Είναι ένα όνειρο που μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα, διότι μας πυροβολούν, πυροβολούμε κάποιον ή  κάποιος πυροβολεί κάποιον άλλο.  Πολλές φορές πυροβολούμε κι εμείς οι ίδιοι χωρίς στόχο. Η σφαίρα περνάει χωρίς να μας χτυπήσει ή τρέχει αίμα. Όμως, σπάνια πεθαίνουμε σ’ αυτό το όνειρο. Τις περισσότερες φορές είναι τραυματισμένο το άτομο. Πιο πολύ βλέπουμε ότι μας πυροβολούν οι άλλοι, παρά ότι πυροβολούμε εμείς. Πιο σπάνιο είναι να πυροβολούμε τον εαυτό μας.

Κάτι μας σκοτώνει ή κάποιον σκοτώνουμε αλληγορικά. Ναι, δηλώνει ότι αυτό που κάνουμε ή αυτό που σκεφτόμαστε μας καταστρέφει. Η πληγή και το αίμα δηλώνουν πόνο. Είναι κάποιες καταστάσεις που τις τρέφουμε μέσα μας και το αποτέλεσμα είναι να μας διαλύουν την ψυχή.  Αυτή ακριβώς την κίνηση την προκαλούμε οι ίδιοι στον εαυτό μας.  Αν σκοτωθούμε,  τότε η ζημιά που προκαλούμε είναι ανεπανόρθωτη.  Ο θάνατος στο όνειρο είναι καλό αν προκαλείται από φυσικά αίτια. Αν δούμε όμως ότι σκοτωθήκαμε από όπλο, δηλώνει ότι έχουμε σκοτώσει τον  εαυτό μας ή κάτι μας έχει σκοτώσει.

Ο πιο γρήγορος  τρόπος να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο είναι τα χημικά όπλα, κι άλλες μέθοδοι γρήγορης και μαζικής  εξόντωσης, αλλά για να τους χρησιμοποιήσουν οι άλλοι εναντίον μας, φανταστείτε τι τους έχουμε κάνει! Πόσο τους έχουμε πληγώσει. Το ίδιο ισχύει αν τα χρησιμοποιήσουμε εμείς εναντίον του εαυτού μας ή των άλλων. Εμείς είμαστε η αρρώστια γι’ αυτούς. Έχουν ενοχή για το κακό που μας έχουν κάνει και αυτοτιμωρούνται.

Όμως ο πυροβολισμός μπορεί να προέρχεται από μια ασθένεια, μόλυνση, και γενικά ένα κακό που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Μπορεί να είναι ένας εξωτερικός παράγοντας που μας διαλύει ολοένα και πιο εύκολα, χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνουμε, αλλά η αυτοκαταστροφή μας είναι όταν εμείς οι ίδιοι μ’ αυτά τα όπλα σκοτώσουμε τον εαυτό μας. Αυτό μπορεί να γίνει αν παίρνουμε ναρκωτικά, αν καπνίζουμε ασύστολα, αν τρώμε χωρίς μέτρο και γενικά  αν κάνουμε καταχρήσεις. Επίσης ο αλκοολικός και ο χαρτοπαίκτης μπορούν να σκοτώσουν αλληγορικά το άτομο ωθώντας το να χάσει τα πάντα’ τη δουλειά του, την περιουσία του, τα παιδιά του, τη σύντροφό του κ.λ.π.

Αν βλέπουμε ότι πάμε να πυροβολήσουμε κάποιον και δεν μπορούμε δηλώνει ότι δεν έχουμε την δύναμη να τον νικήσουμε. Είναι πιο δυνατός από εμάς. Θέλουμε να τον εξοντώσουμε, αλλά δεν μπορούμε.

Η απλή θέα ενός όπλου είναι πως κάποιος μας ωθεί να πολεμήσουμε γι’ αυτά που έχουμε χάσει ή να αμυνθούμε  στις επιθέσεις των άλλων. Επίσης,  δηλώνει ότι αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε θα μας σκοτώσει. Τα προβλήματα δεν λύνονται μ’ αυτόν τον τρόπο. Όμως το όπλο δηλώνει και την ασφάλεια, αλλά και την εξουσία.

