Πρώην

Δεν υπάρχει δυστυχώς εξήγηση για αυτό το όνειρο. Αν γνωρίζετε κάποια ή αν έχετε κάποια ερώτηση παρακαλώ γράψτε ένα σχόλιο παρακάτω.

Πρώην

967 σχόλια στο Πρώην

 • Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 στο 16:59
  Σύνδεσμος

  Βλέπω εδώ κ τρεις μέρες στο όνειρο μου τον πρώην. Να τον συναντάω κάπου τυχαία κ απλά να με αγνοεί

  Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 στο 11:13
  Σύνδεσμος

  Η κολλητή μου φίλη το βράδυ της πρωτοχρονιάς με είδε στον ύπνο της ότι ήμασταν μαζί κ ότι εγώ είχα πάθει κάτι σαν κρίση κ της φώναζα κ ότι με χαστούκισε για να με συνεφερει. Εκείνη την στιγμή τότε εμφανίζεται ο πρώην μου ο οποίος είναι κ φίλος της κολλητης μου…Κ αγριεμενος της λέει ότι έτσι κ τολμήσει να με ξαναχτυπησει θα έχει να κάνει μαζί του…Κ Αφού με παίρνει αγκαλιά κ με φιλάει φύγαμε μαζί. Δεν πολυεδωσα σημασία ….η αλήθεια ειναι οτι το χα ξεχασει….αλλα χθες που συναντήθηκα με την κολλητη μου ….μου ειπε οτι ειναι σιγουρη οτι κατι σημαινει αυτο το ονειρο….τι μπορει να σημαινει?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  Η κολλητή μου φίλη το βράδυ της πρωτοχρονιάς με είδε στον ύπνο της ότι ήμασταν μαζί κ ότι εγώ είχα πάθει κάτι σαν κρίση κ της φώναζα κ ότι με χαστούκισε για να με συνεφερει. Εκείνη την στιγμή τότε εμφανίζεται ο πρώην μου ο οποίος είναι κ φίλος της κολλητης μου…Κ αγριεμενος της λέει ότι έτσι κ τολμήσει να με ξαναφτιάξει θα έχει να κάνει μαζί του…Κ Αφού με παίρνει αγκαλιά κ με φιλάει φύγαμε μαζί. Δεν πολυεδωσα σημασία ….η αλήθεια ειναι οτι το χα ξεχασει….αλλα χθες που συναντήθηκα με την κολλητη μου ….μου ειπε οτι ειναι σιγουρη οτι κατι σημαινει αυτο το ονειρο….τι μπορει να σημαινει?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 στο 03:22
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρία, είδα στο όνειρο μου πριν δυο βδομάδες ότι ήμουν σε ένα δρόμο και ο πρώην μου ήρθε να με βρει ήταν ντυμένος με μια άσπρη στολή σαν γιατρός (δεν είναι στην πραγματικότητα) θυμάμαι πήγαινε να με βρέξει με νερό και εγώ του φώναξα τι κάνει εκεί,γιατί ήρθε και του έλεγα να φύγει. Μου είπε έλειπα δυο μήνες αλλά τώρα είμαι πάλι εδώ. Μετά με ρώτησε να του πω την διεύθυνση μου για να καλέσει ταξί αλλά δεν κατάλαβα αν θα φεύγαμε μαζί ή όχι γιατί ξύπνησα. Πάντως καθ΄ όλη την διάρκεια του ονείρου ένιωθα ξαφνιασμένη σαν να μην το πιστεύω. Αυτό το όνειρο με επηρέασε και του έστειλα χρόνια πολλά και να βγούμε πράγμα το οποίο δέχτηκε ήταν φιλικός μου είπε να ξαναβγούμε. Σ’ ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 στο 14:12
  Σύνδεσμος

  εβλεπα σημερα Παρασκευή τον νεαρό που βγαίναμε πρόσφατα αλλά χωρίσαμε ασχημα λογω διαφωνιών. Τον είδα σαν απο μακριά και μου μίλησε, είπε κάτι σαν «γιαυτό δεν θέλω να βγώ απο τη ζωή σου…» κάτι τέτοιο

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 στο 18:16
   Σύνδεσμος

   Τον κρατάς εσύ. Δεν φεύγει ο ίδιος.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 στο 14:59
    Σύνδεσμος

    Φάνηκε πάλι πρόσφατα με κάποια αφορμή στο fb και τον πρόγκηξα πάλι… πώς τον κρατάω; δεν του μιλάω κάν. Μηπως εννοείς κατι άλλο; Και τι εννοείς δεν φεύγει ο ίδιος; Αφου δεν εχουμε πια επαφές.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 10:03
     Σύνδεσμος

     Απλά, υπάρχει ακόμη στη σκέψη σου, στην ψυχή σου. Αυτό αργεί να φύγει. Απαιτείται να περάσει καιρός.

     Απάντηση
   • Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 στο 15:15
    Σύνδεσμος

    Εχει φύγει και ο ίδιος. Εχουμε χωρίσει πια.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 09:59
     Σύνδεσμος

     Όμως , εσύ τον κρατάς, δεν τον ξεπερνάς.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 11:27
      Σύνδεσμος

      παλι μου μιλησε σημερα στο fb… ναι όντως τον σκέφτομαι, δεν τον έχω ξεπεράσει αν και πρέπει, και απορώ γιατί έμπλεξα… Αλλά τελικά εμπλεξα, παρόλο που η λογική έλεγε άλλα. Αρα δύσκολα τα πράγματα… Και χαλιέμαι και δεν περνάω καλά και δεν τον ξεπερνάω…

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 11:29
       Σύνδεσμος

       Μίλα του κι εσύ, συνέχισε με την επικοινωνία σας σαν φίλοι και στην πορεία θα φανεί που θα καταλήξει. Να γιατί τον ονειρεύτηκες λοιπόν.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 11:45
        Σύνδεσμος

        το ονειρο το ειδα την Παρασκευή και αυτός ειχε φανεί την Πέμπτη βράδυ μετά απο 15 μέρες που ειχαμε τσακωθεί. Λες να του μιλησω φιλικα; γιατι ολο τον πικάρω η αλήθεια ειναι…

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 11:49
         Σύνδεσμος

         Ναι, άλλαξε στάση. Ίσως ωφεληθείς. Αυτή η στάση σου τον στέρησε. Ας δοκιμάσουμε μια άλλη. Δεν χάνουμε τίποτα. Αντίθετα κερδίζουμε πολλά.

         Απάντηση
         • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 13:59
          Σύνδεσμος

          Είναι ο μπελάς που λέγαμε σε άλλο όνειρο… και ειχες δίκιο…

          Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 στο 19:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  πριν ένα μήνα (Παρασκευή προς Σάββατο) είδα πως ήμουν στο αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα μαζί με τον πρώην μου.Στα μπροστινά καθίσματα δεν καθόταν κανείς και είχα την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο.Αυτός με φλέρταρε πολύ έντονα και προσπαθούσε να με φιλήσει,αλλά εγώ παρόλο που τον ήθελα δεν τον άφηνα να με αγγίζει και γι’αυτό έβαλα μια πράσινη κουκούλα.Όταν το έκανα αυτό άρχισε ν’ασχολείται με το κινητό του.Στη συνέχεια κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο και βρεθήκαμε ψηλά σε ένα λόφο.Είχε πολύ ωραία μέρα , ο ήλιος έλαμπε και ένιωθα πολύ χαρούμενη. Κάτω φαινόταν η θάλασσα,δεν είχε κύμα και ήταν πολύ καθαρή.Στη θάλασσα είχε πολλούς κολυμβητές (άνδρες) οι οποίοι φορούσαν ασπρόμαυρο σκουφάκι και είχα την αίσθηση ότι είχαν αγώνα.Μπορούσα να δω πόσο γρήγορα κολυμπούσαν μέσα στο νερό.Κοίταξα γύρω μου όταν συνειδητοποίησα ότι ο πρώην μου δεν ήταν δίπλα μου, και τον βλέπω να ναι πιο πίσω μαζί με μια γνωστή μου,την Σοφία και μια άλλη άγνωστη κοπέλα.Κοιτούσε και αυτός τους κολυμβητές και αδιαφορούσε για μένα.Προχώρησα μπροστά και βρέθηκα στην αγορά, υπήρχε πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα.Εκεί συνάντησα μια άγνωστη κοπέλα που στο όνειρο υποτίθεται την γνώριζα.Κρατούσε ένα καρπούζι (εστίασα στο κόκκινο χρώμα του) κομμένο που μέσα είχε ποτό,κάτι σαν κοκτέιλ. Της ζήτησα να μου αγοράσει και μένα ένα και θα το πλήρωνα αργότερα.Μετά της λέω ότι τη μια μέρα είμαι καλά και την άλλη χάλια, εννοώντας ότι ο πρώην μου μια με κάνει χαρούμενη και μια με στεναχωρεί. Και σε εκείνο το σημείο ξύπνησα!
  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   Η μέρα που θα είναι λυτρωτική για σένα κοντεύει να ξημερώσει. Αυτό θα γίνει όταν πάψεις να τον θέλεις. Όταν τον ξεπεράσεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 στο 14:03
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερμηνεία.
    Σήμερα τα ξημερώματα είδα πάλι ένα όνειρο με τον πρώην μου.Είδα ότι ήμουν έξω από δύο μαγαζιά τα οποία είχα την αίσθηση ότι συνδέονταν με κάποιο τρόπο.Μπήκα σ’αυτό που είχε κόκκινους τοίχους και ήταν άδειο ενώ το άλλο είχε κόσμο.Πήγα να ανοίξω τα φώτα αλλά δεν άνοιγαν και τότε είπα σε έναν άγνωστο άντρα ότι ίσως έχει τον έλεγχο το διπλανό μαγαζί. Έτσι αυτός πήγε δίπλα, κάτι έκανε και μου είπε να ξαναπροσπαθήσω. Μόλις μου το είπε πάτησα το διακόπτη και τα φώτα άνοιξαν. Βγαίνω από το μαγαζί και μπροστά μου βλέπω ένα στρωμένο τραπέζι με διάφορα φαγητά.Σ’αυτό καθόταν ο πρώην μου μαζί με κάποια άλλα άτομα, άγνωστα. Εκείνη τη στιγμή βρέθηκε μπροστά μου ένας άλλος άγνωστος, πολύ ωραίος άντρας, τον οποίο υποτίθεται τον γνώριζα. Ήταν γκριζομάλλης αλλά όχι πολύ μεγάλος σε ηλικία, να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι ο πρώην μου είναι 12 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα. Με το που είδα τον άγνωστο άντρα άρχισα να τον φιλάω.Στη συνέχεια έκατσα στο τραπέζι απέναντι από το πρώην μου,και ο άγνωστος έκατσε δίπλα μου.Τοποθέτησα τα πόδια μου πάνω στα πόδια του αγνώστου και συνέχιζα να τον φιλάω.Ο πρώην μου ήταν αδιάφορος,σαν να μην τον ένοιαζε αυτό που γινόταν μπροστά του. Στη συνέχεια ενώ όλοι ξεκίνησαν να τρώνε εγώ δεν έτρωγα και σκεφτόμουν ότι αν είχα τον πρώην δίπλα μου ίσως να με φρόντιζε πιο πολύ απ’ότι ο άγνωστος. Πήρα το κινητό μου και κοιτούσα τα μηνύματα που είχαμε ανταλλάξει με το πρώην μου,είδα στην οθόνη τον αριθμό 35 νομίζω και υποτίθεται ότι ήταν ο αριθμός των μηνυμάτων μας. Όταν κατέβασα το κινητό μου είδα ότι κάποιος είχε φάει από το πιάτο μου.Αμέσως κοίταξα τον άγνωστο θεωρώντας ότι ήταν αυτός αλλά δεν ήταν τελικά αυτός και τότε κατάλαβα ότι είχε φάει ο πρώην μου. Από το πιάτο μου είχε φάει τα λουκάνικα όση ώρα κοιτούσα το κινητό και μου χε αφήσει μόνο το μαρούλι. Τότε άρχισα να του φωνάζω, αλλά αυτός δεν μου έδινε καμία σημασία κοιτούσε ένα ντοκιμαντέρ στο κινητό του για τη φύση και τα ζώα. Ακούγονταν οι ήχοι της φύσης. Τότε βρέθηκε η μητέρα μου δίπλα του και τον υποστήριζε όση ώρα του φώναζα, ενώ αυτός μια κοιτούσε το κινητό και μια έτρωγε από το δικό του πιάτο.Κοίταξα το τραπέζι και είδα ότι υπήρχε ένα γεμάτο ταψί με σπιτική πίτσα, εστίασα στη ντομάτα που χε επάνω η πίτσα και σκέφτηκα ότι θα φάω τελικά τη πίτσα.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 10:45
     Σύνδεσμος

     Έπρεπε να μπεις στο άλλο μαγαζί. Θα είχες γλιτώσει απ΄αυτόν. Το όνειρο δείχνει ότι βασανίζεσαι ακόμη, αλλά ακόμη ελπίζεις. Είδες το 35 και θεώρησες ότι ήταν ο αριθμός των μηνυμάτων. Δεν τα είδες όμως, δεν τα διάβασες. Κάπου μέσα σου ζητάς ενδιαφέρον και δεν το βρίσκεις. Το όνειρο δείχνει ότι μόνη σου επιλέγεις το λάθος μαγαζί. Για ό,τι παθαίνεις φταις μόνο εσύ και οι επιλογές σου. Σίγουρα, αν πήγαινες στο γεμάτο μαγαζί δεν θα τα περνούσες όλα αυτά. Στο χέρι σου είναι να αλλάξει η κατάσταση.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 20:18
      Σύνδεσμος

      Έχετε δίκιο, ακόμα ελπίζω..Ευχαριστώ πολύ!

      Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 14:13
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, έβγαινα με κάποιον για κάποιους μήνες και νόμιζα ότι όλα πήγαιναν καλά αλλά μου είπε ότι θέλει να σταματήσουμε γιατί θα επιστρέψει η πρώην του στην ίδια πόλη και θέλει να κάνει μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Τον βλέπω συχνά στα όνειρα μου αλλά θα σας πω δυο όνειρα που μου έκαναν πολύ εντύπωση γιατί ήταν πολύ ζωντανά. Ήμασταν κάπου νύχτα οι δυο μας ήταν πολύ σκοτεινά και είδα κάποιον που προσπαθούσε να μας σκοτώσει φαινόταν σαν τρελός. Έκεινος φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο ( ο πρώην) μου έκανε εντύπωση η λευκότητα του μέσα στο σκοτάδι και με έσωσε από τον τρελό με πήρε και μπήκαμε σε ένα λευκό αυτοκίνητο . Όμως ξύπνησα και δεν είδα την συνέχεια (όνειρο Πέμπτης προς Παρασκευή). Λίγες μέρες μετά είδα ότι ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο αυτός οδηγούσε, μια ξανθιά μπροστά (φαντάζομαι η πρώην αν και είναι κοκκινομάλλα στην πραγματικότητα) και εγώ στο πίσω κάθισμα. Έτρεχε γρήγορα και μας πέταξε στη θάλασσα εγώ τότε έσπρωξα την ξανθιά και κατάφερα και βγήκα από το παράθυρο χωρίς να πνιγώ. Δεν θυμάμαι αν εκείνοι βγήκαν ή όχι εγώ πάντως σώθηκα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στο 11:59
   Σύνδεσμος

   Στην ουσία ποτέ δεν την ξεπέρασε. Εσύ ήσουν το υποκατάστατό του όχι το αντικατάστατο. Έβγαινε μαζί σου για να την ξεπεράσει, για να αλλάξει πορεία. Κατάλαβε την διαφορά και δεν έπιασε. Δεν φταίει αυτός, έτσι αξιολόγησε τι πραγματικά νιώθει. Οι σχέσεις δοκιμάζονται και όταν δεν κολλάνε διαλύονται. Πρέπει για μια σχέση να συμφωνεί μυαλό σώμα και ψυχή. Άρα, προτιμά να κάνει μια προσπάθεια με εκείνη κι ας είναι μηδενική ή αποτυχημένη, παρά να δοκιμάσει μαζί σου, διότι έχει κάνει την αξιολόγησή του. Άρα, δεν αξίζει να τον μισήσεις. Θα καταλάβεις μια μέρα, ότι ούτε κι εσύ τον ήθελες πραγματικά. Τα κενά της ψυχής γέμιζες μαζί του.
   Ας προχωρήσουμε στην ερμηνεία του ονείρου.
   Και τα δύο έχουν κοινή ερμηνεία. Εσύ ήσουν η εύκολη λύση. Τη θέση του συνοδηγού την κατέχει άλλη. Αυτό δεν σου αρέσει, γι’ αυτό ήταν νύχτα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 στο 14:45
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Είδα ότι ήμουν σε εξωτερικό χώρο οχι σε σπιτι με 2 φίλους από τα παλιά τον Ιωακείμ και τον Μάνο βγαίνει από το Εμμανουήλ και μου λέει ο Ιωακείμ ότι ο Αλέξανδρος τα έχει φτιάξει με την πρώην του την Έλενα και μετά που μου το είπε γυρνάω πίσω και το βλέπω να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι να φοράνε μαυρα ρούχα και οι δυο τους και να είναι ψυχροί ο ένας με τον άλλον και σκυθρωποι , ούτε χαμόγελο ούτε μιλούσαν ούτε τιποτα (με τον Αλέξανδρο ειμασταν μαζί για λίγο χρονικό διάστημα πριν απο περίπου 4 χρόνια). Τι σημαίνει το όνειρο;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:07
   Σύνδεσμος

   Ο Αλέξανδρος τα είχε ποτέ με την Έλενα;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο 14:20
    Σύνδεσμος

    Δεν ξέρω αν είχε ποτέ σχέση με καμία Έλενα. Στο όνειρο όταν μου ο Ιωακείμ αυτό το πράγμα εγώ στεναχωρήθηκα.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:34
     Σύνδεσμος

     Σίγουρα τον σκέφτεσαι ακόμη και η σκέψη ότι έχει κάνει τη ζωή του σε θλίβει. Όμως, δεν είναι 100% ότι αυτό ισχύει. Φοβάσαι ότι κάτι τέτοιο θα ακούσεις και δεν μπορείς να το δεχτείς. Αν τον έχεις ξεπεράσει όμως είναι αντίθετο το όνειρο και δηλώνει ότι αυτή η εμπειρία ήρθε η ώρα να πάει στη λήθη γιατί δεν έχει καμία χρησιμότητα πια. Μετά από μια τέτοια κίνηση κάτι νέο έρχεται και η θλίψη γίνεται χαρά.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 στο 10:10
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι βρισκόμουνα σε ένα ανοικτό χώρο κι εκεί βρισκόταν και ο πρώην μου. Κρατούσε στην αγκαλιά του ένα βρέφος και περιφερόταν εκεί. Τον είδα και λέω: ” α είναι καλός πατέρας”. Ήρθε κοντά μου. Εγώ έπιασα με το δεξί μου χέρι το αριστερό του χέρι, και στα αριστερά μου αγκάλιασα ένα μικρό παιδάκι 7-8 χρονών, στο οποίο είπα “τί κάνεις αγάπη μου”, έχοντας την αίσθηση ότι ήταν δικό του παιδί. Προχωρήσαμε και οι τρείς ευθεία μπροστά και απέναντι μας υπήρχε μια πετρόχτιστη εκκλησία. (Να πω ότι το τελευταίο διάστημα, δείχνει ξανά ενδιαφέρον).

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 στο 12:07
   Σύνδεσμος

   Αυτό είναι όνειρο επανασύνδεσης. Μπορείς να δοκιμάσεις ξανά.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 στο 15:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα είδα ένα όνειρο στο οποίο οδηγούσα το αμάξι μ και στο δρόμο που ήμουν κοντά στο σπίτι του πρώην μου και τον πέτυχα με το αμαξι του. Οταν με είδε τα έχασε Αλλά εγώ εστιασα στην πινακίδα του που ήταν τέσσερα μηδενικά! Σημαίνει κάτι αυτό?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 στο 10:08
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να τελειώνεις πια μ’ αυτόν δεν αξίζει τίποτα. Το 4 είναι κάτι που τελειώνει ή ολοκληρώνεται και το 0 δηλώνει το τίποτα. Αν υπήρχε τουλάχιστον ένας αριθμός κάτι θα άξιζε. 4 μηδενικά είναι το απόλυτο τίποτα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 23:45
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία μου,
  ‘Εχω δεί τον πρώην μου όνειρο μετά απο πολύ καιρό -Πέμπτη ξημέρωμα το όνειρο- οτι είμασταν μαζί τα ξαναβρήκαμε και κάναμε σχέδια να συγκατοικήσουμε. Μου έλεγα για τα σχέδια του να κάνει αίτηση για δουλειά στην πόλη μου και υπολόγιζε οτι με το μισθό του και το μισθό μου θα είμασταν καλά και θα τα βγάζαμε πέρα. Ήταν χαρούμενος και γελαστός και εγώ το ίδιο. Αργότερα βρέθηκα με τη μητέρα μου και της έλεγα της εξελίξεις. Η μητέρα μου δε μου σχολίασε κάτι όμως.
  Νεκταρία μου σημείωσε οτι: Χωρίσαμε εδώ και πολλά χρόνια, με βασάνισε πολύ να τον βγάλω απο μέσα μου-τον αγάπησα πάρα πολύ- και τον τελευταίο χρόνο με προσευχή και νηστεία βρήκα ειρήνη μέσα μου. Επίσης άρχισα να σκέφτομαι ένα άλλο παιδί (δεν έχουμε σχέση όμως). Επιπρόσθετα, ο πρώην ζει μόνιμα στο εξωτερικό πλέον- και όταν ήμασταν μαζί δεν συγκατοικούσαμε. Τέλος η δε μητέρα μου έφυγε απο τη ζωή, ένα χρόνο αφότου είχα χωρίσει. Ευχαριστώ θερμά!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 στο 09:48
   Σύνδεσμος

   Απλά, ζητάς μια σχέση παρόμοια με την δική σας. Έχεις την ανάγκη να μιλήσεις με ένα δικό σου άνθρωπο. Η μητέρα σου είναι σίγουρο ότι γνωρίζει τι σου συμβαίνει. Δεν μπόρεσε να σου μιλήσει, γιατί βρίσκεται στον άλλο κόσμο. Όμως σε ακούει, είναι δίπλα σου. Το όνειρο σου εγγυάται μια παρόμοια μεγάλη αγάπη, με τη διαφορά ότι θα σε κάνει ευτυχισμένη και θα είναι μόνιμη. Όχι όμως με τον πρώην.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό section, το όνειρο είναι αρκετά μπερδεμένο. Θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες- το κατέγραψα μόλις ξύπνησα. Ξημερώματα Τετάρτης(11 Ιουλίου) είδα πως έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου απο μια κοπέλα που δεν γνωρίζω και -εικάζω πως -δεν με γνωρίζει, ξέρω όμως οτι έχει φιλικές σχέσεις με τον πρώην. Μου έλεγε πως ο πρώην μου απάτησε τη νυν του με την ίδια. Κατάλαβα πως ήταν εξαιρετικά ερωτευμένη και πληγωμένη απο τον ίδιο και δεν γνώριζε κάτι πολύ σοβαρό που τον αφορά, οπότε δεν το ανέφερα. Δεν θυμάμαι κανένα άλλο μήνυμα της, μόνο οτι εγώ έκανα σχεδόν υπερπροσπάθεια να την στηρίξω, ένιωθα λύπηση για εκείνη και δεν μίλησα καθόλου αρνητικά για τον ίδιο. Ξαφνικά βρέθηκα στο τηλέφωνο με τον πρώην, ενώ η κοπέλα συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Ο πρώην μιλούσε πάρα πολύ, σχεδόν εριστικά και εγώ δεν ήμουν σίγουρη για τις προθέσεις του. Δεν του ανέφερα καθόλου τη συνομιλία με την άλλη κοπέλα. Ο ίδιος έπλεκε το εγκώμιο της νυν του- πόσο όμορφη είναι, ξανθιά, με όμορφα γαλάζια μάτια που ποτέ δεν είχε προσέξει, πόσο την αγαπάει και τη σκέφτεται συνέχεια (δεν αντιστοιχεί αυτή η περιγραφή σε καμία). Εγώ κάπως βαριόμουν και απλά άκουγα. Κάποια στιγμή τον έκοψα και του είπα μάλλον ειρωνικά ‘άντε βάλε εμπρός για γάμο’ και αυτός απάντησε κάτι σαν ‘ξεκινάμε τις προετοιμασίες απο αύριο’ . Του είπα ‘μπράβο, μπράβο, αλλά πρέπει να κλείσω, έχω δουλειά’. Έκλεισα, η άλλη κοπέλα έστελνε ακόμη μηνύματα και εγώ πρόσεξα πως ο πρώην μου είχε ανεβάσει ένα βίντεο απο τον εργασιακό του χώρο με αυτόν και τον ανώτερο του να φοράνε σαν αποκριάτικες μάσκες- τρομακτικές . Παραξενεύτηκα. Κλείνοντας το βίντεο είδα μια φώτο του, πάλι απο τον εργασιακό του χώρο, πάλι με κάποιον ανώτερο, στην οποία είχαν βάλει φίλτρα με μουσούδες ζώων. Σκέφτηκα ‘ μα τι στο καλό’ και ξύπνησα. Συγγνώμη για το εκτενές μήνυμα, ίσως φανεί κάπως γελοίο, ωστόσο το σκέφτομαι συνέχεια και δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του. Σας ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:02
   Σύνδεσμος

   Έχεις αποπροσανατολίσει το υποσυνείδητό σου και το έχεις μπερδέψει. Αποτέλεσμα είναι να σου δείχνει όλες τις πιθανότητες για να πέσει μέσα. Κάνει δικά του σενάρια Εσύ θέλεις απαντήσεις κι αυτό δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 στο 09:41
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Είδα ένα πρώην μου που πλέον είμαστε φίλοι πως ήρθε στο σπίτι των γονιών μου να με χαιρετίσει μαζί με μία που υποτίθεται πως ήταν η γυναίκα του και ένα μωρό ώς το παιδί του. Αυτή είχε το ένα της ποδι, κάτω χαμηλά στην γάμπα και στον αστράγαλο, πρησμένο και γω δεν καταλάβαινα τι της βρήκε. Αυτή μίλαγε πιο πολύ από αυτόν και μου είπε ο αυτός πήρε και μετάθεση κ ότι θα φεύγανε επαρχία για πάντα και γω σκεφτόμουν πάει θα τον χάσω και δε θα βλεπόμαστε πια;
  Μετά φύγαν και ξαφνικά βρέθηκα σε ένα αστυνομικό τμήμα (αυτός είναι αστυνομικός) με φίλους του και έκλαιγα ότι θα τον χάσω και ένας προσφέρθηκε να τον αντικαταστήσει και με πήρε αγκαλιά κ με φίλησε.
  Μετά εμφανίστηκε αυτός ξανά πάνω σε ένα ποδήλατο μόνος του να με προειδοποιήσει πως μάλλον είδε το αυτοκίνητο αυτού που με παρενοχλούσε (στην πραγματικότητα υπάρχει ένας που του έχω κάνει και μήνυση) παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι μου και να προσέχω.
  Μετά ξύπνησα. Σημαίνει κάτι όλο αυτό;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 10:50
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σ’ αγάπησε. Απορώ γιατί χωρίσατε εσείς οι δύο. Το όνειρο δείχνει ότι φεύγει ή σε προειδοποιεί να προσέχεις.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 15:01
    Σύνδεσμος

    Έχω παιδί κ ένα γάμο πίσω μου. Αυτός θέλει οικογένεια κ πιστεύω ότι δε του πλοιρω όλες τις προϋποθέσεις του. Μακάρι να αλλάξει γνώμη.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 10:33
     Σύνδεσμος

     Εφόσον έχει έτοιμη οικογένεια γιατί έφυγε; Θα μπορούσε να μεγαλώσει τον μικρό. Αν τον αγαπούσες ή σ’ αγαπούσε θα έκανες και δεύτερο και θα είχε ο μικρούλης έναν μπαμπά και αδερφάκι. Θέλει λοιπόν δική του οικογένεια. Ένα ξένο παιδί δεν του κάνει. Έτσι Καλλιόπη; Σε ήθελε χωρίς παιδί. Γι’ αυτό έφυγε!!!!Ίσως δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Δεν πειράζει, αν σ’ αγαπά θα αλλάξει γνώμη. Αν εσύ δεν θέλεις άλλο παιδί τον διώχνεις. Κάθε άνδρας θέλει την δική του οικογένεια. Είναι εγωιστικό να του στερείς αυτή τη χαρά.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 στο 13:32
      Σύνδεσμος

      Οποτε ρώτησε αν θα έκανα 2ο δεν είπα ποτέ όχι. Ούτε είμαι αρνητική στην ιδέα. Άλλωστε ούτε εγώ Θελω να αφήσω τον δικό μου μόνο του στην ζωή. Αυτός ο ανθρωπος με ηρεμεί κ. Γω το ίδιο αυτόν. Αλλά ποτέ δεν αποφάσισε να δώσει ευκαιρία. Απομακρύνεται.

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 στο 13:51
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ο πρωην αντρας μου ηρθε στο σπιτι μου αλλα δεν μπηκε μεσα εκατσε στην βεραντα μου. Ηταν παρα πολυ ευγενικος μιλουσα σιγα και ομορφα. Φαινοτανε ταλεποριμενος. Του προτεινα καφε εκανα το αφησα στο τραπεζι αλλα δεν ιπιε. Ηθελα να τον κερασω γλυκο. Μεσα στον φουρνο ψηνοταν μια γλυκια πιτα με σοκολατα. Αλλα ολο καποιο εμποδιο τυχαινε και δεν τον εδωσα αν και το ηθελα πολυ. Ηρθε και η μανα του επισεις ευγενικη αλλα ταλεποριμενη. Τον λεω τον πρωην οτι εχω αντρικα ρουχα σε καλη κατασταση αν τα θελει. Ειπε ναι αλλα και εκει δεν μπορεσα να του τα δωσω γιατι κατι με εμποδιζε. Η σακουλα ειχε ομορφα ρουχα τα μισα ηταν καθαρα και σιδερομενα τα αλλα βρωμικα. Η σακουλα ηταν κοκκινη.Το παραξενο ηταν οτι τον ερωτευτικα και εκανα σκεψεις να αφησω τον αντρα μου να παρω τον μικρο και μα παμε να ζησουμε μαζι του και με την κορη μου Γερμανια. Λυπηθηκα οτι αφηνω τον αντρα μου που ειναι τοσο καλος και φερεται τοσο καλα σε εμενα και στον γιο μας αλλα ερωτευτικα τον πρωην.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 στο 11:19
   Σύνδεσμος

   Αντίθετο είναι! Υπάρχουν στεναχώριες στον τωρινό σύζυγο λόγω της κατάστασης που τραβάς, όμως ξέρει ότι δεν τον αφορούν. Είναι αδύνατον να διαλέξεις τον πρώην. Άρα, όλο το όνειρο είναι αντίθετο. Τα γλυκά πρέπει να τα δώσεις στον πρώην και την στολή στον τωρινό. Θα ζήσεις με τον μικρό και τον νέο σύζυγο. Όμως, το όνειρο δείχνει καθαρά ότι θα γίνει τώρα το δικαστήριο και θα έχεις δικαστικές διαμάχες και θα πιστεύει το υποσυνείδητο ότι ερωτεύτηκες τον παλιό και άφησες τον καινούριο. Αυτή την εντύπωση θα του δίνει η προσήλωσή σου στο θέμα της κόρης σου. Αφήνοντας τα άτομα που αγαπάς σε αναμονή.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018 στο 11:47
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.Ειδα στον υπνο μου οτι η πρωην μου με χωριζε αυτη ενω την χωρισα εγω.Τι σημαινει;Την τραβουσα να μην φυγει κ αυτη συνεχιζε να θελει μα φυγει εως κατι της υποσχεθηκα που δεν θυμαμαι και εμεινε.Ευχαριστω.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 10:52
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλημέρα. Τι σημαίνει σε όνειρο Τρίτης αν δεις ή εχεις την αίσθηση οτι ενας πρώην σου εχει απαιτήσεις θέλει καποια πράγματα απο εσένα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι εσύ είχες απ’ αυτόν, αλλά δεν τις έχεις πια.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 11:22
    Σύνδεσμος

    Να φανταστείς το τελευταίο του μήνυμα ηταν «δεν είχα κάποια απαίτηση απο εσένα». Και δεν με ξαναάκουσε…

    Απάντηση
    • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 11:30
     Σύνδεσμος

     Έτσι είναι. Εμείς οι γυναίκες έχουμε και μετά τη σχέση. Οι άνδρες σταματάνε όταν τελειώσει η σχέση.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 12:59
      Σύνδεσμος

      Πραγματικά ειχα απαιτήσεις. Ηταν αυτός ο μισοπαντρεμένος που με ηθελε για μεζέ. Ας πρόσεχε.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 17:02
       Σύνδεσμος

       Μισοπαντρεμένος; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ή παντρεμένος είναι κάποιος ή ελεύθερος.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 21:09
        Σύνδεσμος

        Χαχα! Τον λέω έτσι επειδή είναι μεν παντρεμένος αλλα εχει φύγει απο το σπίτι του και έβλεπε εμένα.

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 12:54
         Σύνδεσμος

         Παντρεμένος δηλαδή τυπικά, μόνο στα χαρτιά. Ελεύθερος πολιορκημένος. Πολύ αστείο!!!!

         Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 στο 10:11
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα
  Είδα έναν πρώην μου στον ύπνο μου χθες με τον οποίο δεν μιλάμε καθόλου πια. Είδα πως ήμουν ήδη μέσα σε μια τουαλέτα μεγάλη, ευρύχωρη, φωτεινή και μπλε και καθώς έπλενα τα χέρια άνοιξε η πόρτα κ εμφανίστηκε αυτός. Κοντοστάθηκε δεν μου μίλησε κοιταχτήκαμε κ μπήκε μέσα. Του λέω δεν μιλάμε δεν πρέπει να είμαστε μαζί σε τουαλέτα. Δεν μου απάντησε παρά πήγε στη λεκάνη να κάνει την δουλειά του. Άνοιξα την πόρτα κ έφυγα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 19:14
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει καθαρά ότι σε έχει ξεπεράσει και το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 στο 10:35
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Ειδα σημερα την πρων μου που εχουμε χωρισει εδω και 33-34 μερες οτι δουλευε στα Τζαμπο και πηγα και τη βρηκα μπροστα στα ταμεια και τη φιλησα και με απωθησε και μου ειπε οτι δε με θελει πια και με αγνοουσε σα να μην υπηρχα σε ο,τι ελεγα, μεχρι που εφυγα… Εχει την ιδια ερμηνεια με αυτο που ειδα; Οτι δηλαδη δε με θελει πια και γι αυτο με αγνοει και δε θελει επανασυνδεση;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 12:07
   Σύνδεσμος

   Μετράς τις μέρες; Λοιπόν αυτά τα όνειρα αδιαφορίας κατά μεγάλο ποσοστό είναι το αντίθετο. Ότι ενδιαφέρεται. Υπάρχουν όμως και άτομα που έχουν σπάσει την αντιύλη και μπορούν να δουν την αλήθεια. Δεν ξέρω αν είσαι απ’ αυτούς.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 20:30
    Σύνδεσμος

    Τις μετρουσα μεχρι χθες που μου ειπε στην πραγματικοτητα οτι δε θεκει να ειμαστε μαζι (μετα απο μνμ που της εστειλα φυσικα) και θελει να συνεχισει τη ζωη της μονη της και να μην την ξαναενοχλησω. Τωρα δε νομιζω να εχω σπασει την αντιυλη διοτι ειχα δει κ 2-3 φορες οτι ειμασταν μαζι και καλα… Μαλιστα την επομενη μερα κιολας το ειδα αυτο. Οποτε απλα ηταν οι φοβια μου που αντικατοπτριστηκε εκει. 🙂

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 στο 09:28
     Σύνδεσμος

     Όλοι βλέπουμε αντίθετα και αληθινά όνειρα. Την αλήθεια απόλυτα την βλέπουν οι άγιοι. Αφού ξεκαθάρισε την θέση της, και αυτό φανερώνεται και στο όνειρο πρέπει να το δεχτείς και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Ένα λαθάκι έχω γράψει. Σπάω την ύλη ήθελα να γράψω.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 στο 21:30
  Σύνδεσμος

  Δευτέρα είδα τον πρωην μου τον Ν. Καπου συναντηθήκαμε, περπατάγαμε πλάι-πλάι και ήμασταν ενα ύψος. (Στην πραγματικότητα ειναι ψηλότερος μου). Ξαφνικά με πιανει απο το χέρι, ορμάω και τον φιλάω. Φιλιόμασταν με πάθος και θέλαμε να κανουμε έρωτα. Πήγαμε σε ενα χώρο που ήταν σαν δωμάτιο με αποσκευές και βαλίτσες (σαν τα δωμάτια των πρακτορείων το καλοκαίρι που αφήνουν τις βαλίτσες όσοι ταξιδεύουν). Ξαπλώσαμε, τον χαιδεψα και αυτός ολοκλήρωσε χωρίς να συνευρεθούμε. Απο το πάθος αλλά και το άγχος του γιατι στο δωμάτιο ήταν και δυο γυναίκες άγνωστες…Βγήκαμε έξω βρεθήκαμε στην παλιά πόλη, του λέω πάμε βόλτα, αρνείται γιατι «φοβάται μη μας δούνε μαζί» οπως λέει… καθόμαστε σε μια παρέα με 2-3 άτομα, εγω θέλω πάλι να πάμε κάπου να κάνουμε ερωτα. Μου λέει πάμε στο Ναύπλιο;;; )Λες και ήταν εκεί κοντά που δεν ήταν). Γιατι στην πόλη που ήμασταν βγαίνει τακτικά και τον ξέρουν… ηταν πολυ ζωντανό όνειρο…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 12:11
   Σύνδεσμος

   Αυτά τα ζωντανά όνειρα που έχεις την αντίληψη ότι κάποια πράγματα τα κάνεις, χωρίς να τα κάνεις, που νιώθεις ότι τα ζεις, μια μέρα βγαίνουν. Θα βρεις άλλον σίγουρα. Απλά, επειδή δεν είχαν το ίδιο ύψος και αποκλείεται να ψηλώσει ή να κοντύνει είναι άλλος. Η ψυχή προτίμησε να δεις αυτόν απ’ το να σου δείξει άγνωστο.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 13:13
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία το όνειρο μου βγήκε ενα μήνα μετά. Βρεθήκαμε με αυτόν σε ενα ξενοδοχείο και έγινε ο,τι έγινε! Ομως μου αποκάλυψε οτι ήταν παντρεμένος και δεν ήθελε πολλά- πολλά… το άφησα λοιπόν και μετά όντως βρήκα άλλον. Αλλά οντως έγινε έτσι με αυτόν. το Ναύπλιο δεν ξέρω πού κόλλαγε διοτι στο όνειρο η πόλη που του είπα να βγουμε ήταν στην Κύπρο…

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 18:56
     Σύνδεσμος

     Δείχνει ότι αυτή η κατάσταση σε αποπροσανατόλισε και έχεις μπερδευτεί- χαθεί. Συμβαίνουν αυτά όταν είσαι αντιμέτωπη με τέτοιες μπερδεμένες καταστάσεις. Θα συνέρθεις όταν του πεις να πάτε σε κάποιο προορισμό που είναι ο τόπος κατοικίας σου, κάποιος κοντινός ή στα θέλω σου.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 20:13
      Σύνδεσμος

      εκείνη την περίοδο που είδα το όνειρο ελειπα για ενα διάστημα Κύπρο και μετά ξαναγύρισα στην πόλη μου (όχι το Ναύπλιο). Αυτος ηταν στην πόλη μας με τη γυναίκα του. Οπότε αλλάζει η ερμηνεία;

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 20:18
       Σύνδεσμος

       Ναι, αλλάζει εντελώς. Δείχνει λοιπόν ότι βαδίζεις σωστά. Είσαι συνειδητοποιημένη. Το Ναύπλιο δείχνει λοιπόν κάτι που δεν σου ανήκει, όπως δεν ζεις σ’ αυτή την πόλη. Αν π.χ. ζούσες στην Λάρισα ένα παράδειγμα και έβλεπες τη Λάρισα, είναι αυτός. Το Ναύπλιο δείχνει το λάθος.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 20:25
        Σύνδεσμος

        μπερδεύτηκα… αυτός μου πρότεινε να πάμε στο Ναύπλιο…

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 στο 09:24
         Σύνδεσμος

         Δεν έχει σημασία, η ερμηνεία δεν αλλάζει. Δεν το είχες καν στο μυαλό.

         Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 10:14
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Είδα τον πρώην σύζυγό μου πως είχε έρθει να δει τον μικρό και ότι περάσαμε πολλές ώρες μαζί οι 3 μας μια χαρά. Στο τέλος είδα το κινητό μου και υποτίθεται η νυν του (που στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω καν αν έχει κάποια) είχε το ίδιο όνομα με μένα με επίθετο “panta”. Έτσι γραμμένο στα λατινικά και ότι είχε βρει τον λογαριασμό μου στο facebook και είχε στείλει σε όλους τους φίλους μου μηνύματα υβριστικά για μένα. Το είπα στον πρώην μου και αυτός γέλαγε και το πρόσωπό του ήταν διαφορετικό. Ήξερα δλδ ότι ήταν αυτός αλλά είχε άλλη φάτσα με τεράστια σαν μελιτζάνα μύτη, παραμορφωμένος αλλά δεν τον θύμιζε σε τιποτα. Και μου έλεγε “ε τι να κάνω εγω;” του έλεγα είναι τρελή δε βλέπεις; και εξακολουθούσε να γελάει. Πήρα και τον δικηγόρο μου τηλέφωνο να τον ρωτήσω τι μπορώ να κάνω αλλά μου έλεγε ότι δεν μπορω να κάνω τίποτα. Εκεί ξύπνησα.
  Ευχαριστώ,

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 12:03
   Σύνδεσμος

   Είναι αυτός, αλλά επειδή δεν τον θέλεις πια ή είναι κάτι άσχημο για σένα τον ονειρεύτηκες παραμορφωμένο. Το όνειρο σου λέει καθαρά ότι υπάρχει άλλη στη ζωή του. Ότι πρέπει κι εσύ να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου για να έχει ο μικρούλης ένα μπαμπά.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 20:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα. Ειδα στον υπνο μου τον πρωη μου. Εχουμε πολυ καιρο να μιλησουμε κ την τελευταια κινηση την εκανε αυτος. ( εγω δεν απαντησα στο μηνυμα του) ειδα αρχικα οτι περασα απο μια καφετερια και ηταν εκεινος εκει και με ειδε και περιμενε να του μιλησω αλλα δεν το εκανα. Μετα βρεθηκαμε σε ενα μεγαλο σπιτι πολλα ατομα που δεν ηξερα εγω κανεναν. Μιλησουσα με μια κοπελα οπου στην τελικα ο ενας την επεσε στον αλλον με αποτελεσμα να δουνε πολλα τα ματια μου. Μετα απο λιγο με ειδα εμενα να τρεχω στο αμαξι μου κλαιγοντας και φωναζοντας και αυτος απο πισω μου να προσπαθει να με προλαβει τρεχοντας αλλα δεν μπορουσε να ανοιξει την πορτα και την τραβουσε με πολυ δυναμη! Τι να καταλαβω?? Τι πρεπει να καταλαβω??

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 09:51
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι κάτι είδες που αναγνώρισε η ψυχή/το υποσυνείδητο και σε αναστάτωσε. Το όνειρο δείχνει ότι αυτό το άτομο έχει πανικοβάλλει τον ψυχικό σου κόσμο. Εδώ το αυτοκίνητο το βλέπεις σαν προστάτη, να το βάλεις μπρος και να αλλάξεις προορισμό. Όσο μένεις κολλημένη σ’ αυτόν κινδυνεύεις να φαγωθείς και θα σε κυνηγάει. Αν σε πιάσει, είναι αδύνατον να μην σε φάει αλληγορικά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 στο 02:07
  Σύνδεσμος

  Ειδα κι εγω ενα ονειρο χτες με τον πρωην μ που εχω ξεκοψει εδω κ 2 χρονια περιπου, αν και γενικα δεν βλεπω ονειρα με πρωην κ νυν μονο μ αυτον εχω δει 3 φορες.. ας πιασουμε το χτεσινο… ειχα παει να δω μια παιδικη μ φιλη σπιτι της και εμενε και ενας θειος της μαζι της που ετυχε να γιορταζει εκεινη τη μερα ( αυτος ο θειος δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα ) και ειχαν τραπεζι και μου ειπαν να κατσω και εκατσα σ αυτο το τραπεζι υπηρχε παρα πολυς κοσμος που τους πιο πολλους δεν τους γνωριζα μεσα σ αυτον τον κοσμο ηταν και ο πρωην μου με την τωρινη του σχεση αλλα ηταν πολυ ψυχραμενοι μεταξυ τους κι αυτη τον παρατησε κ εφυγε αυτος εμεινε, δεν μιλησαμε μονο κατι βλεμματα ριξαμε.. το συναισθημα που κυριαρχουσε σε μενα ηταν σοκ σαν να μ κοβοντε τα ποδια.. βγηκα εξω γιατι ειχα χασει την φιλη μου και την βρηκα να κλαιει δεν θυμαμαι καν το λογο που έκλαιγε αυτο που θυμαμαι ειναι οτι την ρωτησα πως βρεθηκε εκει ο πρωην μου και απο που γνωριζει τον θειο της.. υπηρχε και ενα οπλο στο τραπεζει να σημειωσω… αυτο

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 19:51
   Σύνδεσμος

   Είναι η προσπάθεια σου να διώξεις κάποιες αναμνήσεις από το άτομο αυτό, αλλά η ψυχή σου αντιδρά στα σημεία που αφορούν την φίλη σου. Θέλει να κρατήσει τα δεδομένα που την αφορούν, αλλά αποβάλλοντας τον πρώην, υπάρχει φόβος να αποβάλλεις και εκείνη.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:24
  Σύνδεσμος

  Πάλι είδα φευγαλέα, τον ίδιο πρώην τον Μιχάλη που είδα και πριν λίγες μέρες… Σαν να είχα μπεί λεει σε ένα χώρο που ήταν άδυτο κατά κάποιο τρόπο και μυστικός χώρος συνάντησης. Είδα εκεί μια παρέα ανδρών που ήταν όλοι σαν ομάδα υποτίθεται, ενωμένοι με κάτι κοινό μεταξύ τους. Και εγώ λές και είχα ανακαλύψει αυτό το μυστικό χώρο συνάντησης τους. Τον πρώην σαν να τον είδα που άνοιξε μια πόρτα και κατευθύνθηκε να τους συναντήσει.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 17:08
   Σύνδεσμος

   Άρα, ο νέος Μιχάλης άρχισε να δείχνει δείγματα από το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του πρώην σου.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:14
    Σύνδεσμος

    Δε νομίζω, τον ήξερα και τον καινούριο, ομως δεν εχω επικοινωνία μαζί του εδω και μέρες και φοβάμαι οτι έληξε πάλι.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:50
  Σύνδεσμος

  Εβλεπα ξημερωματα Πεμπτης, εναν πολύ παλιό πρώην μου τον Μιχάλη, σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ μας. (Αυτός ειναι παντρεμένος με παιδί εχουμε χρόνια να μιλήσουμε και δεν με ενδιαφέρει καθόλου). Ο νύν μου λεγεται επίσης Μιχάλης.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:51
   Σύνδεσμος

   Είναι συμβολικά ο νυν σου. Είναι όνειρο ταύτισης.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 14:01
    Σύνδεσμος

    εχουμε μαλώσει εδω και κάτι μέρες και δεν μου μιλάει…Νεκταρία δείχνει κάτι;;;;

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:50
     Σύνδεσμος

     Μπορεί να συμβεί μια παρόμοια ιστορία με τότε. Γι’ αυτό είδες τον πρώην.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 21:17
  Σύνδεσμος

  Λοιπον το 2ο ονειρο το ειδα σημερα ( ξημερωματα Δευτερας ) λεει ημασταν στο σαλονι και αναμεσα μας ηταν μια ευσωμη γυναικα η οποια δεν μας ηθελε μαζι δεν ξερω παντος δεν ηταν καλη ηταν σαν εχθρος, και εκεινος την χτυπαγε απο την αλλη μερια εγω δεν πηρα μερος απλα εβλεπα, ημασταν κοντα μονο αυτη μας χωριζε , αυτος οταν την χτυπουσε ειχε νευρα αλλα και εδω μου φανηκε παλι οτι ειρωνευοταν δηλαδη μπορει και να ψιλοχαμογελαγε δεν θυμαμαι, ενω σας λεω την βαραγε δυνατα και με οργη !! Αυτο που και στα 2 ονειρα μου διεκρινα μια ειρωνια η κατι σαν κοροιδια πανω του με προβληματιζει πολυ !!! Ελπιζω να μου απαντησετε γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω με εχει πιασει κομπος και τον σκεφτομαι συνεχεια!!!!!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:46
   Σύνδεσμος

   Αυτή η ειρωνεία πρέπει να υπάρχει στο όνειρο. Είναι ένα άτομο που δεν ξέρει τι αισθάνεται και προσπαθεί να βρει τον τρόπο να καταλάβει τι νιώθει. Από την μία θέλει, από την άλλη δεν θέλει. Μαζί σου δεν κάνει, και χώρια σου δεν μπορεί.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 15:36
    Σύνδεσμος

    αχχ Νεκταρια μου μου φτιαξες την ημερα !! <3 Σε ευχαριστω <3 <3 Γιατι και εγω καπως ετσι νιωθω, οτι μαζι του δεν κανω και χωρια δεν μπορω!!! <3 Σε ευχαριστω και παλι <3 Μαλλον θα προσπαθησω να ξαναρθω σε επαφη μαζι του και οτι γινει <3 Τον σκεφτομαι συνεχεια και δεν μπορω να ησυχασω <3 Να σαι καλα !! <3

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 21:11
  Σύνδεσμος

  Αχ αυτες τις μερες βλεπω συνεχεια τον πρωην μου !!! Τον οποιο εγω αφησα αλλα με τροπο να καταλαβει οτι θα ξαναγυρισω αλλα ποτε δεν γυρισα γιατι δεν μου εδεινε σημασια και αυτο με πληγωνε !! Χωριζαμε τα φτιαχναμε χωριζαμε τα φτιαχναμε, οταν τον εβλεπα στον υπνο μου, μετα μαθαινα απο τις φιλες μου οτι ρωταει για μενα και με εψαχνε, η μικρη του αδελφη εχει ιδια μερα γενεθλια με μενα και δεν ξερω νιωθω ενα ειδος τηλεπαθειας μαζι του τελος παντων. Αν γινεται να γραψω και τα δυο μου ονειρα εδω, το 1ο ονειρο το ειδα ξημερωματα του Σαββατου που μας περασε, ειδα λεει τον πρωην μου ξαπλωμενο στο σαλονι μου στον καναπε (ειναι καναπες με σεζλονγκ τον εχω στην πραγματικοτητα) ο πρωην μου ηταν ξαπλωμενος στην σεζλονγκ, και στο αλλο κομματι του καναπε οι γονεις μου !! οπου εχουνε χωρισει αλλα εχουν επικοινωνια, οι γονεις μου κοιμοντουσαν γιατι λεει θα φευγαμε ενα ταξιδι ολοι μαζι, ο πρωην μου ηταν αγουροξυπνημενος και του πιασα το χερι τρυφερα μου χαμογελασε γλυκα, αλλα ενιωθα σαν να με κοροιδευει να ειρωνευεται, εγω αποτι θυμαμαι ειχα κανει ντουζ αλλα δεν θυμαμαι πριν η μετα του πιασω το χερι. Αυτο λοιπον ειναι το 1ο θα σας γραψω και το δευτερο στο ιδιο λημμα !!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:00
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο και τα έσπασες σε δύο. Είναι η ίδια ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 18:02
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Είδα ότι έβλεπα μια φωτογραφία με κάποιο άγνωστο τοπίο, και λέω: “α εδώ πήγε διακοπές”, και αμέσως σαν να ζωντάνεψε η φωτογραφία αυτή και βλέπω τον πρώην μου, να κολυμπάει σε μια λίμνη μαύρη. ‘Ηταν νύχτα με χαμηλό φωτισμό στην περιοχή, και αυτό που είδα και μου έκανε εντύπωση είναι ότι κολυμπούσε με μακρύ σκούρο παντελόνι, από το οποίο έλειπε το αριστερό μέρος του παντελονιού και φαινόταν το γυμνό του πόδι.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:53
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι τον ξεπερνάς. Λίγο λίγο χάνεται μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς και κάτι καινούριο θα έρθει στη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 στο 23:12
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειδα ενα ονειρο με τον πρώην μ.ηταν αυτος με αυτην τους ειδα μαζι κ μετα εμαθα οτι εχουν δωσει λογο κ θα παντρευτούν.θυμαμαι οτι νευριασα παρα πολυ γιατι ειναι μονο 3 μηνες μαζι.τι ειναι αυτο??

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:52
   Σύνδεσμος

   Είναι μια σκέψη που σε βασανίζει και την βλέπεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 στο 21:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.
  Σήμερα είδα ενα όνειρο/ξέσπασμα που θέλω πολύ να το κάνω και στην πραγματικότητα, γιατί το σκέφτομαι πολύ έντονα και το είδα και στον ύπνο μου.
  Αρχικα είδα οτι ημουν στο σπίτι του πρωην, αλλά δεν ηταν ετσι. Είδα οτι μέσα σε αυτό ηταν και η ηθοποιός η Οικονομάκου που είναι εγγυος και θα φευγαμε μαζί απο το σπίτι. Μου είπε οτινθα περιμένει στο αυτοκίνητο μέχρι να ετοιμαστω. Καθώς ήμουν με τις πυτζαμες και επλενα τα δόντια μου ακριβως πίσω μου στην πόρτα στεκόταν ο πρωην μου καο με κοιτούσε. Φορουσε μια μαύρη μπλούζα. Εγώ το αντιλήφθηκα και τον ρώτησα γιατι με κοιταει και καθώς τον ρωτούσα μου ξέφυγε ενα γέλιο. Αμέσως εκνευρίστηκε και τον επιασα απο την μπλούζα, λίγο κάτω απο το λαιμό, έτοιμη να τον σπασω στο ξύλο, καθώς άρχισα να βγάζω με νεύρα την υπομονή που εκανα μαζί του όταν ημασταν μαζί (το ξέσπασμα που σας ανέφερα πιο πανω). Και καθώς τον έβριζα με τον θυμό που έχω -εντος και εκτός ονειρου- μπήκε μέσα υποτίθεται η νυν του αλλα δεν ηταν αυτή. Η κοπελα που μπήκε ηταν φιλη μιας πολύ καλής μου φιλης, οπου στο όνειρο την λένε Φαίη (έτσι λένε την Οικονομακου στον ρολο μιας σειρας στην τηλεοραση). Την είχε ενημερώσει ο πρωην οτι ημουν σπίτι του και γενικά ήξερε εκείνη την ύπαρξη μου και με ρώτησε “εσύ είσαι η Ιωάννα;”. Μετα μου δώσε το κινητό της επίτηδες να διαβάσω την συνομιλια της με τον πρωην, που του ελεγε -απ Οσο θυμάμαι βεβαια- οτι εγώ και εκείνος το “κάναμε” κανονικότητα, με λιγα λογια. Και μετα αρχισε να μου φωναζει οτι παραβιασα τα προσωπικά της δεδομένα και γω νευριασα παλι και άρχισα να βαζω τις φωνές. Ομως εκείνη την στιγμη εμφανίστηκε η μητέρα του και την υπερασπίστηκε νομιζω, αλλά δε θυμάμαι καλά και γω αντέδρασα για αλλη μια φορα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Μετα απο τα πολλά πήγα να φύγω και με συνόδεψε ο πρωην για κάποιο λογο. Οτάν με άφησε στο αυτοκίνητο πουβ με περιμενε η ηθοποιός και φιλη μου στο όνειρο του είπα να φύγει με πολύ ψυχρο υφος. Εφυγε και δεν χαιρέτησε. Ηταν βράδυ εξω. Υποτίθεται οτι ανοιξα την πόρτα του συνοδηγού να κάτσω, αλλά βρέθηκα ακριβως απο πισω και το αντιλήφθηκα και στο όνειρο μου και της το είπα. Μετα βρέθηκα μπροστά και η ηθοποιος πίσω. Και μετα συντονιστηκαμε και καθησαμε σωστα. Αρχισε να της λέω για αυτό που έγινε. Και που επιτέλους το ξέσπασμα μου έγινε πραγματικοτητα. Να σημειωσω οι η νυν του ονομαζεται με το μικρό της Οικονομάκου.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:37
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει να μην τολμήσεις να κάνεις αυτό το ξέσπασμα. Θα γελοιοποιηθείς. Αντίθετα, σε προωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σου και τα αισθήματά σου απέναντί του.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 στο 17:17
  Σύνδεσμος

  Είδα τον πρωην μου τον Γ. Σε ενα άγνωστο μέρος, καθόταν παράλληλα σε μια μελαχρινή ηταν γελαστός και με κοιτούσε…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:34
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να τον ξεπεράσεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:49
    Σύνδεσμος

    Νιωθω οτι τον εχω ξεπεράσει. Αλλα εχουμε κοινές παρέες και λιγες μέρες μετά το όνειρο διασκέδαζε με φίλους μου..,

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:26
     Σύνδεσμος

     Ίσως ένιωσες ότι θα τον δεις στην πραγματικότητα, ότι θα γίνει αυτό και τον ονειρεύτηκες. Εφόσον έχετε κοινούς φίλους θα μιλούν γι’ αυτόν, θα τροφοδοτείται σαν δεδομένο στο υποσυνείδητο και θα τον βλέπεις συχνά.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 13:57
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ήμουν σε ενα άγνωστο χώρο και κρυφοκοιτούσα απο κάπου τον πρώην μου ήταν ορθιοι με μια κοπέλα και σαν να ερωτοτροπούσαν. Αυτή μου φάνηκε αρκετά αδύνατη, μελαχρινή και ασχημη το θυμάμαι καλά αυτό. Με αυτόν στην πραγματικότητα ξαναβρεθήκαμε, αλλά δεν είναι θετικά τα πράγματα….

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:18
   Σύνδεσμος

   Κάθε φορά η αντίζηλος στο όνειρο έχει αυτή την εικόνα. Σοφά η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά: Τι της έχεις βρει. Έχουμε πει σε άλλο όνειρο ότι αποκλείεται γιατί είδες το πορτοκαλί. Άρα, κάτι άλλο είναι γι’ αυτόν που δεν είναι στην δική σου συχνότητα, γι’ αυτό την βλέπεις άσχημη. Άρα, γι’ αυτόν θα είναι κάτι όμορφο.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 21:15
    Σύνδεσμος

    Τι αποκλείεται επειδή είδα το πορτοκαλί;; Μπερδεύτηκα…

    Απάντηση
    • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:03
     Σύνδεσμος

     Άστο, ίσως να το είδε άλλη κοπέλα και μπερδεύτηκα. Ξέρεις και η ίδια ότι δεν υπάρχει μέλλον. Άρα, μην σε απασχολεί. Πρώην είναι!!!

     Απάντηση
     • Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 στο 17:09
      Σύνδεσμος

      Ειχα δει το ονειρο με τα πορτοκαλί σεντόνια που τα άλλαξε αυτος. Βεβαια η κατάσταση με αυτόν συνεχίζεται, αν και σε ανορθόδοξους ρυθμούς…Δεν φαινεται να θελει να κοψει μαζί μου.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:23
       Σύνδεσμος

       Δεν σου είπα ότι θα κόψετε μαζί. Σου είχα πει να προσέχεις μαζί του και μου εξέφρασες κάποια παράπονα γι’ αυτόν. Γι’ αυτό αποκλείεται μια ήρεμη σχέση, αλλά πάντα θα είναι δύσκολη. Αν θέλει να τη διατηρήσει αυτός πρέπει να αναρωτηθείς θέλεις εσύ κάτω από τέτοιες συνθήκες; Θα πρέπει να είσαι σίγουρη γι’ αυτό σου έδειξε το πορτοκαλί, ώστε να προσέξεις τι θέλεις. Δεν μας κρατάει με την βία κάποιος που δεν θέλουμε. Πρέπει να σκεφτούμε, θέλουμε εμείς;

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 05:42
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου γειά σου για ακόμη μία φορά. Είδα όνειρο πριν λίγες μέρες τον πρώην να μου ζητά να του στείλω φωτογραφίες μου. Ήθελε να δει αν βρήκα άλλον. Του έστειλα, κατάλαβε ότι δεν βρήκα άλλον και ξύπνησα. Χτες ξέχασα να κλειδώσω την πίσω πόρτα του σπιτιού. Μπήκε κάποιος και πήρε συγκεκριμένα σκουλαρίκια μου, 1 ρολόι και ένα τσαντάκι μου(όλα ψεύτικα), χωρίς να πειράξει τίποτα στο σπίτι. Και βρήκα και ένα βαλιτσάκι μου σε διαφορετική θέση. Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτός; Πραγματικά δεν τον θέλω στη ζωή μου και αν είναι αυτός έχω αηδιάσει μόνο στη σκέψη. Αλλιώς είναι κάποιος άλλος άρρωστος γιατί έφυγα στις 12:00 το μεσιμέρι και γύρισα στις 17:00 το απόγευμα. Άρα μπήκε μεταξύ αυτών των ωρών όποιος κι αν είναι και είναι σατανική σύμπτωση το ότι πήρε μεμονομένα αντικείμενα που τα είχα όταν ήμουνα μαζί του. Επίσης μου έλεγαν ότι ρωτούσε για μένα και επειδή ήθελα να τον βγάλω εντελώς από τη ζωή μου έκοψα κάθε επαφή με τους δικούς του. Προσπάθησαν να επικοινωνίσουν αλλά δεν απάντησα.
  Σε παρακαλώ πες μου αν βοηθάει το όνειρό μου, γιατί δεν έχω κλείσει μάτι απόψε.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:25
   Σύνδεσμος

   Ξέρω από όνειρα, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν αυτός. Το όνειρο δείχνει ότι ενδιαφέρεται όχι για να είστε μαζί, αλλά να μην είσαι με άλλον. Αυτό τον καίει. Για να πάρει συγκεκριμένα πράγματα και να φύγει σαν κύριος, μάλλον ήταν αυτός.

   Απάντηση
    • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:53
     Σύνδεσμος

     Θέλω να πιστεύω ότι εννοείς άρρωστος κυριολεκτικά, κι όχι ψυχάκιας. Αν είναι ψυχάκιας καημενούλα μου, πρόσεχε τη ζωή σου!!! Αν τα μπλέξεις με άλλο μπορεί να φτάσει στο έγκλημα. Ου μπλέξεις με τέτοιες καταστάσεις. Πολλές την πάτησαν με έναν ψυχάκια. Δεν σου το λέω για να φοβηθείς, αλλά για να προσέχεις. Αν μπήκε στο σπίτι σου κρυφά και πήρε πράγματα είναι ικανός για όλα.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:36
      Σύνδεσμος

      Μου έχουν πει 2 φίλοι οτι δεν είναι καλά (δυστυχώς μεταφορικά), νόμιζα είναι υπερβολές. Τώρα το πιστεύω. Και όσο σκέφτομαι τη σχέση που είχα μαζί του. Χριστέ μου. Γιατί τα πήρε..δεν ξέρω..νόμιζε ότι θα με κάνει να επικοινωνίσω μαζί του; Ήθελε κατι δικό μου; Με παρακολουθεί; Ήρθε ξανά μέχρι που πέτυχε την πόρτα ξεκλείδωτη; Δεν τον φοβάμαι Νεκταρία.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:38
       Σύνδεσμος

       Δεν έχουμε αποδείξεις όμως ότι ήταν αυτός, μόνο ενδείξεις.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:41
        Σύνδεσμος

        Ακρηβώς..θα δείξει Νεκταρία μου. Ότι και να ισχύει ας μείνει ως εδώ. Σε ευχαριστώ και πάλι.

        Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 στο 15:51
  Σύνδεσμος

  Kαλησπερα ειδα χθες ενα ασχημο ονειρο και ξυπνησα πολυ περιεργα….ειδα στον υπνο μου εναν πρωην μου με τον οποιο εχουμε χωρισει πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα εγω τον σκεφτομαι που και που….Ειδα λοιπον στο ονειρο οτι ηταν να κανω μια χειρυργικη επεμβαση ακριβως κατω απο το στηθος και εμαθα οτι ο γιατρος θα ειναι αυτος ειχα ψιλοσοκαριστει που θα με χειρουργουσε εκεινος και μετα ειδα ολη τη σκηνη οπου ημουν στο νοσοκομειο πανω σε ενα φορειο μου εκαναν μια δυνατη ενεση για αναισθησια και μου εβαλαν και ενα σωληνακι στον στομα και με μετεφεραν με το φορειο εκει πετυχα εναν αλλο πρωην μου οπου λεει δεν ηθελα να με δει γιατι ηταν με την κοπελα του και εκανα πως κοιμομουν απο την αναισθησια αλλα τον ακουσα να λεει κατι του τυπου ”κριμα” κατι που με ενοχλησε γτ δεν ηθελα να με δει ετσι….το ζητουμενο ειναι οτι δεν με επιανε η αναισθησια ενω περιμενα πολλη ωρα και ανησυχουσα πολυ ετσι σε καποια φαση λεει οτι σηκωθηκα και εφυγα απο το νοσοκομειο επεμβαση δεν εγινε και μετα ειδα σε καποια φαση να ψαχνω το κινητου του πρωτου πρωην μου που θα με χειρουργουσε κοιταγα τα μηνυματα του για να δω μηπως μπορω να τον ξαναπετυχω καπου επιπλεον πηγα σπιτι και μου ειπε η μητερα μου οτι επρεπε να κανω αποτριχωση για το χειρουργειο καθως μπορει να με εγδυναν ολοκληρη ετσι αισθανθηκα ασχημα και αρχισα να ξυριζομαι γενικα ενα πολυ μπερδεμενο ονειρο αλλα αυτο που με ειχε τρομαξει ηταν οτι θα με χειρουργουσε εκεινος αλλα και το σημειο ακριβω;ς κατω απο το στηθος που θα με χειρουργουσε…τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 12:41
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει καθαρά ότι ελπίζεις και τον σκέφτεσαι άδικα. Περιμένεις να σε γιατρέψει εκείνος, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θανάσιμο. Δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο. Η ψυχή για λόγους που εκείνη ξέρει καλύτερα καθυστερεί την επέμβαση. Τότε η ψυχή αναζήτησε έναν προηγούμενο και είδε ότι υπάρχουν και χειρότερα. Πήγες για μια δεύτερη προσπάθεια και κατάλαβες πια ότι έπρεπε να φύγεις από τα χέρια του. Η μητέρα έδωσε τη λύση, θα γίνεις καλά όταν απαλλαγείς από όλα όσα σου έχει κάνει. Δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο. Πήγαινε αλληγορικά στο νοσοκομείο, αλλά μην δεχτείς να κάνει αυτός την εγχείριση. ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ!!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 13:45
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστω πολυ Νεκταρια μου για την απαντηση το γνωριζω ενδομυχα οτι δεν ειναι το καταλληλο προσωπο απλα εχουμε χωρισει εδω και εναν χρονο και ενω εκανα γνωριμιες δεν καταφερα ουσιαστικα να προχωρησω με καποιον και για αυτο τον σκεφτομαι ακομη αλλα ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!! Οταν λες οτι η μητερα μου θα δωσει τη λυση ισως με ξεμπλοκαρει εννοεις;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:22
     Σύνδεσμος

     Ναι, πάντα η μητέρα στέκεται σαν φίλη μας όταν είναι καλή και μας αγαπάει. Αν μπορείς να της ζητήσεις μια συμβουλή πιστεύω ότι δεν θα αρνηθεί να σου τη δώσει. Απλά, δεν βρέθηκε ο κατάλληλος. Δεν ερωτευόμαστε συνέχεια. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Είναι καλύτερο το τίποτα από μια ψεύτικη αγάπη, διότι αρρωσταίνει η ψυχή μας.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 στο 23:32
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρία εύχομαι να είσαι καλά .Είδα χθες βραδυ τον πρώην μου και μ λεει έχεις ξεχάσει το παλτό σου.και φορούσε αυτός το παλτό μου .ενα μαύρο που δεν το έχει δει ποτε ,παλιό. Δεν του έδωσα σημασία κτλ.και είδα οτι και καλα ήταν αυτός πάλι αλλα δεν ήταν ίδιος .σαν κάποιον γνωστό μου έμοιαζε, φοραγε μαύρα τελείως..του λέω θα μου πάρεις παγωτό;Και μου λέει ναι αλλα με το ζόρι.Ολα αυτα στο ίδιο όνειρο .Η αλήθεια είναι οτι πριν μια βδομάδα με παρακαλούσε να πάω στην Αθήνα εκεί ήμουν αλλα εχω παει σε άλλη πόλη πια,κ αυτος θα φύγει απο αθηνα οπότε… Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Αν μπορούσες να δώσεις μια ερμηνεία καλά θα ήταν .

