Πισίνα

Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτο το όνειρο. :( Γνωρίζετε κάποια; Γράψτε ένα σχόλιο πιο κάτω :)

Πισίνα

62 σχόλια στο Πισίνα

 • Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 στο 13:00
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν με αυτόν που μου αρέσει, αλλάξα δοματιο για να κοιτάξω για την πρώην του στο κινητό μου στο Ίντερνετ και βλέπω ένα βίντεο ανεβασμένο με αυτήν, μια φίλη της και αυτόν. Είχε μουσική και κατέβασα τον ήχο και λέω οχ τώρα το άκουσε. Επίσης είπα καλά αν ήταν με αυτήν πριν τώρα γιατί είναι μένα. Το βίντεο έδειχνε ένα ξενοδοχείο, μια πισίνα και 3σ ξαπλώστρες. Αυτος ήταν ξαπλωμένος με το μαγιό του στη ξαπλώστρα και αυτή πήγε στη διπλανή ξαπλώστρα που ήταν κοντά του και έλεγε θα βγάλει το πάνω το μαγιό της. Το είδα πολλές φορές το βίντεο γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τι δουλειά είχε μαζί μου ενώ ήταν μαζιτης πριν , οσπου συνηδητοποιησα ότι είχε και συνέχεια. Αυτος καθόταν στην πρώτη ξαπλώστρα, αυτή πήγε στη Τρίτη ξαπλώστρα και η φίλη της νομίζω καθόταν στη δεύτερη η μαζί του. Και έλεγε αυτος στην πρώην του να έρθει από το σπίτι του απόψε και αυτή είπε όχι. Και λέει αυτος το ξέρω εγώ αυτό το όχι και την Πρωτοχρονιά έτσι είπες όχι αλλά ήρθες. Και η φίλη της εποιασε το ποτό της με το καλαμάκι και έπινε και γελούσε ειρωνικά. Η πρώην του πήγε στη ξαπλώστρα του κάθισε και είπε αν είναι θα βρεθούμε σε ένα μαγαζί είπε. Και αυτος ξαφνικά σηκώνεται και φορούσε μια μπλούζα και έκανε ρίγες άσπρο και κόκκινο, και ένα ίδιο χρωμα άσπρο με κόκκινο παντελόνι το ίδιο αλλά το παντελόνι ήταν κοντό Δεν του έκανε. (Σαν αυτά που φοράνε κλόουν) σαν να αισθανόταν την κοροϊδια . Και έφευγε από κοντά της. Μετά στο βιντεο σαν να είδα μικρά παιδιά χοντρά στο ξενοδοχείο τους και τρέχουνε παντού!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Είναι μια κατάσταση που τον τυραννάει και πιθανόν δεν θέλει ή δεν μπορεί να κάνει σχέση τώρα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 στο 10:02
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Ειδα απόψε ότι κρατούσα το κινητό μου και μέσα απο αυτό είδα το σύζυγό μου μέσα σε μαι πισίνα που υποτίθεται ήταν του εξοχικού μας, όμως δεν έμοιαζε με αυτή. Το νερό έμοιαζε λίγο με θάλασσας σα να είχε κινηση θέλω να πώ και όχι με πισίνας και του έφτανε μέχρι τις μασχάλες. δεν κολυμπούσε , στεκόταν και σα να κοίταζε το κινητό του. Ανησύχησα μηπως ήταν βρώμικο επειδή στη πραγματικότητα δεν ασχοληθηκαμε ακόμη με τη πισίνα, θέλω να πω πως δεν τη βάλαμε σε λειτουργία και δεν τη καθαρίσαμε. Δεν φαινόταν βρώμικο, είχε το μπλε το σκουρο της θάλασσας όμως κι έκανε κάποιο παφλασμό θα έλεγα, όχι κύμα. Ειδα ότι το νερό ξεχείλιζε απο τη πισίνα και έμπαινε στο πλακόστρωτο του διπλανού σπιτιού, ανυπαρκτο στη πραγματικότητα. Υποτίθεται ότι εγώ σα να τα έβλεπα αυτά στο κινητό μέσω εξωτερικής κάμερας που υπήρχε στο σπίτι κι εγω έλειπα σε ταξίδι και παραξενεύτηκα που ο σύζυγός μου πήγε μόνος του στο εξοχικό. Στο τέλος σα να είδα και τα παιδια μου να έφτασαν εκει, έξω απο τη πισίνα. Στη πραγματικόητα ο σύζυγός μου λείπει για δυο μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 στο 11:11
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι εκεί που θα πάει δεν θα διασκεδάσει καθόλου όταν τελειώσει η δουλειά. Θα είναι αφοσιωμένος σ’ αυτήν ακόμα κι αν δουλεύει. Δείχνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα. Όλα θα πάνε καλά, αν και γνωρίζετε πάνω- κάτω το αποτέλεσμα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 στο 09:39
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα ότι ήμουν σε μια πισίνα (εδώ που είμαι έχει
  θάλασσα) με φίλους με καθαρό νερό και ήρεμο. Εκείνοι ήθελαν
  να μπουν να κάνουν αγώνες. Εγώ ήθελα να μπω αλλά μόνο να
  κολυμπήσω κανονικά. Τι σημαίνει; Ευχαριστώ!! Δεν είναι
  όνειρο Κυριακής.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 στο 11:11
   Σύνδεσμος

