Περπάτημα
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι περπατάτε μέσα από νερά καθαρά, προβλέπονται φευγαλέες αλλά δυνατές χαρές.
Αν το νερό ήταν λασπερό, προμηνύεται κίνδυνος αρρώστιας ή κάποια θλιβερή εμπειρία.
Αν ονειρευτείτε παιδάκια να περπατάνε μέσα από καθαρά νερά, είναι ένα όνειρο ευοίωνο που προμηνά ευνοϊκές επιχειρήσεις.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι περπατά σε καθαρά αφρισμένα νερά, προβλέπεται πως γρήγορα θα αποχτήσει ό,τι επιθυμεί η ψυχή της.
Περπάτημα σε ανώμαλο δρόμο και δύσκολα μονοπάτια σημαίνει στενοχώριες και μπερδέματα στις εμπορικές επιχειρήσεις.
Περπάτημα σε ευχάριστους δρόμους σημαίνει επιτυχία και καλή τύχη.
Αν ονειρευτείτε πως περπατούσατε τη νύχτα, δεν είναι καλός οιωνός.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως περπατούσε γρήγορα, είναι προμήνυμα κληρονομιάς και απόκτησης επιθυμητού αντικειμένου.

Περπάτημα

34 σχόλια στο Περπάτημα

 • Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 στο 22:19
  Σύνδεσμος

  αρκετές φορες βλέπω ότι τριγυρνάω σε δρόμους της πόλης δε γνωρίζω τους δρόμους κι όλο χάνομαι .”συνήθως είναι ” νύκτα η σούρουπο όταν υποτίθεται γυρνάω στους δρόμους της πόλης.άλλες φορες μονος γυρνάω η με κόσμο γύρο είναι άγνωστοι και τέτοια .

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 10:23
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι αισθάνεσαι μόνος και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά τι θέλεις. Βρίσκεσαι χαμένος και δεν μπορείς να προσανατολιστείς. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Τι να σκεφτείς. Ψάχνεις τον δικό σου προορισμό και χάνεσαι. Περιπλανιέσαι και βιώνεις ενώ δεν μπορείς να δεις φως. Το όνειρο σου λέει να προσπαθήσεις να βρεις τον προορισμό σου. Χρειάζεται να δεις ξημέρωμα ή το φως για να γίνει αυτό. Τώρα χρειάζεται να αδρανήσεις. Αν είναι επαναλαμβανόμενο όνειρο το πρόβλημα είναι σοβαρό. Όταν βγεις από αυτή την παγίδα ή την κατάσταση θα πάψεις να το βλέπεις γιατί θα έχει κάνει τον κύκλο του.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 στο 19:57
    Σύνδεσμος

    είναι επαναλαμβανόμενο όνειρο !! ετσι ακριβος !!

    Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο 23:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα χθες το βράδυ (ξημερώνοντας Σάββατο δηλαδή) στο όνειρο μου ότι πήγα να συναντήσω έναν άντρα με τον οποίο και στο όνειρο και στην πραγματική ζωή είμαι ερωτευμένη. Περπατούσα μέσα σε ένα κτίριο που ήταν σαν λαβύρινθος και μόλις τον αντίκρισα, άρχισα να πετάω. (Δεν ξέρω άμα μπορεί να θεωρηθεί “πέταγμα” ουσιαστικά περπατούσα, απλά στον αέρα, δεν πατούσα στη γη)
  Αμέσως μετά το σκηνικό άλλαξε και βρέθηκα εγώ να κάθομαι σε μία κούνια ενός πάρκου, δίπλα σε ένα κτίριο με πολλές σκάλες. Αυτός εμφανίστηκε στη σκάλα και την ανέβηκε όμως από το αριστερό πόδι καθώς περπατούσε κούτσαινε. Ακολούθησα κι εγώ, ανέβηκα τη σκάλα και όταν τον πλησίασα, άνοιξε μια πόρτα και με πήρε και μπήκαμε μέσα.
  Τι ερμηνεία θα μπορούσε να δοθεί;
  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 12:17
   Σύνδεσμος

