Όταν δούμε ότι κάνουμε σεξ με τον πρώην μας είναι υπολείμματα απο την παλιά ζωή διασκορπισμένα που βγαίνουν στην επιφάνεια και μας ταλαιπωρούν τώρα. Σημάδι ότι δεν τον έχουμε ακόμη ξεπεράσει. Όμως είναι και η προειδοποίηση του νου μας ότι ζητά να σβήσει αυτά τα δεδομένα, αυτά που έχουμε βιώσει μαζί του. Αν αυτό το όνειρο μας δώσει χαρά τροφοδοτούμε το υποσυνείδητο να το ξαναονειρευτεί. Αν όχι, τότε το αηδιάζουμε και μπορεί να μας εγκαταλείψει. Αν μας κάνει να ελπίζουμε σε μια νέα επανασύνδεση, μόνο οι εμπειρίες μένουν. Αν όμως τις αρνούμαστε το αποτέλεσμα είναι να μην μας
ξαναενοχλήσουν πια. Αν ξαναδούμε τέτοιο όνειρο θα πρέπει να το προσπεράσουμε σαν να μην το είδαμε, να μη μας αγγίξει. Ξέρουμε καλά ότι δεν θα γίνει πια πραγματικότητα εφόσον έχουμε χωρίσει. Αν όμως δεν προλάβαμε να είχαμε σεξουαλική σχέση μαζί του, τέλειωσε δηλαδή αυτή η σχέση πριν κάν δημιουργηθεί σχεδόν, είναι ένα ειδικό όνειρο που μας δείχνει πώς θα ήταν η εμπειρία αν την βιώναμε. Και σ’ αυτή την περίπτωση η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι ανάλογη.

Πρώην σύντροφος

69 σχόλια στο Πρώην σύντροφος

 • Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 στο 11:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  Είδα στο όνειρα που σχετίζονται κάπως
  Στο πρώτο ξύπνησα και μετά κοιμήθηκα πάλι και είδα το δεύτερο.
  Αφορούσε τον πρώην μου,ας τον πούμε Γιώργο.
  Τον οποίο μένουμε στην ίδια πόλη και σε λίγες μέρες κλείνουμε χρόνο που έχουμε χωρίσει,τον έβλεπα σπάνια πολύ σπάνια και εδώ και κάτι παραπάνω από παντού τον βλέπω όλη μέρα συνέχεια.
  Και στον ύπνο και στον ξύπνιο.
  Ένα όνειρο που μου είχε κάνει εντύπωση την πρώτη φορά που τον είδα μετά από πάρα πολύ καιρό είχα δει στον ύπνο μου ότι τον φιλούσα και είχε κατακόκκινο αίμα στα χείλη του ,κοιταχτηκαμε ψιλοχαμογελασε και κατέβασε το κεφάλι.
  Λοιπόν το πρώτο όνειρο
  Ήμουν σε ένα σπίτι το οποίο είναι στο σημείο που είναι το δικό του αλλά διαφορετικό σπίτι ανεβαίνω κάτι σκάλες ήταν τα αδέρφια του κάτω τα οποία δεν ήταν τα ίδια ήταν άλλοι άνθρωποι με σταματάει στη σκάλα ο ένας αδερφός του και μου λέει Νίκος ( δεν τον λένε έτσι) και μου δίνει το χέρι του.
  Ανεβαίνω πάνω στο δωμάτιο του πρώην στο οποίο βλέπω μια κοπέλα αυτός ήταν στο διάδρομο ,συστήνονται μαζί της και κάτι μου θυμίζει.μετα το πρόσωπο της άλλαξε μια ήταν μιας γνωστής μου.
  Πήγαμε και οι τρεις βόλτα.
  Ήθελα να μείνουμε εγώ κ αυτός και όντως ξαφνικά με πούμε μόνοι αλλά μετά από λίγο εξαφανίζεται αυτός και τον έψαχνα.
  Να σημειώσω πως στο σπίτι υπήρχε ένα σκυλάκι μικρό και μαζί και το δικό μου σκυλί που όντως έχω στην πραγματικότητα και σκεφτόμουν ότι έχουμε κάτι κοινό.
  Πάω κάτω από την πολυκατοικία μήπως τον δω και ήταν μπροστά δεξιά στην κεντρική πόρτα μια γάτα πάνω σε μια κόκκινη μαξιλαρα σαν άγαλμα δεν κουνιόταν.δεν την πλησίασα έφυγα.
  Μετά τον βλέπω να μπαίνει στην πολυκατοικία με μια άλλη κοπελα.,και μετά απο αυτόν μπήκε η αδερφή του (η οποία είχε διαφορετικό πρόσωπο) μαζί με μια κοπέλα με ροζ μαλλιά ( γνωστή μου) εγώ είχα ήθελα να μάθω τι γίνετε.
  Ξαφνικά βρίσκομαι σε ένα τραπέζι απέναντι από το σπίτι του( υποτίθεται εκεί ήταν το σπίτι μου) έξω στην αυλή με την πρώτη κοπέλα που τον είδα μαζί και με την κοπέλα με το ροζ μαλλί η οποία μας είπε ότι την λένε Περσεφόνη( στην πραηματικοτητα δεν την λένε ετσι) και ξαφνικά το μαλλί της γίνεται μακρύ μαύρο μπούκλες,και τους έλεγα την ιστορία μας.
  Και μου έλεγαν όντως,και ποια κοπέλα είναι αυτή που μπήκαν μαζί και τέτοια.

  Το δεύτερο όνειρο τώρα
  Είμαι πάλι στο σπίτι εκείνο που ήταν απέναντι απτό δικό του και κοιτάζαμε απτό παράθυρο με μια φίλη μήπως τον δούμε.
  Βλέπουμε δύο κοπέλες μια ξανθιά μια μελαχρινή να κάθονται με δύο άτομα,εγώ ψιλοτρελαθηκα ποια είναι τώρα αυτή και ξαφνικά βλέπω ότι ήταν ένας άλλος πρώην όχι ο Γιώργος
  Μου λέει η κοπέλα ότι στου Γιώργου το σπίτι όλα τα παράθυρα είναι πάντα κλειστά και δεν μπορεί να δει τίποτα.
  Μετά είναι διαπαρτα.
  Είδα κάποια χρήματα εικοσαρικα πενηνταρικα χάρτινα τα οποία πήγα να δώσω σε μια κοπέλα να πληρωθεί για κάτι μια τα πήρε ο αέρας και τα μάζευε.
  Μετά ένα παιδί γνωστός ο οποίος με φλέρταρε και φάνηκε να μου αρέσει και μένα αλλά σκεφτόμουν τον πρώην τι γινόταν στο πρώτο όνειρο.
  Και εκεί ξύπνησα.

  Συγνώμη για το τεράστιο κείμενο,ελπίζω να υπάρχει εξηγηση!!
  Ευχαριστώ πολύ!!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 στο 10:23
  Σύνδεσμος

  Καλημερα Νεκταρια. Εβλεπα ονειρα σημερα με τον Α που έχουμε χωρίσει υποτίθεται εδώ και ενα μήνα αλλά αυτός εξακολουθεί να μου μιλάει και να εχει μια περιεργη στάση παρόλο που τον πικάρω συνέχεια… Χτες ειπε θα ερθει να τα πούμε και απο κοντά.