   Είσαι ένα κορίτσι που δεν της αρέσει να απλώνεται και να προχωρά πέρα από τις δυνάμεις της. Ξέρεις να βάζεις όρια και παρασύρεις και τους άλλους στο δικό σου τρόπο σκέψης. Επειδή σ’ αγαπάνε σ’ ακολουθούν.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 στο 13:13
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ! Ναι έτσι είναι! 🙂

    Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017 στο 18:39
  Σύνδεσμος

  ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΜΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΚΟΛΥΜΠΑΓΑΝ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ (ΚΑΘΑΡΟ).

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει μια γύμνωση των συναισθημάτων σου και της αλήθειας που κρύβεις μέσα σου. Επίσης δείχνει έναν ψυχικό περιορισμό των συναισθημάτων σου. Από την μια ανοίγεσαι και από την άλλη έχεις ταμπού. Δεν είσαι ελεύθερη να πεις καθαρά αυτό που νιώθεις. Κάνεις την προσπάθεια, προχωράς, αλλά κάπου σταματάς.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 17:17
  Σύνδεσμος

  Είδα οτι ήμουν στη Ρόδο και οτι ειμαςταν στο Ρόδος παλας. Βλέπαμε το μέρος απ’εξω και τη πισίνα. Μετα προχωρήσατε στην άλλη τη πισίνα, και ξάπλωσα στη ξαπλώστρα, μου λέγανε πως πιο κει ειναι η θάλασσα και έχει αυτές τις ξαπλώστρες που βγάζουν νερό απο πανω! Βρέθηκε ο Γιώργος Λεφάκης δίπλα μου και μου λέγε οτι θα παει στην Αγγλία. Του είπα οτι έχω παει. Ο Λεφάκης μου λέγε οτι ο καιρός δεν ειναι καλός, αλλα οποίος θελει να δει το Σαμαρα και τους άλλους πολιτικούς πρεπει να παει Αγγλία γιατί εκεί βρίσκονται όλοι! Σηκώθηκε και έφυγε! Σαν ο Βλαςςης Μπονάτσος να ηταν μάνατζερ του ξενοδοχείου γιατί τα επιτηρούσε όλα! Μετα ήρθε η Ριγουλα μια ξαδέρφη του άντρα μου, μου λέει οτι ειναι ωραία εδώ αλλα να προσεχείς στη πισίνα γιατί βρήκανε κακά , και στα φαγητά τους μια φορά είχαν βρει κάτι μέσα! Βρήκα μια σακουλοτςα Με φαγητά απο το ξενοδοχείο αλλα θυμήθηκα να μην τα φάω , είχε λουκάνικόιτακια, τυροπιτάκια, κ.α . Δάγκωσα ενα τυροπιτάκι αλλα δεν το φάγα όλο! Ξαφνικά βλέπω ενα ελικόπτερο και ερχόταν απο ενα μαγευτικό νησί να πάρει κάποιες κύριες που καθόντουσαν στο μπαλκόνι!
  Εμφανίστηκα νομίζω στο υπνοδωμάτιο της μητέρας μου στο πατρικό σπιτι και η τηλεόραση έδειχνε τη Κάρπαθο! Έδειχνε οτι οι συγχωριανοί μας χόρευαν και μπροςτα είχε πιάσει ο Βασίλης, και μετα γέροι και μετα ένας Γιάννης και τραγούδαγε! Μετα έπαιξε ο Ικαριωτικος και κάτσανε όλοι κάτω γιατί δε ξέρανε τα βήματα και μια κοπέλα σηκώθηκε να το χορέψει αλλα ούτε εκείνη το χόρευε σωστά! Σηκώθηκα και γω απο κει που ήμουν και έκανα τα βήματα