   Έχεις μπερδέψει την ψυχή σου και δεν μπορεί να βρει άκρη. Το όνειρο δείχνει ότι πετάς αλληγορικά, αλλά θα πρέπει να ψάξεις καλά και να βρεθείς σε ένα μέρος όπου θα υπάρξει περισυλλογή για να δεις αν πρέπει να πιστέψεις ότι αυτό είναι μια λογική κατάσταση. Αν ήταν λογική θα έβγαινες από το λαβύρινθο με τα πόδια δεν θα χρειαζόταν να πετάξεις. Άρα, είσαι μέσα σου μπερδεμένη και προσπαθεί να βρει η ψυχή διέξοδο για να αξιολογήσει τι είναι αυτός ο άνθρωπος για σένα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:03
  Σύνδεσμος

  οκ σε ευχαριστω απλά πιστευα οτι δινει καποιες πληροφοριες θετικες η αρνητικές γι αυτο στο εγραψα αλλά μαλλον ειναι αγνωστα παιχνιδια της ψυχής σε ευχαριστω….

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:06
   Σύνδεσμος

   Το έπιασες. Μπράβο! Αυτός είναι ο λόγος που δεν θυμόμαστε όλα τα όνειρα. Αυτά που θυμόμαστε είναι όσα μπορεί να συγκρατήσει ο εγκέφαλος. Όμως αν διαβάσεις στα είδη ονείρων θα δεις πολλές κατηγορίες που δεν συντελεί ο εγκέφαλος. Αυτό είναι λειτουργικό και βαθύ λησμονημένο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστω για την απαντηση,Το ονειρο συνεχιζε Νεκταρια μου αλλα δε θυμαμαι με πως. Θελω να σε ρωτησω λεγωντας απορροφήσει τι εννοεις? και πως το σφουγγάρι επειρέαζει το υπολοιπο όνειρο(θετικα η αρνητικα)?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα. Η ψυχή σου έχει αναλάβει να το κάνει αυτό. Επειδή είναι λειτουργικό το όνειρο και δεν αφορά εσένα συγκράτησες λίγα και δεν μπορείς να θυμηθείς ή να αποδώσεις σωστά με λόγια όλο το όνειρο. Εδώ επιβεβαιώνομαι. Μην ψάχνεις ερμηνεία. Η ψυχή σου μόνο την γνωρίζει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο 21:27
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρια μου είδα όνειρο ότι περπατούσα και περνούσα από ένα κεντρικό σημείο υπαρκτο το οποίο έχει στη μέση σε ένα σημείο στο ένα στρογγυλό κομμάτι (διαχωρίζει το δρόμο) που μέσα έχουν φυτεμένα φυτά. Εγώ αντί φυτά είδα μέσα σε αυτό το στρογγυλό να υπάρχει ένα τεράστιο σφουγγάρι.
  Τη ερμηνεια δίνεις σε αυτό Νεκταρια μου?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:54
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο περιπλάνησης. Το όνειρο δείχνει ότι σαν σφουγγάρι έχει απορροφήσει όσα χρειάζεται να κρατήσει σε αυτή την περιπλάνηση. Ανήκει στους μηχανισμούς της ψυχής. Για σένα είναι ακαταλαβίστικο όνειρο, αλλά για την ψυχή είναι σημαντικά στοιχεία που χρειάζεται να κρατήσει. Είναι εις γνώση αυτών. Κατά κάποιο τρόπο είναι λειτουργικό όνειρο.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017 στο 21:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!! Αυτό το όνειρο το ειδα πριν δυο εβδομάδες περίπου… Το ειχα γραψει αλλα δε πρέπει να καταχωρήθηκε. Ειδα τον ανθρωπο με τον οποίο πηγε κατι να γινει αλλα δεν είμαστε μαζί να περπατάει πλάτη μεσα στη φυση με τα μαλλια του λυτα (εχει μακριά μαλλιά) να φοράει μαύρα και ενα τζιν σκούρο.τον εβλεπα μονο πλάτη, εγω ήμουν εκει και απλα τον εβλεπα, αλλα ηταν σαν να μην ήμουν εκει… Δεν ειχαμε μιλησει η κατι τέτοιο, απλως εβλεπα την εικόνα . μιλαμε ακομα και μου λεει πως δεν ειναι καλά, μαλλον λόγω κάποιας άλλης, εγω αποφεύγω να τον δω γιατι δε ξερω τι θα γίνει ενω ειναι να βρεθούμε… Μακαρι να μην ειναι κακό. Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:54
   Σύνδεσμος

