Παγωτό
Αν ονειρευτείτε πως τρώγατε παγωτό, σημαίνει πως θα επιτύχετε σε επιχείρηση που έχετε ήδη αναλάβει. Αν δείτε παιδιά να τρώνε παγωτό, σημαίνει ευημερία και ευτυχία.
Για τη νέα γυναίκα που θα αναποδογυρίσει το παγωτό της μπροστά στον εραστή ή το φίλο της, σημαίνει πως θα την κατακρίνουν για την αγένεια της προς τους άλλους.
Αν δείτε ξινισμένο παγωτό, σημαίνει πως αναπάντεχα προβλήματα θα χαλάσουν την ευχαρίστηση σας. Αν το παγωτό ήταν λιωμένο, η προγραμματισμένη σας διασκέδαση θα ναυαγήσει.

Παγωτό

61 σχόλια στο Παγωτό

 • Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018 στο 23:04
  Σύνδεσμος

  Είχα δει στο όνειρο μου έναν παλιό γνωστό μου με τον οποίο δεν μιλάμε πια καθόλου να τρωει παγωτό χωνάκι, τα χρώματα που ειχε το παγωτό ήταν κίτρινο και λευκό. Φορούσε καρό πουκάμισο γαλάζιο και άσπρο ήταν τα χρώματα του. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:22
   Σύνδεσμος

   Δηλώνει την παγωνιά που δίνει στην ψυχή σου η θωριά του. Έχει παγώσει για σένα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 στο 09:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Είδα χθες βράδυ πως έτρωγα παγωτό φράουλα. Είχε διαθέσιμα πολλά είδη αλλά εγώ διάλεξα και έτρωγα μόνο την γεύση φράουλα.
  Ήταν μεγάλο το όνειρο αλλά το μόνο που θυμάμαι ήταν το παραπάνω. Γενικά το όνειρο είχε πολύ κόσμο γνωστούς και άγνωστους.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 στο 09:47
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου είναι βαθύ λησμονημένο. Αφού δεν θυμάσαι το υπόλοιπο αδυνατώ να δώσω ερμηνεία. Πάντως, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Το παγωτό δείχνει παγωνιά στον συναισθηματικό τομέα. Όμως δεν ξέρουμε αν το υπόλοιπο όνειρο θα μπορούσε να υποστηρίξει ή να αποτρέψει αυτό το αποτέλεσμα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 στο 13:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Είδα απόψε στο ύπνο μ πώς μπηκαμε με τι μητέρα μ μέσα σε ένα άγνωστο ομορφο καφενείο, ταβέρνα ήταν τώρα δε ξέρω πως να το χαρακτηρισω, ήταν όμορφα εκει, είχε τραπεζακια στρογγυλα, μετά είδα τη μητέρα μ καθισσμενη να τρώει ένα παγωτό μεγάλο σε χωνι, με 2 μπαλάκια νομίζω, εγώ ζήλεψα κ είπα ότι θα πάω να πάρω κ γω.βρέθηκα σε ένα ταμιο έξω, κ πίσω από ένα ξύλινο σα τραπέζι ήταν ενασ νεαρός, π υποτίθεται ήταν ένας παλιός φιλοσ του αδερφού μ, ξανθος, πιασαμε κουβέντα, μιλουσαμε ώρα πολύ κ γω δε ξέρω πόση, αυτο μου έκανε εντύπωση, τον ρωτούσα για διάφορα πράγματα,πωσ βρέθηκε εκεί, πόσα πεδια έχει, αυτοσ μ είπε ότι το πρώτο παιδί του είναι αγόρι κ το 2 κορίτσι.θυμάμαι ότι η ώρα είχε περάσει καργουσα, ενώ η μορφή του μ θύμιζε 2 πρωσοπα, αυτον που είδα τώρα, κ έναν άλλο π έχει πεθάνει, κ φενονταν λες και εμοιαζαν. Μετά είδα ότι πιο πέρα σε άλλο χώρο, αυτοσ μοιραζε κάτι, CD, τα ιδα χύμα κάτω, εγώ του είπα ότι θέλω να αγοράσω δημοτικά τραγούδια, έβλεπα CD με φωτο από δημοτικουσ τραγουδίσ.,μετά είδα ότι αυτός μαζευε χύμα, κάτι κουτιά από CD από ξένα τραγούδια, εγώ τσατιστηκα κ είπα, ότι ζήτησα δημοτικα, κ όχι ξένα. Δε θυμάμαι μετά αν πηρα η αγόρασα…τι σημαίνει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 10:30
   Σύνδεσμος