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 18:49
   Σύνδεσμος

   Πήγα να πω ότι το ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΑΣ έχει δύο πισίνες, αλλά φαίνεται ότι έχεις γνώσεις. Έχεις έρθει καθόλου στη Ρόδο; Έμεινες στο ξενοδοχείο αυτό;

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 18:58
    Σύνδεσμος

    Ναι το έχω επισκεφτεί το ξενοδοχείο !! Μαρεσει η Ρόδος !!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 19:14
     Σύνδεσμος

     Το όνειρο δεν είναι καλό Άννα μου, το ΄Ρόδος Παλάς είναι το καλύτερο μας ξενοδοχείο. Ποτέ δεν ακούστηκε κάτι άσχημο γι’ αυτό. Να δώσει χαλασμένη τροφή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!. Το όνειρο λοιπόν είναι ψυχολογικό για σένα. Κάθε τι όμορφο, διότι πέρασες όμορφα εκεί και κάθε τι άσχημο συνδέονται μέσα σου και διαλύονται τα όμορφα, διότι έχεις ανασφάλεια τι θα γίνει με την οικονομική κρίση. Ζητάς απαντήσεις, γι’ αυτό εμφανίστηκε ο Κώστας Λεφάκης κι όχι ο Γιώργος. Αν τον είδες Γιώργο, είναι φυσικό να είναι λάθος οι προβλέψεις και να βρεθεί σε έναν άλλο τόπο απ’ αυτόν που έπρεπε να βρίσκεται. Όμως η ψυχή ξέρει ότι αναφέρεσαι σ’ αυτόν, αμφιβάλλει γι’ αυτό. Σε απασχολεί αν θα γίνουν εκλογές ή όχι και προς το παρόν όλες σου οι όμορφες αναμνήσεις μοιάζουν σαν να πεθαίνουν προς το παρόν για λίγο, επειδή πιστεύεις ότι δεν θα ξαναπάς διακοπές, ότι με όσα γίνονται δεν πρόκειται να χαρείς. Χορεύουν τα συναισθήματά σου και συμπάσχεις με τους άλλους. Δεν ξέρεις τι να κάνεις, αλλά κάπου μέσα σου θέλεις να πιστέψεις ότι είναι κάτι παροδικό και θα αλλάξουν τα πράγματα.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!είδα στον ύπνο μ ότι βρισκόμουν σε μια ήρεμη ορεινή περιοχή σε ενα ξενοδοχείο με πισίνα μια ηλιόλουστη μέρα του χειμώνα και ενώ καθόμουν δίπλα στην πισίνα με μια φίλη μ ειδα το αγόρι που μ αρέσει να βγαίνει από το ξενοδοχείο προς την πισίνα όπου σταμάτησε για να μιλήσει με κάποιες κοπέλες,ενώ ο ίδιος είχε αλλάξει πολύ εξωτερικά.Εκεινη τη στιγμή μπήκα μέσα στην πισινα και κολυμπησα στον πυθμένα της(το νερο ήταν ωραίο και πεντακάθαρο και η πισινα σχετικά ρηχή),όπου έμεινα αρκετή ώρα ξαπλωμένη,ενώ μπορούσα και να ανασάνω.Οταν βγήκα τον ειδα να φεύγει..ενω ο ίδιος δεν με ειδε ποτε.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:25
   Σύνδεσμος

   Να διαβάζετε όλοι σας τα κόκκινα γράμματα που υπάρχουν κάτω κάτω στην σελιδα.Τα όνειρά που βλέπετε βράδυ σαββάτου ξημέρωμα κυριακής,δεν ερμηνεύονται.Αν το είδατε άλλη μέρα και το γράφετε κυριακή,πρεπει να μας ενημερωνετε.Υπάρχει άρθρο στα είδη ονείρων που εξηγεί τον λόγο αναλυτικά.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:18
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!!! Γράφω ένα όνειρο της κόρης μου που το είδε πριν 2 μέρες.
  Είδε λοιπόν ότι έμπαινε σε μια πισίνα μεγάλη με καταγαλανο νερό. Η πισίνα βρισκόταν σαν σε κάποια υπόγεια σύραγγα. Φως υπήρχε από τον εσωτερικό φωτισμό της πισίνας που φωτίζει προς τα επάνω. Μπήκε μέσα με τις φόρμες της κι άρχισε να κολυμπάει. Αισθανοταν όμορφα και ζεστά. Γύρω υπήρχε κόσμος που ήταν συμφοιτητες της χωρίς όμως να αναγνωρίζει συγκεκριμένους. Άλλοι άρχισαν να μπαίνουν μέσα άλλοι ηταν γύρω κι άλλοι ήταν στη σκάλα της πισίνας. Ήξερε ότι έπρεπε να μπουν όλοι.
  Η κόρη μου είναι φοιτήτρια.
  Ευχαριστώ..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:15
   Σύνδεσμος

   ..

