Μοιάζουν με τα προγνωστικά, αλλά η διαφορά τους έγκειται στο γεγονός ότι τα προφητικά επαληθεύονται όπως ακριβώς τα είδες, με την τελευταία τους λεπτομέρεια.  Βλέπεις π.χ. το θάνατο ενός προσώπου, αλλά ξέρεις ποιος θα τον σκοτώσει, πού  και πώς,  πριν αυτό γίνει.

Τα προφητικά σπάνια αναφέρονται στον εαυτό μας. Για τον εαυτό μας υπάρχουν τα προγνωστικά. Τα προφητικά αφορούν άλλους ή κάποιο γεγονός που αφορά τη χώρα μας. Π.χ. αν κάποιος ηθοποιός δολοφονηθεί ή γίνει πόλεμος ή προσπαθήσουν να δολοφονήσουν τον πρωθυπουργό, πρόκειται για προφητικό όνειρο. Αν δούμε τον τόπο και τον τρόπο, τότε θεωρείται ότι είναι πολύ διαισθητικό το άτομο που ονειρεύτηκε μια τέτοια ακρίβεια. Έχει το χάρισμα που λέει ο λαός.

http://nstatic.tanea.gr/files/temp2/1f07aec79f2787ea367f06e99b91eaf7.jpg
Το έβαλα σαν προφητικό μήπως και παρθεί μια συμφέρουσα απόφαση μεταξύ τους για την Ελλάδα. Αν γίνει αυτό το θαύμα, τότε αξίζει να μπει η φωτογραφία τους εδώ. Συμφωνείτε; Αν δεν κάνουν κάτι, η φωτογραφία θα αλλάξει.

Επίσης, με συνδυασμό τηλεπαθητικού ονείρου (μικτό όνειρο) μπορεί το άτομο  να δει το θάνατο του αδερφού του, όπως ακριβώς έγινε και να μάθει ότι σκοτώθηκε έτσι ακριβώς όπως το είδε την άλλη μέρα.

Εν αντιθέσει με το προγνωστικό, το προφητικό δεν έχει συμβολική γλώσσα ούτε μορφή, αλλά φαίνεται παγερή η αλήθεια μπροστά στα μάτια  μας, όπως ακριβώς συνέβη το γεγονός. Σαν να βρίσκεται η ψυχή του ονειρευομένου δίπλα στο συμβάν την ώρα που γίνεται ή θα γίνει. Σαν να είναι μάρτυρας του γεγονότος. Σαν να ήταν εκεί ή το έβλεπε από μια τζαμαρία. Όταν γίνει, νιώθει ότι το ονειρεύτηκε έτσι ακριβώς όπως έγινε.  Το αντιλήφθηκε.  Άρα,  απόδειξη τούτου είναι ότι η συνείδησή μας και το υποσυνείδητο μας μπορούν να υπερβούν τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου. Αυτό δεν το καταφέρνουν όλοι, αλλά τα άτομα που έχουν ανεβάσει σε ένα μεγάλο βαθμό την πνευματικότητά τους και έχουν ξεφύγει από τα γήινα πάθη και τις στεναχώριες. Όταν κυριαρχεί μέσα τους το φως και η γαλήνη.

Προφητικά όνειρα

2 σχόλια στο Προφητικά όνειρα

 • Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 στο 23:37
  Σύνδεσμος

  Γεια σας κυρία Νεκταρία. Έχω γίνει φανατική οπαδός σας, αν και σας ανακάλυψα πρόσφατα, προσπαθώντας να εξυγήσω ένα όνειρο που με απασχολούσε. Έχω ένα πάθος για τα όνειρα και τα παίρνω στα σοβαρά. Σαν παιδί μπορώ να πω ότι έβλεπα όνειρα που έβγαιναν κατά γράμμα. Επειδή ήταν κάτι που φόβιζε τον περίγυρο μου, έφτασαν στο σημείο να με κατηγορούν ότι σχεδόν προκαλούσα αυτά τα όνειρα, σαν να ήμουν κάτι κακό, πράγμα που δεν είμαι και τώρα στην ηλικία μου ξέρω ότι είναι τελείως βλακεία κατηγορία. Τέλος πάντων φαίνεται ότι σιγά σιγά έχασα την ικανότητα να βλέπω αυτού του είδους τα όνειρα. Ένα από τα παράξενα όνειρα που έχω δει, ήταν όταν ήμουν γύρω στα δεκαπέντε. Είδα ότι ο θείος μου είχε πάθει δυστύχημα και βρισκόταν με την φιλενάδα του σε δυο κρεβάτια. Πάνω από το κρεβάτι της φιλενάδας του στεκόταν η πρώτη του γυναίκα (από την οποία δεν είχε πάρει διαζύγιο). Στο μέτωπο της φιλενάδας του υπήρχε ένας κόκκινος σταυρός στο μέτωπο. Είδα ότι θα πηγαίναμε να τους δούμε και στο καράβι ήμουν με κάτι γείτονες και μια φίλη μου. Να μη σας τα πολυλογώ, το πρωί, αφού είχα ήδη πει το όνειρό μου στη μαμά και τη γιαγιά μου, μας πήραν τηλέφωνο να μας πουν ότι ο θειος μου είχε δυστύχημα στην Ζάκυνθο. Πηγαίνοντας εκεί είδα τους φίλους που είχα δει στον ύπνο μου. Φτάνοντας εκεί είδα ότι ο θείος μου και η φιλενάδα του ήταν σε ένα δωμάτιο, σε δυο σιδερένια άσπρα κρεβάτια, σαν αυτά του ονείρου. Είχε κοπεί μια κεντρική αρτηρία μεταξύ των φρυδιών της φιλενάδας του θείου μου και ίσα ίσα την έσωσαν. Γυρίζοντας Αθήνα μας πήραν τηλέφωνο, γιατί δεν έβρισκαν τον θείο μου να μας πουν ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει. Κατά παράξενο τρόπο πέθανε την ημέρα που είχε ο θείος μου το δυστύχημα… Δεν μπορεί να είναι όλα συμπτώσεις. Πιστεύω στα όνειρα αν και δεν έχω καθόλου ταλέντο να βρίσκω το κρυμμένο συμβολισμό. Ελπίζω να μη σας ζάλισα. Ευχαριστώ πάντως για τις πολύ καλές ερμηνείες που μας δίνετε. Καλή συνέχεια.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στο 21:02
   Σύνδεσμος

   Είδες ένα προφητικό όνειρο. Αυτός είναι κι ο λόγος που το μετέφερα εδώ. Δεν είναι καν προγνωστικό. Αγαπούσες ανιδιοτελώς αυτό το άτομο και είδες την κατάσταση αυτή ως έχειν σπάζοντας την ύλη εντελώς και βλέποντας άμεσα το μήνυμα που σου έδωσε η αντιύλη. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να είσαι καλά.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.