Αν βλέπουμε ότι οπλίζουμε ένα όπλο προμηνύει ότι θα πρέπει να προσέξουμε τα νεύρα μας, έτσι ώστε να μη βγούμε εκτός ελέγχου. Να σκεφτούμε καλά τι πάμε να κάνουμε πριν το πράξουμε, διότι ως γνωστόν, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Επίσης με τη δολοφονία και τη βία προσπαθούμε να απελευθερωθούμε από ηθικούς νόμους, κλισέ, κανόνες που μας δεσμεύουν, φραγμούς που μας θέτει η κοινωνία κ.λ.π.

Όταν σκοτώνουμε τον φίλο μας θέλουμε να του αλλάξουμε το χαρακτήρα ή να αφαιρέσουμε τα ελαττώματά του, αλλά κάποιες άλλες φορές σκοτώνουμε από μίσος και από εκδίκηση το αφεντικό, τους γονείς, αν μας έχουν κάνει κάτι,  το λοχαγό (ή λοχία δεν ξέρω πως λέγεται ο ανώτερος στο στρατό), μια άσπονδη φίλη ή ακόμη και την αντίζηλο.

Πολλές φορές δεν αναγνωρίζουμε  ποιον σκοτώνουμε, αλλά νιώθουμε ότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε. Αυτό δείχνει καθαρά ότι τον έχουμε αδικήσει ή ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι με τη στάση που κρατάμε σκοτώνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε ή διαλύουμε το ψυχικό μας κόσμο, ή τέλος,  δεν έχουμε την αντίληψη να καταλάβουμε ότι σκοτώνουμε κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Βέβαια, ο φόνος δεν είναι πραγματικός. Πολλές φορές δηλώνει την αφαίρεση, την απαλλαγή, την απαλοιφή, την εξάλειψη, αλλά πολλοί φόνοι πραγματοποιήθηκαν μέσα από ένα τέτοιο όνειρο. Αυτό το διέπραξαν διαταραγμένες ψυχές. Ίσως αυτό το όνειρο τους έδωσε την ιδέα ή ήταν  ένα προφητικό ή προόρασης όνειρο που το άτομο έκανε επειδή το είχε στο μυαλό του και συμπτωματικά είδε το όνειρο. Σημασία δεν έχει πως  έγινε, αλλά ότι πραγματοποιήθηκε.

Επίσης,  ένας φόνος αδιευκρίνιστος δηλώνει ότι σκοτώνουμε την ώρα μας σε καταστάσεις που δεν αξίζει να ασχολούμαστε. Ή έχουμε σκοτώσει ό,τι πιο όμορφο είχαμε μέσα μας επειδή μας αναγκάζουν να βαδίσουμε άλλο δρόμο απ’ αυτόν που έχουμε χαράξει.  Όπως βλέπετε είναι ένα πολύμορφο όνειρο.

Επίσης όταν σκοτώνουμε κάποιον δηλώνει ότι δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με το άτομο αυτό ή δεν θέλουμε να ασχολείται μαζί μας. Έχει πεθάνει για μας.

Είναι βασικό να σκεφτούμε γιατί σκοτώνουμε κάποιον επειδή θέλουμε να απαλλαγούμε απ’ αυτόν, επειδή θέλουμε σαν άνθρωπος να αλλάξει ή τέλος,  επειδή μας πρόδωσε και τον μισούμε; Πρέπει να δούμε τι μας συνδέει με το άτομο αυτό.

Βασικό επίσης είναι γιατί μας σκοτώνει εκείνος; Πιστεύει ότι τον προδώσαμε; Μας απειλεί; Μας κυνηγάει; Θέλει να  μας αλλάξει χαρακτήρα, να μας ξεχάσει ή τέλος να απαλλαγεί από εμάς;

Βασικότερο όμως δεν είναι απλά που εμείς σκοτώνουμε κάποιον, αλλά  τι μας ανάγκασε να σκοτώσουμε εμείς και ποιον. Το γιατί πρέπει να αναρωτηθούμε.

