Είναι τα όνειρα που με κάποιο τρόπο σε σταματούν να ταξιδέψεις ή να πραγματοποιήσεις κάτι που αποφάσισες μια αγοραπωλησία, ή ακόμα και το γάμο σου, για να μη σου συμβεί κάτι κακό, το οποίο αντιλαμβάνεται η ψυχή και δεν περιέχεται στο πεπρωμένο σου. Αν σταματήσεις π.χ. ένα ταξίδι εντάξει. Αν όμως δεν καταλάβεις την προειδοποίηση και πας, θα κάνει ο θεός κάποιο θαύμα. Αν δεν σταματήσεις το γάμο σου, κάτι θα συμβεί σε έναν από τους δύο για να ματαιωθεί. Όλα προσαρμόζονται εκεί που πρέπει, για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει, αυτό που είναι γραμμένο στο DNA  του καθενός μας. Αυτή η προειδοποίηση πολλές φορές γίνεται και από κάποιο πρόσφατα νεκρό συγγενή ή από έναν γονέα. Μπορεί κι από κάποιο άγιο.

http://image.slidesharecdn.com/random-140322103211-phpapp01/95/o-41-638.jpg?cb=1395484404

Σ’ αυτή την περίπτωση ο νεκρός σε βλέπει με άγριο τρόπο και σου ζητά ξεκάθαρα να κάνεις κάτι που πρέπει ή να μην κάνεις κάτι που στην ελεύθερη βούληση είναι πάθος. Αν δεν συμμορφωθείς στις υποδείξεις του σου δείχνει ένα εικονικό μέλλον τι θα  πάθεις αν συνεχίσεις να είσαι ανυπάκουος στις υποδείξεις του.

Προειδοποιητικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.