   Είναι αυτό που σας λέω ότι αν δεν υπάρχει βαθιά πνευματικότητα είμαστε και δεν είμαστε μαζί του ή είμαστε με κάποιον άλλο που τον αντικαθιστά ή ταυτίζεται με εκείνον. Το όνειρο δείχνει ότι τον απασχολούν κάποια πράγματα πέρα από σένα και θέλει να νιώσει ελεύθερος. Δεν ξέρει τι θέλει, δεν είναι ικανοποιημένος από τίποτα και από κανένα. Αυτό δείχνει ότι θέλει να νιώσει ελεύθερος. Δεν έγινε κάτι, διότι δεν το επεδίωξε. Προσπάθησε να δεσμευτεί, αλλά αυτή η κατάσταση που έφερε τον εαυτό του δεν τον αφήνει να γιατρευτεί και να πάρει απόφαση. Έτσι προτίμησε να φύγει από σένα. Κανείς δεν ξέρει αν αυτό ήθελε πραγματικά ή σ΄ αυτό το σημείο τον έφερε η κατάσταση που βρίσκεται ο ψυχικός του κόσμος.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Αρχικό κείμενο.

  13/07/2017 ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝΕΙΡΟ ΗΜΟΥΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΩΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΡΗΜΙΚΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΩΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΑΝΤΡΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΟΥ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΙΑΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ. ΣΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΨΥΛΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΩΒΗΖΕ ΟΜΩΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΗΣΑ.

  Αλλαγή κειμένου

  13/07/2017
  Χθες το βράδυ είδα ένα περίεργο όνειρο.
  Ήμουνα, λέει, με τον άνδρα μου και μέναμε σε ένα μικρό σπίτι, άλλο από αυτό που μένουμε. Εκεί ήταν μαζεμένος κόσμος’ φίλοι του άνδρα μου και γλεντούσαν, γιατί θα με χώριζε και μέσα η πεθερά μου να πλένει στην κουζίνα. Εγώ έμεινα στεναχωρημένη να θέλω και να προσπαθώ να τα σπάσω όλα εκεί μέσα, κάτι όμως που δεν έκανα. Ξαφνικά, βρέθηκα με τον άνδρα μου σε έναν ερημικό χωματόδρομο, όπου κάτι μου είπε κι έφυγε. Έμεινα μόνη να περπατάω και να κλαίω. Στην αρχή, ήμουν λίγο φοβισμένη. Κοιτάζοντας όμως προς τα αριστερά μου, είδα σαν βουναλάκι και μια μεγάλη εικόνα με έναν νεαρό άνδρα, όπου μέσα από την εικόνα γύρισε, με κοίταξε, μου γέλασε και ξαναπήρε την αρχική του θέση. Θυμάμαι του είπα: “Σε είδα, με κοίταξες και πήρα θάρρος και προχώρησα με δύναμη”.
  Ξαφνικά, βρέθηκα έξω στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς μου, που είναι στο κρεβάτι (κατάκοιτη). Στη μέση είναι η αυλή και γύρω- γύρω το σπίτι. Ξαφνικά άνοιξαν διάπλατα και οι 6 πόρτες του σπιτιού κι από μέσα ακούγονταν δυνατά χτυπήματα, πολύ δυνατά, κι εγώ να φωνάζω ότι ” Πες μου ποιος είναι, πες μου” Απάντηση, δεν πήρα και η
  φωνή μου σαν να έβγαινε και δεν έβγαινε. Σαν να έβλεπα όμως και ακριβώς έξω από το σπίτι, στο δρόμο ψηλά καθισμένα, σαν πουλιά, σαν μαϊμούδες, σαν μικρούς αγγέλους, δεν θυμάμαι καλά. Δεν ήταν κάτι που να με φόβιζε όμως.
  Τέλος πάντων, όταν σταμάτησε ο θόρυβος, αυτό το χτύπημα, τότε ξαφνικά κλείσανε και όλες οι πόρτες μαζί, και βρέθηκε δίπλα μου η μητέρα μου και η μικρή μου κόρη, που είδε να μπαίνουν μέσα μια άλλη γιαγιά μαζί με τη γιαγιά μου χωρίς εμείς να μπορούμε να τις δούμε. Κι εκεί ξύπνησα!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 11:58
   Σύνδεσμος

