Πορεία
Αν ονειρευτείτε πως περπατούσατε στο ρυθμό μουσικής, σημαίνει πως φιλοδοξείτε να γίνετε στρατιώτης ή δημόσιος υπάλληλος, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε καλά όλες τις όψεις του ζητήματος πριν το αποφασίσετε.
Για τις γυναίκες που θα δουν άντρες να κάνουν πορεία, είναι σημάδι ότι έχουν κλίση προς τους άντρες που δουλεύουν στο δημόσιο. Πρέπει όμως να περιφρουρήσουν την υπόληψη τους.

Πορεία

Ένα σχόλιο στο Πορεία

  • Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 στο 16:11
    Σύνδεσμος

    γεία σας!!! Εγώ είδα στο όνειρο μου πως καθώς όταν είχαμε σχολάσει από το σχολείο φεύγαμε με τα λεωφορεία ξαφνικά ο δρόμος γέμισε με διαδηλωτές δηλαδή υπήρχαν μόνο άνθρωποι που ακολουθούσαν και φωνάζαν και καθόλου αυτοκίνητα όλος ο κεντρικός δρόμος ήταν γεμάτος από ανθρώπους και δεν μπορούσαμε να φύγουμε μετά με κάποιο τρόπο δεν θυμάμαι φύγαμε, ύστερα είχαμε πάει στο σπίτι της γιαγιάς μου και βλέπαμε ειδήσεις ότι γίνοταν διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις σχεδόν….τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο; :O

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.