  Ημασταν κάπου εξω ηταν βράδυ και θα πηγαιναμε σε ενα κυλικειο να πάρουμε καφέ. Ημουν εγώ με μια κοπέλα που στο ομειρο την ήξερα και αυτός περπάταγε με μια άλλη διπλα που την ηξερα και αυτήν υποτίθεται. Οπως πηγαίναμε, αυτός κατι λέει με την άλλη και ξαφνικά στρίβουν σε ενα δρόμο για να πάρουν άλλη διαδρομή υποτίθεται και να έρθουν στο καφέ. Εγώ το είδα αυτό και νευρίασα, είπα στην άλλη ορίστε είδες τι κάνει, τα συνηθίζει αυτά να κάνει ο,τι του ερθει. Θύμωσα τόσο που δεν ήθελα να πάω στο καφέ και έκανα μεταβολή. Τότε η κοπέλα προσπάθησε να με ηρεμήσει και μου λεγε να πάω και να μη κανω φασαρίες. Την άκουσα και αν και νευριασμένη γύρισα και φτάσαμε στο καφέ. Ηρθανε και ο Α με την άλλη αλλά αυτος δεν μου δινε σημασία. Νομίζω παράγγειλα καφέ αλλά δεν ήπια τους πήραμε στο χέρι. Μετά σε άλλη φάση του ονείρου πάλι νύχτα, είμαστε κάπου σε αγνωστο χώρο με άγνωστο κόσμο και υποτίθεται με αυτόν είχαμε ξεκινήσει να πάμε καπου με αμάξι (αλλά δεν μας θυμάμαι σε αμάξι). Παρόλο που ηταν νύχτα αυτός πρότεινε να πάμε Πάτρα (έμενε εκεί παλιά). Με ρώτησε μπροστά στους άλλους Γ πάμε Πάτρα; Εγω αρνήθηκα, ήταν αργά και δεν ηθελα να πάω επειδή του ήρθε αυτού έτσι στο μυαλό ξαφνικά. Τότε αυτός απευθύνθηκε σε μια αλλη, την Ε (ειναι γνωστή μου στην πραγματικότητα αλλά αυτός δεν την γνωρίζει). Της λέει Ε παμε; Ναι είπε αυτή. Όποια κάτσει, είπε αυτός! Τότε εγώ θιγμένη, βγήκα εξω με κάποιους άλλους να φύγουμε αφού αυτός θα πηγαινε με την Ε. Θυμάμαι ημουν ξυπόλητη και έξω φόρεσα καλτσάκια και κατι αθλητικά που έχω! Μίλαγα με εναν αγνωστο και μου λεγε οτι δεν έχει ξαναδει τετοια πραγματα. Τότε βγήκε εξω και η Ε και κατευθύνθηκε προς το δρόμο αυτός δεν θυμάμαι να ήταν μαζί.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 στο 12:29
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει να φύγεις μακριά. Μην ζητήσεις επανασύνδεση. Θα γίνει το ίδιο σκηνικό. Καλύτερα μόνη, παρά με μια λάθος σχέση. Ο άγνωστος είναι η πείρα που θα αποκτήσεις κατόπιν και θα πεις τι πράγματα είναι αυτά;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 στο 21:55
    Σύνδεσμος

    πωπω την άλλη μέρα κιόλας βρεθήκαμε και κατέληξα να τον βρίζω σε έξαλλη κατάσταση. Αυτός δεν με έβρισε ούτε μια φορά ήταν ήρεμος και το άλλο πρωί μου έστειλε και καλημέρα και με ξανάβαλε στο fb που τον είχα διαγράψει. Μετά απο αυτό δεν ξέρω τι να κάνω και γι’αυτό τον αγνοώ και δεν απαντώ.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 στο 10:20
     Σύνδεσμος

     Η ψυχή σου θα σου υποδείξει αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Αν πραγματικά σου άρεσε, δεν θα είχες τη δύναμη να τον βρίσεις.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 στο 10:42
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,

  ονειρεύτηκα ότι ο πρώην μου παντρεύτηκε με μια κοπέλα τελείως διαφορετική από το γούστο του και εμένα που είμαι ξανθιά και μινιόν, εκείνη ήταν παρα πολύ ψηλή και μελαχρινή. Τους είδα μαζί και από διάφορες φωνές άκουγα ότι την παντρεύτηκε επειδή αναγκάστηκε και όχι από συνειδητή επιλογή. Θα μπορούσατε παρακαλώ, να μου πείτε εάν σημαίνει κατι αυτό το όνειρο;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 στο 12:17
   Σύνδεσμος

   Αν έχεις ψυχική σύνδεση με το άτομο αυτό, τότε όσα είδες είναι αληθινά. Στην αντίθετη περίπτωση είναι σκέψεις ή φοβίες που έχεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 16:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα. Ειδα στον υπνο μου τον πρωη μου. Εχουμε πολυ καιρο να μιλησουμε κ την τελευταια κινηση την εκανε αυτος. ( εγω δεν απαντησα στο μηνυμα του) ειδα αρχικα οτι περασα απο μια καφετερια και ηταν εκεινος εκει και με ειδε και περιμενε να του μιλησω αλλα δεν το εκανα. Μετα βρεθηκαμε σε ενα μεγαλο σπιτι πολλα ατομα που δεν ηξερα εγω κανεναν. Μιλησουσα με μια κοπελα οπου στην τελικα ο ενας την επεσε στον αλλον με αποτελεσμα να δουνε πολλα τα ματια μου. Μετα απο λιγο με ειδα εμενα να τρεχω στο αμαξι μου κλαιγοντας και φωναζοντας και αυτος απο πισω μου να προσπαθει να με προλαβει τρεχοντας αλλα δεν μπορουσε να ανοιξει την πορτα και την τραβουσε με πολυ δυναμη! Τι να καταλαβω?? Τι πρεπει να καταλαβω??

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο 11:28
   Σύνδεσμος

   Έχω την εντύπωση ότι αυτό το έχεις ξαναγράψει. Νομίζω ότι έδωσα απάντηση. Κοίταξέ το κι ενημέρωσέ με.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  Ειδα ενα έντονο όνειρο με εναν παλιό μου πρώην τον Χ. Αυτός ζεί σε άλλη πόλη μακριά, αλλά στο όνειρο λέει είχαμε βρεθεί στην πόλη που ζεί οχι αυτός, αλλα ο τελευταίος πρώην μου ο Γ. Σαν να μου είπε “να βρισκόμαστε εδώ αφού ειναι στο δρόμο σου όταν ανεβαίνεις προς εμένα”. Περπατάγαμε με αγκάλιαζε, υπήρχε ερωτική διάθεση, είχαμε πάει να νοικιάσουμε ενα δωμάτιο λέει γιατι θα μέναμε λίγο εκεί… πήγε αυτός να βρεί τη σπιτονοικοκυρά να κανονίσει το δωμάτιο που θα μέναμε! Θυμάμαι με αγκάλιαζε απο πίσω και έπιανε το δεξί μου στήθος πάνω απο τα ρούχα!. Αυτό το έκανε δυο φορές στο όνειρο! Ηταν πολύ ευδιάθετος και παιχνιδιάρης όπως ήταν ο Γ σαν χαρακτήρας (ενώ στην πραγματικότητα είναι πιο βαρύς σαν τύπος). Περπατάγαμε λοιπόν σε εκείνη την πόλη και βρεθήκαμε σε ενα λούνα πάρκ. Μου έδειξε σε ενα παιχνίδι ενα αγοράκι που φλέρταρε ενα κοριτσάκι και σαν να μου είπε οτι “νά τα αγόρια κάνουν την κίνηση οταν τους αρέσει ενα κορίτσι”… τι σημαίνει;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:28
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι αφού και οι δύο είναι πρώην για την ψυχή σου γίνονται ένα. Ένα και το αυτό. Τις ίδιες καταστάσεις σου έχουν δημιουργήσει και οι δύο, στο ίδιο σημείο του υποσυνείδητου βρίσκονται και γίνανε ένα. Δεν ξεχωρίζουν οι προσωπικότητές τους.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:44
    Σύνδεσμος

    Και οι δύο απο άλλες πόλεις, σχέσεις εξ’αποστάσεως, με το ίδιο αδιέξοδο αποτέλεσμα.,.το δεξί στήθος τι συμβολίζει άραγε;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:06
     Σύνδεσμος

     Επειδή έγινε από αυτόν δεν έχει τόσο σημασία για να το λάβεις υπόψη σου. Για να έχει μια σχέση βασιμότητα πρέπει να σε αγκαλιάσει από το αριστερό.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:28
  Σύνδεσμος

  Πηγα στο σπιτι του πρωην αμτρα μου.Ηταν πολυ διαφορετικο ολα τα επιπλα τα ειχε αλλαξει. Αυτος ητανε πολυ ευγενικος και για πρωτη φορα μπορεσαμε να μιλησουμε πολιτισμενα για ασχετα πραγματα δηλαδη οχι για το παιδι. Ενιωθα αυξημενη σεξουαλικη ελξη και σκευτομουν οτι αφου εβαλε μυαλο να τα ξαναβρουμε αλλα τι θα γινει με τον συζηγο και τον γιο μου. Η κορη μου ηταν ξαπλωμενη στο κρεβατι της το οποιο ηταν σκεπασμενο με σεντονια. Της λεω Αγγελικη κανε μου εναν καφε αυτη ειπε ναι αλλα δεν μου εκανε

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:46
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο αντίθετο της πραγματικότητας που ζεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 στο 03:10
  Σύνδεσμος

  Γεια σας την Πέμπτη νμζω είδα αυτό το όνειρο
  Είδα τον πρώην μου(αγγελος)!! Μόνο που κάτι γινόταν είμασταν με παρέα νμζω αλλά δύο αγόρια και μια κοπέλα(μαρια) η οποία ήταν η πρώην κολλητή μου η οποία τώρα τα έχει με τον συγκεκριμένο πρωην!!! Ειδα οτι ηταν απογευμα προς βραδυ και ημασταν στο σπίτι μου αλλά βγαίναμε προς το πεζοδρόμιο όπου κάτι παθαίνει ο άγγελος και είναι ετοιμοθάνατος εγώ με ένα από τα αγόρια ο οποίος φορούσε μαύρα στεκόμαστε όρθιοι στη καγκελόπορτα ενώ οι υπόλοιποι φωνάζανε καλέστε ασθενοφόρο εγώ όμως βαριόμουν και δεν ήθελα να καλέσω το 166 αλλά μετά το έκανα όμως έκανα λάθος τον αριθμό και έγραψα 186 και είπα ουπς έγραψα λάθος τον αριθμό. Αφού το καλέσαμε ο άγγελος ζει και δεν έχει πάθει τίποτα αλλά είναι εξαφανισμένος και εγώ με τον τύπο με τα μαύρα είμαστε ακόμη στη καγκελόπορτα ώσπου εμφανίζεται ένας άντρας αστυνομικός γεμάτος νεύρα και μας φώναζε επειδή καλέσαμε ασθενοφόρο και δεν βρήκαν κανέναν μετά από λίγο όμως κάτι του είπα και αυτός ηρέμησε και μου είπε οο εντάξει μου έδωσε το χέρι του και έφυγε και εγώ με τον τύπο με τα μαύρα νομίζω μπήκαμε μέσα στο σπίτι μου.