   Είναι 3 διαφορετικά όνειρα που δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους. Θα σου ερμηνεύσω το τρίτο. Σου λείπει η Ελλάδα μάλλον αν αγαπάς τη δημοτική μουσική ή δεν θέλεις να την θυμάσαι, έχεις άσχημες αναμνήσεις αν δεν σου αρέσει αυτό το είδος.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 09:25
  Σύνδεσμος

  είδα ένα περίεργο όνειρο . Είχα βρει ένα μαγαζί που πουλούσε παγωτά. Ήθελα να πάρω ένα παγωτό για τον γιο μου. Αλλά κάτι μας εμπόδιζε . Όταν πήγαινα έφευγε και έπεφτε σε μια θάλασσα με αφρό βούταγα τον έπαιρνα και ξαναπήγα εκεί. Στον διάδρομο που οδηγούσε στο μαγαζί ήταν κάτι αναποδυγιρισμένες καρέκλες και πάνω στις καρέκλες υπήρχαν κάτι σαν δαγκάνες ανάποδες. Τις έφτιαχνα και προχωρούσαμε. Μας πλησίασε μια γυναίκα και είπε κάτι στο παιδί κάτι σαν να τον τρόμαζε , να τον μάλωνε , να τον έκρινε. Της αντιμίλησα και την έκανα ποιο πέρα. Ήταν Κινέζα . Και μετά ήρθε ένα Κινέζος επιθετικός , μας πλησίασε και έλεγε και αυτός τα ίδιο πράγματα. Μόλις τον άκουσα τον έριξε με δύναμη στον τοίχο και του είπα θα σου κάνω μήνυση και θα φωνάξω την αστυνομία.. Ειδικά το τελευταίο όταν ξύπνησα το είπα δυνατά .
  είναι καλό το όνειρο ή άσχημο;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 09:44
   Σύνδεσμος

   Διαβασε στα ειδη ονείρων για τα διαβολικά όνειρα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:25
    Σύνδεσμος

    σε ευχαριστώ ΑΕΤΈ.
    νομίζω ότι στο όνειρο με βοηθήσε ο Χριστός δίνοντας την δύναμη του και την αυτοπεποίθηση να τον εξεσφεντονίσω τόσο μακριά και με τόση δύναμη. Χωρίς φόβο , με δύναμη ψυχής. Σε ευχαριστώ Θέε μου.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016 στο 08:47
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε το όνειρο που είδα σημερα το βραδυ. Είδα ότι βρέθηκα με παλιούς συναδέλφους και υπήρχε πολύ αγάπη φιλική μεταξύ μας ειδικά με έναν ο οποίος πριν λίγες μέρες γιόρταζε και ξέχασα να του ευχυθώ. Ο συνάδελφος αυτός λόπόν στο όνειρό μου μας κέρασε τούρτες παγωτό παρφέ σοκολάτα οι οποίες ήταν πολύ νόστιμες και λιωμένες όπως ακριβώς μου αρέσει. Μου έδωσε μια μεγάλη πιατέλα και άρχισα να τρώω με ευχαρίστηση. Στη συνέχεια με φώναξε ο γιος μου που ήταν στην τουαλετα να τον σκουπίσω και παντού υπήρχαν κόπρανα, ακόμη και στο χαρτί. Ευχαριατώ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 στο 18:06
   Σύνδεσμος

