Αυτή η σελίδα είναι πλέον ανενεργή, δεν θα μπορείτε να σχολιάσετε και να κάνετε ερωτήσεις εδώ. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση ή την αλφαβητική αναζήτηση που θα βρείτε στην δεξιά μπάρα της σελίδας.  Εκεί θα βρείτε την εξήγηση που δίνει ο ονειροκρίτης (ή κάποια παρόμοια) και να σχολιάσετε και να γράψετε κάποια ερώτηση και θα πάρετε απάντηση.

3,249 σχόλια στο Ονειροπαγίδα ΙΙ

 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:17
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα στο όνειρο μου μια πορτοκαλοπιτα που όμως μέσα είχε και ελιές. Εγώ έφαγα τα κομμάτια με πορτοκάλι που είχε από πάνω κι όταν το είχε αυτό ο πατέρας μου δεν ήθελε να φάει το γλυκό γιατί έλεγε ότι είχε μόνο ελιές. Τι σημαίνει;

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:25
   Σύνδεσμος

   .

   Τις ελιές έπρεπε να φας. Να αφήσεις το γλυκό. Καλό όνειρο για τον πατέρα σου, αλλά όχι για σένα.

 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  Ο Χάρης Ρώμας στο όνειρο είναι καλό ή κακό;

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:17
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι καλό, διότι λέγεται Χαράλαμπος Ρασσιάς. Άρα, δείχνει ότι ο θεός είναι μαζί σας και η χαρά λάμπει στο σπίτι σας.

   • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:23
    Σύνδεσμος

    Μα δεν είμαι ευτυχισμένη..Μέλλον αφορά πάλι;

    • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:29
     Σύνδεσμος

     Ναι, είναι η εγγύηση ότι θα έρθει. Εξαρτάται βέβαια και πως τον είδες. Μπορεί να είναι από΄εξωτερικά ερεθίσματα.

     • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:34
      Σύνδεσμος

      Όχι από εξωτερικό ερέθισμα δεν ήταν.Αν ήταν έτσι θα τον ονειρευόμουν συνέχεια λόγω της σειράς του,όλο και κάπου τους παίρνει το μάτι μας αυτούς.Δεν ήρθε τυχαία στο όνειρο μου(δεν τον έχω ξαναονειρευτεί ποτέ κιόλας).Έλπίζω να είναι τόσο καλό όσο λες.

 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:33
  Σύνδεσμος

  Σε άλλο όνειρο χθες βραδυ είδα ότι ήμουν σε εξωτερικό χώρο και υπήρχε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι , επάνω του ήταν ένα πενηντάευρο. Το είχε αφήσει υποτίθεται η αδελφή μου , Αλεξάνδρα για μένα και ίσως και κάποια άλλη που ήταν εκεί. Τοτε ήρθε ένα χαριτωμένο ξανθό κοριτσάκι , που υποτίθεται ήταν της αδελφής μου και χαριτολογούσε, ήταν πολύ γλυκό, ένιωθα ότι το αγαπούσα πολύ και κάποια στιγμή πήρε το πενηντάευρο απο το τραπέζι και είπε θα το πάρω εγώ. Τοτε άκουσα την αδελφή μου, υποτίθεται απο μέσα, δεν την είδα καθόλου να γελάει δυνατά…Χα χα.. και κάτι έλεγε για το πενηντάευρο ότι ξέρει το κοριτσάκι θα το πάρει και θα το τεντώσει όσο δεν παίρνει (σα να έλεγε θα το τακτοποιήσει) κι αυτά τα έλεγε γελώντας.
  Στο τέλος θυμάμαι να πιάνω το μπράτσο της αδελφής μου και να της λέω, με συγκίνηση …”Να’ σαι καλά που μας χάρισες αυτό το κοριτσάκι”
  Η αδελφή μου, στη πραγματικότητα έχει αγόρια, καμιά σχεση με το όνειρο.

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:12
   Σύνδεσμος

   .

   Αυτό το κοριτσάκι σου πήρε την ατυχία από το σπίτι σου. Τη στεναχώρια. Όλα καλά λοιπόν. Αυτή δεν ήταν η πραγματική σου αδερφή, αλλά η καλή σου τύχη που θα διώξει τη στεναχώρια το παιδί της.

 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 10:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Ειδα χθες το βράδυ ότι βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο μεγάλο, άγνωστο , όπου καθόμουν σε ένα κρεβάτι με ένα λάπτοπ μπροστά μου. Στο χώρο υπηρχαν κι άλλα κρεβάτια , που κάθονταν άλλοι, επίσης με λαπτοπ. Ο χώρος αυτός ανήκε σε μια νεαρή γυναίκα , πολύ ευγενική και καλοσυνάτη και απο την οποία ζήτησα κλειδί για να μπω στο ineternet. Αυτή πήρε απο μια κρεμάστρα τοιχου ένα κλειδί και μου το έδωσε, το ίδιο είχε κάνει και με τους άλλους. Μετά την είδα να καθαρίζει το δάπεδο, πετώντας νερό με λάστιχο και μάλιστα δημιουργώντας πίεση στο νερό με το χέρι της μπροστά στο λάστιχο, μεγάλη πίεση κι εγώ της έλεγα μήπως είναι καλύτερα να σκουπίσω πρώτα το δάπεδο με σκούπα να φύγει η σκόνη (εχω την εντύπωση ότι κάτι επεσε και γέμισε το χωρο σκόνη) και μετά να ρίξει νερό, αλλά αυτή συνέχιζε να πετάει νερό με δύναμη.

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:42
   Σύνδεσμος

   .

   Για να σου απαντήσω, θα πρέπει να ξέρω αν επέστρεψε ο γιός σου από το εξωτερικό. Απελευθερωτικό μου φαίνεται, αλλά θέλω να ξέρω που θα βασιστώ για να απαντήσω σωστά.

   • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:00
    Σύνδεσμος

    Ναι!!Ηρθε . Ολα καλά!!!! Λίγο κουρασμένος βέβαια και πολύ αδυνατισμένος!!!

    • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:58
     Σύνδεσμος

     Αφού δεν είχε τη μαμά του να του μαγειρεύει, αλλά αυτό διορθώνεται. Μόλις πάρει τα πάνω του λοιπόν θα ξαναβρεις την ηρεμία σου. Φαίνεται ότι γύρισε, διότι τώρα τελευταία βλέπεις πολλά απελευθερωτικά όνειρα, όπως ένα απ’ αυτά είναι κι αυτό. Από τη μία έχεις τη δυνατότητα εσύ και τα συναισθήματά σου να μπαίνετε βαθιά, ελεύθερα σε ένα δίκτυο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Δηλαδή μπορείς πάλι να ζήσεις άνετα τη ζωή που έχεις στερηθεί τόσο καιρό, να γυρίσεις στα προγράμματά σου, ενώ όσο εσύ είσαι απασχολημένη με τις ασχολίες σου η ψυχή σου θα καθαρίσει. Είδες ότι είναι άγνωστο, διότι αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες. Δεν βρίσκεσαι ακόμη στο σημείο να αναγνωρίσεις ότι είναι αυτό. 2-3 παστίτσια και μουσακάδες να φτιάξεις το παιδί θα είναι όπως ήταν και μπορεί πάλι να ξεκουραστεί. Ευτυχώς γύρισε ζωντανός και υγιής. Αυτό έχει σημασία, ώστε με τον καιρό να βρεις πάλι την παλιά σου ηρεμία.

 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 10:45
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου σήμερα ότι πούλησα ένα ζευγάρι σκουλαρήκια, τα οποία είχαν κρύσταλους σβαρόσκι, σε μια άγνωστη κοπέλα και της είπα να μe πληρώσει ότι νόμιζε ότι ήταν η αξία τους. Παρόμοια σκουλαρίκια έχει η κόρη μου. Μου έδωσε σαράντα ευρώ. Τα πήρα και πήγα να βρω την κόρη μου. Την βρήκα να πηγαίνει βόλτα ένα κατσικάκι. Επειδή όμως ήταν σε εσωτερικό χώρο και το κατσικάκι είχε κάνει κουτσουλιές, βρωμούσε το μέρος απάισια και της είπα ότι έπρεπε να το βγάλει έξω. Ευχαριστώ.

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:41
   Σύνδεσμος

   .

   Τι ηλικία έχει η κόρη σου;

 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 10:28
  Σύνδεσμος

  Καλημερα,ειδα οτι καθισα στο ιδιο τραπεζι με εκεινο που μου αρεσει και με μια κοπελα(που δεν θυμαμαι πια ειναι) και ειδα οτι κρατουσε ενα παλιο κινιτο και προσεξα οτι ειχε 3 συνομιλιες που η τελευτεα ηταν η δικη μου και με ειχε με το ονομα ελπιδουλα(στην πραγματικοτητα με λενε ελπιδα) σε μια στιγμη σηκοθηκε και περιφεροταν και οταν εφυγε η κοπελα και εμεινα μονη μου ηρθε και και καθηςε ξανα μαζι μου,μιλουσαμε αλλα οχι τοσο ανετα μπορω να πω και σε καποιες περιπτωσεις σαν να ειχε εμποδια μπροστα μας και δεν εβλεπα καθαρα το προςωπο του και σε μια στιγμη τον αγγιξα στο μπρασο του χεριου του και φορουσε ασπρι μπλουζα

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:40
   Σύνδεσμος

   .

   ο Ελπιδούλα είναι χαιδευτικό του ονόματος σου. Κάποιος άνδρας μπορεί να σε πει με αυτόν τον τρόπο όταν τον ενδιαφέρεις σαν κάτι γλυκό. Δεν σου άλλαξε το όνομα, το γλύκανε, το έκανε πιο τρυφερό. Η κοπέλα αντικαθιστά εσένα, σαν όνειρο αντικατάστασης για να είστε μαζί. Όταν έφυγε η κοπέλα είδες ότι υπήρχαν εμπόδια, δεν ήταν άνετος μαζί σου και δεν έβλεπες το πρόσωπό του καλά, ενώ όταν ήταν η κοπέλα παρούσα, αυτό γινόταν πιο εύκολα. Αυτό γίνεται για να έχεις την ελπίδα στην πραγματικότητα να γίνει δικός σου ή να τον κατακτήσεις. Κακώς του έπιασες το χέρι. Ευτυχώς που υπήρχαν δυσκολίες και εμπόδια σε όλη αυτή την προσπάθεια. Αν τα έσπασες όλα αυτά και πέρασες εμπόδια και δυσκολίες, στην πραγματικότητα θα κάνεις κάτι και θα τα χαλάσεις όλα μέσα στην προσπάθεια κατάκτησής του.

   • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:49
    Σύνδεσμος

    Δηλαδη νεκτρια μου το οτι δεν τον εβλεπα καθαρα και δεν μιλουσαμε τοσο ανετα σημενει οτι μπορει να ειμαστε μαζι;

    • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:54
     Σύνδεσμος

     Μου τα χάλασες στο τέλος που έπιασες το μπράτσο του και φοβάμαι ότι κάτι που θα κάνεις στο τέλος θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Δηλαδή, όλη η προσπάθεια μπορεί να πάει χαμένη. Πρόσεξέ το αυτό!!!

 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 09:51
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι ήθελα να αγοράσω ένα σουτιέν που είχε σιδερένιες μπανέλες και στην πλάτη. Όμως μαζί με το σουτιέν υπήρχε και ένα δερμάτινο κρεμασμένο δίπλα. Το κόψιμο του ήταν μοντέρνο, ασύμμετρο. Όταν το είδα σκέφτηκα ότι δεν το θέλω, κ ότι ήθελα να αγοράσω το σουτιέν μόνο. Όταν δοκίμασα το δερμάτινο μου πήγαινε πολύ, με κολάκευε κι έτσι αγόρασα αυτό στο τέλος. Οι τύποι που τα πουλούσαν δεν είχαν μαγαζί, ήταν κάτι σαν τιμή ευκαιρίας ας πούμε, τελευταία κομμάτια. Και όντως στην ντουλάπα μόνο αυτά τα 2 θυμάμαι κρεμασμένα. Ευχαριστώ!

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:30
   Σύνδεσμος

   .

   Το όνειρο δείχνει ότι πολλές φορές ζητάμε κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν δίδουμε την ευκαιρία σε κάτι άλλο να δούμε πόσο μας ταιριάζει. Είδες ότι το δερμάτινο σου πήγαινε καλύτερα κι αυτό πήρες τελικά. Άρα, θα λες θέλω ένα σουτιέν, αλλά όχι συγκεκριμένα αυτό, αλλά όποιο μου πηγαίνει, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς ή να βρεθείς προ εκπλήξεως όταν τελικά αγοράσεις το άλλο. Είναι το θέμα ακριβώς που ασχολούμαι στο άρθρο μου φραγμοί του σύμπαντος.

 • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 18:09
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλησπερα!! Εγειναν τα βαφτισια του παιδιου μου κ ολα ηταν τελια!!! Σε ευχαριστω για ολα παντα να σαι καλα κοριτσι μου!!!!…. Επαψα να φοβαμαι συνεχως χωρις λογο, κ ο νεκρος ισως να ενοουσε αυτο που ειχα μεσα μου ηταν σαν να ημουν αρωστη να ειχα παθει καταθλιψη σαν να με πατησε το τρενο χαλια…. Κ ναι τα σκυλια δεν ειναι παντα εχθρος παρα πολυ ωραια ερμηνια ετσι οπως τα λες ειναι…..

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 18:51
   Σύνδεσμος

   Στο είχα πει. Δεν το χάρηκες. Ήσουν χάλια. Η ελεύθερία λείπει όταν κάτι ψυχολογικό μας βαραίνει. Ναι, ήθελα να πιστεύω ότι η ξαδέρφη σου θα είναι καλά και αναφέρεται στη ψυχολογία σου. Αν δεν υπήρχε το άτομο αυτό θα ήταν καλύτερα. Θα πήγαινε το μυαλό μας εκεί και θα σε ηρεμούσα. Αλλά έπρεπε να επαληθευτούν τα λόγια του νεκρού. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο. Όπως και να εχει να το χαίρεσαι, πολύχρονο να είναι το παιδάκι σου.

 • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 17:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Δεν μπορώ να δω τις απαντήσεις σε όνειρα, τι μπορώ να κάνω; (εκτός από τα κλικ στις διαφημίσεις)

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 18:00
   Σύνδεσμος

   Όταν φτιάξουν τα οικονομικά της σελίδας θα μπορέσουν να αποκατασταθούν και τα λειτουργικά της προβλήματα. Μόλις με ενημέρωσε ο διαχειριστής ότι ανταποκριθήκατε όλοι με επιτυχία στο κάλεσμά μας και έχετε φτιάξει σε λίγες μέρες κάπως τα οικονομικά της σελίδας. Αν συνεχιστεί αυτό για πολύ καιρό δεν θα κλείσει. Σας ευχαριστεί γι’ αυτό. Τελικά, δεν είναι πια διασωληνωμένη, αναπνέει, αλλά δεν βγήκε ακόμη από την εντατική. Δεν θα σταματήσετε όμως εδώ. Αν θέλετε να βλέπετε σωστά τη σελίδα και τις απαντήσεις ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Έτσι θα είναι 100% λειτουργική σε όλους, γιατί θα μπορούν να πληρωθούν τα έξοδα των συντηρητών και των τεχνικών της, μόνο με το πάτημα του κουμπιού των διαφημίσεων. Αν το κάνεις αυτό Ελένη εντατικά, θα βλέπεις μια χαρά τις απαντήσεις μου. Μόνο αυτό πρέπει να κάνεις, τίποτα άλλο. Αυτό ισχύει για όλους σας.

   • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 19:17
    Σύνδεσμος

    Έγινε!

 • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 16:25
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα..ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα σπιτι..οχι δικο μου…χτυπυσε η πορτα και μια απο οτι καταλαβα εμενα για καπιο διαστημα εκει..πηγα για να ανοιξω…περασα απο ενα σκοτινο διαδρομο και η πορτα απ οτι παρατηρησα ειχε ενα τζαμακι ψηλα το οποιο ηταν σπασμενο…Την πορτα μου τηχτυπουσε μια κυρια ονοματη Μαρια μου ειπε οτι εχει ενα φακελο να μου δωσε και οτι πρεπει να παρουσιαστο για μαθηματα αεραμηνας…εγω αρνηθηκα λεγωντας οτι εγω δεν μενω μονιμα σε αυτο το σπιτι και οτι ετοιμαζουμε να φυγω..και ετσι αρνηθηκα να το παρω

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:24
   Σύνδεσμος

   .

   Πολύ σωστά έπραξες. Αυτός ο φάκελος δεν είναι για σένα, αλλά για τον κάτοικο αυτού του σπιτιού. Υπήρχε σκοτεινιά και το τζαμάκι ήταν σπασμένο. Άρα, μπορεί να ήταν μια παγίδα ή μια πλάνη που η ψυχή σου αντιλήφθηκε. Η σωστή συμπεριφορά πολλές φορές έιναι το καλύτερο δώρο που δίνουμε στον εαυτό μας, έστω και στο όνειρο, για να συνεχίσει να υπάρχει και να γλιτώνει πολλές ταλαιπωρίες. Εϋγε!!!

 • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 15:07
  Σύνδεσμος

  Tο πλυντήριο στο όνειρο είναι καλό σημάδι;

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 18:55
   Σύνδεσμος

   Αυτό δεν μου λέει τίποτα. Θα μου πεις το όνειρο με λίγα λόγια πώς το είδες και θα βγάλω ερμηνεία.

 • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 14:16
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι τσακωνομουν με την μητερα μου παρα πολυ ασχημα,σε σημειο που ενιοθα οτι την μισουσα…

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:20
   Σύνδεσμος

   .

   Η μητέρα εδώ συμβολικά θα μπορούσε να είναι αυτή που σε καθοδηγεί, η συνείδηση, η μοίρα σου, το πεπρωμένο σου ή ο ίδιος σου ο εαυτός. Είναι σαν να τα βάζεις με τη μοίρα σου αλληγορικά. Σαν να την μισείς για κάτι που δεν σου έκανε ή κάτι που σου έδωσε και δεν το αντέχεις. Κυριολεκτικά, θα μπορούσε να είναι η ίδια σου η μητέρα, αλλά δεν νομίζω να έχετε τέτοια σχέση, ώστε να ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης, αλληγορικά μπορεί να είναι η πεθερά σου, αν δεν έχετε καλές σχέσεις μεταξύ σας.

 • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 12:09
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  ήθελα να σας ρωτήσω,τον χειμώνα που πέρασε έβλεπα τακτικά στον ύπνο μου οτι ήμουν στο εξωτερικό. Τι σημασία μπορεί να έχει κάτι τέτοιο;

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:15
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι επαναλαμβανόμενο όνειρο. Δες για τα όνειρα αυτά στα είδη ονείρων.

 • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 12:05
  Σύνδεσμος

  γεια σας. ειδα οτι εβλεπα ενα λογαριασμο ενος γνωστου μου στο φαισμπουκ και εβλεπα μια φωτογραφια του η οποια δεν ειχε αρεσει σε -46 ατομα και αρεσει σε -6 ατομα. ετσι ηταν οι αριθμοι.τι σημαινει;

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   .

   Έχω κάνει ένα λάθος σε παλαιότερα όνειρα με τον αριθμό 6. Το έξι συμβολίζει τις 6 μερες της δημιουργίας. Αν τον βλέπεις ερωτικά σημαίνει ότι είναι μια δημιουργική σχέση, έχει προοπτικές, αν όχι, είναι χρήσιμος σαν φίλος, αλλά δεν είναι πολύ δημοφιλής. Δεν αρέσει σε πολλούς.

 • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 10:27
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι ήμουν φοιτήτρια και έμενα σε φοιτητική εστία με μια κοπέλα, με την οποία και ερωτοτροπούσα. Μετά εξαφανίστηκε αυτή, και στο δωμάτιο ήταν αυτός που αγαπάω. Κάναμε στα ψεύτικα το ζευγάρι. Ανέβηκε αυτός σε ένα ποδήλατο, κι εγώ σε ένα καρότσι, πίσω από το ποδήλατο. Κρατούσα μια κούκλα, τυλιγμένη και την είχα σαν μωρό. Περνούσαμε από τους δρόμους της πόλης, και μπήκαμε με το ποδήλατο στο μαγαζί του (έχει ένα καφέ μπαρ). Εκεί μας είδαν κάποιοι και γελούσαν, όχι κοροϊδευτικά όμως. Κάποιος του λέει “Δεν σε πιστεύω ρε φίλε”. Η μόνη που δεν γελούσε ήταν η πρώην του. Φεύγοντας πάλι με το ποδήλατο, τον ρωτάω “Γιατί παριστάνουμε το ζευγάρι, για να ζηλέψει η πρώην σου?”, και απάντα “Για να καταλάβει πως δεν πονάω άλλο γι αυτήν”. Τον ρωτάω “Την ξεπέρασες”, λέει “Ναι”. Μετά βρεθήκαμε να περπατάμε σαν ζευγάρι στον δρόμο χρόνια μετά, είχαμε κι ένα γιο περίπου 5 χρονών. Πέσαμε πάνω στην πρώην του, ήταν με έναν άνδρα κι έναν γιο, αυτός που αγαπάω ταραγμένος πήρε τον γιο της κι άρχισε να τον ταρακουνά. Η πρώην του, έχει το ίδιο όνομα με μένα.

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 19:10
   Σύνδεσμος

   .

   Σε σέρνει από πίσω του λέει αυτό το όνειρο. Ενώ είναι μόνος του σου δίνει ελπίδες χωρίς να σε αποκαρδιώνει και όλα είναι ψεύτικα. Αυτό μοιάζει σαν να ερωτοτροπείς με κάτι ανώμαλο. Αυτό το όνειρο είναι πιο ξεκάθαρο. Είναι επαγγελματίας του χάντμπολ μου είχες πει σε άλλο όνειρο. Έχει και μπαρ; Τέλος πάντων, το όνειρο δείχνει ότι δεν υπάρχει προοπτική τελικά να γίνετε ζευγάρι. Όμως, αν είσαι διορατικό άτομο, αυτό ισχύει. Πιστεύω ότι δεν την έχει ξεπεράσει κατά βάθος. Αν ξέρει από σχέσεις. Αν είχε κάποτε δεσμό με κάποια, γιατί δεν τα φτιάχνει μαζί σου; Μήπως του αρέσεις επειδή έχετε με εκείνη το ίδιο όνομα; Επειδή είσαι το υποκατάστατό της στην καρδιά του; Μήπως γι’ αυτό σου λέει τέτοια κοπλιμέντα; Μήπως τρέφει εκείνη τη σχέση με εσένα; Αυτό φοβάμαι ότι λέει το όνειρο αυτό.

 • Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 στο 10:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Παρασκευή βράδυ είδα δυο όνειρά. Θα σας τα πω σε δύο μηνύματα λοιπόν. Στο ένα είδα ότι ήμουν ξανά μαθήτρια και πήγαινα στο παλιό μου σχολείο. Νόμιζα ότι θα αργήσω, αλλά τελικά το όνειρο μου έλεγε ότι δεν θα συμβεί αυτό. Το περίεργο όμως είναι ότι ο δρόμος που περπατούσα ήταν γεμάτος (συγγνώμη που θα το πω) σκατα. Προσπαθούσα να τα αποφύγω αλλά τα πατούσα. Ξαφνικά βρέθηκα στο δωμάτιο μου όπου μπήκαν δύο άντρες από την μπαλκονόπορτα για να μας βαψουν το σπίτι. Τον έναν τον ήξερα. Το περίεργο όμως ήταν ότι κ εκεί είχε σκατα που κολλούσαν στα πόδια μου κ πήγα να τα πλύνω. Μετά από λίγο ήταν πεντακάθαρα. Τι σημαίνει;

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 19:17
   Σύνδεσμος

   .

   Εδώ τα περιτώματα δεν έχουν καλή ερμηνεία, διότι τα απέφευγες. Είναι κάτι βλαβερό λοιπόν ή αν έχει την εξήγηση του πλούτου, δηλώνει ότι σε φοβίζει. Αυτό δείχνει λοιπόν ότι ενώ μια κατάσταση δεν σου αρέσει την δέχεσαι και μετά απαλλάσσεσαι απ’ αυτή. Αυτό το κάνεις από΄τη στιγμή που ανακαινίζεις αλληγορικά την ψυχή σου. Είναι σαν να κάνεις βάψιμο στο σπίτι. Ο ένας μπογιατζής είναι αλληγορικά ο κόσμος που γνωρίζεις, όσα θες να φυλάξεις το παρελθόν σου, όσα έχεις ζήσει και τα τακτοποιεί με τέτοιο τρόπο σαν να βάφει το σπίτι. Ο άλλος μπογιατζής είναι το μέλλον και όσα θα φέρει αυτό σε σένα.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 17:58
  Σύνδεσμος

  Τι είναι να σου λένε ότι είσαι πολύ ομορφη?

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 18:04
   Σύνδεσμος

   Ήμουν κάπου, φορούσα ένα όμορφο φόρεμα και είχα πάλι σγουρά μαλλιά, κι αυτός που αγπαάω με κοίταζε και με θαύμαζε, σαν να είχε χαζέψει. Την άλλη μέρα στο όνειρο, μου λέει “χθες ήσουν πολύ όμορφη, πραγματικά υπέροχη”.

   • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 19:12
    Σύνδεσμος

    Πολύ φοβάμαι ότι είναι όνειρο αυθυποβολής ή επιθυμίας ή σου το έχει πει κάποτε και το κράτησε το υποσυνείδητο.

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 20:21
   Σύνδεσμος

   Ήθελα να πω στο ίδιο όνειρο, πέρασε μια μέρα και μου έιπε αυτό.

   • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 20:23
    Σύνδεσμος

    Έπρεπε να γράψω κάτι για να δω την σελίδα σωστά, μου έχει πει οτι είμαι υπέροχη.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 17:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα!Ονειρευτηκα οτι κοιταξα την ωρα στο ρολοι και μου εδειχνε 16.59 και αμεσως μετα 17.00 και σκεφτομουν οτι εφτασε πεντε η ωρα και θα ξυπνησω απογευμα;Συνηθως δεν ονειρευομαι την ωρα στο ρολοι γι’αυτο ρωταω εαν σημαινει κατι.Ευχαριστω.

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 19:22
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι συνειδητό όνειρο, χωρίς ερμηνεία. Μόνο αν ήθελες να πας κάπου στις 5 είναι όνειρο αφύπνισης.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 15:34
  Σύνδεσμος

  Τωρα τελευταία ένιωθα να μην πηγαίνει κάτι καλα, ένιωθα να εχω απομάκρυνθει λίγο απο τον θεό
  Το καλοκαιρι που ήρθα Ελλάδα ζήτησα την θεία μου να μου φέρει ενα κομποσκοίνι γιατι ειχα χάσει το δικό μου πριν μερικά χρονια. Και πήρα μαζι μου οταν ξανα έφυγα κάτι εικόνες με τον Χριστο και την Παναγία απο το παλιό μου δωμάτιο.

  Σήμερα Σάββατο μέσημερι θυμήθηκα οτι ειδα και ενα αλλο όνειρο το πρωι, ήταν μικρό βέβαια
  Ειδα έναν ιερέα μεγάλος σε ηλικία ντυμένος στα άσπρα με έναν πολυ μεγάλο Σταύρο, ήταν και άλλα άτομα απο διπλα μου και μάλλον βρισκόμουν σε εκκλησία
  Προσευχόταν αλλα δεν θυμάμαι τι έλεγε η μάλλον δεν μιλούσε πολυ καθαρά..δεν θυμάμαι.
  Την ωρα που προσευχόταν σκέφτηκα οτι τωρα ειναι όλα καλα αφού κρατάει τον Σταύρο. Στεκοταν ακριβός μπροστά μου ενα βήμα μακριά μου.
  Ήταν όμως κάπως θολό το όνειρο
  Τωρα το μεσημέρι που σκεφτομουνα το ξανα θυμήθηκα

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 10:04
   Σύνδεσμος

   .

   Το όνειρο αφορά ένα πολύ μακρινό μέλλον, γι’ αυτό ήταν θαμπό. Μετά από ένα λειτουργικό όνειρο ή την παρέλευση του χρόνου που ξεπερνά τα 3 χρόνια, είναι πέρα απ’ αυτά, θα επαληθευτεί.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Ένα όνειρο που είχα δει πιο παλιά στον ύπνο μου, είδα ότι ήμουν μπροστά σε μια λεμονιά κ έκοψα ένα μεγάλο λεμόνι. Μετά όμως άφησα το λεμόνι και πήρα κάτι πορτοκάλια που ήταν δίπλα-ίσως 3 στον αριθμό. Ευχαριστώ.

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 10:10
   Σύνδεσμος

   .

