Ρόδι
Αν δείτε ρόδια στ’ όνειρο σας, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε σωστά τα υλικά μέσα που διαθέτετε για ν’ αποκτήσετε πλούτο γνώσεων και όχι για να αναζητήσετε τις απολαύσεις που καταστρέφουν το σώμα και την ψυχή.
Αν δείτε πως η αγαπημένη σας, σας έδωσε ρόδι, σημαίνει πως αρχικά θα δελεαστείτε από τα θέλγητρα μιας πανούργας γυναίκας, αλλά οι εσωτερικές σας δυνάμεις θα σας διαφυλάξουν από την υποδούλωση σ’ αυτή.
Αν δείτε πως τρώγατε ρόδι, σημαίνει πως θα γοητευτείτε από τις αρετές κάποιου προσώπου.

Ρόδι

47 σχόλια στο Ρόδι

 • Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 στο 21:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  χθες το βράδυ είδα στον ύπνο μου ένα ρόδι ανοιγμένο με πολύ μεγάλους και κατακόκκινους πυρήνες. Σκέφτηκα πόσο περίεργο είναι το μέγεθός τους για ένα ρόδι κι όταν το εξέτασα πιο προσεκτικά ανακάλυψα ότι στην άκρη είχε αρχίσει να σαπίζει, αλλά επειδή δεν ήταν μεγάλο το κομμάτι σκέφτηκα ότι δεν πειράζει επειδή θα το κόψω.
  Τι σημαίνει το όνειρό μου;
  Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 στο 12:17
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  Χθες το βράδυ είδα στον ύπνο μου ένα σπασμένο ροδι κατακόκκινο με πολύ μεγάλους πυρήνες. Κι ενώ σκεφτόμουν πόσο ασυνήθιστα μεγάλοι ήταν οι πυρήνες του ροδιου, παρατήρησα ότι ένα μέρος αυτού στην άκρη ήταν χαλασμένο. Αλλά σκέφτηκα δεν πειράζει θα πάρω ένα μαχαίρι και θα το αφαιρέσω το κομμάτι αυτό.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:58
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι ήταν πρωτοχρονιά κι εμείς πήγαμε σε ένα μαγαζί για να κάτσουμε μιας και δεν είχαμε κλείσει κάτι άλλο. Στο τραπέζι καθόμασταν εγώ, η αδερφή μου και απέναντι η γιαγιά μου που δεν ζει πια. Στο τραπέζι ένας σερβιτόρος μας σέρβιρε αρχικά σε ένα ταψί τύπου πυρέξ ρόδι καθαρισμένο και τρώγαμε. Μετά μου φέρνουν μια μεγάλη γαβάθα με ρόδια κι εγώ έτρωγα. Στη συνέχεια τσακώθηκα λέει με την αδερφη μου γιατί μου είχε πάρει ένα καινούριο ριγέ πουκάμισο το οποίο είχα μόλις αγοράσει 55 ευρώ! Εκείνη ισχυριζόταν ότι το πλήρωσε αυτή, κι εγώ για να αποδείξω ότι το πλήρωσα πήγα στην τράπεζα και ρώτησα να ελέξουν τον λογαριασμό μου και όντως το χα πληρώσει. Τελικά το πουκάμισο το πήρα εγώ. Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:00
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι πολλοί τσακωμοί με την αδερφή σου γίνονται άδικα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:03
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία! Με την αδερφή μου όμως δεν τσακώνομαι σχεδόν ποτέ!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:13
     Σύνδεσμος

     Τότε είναι ειδικό ή αντίθετο όνειρο.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 13:26
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.Είδα ότι φύτευα στον κήπο σπόρους ροδιάς σήμερα.Τι είναι;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 17:17
   Σύνδεσμος

   Όταν φυτρώσουν οι καρποί θα πάρει βραβείο Είναι η εμφύτευση καλών σκέψεων και η προσπάθεια να πετύχουμε μια καλή υγεία. Όταν βγάλει καρπούς πετύχαμε!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:16
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ’ΟΛΟΥΣ/ΕΣ.ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:19
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο που παίρνει βραβείο. Δηλώνει ότι θα σου χαρίσει υγεία και αφθονία.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:24
    Σύνδεσμος

    ΑΧ Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Η ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:31
     Σύνδεσμος

     Σε όλους τους τομείς, επειδή δεν θυμάσαι, γι’ αυτό βραβεύτηκε. Αν σου το έδωσε άνδρας είναι μόνο στον ερωτικό τομέα. Αν αυτός που θέλεις, δηλώνει ότι είναι αβέβαιο αν θα είναι μαζί του ή με κάποιον άλλο. Εξαρτάται από την πνευματικότητα που έχεις.

     Απάντηση
   • Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 στο 20:38
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα σας,
    Είδα στο όνειρό μου ένα καλάθι φτιαγμένο όμως από πορτοκάλια, μεγάλο και βαθύ, οπού ήταν όλο γέματο ρόδια εώς επάνω, θυμάμαι καθαρά την αντίθεση των χρωμάτων κ πόσο εντύπωση μου είχε κάνει, έπιασα ενα ρόδι που ήταν πάνω από τ’άλλα το περιεργάστηκα, ήταν μεγάλο και κόκκινο, αλλά δεν το έφαγα και το άφησα πάλι πισω, απλά τα κοιτούσα γιατί ήταν πολύ όμορφα.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 18:38
     Σύνδεσμος

     Επειδή είσαι γεμάτη υγεία και ευεξία δεν τα έφαγες. Τα τρώμε για να αποκτήσουμε τα παραπάνω. Εσύ δεν χρειάζεσαι περισσότερα. Απλά, χαίρεσαι αυτά που έχεις. Είσαι γεμάτη απ’ αυτά.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 στο 16:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι ο Φάνης μου είπε “Πάρε ένα ρόδι να φας”, βλέπω ένα ρόδι στα χέρια μου, πράσινο από έξω, αλλά όταν το ξεφλούδιζα, έβλεπα ότι είχε μεγάλα κατακόκκινα σπόρια, δεν είδα να τα τρώω. Εν τω μεταξύ μου είπαν ψέματα, ο Φάνης δεν έχει άλλη, κατάλαβα από τα λεγόμενα του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για κάτι άλλο, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 00:53
   Σύνδεσμος

   Για να είσαστε όμως μαζί δεν έπρεπε να σου δώσει ροδι.Τα όνειρα που περιέχουν το άτομο για το οποίο ενδιαφερόμαστε είναι αντίθετα.Κάποιος άλλος θα σου προσφέρει την ευτυχία.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 12:35
    Σύνδεσμος

    Δεν μου το έδωσε ο ίδιος, μου είπε έτσι, αλλά το ρόδι εμφανίστηκε ξαφνικά στα χέρια μου, κι ο Φάνης είχε φύγει όταν το ξεφλούδιζα.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 13:12
     Σύνδεσμος

     Εκείνος όμως σου πρότεινε να το φας.Ας περιμένουμε ενα πιο ξεκαθαρο όνειρο.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 στο 20:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα ότι είχα πάει στο γήπεδο και εκεί πέρασαν κάποια παιδιά με τις στολές τους. Εγώ φορούσα μία μπλούζα πολύ ωραία (δεν υπάρχει) ροζ και ξαφνικά στα χέρια μου εμφανίζετε ένα ρόδι σπασμένο. Δεν λερωθηκα ουτε δοκιμασα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:12
   Σύνδεσμος

   Ήρθε η στιγμή να αγωνιστείς για να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και έχεις μπόλικη ενέργεια να δώσεις. Είσαι ακόμα στην αρχή.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στο 08:31
  Σύνδεσμος

  καλημέρα κορίτσια!εχ8ες ειδα πως ετρωγα ροδι..κα8ομασταν στο τραπεζι στο πατρικο μου,εγω,3 αγνωστες κοπελες που υποτι8ετε ηταν φιλες μου,ενας επισης αγνωστος κυριος κ ενας φιλος μου που εχω χρονια πολλα να τον δω!κουβεντιαζαμε διαφορα(ουτε που 8υμαμαι)κ εγω ετρωγα με λαιμαργια ένα κατακοκκινο ζουμερο ροδι.Ητανε πολύ γλυκο κ το απολαμβανα..ο φιλος μου αυτος κα8οταν από αριστερα μου και του εδωσα ροδι από μενα λεγοντας ποσο νοστιμο κ υγιεινο είναι..μετα ειδα να λερωνομαι από τα ζουμια στο παντελονι…αυτό ηταν!ειχε προηγη8ει κ άλλο ονειρο …τα συνδεσα μαζι σαν να ταν ένα αλλα δε το 8υμαμαι κα8ολου..επαι3α τζοκερακι για την Κυριακη λετε να εχουμε τιποτα καλο?χαχαχαχ!!ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στο 13:13
   Σύνδεσμος

   Όχι, δηλώνει καλή υγεία. Επειδή λέρωσες το παντελόνι δεν θα κερδίσεις. Πιο πολύ μαντάρα τα έκανες.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στο 13:59
    Σύνδεσμος

    ευχαριστω Νεκταρια,αχ χαμενο παλι το τζοκερ .. χαχα!! δε πειραζει όμως αμην να εχουμε καλη υγεια!!μανταρα ως προς τι?

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 στο 18:25
     Σύνδεσμος

     Ως προς κάποιο τομέα που δεν διευκρινίζει ποιον.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016 στο 14:34
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, ονειρεύτηκα πως κάτω από μια Ροδιά, που ηταν φορτωμένη με ώριμα ροδια, ήταν μια τεράστια κάσα γεμάτη με ροδια (και λίγα μικρά κατακόκκινα μήλα) την οποία θα έπαιρνα σπιτι-προοριζόταν για μένα. Μετά από λίγο είδα πως ερχόταν καταιγίδα κ έσπευσα να καλύψω την κάσα με μια μαύρη σακούλα για να τα προφυλαξω. Στο ίδιο όνειρο είχα κάποια ανίατη νόσο αλλά δεν ανησυχούσα γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα γίνω καλά.
  Τέλος σε κάποια στιγμή καθόμασταν κ συζητουσαμε με μια παλιά “καψουρα” μου κ μου έκανε εντύπωση γιατι ήταν πολύ γλυκομιλητος. Η ροδια ήταν του πατέρα του.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 16:49
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ήρθε η ώρα να τον ξεπεράσεις και να γίνεις καλά. Ήρθε η στιγμή να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου με ένα γλυκομίλητο άτομο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 στο 15:27
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα ότι το αγόρι της αδελφής μου έτρωγε και εγώ του ζήτησα να μου δώσει ένα μήλο αλλά ήταν στην άκρη σάπιο (πράσινο μήλο)

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 στο 17:12
   Σύνδεσμος

   Το ρόδι που κολλάει; Έτρωγε εκείνος ρόδι κι εσύ του ζήτησες μήλο; Γιατί το έβαλες στο λήμμα ρόδι;

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 12:28
  Σύνδεσμος

  Δεύτερο όνειρο απόψε! Ειδα ότι ήμουν σε ένα δρόμο της πόλης που σπουδάζει ο γιός μου, όπου πουλάνε μπαχαρικά διάφορα. Εκει συνάντησα κάποιον άγνωστο κύριο, που υποτίθεται ότι τον γνώριζα απο τη πόλη μου. Ειχε στα χέρια του ένα σημείωμα που του είχε δώσει η γυναίκα του να αγοράσει κάποια πράγματα και με ρώτησε σε ποιο κατάστημα θα πάει. Θυμάμαι μόνον το πρώτο που έγραφε και ήταν ρόδι και μου είπε ότι ήθελε σταγόνες (?) , εγώ στο όνειρο κατάλαβα αυτό που ζητούσε και υποτίθεται ότι ήθελε εσάνς ροδιου , όπως και αυτού του περιεχομένου ήταν και τα υπόλοιπα πράγματα που ήθελε να αγοράσει (πρεπει να ήταν και βανίλια στο σημειωμα). Ρώτησα τότε την Ειρήνη που ήταν μαζί μου και υποτίθεται είχε αγοράσει για τη μητέρα της παρόμοια πράγματα , σε ποιο κατάστημα τα πήρε και αυτή άρχισε να του εξηγεί. Να πώ εδώ ότι δεν ήξερα ότι υπάρχει εσάνς ροδιού, σήμερα το έψαξα και όντως υπάρχει.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 12:32
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δηλώνει ότι θα γοητευτείς από τις αρετές του γιού σου και αυτό θα σε ηρεμήσει ψυχολογικά.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 12:53
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία μου! Με γοητεύει ο ένας με απογοητεύει ο άλλος και τούμπαλιν. Υπαρχει τελικά ποτε ηρεμια για τη μάνα? Οχι, ναναι καλά τα παιδάκια μας και εμεις να αντέχουμε !!!!!!

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 12:56
     Σύνδεσμος

     Μακάρι να ήμουν μάνα κι ας βασανιζόμουν!!! Έτσι είναι και τα ανίψια φωτεινή μου. Μεγαλώνουν κι έχουν απαιτήσεις.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 13:19
      Σύνδεσμος

      Αχ βρε Νεκταρία μου απο το βάθος της ψυχής μου στο εύχομαι!
      Θα έρχονται στιγμές όμως να ξέρεις, που θα λές “Που έμπλεξα!!!” Πέρα απο τη πλάκα όμως , είναι το μεγαλύτερο δώρο του Θεού στον άνθρωπο, αν το θέλεις τόσο πολύ να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει! Ελπίζω να μας το πεις να χαρούμε κι εμείς με τη χαρά σου….

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 13:23
       Σύνδεσμος

       Ευχαριστώ για τις ευχές σου, να είσαι καλά!!!

       Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 στο 14:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.Είδα στον ύπνο μου ότι μια πρώην σχέση μου, μου έδωσε να φάω ένα σπυρί από ρόδι το οποίο ήταν πολύ γλυκό.Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 στο 20:57
   Σύνδεσμος

   Είναι ενα αντίθετο όνειρο.δείχνει οτι αυτό που σου προσέφερε ηταν πικρα όχι ευτυχία…

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 14:25
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια. Είδε η μητέρα μου εχθές το βράδυ πως είχε σπάσει ο πατέρας μου στην είσοδο του σπιτιού ένα ρόδι. Δεν είδε την διαδικασία,ούτε τον πατέρα μου. Απλά ήξερε πως το είχε σπάσει ο πατέρας μου. Εκείνη λερώθηκε λίγο στο παντελόνι της. Έπειτα είδε πως έτρωγε ο αδερφός μου το ρόδι. Υπάρχει κάποια ερμηνεία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 14:46
   Σύνδεσμος

   Είναι καλό όνειρο.η μητέρα σου νιώθει οτι ο πατέρας σου στηρίζει την ευτυχία και την τυχη του σπιτικού τους.νιώθει οτι πλημμυρίζει με καρπους ευτυχίας το σπίτι σας και ευθύνεται κυριως ο πατέρας σου γι αυτό.επίσης νιώθει οτι ο αδερφός σου γεύεται αυτήν την τύχη και την ευτυχία.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 15:12
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Μόνο αυτήν την ερμηνεία έχει; Σε ρωτάω γιατί ο αφερφός μου βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο καθότι άνεργος και γενικά δε διανύουμε και την καλύτερη περίοδο. Όχι ενδοοικογενειακά. Προβλήματα οικονομικής φύσεως. Ευχαριστώ και πάλι.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 στο 21:40
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,ειδα παλι ενα πολυ εντονο ονειρο.Ηταν μερα και βλεπω μια ροδια γεματη ωραια ροδια,αντι για τους ανθους της ειχε ωραια τριανταφυλλα που καποιος τα ειχε δεσει ομορφα για να μην πεφτουν στον δρομο.Ηταν τοσο ωραια που ειχα μεινει με το στομα ανοικτο,παρολαυτα ειχα την αισθηση οτι η ροδια δεν ηταν δικη μου,αλλα αγρια,ελευθερη στη φυση.Δεν ανηκε σε μενα και σε κανεναν.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 στο 10:31
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Κυριακη…..Το ονειρο σου σημαινει πως εσυ θα νιωσεις ενα ερωτικο αισθημα για καποιο προσωπο,ομως εκεινο το ατομο ειναι καπως ανεξαρτητο…ζει δηλαδη μια δικη του φαση!!!!!!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 στο 11:11
    Σύνδεσμος

    Οι ωραίοι έχουν χρέη. Το λεει ο Δάντης. Εντελώς διδακτικό. Αποκλείεται στη Ροδιά να φυτρώσουν τριαντάφυλλα, όπως αποκλείεται το άτομο αυτό να δεσμευτεί. Είναι μια αλλόκοτη και περίεργη κατάσταση. Μακρια!!!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 στο 17:51
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστω για τις απαντησεις,ξεχασα ομως να πω πωςενω τα ροδια μου αρεσουν ,τα ανθη της ροδιας μου φαινονται αντιαισθητικα,απο την αλλη ,τα τριανταφυλλα μου αρεσουν πολυ.Οποτε σκεφτομαι μηπως τα ανθη που δε μου αρεσουν μετατραπηκαν σε τριανταφυλλα που μου αρεσουν,και καπως αλλαζει η ερμηνεια.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 στο 13:07
      Σύνδεσμος

      Μην ξεχνάς όμως ότι στη Ροδιά δεν μπορεί να ανθίσει ένα τριαντάφυλλο. Άρα, κάτι άλλο θέλει η ψυχή σου και ζητά. Αν έβλεπες κανονική τριανταφυλλιά με τα τριαντάφυλλά της θα ήταν ιδανικός για σένα. Είδες το άτοπο. Και το όνειρο έχει πολλές φορές λογική. Μοιάζει σαν να είσαι της λευκής φυλής ο σύντροφός σου λευκός και γεννάς αραπάκι. Αυτά είναι άτοπα ακόμα και στο όνειρο. Δείχνει το άτοπο και το απροσδιόριστο.

      Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.