   Επειδή ήταν σε υπόγεια σύραγγα η χαρά είναι εικονική. Όμως είναι μια κατάσταση που δεν θα κρατήσει πολύ. Ενώ φαίνεται ότι αφορά το παρελθόν μόνο, αυτό δεν είναι απόλυτο. Επηρεάζει και το παρόν. Τα φώτα δείχνουν ότι είναι μια κατάσταση που θα ξεκαθαρίσει. Ενώ ζει τη ζωή της ευχάριστα, ένα γεγονός της χαλά τη διάθεση, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία της, παλεύει και ελπίζει. Σ’ αυτό δεν είναι μόνη της. Πιθανόν να αλλάξει αυτή η κατάσταση και η εικονική χαρά να γίνει πραγματική.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016 στο 10:26
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα χθες βράδυ ότι ήμουν σε ένα μέρος που είχε πισίνα σαν κολυμβητήριο. Βρέθηκα μέσα στην πισίνα και αν και τα νερά ήταν ρηχά και λίγο θολά (νομίζω ότι είχε και φυλαράκια μέσα) σκεφτόμουν να κολυμπήσω. Αναρωτιόμουν γιατί είναι έτσι όμως σαν να κολυμπούσα. Βλέπω κάποιον που δεν θυμάμαι έξω από την πισίνα να μου λέει χαμογελαστός μπράβο που κολυμπάς και εγώ το σκεφτόμουν και θα βουτήξω και εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι τα νερά ήταν βαθιά και καθαρά και εγώ κολυμπούσα ύπτια. Μετά βρέθηκα στα αποδυτήρια και σκεφτόμουν ότι χρειάζομαι σκουφάκι και πρέπει να αγοράσω για να κολυμπάω καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 στο 11:49
   Σύνδεσμος

   Έχεις επιθυμία να κολυμπήσεις σε πισίνα;

   Απάντηση
    • Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016 στο 13:42
     Σύνδεσμος

     Το όνειρό σου δείχνει ότι δεν τα παρατάς. Είσαι άνθρωπος που ακόμα κι αν τα βλέπεις θολά και βρώμικα, βρίσκεις τον τρόπο να αγωνίζεσαι. Όμως πάντα ξέρεις ότι υπάρχουν όρια, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά προσπαθείς να κάνεις όσα μπορούν να γίνουν, με τις δικές σου δυνάμεις. Όμως παίρνεις δύναμη και προχωράς χωρίς να χάνεις τις δυνάμεις σου και το απολαμβάνεις.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Μαΐου 2016 στο 19:39
  Σύνδεσμος