   Επειδή αυτό το κείμενο είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση, το ενέκρινα για πρώτη φορά, στην τύχη, χωρίς να το διαβάσω. Δεν διαβάζεται! Για να γίνει αυτό ζητώ την άδειά σου να μπω μέσα, να βάλω κόμματα μήπως και καταφέρω να γίνει αυτό κάπως για να ερμηνευτεί. Είναι ένα κατεβατό που φέρνει ζάλη. Μου επιτρέπεις να γίνει αυτό; Καλύτερα να γράφετε με μικρά γράμματα. Όταν γράφεις με κεφαλαία τρομάζει ο άλλος, ή δείχνει ότι φωνάζεις, ή μου λες πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο δικό μου όνειρο, άστα τα άλλα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 12:10
    Σύνδεσμος

    Συγνώμη και βέβαια σας επιτρέπω. Σας ευχαριστώ

    Απάντηση
  • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 12:31
   Σύνδεσμος

   Διάβασε τις αλλαγές. Κατάλαβα σωστά το νόημα του κειμένου; Αν το απέδωσα σωστά, προχωράμε στην ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 12:58
    Σύνδεσμος

    όλα σωστά το μόνο ότι την γιαγιά την περιμένουμε θα είναι στο κρεβάτι όσο αντέξει η καρδία της. Σας ευχαριστώ.

    Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 13:55
    Σύνδεσμος

    Όλα σωστά εκτός από το κατάκοιτη είναι και θα είναι στο κρεβάτι για όσο αντέξει η καρδία της.σας ευχαριστώ

