Πέος

Είχαμε κάποιες  εξήγησεις με σχόλια  δείτε τις παρακάτω η γράψτε το δικό σας σχόλιο :)

Πέος

212 σχόλια στο Πέος

 • Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 στο 05:34
  Σύνδεσμος

  καλημέρα είδα για δευτερόλεπτα ότι το κεφάλι του πέους έβγαινε με δυσκολία και ότι λίγο πιό κατω στο δέρμα είχε μαζευτεί μάλλον πύον…

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 στο 02:58
  Σύνδεσμος

  Γεια Σας, είδα Σάββατο βράδυ, ξημερώματα Κυριακής στο όνειρο μου ένα αγόρι οπου έβγαινα κάποτε, να μου έχει στείλει ένα βιντεάκι με αυτόν γυμνό σε κρεβάτι ξαπλωμένο με ανοιχτα τα ποδια στο δωματιο του υποτίθεται. Το πεος του ηταν μεγαλο και αυνανιζόταν και μετα εκσπερμάτωσε πάρα πολύ και θυμάμαι ήταν σαν αφρός και παχυρευστο και γενικά σε μεγάλη ποσότητα σαν κρεμα… Ξάπλωσε καλυτερα στο κρεβατι, έβαλε μια κουβέρτα επάνω του καθώς η πόρτα άνοιξε και τα Δυο του αδέρφια και καλά, 1 αγορακι και ένα κοριτσάκι 5 χρονών περίπου ( αυτός δεν έχει αδερφια) μπήκαν μέσα και αυτός έκανε πως κοιμόταν.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 στο 09:14
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ειδα χθες το βράδυ ότι έπεζα με το πεος του άντρα μου κ στον οργασμο που είχε έβγαζε αιμα ! Τι σημαίνει ;;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019 στο 03:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι ήμουν ξαπλωμένος σε κρεβάτι ήρθε μία άγνωστη ψηλή κοπέλα με ξανθιά σγουρά μαλλιά, ερεθισμένο πέος και έχυσε στο στόμα μου, μετά ξάπλωσε δίπλα μου. Τι πάει να πει? Ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 στο 23:39
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου τον πρώην μου, με τον οποίο μιλούσαμε και ενώ αυτός ήταν καθιστός κάποια στιγμή ήταν λες και άνοιξε τα πόδια του κ εμφανίστηκε το πέος του με επιδέσμους και αίματα, κάτι σαν ράμματα και ήταν λες είχε μολυνθεί όλο αυτό.
  Ευχαριστώ!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 στο 14:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου το πέος του συζύγου μου κόκκινο και κολλώδες και ενώ το φυλουσα τον ρώτησα αν είναι οκ η αν έχει ενοχλήση και μου είπε όχι

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 στο 18:37
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι άδικα ανησυχείς. Όλα καλά!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 11:42
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, μια αδελφική μου φίλη είδε απόψε το γιό της που είναι 23 ετών γυμνο και πολύ αδυνατισμένο να κρατάει στο χέρι του ένα ψεύτικο πεος (οχι πλαστικό, μου είπε απο βαρυ υλικό) και τον είδε προβληματισμένο και κάτι σα να έλεγε και να μπαίνει απο ένα άλλο δωμάτιο , στο δωμάτιό του και να ξαπλώνει στο κρεβάτι του, που δεν ήταν το πραγματικό σπίτι.
  Η φίλη μου μου είπε ότι αυτό το διάστημα ακούει το γιό της στενοχωρημένο γενικά και τον έχει συνέχεια στο μυαλό της με άγχος.
  Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 11:51
   Σύνδεσμος

   Δεν ήταν το πραγματικό σπίτι όμως, είναι δικές της σκέψεις που γεννιούνται με όσα ακούει να έχει το παιδί της. Απλά η στεναχώρια μεγαλώνει και πλαταίνει στο όνειρο. Γίνεται μεγαλύτερη και πολλές φορές αποκτά όγκο και βάθος. Εδώ το έχει παρακάνει. Έφτασε σε ψεύτικο πέος. Όχι, δεν μπορεί να είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα. Θα πρέπει να μάθει ποιο είναι το πρόβλημα και τι πλάτος έχει. Αυτή η κατάσταση θα την αρρωστήσει.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 12:13
    Σύνδεσμος

    Κ. Νεκταρία της διάβασα την απάντησή σας και μου είπε ότι το ψεύτικο πέος το κρατούσε στο χερι του. Οχι, ότι είχε ψεύτικο πέος. Εγώ πιστεύω ότι το καταλάβατε αυτό, τέλος πάντων σας γράφω τη διευκρίνηση. Ευχαριστώ

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 12:16
     Σύνδεσμος

     Δείχνει λοιπόν ότι πιστεύει πως ο γιος της δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένος και προσπαθεί με τεχνητό τρόπο να γίνει.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στο 09:37
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Είδα στον ύπνο μου ότι κρατούσα το πέος μου στο χέρι μου το οποίο ήταν κομμένο από την βάση του αλλά δεν είχε αίματα. Δεν ήταν χαλαρό αλλά και ούτε σε πλήρη στύση. Θυμάμαι ότι το έτρωγα μπουκιά μπουκιά και είχε μια υφή λίγο ζουμερή (σαν βραστό) αλλά το δέρμα ήταν λίγο τραγανό, η γεύση ήταν λίγο δυσάρεστη αλλά με υπομονή κατάφερα και το έφαγα όλο. Τι εξήγηση θα μπορούσε να έχει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχών απάντηση.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στο 10:11
   Σύνδεσμος

   Αναλώνεσαι σε συχνές εφήμερες σχέσεις;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 11:04
    Σύνδεσμος

    Οχι. Δεν είναι κάτι που συνηθίζω. Είμαι χωρισμένος με ένα παιδί. Με την πρώην δεν τα πάμε καθόλου καλά και δυσκολεύει πολύ την επικεινωνια μου με το παιδί. Εγώ σε προσωπικο επίπεδο προσπαθώ να φτιάξω την ζωή μου χωρίς να έχω βρει την κατάλληλη αλλά και χωρίς να την ψάχνω επίμονα.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 11:06
     Σύνδεσμος

     Τότε είναι μεταφορική η έννοια αυτή. Είναι η κατάσταση που σε τρώει κυριολεκτικά εξαιτίας των όσων περνάς. Δεν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, δεν σου αρέσει γενικά η ζωή σου και φθείρεσαι. Έχει χαθεί η προσωπική σου ζωή και αυτή η αδράνεια μοιάζει σαν να σου έχει κοπεί και αυτή η γεύση είναι άσχημη. Γενικά, η ψυχολογία σου είναι πεσμένη.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 στο 14:46
  Σύνδεσμος

  Έστειλα κάποιο μήνυμα στην Κατερίνα μόλις τώρα
  Μα όταν πάτησα δημοσίευση σχολίου εξαφανισθεί

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 στο 10:30
   Σύνδεσμος

   Υπάρχει στη διαχειριστική σελίδα. Θα το εγκρίνει όταν είναι διαθέσιμη.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 στο 14:37
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα
  Δεν ξέρω τη άλλο να κάνω , δεν τις επέτρεψα να ξαναέρθει στο μαγαζί μου
  Τι άλλο να κάνω
  Υπονόης κάτι σατανικό ;
  Και εγώ το σκέφτηκα μα είναι παλιά ιστορία νόμιζα πος σταμάτησε πλέον
  Δεν έχω επαφές με κανέναν από αυτούς .
  Τρομάζω στην σκέψη .

  Να είσαι καλά
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 στο 19:42
   Σύνδεσμος

   Μη γίνεσαι τόσο υπερβολική και αγχώνεσαι! Αυτό που σίγουρα φαίνεται από το όνειρο είναι ότι αυτή η γυναίκα έχει “δύναμη”. Ίσως εσύ θεωρούσες ότι δεν μπορεί να σου κάνει και τόσο μεγάλο κακό αλλά η ζημιά δεν ήταν επιφανειακή. Δεν έμεινε στην οροφή προχώρησε και στους τοίχους λέει το όνειρό σου. Σε έχει επηρεάσει στη ζωή σου πολύ. Κόψε κάθε επαφή, αν πιστεύεις διάβασε και κάποια προσευχή. Αυτή εν τω μεταξύ εξακολουθεί να είναι πίσω σου! Δε σε έχει ξεχάσει. Να φυλάγεσαι, μη μαθαίνει νέα σου. Προσπάθησε να μη τη σκέφτεσαι, αν την ακυρώνεις με τις σκέψεις σου δε θα μπορεί να σε επηρεάσει. Δε ξέρω τι έγινε μεταξύ σας αλλά θεωρώ ότι σε έχει επηρεάσει και ψυχολογικά. Απομακρύνσου και όλα θα πάνε καλά!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 05:07
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια καλημέρα .
  Παρακαλώ πολύ την βοήθεια σου.
  Είδα απόψε την γυναίκα που μου προξένησε τα πρόβληματα με τον πρώην ειταν σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μου μα διαφορετικό ίσως το σαλόνι
  Ειχαι τα πόδια τις συκομενα και φαινόταν το αίδειο της και είχε και πέος.
  Ένα δεξιά και ένα αριστερά δυο δηλαδή
  Ειταν σκουρόχρωμα και σε στειση.
  Στο δωμάτιο ήταν και εργάτες που έβγαζαν κάτι καφέ πλακάκια και θα έβαζαν καινούργιες γυψοσανίδες
  Εγώ τους είπα πος μόνο την οροφή ειθελα να φτιάξουν μα μου έδειξε πος μπήκε νερο και άφησε σημάδια και έπρεπε να φτιάξουν και τους τοίχους
  Αυτή στο μετάξι σηκώθηκε και με ακολουθούσε
  Φαινόταν πιο αδύνατη και πιο κοντή από ότι είναι
  Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 στο 18:03
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Ουρανία!
   Το όνειρό σου δείχνει ότι πρέπει να την προσέχεις πολύ αυτή τη γυναίκα! Είναι ακόμα χειρότερη από αυτό που έχεις καταλάβει. Η ζημιά που σου έχει κάνει επίσης είναι μεγαλύτερη από αυτά που πιστεύεις και ήδη ξέρεις. Να την προσέχεις πολύ!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 στο 07:51
  Σύνδεσμος

  Είδα όνειρο ότι κάποιος μου έστειλε μήνυμα το πεος του φωτογραφία και μετά ανέβασε ένας καθηγητής μου φωτογραφίες με το πεος του. Τι σημαίνει;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 στο 19:25
   Σύνδεσμος

   Δείχνει μια αναπαραγωγική και γόνιμη περίοδο για να κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικότητα. Επίσης, αν έχεις περίοδο ή ωορρηξία βλέπεις τέτοια όνειρα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 στο 18:28
  Σύνδεσμος

  Το όνειρο το είδα τώρα το απόγευμα, Τετάρτη.ημουν με τον σύντροφό μου στο κρεβάτι κ ετοιμάζομαστε να κάνουμε έρωτα.αυτος ήταν γυμνός εγώ μεθυσμένη.ειχα πολυ όρεξη κ έσκυψα να τό φιλισω.αλλα δεν έβλεπα κάποια αντίδραση κ φαινόταν πολύ μικρό κ μαλακό.τον ρώτησα γιατί κ φαινόταν θυμωμένος,τσακωθηκαμε.θυμαμαι που έλεγα ότι εγώ δεν θα το βουλώσω ποτέ.τι μπορεί να σημαίνει??