  Πριν 2 μερες τελείωσα με ένα άτομο που δεν ήμασταν μαζί λόγω αποστάσεις αλλά 9 μηνες ήθελε πολύ ο ένας τον αλλο. Μια μέρα πριν ανοιχτηκαμε συναισθηματικα και κατάλαβα ότι με θέλει πολύ. Την επόμενη μέρα τσακωθηκαμε άσχημα και τελειώσαμε. Τώρα ονειρεύτηκα ότι ήταν σε μια πισίνα με πεντακάθαρο νερό και που και που έμπαινα. Ενώ δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα του στην πραγματικότητα, με φιλούσε στο μέτωπο, με κοίταζε με τρυφερότητα με αποτέλεσμα να θέλω να μείνω τόσο που να χάσω το πλοίο για να επιστρέψω σπίτι μου. Τι σημαίνει?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 11:15
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο αυτό δείχνει ότι τα συναισθηματα που τρέφει για σένα είναι καθαρά φιλικα και εσύ μπερδευεσαι και νομιζεις ότι είναι ερωτικά γι αυτό δεν συνεχίζεις την ζωή σου με κάποιον άλλο όλο αυτόν τον καιρό.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 στο 13:13
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Είδα στον ύπνο μου ότι ήταν να πάμε μία μεγάλη παρέα σε μία πισίνα. Τύχαινε να έρθει και το αγόρι που μου αρέσει, ο οποιος στην πραγματικοτητα μένει αρκετά μακριά από εδω που μένω εγώ. Ετοιμαζομουν σπιτι μου με 2-3 φιλες μου και αποφασισα σε καποια στιγμη να του στειλω μηνυμα “Φτασατε; Περιμενετε;” και εκεινος απαντησε “Ναι, εσενα περιμενω ομως”. Όταν πηγα με τα κοριτσια, εψαχνα εκείνον μέσα στην παρεα. Μόλις τον βλέπω και με βλέπει, χαμογελάει και αγκαλιαζομαστε. Μετά μου λέει “σε θέλω” αλλά δεν το είπε στα σοβαρά κι έτσι γελασαμε και οι δύο.(Νομιζω αυτο προεκυψε απο την προηγουμενη μερα που ηταν να του στειλω ενα τετοιο μηνυμα!) Ύστερα διασκορπιστηκαμε όλοι για το μπάνιο μας. Στο μεταξύ, εγώ τον εψαχνα συνέχεια γιατί ήθελα να τον βλέπω όμως δεν τον εβρισκα. Σαν να είχε εξαφανιστεί…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 στο 13:40
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ιωάννα!!Στην πραγματικότητα σκέφτηκες να του στείλεις μήνυμα;;;
   Είναι όνειρο υποσυνείδητου!!Επίσης δείχνει ότι εκείνος δεν παίρνει στα σοβαρά πράγματα και καταστάσεις!!Επίσης το ότι τον έψαχνες δείχνει ότι είναι δύσκολο να τον έχεις!!Αυτό είναι το προγνωστικό όνειρο!!Υπάρχει όμως η περίπτωση να είναι αντίθετο όνειρο αλλά η συμπεριφορά του δείχνει ότι είναι προγνωστικό όνειρο!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 στο 16:05
    Σύνδεσμος

    Στην πραγματικοτητα ηθελα να του στειλω αυτο το μηνυμα το “σε θελω”, αλλα δεν το εκανα γιατι εχω καταλαβει οτι ειναι δυσκολο να τον εχω οπως λες..Ευχαριστω παντως για την ερμηνεια!!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 στο 21:33
     Σύνδεσμος

     Είναι όνειρο υποσυνείδητου!!Το σκέφτηκες και το είδες στο όνειρο σου!!

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  ειδα στο ονειρο μου μια γεματη πισινα με καθερο νερο και μολις επεσα ειχε αδειασει, τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 στο 20:23
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Πανο!!!Πανο το όνειρο σου σημαίνει ότι ενώ τα συναισθήματα είναι γεμάτα και πολλά έρχεται η στιγμή που αδειάζουν από μέσα σου !!!Σαν να ξεμένεις!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στο 14:24
  Σύνδεσμος

  ειδα όνειρο οτι ημουν σε μια πισινά πεντακάθαρη και πολυ ομορφη (νομίζω ήμουν σε ξενοδοχείο ) και δεν ηθελα να βγω απο μεσα ….και ηταν εκει εξω η οικογένεια μου …(ολοι μαζι κ εγω φορούσαμε ασπρα μαγιο κλπ και τα πλακάκια εξω απο την πισίνα ηταν ασπρα ) και οταν βγήκα απο την πισινα ηθελα να κανω μια βουτιά απο ψιλή αλλα το φοβόμουν λιγο ….ετσι αποφάσισα να κανω μια κανονική βουτια….αλλα μολις την εκανα το νερο αρχιζε να φευγει απο την πισινά ….τι μπορει να σημαίνει αυτο ?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στο 19:39
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Γιώργο!-Γιώργο το όνειρο σου σημαίνει οτι ζεις όμορφες και ήρεμες στιγμές!!Βάζεις υψηλούς στόχους που φοβάσαι για αυτό και κλείνεις πως σε νορμάλ στόχους και τους επιτυγχανεις!!Είσαι γεμάτος αισιοδοξία και σιγουριά που τα συναισθήματα σου ξεχειλίζουν!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 στο 14:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.. Είδα στον ύπνο μου αρκετό καιρό σε όλες τις φάσεις του.. Δηλαδή, το ονειρο ξεκίνησε με το να ειμαι σε ενα μέρος που ειχε,υποτίθεται, -16βαθμους και ειχε παντου παγο κι εγω περπατουσα σχεδον γυμνη. Μετα απο λιγο,βλεπω οτι κολυμπαω σε μια υπεροχη θαλασσα που εχει αρκετη ζεστη και εχω αρχισει ηδη να παίρνω χρωμα απο τον ηλιο και στο τελος ειπα, επειδη κουραστηκα να παω στην πισινα του ξενοδοχείου,για να χαλαρωσω. Κι εκει τα νερα ηταν ωραια και ειχε και νεροτσουληθρες.. Σε ολη την διαρκεια του ονειρου μου,ημουν μαζι με τον πρωην μου(χωρισαμε πριν μια βδομαδα),απο τον παγο μεχρι και την πισινα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 στο 20:23
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ιωάννα!!Ιωάννα η ψυχή σου θα αρχίζει να ηρεμεί και να σταθεροποιείται μετά από το σκοτσέζικο ντους!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 στο 16:07
  Σύνδεσμος