Σαν όνειρο επιθυμίας δηλώνει την επιθυμία μας να τον σκοτώσουμε, να μην υπάρχει στη γη. Κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε στην πραγματικότητα επαληθεύεται στο όνειρο. Η ικανοποίηση σε μια εναλλακτική πραγματικότητα ότι τον σκοτώσαμε φτάνει να μας ηρεμήσει. Λέμε εναλλακτική πραγματικότητα διότι νιώθουμε ότι το έχουμε πράξει. Πείθουμε τον εαυτό μας γι’ αυτό. Το αισθανόμαστε σαν βίωμα. Για να γίνει όμως όνειρο μια τέτοια επιθυμία θα πει ότι κρύβουμε μέσα μας τόσο μένος, τόσο μίσος γι’ αυτόν,  που μόνο μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε να ξεθυμάνουμε. Αν αρκεστούμε σ’ αυτό και ικανοποιηθούμε είναι όλα μια χαρά.  Κακό όμως γίνεται όταν  πολλά άτομα συγχέουν την εναλλακτική πραγματικότητα του ονείρου και το όνειρο το κάνουν πράξη. Αυτές είναι αρρωστημένες καταστάσεις.

Όμως σκοτώνουμε και κάποιον για να τον διώξουμε από μια σχέση, από μια συνεργασία, για να πάψει να ανακατεύεται στη ζωή μας. Επίσης μια αμηχανία που μας μπερδεύει ψυχολογικά μπορεί να οπλίσει το χέρι μας στο όνειρο. Αυτή η αδυναμία μας να μιλήσουμε μαζί του, να συνεργαστούμε διότι ανήκει σε ανώτερο μρφωτικό σκαλοπάτι, η αδυναμία μας να του επιβάλλουμε τα δικά μας θέλω είναι επόμενο να θέλουμε στο όνειρο να απαλλαγούμε απ’ αυτόν. Αυτό γίνεται, διότι εκείνος κάνει κουμάντο, θέτει τους δικούς του κανόνες κ.λ.π. Έχει, με απλά λόγια, το πάνω χέρι. Εμείς είμαστε υπό.  Τέλος, σαν όνειρο προβολής μας δείχνει ότι  σκοτώνοντας εκείνον φτάνουμε στο έγκλημα κυριολεκτικά ή αλληγορικά. Στιγματίζεται το παρόν και δεν χαιρόμαστε το μέλλον. Αξίζει άραγε αυτός ο άνθρωπος να μας φέρει σε τέτοιο σημείο;

Τέλος προσπαθούμε να σκοτώσουμε κάποιο βλαβερό κομμάτι της ζωής μας που συμπεριλαμβάνεται αυτός που δολοφονούμε.

Αν όμως μας σκοτώνει κάποιο ζώο ή εμείς σκοτώνουμε κάποιο έχει διαφορετική ερμηνεία. Αν σκοτώνουμε ζώα δηλώνει την ενστικτώδη μας δύναμη ότι είμαστε το κυρίαρχο ον πάνω στη γη  και όλα τα ζώα είναι υπό την εξουσία μας. Είμαστε γαλουχισμένοι μ’ αυτή την πεποίθηση. Όταν όμως μας σκοτώνει κάποιο ζώο φαίνεται από τι αντιπροσωπεύει αυτό. Π.χ. η αλεπού είναι συμβολικά  ένας πονηρός άνθρωπος. Ο γαίδαρος κάποιος που έκανε πολύ υπομονή μαζί μας και δεν αντέχει άλλο. Η κατσίκα μια αντίζηλος, ο λύκος είναι ένας μοχθηρός άνθρωπος, το φίδι  κάποιος εχθρός κ.λ.π.

Αν σκοτώνουμε το νεότερο εαυτό μας δηλώνει ότι θέλουμε να  απαλλαγούμε από τις παλιές μας συνήθειες.