   Από την μία θα σε πικράνει πολύ αυτός ο συνάδερφος. Από την άλλη, δεν πρέπει να δείξεις πως νιώθεις μπροστά στο μικρό γιατί έχει την ανάγκη σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Να ρωτήσω κάτι; Το παγωτό είναι βέβαιο ότι δηλώνει στενοχώρια; Γιατί έπειτα από αρκετή παρατήρηση ονείρων, δεν είμαι πια σίγουρη ότι κατατάσεται στην κατηγορία των γλυκών. Τι γνώμη έχετε;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:42
   Σύνδεσμος

   Δεν έχουν την ίδια ερμηνεία με τα γλυκά. Τα γλυκά γενικά δηλώνουν πίκρα εκτός από ορισμένες κατηγορίες ονείρων. Τα παγωτά όμως δηλώνουν ψύχρα, απογοήτευση, παγωνιά.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:45
    Σύνδεσμος

    Είναι 100% βέβαιο ότι έχουν αυτήν την άσχημη ερμηνεία;

    Απάντηση
     • Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:51
      Σύνδεσμος

      Η σοκολάτα; (Ειδικά όταν είναι με γέμιση φράουλας;)

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:55
       Σύνδεσμος

       Η σοκολάτα υγείας όταν είναι πικρή είναι γλυκιά στο όνειρο. Η φράουλα σαν φρούτο δηλώνει υγεία. Όμως, το παγωτό είναι παγωμένο. Εκεί βγαίνει αυτή η άσχημη ερμηνεία και χαλά το όνειρο και το μετατρέπει σε άσχημο. Αν ήταν γλυκό θα υπήρχαν κάποιες προϋποθέσεις να έχει καλή ερμηνεία. Μόνο το παγωμένο χιόνι στα όνειρα της επιστροφής έχει καλή ερμηνεία και το παγωμένο νερό αναζωογόνηση.

       Απάντηση
       • Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:03
        Σύνδεσμος

        Πόσα χρόνια παρατηρείς τα όνειρα σου και ασχολείσαι με ερμηνείες;Από περιέργεια ρωτάω, αν θες μου λες.

        Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Υπάρχει ακόμη μια ερμηνεία για το παγωτό. Δηλώνει άτομο που έχει γλυκύτητα μέσα του, αλλά φοβάται να την εκδηλώσει μήπως ψυχραθεί.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:35
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κοριτσια!!! Ειδα χθες βραδυ ότι ήμουν σε υπαίθριο χώρο και πάνω σε σκαλοπάτια υπήρχε ντουζιέρα, κι έκαναν πολλοί άνθρωπο ντουζ και πήγα και έκανα κι εγώ. Θυμιζε τις ντουζιέρες σε παραλία. Στη κορυφή της σκάλας καθόταν ο κουνιάδος μου, Λάμπρος και απέναντί του κάποιοι άλλοι άνδρες και μπροστά είχαν ένα τραπεζάκι που επάνω είχε παγωτά, περισσότερο έμοιζαν με παγωμένες τούρτες , πρέπει να ήταν 4. Υποτίθεται ότι τις είχε στη κατάψυξη και τις έβγαλε κι εγώ τις κοίταζα και εστίαζα στα φρούτα που είχαν πάνω , κόκκινα , σα φρούτα του δάσους και απορούσα πως και δεν μου έδωσε και μένα μια τέτοια τούρτα. Ο κουνιάδος μου μιλουσε με τους άλλους και κάποια στιγμή τον άκουσα να λέει κάποιον παιδεραστη (??)

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:04
   Σύνδεσμος

   .

   Αν σου έδινε τούρτα θα ήταν κακό όνειρο και σωστά εστίασες στα φρούτα, διότι αυτά δηλώνουν μια υγιεινή σχέση στο όνειρο. Όλα δείχνουν ότι απελευθερώθηκες από τα βάσανα που είχες, επέστρεψες στα συζυγικά σου καθήκοντα και ό,τι ακούγεται και λέγεται είναι έξω από σένα, δεν αφορούν εσένα. Όλα καλά λοιπόν!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016 στο 18:04
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια???? Τωρα διαβασα ολοκληρωμενη την απαντηση σου!
    Τι να πω! Οτι για εκατοστη φορα με αφηνεις αναυδη? Μα απο τα ονειρα μας βλεπεις τα παντα!!!