  Nεκταρια μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση το ζητημα ειναι οτι με πολιορκει καιρο και δεν ξερω αν πρεπει να βγω για αυτο ζητησα γνωμη για το ονειρο καθως παντα με προειδοποιει η διαισθηση μου με ονειρα….

  Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 στο 14:56
  Σύνδεσμος

  Να φανταστω οτι το ονειρο δεν συμβολιζει κατι σημαντικο για αυτο και δεν υπαρχει απαντηση;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 στο 14:58
   Σύνδεσμος

   Όχι, είναι πολλά τα όνειρα και λιγοστός ο χρόνος μας, που δεν προλαβαίνουμε να τα δούμε και να τα απαντήσουμε όλα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 στο 20:25
  Σύνδεσμος

  Ειδα σημερα ενα περιεργο ονειρο και θα ηθελα μια γνωμη….στην πραγματικοτητα υπαρχει ενας δεσμευμενος αντρας που με πολιορκει εδω και καιρο και στον υπνο μου ειδα το εξης: ειδα λεει οτι ειχε ενα πολυ ομορφο μεγαλο σπιτι και εβλεπα τον εξωτερικο του χωρο οπου ειχε κηπο και μια τεραστια πισινα…τον εβλεπα μαζι με την κοπελα του να παιζει μπασκετ κι αυτος να κανει κατι ωραια ακροβατικα η κοπελα του δεν τα καταφερνε τοσο καλα δλδ επαιζε μπασκετ και επδ πηγαινε να κανει κατι αλματακια επεφτε και της ελεγε αυτος “ελα βρε μωρο μου αμαν”…παντως ηταν χαμογελαστοι και εδειχναν να περνσνε καλα κατι που εμενα με εκανε να αναρωτιομαι εκεινος γτ μιλαει και μαζι μου μετα ειδα την κοπελα του να βουταει στην πισινα και εβλεπα την πισινα με ωραιο νερο γτ ηταν πολυ μεγαλη και αναρωτιομουν ποσα χρηματα εχει για να εχει μια τετοια…τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 στο 15:00
   Σύνδεσμος

   Είναι αντίθετο. Τα έχουν και δεν τα έχουν. Η σχέση τους πάει υπό διάλυση. Εσένα θέλει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 στο 10:37
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ (ΗΤΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ. Η ΠΙΣΙΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ. ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ! ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ.

  ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 στο 12:05
   Σύνδεσμος

   Κάποιος λοιπον σε προστατεύει απο το να κανεις κάποια λάθος κινηση.δεν συνειδητοποιείς οτι η πισίνα όσο ωραία και αν φαίνεται,είναι βαθιά και σαν ξενοδοχείου που δηλωνει παροδικοτητα.το πορτοκαλί μαγιό δείχνει οτι η επιθυμία σου να πέσεις στην πισίνα θέλει προσοχή.η βαθιά πισίνα δείχνει επίσης το άγνωστο και τον κίνδυνο.εσύ επιμένει και βιαζεσαι αλλά πρεπει να το σκεφτείς σωστα για να μην πέσεις στα βαθιά!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 στο 10:28
    Σύνδεσμος

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Είδα χθες το βράδυ στον ύπνο μου ότι κολυμπούσα σε μία πισίνα με τον γιο μου που είναι 4 χρονών. Τα νερά ήταν πεντακάθαρα και ο γιος μου έκανε συνέχεια βουτιές. Βουτούσε δηλαδή μέχρι τον πάτο της πισίνας (μπορούσα να τον δω πολύ καθαρά) και μετά μόνος του αναδυόταν και μου χαμογελούσε. Εγώ ανησυχούσα και κάποια στιγμή βλέποντάς τον σκέφθηκα πόσο μεγάλωσε που κολυμπάει και κάνει βουτιές μόνος του χωρίς να φοβάται.
  Τι μπορεί να σημαίνουν? Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015 στο 11:45
   Σύνδεσμος

