Ένα από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε  είναι η παρουσία ενός νεκρού στα όνειρά μας ή τον ίδιο μας το θάνατο.

Ξυπνάμε λουσμένοι στον ιδρώτα και πονάμε με τη σκέψη ότι θα πεθάνουμε. Διαβάζουμε έναν κλασικό ονειροκρίτη και γράφει ότι θα ζήσουμε πολλά χρόνια. Αυτή η σκέψη μας καθησυχάζει.

Όχι, δεν είναι αυτή η σωστή ερμηνεία φίλοι μου. Μπορεί να ζήσουμε πολλά χρόνια, μπορεί και όχι. Κάθε θάνατος  που βλέπουμε είναι ο θάνατος ενός τομέα. Ότι κάτι επίγειο έχει τελειώσει ή έχει πεθάνει. Π.χ. μια αλλαγή πορείας  και διαφορετική αντιμετώπιση της ζωής, ή ότι ένα κεφάλαιο έχει κλείσει στη ζωή μας και ανοίγεται ένα νέο.

Αν ξεπεράσαμε τον πρώην μας όμως, θα δούμε ότι πεθαίνει. Κάποιος που πεθαίνει, δηλώνει ότι πέθανε για μας ή πέθανε μια φοβία που είχαμε γι’ αυτόν, αν είναι προσφιλής. Αυτό το όνειρο πρέπει να πάψει να μας απασχολεί και να χαλά την ηρεμία μας.  Τα δεδομένα σβήνονται, κι αυτό το σβήσιμο πραγματικά το ονειρευόμαστε. Αυτό το όνειρο λοιπόν είναι στην πραγματικότητα ο θάνατος.  Αν επανέλθει κάτι που χάθηκε  θα δούμε ανάσταση.

Βλέπουμε στο όνειρο το θάνατό μας, ότι μας θάβουν ότι  φεύγουμε σε έναν άλλο κόσμο. Μπορεί να μην είναι όμως πραγματική αίσθηση αλλά ότι κάτι πεθαίνει από μας και ίσως κάτι άλλο γεννιέται.  Βλέπουμε όσα αναφέρω στο άρθρο απόψεις για τη ζωή και το θάνατο.  Όμως, είμαστε πρωταγωνιστές εμείς. Εδώ δεν γίνεται πάντα αστρικό ταξίδι. Είναι αντίθετα εν μέρει από τα όνειρα επιστροφής. Δεν εγκαταλείπουμε το σώμα, απλά, βλέπουμε έναν εικονικό θάνατο και τι επακολουθεί μετά απ’ αυτόν. Έχει ερμηνεία το όνειρο αυτό  ψυχολογική.  Είναι η περιέργειά μας να δούμε αυτή την κατάσταση.

Όμως, από την άλλη,  είναι πραγματικό μόνο αν μας έχει κοιμήσει ο αναισθησιολόγος την ώρα της εγχείρισης ή ξυπνήσαμε μετά από κώμα.  Βλέπουμε λοιπόν τον θάνατό μας, και τότε επαληθεύονται οι επιθανάτιες εμπειρίες. Κάποιο φως υπάρχει περα από το τούνελ, το άτομο επιστρέφει γιατί τον ενημερώνουν ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει.  Πολλά να προσφέρει, ότι θα πεθάνει σε βαθιά γεράματα.  Όμως, άλλοι αναφέρουν ότι στο τούνελ υπάρχουν κάτι σαν λάσπες, μια κολλώδης ουσία. Είναι ανάμνηση από τον αμνιακό σάκο πιστεύω αυτό. Αλλά δεν πήγα εκεί για να δώ. Όταν είχα μια τέτοια εμπειρία μετά από ατύχημα ένιωθα ότι ήμουν κι εδώ κι εκεί. Σαν να ήταν μεμονωμένο άτομο η ψυχή από μένα. Το τούνελ το είδα αλλιώς απ’ ό,τι γράφουν τα άρθρα, αλλά πιστεύω ότι για κάθε άτομο αυτή η μετάβαση είναι εμπειρία μοναδική. Όπως μοναδικά είναι τα όνειρά του.

Πολλές φορές  ο κόσμος των νεκρών συνδέεται. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Ένα μέσο για να γίνει αυτή η σύνδεση λοιπόν, είναι το όνειρο. Αυτό, με τη φαντασία μπορεί να ενώσει τους δύο κόσμους και να τους κάνει έναν. Όμως είναι ξεκάθαρο, ότι είναι διαφορετικοί κόσμοι. Αλήθεια, γίνεται αυτό και χωρίς τη μεσολάβηση του ονείρου; Ναι, είναι το λεγόμενο όραμα. Αυτή τη δυνατότητα την έχουν άτομα, που έχουν ανοίξει το τρίτο τους μάτι- οι λεγόμενοι αλαφροΐσκιωτοι- που βλέπουν όλα όσα δεν μπορούμε να δούμε εμείς και φυσικά οι άγιοι, οι οποίοι παίρνουν το χάρισμα από τον ίδιο το Θεό. Οι άγιοι μπορούν ελεύθερα να επισκέπτονται τους δύο κόσμους, με σκοπό να βοηθήσουν το άτομο, με τη θεία τους επέμβαση. Αυτή ακριβώς η στιγμή λέγεται θαύμα.

Αν μπορούμε να δούμε άτομα, τα οποία δεν είναι άγιοι, λέγονται φαντάσματα. Τα φαντάσματα για την ανθρώπινη λογική,   δεν υπάρχουν. Το λέει και η λέξη φάντασμα = φαντασία. Ένα μυαλό κουρασμένο μπορεί να δει σκιές λένε. Αν παίρνεις ναρκωτικά, ηρεμιστικά, έχεις σχιζοφρένεια, παίρνεις υπνωτικά, ή είσαι κουρασμένος, άυπνος πολλές μέρες, μπορείς να δεις κάτι που υπάρχει μόνο σε μια δική σου πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει, διότι ο νους μας είναι μπερδεμένος και δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τι βλέπει. Μπορεί να σε οδηγήσει να δεις μια παραίσθηση ή ψευδαίσθηση.

Παραίσθηση: Το καπέλο και το παλτό μας, που είναι κρεμασμένα στην κρεμάστρα, με το μυαλό μας γίνεται ένας κακοποιός, που έρχεται να μας πνίξει. Υπάρχει το ερέθισμα, αλλά στα μάτια μας βλέπουμε κάτι άλλο. Ψευδαίσθηση: εδώ δεν υπάρχει κάποιο ερέθισμα, απλά βλέπουμε κάτι που δεν υπάρχει. Π.χ. νερά και σιντριβάνια στην έρημο Σαχάρα. Αυτό μπορεί να συμβεί, ειδικά αν έχεις μεγάλη δίψα, αν έχεις φάει δηλητηριώδη μανιτάρια, είσαι ετοιμοθάνατος ή έχεις πυρετό άνω των 40. Τότε μπορεί να δεις κάποια πρόσωπα, ανύπαρκτα για μας.

Όλα αυτά είναι αποτελέσματα του εγκεφάλου, πόσο υγιής και ξεκούραστος είναι ή αποτελέσματα των ουσιών, που έχεις καταναλώσει. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα ορατό πέρα από μας, υπάρχει ο ορατός και ο αόρατος κόσμος. Αν υπάρχουν εκεί φαντάσματα και μας παρακολουθούν, κανείς δεν το γνωρίζει. Όμως, αν είμαστε ανάμεσα σ’ αυτά επισκεφτήκαμε τον κόσμο τους και πρέπει να βρούμε τρόπο να φύγουμε από εκεί το γρηγορότερο γιατί όσο μένουμε το όνειρο γίνεται χωρίς επιστροφή.

Τα μεταθανάτια όνειρα μπορεί να μην αφορούν εμάς, αλλά κάποια δικό μας.  Να τον δούμε μετά το θάνατό του. Πιο νέο ή κακογερασμένο, άρρωστο ή ευτυχισμένο.  Να μας αποχαιρετά ή να ζητά να του δώσουμε ψωμί.  Όλα εξαρτώνται από την σύνδεση των δύο κόσμων.  Η σύνδεση αυτή μπορεί να γίνει και με τον πνευματισμό, αλλά αυτό δεν ξέρουμε πόσο αληθεύει.

Όταν δεν ξέρει ο άνθρωπος πού να βαδίσει, ζητά μια βοήθεια, κι όταν είναι σκοτεινά, ζητάει να ανάψει ένα φως και μέσα απ’ αυτό το φως- αν είναι ευεργετικό- θα γνωρίσει την αλήθεια. Η αλήθεια είναι χαραγμένη μέσα μας, φτάνει να μπορούμε να την αναγνωρίσουμε και να ξέρουμε πού θα στηριχθούμε.