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 09:41
     Σύνδεσμος

     Δηλαδή είναι ξαπλωμένη προληπτικά εξαιτίας της καρδιάς της; Που να πάει η γυναίκα με τις ζέστες; Στο σπίτι είναι πιο ασφαλής.
     Το όνειρο αυτό είναι υπερπαραγωγή.
     Δυσκολεύτηκα πολύ να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα, αλλά η απάντηση είναι μέσα στο κείμενο και χρειάζεται ψάξιμο για να δέσω τα κομμάτια.
     Για να βγάλω άκρη, έπρεπε να φανταστώ ότι όλα κυλούν βάσει της ψυχολογίας σου. Πώς εσύ αισθάνεσαι, διότι υπάρχουν πολλά σημεία που δείχνουν αντίφαση. Έχεις το φόβο και την ανασφάλεια ότι κάτι δεν πάει καλά με το γάμο σου. Αυτή η σκέψη γίνεται για σένα πληγή. Αυτή την πληγή προσπαθεί να κλείσει αυτό το όνειρο. Μέσα σου λοιπόν γίνεται μια πάλη του καλού με το κακό. Να μπορέσεις με την ελπίδα και τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου να αγωνιστείς για κάτι καλύτερο ή για να παραμείνουν τα πράγματα ως έχειν. Το μικρό σπίτι το δημιουργείς εσύ, διότι είναι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά μένεις. Αυτό δείχνει ότι αυτός ο χωρισμός είναι κατασκεύασμα της φαντασίας που βγαίνει μέσα από την ανασφάλεια που έχεις. Ένα μικρό σπίτι δεν είναι άνετο. Δεν μπορείς να το εξερευνήσεις. Γνωρίζεις κάθε του γωνιά. Όμως δεν είναι το αληθινό σου σπίτι, είναι πλασματικό. Είναι ακριβώς χαραγμένη η πεποίθηση ότι ο γάμος σου θα τελειώσει. Ότι θα είναι για τον άνδρα σου μια κατάσταση που θα του φέρει χαρά, αφού θα απαλλαγεί από σένα. Τόσο άχτι σε έχει; Αποκλείεται λοιπόν. Ξέρεις ότι σε μια τέτοια περίπτωση η πεθερά σου δεν θα ασχοληθεί. Θα σας αφήσει να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας. Αυτό δεν γίνεται. Σε κάθε χωρισμό οι γονείς επεμβαίνουν πάντα, διότι κάποιους τους χαροποιεί ένα διαζύγιο, κάποιους όχι. Δεν μπορεί να υπάρχει αδιαφορία. Κάπως θα πάρουν μέρος, κάτι θα έχουν να πουν καλό ή κακό για αυτή τη σχέση. Από εδώ φαίνεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο. Όλο αυτό σε κάνει να θέλεις να ξεσπάσεις γιατί δεν αντέχεις άλλο αυτή την κατάσταση. Αυτό είναι φυσικό να το νιώθεις όταν αισθάνεσαι ότι είναι το τέλος του γάμου σου και το φέρνεις γρηγορότερα. Αν ξεσπάσεις στο όνειρο, στην πραγματικότητα κάνεις ανεξέλεγκτες κινήσεις που οδηγούν σε καταστροφικές καταστάσεις. Κάτι μέσα σου δεν σ’ άφησε να προχωρήσεις. Εκεί στο χωματόδρομο αυτό που σου είπε είναι σημαντικό. Όμως εσύ δεν το άκουσες ή δεν ήταν ικανό να σε κάνει να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Το αποτέλεσμα είναι να χαθεί΄κάθε επαφή μεταξύ σας και να μείνεις μόνη. Από αυτό το σημείο το όνειρο γίνεται δαιμονικό. Εδώ κατέβαλα μεγάλη σκέψη για να το αντιληφθώ. Υπάρχουν κάποια σημεία που το αποδεικνύουν. Όμως το κακό νικήθηκε στο τέλος με τη δύναμη που κατέβαλες. Ένιωσες την παρουσία των δικών σου ανθρώπων, που δεν τους είδες, αλλά τους ένιωσες. Το όνειρο λοιπόν σου δίνει την δυνατότητα να αντιληφθείς ότι η ψυχή σου έχει κενά. Ακόμα και ο γάμος σου δεν μπόρεσε να τα κλείσει. Είναι πολύ ευάλωτη και βαδίζει προς την κατάθλιψη και την απομόνωση, από φόβο, από ανασφάλεια. Δεν χαίρεσαι τη ζωή σου και το γάμο σου. Τρίτες σκέψεις φέρνουν πιο γρήγορα το τέλος και δεν κάνεις κάτι να το σταματήσεις. Αντίθετα, απομονώνεσαι περισσότερο. Η γιαγιά μπήκε σαν παράδειγμα για να σου δείξει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο γάμος σου έτσι όπως σκέφτεσαι κι ενεργείς.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 12:27
      Σύνδεσμος

      η γιαγιά είναι στο κρεβάτι γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο οι γιατροί θα πεθάνει πια ζέστη εδώ δεν τρώει ούτε πίνει. η πεθερά μου χαιρόταν και αυτοί στο όνειρο και ήταν σαν να είχε αναλάβει το σπίτι και είχε χωθεί μέσα.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 12:48
       Σύνδεσμος

       ο σύζυγος μου είπε τέλος το θυμήθηκα και έφυγε. δαιμονικό που είναι στο ότι βρέθηκα στο σπίτι τις γιαγιάς που είναι στα τελευταία και άνοιξαν οι έξι πόρτες και ακουγόταν ο θόρυβος ? ε το μεταξύ το σπίτι τις ήταν τελείως άδειο. η νοείτε δαιμονικό εκεί που ήταν η μεγάλη εικόνα πάνω στο βουναλάκι και με κοίταξε?

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 19:14
        Σύνδεσμος

        Οι πόρτες άνοιξαν μόνες. Ο άγιος αυτός ήταν στην αριστερή πλευρά. Αυτή όλη η ταραχή που έγινε. Όμως στο τέλος υπερίσχυσες εσύ.