Σαν όνειρο προβολής όταν δούμε ότι κάποιος  δολοφονεί κάποιον άλλο δηλώνει ότι η κατάσταση μας είναι σε τέτοιο σημείο που η ψυχή και το υποσυνείδητο έχουν αντιληφθεί τι πάμε να κάνουμε και μας προειδοποιεί γι’ αυτό. Αν δεν συμβαίνει αυτό είναι απλά εξωτερικά ερεθίσματα της εποχής που ζούμε. Υπάρχουν τόσα πολλά τρομοκρατικά κτυπήματα και άλλες τόσες δολοφονίες που δεν μπορεί να έχουμε μείνει ανεπηρέαστοι. Όμως, η δολοφονία δηλώνει ότι θα μάθουμε κάποιο σκάνδαλο ή δολοφονία. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα φόβο στη ψυχή μας.  Αν βάλουμε κάποιον να σκοτώσει κάποιο που μισούμε δηλώνει ότι έχουμε έντονο φόβο και θυμό, αλλά παράλληλα δειλία.

Αν παίρναμε ναρκωτικά ή κάναμε καταχρήσεις και γενικά μια άστατη ζωή και αλλάζουμε ζωή, σκοτώνουμε ένα άτομο το οποίο είναι οικείο,αλλά δεν αναγνωρίζουμε ότι είμαστε εμείς. Είναι πλευρές του εαυτού μας που έχουμε σκοτώσει τραβώντας έναν άλλο δρόμο απ’ αυτό που είχαμε τραβήξει στο παρελθόν. Όλες οι εξαρτήσεις μας έχουν τελειώσει. Όμως αν αναγνωρίσουμε ότι αυτό το άτομο που σκοτώσαμε είμαστε εμείς είναι η οργή και το μίσος που έχουμε για τον ίδιο τον εαυτό μας. Τον θεωρούμε ευάλωτο και τον κατηγορούμε ότι εξαιτίας του έχουμε πέσει σε τόσο δεινή θέση.

Γενικά,η δολοφονία είναι σημάδι  καταπιεσμένων συναισθημάτων που στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να εξωτερικεύσουμε. Αν το κάναμε θα μας φοβόταν ο κόσμος. Για να μπορούμε να ανακουφιζόμαστε και να εκτονωνόμαστε υπάρχει αυτό το όνειρο που,όπως καταλάβατε,δεν έχει πάντα την κακή ερμηνεία που του αποδίδεται,φτάνει να μην μας σκοτώνουν άλλοι.

Πυροβολισμός και δολοφονία στα όνειρα

17 σχόλια στο Πυροβολισμός και δολοφονία στα όνειρα

 • Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου πως ο αγαπητός μου με πλήγωσε επειδή πίστευε τα λόγια κάποιας κοπέλας (η οποία θεωρείται εχθρός μου γιατί στο παρελθόν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους ενώ ήμουν μαζί του ) . Εγώ περπατούσα στους δρόμους αναστατωμένη διότι μέσα μου γνώριζα πως εγώ είμαι αυτή που λέει ψεμματα. Κάποια στιγμή σε ένα γνωστό μέρος συνάντησα μια κυρία γύρω στα 40-50 η οποία έβγαλε ένα όπλο όσο περπατούσαμε και με πυροβολισε μια φορά κάπου στην κοιλιά . Εγώ έπεσα κάτω δεν είδα πουθενά αίμα ,ένιωθα όμως ότι η ανάσα μου σταματούσε,τα μάτια μου κοκκαλωναν και έτρεχαν δάκρυα λίγο πριν σβήσω . Την στιγμή που υποθέτω έσβησα ξύπνησα ξαπλωμένη στην αυλή μου με τον πατέρα μου και την αδερφή μου από πάνω μου . Εκεί ξύπνησα και δεν είδα κάτι παρακάτω …

  Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 στο 08:31
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Ειδα λεει μια φιλη μου πυροβολησε την αδερφη μου. Τα εχασα και της εβγαλα τη σφαιρα η οποια ηταν οχι σφαιρα αλλα βιδα. Την εβγαλα λοιπον κ ειχε μεινει λιγο ακομα με αιμα. Δεν ειδα να πεθαινει απλα πονουσε κ ηταν ορθια κ την κραταγα. Εκει ξυπνησα. Να σημειωσω πως τον τελευταιο καιρο ψυχολογικα δεν ειμαι καλα. Δε μιλαω με μια πολυ καλη μου φιλη και μου εχει στοιχισει με εχει φθειρει. Κοιμαμαι και ξυπναω με αυτη τη σκεψη. Και ολη μερα σκεφτομαι αυτο. Δεν ξερω αν παιζει καποιο λογο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 στο 12:12
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι κάποιος γνωστός μου σκότωσε αλλούς γνωστούς μου με καραμπίνα και εγώ τον βοηθεισα να πάρουμε τα πτώματα. Μόνο τον ένα θυμαμαι…

  Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 στο 19:05
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ,
  Εγω ειδα στο όνειρο μου πως με πυροβολούσε ένα άτομο της οικογένειας μου . Δεν υπήρχε καθόλου αίμα και η σφαίρα ήταν μεγάλη σαν μια πέτρα. Μάλιστα κιόλας θυμαμαι να λέω χαρακτηρίστικα «περίμενε γιατί φοβαμαι πως θα πονέσω»

  Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 στο 13:32
  Σύνδεσμος

  Είδα όνειρο ότι βρισκόμουν σε λεωφορείο το οποίο εκεί που οδηγούσε κανονικά, ξαφνικα πέταξε ( είχε έλικες από κάτω του ;;;; )
  Μετά από λίγο προσγειωθηκαμε και αρχίσαμε να ακούμε πιστολιδια , χωρίς όμως οι σφαίρες να μπαίνουν στο λεωφορείο . Πισω μας ένα άλλο λεωφορείο , μας κυνηγούσε . Ανησυχούσα το ότι ποτέ δεν θα φτάσω στο προορισμό μου – το χωριό των γονιών μου στη Κρήτη . Σε μια φάση σταματάμε και ο ένοχος βγαίνει έξω από το δικό του λεωφορείο και αρχίζει να πυροβολεί τους αστυνομικούς . Στάθηκε μπροστά στη πόρτα μας και ένας επιβάτης του επιτέθηκε – εγώ σκεφτόμουν πως να φύγω από κει ζωντανός και γλίστρησα από δίπλα του προς τον κόσμο.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 στο 11:16
  Σύνδεσμος

  είδα ένα πολύ ζωντανό όνειρο… είχα βρεθεί σε ένα μέρος αλλά δεν ήξερα πως βρέθηκε εκεί δεν θυμόμουν και με είχαν πυροβολήσει ..έχανα αίμα έψαχνα κάποιο μέσω για να πάω στο νοσοκομείο μετά από αρκετό περπάτημα βρήκα ένα ταξί αλλά μέχρι να μπω είχε σταματήσει η εξωτερική αιμορραγία και είχα εσωτερική… Και ακούω μια φωνή το χέρι σου έχει πρηστεί το βλέπω και εγώ πρηζμένο και αρχίζει να με πιάνει δύσπνοια να ζαλίζομαι και να τους φωνάζω δεν μπορώ να αναπνεύσω γρήγορα γρήγορα…. Και εκεί λιποθύμησα και ξύπνησα…

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 στο 23:31
  Σύνδεσμος

  Ειδα στο όνειρο μου οτι ήμουν με μια ομαδα στην γειτονιά μου και ανταλασαμε πυροβολισμούς με κάποιους πολυ πιο δυνατούς απο εμας και ειχε δυο εκδοχές αρχικά με ειδα σε μια καφετερια και εναν κλόουν με βρήκε και με μαχαίρωσε και μετα βγηκα ξαφνικα με την ομαδα που ανέφερα και ημουν κρυμμένος πισω απο ενα πεζούλι με κολπο στο χερι μου και οτνα βγηκα να πυροβολησω με πυροβολούν τρεις φορες στον θορακα και σκοτώθηκα και τοτε εβλεπα την ψυχή μου να φευγει αλλα μετα απο λιγο αναστήθηκα και έτρεξα στο σπιτι μου και η οικογένεια μυ με βοήθησε να γλυτωσω απο αυτους που πολεμούσαμε εναντίον επισης ειδα πως αυτοι με εντόπιζαν όπου και αν ημουν μέσω του κινητού μου δεν ξερω αν βοηθησει αυτο ασχετο και οταν ξυπνησα ένιωθα πονο στον θώρακα ακριβως στα σημεία που με πυροβόλησαν στο όνειρο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 13:08
   Σύνδεσμος