   Τα πολλά λεμόνια δεν είναι καλό όνειρο. Παλιά το μπέρδευα με τον γάμο που είναι τα άνθη λεμονιάς, αλλά ένας δρόμος στρωμένος με λεμόνια είναι μια μεγάλη αναποδιά. Μια μικρή ξινίλα είναι το ένα λεμόνι. Κρύβει και σαν υποσυνείδητο μήνυμα την μοναξιά, διότι το μόνι, γίνεται μόνη. Το λε είναι άρθρο μιας άλλης γλώσσας, που για το υποσυνειδητο είναι άρθρο, που δεν ξεχωρίζει σε γαλλικό ή ελληνικό. Όπως και το μόνι γίνεται σαν φθόγγος μόνη. Άρα, αφήνεις την μοναξιά σου για μια ολοκληρωμένη ευτυχία. Το πόρτο είναι το λιμάνι σε άλλη γλώσσα. Και το κάλι γίνεται καλή άρα αναφέρεται σε ένα καλό λιμάνι, στο οποίο θα συμμετέχει όλη σου η προσωπικότητα.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 12:37
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.Είδα σήμερα μία κυρία συνονόματη η οποία πριν αρκετό καιρό μου είχε προσφέρει μία θέση εργασίας αλλά επειδή εγώ τότε είχα δουλειά είχα αρνηθεί ευγενικά.Μία φορά την είχα δει στην πραγματικότητα όλη και όλη,δεν έχουμε καν επαφές.Είδα λοιπόν ότι ήμασταν στην κουζίνα και μου έλεγε ότι υπήρχε μία δουλειά στην οποία θα πληρώνομαι πολύ καλά(μερικές χιλιάδες ευρώ δηλαδή) και δεν πρέπει να φύγω από εκεί γιατί θέλουν σταθερούς υπαλλήλους και σοβαρούς.Επίσης μου είπε ότι θα πρέπει να κοιμάμαι και με κάποιους για να τα πάω καλά(ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ), και ότι και αυτή το κάνει. Εντωμεταξύ εγώ της είπα ότι δεν κάνω τέτοια και μου είπε ότι είμαι ”παιδί”.Στην πραγματικότητα ούτε και αυτή είναι τέτοιος χαρακτήρας.Τι σημαίνει το όνειρο;

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 10:19
   Σύνδεσμος

   .

   Το υποσυνείδητο προσπαθεί με ένα δικό του τρόπο να τη συχαθεί για να δικαιολογήσει την άρνηση αυτής της δουλειάς που σου προσέφερε. Κάνει λοιπόν μια δική του αξιολόγηση για να μην νιώσεις τύψεις που αρνήθηκες μια καλή θέση.

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:07
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα.Δεν είναι αυτό.Αρχικά εγώ δεν έγραψα πουθενά για ”καλή θέση”που το είδες;Στο όνειρο υποτίθεται ήταν.Και δεύτερον έγραψα ότι είχα δουλειά τότε,δεν γινόταν να την παρατήσω για να αλλάξω.Δεν έχει καμία σχέση με τύψεις.Μήπως δείχνει ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος άνθρωπος σαν αυτήν, με πρόταση δουλειάς;

   • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:42
    Σύνδεσμος

    Αυτό θα ίσχυε αν δεν είχε αυτό το χαρακτήρα. Πάντως, πρόσεξε αν βρεθεί κάτι άλλο θα μπορούσε να μην είναι τόσο καθαρό. Να είναι κάτι προειδοποιητικό. Τα όνειρα είναι πολυπλευρα. Τα ελέγχεις από διάφορες πλευρές. Δεν είναι μονόπλευρα να σου πω αυτό πράγματι ισχύει. Πρέπει να υπάρχει έμπνευση σε κάποιο άτομο για να το πετύχω ακριβώς και δυστυχώς δεν υπάρχει για όλα τα άτομα εξίσου.

    • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 12:53
     Σύνδεσμος

     Τι εννοείς όταν λες ότι μπορεί να είναι μην είναι τόσο ”καθαρό”;
     (ίσως αυτό σε βοηθήσει:το όνειρο αυτό εκτυλίχθηκε στην κουζίνα μου, όχι στην κουζίνα π.χ. του πατρικού μου για να αφορά το παρελθόν και τις τύψεις που είπες.Ελπίζω αυτό να σε βοηθάει κάπως)

     • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 13:06
      Σύνδεσμος

      Δεν ήξερα ότι άλλαξες σπίτι. Όμως έχεις μάθει από ονειρομαντική. Επειδή το άτομο αυτό αναφέρεται στο παρελθόν υπέθεσα ότι αυτό αφορά. Επειδή δεν ήταν καθαροί οι σκοποί. Ήταν αυτό που κατάλαβες, πώς να στο πω, σου έλεγε να το κάνεις, ότι το κάνει κι αυτή, θεώρησα ότι αφού δεν ισχύει η πρώτη ερμηνεία σε προειδοποιεί πώς αν βρεθεί μια νέα δουλειά θα πρέπει να ερευνήσεις πόσο τίμια είναι.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Ήμουν στην παιδική χαρά με την μάνα μου και εκεί μου φώναξε ή θεία μου ή Γιαννα και μου είπε μην φιλας το παιδί μου γιατί μπορεί να κολλήσει μικρόβια(δεν έχει παιδιά). Μετά μπήκαμε σε ένα αεροπλάνο και είχα θυμώσει για αυτό που μου είπε πριν και άρχισα να φωνάζω. προσγειώθηκε βγήκε όλος ο κόσμος και μού λέει ή θεία μου ή Ειρήνη σκασε. Μου έδωσε ή μάνα μου μερικά χρυσαφικά και ενώ θυμομουν να τις τα δώσω μου έπεσαν και χάθηκαν. Δεν ξέρω πως μετά τα κρατούσα στο χέρι μου αλλά δεν τα έδωσα. Κατεβηκα μετά από το αεροπλάνο και λέω δεν ξανά έρθω διακοπές εδώ αφού ήμουν στενοχωρημένη και δίπλα από μένα υπήρχε ένα νυφικό σκισμένο και σε άθλια κατάσταση γεμάτο λάσπες σε ένα χωράφι.

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:08
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι ένα όνειρο γεμάτο αποτυχίες και αναποδιές. Θα περάσεις δύσκολες στιγμές και στεναχώριες. Είναι κακό να μας εγκαταλείπει η ειρήνη. Είναι κακό μια κοπέλα να χάνει χρυσαφικά. Το νυφικό το σχισμένο είναι καλό σημάδι, αλλά μέσα στο χωράφι γίνεται κακός οιωνός. Αν είσαι αρραβωνιασμένη ή έχεις σχέση υπάρχει φόβος να ματαιωθεί ο γάμος σου ή να χαλάσει ένα συνοικέσιο. Πρόσεξε καλά να αλλάξεις ημερομηνία γάμου αν σκέφτεσαι αυτό τον καιρό να παντρευτείς.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια, αν θυμάστε εγω μένω στο εξωτερικό εδω και 5 χρονια.
  Στο ονειρο ειδα τωρα μια φίλη μου να ειναι μαζι μου στην Ελλάδα, ήμασταν μέσα σε ενα αυτοκινητο με τον πρώην μου απο Ελλάδα και κάτι αλλο άτομα τα οποία δεν θυμάμαι ουτε ποσά ήταν, δυο τρία πιστεύω ήμασταν πάντως μεγάλη παρέα.
  Ο πρώην μου καθόταν στο τιμόνι η φίλη μου απο πίσω και εγω ακριβός απο διπλα της. Θυμάμαι βάζαμε δυνατα μουσική να παίξει και κάποια στιγμή ήμασταν έξω απο το αυτοκινητο και ο πρώην μου ειπε κάτι που με νευρίασε, δεν θυμάμαι τι,
  και του του γρατσουνισα το αυτοκινητο με ενα μικρό μαχαιράκι όπως μπαίναμε μέσα στο αυτοκινητο και η φίλη μου γέλασε.
  Ο πρώην μου δεν το είδε. Ήταν αρκετά μεγάλη γρατσουνια.

  Στην πραγματικότητα δεν έχουμε αλλο επαφή ουτε ήμαστε μαλωμένοι, γενικά δεν ασχολούμε αλλο. Το ονειρο το ειδα Σάββατο πρωι.

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 11:11
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι κάτι που θα ήθελες στην πραγματικότητα να κάνεις σ’ αυτόν. Είναι κριτικό όνειρο. Στο όνειρο κάνεις κάτι, στην πραγματικότητα δεν θα το έκανες ποτέ, αλλά το τολμάς στο όνειρο προς τέρψη σου.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 09:44
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν σε μια παραλία, και ήρθε ένας ανεμοστρόβιλος, εγώ κι ένας άγνωστος κατεβήκαμε στις σκάλες ενός κτιρίου, προς το υπόγειο για να προστατευτούμε και μείναμε εκεί μέχρι να διαλυθεί ο ανεμοστρόβιλος. Μετά αυτός άρχισε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει. Βρέθηκα ξανά στην παραλία, αυτή την φορά με αυτόν που αγαπάω. Αγκαλιαστήκαμε για να μην μας πάρει ο ανεμοστρόβιλος. Αφού διαλύθηκε, χωρίς να καταστρέψει τίποτα, αυτός που αγαπάω με κοίταζε και χαμογελούσε, ένιωθε ευτυχισμένος που με έσωσε. Μια φωνή μέσα μου έλεγε να μην αμφιβάλλω ότι μ’ αγαπάει, μου το επιβεβαίωσε και κάποιος αυτό (στο όνειρο πάντα), μετά αυτός που αγαπάω είχε ένα πιάτο με βρασμένο ρύζι.

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 19:01
   Σύνδεσμος

   Αν δεν είναι επιθυμία ή σιχασιά να φας ρύζι δηλώνει ότι κάτι καλό να περιμένεις απ’ αυτόν που αγαπάς. Είναι κακό να σε σώσει αυτός σαν αγαπημένος, αλλά είναι καλό στο όνειρο να σε σώσει φιλικά. Αυτό δείχνει καθαρά ότι τρέφει προς το παρόν φιλικά αισθήματα για σένα, βάσει του ονείρου αυτού. Όμως, το ρύζι κάτι δείχνει, κάτι που αργότερα θα εξελιχθεί με άλλο τρόπο. πάντως, θα σε σώσει. Το όνειρο αν έχεις ανέβει επίπεδο ή είσαι από τα διορατικά άτομα εξελίσσεται σε τόσο μεγάλο βαθμό που αν έχεις ανέβει επίπεδο και βλέπεις την αλήθεια, κάθε άλλο παρά φιλικά είναι τα αισθήματά του για σένα.

   • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 20:36
    Σύνδεσμος

    Μου αρέσει το ρύζι, αλλά όταν κοιμήθηκα δεν είχα επιθυμία να φάω. Πως θα καταλάβω αν είμαι διορατικό άτομο ή αν έχω ανέβει επίπεδο?

    • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 09:41
     Σύνδεσμος

     Αυτό θα το καταλάβεις από τη ζωή αν γίνουν τα πράγματα ακριβώς όπως τα είδες στο όνειρο. Να είναι κοινή και αμοιβαία η επιθυμία και από τις δύο πλευρές κ.λ.π.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 09:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι πήγα σε ένα νησί. Εκεί με κάλεσαν σε ένα δικαστήριο, γιατί είχα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αυτόν που μένει στο νησί, τον κόκορα. Εγώ ήθελα να τον αφήσω και αυτός δεν με άφηνε. Πήγα σε ένα λόφο, στο υπαίθριο δικαστήριο. Κρατούσα στο χέρι έναν δίσκο βινυλίου. Λέω σε μερικές γυναίκες που ήταν εκεί “Ωραία, παντρευτήκαμε και δεν τα βρήκαμε, τώρα γιατί δεν μ’ αφήνει να φύγω?”. Έρχεται μια παλιά μου συμμαθήτρια από το λύκειο, η Βαρβάρα έγκυος, περίμενε αγόρι, χάρηκα πολύ που την είδα (έχω να την δω πολλά χρόνια, δεν κάναμε παρέα μαζί). Λέω στην Βαρβάρα, τα ίδια, και μετά της δείχνω τον δίσκο και της λέω “Μου ζήτησαν να φέρω τον δίσκο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί, αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μου άφησε ο πατέρας μου” (έτσι είναι στην πραγματικότητα). Σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερα που έβγαλα την θήκη από τον δίσκο και την έκρυψα, γιατί είχα γράψει πάνω το όνομα αυτού που αγαπάω. Ο κόκορας, ήταν μαζί με τους μάρτυρες του, όλοι άνδρες και συσκέπτονταν με τον δικαστή. Ακούω την φωνή του δικαστή να με ρωτά “Από τότε που παντρευτήκατε μείνατε μαζί?”, Λέω “Όχι”, μετά ρωτά “Τον αγαπάτε” (τον κόκορα), λέω “όχι αγαπάω κάποιον άλλο που δεν χρειάζεται να ξέρετε ποιος είναι”. Δεν ήθελα να πω το όνομα του για να μην μπλέξει. Πήγα πιο πέρα και βλέπω μερικούς κρατούμενους με πορτοκαλί φόρμες. Ένας με ρώτησε τι συμβαίνει, και τους έλεγα γιατί με έφερε στο δικαστήριο. Να πω ότι με τον κόκορα δεν έχω επικοινωνία, και δεν έχω πια κανένα ενδιαφέρον γι αυτόν, ευχαριστώ.

  • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 09:56
   Σύνδεσμος

   Ήταν κι αυτός που αγαπάω εκεί, άκουσε τι έλεγαν στην σύσκεψη, και μετά έφυγε.

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:47
   Σύνδεσμος

   .

