Προγνωστικά  είναι τα όνειρα, που κάποια στοιχεία ή μηνύματα από τα όνειρα αυτά επαληθεύονται. Τα προγνωστικά  χωρίζονται σε 2 μέρη:  Τα  κοντινά και τα μακρινά σε πραγματοποίηση.  Στα κοντινά εμφανίζεται πάντα το αίμα ή το κόκκινο χρώμα,  αλλά τα μακρινά είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσει κάποιος.  Αυτά μπορεί να είναι ένας θάνατος ή κάποιο γεγονός και αυθόρμητα όταν περάσει ο καιρός να δούμε  την πραγματοποίησή του. Επίσης, μπορεί κάποιος να δει γεγονότα, που να αφορούν τον ίδιο του τον εαυτό, την οικογένειά του, το σύντροφό του. Το κόκκινο χρώμα όμως έχει κι άλλες ερμηνείες.

Όποιος δει τέτοια όνειρα  παραξενεύεται και ταράζεται συνάμα. Μας  ανησυχούν, σε μεγάλο βαθμό όταν το περιεχόμενο είναι στενάχωρο ή η εξέλιξη είναι αρνητική.  Μοιάζει σαν να βρισκόμαστε έξω από μια πόρτα που γράφει “μέλλον” και εμείς βλέπουμε κάποια σύμβολα από την κλειδαρότρυπα.

Τα προγνωστικά όνειρα περιέχουν πολλά σύμβολα και ο ονειρευόμενος καταλαβαίνει ενστικτωδώς ότι αφορά εκείνον ή το μέλλον του.  Βλέπει αυτό που θα συμβεί, αλλά όχι με λεπτομέρειες.

https://i.ytimg.com/vi/4uDrzQ0EI2o/maxresdefault.jpg

Τα άτομα που βλέπουν προγνωστικά όνειρα λειτουργούν με τη διαίσθηση.  Όταν ασχολείσαι πολύ με το όνειρο μπορεί να σου δείξει πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι.  Ενώ αρχικά το άτομο είχε φοβίες και άγχη, με τον καιρό το υποσυνείδητό του αρχίζει  να γίνεται καθρέφτης που του φανερώνει την πραγματικότητα. Λένε ότι αυτά τα όνειρα τα δίδει ο θεός και όταν ονειρευόμενος τον πιστεύει μπορεί να δει τέτοια όνειρα με την ελπίδα ότι του τα έδωσε εκείνος που πιστεύει. Διαβολικά δεν είναι σε καμιά περιπτωση διότι, ως γνωστόν, ο διάβολος δεν γνωρίζει το μέλλον μας.  Εν αντιθέσει με το Θεό, που το γνωρίζει.

Προγνωστικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.