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 στο 07:30
  Σύνδεσμος

  Καλη σας μερα! Ειδα οτι ημουν σε ενα μερος σαν καφετερια κ τρωγαμε παγωτο κ ενω ολοι εφαγαν κ δευτερη μεριδα εμενα δεν μου εβαλε αυτος εκει κ πηγα κ εφαγα μονη μου απ το ψυγειο που ηταν χυμα. Μετα εφυγα απο κει κ θα ξεκιναγα δουλεια εκει που θα ξεκιναγε κ το αγορι μου αλλα μολις εφτασα μου κλεψανε την τσαντα αλλα τη βρηκα μετα κ μου ειχαν παρει μονο τα 5€ που ειχα στο πορτοφολι κ κατι ψιλοπραγματα αλλα οχι σημαντικα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 στο 09:21
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο που από τη μια σε σώζει που έχασες τα λεφτά σου. Απαλλάχτηκες από μικρές σκέψεις και έγνοιες, αλλά από την άλλη, θα σε βρει ψυχρότητα. Δεν έπρεπε να φας ούτε μια μερίδα παγωτού. Και όχι απλά την έφαγες, αλλά έπιασες η ίδια από το ψυγείο. Αυτό δείχνει ότι θα καβγαδίσετε με το αγόρι σου.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 στο 23:22
  Σύνδεσμος

  Γεια σας είδα ότι ήμουν με την μητέρα μου στην πλατεία και μου είπε να πάω να πάρω παγωτό στο διπλανό περίπτερο και εγώ καθόμουν και τα κοίταζα και δεν ήξερα τι να διαλέξω και καθόμουν ώρα από πάνω μέχρι που λέω ε θα πάρω αυτό και διαλέγω για την μαμά μου ένα με λευκή κρέμα και για μένα ήταν και αυτό με λευκή κρέμα αλλά ήταν cookies τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 στο 11:58
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο,το ειδες ξημερώματα Κυριακής?αν ναι διάβασε για τα κυριακάτικα όνειρα.αν το ειδες αλλη μέρα,ενημέρωσε μας να δοσουμε ερμηνεία.

   Απάντηση
    • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 12:13
     Σύνδεσμος

     Είναι μια στεναχώρια που θα έχει σχέση με ενα θέμα μεταξύ εσένα και της μητερας σου.απο εκεινη,θα ξεκινησει.επειδή ομως ειδες απλα οτι το αγορασες χωρίς να δεις να το τρώτε,δεν είναι πολύ βαριά στεναχώρια,

     Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 στο 17:42
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι οδήγησα σε μια. Πλατεία όπου είχε πολλά μαγαζιά και κόσμο. Μπήκα σε ένα μαγαζί με ποδήλατα και ειπα στον μαγαζάτορα οτι δε θέλω να κουβαλάω αυτό το παιχνίδι στα μαγαζιά θα το αφήσω εδώ και θα το πάρω μετά και αυτός δέχτηκε (δεν πήγα ποτέ πίσω να το πάρω ) . Εγώ και μια πρώην συνεργάτισα μου που έχουμε πολύ καλές σχέσεις περπάταγαμε στα ζαχαροπλαστεία αλλα δεν πήραμε τίποτα. Μετά βρέθηκα με την φίλη μου την Άννα και πήρε ένα μπολ βαθύ και έβαζε παγωτό χύμα! Ειδα φράουλα, βανίλια ωραία χρώματα. Έλεγα καλά ποτέ θα τελειώσει να βάλω και εγώ αλλα εγώ το ήθελα σε χωνάκι