   Διάβασε το όνειρο της χαζομαμάς στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 στο 14:35
  Σύνδεσμος

  Γεια σας
  Ειδα οτι ημουν σε μια πανεμορφη πεντακαθαρη πισινα με εναν παλιο μου συμμαθητη τον οποιο φιλησα σε καποια φαση και γενικα ενιωθα πολυ ομορφα ειχα αυτοπεποιθηση.Οταν τον φιλουσα, κατι παιδια που ηταν στην πισινα ,στην πραγματικοτητα ολοι αυτοι ηταν πρωην ή καποιοι που μου αρεσαν,μιλουσαν κ ελεγαν ο ενας στον αλλο κανε κινηση πανε μιλα της κ μετα με ειδαν να φιλαω το παιδι κ λενε δες φιλιουνται και εφυγαν.Μετα βρεθηκα σε ενα λεωφορειο με σκουρο χρωμα,με τις θειες μου τα ξαδερφια μου τα παιδια απτην πισινα κ τη μητερα μου που εχει πεθανει και κατι ετρωγα αλλα ηταν παρα πολυ κ δν μπορουσα να το μασησω κ ηθελα να το φτυσω αλλα δν ειχε παραθυρα.Ξαφνικα βρεθηκα σε ενα μαρκετ με το συμμαθητη μου κ παιρναμε παγωτα για να φτιαξουμε κατι κ εγω του ειπα να παρουμε κ με καραμελα που μ αρεσει κ ειδα ενα κουτι τελευταιο το ανοιξα αλλα καποιος ειχε φαει λιγο απο πανω κ δν το πηραμε.Κ μετα βρεθηκα σε ενα ασανσερ με μια πρωην φιλη μου π δν μιλαμε και αλλα δυο ατομα κ επρεπε να φτασουμε μεχρι πανω στν τελευταιο οροφο κ να προσπαθουμε να κρατησουμε την αναπνοη μας γτ το ασανσερ θα γεμιζε καπνο.κανεις δν το ειχε καταφερει μεχρι τοτε να βγει ζωντανος.ξεκιναμε προς τα πανω κ βγαινει καπνος κ αυξανει ταχυτητα κ ενα χερι με κραταει αριστερα απτο κεφαλι μεχρι τη μεση μου στα δεξια κ νιωθω ασφαλεια κ τα καταφερνω κ φτανω στην κορυφη.εκει γινεται αυτο με την πισινα
  Αν καποιος ξερει να μου πει ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 19:25
   Σύνδεσμος

   @ελπιδα,

   Αυτό το όνειρο είναι εμπειρίες από όσα έχεις ζήσει και όσα θα ήθελες να ζήσεις. Δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, νιώθεις προστατευμένη κσι στο τέλος θα τα καταφέρεις να ηρεμήσεις, βγάζοντας από μέσα σου όσα σε βαραίνουν.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 στο 06:57
  Σύνδεσμος

  Ήμουν με την κολλητή μου σε μια πισίνα και με έβαζε με το ζόρι κάτω από το νερό για να πνιγώ! Μετά βγήκα εγώ και είδα στην πισίνα δίπλα μου μια γυναίκα τζίγκάνα! Είναι τίποτε αυτό;;;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 στο 14:50
   Σύνδεσμος

   @Βάσω,

   Η τσιγγάνες συνήθως στα όνειρα είναι κάποιες που ταυτίζονται με τη μοίρα. Συνήθως αυτές οι γυναίκες έρχονται στα όνειρα σαν από μηχανής θεός για να μας σώσουν την τελευταία στιγμή. Κάποιοι θέλουν να σε παγιδέψουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν γιατί η μοίρα σου έχει άλλα σχέδια για σένα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 στο 11:38
  Σύνδεσμος

  lipon paidia egw diabasa pws an deis ka8ari pisina simenei tyhi… an deis omws adeia pisina i me vromiko nero simenei kati kako….!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 στο 09:50
  Σύνδεσμος