   Στην περίπτωση σου είναι όνειρο συγχρονισμού. Αυτός ο πραγματικός πόνος γέννησε το όνειρο και ήταν τόσο δυνατός ο πόνος, που επειδή έχεις ζωή έκανες μεγάλο κόπο να ζήσεις. Έπρεπε να ζήσεις γιατί δεν ήρθε ακόμη η ώρα σου. Έκανες αγώνα, πάλεψες γι’ αυτό και τα κατάφερες. Καλό είναι να δεις έναν γιατρό αν το πρόβλημα επανέρθει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 στο 09:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.
  Ονειρεύτηκα πως ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και μπήκε από την μπαλκονόπορτα ένας ρώσος που φαινόταν σαν να τον ξέραμε, να ήταν γνωστός δηλαδή στην οικογένεια και πήγε να μου δέσει το στόμα με ένα σχοινί για να με πάρει από τους γονείς μου, σαν να ήθελε να τους εκδικηθεί αλλά κατάφερα να φωνάξω και να του ξεφύγω και καθώς έτρεχα να ξεφύγω είχε ήδη βγάλει το όπλο και το όπλιζε αλλά είχα βγει από το σπίτι όταν άκουσα τρεις πυροβολισμούς που θεώρησα ότι σκότωσε τους γονείς και τον σκύλο μου ..
  Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , να μου πείτε περίπου τι μπορεί να σημαίνει;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 στο 10:50
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι αυτό το άτομο είναι ξένο για την ψυχή σου και τους δικούς σου. Λες ότι το γνωρίζεις αλλά τον είδες στο όνειρο Ρώσο. Άρα, είναι κάτι ξένο, παγερό και επικίνδυνο. Αν όμως είχες την εντύπωση ότι τον ξέρεις είναι κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου που όταν κοιμόσουν το αναγνώρισες.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 στο 18:34
    Σύνδεσμος

    Ναι, αυτό δηλαδή τι σημαίνει; Ότι πρέπει να προσέχω κάποιο άτομο από τον κύκλο μου ή κάτι άλλο;..

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 στο 09:49
     Σύνδεσμος

     Αν είναι υπαρκτό πρόσωπο, το συγκεκριμένο. Αν είναι ανύπαρκτο ή ένιωσες ότι είναι κάποιος θα πρέπει να προσέξεις κάποιον που είναι ύποπτος ή δεν αρέσει στην ψυχή σου. Φυσικά, θα πρέπει να σου δώσει αφορμή για να γίνει αυτό. Μην γίνουμε και υποχόνδριοι και φοβόμαστε και την σκιά μας. Κατάλαβες τι εννοώ. Η ίδια η ψυχή θα σου υποδείξει από ποιον να φυλάγεσαι. Όμως, πολλές φορές είναι δικό μας κατασκεύασμα όλο αυτό.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο 12:08
  Σύνδεσμος

  Καλημερα,
  Εγω ειδα πως ημουν σε ενα ασπρο δωματιο. Στην κατω αριστερα πλευρα υπηρχε μια πορτα, ακριβως απεναντι ενα ασπρο τραπεζι (οχι μεγαλο και στηβαρο..) και δυο καρεκλες (τις αλουμινενιες που ανοιγοκλεινουν) διπλα διπλα. Εγω καθομουν στη δεξια (σε αυτη διπλα στον τοιχο).

  Ξαφνικα βλεπω την κοπελα μου αριστερα μου, ορθια να κραταει ενα οπλο και να με σημαδευει.. και μου ριχνει μια φορα. Δεν ειδα αιμα και δεν αισθανθηκα φυσικο πονο, μονο “ψυχολογικο” πονο, απορια, απογοητευση που το εκανε αυτο σε εμενα.

  – Στο επομενο “καρε”.. βλεπω να καθεται και η κοπελα μου στην αδεια καρεκλα αριστερα μου και εχουμε απεναντι μας στα 2-3 μετρα, μια αλλη γυναικα με το οπλο να με/μας σημαδευει. Ψιλη, αδυνατη, με ισια καστανα μαλλια. Με πυροβολησε αρκετες φορες.
  Δεν ενοιωσα πονο, δεν ενοιωσα φοβο, δεν ειδα αιμα, σχεδον δεν κουνηθηκα καν απο την καρεκλα λες και ημουν δεμενος (παιζει να ημουν).

