Πυρκαγιά
Αν δείτε στον ύπνο σας πυρκαγιά, χωρίς ανθρώπινα θύματα, σημαίνει αλλαγές στο μέλλον, που θα είναι ευεργετικές για τα συμφέροντα σας και την ευτυχία σας.

Πυρκαγιά

3 σχόλια στο Πυρκαγιά

 • Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 στο 21:40
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου πως στο διπλανό δωμάτιο του σπιτιού μου ήταν κρυμμένο ένα μεγάλο ασπρόμαυρο φίδι πίσω από μία πόρτα αρχικά.Εγώ φοβήθηκα και πήγα στο άλλο δωμάτιο να το αποφύγω. Δεν φαινόταν επιθετικό στην αρχή αλλά εγώ από το απέναντι δωμάτιο ανακάλυψα πως ενώ ήταν κρυμμένο ανάμεσα σε κάτι έπιπλα, όταν κινούνταν κάτι αυτό άρχιζε να κινείται επιθετικά προς το κινούμενο αντικείμενο. Κάποια στιγμή κούνούσα το πόδι μου και αυτό άρχισε να κινείται προς το μέρος μου και να με κυνηγάει. Ηταν και κάποιος ή καποιοι άλλοι μέσα στο σπίτι και εγώ τους είπα να βγουν έξω και άρχισα να αντιμετωπίζω το φίδι παρότι με τρόμαζε αλλά ήθελα να προστατεύσω τα άλλα άτομα. Τελικά, δεν ξέρω πως βρέθηκα με ένα τσιγάρο στο χέρι όπου ξαφνικά φύσηξε σαν αέρας και πήρε την καύτρα η οποία έβαλε φωτιά εκεί μπροστά μου και το φίδι ή κάηκε ή φοβήθηκε τη φωτιά και έφυγε. Μου άφησε την αίσθηση πως κάηκε αλλά δεν το είδα καμμένο… και προσπαθούσα να σβήσω και την φωτιά!!! Τελικά μπήκε η μητέρα μου την ώρα που είχα καταφέρει να τη σβήσω και είχε κάψει μόνο τις άκρες από κάτι κόκκινες κουρτίνες αυτές που πέφτουν σαν διακοσμητικές από τη μία και την άλλη πλευρά του παραθύρου και αυτές είχαν καεί λέει στις εσωτερικές τους άκρες, όμως το τραπεζομάντηλο πάνω στο τραπέζι μπροστά μου και ανάμεσα στις κουρτίνες την είχε γλυτώσει. Σε συνέχεια αυτού του ονείρου γιατί δεν θυμάμαι να ξύπνησα και να ξανακοιμήθηκα, είδα πως υπήρχε ένα ωραίο πλοίο στο λιμάνι σαν κρουαζιερόπλοιο μπρατσέρα που μάλιστα από έξω έγραφε με μεγάλα κόκκινα γράμματα vodafon, στο οποίο επέβαιναν άνθρωποι και είχε πάρει φωτιά στο σαλόνι του και καιγόταν όμως δεν φαινόταν απ’έξω αυτό. Εγώ άνοιξα να δω αν είχε κόσμο μέσα αλλά λέει πως είχαν κατέβει όλοι και είδα πως καιγόταν το σαλόνι και αναρωτιόμουν γιατί δεν προσπαθούσε κανείς από τους εργαζόμενους ή τους υπεύθυνους να σβήσουν τη φωτιά αφού θα μπορούσαν να έχουν προλάβει την ολοκληρωτική καταστροφή ενός τόσο όμορφου πλοίου αλλά το άφηναν να καεί!!! Αφού το άφησαν εκείνοι δεν έκανα και εγώ τίποτα… το άφησα να καίγεται αφού τουλάχιστον ήταν άδειο από ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στην ξηρά ασφαλείς. Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω τι γίνεται? Βλέπω πολλά όνειρα τελευταία…δεν μπορώ να τα εξηγήσω αλλά τι να πρωτοεξηγήσω!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 στο 14:46
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο αυτό,δείχνει ένα πρόβλημα ή μια αρρωστια πιθανότατα μεταδοτική από την οποία θα ταλαιπωρηθεις αλλά θα ξεφυγεις ολοκληρωτικά!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 στο 14:20
    Σύνδεσμος

    Τώρα ανακάλυψα τον τρόπο να απαντήσω στο σχόλιό σας τρομάρα μου…. Ευχαριστώ πολύ ήθελα να πω!!!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.