  ειδα πως ημουν σε μια καθαρη πισινα που ειχε γυρο γυρο πετρες που κραταγαν σκια με αγνωστο και με επιασε και με φιλισε. . υστερα εφυγε και πηγα σε μια πισινα που ηταν καφε πολυ βρομικη αλλα κολιμπαγαν πολοι και βουταγα συνεχεια και κολιμπουσα παρα πολυ γρηγορα και μετα οτι βγηκα και σκουπιστικα με μια πετσετα μπλε βρομικη… τ σιμενουν αυτα??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 στο 14:55
   Σύνδεσμος

   @Kleiw karali,

   Σημαίνει ότι θα κλωτσήσεις μια τύχη που άξιζε και θα ακολουθήσεις μια άλλη, η οποία δεν αξίζει. Δεν θα εκτιμήσεις σωστά ποιο είναι το συμφέρον σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 στο 08:06
  Σύνδεσμος

  Ειδα πως ηταν βραδυ κ μια κοπελα,αγνωστη,να κολυμπαει σε μια πισινα σκοτεινη κ ν της ριχνουν μεσα στην πισινα πολυ μεγαλα ψαρια.Οχι ζωντανα κ ηταν κ παγωμενα τ ψαρια,απο την καταψυξη δηλαδη.Μετα βγηκε αυτη η κοπελα κ μπηκε μια αλλη..τι να πω..αν καποιος μπορει ν καταλαβε τι μπορει ν σημαινει αυτο,ας μας πει! 😛

  Απάντηση
 • Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 στο 12:34
  Σύνδεσμος

  ειδα πως ειμουν μεσα σε μια γαλαζια πεντακαθαρη πισινα και παιζαμε ενα παραξενο παιχνιδι με μια μπαλα με μικροτερα παιδια το οποιο δν το εχω ξαναπαιξει ποτε!Εντομεταξυ η πισινα ηταν πολυ ρηχη μου εφτανε καπου στην μεση..Τι σημαινει αυτο??

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 στο 21:48
  Σύνδεσμος

  evlepa oneiro oti stekomoun dipla apo mia pisina kai evlepa oti voutiksane 2 files mou mesa. ti simainei?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 στο 12:00
  Σύνδεσμος

  έβλεπα ότι η πισίνα είχε στη μέση μια γέφυρα που καθόμουν εκεί και την μια πηδούσα μέσα στο νερό απο την μια μεριά και μια από την άλλη..τι σημαίνει αυτό?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 στο 21:14
  Σύνδεσμος

  i aderfi mou evlepe oneiro oti egw imoun sto pato tis pisinas,pou eixe nero, mproumita anapnea alla den kinomoun.kai skeftountan pws na me voithisoun.ti simainei ayto?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011 στο 14:11
  Σύνδεσμος

  h pisina einai kalo simadi 1) an dite oti eiste sthn pisina me sigenh sas kai outate mazi simenh oti mazi me auton 8a perasete polles kales stigmes alla kai diskolies mazi 2) maria o gio sou 8a ta paei poli kala sth zwh tou

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011 στο 10:57
  Σύνδεσμος

  an deis oti boutas sthn pisina apo 4ula gia na 3efugeis apo kapoious pou se kunigane?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 στο 09:12
  Σύνδεσμος

  Όταν δεις πισίνα με καθαρό νερό, σημαίνει θρίαμβο. Αν έχει βρώμικο νερό κι εσύ κολυμπάς, προμηνύονται στενοχώριες.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 στο 09:10
  Σύνδεσμος

  eida ena oneiro oti emena se ena spiti mou ston khpo tou eixe mia polu megali pisina kai oti egw mazi me tis files mou kolumpousame… meta apo wra mazeutikan polla atoma agnwsta kai evlepa oti h pisina enw th mia htan gemath nero thn allh stigmh adeiaze… auto egine 2 -3 fores. to parakseno einai oti to spitgi mas eixe nero gt eixe mia vrush dipla sthn pisina kai etrexe nero ap authn… epipleon eida oti ekana mia voutia mesa stin pisina kai evlepa ton eauto mou se argh kinhsh oti voutiksa kai eftasa me to kefali mexri ton pato kai xtupisa to kefali mou arxika alla sto telos vgika…

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010 στο 08:18
  Σύνδεσμος

  evlepa oti hmoun me tin 3aderfi mou stin pisina kai voutaga sinexeia mesa.ti simenei auto?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010 στο 08:32
  Σύνδεσμος

  evlepa oneiro oti imoun me to gio mou sti pisina kai oti kolimpouse poli grigora kai den ton eftana.( o gios mou ine molis 10 minon). ti simeni?

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.