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σου ζητά να πας στην Αθήνα, αλλά αυτός δεν θα είναι για να σε ταράζει. Ευγενικά σου ζήτησε να πας εκεί που πρέπει κι εκείνος θα φύγει. Έτσι θα παγώσουν όλα γύρω σου και θα πάρεις πίσω το παλτό σου ώστε να φύγει η παγωνιά και να ζεσταθείς. Πιστεύει ότι δεν έρχεσαι στην Αθήνα εξαιτίας του και προτιμά να φύγει ώστε να πας. Μπορείς να του πεις αυτό ακριβώς που θέλεις. Πρέπει να τον ακούσεις. Ίσως κατάλαβε τι ακριβώς πρέπει να κάνει σαν άνδρας και το σέβεται. Δεν νομίζω να το είπε για να είστε μαζί, αφού κι αυτός σκόπευε να φύγει. Θα σου είχε κάνει λόγο γι’ αυτό.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 στο 21:52
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα Νεκταρία !Ευχαριστώ για την απάντηση!Η αλήθεια είναι ότι θέλει να πάω να βρεθούμε, κ εχθές το ίδιο μου έλεγε σε μήνυμα .Εγώ δεν μπορώ να φύγω από δω τωρα γιατί δουλεύω κ δεν εχω άδεια.δεν ξέρω τι θα κάνει και ούτε είναι σίγουρος ότι θέλει να φύγει απο Αθηνα. Το παιδί που είχα δει στον υπνο μου που του έλεγα να μ πάρει παγωτό Παναγιώτη τον λένε.Δεν ήταν ακρυβως ίδιος αλλα και καλα ήταν αυτος.τον είχα αγκαλιά απο αριστερά κ ήμασταν στο χωριο μου. Τον πρώην μου Γιάννη τον λένε. Τον Γιάννη τον εχω δει κ με άλλη στον υπνο μου ερωτευμένος και καλα.αρκετες φορές τον βλέπω.Πάντως έχεις δίκιο πρέπει να μιλήσουμε .το πως θα βρεθούμε δεν βλέπω .είσαι πολυ καλή εύχομαι ο θεός να σου τα φέρει όπως θες.οτι ποθείς στην αγκαλιά σου να το βρεις.κ αν το χεις εκεί να μείνει!!Καλές γιορτές με αγάπη κ υγεία!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 09:51
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου. Θα δουλέψεις και Χριστούγεννα, δεν νομίζω. Αν ναι, τότε συνδέσου στο skype. Θα είναι μια πρόχειρη λύση. Θα τον βλέπεις και θα μοιάζει σαν να είναι δίπλα σου. Αυτό θα γίνει μέχρι να έρθει η στιγμή να συναντηθείτε. Με κάποιο τρόπο θα γίνει. Ο θεός είναι μεγάλος.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 στο 22:55
      Σύνδεσμος

      Καλησπέρα Νεκταρία και καλή χρονιά! Δεν περίμενα να μου δώσεις συμβουλή!ευχαριστώ πολύ! Μιλάμε ναι,μια χαρά επικοινωνία έχουμε.Η δουλεία μου είναι εποχιακή συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω πριν μ αφήσει χαχαχα. Έχω ανάγκη τα χρήματα,ποιος δεν τα έχει θα μου πεις… Δεν εχω δουλεία στην αθηνα πια και είναι πολυ δύσκολο να ειμαι εκεί.Γενικά τα πράγματα είναι ζόρικα για μένα.Είμαι η ίδια που έγραψα το όνειρο με τα κεράσια.Όταν θα έχεις έμπνευση και χρόνο προσπάθησε να δώσεις μια ερμηνεία.Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να μείνω Αθήνα.Σου εύχομαι τα καλύτερα.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:24
       Σύνδεσμος

       Να είσαι καλά!!! Δηλαδή, το άλλο όνειρο βρίσκεται στο λήμμα κεράσια; Θυμάσαι ημερομηνία;

       Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 στο 16:02
  Σύνδεσμος

  γεια σας. ειδα στο ονειρο μου τον πρωην μου και οτι εχει σχεση. τους ειδα απο πισω και ειδα οτι η κοπελα ειχε μακρυα ισια μαλλια που εφθαναν σχεδον λιγο πιο πανω απο τον ποπο της και το χρωμα των μαλλιων της ηταν καστανο στις ριζα και οσο πηγαινε προς τις ακριες ανοιγε το χρωμα και στις ακριες των μαλλιων της ηταν ξανθο και γυαλιζε το μαλλι της.οταν τους ειδα απο μπροστα το μαλλι της ηταν εντελως διαφορετικο δηλαδη ηταν κυμματιστο προς σγουρο και μαυρο το προσωπο της δεν ηταν ωραιο, η μυτη της ηταν μεγαλη και δυσκαπτη δηλαδη πετουσε απο πανω δεν ηταν αυτη η μυτη η ευθεια εκανε καμπυλη προς τα πανω και μετα ηταν ευθεια και μεγαλη και το χρωμα του δερματος της ηταν μελαχρινο σκουρο προς μαυρο και ηταν παρα πολυ σοβαρη δεν χαμογελουσε καθολου. ο πρωην μου δεν φαινοταν χαρουμενος και αυτος ηταν πολυ σοβαρος και αυτος δεν χαμογελουσε. τι σημαινει το ονειρο μου.σας ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 στο 22:50
   Σύνδεσμος

   ξεχασα να αναφερω οτι στο ονειρο ηταν νυχτα σκοτεινη. δεν ειχε φεγγαρι. αν μπορειτε απαντηστε μου σας παρακαλω. ευχαριστω

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 12:51
    Σύνδεσμος

    Το όνειρο δείχνει ότι δεν είσαι στα καλύτερά σου. Ψυχικά υπάρχει σκοτάδι και χάος. Όμως κατά βάθος θα ήθελες να ξέρεις αν ο πρώην σου έχει σχέση και εύχεσαι να μην περνάει καλά. Πιστεύεις ότι μόνο με σένα περνούσε καλά. Προσπαθείς να φανταστείς πως μπορεί να είναι το υποτιθέμενο κορίτσι του και σου έρχονται στο μυαλό διάφορες εικόνες. Δεν μπορείς να φανταστείς πως μπορεί να είναι ή φαντάζεσαι διάφορες εικόνες. Κατά βάθος ξέρεις ότι δεν θα περνάει καλά ή θέλεις να το πιστεύεις για να είσαι καλά. Δεν τον έχεις ξεπεράσει. Επίσης το όνειρο δείχνει ότι κατά βάθος ψάχνεσαι να δεις τι κρύβει στην καρδιά του και ποια είναι η ζωή του μετά από σένα, αλλά αρνείσαι να πιστέψεις ότι περνά καλά.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 21:08
     Σύνδεσμος

     καμια σχεση με αυτα που λετε.ευχομαι να ειναι καλα και να εχει την υγεια του.ουτε σκεφτομαι αν εχει σχεση ουτε πως ειναι η κοπελα του αν εχει σχεση.ουτε αν περναει καλα. αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι θα ηθελα να τον εχω ξανα στην ζωη μου αλλα πιστευω οτι αυτο δεν θα γινει.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 στο 09:06
      Σύνδεσμος

      Το όνειρο αυτό δείχνει. Ίσως το υποσυνείδητο έχει άλλες ανάγκες από τον εγκέφαλο ή λειτουργεί αντίθετα στο όνειρο. Η ερμηνεία βάσει του ονείρου που είδες είναι αυτή.

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 08:01
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Ειδα την νυν κοπελα του πρωην μου. Χωρισαμε πριν λιγους μηνες και εκεινος εκανε μια σχεση που πιστευω εχει ακομα. Εγω δεν τον εχω ξεπερασει εντελως. Ειδα λοιπον οτι μιλουσα με την κοπελα αυτη για τη σχεση που ειχαμε. Της ειπα λεπτομερειες που δεν ηξερε. Καπου γυρω μας ηταν κ αυτος.
  Μετα απο οσα της ειπα, εκεινη επιασε το χερι του. Μετα επιασε το δικο μου κ τα ενωσε. Και ειπε “εσεις πρεπει να ειστε μαζι και θα ειστε”. Εμεις μειναμε αμηχανοι κ εκεινη εφυγε. Δεν αγκαλιαστηκαμε ουτε τιποτα αλλο. Εκει τελειωσε το ονειρο.
  Συγγνωμη για τους τονους αλλα γραφω απο ταμπλετ.
  Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια ερμηνεια.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 18:03
   Σύνδεσμος

   Είναι αντίθετο όνειρο. Θα επισημοποιηθεί η σχέση τους. Ίσως ακούσεις τον επικείμενο γάμο τους.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 στο 16:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα και καλο μηνα, λοιπον ακουστε πως εχει, εγω εδω και λιγες μερες σκεφτομαι πολυ εντονα τον πρωην μου (χωρισαμε πριν απο 7 μηνες) , και πριν 1 μηνα περιπου με αφορμη καποιες κλισεις που δεχτηκα νομιζα πως ηταν εκεινος (γιατι κατι μου θυμηζε ο αριθμος), αλλα τελικα ηταν μια φιλη μου (να συμπληρωσω οτι πριν 2 μηνες ειχε χαλασει το κινητο μου και χαθηκαν ολες οι επαφες μου και πηρα καινουριο). Ε και λοιπον την προηγουμενη εβδομαδα μου ηρθε μια κληση απο ενα νουμερο που και αυτο μου φαινοταν σαν να το ηξερα και απο τοτε σκεφτομαι τον πρωην μου συνεχεια, οτι λες να ειναι αυτος ?? και εχω κατι σαν διαισθηση οτι δεν εχει τελιωσει τιποτα μεταξυ μας αλλα απο την αλλη νιωθω οτι τερμα δεν προκειται να ξαναγινει κατι, και σημερα ειδα ενα ονειρο , λεει καπου ειμουν στο δρομο και βλεπω τα τελευταια 3 νουμερα της φιλης μου (που νομιζα οτι ηταν ο πρωην αυτο το νουμερο) και ηταν γραμμενα σε ενα χαρτι κολλημενο σε τοιχο και ελεγε : Ο Γ……. ειμαι (το ονομα του πρωην μου ) και μετα αφου το ειδα ειμουν με 2 κοπελες (που ξερω και με τις οποιες εχω μια εχθρα η μια με ειχε βλαψει στο παρελθον ψυχολογικα) και λεει η μια (οχι αυτη που μου κανε κακο η αλλη ) “Κατσε να σου δειξω φωτογραφιες του Γ…… ” (ειχε το ιδιο ονομα με τον πρωην αλλα δεν ηταν αυτος ηταν αλλο προσωπο) και μου ειπε και ολας οτι ειναι και απο την ιδια περιοχη που μενουμε ολοι , γιατι ο πρωην μου ειναι απο νησι και εγω μενω Θεσσαλονικη, αλλα τελικα δεν ειδα φωτογραφιες γιατι εκει σταματησε το ονειρο. Θελω να ρωτησω τωρα , ειναι μηπως το υποσυνειδητο μου οτι ,μπορει να ειναι και καποιος που θελει να με βλαψει να με κοροιδεψει η το οτιδηποτε ?? Οτι ειμαι μπερδεμενη σχετικα με το ποιος μπορει να με πηρε τηλεφωνο?? ‘Η οντως ειναι ο πρωην μου ??? Ελπιζω να μου απαντησετε γιατι ειλικρινα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!!! να σημειωσω οτι και πριν 3 μηνες τον σκεφτομουν και του ειχα στηλει μηνυμα στο προφιλ του μεσω μιας φιλης (γιατι εγω δεν εχω) οτι δεν τον εχω ξεπερασει (και καλα τα λεγε η φιλη μου αυτα ) αλλα δεν ελαβα κανα μηνυμα η κληση, ειχα λαβει μετα απο 1 μηνα κληση αφου του στειλα μηνυμα αλλα ηταν 3 κλησεις στις 2 το βραδυ και μια στις 11 το πρωι και υπεθεσα οτι θα ναι καμια φαρσα και δεν θα ειναι αυτος γιατι δεν μου θυμιζε κατι το νουμερο. Και στο παρελθον παλι ενιωθα ετσι πριν κανα χρονο ειχαμε ξαναχωρισει και τον σκεφτομουν καμια-2 εβδομαδες και ξαφνικα με πηρε τηλεφωνο δηλαδη ειχαμε μια μορφη τηλεπαθειας !! Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα δεν ξερω τι να κανω !!! Ελπιζω να μου απαντησετε <3

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 11:35
   Σύνδεσμος

   Βασανίζεσαι μ’ αυτή τη σκέψη και γεννιούνται αυτά τα όνειρα. Να μην κάνεις τίποτα. Να περιμένεις η ζωή να κάνει για σένα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 στο 08:57
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Είδα στον ύπνο μου πως μου ήρθε ένα μήνυμα από μια κοπέλα η οποία μου έγραφε πως είναι η νυν του πρώην μου και την χώρισε και δεν ξέρει τι να κάνει. (Σημείωση έχουμε χωρίσει πάνω από δύο χρόνια, έχω συνεχίσει τη ζωή μου, αλλά για τον πρώην μου δεν ξέρω τι έχει κάνει).

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 11:32
   Σύνδεσμος

   Υπάρχει περίπτωση να σ’ αγαπά ο πρώην σου και να μην σε έχει ξεχάσει και σε ενημερώνει το υποσυνείδητο κατά 50% ή να είναι ένα όνειρο παραπλάνησης.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 11:45
    Σύνδεσμος

    Παραπλάνηση;

    Ευχαριστώ για την απάντηση

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 09:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
  Είδα στον ύπνο μου τον πρώτο άντρα που έκανα ποτέ σχέση, και την αδερφή του. Υπήρχε κάποια πλοκή, πχ πρώτα είδα την αδερφή του, μου μίλησε (και τους 2 έχω να τους δω περίπου 10 χρόνια) μετά είδα πως πήγα στο σπίτι τους όπου είδα και αυτόν. Αυτό που πραγματικά με συντάραξε στο όνειρο ήταν πως αυτός χάρηκε όταν με είδε και με αγκάλιασε σφιχτά και με ευτυχία. Μου μιλούσε στο αυτί και μου έλεγε πόσο ευτυχισμένος είναι που με βλέπει ξανά… και τον είδα ίδιο με τότε χωρίς να είναι πχ γερασμένος…
  Να σημειώσω πως με αυτόν τον άνθρωπο είχαμε σχέση 4 χρόνια και χωρίσαμε άσχημα, μαλωμένοι, αυτός μου είχε κρατήσει κακία ας το πούμε… και οι 2 έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας αλλά καμιά φορά τον σκέφτομαι γιατί είχαμε χωρίσει άσχημα.
  Υπάρχει κάποια ερμηνεία για το όνειρό μου ή δεν σημαίνει κάτι ??
  Σας ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 στο 09:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, τελευταία μέρα Αυγούστου είδα τον μεγάλο μου έρωτα εναν πρώην (εχουμε χωρίσει εδω και δυο χρόνια απο επεισοδιακή σχέση). Κάπου μπήκαμε σε ενα ξένο σπίτι και αρχίσαμε να μαλώνουμε πάλι, αυτός ήθελε να φύγει, σαν να τον έπαιρνα πάλι τηλέφωνο, μετα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και μου χτύπησε την πόρτα για να φύγω επιτέλους, εγώ ήμουν κλαμμένη και δεν ήθελα να βγώ να με δούνε έτσι έξω, κάτι είπε ο ο ιδιοκτήτης για ερωτικό καυγά. Σαν να ξαναχώρισα δηλαδή πάλι με τον πρώην έτσι ένιωθα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:54
   Σύνδεσμος

   Ναι, έγινε ο οριστικός χωρισμός. Τώρα ακόμα τον απέβαλε η ψυχή σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 στο 04:45
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Ένα βράδυ μου στειλε ο πρώην μου μνμ (έχω σχέση κ παμε σοβαρά.ο πρώην μου που κ που μ στελνει κ γω απανταω. Αλήθεια όμως δεν αισθάνομαι κάτι. Δεν θα ξαναγυρνουσα ούτε καν) κ το ίδιο βράδυ προς ξημέρωμα βλέπω στον ύπνο μου ότι είμαστε κάπου κ ψάχνουμε κάτι (στη πραγματικότητα το βράδυ μου στειλε μνμ να μάθει που του χα πάρει ένα ρολόι όταν τα είχαμε 3 χρόνια πριν για να πάρει την ίδια μάρκα στη θεια του. Πιστεύω δικαιολογία ήταν αλλά τεσπα) κ με χει πιάσει λέει κ πηγαίνουμε αγκαλιά. Ψάχνουμε αν θυμάμαι καλά κατι σε ηλεκτρονική συσκευή PlayStation μήπως σε ένα μέρος που δεν έχει μαγαζιά κ είναι ερημικο.οτι αυτος μου χε πει να παμε για να αγοράσει κ έλεγα στον ύπνο μου οτι δικαιολογία είναι αυτό. Αφού το μέρος εδω δεν έχει τπτ. Σε κάποια στιγμή γυρίζει να με φιλήσει κ γω τον φιλαω αλλά του λέω δν είναι σωστό γτ εχω σχέση. Ξάφνικα βλέπω το αγόρι μου ότι ήταν μαζί μας. Με έβλεπε αγκαλιά κ τσαντιζοταν κ ήταν θυμωμένος αλλά εγω του λεγα με νόημα ότι ελα δν είναι τπτ. (αλήθεια έχω αυτό το αίσθημα με τον πρώην μου όταν μ στελνει ότι δεν έγινε κ τπτ γτ δν τον βλέπω έρωτικα καθόλου. Το αγόρι μου δν ξέρει κάτι όμως ) γενικά στο όνειρο αυτή η αγκαλιά δεν μ προξενουσε ότι ήταν κάτι λάθος. Ήταν κ καλα κάτι το φυσιολογικό. Δν θυμάμαι ποιο ήταν το τέλος του ονείρου. Αν θυμάμαι καλά όμως χωρίς να είμαι σιγουρη είναι ότι τελικά έφυγα από την αγκαλιά του. Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:22
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ήρθε πια η ώρα να τον αρνηθείς και να δώσεις ένα τέλος σ’ αυτή την κατάσταση για να φτιάξεις τη ζωή σου. Επειδή δεν είδες τον τωρινό με το πρόσωπο του πρώην δείχνει ότι σωστά έπραξες που τον ξεπέρασες. Είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Ξέρεις τι κάνεις. Οφείλω όμως να σε ενημερώσω ότι ο πρώην τρέφει ακόμη αισθήματα για σένα. Δεν σε ξέχασε.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 στο 15:18
  Σύνδεσμος

  Ξημερώματα Δευτέρας εβλεπα οτι κολυμπούσαμε βράδυ στη θάλασσα εγώ παράλληλα με κάποιον και προπορευόταν ο πρώην μου ο οποίος κολύμπαγε πιο μπροστά διπλα στην ξαδέρφη μου. (Στην πραγματικότητα ούτε καν γνωρίζονται). Εμένα με αγνοούσε ο πρώην και εγώ είχα στεναχωρεθεί. Καποια στιγμή σαν να γύρισε η ξαδέρφη μου προς εμένα για να με καθησυχάσει και βρεθήκαμε αλλού όρθιες. Ήταν λες και ήταν ζευγάρι μαζί του στο όνειρο και είχα νευριάσει. (Αυτή η ξαδέρφη μου απο μικρή κόλλαγε σε δικά μου αγόρια και γενικά δεν τη συμπαθώ) Ξύπνησα και ένιωσα πάλι κακοδιάθετη όπως τότε που χωρισαμε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:19
   Σύνδεσμος

   Είναι υποσυνείδητο όνειρο. Δείχνει ότι φοβάσαι να κάνεις σχέση μήπως και στον πάρει. Αυτόν αποκλείεται γιατί έχετε χωρίσει. Στο όνειρο όμως έγινε.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:57
    Σύνδεσμος

    Μπά, αυτή ειναι παντρεμένη χρόνια και δεν εχουμε πολλές επαφές…

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:17
     Σύνδεσμος

     Όσο λοιπόν είναι μαζί και γνωριστούν, τόσο θα σε ξαναενοχλήσει πια. Αυτό έγινε μόνο στο όνειρο.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 στο 04:05
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου πως με πήρε ο πρώην μου τηλέφωνο (Κωστας ) και μιλούσαμε ενώ αυτός οδηγούσε … δε θυμάμαι τι ακριβώς λέγαμε… και κάπως μπήκε η βιντεοκλήση και βλέπω μια γυναικεία φιγούρα δίπλα του. Μια ξανθιά η οποία ηταν χαμογελαστή και με χαιρέτησε ειρωνικά απ ότι θυμάμαι. Το αμάξι ηταν ενα αγροτικό γεμάτο με φαγητά πίσω και θα πήγαιναν για πικ-νικ . Σε κάποια φάση τράκαραν σε ενα δέντρο αλλα δεν έπαθαν τίποτα. Και ενώ χαμογελούσε αυτή τους βλέπω σε κάποια φάση να φιλιούνται. Και εκει κόβεται η γραμμή. Νευριασμενη εγω του στέλνω μήνυμα να μην με ξαναπάρει ποτε τηλέφωνο και σαν απάντηση μου έστειλε ενα ποσο που υποτίθεται του χρωστάω για να το ξεπληρωσω.
  Τι σημαίνει όλο αυτό ; Μου φαίνεται σαν να προχώρησε στην ζωή του … νομίζω αυτό το μήνυμα μου δίνει το όνειρο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:59
   Σύνδεσμος

   Τα κυριακάτικα όνειρα τα διευκρινίζουμε για να απαντηθούν.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:14
    Σύνδεσμος

    Δεν το είδα την Κυριακή. Απλα ετυχε να το δημοσιεύσω εκεινη την ημέρα.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:21
     Σύνδεσμος

     Όλοι πια το ξέρουν από τα μπλε γράμματα και διευκρινίζουν τα κυριακάτικα όνειρα. Ναι, έχει προχωρήσει, αλλά τον πρώτο καιρό σε σκεφτόταν ακόμη. Όμως αυτό έπαψε πια να συμβαίνει ή συμβαίνει σπάνια. Η σχέση του είναι ουδέτερη. Πότε πάνε καλά, πότε όχι. Έχει πια ξεκαθαρίσει μέσα του τι είσαι για εκείνον και έβγαλε από μέσα του την μορφή σου. Το ίδιο σου ζητά το όνειρο να κάνεις κι εσύ.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 14:27
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου οτι περπατουσα σουρουπο προς βραδυ με τον πρωην μου στη γειτονια της γιαγιας μου. Περπατουσαμε διπλα διπλα κ ημασταν καπως ψυχροι συναισθηματικα μεχρι που μου εκανε ενα παραπονο οτι κοιταω συνεχεια το κινητο κ δεν του δινω σημασια. Τοτε εγω πηγα να τον πλησιασω αλλα ημουν ψιλοτσατισμενος γιατι ηξερα πως αυτα τα ελεγε επιτηδες κ οτι στην πραγματικοτητα δεν τον ενοιαζε αν ειμαστε κοντα ή οχι. Την ωρα που τον αγκαλιασα νομιζω φιληθηκαμε κιολας. Στη συνεχεια φτασαμε στο σπιτι της γιαγιας μου κ μπηκαμε στον κηπο. Εγω εκεινη την ωρα αρχισα να τον κατηγορω για το οτι οσο καιρο δεν με εβλεπε με απατουσε κ ειχα κ αποδειξεις γι αυτο που του τις εδειχνα αλλα αυτος το αρνιοταν κατηγορηματικα. Ετσι λοιπον εγω εξοργισμενος βγηκα απο τον κηπο της γιαγιας εκλεισα την καγκελοπορτα και προσπαθουσα να τον κλεισω εκει μεσα κ να μην βγει. Εκεινη την ωρα το καταλαβαινει αυτο αυτος και τραβουσε την πορτα για να την ανοιξει κ εγω την τραβουσα απο την αλλη για να την κλεισω. Δεν ειχα ομως κλειδι για να κλειδωσω κ ετσι του ανοιξα λεγοντας του οτι το εκανα για πλακα. Εντωματαξυ σε ολο αυτο το σκηνικο ηταν γυμνος με μια πετσετα στη μεση κ σαγιοναρες. Εγω εφυγα εκεινη την ωρα κ τον συναντησα σ ενα σταυροδρομι παρακατω με κανονικα ρουχα κι ενα σακο στον ωμο…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 17:16
   Σύνδεσμος

   Αναφέρεις όνομα Γιώργος και λες ο πρώην μου. Ισχύει αυτό που κατάλαβα έτσι;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 στο 15:07
    Σύνδεσμος

    Ναι ισχυει. Υπαρχει καποια ερμηνια γι αυτο το ονειρο?

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 10:45
     Σύνδεσμος

     Στην ομοφυλοφιλική σχέση τα όνειρα τα έχω μάθει τώρα τελευταία. Είσαι τυχερός γιατί θα πάρεις απάντηση. Δεν υπάρχουν όνειρα αντικατάστασης και ταύτισης εδώ, γιατί δεν υπάρχει αγάπη όπως στις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις, ή τουλάχιστον εκφράζεται με άλλο τρόπο. Δεν είναι με την μορφή που την γνωρίζουμε. Το λέω για να μην παρεξηγηθώ. Εδώ είναι ανάγκη, πόθος, λαχτάρα, όχι αγάπη με την μορφή που την γνωρίζεις, με την ένωση των δύο ψυχών. Είναι κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό. Μια άλλη αίσθηση απ’ ό,τι μου έχουν πει. Γι’ αυτό το λόγο, ο έρωτας εκφράζεται με άλλο τρόπο στα όνειρα, γι’ αυτό δεν υπάρχουν αντικατάσταση με άλλα άτομα και ταύτιση. Δεν χρειάζεται να δεις άλλον που αντιπροσωπεύει αυτόν. Βλέπεις πράγματι αυτόν που θέλεις. Το όνειρο δείχνει τις φοβίες και τις ανασφάλειες που είχες με το άτομο αυτό. Η πίεση που του ασκούσες τον εκθείαζε στα μάτια σου. Δείχνει ότι ζηλεύεις πολύ και δεν ηρεμείς. Τον θέλεις δικό σου. Όμως η λύτρωση γι’ αυτόν ήταν να φύγει. Δείχνει ότι σε θέλει, αλλά τον πνίγεις. Πρέπει να φέρεσαι διαφορετικά στον τρόπο που σκέφτεσαι και να μην σκέφτεσαι αρνητικά, γιατί αυτό έχει αντίκτυπο στη σχέση σου και κάνεις κακό στον εαυτό σου. Ο κήπος της γιαγιάς είναι ένα ήσυχο μέρος που αγαπάς πολύ. Έπρεπε να βρεις ένα όμορφο μέρος για να τον κρατήσεις. Όμως, όσο μένει κλεισμένος δεν χαίρεται. Πρέπει να σκεφτείς ότι η ζήλια είναι κακός σύμβουλος. Άρα, την επόμενη φορά σε μια νέα σχέση θα ξέρεις πια τι πρέπει να κάνεις για να τον κρατήσεις. Από εσένα και τον τρόπο προσέγγισης εξαρτάται.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  ειδα χθες ενα ονειρο που με προβληματισε με τον πρωην μου και θα ηθελα οπωσδηποτε μια ερμηνεια…στη πραγματικοτητα χωρισα με αυτο το ατομο πριν λιγους μηνες χωρις να μαθω ποτε το πραγματικο λογο αποφασισε απλα να φυγει χωρις να μου πει τιποτα ετσι εγω παντα εμεινα με το ερωτηματικο αν εφταιγα εγω που εφυγε η εκανα κατι που τον πειραξε…προσπαθησα μετα απο καποιους μηνες να μαθω αλλα δεν τα καταφερα…
  Ειδα λοιπον χθες στον υπνο μου οτι ηταν σπιτι μου και μαζευε τα ρουχα του για να φυγει εγω προσπαθουσα να το παιξω ανετη αλλα ημουν στεναχωρημενη πολυ ετσι βγηκα απο το δωματιο και πηγα να βαλω λιγο νερο να πιω…μετα βγηκε αυτος απο το δωματιο και ηρθε η αδερφη μου η οποια αρχισε να μου λεει να του πω αν θελει να μεινει σπιτι τωρα που θα φυγει αυτη για να μεινουμε οι δυο μας εγω λεει νευριασα παρα πολυ και αρχισα να της λεω με πολυ εντονο υφος οτι δεν γινεται αυτο και εχει αποφασισει να φυγει δε μπορει να μεινει εδω διοτι θα μπαινοβγαινουν οι γονεις μου και της εριξα ενα ποτηρι νερο στο προσωπο!!! μετα αμεσως της ζητησα συγνωμη και εφερα χαρτι να την σκουπισω….επειτα εφυγε η αδερφη μου και ηρθε ο πρωην στο δωματιο μου με πλησιασε με ενα ευγενικο υφος και μου λεει να κατςσω διπλα σου στο κρεβ ατι; και του λεω μπα πως κι ετσι τωρα σε επιασε επρεπε να φυγουν ολοι για να κατσουμε οι δυο μας; και μετα εκατσε διπλα μου μου μιλουσε(νομιζω πηγε να με πλησιασει και ερωτικα) και θυμαμαι οτι επεφτε το μαλλι μου στο προσωπο μου και το εδιωχνα για να τον βλεπω καλα….και καπου εδω ερχεται το σημειο του ονειρου που με ανησυχησε πιο πολυ….στη συνεχεια αρχισε να μου λεει οχι δια του λογου μεσω μηνυματος-ποιηματος τον λογο που εφυγε…μπηκα δηλαδη καπου και αρχισα να διαβαζω κατι σαν μηνυμα-γραμμα που μου εξηγουσε γιατι εφυγε το οποιο ελεγε τα εξης: ”Ξερεις τι ειναι να βλεπεις μια κοπελα η οποια ειναι πανεμορφη σαν θεα με το υπεροχο ντυσιμο της τα φτιαγμενα της μαλλια την περιποιηση της, ακομη θυμαμαι εκεινο το ρουχο που φορουσες και ειχα εντυπωσιαστει η ενα υπεροχο κραγιον που σου πηγαινε τοσο και ξαφνικα να την κοιτας μετα απο καιρο και να μην μοιαζει το ιδιο εντυπωσιακη; να ειναι η ιδια αλλα να μην σε εντυπωσιαζει πλεον και να μη σου κανει αισθηση; να ειναι σαν εχει φθαρει αυτο που σε ενθουσιασε και να μην σε αγγιζει πλεον;; ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑ επομενως θελω να ρωτησω επειδη παντα αναρωτιομουν μηπως εφυγε γτ του περασε και ξενερωσε αλλα δεν ειχε το θαρρος να μου το πει το ονειρο αντανακλα τις φοβιες μου οτι δλδ τον ξενερωσα η μου φανερωνει την αληθεια και το λογο που εφυγε;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 18:19
   Σύνδεσμος

   Κατά 50% αντανακλά τις φοβίες σου και κατά 50% δείχνει την αλήθεια.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 18:41
    Σύνδεσμος

    μαλιστα νεκταρια μου αρα μπορει και να φανερωνει τον πραγματικο λογο που εφυγε ε; σε ευχαριστω!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 18:45
     Σύνδεσμος

     Κατά το ήμισυ ναι. Έχω πει σε ένα άρθρο ότι ο έρωτας είναι μια κατάσταση που δημιουργείται από το παρασυμπαθητικό σύστημα. Δύο ορμόνες είναι υπεύθυνες για την κατάσταση αυτή. Όταν ξεθυμάνουν τότε ή το συναίσθημα γίνεται αγάπη, ή χάνεται το συναίσθημα και ο καθένας τραβάει το δρόμο του. Ούτε ο ένας φταίει, ούτε ο άλλος. Η ψυχή έχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι που ενώνει τα κομμάτια της όπως το παζλ. Όταν βρεις το σωστό κομμάτι δεν θα φύγει ποτέ. Δεν ήταν αυτός. Όλοι δοκιμάζονται. Θα μπορούσες να είχες φύγει πρώτη εσύ, αν ένιωθες έτσι. Έτυχε να το νιώσει πρώτος αυτός. Μην στεναχωριέσαι. Η ζωή συνεχίζεται!