   Αυτό δηλώνει ότι έκανες μια δίκη μέσα σου και σκέφτηκες καλά τι θέλεις, πήρες αποφάσεις και ξέρεις πια τι θέλεις. Δεν έπρεπε να πεις το όνομα αυτού που αγαπάς, είναι κακό. Καλό είναι, ότι απαλλάχτηκες απ’ αυτόν. Αυτό δηλώνει και το όνειρο αυτό. Αφού τον παντρεύτηκες, υποδηλώνει ότι δεν θα τον παντρευτείς στην πραγματικότητα. Επειδή ουσιαστικά δεν τον ήθελες ποτέ, ούτε επιφανειακά δεν είδες θρησκευτικό γάμο. Κάτι άλλο ζητάς. Ο δίσκος βινυλίου, το cd, σημαίνει ότι πρέπει να ελέγξουμε μια κατάσταση ως το τέρμα για να πάρουμε μια απόφαση. Σου δίνει λίγο ακόμη περιθώριο γι’ αυτό. Να το σκεφτείς καλά. Το βινύλιο εδώ συμβολίζει την διαίσθησή μας. Αν ο δίσκος παίζει καλά, είναι καιρός για σωστές αποφάσεις και ειδικά όταν είναι ερωτικό το τραγούδι. Όταν δεν παίζει, είναι χαλασμένο το cd player δηλώνει ότι δεν είναι καιρός για σωστές αποφάσεις. Και όταν παίζει με γαργάρες γλου γλου δηλώνει ότι ακουγόμαστε σαν χαλασμένος δίσκος έτσι όπως σκεφτόμαστε. Όταν γυρίζει χωρίς να παίζει τραγούδι, δηλώνει ότι κάνουμε τα ίδια και τα ίδια και δεν κάνουμε κάτι ουσιαστικό.Σαν να κάνεις κύκλους γύρω από ένα θέμα χωρίς να προχωράς μπροστά. Το ίδιο ισχύει κι όταν κόλλησε ο δίσκος. Πρέπει να είμαστε πιο συγχρονισμένοι με τη διαίσθησή μας. Όμως, όταν απλά τον δεις δηλώνει ότι έχεις την ανάγκη να χαρείς, να ευθυμήσεις, είναι πραγματική επιθυμία, που σε κάνει να πατήσεις το κουμπί. Όμως εδώ ο δίσκος δεν δηλώνει τίποτα απ’ όλα αυτά. Είναι αυτό που σε συνδέει με τον πατέρα σου. Εκείνον που σε στήριζε. Τον φυλάς σαν κόρη οφθαλμού. Δεν άκουσες ένα συγκεκριμένο τραγούδι, δεν ήταν χαλασμένος. Ήταν η σωστή κίνηση να φυλάξεις κάτι που σου ανήκει, κάτι από εκείνον. Σαν να σου λέει ότι βρίσκεται κοντά σου με το δικό του τρόπο αλληγορικά. Άρα, ό,τι κι αν κάνεις το κάνεις μεθοδευμένα, με τη σκέψη ότι κάτι που είναι δικό μου το φυλάω. Το θέμα είναι ότι εδώ τακτοποίησες τα πάντα με τον πιο σωστό τρόπο και βαδίζεις περισσότερο έτοιμη για όσα σου φέρει η ζωή. Τώρα ξέρεις ότι ο κόκορας δεν σου ανήκει, ότι κάτι άλλο θέλεις, άρα, το όνειρο δείχνει μια αλήθεια ότι κάτι άλλο θέλεις. Όταν γίνει αληθινά αμοιβαίο, όταν ανέβει πνευματικό επίπεδο αυτή η σκέψη, ίσως πεις το όνομά του και ακουστεί μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής σου. Όχι όμως τώρα. Αφού ήταν παρών σ’ αυτό το γάμο, δηλώνει ότι τον αφορά. Δεν έπρεπε να μεινει όμως. Όλα είναι ανοικτά για να προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις. Το θέμα όμως είναι ότι δεν ξέρουμε πως σε βλέπει εκείνος.

   • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 14:12
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ, ίσως φοβάται κάτι, την τελευταία εβδομάδα άρχισε να μου λέει “θέλω να είσαι χαρούμενη”, “θέλω να είσαι ευτυχισμένη”, κι ότι του αρέσει που με έχει κάνει τόσο πολύ δημιουργική, και ότι μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό, τι να πω δεν ξέρω.

    • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 17:34
     Σύνδεσμος

     Εκεί είναι που πρέπει να του πεις, με θαυμάζεις σαν άνθρωπο ή με θέλεις στη ζωή σου; Αν ισχύει το δεύτερο, θα την ομορφαίνω συνέχεια. Θα έχεις την ευκαιρία να με θαυμάζεις συνέχεια. Αν ήμουν εγώ, θα τον έκανα να φανερωθεί Μαρία. Έχω τον τρόπο μου. Το θάρρος δεν μου λείπει, αλλά η ευκαιρία. Π.χ. αφού μου δείχνεις έκδηλο το ενδιαφέρον τι μας εμποδίζει να είμαστε μαζί; Ή τώρα ή ποτέ θα το πεις. Τι περιμένεις; Να σε αδειάσει; Πόσο καιρό θα τον περιμένεις; Περιμένοντας αυτόν, μπορεί να χάσεις την ευκαιρία να γεμίσεις την ζωή σου με κάποιον άλλο που θα είναι πιο εκδηλωτικός. Αν τον θέλεις και σε θέλει πρέπει να είστε μαζί. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου πρέπει να παύουν. Να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Συμφωνείς; Τι σε εμποδίζει να του μιλήσεις;

     • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 18:40
      Σύνδεσμος

      Δεν τον περιμένω ακριβώς, έχω γνωρίσει κι άλλους, αλλά οι περισσότεροι το γυρνάν στο σεξουαλικό, και τους ξαποστέλνω, αυτούς, έχω βγει με κανα δυο.

      • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 18:42
       Σύνδεσμος

       Μάλιστα, αυτό είναι ευχάριστο. Τότε λοιπόν κάνε όπως σε φωτίσει ο θεός. Μπορεί να σου μιλήσει κι αυτός.

 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 01:52
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλησπερα! Οκ θα το κανω αυτο που λες κ γω ενωεις αφτα με τα ρουχα που διαφημιζει πανω πανω κ οτι αλλο βγαζει αν καταλαβα καλα?.

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:29
   Σύνδεσμος

   Καλά κατάλαβες. Ο,τιδήποτε υπάρχει που δεν αφορά τον ονειροκρίτη μας και σε παραπέμπει σε άλλες σελίδες π.χ. βρεφικά είδη, τηλεφωνία, ρούχα, παπούτσια, ταξίδια, φροντιστήρια κ.λ.π. Μέσα σ’ αυτά υπολογίζονται και οι διαφημίσεις της google που είναι με κόκκινους τίτλους.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 20:48
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου!! Να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια για τις ερμηνεύσεις σου!!!!! Εγω και ο πρώην άντρας μου Γιάννης, είμαστε και παλι μαζι! Δεν θα γίνει γάμος, γιατι δεν πήγε να υπογράψει ποτε. Σευχαριστω πολυ για όλα!!

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 20:52
   Σύνδεσμος

   Στο είπα. Σεπτέμβρης, κοντεύει. Εκεί κοντα δεν σου είπα ότι θα γίνει; Φαινόταν. Αρα, για να μην υπογράψει σ΄ αγαπούσε. Είναι σαν να έγινε γάμος. Θεωρείσαι παντρεμένη. Καλή συνέχεια λοιπόν και να προσέχεις!!! Μια χάρη, πάτησε μερικά κλικ στις διαφημίσεις για το καλό της σελίδας που σε βοήθησε.

   • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 08:16
    Σύνδεσμος

    Ξερεις τι με προβληματίζει; Η γλαςτρα Το αλεξανδρινό και το τάμα με τα στέφανα! Και μετα η φίλη μου που με είχε δει να παντρεύομαι…λίγο περίεργα όλα αυτά !Ναι αμε!! Αμέτρητα!! Που ειναι οι διαφημίσεις;;

    • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 08:27
     Σύνδεσμος

     Πάτησα κλικ σε 2 μεσιτικές έτεριες και σε μια διαφήμιση για ενα ξενοδοχείο , δεν μου έβγαζε αλλα, θα πατήσω και όταν ξυπνήσω !!

     • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:59
      Σύνδεσμος

      Δεν χρειάζεται να πατήσεις πολλά, κι ό,τι υπάρχει. Κι ένα είναι αρκετό. Αν πατούσαν όλοι από ένα θα σωζόταν η σελίδα. Αυτή ήταν η απάντηση του αρμόδιου στο μήνυμα που μου έστειλε. Το κάτι επιπλέον από τον καθένα, είναι μια μεγαλύτερη προσπάθεια για κάτι καλύτερο, για το τέλειο. Αυτό το κάνει όποιος θέλει κι αγαπά τη σελίδα. Δεν το απαιτούμε από κανέναν. Είναι στη δική του θέληση να πατάει περισσότερα. Γι’ αυτό γράφω τη λέξη τουλάχιστον ένα στις ερμηνείες μου. Το παραπάνω είναι στην κρίση του καθενός. Κατάλαβες τώρα; Όταν βγεις και ξαναμπείς στη σελίδα, ανανεώνονται οι διαφημίσεις. Μπαίνουν συνέχεια καινούριες.

    • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 17:44
     Σύνδεσμος

     Το Αλεξανδρινό είναι το λουλούδι των Χριστουγέννων που δηλώνει ότι κάτι γεννιέται. θυμάσαι που είδες την Ρόδο και σου είπα ότι είναι ο Παράδεισος; Ο Πλούταρχος που είχες δει είναι ο Γιάννης σου. Όλα τώρα ξεκαθαρίζουν. Η φίλη σου που σε είδε να παντρεύεσαι είναι η επιθυμία της να σε δει αποκατεστημένη. Όλα σου τα όνειρα βγαίνουν. Καλό είναι που έγινε έτσι, ώστε να έχουν τα παιδιά ξανά τον πατέρα τους, να βρεις την ηρεμία σου και να αφοσιωθείς σ’ αυτά και τη δουλειά σου. Όλα καλά λοιπόν για σένα. Σε σένα επιτεύχθη ο σκοπός της σελίδας μας.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 19:15
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και πάλι.Το να γεμίζω μία λευκή κόλλα Α4 με αγγλικές λέξεις κυρίως και λίγες ελληνικές που δεν τις θυμάμαι και η μόνη λέξη που θυμάμαι είναι η λέξη seduce, ποια είναι η ερμηνεία του;Ήταν μαζί μου και μία κοπέλα η Μαρίλια που δεν έχουμε στην πραγματικότητα επαφές.Και αυτή έκανε το ίδιο με μένα,ήταν δίπλα μου στο όνειρο.

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 19:22
   Σύνδεσμος

   .

   Όπως έχω ξαναπεί κάθε λέξη το υποσυνείδητο την αναγνωρίζει αναγραμματισμένα, ανάποδα ή με τον περίεργο τρόπο το πρώτο και το τελευταίο γράμμα να είναι τα ίδια και τα υπόλοιπα μπερδεμένα. Εδώ στη λέξη αυτή κρύβεται ένας δούκας και μια δούκισσα το seduce= ducese και το duce= δουκας. Άρα, είναι κάτι βασιλικό. Η Μαρία είναι η Παναγία και το ήλια είναι ο ήλιος. Η Παναγιά που λάμπει σαν τον ήλιο. Όμως, επειδή το όνειρο αφορά το μέλλον και πρέπει να δεις ένα λειτουργικό θα είναι πιο ξεκάθαρο την επόμενη φορά. Γι΄αυτό, ήταν γραμμένο στα αγγλικά. Το υποσυνείδητο δεν λαμβάνει υπόψη του ορθογραφία, είναι φθογγικό το σύστημα.

   • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 19:31
    Σύνδεσμος

    Το seduce όμως σαν λέξη σημαίνει αποπλανώ,ξελογιάζω..

    • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 19:36
     Σύνδεσμος

     Μπορεί να είναι παραπλανητικό. Επίσης, μπορεί να ισχύει αυτό που έχω πει ή σε σύγκριση με το υπόλοιπο κείμενο να βγαίνει άλλο νόημα. Γι’ αυτό σου έχω πει ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Όπως είπα, το υποσυνείδητο εξετάζει κάθε λέξη από πολλές πλευρές. Μετά από ένα λειτουργικό όνειρο θα ακολουθήσει το καθαρό, και τότε θα φανεί ποια είναι η αλήθεια, όχι τώρα.

     • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 19:43
      Σύνδεσμος

      Α ναι είχα δει και πριν λίγο καιρό μία γυναίκα η οποία μου τραγουδούσε το ‘She’ του Elvis Costello.Σημαίνει κάτι; Να πω ότι δεν υπήρχε εξωτερικό ερέθισμα και το τραγούδι μετά το έψαξα και βρήκα πως λέγεται και ποιος το τραγουδάει.Θεωρείται από τα κλασσικά ερωτικά τραγούδια.

      • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 19:59
       Σύνδεσμος

       Το γνωρίζω, θεωρείται αγαπημένο και είναι από τα πιο αισθησιακά τραγούδια όλων των εποχών. Είναι όνειρο ζωής να το χορέψω με κάποιον. Με συγκίνησες! Παρόμοιο είναι αυτό!

       https://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw

       Έπρεπε να στο τραγουδήσει άνδρας όμως, θα έπαιρνε βραβείο. Δείχνει μια ένωση με τον εαυτό σου αυτό τον καιρό αν είσαι στρέιτ. Είναι καιρός μοναξιάς. Επίσης, μ’ αυτό μπορεί να βραβευτεί μια ομοφυλόφιλη. Αν είσαι δεσμευμένη όμως, δείχνει ότι δεν είσαι τόσο δεμένη με το σύντροφό σου και πρέπει να κάνεις κάτι το γρηγορότερο γι’ αυτό.
       Δεν ξέρω όμως τη μετάφραση. Δες εσύ αν ξέρεις αγγλικά, ίσως εντοπίσεις κάτι παραπάνω.

       • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 20:33
        Σύνδεσμος

        Καιρός μοναξιάς είναι χρόνια τώρα Νεκταρία.Στρειτ είμαι ναι.Είναι όντως τόσο άσχημο όνειρο; Δες εδώ την μετάφραση: http://lyricstranslate.com/el/she-ayti.html

        • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 20:39
         Σύνδεσμος

         Κανονικά το τραγουδάει άνδρας και αναφέρεται στην αγαπημένη του. Όμως, όταν προσέξεις τα λόγια αναφέρεται στον εαυτό σου. Σαν να τα λες για εκείνον. Προς το παρόν, συνεχίζεται η μοναξιά, αλλά πάντα πρέπει να ελπίζεις. Δεν είναι παντοτινή.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 16:22
  Σύνδεσμος

  Ειδα να μπαινω στο σπιτι μου μετα απο μια εξοδο ! Εκει βρηκα εναν τεραστιο φουρνο μικροκυμματων .. ανοιγοντας ομως την πορτα του διαπιστωσα οτι ο εσωτερικος του χωρος ηταν παρα πολυ μικρος σε αντιθεση με την εξωτερικη του εμφανιση ! Και εβαλα λιγο φαγητο (δεν θυμαμαι τι φαγητο αλλα θυμαμαι οτι ηταν κοκκινιστο και ελεφρυ σαν φαγητο μαλιστα ) σε ενα πιατο και το εβαλα μεσα να δω εαν χωραει και αν δουλευει σωστα! Χωρουσε το πιατο ισα ισα.. και δουλευε νορμαλ.. και οταν διαπισωσα πως ολα νορμαλ ηρεμισα… αλλα αναρωτιωμουν πως η μανα μου επελεξε να κανει μια αγορα σε ενα τετοιο υπερμεγεθες αντικειμενο το οποιο πανω απο ολα δεν το ειχαμε αναγκη σαν νυκοκοιριο !!!! Δεν θυμαμαι παραπανω λεπτομεριες

  Να ενημερωσω … οτι 1.δεν υπαρχει ουτε επιθυμια ουτε ελειψη για την οικιακη αυτη συσκευη 2. Δεν κοιμηθηκα πυτε ξυπνησα με καποια αισθηση πεινας!!!