  Αυτό ήταν

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:10
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ο ηθικός σου κόσμος αντιδρά που δεν άφησες να πεθάνει. Να τον ξεπεράσεις δηλαδή. Έκανες τα πάντα να μην πάρετε το ασθενοφόρο, αλλά δεν άφησες να πεθάνει. Από τη μία σε πίκρανε που σε άφησε για την φίλη σου, είναι φανερό αυτό. Πρώην φίλη που τα έχουν μαζί τώρα και όλα τα συναισθήματά σου μαυροφορούν. Κάνεις μια καθυστέρηση μέσα σου και δεν αποφασίζεις να το τελειώσεις. Όμως, δεν κάνεις και κάτι να το διατηρήσεις. Το αφήνεις να φύγει μόνο του. Η αντίδραση από τον ψυχικό σου κόσμο είναι έντονη που δεν κάνεις κάτι ή να διατηρήσεις αυτή τη σκέψη ή να τον ξεπεράσεις εντελώς.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 στο 21:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα την πρώην κοπέλα μου (χωρισμένος μαζί της 6 χρόνια, έχει παντρευτεί ενα χρόνο τώρα κι είναι σε συνολική σχέση 5 χρόνια ). Ήρθε με τον άντρα της, τον χώρισε μπροστά μου και αφού εκείνος αποχώρησε στεναχωρημένος, με πήρε απ’το χέρι και είπε πως μ’αγαπά. Εγώ αποσβολωμένος την ακολούθησα σε ένα σύντομο ταξίδι με τρένο , όπου στο τέλος της διαδρομής πλήρωσε εκείνη τον λογαριασμό γιατί εγώ δεν είχα χρήματα. Ήμουν αποφασισμένος να της πω ο,τι έχω προχωρήσει και ο,τι είμαι με άλλον άνθρωπο εδώ και μήνες(αλήθεια είναι αυτό και με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο) άλλα μάλλον έδειξε να με συγκίνησε γι’αρχή η κίνηση της και έτσι έψαχνα την κατάλληλη στιγμή. Ταυτόχρονα όμως ένιωθα κολακευμένος και σκεπτικός. Βρεθήκαμε σε ένα χώρο με κόσμο γνωστούς και αγνώστους, έδειχνε να θέλει άμεσα να ξαναφτιάξει τη ζωή μαζί μου. Όταν λοιπόν έκανα την κίνηση να της εξηγήσω μάλλον κατάλαβε τι ήθελα να της πω και δεν με άκουσε . Έδειξε πολύ νευριασμένη και μπήκε στο μπάνιο. Μια άγνωστη έγχρωμη κυρία τράβηξε την κουρτίνα και φάνηκε να είναι γυμνή με τρεχούμενα νερά πάνω της ενώ ταυτόχρονα την προέτρεπε να βρει έναν άλλο να μας αντικαταστήσει ερωτικά. Ένιωσα το συναίσθημα της δικαιοσύνης απ’τη πλευρά μου γιατί φάνηκε πως κάποια πλεκτάνη στηνόταν! Στην επόμενη σκηνή αφού είδα τους γονείς της να παίρνουν μαζί τις βαλίτσες και εκείνη και ν’αποχωρούν, δύο σκύλοι που δεν έβλεπα με δάγκωναν αργά και σταθερά μ’ενα σχετικά υποφερτό πόνο (αν και φώναξα). Στο τέλος προσπαθούσα να γυρίσω πίσω και στη διαδρομή έβλεπα με περίσσια βοήθεια παλιούς γνωστούς να μου φέρνουν βαλίτσες και καπέλα που ξεχνούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:16
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι κατά βάθος ένα τέτοιο όνειρο σε δικαιώνει. Ήταν όνειρο επιθυμίας λοιπόν. Ήθελες να την δεις να σέρνεται στα πόδια σου και εσύ να την αρνείσαι. Είναι εκδικητικό όνειρο ικανοποίησης. Αν ήταν μεγάλη αγάπη θα γινόταν αυτό πραγματικότητα ή θα είχες αντιληφθεί πραγματικά ότι μετάνιωσε που παντρεύτηκε, δεν περνά καλά στο γάμο της και δεν σε έχει ξεπεράσει. Όμως κατά μεγάλο ποσοστό αυτό δεν αληθεύει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 στο 16:43
  Σύνδεσμος