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στο 18:37
  Σύνδεσμος

  Ξημερώματα Δευτέρας εβλεπα όνειρο που περιστρεφόταν γύρω απο τον πρώην μου χωρίς αυτός να είναι παρών! Δεν τα θυμάμαι όλα, όμως ειδα ενα κοινό μας φίλο το Γιώργο (του πρώην φίλος κυρίως) ο οποίος σαν να με φλέρταρε. Μου ελεγε οτι ο πρώην μου δεν με θέλει και κάτι τέτοια! Επισης είδα και μια καλή φίλη μου και της έλεγε, οτι ο πρώην μου θέλει τώρα να τα φτιάξει μαζί της! Με τη φίλη μου δηλαδη. Εγω είχα μια απογοητευση στο όνειρο για τον πρώην και τις επιλογές του.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:19
   Σύνδεσμος

   Ο Γιώργος εδώ είναι συμβολικά ή γήινη ζωή. Θέλει να σε κερδίσει και να ξεχάσεις τον πρώην σου. Να τον ξεχάσεις, να βρεις κάποιον άλλο. Όμως εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Θέλεις να είσαι μαζί του ή δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον ξεχάσεις, έτσι η ζωή παραιτείται κι αναζητεί κάτι άλλο.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:56
    Σύνδεσμος

    Η ζωή παραιτείται και αναζητεί κάτι άλλο; τι εννοεις

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 17:17
     Σύνδεσμος

     Είπαμε ότι ο Γιώργος εδώ είναι η ζωή, η προσωποποίηση της ζωής. Για να ζήσεις ευτυχισμένη με κάποιον πρέπει να ξεχάσεις τον πρώην σου. Επειδή δεν τον ξεπερνάς, δεν ακολουθείς τη ζωή. Άρα, παραιτείται.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 15:17
      Σύνδεσμος

      Εμαθα οτι αυτός ο Γιώργος χώρισε και εκείνος με την κοπέλα του που ηταν και συνονόματή μου… μάλιστα για παρόμοιους λόγους που χώρισα και εγώ με τον φίλο του. Μου τα είπε η φίλη που εμφανίστηκε στο όνειρο. Δεν ξέρω αν εχει σημασία ήθελα να σας ενημερώσω.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 10:00
       Σύνδεσμος

       Είναι λοιπόν κάποιες κατηγορίες από τα 473 είδη ονείρων. Όνειρο προόρασης και προγνωστικό. Αυτά τα όνειρα τυχαίνει να τα βλέπουμε. Δεν ερμηνεύονται.

       Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017 στο 09:47
  Σύνδεσμος

  Ονειρεύτηκα πως ήμουνα σε ενα νησί στο εξοχικό του πρώην μου και οτι είδα πως δεν μου έδεινε καθολου σημασία γιατι τα βρήκε με την πρώην του η κοπέλα εμφανίστηκε στο όνειρο και ηταν σε μια καφετέρια μαζι του και εγω ήμουνα απέναντι και κοιτούσα

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 11:19
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι μπορεί ο πρώην σου να επανεμφανιστεί στη ζωή σου και να θέλει επανασύνδεση. Όμως από την μεριά σου είσαι έτοιμη να πεις το ναι. Σαν όνειρο ταύτισης σου λέει να προσέξεις αν έκανες νέα σχέση, διότι μπορεί να είναι σαν τον πρώην σου. Ο ίδιος χαρακτήρας ή να έχει την ίδια κατάληξη.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 στο 02:56
    Σύνδεσμος

    Πριν παει στην πρώην του ηταν μαζι μου και μετα ξαφνικά το είδα αυτο επισεις αυτήν φορούσε ενα κόκκινο φόρεμα και ήτανε χαρούμενη που τον έβλεπε επισεις υπήρχε και ενα τρίτο πρόσωπο σαν να τους είχε ξανά σύνδεση

    Απάντηση
    • Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 στο 09:43
     Σύνδεσμος

     Αυτές οι νέες πληροφορίες διαλύουν την ερμηνεία μου, την κάνουν αντίθετη. Δείχνει ότι εσύ θα βρεις γρήγορα άλλον.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 στο 08:47
  Σύνδεσμος

  Νομίζω ειδα τον πρώην μου, σε ενα κρεβάτι με μια μελαχρινή όμορφη με κόκκινο κραγιόν, αυτή ηταν χαρούμενη γέλαγε. Εγω δεν θυμάμαι τι εκανα εκεί μαζί τους. Τι σημαίνει το όνειρο βρήκε άλλη;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 12:34
   Σύνδεσμος

   Ίσως είναι όνειρο της σκέψης ή όνειρο φοβίας.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 02:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ξανά! σας ειχα γραψει πριν λιγες μερες οτι ειδα τα ροζ ρουχα στο μπαλκονι του πρωην μου και μου ειπατε οτι επρεπε να ειμαι εγω η πρωταγωνιστρια και οχι θεατης. τελικα δεν εχει αλλη, αλλα περιμενει κινηση απο μενα απο οτι καταλαβα!
  ειδα και αλλο ονειρο και σας το γραφω…
  ημουν καπου εκδρομη και ηταν και ο πρωην μου μαζι..
  αλλα ηταν πολυ θυμωμενος μαζι μου… μαλιστα φορουσε μαυρα ρουχα και ειχε και μουσια!
  δεν ηθελε να με δει μπροστα του… στενοχωρια εγω στο ονειρο, εδειχνα οτι τον απεφευγα, αλλα θυμαμαι ηθελα να του μιλησω και δεν πλησιαζα ουτε και εγω… αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι περνουσε διπλα μου και ενω με εβλεπε με αγνοουσε! αυτο τι να σημαινει?
  ευχαριστω για ολα! πρεπει να τα λεμε και αυτα! παντα σε ολα τα σχολια υπαρχει μια απαντηση και με μεγαλο ενδιαφερον απο οτι βλεπω απο σας! μπραβο σας!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 12:38
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πολλές φορές αργώ αλλά δεν λησμονώ. Πες μου μόνο κάτι ο πρώην είναι το ίδιο άτομο μ’ αυτό που έβλεπες τα ρούχα του ή είναι κάτι παλαιότερο; Έχω μπερδευτεί σ’ αυτό το σημείο. Μετά την απάντησή σου θα μπορέσω να απαντήσω στο όνειρο αυτό, αν και πιστεύω ότι είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα, θέλω να το επαληθεύσω.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 14:31
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα!! πριν 20 μερες ειδα αυτο με τα ρουχα στο μπαλκόνι και μετα απο αρκετες μερες ειδα αυτο ονειρο, ειναι το ίδιο πρόσωπο! δεν αναφέρομαι σε άλλον. Στο ονειρο που σας γραφω εδω το πιο πανω ειναι ο ιδιος. Στην πραγματικοτητα χωρισαμε επειδη εκεινος πιστευε οτι δεν τον ηθελα τοσο ενω εκεινος ηθελε πολυ. Θα ηθελα πολυ την ερμηνεια σας για το ονειρο αυτο, ναι ειναι ο ιδιος! Και σας ευχαριστω πολυ ξανα <3 <3 τοσο γρηγορη απαντηση δεν περιμενα! δεν εχω λογια!!!!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο 11:47
     Σύνδεσμος

     Για μένα αυτό το άτομο ένιωσε τα κενά της ψυχής, ανασφάλεια. Κάθε κομμάτι της ψυχής αλληγορικά ενώνεται με τα δικά μας και γίνεται μια προσωπικότητα. Υπάρχει χημεία και γίνονται ενώσεις. Κάποιες ενώσεις γίνονται σωστά, άλλες όχι. Κάποιες είναι δηλητήρια για την ψυχή και το άτομο φαίνεται τοξικό στα μάτια μας, ενώ με μια άλλη γυναίκα δείχνει άλλο πρόσωπο, έναν άλλο χαρακτήρα. Αντίθετα, κάποιες άλλες φορές είναι ωφέλιμες αυτές οι ενώσεις. Αυτή η προσπάθεια ένωσης κάθε φορά μοιάζει με ένα παζλ. Για να γίνει σωστά πρέπει να βάλουμε τα σωστά κομμάτια. Όταν βάλουμε ένα μεγαλύτερο ξεπερνά το κλείδωμα. Όταν βάλουμε ένα μικρότερο κομμάτι δημιουργούνται κενά. Άρα, ως φαίνεται αυτή η ανασφάλεια πάντα θα υπάρχει, διότι δεν είναι το σωστό πρόσωπο για σένα. Βλέπεις ένα άτομο και νιώθει ανασφάλεια μαζί σου. Χωρίζετε. Όταν βρει άλλο ταίρι, αισθάνεται σιγουριά. Δεν έφταιγες εσύ, ούτε αυτός, απλά δεν ήταν η σωστή ένωση. Γι’ αυτό πολλές φορές ένας άνδρας γίνεται επικίνδυνα ζηλιάρης. Νιώθει ανασφάλεια. Εδώ εντοπίζεται το λάθος. Δεν το καταλαβαίνουμε. Ζούμε μαζί του, διατηρούμε αυτή τη σχέση και το χάος γίνεται μεγαλύτερο. Όλα έχουν την απάντηση τους. Άρα, δεν είναι σίγουρος για τα αισθήματά του, γι’ αυτό αμφιβάλλει και για τα δικά σου. Αυτή είναι η χημεία του έρωτα. Θα μου πεις όλα στην αρχή ήταν όμορφα. Ναι, όσο επιδρά η σεροτονίνη και η φερομόνη όλα είναι όμορφα, από τη στιγμή που εξασθενούν φαίνεται η αλήθεια. Ο έρωτας είναι τυφλός. Όταν ανοίξουν τα μάτια τα άτομα, αλλάζουν η συμπεριφορά τους και ο χαρακτήρας τους . Τότε ανοίγουν πραγματικά τα μάτια τους και αξιολογούν πραγματικά τι τους χωρίζει και τι τους ενώνει πραγματικά. Ούτε ο ένας φταίει, ούτε ο άλλος. Μόνο η ένωσή τους. Αν το αξιολογήσουν πριν το γάμο όλα διορθώνονται, αλλιώς το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο. Πολλές φορές από τη μια πλευρά είναι ισχυρή αυτή η ένωση, και από την άλλη εξασθενημένη. Σ’ αυτή την περίπτωση ή μένουν φίλοι ή χωρίζουν. Η επιθυμία πρέπει να είναι κοινή και για τους δύο με την ίδια ένταση. Στην αληθινή ένωση, ποτέ δεν σκέφτονται αν θα μείνουν μαζί εφ’ όρου ζωής, ούτε ανησυχούν γι’ αυτό. Αυτό θα το ορίσει η ζωή. Επίσης, δεν υπάρχει ζήλια, πάθος και κτητικότητα. Αυτά τα συναισθήματα είναι ανύπαρκτα.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 23:52
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα χθες ενα όνειρο οπου με φωναξε ο πρωην μου με εναν φιλο του. Εγω τους αγνοησα και μπηκα στην πολυκατοικια, αλλα εκεινη την ωρα αρχισαν να δινουν κλωτσιες στην πορτα. Εγω νευριασα, βγηκα εξω και αρχισα να γινομαι “τραμπουκος” στον πρωην και τον εβριζα. Σε καποια στιγμη του εδωσα ενα χαστουκι αλλα αυτος μετα με αρπαξε και με φιλησε! Εγω τον εσπρωχνα με ολη μου τη δυναμη κ με αφησε. Ειδαμε μετα και οι 3 απο πισω μας τον νυν μου σε ενα μηχανακι, συννεφιασμενος! Κατεβαινοντας, πηρε τον πρωην μου και πηγαν λιγο πιο κατω και αρχιζε να τον δερνει!!! Τι μπορει να σημαινει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 18:08
   Σύνδεσμος

   Ότι ξεπέρασες τον παλιό με την βοήθεια του τωρινού. Εκείνος σε έκανε να τον ξεχάσεις και θα φύγει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 08:21
  Σύνδεσμος

  Δεν θυμάμαι καλά το ονειρο αλλά θυμάμαι κάτι ακαθόριστο αρνητικό/κακό που υπήρχε και σαν να κρυβόταν κάπου…μετά είδα τον πρώην, ήμασταν λέει τσακωμένοι και ξαναγύρισε, εμφανίστηκε σαν να μην ειχε συμβεί τίποτα δεν ελεγε κουβέντα, αμίλητος. Δεν θυμαμαι αν φιληθήκαμε… Μας είδα νύχτα σε ενα σημείο που ήταν σκοτεινό κάτι να ψάχνει αυτός εγω εριχνα φώς με το φακό του κινητού μου… δεν ήταν έντονο το φώς αλλά εκεί που φώτισε ειδα βρωμιές και ενα σκουλήκι μαυρο μικρό μου φανηκε ψόφιο. Μετά μας είδα μαζί ξαπλωμένους αυτός γυμνός απο τη μέση και πάνω εγώ αριστερά του, του φίλησα το μπράτσο… και ήταν και κάποιο παιδί νομίζω παρόν, εγώ σαν να περίμενα κάποιον να ερθει μάλλον τη μάνα μου….

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 18:17
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο που δείχνει ότι αυτή η σχέση δεν θα ξαναγεννηθεί. Το όνειρο δείχνει ότι υπάρχει ανασφάλεια, αλλά υπήρχαν και λίγες στιγμές που πέρασες καλά. Αυτές όμως δεν ήταν ικανές να στεριώσουν αυτή τη σχέση. Κάτι άλλο περιμένεις και προσδοκάς. Είναι βαθύ λησμονημένο επειδή πέρασες ένα χωρισμό.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 στο 20:49
  Σύνδεσμος

  Κρίμα, γιατί είναι και πολύ καλό παιδί… Εγώ τί ρόλο έπαιξα σ΄αυτό το όνειρο, γιατί ουσιαστικά καθόμουνα κι εγώ στα αριστερά του, μαζί με τις δύο άλλες κοπέλες. Δεν θα έπρεπε λογικά εγώ να μην υπάρχω σ΄ αυτό το όνειρο? Σας ευχαριστώ επ΄ ευκαιρία, για όλες σας τις ερμηνείες και για το χρόνο σας!! Να ΄στε καλά!!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 στο 11:06
   Σύνδεσμος

   Ίσως να σε σκέφτεται ακόμη, ίσως εσύ να απορείς τι κάνει. Είναι η προσωπικότητά σου που βρίσκεται ανάμεσά τους.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017 στο 13:27
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα!!! Είμαι με ένα παιδί εδω και λίγο καιρό σε σοβαρή σχέση. Σημερα ειδε εκεινος ενα ονειρο στο οποιο ειχε βγει με την πρωην του βολτα, και σε καποια στιγμη περασα εγω χαμογελώντας. Αργότερα μου είπε πως δεν μπορούσε να βγει μαζι μου γιατι ειχε κανονισει και γι’αυτο εγω μετα του κραταγα μουτρα. Στο ονειρο παντως με ήθελε πολυ, και ως γνωστόν την πρωην του την εχει ξεπερασει (δεν ηταν κατι σοβαρό!) Τι μπορει να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Όλα καλά με τη σχέση σου, συνέχισε έτσι. Στο όνειρο είναι με την πρώην στην πραγματικότητα μαζί σου.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 στο 16:04
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα! Ισως ανησυχώ χωρίς λόγο, αλλα είδε παλι ονειρο με την πρωην του (Παρασκευή προς Σάββατο!!!) οτι την απέρριπτε πάλι. Θα θελα να ξέρω μονο αν την εχει ξεπερασει όντως εφόσον την εχει ξαναδεί αλλες 3-4 φορες με τον ιδιο τροπο! Ευχαριστώ.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο 11:54
     Σύνδεσμος

     Όχι, κάθε άνθρωπος βλέπει όσα πέρασε γιατί υπάρχουν εμπειρίες στο υποσυνείδητο. Καλό είναι που τη διώχνει. Κάποια στιγμή θα πάψει να την βλέπει όταν αυτά τα όνειρα τον εγκαταλείψουν. Όταν τα δεδομένα πάνε στη λήθη. Κακό είναι να την δεχτεί. Αφού τη διώχνει είναι θέμα χρόνου να τον εγκαταλείψει. Μην ανησυχείς, όλα καλά είναι!!!

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 στο 22:16
  Σύνδεσμος

  Σε συνέχεια του ονείρου με τον πρώην με είδα παρέα με τον Τραιανό Δέλλα! ήμασταν μαζί καλοκαίρι σε νησί, κατευθυνθήκαμε προς την παραλια, αυτός βούτηξε και με φώναζε να πάω. Εγω ειχα άγχος να αφαιρέσω κάτι που εχω πάνω μου μη βραχεί αλλα και μη με δει. Τελικά το εβγαλα και πήγα προς το μέρος του.,, (ειχα την κουβέντα του το προηγούμενο βράδυ με τη μάνα μου, πώς διατηρείται ο γάμος του. Ενώ εγω δεν μπορώ να διατηρήσω τη σχέσημου)

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 18:07
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο που δείχνει ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και οι σχέσεις δεν έχουν όλες την ίδια γραμμή ή συχνότητα. Κάποιες είναι δυνατές κι αντέχουν, εφόσον είναι γερές στο χώμα και κάποιες άλλες ξεριζώνονται με το πρώτο φύσημα του ανέμου. Είναι θέμα επιλογής. Είναι όνειρο παραστάσεων και υποσυνείδητο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 στο 14:11
  Σύνδεσμος

  Ξημερώματα Τετάρτης, είδα τον πρώην μου να τον πώ;; (με εχει χωρίσει 2-3φορές και ξαναγυρνάει). Ημουν στο νησί που εχω εξοχικό και παραθερίζω αλλά στο όνειρο έμενα αλλού. Ηταν και αυτός λεει στο νησί και σαν να ερχόταν να με πάρει με το αμάξι , μετά σαν να μας είδα μεσα στο αμάξι και κάπου πηγαίναμε, αυτός σαν να ήταν αρνητικός μαζί μου και εγώ απογοητευμένη, του είπα να κοιμηθούμε μαζί και μου είπε κάτι σαν θα κοιμηθεί μόνος… Μετά σαν να βγήκαμε απο ενα μαγαζί στην πλατεία του χωριού, αλλά είχε άλλη όψη, σαν μακριά ξέπλεκα μαλλιά, όχι όμορφος όπως είναι πραγματικά, άλλος άνθρωπος. Δυστυχώς δεν το θυμάμαι καλά. Αλλά η αίσθηση ήταν οτι εγώ ήμουν αγχωμένη και στεναχωρημένη με την μεταξύ μας κατάσταση.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017 στο 12:24
   Σύνδεσμος

   Ναι, σε απασχολεί πολύ. Τον νιώθεις και δεν τον νιώθεις δικό σου. Είναι και δεν είναι δικός σου. Είναι αντιφατικό όνειρο. Έχει μπερδέψει και την ψυχή σου κι εσένα και δεν βγάζεις άκρη. Από την μια είναι το νησί , από την άλλη δεν είναι. Από την μια είστε μαζί στο αυτοκίνητο από την άλλη θέλει να κοιμηθεί μόνος. Από την άλλη είναι αυτός αλλά και δεν είναι. Άρα, η ψυχή σου βλέπει άσχημη αυτή την κατάσταση, όχι εκείνον. Έχεις κλονιστεί.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 10:50
  Σύνδεσμος

  Κ.μερα…
  η αντερφει μου…
  ειδε οτι πιγε στο σπιτι του πρωιν τισ..
  Και στο χολ του σπιτιου ειτανε πολα ρουχα Του…
  απλητα και τσαλακομενα…
  αλα τον πρωιν Τισ δεν τον ειδε…
  εριξε λει νερο στο VC….γιατι ειτανε ακαθαρτο…και βγεικε απο το σπιτι…
  Και τισ εμεινε ι πορτα στα χερία τισ…οτι εσπασε…
  Ειναε χορισμενι πολα χρονια τορα…
  Αφτοσ ελεφτεροσ…ι αντερφη μου παντρεμενι…
  Αλα τον Αγαπαι ακομα…οποσ καταλαβενο ….
  τι εκουμε εδό….
  σασ ευκαριστω…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο απαντήθηκε στο λήμμα ρούχα, όπου το έχεις ξαναγράψει.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 στο 14:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και απο μένα! δεν ξέρω αν λάβω απάντηση και εγώ, αλλά σκέφτηκα να δοκιμασω..
  ειδα τον υπνο μου τον πρωην μου (απο δικο μου λαθος δεν μιλαμε εδω και λιγο καιρο) δεν τον βλεπω συχνα στον υπνο μου θα ελεγα.. αλλα χθες ειδα οτι ηταν στο μπαλκονι του, φορουσε ενα ασπρο πουκαμισο και φαινοταν πολυ καλα… και ξαφνικα το αλλαζει και φοραει μαυρο… λες και δεν αντεχε το ασπρο, αυτο καταλαβαινα στο ονειρο! μηπως μπορειτε, αν εχετς την καλοσυνη, οποτε μπορεσετε βεβαια, να μου πειτε τι σημαινει; ευχαριστω παρα πολυ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 13:53
   Σύνδεσμος

   Αργώ αλλά δεν λησμονώ. Όλοι αργά ή γρήγορα παίρνουν απάντηση εδώ. Το όνειρο δείχνει ότι φόρεσε το ένδυμα της θλίψης. Άρα, η ψυχή του απομακρύνεται, φεύγει από μια ξέγνοιαστη κατάσταση και αυτή η νέα τον απομονώνει. Όχι, δεν κατάλαβες σωστά. Η μοίρα του τον ώθησε να φορέσει το μαύρο και υπάκουσε. Ποιος χαίρεται να βγάζει το ένδυμα της χαράς και να βάζει με ευχαρίστηση πάνω του τη θλίψη. Εκτός, αν αλληγορικά δείχνει πως αισθάνεσαι εσύ απέναντί του ή είναι μαζόχας. Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του αν πράγματι ισχύει αυτό που εσύ αισθάνθηκες γι’ αυτόν. Μπορεί να απαλλάσσεται από εσένα κι εσύ από εκείνον. Τότε είναι ένα άλλο είδος ονείρου που παίρνει συμβολική μορφή.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 14:08
    Σύνδεσμος

    τα λέτε τόσο ωραια… δεν το εβαλε αυχαριστα… δηλαδή ενω ήταν με άσπρο το έβγαλε γτ σαν να ένιωθε οτι δεν του ταιριάζει! δεν ηθελε να χωρισουμε, ουτε και εγω, αλλα ειναι λιγο εγωιστης… εγω ακομη ειμαι λυπημενη, μου λειπει και ειμαι σιγουρη οτι του λειπω και εγω… ηταν μοναδικο αυτο που ειχαμε…
    ευχαριστώ τόσο πολυ για το χρονο που ξοδεψατε για μενα..
    αρα με ξεχναει έτσι? πάει στη ληθη αυτο που ειχαμε..

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 στο 01:37
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα πως ειμαι στο εξωτερικό (που όντως ειμαι αυτές τις μέρες) και χτυπάει το κουδούνι και βλέπω τον πρώην μου στην πόρτα και μου λέει πως έκανε τόσο δρόμο για να με δει. Τέλος πάντων αυτός έψαχνε ευκαιριες …. προσπαθούσε να με πλησιάσει , να με φιλήσει και εγω αντιστεκόμουν αλλα καταβαθος το ήθελα. ( Να σημειώσω ότι και οι δυο έχουμε σχέση αυτή την περίοδο. ) Και σε κάποια φάση τον ρωτάω πως τα παει με την σχέση του …και λέει τίποτα το ιδιαίτερο μπερδέματα …. τσακώνεται , χωρίζει και τα ξαναφτιαχνει με την κοπέλα του. Τι να σημαίνει ;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 11:22
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο θέλει να σε ενημερώσει ότι η ψυχή σου σε ρωτά τι θα γίνει μ’ αυτόν. Υπάρχουν υπολείμματα ακόμη από αυτή τη σχέση. Σου ζητά ή να τον κρατήσεις ή να τον ξεπεράσεις. Να πάρεις μια απόφαση. Έχεις μια άλλη σχέση τώρα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να του κλείσεις αλληγορικά την πόρτα ή να τον διώξεις. Τότε θα απελευθερωθείς απ’ αυτή την κατάσταση. Έχεις και έχει σχέση. Δεν πρέπει να τρέφεις κάποιες καταστάσεις από το χθες. Άρα, έπρεπε να τον διώξεις ή να του κλείσεις την πόρτα σ’ αυτή την επίσκεψη. Αν ξαναγίνει φρόντισε να το κάνεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 09:27
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας κυρία Νεκταρία! Ακόμα ένα όνειρο με τον πρώην σε μικρό χρονικό διάστημα. Τί σημαίνει όταν δείς τον πρώην σου να σου κάνει αποτρίχωση στο αριστερό πόδι? Ένα μικρό κομματακι από αποτριχωτικό κερί έμεινε καλά κολλημένο και δεν έβγαινε. Μου έπιασε το χέρι, πιο πάνω από τον καρπό. Τελικά καταφερε και το ξεκόλλησε και του λέω: “είδες, έπρεπε να σε πιάσω από το χέρι για να βγεί”, και γελούσαμε. Να σας πω ότι μετά από το πρώτο όνειρο που είδα μ’αυτόν (σας το έστειλα αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμη), μετά από λίγες μέρες τον συνάντησα κάπου τυχαία, δεν μιλήσαμε, και μετά από μία βδόμαδα από τη συνάντηση αυτή, βλέπω το όνειρο αυτό. Τον έχω ξεπεράσει, μου αρέσει κάποιος άλλος και δεν καταλαβαίνω πώς έτσι ξαφνικά τώρα, εμφανίζεται στα όνειρα μου. Την πολύτιμη βοήθεια σας όποτε μπορέσετε, σας ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 13:13
   Σύνδεσμος

   Αυτός ο άλλος που σου αρέσει μπορεί να έχει κοινά με τον πρώην σου, να είναι μια παρόμοια περίπτωση. Πάντως, θα ξεπεράσεις τον πρώην. Ο νέος θα σε βοηθήσει πολύ σ’ αυτό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Πριν λίγες μέρες, όχι Κυριακή, είδα ότι καθόμασταν σ΄ένα καναπέ οι εξής: εγώ, στα δεξιά μου ο πρώην μου, στα αριστερά μου κάποια άλλη κοπέλα που δεν την έβλεπα καθαρά αλλά την ένιωθα δίπλα μου, και δίπλα απ΄αυτήν, η γυναίκα του πρώην μου (παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κι έχουν ένα παιδάκι). Μας έβλεπα να καθόμαστε όλοι πλάτη, δηλ. δεν έβλεπα μπροστά μου τα πρόσωπα μας. Αυτός θύμωσε λίγο με τη γυναίκα του γιατί έψαχνε το τηλεκοντρόλ και δεν το έβρισκε, και του είπα εγώ «ορίστε είναι εδώ» και του το έδωσα. Σε κάποια άλλη στιγμή, τον είδα να την αγκαλιάζει κάπως και αυτό που είδα και μου έκανε εντύπωση, είναι ότι φορούσε μία χρυσή βέρα, στον αντίχειρα του όμως. Τί μπορεί να σημαίνει? Ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017 στο 00:00
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία σου απαντώ εδώ για την απάντηση σου στο όνειρο μου. Να διευκρινίςω ότι Την πρώην μου την έχω ξεπεράσει και η καινούρια κοπέλα (που χτυπαγε την πρωην στο ονειρο) μου αρέσει πολύ, εδώ και καιρό.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017 στο 10:02
   Σύνδεσμος

   Έτσι λέμε κι έτσι πιστεύουμε. Όμως αργεί λίγο η διαδικασία στο υποσυνείδητο και στον εσωτερικό μας κόσμο. Μπορεί να περάσει πολύς ή λίγο καιρός για να γίνει ουσιαστικά αυτό. Κάποια στιγμή θα την δεις να φεύγει την παλιά. Τότε είναι που πραγματικά θα φύγει. Σε επόμενο όνειρο σου δίνω την ώθηση να τη διώξεις. Τότε θα μπει πραγματικά η καινούρια στη ζωή σου. Αυτό το ξέρω, γι’ αυτό σου είπα στην απάντησή μου ότι ξέρω ότι θες πραγματικά την καινούρια. Όταν λοιπόν δεις σειριακό προσπάθησε να διώξεις την παλιά. Τότε θα είσαι έτοιμος να δεχτείς πραγματικά την καινούρια. Το μυαλό, η ψυχή και το υποσυνείδητο δεν συμβαδίζουν. Το έχω αποδείξει άπειρες φορές με τις απαντήσεις μου. Είμαι σίγουρη ότι θα δεις σειριακό. Όταν την διώξεις πέτυχες την πραγματική απαλλαγή σου απ’ αυτή.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 στο 15:00
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα και πάλι! Είδα ξανά εκείνη την κοπέλα που μου αρέσει! (Όχι την πρώην μου, αλλά το γράφω σε αυτό το λήμμα για να θυμηθείτε ποιος είμαι). Στο όνειρό μου έλεγε να μην την θέλω, ενώ εγώ το αρνιόμουν. Τι σημαίνει;
    Στην πραγματικότητα η ίδια δεν θέλει δεσμούς λόγω του παρελθοντικών σχέσεων, αλλά παρόλ’αυτά μιλάμε κανονικά.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 19:23
     Σύνδεσμος

     Είδες την πραγματικότητα όπως είναι. Αυτό είναι αληθινό μήνυμα. Φαίνεται από τη συμπεριφορά σου. Σου ζητά να μην την θέλεις. Ίσως, αγανάκτησε η ψυχή σου. Μείνε φίλος της αν το αντέχεις λοιπόν.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 14:30
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα στον ύπνο μου την πρώην μου να μου λέει πως με θέλει, αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η κοπέλα που μου αρέσει και άρχισε να της επιτίθεται. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 18:34
   Σύνδεσμος

   Ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει την πρώην σου αληθινά και παλεύει μέσα σου το τότε με το τώρα χωρίς να μπορείς να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Ξέρω ότι θέλεις την καινούρια, όμως ψυχικά δεν έχεις ακόμη απαλλαγεί.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 14:18
  Σύνδεσμος

  Κυρία Νεκταρία!!! συνέβη κάτι απίστευτο… σήμερα επικονώνησε ο πρώην μου μετά απο 3,5 μηνες και ενω δεν το περιμενα! ήξερα οτι απο λάθος χωρίσαμε, αλλά επειδή ειναι λίγο εγωστης γενικοτερα δεν περιμενα να με ψάξει.. και μόλις καθόμουν να σας γράψω οτι χθες το βραδυ τον ειδα μετά απο καιρό στον υπνο μου! αυτή τη φορά ήμασταν λεει σε ενα δωματιο με κόσμο και φίλους μας και εγω μιλουσα με εναν κοινο μας φιλο. Ο πρωην μου ενω ηταν απεναντι μου δε μου μιλουσε αλλα εβλεπα οτι κρυφα με κοιταζε… μαλιστα εκανε να φυγει αλλα γυρισε πισω το κεφαλι του και εκατσε διπλα μου.. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι φορουσε λευκα ρουχα.. ενω ημουν αδιαφορη απεναντι του και εκεινος το ιδιο εδειχνε ενω με κρυφοκοιταζε και τον κρυφοκοιταζα.. οτι φορουσε λευκα ρουχα ειναι καλο? εσεις τι γνωμη έχετε; σας ευχαριστώ πολύ για ολες τις ερμηνειες σας! κάνετε κοπο και εγω το αναγνωρίζω! <3

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 17:08
   Σύνδεσμος

   Θυμάσαι που σε ένα όνειρο σου μίλησα για επανασύνδεση και θαύμα. Εσύ δεν ήσουν; Να που γίνονται τα θαύματα λοιπόν. Μου είχες πει ότι πέρασε πολύς καιρός. Σου είπα ότι μπορεί να έρθει άλλος λοιπόν. Τελικά, αυτός ήταν. Ναι, αυτό το όνειρο σας ενώνει.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 17:14
    Σύνδεσμος

    εγω εγωωω!!! <3 απλά επειδή τον είδα στα άσπρα λεω ειναι καλο? φορουσε ασπρα ρουχα και μου εκαναν εντυπωση! αλλα ξυπνησα με μια αγαλλίαση! και στα αλλα ονειρα που τον εβλεπα να αδιαφορει ο αετος μου ελεγε οτι ειναι καλα ονειρα!
    δεν τον ειχα δει με ασπρα ποτε… συνηθως με μαυρα τον εβλεπα!<3
    θα λιωσω τα κλικ στις διαφημισεις! ήδη το έκανα τις προηγουμενες μερες….

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 17:19
     Σύνδεσμος

     Θα σου πω κάτι που θα χαρείς. Είχα δει ότι ήταν αυτός, αλλά λέω θα γελοιοποιηθώ. Μετά από τόσο καιρό; Γίνονται θαύματα; Να που γίνονται τελικά. Άντε με το καλό!!!

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 17:44
      Σύνδεσμος

      αληθεια;;;! ειδατε; εχετε διορατικοτητα και φαινεται σε ολες σας τις ερμηνειες..
      πολλες φορές το ενστικτο ειναι αλάνθαστο σημαδι…
      μου ειπατε παντως οτι παιζει να ειναι αυτος! ξερετε λετε για τον καιρο που περασε, να εγω π.χ. περασαν 3,5 μηνες σιωπης αλλα δεν τον ξεχασα… δεν τον ξεχασα ουτε μερα.. αχ και τον ειδα στα ασπρα και ξυπνησα και λεω κατι ερχεται… λατρευω τις ερμηνειες σας! και ο κοπος που κανετε να απαντατε ειναι τεραστιος και σας αξιζουν πολλα πολλα μπραβο!!!!! <3

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 18:16
       Σύνδεσμος

       Κάνω ό,τι μπορώ. Καλή τύχη αυτή τη φορά. Αφήστε έξω όσα σας χώρισαν την προηγούμενη φορά και προχωρήστε πιο συνετά αυτή τη φορά. Σας δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρον.

       Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 στο 15:39
  Σύνδεσμος

  Βρίσκομαι κάπου με τον πρώην μου και είναι νύχτα . Υποτίθεται ότι ήταν πανέμορφα εκεί , μια φίλη του μας πήγε για να δούμε το τοπίο. Καθόμαστε σε ένα εσωτερικό δωμάτιο με τζαμαρία σε ένα καναπέ , με παίρνει αγκαλιά αλλά το όμορφο τοπίο δεν φαινόταν πουθενά. Έβλεπα μόνο σκοτάδι. Η άλλη κοπέλα καθόταν ποιο πέρα σε έναν άλλον καναπέ αλλά την έβλεπα σαν απειλή. Άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί μας πήγε εκεί, αν είχε κάποιο κακό σκοπό. Ξαφνικά ακούω κάποιον να φωνάζει Πέτρο .Ψάχνω να δω που είναι αυτός ο Πέτρος και βλέπω μπροστά μου να απλώνεται θάλασσα ήρεμη και καθαρή .Είχε γίνει μέρα. Βλέπω ένα κεφαλάκι ενός άνδρα μέσα στο νερό και σκέφτομαι ότι αυτός θα είναι ο Πέτρος.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 19:26
   Σύνδεσμος

   Μάλιστα, πολύ ωραία. Άρα, το όνειρο σου λέει να μην σκέφτεσαι τον πρώην σου. Περίμενε να τελειώσει η νύχτα και θα ξημερώσει η μέρα που θα φέρει έναν άλλο άνδρα στη ζωή σου. Δεν σε απειλούσε εκείνη που σε έφερε εκεί. Σου έδειξε την αλήθεια. Όσο σκέφτεσαι τον πρώην σου θα απλώνεται το σκοτάδι της νύχτας και δεν θα βλέπεις κανένα τοπίο. Όταν τον ξεπεράσεις θα έρθει η στιγμή που κάποιος άλλος, υπαρκτός αυτή τη φορά θα πάρει τη θέση του και θα είναι όλα γαλήνια.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 στο 01:44
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Ειδα την πεμπτη οτι καθοταν ο πρωην φιλος μου σε ενα τραπεζι αντικρυστα με την πρωην κοπελα του(δεν την ξερω αλλα γνωριζω οτι ηταν αυτη) και αυτη του χαμογελουσε, φαινοταν οκ. Εγω τους ειδα εχοντας μια αποσταση κ τους εδειξα στη φιλη μου(που πλεον δεν κανουμε παρεα).τοτε με πιανει και περναμε απο μπροστα τους πηγαινοντας εκει που θελαμε να παμε(εγω δισταζα να περασω απο εκει κ να με δουν) και γυρναει και λεει “γειια!”( στην πραγματικοτητα δεν ειχε γνωρισει καν τον πρωην μ )κ οντως γυρισαν κ μας κοιταξαν,εγω δεν μιλησα.. απλα αισθανθηκα αβολα με αυτο που εγινε..aa! Kai thimamai itan to monadiko trapezi auto kai kato eixe ena astraftero aspro marmaro(?) Kai pisw apo to trapezi fainotan o ilios, fwteinos ouranos-se periptosi pou paizei kapoio logo kai auto.euxaristw poly!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 στο 19:40
   Σύνδεσμος

   Για να λάβεις απάντηση στο όνειρο αυτό πρέπει να γραφτεί ολόκληρο στην ελληνική γλώσσα. Μετέτρεψε λοιπόν από κάτω το κομμάτι greeklish στα ελληνικά κι εγώ θα το ενώσω με το υπόλοιπο όνειρο. Αυτό να μην ξαναγίνει. Χρειάστηκε να πάρω άδεια από την Ομάδα του ονειροκρίτη για να πάρει έγκριση.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 16:52
    Σύνδεσμος

    Συγγνωμη,καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολοτερο προς αναγνωση το κειμενο με λατινικους χαρακτηρες!
    (Συνεχεια ονειρου): θυμαμαι οτι ηταν το μοναδικο τραπεζι αυτο και το δαπεδο ηταν απο αστραφτερο ασπρο μαρμαρο(μαλλον),πισω απο το τραπεζι υπηρχε μεγαλη τζαμαρια κ φαινοταν ο ηλιος-αστραφτερος ουρανος.(ισως να παιζει ρολο κ αυτο το στοιχειο)σε ευχαριστω πολυυ και παλι!

    Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΝΕΙΡΟΥ :

   Καλησπερα! Ειδα την πεμπτη οτι καθοταν ο πρωην φιλος μου σε ενα τραπεζι αντικρυστα με την πρωην κοπελα του(δεν την ξερω αλλα γνωριζω οτι ηταν αυτη) και αυτη του χαμογελουσε, φαινοταν οκ. Εγω τους ειδα εχοντας μια αποσταση κ τους εδειξα στη φιλη μου(που πλεον δεν κανουμε παρεα).τοτε με πιανει και περναμε απο μπροστα τους πηγαινοντας εκει που θελαμε να παμε(εγω δισταζα να περασω απο εκει κ να με δουν) και γυρναει και λεει «γειια!»( στην πραγματικοτητα δεν ειχε γνωρισει καν τον πρωην μ )κ οντως γυρισαν κ μας κοιταξαν,εγω δεν μιλησα.. απλα αισθανθηκα αβολα με αυτο που εγινε..θυμαμαι οτι ηταν το μοναδικο τραπεζι αυτο και το δαπεδο ηταν απο αστραφτερο ασπρο μαρμαρο(μαλλον),πισω απο το τραπεζι υπηρχε μεγαλη τζαμαρια κ φαινοταν ο ηλιος-αστραφτερος ουρανος.(ισως να παιζει ρολο κ αυτο το στοιχειο)σε ευχαριστω πολυυ και παλι!

   ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΊΑ: Αυτό το κείμενο διαβαζόταν, ήταν 5 γραμμές, αλίμονο!! Όπως βλέπεις όμως είναι κανονισμός του φόρουμ που γράφουμε στα μπλε γράμματα που κανένας δεν διαβάζει. Τα greeklish απαγορεύονται αυστηρά. Δεν γίνονται δεκτά αυτά τα όνειρα, σβήνονται αμέσως. Για σένα χρειάστηκε να απασχολήσω την ομάδα του ονειροκρίτη, να πάρω ειδική άδεια για να το εγκρίνω, επειδή το μεγαλύτερο μέρος ήταν γραμμένο στα ελληνικά. Μου είπαν ότι αν το εγκρίνω θα γράφουν όλοι έτσι. Όμως, σκέφτηκα την ενδιάμεση λύση να εγκριθεί αφού μεταφράσεις το ξένο κείμενο. Να μην ξανασυμβεί!!! Παλιά επιτρεπόταν, αλλά με τις αλλαγές που έγιναν τα επόμενα χρόνια το φόρουμ άλλαξε εικόνα. Μην μου λες λοιπόν ότι δύσκολα διαβάζεται. Ναι, αν ήταν πάνω από 10 γραμμες αυτό θα ίσχυε. Θα κατέβαλα περισσότερο χρόνο και προσπάθεια να το αποκωδικοποιήσω. Όμως είμαστε Έλληνες και πρέπει να γράφουμε ελληνικά για να μην χαθεί η γλώσσα μας, μην τους δίνουμε ιδέες, μας έχουν που μας έχουν στην μπούκα του κανονιού, να καταργήσουν το γλωσσικό μας κώδικα, δεν μας συμφέρει.

   ΕΡΜΗΝΕΙΑ:

   Το όνειρο δείχνει καθαρά ότι θα βρεις άλλο σύντροφο και θα γίνεις ευτυχισμένη.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 08:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Πριν 2-3 μέρες είδα ότι βρέθηκα σε μια δεξίωση με μια φίλη μου (δεν θυμάμαι αν είναι υπαρκτή ή όχι) γιατί μας κάλεσε ο πρώην μου για τον αρραβώνα του με την νυν του, αλλά εγώ δεν ήθελα να πάω και ήθελα να φύγω. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου μου είπε ότι δεν πρέπει να φύγω και της έλεγα ότι θα χαλάσει η διάθεσή μου. Σε κάποια φάση έρχεται εκείνος (δεν θυμάμαι αν ήταν η μορφή του ή όχι, αλλά ήξερα ότι ήταν εκείνος) και άρχισε να μου φωνάζει λέγοντας ότι εμείς οι δύο τελειώσαμε οριστικά και είναι με την Κατερίνα ένα χρόνο τώρα (ενώ δεν την λένε έτσι και όντως είναι τόσο καιρό μαζί). Και εκεί που πήγα να του πω ότι το έχω μετανιώσει μαζί του (αρχικά είπα κάτι άλλο που ήταν μπερδεμένο και δεν έβγαζε νόημα) έφυγε χωρίς να τον νοιάξει και ήρθε εκείνη και έκατσε στο τραπέζι απέναντί του (φορούσε μια μάσκα αποκριάτικη που κάλυπτε τα μάτια σε χρώμα φούξια και στρας αν δεν κάνω λάθος, όπου κάποια στιγμή διακρίνονταν τα μάτια της πλαγίως. Εγώ κατάλαβα ότι ήταν αυτή ερχόμενη στο τραπέζι παρόλο που φόραγε τη μάσκα). Μετά πήγα και εγώ πήγα ευδιάθετη στο άλλο τραπέζι με την παρέα και η φίλη αυτή πήρε τηλέφωνο ένα παιδί -νομίζω Χρήστο- να έρθει να με πάρει με το αυτοκίνητο να φύγω (όπου πριν είχε γίνει κάτι ερωτικό με εκείνον).
  Τώρα στην πραγματικότητα με εκείνον μάλλον για ένα μικρό διάστημα είχε χωρίσει με εκείνη (είχα δει κάποια όνειρα με αυτό, αλλά τα ξαναβρήκαν) και επίσης πρίν λίγο καιρό στα γενέθλιά μου μου είχε στείλει για χρόνια πολλά και μου πέταξε μια σπόντα για τον καιρό που πέρασε από τον χωρισμό μας. Όλοι μου λένε ότι μάλλον μετάνιωσε για όσα μου έκανε και γι αυτό οι κατά καιρούς οι ενοχλήσεις των 8 μηνών συνεχόμενα με κάθε τρόπο.
  Ξέρω ότι δεν θα υπάρξει κάτι αλλά ήθελα να το γράψω γιατί με σύγχυσε το όνειρο αυτό και δεν θέλω να τα βλέπω και να χαλιέμαι.
  Με συγχωρείται αν σας έχω ζαλίσει. :/
  Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 20:08
   Σύνδεσμος

   Αφού σε χαλάει δεν έπρεπε να μας το γράψεις γιατί θα το βλέπεις και θα ταραχίζεσαι περισσότερο. Πιστεύεις ότι τον κοροϊδεύει, αλλά αν έβλεπε το πραγματικό της όνομα θα ίσχυε αυτό. Το όνειρο δείχνει ότι σε νοιάζεται σαν φίλος, αλλά σαν ζευγάρι έχετε τελειώσει. Πρέπει να το συνειδητοποιήσεις.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 21:36
    Σύνδεσμος

    Δεν πιστευα κατι τετοιο εξαλλου. Δεν περναγε απο το μυαλο μου αυτο. Αυτο που με νοιαζεται ως φιλος που φαινεται για να κατατοπιστω?
    Επισης παρελειψα να αναφερω οτι στο σημειο που δεν προλαβα να του πω αυτο που ηθελα, έφυγε σαν να μην ηθελε να μας δει η νυν.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 18:38
     Σύνδεσμος

     Επειδή το όνομα της κοπέλας ήταν ψεύτικο υπάρχει μια ακτίδα επιθυμίας, αλλά η απόκλιση σαν ζευγάρι φαίνεται από το όνειρο επικοινωνίας που σε απορρίπτει ερωτικά. Αν την λέγανε Κατερίνα και την ήθελε θα τελειώνατε οριστικά, επειδή μεσολαβεί όνειρο επικοινωνίας, αλλιώς όσα είπε θα ήταν αντίθετα. Είναι ολόκληρο μπέρδεμα, αλλά βρήκα άκρη.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 στο 16:48
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!!! Ειχα ξαναστείλει αλλα δεν εμφανίστηκε.. Αυτο το όνειρο το ειδα προηγουμενη παρασκευή… Ειδα τον ανθρωπο που με ενδιαφερει αλλα αραιωσα την επικοινωνία μαζι του να είναι μαζι με την πρωην του και να χαμογελάνε και να ειναι καλα μαζι. Δεν την εχω δει ποτε αλλα ηξερα στο όνειρο οτι ηταν αυτη. Εγω δεν ημουν μεσα στο όνειρο. Μετα ομως με ειδα καλά αλλα μου ηρθε περίοδος… Δεν ξερω τι μπορει να σημαίνει. Αυτος μου στέλνει ακομα αλλα εγω δε ξερω πως να το χειριστώ και παιρνω χρονο μακριά του. Ευχαριστω πολύ, καλο σαββατοκύριακο

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 10:29
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει καθαρά ότι ενδιαφέρεται για σένα. Το ό,τι ήρθε περίοδος είναι μια γόνιμη περίοδος για τη σχέση σου. Αφού ακόμα ενδιαφέρεται δώσε του μια ευκαιρία, αν το θέλεις και το αισθάνεσαι.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 12:04
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ Νεκταρία μου! Ηταν πολυ ωραία νέα αυτά ! Δηλαδη να είμαι πιο ανοιχτη μαζι του γιατί ημουν ακομα επιφυλακτική και δεν ανοιγομουν… Μου εστειλε να βρεθούμε με μια πρόφαση και το απέφυγα, τωρα θα προσπαθήσω να δωσω αλλη μια ευκαιρία! Σε ευχαριστω

    Απάντηση
    • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 12:18
     Σύνδεσμος

     Δεν μπορείς από την άρνηση να πας απότομα στην κατάφαση. Θα πει τρελή είναι αυτή χθες με έδιωχνε και τώρα με θέλει; Το θέμα είναι να του δείξεις ότι έχεις τους ενδοιασμούς σου, αλλά και να αφήνεις ανοικτό δρόμο. Δηλαδή, τι θέλω να πω, θα του πεις να βγείτε, αλλά υπό δοκιμή. Να μην του δείξεις ξαφνικά ότι τώρα καίγεσαι. Άντε, ας βγούμε μαζί. Σιγά- σιγά θα πεις το ναι. Αν ένας άνδρας εσένα σε φτύνει και ξαφνικά πει το ναι, τι θα σκέφτείς; Θα πεις τον κατάφερα, είμαι μεγάλη. Θα το πάρει πάνω του ότι σε έριξε λοιπόν. Έπεσε το φρούριο. Αφού τα έκανες έτσι όπως τα έκανες να αλλάζεις σιγά- σιγά τη θερμοκρασία. Όχι από το κρύο κατευθείαν στο ζεστό,. Θέλει διάφορες εναλλαγές, μέχρι να φτάσουμε έκει. Έτσι, στην πορεία θα δοκιμαστεί αυτή η σχέση πόσο δυνατή είναι. Το ΄θέμα ήταν να είσαι ζεστή από την αρχή. Τώρα, είναι δύσκολο στο σημείο που βρίσκεσαι να γίνεις απότομα.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 13:20
      Σύνδεσμος

      Σε ευχαριστω παρα πολυ για τη συμβουλή σου!! Ειναι πολυ σωστα αυτα που λες και εναρμονισμένα με τα δικά μου πιστεύω. Εχεις δικιο. Αν ενδιαφέρεται θα το παει κι αυτος αργά. Απλα αυτο το σαββατοκύριακο απέφυγα να τον δω γιατι χρησιμοποίησε πρόφαση και τωρα που πηρα την εξήγηση προβληματίστηκα μηπως δεν εκανα σωστά. Αλλα οπως τα λες, δεν μπορώ να αλλάξω απο την μια στην αλλη και αυτος αν ενδιαφέρεται πραγματικα θα επιμείνει. Να εισαι καλα για τις τοσο πολύτιμες συμβουλές σου.

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  καλημερα! κι αλλο ονειρο σχετικα μ τον πρωην μου κ τον φιλο μου. ειδα οτι ανεβαινα ενα βουνο με το αγορι μου κ βρεθηκμε με τον πρωην μου. εγω τους γνωρισα μετξυ τους. στη συνεχεια βρεθηκαμε σε εν δωματιο τυπου σαλε και ο πρωην μου εβγαλε ενα χαρτι που του ειχα γραψει-oxi στα αληθεια και ελεγε ολους τους λογους που ηθελα να ειμαι μαζι του. εγω τρομαξα μην το δει το αγορι μου γιατι τον ειχα ξεπερασει. δεν το ειδε και ξαπλωσαμε μαζι με το αγορι μου και με χαιδευε. εδω να πω οτι ενω ο πρωην μου ηταν ο ιδιος, το αγορι μου ηταν τελειως διαφορετικος απο οτι στην πραγματικοτητα.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 στο 11:17
   Σύνδεσμος

   Ευτυχώς που ήταν διαφορετικός γιατί θα χωρίζατε. Η ψυχή σου κάνει μια αξιολόγηση και επιλέγει ποιον θα κρατήσει και ποιον θα αφήσει από τους δύο. Ανήκει στα όνειρα επιλογής και συνδυασμού.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017 στο 03:13
  Σύνδεσμος

  Επίσης ήθελα να συμπληρώσω πως η μητέρα μου στην πραγματικότητα δεν έχει γνωρίσει τον πρωην μου…. πάει σαν συμπλήρωμα στο όνειρο ”είδα στον ύπνο μου ότι η μητέρα μουήρθε και μου είπε οτι είδε τον πρώην μου σε εναν γάμο ενός φίλου μας και ήταν χαρούμενος και φορούσε μάυρο κουστούμι και εγω σκέφτηκα αφου είναι χαρούμενος πάει με ξέχασε και ήμουν πολύ στενοχωρημένη…
  απλά ήθελα να προσθέσω ότι η μητέρα μου στην πραγματικότητα δεν τον έχει γνωρίσει..
  σας ευχαριστώ πολύ για όλες σας τις απαντήσεις και σας φιλώ!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017 στο 08:57
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δεν αλλάζει την ερμηνεία μου στο λήμμα βερα.Ειναι το υποσυνείδητο μπέρδεμα που έχεις υποστεί για τα αισθήματα του πρώην σου.Δεν κολλάει το να είναι χαρούμενος με τα μαύρα ρούχα.Απλα έχεις μπερδευτεί.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017 στο 19:56
    Σύνδεσμος

    δεν έχει τύχει να δω ξανά τέτοια όνειρα… όπως και να έχει σε ευχαριστώ
    σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017 στο 02:01
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα ξανά! τι τραβάμε όλοι μας πια με αυτους τους πρωην.. χαμός απο όνειρα απο ότι βλέπω…
  έχω χωρίσει πρόσφατα και τελευταία τον βλέπω συνέχεια.. συνήθως αδιαφορεί για μενα και εγω για εκείνον (ενω μου λείπει πολύ)! χθες είδα ένα όνειρο, ότι και καλά η μητέρα μου μου είπε οτι είδε τον πρώην μου σε έναν γάμο ενός φίλου μου, και λεει ήταν χαρούμενος και φορόυσε ο πρώην μου λεει η μαμά μου ένα κουστούμι μαύρο με βάτες… και εγω σκεφτόμουν ααα άρα είναι χαρούμενος, άρα με ξέχασε πια και στενοχωριόμουν πολύ…

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα
  Είδα πως ήμουν σε ένα αυτοκίνητο σε ένα δρόμο περίεργο. Γύρω νύχτα. Έπρεπε να πάω κάπου συγκεκριμένα κ ο δρόμος ξαφνικά μπροστά μου άλλαξε. Έγινε τόσο ανηφορικός που δεν έβλεπα τον υπόλοιπο (σαν κατευθυνση) κ ήλπιζα ότι παω σωστά. Ξαφνικά ο δρόμος άλλαξε κ έγινε το φεγγαρι και ήταν σαν να εφτασα στο φεγγαρι. Το διέσχισα κ έφτασα στον προορισμό μου. Ήταν η γειτονιά που μένω. Φορουσα περίεργα ρούχα (κοντή φούστα που δεν φοράω ποτέ. Ήταν πολύχρωμη σατέν κ κυριαρχούσε το γαλάζιο). Εκεί συνάντησα υποτίθεται τον φίλο μου (ερωτικό) άγνωστο πρόσωπο σε μένα στην πραγματικότητα. Ξαναμπήκαμε παρέα στο αυτοκίνητο κ φύγαμε από τον ίδιο δρόμο. Ξανά πάνω στο φεγγαρι κ ξανα στον δρόμο αλλά αυτή την φορά ο δρόμος δεν ήταν κατηφορικός σαν αντίθετος αλλά παλι ανηφορικός.
  Ξαναέφτασα σε ένα αγνωστο σπίτι κ ήμουν στην κρεββατοκάμαρα. Μαζί υποτίθεται ήταν ο γιός μου αλλά δεν ήταν αυτός ήταν ένα ξανθό άγνωστο αγόρι ίδιας όμως ηλίκιας. Τότε εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός μου κ επέμεινε να κανουμε σεξ. ΤΟυ λεω το παιδί;; Κ μου λέει μη φοβάσαι θα τον γυρίσω πλάτη κ δε θα δει.
  Τον άνέβασε σε ένα κομοδίνο με πλάτη κ πέσαμε στο κρεββατι.
  Καναμε σεξ κ στο τέλος τον έσπρωξα κ εκσπερμάτισε πανω μου. Στο μπούτι στην κοιλιά μου.
  Νευρίασα με ότι έγινε. Τον έδιωξα. Πήρα άγκαλιά το παιδί κ μετά ξύπνησα.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:03
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι η πορεία που κάνεις αυτή τη στιγμή θα σε ανεβάσει στο φεγγάρι και ο δρόμος σου θα είναι ανοδικός. Βαδίζεις όμως στα τυφλά, δεν ξέρεις που πάς. Αφήνεις τη ζωή να σε οδηγήσει. Ως φαίνεται, θα κάνεις σχέση. Όμως, αυτός δεν ήταν ο πρώην άνδρας σου, αφού δεν είδες τον πραγματικό σου γιο. Άρα, σου φάνηκε ότι ήταν αυτός. Μια γόνιμη σχέση θα βρεις σ’ αυτή την προσπάθεια και μπορεί να αποκτήσεις άλλο παιδί μαζί του.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:42
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!!!! Είδα και τις δυο πρώην μου να μου στέλνουν μυνημα και σε ότι έγραψαν μου έβαζαν καρδουλες…με την μια πάντως ξαναμιλάμε…με την άλλη έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:14
   Σύνδεσμος

   Όσο θα ευδοκιμήσει μια επανασύνδεση με την μια απο τις δυο,άλλο τόσο θα ευδοκιμήσει και με την αλλη.Αντίθετο όνειρο είναι. Είπαμε όταν αφορα πρωην,στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο απο αυτό που είδες στο όνειρο.Είναι κατα μεγαλο ποσοστο όνειρα επιθυμίας.Εξαίρεση αν εχεις διορατικες ικανότητες.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:49
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Είδα,ότι βρισκόμουν στο σπίτι,όπου κατοικούσα πρίν χρόνια.Ξαφνικά μπήκε μέσα ο πρώην με μια βαλίτσα και ένιωσα εκνευρισμό.Με κοίταξε σαν να μην χωρίσαμε και με ρώτησε σε ποιό δωμάτιο να αφήσει την βαλίτσα του.Του απάντησα περιφρονητικά,λέγοντάς του,να ρωτήσει την μητέρα μου,αφού αυτή τον κάλεσε,χωρίς να με ρωτήσει.Γέλασε.Εκνευρίστηκα ακόμη περισσότερο και άρχισα να τον κατηγορώ για την συμπεριφορά του,κάτι που έγινε πρίν χωρίσουμε στην πραγματικότητα σε πιο ήπιους τόνους.Δεν έδωσε καμία σημασία και άρχισε να χειρονομεί ερωτικά.Προσπαθούσα να φύγω αλλα δεν μπορούσα.Τελικά τα κατάφερα.Έφυγα.Κι εκείνη τη στιγμή,μου είπε ότι θα μου εξηγούσε την αιτία της συμπεριφοράς του.Δεν πρόλαβε όμως.Ξύπνησα.Και η αλήθεια είναι,ότι στην πραγματικότητα έχω απορία σχετικά με την συμπεριφορά του.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 14:08
   Σύνδεσμος

   Είναι ενα όνειρο που αφορα το παρελθον σου με αυτον τον ανθρωπο.Νιώθεις ακόμη θυμό,εχεις αναπάντητα ερωτήματα και η θύμηση του σε εξοργίζει ακόμη και υποσυνείδητα.Θελεις να απελευθερωθεις αλλα δεν μπορεις.Αν δεν υπήρχε το στοιχειο που αφορα το παρελθον,θα λέγαμε οτι ίσως μάθεις το γιατί…Τώρα όμως πιστεύω οτι δεν θα το μάθεις.Φιλη μου απελευθερωσου απο αυτον τον θυμό για να προσχωρήσεις σε μια υγιή ψυχολογικά κατασταση.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 14:13
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία και ιδιαιτέρως για τη συμβουλή!Να είσαι καλά!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 22:55
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου καλησπέρα! Ναι η φωτογραφια ομως θυμηζε εμενα στα μαλλιά και στα ματια αλλα ηταν μια πολυ κακή έκφραση… Ειδικα τα φρύδια… Μήπως εγω με συγκρινω με την πρωην του, τελικά; γιατι ηταν εξαρτημένη απο αυτον οπως λεει και εγω ειμαι σε μια παρόμοια κατασταση συναισθηματικά …σε ευχαριστω

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:50
   Σύνδεσμος

   Ναι, μολύνεις την εικόνα και την ψυχή σου μένοντας κολλημένη σε μια τέτοια κατάσταση. Σαν όνειρο ταύτισης αυτό ισχύει. Δεν μπορώ σε 2 γραμμές να γράψω όλες τις πιθανές περιπτώσεις. Αυτός είναι ο λόγος που έγραψα τα είδη ονείρων. Να ψάχνετε πιθανές ερμηνείες οταν δεν το έχω σκεφτεί. Ίσως εκεί ικανοποιηθείτε.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 18:32
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Θα σας ρωτήσω κάτι πολύ γενικό πάνω στο λήμμα πρώην γιατί μάλλον το υποσυνείδητό μου τα χει παίξει χωρίς λόγο νομίζω και χωρίς να υπάρχει κάτι από μεριά μου. Λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχω δει όλους τους πρώην μου και όχι τον πρώην μου (πάλι καλά δηλαδή, ηρέμησα. ισως και ναι αλλά να μην θυμάμαι αλλα και πάλι καλύτερα), και ένα συγκεκριμένα που έχω να τον δω πάνω από χρόνο και παραξενεύτηκα (ένιωθα γι αυτόν αλλά τώρα δεν). Άλλον να τα έχουμε ξαναβρεί και ένα άλλον να χορεύει ζεϊμπεκιές (δεν ένιωθα τίποτα γι αυτούς). Όλο αυτό με έχει προβληματίσει λίγο γιατί μου φαίνονται λίγο άκυρα και δίχως ουσία. Μήπως φταίει ο καιρός? Τι να πω δεν ξέρω. Το ερώτημα είναι ποιός ο λόγος να τους βλέπω όλους μαζεμένους σε μικρό διάστημα?
  (Είχε τύχει έναν απ αυτούς να τον έβλεπα μια στο τόσο και μετά από καιρό να μου ζητήσει να τα ξαναβρούμε μετά από χρόνια, όπως ακριβώς είχα δει και στο όνειρο).

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 18:44
   Σύνδεσμος

   Αν σου έχει τύχει αυτό μια φορά είσαι διορατικό άτομο. Γενικά είναι ένα όνειρο που κάνει αξιολόγηση η ψυχή τι σημαίνουν αυτά τα άτομα για σένα ή σου υπενθυμίζει το υποσυνείδητο ότι κάποτε υπήρξαν στη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 στο 12:38
  Σύνδεσμος

  Ειδα την πρώην του αγοριού μου να με κατηγορει οτι εγω τους χώρισα ενω στην πραγματικότητα εκείνη τον ειχε χωρίσει και να κλαίει και να είμαι έτοιμη να την χτυπησω και μετα απο λιγο να την περνώ αγκαλια και να τα βρίσκουμε και στο ιδιο όνειρο το αγόρι μου να έχει απαίσια συμπεριφορά απέναντι μου και να με βλαστημαι

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 11:19
   Σύνδεσμος

   Τα καθημερινά όνειρα που γράφετε την Κυριακή ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΙ για να πάρουν απάντηση. Για τα κυριακάτικα όνειρα υπάρχει το άρθρο στα είδη ονείρων. Να διαβάζετε τα μπλε γράμματα. Γιατί τα αγνοείτε όλοι;

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 19:10
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Είδα χθες το βράδυ ένα όνειρο με τον πρώην μου. Δεν είχαμε ακριβώς σχέση στην πραγματικότητα λόγω του ότι ήθελα να τον μάθω καλύτερα και να δω αν μπορούσα να τον εμπιστευτώ. Ουσιαστικά όμως είμασταν μαζί, αλλά μετά από λίγο καιρό προτίμησε άλλη. Ενδεχομένως θεωρώ ότι δεν με έχει ξεπεράσει.
  Στο όνειρο λοιπόν, αρχικά είχα μεταφερθεί στο σπίτι του. Εκείνος καθόταν στον καναπέ και έβλεπε τηλεόραση. Μόλις με είδε άρχισε να με κοιτάει πολύ επίμονα. Εγώ ανέβηκα πάνω του και αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα. Ήταν τρυφερός και το όνειρο ευχάριστο. Άρχισε να με φιλάει και στο λαιμό. Μετά από λίγο όμως θυμήθηκα αμέσως ότι δεν έπρεπε να του μιλάω καν, θυμήθηκα ότι με είχε προδώσει και τον έσπρωξα. Εκεί ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 11:29
   Σύνδεσμος

   Από όνειρο αντίληψης έγινε συνειδητό. Το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να βγάλεις από μέσα σου ό,τι τον θυμίζει. Αυτός δεν θα σε θυμάται καν, ούτε θα ενδιαφέρεται, αφού προτίμησε άλλη. Αυτό που έγινε στο όνειρο πρέπει να κάνεις στην πραγματικότητα. Να τον ξεπεράσεις. Δεν αξίζει να αναλώνεις φαιά ουσία γι’ αυτόν. Είναι σαν να τρως κάτι που σε βλάπτει. Άρα, πετάμε στα σκουπίδια ό,τι μας κάνει κακό και προχωράμε.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 12:25
    Σύνδεσμος

    Δύο καλοί του φίλοι μου έχουν πει ότι με θέλει ακόμη. Εγώ δεν του δίνω σημασία και έχω σταματήσει να ασχολούμαι καιρό. Ίσως νιώθω ακόμα κάτι για εκείνον, όμως απαξιώ. Σ’ευχαριστώ για την απάντηση!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 20:07
     Σύνδεσμος

     Τότε βλέπεις την αλήθεια, διότι στο όνειρο σε ήθελε, αλλά δεν τον ήθελες εσύ. Έχετε γίνει πολύ διορατικοί όλοι τον τελευταίο καιρό. Φαίνεται ότι σας το έχω μεταδώσει. Καλό είναι να βλέπουμε την αλήθεια έτσι για να ξέρουμε που βαδίζουμε.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 12:09
  Σύνδεσμος

  Καλημεραααααα!!!! Είδα στο όνειρο μου ενα αγόρι που γνώρισα το καλοκαίρι του 14 σε ενα νησί. Τον είδα στον ύπνο μου να με αποφεύγει και να μου λέει μια άγνωστη οτι του έστειλε μήνυμα μια αλλά και ξετρελαθηκε αυτός. Τοτε εννοιωσα φόβο γύρισαν απο την αλλη μεριά και είδα ενα σκοτεινό δρόμος. Πήρα θάρρος αναψα το φως του κινητού μου και αποφάσισα να τον περάσω ξαφνικα είδα τον αδερφό μου με άσπρη μπλούζα και με βοήθησε να περάσουμε μαζι τον δρόμο. Τοτε εμφανίστηκε μπροστά μου εκείνο το αγόρι με μαυρο παντελόνι γκρι μπλούζα που είχε πανω μια στάμπα. Μου είπε κάποια πραγματα αλλά το μονο που θυμάμαι ηταν ότι μου ανεφεραι το χρωμα μοβ. Έφυγα βρέθηκα ξαφνικα σε μια εκλεισια που έλαμπε ο αδερφός μου πήγε αριστερά πόλη ήταν οι άντρες και εγω δεξια που ηταν οι γυναίκες. Είδα εναν αρχιεπίσκοπο στο ιερό με λλευκα άμφια και χρυσή λεπτομέρεια με στδμα και δοξάρι. Εκατσα σε μια καρέκλα και απέναντι μου ήρθαν 3 παιδάκια δεν τα έβλεπα καλα αλλά το ενα ηταν κοριτσάκι και φορούσε ροζ μπουφάν. Ξέχασα να πω οτι κάπου εκεί στο σκοτάδι είδα το προσωπο και την εκκλησία του Αγίου Φανούριου. (Τον Εχω προστατη μ έχει βοηθήσει πολλές φορες στο παρελθον). Τωρα για να σε βοηθήσω εγω με αυτό το αγόρι δεν ειχαμε επαφες του έστειλα αίτημα φιλίας το καλοκαίρι 16 έκανε και καλα οτι δεν με θυμόταν και το έπαιξαν και εγω τρελιτσα. Του έκοψαν την κουβεντα. Αυτός μου πατούσε λικε αλλά εγω δεν ξανά ασχολήθηκαν. Πριν λιγες μέρες ανακάλυψα οτι με διέγραψε απο τι φβ. Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 11:25
   Σύνδεσμος

   Χαρά μου, μπορεί να μην σε θυμόταν και να μην προσποιόταν. Ας του μιλούσες δεν θα σου έκανε κακό. Μπορεί να γεννιόταν ένας έρωτας, μια φιλία. Τέλος πάντων, ήθελες να σε θυμάται φαντάζομαι. Από εγωισμό συμπεριφέρθηκες έτσι. Σε καταλαβαίνω. Εσύ τον θυμόσουν και ένιωθες ότι το έπαιζε. Οι άνδρες να ξέρεις όταν δεν τους ενδιαφέρει μια γυναίκα που γνώρισαν δεν κρατάνε την φυσιογνωμία της όπως εμείς οι γυναίκες με τους άνδρες. Λειτουργούν από τη φύση τους αλλιώς. Μπορεί να μην το έπαιζε, Πραγματικά να μην σε θυμόταν. Μετά να σε θυμήθηκε και αφού σου πάτησε λικε μπορεί να του άρεσες. Μπορούσε να ξεκινήσει κάτι καλό. Ας του έδινες μια ευκαιρία να επανορθώσει. Από τη συμπεριφορά σου δεν ήθελε να σε κρατήσει στο fb βλέποντας τη δική σου στάση απέναντί του. Δηλαδή, ένα μπάχαλο. Δεν πειράζει, δεν ήταν τυχερό.

