Προβολέας μέσα στο σκοτάδι  είναι μια παροδική χαρά που θα κρατήσει όσο το φως του προβολέα παραμένει ανοιχτό. Όσο είναι νύχτα. Όμως είναι μια εκτυφλωτική χαρά που δεν την αντέχει η ψυχή μας, όπως το μάτι μας δεν αντέχει το εκτυφλωτικό φως του προβολέα όταν βρεθεί μετωπικά απέναντί μας.   Θα είναι μια χαρά γεμάτη πάθος και ένταση  που θα μας κουράσει και στην πορεία θα εξασθενήσει πολύ γρήγορα. Θα κρατήσει λίγο.  Όμως δείχνει και την δυνατότητα να βγουν στη φόρα όσα μας απασχολούν ή ο φόβος ότι το μυστικό μας θα μαθευτεί. Πρέπει όμως να ρίξουμε και λίγο φως σε μια σκοτεινή υπόθεση ή να φανεί ό,τι μέχρι χθες ήταν στην αφάνεια και στο σκοτάδι. Να βγει η αλήθεια στο φως και να βρουν λύση τα άλυτα προβλήματα.

Η στιγμή της αλήθειας φαίνεται από τη στιγμή που το φως του προβολέα χαμηλώνει, εξασθενεί ή σβήνει. Άρα, βρισκόμαστε πάλι στο σκοτάδι.

Ο προτζέκτορας είναι ένα εργαλείο για τα όνειρα προβολής.  Όμως, δείχνει και την ανάγκη να διαφημίσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας στους άλλους, να αντιληφθούν την παρουσία μας, να γίνει αισθητή σ’ αυτούς, να ακουστεί η γνώμη μας και η φωνή μας.

 

 

Ο προβολέας στα όνειρά μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.