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 09:30
   Σύνδεσμος

   Ανήκει στα μεσημβρινά όνειρα. Διάβασε για τα όνειρα αυτά στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 στο 01:12
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, πριν από κάποιες μέρες είχα δει στον ύπνο μου τον πατέρα μου να είναι μέσα στο σπίτι και να περπατάει και εγώ να βλέπω το πουλί του μετά από αυτό το όνειρο είδα και άλλο ότι οδηγούσα αυτοκίνητο και ήταν και η ξαδέρφη μου μέσα μετά είδα κιόλας ότι Και καλά πήγαινα σε σούπερ μάρκετ και ότι μου έδωσαν να πιω κρασί με το ζόρι μετά ξύπνησα αλλά γενικώς τα όνειρα που βλέπω τα θυμάμαι την επόμενη μέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βλέπω τέτοιου είδους όνειρα !

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 17:22
   Σύνδεσμος

   Τώρα έθιξες ένα θέμα που θέλει ανάλυση μεγάλη. Είδες ένα συγκεκριμένο πέος, του πατέρα σου. Δείχνει λοιπόν ότι θέλεις να αποκτήσεις έναν άνδρα που σου θυμίζει τον πατέρα σου. Να περπατήσει μια σχέση, αλλά να μοιάζει με τον πατέρα σου. Όταν ήσουν μικρή ίσως χωρίς να το καταλάβεις ένιωσες το σύνδρομο της Ηλέκτρας. Ο Πλατωνικός έρωτας για τον πατέρα σου. Αυτός σου έδωσε την ανδρική εικόνα στο σπίτι και το υποσυνείδητο. Η κακή εικόνα είναι η ενδοοικογενειακή βία από έναν κακό πατέρα. Δεν νομίζω να είναι τέτοια η περίπτωση. Θα μου το είχες πει. Άρα, δείχνει την ανάγκη να κάνεις μια σχέση, να περπατήσει και να έχει την κατάληξη που είχε η σχέση των γονιών σου. Το άλλο είναι δεύτερο όνειρο. Δείχνει ότι πιέζεσαι να κάνεις κάποια πράγματα και δεν μπορείς να εξωτερικεύσεις αυτά που θες πραγματικά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 στο 01:30
  Σύνδεσμος

  είμαι κοπέλα και είδα ότι βρισκόμουν σε ενα μέρος με πολλά φυτά και δεντρα με δωμάτια και πήγα κάποια στιγμή στη τουαλέτα και όταν κατουρουσα ήρθε ο πατριός μου και μου κατουρησε τα πόδια και τα ούρα του έβγαζαν και αίμα και τον έσπρωχνα και δεν έφευγε. Το πέος το είδα και αργότερα είχα σημαδια από αίμα στα πόδια.. Επίσης τον τελευταίο καιρό είμαστε τσακωμενοι και δεν μιλάμε.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 21:00
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Σία!
   Το όνειρό σου δείχνει τη κακή σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Ίσως παλιότερα να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Σύντομα θα σε στεναχωρήσει αλλά θα στεναχωρηθεί και αυτός. Πολύ πιστεύουν ότι το αίμα “διαλύει” τα όνειρα. Σε εμένα δεν βγαίνει έτσι γι αυτό σου έδωσα αυτή την ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 στο 09:02
  Σύνδεσμος

  Είμαι ετεροφυλόφιλη γυναίκα και σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι είχα…πέος και συνευρισκόμουν ερωτικά με μια γυναίκα (άγνωστη σε εμενα στην πραγματικότητα, αντικειμενικά καθόλου θελκτική). Το γεννητικό μου όργανο ήταν ωστόσο πολύ…μικρό και καταλάβαινα τον ύπνο μου ότι δεν μου αρέσουν όλα αυτά.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Γίνεσαι πολλές φορές μια άλλη απ’ αυτή που είσαι. Χρεώνεσαι καταστάσεις που δεν ανήκουν στην δική σου φύση. Γίνεσαι αλληγορικά άνδρας και ανάλογα βλέπεις ότι πηγαίνεις με γυναίκα. Θάβεις τα θέλω σου γιατί φοβάσαι. Το όνειρο δείχνει ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Πάντα αλληγορικά. Το παίζεις άνδρας χωρίς να είσαι. Αν έχεις παράπονα από το σύντροφό σου το όνειρο σου λέει να έρθεις στη θέση του και να δεις πως αισθάνεται όταν γίνεσαι παράλογη ή γκρινιάρα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 στο 03:33
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα. Ειδα στον υπνο μου οτι ο αδερφος μου αιμορραγουσε στα γενητικα οργανα, εκεινος ηταν χαμογελαστος αλλα εγω επαθα σοκ μολις το ειδα και ξυπνησα. τι σημαινει;;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 13:00
   Σύνδεσμος

   Επειδή γελούσε, το όνειρο είναι εμμονικό. Μόνο εσύ έβλεπες το αίμα. Δείχνει ότι τον αγαπάς πολύ και νοιάζεσαι υπερβολικά. Ανησυχείς γι’ αυτόν κι όταν δεν χρειάζεται.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 στο 17:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας ! Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν με εναν αντρα καθομασταν σε καρεκλες σε δημοσιο χωρο και ασχολιομουν με το πεος του με το χερι και οταν εξπερματησε εγω χαμογελουσα αυτος δεν το ηθελε αλλα τελειωσε. αγνωστος αντρας. τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 στο 17:31
   Σύνδεσμος

   επισης πριν απο αυτην την σκηνη ειδα οτι ημουν με το αγορι μου και μου χαμογελουσε και εγω ενιωθα χαρα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 στο 16:59
    Σύνδεσμος

    Όταν βρίσκεται μια γυναίκα σε ωορρηξία βλέπει τέτοια όνειρα. Όταν δεν έχει σύντροφο βλέπει άγνωστο.

    Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 07:37
   Σύνδεσμος

   Είδα ένα παλιό μου φίλο μ’ ένα τεράστιο πέος.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 10:26
    Σύνδεσμος

    Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω αυτό το όνειρο και να δώσω απάντηση. Έπρεπε να το γράψεις κάτω στο πλαίσιο και όχι απάντηση στο όνειρο της κοπέλας. θα πάρει ειδοποίηση και θα πιστέψει ότι απάντησε κάποιος στο όνειρό της. Δεν χρειάζεται να αναστατώνουμε τους άλλους.

    Κατά τον Φρόιντ ξέρω ότι αν βλέπουμε ένα πολύ μεγάλο πέος δείχνει αμφιβολίες και άγχη σχετικά με την σεξουαλικότητά μας ή την λίμπιντο μας.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 10:33
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ειδα σημερα στο ονειρο μου πως ηταν να παω βολτα (ειμαι κοπελα) και βαφομουν αλλα ειδα οτι ειχα αντρικο μοριο ηταν πολυ μεγαλο και δεν μπορουσα να το κρυψω για καποιο λογο ομως στον υπνο μου μού φαινοταν εντελως φυσιολογικο..μεχρι που ανακαληψα πως ειχαμε ανταλλαξει χωρις να το θελουμε γενιτικα οργανα με ενα αλλο παιδι που τον γνωριζω μονο φατσικα και λεμε τα τυπικα και αυτο οχι πλεον.. Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Δεν αναφέρεις όμως, αυτός ο άνδρας που ανταλλάξατε γενετικά όργανα είχε γυναικείο και σου το έδωσε κι εσύ του έδωσες το ανδρικό;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 στο 02:03
    Σύνδεσμος

    Αυτο το παιδι ειχε το δικο μου ορνανο και εγω το δικο του αλλα ξυπνησα δεν ειδα αν ανταλλαξαμε τελικα

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 11:48
     Σύνδεσμος

     Το όνειρο δείχνει ότι έχετε προβλήματα ο ένας με τον άλλο. Έχετε παράπονα και δεν μπορείτε να μπείτε στη θέση ο ένας του άλλου, για να τα καταλάβετε. Στο όνειρο τα καταφέρατε, αλλά προσπαθήσατε μετά απ’ αυτό να ξαναγίνετε αυτό που πραγματικά είστε. Δεν είδες αν αυτό έχει επιτευχθεί. Για να καταλάβεις κάποιον βαθιά θα πρέπει να έρθεις στη θέση του, και για να σε καταλάβει να μπει στη δική σου. Αυτό έγινε εδώ.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 11:00
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΟΥ ΌΝΕΙΡΟ ΌΤΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΠΆΝΙΟ (ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ)Κ ΜΟΥ ΈΠΕΣΕ Η ΠΕΤΣΕΤΑ Κ ΕΊΧΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΌΡΙΟ Κ ΜΕ ΡΏΤΗΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΡΕ ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΌ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΊΠΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠ’ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΌΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΕΣ Κ ΞΥΠΝΗΣΕ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 13:04
   Σύνδεσμος

   Φάινεται ότι η μητέρα σου είδε τον ισχυρό σου χαρακτήρα, ότι είσαι αντράκι, ότι μπορείς πια να τα βγάλεις πέρα μόνη σου. Αυτό την τρόμαξε. Άρα, είσαι ισχυρός χαρακτήρας. Συνεχώς μεγαλώνει η δύναμή σου και αυτό την τρομάζει, διότι βλέπει το παιδάκι της να μεγαλώνει και να γίνεται σαν αντίθετο όνειρο γυναίκα που μπορεί να αγαπηθεί με πάθος, αλλά κυριολεκτικά μετατρέπεται σε μια ισχυρή προσωπικότητα που μπορεί μόνη της να τα βγάλει πέρα χωρίς εκείνη.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017 στο 19:51
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.Ειδα στον υπνο μου οτι ειχα ερωτικη επαφη με τον συντροφο μου αλλα αυτο που μου μου εκανε εντυπωση ηταν οτι εξπερματωσε κατα την επαφη παρα πολυ μεσα μου ,ειδα την επερματωση η οποια ηταν αφθονη και αφου τελος παντων τελειωσε η επαφη ειδα οτι καθαριζομουν με μια λευκη πετσετα …Τι μπορει να αημαινει αυτο;Δεν εχω δει ποτε μου παρομοιο ονειρο..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 13:30
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο για την σχέση σας.Δηλώνει οτι θα απελευθερωθούν θέματα που ηταν κρυμμένα και θα αποτελεσουν την βαση για προβλήματα που θα οδηγήσουν σε χωρισμό.Εξαίρεση αποτελεί η περιπτωση να εχεις διορατικότητα η το αν είστε παντρεμενοι.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 στο 00:04
  Σύνδεσμος

  παιδια καλησπερα ειδα στον υπνο μου εναν γνωστο μου με μοριο πολυ μικρο(μωρου παιδιου)να μου γελαει, δεν μιλιομαστε πια με τον ανθρωπο αυτον,ειναι παντρεμενος!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 12:34
   Σύνδεσμος

   Απο την μια ενα τέτοιο όνειρο δηλώνει(αν υπήρχε καποτε ερωτικη επιθυμία μεταξύ σας)οτι η επιθυμία αυτή έχει λιγοστεψει.
   Από την αλλη είναι η ένδειξη πως το υποσυνείδητο σου δέχθηκε οτι αυτός ο άνδρας δεν είναι για σένα.Ανήκει πλεον σε αλλη.
   Αν δεν υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ σας ποτε,τοτε υπαρχουν πολλοί εμπλεκομενοι παραγοντες.Μπορεί να συμβολίζει τον συντροφο σου και μια σχεδον ανύπαρκτη σεξουαλική επιθυμία μεταξύ σας η μπορεί να δείχνει την κακή σεξουαλική ζωη.Δεν μπορω να κρινω σωστα σε αυτήν την περιπτωση αφου δεν ξέρω αν εχεις συντροφο και πως είστε μεταξύ σας.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 22:08
  Σύνδεσμος

  καλησπερα και παλι! ειδα ενα περιεργο ονειρο. λεει πως ημουν εγω και ο πρωην φιλος μου(εχουμε χωρισει εδω και πααααρα πολυ καιρο)σε ενα δωματιο στο σπιτι της γιαγιας μου και αυτος φαινοταν καπως κακοδιαθετος, σαν να τον βαραινε κατι. ομως ειχε γδυθει και ηταν σε στυση, το πεος του ηταν καπως διαφορετικο απο το συνηθισμενο και οταν τελειωνε,στην αρχη, εβγαζε αιμα (εντονο,ωραιο κοκκινο) και εγω ξαφνιαστηκα κ τον ρωτησa τι εχει. ειπε δεν ειναι τιποτα. επειτα εβγαλε κανονικα σπερμα κ λερωσε την κουβερτα. εγω πηγα μετα στην κουζινα και ακουσα θορυβο σαν να ερχοταν καποιος κ πηγα παλι μεσα σαυτον για να παρω την κουβερτα να την πλυνω για να μν υποψιαστουν τιποτα και αυτος μου ειπε οτι την ειχε βαλει ηδη για πλυσιμο.παντως δεν ενιωθω αηδια ή τιποτα τετοιο, παραμονο παραξενευτηκα πολυ με το αιμα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 12:44
   Σύνδεσμος

   Το αίμα δηλώνει την ζωή αυτής της σχέσης μεταξύ σας.Ουσιαστικά με το αίμα και την εκσπερμάτωση του αποβλήθηκαν όσα σας ένωναν εκ μέρους του και με το πλύσιμο απαλλαχθηκατε εντελως απο αυτα.Δεν εισασταν σπιτι σου αλλα στις γιαγιας σου διοτι ενω ειναι ενας ξενος πλεον για την ψυχη σου ακομη τον ενιωθες καπως οικειο.Φοβοσουν μην ερθει καποιος και σας δει διοτι φοβοσουν υποσυνειδητα να παραδεχθεις πως ενιωθες γι αυτον.Τωρα με αυτο το ονειρο βεβαιωθηκες οτι δεν θες να ξαναειστε μαζι επειδή και εσυ ηθελες να πλυνεις την κουβέρτα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
  ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΡΑ.
  ΕΙΔΑ ΤΟ…ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΙΧΕΣ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΝΤΡΑΠΗΚΑ!
  ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 στο 08:31
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα
  Χτες το βράδυ είδα οτι η κόρηημουν σε ενα οχι σπιτι εργοστασιο περιπου κ μεσα σε ενα δωματιο με δυο κρεβατια στο ενα χωρις σεντονι με το στρωμα μονο κοιμοταν η κορη μου σκεπασμενη κ της κοιτταξα τα ποδια να δω αν ειναι ζεστα διπλα στο αλλο κρεβατι κοιμοταν ενα μωρο το ιδιο κ αυτο χωρις σεντονι στο στρωμα σκεπασμενο…στο αλλο δωματιο πιο μεσα ηταν ο γαμπροα μου σε κρεβατι κ αυτος χωρις παλι σεντονι αλλα σκεπασμενος κ σε αυτν κοιταξα τα ποδια αν ειναι ζεστα τις πατουσε σιγκεκριμενα…..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 12:52
   Σύνδεσμος

   Ποιο ηταν το αποτέλεσμα?Ηταν ζεστά τα πόδια τους?Το όνειρο δείχνει οτι ανησυχεις γι αυτά τα ατομα.Νιώθεις οτι έχουν στεναχώριες και προβλήματα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 στο 08:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα
  Είδα ότι είχε έρθει η πρώην σχέση μου σπίτι μου με το γιό του…..εγώ κοιμόμουν κ αυτός καθόταν κ μιλούσε με το γιο του ξύπνησα κ τον είδα να του λέει να πάει για ψωνια με το γιο μου που φαινόταν για λίγο μέσα σε άλλο δωμάτιο…..δεν πηγαν κ ξαφνικά εγω με τον πρώην μου μόνο βρεθήκαμε σε μια γειτονιά οπου εκει ήταν μια κοπέλα με μαύρα μαλλια μακρυά κ την κοιτούσε ξαφνηκα απο μια πόρτα ενός σπιτιου βλέπω ένα πέος….αλλα σε δευτερόλεπτα η γυναίκα μπαίνει μπροστά γυμνή δεν είχε στήθος κ στη θέση του που είναι ο αφαλός μας είχε ένα τεράστιο πέος….

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 13:10
   Σύνδεσμος

   Κάτι σκέφτεσαι λάθος σε σχέση με αυτον. Κάτι που σε απασχολεί λειτουργει λανθασμένα στο υποσυνείδητο σου.Οι γυναίκες δεν έχουν ανδρικό μόριο αρα αυτό που σκέφτεσαι δεν είναι σωστο.Αυτή η γυναικα με τα μακρια μαύρα μαλλια δηλώνει την μεγάλη στεναχώρια που εχεις γι αυτον.Επειδή όμως δεν είχε στήθος αλλά ανδρικό μόριο,η στεναχώρια αυτή είναι λάθος.Τώρα αυτό ειτε σημαίνει πως αυτός δεν αξίζει να στεναχωριεσαι ειτε δείχνει πως θα ξαναειστε μαζί αρα δεν υπάρχει λογος να στεναχωριεσαι.Την αλήθεια θα στην δειξει η ίδια η ζωή.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 στο 22:09
  Σύνδεσμος

  οχι δεν τον ειδα οπως ηταν πριν πεθανει διοτι ηταν αρρωστοσ δν ηταν καλα τον ειδα ομορφο με ασπρο κουστουμι και να ειναι καλα..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 στο 17:29
   Σύνδεσμος

   Αυτός ο θάνατος σε έχει επηρρεάσει τόσο που ασθενεί η ψυχολογία σου και η δυναμικοτητα σου.Τα ηνία του σπιτιού σου,τώρα τα εχουν αναλάβει τα παιδιά σου.Δεν είναι καλό που φιληθηκατε.Όμως δεν δηλώνει θάνατο.Δηλώνει ασθένεια σωματική ή ψυχολογική.Πιθανολογω βάση του υπόλοιπου ονείρου ότι είναι ψυχολογικό το θέμα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 στο 23:19
  Σύνδεσμος

  καλησπερα θα ηθελα να μου εξηγησετε και το δικο μου ονειρο
  ειδα τον πρωην αντρα μου στην πορτα του σπιτιου μου ντυμενο στα λευκα οποιοσ εχει φυγη απο την ζωη πλεον ηταν διπλα του μια ανθησμενη λεμονια με εντονο κιτρινο χρωμα φιλιθικαμε ερωτηκα και μετΑ ΤΟΥ ειπα να περαση μεσα κ του εδειξα λεει το στολισμο που εκανα στην πορτα με τους ορχεις των παιδιων μου τι μπορει να σημενει κατι τετοιο ειναι πλ παραγενο …

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 στο 14:06
   Σύνδεσμος

   Τον ειδες εμφανισιακά όπως ήταν πριν πεθάνει η διαφορετικό και απόκοσμο?

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 16:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα εγώ ειδα στο όνειρο μου ένα πέος ενος μαύρου νέου που έβγαζε σπέρμα αλλά σαν να μην ήταν καθαρό ενιωσα κάποια αηδία

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 17:28
   Σύνδεσμος

   Αυτο το ονειρο δηλωνει τα αηδιαστικα αποτελέσματα μιας ερωτικής στεναχώριας.
   Καμιά σχέση δεν έχει η ερμηνεία μου με ρατσιστικό περιεχόμενο.Μιλάω συμβολικά.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016 στο 12:05
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Περίεργο όνειρο ειδα απόψε. Ειδα το θείο μου , τον αδερφό του πατέρα μου, γυμνό αλλά καλυμμένο με τοσες πολλες τρίχες στον κορμό του που δεν φαινόταν τίποτα. Πήγα απο πίσω του, γονατιςα, κοίταξα αναμεςα απ τα πόδια του και ειδα το πέος του που ηταν μικρό αλλα λειτουργούσε σαν βρύση. Ο ίδιος μου ειπε να φέρω το φλυτζάνι να μαζέψω το σπερμα. Έβαλα κατω απ το πέος το φλυτζάνι το οποίο ξεχείλισε και λέρωσε τα σεντόνια και το στρώμα.
  Ένιωσα μια κάποια αηδία. Τίποτα το σεξουαλικό. Το σπερμα υποτίθεται οτι έπρεπε να το σερβίρω στον πατερα μου να το φαει χωρις να το ξέρει, ως λευκή σαλτσα ρυζιού, για να δυναμώσει.

  [background: ο πατέρας μου αρνείται πεισματικά να βελτιώσει την κατάσταση του, ακομη και να παει σε ενα γιατρό. Ειναι μες στη μίρλα και την κατάθλιψη όλη τη μερα, με τάσεις αλκοολισμού, κι εχει παραιτηθεί από τη ζωή. Ο θείος από την άλλη, είναι το αντίθετο: αισιόδοξος, δημιουργικός, βρισκει τρόπο να υπέρ νικάει τα εμπόδια).

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 στο 16:11
   Σύνδεσμος

   Αν δεν έκανες την υποσημείωση,θα σου έλεγα σχεδόν όσα εγραψες.οι τρίχες που ειδες να έχει ο θείος σου είναι οι άμυνες του.Το γεννητικό του όργανο εδώ δηλώνει για το υποσυνείδητο σου τον ανδρισμό τον οποίο βλέπεις σε αυτόν.Δηλαδή ότι αντιμετωπίζει σαν άνδρας την ζωή και όχι όπως ο πατέρας σου.Είναι φανερό ότι θα ήθελες να μεταδόθει λίγη από την συμπεριφορα του θείου σου,στον πατέρα σου ώστε να είναι πιο δυναμικός!
   Αν το επιθυμείς μίλησε μας στην κουβεντουλα για το πρόβλημα αυτό.Ίσως βοηθήσουμε.Το όνειρο αυτό δεν περιέχει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 στο 10:58
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα
  Είδα εχτές το βράδυ ότι έκανα στοματικό έρωτα στο σύντροφό μου και όταν τελείωσε το σπέρμα ήταν πάρα πολύ.Είχε καλύψει το στήθος μου, υπήρχε στο λαιμό και στα χέρια μου .Μετά δεν το καθάρισα με κάτι.Έψαχνα μπάνιο να πλυθώ και δεν έβρησκα.’Ηταν περίεργο γιατί δεν ένιωθα αηδία.Τι σημαίνει ?
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 στο 13:24
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Δέσποινα!!Είναι σεξουαλικό όνειρο και συγχρόνως ίσως δείχνει ότι ο σύντροφος σου είναι υγιέστατος ως προς την γονιμότητα!!

   Απάντηση
 • Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:43
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  Χθες είδα στο όνειρο μου τον ξάδερφο μου (ο οποίος είναι 11 ετών) γυμνό και το πέος του ήταν μεγάλο. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 22:47
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, εχθες στο ονειρο μου ειδα εναν δονητη και η αδελφη μου να τον χρησιμοποιει, τι μπορει να σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 στο 13:16
   Σύνδεσμος

   Ειστε μικρες η αδερφή σου και εσυ σε ηλικία?
   4 περιπτωσεις υπαρχουν.
   1)εδώ η αδερφή σου,συμβολίζει τον εαυτό σου και δείχνει το όνειρο την σεξουαλική επιθυμία σου αν δεν εχεις σχέση.(ελλειψη σεξ)
   2) αν σου άφησε άσχημη αίσθηση το όνειρο,δείχνει οτι καταπιεζεσαι εσύ σεξουαλικά απο τον συντροφο σου (παλι συμβολίζει τον εαυτό σου η αδερφή σου)
   3)αν συμβολίζει τον εαυτό σου επίσης μπορεί να δείχνει την διάθεση σου για ιδιαιτερότητες στο σεξ.(αν σου άφησε καλη αίσθηση το όνειρο)
   4)αν η αδερφή σου δεν συμβολίζει τον εαυτό σου,αλλά το όνειρο αναφέρεται σε εκείνη,δείχνει οτι το υποσυνείδητο σου,αντιλήφθηκε οτι έχει πλεον σεξουαλικές ορμές και εκείνη.α) αν σου άφησε άσχημη αίσθηση το όνειρο.νιώθεις οτι είναι μικρή για αυτά τα θέματα β)αν σου άφησε άσχημη αίσθηση μπορεί να νιώθεις οτι καταπιέζεται σεξουαλικα γ) αν δεν σου άφησε άσχημη αίσθηση δείχνει ειτε οτι απλα βλέπεις οτι έχει επιθυμίες σεξουαλικές ειτε οτι επιθυμει ιδιαιτερότητες.Αν η αδερφή σου είναι πολύ μικρη και την θεωρεις ανώριμη,είναι όνειρο φοβιας διότι ξέρεις οτι οι νέοι βλέπουν σαν παιχνιδι αυτά τα θέματα και φοβάσαι πως θα χειριστει τις σεξουαλικες καταστάσεις που αφορούν το σώμα της και κατα συνέπεια την ψυχολογία της.
   Ελπίζω να σε καλυψα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 στο 10:12
  Σύνδεσμος

  Είδα ένα φίλο μου ιερωμένο ολόγυμνος και το πέος του ήταν μεγάλο.τι να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:56
   Σύνδεσμος

   Εχεις κάποιο ενδιαφέρον για αυτον?αν ναι ειναι όνειρο επιθυμίας.
   Αν σου είναι αδιάφορος ερωτικά όμως,υπάρχει αλλη ερμηνεία.εχεις σχέση?ενδιαφέρεσαι για κάποιον?αλληγορικά ο ιερέας αυτός είναι εκείνος για τον οποίο ενδιαφερεσαι.η επιθυμία μεταξύ σας είναι μεγάλη και το υποσυνείδητο σου τον αντιλαμβάνεται ως αγνό θετικό και σωστο ανθρωπο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ονομαζομαι Άρις εχτες στ ονειρο μου ειδα οτι μου επεσε το γεννετικο μου οργανο λες και ξεκολησε…… χωρις ομωσ ν ποναω…στν αρχη ξεκολησε το πετσακι σαν να ραγισε και μετα επεσε και τ γεννετικο οργανο……στην διαρκεια του ονειρου μου ειπε ενας γιατρος οτι θ βγαλω αλλο πιο γερο…τι εξηγηση μπορει ν εχω για αυτο?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 στο 15:51
   Σύνδεσμος

   Είναι ενα απελευθερωτικό όνειρο.θα απαλλαγεις απο μια κατασταση που αφορα την ερωτικη ζωή σου και να ξεκινήσει μια αλλη,νέα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 09:34
  Σύνδεσμος

  καλημέρα! Είδα αυτόν που θέλω (δεν έχουμε σχέση) σε φοτο κααι κρατούσε το πέος του το οποίο ήταν υγειέστατο και λαμπερό σαν τα αρχαία ελλινικά αγαλματακια ήτανε!Τις είχε λεέι για μένα γιανα τις δω εγώ ταχασα για λιγο γιατί δεν το πέρήμενα αλλα τις κοίταγα ντροπαλά και φοβισμένα!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015 στο 01:41
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ειχα πληγη στο πεος μου ,στο κεφαλακι σαν πολυ βαθυ κοψιμο και επισης οτι ειχα πληγη και στους ορχεις , σαν γδαρσιμο!!! Υπαρχει καποια εξηγηση?

  Απάντηση
  • Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015 στο 14:14
   Σύνδεσμος

   Υπαρχουν οι παρακατω περιπτωσεις.1) όνειρο φοβίας λόγω απροσεχτης σεξουαλικής ζωής.2) θεραπευτικό όνειρο που δείχνει οτι πρεπει να ελεγχθεις απο ιατρο.3) όνειρο που δείχνει οτι νιώθεις πως η σεξουαλική σου ζωή αλληγορικά πάσχει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 στο 12:18
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ! Ειδα στον ύπνο μου οτι έβγαλα αντρικό όργανο και μάλιστα το επεξεργαζόμουν προσπαθώντας να καταλάβω πως ειναι να έχεις κατι τετοιο ..τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:09
   Σύνδεσμος

   Θα ήθελες να ήσουν άνδρας, το ευχήθηκες ποτέ; Ένα ειδικό όνειρο είναι.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015 στο 12:17
  Σύνδεσμος

  Εγώ πάλι είδα στον ύπνο μου πως το πέος μου είχε μεγαλώσει τρομακτικά (30-40cm) κι ότι ήταν έτσι για ώρα. Τι σημαίνει αυτό ;

  Απάντηση
 • Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015 στο 11:53
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα στον υπνο μου το παιδι που μου αρεσει (αλλα ειμαστε φιλοι) οτι αρχισα να τον φιλαω στo στερνο κ αυτος με εβαλε να σκυψω πιο κατω κ με ρωτησε “αν θελω ν κανω πιπα” κ ειχε πολυ μεγαλο κ υγιες πεος αλλα ντραπηκα κ μολις το ειδα του ειπα ” ποιο μετα” …. και αυτος μου εδωσε μια φωτογραφια του πεους του 3D μαζι μου κ μου ειπε οταν αποφασισω να παω…..

  Τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015 στο 15:06
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Είδα στο όνειρο μου ότι έκανα έρωτα με το φίλο μου. Ξαφνικά μας βλέπω να είμαστε 10 χρόνια μεγαλύτεροι και να κάνουμε πάλι έρωτα μόνο που το πέος του ήταν πάρα πολύ μικρό σαν μωρού παιδιού. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ; ευχαριστώ !

  Απάντηση
   • Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 στο 19:51
    Σύνδεσμος

    Επίσης δείχνει ότι η σχέση τους ξεθώριασε. Δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον όπως παλιά.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 στο 08:29
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι ο αρραβωνιαστηκος μου είχε μια αρρώστια και έμενε ξαπλωμένος στο κρεβάτι, όταν γύρισα από τη δουλειά με ενημέρωσαν ότι λόγω της αρρωστιας το πέος του ξεραθηκε και έπεσε. Και του είχαν μείνει οι ορχις και γω σκεφτόμουν ότι τουλάχιστον ίσως μπορέσουμε να κάνουμε μωρό. Μετά ξύπνησα και σε λίγο που με πήρε ο ύπνος το όνειρο συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει και προσπαθούσαμε να δούμε τι θα κάνουμε. Ο αρραβωνιαστηκος μου ήταν σαν σε σοκ , στεναχώρημενος μήπως και τον αφήσω τώρα που δε θα έχει πουλί. Τι ήταν αυτό τώρα; Τι σκέφτομαι υποσυνείδητα και είδα αυτό το όνειρο;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 09:38
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει οτι ενω παραμένει η πηγή της σχέσης σας (όρχεις) ,το ενδιαφέρον απο την μεριά του έχει ξεραθεί…εσύ πιστεύεις οτι υπάρχει ακόμα ελπίδα κ όντως θα προσπαθήστε να σώσετε την σχέση σας.αυτός όμως δεν έχει την πρέπουσα επιθυμία γι αυτό…

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 στο 01:00
  Σύνδεσμος

  ειδα εναν γνωστο σε μενα αντρα να με αρπαζει και να με φιλαει στο στομα…με εσπροχνε και με πηρε στον καναπε και ενο με φιλουσε προκλιτικα εσθανθικα το πεος του να με ακουμπαει…..και μετα ξυπνισα.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 09:09
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι από την κοιλιά μου φύτρωσε ενα ανδρικό γεννητικό όργανο και από αυτό κατουρουσα

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 17:20
   Σύνδεσμος

   @μαρθα, Καλησπέρα Μάρθα!!Το όνειρο σου είναι περίεργο αλλά συγχρόνως απελευθερωτικό!!Το ανδρικό μόριο δείχνει την γυναικεία και ανδρική όψη του χαρακτήρα σου!!Τον δυναμισμό με λίγα λόγια!!Το ότι ουρησες δείχνει την απελευθέρωση κάποιων συναισθημάτων που σε ασφυκτιούν!!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι ημουν στο νοσοκομειο και καποιος γιατρος εξεταζε τα γεννητικα οργανα ενος αντρα(αγνωστου σε μενα) και πανω ειχε γδαρσιματα και εντονο κοκκινο χρωμα.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 στο 12:55
   Σύνδεσμος

   @ναντια,

   Εδώ αυτός ο άνδρας είναι ο άλλος σου εαυτός, η ολοκληρωμένη σου προσωπικότητα. Λένε ότι υπάρχει και η αρσενική πλευρά του εαυτού μας, η οποία δεν δένει με την θηλυκή σου πλευρά. Αυτό δείχνει ότι πολύ γρήγορα θα έρθεις σε ρήξη με τον εαυτό σου για άσκοπο λόγο. Αυτό δείχνει, ότι δεν συμφωνεί το μέσα σου με το έξω σου. Κάνεις πραγματα, χωρίς να τα σκεφτείς και φέρνεις αυτό το αποτέλεσμα. Άρα, ο εαυτός σου δεν μπορεί να αναπαράξει κάποιες ιδέες και να τις επεξεργαστεί, αλληγορικά η λογική πλευρά του εαυτού σου και το πληγωμένο αναπαραγωγικό σύστημα του άνδρα, δεν συμβαδίζουν, διότι κάνεις βεβιασμένες κινήσεις, όπως όλοι μας άλλωστε λειτουργείς, και αυτό στο επισημαίνει με το όνειρο αυτό. Ο δικός σου εαυτός αντέδρασε σ’ αυτό. Δεν το κάνουν όλοι αυτό. Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου και τι σκέφτεσαι να κάνεις, απορώ γιατί αντιδρά έτσι σε σένα προσωπικα. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Σου ζητά να σκέφτεσαι πολύ και μετά να ενεργείς. Και εγώ σαν κι εσένα πολλές φορές συμπεριφέρομαι, αλλά δεν με έχει ενοχλήσει ένα τέτοιο όνειρο ποτε. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείς, γιατί το κάνει σε σένα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014 στο 01:38
  Σύνδεσμος

  καλησπερα,ειδα στον υπνο μου οτι εκανα σεξ με τον πολιστα αντωνη βλοντακη.με τις πλαταρες του, τουμπανος αλλα το πεος ηταν υπερβολικα μικρο.
  υ.γ. ειμαι σε σχεση,ο φιλος μου ομως εδω και 1 μηνα ειναι μακρια.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014 στο 10:41
   Σύνδεσμος

   @μυρτω,

   Η απόσταση που έχετε και η λαχτάρα να κάνεις σεξ σε έκανε να ονειρευτείς αυτό το όνειρο. Μήπως τον σύντροφό σου τον λένε Αντώνη; Θα μπορούσε να είναι αλληγορικά ο σύντροφός σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014 στο 14:59
  Σύνδεσμος

  Eιδα στον υπνο μου οτι ο φιλος μου με τον οποιο εχω χωρισει πηγα να τον ικανοποιησω ”στοματικα” αλλα εκεινη την στιγμη διαπιστωσα οτι το πεος του ηταν γεματο φουσκαλες σαν να ειχε καποιο σεξουαλικο μικροβιο πχ κονδυλωματα και οταν τον ρωτησα τι ειναι αυτα μου ειπε οτι ειναι παλια εγω συνεχισα το στοματικο αλλα με πολυ δισταγμο….τι θα μπορουσε να σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 στο 12:28
   Σύνδεσμος

   @pepy,

   Είναι αλληγορικό το όνειρο. Δηλώνει πως αυτό το άτομο είναι βρώμικο και άνευ εμπιστοσύνης. Δείχνει το όνειρο ότι ενώ ξέρεις τι άτομο είναι, εσύ συνεχίζεις να τον σκέφτεσαι. Προσπάθησε να δεις τι κακό σου κάνουν αυτά που είδες. Το όνειρο σε προειδοποιεί να ξεφύγεις πριν μολυνθείς.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014 στο 01:46
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,

    επειδη με ανησυχησε λιγο η απαντηση σας οταν λετε οτι ειναι προειδοποιητικο και πρεπει να ξεφυγω πριν μολυνθω εννοειτε οτι μπορει οντως να πασχει απο κατι σεξουαλικο η το εννοειτε με την πιο γενικη εννοια οτι ισως δεν θα μου κανει καλο η παρουσια του;

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 στο 10:29
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι μιλουσα καμ μ καποιον π πηγα να κανω κτ κ με εδειξε ετσι στα ξαφνικα το πεος του!τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 στο 15:09
   Σύνδεσμος

   @μαρινα,

   Μην κόβεις τις λέξεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις συντομεύσεις πολλές φορές αν είναι μεγάλο το κείμενο. Ποια είναι η σχέση σου με το άτομο αυτό;

   Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 στο 11:56
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου οτι χουφτωσα εναν ανδρα και ειχε στυση.. ενω στην πραγματικοτητα δν εχω κανει κατι τετοιο ποτε μου ..

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 στο 15:16
  Σύνδεσμος

  Θα ήθελα να μιλήσω για ένα όνειρο που το έχω δει πολλές φορές στο παρελθόν με διάφορες παραλλαγές: Βλέπω ότι είναι κομμένο είτε ολόκληρο το πέος μου είτε ένα κομμάτι του, και μάλιστα πάντα κρατάω το κομμάτι που λείπει στο χέρι μου, ενώ πάντα είναι σε στύση! Δε θυμάμαι ποτέ να υπάρχει πληγή ή αίμα, ούτε στο κομμάτι που κρατάω ούτε στο σώμα μου, εκεί που θα έπρεπε να είναι. Πάντα προσπαθώ να το ξαναβάλω στη θέση του, και μερικές φορές τα καταφέρνω!

  Τη φορά αυτή, έλειπε όλο το πέος, το κρατούσα στο χέρι μου και ήταν τεράστιο (γύρω στο 1 μέτρο!). Ενώ δεν έβρισκα τρόπο να το βάλω στη θέση του, ξαφνικά, εμφανίζεται κάτι σαν βελόνα στο κάτω μέρος του, και προσπαθώ σιγά σιγά να το “καρφώσω” στη θέση του. Λίγο πιο μετά, το ξαναβλέπω λίγο μικρότερο, αλλά υπήρχε και πληγή και σε αυτό και στο σώμα μου, αλλά μάλλον το έβλεπα σαν καλό, γιατί θα “κολλούσε” σιγά σιγά. Εκεί τελείωσε το όνειρο! Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο 10:30
   Σύνδεσμος

   @Γιάννης,

   Ανήκει στα επαναλαμβανόμενα όνειρα. Διάβασε γι’ αυτα στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Ρε guys εγω ονειρευτηκα πως ημουν στο μπανιο με εναν γνωστο ηθοποιο ..συγκεκριμενα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και ” το καναμε “…ενω απεξω τον φωναζε η γυναικα του…. τι μπορει να σημαινει αυτο????? Πλιζ απαντηστε μ καποιος…!!!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 στο 12:11
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου το πεος του φιλου μου σε πληρη στιση οταν είμασταν στην τουαλετα ποθ πηγαμε για να ουρύση. αλλα το πεος ηταν σε πληρη στιση. τι μπορει να σημενει αυτο??? ακουσα οτι οταν βλέπεις πεος στον υπνο σου σημαινει οτι θα πεθανει καποιος ειναι αλήθεια?? α μου απαντηση καποιος γιατι αγχοθηκα!!!!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 στο 09:29
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι το πέος του αγοριού μου ήταν μες στα αίματα..χωρίς να έχει γίνει κάτι..να επισημάνω ότι το αίμα ήταν καθαρό και κατακόκκινο..μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει αυτό?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 στο 20:25
  Σύνδεσμος

  φιλε νικο ειναι πολυ καλο αυτο !παρα το αηδι που σου προκαλλει το ονειρο το σπερμα στο στομα σου συμβολιζει οτι θα γινεις ευκαταστατος και δεν θα νιωσεις πεινα ! ακομη πολλες φορες μπορει να σημαινει δυναμη και το γεγονος οτι το εκανες αυτο συμβολιζει μαλλον το χαρακτηρα σου , δηλαδη οτι εισαι αδιστακτος σε πραγματα τρομακτικα και τα κανεις χωρις δευτερη σκεψη !

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013 στο 09:52
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου ενα ασχετο ανδρα απο την μεση κ κατω γυμνο με το πεος του σε σχεδον πληρη στηση κ ηταν ταχιτζης καθος μας πηρε για κουρσα εγω αρχησα να του ρουφαω το πουλι μολις φτασαμε στον υποτιθεμενο προορισμο μας ο ασχετος ανδρας εγηνε ενας σημαθητης μου απο το σχολειο οπου πηγαμε μεσα στο σπιτι κ ξεκηνησα παλι εγω τον πεοθηλασμο μεχρι που τεληωσε κτλ ξυπνησα με μεγαλη αηδια κ προβληματισμο ξερει κανεις τι συμενει???

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 στο 18:11
  Σύνδεσμος

  παιδια εγω ειδα οτι ημουν καπου και μου κοψανε με το ζωρι 5 ποντους απο το πεος μου…. μετα απο αυτο ενιωθα πολυ ασχημα και αγχωνομουνα για το τι θα κανω απο δω και περα…. εψαξα λεει την αιτια που μου το κανανε αυτο και καλα βρηκα τον υπετειο και τον σκοτωσα για το κακο που μου κανε… τελος βυθιστηκα σε καταθληψη και μετα ξυπνησα αγχωμενος και κοιταγα την περιοχη μου αν ειναι ολα ενταξει…. αν γνωριζει καποιος θα ηθελα να μου δωσει μια εγκυρη απαντηση…..

  Απάντηση
 • Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 στο 01:12
  Σύνδεσμος

  kalispera…..ego eida sto onoiro mou mia fili mou pou zisousame mazi ma oti kapnize kai xafnike eida oti sto kato meros tou somatos anti gia to edio eixe peos….parakalo dwste mou mia exigisei

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 στο 20:43
   Σύνδεσμος

   @liza, Γεια ελιζα ! Πιθανον οταν ειδες αυτο το ονειρο φοβηθηκες για τη φιλη σου ! Πολλοι το αιτιολογουν σαν θανατο ομως δεν ειναι ετσι ! Γουρι θα ελεγα ! Ερευνες απο αστρολογους εχουν αποδειξει οτι η εμφανιση αντρικου μορου σε μια γυναικα σημαινει τυχη για την ιδια ! Εσυ ωστοσο να προσεχεις το γεγονος γιατο τσιγαρο !Στους μηνες οπως τελη Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβριου πραγματοποιουνται τα συμβαντα που προμηνυονται ! Ο καπνος αν ερχοταν κατα πανω σου να κανεις καποιες εξετασεις στο νοσοκομειο ! Αν παλι απλα τον εβλεπες δεν υπαρχει καποιο προβλημα , ισως μονο καποιος πυρετος ή καποια ελαφρια αρρωστια σε σενα !Καλη συνεχεια !

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 στο 13:03
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου να βγενω απο το σπιτι μου και ν βλεπω την γυτονησα μου να παιζει το πεος του ανδρα της που ειναι αυτος τωρα νεκρος αυτος ομως δεν μου μηλουσε,και εβλεπα την ωρα που τελιονε,τη σημενει αυτο;

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 στο 18:28
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΕΗ.. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΙΔΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΔΡΑ.. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 στο 15:45
  Σύνδεσμος

  Είδα πως ήμουν στο σπιτι του τύπου που είμαστε μαζι εδώ και 2 χρόνια και Μιλαγα μ τν μαμά του και σε κάποια φάση κάποιος τν παίρνει τηλέφωνο και ενώ μιλαγε άρχισε να γδυνεται..και το πεος του ήταν σαπισμενο..και μ είπε πως έγινε έτσι αφότου χωρισαμε..τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013 στο 13:23
  Σύνδεσμος

  Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε όλοι σας ότι τα όνειρα σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με το υποσυνείδητό σας! δεν περιλαμβάνουν κανένα είδος μυστηριωδών εξηγήσεων! αφορούν τις σκέψεις σας, τις ανασφάλειες σας, τις επιθυμίες σας, τους φόβους, τις υποψίες και τα συναφή. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ. Απολύτως κατανοητό και δεκτό να ψάχνεστε εδώ μέσα για την πλάκα σας, αλλά από εκεί και πέρα μην τα παίρνετε στα σοβαρά. Τόσοι και τόσοι επιστήμονες έχουν δηλώσει ότι δεν μπορούν να συνδέσουν τα όνειρα μας άμεσα με τα μελλούμενα. Ο κλάδος της ψυχολογίας από την άλλη, είναι σε θέση να ερμηνεύσει τα όνειρα με λογική και ορθολογισμό.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 στο 17:09
  Σύνδεσμος

  ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΣ(ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ,Ο ΤΑΦΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ..ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ(ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ) Κ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013 στο 17:11
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα οτι ενας γνωστος μου φιλος ειχε βαλει φωτογραφια στο facebook του, τον ιδιο οταν εκανε μπανιο. Η φωτογραφια ηταν θωλη και φαινοταν το πεος του. Μετα πηγα στον τοιχο του και ειδα οτι ειχε ποσταρει ενα βιντεο και απο πανω εγραφε “Η πρωτη μου τσοντα”. Το ειδα και ηταν αυτος και ενας αλλος ολογυμνοι, και ο φιλος μου καθισμενος και να παιρνει πιπα στον αλλο. Ο αλλος τελειωσε στο προσωπο του και ο φιλος μου γελουσε. Συγγνωμη για τη λεπτομερη περιγραφη, αλλα πεθαινω να μαθω τι σημαινει.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013 στο 16:59
  Σύνδεσμος

  Aν εκεινο το διαστημα ειχεσ χωρισει προσφατα συμαινει οτι μπορει και να το εχεις μετανιωσει και προσπαθησες να κανεις μια καινουργια σχεση η απλως ερωτικη σχεση και δε σου εβγαινε γιατι μπορει να θυμοσουν το προιν σου. Αν παλι δεν εισουν προσφατα χωρισμενη και ελευθερη συμαινει οτι μπορει να πολυορκισαι απο καποιες επιλογες αλλα σε βασανιζει το μετα. Τελος αν ησουν σε σχεση συμαινει οτι μπορει να νιωθεις αναφυλαξια σε θεματα που αφορουν το αγορι σου και μπορει να αμφιβαλεις γιαυτον αλλα ταυτοχρωνα νιωθεις και πραγματα γιαυτον και δε θες να χωρισεις. Το κειμενο σου περιεχει φρασεις που δηλωνουν δυσταγμο, αναποφασιστηκοτητα, αγχος και μπερδεμα για την ερωτικη σου ζωη.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 στο 04:30
  Σύνδεσμος

  Εγω παιδια ειδα οτι μας κυνηγουσε ενας (γνωστος βεβαια)και εβριζε κατι ελεγε (δεν θυμαμε)και μετα παω καπου και λεω ενως ανθρωπου οτι ενας μας κυνηγαει και οτι εχει μπει στο μαγαζι σας και δεν θυμαμε βεβαια τι εκανε.και μπαινει ενα παιδι που ξερω και που τον θελω και μου ζητησε να του κανω πιπα και μου ζητουσε ερωτα και του έω εγω οχι και ειχε ενα παραξενο πεος βεβαια και του εκανα πιπα και μετα εφυγα και με κυνηγουσανε καποιοι αλλοι και με ποιασανε και τους ελεγα οτι εισουν με τον αλλον (δηλαδη με αυτον που του εκανα πιπα) και μου πε ναι και ετρεχα και καπου ειχα πεσει (δεν θυμαμε…)….πειτε μου τι ειναι σας παρακαλω…!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 στο 17:56
   Σύνδεσμος

   @γωγουλα,
   Κοριτσάκι μου , επειδή είσαι και συ ένα από τα πολλα θύματα της σύγχρονης ζωής. που ασχολείστε με πίπες , ανωμαλίες και ότι αλλη βλακια βάζουν οι δαίμονες στη ζωή μας και στον ύπνο μας θα σου πω τι να κάνεις ώστε να ξεφύγεις όχι μόνο από τα όνειρα και τους εφιάλτες της ζωή αλλά να νοιώθεις συνεχώς αγαλίαση στη ζωή σου. Πήγαινε στην πιό κοντινή εκκλησία και βρες ένα εξομολόγο. αφού του πεις τις αμαρτίες σου ρώτησε τον πότε να κοινωνήσεις. Αφού κοινωνήσεις αγόρασε ένα προσευχητάρι της αποστολικής διακονίας της ελλάδας ή του Αγίου Νεκταρίου και άρχισε να προσεύχεσαι. Πρωινή – βραδυνή κλπ. Άρχισε επίσης σιγά- σιγά να λες την ευχούλα : Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με συνεχώς και ύστερα έλα να κουβεντιάσουμε .ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΩΡΓΟΣ

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 στο 11:13
  Σύνδεσμος

  ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ) ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

  Απάντηση
 • Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 στο 21:40
  Σύνδεσμος

  λοιποον.. εγω ειδα στον υπνο μου το αγορι που θεω και να κανουμε σεξ και χωρις να δω το πες του το επαιζα για ωρα.. μετα ειχα κουραστει και μου εκλεινε το ματι(ειμαι 15 και αυτος 14 εχω μετακομησει εξωτερικο και αυτος εχει κοπελα εδω και ενα μηνα)τι σημαινει ??? :Ο

  Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012 στο 02:27
  Σύνδεσμος

  egw paidia simfwnw me ti varvara simainei kavgas an deis ston ipno sou peos,

  Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 στο 10:51
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι έκανα έρωτα με ένα πρώην σύντροφό μου και ότι μετά είχε παντού πολλά άσπρα υγρά σε υπερβολή όμως…ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό???

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 στο 21:04
  Σύνδεσμος

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ,ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΗΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΧΤΕΣ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΓΥΜΝΟ,ΡΩΜΑΛΕΟ,ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ,ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΓΙΑ ΣΤΟΜ. ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΡΙΟ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΟ..ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ,ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ?ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΜΟΝΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011 στο 00:03
  Σύνδεσμος

  paidia iremiste den exune ola ta oneira erminia merika einai kolimata dika mas kai skepseis pu kaname prin kimi8ume…:/

  Απάντηση
 • Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 στο 10:28
  Σύνδεσμος

  Paidia to peos simenei poly asximos kavgas …..eos kai xylo ….exakrivomeno ….20 xronia tora otan vlepo peos ston ypno mou tin epomeni mera plakonome sto xylo me kapion …!!!!

  Απάντηση
 • Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011 στο 15:01
  Σύνδεσμος

  εγω πιστευω αν δεις πεος σημαινει πως ο πεινασμενος καρβελια ονειρευβετε!!!!!!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 στο 16:41
  Σύνδεσμος

  re paidia aporo pos dn t egrapse kanenas…. ego eida pos eixa peos!!!!! 😛

  Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 στο 10:00
  Σύνδεσμος

  Δε ξέρω τι σημαίνουν τα πέη στα όνειρα…Ξέρω ότι με αυτά που διάβασα στα σχόλια, θέλω να γνωρίσω τις μισές γυναίκες από εδω μέσα για να γίνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα…Τι βλέπετε ρε κορίτσια και μετά ρωτάτε και τι σημαίνει κιόλας;Καυλ..μένες είσαστε επεδή το παίζετε υπεράνω και σας σας πέφτει ο μισός ελληνικός αντρικός πληθυσμός λίγος για τα κυβικά σας…Χαλαρώστε λίγο…Η άλλη λέει σιχαίνεται να ακούει ακόμα και τη λέξη…

  Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  egw eida leei oti hmoun se mia toualeta me ena agori pou dn gnwriza kai kapoia stigmh ebale to peos tou mesa m alla mono to ebale dn oloklhrwsame ti mporei na shmainei????

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 στο 11:16
  Σύνδεσμος

  egw hmoun leei sto spiti mou kai hr9e o man9os apo to kwnstantinou kai elenhs kai to kaname.meta hr9e kai o xarhs rwmas kai to ekana kai me auton…den eimai gay.auto omws pou eida ti mporei na shmainei??????????

  ??

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 στο 08:18
  Σύνδεσμος

  ειδα πως ενας γνωστος μου ειχε βγαλει το πεος του και μου το εδωσε και ηταν σκληρο και μεγαλο αλλα αυτος ηταν μακριακαι το κραταγα στην αγκαλια μου και το χαιδευα

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 στο 11:40
  Σύνδεσμος

  egw eida cton upno m oti epeza krufto k egw metrouca 5 10 15… k tote erxete enac 3ederfoc m k me xouftoce.. meta cinexica na metraw.. me ta pola vrika ola ta paidia pou epezan k meta phga na krufto ce mia apo9ikh k hr9ec mazi m o 3aderfoc k me rothce <> k egw tou eipa oxi alla autoc katevace to panteloni…pete mou ti cimenei?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011 στο 11:24
  Σύνδεσμος

  ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟΡΚΡΙΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ….. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ PLEASE ΕΡΜΙΝΕΥΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 στο 19:28
  Σύνδεσμος

  opws o dhmhtrhs eida paromoio oneiro mono pou thn hksera thn kopela kai kanama trelo erwta!!!sigura auto legete oneirwksh opou oi antres paragun tromerh testosteronh kai sperma pu to peos prhzetai kai vgazei sperma!file mu dhmhtrh na mhn fovase dn einai tpt…AAAA opois omws dei tetoio oneiro na kseretai pws dn einai paragwgikos

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 στο 11:08
  Σύνδεσμος

  Λυπάμαι παιδιά! Αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν με τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες μας, καθώς και τους φόβους μας τα οποία το υπέρεγώ μας τις καταστέλει κατά την διάρκεια του ξύπνιου διότι δεν είναι σωστό, λογικό ή ίσως και κοινωνικα αποδεκτό! Όσο για τον έρωτα και την πράξη αυτή καθεαυτή δυστυχώς ο όνειροκρίτης δε δίνει απάντηση! Αυτό μάλλον κάτι σημαίνει! Αλλά σκεφτείτε……έχει απαντήσεις για τόσα αλλά,γιατί να κολλήσει στον έρωτα? Άρα πήρατε την απάντηση σας για to σεξ που κάνατε με τον κολλητό σας ή με τον κολλητό του φίλου σας ή και για to στοματικό που κάνατε στον πακιστανό με τα cd ή και για to πεος που χάσατε!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 στο 16:39
  Σύνδεσμος

  to poio periergo mallon egw to eida.eida enan gnwsto mou na exei thn morfh fidiou,na exei omws ena an8rwpino peos se mple xrwma kai ena arx*di kai na me parakalei na tou to pai3w…ti allo pia???na anysixhsw???

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 στο 14:32
  Σύνδεσμος

  οποιος μπορει ας μου εξηγησει..στο ονειρο μου ειδα οτι εκανα ερωτα με καποια κοπελα(αγνωστη τελειως,ουτε καν την ξερω) και εχυνα ασταματητα για περιπου 2 λεπτα.ξυπνησα και το πεος μου ηταν υγρο και πρησμενο,λες και ειχα κανει οντως ερωτα.τι μπορει να σημαινει αυτο?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011 στο 16:35
  Σύνδεσμος

  egw eixa dei pws eixa paei volta me enan prwin mo kai tou ekana stomatiko, kai amesos meta piga kai sinantisa enan allo prwin mou kai tou ekana kai ekinou stomatiko :s :p

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011 στο 11:07
  Σύνδεσμος

  egw eida pws ka8omoun sto idio pagaki me enan h8opoio…gnwsto kai wraio kai mou eipe na tou parw……..kai etsi 8a me evaze prwtagonistria stin seira pou epaize opou itan k polu petyximeni…!! kati san to nisi…..!! k egw fysika ….dextika..! ti simenei auto?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011 στο 13:28
  Σύνδεσμος

  Ειδα χθες πως ήμουν σε μια καφετερια και περασε ενας πακιστανος που πουλουσε cd. Οπως ηταν ορθιος μπροστα μου και εδειχνε τα cd , του ανοιξα το φερμουαρ και του εκανα πιπα. Τι σημαινει αυτο;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 στο 17:50
  Σύνδεσμος

  παιδιά εγώ είδα ότι μετά το στοματικό που έκανα στο φίλο μου το πέος του έμεινε μέσα στο λαιμό μου και δεν μπορούσα να το βγάλω
  στην αρχή πνιγόμουν αλλά μετά δεν με ενοχλούσε!
  ?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011 στο 22:01
  Σύνδεσμος

  EGO TI NA SAS PO SYXENOMAI KAI MONO POY AKOYO AYTHN THN LEJI DEN EXEI TYXEI NA DO TETIO ONEIRO

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011 στο 12:02
  Σύνδεσμος

  eida oti mas servirane narkwtika,piran oloi ektos apo mena k paradipla enas pateras ekove to…’tetoio’tou giou tou gia na diplasiastei* etsi kanane sta merh tous k ponage. ti einai auto??

  Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 στο 06:58
  Σύνδεσμος

  Ελεος!Ειχα ενα κομενο αντρικο κεφαλι και το εβαζα λεει στο στομα του …και ξερετε.(Δεν ειμαι πεινασμενος)Μετα εγινε ψευτικο το κεφαλι και χωριζοταν απο το κρανιο και το εβγαζες.Μετα απο αυτο βρεθικα σε ενα παλιο σπιτι και απο εξω επεφταν απο τον ουρανο πετρες και ξυλα.Πολυ θορυβος και μολις εκανα να βγω απο το σπιτι επεφτα περισοτερες πετρες πολυ μεγαλες και ξαναμπικα μεσα και σιγα σιγα το σπιτι δυαλιοταν,και μετα αυτο που λενε ξυπνησα
  ???????????

  Απάντηση
 • Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011 στο 12:03
  Σύνδεσμος

  KALISPERA…EIDA POS TO PEOS TOU DIKOU MOU ITAN POLU PLATU KAI KOKKINO KAI PARA POLU VARY…M EIPE NA TOU TO KRATAW KAI TOU TO KRATOUSA ALLA M EPEFTE TO XERI AP TO VAROS(PARA POLU VARY)EPISIS!!EIXE GEMISEI PYO.DN STAMATOUSE NA VGANEI PYO!SINEXEIA EVGENE EIXAN GEMISEI TA XERIA M ME PYO!META PLY8IKA..SAS PARAKLAO EJIGISTE TO MOU!KANEIS DN MPOREI NA M TO ERMINEUSEI!!!!PLEASE!!!!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 στο 13:39
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι αγγιζα το πεος αυτου που με ενδιαφερει κι εκεινος ερεθιζοταν ολο και περισσοτερο..σαφεστατα μιλαμε για ευσεβεις ποθους αλλα…μηπως βρισκεται καμια αλλη ιδεα????

  Απάντηση
 • Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011 στο 14:47
  Σύνδεσμος

  egw eida oti h8ela apegnwsmena n xaplwsw me ton suntrofo mou sto krevati mou gia na aggixw to peos tou alla pada kapoios mas ekove!!!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011 στο 17:27
  Σύνδεσμος

  onireftika oti xaplosa sto idio krevati me mia fili m kai meta aggize to peos m!!ti simeni??

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 στο 18:05
  Σύνδεσμος

  pantote opote vlepw peos ston ypno moy to exw synyfasmeno me 8anato… ma8ainw PANTA gia 8anato

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 στο 16:43
  Σύνδεσμος

  ax…. egw pou eida na filiemai k na agkaliazomai me enan gnwsto mou k mou akoumpage to pouli tou, pou itan se stisi panw mou k gw to epaiza…ti simainei??

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 στο 23:14
  Σύνδεσμος

  r ego ixa di afto t oniro 3s fores..(ixa pe9ani k sta 3!!!:/)
  imo0na s 1 dasos m kapious filo0s..ala imastan s 1 simio pou telione t dasos ixe ka9arotopi k meta sinexize t dasos.k akousame ourliaxta likwn.oli mou i fili tre3ane pros t dasos n kriftoune..ala ego ixa prose3i oti ipirxan kati 4ila k poli stena dedra k ipa n krifto eki n so9o.krivomouna. eki.i liki pigenan pros tous filous mou k pisteva pos tn glitosa.ala meta erxotan 1s alos.telefteos likos apo piso san arxigos tous k m mirizotan.k eno i ali liki den epiasan tous filous mou epestrefan g mena.t 2r k tn 3t fora gnoriza pws afto t ixa 3anazisi k pws 9 pe9ena k prospa9ousa n mn gini t mireo.t 1 prospa9ousa n ser9o mesa st fila n krifto.tn ali n vgo apta dedra n tre3o ala pada m katasparazan..peste mou t 9 pi afto..ss parakalw

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 στο 17:46
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα οτι εκανα τσ******ι και το ειχα ολο μεσα στο στομα μου και μετα οταν το εβγαλα ειχα στο στομα μου τριχες πολλες και ταυτοχρονα με πονουσε και το μικρο μου δαχτιλακι στο νυχι
  μπορει να μου πει καποιος τι ειναι ολο αυτο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010 στο 00:18
  Σύνδεσμος

  blepw arketa suxna (kai se dukoles faseis tis zws mou) oti exw ena uperbolika terastio peos oxi panta se stusi suni8ws to krataw kai to epeksergazomai enw mia fora eida oti me to idio auto diko m «ergalio» kanw erwta… ston eauto m.dn kserw pws ginete na eimai energitiki kai pa8itiki sugxronws, pantws ka8e fora pou ksupnaw ais8anomai dunati kai aisiodoksi…

  Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010 στο 09:35
  Σύνδεσμος

  geia sas paidia… loipon 8elw thn voh8eia sas…

  h mhtera m eide ston ypno ths oti gurisa spiti k ths eipa oti ekana polles fores sex kai eksina ta gennhtika m organa mesa apto panteloni.. me rwthse giati ksynomai kai ths eipa den kserw kai mou katevase to panteloni, otan m katevase to panteloni den eide gennhtiko organo.. eide thn perioxh pou yparxei to gennhtiko organo
  xwris petsa me aima kai to ygro p vgenei otan kleinei mia plhgh na trexoun… ti mporei na shmainei? apanthste sas parakalw giati exw fovh8ei para poly….

  Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010 στο 14:39
  Σύνδεσμος

  re paidia dwste mou mian eksigisi se avto sas parakalw…. imouna egw o filos mou i aderfi tou kai i kori tis aderfis tou 8 xronwn mwro kai ksafnika arxizei i aderfi tou na tou kanei ….. kai na vlepei kai to mwro entona. kai den iksera pws na antidrasw kiwlas alla itan gia poli ligo prin teleiwsei o filos mou. ti simainei????

  Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010 στο 08:05
  Σύνδεσμος

  egw pou eida pws keratwna ton filo mou me mia kopela…???kai eimastan kai oi treis sto idio spiti alla autos den eixe parei xampari…???ti shmainei auto?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 στο 14:58
  Σύνδεσμος

  ego ida peos to fili mou ke oti ida stomatiko na kano ala afto simeni oti ine xara ke lipi ala den itane kato gia mena ala ithena na araboniasto ala tepa den to ekana afto

  Απάντηση
 • Σάββατο, 22 Μαΐου 2010 στο 01:39
  Σύνδεσμος

  onireutika oti otan filiomoun me auton pou 8elw t epiasa t peos tou……ti einai????????????

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 στο 07:37
  Σύνδεσμος

  Εγω-που-ειδα-2-αντρες-νατο-κανουν-τι-ειναι?

  Απάντηση
 • Κυριακή, 9 Μαΐου 2010 στο 10:34
  Σύνδεσμος

  egw pou eida oti h aderfh m eixe bgalei peos kai ksafnika me phdage kanonika.. kai meta apo ligo .. eixa bgalei egw peos kai me phdaga?!?!?!?! (shmeiwteon oti eimai gunaika ;p )

  Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 στο 19:47
  Σύνδεσμος

  egw eida oti eixa 3 gynaikes kai tis pedousa apo pisw oles!!!! alla eixa polu mikro peos kai kokkino san aima itan kai den mporousa na to dw meta leei giati emine mesa ston prokto ths mias kopelas pou parepiptontos itan maurh .. re paidia ti kolooneiro htan auto…? ksupnhsa mouskema ston idrota…

  Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 στο 12:26
  Σύνδεσμος

  mpori mou eksigisi kapios ida to etsi tis kopelas mou kai molis piga na to akoumpiso akousa mia poli entoni foni na mou leei mi einai demoniko

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 στο 19:37
  Σύνδεσμος

  popo ego pistevo oti simeni oti se 8eli akm ke 8a i8ele esi na ise afti p 8a ….. proti an dn t exi kani idi me ali i dne 3ero ali e3igisi poli para3eno oniro exis

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 στο 14:08
  Σύνδεσμος

  egw vre paidia eida oti ston prwhn mou ekane stomatiko mia allh alla to tetoio tou htan sthn akrh(kefali)polu polu lepto les kai htan etoimo na spasei…gia peite ti sas leei auto?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010 στο 20:42
  Σύνδεσμος

  Litsa, otan deis oti se pairnei apo pisw tote simainei oti ta ylika agatha kai ta pnevmatika ofeli poy tha eixes amesa (an s eperne apo mprosta) 8a argisoyn ligo na fanoyn. Pantws 8a el8oun.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 στο 20:53
  Σύνδεσμος

  ααα οσο για σενα τακη μου αυτο παει να πει οτι θελει ακομα τον πρωιν της ι οτι ισος να σε απαταει με τον προιν της γιαυτο προσεχε τιν

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 στο 20:51
  Σύνδεσμος

  αα εμενα ο κολιτος μ ειχε δει οτι του κανα στοματικο ε τεσπα μην τα πολυλογο τα χουμε 4 μηνες π παει να πει αυτο καλα να το δει στον υπνο του θελει ο αλλος για να γινει ανθρωπος? αμαν Υ.Σ. το λεο προς τισ γινεκες μην τυχον και εχο ρατσιστικο σχολιο απο καπιον θα τον παρει και θα τον σηκοσει φιλικα μακια
  αα κ προς τις γυναικες πεος σημενει πολυ απλα…
  ……..
  οτι αυτος που επιθημητε καιρο ι κρυφα θα κανει κινηση προς εσας
  και αν δειτε οτι κανετε στοματικο δεν θα παθετε αναγκεα αυτο που επαθα εγω το στοματικο σημενει επεισης απιστια και οτι μια φιλη σας ισος δεν ειναι και τοσο φιλη σας οπος εσεισ νομιζετε!!!!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010 στο 09:15
  Σύνδεσμος

  an deis oti i kopela sou ebale peos to opoio leei einai kapoiou pou itan erwteumeni,ti simainei???

  Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010 στο 16:20
  Σύνδεσμος

  otan vlepeis to antriko morio pe8enei h arrwstenh mia gunaika apo to oikogeneiako sou perivallon k to antistoixo an deis to gunaikio organo!!!k kati akoma an deis kapoio oneiro pou 8a periexei aima akuronete to oneiro k den vgainei tpt apo auta!!!!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 στο 15:06
  Σύνδεσμος

  egw exw parathrhsei oti an vlepw ston upno mou andriko morio sumvainei kapoios kavgas h pairneis kapoia stenaxwria alla oxi polu varia. an vlepw gunaikeio organo sumvainei kati polu sovaro kai borei kai 8anatos. mou exei tuxei.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  otan dis peos simeni uanato gynekas .an dis gynekio poyli simeni uanatos antra.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010 στο 10:21
  Σύνδεσμος

  peos:simainei oti kati kalo tha sumvei stin zwi sas eite epaggelmatika eite erwtika.kai to…gataki tis gunaikas..an to dei kapoios kathara s oneiro simainei thanatos.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010 στο 19:22
  Σύνδεσμος

  αν δεισ αντρικο πεοσ σημαινει πωσ θα πεθανει γυναικα.καρατσεκαρισμενο αυτο

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010 στο 21:57
  Σύνδεσμος

  egw eida oti keratwna to agori mou me enan allo?zuto ti shmainei

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010 στο 10:48
  Σύνδεσμος

  Παιδιά το πέος στο ονειρο, το δυνατό, σημαίνει πίστη απο τον συντροφό σου…Δύναμη, κ ειλικρίνεια…. καμια σχέση με καβγάδες…Βέβαια, πάντα ισχύει στον καθέναν μας , κ συμβαίνει , αναλογα με αυτό που πιστεύει….

  Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010 στο 16:54
  Σύνδεσμος

  koitaxte…………egw simfono me ti louiza………………a kai kati akoma………… ama deis oti to kaneis me auton pou theleis….ti simainei???????????????einai kako??????????????apantiste mou………………………….!!!!!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010 στο 20:53
  Σύνδεσμος

  eida sto oneiro mou oti koitaksa ta peos mou kai eixa ligo aima sto (kefalaki) ti simeni itan poli entono

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010 στο 16:34
  Σύνδεσμος

  Εγω ξερω πως αμα δεις το …… σου και εισαι γυναικα θα πεθανει καποιος ανδρας απο το συγγενικο σου περιβαλλον και το αντιθετο αμα εισαι ανδρας και δεις το πεος σου

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2009 στο 21:23
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι είχα πέος και το κοιτούσα. Μετά δε θυμάμαι τί είδα, αλλά ήταν τρομακτικό σαν γυναίκα που είμαι να βλέπω ότι έχω πέος…

  Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009 στο 07:35
  Σύνδεσμος

  κοιταχτε ειναι πολυ συμαντικο για μενα να μαθω τι σημενει τωρα ομως !!!!!!τι σημενει οταν βλεπεις της γυνεκας το αποκατο και αν εισαι εσυ αυτη η γυναικα γιατι εγω το ιδα το δικο μκαι λεει πως το σκουπιζα!!!!απαντηστε μου σας παρακαλω!!!!!!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 στο 12:16
  Σύνδεσμος

  an deis to … tou antra simainei kavgas!! oso pio megalo toso pio entonos tha einai o kavgas!diapistomeno!!

  Απάντηση
 • Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009 στο 21:40
  Σύνδεσμος

  egw 3erw pws to peos shmainei h baria arrwstia. kai pws ths gynaikas to …… gataki tespa pws shmainei 8anatos.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.