  Καποια στιγμη, σκεπτομενος αυτο που εκανε πριν, αρπαζω την κοπελα μου και τη γερνω μπροστα μου σαν ασπιδα, για να σταματησει η αλλη να πυροβολαει, οπως κι εγινε, αλλα μετα ηρθε διπλα μας και εβαλε το οπλο στα πλευρα της κοπελας μου σημαδευοντας κι εμενα!! Και πυροβολησε!! Αυτη η σφαιρα περασε μεσα απο το ενα σωμα και πετυχε κι εμενα ξυστα στα πλευρα αριστερα προς τα πισω.
  Αυτη τη φορα αισθανθηκα τσουξιμο.

  Μετα η κοπελα μου ειχε αγχωθει για το τι θα κανει απο εδω και περα, και η αλλη της εδινε οδηγιες “θα πινεις εναν καφε μετα τσιγαρο, τσιγαρο και μετα παλι καφε, οχι πιο συντομα..” ( και εννοουσε να το κανει αυτο μεχρι που να “καταληξει” τελικα..!!)

  Την ιδια στιγμη εγω προσπαθουσα να καταλαβω αν εχω χτυπησει.. ποσο.. πως μπορω να φυγω (φυγουμε) απο εδω, χωρις να με καταλαβει η αλλη..

  Και καπου εκει ξυπνησα..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο 12:09
   Σύνδεσμος

   Ενώ αυτό το όνειρο ήταν κακό, θα σου βγει σε καλό τελικά.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 στο 01:54
    Σύνδεσμος

    Είδα ότι μαζί με τη γυναίκα μου σκοτώσαμε έναν τύπο, μπροστά στην γυναίκα του, με όπλα. Η γυναίκα μου έριξε πρώτη γιατί είχε αυτή το πρόβλημα με αυτόν. Έκρυψα το όπλο κ μετά ήρθε η αστυνομία κ τη συνέλαβε. Εγώ της φώναζα που θα πήγαινε φυλακή κ θα με άφηνε μόνο μου. Τι σημαίνει???!!

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 στο 14:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα ότι ήμουν σε μια σκάλα κάτω από το σπίτι μου μαζί με δύο άτομα, έναν άντρα και μια γυναίκα (άγνωστοι και οι δύο). Δε θυμάμαι πώς ξεκίνησε το όλο θέμα, αλλά ο άντρας έβγαλε όπλο προς τα εμάς (φορούσε μαύρα ρούχα, εμείς οι γυναίκες δεν γνωρίζω). Εμένα με πυροβόλησε, αλλά δεν ένιωσα κάτι ούτε με επηρέασε κάπως παρόλο που έτρεχε αίμα. Κάπως του πήρα το όπλο και καθώς με πλησίαζε και εγώ υποχωρούσα, προσπαθούσα να τον πυροβολήσω κι εγώ, αλλά ήταν σα να μην μπορούσα να πατήσω τη σκανδάλη. Όταν μπόρεσα να την πατήσω, δεν εκπυρσοκροτούσε το όπλο. Πήρε το όπλο η γυναίκα και μου είπε μήπως κόλλησε η σφαίρα, το κούνησε, μου το ξανάδωσε και τον πυροβόλησα. Φαίνεται να πόνεσε, αλλά δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα αυτός. Φτάνοντας στην κορυφή της σκάλας, συνέχισα να προσπαθώ να τον σκοτώσω με το όπλο, αλλά δε φαίνεται να τα κατάφερα και δεν ξέρω πώς, αλλά παρά τον φόβο που αισθανόμουν ξέφυγα από αυτόν. Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 στο 12:48
   Σύνδεσμος

   Ναι είναι μια πλευρά του εαυτού σου που σε πονά και προσπαθεί να σε σκοτώσει αλληγορικά. Εσύ προσπαθείς να αποβάλλεις αυτήν την κατάσταση αλλά με κόπο θα τα καταφέρεις. Είναι κάτι που σε πονά και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, αλλά με κόπο θα τα καταφέρεις. Διάβασε και το κείμενο ακριβώς από πάνω, μήπως δεις κάτι άλλο που εγώ δεν έχω εντοπίσει στο όνειρο αυτό.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.