  Πριν δυο εβδομάδες έστειλα μήνυμα στον πρώην μου ζητώντας του συγγνώμη για τον τρόπο που χωρίσαμε χωρίς φυσικά να έχω βλέψεις για κάτι άλλο μετά από 4 χρόνια (το έκανα απλά γιατί το είχα βάρος μέσα μου και του το χρωστούσα) και μου είπε ότι σε δυο μήνες παντρεύεται φυσικά και εκεί (στην συγγνώμη) έληξε και η συνομιλία μας δείχνοντας μου με τον τρόπο του ότι είναι ακόμα θυμωμένος μαζί μου. Τώρα στο όνειρο το οποίο είδα βράδυ Πέμπτης ξημερώματα Παρασκευής. Ήμασταν λέει στο πατρικό μου (εγώ, η μητέρα μου και οι αδελφές μου δεν μένουμε πια εκεί) εγώ, η μητέρα μου και οι αδελφές μου, ο χώρος ήταν όπως όταν μέναμε εκεί. Καθόμασταν στο σαλόνι (απ ότι θυμάμαι είχαμε κλειστά πατζούρια, δεν είχε ιδιαίτερο φωτισμό) όπου ήρθε και ο πρώην μου, δεν ξέρω γιατί ήρθε, όμως ίσχυε η πραγματικότητα. Ήταν χαμογελαστός αλλά συγκρατημένος, με κοιτούσε με αγάπη και νοσταλγία. Καθόμασταν μιλούσαμε μάλλον αλλά δεν θυμάμαι τι λέγαμε, μάλλον όχι κάτι σημαντικό. Εγώ έβλεπα μόνο αυτόν οι άλλοι ήξερα ότι υπάρχουν στο χώρο. Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό μου και ήταν ο μπαμπάς μου δεν θυμάμαι να το σήκωσα, ίσως χτύπησε κάποια στιγμή και το κουδούνι του σπιτιού αλλά δεν είδα να ήρθε κάποιος. Μετά θυμάμαι πήγα στο δωμάτιο μου και άλλαξα το λευκό μπλουζάκι που φορούσα και έβαλα ένα κόκκινο χωρίς να θυμάμαι τον λόγο. Έπειτα βρεθήκαμε εγώ και αυτός σε έναν άλλο χώρο σαν παλιό πλυσταριό έμοιαζε, δεν θυμάμαι να είχε πράγματα μέσα. (Είχα όμορφη αίσθηση σε όλο το όνειρο και ένοιωθα ερωτευμένη και χαρούμενη που τον ξαναείδα και ήταν εκεί κοντά μου, τα ίδια εισέπραττα και από την πλευρά του ένοιωθα που ΄΄χαιρόταν΄΄ που με παίδευε χωρίς να ειπωθούν λόγια και χειρονομίες. Ήξερα όμως σχεδόν σε όλο το όνειρο ότι είναι έτοιμος να αρραβωνιαστεί) Το μόνο που είχε και το είδα ήταν ένας μονός χτιστός νιπτήρας από αυτούς των παλιών χρόνων που ήταν επενδυμένος με λευκά πλακάκια με όμορφα μπλε έντονα σχέδια σε πολύ καλή κατάσταση, αντίθετα με τον υπόλοιπο χώρο. Εκεί έπλυνα τα χέρια μου και μου είπε κάτι που δεν θυμάμαι ακριβώς, Ξαφνικά βρέθηκα στον αρραβώνα του. Ήταν σε ένα μαγαζί σαν τα καφενεία των χωριών που τα έχουν όλα μέσα και καφέ και φαγητό. Το μαγαζί ήταν ένας ενιαίος χώρος που χώριζε κάπως το καφέ με το μεζεδοπωλείο μόνο η διάταξη των δωματίων, δεν ήταν πολύ προσεγμένο, με παλιά έπιπλα. Το μπροστινό τμήμα ήταν σαν καφετέρια είχε τηλεόραση και κάποια καναπεδάκια με 3-5 άτομα που δεν έκαναν φασαρία ή κάτι τέτοιο αλλά μου φάνηκαν κάπως να είναι εκεί ενώ λίγο πιο πέρα γινόταν δεξίωση αρραβώνα. Εμείς καθόμασταν στο άλλο μισό του μαγαζιού όπου σέρβιραν φαγητό, ο χώρος ήταν στενόμακρος με δυο σειρές τραπέζια που χωρούσαν ισα ισα. Στην πλευρά του εσωτερικού τοίχου ήταν ένα μεγάλο τραπέζι που καθόμουν εγώ και η μαμά μου (την οποία δεν έβλεπα αλλά ένοιωθα) και στην πλευρά του εξωτερικού τοίχου και απέναντι μας είχε τρία τραπέζια ένα μικρό τριών ατόμων ακριβώς απέναντι μου όπου κάθονταν η μαμά του (καλά ντυμένη, την οποία στην πραγματικότητα δεν είχα γνωρίσει στα 4 χρόνια της σχέσης μας, παρά μόνο από φωτογραφίες) φάτσα σε μένα από τα δεξιά μου – αριστερά της ήταν ο πρώην μου που τον έβλεπα προφίλ (με κοστούμι σκούρο και λευκό πουκάμισο δεν θυμάμαι βέρες σε κανέναν από τους δυο) και αριστερά μου – δεξιά της ήταν η μέλλουσα αρραβωνιαστικιά που εγώ την έβλεπα προφίλ (η οποία φορούσε καθημερινά ρούχα πολύ απλά σε γκρι μπεζ τόνους και τα μαλλιά της ήταν κοντά κουτσουρεμένα και πιο ανοιχτά από ότι στ αλήθεια, στην πραγματικότητα υπόθετο ποια παντρεύεται και είδα αυτήν δεν ξέρω σίγουρα αν είναι αυτή). Πίσω από τον πρώην μου και είχε ένα τραπέζι 6 ατόμων που υπήρχαν όμως δεν τους έβλεπα το ίδιο και πίσω από την αρραβωνιαστικιά. Καθ’ όλη την διάρκεια που ήμαστε εκεί ο πρώην μου είχε στραμμένο το βλέμμα του πάνω μου με κοιτούσε μέσα στα μάτια σαν να υπήρχα μόνο εγώ εκεί γι αυτόν, ενώ η μάνα του μου έριχνε που και που κανένα θανατηφόρο βλέμμα, η αρραβωνιαστικιά ήταν σαν να υπήρχε απλά στον χώρο. Μια συνέχεια του χώρου που καθόμασταν με μικρά δωματιάκια δεξιά και αριστερά ήταν το wc, από εκεί κάποια στιγμή ερχόταν η αρραβωνιαστικιά τρώγοντας ένα στρόγγυλο κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής. Σε ανύποπτο χρόνο έσπασε η καρέκλα που καθόμουν δεν ένοιωσα να έπεσα ούτε τρόμαξα ή ταρακουνήθηκα, απλά το κατάλαβα, το κατάλαβε και ο πρώην μου. Άρχισα να ψάχνω καρέκλα σε αυτές που είχε δίπλα στην μαμά μου, υπήρχε ένας σωρός από σάπιες και σπασμένες καρέκλες, στην μια έλειπε η θέση, άλλες είχαν σπασμένα πόδια όλες διαφορετικές μεταξύ τους, μου έδειχνε η μαμά μου που να ψάξω αλλά όλες ήταν ακατάλληλες. Ένοιωθα πως και ο πρώην με το βλέμμα του έψαχνε μια καρέκλα για να βρω και κάπως με βοηθούσε ας πούμε, χωρίς να πλησιάσει ιδιαίτερα απ ότι θυμάμαι. Ήρθε η μάνα του κάποια στιγμή δίπλα μου και διακριτικά μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ψάχνω και ότι ίσως ήρθε η ώρα να φύγω. Εγώ δεν ήθελα να φύγω όμως και συνέχισα να ψάχνω, κάποια στιγμή ο πρώην μου, μου δείχνει κάποιες κόκκινες πλαστικές καρέκλες σε καλή κατάσταση λίγο πιο πέρα, ήθελε και αυτός να μείνω και το έδειχνε. Πήγα να πάρω, όμως δεν θυμάμαι αν πήρα ή αν κάθισα τελικά. Ξαφνικά είδα την κολλητή μου που προφανώς ήταν και αυτή εκεί, την είδα σε έναν άλλο χώρο εκεί κοντά μαζί με μένα όρθιες να μου λέει πως πρέπει να φύγουμε, την ρωτάω γιατί και της λέω ότι εγώ δεν θέλω να φύγω και μου λέει τι να κάνουμε άλλο εδώ ότι ήταν να δω το είδα και της λέω τι εννοείς και μου απαντά ότι αυτός ενώ αρραβωνιαζόταν σε κοιτούσε συνέχεια και ότι αυτό αυτής της φτάνει. Τελικά δεν ξέρω αν φύγαμε ή αν μείναμε πάντως της είπα ότι και μένα αυτό μου φτάνει και μετά ξύπνησα. Συγγνώμη για την τεράστια αφήγηση αλλά θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια σχεδόν του ονείρου ήταν έντονο και δεν μου άφησε άσχημο συναίσθημα κάθε άλλο. Ελπίζω να λάβω άμεσα απάντηση γιατί ήταν τόσο έντονο που με αναστάτωσε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:20
   Σύνδεσμος

   Δηλαδή είναι αρραβωνιασμένος στ’ αλήθεια με άλλη;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 21:40
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου, δεν ξέρω αν έχει αρραβωνιαστεί σαν διαδικασία, μου είχε πει πως παντρεύεται σε 2 μήνες. Σου έχω στείλει 2 όνειρα που τα είδα μέσα σε μια εβδομάδα (αυτό και το προηγούμενο πάλι στο ίδιο λήμμα είναι αυτό που είναι κάτω απο αυτό το όνειρο) και τα είδα λίγες μέρες πριν ξανά επικοινωνήσει μαζί μου και μου ζητήσει ο πρώην μου να βρεθούμε… Κάτι που δεν έγινε τελικά γιατί απ’ ότι φάνηκε το κατάλαβε η μέλλουσα και είχαμε διάφορα… μετά την επικοινωνία μου με την μέλλουσα είδα και το τρίτο όνειρο που σου έστειλα στο λήμμα γάμος και μου το εξήγησες σήμερα και αυτό… Μπερδεμένα πράγματα…

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:13
     Σύνδεσμος

     Σε βασανίζει αυτή η κατάσταση, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι από τη στιγμή που χωρίζεις ή φεύγεις όποια κι αν είναι η αιτία είναι ελεύθερος. Τον παραχωρείς σε άλλη. Είσαι υπεύθυνη γι’ αυτό. Δεν υπάρχουν γιατί εδώ, ούτε να τον διεκδικήσεις. Άρα, όλα αυτά τα όνειρα είναι οι καταστάσεις που σε έχουν οδηγήσει στο μπέρδεμα και το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Αφού υπάρχει άλλη πρέπει να κάνεις πίσω. Άλλωστε, εσύ τον άφησες. Θα μου πεις υπήρχε λόγος. Όμως η μοίρα τα φέρνει έτσι ώστε να τακτοποιούνται οι καταστάσεις όπως πρέπει. Έπρεπε να φύγεις για να γίνει αυτό που έγινε. Ίσως υπάρχει για σένα κάτι άλλο. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ξεκολλήσεις και να το αναζητήσεις. Όσο στεναχωριέσαι δεν τον φέρνεις πίσω και μεγαλώνεις τις τύψεις σου , αρρωσταίνοντας την ψυχή σου. Δεν πειράζει. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν ήταν τυχερό. Δεν ξέρεις όμως τι θα βρεις. Θα σου πω μια ιστορία. Κάποτε μια κοπέλα είχε ένα κόσμημα. Το άφησε κάπου και της το κλέψανε. Υπέφερε, το ζητούσε,. αλλά δεν της το δίνανε. ΄Μια στιγμή εκεί πια που έπαψε να το ζητά βρήκε ένα άλλο και διαπίστωσε ότι ήταν πολύ πιο όμορφο απ΄αυτό που έχασε. Ψάξε λοιπόν το νέο κόσμημα.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 στο 01:26
  Σύνδεσμος

