λάθος γι’ αυτό έσβησα την απάντηση. Η κατάσταση είναι μία το σπίτι. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις είναι πολλά. Καλά το είχες γράψει.

      Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.