Ψυχολογική Ερμηνεία:

Είναι ένα υποσυνείδητο μήνυμα. Προσέξτε καλά αυτό το όνειρο. Άρα, ζητάει την προσοχή σας, σας εξαναγκάζει να προσέξετε καλά αυτό που θέλει να σας ανακοινώσει.  Το όνειρο αυτό το βλέπουν άτομα που κάνουν το αντίθετο απ” ό,τι ορίζει η μοίρα τους. Που βλέπουν πολλά προειδοποιητικά όνειρα. Αυτό που θέλει να σας πει είναι σημαντικό και μην το αγνοήσετε.

Ραδιόφωνο

4 σχόλια στο Ραδιόφωνο

 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο 14:02
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα
  Είδα την Τρίτη το βράδυ πολύ περίεργο όνειρο. Είδα στο ίδιο όνειρο 2 άντρες γνωστούς μου πολύ και μου έδωσαν και οι δυο από 2 δώρα που θυμάμαι όμως μόνο το ένα.
  Ο πρώτος είναι κάποιος που συνδέομαι ερωτικά βγαίνοντας και φιλικά κατά καιρούς (Νεκταρία αν διαβάζεις εσύ έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτόν είναι που μου είπες ότι μάλλον με έχει αγαπήσει πολύ αλλά θελει οικογένεια) και μου έδωσε ως δώρο ένα παλιό στερεοφωνικό. Όχι τα φορητά αλλά τα σταθερά τα τετράγωνα αυτά που είχαν και δίσκο και ραδιόφωνο και κασέτα με τα ξεχωριστά μεγάλα ηχεία.
  Ο δεύτερος είναι πρωην που πλέον είμαστε φίλοι και μου έδωσε μια τραπουλα ταρω.
  Τα δεύτερα δώρα και των δύο δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο 17:49
   Σύνδεσμος

   Να η άλλη Καλλιόπη με το παιδί. Τώρα δεν κάνω λάθος. Το σύμβολο με βοηθάει. Χθες είχαμε επικοινωνία με μια συνωνόματή σου, (ελεύθερη, χωρίς παιδί), αλλά νόμιζα ότι ήσουν εσύ. Τώρα σας ξεχωρίζω.

   Το όνειρο δηλώνει ότι δεν γνωρίζεις τι θα απογίνει με τα άτομα αυτά και τι μέλλον θα έχεις μαζί τους,. Ελπίζεις όμως ότι κάτι θα γίνει, διότι ήταν δύο δυνατές προσωπικότητες που επηρέασαν τη ζωή σου. Ξέρεις το παρόν και το παρελθόν τι ήταν για σένα. Ο ένας ήταν ένα θείο δώρο μια μουσική, μια μελωδία που έληξε άδοξα και ο άλλος πίστευες ότι ήταν το πεπρωμένο σου. Μέχρι εκεί έχεις διαφωτιστεί. Από εκεί και πέρα κενό. Το μέλλον κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Ένα είναι βέβαιο, ότι δεν τελείωσες μ’ αυτούς. Έχεις ακόμη ανοικτούς λογαριασμούς.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:04
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία. Έχεις δίκιο εγώ έχω το παιδί. Το δικό μου το όνομα το γράφω με κεφαλαία, ξεχωρίζουμε και έτσι με την συνονόματη.
    Το μέλλον είναι άγνωστο και οι ανοιχτοί λογαριασμοί είναι λόγω των δεύτερων δώρων τους που δεν θυμάμαι;

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.