  Με τον πρώην μου ήμασταν μαζί 4 χρόνια, για λόγους που δεν θα αναφέρω τώρα κάποια στιγμή απλά εξαφανίστηκα, Τώρα μετά από 4 χρόνια και μη αντέχοντας άλλο το βάρος της πράξης μου στις 1 Αυγούστου του έστειλα μήνυμα συγχώρεσης και ας πούμε πως μου την έδωσε. Μου είπε επίσης ότι παντρεύεται σε δυο μήνες. Φυσικά δεν ξαναμιλήσαμε. Τώρα στο όνειρο όπου το είδα ξημερώματα της Παναγίας όπου είναι και η ονομαστική μου γιορτή. Ήμασταν λέει κάπου σε έναν κλειστό χώρο άγνωστο που, σπίτι έμοιαζε, ήταν προφανώς βράδυ αφού ο χώρος είχε χαμηλό φωτισμό. Είχαμε πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας μεταξύ μας και προφανώς δεν με έπαιρνε να διεκδικήσω κάτι , ήμουν περισσότερο παθητική θα έλεγα, αλλά και περίεργη για την εξέλιξη της συνάντησης μας που κατά βάθος ήθελα να μας βρει μαζί. Ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου, με αγκάλιαζε, με φιλούσε. Σε κάποια φάση και ενώ περίμενα με αγωνία για την εξέλιξη τον βλέπω έτσι μπροστά μου, τον βλέπω από το στέρνο και πάνω γυμνό χωρίς μπλούζα περιμένοντας να μου πει τι θέλει και ενώ εξακολουθούσα να τον βλέπω ένοιωσα πως εξαφανίστηκε ενώ εξακολουθούσε να κάθετε εκεί μπροστά μου. Κάπου εκεί ξύπνησα. Θα χαιρόμουν πολύ αν μου εξηγούσατε το όνειρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:32
   Σύνδεσμος

   Αν δεν γνωρίζω τους λόγους της φυγής σου, δεν μπορώ να γνωρίζω πως αισθάνεσαι και πώς αισθάνεται. Εφόσον έφυγες, νιώθεις άσχημα και η ψυχολογία σου είναι διαλυμένη. Τον αγαπάς ακόμη και μέσα στο σκοτεινό σημείο της ψυχής σου υπάρχει ακόμη. Σ’ αγαπάει. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017 στο 23:04
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Έχω χωρίσει εδώ και 4 μήνες περίπου. Πριν αρκετό καιρό είδα στο όνειρο μου τον πρώην σύντροφο μου να φέρνει πακέτα με μπαταρίες στον παππού μου. Μπαίνοντας στο σπίτι του παππού μου πήγα να πάρω τα πακέτα να τις δώσω εγώ. Δεν τα άφηνε και σε όλη τη διαδρομή τα κρατούσαμε και οι δυο μαζί, κάποιες φορές ακουμπούσαν τα χέρια μας. Συνεχίσαμε σε όλο το σπίτι έτσι κι εγώ σκεφτόμουν γιατί δεν τα αφήνει και κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε χαμογελώντας κάτι τύπου “άστα μωρό μου” εγώ γνωρίζοντας ότι είμαστε χωρισμένοι του είπα “δεν είμαι πλέον το μωρό σου”. Όταν φτάσαμε είπε πόσο κόστιζαν κι εγώ με τον παππού υπολογίζαμε πως θα δώσουμε τα χρήματα. Στο ίδιο όνειρο ήρθε στο κινητό μου το εικονίδιο μηνύματος και ήταν κόκκινο. Δεν άνοιξα το μήνυμα. Την επόμενη μέρα τον είδα πάλι. Ήμασταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή σπιτιού παλιό. Κάποια στιγμή κουνηθήκαμε από ένα μικρό σεισμό. Άνοιξα την πόρτα να βγω όμως ξαναμπήκα. Πήγαμε να μαζέψουμε τα πράγματα και ενώ τα μαζεύαμε τα παρατήσαμε και κάναμε έρωτα. Στο ίδιο όνειρο ήρθαμε σε επαφή και δεύτερη φορά. Τη δεύτερη φορά ήταν πιο όμορφα και ο ίδιος επιδίωξε να ολοκληρώσουμε ελεύθερα την επαφή. Είχα άγχος γιατί ολοκληρώθηκε και ο ίδιος έδειξε ότι αυτό ήθελε και ήταν ήρεμος και γλυκός με αυτό. Μετά από μέρες είδα ότι ήμουν έξω και έφαγα λίγο από ένα καλαμπόκι που ήταν δίπλα σε μια κατσαρόλα που έβραζαν καλαμπόκια. Ήταν πολύ βρασμένο άνοστο. Δίπλα μου ήταν η αδερφή του πρώην μου και της είπα να φάει κι αυτή. Η ίδια κάποια στιγμή γύρισε ήρεμη και γλυκιά και μου είπε ότι δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Με τον πρώην δεν έχουμε καμία επαφή τόσους μήνες. Σημαίνουν κάτι αυτά τα όνειρα?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:08
   Σύνδεσμος

   Είναι πολλά όνειρα μαζί. Τα όνειρα όμως έχουν μια σύνδεση περίεργη μεταξύ τους. Κάποιος άλλος θα έρθει στη ζωή σου που θα νιώθεις τα ίδια μ’ αυτόν, αλλά θα έχει την ίδια κατάληξη. Το όνειρο σε προτρέπει να μην ενδώσεις. Είναι το ίδιιο. Θα χωρίσεις εκ νέου. Αν έφερνε για σένα την μπαταρία θα έπαιρνε σωστά η σχέση μπροστά. Δεν υπάρχει ενέργεια και δεν χρειάζεται να την χαλαλίσεις για ένα άτομο που δεν την αξίζει, που θα είναι όμοιος μ’ αυτόν και θα σου δώσει τις ίδιες χαρές που θα καταλήξουν σε λύπη.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 00:27
    Σύνδεσμος

    Συγνώμη που έγραψα όλα τα όνειρα μαζί. Όμως οταν τα είδα το ένα μετά το άλλο και μου φάνηκαν παράξενα και τα τρία, σκέφτηκα μήπως συνδέει το ένα το άλλο και ότι μπορεί να μην είναι απλά επειδή εγώ είμαι ερωτευμένη ακόμα μαζί του. Ήταν όνειρα που μου έκαναν εντύπωση. Τον έβλεπα συχνά στα όνειρα μου, όμως αυτά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Όπως και το όνειρο με τα σκυλιά και τον πρώην σύντροφο που σου έστειλα που το είδα 1,5 μήνα μετά από αυτά. Σε ευχαριστώ πολύ Νεκταρία για τις απαντήσεις σου και το χρόνο σου.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 10:35
  Σύνδεσμος

  Ειδα ενα ονειρο περιεργο και λιγο σκοτεινό με τον πρώην μου. Κοιταζόμασταν σε ενα καθρέφτη καπου ήμασταν και λες και εγω άλλαζα όψη δεν ήμουν ακριβώς η ίδια, φοραγα γυαλιά ηλίου και ειχα την αισθηση οτι ήμουν η μάνα του! Και αυτος δεν φαινόταν ο ιδιος. Μετά μας είδα στο αμάξι μου, οδηγούσα εγώ, στο δρόμο που μένω πηγαιναμε προς το σπιτι μου. Κάτι μου λεγε αυτός οτι ειδε ενα όνειρο κακό με τη μάνα του και ήθελε καποιον να του το ερμηνεύσει. Και του απαντάω εγώ πάρε τηλ τον φίλο μου τον Κωστα που εξηγεί τα όνειρα (υπαρκτό προσωπο). Μετά θελαμε να παρκάρουμε κατω απο το σπιτι μου και δεν ειχε θέση. Και βλεπω μια θεση απεναντι, και ανεβαινω πανω στο πεζοδρομιο για να κάνω αναστροφή για να παρκάρω απέναντι παρόλο που ο δρόμος που μένω ειναι μονής κατευθυνσης! Στο πεζοδρόμιο περπαταγαν ανθρωποι και ανέβηκε μια γυναίκα με ενα καρότσι με μωρό και τους εμπόδιζα το δρόμο αλλά τελικά πέρασαν! (Μετα δεν θυμάμαι να παρκαρα τελικα)

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 12:52
   Σύνδεσμος

   Αυτός, ο Κώστας, ξέρει να ερμηνεύει όνειρα;

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 12:58
    Σύνδεσμος

    ναί ξέρει είναι γνωστός μου, υπαρκτό πρόσωπο.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 13:01
     Σύνδεσμος

     Πως και δεν τον ρώτησες για το όνειρο αυτό, που τον αφορά κιόλας;

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 13:04
      Σύνδεσμος

      Δεν εχουμε τόση οικειότητα, τι να σου πώ. Προτιμώ να μου πείς εσύ την ερμηνεία σου γιατι είσαι πιο διαισθητική.