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 17:29
   Σύνδεσμος

   .
   Είναι βαθύ και λησμονημένο όνειρο. Ο εαυτός σου προσπαθεί κάτι να ετοιμάσει αλλά το κάνει με υπερβολικό τρόπο. Αυτό΄σε κάνει να αντιδράς. Άρα, λειτουργείς με εσένα, χωρίς εσένα.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 13:37
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας! Απόψε είδα στον ύπνο μου ότι θα πήγαινα για δουλειά , σε ένα μπαράκι, σε μια πόλη που μένει η μητέρα μου με άλλες 2 κοπέλες. Θα με έπαιρναν για λατζέρα ή σερβιτόρα, δε ξέρω ακριβως αλλα εγω μετάνιωσα κι ενω είχα πάει σε αυτό το μπαράκι και περιμενα δεν ήθελα να δουλέψω, σκεφτομουν όμως ότι αν το πω τελευταία στιγμή θα δημιουργήσω αναστάτωση. Τότε είδα να έρχεται η Βασιλική, μια απο τις τρεις μας για να πιασει δουλεια και της το εόπα. Αυτή μου απάντησε να μη με απασχολεί δε πειράζει και θα το μεταφέρει στον εργοδότη. Επέστρεψε στο τραπεζάκι που καθόμουν και μου είπε εντάξει και μου έδωσε και χρήματα σε επιταγή, σαν αποζημίωση , αν και δε θα δούλευα. Η επιταγή εμοιαζε με απόδειξη μεγάλη απο σουπερ μαρκετ και πάνω πάνω έγραφε ποσό αλλά μπορατά είχε το -. Νομιζω έγραφε -320 . Εγω ευχαριστήθηκα αν και δεν κατάλαβα το λόγο που πήρα την επιταγή. Υποτίθεται είχε το (-) επειδή το ποσο αυτό θα αφαιρούνταν απο κάποιες οφειλές μου.
  Μετά είδα να κάθομαι με τη γιαγιά μου, που ζει σε άλλη πόλη κι αυτή, μαζί μου , έξω απο αυτό το μπαράκι, σε ένα τραπέζι και απέναντι μας σε άλλο τραπέζι ήρθε και κάθισε η ξαδέλφη μου η Φωτεινή με 2 φίλες της. Αυτή μένει στην ίδια πόλη με μένα και στη πραγματικότητα δεν τη πολυσυμπαθώ. Φορούσαν και οι 3 λευκά ρούχα και νομίζω η Φωτεινή λευκά και κόκκινα , Τη φωναξα με χαρά χαιρετίζοντας την απο μακριά και αυτή το ανταπέδωσε.
  Η δουλεια μου δεν έχει καμιά σχεση με μπαράκι και ούτε ήθελα ποτε να δουλέψω εκεί.

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 13:53
   Σύνδεσμος

   .
   Το μπαρ δείχνει ένα άτομο της νύχτας αλληγορικά ατρόμητο και δυνατό που αντέχει να προσφέρει ένα ποτό στα ίδια του τα συναισθήματα, ώστε να ευφραίνονται απ’ αυτό, αλλά παράλληλα να ακούει τα προβλήματα των θαμώνων και να τους δίνει λύσεις. Εδώ οι θαμώνες είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος. Η μητέρα σου εδώ είναι η προσωπικότητά σου, η συνείδηση και οι δύο φίλες η ψυχή και το πνεύμα αντίστοιχα που σε στηρίζουν στην προσπάθεια αυτή. Να τα βρεις με τον εαυτό σου, να τον βοηθήσεις και παράλληλα να ευφρανθεί και παράλληλα να ψυχαγωγηθεί, διότι στα μπαράκια βάζουν μουσική. Βέβαια, στο μπαράκι αυτό για το καλό σου, αλληγορικά, πρέπει να απαγορεύεται το κάπνισμα. Το -320 είναι θετικό στο όνειρο, διότι αν σου έλεγε 320 θα ήταν προστιθέμενο βάρος. Άρα, δηλώνει ότι ξελαφρώνεις και βρίσκεις την ηρεμία σου. Το καλό είναι ότι δεν δούλεψες τελικα, διότι δεν είχες αυτή την ανάγκη. Τα έχεις βρει αυτόματα με τον εαυτό σου και δεν χρειαζόταν επ’ ουδενί λόγο να γίνει αυτή η διαδικασία μέσα σου, διότι θα ήταν άσκοπη. Άρα, πολύ γρήγορα θα τα βρεις με τον εαυτό σου και έξω από το μπαρ, σε ένα ασφαλές μέρος θα έρθεις κοντα με τον εαυτό σου με μια φωτεινή πλευρά της ζωής και μια βασιλική τύχη να σε συντροφεύει. Αυτό΄θα καμαρώσει ένα άτομο που σε λατρεύει πολύ και θα σου δώσει την ευχή της, η γιαγιά σου.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 13:04
  Σύνδεσμος

  γεια σας ειδα μια αγνωστη κοπελα που μου ειναι αγνωστη και στην πραγματικοτητα να καπνιζει τσιγαρο.τι σημαινει;

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 13:12
   Σύνδεσμος

   . Το όνειρο αυτό δείχνει ότι δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ώρες ώρες και φτάνεις στο σημείο να μην ελέγχεις τι κάνεις. Αυτό σε εξωθεί στα άκρα και όταν το συνειδητοποιήσεις στεναχωριέσαι, λες ήμουν εγώ. Όχι κάποια άλλη.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 12:12
  Σύνδεσμος

  ειδα στο ονειρο μου οτι βρισκομουν σε μια σπηλια και ξαπλωνα σε ενα καναπε και η σπηλια δεν ηταν εντελως σκοτεινη μπορουσα να δω και ψηλα στην εισοδο της που δεν υπηρχε τροπος να κατεβεις ή να ανεβεισ στην σπηλια βρισκοταν αυτος που μου αρεσει και μου πεταξε ενα κοκκινο χαρτι δεν εγραφε τπτ πανω, το πηρα και το τσαλακωσα με το ενα μου χερι.τι σημαινει;

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 12:33
   Σύνδεσμος

   ..
   Το όνειρό σου δηλώνει ότι χώνεσαι πολύ βαθιά, αλλά είσαι και άτομο που ελέγχεις την κατάσταση. Πολύ γρήγορα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση μ’ αυτόν που σου αρέσει και θα ξέρεις τι πορεία θα πάρεις.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 12:10
  Σύνδεσμος

  Ήμουν σε ένα αμάξι με άλλες τρεις γυναίκες γνωστές μάλλον αλλά δεν τις θυμάμαι. Πηγαίναμε για ένα ραντεβού με τΜυρωνα Στρατη. Εγώ ήμουν πολύ χαρούμενη που θα έκανα κάτι με αυτόν όχι γιατί είναι τραγουδιστής (δεν μαρεσει) αλλά θα συναντιομουν με άντρα. Όμως δεν ήμουν ωραία ντυμένη, τα παπούτσια ήταν διαφορετικά και της λέω πάμε να αλλάξω αλλά εκείνη δεν ήθελε. Τελικά δεν βρέθηκα με τον Μυρωνας αλλά πήγα σε γενέθλια της θείας μου της Ευαγγέλιας(έχουν περάσει) .

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 13:03
   Σύνδεσμος

   . Το όνειρο σημαίνει ότι τίποτα δεν κάνεις που δεν το μελετάς και δεν σου αρέσει. Περιμένεις να φανεί κάτι καλό, να ακούσεις μια καλή είδηση. Ενώ θέλεις τόσο πολύ να κάνεις μια σχέση, στο βάθος επιλέγεις ή περιμένεις το κάτι καλύτερο.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 11:15
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα μεταξύ υπνου και ξυπνιου ότι κρατουσα ενα χρυσό ρόδι. Το άνοιξα στην μεση και ειχε μερικά σπυριά μεσα, δεν ήταν γεμάτο όμως. Αργότερα το είδα γεμάτο με κοκκινα σπυριά. Ευχαριστώ.

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 11:22
   Σύνδεσμος

   .
   Όποιος θυμάται εκείνη την ώρα τα όνειρά του που πάει να τον πάρει ο ύπνος βλέπει μεγάλες αλήθειες. Αυτό το όνειρο κανονικά θα έπρεπε να βραβευτεί. Όμως το εμποδίζει ένα σημείο: Αν είναι χρυσό το ρόδι, πρέπει να είναι χρυσός και ο καρπός μέσα. Αν είναι κανονικό το ρόδι, πρέπει και τα σπόρια μέσα να είναι κανονικά, όχι χρυσά. Αυτό δείχνει στην περίπτωσή σου, όχι ένα λάθος, αλλά ένα θαύμα. Ότι μια χρυσή τύχη μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο θαύμα, να ζωντανέψει ο καρπός και να είναι για φάγωμα. Άρα, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Κάτι νεκρό στα χέρια σου θα πάρει ζωή και θα γευτείς αυτόν τον καρπό.

   • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 11:31
    Σύνδεσμος

    Σ ευχαριστώ πολύ, μου δίνει δύναμη μια τέτοια ερμηνεία. Θα μπορούσε να είναι σχετικό με οποιονδήποτε τομέα της ζωής μου; .

    • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 11:39
     Σύνδεσμος

     Περισσότερο αφορά την υγεία, την γονιμότητα και την ομορφιά, αλληγορικά αφορά τον αισθηματικό τομέα. Όχι, κάτι άλλο δυστυχώς δεν αφορά.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 09:08
  Σύνδεσμος

  Να σημειωσω θέλω , πως εριξα και νερό μέσα στο δοχείο και έμεινε ένα μείγμα καθαρο τελικά και έβαλα και ελιές μέσα.

 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 08:21
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, απόψε είδα πως ήθελα να φτιαξω παστες ελιές. Είχα ένα δοχείο γυάλινο και το γεμισα με αλάτι -πολυ αλάτι καθαρό και μετά εριξα ξύδι και το αλάτι διαλύθηκε.

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 09:43
   Σύνδεσμος

   .

   Ανήκει στα αλχημικά όνειρα. Όμως, να ξέρεις ότι το ξύδι με το αλάτι είναι καλό καθαριστικό στην πραγματικότητα για βρώμικες επιφάνειες, όμως μπαίνουν κι άλλοι συνδυασμοί. Άρα, δοκιμάζεις τρόπους καθαρισμού της ψυχής σου κι ως φαίνεται τα καταφέρνεις. Οι ελιές είναι το έναυσμα για να το κάνεις εδώ και δεν έχουν ερμηνεία.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 17:34
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια αυτο με το καντιλακι κ το αλο με τα σκυλια τα εχεις δει? Περιμενω απαντηση σου οποτε μπωρεις! Να σου κανω κ μια αλη ερωτηση σχετικα με τον πεθαμενο κ αυτα που μου ειπε,μπωρει να ενωει κ μενα επιδη δεν ειμαι κ τοσο καλα κ εχω διαφορα στο μιαλο μου οτι δεν ειμαι ελευθερη ψυχολογικα αυτο τον καιρο??

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 10:35
   Σύνδεσμος

   Τίποτα δεν αποκλείεται.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 15:34
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Χθες είδα κάτι μπερδεμένο. Εγώ ήμουν σταθερή κ όλοι οι υπόλοιποι άλλαξαν μορφές. Ξεκίνησε βλέποντας εμένα κ τον πρώην σύζυγο μου να πηγαίνουμε μαζί για μια συνέντευξη για δουλειά (στη πραγματικότητα αυτός είναι άνεργος 6 χρόνια) η οποία ήταν για το δημόσιο της Γαλλίας (είχαμε πάει γαμήλιο ταξίδι). Αφού κάναμε τη συνέντευξη μας ενημερώσαν ότι την πήραμε τη δουλειά κ να πηγαίναμε την επόμενη στις 12.30 να ξεκινήσουμε. Εμείς την επόμενη πήγαμε για καφέ κ ο σύζυγος είχε αλλάξει σε έναν άγνωστο για μένα άντρα μαύρο (στο όνειρο εξακολουθούν να είναι ο σύζυγος) κ χάσαμε την ώρα κ ξαφνικά του λέω “πήγε 2 πάει κ η δουλειά) κ έφυγα. Βρέθηκα σε ένα άγνωστο κτήριο σα πανεπιστήμιο και με τη μητέρα μου κ ψάχναμε ένα αμφιθέατρο τότε κακοί εμφανιζόταν με όπλα κ εμείς αλλάξαμε αίθουσες για να μη μας δουν. Φτάσαμε σε μια μεγάλη άδεια με ξύλινο πάτωμα κ ολη η μια πλευρά τζάμια κ ισόγεια. Πήγα κ είδα πως τα τζάμια είχαν λουκέτα αλλά ήταν σπασμένα κ έτσι άνοιξα ένα παράθυρο κ της φωναξα να βγει πρώτη κ να πάει να βάλει μπροστά ένα μηχανάκι κ θα έβγαινα κ γω. Πήγε έβαλε μπροστά ένα γαλάζιο παπί κ έτρεξα κ Γ από πίσω κ ανέβηκα κ φύγαμε αλλά ξαφνικά εγώ οδηγουσα το μηχανάκι κ ήμουν κ πίσω συνεπιβατης. Να πω πως ούτε εγώ ούτε η μητέρα μου οδηγούμε η ξέρουμε να οδηγήσουμε μηχανάκι. Εκεί ξύπνησα καθώς έμπαινα σε ένα μεγάλο δρόμο. Οι οπλισμενοι ήταν με κοστούμια μαύρ επίσημα.

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 17:38
   Σύνδεσμος

   .
   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι σε βασανίζει πολύ το παρελθόν. Όσα έχεις ζήσει σου έχουν κοστίσει την ψυχική σου υγεία. Τα σπασμένα λουκέτα, τα τζάμια δείχνουν ότι έχει παραβιαστεί αυτή η κατάσταση, σου έχει κλέψει όλα τα κομμάτια της ψυχής και ενώ το έχεις ξεπεράσει δεν μπορείς να σκεφτείς ότι θα μπορούσες να μείνεις εκεί περισσότερο. Φεύγεις με όση αξιοπρέπεια σου έχει απομείνει. Η μόνη αληθινή ένωση ήταν στο γαμήλιο ταξίδι. Εκεί πέρασες καλά. Από εκεί και πέρα αρχίζει το δράμα.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 14:10
  Σύνδεσμος

  Ένα άγνωστο κτήριο με 8 ορόφους τι είναι;

  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 10:46
   Σύνδεσμος

   Είναι η μελλοντική τελειότητα και ισορροπία της ψυχής σου. Ειδικά, αν κατοικούσες στον όγδοο όροφο το όνειρο θα έπρεπε να πάρει βραβείο, αλλά δεν αναφέρεις αν είσαι περαστική.

   Το 8 είναι στα όνειρα ο τέλειος αριθμός. Το 8 είναι ο αριθμός της τελειότητας, συμβολίζει το άπειρο. Είναι ο αριθμός της ισορροπίας και της κοσμικής τάξης, σύμφωνα με τους Αιγυπτίους.
   Το 8 συμβολίζει την επιφανειακή προσκόλληση στο καλό, ενώ κατά βάθος δεν είμαστε τόσο καλοί όσο δείχνουμε. Επίσης, το 8 είναι ο αριθμός της δύναμης και της εξουσίας. Είναι ο αριθμός των ανθρώπων που φιλοδοξούν να φτάσουν πολύ ψηλά. Είναι το σύμβολο της αγάπης και της φιλίας, της σύνεσης και της σκέψης.
   Είναι ο αριθμός, που σχετίζεται με την ευημερία.
   Επίσης είναι ο αριθμός της ξεκούρασης, αφού είναι μετά την 7η ημέρα της δημιουργίας.
   Οκτώ είναι ο συνολικός αριθμός των τσάκρας του ανθρώπου, όπου τα επτά είναι σε σχέση με το φυσικό σώμα, συν ένα πρόσθετο που αφορά στο αιθερικό σώμα . Αυτό το όγδοο τσάκρα είναι γνωστό ως “το τσάκρα της Ψυχής» ή «το τσάκρα του άστρου”. Θα πρέπει να βρίσκεται περίπου 7 με 10 εκατοστά πάνω από το τσάκρα του στέμματος.
   Ο λωτός συμβολικά αναπαρίσταται με 8 πέταλα σύμφωνα με τους γιόγκι, τα οποία συμβολικά, αντιπροσωπεύουν το κέντρο και τον άξονα του κόσμου.
   Στο Ταρώ, το οκτώ είναι η κάρτα της Δικαιοσύνης ή της Δύναμης. Η Δύναμη συμβολίζει την εσωτερική δύναμη και την αποφασιστικότητα. Αντίστροφα αυτό σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης.
   Το οκτώ είναι το σύμβολο της αρμονίας και της ισορροπίας, συμβολίζει την ικανότητα λήψης αποφάσεων, επίσης συμβολίζει την αφθονία και την εξουσία .
   Στην Κίνα, το 8 εκφράζει το σύνολο του σύμπαντος.
   Ενώ το 888 είναι ο Χριστός.

   Όπως βλέπεις, το 8 είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τον 7ο ουρανό, το οποίο σε οδηγεί στον ονειρικό κόσμο στο θεό.

   • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 13:08
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.Όχι δεν ήμουν περαστική.Μέσα στο κτήριο ήμουν.Αυτά όμως που γράφει το ίντερνετ με μπερδεύουν γιατί από την μία λένε ότι είναι καλό π.χ συμβολίζει την αφθονία και από την άλλη κακό π.χ συμβολίζει την επιφανειακή προσκόλληση στο καλό, ενώ κατά βάθος δεν είμαστε τόσο καλοί όσο δείχνουμε κτλ.

    • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 13:26
     Σύνδεσμος

     .
     Στην δική σου περίπτωση είναι πολύ καλό όνειρο και αφού δεν ήσουν περαστική θα βραβευτεί.

   • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 13:47
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ.Μακάρι.Διαφημίσεις δεν υπάρχουν κάπου για να πατήσω όμως, τι να κάνω;

    • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 17:43
     Σύνδεσμος

     Τώρα θα τις δεις. Επειδή δεν πατούσαμε, δεν είχαν. Τώρα υπάρχουν. Πάνω, στην κορυφή θα δεις μια και δεξιά της σελίδας, θα δεις δύο. Πάτησε μια από τις δύο ή και τις δύο και είμαστε εντάξει. Σώζεται η σελίδα. Να είσαι καλά που ρωτάς. Αν πατήσεις και τις τρεις, ακόμα καλύτερα. Εσύ επιλέγεις. Ένα απλό κλικ είναι και δεν πληρώνεις τίποτα, απλά, δίνεις ανάσα στη σελίδα. Σε βοηθά και την βοηθάς. Αυτό κάνεις.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 12:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, η μητέρα μου βλέπει στο όνειρο, ότι έχει σχέση με τον δάσκαλο που είχε στο δημοτικό και θέλουν να παντρευτούν. Είναι πεθαμένος, και η μητέρα μου ποτέ δεν τον συμπαθούσε γιατί εξαιτίας του μίσησε τα γράμματα και δεν σπούδασε. Την εκνευρίζει πολύ αυτό το όνειρο και δεν θέλει να το βλέπει.

  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 12:26
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι μετά από πολλά χρόνια η ψυχή της τον έχει συγχωρήσει. Άσε τι λέει και τι πιστεύει. Η ψυχή τον έχει συγχωρήσει. Να την πάρει μαζί του αποκλείεται, διότι ήταν μισητό πρόσωπο.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 11:45
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!! Είδα ότι αγορασα ενα καινούριο ξ πολύ όμορφο πορτοφόλι μπεζ χρώμα! Τι σημαίνει?

  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 12:27
   Σύνδεσμος

   Υποδηλώνει ότι ετοιμάζεσαι να κάνεις μια νέα επένδυση. Επειδή ήταν ανοικτόχρωμο να την κάνεις.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 11:38
  Σύνδεσμος

  Καλημεριζω !! ειδα στον υπνο μου ιστους αραχνης ..πολλους και μικρους (αλλα ηταν απο τους ιστους που βγαινουν απο την καθηστεριση της καθαριοτητας ειτε την σκονη ειτε τον καπνο) και ξεκινησα να τα καθαριζω με τα χερια μου για την ακριβεια με τα δακτυλα μου !

  η αληθεια ειναι πως ο ψυχολογικος μου κοσμος ειναι λιγο μπερδεμενος την παρουσα στιγμη ιδιαιτερα οσο αφορα τις προσωπικες σχεσεις..! εκδειλωνει κατι αραγε αυτο το ονειρο σε σχεση με τα προαναφερθεντα ? Ευχαριστω <3

  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 12:33
   Σύνδεσμος

   Υποδηλώνει ότι έχεις αραχνιάσει. Χρειάζεται γενική καθαριότητα. Αλληγορικά εκφράζομαι βέβαια. Δεν είναι μπερδεμένος απλά, αλλά βρώμικος με άλλη έννοια. Άρα, άρχισε άμεσα την τακτοποίηση.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!Είδα στον ύπνο μου ότι μετακόμισα σε καινούριο σπίτι. Το σπίτι ήταν λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, πιο οικονομικό απο αυτό που μένω τώρα και είχε κάτι μεγάλα παράθυρα. Τα παράθυρα ήταν από τη μία σαν καθρέφτης για να μην σε βλέπουν απέξω και καλά αλλά μπορούσες όταν θες να τα ρυθμίσεις για να γίνουν διάφανα και να βλέπεις την θέα. Έτσι εγώ τα ρύθμισα και έιδα μια όμορφη θέα, τον ουρανό με αστέρια και πανσέληνο. Όμως συνειδητοποίησα την επόμενη μέρα το πρωί ότι με το που ξημέρωνε έμπαινε όλο το φως του ήλιου μέσα και με ενοχλούσε. Κοιτάζω την οροφή και ήταν μόνο ξυλόσκεπη και μουσαμάς. Τηλεφωνώ στον πατέρα μου και του το λέω. Εν τω μεταξύ πριν τηλεφωνήσω στον πατέρα μου καθόμουν έξω στην αυλίτσα και μου μιλούσε ένας φίλος στο τηλ λέγοντας μου να προσέχω και απαγγέλοντας μου ερωτικό ποιήμα. Όταν ήρθαν οι δικοί μου να με επισκεφτούν το σπίτι ήταν λες και έφτιαξε από μόνο του, είχε οροφή κανονικά, κάτω πέτρα σαν ψηφιδωτό, η κουζίνα επίσης είχε πέτρα χτιστή και ήταν όλο πολύ όμορφο σπίτι και άρεσε πολύ και στους δικούς μου. Αυτά!

  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:18
   Σύνδεσμος

   Το αυτοκίνητό σας έχει φιμέ τζάμια, δηλαδή απ’ αυτά που βλέπεις εσύ, και δεν σε βλέπουν; Θα μπορούσε να είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα, γι’ αυτό σε ρωτώ. Θέλω να δω αν αποκλείεται αυτή η ερμηνεία.

   • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:36
    Σύνδεσμος

    Οχι καμμία σχέση. Κανονικά ειναι.

    • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:53
     Σύνδεσμος

     Ωραία λοιπόν, το όνειρο δείχνει ότι θέλεις να περνάς απαρατήρητη, ότι θέλεις να ζεις, χωρίς να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου. Είσαι κλειστό άτομο που σου αρέσει να ελέγχεις, αλλά να μην ελέγχεσαι. Αυτόν τον καιρό κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Μοιάζει σαν να έφυγες από ένα σπίτι για να μείνεις σε κάποιο άλλο. Ενώ αντέχεις την παλιά σου ζωή και ελπίζεις να βρεις την αγάπη, σε τυφλώνει το δυνατό φως. Ως φαίνεται έχεις απογοητευτεί από το παρελθόν, κάποιος σε έχει πληγώσει και φοβάσαι να ανοιχτείς ξανά. Ναι, αν δεις τον ήλιο κατάματα θα τυφλωθείς, δεν θα αντέξεις το φως του. Όταν όμως τον δεις αργά- αργά θα συνηθίσεις το φως του. Δεν πρέπει λοιπόν να κοιτάξεις τον ήλιο, αλληγορικά, κατάματα. Αυτή η απομόνωση στο σπίτι επίσης δείχνει ανασφάλεια, σαν να φοβάσαι να βγεις ξανά έξω, σαν να θέλεις να ελέγξεις τα πράγματα από το κατασκοπευτικό σπίτι και όταν τα βρεις καλά να βγεις. Έχεις γίνει επιφυλακτική. Κάπου βγαίνεις δειλά και βλέπεις το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων, όμως δεν ενδίδεις. Αυτό όμως φτιάχνει την ψυχολογία σου και αυτό σε κάνει άλλο άνθρωπο, χαρούμενο, γελαστό, γεμάτο αυτοπεποίθηση. Η ξηλωμένη στέγη υπήρχε πριν βγεις στην αυλή, φαντάσου να βγεις και στο δρόμο τι έχει να γίνει. Άρα, βγες από εκείνο το σπίτι και σκέψου ότι μια αποτυχία δεν είναι παντοτινή. Την επόμενη φορά ίσως να είσαι τυχερή. Δες πώς έφτιαξε αυτόματα το σπίτι όταν σου διάβασε τους ερωτικούς στίχους. Φαντάσου πόσο θα βελτιωθεί όταν σ’ αγκαλιάσει ή προχωρήσει περαιτέρω. Για να γίνει αυτό πρέπει να απομακρυνθείς από το απομονωτήριό σου, διότι όσο μένεις ξηλώνεται η οροφή. Πρέπει να το προλάβεις πριν γίνει ερείπιο και σε πλακώσει. Γι’ αυτό πρέπει να φύγεις από εκεί.

     • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 14:40
      Σύνδεσμος

      Πραγματικά τι τους θες τους ψυχολογους! Πολυ σωστό το ψυχογράφημα…εύγε!

      • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 17:14
       Σύνδεσμος

       Χαίρομαι που σου άρεσε. Είναι η ανάλυση του ονείρου που είδες. Ε, κάτι κάνουν κι αυτοί. Σε βγάζουν με τον τρόπο τους απ’ αυτή την κατάσταση. Εγώ απλά την ανακαλύπτω μέσα από το όνειρο και σε ενημερώνω γι’ αυτό.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 09:49
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλημέρα! Είδα αυτό το περίεργο όνειρο χθες βράδυ..
  Εβλεπα μία αίθουσα όπου μέσα ήμασταν οι συμμαθητές της σχολής μου. Η αίσθηση ήταν σαν να κινούμασταν μέσα σε νερό ή μέσα σε αέρα. Σαν να μην είχαμε βάρος. Αλλά και τα χρώματα που υπήρχαν ήταν λευκό ή ανοιχτό γαλάζιο. Υπήρχε κάποιος ο οποίος μας έδειχνε σε ένα χάρτη ένα μέρος νομίζω ότι ήταν σαν την Πορτογαλία ή Ισπανία και μας έδειχνε ότι είχε πολλές ακτές (πάνω στο χάρτη αυτά) και πόδια σαν της Χαλκιδικής. Σκεφτόμουν ότι αφού έχει περισσότερα πόδια είναι μία ευκαιρία να το επισκεφτώ αυτό το κράτος αφού θα έχει πολλές ακτές για μπάνιο και διακοπές. Μάλιστα πρέπει να ήταν κοντά στο μέρος που βρισκόμασταν γιατί είδα το χώρο έξω από την αίθουσα και ήταν κάτι σαν νησί και το κράτος αυτό ήταν απέναντι. Επίσης μέσα στην αίθουσα υπήρχε και ένα κατάστημα με ρούχα και ήθελα να αγοράσω μία πουκαμίσα λευκή-μπεζ αλλά σαν να με αγνοούσαν ή δεν με εξυπηρέτησαν. Τέλος η δασκάλα μου μου είχε βγάλει ή ξυρίσει τα φρύδια μου και όταν τα είδα ήταν πυκνά μεν αλλά πιο μικρά σαν να ήταν τα μισά σε μήκος και τελείωναν κάπου κοντά στο κέντρο. Μου φάνηκε περίεργο και της λέω είναι ωραίο τώρα αυτό? Και μου είπε μην ανησυχείς και εγώ έτσι τα είχα κάνει σε μένα και ήταν μια χαρά.

  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 09:59
   Σύνδεσμος

   Δες την κατηγορία ονείρων άσχετα όνειρα, εικόνες που δεν δένουν μεταξύ τους στα είδη ονείρων. Ένα τέτοιο όνειρο είδες. Πιστεύω ότι στη δική σου περίπτωση είναι μια προσωρινή σύγχυση του νου, ένα μπλοκάρισμα. Ούτε οι εικόνες δένουν, ούτε το μήνυμα που δίδουν είναι στα πλαίσια της λογικής, αλλά ούτε στη σφαίρα του φανταστικού ανήκει. Άρα, χρειάζεσαι ηρεμία και ξεκούραση.

   • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:26
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία διάβασα την κατηγορία που μου είπες αλλά δεν εντάσσομαι σ αυτή σίγουρα! Έχω πάει διακοπές, είμαι ξεκούραστη και γενικά είμαι χαλαρή. Έχω μία ανησυχία για κάτι που περιμένω αλλά όχι και τόσο σοβαρό. Μάλιστα κοιμάμαι καλά και ειδικά χθες το βράδυ θυμάμαι ότι κοιμήθηκα πολύ ωραία…
    Οπότε?

    • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:35
     Σύνδεσμος

     Είναι όμως αλλόκοτο και πολύ άτοπο. Στο φανταστικό δεν ανήκει, ούτε στο λογικό. Είναι κάτι διαφορετικό. Όταν προσέξεις κάθε σημείο του δεν δένει. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Δεν υπάρχει ερμηνεία. Εγώ αντίθετα βλέπω κουρασμένο ή μπερδεμένο υποσυνείδητο. Είναι περίεργο πως καθρεπτίζεται μέσα σου κάτι άλλο, απ’ αυτό που πραγματικά νιώθεις. Μια λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι όλα αυτά που είδες είναι μια απελευθέρωση, δηλαδή είναι ό,τι έχει απομείνει και φεύγει από πάνω σου. Αυτό ισχύει αν ξύπνησες χαρούμενη και ξεκούραστη. Βγήκαν όλα όσα έχουν μείνει με τέτοια ένταση που δεν ξεχωρίζει αν είναι απελευθερωτικό ή η κατηγορία που σε έχω παραπέμψει. Την απάντηση θα την βρεις μέσα σου, αν μετά την θέαση αυτού του ονείρου νιώθεις να σου προστέθηκε ή να σου αφαιρέθηκε κάποιο βάρος.

     • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:40
      Σύνδεσμος

      ok Νεκταρία ευχαριστώ.Δεν ξέρω να εξηγώ ονειρα οποτε δεκτό αυτο που είπες. Ισως φανει και τις επόμενες ημέρες αν δω όνειρα. Να κανω μία ερώτηση? Απομονωμένα έχεις μία εξήγηση με το τελευταίο σκέλος αυτό με τα φρύδια? Γιατί μου έκανε εντύπωση…

      • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:57
       Σύνδεσμος

       Είπαμε, υποδηλώνει το άτοπο. Είναι δυνατόν να βγεις έξω με μισό φρύδι; Το έκανε ο Χίτλερ με το φαγωμένο μουστάκι. Μοιάζει σαν να μην σε συμβούλεψε σωστά ο εαυτός σου. Σαν να σ’ αφήνει αβοήθητη και σε συμβουλεύει τα ενάντια. Γι’ αυτό είχα πει την πρώτη ερμηνεία. Όμως, όταν όλα αυτά φεύγουν από πάνω σου, σε περιπτωση ενός απελευθερωτικού όνειρου, δείχνει παλιές καταστάσεις που δεν υφίστανται πια. Μπορεί όμως αυτό να γίνει στο μέλλον ξανά. Στο χέρι σου είναι να το αποτρέψεις αυτό, πριν γίνει πληγή. Όλα γίνονται.

 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 09:06
  Σύνδεσμος

  Καλημερα και παλι!
  Να σας μεταφέρω το χθεσινό όνειρό μου. Έχω την αίσθηση, πως αν και βλέπω σκόρπιες ονειρικές εικόνες, όλες έχουν μια κοινή συνισταμένη.
  Είδα πως βρισκόμουν στο σπίτι μου, στην κουζίνα και ήθελα να πλύνω τα μαλιά μου. Ωστόσο, η βρύση έβγαζε νερό καθαρό αλλά με μικρές στιγμιαίες διακοπές. Τα μαλιά μου τα έβρεξα σίγουρα αλλά με ενόχλησε το γεγονός των στιγμιαίων διακοπών. Εκεί στην κουζίνα βρέθηκε ένας καθρέπτης καθαρός και παρατηήρησα τα μαλιά μου, ηταν πολύ ωραία, αν και κάπως διαφορετικά. Διαπίστωσα όμως, οτι ως εικόνα καθρεπτίστηκε ένας πολυ παλίος φίλος, τωρα παντρεμένος, μιας κοπελιάς που βγαίνουμε και ενδιαφέρομαι για αυτήν αλλα είναι λίγο αναποφάστιστη. Εγώ τότε είπα, πως δεν θέλω να είμαι όπως αυτός. Μετά πως βρέθηκα στο μπανιο και έλουσα τα μαλιά μου με καθαρό νερό, αυτην τη φορά η βρύση έτρεχε αδιάκοπα νερό , βρέθηκε και εκεί καθρέπτης και τα μαλιά μου αυτήν τη φορά ήταν ωραία, κανονικά , όπως στην πραγματικότητα.
  Μια δεύτερη εικόνα πως οδηγούσα μηχανακι και κάποιος προσπαθούσε να με προλάβει .. δεν τα κατάφερε.
  Και ένα ωραίο μπλέ σακάκι που εγω προσπαθούσα να το φορέσω αλλά πάνω απο άλλα ρούχα, που όπως ήταν φυσικό δεν μου πήγαινε και σκέφτηκα θέλει άνοιγμα.

  Ευχαριστώ πολύ !

  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 09:45
   Σύνδεσμος

   Η σύνταξη του κειμένου με μπέρδεψε σε ένα σημείο. Θα σου γράψω τι έχω καταλάβει και θα με διορθώσεις αν κάνω λάθος. Λες ότι είναι παντρεμένος μιας κοπελιάς που βγαίνεις. Εννοείς ότι είναι παντρεμένος με τη συγκεκριμένη κοπέλα που βγαίνετε μαζί κι αυτή βρίσκεται σε δίλημμα αν θέλει εσένα ή εκείνον; Κατάλαβα καλά; Αν μου απαντήσεις θα σου δώσω την ερμηνεία.

   • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:02
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα, με αυτο το παιδί ήταν μαζι πριν 14 χρόνια , τωρα αυτος εχει παντρευτει και ζει στο εξωτερικο

    • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:05
     Σύνδεσμος

     Δεν μου το εξήγησες καλά, γι’ αυτο έπρεπε να βεβαιωθώ. Είχε παντρευτεί ποτέ με το παιδί αυτό; Είναι ελεύθερη; Φαντάζομαι ότι είχαν δεσμό μαζί, αλλά τώρα είναι ελεύθερη. Γιατί όμως έχει ενδοιασμούς μαζί σου; Τι την κάνει να απομακρύνεται ή να είναι αναποφάσιστη, εφόσον δεν είναι παντρεμένη μ’ αυτόν; Θα πρέπει να την πλήγωσε τότε και φοβάται να έρθει και μαζί σου. Ο παραλληλισμός μαζί του στο όνειρο οδήγησε εκεί την σκέψη μου. Έτσι είναι;

     • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:21
      Σύνδεσμος

      Γνωρίστηκαν όταν η κοπελια ηταν φοιτήτρια, δεν παντρευτηκαν , είχαν όμως σχεση για 1-2 χρόνια. Εκείνος έχει παντρευτεί και ζει στο εξωτερικό, είναι ξένος. Η κοπελία είναι ελέυθερη , δεν εχει παντρευτεί ποτέ. Δεν θα έλεγα οτι απομακρύνεται, είναι πολυ επιφυλακτικη θα έλεγα γενικά… δεν εμπιστεύεται εύκολα … δεν ανοίγεται έυκολα σε κάτι σοβαρό

      • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:29
       Σύνδεσμος

       Κατάλαβα, θα πρέπει να απογοητεύτηκε τότε απ’ αυτόν και φοβάται να σε εμπιστευτεί. Ας έρθουμε στην ερμηνεία. Στο όνειρο δείχνει ότι πράγματι δεν του μοιάζεις, είσαι άτομο προσγειωμένο, ξέρεις τι θέλεις, την θέλεις και θα την κάνεις ευτυχισμένη. Εμένα με έχεις πείσει. Το δύσκολο είναι πώς θα πείσεις αυτή. Μίλησέ της, εξηγήσε της ότι είσαι διαφορετικός, ότι δεν θα την πληγώσεις. Κάνε την να σε εμπιστευτεί, να νιώσει οικεία μαζί σου. Με τον καιρό θα έρχεται πιο κοντά. Γίνε φίλος μαζί της. Ίσως σαν φίλο να σε εμπιστευτεί. Κάθε μέρα, θα της δείχνεις κομμάτια από τον εαυτό σου, το χαρακτήρα σου, πρέπει να την κάνεις να πιστέψει ξανά. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Το όνειρο λοιπόν δείχνει ότι ερωτικά θα καταφέρεις να την προσεγγίσεις. Λίγο τα επαγγελματικά σου όμως θα παραμείνουν στάσιμα ή θα προχωρούν αργά. Εκεί λίγο τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Κατά τα άλλα με τον σωστό χειρισμό θα τα καταφέρεις.

       • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 10:37
        Σύνδεσμος

        Παρατηρώ, πως τα όνειρα επαναλαμβάνονται με διαφορετικές εικόνες.Προκύπτουν και συμπεράσματα για τον, ή καλύτερα, απο τον κόσμο των ονείρων
        Αν θυμάστε 23 ιουλίου, στην ενότητα γαρύφαλλα, είχατε κάνει μια παρόμοια ερμηνεία.

        Ευχαριστώ πολύ …καλημέρα σας

        • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 11:10
         Σύνδεσμος

         Το ανησυχητικό θα ήταν να είναι διαφορετικές οι καταστάσεις. Αφού μια κατάσταση παραμένει η ίδια, τα όνειρα θα είναι παρόμοια. Φυσικό δεν είναι;

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 16:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Είδα στον ύπνο μου ότι ήθελα να ζητήσω συγνώμη από ένα άτομο το οποίο στην πραγματικότητα με έβλαψε χωρίς ενδοιασμούς και από το οποίο κατάφερα πρόσφατα να απαλλαγώ. Τι να σημαίνει αυτό;; Ευχαριστώ.

  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 09:46
   Σύνδεσμος

   Το αντίθετο είναι. Θέλεις εκείνος να σου ζητήσει συγνώμη για ό,τι σου έχει κάνει.

   • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 19:29
    Σύνδεσμος

    Δικιο εχετε. Κατα βαση θα ήθελα να λάβει την δίκαιη τιμωρία του, γιατί δεν είναι άνθρωπος που θα ζητήσει συγνώμη. Αλλα δεν είναι πολύ πιθανό.

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 15:41
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστω!! Ναι να πας κ να περασεις καλα τωρα που μπωρεις!!!!….

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 15:34
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου τα σκυλια ειναι παντα εχθροι? Ειδα πως προχωρουσα σε ενα δρομο που αριστερα κ δεξια ειναι χωραφι κ στην πραγματικοτητα με ελιες! Ημουν με μια φιλη απο τα παιδικα μου χρονια την λενε Δημητρα κ οπως προχωραγαμε αρχισαν να ερχωντε πεντε εξι σκυλια μεγαλα ασπρα καφε κ ενας λοικος μεγαλος μαυρος κ μου φωναζει η φιλη μου προσεχε ερχωντε κ εγω τρομαξα κ ελεγα να ανεβω ζε καπια ελια δεντρο για να σωθω αλα αφτα ερχοντουσαν ενα ενα κ δεν με πειραζανε κ τελευτεος ο λικος που ουτε κ αυτος με πειραζε κ προχωραγαμε ολοι μαζι! Τι ερμηνεια μπωρει να εχει αφτο παλυ…

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:06
   Σύνδεσμος

   .

   Όχι, υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις να είναι εχθροί. Τις περισσότερες φορές είναι φίλος στο όνειρο και συμβολίζει αλληγορικά το σύντροφό σου. Το όνειρο δείχνει ότι είσαι προστατευμένη από το θεό και δεν σε απειλούν ούτε ασθένειες, ούτε δύσκολες καταστάσεις. Βαδίζεις στον υλικό και δύσκολο κόσμο μας, τρέφεσαι υγιεινά, προσέχεις και ξέρεις να ξεφεύγεις από όλους και όλα με τη σωστή τακτική. Αυτό απομακρύνει τον κίνδυνο μακριά όσο μεγάλος κι αν είναι.

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 15:08
  Σύνδεσμος

  Ελα βρε κοριτσι μου ξερω ποτε γιωρταζεις! Εγω ναι 30 Αυγουστου, κ ναι χωρις καθολου πλακα τωρα θα μαθω κ γω ξανα απ την αρχη!!! Χαχαχα….

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 15:17
   Σύνδεσμος

   Αφού δεν τα έμαθες τότε, θα τα μάθεις τώρα. Λοιπόν, επειδή 30 Αυγούστου θα πάω διακοπές, θα σου ευχηθώ πριν ή μετά τη γιορτή σου, ανάλογα πότε θα το θυμηθώ. Βελτιώνεσαι όμως, μόνο ένα λαθάκι είδα σ’ αυτό το μήνυμα. Κάθε φορά και καλύτερη.

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 14:44
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Ξημερωματα Τετ είδα κάποιον με τον οποίο τα είχαμε παλιά (τώρα ειμαστε φίλοι) σαν να είχα πάει να βρώ το μαγαζί του αλλά δεν ήταν πια εκεί ή ηταν κάτι αλλο (όντως στην πραγματικότητα ειχε ενα μαγαζί κ το έκλεισε). Μετά μας είδα σε ενα αμάξι που οδηγούσε αυτός εγώ σαν να καθόμουν πιο πίσω και τον ακουσα που μου ειπε “θέλεις να κάνουμε πιο πολύ παρέα;” και εγώ σαν να ντράπηκα να του απαντήσω, (και στην πραγματικότητα έτσι ειμαι, δεν εκφράζομαι δεν λεω αυτά που νιώθω) παρόλο που ένιωθα οτι ηθελα να του πώ ναι να κάνουμε…

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 14:59
   Σύνδεσμος

   Αν το έλεγες στο όνειρο αυτό, θα διέλυε η φιλία σας. Μπορείς, αν θες, να το πεις στην πραγματικότητα.

   • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 16:32
    Σύνδεσμος

    Απο τη δική του πλευρά δεν σημαίνει κάτι;; Μηπως μου στέλνει “μήνυμα” ; Ή ειναι δικό μου υποσυνείδητο;;

    • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:08
     Σύνδεσμος

     .

     Αν του έλεγες ναι, θα ερχόσουν ή θα σε καλούσε στο μπροστινό κάθισμα και θα ήταν καλό για σένα. Με το φόβο και την αναμονή χάνεις πολλά. Αυτό ισχύει στο δεύτερο σκέλος του ονείρου με το αυτοκίνητο. Πριν απ’ αυτό, ισχύει η πρώτη απάντηση που έδωσα.