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 19:59
         Σύνδεσμος

         Τι να πω δεν ξέρω εγώ την στιγμή που ξύπνησα είχα την έστηση ότι η γιαγιά πέθαινε και με καλούσε εκεί ότι γιαυτό βρέθηκα και εκεί ότι ένοιωθα ότι έφευγε η ψυχή της. όλο το άλλο μου πέρασε έτσι ότι δεν έγινε και κάτι. σας ευχαριστώ ότι είναι θα γίνει το πεπρωμένο φυγείν αδύνατων το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι θέλει να μου δείξει.

         Απάντηση
         • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 20:01
          Σύνδεσμος

          Τότε είναι όνειρο επιστροφής για την γιαγιά και το αντιλήφθηκες εσύ. Όμως, δεν είδαμε κάπου να εστιάσει τη ματιά της. Σαν να ήταν τυφλή και την καθοδηγούσες εσύ. Έκανες μια άγρια πάλη με όλα για να τα καταφέρεις και φυσικά συντέλεσε μόνο του το πεπρωμένο.

          Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 στο 18:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρια σου έστειλα πριν τη προσθήκη μου από λαθος εμαιλ και.σου έλεγα ότι το παιδί πού είχαμε επικοινωνία απομακρύνθηκε από μένα ο.μπαμπας όμως εννοείς.οτι θα απομακρύνθει από μένα λόγο.προβληματων που εγώ θα του δημιουργήσω? Άλλη ερμηνεία έχει?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 20:18
   Σύνδεσμος

   Όχι, αυτό ακριβώς που είπες. Να είσαι πολύ προσεκτική.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Ναι Νεκταρια μου ειναι στη ζωή και δόξα το θεό ειναι μια χαρά…

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 στο 17:17
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο δυστυχώς. Είναι στεναχώριες και βάσανα που θα τον απομακρύνουν από σένα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 στο 12:32
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλησπέρα και καλή μεγάλη βδομάδα σου εύχομαι. Χθες είδα όνειρο πως είμουν στην πλατεία του νησιού που μένω περπατούσαμε μαζί με το μπαμπά μου είδαμε ότι σε ένα σημείο είχε κόσμο κατί σαν να έδιναν συνέντευξη στην tv και πήγαμε προς τα εκεί. Πηγαίνοντας προς τα εκεί σταθήκαμε μπροστά σε ένα καϊκι πολύ όμορφο φρεσκοβαμμένο καφέ με άσπρο με σημαίες στολισμένο(η πλατεία του νησιού είναι παραθαλάσσια περπάτας και βλέπεις τα αραγμένα καϊκια). Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι πάνω στο καϊκι στο κατάστρωμα ήταν ξαπλωμένα 3 πολύ όμορφα και ήσυχα μωρά ήταν όλα κοριτσάκια, και ο μπαμπάς μου έλεγε στο ιδιοκτήτη του καϊκου και μπαμπά των μωρών ότι είναι πολύ τυχερός που έχει 3 κορίτσια και πως μια μέρα το ένα από τα 3 θα κυβερνάει το καϊκι και θα πηγαιοέρχετε από την Αθήνα. Στην συνέχεια είδα εμένα το μπαμπά μου και το παιδί που μιλάμε(έχουμε απομακρυνθεί τελευταία πολύ γιατί του εξήγησα πως δε θέλω σχέση) να περπατάμε όλοι δίπλα δίπλα περπατούσαμε όμως χωρίς να μιλάμε και να κοιτιόμαστε και εγώ αναρωτιόμουν εάν ο μπαμπας μου ξέρει το παιδί που μιλάμε και εάν θα με αρωτήσει κάτι γι αυτόν. Το όνειρο τέλειωσε όταν φτάσαμε σε ένα σημείο όπου ο μπαμπάς μου και το παιδί που σας είπα έφυγαν μαζί και πήγαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου απο μένα και καλά έβλεπαν ένα ερηπομένο σπίτι και μιλούσαν και εγώ αναρωτιόμουν τι κάνουν εκεί.

  Ευχαριστώ πολύ

  kalliopi

  Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!χθές το μεσημέρι το αγόρι μου είδε ένα όνειρο το όποιο είχαμε βγεί έξω και κάναμε αγκαλιά περίπατο και είμασταν και πιασμένη χέρι χέρι δεν θυμάται καθόλου όμως το μέρος.μπορεί νά σημαίνει κάτι αυτό.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.