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 στο 19:30
   Σύνδεσμος

   Το παιχνίδι είναι το παρελθόν μας που δεν μπορούμε να το κουβαλάμε μαζί μας, αλλά κάπου πρέπει να το αφήσουμε. Το παρόν σε βρίσκει σωστή και δεν άγγιξες τίποτα που θα σου φέρει θλίψη. Πρόσεξε λίγο στο μέλλον να μην φας το παγωτό. Μακάρι να τελειώσει. Αυτό το χωνάκι να μην το φας ακόμα κι αν σου το δώσουν.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 14:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας!Θα ηθελα μια βοηθεια Νεκταρια στο ονειρο που ειχα σημερα εαν μπορεσεις.Ευχαριστω εκ των προτερων.Ειδα οτι ημουν μεσα σε εναν αγνωστο χωρο,κατι σαν κυλικειο ισως και κοιταζα τα παγωτα,τις γευσεις εξω απο το γυαλι.Χωρις να ειμαι σιγουρη νομιζω οτι οι γευσεις ηταν 12,δε κοβω το κεφαλι μου ομως.Η κυρια που δουλευε εκει μου εδωσε ενα πλαστικο κουταλακι για να δοκιμαζα απο τις γευσεις πριν αποφασισω ποια θελω.Μια μπαλα πηρα τελικα,δε θυμαμαι γευση.Επειδη η κυρια καθυστερουσε και εγω εβλεπα το παγωτο στο κυπελακι μου να λιωνει ειπα στο αδερφο μου να το βαλει σε ενα σκοτεινο μικρο (καπως σαν) ντουλαπακι για να παγωσει παλι.Δοκιμασα να δω εαν ηταν παγωμενο αρκετα και ηταν.Ο αδερφος μου νομιζω οτι μπηκε ολοκληρος μεσα για να τσεκαρει.Θυμαμαι μετα οτι ηταν μεσα στο παγωμενο αυτο μερος μια παλια μου καθηγητρια ελληνοαμερικανιδα που μου εκανε μαθηματα αγγλικων πριν πολλα χρονια.Εκλαιγε και ελεγε κατι σαν”Νικιτα μπορεις να τα καταφερεις”κατι τετοιο δε το θυμαμαι ακριβως.Το ονομα το θυμαμαι σιγουρα ομως.Στην πραγματικοτητα την λενε αλλιως.Νεκταρια ειναι νοεμβριος,λες να σχετιζεται αυτο το ονειρο με καποιο τροπο με το προηγουμενο που εχω γραψει;Ευχαριστω και παλι.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 16:03
   Σύνδεσμος

   Η σοφία επίσης ζητα ερμηνεία σου.10\11 ελπίζω να μην γίνομαι κουραστική!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 16:10
    Σύνδεσμος

    Όχι, δεν γίνεσαι κουραστική. Αυτό που κάνεις είναι υπέροχο. Συνέχισε. Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Είσαι το δεξί μου χέρι, και επισημαίνεις όσα δεν βλέπει ή δεν μπορεί να εντοπίσει αλληγορικά το αριστερό που είναι το καλό για μένα χέρι. Σοφία, θα σου απαντήσω τη Δευτέρα διότι θέλει σκέψη.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 16:20
     Σύνδεσμος

     Είχα πεσει εξω στην ερμηνεία μου και συνεχισες εσύ Νεκταρία.
     Είναι σειριακό όνειρο που δείχνει την αγωνία της για τις εξελίξεις.θέλει να τα καταφέρει και να νικήσει αλλά φοβάται πως δεν θα συμβεί αυτό.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015 στο 19:34
      Σύνδεσμος

      Υπενθύμηση
      Σοφία τώρα πια που έφυγε ο Νοέμβρης θα ξέρεις το αποτέλεσμα.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 19:24
       Σύνδεσμος

       Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο από κάτω όνειρο.Όχι δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα το νοέμβριο.Ήταν ένας τυπικός και αδιάφορος μήνας.Δεν άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο.Μάλλον ήταν όνειρο υποσυνειδήτου.Πάντως σίγουρα δεν ήταν βαθύ γιατί δεν βγήκε.Νόμιζα ότι θα τα κατάφερνα να κλείσω κάποιες εκρεμμότητες το νοέμβριο αλλά τελικά δεν τα κατάφερα.Δεν ήταν προγνωστικό αλλά ένα ασήμαντο όνειρο τελικά.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 19:40
        Σύνδεσμος