   Ολόκληρη περιπέτεια και πιστεύεις ότι το υποσυνείδητο θα έμενε ανεπηρέαστο; Είναι κουρασμένο υποσυνείδητο που βλέπει πολλά όνειρα για το άτομο αυτό, προκειμένου να τακτοποιηθούν όλα όσα σου έχει αφήσει μέσα σου. Κάποια στιγμή θα αδειάσει και θα πάει στη λήθη. Όπως σε έσβησε από το fb, σβήσε τον από το υποσυνείδητο χωρίς να τον σκέφτεσαι και θα ξεχαστεί. Πάμε παρακάτω τώρα!!! Την επόμενη φορά να μην χρησιμοποιήσεις τον εγωισμό, ποδοπάτησέ τον για να ευτυχήσεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 19:58
    Σύνδεσμος

    Δεν νμζ να με ξέχασε ( δεν το λέω απο εγωισμό πίστεψε με) αν διαβάσεις την συζήτηση θα το καταλαβενες. Μολιςωτου έστειλα το αίτημα έστειλε μνμ…..και τι μου είπε: γνωριζομαστε??? Και αμέσως μετα με ρώτησε αν ειμαι απο την πόλη μου πχ Θεσσαλονίκη. Του είπα όχι επίτηδες. Πίστεψε με θυμόταν. Τα λικε τα πατούσε γτ πιστευε οτι θα σκιψω τα μούτρα μου και θα του στείλω. Είδε οτι δεν ψαρωσα κ με το μυαλουδακι του με διέγραψε σαν αντιδράσει. Ενα θα σου πω την ημερα των γεννεθλίων του 12:05 μου πάτησε λικε στην φωτο προφίλ μου ενω ήμουν μέσα. Φυσικά κ με θυμόταν. Η εκκλησία που είδα ο αγιος κ ο αρχιεπίσκοπος τι συμβολίζουν?

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 20:12
     Σύνδεσμος

     Αν είναι έτσι τότε καλά του έκανες. Ο Άγιος Φανούρης είναι ο προστάτης σου και απλά τον είδες. Ίσως εκείνος σου έδωσε τη δύναμη να συμπεριφερθείς, όπως ακριβώς συμπεριφέρθηκες. Όλοι οι άνθρωποι τελικά διαφέρουν. Άβυσσος η ψυχή των ανδρών κορίτσι μου.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 20:21
      Σύνδεσμος

      Ξέρεις μια φορά μου ειπαν την μοίρα γελασα πολύ τοτε γτ δεν πιστεύω σε αυτά μέχρι που τον γνώρισα έτσι ακριβως όπως μου τον περιέγραψε καο σε θάλασσα ακριβως στην παραλία. Οτι είπε όλα βγήκαν μέχρι και για το φβ μου είχε πει τοτε. Μου είπε οτι στην αρχή θα ερθει για ν κοροϊδέψει μετα θα με ερωτευτεί και αλλά πολλα. Γι αυτό δεν έστειλα μνμ εκείνη μου το είπε τοτε. Δεν ξέρω μπορεί να ήταν όλα σύμπτωση…ποιος ξέρει.

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 19:13
  Σύνδεσμος

  Ειναι ονειρο οντως που δείχνει οτι οι αναμνησεις ζουν. Ειναι κομματι μας. Αλλα εκτος αυτου του συνεβη και κατι ασχημο. Το εμαθσ τις προαλλες…
  Φιλια

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 13:11
   Σύνδεσμος

   Αυτό ο ονειρομάντης δεν μπορεί πάντα να το προβλέψει μέσα από ένα όνειρο όταν δεν είναι τόσο διευκρινιστικό. Διάβασε στα είδη ονείρων πόσα κεφάλαια υπάρχουν που δεν μπορεί να προβλέψει ο ονειρομάντης.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 08:55
  Σύνδεσμος

  Γειά σας , είδα στο όνειρο μου ότι τα ξανά βρήκα με τον πρώην μου , πράγμα που θέλω πολύ εδώ και ένα χρόνο, αλλά εκείνος δεν θέλει. Τον είδα λοιπόν, μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου ζητησε να συναντηθούμε κι όταν βρεθήκαμε τα ξαναβρηκαμε και έδειχνα πολύ ευτυχισμένη έντονα συναισθήματα.
  Πείτε μου τι σημαίνει…
  Έχω ξαναδεί άλλη μια φορά τέτοιο όνειρο!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο επιθυμίας ή αυθυποβολής.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 στο 22:53
  Σύνδεσμος

  Γειά σας ! Είδα πως σ ένα οικογενειακό τραπέζι (αυτή την αίσθηση είχα, χωρίς να βλέπω πρόσωπα) παρευρισκόταν και ο πρώην μου.Εντωμεταξύ στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει κανέναν απο την οικογένεια μου.Είχε καλή διάθεση.Και μετά απο λίγο είδα πως είμασταν κάπου αλλού, δίπλα δίπλα (χωρίς όμως να ακουμπάει ο ένας τον άλλον) και είχε γείρει το κεφάλι του προς το δικό μου, πάλι όμως δεν το ακουμπούσε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 18:03
   Σύνδεσμος

   Για σένα ακόμη κατέχει μια περίοπτη θέση στη ζωή σου. Τον βάζεις στον ίδιο τραπέζι με την οικογένειά σου. Δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017 στο 20:07
  Σύνδεσμος

  Γεια σας και καλη χρονια!!! Αυτο το όνειρο το ειδα Παρασκευή. Ημουν στο αυτοκινητο μς το παιδι που βγαίνω και καθόμασταν μαζι οπως κανουμε πάντα. Τον εβλεπα σκεπτικό και μου λεει οτι σκέφτεται την πρωην του και ξαφνικα μου δινει μια φωτογραφια της και τη κοιταω. Δεν ηταν ανθρώπινη αλλα σαν αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικα και με κακία. Σημαίνει κατι ολο αυτο; το ξερω οτι μπορει να ειναι δικη μου ανησυχία αυτο, αυτος δε μου έχει δωσει κανενα δικαίωμα.
  Σας ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 18:06
   Σύνδεσμος

   Εδώ απάντησα, διότι διευκρίνισε το κυριακάτικο.
   Στην φωτογραφία εικονιζόταν σίγουρα ένα νορμάλ πρόσωπο, αλλά εσύ έτσι την είδες. Στην περίπτωση αυτή έπρεπε να την δεις κανονική για να σε αντικαθιστά, να είναι όνειρο αντικατάστασης. Στη φωτογραφία θεωρείται ότι πράγματι ενδιαφέρεται για την πρώην του. Ίσως κάποια πράγματα του θυμίζουν εκείνη πάνω σου. Προσπάθησε αφού βγαίνετε να τον κάνεις να την ξεπεράσει.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 23:01
    Σύνδεσμος

    Συγνωμη τωρα κατάλαβα οτι εδω απαντώ… Ναι η φωτογραφια θυμηζε εμενα στα μαλλια και στα ματια, αφου παραξενευτηκα κι εγω αλλα ηταν με κακο χαμογελο και έκφραση, σα μάγισσα. Μήπως τελικα εγω με συγκρινω με την πρωην του; η αλήθεια είναι οτι ηταν πολύ εξαρτημενη απο αυτον, πραγμα που βλεπει και σε μενα ειδικα συναισθηματικά… Μαλλον εγω το βλέπω. Θα μπορουσα να ημουν κι εγω, αλλα προς τι η τοση κακή έκφραση… Βασικα δρ με εμπιστεύεται αυτο το άτομο, και φοβαμαι οτι κατι τετοιο ήθελε να πει η φωτογραφία

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:51
     Σύνδεσμος

     Σου απάντησα στην επόμενη σελίδα. Δεν είχα δει την απάντηση αυτή και δεν μπορώ να τα γράφω διπλή φορά.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 14:27
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα σημερα στον υπνο μου οτι τα ξανα βρηκα με εναν πρωην μου που εχουμε χωρισει εδω και 3.5 χρονια σχεδον. Το κρατουσαμε κρυφο απο ολους οτι ημασταν μαζι και παρισταναμε οτι ημασταν φιλοι στους υπολοιπους! Μηπως φταιει που προσφατα εμαθα οτι χωρισε?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 14:46
   Σύνδεσμος

   Σίγουρα επηρρεαστηκες.Είναι αντίθετο όνειρο όμως.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017 στο 18:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,ειδα χθες το βραδυ οτι ημουν σε ενα δωμάτιο και καθόμουν με την πρώην κοπελα του αγοριού μου και είμασταν φιλες (ενώ στ’αληθεια είμαστε εχθροί.) και ηρθε το αγορι μου που δούλευε και εγω του χαμογέλασα κι αυτος κοίταξε αυτη και η συγκεκριμένη είπε “χωρις παρεξήγηση” και έβγαλε το σουτιέν της (θυμάμαι φόραγε και μπλε μπλούζα και μπλε ηταν και το σουτιέν) και το πήρε το αγορι μου και δάγκωσε τα χείλια του ενώ ακολούθησε και ενα κρυφό-ερωτικο βλέμμα,και εγω στεναχωρήθηκα και μετα καθώς φεύγαμε με την πρώην του κάθονταν αυτος εκει και αντί να κοιτάξει εμενα,γύρισε και κοίταγε αυτη ενώ πήγα δίπλα του και του ειπα πως φεύγω και αυτο…ειμαι πολυ στεναχωρημενη,με έχει επηρεάσει…η αληθιεα ειναι πως και στ’αληθεια νιώθω λιγο οτι δεν την μισεί όπως λεει ή οτι του αρέσει σαν κοπελα ή οτι κρατάει τα καλα μαζι της δεν ξερω τι να πω…δώστε μου μια εξήγηση εάν μπορειται…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:24
   Σύνδεσμος

   Διάβασε τα μπλε γράμματα στο τέλος της σελίδας και το άρθρο στα ειδη ονείρων για τα κυριακάτικα όνειρα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:31
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Σήμερα είδα στον ύπνο μου τον πρώην μου!Στην αρχή ήμουν σπίτι μου με τον ξάδερφό του (ο οποίος με έχει βοηθήσει πολύ) και μου έδωσε το κωδικό του από το facebook του.Μπήκα στο facebook και έψαχνα να δω αν μιλούσε με καμία και τις φωτογραφίες που έστελνε με εκείνες που μιλούσε.Δε πρόλαβα και βγήκα κατευθείαν από το facebook γιατί χτύπησε το τηλέφωνο του πρώην μου (οποίος έμπαινε μέσα) και ένας φίλος του τον ρώτησε γιατί είναι συνδεμένος στο facebook.Αυτός πήρε το laptop και μπήκε στο facebook του.Ύστερα,ήθελα να ξανά μπω για να δω αν είχε σβήσει τα μηνύματά μας (που μου είχε πει κάποτε όταν είχαμε σχέση ότι τα έσβησε καταλάθος) αλλά μπήκαν μέσα μια φίλη μου και κάτι παιδιά,αλλά εγώ πήρα λίγο πιο πέρα το laptop και τους είπα να μην έρθουν γιατί έχω μια δουλειά.Η φίλη μου ήρθε και βλέπαμε μαζί.Ξαφνικά ένα παιδί ήρθε πίσω μου και για να μη δει τη βλέπω στο laptop το γύρισα από την άλλη πλευρά και έπειτα,καταλάθος έσπρωξα τη φίλη μου και έπεσα στα σκαλιά,αυτή άρχισε να με βρίζει. Όταν έφυγε εκείνο το παιδί έπρεπε κάπου να πάμε και δεν είχα χρόνο να δω και πριν βγω από το facebook του ένα κορίτσι του έστειλε μήνυμα,αλλά δεν πρόλαβα να δω ούτε πια,ούτε και τι γιατί είχα ήδει πατήσει το κουμπί. Στη συνέχεια μαζί με άλλα παιδιά,τους καθηγητές από το σχολείο και τον πρώην μου δίπλα βρέθηκα στο καναπέ του σπιτιού μου να περιμένουμε το λεωφορείο να έρθει να μας πάρει για να μας παέι σπίτια μας.Καθώς περιμέναμε, δίπλα μου καθόταν ο πρώην μου από δεξιά και από αριστερά λίγο πιο πέρα η πρώην του πρώην μου (η οποία είναι ο λόγος που χωρίσαμε,γιατί μου είπε ότι μετά το χωρισμό τους δε μπορεί να προχωρήσει σοβαρά με καμία άλλη κοπέλα και ότι καλύτερα να χωρίσουμε παρά να με κοροιδεύει. Αυτός την αγάπησε πολύ και νιώθει πολλά για αυτήν). Αυτός τη κοίταζε πολύ γλυκά και αυτή επίσης.Τότε τον ρωτάω επίτηδες αν έχει προχωρήσει ή αν σκέφτεται να κάνει σχέση με κάποια άλλη, αυτός απαντάει ότι αν κάνει μόνο σχέση η Ιορδάνα θα κάνει και αυτός,τότε καθώς αυτός την κοίταζε γλυκά αυτή του έδειχνε ότι ζηλεύει και ότι είναι νευριασμένη.(η Ιορδάνα είναι πολύ καλή φίλη εκείνης της κοπέλας αλλά με τον πρώην μου δεν έχουν και πολλές σχέσεις μόνο ένα γεια λένε μεταξύ τους.Ενώ στο όνειρο ήταν πολύ καλή φίλοι) Όταν το είπε αυτό ο πρώην μου τότε σκέφτηκα από μέσα μου ότι θα προχωρήσει πολύ γρήγορα γιατί εκείνη η κοπέλα θέλει να κάνει σχέση και ότι εμένα με έχει γραμμένη. Εν το μεταξύ εγώ στο όνειρο ήμουν σαν να τα είχα ξεχάσει όλα μεταξύ μας και έδειχνα ότι δε με νοιάζει, ενώ μέσα μου με πείραζε πολύ.Αφού τα σκέφτηκα όλα αυτά δεν άντεξα άλλο να τους βλέπω να κοιτιούνται έτσι και σηκώθηκα και έφυγα. Ααα και ήμουν φίλη με τον πρώην μου στο όνειρο,όπως στην αρχή, πριν κάνουμε σχέση!! Τι σημαίνει αυτό? θα ξανά γυρίσει?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:11
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Μια φιλη μου ειδε στον υπνο της τον πρωην μου να της λεει πως εχει μετανιωσει για κατι που μου κανε, ζηταγε συγγνωμη και με ηθελε πισω (στην πραγματικοτητα δειχνει οντως οτι με θελει ακομα αλλα εγω δεν επιθυμω να ξανασχοληθω). Επειτα της ζητουσε να φερει εμενα σε κεινον για να μου μιλησει αλλα οταν πηγα φιλιοταν με μια αλλη. Η φιλη μου απορησε και του μιλαγε, και σε καποια στιγμη ο φιλος του λεει “αστο το παιδι,ειναι ερωτευμενος”.. Τι μπορει να σημαινει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:26
   Σύνδεσμος

   Επειδή αντιλήφθηκες την αλήθεια την είδες. Αυτό ισχύει επειδή φιλιόταν με την άλλη. Η φίλη σου σε ενημερώνει να εμμείνεις στη θέση σου. Ερωτευμένος για έναν ονειρευόμενο είναι σαν να λέμε ότι έχει γρίππη και θα γίνει καλά. Ότι θα του περάσει, ότι είναι μια έξαψη και θα κάνει τα ίδια. Άρα, θα ταλαιπωρηθείς άδικα. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Πάντα αυτό θα γίνεται!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  Καλημερα συγνωμη για το λαθος. Θα γραψω εδω το ονειρο. Ειδα λοιπον οτι εγραφα στην σελιδα σας για τον πρωην μου και ειδα και το ονομα του γραμενο Λουκας. Μου απαντησε ομως ενας φιλοςμου ο Δημητρης. Εγω αντι για το ονομα μου εβαλα το ονομα Ελενη. Στην πραγμαυηκοτητα ξερω εναν Δημητρη που εχουμε ενα φλερτ και τυχαινει να κανει την ιδια δουλεια με τον Δημητρηπου απαντησε στο ονειρο. Καποια στιγμη ενοιωσα λιγη ντροπη γτ ο Λουκας θα εβλεπε οτι γραφω για αυτον και δεν ηθελα. Ευχαριστω!!!@

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:44
   Σύνδεσμος

   Είναι καλό σημάδι ότι η σχέση σου με το Δημήτρη θα ευδοκιμήσει. Ο Λουκάς και η Ελένη σαν ονόματα αντικατάστασης σας ενώνουν περισσότερο. Άρα, το όνειρο δείχνει καλές προοπτικές. Εδώ δεν είναι συμβολικά τα ονόματα, απλά μπήκαν για να δείξουν το κάθε άτομο ξεχωριστά. Όμως, η ντροπή που ένιωθες δείχνει κλειστό δέκτη ψυχής. Δεν είναι κάτι βαθύ. Είναι μια επιφανειακή σχέση. Ίσως όταν πάψεις να ντρέπεσαι να δεχτείς απόλυτα αυτό που έρχεται.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:50
    Σύνδεσμος

    Με ποιον Δημητρη θα ευδοκημησει η σχεση με αυτον που γνωρισα η με τον φιλο μου που απαντησε στο ονειρο?? Και τι εννοεις οτι αυτα τα ονοματα μας ενωνουν? Με ποιονμε ενωνουν?

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:49
     Σύνδεσμος

     Μ’ αυτόν που γνώρισες φυσικά. Ο άλλος μπήκε μέσα συμβολικά, επειδή έχουν το ίδιο όνομα. Το θέμα όμως δεν είναι με ποιον θα γίνει, αλλά εσύ με ποιον θα ήθελες να γίνει; Αυτό έχει σημασία.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:58
      Σύνδεσμος

      Με αυτον που γνωρισα. Παντως ειχες δικαιο η σχεση μου με τον πρωην μου τον Λουκα ηταν οντως επιφανειακη. Η ντροπη ισως ειναι και ανασφαλεια και φοβος μην πληγωθω και αυτο το βρικες. Σ ευχαριστω πολυ

      Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 στο 09:15
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!! Εγω ειδα καταρχας οτι με ειχαν απαγαγει και με ειχαν δεσει με μια τερααααστιαααα πολυυυυ χοντρη αλυσιδα και ημουν σε ενα δωματιο στον 2ο 3ο οροφο
  Κατω απο αυτο το μερος υπηρχε μια εκλλησια παλια και ηταν μια τρελη εκει που κι αυτην την ειχαν δεμενη και πηρα την αλησισα που εφτανε μεχρι κατω και λεω να παω κατω μηπως με βοηθησει η τρελη να κοψω την αλησιδα , κατεβενω κατω και αυτη εκανε σα τρελη:Ρ ξαφνικα φοβηθηκα και εφυγα πιο κει και βλεπω οτι την αλησυδα την ειχα δρμενη στα μαλλια μου και εκοψα λιγο το μαλλι και ελευθερωθηκα απο την τεραστια αλυσισα και αρχισα να τρεχω και ετσι οπως ειμαι στο δρομο βλεπω το αμαξι του πρωην μου να σταματα ακριβωα μπροστα μου !! Ειχε ερθει για διακοπες εδω με τους φιλους του(επειδη μενειι πολυυυυ μακριααα) και εγω δε δινω σιμασια συνεχιζω να προχωραω και αυτος μου λεει τζενη περιμενε και του λεω τι θες ρε ασε με σε παρακαλω δε θελω και μου λεει πρεπει να μιλησουμε και εγω περπαταγα γρηγορα και αυτος με ακολουθουσε ξαφνικα ετσι οπως προχωραμε ειχε σαν λασπη ασπρο χρωμα οπως οχι καφε και παταω εγω στη λασπη γινομαι χαλια τα ποδια μου αυτος βρηκε ενα δρομακι που δεν ειχε λασπη και μετα εγω εψαχνα βρυση να πληνω λιγο τα ποδια μου και μου φερνει ενα κουβα με νερο τα επλυνα εφυγαν οι λασπες του ειπα ευχαριστω και αρχισα να πεοχωραω και να του λεω φυγε και πιανειι μιααα βροχηηη και τρεχω εγω και μπενω κατω απο ενα σπιτακι καπως και καθομαι εκει για να μην βραχω ερχεται εκει ο πρωην μου και του λεω παλι ηρθες ασε μετι θελεις και λεει πιστευεις οτι θα εισαι καλυτερα με αυτον που εισαι τωρα και του λεω ναι και μου λεει εχω αλλαξει μεινε μαζι εχω αλλαξει πια και του λεω δε σε πιστευω δε πιστευω τιποτα απο οσα λες και μια φωνη μου ελεγε μη το κανεις αυτο δλδ μην εισαι μαζι του και του το ειπα μια φωνη μου λεει να μην το κανω αυτο και μου λεει ακους και φωνες τωρα και του λεω ναι ακουω και εφοσον μου λεει ναμην το κανω δε θελω να το κανω αυτο!!και με περνει μια καθηγητρια απο την σχολη και μου λεει τζενη εχεις τοσο καιρο να ρθεις και λεω κυρια με ειχαν απαγαγει και λεει εχασες πολλα μαθηματα και αυτο το κλεισαμε Και ξαφνικα μπενουν κατι γνωστες μου μεσα 2-3 κοριτσια και χερετιουνται με τον πρωην μου ( χωρις να τον ξερουν ουτε στο ονειρο τον ηξεραν)
  Και αυτου του γυαλισε μια απο αυτες. Κι αυτη οπως φενοταν της αρεσε και γελουσαν λιγο και αυτος ξανα ερχεται σε μενα και του λεω καλη σαρεσε? Με ειρωνια. Και μου λεει ωραια κοπελα και ξηπνησα!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:37
   Σύνδεσμος

   Ολόκληρο το όνειρο δείχνει την προσπάθειά σου να ξεφύγεις από το παρελθόν. Φαίνεται ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος ξύπνησαν και σε κυνηγάνε και δεν μπορείς να ησυχάσεις απ’ αυτό. Σε ακολουθεί, όπως η σκιά σου. Ψάχνεις τρόπο να ξεφύγεις απ’ αυτό, αν και όπως κατάλαβα έχεις φτιάξει σήμερα τη ζωή σου. Έχεις τραύματα όμως παλιά που δεν έχουν ακόμα επουλωθεί. Θέλεις να απαλλαγείς απ’ αυτά και προσπαθείς με αγώνα να το πετύχεις. Μια μέρα θα τα καταφέρεις. Όχι όμως τώρα. Όσο περισσότερο εισχωρεί ο πρώην και δεν φεύγει, αυτά θα παραμένουν. Μόνο όταν τον σκοτώσεις ή φύγει τότε θα απαλλαγείς. Ως φαίνεται, το όνειρο θα έχει και συνέχεια.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:12
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω πολυ Νεκταρια ετσι οπως ακριβως ειναι τα λες !!

    Απάντηση
 • Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  Γεια σας είδα οτι ήμουν στο σπίτι του πρωην μου και κοιμηθηκα εκεί και αυτός είχε παει στη δουλεια εγώ ειχα ανοίξει την ντουλάπα του και όλα ηταν πολύ τακτοποιημένα ηθελα να δω αν έχω ρούχα μου που είχα ξεχάσει.τελικά είχα κάμποσα ρούχα μου και τα μαζευα εκείνη την ωρα μπήκε στο σπίτι ο πρωην μου στο σπίτι ηταν και η αδερφή μου και καθόταν τεσπα μπήκε μέσα με μια κοπελα και μετα πηγενω στο σαλόνι και μιλαμε της είπα πια είναι και μου είπε ενα όνομα ξένο δεν το θυμάμαι.. Και μου είπε πως δουλεύει σε ενα ανθοπωλείο και μια φορά είχε παει εκεί ο πρωην μου για να πάρει λουλούδια για μια Α εμένα αρχίζει απο Α το όνομα μου και μετα του γελασα του πρωην μου(στο παρελθον μου χε πάρει λουλούδια) και μετα είχα μαζέψει τα ρούχα μου αλλά μετα ξυπνησα..τι μπορεί να συμενει το όνειρο και η κοπελα αυτή δεν κατάλαβα τι δουλεια έχει στο σπίτι..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:01
   Σύνδεσμος

   Η κοπέλα αυτή είναι η ψυχή σου. Με τη βοήθειά της προσπαθείς να σβήσεις ή να κρατήσεις κάποιες άχρηστες ή χρήσιμες πληροφορίες που τον αφορούν. Μ’ αυτόν τον τρόπο, προσπαθείς να τον αποβάλλεις από μέσα σου με τον πιο ήπιο τρόπο αναλογιζόμενη τις όμορφες στιγμές που πέρασες μαζί του, αλλά παραλείποντας τις άσχημες, τις οποίες δεν τις αναφέρεις καν. Σαν να μην υπήρξαν. Όμως, θα υπήρξαν για να χωρίσετε!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 στο 13:42
  Σύνδεσμος

  Γεια σας είδα οτι ήμουν με τον πρωην μου σε μια καφετέρια και ειμασταν παλι μαζί.. Ηταν εκεί στη καφετέρια ένας φίλος του η κοπελα του και αλλη μια φιλη της..εγώ ήμουν μέσα στις γλυκιες με τον πρωην μου..μετα η κοπέλα του φίλου του και η φιλη της έφυγαν και του λέω του πρωην μου που πάνε και μου είπε νομιζω στα μαγαζιά και μετα τελειωσε το όνειρο.. Τι συμενει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:41
   Σύνδεσμος

   Δεν έπρεπε να σας αφήσουν μόνους. Αυτό είναι κακό. Θα τον ξαναονειρευτείς. Πρέπει να τον διώξεις ή να πας με τους άλλους. Αυτό ίσως γίνει σε άλλο όνειρο.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 στο 03:10
  Σύνδεσμος

  Γεια σας
  χθες βράδυ (Παρασκευή) είδα τον πρωην μου μπροστα από μια σκάλα να γυμνάζεται και εγώ ήθελα να ανέβω με άφησε να περάσω και άρχισα να ανεβαίνω.Αυτός άρχισε να κάνει διαφορα και εγώ χαμογελούσα και σκεφτόμουν πόσο ξενερώνω με τις ανοησίες που κάνει.Πρεπει να πω οτι από τη σκάλα έλειπαν μερικά σκαλιά αλλά εγω πιάστηκα και ανέβηκα αρκετά εύκολα.Ημουν δυνατή αρκετά στο ονειρο.Μετα βρεθήκαμε σε ενα τραπέζι πέτρινο γεμάτο φαγητά χαρακτηριστικά θυμάμαι φραουλες μπροστα μου και αυτός αντι να καθησει διπλα μου άφησε μια κοπέλα και κάθησε ανάμεσα μας.Εδειχνε να με αντιμετωπίζει σαν φίλη να θελει να είμαστε μονο φίλοι και να αδιαφορεί.Μετα θυμάμαι οτι σηκώθηκα να φύγω και βρέθηκα σε ένα αλλο δωμάτιο γεμάτο βιβλια.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:47
   Σύνδεσμος

   Μπράβο Ανδριάννα. Το όνειρο δείχνει ότι δεν σε ενδιαφέρει πια. Είτε είναι δίπλα σου είτε όχι, εσύ είσαι ανεβασμένη ψηλά και μπορείς να σταθείς ακόμα κι αν λείπουν σκαλοπάτια. Τόσο σίγουρη για τα αισθήματά σου είσαι. Τώρα τα βλέπεις όλα ανοησίες, γιατί άνοιξαν τα μάτια σου και είδες την αλήθεια. Αυτό δείχνει πόση δύναμη έχεις μέσα σου και το απέδειξες τρώγοντας φράουλες. Το πέτρινο τραπέζι είναι η σταθερότητα και η πέτρινη καρδιά που απέκτησες εξαιτίας του. Όμως, πιστεύω ότι εκείνος έχει ακόμη συναισθηματα αλλά δεν το δέχεται ούτε το παραδέχεται από εγωισμό. Εσύ όμως έγινες πιο σοφή και πήρες την απόφαση να φύγεις απ’ αυτόν και να γεμίσεις εκείνο το σημείο του εγκεφάλου που τον περιέχει με νέες εμπειρίες. Αποφάσισες να κάνεις delete.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 στο 10:42
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Ειδα χτες τον πρώην μου οτι μου ελεγε ειμαι χαλια δεν κανω τίποτα αλλο μονο παλευω με την κουβέρτα όλη τη μέρα και διαβάζω …
  Και σκεφτόμουν πως να του οω να βρεθούμε χωρις να τον πιεσω
  Ηταν μια σχεση που πόνεσα πολύ….
  Μακάρι να είναι καλά

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:39
   Σύνδεσμος

   Η ψυχή σου είναι αυτή που αντιδρά, όχι εκείνος. Είναι χάλια ακόμα από εκείνη την εποχή. Όσο κι αν έφτιαξες τη ζωή σου, πάντα κάτι υπάρχει. Ένα σημάδι από εκείνη την εποχή.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:07
  Σύνδεσμος

  περίεργο όνειρο, αλλόκοτο….ενώ έχω χωρίσει μαζί του εδώ και 12 χρόνια…τον βλέπω κατά διαστήματα…ενώ στην πραγματικότητα ήταν μαζί μου αγενής, μπρουτάλ, δεν μου έδινε καθόλου αγάπη…χθες ονειρεύτηκα πως ήταν τόσο καλός μαζί μου….κι επειδή περίμενα παιδί απο τον τωρινό μου σύζυγο με χώρισε…στο όνειρο ναι στεναχωρέθηκα…απλά στην πραγματικότητα απορώ πως γίνεται να τον βλέπω στο όνειρο μου ενώ είμαι με ένα τόσο καλό άνθρωπο που το αγαπώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:37
   Σύνδεσμος

   Το υποσυνείδητο δεν αφήνει έξω τις παλιές μας σχέσεις. Πέρασε από τη ζωή σου, επόμενο είναι κάποιες στιγμές να τον ονειρευτείς. Βλέπεις εκείνον, με το χαρακτήρα του συντρόφου που ζεις τώρα. Συμβαίνουν αυτά.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:47
  Σύνδεσμος

  καλημερα σας σημερα το πρωι ονειρευτηκα τον πρωην μου να μου λεει πως με αγαπαει και εγω του λεω: ναι καλα… τοτε γιατι εισαι με τη Σουλα; (η Σουλα ειναι η κοπελα που ειναι τωρα μαζι της) και μου ειπε πως ειναι μαζι της γιατι δεν τον θελουν οι γονεις μου και του λεω: αφου ρε μωρο μου το ειχαν δεχτει πως ειμαστε μαζι και μετα μου ερχοταν να τον φιλησω αλλα δεν το εκανα. Στο ονειρο λεει ειχαμε βρεθει κρυφα απο ολλους και επρεπε να φυγω πιο γρηγορα για να μη μας τσακωσει καποιος. Σηκωθηκα να ετοιμαστω να φυγω και τον καλει ο πατερας του στο τηλεφωνο δεν το ειχε σηκωσει αλλα μιλησε και ειπε ελα μπαμπα και ο πατερας του τον ρωτησε που ειναι μετα δεν ξερω πως εγινε και σταματησαν να μιλανε τοτε εγω του λεω: τελος παντων ελπιζω να εισαι ευτυχισμενος με τη Σουλα μου ειπε: ναι καλα… και ξυπνησα. Μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου πειτε τι ακριβως σημαινει αυτο το ονειρο; Απο τοτε που το ειδα ειμαι πολυ σκεπτικη

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:56
   Σύνδεσμος

   Δυστυχώς, είναι το αντίθετο. Δεν είναι οι γονείς σου το πρόβλημα. Μόνο αυτό αποκλείεται. Αν σε ήθελε και τον ήθελες θα έκαναν πίσω. Την Σούλα θέλει και είναι μαζί της. Όμως, κατά ένα μικρό ποσοστό, αυτό ισχύει αν κατάφερες να σπάσεις την ύλη και είδες τι κρύβεται από πίσω.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 09:37
  Σύνδεσμος

  Καλημερα,
  Είδα πως ήμουν ξαπλωμένη σ’ένα άγνωστο κρεββάτι σ’ένα άγνωστο σπίτι. Γύρω κυριαρχούσε το ξύλο. Αντάλλασσα μηνύματα στο κινητό με μια φίλη μου για έναν πρώην μου κ πόσο ξεφτίλα τον θεωρούμε κ τότε εμφανίστηκε καθιστός δίπλα μου στο κρεββάτι. Του λέω “τι θες εσύ εδώ;” κ μου λέει “ψάχνω τα παπούτσια μου τα αθλητικά τα κόκκινα. Μήπως ξέρεις που είναι;” Του απάντησα ούτε που ξέρω για τι πράγμα μου μιλάς ούτε κ τα έχω δει ποτέ μου”. Του γύρισα την πλάτη κ κοιμήθηκα.
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:40
   Σύνδεσμος