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 13:06
       Σύνδεσμος

       Το είπα μόνο και μόνο επειδή γίνεται αναφορά στο όνομά του. Θα σου απαντήσω αύριο. Θα το μελετήσω και θα βγάλουμε μια ερμηνεία.

       Απάντηση
       • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 13:13
        Σύνδεσμος

        ‘Οταν τα είχα με τον πρώην μου, είχα συμβουλευτεί τον Κώστα μερικές φορές σε κάποια όνειρα μαζί του. Επίσης ο Κώστας μένει και αυτός μαζί με τη μητέρα του όπως ο πρώην μου…παρά την ηλικία του… Αυτό μου ήρθε στο μυαλό οτι έχουν κοινό. Είναι δεμένοι με τις μανάδες τους. .. (φυσικά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους)

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 στο 12:13
         Σύνδεσμος

         Τότε ο Κώστας αντιπροσωπεύει τον πρώην σου στο όνειρο. Είναι όνειρο ταύτισης. Παράλληλα αντιπροσωπεύει τον από μηχανής θεό, το άτομο που δίνει απάντηση στο όνειρό σου. Είδες καθρέφτη και ότι ήσουν διαφορετική, όπως κι αυτός ήταν διαφορετικός στο αυτοκίνητο. Το όνειρο δείχνει ότι προς το παρόν θα βαδίσεις μόνη μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος για σένα, ώστε να οδηγήσει το αυτοκίνητο. Για σένα είναι κάποιος άλλος, και για να ήταν μαζί σου θα έπρεπε να ήσουν κάποια άλλη. Άρα, υπάρχει αυτός που θα οδηγήσει το αυτοκίνητο της ζωής σου και θα είσαι συνεπιβάτης, αλλά δεν είναι αυτός.

         Απάντηση
         • Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 στο 16:30
          Σύνδεσμος

          Στο αμάξι ήμουν εγώ και εκείνος αυτός. Δεν ημασταν διαφορετικοί. Επισης εγώ καβάλησα το πεζοδρόμιο και έκοψα την ομαλή πορεία σε μια γυναίκα με ενα καρότσι , αλλά πέρασε μετά. Δείχνει κάτι για το μέλλον μου ως μάνα;

          Απάντηση
          • Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 στο 18:18
           Σύνδεσμος

           Όχι, δεν μπορεί να σε επηρεάσει ένα όνειρο σε όλα αυτά. Το κατάλαβα ότι είστε εσείς, αλλά η χρήση του καθρέφτη είπαμε σας κάνει διαφορετικούς.

 • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 03:53
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, χτες είδα ένα πολύ ξεκάθαρο όνειρο με δύο διαφορετικά σκέλη που όμως συνδέονταν. Αρχικά ήμουν σε κάποιο άγνωστο χώρο και καθόμουν πλάι στον πρώην μου, με τον οποίο στην πραγματικότητα μας κυνηγά μας παράξενη καρμικότητα-αν μπορώ να το πω έτσι-και με τον οποίο είχα πρόσφατα συνομιλία η οποία με τάραξε. Όπως καθόμασταν λοιπόν πλάι πλάι ξεκίνησε μια τρυφερή επαφή, ξαφνικά βλέπουμε έναν κοινό παλιό μας γνωστό με μία κοπέλα κι εγώ του λέω πως δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε λογαριασμό για το τι κάνουμε, απλώς ας είμαστε διακριτικοί και τυπικοί απέναντί τους. Εκείνος όμως μίλησε με χαρά και ρώτησε μάλιστα τον γνωστό αν έχει σχέση με την κοπέλα όπως κι εμείς οι δύο. Εκείνος του απάντησε θετικά. Στη συνέχεια υπήρξε πάλι μία τρυφερότητα μεταξύ μας, έσκυψε και μου έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι, όχι στο μέτωπο. Την επόμενη στιγμή βρισκόμαστε σε έναν κυκλικό χώρο, σαν παιχνίδι λούνα πάρκ, με ένα έντονο κόκκινο φως ή κάτι τέτοιο, εκεί καλούμαστε να προσδεθούμε με ζώνες για να μεταβούμε κάπου αλλού. Τώρα μετά από αυτό, ξεκινά το 2ο σκέλος. Βρίσκομαι σε ένα σπίτι που ήταν το πατρικό μου, όχι όμως όπως στην πραγματικότητα. Η μητέρα μου, εγώ, κι ένα γνωστό ζευγάρι των γονιών μου που όμως δεν έχουν πολλές επάφες και μάλλον στην πραγματικότητα τους αποφεύγουν. Εκείνοι κάθονται στον καναπέ, αγκαλιά, η μητέρα μου κάνει κάποιες δουλειές κι εγώ ψαχνώ να βρω ξηρούς καρπούς για να φάω και να κεράσω, βρίσκω μέσα στην κουζινά σακουλάκια με λίγους και ένα με φυστίκια Αιγίνης, αρκετά, η μητέρα μου όμως επέμενε να μην τα βγάλω, κατάλαβα πως το έκανε για να φύγει μια ώρα αρχύτερα το ζευγάρι. Εκεί κάπου τελειώνει και το 2ο σκέλος, με εμένα σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού, να σκέφτομαι πως τώρα θα γυρίσω πίσω από τον τόπο μου στην πρωτεύουσα όπου και ζω κανονικά και να αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τον πρώην (είχα επίγνωση ότι είχαμε χωρίσει κι ότι υπήρχε παράξενη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο 1ο σκέλος), αν θα τον ξαναδω και ποια θα είναι η πορεία. Το όνειρο μου άφησε θετικά συναισθήματα, ένα παράξενο αίσθημα ότι ίσως τα πράγματα να είναι δύσκολα αλλά ότι υπάρχει ελπίδα.. Αυτά τα..ολίγα από εμένα. Θα σας ήμουν υπόχρεη αν με φωτίζατε σχετικά, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 στο 11:27
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καρμική, αλλιώς θα ήσασταν μαζί. Δεν θα είχατε χωρίσει ή θα γινόταν επανασύνδεση. Επίσης, δεν θα σας ακολουθούσε αυτό το ζευγάρι. Είναι δύο όνειρα, δεν έχουν σύνδεση για μένα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 στο 19:15
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Χθες είδα την πρώην μου για 3φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με την κοπέλα έχουμε χωρίσει εδώ και 4χρόνια έχει συνεχίσει την ζωή της παντρεύτηκε και έκανε και ένα παιδάκι, τώρα τελευταία άρχισε πάλι να μου μιλάει από μόνη της.Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στα όνειρα είναι ότι σε όλα μου λέει πως δεν είναι ευτυχής στον γάμο της,να πω την αλήθεια την αγαπώ ακόμα αλλά δεν θα ήθελα να χωρίσει γιατί το μωρό πάντα θέλει και τους δύο γονείς . Αν μπορείς απάντησε σε παρακαλώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 στο 10:20
   Σύνδεσμος

   Επηρεάστηκες από το ότι άρχισε πάλι να σου μιλάει.Ειναι αντίθετο όνειρο δεν θα χωρίσει.Ειναι καλά στον γάμο της.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 στο 21:14
    Σύνδεσμος

    Σ’ευχαριστω για το χρόνο που διέθεσες να μου απαντήσεις, μάλλον αυτό είναι.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 στο 09:43
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Αυτόν που είδα στον ύπνο μου δεν τον λες ακριβώς πρώην καθώς δεν είχαμε σχέση. Είχαμε βγει αρκετες φορές, είχαμε και σεξουαλικές επαφές αλλά όλο το σκηνικό κράτησε 1 μήνα περίπου όπου εξαφανίστηκε χωρίς λόγο. Οπότε σίγουρα έχω κάποιο απωθημένο. Τώρα το όνειρο…
  Είδα χθες πως ήμουν στην δουλειά μου (όχι την πραγματική) κ έλαβα από αυτόν ένα γράμμα που μου ζητούσε να το διορθώσω κ να το δημοσιεύσω (η δουλειά μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό το αντικείμενο). Το διόρθωσα με μπλε στυλό. Ήταν γραμμένο τα Ελληνικά κ είχε κ μια παράγραφο στα Ιταλικά (η Ιταλία μας συνδέει καθώς έχουμε κάνει μαζί στο σχολείο – ναι τον γνώριζα από τότε και είμαι 37- 3 ταξίδια με το χορευτικό).
  Ξαφνικά βρέθηκα στο σπίτι των γονιών μου (το πραγματικό) κ εμφανίστηκε κ αυτός. Φοράγαμε κ οι 2 καρό πυτζάμες παντελόνια κ μαύρα φανελάκια. Με ρώτησε τι κάνω κ βρεθήκαμε στο κρεββάτι των γονιών μου να φιλιόμαστε κ γω να σκεφτομαι πόσο περίεργο είναι μετα την εξαφάνισή του. Ήρθαν οι γονείς μου κ σηκωθήκαμε γρήγορα. Μου λεει ετοιμάσου να φύγουμε αλλά εγώ δεν ετοιμαζόμουν σκεφτόμουν πολύ. Που να πάμε, αυτός γιατι δεν ετοιμάζεται.
  Είναι όλο αυτό το όνειρο από την έγνοια μου τι έγινε κ χάθηκε; Είναι γιατί περιμένω μήπως κ ξαναεμφανιστεί; Ή έχει άλλη εξήγηση;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 19:15
   Σύνδεσμος