        Τότε αναφέρεται στην παλιά ψυχρολουσία ότι τον Νοέμβρη θα ηρεμήσεις, όχι ότι θα έρθει κάτι καινούριο. Μπορεί να ισχύει κι αυτό. Το ψάχνουμε από διάφορες πλευρες. Μπορεί η ολοκλήρωση να είναι κοντά, διότι το 11 αριθμολογικά είναι κοντά στην ολοκλήρωση το 12.

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 19:49
         Σύνδεσμος

         Με μπέρδεψες.Ποιο αναφέρεται στην παλιά ψυχρολουσία; Να σου θυμίσω ότι εγώ είμαι που είχα δει πριν ένα μήνα το όνειρο με την αστεία σκηνή από τη σειρά ”7ος ουρανός” και μου είχες πει ότι είναι πολύ καλό.Δε ξέρω εάν το θυμάσαι.

         Απάντηση
         • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 19:56
          Σύνδεσμος

          Λες σε ένα σημείο:

          καλησπερα,ευχαριστω για την απαντηση.δυστυχως την ψυχρα την πηρα πριν 3 εβδομαδες περιπου οποτε ελπιζω να μην προκειται και για αλλη.ελπιζω οντως να φτιαξουν το νοεμβριο τα πραγματα.ανυπομονω…THANKS.

          Γι’ αυτή τη ψύχρα μιλάω.

          Κάθε όνειρο έχει άλλη ερμηνεία. Εκείνο με τον έβδομο ουρανό μπορεί να επαληθευτεί κάποια άλλη χρονική στριγμή. Το 11 είναι κοντά στην ολοκλήρωση. Είναι λοιπόν μια κατάσταση που δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά συμπτωματικά το 11 το ερμηνεύσαμε για Νοέμβριο. Αφού είσαι εσύ που είδες τον 7ο ουρανό, θα αλλάξει η κατάσταση. Ποτέ μια κατάσταση δεν παραμένει ίδια. Πίστη και υπομονή θέλει.

          Απάντηση
          • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:00
           Σύνδεσμος

           Αν δω δηλαδή το 12 τι σημαίνει;

          • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:07
           Σύνδεσμος

           Το 12 διασπάται και γίνεται 3. 1+2=3 που είναι η ψυχική αρμονία. Επίσης σαν δώδεκα είναι η ολοκλήρωση. Οι αριθμοί της ολοκλήρωσης είναι τα πολλαπλάσια του 3 και της ευτυχίας, ψυχεδέλειας το 7. Άρα, είσαι πολύ κοντά.

          • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:12
           Σύνδεσμος

           Σήμερα που είδα ότι ήμουν στο 54ο χλ(το είδα γραμμένο κάπου) έγω με κάτι άλλα άτομα και θέλαμε να πάμε στο 55ο χλ αυτό τι σημαίνει;

          • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:17
           Σύνδεσμος

           Θεέ μου, η ίδια ερμηνεία!!! Δείχνει ότι είσαι πολύ κοντά στον προορισμό σου. Αυτό που θες δείχνει μακρινό, αλλά είναι πολύ κοντά σου και δεν το ξέρεις.

          • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:28
           Σύνδεσμος

           Μα το 54 και το 55 είναι άλλοι αριθμοί,πως τα συσχετίζεις;Δεν ξέρω από αριθμούς,η ανάλυση εδώ ποια είναι για να καταλάβω και εγώ;

          • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:33
           Σύνδεσμος

           Μοιάζει σαν να είσαι σε ένα αυτοκίνητο και διανύεις κάποια χιλιόμετρα. Λες, έφτασα στο 54ο, αλλά ο προορισμός μου είναι το 55ο χιλιόμετρο. Θέλεις ακόμα ένα χιλιόμετρο για να φτάσεις στον προορισμό σου. Όπως με το 11, για να φτάσεις στην τελευταία ολοκλήρωση ήθελες 1 βήμα. Είσαι πολύ κοντά. Κατάλαβες τώρα; 2 πεντάρια επίσης είναι η ένωση του θηλυκού με το αρσενικό αμφίπλευρα. Εσύ θέλεις ένα βηματάκι για να γίνει αυτό. Επισης για να γίνει το 1+2 με το 12 και να ενωθεί το σώμα, η ψυχή και το πνεύμα θέλει ένα βηματάκι. Πιο απλά δεν μπορώ να το πω. Ελπίζω να το έχεις καταλάβει τώρα. Είσαι πολύ κοντά στην ευτυχία.

 • Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο 14:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας,!εγω ειδα σημερα οτι ηθελε ο αδερφος μου παγωτο και ανοιγα την καταψυξη και εβλεπα 2 οικογενειακα παγωτα (θυμαμαι σιγουρα σαν γευσεις τη σοκολατα, τη φραουλα και την βανιλια).Δεν εφαγα απο οσο θυμαμαι και εχω την αισθηση οτι πρεπει να ηταν χωρις ζαχαρη η με λιγη..Και θυμαμαι σαν ημ.ληξης τον αριθμο 11, αρα το νοεμβριο αυτον.Τι μπορει να σημαινει;Ευχαριστω πολυ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο 14:53
   Σύνδεσμος

   Είναι πιθανό,να πρόκειται για όνειρο απο εξωτερικά ερεθίσματα.έχουμε καλοκαίρι και οι περισσοτεροι έχουν στην κατάψυξη τους οικογενειακες συσκευασίες παγωτού με τις 3 αυτές γεύσεις που είναι οι πιο συνηθισμένες!αν είναι έτσι δεν έχει ερμηνεία.τον Νοέμβρη σταματάμε να τρώμε πια παγωτά διότι χειμωνιαζει!
   Διαφορετικά το οτι ηταν χωρίς ζάχαρη αλλά λήγει τον Νοέμβρη,δείχνει οτι εκεινον τον μήνα θα πάψει κάτι ευχάριστο που υπάρχει στη ζωή του αδερφού σου.εσύ ήθελες να του δώσεις το αγλυκο παγωτό (κατι καλο δηλαδη)αλλά αυτό λήγει σύντομα.
   Θα σου δώσω ενα παράδειγμα χωρίς να υπονοω οτι ισχυει.πχ ο αδερφος σου θελει να κανει σχεση.εσύ θα του γνωρίσεις δυο κοπέλες(2 οικογ.παγωτά) και με αυτήν που θα επιλεξει τον Νοέμβρη θα χωρίσουν…επειδή όμως δεν ειδες αν τελικά του έδωσες να φαει παγωτό,μπορεί να καταλαβετε εξ αρχής την ημερομηνία λήξης και να προληφθεί ο χωρισμός.παράδειγμα δίνω παντα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 21:12
    Σύνδεσμος

    Το ονειρο αφορα καθαρα εμενα και δεν εχει σιγουρα καμια σχεση με τον αδερφο μου.μηπως επειδη εχω βαλει στοχο μεχρι το νοεμβριο να κλεισω κατι κυκλους που με ταλαιπωρουν το ειδα γιάυτο; Μηπως ειναι ενα καλο προμηνυμα;(Απο εξωτερικο ερεθισμα δεν ειναι γιατι δεν παιρνουμε οικογενειακα παγωτα καν)

    Απάντηση
    • Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 στο 10:39
     Σύνδεσμος

     εμείς απαντάμε βαση των συμβολισμών.δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές συνθήκες της ζωής σας ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
     Αν αλληγορικά ο αδερφός σου,στο όνειρο,αντιπροσωπεύει τα προβλήματα σου,τοτε αυτά είναι που σου ζήτησαν παγωτό(δηλαδή στεναχώρια).επειδή όμως το παγωτό είναι αγλυκο η με λίγη ζάχαρη εδώ,φαίνεται οτι η στεναχώρια είναι μικρης διάρκειας και θα λήξει τον Νοέμβρη. Στην προηγούμενη ερμηνεία μου,απάντησα αντίθετα διότι δεν θα ηταν δυνατό να σου ζητάει στεναχώρια ο αδερφός σου.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 στο 10:59
      Σύνδεσμος