   Ήρθε η ώρα να φύγει από το υποσυνείδητο. Ήταν μια τελευταία συνάντηση μαζί σου. Αν του τα έδινες θα έφευγε άμεσα. Ίσως να τον ξαναδεις επειδή δεν του τα έδωσες, εκτός κι αν τα βρήκε ο ίδιος.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 16:00
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία. Τον είδα ξανά δυστυχώς την επόμενη στο όνειρο “οργή θυμός” που μου ερμήνευσε η Eagle. Όπου τον σκυλόβρισα. Ελπίζω να μην τον ξαναδώ. Πραγματικά με “χαλάει” κ ξυπνάω με χάλια διάθεση.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Το όνειρο μου, μου φάνηκε παράξενο κ δεν ήξερα σε ποιο λήμμα να το βάλω. Το έβαλα εδώ γιατί μου φάνηκε ότι κυριάρχησε αυτό το στοιχείο.
  Λοιπόν είδα πως είχα πάει για καφέ με τον πρώην άντρα μου. Καθίσαμε σε μια καφετέρια κ εγώ παρήγγειλα έναν καφέ (2πλο καπουτσινο). Τότε έρχεται η σερβιτόρα κ του αφήνει ένα ποτήρι γεμάτο ουίσκι κ έναν καφέ και του λέω “μα ποτό τόσο πρωί;”.Δεν απάντησε κ απλά μου χαμογέλασε. Η σερβιτόρα χωρίς να της πω μου άφησε μισό ποτήρι τσίπουρο δίπλα στον καφέ μου. Καθίσαμε χωρίς να μιλάμε κ διαβάζαμε βιβλια. Μετά ξαφνικά βρέθηκα σε ένα κτίριο να κουβαλώ ένα κοριτσάκι στα χέρια κ να ανεβαίνω τα σκαλιά κ να ψάχνω πορτα πόρτα κάποιον. Κοιτούσα τα κουδούνια κ είχα κουραστεί από τα σκαλιά αλλά έψαχνα κ ανέβαινα τους ορόφους. Ξαφνικά το κοριτσάκι εξαφανίστηκε κ ήμουν στην κορυφή του κτιρίου. Τότε εμφανίστηκαν 2 φίλες μου (δεν θυμάμαι ποιες) κ μου έδειξαν μια μικρή εσωτερική σκαλίτσα να την κατέβω (5-6 σκαλάκια το πολύ) κ βρέθηκα σε έναν χώρο που πουλούσε ρούχα. Ξεκίνησα να κοιτάω αλλά σταμάτησα κ το βλέμμα μου έπεσε στην ταράτσα του απέναντι κτηρίου (η δική μάς αίθουσα ήταν πολύ φωτεινή με τζαμαρία κ λευκή ενω η πολυκατοικία που ανέβαινα ήταν σκούρα καφέ με χαμηλό κιτρινο φωτισμό). Στην απέναντι ταράτσα ήταν ένας πρώην μου (που δεν μιλάμε πια) να φιλιέται με μια άλλη με πορτοκαλί μαλλιά. Τον κοιτούσα κ έλεγα στις φίλες μου .. “κοιτάξτε τον μέχρι κ εδώ την έφερε την γκόμενα. Αλλά δε περίμενε ότι θα μαι κ γω..” τότε αυτός με κοίταξε και ενώ φορούσε γυαλιά ηλίου ήξερα ότι κοιτάει εμένα κ πήρε την κοπέλα κ φύγανε. Τότε ξανά ξαφνικά βρέθηκα μέσα σε ένα πούλμαν παρέα με τον πρώην σύζυγο μου να καθόμαστε κανονικά στις θέσεις κ να πηγαίνουμε Βόλο (εκεί μένει μόνιμα). Καθώς περνάγαμε από κάτι ερημωμένα σπίτια έβαλα τα κλαματα τότε αυτός με φίλησε στο λαιμό μου αριστερά κ μου είπε “αφού εσύ μου ζήτησες να έρθουμε στο Βόλο τώρα γιατί κλαις;” κ εγώ του χάιδεψα το αριστερό μάγουλο (καθόταν στα αριστερά μου). Έξω ήταν νύχτα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:16
   Σύνδεσμος

   Είναι η ίδια ερμηνεία με το άλλο όνειρο που είδες με το τσίπουρο και τον καφέ. Θυμάμαι ότι ξαναείδες παρόμοιο ονειρο. Είναι επαναλαμβανόμενο λοιπόν ή σειριακό εκείνου του ονείρου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 στο 18:37
  Σύνδεσμος

  Το δευτερο ονειρο λοιπον:
  Με τον νυν μου οτι βρεθηκαμε σε εναν παραλιακο δρομο που ήταν με εναν φιλο του. Μετα βουτηξαμε στην θαλασσα που ηταν πεντακαθαρη και μετα προχωρουσαμε αγκαλιαζοντας με και μετα με αφησε για να βγουμε εξω. Μπηκαμε μετα σε ενα σπιτακι θα ρο λεγα και γω για καποιο λογο εν φορουσα το μαγιω μου και του ειπα να μου φερει τα ρουχα μου. Μου τα εφερε αλλα με δυο ολοκαινουρια μαγιω ροζ και μπλε και επελεξα το δευτερο βα φορεσω που δεν ήταν βρεγμενα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 στο 18:43
   Σύνδεσμος

   .

   Ο φίλος του σαν όνειρο αντικατάστασης συμβολίζει τον αγαπημένο σου για να είστε αρμονικά στην πραγματικότητα μαζί. Τα δύο μαγιώ που σου έφερε συμβολίζουν την φιλία του και μια σχέση ήρεμη. Διάλεξες μια σχέση ήρεμη. Τώρα έπεται ένα όμορφο μπάνιο στην θάλασσα. Αυτό, ίσως γίνει σε άλλο όνειρο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 στο 10:11
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα τον πρώην μου(δεν τον βλέπω καθόλου και ούτε τον σκέφτομαι πλέον) να τα έχει φτιάξει με μία Νίκη. Πότε τα έφτιαχναν πότε χώριζαν και όταν χώριζαν ή νίκη ήταν πολύ στενοχωρημένη. Εγώ τόν ήθελα στο όνειρο αλλά δεν τον ήθελα τ ταυτόχρονα. Δηλαδή έτσι και έτσι. Και αυτός το ίδιο. Αλλά λέω αν με ήθελε γιατί να τα φτιάξει με την νίκη?!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 στο 10:15
   Σύνδεσμος

   .

   Αυτό δείχνει ότι είσαι στην προσπάθεια να τον ξεπεράσεις. Την μια τα καταφέρνεις και είναι οι στιγμές που τα έχει με την Νίκη και την άλλη δεν τα καταφέρνεις και είναι οι στιγμές που χωρίζει μαζί της. Δεν ξέρεις μέσα σου τι θέλεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 13:38
  Σύνδεσμος

  Το ονειρο που ειδα αφορα δυο πρωην μου, οπου ο ενας ξαναγινε νυν μου.
  Με τον πρωην μου οτι ημασταν και με λιγο κοσμο ακομα στην τουαλετα του σπιτιού μου για καποιο λογο και ηταν εκεί ενας νευρικος άνθρωπος που φωναζε με το παραμικρο, σαν να ημασταν εκει να τον ακουσουμε. Εγω ημουν με μια κοπελα μαζι και σε καποια στιγμή ημασταν όλοι ορθιοι και γω ειχα κουραστει λιγο γιατι φοραγα κατι πλατφόρμες και μια κοντη φουστα που δεν θυμάμαι χρωμα. Εκατσα και μου εβαλε εκείνος ο άνθρωπος τις φωνές επειδη εκατσα και μετα επειδη μιλησα. Εν τέλει τελειωσε αυτό και εμεινα τελευταία με εκείνη την κοπελα και μετα με πλησιασε ο πρώην μου και μου εβαλε να ακουσω απο το κινητό του ενα τραγούδι του παντελιδη που στην πραγματικότητα και δεν του αρεσαν. Τον ρωτησα τι θέλει και μου λεει εσενα και με φιληαε και μετα τον διαολοστειλα και του χωσα και στο καπακι ενα χαστουκι, δεν είπε κάτι και έφυγε σιωπηλος κοιτωντας με.
  Με τον νυν μου οτι βρεθηκαμε σε εναν παραλιακο δρομο που ήταν με εναν φιλο του. Μετα βουτηξαμε στην θαλασσα που ηταν πεντακαθαρη και μετα προχωρουσαμε αγκαλιαζοντας με και μετα με αφησε για να βγουμε εξω. Μπηκαμε μετα σε ενα σπιτακι θα ρο λεγα και γω για καποιο λογο εν φορουσα το μαγιω μου και του ειπα να μου φερει τα ρουχα μου. Μου τα εφερε αλλα με δυο ολοκαινουρια μαγιω ροζ και μπλε και επελεξα το δευτερο βα φορεσω που δεν ήταν βρεγμενα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 στο 18:30
   Σύνδεσμος

   ..

   Το πρώτο όνειρο δείχνει ότι δεν θα ξανασμιξετε.
   Το δεύτερο όνειρο,γραφτό ξεχωριστά για να λάβεις ερμηνεία.Ένα όνειρο ανά δημοσιευση, είναι ένας από τους κανόνες μας.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 στο 23:41
  Σύνδεσμος

  ονειρευομαι συχνα την πρωην μου οτι τα ξαναβρηκαμε και ειμαστε μια χαρα… βοηθηστε μες σας παρακαλω…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 17:35
   Σύνδεσμος

   .

   Όνειρο επιθυμίας είναι, αλλά επειδή το βλέπεις συχνά διάβασε για τα επαναλαμβανόμενα όνειρα στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 22:22
  Σύνδεσμος

  Ονειρεύτηκα πως ήμουν σε μια καφετέρια κοντά στη θάλασσα και ξαφνικά βλέπω τον πρώην μου..Ήρθε και με αγκάλιασε παρα πόλυ και μου χαμογελόυσε και με φίλησε στο μάγουλο και αρχίσαμε να μιλάμε και να γελάμε και φαινόμασταν και οι δυο πάρα πολυ χαρούμενοι!! Ξαφνικά έρχεται η νυν κοπέλα του και μου δίνει το χέρι της και μου λέει “Μαρία χάρηκα” χωρίς να φαίνεται πως ζήλεψε απο το γεγονός πως το αγόρι της με αγκάλιαζε και μου μιλούσε με τόση χαρά..Της είπα και εγώ “Ελπίδα χάρηκα” αλλά οχι με μεγάλη ευχαρίστιση και μετά εκέινη έφυγε απάθης θα έλεγα απο την κατάσταση..Μετά μιλήσαμε για πολυ λίγο ακόμα με τον πρώην μου και μετά μου είπε πως έπρεπε να φύγει.Τι σημαίνει αυτο το όνειρο ?? Ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 στο 18:36
   Σύνδεσμος

   ..

   Ως αντίθετο όνειρο,φαίνεται ότι η κοπέλα του πρώην σου ζηλεύει την ύπαρξη σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 11:28
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα ειδα στον ύπνο μου ενα όνειρο και θέλω την ερμηνεία σας. Ειδα αρχικά οτι ήμουν σε μια αίθουσα και έκανα κάποια μαθήματα και εκεί ήταν η πρώην μου η Κατερίνα και όταν συνσντηθηκαμε αρχισε να με φίλαει, μετα είδα μια άλλη πρώην μου να είναι μαζι με τη Κατερίνα και να κάνουν βόλτες στην Αθήνα και εγω τις έψαχνα με το αυτοκίνητο. Θυμάμαι οτι της βρήκα αλλα το μετα πολύ μπερδεμένο. Στη συνέχεια πήγα σπίτι μου και είδα κατι περίεργο είδα ότι είχε τρύπα το πάτωμα και απο κατω ένα βαθύ υπόγειο που όταν το ειδα μ δημιούργησε τρόμο τρομάζα μόνο στη ιδέα οτι θα παω σπίτι και θα το δω θυμάμαι ήταν σα φυλακή. Μεσα δε πήγα γτ ήταν κατακόρυφο αλλα θυμάμαι το έβλεπα από πάνω με το φακό και είχα ανατρίχιασει… Ήταν πολύ σκοτεινό και βαθύ. Στη συνέχεια θυμάμαι οτι ρωτήσαμε να μάθουμε γι αυτό το υπόγειο και μας είπαν απλά ότι ήταν ένας χώρος που απλά τον είχαν ξεχάσει. Συγνώμη αν γράφω μπέρδεμενα… Μόλις ξύπνησα και σας τα γράφω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 19:38
   Σύνδεσμος

   Είναι ξεχασμένες ιστορίες που μια τις ψάχνεις μέσα σου, μια τις ξεχνάς. Αυτό ανοίγει ένα υπόγειο στη ψυχή που ενώ νομίζεις ότι δεν σου κοστίζει, γίνεται το αντίθετο. Με το καιρό μεγαλώνει και εσύ το παραβλέπεις. Σε ενημερώνει να κλείσεις αυτό το υπόγειο και να το γκρεμίσεις. Πώς; Ξεχνώντας για πάντα αυτές τις κοπέλες. Αυτές σε ρίχνουν πολύ ψυχολογικά και χρειάζεται να βρεις κάτι που θα σε ηρεμήσει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:00
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Ειδα οτι ημουν σε ενα άγνωστο σπιτι, που τα άτομα εκει τα γνωριζα, και τρωγαμε σπιτικο παγωτο με φρούτα που ειχε φτιάξει η μαμα μου. Διπλα μου καθοταν ο πρωην μου, αλλα δεν μιλουσαμε. Σε κάποια φαση οταν ειχαν σηκωθει ολοι απο το τραπεζι και μειναμε οι δυο μας, πηρε τηλεφωνο μια γνωστή μας και της ανεφερε και τη δικη μου παρουσια εκει και αφου το εκλεισε μου ειπε κατι αστείο που ειπαν στο τηλεφωνο και γελασα με το ζορι εγω. Μετα σηκωθηκα εγω και πηγα τουαλετα. Ομως μετα τον ειδα να περιμενει απ εξω την νεα του σχεση και να φιλιουνται και να κανουν πειραγματα ο ενας στον αλλον δειχνοντας πολυ ευτυχισμενοι. Στην τουαλετα που ημουν ήταν διαμορφωμενη αλλιως απ οταν μπηκα. Ήταν με γυαλι γι αυτο τους ειδα. Μετα ηρθε η νεα του σχεση σε μενα και ηταν μαζι μου η μαμα της και μιλαγαμε. Φοραγε γαντια του μποξ απο την ωρα που την ειδα με τον πρωην. Μετα εκεινη μου απηυθυνε το λογο και μου πε να παω στο δωμάτιο που ημουν πριν και ηταν ολοι εκει μεσα. Την ακολουθησα για λιγο αλλα ξαναγυρισα πισω. Μου ξαναειπε και μια δεύτερη φορα να την ακολουθησω, αλλα δεν αντεξα να παω να τους δω μαζι. Μετα μια γυναίκα που δε θυμαμαι αν ηταν ή η μητερα της ή καποια αλλη που γνωριζε, και μου ειπε οτι έπρεπε να παω και της ελεγα σχεδόν δακρυσμενη οτι δεν θελω να παω και οτι ολο αυτο με ποναει και δεν το αντεχω. Ταυτόχρονα μαζευα τα πραγματα μου να φυγω.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:21
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι τον ξεπέρασες ψεύτικα, είναι επιφανειακή αυτή η απελευθέρωση. Σε ωθεί να δεχτείς την αλήθεια ότι άλλαξε ζωή, έκανε νέα σχέση, αλλά δεν το δέχεσαι απόλυτα. Σου λέει να σταθείς απέναντι από την κοπέλα του, για να το δεχτείς. Είναι η προσπάθεια του εαυτού σου να σε απαλλάξει απ’ αυτόν, αλλά ως φαίνεται είναι δύσκολη περίπτωση. Αποτυχαίνει σ’΄αυτό. Ίσως μελλοντικά να γίνει νέα προσπάθεια και να δεις παρόμοιο όνειρο. Ελπίζω, τότε να είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο ή να τον έχεις αντικαταστήσει εσύ.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 18:20
    Σύνδεσμος

    Ισχύει Νεκταρία μου ο,τι μου ειπες. Προσπαθω πολυ και το παλευω. Επισης ξεχασα να προσθέσω οτι στο τελος τυο ονειρου μπηκα σε ενα δωματιο και τους “επιασα” στο κρεβάτι γυμνους, τυλιγμενους με τα σεντονια και γω απλα δεν αντεδρασα, ημουν ουδετερη. Η νυν του στο ονειρο ηταν τελειως διαφορετικη εμφανισιακα και κοντη. Και στο τελος φεύγοντας απο το σπιτι εκεινο, εφυγε μαζι μου και εκείνος.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 18:36
     Σύνδεσμος

     Αν ήταν η πραγματική, θα χώριζαν. Θέλει να σου δείξει την αλήθεια, να το εμπεδώσεις. Δεν ξέρω γιατί σε υποβάλλει σε τέτοιες δοκιμασίες το υποσυνείδητο. Σου ζητά να τον ξεπεράσεις. Δεν είναι εύκολο, το ξέρω. Μια μέρα όμως θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη όταν αντικατασταθεί. Φρόντισε γι’ αυτό.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 στο 18:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα . Ονειρεύτηκα πως μια πρώην φιλη μου η οποία στην πραγματικότητα εχει σχέση αυτό το διάστημα , μου εκμυστηρεύτηκε το ποσο ερωτευμένη ειναι με τον πρώην μου. Κατι που παλιά όντως ίσχυε. Λέγοντας μου πως ο ΝΥΝ δεν ειναι ικανός να της προςφερει όλα αυτα που μπορει ο πρώην μου . Τι σημαίνει αυτό ;

  Απάντηση
  • Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 στο 11:45
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Λουίζα!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι η φίλη σου επιθυμούσε να εχει κάποιον σαν τον πρώην σου…που να του μοιάζει δηλαδή!!Όχι τον πρώην σου ως ύπαρξη ίσως την εμφάνιση του ή τον χαρακτήρα του!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016 στο 10:30
  Σύνδεσμος

  Ας μου απαντήσει κάποιος είδα στον ύπνο μου πως είχα δει πως βρισκόμουν με τον πρώην μου και μαζί με έναν φίλο του και πως εμένα δεν μου δίναν σημασία και σε κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό του και βλέπω μια Εύα και της πατούσε απορυψη και συνέχιζε να μιλάει με το φίλο του αδιαφορώντας και έτσι εγώ έβαλα τα κλάματα για αυτό που είδα ..!!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 στο 18:31
   Σύνδεσμος

   Δηλαδή εβαλες τα κλάματα που αδιαφόρησε και για σένα αλλά και για την Ευα? Αν ναι αυτή η Ευα είσαι συμβολικά εσύ.Στην πραγματικότητα λοιπόν ο πρώην σου ενδιαφέρεται για εσένα δεν του είσαι αδιάφορη.Αυτό όμως δεν ισχύει αν έχεις διορατικότητα και σε κάποια όνειρα σου βλέπεις την πραγματικότητα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016 στο 17:30
  Σύνδεσμος

  Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να μάθω νέα του μιας κ δεν μιλάμε πια κ δε ζούμε στην ίδια πόλη. Κάποιες φορές νιώθω καλά για καιρό κ νομίζω ότι το ξεπέρασα.κάνω κανονικά τη ζωή μου,φλερτάρω,δουλεύω, βγαινω. κάποιες άλλες φορες ομως για ανεξήγητους λόγους μου σφηνωνονται ξανα όλα αυτά στο μυαλο. Κ εκεί που ηρεμώ τον βλεπω κ στον ύπνο μου.
  Τις προσπάθειες μου Τις κάνω πιστεύω.Κ όντως είναι πολύ άδικο αυτός να καλοπερναει,να μη νοιάζεται πλέον κ εγώ να έχω τέτοια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.
  Νεκταρία σε ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 στο 15:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Έχω 1 χρόνο που χώρισα με τον πρώην μου κ φυσικά τον έχω δει αρκετές φορές στον ύπνο μου. Έχω δει κατά καιρούς ότι κανουμε σεξ. Ότι παρακαλάω έναν φίλο του να του πεί να χωρίσει με την καινούρια (ενώ δεν είχε κάποια). Ότι έχουμε κανονίσει να τον βρω μεσα στο σπίτι του ενω έχω μια ανεξήγητη αγωνία να τον προλάβω μήπως φύγει. Κ διάφορα αλλά. Αλλά χθες ειδα ότι μιλούσα ε την αδερφή του κ της έλεγα ότι τα έχει με κάποια κ μου έλεγε αυτή “όχι,τα έχει με τη Μαρία Παπαϊωάννου”. Κ επεμενε. Θα ήθελα να μου δώσετε μια πιθανή ερμηνεία. Αν είναι εύκολο σε όλα. Αλλά αν δεν γίνεται μόνο στο τελευταίο. Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 στο 17:11
   Σύνδεσμος

   Το αγόρι αυτό δεν το έχεις ξεπεράσει ως φαίνεται. Κάπου μέσα σου ζουν οι στιγμές που δεν βιώνεις πια. Από τη μια σκέφτεσαι ότι έχει κοπέλα, από την άλλη ότι δεν σε θέλει πια και μαραζώνεις. Σκέφτεσαι διάφορες περιπτώσεις από αυτόν χωρίς να ξέρεις ποια είναι η αλήθεια. Καλύτερα μείνε στο σκοτάδι εδώ, διότι δεν θα αλλάξει κάτι αν τα έχει με τη Μαρία, την Ελένη κ.λ.π. Σημασία έχει ότι έχει μείνει μέσα σου και δεν φεύγει σαν κάτι ισχυρό που δεν μπορείς να απαλλαγείς απ’ αυτό. Είναι άδικο εκείνος να περνάει καλά και εσύ να ζεις μ’ αυτά τα όνειρα 1 χρόνο τώρα που ζείτε χωριστά. Σημασία έχει να βρεις τη δύναμη να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 στο 20:38
  Σύνδεσμος

  Ειδα στο ονειρο μου τον πρωην μου και αρχικά κάναμε σεξ (χωρισαμε εδω και ενα μηνα εξαφανιστηκε χωρις καμια εξηγηση και απο οτι εμαθα τα εφτιαξε με την πρωην του) Στην αρχη ειδα οτι εμενα στο πατρικο μου και ειχε ερθει κρυφα και κοιμηθηκαμε αγκαλια σε ενα μονό κρεβατι. Υστερα οτι μεταφερθηκα στο σπιτι του ημασταν αγκαλια και του λεω γιατι φερεσαι ετσι ξενερωσες; και μου λεει εε λιγο κ του λεω οκ αν θες να κοψουμε η αν θες αλλη η οτιδηποτε θελω να μου το πεις, δεν μιλουσε και τον εβαλα να μου υποσχεθει οτι θα μου πει οτι γινει.Βεβαια του ειπα οτι αν δεν μου πει και εξαφανιστει να με ξεχασει για παντα και με κοιτουσε προβληματισμενα. Μετά πηγαμε σε κατι νεροτσουλιθρες αλλα η πισινα ηταν πολυ ριχη, περπατουσα κ το νερο εφτανε μεχρι τα γονατα, ειχα κοτσο τα μαλλια και κρατουσα ενα ποτο ροζκοκκινο ανοιχτο, πηγα να του δωσω να δοκιμασει και εκεινος το ηπιε ολο μονορουφι. Υστερα κατσαμε εγω ενας φιλος του και μια φιλη του και ενιωθα καπως αμηχανα. Οταν πηγα σπιτι για να κανω μπανιο του εστειλα μηνυμα αν θελει να παω σπιτι του αλλα μου ειπε οτι ειναι με την φιλη του αλλα αν θελω να παω, αλλα δεν πηγα.
  Και για καποιο λογο στην αρχη της ιστοριας μου ερχεται πολυ εντονα το καφε χρωμα στον χωρο(τοτε στο πατρικο μου) και στο τελος (στην πισινα) το ασπρο χρωμα.

  Απάντηση
  • Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 στο 19:05
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μαρία!!Είναι όνειρο υποσυνείδητου!!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 21:08
  Σύνδεσμος

  Αρχικα να αναφερω οτι στο σημερινο μου ονειρο αναμειχθηκε και η πρωην κολλητη μου (με την οποια εχω ξεκοψει καθε επαφη και γνωριζει τον πρωην μου) που την ειχα δει και αλλες φορες σε ονειρο μαζι του και ηταν αντίθετη με την σχεση αυτη. Λοιπον ημασταν σε ενα χωρο με ασπρους τοιχους και καθομασταν σε ενα ασπρο τραπεζι απεναντι και νομιζω αναμεσα μας υπηρχε ενα τζαμι νομιζω και της ελεγα το προβλημα μου με τον πρωην μου οπως της ελεγα τα παντα οταν καναμε παρεα ακομα και ακριβως στην διπλανη καρεκλα (απο μενα) ηρθε και καθησε εκεινος αλλα δεν μιλουσε και ουτε κοιτουσε προς το μερος μας και τοτε σταματησα να της λεω για να μην μας ακουσει. -Να σημειωσω οτι ηταν αυτος αλλα με αλλη μορφη προσωπου- Μετα απο λιγο δεν θυμαμαι αν με ρωτησε κατι ή οχι αλλα εγω αναφερθηκα σε εκεινον αποτομα και ειρωνικα αλλα δεν απαντησε σε κατι απ όσο θυμαμαι, αλλα υπηρχε η παρουσια του. Πιο μετα χρειαστηκε να χρησιμοποιησω την τουαλετα του σπιτιου (που στην πραγματικοτητα δεν ηταν ετσι οπως στο ονειρο) και ειχε ενα παραθυρο με σίτα, αλλα κατω στο πατωμα υπηρχαν τριχες απο μαλλια, ενω δεν ημασταν σπιτι του.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 στο 13:07
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο είναι λειτουργικό φίλη μου θα ξεπεράσεις τον πρώην και την φίλη αυτή, θα απελευθερωθείς, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα χάσεις κάποιες δυνάμεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 στο 14:38
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για την εξηγηση σου Νεκταρία μου 🙂

    Απάντηση
 • Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 στο 11:46
  Σύνδεσμος

  Είδα στο ύπνο μου πώς είχα πάει στον πρώην μου ένα πιάτο φαΐ να φάει και τον κάλεσα σπίτι μου και φαγαμε με τους δικούς μου είπε τα πήγα με στο δωμάτιο του αδερφού μου και αμέσως πέσαμε στο ψητό εκείνη την στιγμή ήρθε η θεία μου κλαίγοντας και ο πρώην μου κρύφτηκε κάτω από την κουβέρτα άκουσα όσα είχε να μου πει και όση ώρα μου το έλεγε ο πρώην μου σηκωνόταν σιγά σιγά και ετοιμαζόταν χωρίς να το καταλαβει η θεία μετά σηκώθηκα και εγώ και τον φώναξα να πάμε στο δωμάτιο μου ήταν πολύ ρομαντικά έξω έβρεχε είχε βάλει μουσική και λέγαμε πόσο έλειψε ο ένας στον άλλον φιλιομασταν κάναμε έρωτα και μετά του είπα δεν θα ξανά είμαστε όπως και ήταν κάθετος σε αυτό …. έπειτα έφυγε και αντίκρισε πάνω από έναν καθρέπτη με μπλε γράμματα να γράφει λόγια ερωτικά κάποιος τα είχε γράψει για εμένα με φώναξε να τα δω και έλεγε τι είναι αυτά και εκεί που άρχισα να τα διαβάζω άρχισε και τα έσβηνε με την μπλούζα σαν να ζήλεψε κάπως τι σημαίνει ?? (Έχουμε επικοινωνία μπορεί να την εκφράσω και ερωτική είναι μακριά ο πρώην ήμασταν 1 μισή χρόνο μαζί αλλά σίγουρα υπάρχει πάθος μεταξύ μας μα δεν ήμαστε μαζί πια επειδή θα μείνει μόνιμα εκει)

  Απάντηση
  • Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 στο 14:30
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει και το όνειρο. Θα έλεγα ότι θα τον ξεπεράσεις. Όμως ένα σημείο του ονείρου το κάνει αντίθετο και αντικατοτρισμού. Εκείνο το μπλε μήνυμα τα αναιρεί όλα. Θα έλεγα ότι θα ξαναφτιάξεις με άλλο τη ζωή σου, αλλά το μήνυμα αυτό το απέκλεισε. Δείχνει ότι δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις, ότι έχεις κλείσει σαν γυναίκα, ότι δεν υπάρχει αντικαταστάτης για σένα. Αυτό έχεις υποβάλλει στον εαυτό σου. Λες ή αυτός ή κανένας. Έτσι το όνειρο αποκλείει την επανασύνδεση, αλλά αποκλείει να κάνεις κι άλλη σχέση. Έχεις κλείσει τον εαυτό σου σ’ αυτό. Δείχνει λοιπόν μοναξιά.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 09:58
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα αημερα το βραδυ πως αγκαλιαζα την πρωην κοπελα μου που εχουμε χωρισει αρκετο καιρο τωρα κ με αγκαλιαζε κι αυτη κ κλαιγαμε κι οι δυο κ νου ελεγε λεει πως της ελειψε η αγκαλια μου κ πως ειναι μοναδικη κ της ειπα κι εγω πως ειναι μοναδικη γτ αγκαλιαζω εκεινην! Κ συνεχισαμε να αγκαλιαζομαστε μετα κ να κλαιμε. Καλο ειναι αραγε; να προμηνυει επανασυνδεση;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 11:06
   Σύνδεσμος

   Αγαπητε μου σταυρο νομιζω οτι ειναι ονειρο επιθυμιας…εσυ προφανως θα ηθελες μια επανασυνδεση με τν συγκεκριμενη κοπελα…

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 11:10
    Σύνδεσμος

    Εδω απάντησα χωρίς να δω ότι έχεις απαντήσεις εσύ. Μέσα έχεις πέσει.

    Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 11:07
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο επιθυμίας. Όμως το κλάμα δεν αποκλείει τίποτα. Μπορεί να βγει και προγνωστικό.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 07:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στο όνειρο μου ότι βρισκόμουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και θα πηγαίναμε σε ένα χωριό σαν εκδρομή αλλά το οδηγούσε ο πρώην μου και εγώ βρισκόμουν στις πίσω θέσεις ενώ οι φίλοι του ήταν στην μπροστινες επισης έχει μελαχρινο μαλλι αλλά στο όνειρο είχε το φυσικό του ανακατεμένο με ξανθό και το ειχε μακρυνει λιγο κ είχε ένα τσιμπιδακι στην Φραντζα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 16:33
   Σύνδεσμος

   Για να ξανασμιγατε,έπρεπε να ήσουν εσύ συνοδηγός.Αφού ήταν οι φίλοι του στις μπροστινές θέσεις,αυτό δείχνει ότι εκείνοι έχουν προτεραιότητα τώρα για αυτόν.( πόσες μπροστινές θέσεις είχε το αυτοκίνητο?μήπως ήθελες να γράψεις ” η φίλη του ” ” μπροστινή θέση “? ) Το μακρύ μαλλί που είχε δηλώνει ότι νιώθεις πως η ψυχολογική του δύναμη έχει αυξηθεί χωρίς αυτο να αναιρεί για σένα ότι θλίβεται για τον χωρισμό σας.( ξανθό μαλλί)

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 17:57
    Σύνδεσμος

    Ήταν μια ή θέση του συνοδηγού και 3 οι πίσω οπότε 4 …όχι οι φίλοι του, η παρέα του εννοώ…μπροστινες θέσεις ήθελα να γράψω * συγνώμη! Επίσης αφού κατέβηκα από το αυτοκίνητο είδα ότι μου γέμισαν την τσάντα με καθαρό νερό σημαίνει αυτό κάτι??

    Απάντηση
    • Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 στο 12:34
     Σύνδεσμος

     Να γραφετε πάντα όλες τις λεπτομέριες ενός ονείρου.Δείχνει εκτός απ όσα σου είπα ότι θα τον ξεπερασεις και θα ηρεμησεις.

     Απάντηση
    • Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016 στο 10:54
     Σύνδεσμος

     Το νερό είναι καλό σημάδι. Σημαίνει ότι περισσότερο θα λυτρωθείς αν ξεκόψεις απ’ αυτό το άτομο.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 06:53
  Σύνδεσμος

  Καλημερα!
  Καταρχην να περιγραψω εν συντομια την πραγματικοτητα και υστερα το ονειρο που ειδα αποψε.
  Στην πραγματικοτητα ειχα μια σχεση σχεδον ενος χρονου που πιστευα οτι με αγαπουσε οσο και εγω και μαλιστα 10 μερες πριν χωρισουμε μου ελεγε οτι θα ερθει να με ζητησει απο τη μητερα μου και πολλα αλλα….αντιθετως χωρισαμε πριν 25 μερες και απο τοτε εχω χασει τη γη απο τα ποδια μου. Εκλαιγα και παρακαλοθσα να γυρισει τη πρωτη μερα μεχρι που με απεκλεισε απο κινητο και καθε μεσο επολοινωνιας στο ιντερνετ. Ουτε 1 σημειο ζωης απο τοτε!

  Αποψε ειδα στο πρωτο σκελος του ονειρου οτι περπατουσε χερακι χερακι με αλλη και πεταχτηκα (ξυπνησα) μετα ξανακοιμηθηκα και τον ειδα να βγαινει απο το σπιτι τουε τη μετερα του και την ανηψοα του και πηγαονα απο πισω του και τον παρακαλουσα κλαιγπντας..
  Ευχαριστω για οποιαδηποτε ερμηνεια…

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 16:17
   Σύνδεσμος

   Φαίνεται πως ανησυχεις ότι έχει βρει άλλη κοπελα.Το όνειρο λοιπόν δείχνει την φοβία σου αυτή.Είναι αντίθετο όμως.Δεν συμβαίνει αυτό.Το δεύτερο κομμάτι δείχνει ότι θα ήθελες να ξέρεις τις κινήσεις του.Πονάς ψυχολογικά που δεν γνωρίζεις τι κάνει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 02:08
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας, ειδα οτι βρισκομουν με την οικογενεια μου (πατερα μανα αδερφη) σε καραβι και ταξιδευαμε για καποιο νησι. Στο καραβι συναντησα την πρωην μου (χωρισαμε πριν 4 χρονια) και πιασαμε κουβεντα. Ενω ηταν, και ακομη πιστευω ειναι, μια μελαχροινη ψηλη αδυνατη και πολυ ωραια κοπελα στο ονειρο μου ηταν τα μαλλια της ατιμελητα και βαμμενα ξανθα, της ελειπαν αρκετα δοντια και ηταν και ειχε παχυνει κιολας. Μου εκανε φοβερη εντυπωση η ολη εμφανιση και ενω μου μιλουσε καλοσυνατα και μου ελεγε πως παει στο ιδιο νησι διακοπες με μενα αλλα με παρεα μια φιλη της, δεν μπορουσα να μην παρατηρω τα δοντια που λειπανε και τα περιττα κιλα της. Χαρηκα που την ειδα αλλα απογοητευηκα απο το πως εγινε εμφανησιακα. Καποια στιγμη φταναμε στο νησι οποτε αποχαιρετηθηκαμε και πηγε να βρει τη φιλη της , κι εγω σκεφτηκα οτι μπορει να βρεθουμε στο νησι. Αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση η ελειψη δοντιων (η κοπελα εν τω μεταξυ ειναι οδοντιατρος η ιδια!!!!) και το ποσο ατιμελητη ηταν. Εχετε καποια αποψη για την ερμηνεια του ονειρου ; ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 16:24
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα ψυχολογικό όνειρο με το οποίο δηλωνει το υποσυνείδητο σου πως εκείνη έχασε την λάμψη και την ομορφιά της πλέον για σένα.Ουσιαστικά την ξεπερασες με αυτό το όνειρο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 01:54
  Σύνδεσμος

  Γειά σας είδε στον ύπνο του ο πρώην μου ότι είμασταν ξαπλωμένη στο ίδιο κρεβάτι και εγώ δεν ήμουν πολύ καλά και κάτι του έλεγα αλλά δεν θυμάται,να προσθέσω ότι είναι σε σχέση τώρα με αλλη κοπέλα ευχαριστώ εκ των προτέρων ..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 18:58
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο αντίθετο,που δείχνει την καλή δική σου ψυχολογική κατάσταση.Επίσης υπάρχει άλλη μία πιθανότητα.Ίσως είναι ένα ψυχολογικό όνειρο το οποίο δείχνει ότι ενώ αυτός νιώθει καλά,ταυτόχρονα νιώθει ότι εσύ δεν τον έχεις ξεπεράσει και γι αυτόν τον λόγο ασθενεί η ψυχολογία σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 στο 14:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας και πάλι!
  Λοιπόν, χθες είδα τον πρώην μου. Στην αρχή του ονείρου δεν θυμάμαι και πολύ ξεκάθαρα πράγματα. Τι θέλω να πω. Είδα να κατεβάζει από τις σκάλες της πολυκατοικίας (είχα δικό μου σπίτι στο όνειρο σε μια άγνωστη πολυκατοικία, καμία σχέση με την πραγματικότητα ) ένα καροτσάκι μωρού, δεν ξέρω αν ήταν δικό μας ή όχι και επίσης δεν θυμάμαι ξεκάθαρα αν την ώρα που το κατέβαζε υπήρχε κάποια άλλη δίπλα του. Εγώ περίμενα στην πόρτα του σπιτιού, παρακολουθώντας το σκηνικό αυτό μέχρι να έρθει στο σπίτι. Ήρθε μετά και αρχίσαμε να φιλιόμαστε και οι δυο με πάθος. Το παράξενο ήταν ότι εγώ, δεν ξέρω πως έγινε είχα φάει κάποιο ζαχαρωτό και συνεχίζαμε να φιλιόμαστε ενώ δεν είχα καταπιεί. Και εκείνος μετά έβγαλε από το στόμα του ένα ξυλάκι κανέλας και το τοποθέτησε στο κομοδίνο.
  (Να φανταστώ καλό όνειρο δε θα ναι…)

  Απάντηση
  • Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 στο 11:02
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Ιωάννα!!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι ενδεχομένως ο πρώην σου να έχει άλλη σχέση και ότι το μεταξύ σας έχει τελειώσει οριστικά!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 01:09
  Σύνδεσμος

  Γειά σας… Το αγόρι μου ειδε ένα όνειρο που με ανησυχεί μπορώ να πω. Σας γραφω όπως μου το εγραψε ο ίδιος: Ήρθε μια πρώην μου κ μου είπε να ρα ξαναβρουμε κ με πολιορκουσε κ γω τελικά εβγαινα μαζί της.. Υπάρχει ένα κενο εδω αλλά προς το τέλος του ονειρου ημουν εγω με σενα περπαταγαμε σε ένα πεζοδρομιο κ ηρθε αναμεσα μας η πρώην κ με πηρε απο το χερι κ εφυγες εσυ στο απεναντι πεζοδρομιο κ πλέον περπαταγα μαζί της.εντωμεταξυ γυρναγα κ σε κοιταγα που κ που μεχρι που φτάσαμε σε μια πλατεια που καθοσουν εσυ σε ενα παγκακι με τους φίλους μας.αυτη ολο μιλαγε κ δεν με άφηνε να μιλησω κ μου λεγε ελα παμε να φύγουμε, μεχρι που φωναξα οτι δεν την θελω κεπιλεγω εσενα.κ την αφησα ηρθα κοντα σου κ σε χαιδεψα στην μεση.αυτο την ειδε καθαρά κ μενα ούτε στεναχ. Ούτε κ χαρούμενη. Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 17:57
   Σύνδεσμος

   Για να μην χαρακτηριστείς άδικα ομοφυλόφιλη και για να μην μπερδευτούμε περισσότερο έκανα μια εγχείρηση για να σβήσω το άλλο όνειρο. Να φανεί ότι το όνειρο αυτό το είδε πράγματι το αγόρι σου. Έτσι, ένωσα σωστά τα δύο μηνύματα. Έγραψα το όνειρο μέσα στο κείμενο με σωστή κατάταξη. Συγνώμη γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Αισθάνομαι ότι θα μου έλεγες ναι.
   Προχωράμε στην ανάλυση: Αυτή η πρώην είναι όνειρο αντικατάστασης για να σωθεί η σχέση σας. Φυσικά, δείχνει ότι θέλει εσένα πραγματικά, αλλά στο όνειρο μια τέτοια σχέση είναι χωρισμός. Για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση υπέστη αυτή την ταλαιπωρία. Να μη φοβάται. Τελείωσε με την πρώην. Αυτό θα ίσχυε αν φιλούσε εσένα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 22:34
    Σύνδεσμος

    Καλά κανετε. Κ συγνώμη για το κοπο… Μια ερώτηση μόνο. Θα χωρισω εγω μαζί του η αφού ειδε όλα αυτά θα σωθεί η σχέση;;; ευχαριστώ

    Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 στο 18:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,
  χθες το βράδυ είδα τον πρώην μου στον ύπνο μου,( ο οποίος έχει ήδη κάποια νέα σχέση από τον Ιανουάριο) και τον ρωτούσα τι κάνει και πως τα πηγαίνει με την νέα του κοπέλα και να μην νιώθει άβολα να μου πει γιατί εγώ χαίρομαι που είναι καλά εκείνος. αυτός μου είπε ότι περνάει πολύ καλά και ότι τον προσέχει κ τον θέλει όπως κι εκείνος. στην συνέχεια κάποια στιγμή στο όνειρο εμφανίστηκε εκείνη και ξαφνικά εξαφανίστηκε. μετά από κάποια διάρκεια βρέθηκε και τον αγκάλιασε και τον φιλούσε κι έδειχναν πολύ χαρούμενοι..
  Να σημειώσω ότι εγώ τρέφω κάποια αισθήματα ακόμα για εκείνον

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 στο 13:32
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρα αγωνίας με διάφορα σενάρια. Όχι απλά έχεις αισθήματα γι’ αυτόν, αλλά έχεις κλονιστεί ψυχικά, γίνεται πληγή. Δεν αντέχεις να τους βλέπεις μαζί, ηρεμείς όταν εξαφανίζεται, χαίρεσαι όταν δεν είναι μαζί. Σε πονάει αυτή η σχέση. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να γιατρευτείς.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 στο 13:14
  Σύνδεσμος

  Γειά σας αν μπορείτε να με βοηθήσετε…. Λοιπόν είδα στον ύπνο μου ότι ο αδερφός μου Δεν ήθελε το αγόρι μου μου έλεγε να χωρίσω μαζί του , και απειλούσε το αγόρι μου να μην με ξανά πλησιάσει , … (ενώ και στην πραγματικότητα δεν τον θέλει ) και του είχα στείλει μήνυμα να σταματήσει να με ενοχλεί και να μου κάνει κουμάντο διότι δική μου είναι η ζωή και είμαι μεγάλη κοπέλα και ότι θέλω θα κάνω , . Και Να Κοίταξε Το Τι Κάνει Εκείνο , . Και μου είπε ότι δεν θα σε αφήσω ήσυχη με αυτόν … και μετά λέει ότι , έκαναν παρέα οι 2 τους και απόρησα πως γίνεται αυτό αφού δε τον θέλει και βρέθηκα σε μια πόλη να πάω να αγοράσω κάτι και ήταν όλο κλειστά , . Και πήγα στην στάση και κρατούσα μια ομπρέλα και άρχισε να ψιχαλίζει μα μετά σε 4 δευτερόλεπτα σταμάτησε .. και όταν ήρθε το λεωφορείο ήταν μια κοπέλα και μου έλεγε μην το πάρεις κάνε μου παρέα δεν την θυμάμαι πολύ καλά αυτήν και έπειτα ήρθε ο αδερφός μου και της λέει της κοπέλας μην ξανά ενοχλήσεις την αδερφή μου και εγώ τον φοβόμουν …. τι μπορεί να σημαίνει ?? .. Ευχαριστώ …!!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι για την ψυχή σου ο αδερφός σου είναι ένα άτομο που σε φοβίζει γιατί επεμβαίνει και δεν σε αφήνει ήσυχη να αποφασίσεις. Αν είναι μεγαλύτερος έχει δίκιο, μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω. Όμως αν είναι μικρότερος δεν νομίζω να έχει δικαίωμα σε σενα. Επίσης συμφωνώ αν το κάνει από αγάπη και ενδιαφέρον. Αν όμως δεν το κάνει για τους λόγους αυτούς…
   Νιώθεις δέσμια μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής και όσα ονειρεύεσαι είναι αληθινά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 09:26
  Σύνδεσμος

  Γεοα σας! Εχω δει σε 3 μερες 3 ονειρα σερι με την πρωην μου που μας χωρισαν στην ουσια οι γονεις της πριν 2 χρονια. Αυτη τον πρωτο χρονο με ηθελε ακομα μετα ελεγε πως με ξεπερασε πραφμα που δν ξερω αν αληθευει καθως εχει φυγει σε αλλη χωρα πλεον κ δν εχουμε επαφες. Ειδα στον υπνο μου πως επεστρεφε σε μενα. Στο πρωτο ονειρο μου ελεγε πως με σκεφτόταν κ ηθελε να επιστρέψει γτ μ αγαπα. Στο δευτερο επεστρεψε στα κρυφα σε μενα αλλα με ηθελε λεει διαφορετικο κ ξαναφυγε κ ξαναγυρισε παλι κ ξαναφυγε κ ξυπνησα. Κ στο τρίτο ενω υποτειθεται πως ειχε φυγει παλι, με επαιρνε τηλ να δει που ειμαι κ γτ δν την ειχα παρει τηλεφωνο να την αναζητησω. Πολυ περιεργα πραγματα 3 μερες. Ακομα παντως μπλοκαρισμενος ειμαι στο fb… Ευχαριστω!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 09:30
   Σύνδεσμος

   Επειδή είδες τριλογία δύο είναι τα ενδεχόμενα. Μπορεί να σμίξετε ξανά ή να βρεις άλλη που να της μοιάζει ή σε χαρακτήρα ή εξωτερικά.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016 στο 10:33
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω! Απ το στομα σας και στου Θεου τ αυτι!!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016 στο 17:02
     Σύνδεσμος

     Πιο πιθανό είναι το πρώτο, διότι δεν χωρίσατε με τη δική σας θέληση. Μεσολάβησαν τρίτοι.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 στο 04:15
  Σύνδεσμος

  Γεια σας , είδα ότι βρισκόμουν στο νησί του πρώην μ.Ο ουρανος ηταν μαυρος κ συνεφιασμενος κ το νησι ερημο.Με περιμενε ο πρωην μ εκει χαρουμενος.Ήταν με τη νέα τ κοπέλα ή οποία ήταν αγελαστη.Ήθελε να μ δώσει κάτι πράγματα έτσι μπηκαμε όλοι μαζί στο αμάξι της για να παμε.Ήταν ένα μαύρο σπορ αμαξι.Πήγε πρώτα αυτή να κάτσει στη θέση του οδηγού αλλά μετά άφησε αυτόν στο τιμόνι. Στη θεση τ οδηγου αυτός ,αυτή δίπλα κγω πισω.Όταν μπήκα μέσα το αμάξι ήταν χαμηλό κ κουτουλουσε το κεφάλι μ κ δε χώρουσα.Πριν ξεκινησει λέω μη κλείσει τη πορτα, και ξυπνησα.Θα της ζήταγα νακατσω μπροστά γτ δε χωρουσα πίσω.Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 στο 11:03
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα!!Το μαύρο χρώμα δηλώνει την στεναχώρια!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι η κατάσταση του πρώην και της νυν σε πνίγει!!Σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα!!Νιώθεις ότι δεν έχεις θέση εκεί!!Και όντως δεν έχεις!!

   Απάντηση
 • Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 στο 21:22
  Σύνδεσμος

  Εχω δει σε 2-3 ονειρα τον πρωην μ που εχουμε χωρισει καιρο κ τωρα εχει αλλη σχεση, τη μια να εχει πετυχει μια σημαντικη δουλεια, την αλλη να με χαιρεταει ολο εκπληξη π με ειδε, την αλλη να περπαταει χερι-χερι με την καινουρια.Αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τον βλεπω πολυ λαμπερο , πολυ πιο ομορφο , και πιο νεο.Σημαινει οτι ειναι πολυ ευτυχισμενος τωρα??

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 στο 10:55
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Ειρήνη!!Ειρήνη είναι όνειρο υποσυνείδητου και επαναλαμβανόμενο!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 στο 09:36
  Σύνδεσμος

  Καλημερα , ειδα τον πρωην μου που εχουμε χωρισει πολυ καιρο , να εχει μακρυνει τα μαλλια του και να εχει κοτσιδα .Επισης μαζι του στο ιδιο σπιτι π τον ειδα ηταν ολοι οι παλιοι καλοι μου φιλοι .Σημαινει κατι??

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 στο 11:37
   Σύνδεσμος

   Είναι το σημάδι ότι σε έχει ξεπεράσει και έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του, είναι καλά.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 στο 13:09
    Σύνδεσμος

    Δεν ξερω αν εχει σημασια , αλλα δεν ηταν ολα τα μαλλια μακρυα μονο μερικεσ τουφες πισω στον αυχενα πιασμενες σε κοτσιδακι λιγο κυμματιστες , δεν ξερω αν αλλαζει το νοημα.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 στο 13:16
     Σύνδεσμος

     Μπράβο!!! Άρα δεν έχει ανακτήσει εντελώς τις δυνάμεις του. Βρίσκεται στην προσπάθεια.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 στο 23:15
  Σύνδεσμος

  Ειδα χθες στον υπνο μου τον πρωην μου που εχουμε χωρισει εδω και ενα διαστημα (στην πραγματικοτητα ψιλιαζομαι οτι μπορει να τρεχει κατι με μια κοπελα που εχει στη δουλεια του χωρις να εχω αποδειξεις βεβαια) ειδα λοιπον στο ονειρο οτι καθομουν διπλα σε αυτη την κοπελα και σκεφτομουν ενα τροπο να την ψαρεψω και να την πλησιασω για να μαθω αν οντως τρεχει κατι αναμεσα της καθοταν διπλα μου και ξαφνικα περναει ο πρωην μου απο μπροστα μας και ενιωσα οτι αυτος την κοιταξε αυτη εκανε πως δεν κατσλαβαινει και χαμηλωσε το βλεμμα ετσι εγω νευριασα γτ ενιωσα οτι σιγουρευτηκα και οτι οντως τρεχει κατι μεταξυ τους και μετα αυτος της απλωσε το χερι του και της επιασε το χερι της εμενα δεν μου μιλησε καθολου….τι σημαινει;;;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 16:34
   Σύνδεσμος

   Οι υποψίες σου δεν είναι αληθινές.Ειναι ένα όνειρο φοβίας και αντίθετο.Δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους.

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 16:42
   Σύνδεσμος

   Να προσθέσω ότι αν ίσχυε αυτό που φοβάσαι, θα σου μιλούσε και θα ήταν διαχυτικός μαζί σου. Άρα, είναι εμμονικό και όνειρο φοβίας, όπως σωστά είπε ο αετός.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 15:55
  Σύνδεσμος

  Γεια σε όλους..Πάλι ειδα τον πρώην μου (τον ξανάδα πριν 1.5 μήνα σε άλλο όνειρο που το ανάρτησα εδώ)..Αυτή τη φορά είδα οτι σμίξαμε και έμεινα έγκυος και οτι επρεπε να μείνω στο κρεβάτι μέχρι να γεννηθεί το μωρό. Ο πρώην μου σε όλο το όνειρο δε μου είπε λέξη, έφυγε για την δουλειά και εμφανίστηκε η μάνα μου (η οποία έφυγε απο τη ζωή εδώ και κάποια χρόνια) και με ρωτούσε αν εγώ και ο πρώην μου τα πάμε καλά..Το ονειρο το είδα Πέμπτη, ξημέρωμα Παρασκευής..Ευχαριστώ θερμά!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 στο 18:14
   Σύνδεσμος

   Το θυμάμαι το όνειρο σου.
   Το ότι έπρεπε να μείνεις στο κρεβάτι μέχρι να γεννηθεί το μωρό,δηλώνει ότι η στεναχώρια μεταξύ σας θα διατηρείται έως ότου αναλαβετε και οι δύο σας τις ευθύνες για την κακή σχέση μεταξύ σας.η μητέρα σου,σου έκανε αυτή την ερώτηση γιατί αν δεν λυθεί η στεναχώρια μεταξύ σας,ξέρει ότι δεν θα είσαι απόλυτα υγιής ψυχολογικά.ήθελε να σου επιστήσει την προσοχη.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 στο 16:55
    Σύνδεσμος

    Γειά σου Eagle! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πολύ σωστά τα λες και εσυ και η μαμά..Οταν περάσουν χρόνια βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο καθαρά και καταλαβαίνουμε τα λάθη μας..Αν μου δινόταν η ευκαιρία, έστω μια μικρή ευκαιρία, θα του ζητούσα συγνώμη για όλα όσα έγιναν..
    Το θέμα εδώ είναι να του πω μια συγνώμη για να νιώσω εγώ καλύτερα αλλά με κόστος να τον αναστατώσω….Και επίσης δεν έχει σημασία να μου πεί και αυτός συγνώμη..Σημασία έχει να είναι καλά..μόνο αυτό… Εχουν περάσει χρόνια και αυτό που πραγματικά με νοιάζει είναι να είναι ευτυχισμένος… απο μακριά παρακολουθώ την πορεία του και προσευχομαι να είναι καλά..Τα άφησα όλα στο Θεό πιά και ελπίζω να γίνει ένα μικρό θαύμα και να μπορέσω να πω μια συγνώμη..O Θεός μαζί σας και μαζί του και ευχαιρστώ για την απάντηση..

    Απάντηση
    • Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 στο 18:45
     Σύνδεσμος

     Πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος για μία ειλικρινή συγνώμη.αν την ζητήσεις,θα ηρεμήσεις…

     Απάντηση
  • Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 στο 22:48
   Σύνδεσμος

   @jm

   Με συγκίνησε το μήνυμα σου. Δεν πίστευα οτι υπαρχουν άνθρωποι που εφόσον χωρίσουν είτε άσχημα είτε ωραια εξακολουθούν να ειναι προσκολλημένοι στη σχεση που έληξε. Ήσασταν καιρό μαζί, ποσο καιρό είναι που έληξε η σχεση σας. Τι είναι αυτό που κουβαλάς και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Τι ειναι αυτο που δεν σου επιτρέπει μια ειλικρινή συγνώμη για να μπορέσεις να κλείσεις αυτο το κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν σε ρωτάω απο περιέργεια ούτε θέλω να μου απαντήσεις. Εσυ πρεπει να τα σκεφτείς.

   Εχεις αναλογιστεί τη δύναμη ενός μηνύματος η ενός email με όσα σε προβληματίζουν και σε κρατάνε ξάγρυπνη. Πιστεύω μια βαθιά εξομολόγηση με λόγια βγαλμένα από καρδιάς μπορει να λυγίσουν και τον πιο σκληρό ανθρωπο.

   Με αγάπη ,
   Μαρία

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 15:33
  Σύνδεσμος

  Ειδα χθες ενα περιεργο ονειρο με τον πρωην μου…λεει οτι ειχα παει κρυφα στο σπιτι του στην πολυκατοικια του και περιμενα να τον δω…ημουν αγχωμενη και φοβομουν μηπως εμφανιστει η γυναικα του και με δει…σε καποια φαση μπηκα στο γραφειο του οπου ειναι και το σπιτι του μεσα και βλεπω μια κοκκινομαλα κοπελα εμφανισημη που μου ειπε κατι του στυλ εχουμε πολλη δουλεια εδω δεν μπορεις να περιμενεις αλλο εδω κανω κινηση να φυγω και ξαφνικα μπαινει ο πρωην μου κρυβομαιι λιγο στη γωνια και μολις κανει δυο βηματα βρισκω την ευκαιρια και το σκαω αλλα λεει οτι τελικα με ειδε και αυτο που θυμαμαι πολυ εντονα ειναι οτι ετρεχα να φυγω και αυτος με κυνηγουσε τον ενιωθα απο πισω μου να με ακολουθει ηθελε να με προλαβει αλλα εγω ετρεχα δεν γυριζα το κεφαλι μου πισω ωσπου σε καποια φαση γυρισα και τον κοιταξα και μετα απλα θυμαμαι οτι ξυπνησα….τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 14:17
   Σύνδεσμος

   Αν πιστεύεις συνειδητά ότι τον έχεις ξεπεράσει,σίγουρα το υποσυνείδητο σου έχει άλλη άποψη.το υποσυνείδητο σου τρέχει να φύγει μακριά του.η σκέψη του είναι αυτή που σε κυνηγάει.ο ίδιος αδιαφορει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 στο 15:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ειδα στον υπνο μου οτι ειχε ερθει κατω απο το σπίτι μου η πρώην μου και μου έγραψε σε εναν τζαμί η καθρέφτη κατι και χάρηκα , μολις ειδα αυτο που εκανε πηγα το διάβασα και της απάντησα απο κατω , ύστερα ηρθε το διάβασε , ξανα έγραψε κατι και εφυγε . Εχουμε χώρισει εδω και 2,5 χρονια , δεν είχαμε καιρο σχέση αλλα για εμενα ηταν κατι το ιδιαίτερο . Δεν θυμαμαι να την εχω δει στο ονειρο μου απο τοτε , καμια αυτο υο διάστημα ειμαι σε σχέση και ειμαι αρκετά καλα , και ερωτευμένος .

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 14:14
   Σύνδεσμος

   Ειδες τι σου εγραψε η απλά ηξερες ότι σου έγραψε κάτι;υποσυνείδητα η ψυχή σου δεν την έχει ξεπεράσει εντελώς αλλιώς θα σου φαινόταν αδιάφορο αυτό που έγραψε.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 στο 16:00
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Είδα ότι ο πρώην μου που έχουμε χωρίσει 2,5 χρόνια τώρα, ήρθε να πάρει κάτι πράγματα του και στο σπίτι ήταν μια φίλη μου που δεν μιλάμε πια με τον άντρα της και μόλις είδαν τον πρώην μου πήγαν να του μιλήσουν ενώ εμένα δεν μου μίλησαν καθόλου. Ο πρώην μου, μου έκανε πρόταση να είμαστε πάλι μαζί και να παντρευτούμε αλλά εγώ μετά από σκέψη τον απέρριψα και διάλεξα αυτόν που είμαστε μαζί τώρα. Μετά είδα ότι από τον καρπό μου έτρεχε αίμα γιατί κάπου είχα χτυπήσει και πήρα αυτόν που είμαι μαζί τώρα να του πω ότι διάλεξα αυτόν και αργότερα αφού είπα το όχι στον πρώην μου, αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε και οι δύο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 στο 19:26
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ανθουλα!!Το όνειρο εκτός από όνειρο υποσυνείδητου,δηλώνει επίσης ότι η ψυχή γρήγορα θα αποφασίσει με ποιόν θα είσαι!!Και επέλεξε εκείνον που έχεις τώρα!!Ο πρώην σου ανήκει οριστικά στο παρελθόν!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 στο 08:29
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!Εγώ έχω δει πολλά όνειρα με τον πρωην μου χθες είδα οτι του είπα “σ αγαπώ” και μου χαμογέλασε αυτός έχει σχέση.Τον Ιανουάριο είδα οτι με φίλησε,οτι ξαναειμασταν μαζί κ οτι μ έκανε πρόταση γάμου τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά?Ευχαριστώ!:)

  Απάντηση
  • Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 στο 11:18
   Σύνδεσμος

   Τώρα πια δεν θα είσαι μπερδεμένη. Θα σου βρω λύση εγώ. Το όνειρο είναι επιθυμίας ή αντίθετο. Δείχνει ότι δεν θα είστε πια ξανά μαζί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 13:18
  Σύνδεσμος

  Γεια σας..είδα στο ονειρο μ τον πρώην μου στο σπιτι του με μια κοπέλα με την οποια ειναι τωρα μαζι κ γω ήμουν πολύ στεναχωρημένη κ τους έβλεπα να γελανε κ να χαίρονται κ ξαφνικά είδα τη μητέρα του κ με αγκάλιασε κ κλαίγαμε μαζι..μετα από λίγο έφυγα κ γύρισα σπιτι μου στο δρομο όμως είδα τον καινούριο μου σύντροφο μέσα σε ένα αυτοκίνητο(ενώ μου είχε πει ότι δε θα έβγαινε)κ σήκωσε μια κοκκινη πετσέτα κ κρύφτηκε απο πίσω για να μη τον δω όμως εγω φώναξα οτι τον είδα κ σταμάτησε τ αυτοκίνητο κ ήρθε κ μου ζητούσε συγγνώμη όμως εγω του μίλησα άσχημα κ μπήκα στο σπιτι..εκεινος έμεινε ωρες απέξω κ μετα κάποιος μ είπε ότι πέθανε κ εγω έτρεξα γρήγορα εξω από τ σπίτι κ είδα ενα ασθενοφόρο κ είχαν βάλει τον νυν μ σε ένα κρεβάτι κ όταν είδα ότι όντως ήταν αυτός κ ήταν νεκρός άρχισα να κλαίω κ να του ζητάω συγγνώμη που τ μίλησα έτσι προηγουμένως…
  Ξερω ειναι λίγο μεγάλο αλλα με έχει μπερδέψει πολυ αυτο το όνειρο κ θα ηθελα μια γνώμη απο εσάς..ευχαριστω

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 14:26
   Σύνδεσμος

   Βάσει του άλλου ονείρου θέλεις να κλείσεις τον αισθηματικό τομέα και να ξεφύγεις από αυτά. Από την μια δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην, από την άλλη δεν έχεις αγαπήσει βαθιά τον νυν. Κάπου μέσα σου θέλεις να ξεφύγεις απ’ όλα αυτά. Υπάρχουν προοπτικές με τον νυν να υπάρξει συνέχεια, αλλά εσύ την θάβεις αυτή. Όμως, βαθιά μέσα σου δεν μπορείς να το δεχτείς αυτό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016 στο 13:28
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα. Ειδα οτι ο πρωην μου μου ελεγε οτι περιμενει την ουρανιτσα για να με δει αλλα του κεω εγ παλια καναμε παρεα με την ουρανιτσα οχι τωρα και μου κεει δεν πειραζει. Ειζαμε συναντηθτι σε ενα μερος οπως την πρωτη φορα που γνωριστηκαμε κι ηταν ντυμενος οπως τοτε σλλα δεν ξερω πως ειχα φτασει εκει.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016 στο 15:30
   Σύνδεσμος

   Η ουρανιτσα είναι υπαρκτό προσωπο?ουράνια δηλαδή έτσι?εν τέλη σου είπε “δεν πειράζει” με την έννοια οτι ακόμη και αν δεν ερθει η Ουρανίτσα θα σε δει?η με την έννοια οτι αν δεν ερθει δεν θα βρεθειτε?

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016 στο 17:01
    Σύνδεσμος

    βασικα ηταν πολυ παλια φιλη μου τωρα οχι δεν ξερω καν που βρισκετε και αυτος ουτε καν την ξερει. Δεν πολυκαταλαβα αλλα μαλλον αυτο οτι δεν θα βρεθουμε. Ναι ουρανια δηλαδη.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 11:06
     Σύνδεσμος

     Ουρανία: αυτή που προέρχεται από τον ουρανό, το διάστημα το σύμπαν. Δυναμική και μαχητική, έχει μανία να δίνει συμβουλές στους άλλους, με αποτέλεσμα να γίνεται, μερικές φορές, κουραστική. Μοιάζει πολύ απόλυτη, ξέρει όμως να γίνεται ευέλικτη όταν θέλει.η ουράνια εδώ είναι συμβολικό προσωπο.το όνειρο ειναι αντιθετο και δείχνει οτι εσύ νιώθεις πως ο πρωην σου,λόγω του οτι λαμβάνει λάθος συμβουλες απο αλλους,δεν κανει κινηση επανασύνδεσης.επίσης νιώθεις οτι αν λαβει μια σωστη συμβουλή θα αλλάξει στάση.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016 στο 14:49
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου…ναι το θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι μετα καθισαμε σε αυτοκινητο αγκαλια και ημουν σιγουρη για αυτο δλδ τον ηθελα αλλα θυμαμαι οτι τον αγκαλιασα τοσο σφιχτα γιατι ηταν κατι σαν φαση αποχαιρετισμου δλδ ενιωθα οτι θα εφευγε παλι για αυτο στο εγραψα νεκταρια μου ηθελα να δω αν ειναι επιθυμιας η αν οντως παιζει επανασυνδεση…

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 στο 15:01
  Σύνδεσμος

  Ειδα χθες ενα πολυ περιεργο ονειρο με τον πρωην μου…λεει οτι βρεθηκαμε καιρο μετα απο τον χωρισμο μας σε ενα εστιατοριο και αρχισαμε να μιλαμε με ρωτουσε τι εκανα ολο αυτο τον καιρο στη ζωη μου του ειπα οτι δουλευα σε μια εταιρια και ταυτοχρονα σε αλλο ενα εστιατοριο sushi και αντεδρασε καπως περιεργα σαν να ζηλευε με ρωτουσε λεπτομερειες και δυσανασχετουσε…αυτος παλι δεν μου ειπε σχεδον τπτ για αυτον παρα μονο οτι την επομενη μερα θα πηγαινε ενα επαγγελματικο ταξιδι στην πολωνια(στην πραγματικοτητα οντως αυριο θα βρισκεται εξωτερικο για δουλειες) τον ρωτησα αν ειχε ξαναπαει και μου ειπε ναι και μετα θυμαμαι οτι πρεπει να καθομασταν σε αυτοκινητο και του ειπα να τον παρω αγκαλια τον εσφηξα παρα πολυ και κρυφα εκλαψαα χωρις να με δει αν θυμαμαι καλα του ειπα οτι μου ελειψε και αυτος μου ειπε κατι του τυπου:”ειναι και τρυφερο το πλασμα μου”….τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 στο 15:13
   Σύνδεσμος

   Αν καθίσατε πράγματι σε αυτοκίνητο θα ξανασμίξετε. Αν ένιωθες ότι ήσουν σε ένα αυτοκίνητο μαζί του χωρίς να είσαι σίγουρη, δηλώνει ότι είναι όνειρο επιθυμίας ή εμμονικό ότι είσαι προσκολλημένη σ’ αυτή τη σχέση και δεν μπορεί η ψυχή να διακρίνει την πραγματικότητα από τη φαντασία.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 στο 17:44
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, η μήτερα μου είδε στο όνειρο της τον πρωην μου ο οποίος της είπε οτι τον ακολουθούμε παντου και οτι δεν θέλει σχέση και ήταν νευριασμενος!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 στο 21:00
   Σύνδεσμος

   Η μητέρα σου νιώθει οτι ασχολείσαι πολύ με τον πρωην σου και οτι αυτό τον ενοχλεί.νιώθει οτι και εκείνη έχει επηρεαστεί απο αυτήν την κατάσταση.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 στο 22:17
    Σύνδεσμος

    Το θεμα ειναι ομως οτι η μήτερα μου δεν έχει ασχοληθεί, μια φορά τον γνωρισε και απο εκει και περα αφου χωρισαμε δεν ασχολήθηκε ούτε με ρωτησε για αυτόν…

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 στο 22:26
     Σύνδεσμος

     Πως είναι το μικρο όνομα του πρωην σου?ίσως είναι συμβολικό και δεν έχει σχέση με αυτον το όνειρο.

     Απάντηση