Αν δούμε ότι πεθαίνει κάποιος και μαθαίνουμε το θάνατό του είναι προφητικό, ενώ αν δούμε ότι πεθαίνει κάποιος άλλος στο ίδιο σπίτι είναι προγνωστικό.  Η μόνη ανάσταση που φέρνει χαρά είναι η ανάσταση του χριστού, αν παρεβρεθούμε στην εκκλησία.

thanatos

Πηγή φωτό

Αν δούμε ότι πέθανε ένας πραγματικά νεκρός, π.χ. ο πατέρας μας, σημαίνει ότι έχουμε συνειδητοποιήσει το χαμό του και δεν μας πονάει πια,  αλλά όταν αναστηθεί δεν τον έχουμε ξεπεράσει ή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάποτε καταφέραμε να δεχτούμε τον χαμό του και πονάμε πιο πολύ. Αν είναι ζωντανός και δούμε ότι πεθαίνει δηλώνει ότι πέθανε μια φοβία που είχαμε γι’ αυτόν ή πέθανε κάτι κακό που τον αφορά.

Πολλές φορές φέρνουμε με αυθυποβολή τον νεκρό στα όνειρά μας  και τον έχουμε σαν εικονικό προστάτη στο μυαλό μας.  Όμως αυτό μπορεί να αρρωστήσει και να απογοητεύσει πολύ νωρίς το άτομο.  Να τον φέρει σε ψυχική αναστάτωση αν μια νύχτα δεν τον δει.  Αυτοί που είναι κολλημένοι στο χθες υπάρχει φόβος να εκδηλώσουν ψυχικά νοσήματα βαριάς μορφής. Π.χ.  αν μια μάνα χάνει το ένα παιδί μετατρέπει  το ζωντανό παιδί σε εκείνο που έχασε, αν ήταν η αδυναμία της. Του φτιάχνει φαγητά που άρεσαν σε εκείνο, απαιτεί να έχει τους βαθμούς του, το ντύνει όπως αυτό κ.λ.π.  Τότε το παιδί χάνει την προσωπικότητά του.

Όσον αφορά τα υποσυνείδητα όνειρα ο νεκρός εμφανίζεται με νοσταλγικό τρόπο, για να μας δείξει ότι υπήρχε στη ζωή μας.  Βλέπουμε ότι μαγειρεύουμε μαζί, περπατάμε στα ίδια μέρη που περπατούσαμε, γλεντάμε μαζί, χαιρόμαστε μαζί και ξυπνάμε χαρούμενοι.

Όμως υπάρχει και η επίσκεψη του νεκρού που γίνεται με  δική του πρωτοβουλία.  Ο νεκρός, ως γνωστόν, δεν πάει αυτόματα στον κόσμο των νεκρών. Παραμένει ανάμεσα στους ζωντανούς μέχρι να πάει στην απέναντι όχθη. Τότε έχει ακόμα αισθήματα και τους προστατεύει με το δικό του τρόπο. Τότε δεν έχει δικαίωμα να πάρει κάποιο μαζί του ακόμα κι αν αυτός πεθάνει, ούτε να τον φιλήσει.

Όμως μου περνά μια σκέψη απ’ το μυαλό. Ξέρουμε ότι δεν έχει πια αισθήματα όταν περάσουν 40 μέρες που απαιτούνται για να πάει στην απέναντι όχθη.  Βλέπουμε ότι εκείνο τον καιρό έρχεται πιο έντονα στα όνειρά μας. Γνώμη μου είναι, ότι ο θεός του βάζει μια αποστολή για να σβήσει τα πάθη, τα λάθη και τις αμαρτίες του. Δεν έρχεται λοιπόν σε μας μετά από 2-3 χρόνια επειδή μας αγαπά, αλλά για να κερδίσει αυτό το πέρασμα. Γι’ αυτό το λόγο τον φοβόμαστε και είναι απόμακρος.  Είναι φοβερή η όψη του  και απειλητική. Ανάλογα λοιπόν πώς νιώθει, έρχεται και μας ενημερώνει. Αν πεινάει, κρυώνει, υποφέρει θέλει πολύ αγώνα για να πετύχει.  Όμως αν είναι όλα καλά θα τον δούμε χαρούμενο. Όλα εξαρτώνται από εμάς και τη στάση μας.  Αν δούμε λοιπόν ότι πίνουμε νερό ή του το δώσουμε θα θιχτεί και θα φύγει. Το ίδιο και αν τρέχει αίμα π.χ. το πόδι μας ο νεκρός θα φύγει κακήν κακώς.  Όμως, αν μας δώσει κάτι είναι πολύ κακό αν το πάρουμε. Αν μας δώσει κάτι όμως  για κάποιον ζωντανό εμείς πρέπει να το πάρουμε και να του το δώσουμε στο όνειρο. Όμως όταν ξυπνήσουμε πρέπει να του το πούμε αυτό, αλλιώς ο νεκρός θα θυμώσει. Αν έρθει στον ύπνο μας πρόσωπο που μισούσαμε, ζητά να τον δούμε με συμπόνια και να τον συγχωρήσουμε για να ηρεμήσει.  Αν επιμένει να έρθουμε να τον βρούμε, ζητά να πάμε στον τάφο του. Όταν πεινάει ζητά  μνημόσυνο, αν κρυώνει ζητά να τον γράψουμε  στα υπερ αναπαύσεως , αυτό ειδικά πρέπει να γίνεται όταν μετά από 1 έτος θανάτου έρχεται συχνά στον ύπνο μας. Σημαίνει, ότι δεν έχει αναπαυτεί.   Δεν πρέπει να μας αγκαλιάσει, ούτε να τον αγκαλιάσουμε, αλλά στα νοσταλγικά αυτό επιτρέπεται. Δεν πρέπει να δεχτούμε ό,τι μας δώσει, να μην του πούμε τις επιτυχίες μας, δεν τον ενδιαφέρουν, άλλωστε τις βλέπει.

Όμως για κάτι σημαντικό που εντοπίζει και πρέπει να ενημερωθούμε,  είναι πάντα παρόν για να πραγματοποιηθεί το γραμμένο μας. Μπορεί να τον δούμε μια φορά  μετά από 15 χρόνια θανάτου να μας ενημερώσει για κάτι που πρόκειται να μας συμβεί. Τότε είναι αλλιώτικος, θαμπός σαν φάσμα ή μπορεί να δούμε κάποια άλλη μορφή, ενός άλλου ατόμου  να τον εκπροσωπεί και είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι αυτός.

Τέλος, αν έρθει κάποιος που αγαπούσαμε πολύ και μας πάρει από το χέρι και πάμε κάπου ή χορέψουμε  μαζί του έναν χορό  στο δειλινό σημαίνει το τέλος της επίγειας ζωής μας.

Όμως, για να πεθάνει κάποιος πρέπει να είναι η ώρα του. Αν γίνει πιο νωρίς, θα δει όνειρα επιστροφής που μόνος του ή με άλλες ψυχές θα καταφέρει να επιστρέψει πίσω. Οι ψυχές έχουν αντίληψη και ξέρουν περισσότερα από εμάς. Το άτομο που φέρνει πίσω έναν πρόωρο νεκρό νιώθει ότι αυτό ήταν βίωμα. Κι όμως, ήταν. Η αντίληψη αυτή ήταν σωστή. Όταν γυρίσει πίσω μόνος του, πρέπει πάντα να βλέπει μπροστά του αίμα ή νερό.  Όταν αποσπάσει την προσοχή του απ’ αυτά τα δύο στοιχεία υπάρχει φόβος να πέσει σε κώμα. Για να μείνει ζωντανός πνευματικά και σωματικά πρέπει αυτά τα δύο στοιχεία να είναι μπροστά του και να τα βλέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του ονείρου,  για να βρει τον δρόμο επιστροφής προς τη ζωή.  Όταν είναι η ώρα μας τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας εμποδίσει.

Έτσι δυστυχώς έπρεπε να γίνει!

Ο θάνατος και ο νεκρός στα όνειρά μας

73 σχόλια στο Ο θάνατος και ο νεκρός στα όνειρά μας

 • Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 στο 11:39
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.ειδα χτες το βράδυ η τη νύχτα δε θυμάμαι πώς πέθανε ένας ξάδερφός μου.ειδα λοιπόν ότι ήμασταν σε ένα μέρος κ ο αδερφός μου μας έλεγε ότι αυτός ο ξάδερφος μου βρίσκεται μέσα σε ένα παράξενο αεροπλάνο όχι κανονικό αεροπλάνο κ μόλις περάσει κάποια σύνορα θα πάθει ηλεκτροπληξία κ θα πεθάνει.το έλεγε σε μας κ στους γονείς του,η μάνα του από τη μία το πίστευε κ από την άλλη όχι.τελικα έγινε αυτό κ πέθανε ο ξάδερφος μου, είδα τη μάνα του να φοράει μαύρα κ να κλαίει μαζί με τον άντρα τής, αυτός όμως δε φοράμε μαύρα, φορούσε ένα θαλλασι πουκάμισο .κλαιγανε κ οι δύο.ηταν λίγο μπερδεμένο το όνειρο δε θυμάμαι κ πολλά σκηνικά.αυτον τον ξαρερφο μου έχω να τον δω χρόνια , είναι 41χρονων κ έχει ενα παιδάκι.θυμαμαι πού καθόμουν σε ένα μέρος εγώ με κατι άλλους κ πάνω από τα κεφαλιά μας περνούσαν ξυστά διάφορα σχέδια αεροπλάνα, αλλά τρεχαν γρήγορα αλλά σιγά.τι να σημαίνει αυτό το όνειρο;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020 στο 01:40
  Σύνδεσμος

  Ειδα την νεκρή μητέρα μου στον υπνο μου αρρωστη και εγω να προσπαθώ να την σωσω για να μην πεθάνει και εκείνη να μου λεει πλεον οτι ειναι αργά και δεν μπορεί να γίνει τιποτα

  Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 στο 08:51
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.Είδα στον ύπνο μου τον πατέρα μου που έχει πεθάνει πριν 5 σχεδόν χρόνια. Έφευγα από το πατρικό μου και περίμενα να έρθει το ασανσέρ.Η μητέρα μου που ζει με ξεπροβοδούσε,ήταν στην πόρτα του διαμερίσματος.Τότε άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ κ εμφανίστηκε ολοζώντανος ο πατέρας μου με ρούχα που είχε όταν ζούσε, φρέσκος και χαμογελαστός, μόνο το δέρμα στο πρόσωπο του ήταν κάπως περίεργο. Μόλις τον είδα φώναζα “μπαμπά, μπαμπά εσύ είσαι;” , αυτός χαμογέλασε κι εγώ πήγα και άρχισα να τον χαϊδεύω στο μάγουλο. Ξαφνικά θύμωσε,αγρίεψε και άρχισε να με τραβάει.Εγώ φοβήθηκα και ήθελα να ξεφύγω. Ήρθε και η μαμά μου και τότε έπιασε εκείνη. Τελικά του ξεφύγαμε και οι δύο γιατί υποτίθεται πως μπήκαμε στο ασανσέρ και φύγαμε.Μεχρι το τέλος όμως δεν άφηνε το χέρι μου, μέχρι που έφυγε το ασανσέρ. Αμέσως ξύπνησα τρομαγμένη και μετά αμέσως ένιωσα ντροπή που φοβήθηκα τον ίδιο το μπαμπά μου.
  Τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο;Να επισημάνω πως όλα γίνονται κανονικά,τσισάγια και τα πάντα. Έχω δει πολλές φορές τον πατέρα μου αλλά έτσι θυμωμένο πρώτη φορά.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Πριν 3 μήνες έφυγε απτή ζωή ο παππούς μου. Χθες βράδυ είδα στον ύπνο μ τη κηδεία τ παππού μ. Η οποία έγινε σε διαφορετική εκκλησία από αυτη π έγινε κανονικά η κηδεία(την εκκλησία τη γνωρίζω), η οικογένεια μ κ γω ήμασταν όπως κ εκείνη τη μέρα, όταν ήρθε η ώρα να πάω να χαιρετήσω το παππού μ,(έκλαιγα σιωπηλά) δεν υπήρχε φέρετρο αλλά είχαν μεταφέρει την Αγία τράπεζα στο κέντρο της εκκλησία κ πήγα λοιπόν μπροστά στην αγ. Τράπεζα φίλησα τις εικόνες, και έκανα δεξιόστροφα το κύκλο γύρω απτήν αγ. Τραπεζα(360 μοίρες) και έφτασα πάλι μπροστά κ φίλησα το κουτί με τα λείψανα τ παππού μ κ πήγα στη θέση μ μέχρι να τελειώσει η κηδεία. Εντωμεταξύ ήταν απόγευμα, είχε νυχτώσει και ήταν όλα τα φώτα της εκκλησίας ανοιχτά.

  Απάντηση
   • Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 στο 09:48
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα
    Σήμερα είδα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και 8 χρόνια να πέφτει στην θάλασσα για να πιάσει μια βαλίτσα με χρήματα και να πνίγετε .
    Παρακαλώ την βοήθεια σας

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στο 18:45
  Σύνδεσμος

  καλησπερα ειδα χθες ενα ονειρο ασχημο μπορω να πω. δυο ατομα μου αγαπω μου ειπαν ασχημα λογια. ο πατερας μου ο νεκρος η οψη του ηταν οπως πριν παιθανει οχι αποκοσμη . λιπον μου ειπε πραματα ασχημα οτι φερομαι ασχημα στην μανα μου και να σταματισω να το κανω αυτο.στην πραγματικοτητα η μανα μου παντος ειναι εκεινη που μου φερετε ασχημα παραπολυ. εγω οταν μου τα ειπε αυτα του ειπε οτι δε ειναι ετσι την αγαπω την μανα μου κι τηςφερομε αψογα κι οτι αν διαλεγα ποιον να εχω κοντα μου κι ποιον οχι θα διαλεγα την μανα μου κι οχι εκεινον . του τα ειπα κι εγω θυμωμενα τα λογια αυτα. μετα ειδα εναν γεροντα που εχω σε εκτιμιση πολυ να ειναι μαζι μου θυμωμενος κι να με αγριοκοιτα. αυτο χρονια το βλεπω σα ονειρο. δε εχω μαζι του επαφες μα παντα τον εκτιμω και ο λογος του για μενα ειναι νομος . τον ροτησα γιατι εισαι θυμωμενος μαζι μου κι με κατιγορισε κι αυτος με αστοχο τροπο μου ειπε οτι δε φερομε σωστα στα πνευματοπαιδια του. δε ιπαρχει αυτο ποτε δε ειχα πει κακο πραμα για τα πνευματοπαιδια του. αυτο μπορει να ειν το ανχος μου οτι ειναι θυμωμενος μαζι μου για καποιο λογο ο γεροντας αυτος ε ??? σημερα ειδα ανθωπους να μου μιλουν σκληρα για πραγματα αστοχα τι μπορει να λεει το ονειρο??? 🙁

  ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 10:41
   Σύνδεσμος

   Ο πνευματικός αυτός είναι ζωντανός;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 19:14
    Σύνδεσμος

    τωρα ξεμπλεξε και το βλεπω κανονικα το μυνημα σορρυ για το προιγουμενο μυνημα μην σας μπερδεψω !! ναι ζει αυτος ο ανθρωπος κι τον εκτιμω παραπολυ !! απλα τον ειδα αμεσος μετα απο το σκινικο με τον νεκρο πατερα μου

    Απάντηση
    • Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 στο 09:48
     Σύνδεσμος

     Το έσβησα το άλλο μήνυμα για να μην μπερδευτούμε. Δείχνει ότι κάτι κάνεις λάθος. Και η ζώσα πλευρά και η νεκρή συμφωνούν. Αυτό όταν γίνει είναι αλήθεια αυτά που σου λένε. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αν δεν συμπεριφέρεσαι έτσι, δηλώνει ότι οι σκέψεις σου δεν είναι εντάξει. Και οι σκέψεις μετράνε στο όνειρο, όχι μόνο η συμπεριφορά.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 στο 17:33
      Σύνδεσμος

      γεια καλη μου νεκταρια δε ξερω μα δε με βαζει η σελιδα δε μαφινει να απαντισω .εστειλα απαντιση πριν ελπιζω μην βγει εκατο φορες κι διμιουργισω προβλημα . δε ξερω τωρα αν με βαλει με αλλο ονομα κι mail. αυτα που λετε ειναι πολυ σοφα θα δω τι κανω λαθος να το φτιαξω . ευχαριστω πολυ κι για την απαντιση σταλο ονειρο με το παιδι. 🙂

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  Νεκρη κοπελα.
  Μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα
  Μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό
  Ντυμένη
  Με σημάδια μελανιές
  Κι εγώ ήταν
  να την κάνω όμορφη.
  Για να την πάρουν να τη θάψουνε.
  Δεν φοβήθηκα
  Ούτε αηδίασα κατι.
  Απλά σκέφτηκα
  Ότι δικοί της άνθρωποι
  Πρέπει να τη δούνε όμορφη.
  Και ήθελα να την κάνω όσο πιο όμορφη γίνεται.
  Ενιωθα μια γαληνη και αγαπη για αυτην και ας μην την γνωριζα.
  Οποτε ξεκινησα να βγαλω το νερο. Για να ξεκινησω και μετα βρεθηκα στο γραφειο τελετον.
  Αν μπορειτε να μου εξηγησετε. Θα χαρω πολυ.
  Γιατι Δυστυχώς μου βγενουν τα ονειρα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 10:25
   Σύνδεσμος

   Έχεις κάποιο κόμπλεξ με την ομορφιά; Περιποιείσαι υπερβολικά τον εαυτό σου; Είναι μια αντίδραση του εαυτού σου που σου λέει να μην είσαι τόσο τελειομανής. Δεν θα χαρείς έτσι τη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 στο 21:22
  Σύνδεσμος

  γεια σας σήμερα είδα ένα όνειρο περίεργο. είδα πως ήμουν σε μια κηδεία ,είχαν τον νεκρό στην νεκροφόρα. ήμουν σε κόσμο πολύ και εγώ μιλούσα με κάποιους . τον κοίταγα ήταν διάφανο το γυαλί και φαινόταν, ο άνθρωπος. γκρίζος με “τα χερια” διπλωμένα στο σώμα του σα μουμιοποιημένος ήτανε. το κεφάλι του “εμιαζε σα” νάxε αλλοιωθεί και είχε μείνει, το εξωτερικό του περίβλημα. φαινόταν από μέσα μαύρο κενό το σημείο που είναι τα ματια και το στόμα του. ο άνθρωπος ήταν γυμνός και γκρίζος . μου έκανε εντύπωση η επιμονη που τον κοίταζα . ήταν νέος σε ηλικία και με μαύρο μακρύ μαλλί .

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 19:18
   Σύνδεσμος

   Ο νεκρός είναι άγνωστος φαντάζομαι. Δεν γνωρίζεις κάποιο που να του μοιάζει;

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 στο 18:44
    Σύνδεσμος

    ναι ο νεαρός άντρας ήταν άγνωστος τελείως. εγώ υποτίθεται ήμουν στην κηδεία του επειδή έτυχε……….

    συγγνώμη που στέλνω με άλλο mail, όμως δε ” με βάζει με το mail το παλιό. μου βγάζει απαγόρευση πρόσβασης ………

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 στο 09:18
     Σύνδεσμος

     Δείχνει ότι κάτι πεθαίνει. Κάτι τελειώνει. Είναι μια κατάσταση που έχει αυτή τη μορφή μέσα σου. Έχει παλιώσει, έχει φθαρεί και κράτησε πολύ. Τώρα θα ξελαφρώσεις.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 στο 06:36
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟ 2 ΕΤΩΝ ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΙΣΟΞΥΠΝΗΣΑ ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΑΦΙΑ ΠΙΣΩ!!!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΖΕΙ ,ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 11:02
   Σύνδεσμος

   Ησύχασε, μόνο η βρεφική του ηλικία πέθανε. Τώρα χαράζει γι’ αυτόν η παιδική ηλικία. Άρα, παύει να είναι πια μωρό, γίνεται παιδί. Άρα, θέλει να σου πει ότι θα πάει στο δημοτικό φέτος, τέλος το νηπιαγωγείο. Τέλος εποχής, αρχή μιας άλλης.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 στο 11:06
   Σύνδεσμος

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 στο 01:13
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα πρόσφατα στον ύπνο μου ότι κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος) μου έδειχνε ένα ημερολόγιο με τις μελλοντικές ημερομηνίες θανάτου συγγενικων μου προσώπων. Δεν κατάφερα να τις συγκρατησω όλες,εκτός από μία που αναφερόταν ή στον παππού μου ή στον πατέρα μου και ήταν νομίζω η 30 Απριλίου. Θυμάμαι ότι ταραχθηκα στον ύπνο μου γιατί για κάποιο λόγο μου φάνηκε πολύ κοντινή η ημερομηνία. Να σημειώσω, ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω προβλήματος υγείας της γιαγιάς μου και ανησυχούμε αρκετά και για την υγεία του παππού μου (αυτού που ανέφερα πριν).

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 11:09
   Σύνδεσμος

   Θυμήσου τι έγινε αυτή την ημερομηνία. Τότε άρχισε η ασθένεια; Άρχισε να βελτιώνεται η υγεία του; Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι με τέτοια ημερολόγια. Διάβασε το άρθρο σημάδια θανάτου. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ημερομηνία σημαντική για την ζωή του, όχι για τον θάνατό του, επαναλαμβάνω.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 στο 10:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κ καλή εβδομάδα..ειδα εχτές το βράδυ ξημερώματα Δευτέρας τον άντρα μου που έχει πεθάνει πριν εξήμιση Χρόνια ότι γύρισε ήμουν σε εναν χώρο που δεν πολύ θυμάμαι αλλά είχε κόσμο κ μεσα στον κόσμο ήταν κ τα πεθερικά Μου μου είπε ότι δεν πέθανε έλειψε για λίγο για να δει τι θα κάνουμε κ αν μας λείπει μετα θυμάμαι ότι αγκάλιασα τον πεθερό μου κ του είπα είδες γύρισε..ξύπνησα πολύ ταραγμένη σε παρακαλώ Νεκταρία Βοήθεια

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 στο 12:46
   Σύνδεσμος

   Δεν πέθανε πρόσφατα. Αυτό είναι ανησυχητικό. Έχει σημασία αν ο πεθερός σου είναι ζωντανός. Τότε είναι όνειρο επιστροφής.

   Απάντηση
    • Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 στο 18:30
     Σύνδεσμος

     Εφόσον ζει όχι, σου έσωσε τη ζωή. Είναι παραπλανητικό να σου πει νεκρός ότι ζει. Το κάνει για να πας κοντά του, να ξεφύγεις από την ζωντανή σφαίρα, να πας στον κόσμο τους. Επειδή όμως έχεις ζωή, ο πεθερός σε προστατεύει στην κίνηση αυτή, ώστε να επιστρέψεις ζωντανή.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 στο 19:19
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.Ο αδερφος μου ειδε οτι σαν να πεθανε η μαμα μιας γνωστης του και ηταν πασχα.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 στο 15:21
  Σύνδεσμος

  Είδα στον υπνο μου οτι η εδω και χρονια νεκρη θεια μου πεθανε ξανα οτι ζουσε δηλαδη και πηγα στο σπιτι και ειδα οτι πεθανε σαν να ηταν ζωντανη και εκλαιγα..τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 στο 18:26
   Σύνδεσμος

   Δηλώνει ότι έχεις συνειδητοποιήσει πως ξεπέρασες τον χαμό της.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 στο 21:08
  Σύνδεσμος

  Αν δούμε έναν άγνωστο άνθρωπο να πεθαίνει τι σημαίνει? Είδα στον ύπνο μου έναν άγνωστο άντρα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, γύρω 60 με άσπρα μαλλιά να πεθαίνει…. Και να λέει πριν πεθάνει ότι τώρα τελείωσαν τα βάσανα του…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 09:19
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δηλώνει άγνωστες πτυχές του εαυτού σου που κατευθύνονται προς τη λήθη. Κάτι που έχει αναγνωρίσει η ψυχή και σαν μηχανισμός επειδή είναι άχρηστος ή έχει κάνει τον κύκλο του πεθαίνει. Είναι κάποια διεργασία ή κάτι που θα υπάρξει στο μέλλον, αλλά δεν θα έχει διάρκεια. Για σένα αλληγορικά δηλώνει ότι όσα πέρασες, πέρασες. Κάτι καινούριο δεν θα προκύψει. Τέλειωσαν τα βάσανά σου με τα ήδη υπαρκτά.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 20:31
    Σύνδεσμος

    Είναι αλήθεια, γιατί λυτρώθηκα από μια κακή φιλία….. Ευχαριστώ πολύ!!!!!

    Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 στο 18:31
  Σύνδεσμος

  η μάνα μου είδε στον ύπνο της τον νεκρό αδερφό της λέει να την έχει τυλίξει σένα σεντόνι κι να την τραβα από τα πόδια . αυτή ούρλιαζε δε έρχομαι κι αυτός έλεγε με δυναμικό τρόπο έλα έλα έλα είναι πολύ ωραία εδώ κι εκείνη αντιστεκόταν “στεναρα”. ξύπνησε 3 φορες κι τις τρεις ούρλιαζε και το έβλεπε από την αρχή το όνειρο αυτό. τι σήμαινε αυτό ???

  Απάντηση
  • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   Αν την πήρε, θα πεθάνει. Αν κατάφερε να αντισταθεί, έχει ζωή ακόμη.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 στο 12:05
  Σύνδεσμος

  Είδα σήμερα το πρωί πως πήγα στο νεκροταφείο του χωριού μου μαζί με τον μπαμπά μου, μάλλον για να ανάψουμε κεράκι. Υποτίθεται πως κάθε (κάποια) χρόνια οι νεκροί που είναι εκεί έβγαιναν σαν πνεύματα αλλά με την δική μας κλασική μορφή για να περιποιηθουν το τάφο τους, να το καθαρίσουν να τους σιντιρισουν και τέτοια. Την στιγμή που περάσαμε την είσοδο είδα από μακριά τον παππού μου που δεν γνώρισα ποτέ αλλά που το ήθελα πολύ να κοιταει προς εμάς και να χαμογελάει παρα πολύ χαρούμενος που μας βλέπει, αργότερα είδα και το θείο μου που πέθανε πρόσφατα να κάνει κάποια πράγματα που έλεγα πιο πριν μόνο που ο θείος μου εδώ και παρα πολλά χρόνια δεν μπορούσε να περπατήσει χωρις πατερίτσες και τα τελευταία 3 χρόνια δεν περπάτησε καθολου, να περπατά κανονικά σαν να μην του ειχε συμβει ποτέ τίποτα. Φορούσαν ρούχα που τους ήταν άνετα για τις δουλειές τους. Εκεί είδα και άλλους γνωστούς που ήρθαν για τους δικούς τους. Κάτι που μου έκανε εντύπωση ηταν οτι δεν ειδα καθόλου την γιαγιά μου εκεί δεν ξέρω γιατί και πως ενώ έχω δει ελάχιστες φωτογραφίες του παππού μου τον είδα παρα πολύ καλά σαν να τον ειχα πράγματι μπροστά μου. Θέλω να πω επίσης ότι οταν πηγαμε δεν υπήρχαν αγκαλιές και συγκινήσεις ουτε καν να μιλάμε, σαν να ήταν αδύνατο απλά μας έβλεπαν και τους βλέπαμε

  Απάντηση
  • Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 στο 12:27
   Σύνδεσμος

   Ίσως η γιαγιά δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να βρίσκεται εκεί. Σου λέει ότι αυτά τα άτομα είναι ευτυχισμένα. Ο ένας που πέθανε παλιά και δεν γνώρισες ήρθε να τον γνωρίσεις και να σου πει ότι ο δεύτερος που πέθανε πρόσφατα είναι καλά και θα πάει στην απέναντι όχθη.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 20:27
  Σύνδεσμος

  χθες το βραδυ είδα ένα όνειρο ,με έναν νεκρό ξάδερφο . αυτός είχε λίγο διαφορετική ,όψη από ότι ήταν πραγματικά. ήταν χαμογελαστoσ ,”παραπολυ” φιλικός μαζί μου κι ήθελε αγκαλιές . αγκαλιαστήκαμε κι ένιωσα γαλήνη κοντά του, ζητούσε φιλί να του δώσω στο μάγουλο. του είπα δε μαρεσούν τα φιλια μα παρακαλούσε ,έστω αυτός να με φιλήσει στο μάγουλο ε από ευγένεια δεκτικa. ήταν κι άλλοι γύρο μας υποτίθεται, συγγενολόι κι τέτοια και μιλούσαν όλοι μαζί. μετά εγώ του είπα θα σου κάνω masaz στο πρόσωπο, αυτός το δεκτικε και μιλούσαμε για διαφορα θέματα. δε θυμάμαι τι λέγαμε μετά τελειωσε το όνειρο. όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος που είδα στον ύπνο μού σα ενιa του ξαδέρφου δε ήταν τελικά ο ξάδερφος. ήταν ένας άνθρωπος, που εκτιμώ και είμαστε γνωστοί. τον ξέρω από παλιά και τέτοια . δε ήταν ο ξάδερφος, τελικά στο όνειρο μα “ειχε αυτην” την ενιa.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 16:58
  Σύνδεσμος

  Γεια σας είδε μια φίλη μου οτι ειμουν μαζί με μια φίλη μας που έχει πεθάνει και φορούσε ασπρα ρούχα και με παρηγορούσε… τι σημένει;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στο 14:03
   Σύνδεσμος

   Αν αυτό το άτομο το σκέφτεσαι και πονάς που έχει φύγει, σου λέει να μην ανησυχείς, είναι ευτυχισμένη εκεί που βρίσκεται. Ήρθε στο όνειρο της κοπέλας, διότι εκείνη μπορεί να δει και να καταλάβει ξεκάθαρα το μήνυμα που θέλει να σου δώσει. Ίσως το δικό σου υποσυνείδητο είναι κλειστός δέκτης.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 στο 22:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας, χθες το βραδυ ειδα ενα ονειρο που το ειχα ξαναδει πριν καποια χρονια αλλα αυτη τη φορα με διαφορετικα προσωπα…(δεν μπορω να θυμηθω αν εγινε κατι σε σχεση με αυτο διοτι δεν εδωσα σημασια) ξεκηνησε καπως σαν μια θρησκευτικη επανασταση στο κοσμο και προσπαθουσα να ξεφυγω με εναν αγνωστο που με βοηθουσε απο καποιους που σκοτώνανε… η αληθεια ειναι πως δεν πιστευω σε καμια θρησκεια και ακομα ειμαι στην εξερευνηση του εαυτου μου. Ανθρωποι παλευανε να σωθουνε και καποια στιγμη βλεπω την μητερα μου να μου λεει οτι πρεπει να προσευχομαι στο θεο. Ξαφνικα βρισκομα σε ενα αμαξι με τον αγνωστο που με βοηθουσε (στην αρχη με εβλεπα σαν αλλη κοπελα και καπου στη μεση εβλεπα τον εαυτο μου) ετσι οπως τρεχαμε με το αμαξι σε μια στροφη φευγει απο το γρεμο και παμε να πεσουμε στη θαλασσα και μας χτυπαει ενα καραβι και βρισκομα ξαφνικα πανω δλδ σωθηκα δεν επεσα μαζι του… οταν ειδα το εαυτο μου παλι ψιλα βρεθηκα στο μερος που μεγαλωσα και λογο του οτι εφυγε το αμαξι στο δρομο αυτο αρχισαν να τρακαρουν και να σκοτωνονται πολοι μπροστα μου και να αποκεφαλιζονται ατομα με μηχανες… πολλυ λεπτομερειαααα πολυ αιμαααα και ατομα που γνωριζω!!! απο εκεινο το μερος (οχι φιλοι αλλά γνωστοι ) και αυτο που προκαλεσε τοση στεναχωρια γτ ειδα να πεθαινουν και παιδια! και γονεις παιδιων! και ξυπνησα αποτομα και δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω… τι μπορει να σημαινει δεν γινεται να ξαναβεπω το ιδιο ονειρο μετα απο χρονια και να μη σημαινει κατι!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 15:45
   Σύνδεσμος

   Ανήκεις στους αγνωστικιστές. Δέχεσαι την ύπαρξη του θεού, αλλά δεν σε ικανοποιούν όλα όσα τον αφορούν. Δεν έχεις πίστη και θρησκεία, αλλά δεν αρνείσαι τον θεό σωστά; Κάπου μέσα σου ζητάς βοήθεια. Όμως έχεις πεπρωμένο και βρίσκεσαι σε μια κιβωτό. Αυτή η κιβωτός σε κρατά στη ζωή. Επειδή ο θεός σε προστατεύει και δεν τον αναγνωρίζεις, είδες τον εαυτό σου. Όλοι αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν σε χειρότερη κατάσταση από σένα και θα μπορούσαν μέσα σ’ αυτούς να υπάρχουν και Χριστιανοί. Τα παιδιά πλήρωσαν τις απερισκεψίες των μεγάλων. Άρα, μέσα σου γίνεται μια πάλη, θέλεις κάποιος να σε πείσει ότι ανήκεις κάπου, αλλά κατά περίεργο τρόπο εμείς που πιστεύουμε δεν έχουμε τόση προστασία στον ύπνο μας, όσο εσύ που δεν πιστεύεις. Αν πίστευες αλήθεια τι θα έβλεπες; Είσαι τυχερή που έχεις την προστασία αυτού που δεν πιστεύεις. Που είσαι τυλιγμένη σε μία ασπίδα προστασίας και βλέπεις το κακό, χωρίς να κινδυνεύεις. Όταν κινδυνεύεις κάποιος επεμβαίνει. Άρα, κάνε αυτό που σου λέει η μητέρα σου. Πίστεψε. Ο Θεός είναι μαζί σου. Μπορεί να μην τον βλέπεις, αλλά τα όργανα ενός ανθρώπου δεν είναι τέλεια για να δει μπροστά του το τέλειο. Ο θεός έγινε άνθρωπος, και ήρθε στη γη για να τον γνωρίσει. Όμως, και λατρεύτηκε αλλά και πολεμήθηκε από τον ίδιο τον άνθρωπο Τον σταύρωσαν, τον χλεύασαν, γιατί να έρθει ξανά; Όταν έρθει θα είναι θριαμβευτής και κριτής. Αυτός θα σημάνει το τέλος της επίγειας ζωής. Ένα απ’ αυτά τα άτομα φαίνεται να είσαι κι εσύ, βάσει του ονείρου αυτού. Όσοι έχουν προστατευτική ασπίδα είναι δικά του άτομα. Όμως εσύ που δεν πιστεύεις έχεις αγνή ψυχή και αυτό εκτιμά κι ας μην προσεύχεσαι. Είναι δική σου απόφαση λοιπόν αν θα κάνεις αυτό που ζήτησε η μητέρα σου τώρα που βλέπεις πόσο σε προστατεύει. Με τον δρόμο που ακολουθείς πέφτεις στον γκρεμό, αλλά κάποιος που σε αγαπάει δεν σ’ αφήνει να χαθείς. Τι θα γίνει; Θα ανοίξεις την θύρα της ψυχής σου; Δεν ακούς τα χτυπήματά του;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 20:10
    Σύνδεσμος

    Η Αλήθεια ειναι ότι και στην πραγματικοτητα , στην καθημερινη μου ζωη μου εχω γλυτωσει και φυγει απο δυσκολα προβληματα (με λενε τυχερη) που για αλλους θα ηταν αδυνατον. Εκει δηλαδη που λεω ηρθε το τελος μου παντα κατι θα γινει και θα βγω απο αυτο… (και δεν μιλαω για προβληματα τυπου σχεσεων και διαφορων θεματτων που αυτα ως τζενη τα ονομαζω απλα καθημερινα μικρα εμποδια της ζωης, αλλα μιλαω για προβληματα υγειας, οικονομικα (ειμαι 23 χρονων και παλευω να χτισω την ζωη μου χωρις καμια βοηθεια ψυχολογικης υποστηρηξης και χωρις να μπορουν οι γονεις μου να με βοηθησουν καθως και εχω φυγει απο το σπιτι για να μπορεσω να προχωρισω ) πολλες φορες ομως γονατιζω γτ οτι και να κανω δεν ειναι αρκετο ….με την απαντηση σας μου επιβεβαιωσατε αυτο που προσπαθουσα να εξηγησω στον εαυτο μου ,,.. το οτι δεν ειμαι τυχερη …. αλλα υπαρχω για καποιο σκοπο και το μονο που ξερω μεχρι τωρα ειναι οτι θελω να βοηθαω τους συνανθρωπους μου με οσα εχω και μοιραζομαι τα παντα οσο μπορω για να βοηθησω… αφηνοντας τον εαυτο μου πισω….

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:42
     Σύνδεσμος

     Η απουσία του θεού Τζένη μου είναι η κατάσταση που χάνεται εντελώς και το φως και η πίστη. Είναι εκείνος που μας δίνει τη δύναμη να αντέξουμε όλα αυτά που αναφέρεις. Όλοι τα περνάμε αυτά και σε χειρότερη κατάσταση από τη δική σου. Η πίστη στο θεό τα κάνει πιο βατά και δεν υπάρχει αυτή η αναστάτωση και η απελπισία που υπάρχει για σένα. Νιώθεις ότι δεν έχεις στήριγμα, ότι δεν σε βοηθά κανένας. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαι μόνη, όπως μόνοι είναι αυτοί που δεν πιστεύουν σε κάτι. Όμως, εκείνος υπάρχει πλάι σου και φροντίζει εσένα. Δεν πρέπει να έχουμε τον εαυτό μας σε τελευταία μοίρα, διότι είναι εκείνος η αιτία που υπάρχουμε. Αν δεν είσαι καλά, δεν υπάρχεις, δεν ζεις. Πώς να βοηθήσεις και τους άλλους; Όταν πιστέψεις θα νιώθεις αλλιώς είμαι σίγουρη. Καλό μήνα να έχεις!

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:37
      Σύνδεσμος

      Υπαρχει περιπτωση να μου απαντησει καποιος που δεν ειναι χριστιανος? Η εστω να μην ειναι φανατικος? διοτι πιο πολυ προσπαθειτε να με κανετε να πιστεψω στην θρησκεια σας παρα να μου απαντησετε σε γενικες γραμμες στο ονειρο χωρις να βαλετε τον χριστο μεσα! ετσι ακυρωνετε τις αλλες θρησκειες … δλδ οι αλλοι ανθρωποι μου λετε θα πανε στην κολαση επειδη δεν πιστευουν στον χριστο… και αποσο ξερω οι χριστιανοι δεν πιστευουν στα ονειρα ετσι δεν ειναι? εκτως αν τους εμφανιστει καποια οντοτητα και την θεωρησουν παναγια η χριστο η διαβολο … δλδ εκει που τους συμφερει ! Με λιγα λογια οι μουσουλμανοι , βουδιστες και οποια αλλη θρησκεια δεν μπορει να παρει βοηθεια απο την σελιδα σας! πρεπει να ειναι μονο χριστιανοι! παρακαλω η διαχειριση να το σημειωσει αυτο και να το βαλει ανακοινωση στο πανω μερος της σελιδας για να το βλεπουν οσοι την επισκεπτονται!

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:42
       Σύνδεσμος

       Είσαι εκνευρισμένη και λες ανοησίες.
       Εδώ είμαστε όλοι χριστιανοί. Αν ψάχνεις βοήθεια από τις άλλες θρησκείες δεν θα πρέπει να γράφεις στη σελίδα μας, αν δεν καταλαβαίνεις πως εκφράζομαι και τι θέλω να πω. Η σελίδα είναι για όλους. Ο Χριστός είναι σαν παράδειγμα, όπως βλέπω εγώ τον Θεό και εξηγούμαι: Είπαμε ότι ο Θεός βοηθάει. Θεό έχουν και οι μουσουλμάνοι και οι βουδιστές και το δωδεκάθεο. Το θέμα είναι ότι εσύ δεν πιστεύεις ούτε σε θρησκεία ούτε σε θεό. Μια χριστιανή θα βάλει το Χριστό, ο μουσουλμάνος τον Μωάμεθ, Βουδιστής τον Βούδα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εγώ αναφέρθηκα στον Χριστό. Έσύ μπορείς να το συσχετίσεις με όποια θρησκεία επιθυμείς. Στο όνειρο αντίκρισα βοήθεια από κάτι ανώτερο. Μπορεί να είναι και ο ανώτερος εαυτός σου αν τον επικαλείσαι!!! Κάνεις λάθος ο Θεός εμφανίστηκε στο όνειρο του Ιωσήφ και του είπε να πάρει το παιδί στην Αίγυπτο. Απλά ενημερώνουν το άτομο αν δεν τα γνωρίζει να μην μπερδευτεί μέσα σ’ αυτά. Γι’ αυτό τα αποκλείουν, διότι αν ένα άτομο δει κάτι κακό και δεν ξέρει να το ερμηνεύσει θα έχει πρόβλημα. Όλοι γνωρίζουμε τα όνειρα του Φαραώ. Με τη βοήθεια του Θεού ένας άλλος Ιωσήφ ήξερε να τα ερμηνεύει. Το θέμα είναι κάποιος να γνωρίζει τη γλώσσα και τους κωδικούς, όταν δεν την γνωρίζει, καλύτερα να απέχει. Δεν είμαι απόστολος να σε κάνω Χριστιανή, απλά σου αναφέρω τη βοήθεια του θεού στο όνειρο. Θεό περιέχουν όλες σχεδόν οι θρησκείες. Για τους χριστιανούς το θεό αποτελεί και ο Χριστός. Πατήρ, Υιός και άγιο πνεύμα. Εσύ βρες το θεό μέσα από μια άλλη θρησκεία. Όμως το όνειρο δείχνει ότι σε βοηθά, γιατί να μην τον πιστέψεις; Γι΄αυτό μίλησα έτσι. Συγνώμη αν σε προσέβαλα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Μίλησα για τον θεό όπως τον βλέπω εγώ. Για να σου δώσω τη δυνατότητα να τον δεις με τον δικό σου τρόπο και να πιστέψεις την οντότητα που στάθηκε βοηθός σου στο όνειρο και σε έβαλε στην κιβωτό του, ώστε να είσαι όπως λες τυχερή. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναρτηθεί καμία ανακοίνωση. Τώρα που γνωρίζεις πως εκφράζομαι και ποια η γνώμη μου για τις άλλες θρησκείες θα είσαι ανακουφισμένη. Θα σου έχει φύγει ο θυμός. Έχω πει ότι δεν καταδικάζουμε κανέναν αν δεν τον δικάσουμε πρώτα. Εγώ παλιά είχα θέμα με τους άθεους και εξέφραζα έντονα τη δυσαρέσκεια μου. Όμως, τώρα πιστεύω ότι είναι μια ιδεολογία όπως οι άλλες και την σέβομαι. Δεν θα σου έλεγα τίποτα απολύτως αν δεν έβλεπα αυτή τη βοήθεια που σου δίδεται μέσα από το όνειρο.

       Απάντηση
      • Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 στο 17:23
       Σύνδεσμος

       Είναι η τελευταία φορά που σου γράψω. Το μήνυμά σου δεν έγινε δεκτό. Το αίτημα σου δεν μπορεί να γίνει επίσης δεκτό. Με την άδεια της διαχείρισης, ομάδας του ονειροκρίτη, μπορώ να μην εγκρίνω οποιοδήποτε μήνυμα προσβάλλει την ιδεολογία των διαχειριστών, του φόρουμ μας και της πλειοψηφίας των αναγνωστών της. Εγώ σου εξηγήθηκα. Δεν προσέβαλα καμία θρησκεία. Είπα ότι όλες έχουν θεό. Αν νομίζεις το αντίθετο, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε να συζητάμε ένα θέμα που έχει αντίθετη φορά, διότι ξέρω ότι τέτοιες συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Θα ειπωθούν άσχημα πράγματα κι από τις δύο μεριές. Απόδειξη ότι δεν θέλω να σε φέρω στο δρόμο μου είναι αυτό. Εδώ επικρατεί η αρμονία και η ηρεμία. Εδώ μιλάμε όλοι ήρεμα. Δεν νευριάζουμε. Αφού δεν σου αρέσουμε και ψάχνεις φόρουμ με αποκλειστικά άθεους, το γράφεις καθαρά, μπορείς να ψάξεις στο διαδίκτυο, για να μην έχει ο σύζυγός σου να λέει ότι σε παρασέρνω στο δρόμο μου. Να ξεφύγεις από την επιρροή μου για να μην κινδυνέψεις. Δεν ήρθα εγώ σε σένα, αλλά εσύ σε μένα. Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για όλους μας. Μακριά και αγαπημένοι. ΤΕΡΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 στο 16:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Σήμερα ξημερώματα Πέμπτης είδα ότι ήμουν σε ένα σπίτι (δεν ήταν όπως είναι το κανονικό μου σπίτι) όμως ήξερα ότι ήταν το σπίτι μου. Ήρθε ένας πάρα πολύ ψηλός νεαρός άντρας και μου είπαν οι δικοί μου ότι ήταν το παιδί που στην πραγματικότητα είχαμε φιλοξενήσει πριν 20 χρόνια + με τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Το παλικάρι αυτό έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην πραγματικότητα γύρω στα 18 χρόνια έχει που μάθαμε ότι έχει πεθάνει. Ο αντρας αυτός δεν θύμιζε καθόλου το παιδί εκείνο όμως μου είπαν ότι ήταν αυτός και τελικά δεν είχε πεθάνει αλλά ζούσε. Ήταν πάρα πολύ ψηλός, γεροδεμένος και πολύ γοητευτικός. Φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο και δίπλα του ήμουν πολύ κοντή. Ένοιωθα πολύ όμορφα που κάθομαι δίπλα του. Κάποια στιγμή με σήκωσε και με πήρε αγκαλιά και ένοιωθα πολύ γαλήνια και όμορφα. Του μιλούσα με σπαστά Αγγλικά προσπαθούσα να συνεννοηθώ μαζί του να τον ρωτήσω που ήταν, τι κάνει εδώ . Ένοιωσα ότι αυτός με ερωτεύτηκε και εγώ ενθουσιάστηκα σκεφτόμουν ότι ήρθε για να με δει. Άρχισα να τον παρατηρώ πόσο γοητευτικός ήταν και αφού με άφησε από την αγκαλιά του βγήκε έξω με έναν φίλο του. Πήγα στο δωμάτιο μου να αλλάξω να περιποιηθω για να είμαι ομορφη Γιατί είχα ενθουσιαστει μαζί του και πήρα την φωτογραφία που είχα από τότε που ήμασταν παιδιά (η φωτογραφία που πήρα στα χέρια μου ηταν η πραγματική φωτογραφία που έχουμε από τότε που τους φιλοξενουσαμε) πήγα στο παράθυρο τον κοιτούσα και κοιτούσα την φωτογραφία και σκεφτόμουν πόσο έχει αλλάξει δεν έμοιαζε καθόλου με το παιδί που είχα γνωρίσει. Αυτός ήταν ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Αυτό το παιδί δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε κάποιο όνειρο μου και σήμερα μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ήρθε. Επίσης το ανάστημά του ήταν τόσο μεγάλο που μου προκαλούσε γαλήνη και ένοιωθα ασφαλής δίπλα του. Σημαίνει κάτι αυτό το όνειρο? Σας ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 στο 17:39
   Σύνδεσμος

   Θα έρθει κάποιος άλλος στη ζωή σου και θα κλείσει το κενό της ψυχής. Για την ψυχή σου ζει. Κοίτα τι έγινε εδώ. Μην τρομάξεις το παλικάρι έχει πεθάνει. Κατά 10% μπορεί να μάθεις ότι ζει πραγματικά. Αυτό είναι ένα προφητικό όνειρο. Κατά 90% η κεντρική μνήμη του εγκεφάλου έχει διαλέξει να ξαναφέρει και να ανακτήσει αυτή την χαμένη ιστορία. Ξαναφέρνει από τον κάδο ανακύκλωσης αυτό το δεδομένο για λόγους που μόνο η ψυχή σου ξέρει, και είναι σαν να ζει το παιδί αυτό. Αν ήταν μεγάλο παιδί και τον έβλεπες ερωτικά θα έρθει κάποιος άλλος στη ζωή σου και θα σου θυμίσει αυτόν. Θα είναι σαν κι αυτόν.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 στο 11:01
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Πριν από μερικές ημέρες είδα έναν γνωστό μου που πέθανε πρόσφατα. Το όνειρο το είδα ακριβώς τριάντα μέρες αφότου πέθανε. Του λέω ζεις. Ήταν με μια μεγάλη παρέα ανέμελος και είμασταν στον χώρο εργασίας του, και σαν να μου υποδεικνύε ότι η υπάλληλος του τον εκλεβε . ενώ δεν θυμάμαι να μου μιλούσε καταλάβαινα τι μου έλεγε σαν τηλεπάθεια. Και εγώ του λέω τελικά η οικονομική διαφορά που είχαμε (πολύ παλιά διότι τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά όταν ζούσε) αυτή την προκάλεσε και έδειξε να συμφωνεί. Μετά μου προτείνε να κάνουμε πάρτι κι εγώ πρότεινα να κολυμπίσουμε. Τελικά κολυμπίσαμε εγώ με μια άλλη κοπέλα από την παρέα του σε ήρεμη κατανάλωση θάλασσα στη νύχτα.

  Σήμερα τον είδα πάλι να έρχεται στο όνειρο να μου φέρνει στο μαγαζί ψωμί (φούρνος είχε ενώ ζούσε) ήταν περιποίημενος και τον ρωτάω πάλι τηλεπαθητικά…μα εσύ ζεις?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 στο 19:03
   Σύνδεσμος

   Ο νεκρός όταν πεθάνει πρόσφατα τριγυρνάει για 40 γήινες μέρες στη γη, αλλά δεν τον αντιλαμβανόμαστε. Ίσως έχει δει κάτι που εσύ δεν γνωρίζεις. Είναι σωστό ότι τον κλέβει αυτή η υπάλληλος; Αν ναι, ίσως ζητά από σένα να το ρυθμίσεις αυτό για να φύγει ήσυχος. Το ψωμί είναι η προκαταβολική σου πληρωμή για τις υπηρεσίες σου που πιθανόν να του δώσεις. Όμως δεν πρέπει να το δεχτείς, διότι είναι από νεκρό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 στο 08:41
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Εχθές το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι παντρευόμουν την πρώτη μου σχέση, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και 15 χρόνια. Δεν είδα νυφικό, γαμπριάτικο κουστούμι ή εκκλησία απλά πηγαίναμε να παντρευτούμε. Φόραγε ένα λευκό πουκάμισο με τα τρία τελευταία κουμπιά ξεκούμπωτα και του ζήτησα να τα κουμπώσει. Έχω τρομάξει αρκετά καθώς πριν 3 μέρες είδα πάλι στον ύπνο μου τον Σατανά με ανθρώπινη μορφή και μόνο εγώ ήξερα ποιος είναι πραγματικά. Τι σημαίνουν όλα αυτά? Μπορείτε να με βοηθήσετε? Τι πρέπει να προσέξω?
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 στο 12:20
   Σύνδεσμος

   Είναι πράγματι ο Σατανάς, σε βασανίζει διότι δεν είναι εκείνος που πέθανε. Ο σατανάς πήρε τη μορφή του. Αν παντρευόσουν πράγματι αυτόν που πέθανε, τώρα θα ήσουν νεκρή. Φοβερό, αλλά αληθινό. Ευτυχώς που το ένιωσες, άρα έχεις δυνατή ψυχή. Δεν είναι αργά. Μπορείς να νικήσεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:09
  Σύνδεσμος

  Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ακόμα ένα όνειρο που το είδα πριν 8 μέρες περίπου.ειδα ότι βρισκόμουνα σε μια εκκλησία πολύ μεγάλη η οποία στην μέση είχε την εικόνα της Παναγίας με του Χριστού και σκύβω φιλάω την εικόνα 2 φορές και βλέπω ακριβώς δίπλα μου μια γυναίκα γύρω στα 50 με μαύρα κ μαντήλα μαύρη φιλάει την εικόνα και αυτή και με κοιτάει ενοιωσα πολύ όμορφα κοντά της και ξύπνησα μολυς ξύπνησα ήμουν σίγουρη ότι είχα δει την Παναγία τι σημαίνει αυτό μπορείτε να μου πείτε;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 12:56
   Σύνδεσμος

   Δεν θα φιλούσε η ίδια η Παναγιά την εικόνα της. Άρα είναι κάποια προστάτιδα ή κάποιο αρχέτυπο που σου δίνει δύναμη η παρουσία της.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σήμερα είδα τον θείο μου που έχει πεθάνει εδώ και 2 μισή χρονια.λοιπον βλέπω ότι είμαι στο χωριό μου όπου έμενε ο θείος μου εκεί και είμαι στο σαλόνι ξαφνικά σκέφτομαι να πάω να φωνάξω τον ξάδερφο μου από την κουζίνα και τελικά βλέπω στο τραπέζι της κουζίνας να κάθονται η θεία μου και η γιαγιά μου και αριστερά από την γιαγιά μου ο θείος μου όρθιος πλατη να πίνει νερό με ανακατεμένα μαλλιά λες και ξύπνησε τώρα η γιαγιά μου φωνάζει ο Μάκης ο Μάκης που πέθανε εμφανιστηκε(θείος)και τον βλέπω και εγώ και λεω ναι έχει πεθάνει και ξύπνησε απότομα τι σημαίνει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 12:54
   Σύνδεσμος

   Ποιοι είναι νεκροί και ποιοι ζωντανοί από αυτά τα άτομα που ανέφερες;

   Απάντηση
 • Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 στο 13:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, πριν αρκετό καιρό είδα στον ύπνο μου έναν τρομερό εφιάλτη. Βρισκόμουν στην πλατεία κοντά στο σπίτι μου και είδα έναν ανοιχτό λάκκο, λες και κάποιος είχε βγει από εκεί. Κοίταξα και είδα στα δεξιά μου να στέκεται η προγιαγιά μου η οποία έχει πεθάνει εδώ και 8 χρόνια φορώντας ένα άσπρο νυχτικό. Ήταν κιτρινισμένη και μύριζε κάπως άσχημα. Φοβόμουν να την αγγίξω και τότε εμφανίστηκε η γιαγιά μου η οποία είναι ζωντανή και με παρότρυνε να την ακουμπήσω. Η προγιαγιά μου είχε ήδη τείνει το χέρι της προς εμένα και περίμενε να το πάρω. Εγώ όμως δεν ήθελα και έλεγα στην γιαγιά μου πως δεν θέλω να την αγγίξω. Εκείνη επέμενε και μου είπε πως αν δεν το κάνω θα στεναχωρηθεί η προγιαγιά μου. Καθώς πήγαινα να της δώσω το χέρι ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή από την άλλη πλευρά να φωνάζει το όνομα μου. Εγώ γύρισα το κεφάλι και τότε ξύπνησα. Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τι συμαίνουν όλα αυτά; Ήθελε να μου πει κάτι η προγιαγιά μου(την είχα γνωρίσει όσο ζούσε);

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:11
   Σύνδεσμος

   Η φωνή που σε φώναξε ήταν το έναυσμα για να μην κάνεις ένα λάθος που θα σου στερήσει τη ζωή. Ο θάνατος και η ζωή σε διεκδίκησαν στο όνειρο αυτό και κέρδισε η ζωή. Όμως, επειδή η γιαγιά σου σε προωθούσε να το κάνεις και είναι ζωντανή, εδώ είναι αντίθετο. Είναι καθαρά όνειρο επιστροφής. Σε ακινητοποίησε για να μην κάνεις αυτό το λάθος. Όμως πρόσεξε, διότι μπορεί να πάθεις κάποιο ατύχημα. Όμως, 100% θα ζήσεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:26
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία σου αλλά θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Τι είναι το όνειρο επιστροφής που ανέφερες;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:29
     Σύνδεσμος

     Δες στο λήμμα δέντρο, το εξηγώ σε μια κοπέλα που μου έθεσε την ίδια ερώτηση για να μην το ξαναγράφω. Το άρθρο όνειρα επιστροφής στα είδη ονείρων πρέπει να εμπλουτιστεί δεν είναι πλήρες. Έχω σκοπό να το κάνω.

     Απάντηση
    • Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 στο 12:18
     Σύνδεσμος

     Τώρα μπορείς να διαβάσεις τα όνειρα επιστροφής, το άρθρο είναι ολοκληρωμένο πια στα είδη ονείρων.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας είδα τον νεκρό πατέρα μου έχει πεθάνει πάνω από 17 χρόνια είχε έρθει σπίτι μου με το που τον είδα φώναζα στην μάνα μου που ήταν μαζί μου στο όνειρο η μαμά μου είναι κατάκοιτη αλλά στο ύπνο μου την είδα νέα και όρθια μαμά μαμά ήρθε ο μπαμπάς να με πάρει δεν τον βλέπεις? Αυτός όμως δεν μας είπε τίποτα μόνο μας κοίταζε και μετά ξύπνησα τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στο 13:38
   Σύνδεσμος

   Αυτό δεν το υποθέτουμε ούτε το ανακοινώνουμε στους άλλους. Είναι μια διαπροσωπική σχέση ανάμεσα στον νεκρό και σε μας. Ήρθα για να σε πάρω σου λέει καθαρά κι εσύ ακολουθείς. Άρα, είναι εμμονικό όνειρο. Ήρθε για άλλο λόγο. Όχι αυτόν!!! Κατάλαβες λάθος. Το κακό είναι που είδες όμως την μαμά σου καλά, μπροστά στο νεκρό, ενώ είναι κατάκοιτη. Αυτό θα με έκανε κάπως να ανησυχήσω για εκείνη. Όμως, την σώζεις εσύ με όνειρο επιστροφής, που εσύ στάθηκες ανάμεσά τους. Άρα, θα έχει μια περιπέτεια με την υγεία της, αλλά δεν θα πεθάνει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στο 15:24
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία σε ευχαριστώ ανατρίχιασα με την ερμηνεία ξέχασα να σου πω δυο στοιχεία πρώτον ο μπαμπάς μου έβγαινε από την κρεββατοκαμαρα μου έχω κακιστες σχέσεις με τον σύζυγό εκτός αυτού η μαμά μου και εγώ ειμασταν στο μπάνιο ή μαμά μου όρθια όμορφη νέα έπλενε τα χέρια της με τρεχούμενο νερό σε ευχαριστώ πολύ

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 16:45
     Σύνδεσμος

     Όταν διάβασα το όνειρο και είπα όνειρο επιστροφής είδα ότι δεν υπάρχει πουθενά νερό και λέω στον εαυτό μου , πώς έδωσες τέτοια ερμηνεία ποια είναι η εστίαση της ματιάς της μητέρας; Είχα προβληματισμό πως πήγε εκεί το μυαλό μου, ενώ έλειπε το νερό ή κάτι γήινο που να την αποσπά από τον πατέρα σου. Τελικά, αυτό το μπάνιο περιέχει νερό. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο που παρέλειψες δυστυχώς και την έσωσε κι εμένα, διότι η ερμηνεία επαληθεύεται. Ο νεκρός πατέρας σου δεν μπορεί να πάρει μαζί του τον άνδρα σου γιατί οι ψυχές τους είναι απόμακρες, δεν έχουν σύνδεση μεταξύ τους και έφυγε άπραγος από την κρεβατοκάμαρα. Ίσως βαθιά μέσα του κρατά αυτό το μίσος και δεν του επιτρέπει να πάει στην απέναντι όχθη. Όμως αυτό δεν φαίνεται. Είναι μια εικασία.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 στο 22:29
      Σύνδεσμος

      Νεκταρία σε ευχαριστώ πολύ η μαμά μου τρεις μέρες αφού είδα το όνειρο πήγε να πνίγει αλλά την πρόλαβα στο τσακ ο πατέρας μου όντως δεν χώνευε τον άντρα μου είχε πολλά παράπονα και εγώ δεν έχω καλές σχέσεις με τον άντρα μου απορώ πως βγήκε ο μπαμπάς μου απ την κρεββατοκαμαρα προφανώς οι νεκροί βλέπουν τι περνάμε σε ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία!

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στο 09:25
       Σύνδεσμος

       Σίγουρα κοιτάνε, αλλά δεν επεμβαίνουν. Δείχνουν την παρουσία τους για να μας υπενθυμίζουν ότι υπήρξαν κάποτε στη ζωή μας. Πιθανόν δεν του άρεσε που τον παντρεύτηκες, αλλά δεν του αρέσει και να σας βλέπει σ’ αυτή την κατάσταση. Έσωσες την μαμά σου. Θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις με τον γάμο σου. Ή θα πρέπει να κάνεις κάποιο βήμα να σωθεί ή να χωρίσεις. Μια τέτοια σχέση ανάμεσα σε υγιή ζευγάρια δεν πρέπει να υπάρχει.

       Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο 03:36
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα..

  Είδα στον ύπνο μου ότι πέθανε ή αδερφή μου η οποία ζει. Είμαστε δίδυμες , 32 και πολύ δεμένες.
  Υποτίθεται πως λίγες μέρες αφού την είχαμε χάσει Ειμασταν όλοι οικογενειακώς σε ενα μέρος που περνούσαμε ηρεμα. Ηματσαν σε αυτό το μέρος εγω ή μαμα μου , ο άντρας της αδερφης μου και ο μπεμπουλης της. Όλοι είχαμε πολύ πικρία και ήμασταν πολύ πολύ πολύ στεναχωρημένοι. Όλοι όμως κρυβαμε τον πόνο μας για να μην στεναχωρουμε ο ένας τον άλλο. Εγώ όμως ημουν ή μονη που την άκουσα και της μιλησα.. μου έλεγε πως περνάει. Δε την είχα να ακούσει ή δει μέχρι τοτε.

  Κάναμε τον παρακάτω διάλογο.
  Κατερίνα πως είσαι ,που είσαι;
  Είμαι σε ένα μέρος και όλα είναι καλά μην ανησυχειςς.
  Είναι ωραία εκεί που είσαι;
  Δε με έχουν και σε προεδρική σουίτα, αλλά ενταξει καλά είναι..
  Και πως περνάς εκεί τι κάνεις;
  Όταν ερχόμαστε εδώ μας ρωτάνε όλους αν θέλουμε να δώσουμε χάρη σε κάποιον να ζήσει και μία δεύτερη ζωη. Εμένα δε μου έδωσε κανένας. Τώρα περιμένουμε να μας ενημερώσει τι θα μας κάνει.. ήμαστε στην αναμονή και θα δούμε…

  Να σημείωσω ότι ή αδερφή μου έχει μία όμορφη ζωη. Ήρεμη , απλή και χαρούμενη. Δεν έχει προβλήματα.

  Μετά ξυπνησα και το όνειρο ήταν πολύ πολύ έντονο…
  Δεν θυμάμαι καλα αν την έβλεπα κιόλας ή μόνο της μιλούσα.. Νομίζω πως την έβλεπα κιόλας.
  Επίσης νομίζω πως το είπα στη μαμά μου πως ή Κατερίνα είναι καλα και μου μιλούσε, αλλά κι αυτό δεν το θυμάμαι πολύ καλά.

  Μπορείτε να μου κάνετε μία εξήγηση του ονείρου μου;
  Ευχαριστώ πολυ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:36
   Σύνδεσμος

   Κάτω από τα άρθρα δεν δίνονται ερμηνείες.Ξαναγραψε το όνειρο στο στο λημμα θάνατος για να λάβεις ερμηνεια.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.