   Ένα κομμάτι δεν το αναγνωρίζει η ψυχή σου που τον αφορά, ενώ κάποιο άλλο τον δικαιολογεί. Ψάχνεις να βρεις απαντήσεις κι ας είναι και εικονικές, ας δικαιολογήσει τη φυγή του, φτάνει να τις βρεις και να ακούσεις γιατί χάθηκε. Όμως ήταν σεξουαλική σχέση καθαρά και δεν υπήρχε συναίσθημα. Δεν τολμάς να το ονομάσεις σχέση. Πολλές κοπέλες έχουν σχέση και δεν προχώρησαν εις βάθος. Για μένα ήταν μια άλλη σχέση. Όταν η σχέση είναι εγκεφαλική λοιπόν και το άτομο παίρνει αυτό που θέλει φεύγει. Αν υπήρχε κάποιος λόγος που έφυγε θα τον ήξερες. Θα σου άφηνε ένα τηλέφωνο. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί του. Για να μην γίνει ξέρεις την απάντηση.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 στο 09:15
    Σύνδεσμος

    Καλημερα
    Σε ευχαριστώ Νεκταρία. Αλλά έχω τηλεφώνο του. Όταν έγραψα εξαφανίστηκε ήταν ότι σταμάτησε από μέρους του την επικοινωνία. Εφόσον στείλω απαντάει, μιλάμε κ στο τηλέφωνο. Μου έχει πει κ ότι με θέλει. Μου είπε τους λόγους κ μου έχει πει ότι θα βρεθούμε κ από κοντά. Το θέμα είναι αν από το όνειρο το συγκεκριμένο φαίνεται αν προχωρήσει η σχέση ή όχι.
    Σίγουρα δεν μπορώ να ονομάσω σχέση κάτι που κράτησε 1 μήνα και ας τον ξέρω 20 χρόνια.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο 14:55
     Σύνδεσμος

     Όχι, δεν δίνει απαντήσεις. Δείχνει πως αισθάνεσαι εσύ. Είναι ψυχολογικό όνειρο.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 στο 13:34
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Είδα χτες εναν πολύ παλιό πρώην μου. Σαν να ήμασταν σε κάποια κοινωνική συνάντηση. Θυμάμαι την παρουσία γυναικών, την αίσθηση οτι ήταν εμφανίσιμες, πλούσιες, “κάποιες” και αυτός ο πρώην σαν να ασχολιόταν μαζί τους, γενικά εμένα δεν θυμάμαι να μου έδωσε αυτός ιδιαίτερη σημασία.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 στο 13:18
   Σύνδεσμος

   Είτε δηλώνει ως αντιθετο ότι εκείνος ενδιαφέρεται για εσένα ακόμη,ειτε αντιπροσωπεύει κάποιον άλλο που ενδιαφερεται για εσένα είτε βάση του συμβολισμού του ονόματος του το όνειρο παίρνει αλληγορική ερμηνεία.Διαβασε σε αυτήν την περίπτωση στα άρθρα για τους συμβολισμούς των ονομάτων.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 στο 13:21
    Σύνδεσμος

    Επειδή εχω σχέση μπορεί να αναφέρεται στη σχέση μου; αυτον τον πρώην τον λένε Χρήστο αλλά δεν νομίζω οτι εχει να κάνει με το όνομα κάτι.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 στο 13:32
     Σύνδεσμος

     Στην σχέση σου όχι δεν νομίζω να αναφέρεται.Θα έβλεπες τον ίδιο.Τωρα βεβαια ακομη και αν αφορα τον συντροφο σου δεν δηλωνει ξεκάθαρα τα αισθηματα του εδω.Αν έχεις διορατικές ικανότητες πάντως είδες την πραγματικότητα.Ισως κάπου να συναντήσεις τον Χρήστο και να γίνουν κάπως έτσι τα πράγματα.Περιμενε ένα άλλο όνειρο να σου ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017 στο 11:02
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα χτες τον πρώην μου, ηταν γυμνός (αλλα δεν ειδα γεν οργανα) , μου φανηκε μεγαλύτερος, πιο θελκτικός και ωραίος! Σαν να ήταν να συνευρεθούμε αλλά δεν έγινε καμία πράξη.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017 στο 11:12
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει την γυμνή αλήθεια. Τον θέλεις ακόμη, αλλά τώρα είσαι πιο ώριμη. Ξέρεις να συγκρατείς τις ορμές σου. Σου αρέσει ακόμη, αλλά δεν θέλεις να ξαναπέσεις στο ίδιο λάθος.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 03:05
  Σύνδεσμος

  Γειά σας και πάλι.Είδα οτι ήμουν με τον πρώην σύντροφό μου στο σπίτι των γονιών μου και καθόμασταν στον καναπέ.Δίπλα του καθόταν ο πατέρας μου (με τον οποίο είχε πολύ στενή σχέση) και χαριτωλογόντας ο πατέρας μου τον έσπρωχνε με τον ώμο του.Τότε αυτός κάπως ψυχρός κι αμήχανος σηκώθηκε κι έκατσε σε μια καρέκλα.Μετά είδα να καθόμαστε οι δυό μας γύρω απ’το τραπεζάκι του καθιστικού και να έχουμε στο κέντρο μια μεγάλη τούρτα. Εγώ έτρωγα με ένα κουτάλι κι αυτός έκοψε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι και το ξεχώρισε για τον εαυτό του.Δεν θυμάμαι αν έφαγε.Πάντως εγώ έφαγα την υπόλοιπη τούρτα κι ένιωθα μεγάλη ευχαρίστηση.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 18:40
   Σύνδεσμος

   Είναι νοσταλγικό όνειρο από εκείνες τις εποχές που ήσασταν ζευγάρι.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 22:28
    Σύνδεσμος

    Ανησύχησα λίγο γιατί λένε ότι τα γλυκά είναι κάτι στενάχωρο.Ευτυχώς είναι απλώς μια νοσταλγία.Ευχαριστώ 🙂

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 12:39
     Σύνδεσμος

     Αυτό ισχύει επειδή έτρωγες με ευχαρίστηση. Υπάρχουν κι άλλες ερμηνείες εκτός από τη γνωστή που δηλώνει πίκρα.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 στο 11:10
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.Είδα οτι ήμουν σε εκκλησία με τη μητέρα μου κ άναβα πολλά κεριά κ στο τέλος μια μεγάλη λαμπάδα.Ξαφνικά χτύπησε το τηλ κ ήταν ο πρώην μου.Μου ζήτησε να τα πούμε με στενάχωρη φωνή κ ενώ ήμουν αρνητική τελικά τον συναντώ.Πιάνει έντονη βροχή, εγώ κρατάω ομπρέλα κ συζητάμε αρχικά θετικά για το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούμε αλλά μετά αρχίζει να κλαίει γοερά κ να μου λέει οτι δεν γίνεται, οτι έτσι πρέπει να γίνει, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς κλπ.Όλη η συζήτηση γινόταν παρουσία της μεγάλης του αδερφής η οποία φορούσε λευκά ρούχα.Αυτός είχε δεμένη τη μία του παλάμη(δεν θυμάμαι ποιά) με επίδεσμο.Λίγο πιο πέρα σε ενα αυτ/το με οδηγό την δεύτερη αδερφή του είδα πολλούς συγγενείς του κ τη γιαγιά του να κάθεται στο πίσω κάθισμα στο κέντρο κ να κρατάει ένα μωρό.Το όνειρο τελειώνει ως εξής: ενώ ο πρώην μου με την αδερφή του τη μεγάλη προσπαθούν να με πείσουν να πάω σπίτι μαζί τους με άλλο αυτ/το τελικά μέχρι να βγώ στο δρόμο το αυτ/το έχει φύγει κ με εγκαταλείπουν.Τότε κοιτάω τα χέρια μου κ κρατούσα δύο κλειστές ομπρέλες κ φωτο με τη μαμά μου κ τη δεύτερη αδερφή του που τραβούσαν υποτίθεται όσο εγώ συζητούσα μαζί του.Βγαίνει κάποιο νόημα?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο 18:36
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι είσαι ψυχικά αναστατωμένη. Ζητάς τη βοήθεια της μάνας αρχέτυπο ή της ίδιας της μητέρας σου για να σου βρει λύση. Τι συμβαίνει με το άτομο αυτό; Τότε πάίρνεις κλήση του. Όπως βλέπεις, δεν είναι θετικός. Ήθελες όμως να τον συναντήσεις αν και αρχικά ήσουν αρνητική σ’ αυτό. Ασκεί περίεργη επιρροή πάνω σου και θέλεις να μάθεις ποια είναι η αλήθεια. Ζητάς ένα μάρτυρα για όλα αυτά γιατί δεν πιστεύεις όσα σου λέει. Σου λέει την πραγματικότητα ότι οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι, ώστε να μην είστε μαζί. Η μοίρα δεν σας θέλει μαζί. Αν ήταν η αριστερή παλάμη φταίει η αδυναμία του να προχωρήσει ή να επενδύσει συναισθηματικά μαζί σου, αν ήταν η δεξιά δεν πάνε καλά τα οικονομικά του . Αν δεν θυμάσαι δηλώνει ότι η αιτία δεν σε ενδιαφέρει, εφόσον το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το άτομο αυτό δείχνει ότι αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα που δεν θέλει να μοιραστεί. Σε θέλει στη ζωή του, αλλά όχι σαν κορίτσι του. Όταν βλέπουν ότι αυτό δεν το εγκρίνεις απόλυτα σε εγκαταλείπουν.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 01:48
    Σύνδεσμος

    Ήμουν αρραβωνιασμένη μαζί του κ χώρισα πριν το γάμο πάνω σε καυγά.Πάνω στα νεύρα μου τον έδιωξα απ’το σπίτι κ δεν ξαναγύρισε.Η οικογένεια του άλλαξε στάση απέναντί μου εν μία νυκτί κ οι αγάπες γίναν κακία παρ’όλο που προσπάθησα να σώσω την κατάσταση.Αυτός δε άλλος άνθρωπος!!Το όνειρο δείχνει οτι δεν έχει αισθήματα πια κ το ξεπέρασε? Κι τί εννοείτε οτι δεν με θέλει στη ζωή του σαν σύντροφό του? Η αδερφή του είναι ο μάρτυρας?Αυτές δεν μου μιλάνε πια.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 18:45
     Σύνδεσμος

     Στο όνειρο ήταν μάρτυρας. Παρακολουθούσε τα πάντα. Σε απασχολεί πολύ αυτή η ιστορία φαντάζομαι. Αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Το φαντάζομαι ότι φέρθηκες όπως δεν θα ήθελες ή δεν έπρεπε. Όμως, αν ήταν αληθινή σχέση, ό,τι κι αν έκανες δεν θα επηρέαζε τη ζωή σου. Πες ότι τον παντρευόσουν. Αφού σε εγκαταλείπει τόσο εύκολα θα σε χωρίσει και εύκολα. Άρα, ευτυχώς που έγινε τώρα και γλίτωσες το διαζύγιο. Ευτυχώς που ήταν αρραβωνιαστικός. Σε εγκατέλειψε, δεν θα πεθάνεις, κάποιος άλλος θα έρθει στη ζωή σου. Αλίμονο να κολλάμε κάθε φορά σε πεθαμένες ιστορίες. Ναι, είναι κακό να σε εγκαταλείψει κάποιος στο όνειρο. Μπορεί να σε ήθελε, αλλά τώρα πια έχει παγώσει. Προχώρα!!!

     Απάντηση
     • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 19:36
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστώ για την ερμηνεία.Έτσι είναι, η ζωή προχωράει κ κάποια πράγματα γίνονται μάλλον για καλό.Ο χρόνος είναι πανδαμάτωρ κ τα γιατρεύει όλα!! Υπομονή λοιπόν…

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 στο 16:21
  Σύνδεσμος

  Γειά σας!είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν με το αγόρι μου και πηγαίναμε σε ένα μπαρ στην περιοχή μου !όταν μπήκα μεσα στο μαγαζί βλέπω τον πρώην μου (με τον οποίο χώρισαμε τον Αύγουστο και με κυνηγούσε μέχρι πριν λίγο καιρό ) με άλλα δύο άτομα ένα κορίτσι κ ένα αγόρι και φορούσε κίτρινα ρούχα με λίγο μαύρο !δεν υπήρχε κανένα άλλο άτομο μέσα στο μαγαζί μόνο αυτοί οι τρεις !και ένιωσα πολύ περίεργα ! (Επίσης σήμερα τυχαία έμαθα ότι τον είδαν με μια κοπέλα σε μια καφετέρια !δεν ξέρω αν συνδεεται με το όνειρο μου)

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   Είναι σίγουρο αυτό, αλλά δεν είναι καλό που μπήκες με το αγόρι σου στην καφετέρια. Έπρεπε να ήσουν μόνη. Αυτό δεν είναι πολύ καλό. Όμως, αν δεν εστίασες σ’ αυτό είναι όνειρο παραστάσεων.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 στο 15:48
  Σύνδεσμος

  Γεια σας εγω στο ονειρο μου ειδα τον πρωην μου πως ειμασταν καπου μαζι εξω. Δεν ειδα να φιλιομαστε ή κατι τετοιο αλλα θυμαμαι πως τον κοιτουσα και ενιωθα τοσο πολυ αγαπη για αυτον και σκεφτομουν ποσο ομορφος ειναι. Στην πραγματικοτητα δεν εχω αισθηματα για αυτον και μενουμε σε διαφορετικα μερη. Τι σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:53
   Σύνδεσμος

   Θα βρεις κάποιον άλλο και θα τα νιώσεις αυτά. Αυτόν θα τον ξεπεράσεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 στο 17:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα
  Τεταρτη βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι συναντηθηκα με τον πρωην μου (ημασταν μαζι για 3 χρονια και μου εκανε δωρο ενα κουνελακι, τωρα πλεον δεν θελει να εχουμε επαφες για να ξεχασει).Πηγε κατι να γινει αλλα μπηκε μεσα ο ανιψιος του και ειπε ‘εγκρινω εγκρινω συνεχιστε’ ενω στην πραγματικοτητα δεν εχουμε κ τρελες σχεσεις ενα γεια κ αυτο μια στο τοσο.Τελος παντων κ μετα ειδα οτι ειχε πολλα κουνελακια στο σπιτι του κ γω ημουν πολυ χαρουμενη.Και οταν τον ειδα ημουν χαρουμενη,η αληθεια ειναι οτι μου λειπει αρκετα.Μετα ηρθε η μητερα του που ειχαμε πολυ καλες σχεσεις και ηθελα πολυ να τη δω αλλα οταν μπηκε μεσα εγω πηγα να κρυφτω κ εκρυβα το προσωπο μου με τα χερια μου.Δεν ξερω τι σημαινει αυτο που ειδα, ξερω ομως οτι αυτος δεν το εχει ξεπερασει κ εμενα μου λειπει πολυ.Αν μπορουσατε να με βοηθησετε σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 στο 19:37
   Σύνδεσμος

   Δείχνει οτι νιώθεις μειονεκτικά μπροστά στη μητέρα του που την γνώριζες πολύ. Κατά βάθος σε πονά αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μπορείς πια να την συνεχίσεις. Αυτός που είπε εγκρίνω, δεν θέλει να έχετε σχέσεις. Τα πολλά κουνέλια είναι επηρεασμένα από το κουνέλι που σου έκανε δώρο.Παρακάτω θα σου πω την ερμηνεία τους. Είναι καλό που σας σταμάτησε στο όνειρο γιατί δεν έπρεπε να έχετε σχέσεις. Αφού δεν τον ξεχνάς και δεν σε ξεχνάει ίσως να γίνει κάτι στο μέλλον και να ξανασμίξετε. Δεν ξερω βέβαια τις συνθήκες χωρισμού. Πώς γίνεται να αγαπιούνται δύο άτομα και να πρέπει να θάψουν το συναίσθημα αυτό; Αυτά είναι μυστήριες καταστάσεις που θέλουν πολύ σκέψη και είναι πολύπλοκες για το υποσυνείδητο. Το βλέπει σαν υπερβολή, γι’ αυτό είναι πολλά τα κουνέλια. Το έχεις μπερδέψει και δεν βγαίνει άκρη. Η κατάσταση σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά. Τα ρίχνεις στον εαυτό σου σαν να φταις γι’ αυτή την κατάληξη της μοίρας και θα πρέπει να δεις ποιος πραγματικά φταίει για την κατάληξη της σχέσης αυτής, ώστε να ισορροπήσει η κατάσταση.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.