      Το όνειρο δείχνει καθαρά ότι τον Νοέμβρη θα πάνε καλά τα πράγματα, αλλά όχι για τον αδερφό της, αλληγορικά εδώ την άλλη πλευρά. Την αντίθετη, όχι τον πραγματικό της αδερφό. Ο Νοέμβρης κοντεύει. Μια ψύχρα όμως θα την πάρει γιατί άνοιξε το ψυγείο, αλλά η κατάσταση θα έχει κάποιο αποτέλεσμα.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 στο 12:11
       Σύνδεσμος

       καλησπερα,ευχαριστω για την απαντηση.δυστυχως την ψυχρα την πηρα πριν 3 εβδομαδες περιπου οποτε ελπιζω να μην προκειται και για αλλη.ελπιζω οντως να φτιαξουν το νοεμβριο τα πραγματα.ανυπομονω…THANKS.

       Απάντηση
      • Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 στο 14:32
       Σύνδεσμος

       Νεκταρια ξεχασα να ρωτησω.οταν λες οτι θα πανε καλα τα πραγματα αλληγορικα για την αλλη πλευρα την αντιθετη τι εννοεις;

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 στο 17:19
        Σύνδεσμος

        Εδώ είναι δύο κόσμοι. Της δικής σου πραγματικότητας και των πιθανοτήτων. Λέει λοιπόν ότι η ψύχρα θα επηρεάσει κι εσένα, αλλά όταν λήξει το παγωτό, το Νοέμβριο, όλα θα πάνε καλά. Δείχνει και την άλλη περίπτωση, με τον εαυτό σου που προσπαθεί σαν παλικάρι να ικανοποιήσει τις ορέξεις του, όμως το παθος σου κρατάει όσο είναι σε ισχύ το παγωτό. Όταν χαλάσει παύει η αναποδιά σου. Τα συναισθήματα εδώ είναι αντίθετα. Ποιος θέλει την ψύχρα; Άρα ο αδερφός εδώ είναι αυτό που δεν είσαι και αυτό που δεν θα ήθελες να είσαι, αλλά πολλές φορές η ζωή επηρεάζεται στις δοκιμασίες που θέτεις διεκδικώντας κάποια πράγματα ή θέτοντας στόχους που είναι επιφανειακοί, που δεν τους θέλεις κατά βάθος και σε ζημιώνουν. Μετά το μετανοιώνεις. Όταν λήξει αυτή η κατάσταση, το Νοέμβριο όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Άρα, είναι μια παροδική κατάσταση που θα κρατήσει λίγο και θα σε ψυχράνει. Όμως μετά όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

        Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 στο 12:29
  Σύνδεσμος

  Αν δεις στον ύπνο σου οτι κρατάς παγωτό πας να το γλύψεις αλλα δεν το γλυφης και μετα πας στο περίπτερο με τις κάλτσες και ξεχνάς τα κλειδιά σου τι συμαινει ;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Μαΐου 2010 στο 01:53
  Σύνδεσμος

  signwmh na rwthsw kati an deic ston ypno sou oti exeic ftiaxei pagwto alla to trwei kapoioc alloc ti einai????

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 στο 12:04
   Σύνδεσμος

   @rea,

   Η εξήγηση του ονειροκρίτη είναι εν μέρει σωστή. Αν το παγωτό είναι άγλυκο, γρανίτα ισχύουν τα όσα λέει. Τα νέα παγωτά όμως με τη ζάχαρη που υπάρχουν υπάγονται στα γλυκά.

   Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 στο 12:05
   Σύνδεσμος

   @rea,

   Το όνειρό σου είναι κακό αν το παγωτό είναι με πολλη ζάχαρη. Αν ήταν γρανίτα είναι καλό.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο