Δηλώνει τον διπρόσωπο. Όποιον δούμε εγγαστρίμυθο δεν πρέπει να τον εμπιστευόμαστε. Άλλα λέει απ΄ έξω, άλλα λέει η άλλη του φωνή. Δεν είναι σταθερός στις απόψεις του.  Άρα 100% και στο όνειρο αυτό το άτομο κάτι θέλει από μας και όταν το πάρει και μας εξαπατήσει, θα φύγει. Άρα, κάθε επαφή μαζί του θα αποδειχθεί ένα προβληματικό γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχική μας υγεία.

Η κούκλα μιλάει με τη βοήθεια του ανθρώπου. Κανονικά μιλάει ο άνθρωπος, αλλά δεν κινούνται τα χείλη του στις ατάκες της κούκλας και νομίζει κάποιος ότι απαντά η κούκλα.

Όμως, αυτό ισχύει και για μας όταν δούμε ότι είμαστε εγγαστρίμυθοι.  Δείχνει την ειρωνική ή ψεύτικη συμπεριφορά μας προς τους άλλους, για να πετύχουμε κάτι που μας συμφέρει και μετά θα τους αδειάσουμε κανονικά,  αφού θα το κερδίσουμε, εφόσον είχαν την ατυχία να μας πιστέψουν και να βασιστούν σε μας.  Άρα, η επαφή των ανθρώπων με μας θα είναι μια κατάσταση που θα τους επηρεάσει αρνητικά.  Υπάρχει κάποιο σημείο που κρατάμε βαθιά φυλαγμένο στην καρδιά μας και δεν το αποκαλύπτουμε.  Άρα, η θέαση αυτού του ονείρου δείχνει ότι ελέγχουμε τους ανθρώπους με τα δικά μας θέλω, με μοναδικό σκοπό να πετύχουμε.

Ο εγγαστρίμυθος στο όνειρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.