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα ότι με κάποιο τρόπο ήθελα να προσεγγίσω αυτόν που μου αρέσει αλλά δεν μου έδινε σημασία. Δεν ξέρω πως μετά βρέθηκα καθισμένη σε μια πολυθρόνα δίπλα σε μια άγνωστη κι εκινος με ρωτούσε αν έχω κάτι. Δεν απαντησα.

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:14
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να μιλήσει με εκείνη που εννοείται ότι αντικαθιστά εσένα. Στην πραγματικότητα δεν νοιάζεται.

   • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:22
    Σύνδεσμος

    Αν ήταν γνωστή θα σήμαινε το ίδιο; Γιατί πραγματικά δεν θυμάμαι καλά ποια ήταν αυτή. Και είχα μια αίσθηση σαν να τη ξέρω.

    • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:25
     Σύνδεσμος

     Η ίδια εξήγηση είναι, διότι σε αντιπροσωπεύει, γι’ αυτό σου φάνηκε κοιμόμενη γνωστή. Είτε γνωστή, είτε άγνωστη είναι το ίδιο.

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι η μητέρα μου γέννησε, 3 καφέ κουταβάκια νεκρά, τι είναι αυτό?

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 09:58
   Σύνδεσμος

   Αν τα γεννούσε ζωντανά, επειδή πρόκειται για άνθρωπο θα ήταν κάτι άτοπο και κακός οιωνός. Όμως, επειδή ήταν νεκρά η ερμηνεία είναι λίγο πιο καλή.

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 09:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι το δωμάτιο στο σπίτι στο χωριό, ήταν κάτασπρο από το αλεύρι που ήταν παντού, στο κρεβάτι, στα έπιπλα, στο πάτωμα, μέχρι και στο κινητό μου, το σήκωσα από το πάτωμα κι έλεγα “πρέπει να τηλεφωνήσω στο 4546”, ευχαριστώ.

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Έχεις μπει στο Matrix. Δεν ξέρω αν είδες την ταινία που έχει προβάλει η τηλεόραση την Κυριακή στις 9 το βράδυ. Είναι η αναζήτηση της αλήθειας και η δυνατότητα του ατόμου να σώσει την ανθρωπότητα από ένα σύστημα που έχει εγκλωβιστεί. Όλος αυτός ο κίνδυνος είναι το κάτασπρο αλεύρι εδώ. Η προσπάθεια να σώσεις τον κόσμο από το κακό που τον βρήκε φαίνεται στον αριθμό που καλείς. Δεν τον σώζεις η ίδια, αλλά καλείς ενισχύσεις. Αν δεν έχεις δει το Matrix, τότε αυτό το κακό συμβαίνει μέσα σου και ζητάς βοήθεια να σωθείς από μια δύσκολη κατάσταση, απ΄ την οποία δεν μπορείς να απελευθερωθείς μόνη σου.

   • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:37
    Σύνδεσμος

    Την ταινία την είχα δει πριν χρόνια, δεν την είδα ξανά από τότε. Μερικές φορές νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα αδιέξοδο.

    • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:40
     Σύνδεσμος

     Τότε στην δική σου περίπτωση ισχύει το δεύτερο σκέλος της απάντησής μου.

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 00:50
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου διαβασα την απαντηση σου κ σιμφωνω ευαγγελιο εχω δει δυο φορες στον υπνο μου αφτη τωρα κ αλη μια πριν χρονια κ μετα απο το ονειρο τοτε εφερα τουμπες με το αμαξι μου αλα ηταν διαφορετικο το τοτε ονειρο.. Θελω να μου πεις κ για το αλλο που εχω γραψει πιο κατω με το καντιλακι κ η ανωητη εχω γραψει Αρχαγγελος Μιχαηλ με γιοτα τωρα το προσεξα χαχαχα τωρα θα ξανα παω ξανα δημοτικο αφου θα διαβαζω το γιο μου θα μαθω κ γω χαχα κ για γελια κ για κλαματα…..

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 09:42
   Σύνδεσμος

   Χωρίς πλάκα, θα σε βοηθήσει πολύ το παιδί να μάθεις, τουλάχιστον τα βασικά.

 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 00:23
  Σύνδεσμος

  καλησπερα κ χρονια πολλα! ειδα οτι ειχαμε παει με την οικογενεια μου σε μια καφετερεια και μας εδωσε ενα γκαρσον διαφανα πλαστικα ποτηρια να βαλουμε καφε απο το μηχανιμα σε εμενα κ την μανα μου. βαζει η μανα κ γεμιζει το ποτηρι, μετα εβγαζε μονο νερο καυτο και ετρεξε στο χερι της αλλα δεν καηκε κ παραξενευτηκα εγω απο την αλλη δεν εβαλα αθολου καφε απλα πατησα το κουμπι τ μηχανηματος απ’τι θυμαμαι.και εκει ηταν ενας παλιος συμμαθητης μου ο γιωργος που ηταν πολυ ανεβασμενος ψυχολογικα αλλα δεν ελεγε γιατι.

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:17
   Σύνδεσμος

   Είναι συνειδητό όνειρο λοιπόν. Από τη στιγμή που απορείς γιατί δεν κάηκε και παραξενεύεσαι κάθε μήνυμα που θέλει να δώσει χάνεται και δεν έχει ερμηνεία. Καλό πάντως είναι που δεν βάλατε και οι δύο καφέ.

   • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:48
    Σύνδεσμος

    Απλά έβγαζε ατμούς και το θυμήθηκα και το είπα. Είναι καλό όμως?

    • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 10:52
     Σύνδεσμος

     Είπαμε, είναι συνειδητό όνειρο. Διάβασε για τα όνειρα αυτά στα είδη ονείρων.

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 22:00
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου χρονια πολλα για χθες να σαι καλα με υγεια!!!!

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 09:40
   Σύνδεσμος

   Στις 9 Νοεμβρίου γιορτάζω, αλλά σ’ ευχαριστώ. Ανταποδίδω τις ευχές σου. 30 Αυγούστου εορτάζεις;

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 20:21
  Σύνδεσμος

  Επανήλθα. Νομίζω ότι χθες είδα στον ύπνο μου την Παναγία. Ήμουν υποτίθεται σε ένα μουσείο και είχα πάει εκδρομή με το παλιό μου σχολείο. Εγώ όμως χάθηκα κ βρεθηκα στις τουαλέτες. Εκεί είδα ένα όμορφο κοριτσάκι με ένα μεγάλο φυλαχτό. Κρατούσε στα χέρια της μια μικρουτσικη πλάκα που αντι για σοκολάτα ηταν τυρι. Στο όνειρο υποτίθεται ότι ήμουν έγκυος κι εκείνη μου την έδωσε. Είπε πως αν μπορέσω να διαλυσω τα κομμάτια με τα χέρια μου κ μετά ξανακολλησουν τότε το παιδί μου θα είναι υγιέστατο. Πήγε να μου δείξει πως να το κάνω με ένα κομμάτι κ τα κατάφερνε. Μετά βγήκα από τις τουαλέτες κ έπεσα πάνω σε μια γνωστή που με γύρισε πάλι πίσω στο πλήθος. Στην πραγματικότητα Έχω πολύ καιρό να τη δω κ δεν μιλάμε πια. Ήθελα να γυρίσουμε να πάρουμε κ την κοπέλα με το φυλαχτό αλλά το όνειρο μου έδινε την εντύπωση πως δεν είχε νόημα. Γιατί το κορίτσι εκείνο είχε εξαφανιστεί.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 20:25
   Σύνδεσμος

   Με κοροϊδεύετε; Στην ονειροπαγίδα στις 12/08 η Ανδριάνα είδε ακριβώς το ίδιο όνειρο. Δεν ξεχνώ ποτέ.

   • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 20:36
    Σύνδεσμος

    Το απαντήσατε?

    • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 09:53
     Σύνδεσμος

     Ήθελα να το ερμηνεύσω χθες, ήταν η σειρά του, αλλά όταν είδα ότι το ίδιο όνειρο γράφτηκε από δύο άτομα σταμάτησα. Εκείνη την ώρα που το έγραφες, έπιανα να το ερμηνεύσω, αλλά ένιωσα ότι με κοροϊδεύετε και δεν το έκανα τελικά. Αυτός ήταν ο λόγος που το θυμόμουν έντονα. Λύσε μου το μυστήριο των δύο ονομάτων και θα λάβεις απάντηση.

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 13:18
  Σύνδεσμος

  Είναι κι ένα άλλο όνειρο που είδα. Ήμουν λέει μαζί με τους γονείς μου σε μια θάλασσα που είχε κύματα. Ήταν γεμάτη με κατσαρίδες βατράχια κ ακρίδες. Οι γονείς μου ήθελαν να μπουν εγώ όμως όχι.Κατά λάθος άγγιξα ένα βατράχι κ άρχισα να τσιριζω. Προσπαθούσα να πάρω το αυτοκίνητο μας κ να φυγω ομως ήταν κλειδωμένο. Εγώ ήμουν αποφασισμένη να φύγω κι έτσι σκέφτηκα να πάω με τα πόδια. Το όνειρο μου έδεινε την αίσθηση ότι θα τα καταφερνα.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 13:23
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι είσαι παγιδευμένη σε μια κατάσταση που ούτε μπαίνεις σ’ αυτή ούτε μπορείς να φύγεις. Βλέπεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι δεν έχουν άλλη επιλογή, αλλά εσύ προσπαθείς να βρεις τον τρόπο να ξεφύγεις. Δεν αντέχεις να βλέπεις αυτή την κατάσταση. Το όνειρο δείχνει ότι εσύ την έχεις δημιουργήσει μέσα σου. Οι δικοί σου άνθρωποι την αντέχουν. Όμως εσύ θέλεις να απαλλαγείς και επειδή δεν μπορείς προτιμάς τη φυγή. Όμως επειδή είναι κλειστά μένεις εκεί. Δείχνει λοιπόν ότι ψάχνεις τρόπο διαφυγής, αλλά οι συγκυρίες δεν σε αφήνουν και σε παγιδεύουν περισσότερο. Υποφέρεις.

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 12:43
  Σύνδεσμος

  Είδα πως θα πήγαινα σε έναν σωρό αποφοίτησης. Εκεί όλοι ήταν ντυμένοι με τα καλά τους εκτός από μένα που είχα βάλει κάτι απλό. Μια κοπέλα μάλιστα μου έκανε παρατηρηση (την ξέρω). Ρώτησα τη φίλη μου αν θα ήταν καλό να γυρίσω στο σπίτι να αλλάξω αλλά μου είπε πως αν νιώθω καλά έτσι δεν χρειάζεται. Δεν ξέρω όμως πως ξαφνικά μεταμορφωθηκα σε έναν ηλικιωμένο άντρα πολύ αδύνατο με φαλάκρα. Μου έλειπαν κ δόντια μάλιστα. Τα χέρια μου είχαν γεμίσει αίματα σαν να είχα σκοτώσει κάποιον. Ξαφνικά βρέθηκα σε κάτι σκοτεινές τουαλέτες και ήθελα να κρυφτώ για να μη με βρει η Αστυνομία. Πήγαινα να μπω στην τελευταία αλλά προτίμησα μια άλλη τουαλέτα. Χαρίσουν εκεί μέσα γιατί ήταν πολύ μεγάλος ο χώρος. Τι σημαίνει;

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 12:56
   Σύνδεσμος

   Χορό αποφοίτησης σίγουρα θα ήθελες να γράψεις ή είναι κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω;

   • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 13:01
    Σύνδεσμος

    Χορος φταιει το κινητό μου. Και όχι χαρίσουν χανοσουν

    • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 13:10
     Σύνδεσμος

     Το όνειρό σου δείχνει ότι έκανες ένα μοιραίο λάθος. Ντύθηκες διαφορετικά από τους άλλους. Είναι όνειρο εκτός τόπου και χρόνου. Όμως μετά εξελίσσεται σε όνειρο μεταμόρφωσης που δείχνει πώς ακριβώς αισθάνεσαι. Δείχνει ότι ο δυνατός εαυτός σου εξασθενεί, γερνάει, δεν αντέχει άλλο όσα περνάει. Δεν μπορεί να σε προστατεύει άλλο. Έχεις σκοτώσει τον αδύναμο εαυτό σου και έχει επικρατήσει ο δυνατός, αλλά πολύ εξασθενημένος και κουρασμένος που θέλει να βρει έναν τρόπο να κρυφτεί από τις ενοχές του και όσα βάρη έχει πάρει πάνω του. Θέλει να απελευθερωθεί αλλά δεν μπορεί. Χάνεσαι με όλα αυτά που σου συμβαίνουν και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και πού να διαβείς. Όλα για σένα είναι δύσκολα. Τι σε βαραίνει; Πολύ διαλυμένη ψυχή έχεις.

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:57
  Σύνδεσμος

  Το τατουάζ τι σημαίνει; ήταν στο πόδι αυτού που θέλω, γραμμένο στα ιαπωνικά. Δεν ξέρω τι σήμαιναν οι λέξεις πάνω του. Στην πραγματικότητα δεν έχει καθόλου τατουάζ.

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:06
  Σύνδεσμος

  Καλημερα και χρονια πολλα! Ξημερωνοντας Δευτερα ειδα οτι ημουν σε ενα χωρο και υπηρχαν πλυντηρια πιατων και γενικα εβλεπα πλυντηρια πιατων πολλα μικρα μεσαια και μεγαλα. Ακουσα τη μητερα μου να λεει τι θα πηγαινε να δειξει σε καποια πως λειτουργει ενα πλυντηρια πιατων. Μετα οτι ημουν μπροστα σε ενα πλυντηριο πιατων και ηταν μαζι γυρω μου και αλλοι και το πλυντηριο ηταν ανοιχτο και ενας νεαρος σνδρας που ηταν δεξια μου πηρε ενα ποτηρι απο το καλαθι και ειτε απο αδεξιοτητα ειτε εκουσια του επεσε σε ενα οροφο που ηταν απο κατω , φαινοταν η σκαλα που κατεβαινε στον οροφο αυτο. Σκεφτηκα οτι μπορει και να μην εσπαγε αλλα ακουστηκε ο θορυβος του σπασιματος. Ειπα τοτε
  -Τωρα πρεπει να κατεβειτε να καθαρισετε τα σπασμενα.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:23
   Σύνδεσμος

   Σου είχα πει ότι θα δεις απελευθερωτικά όνειρα. Ήρθε η στιγμή. Το υποσυνείδητό σου ήταν κουρασμένο και έπρεπε με κάθε τρόπο να ξεκουραστεί και να μαζευτεί κάθε απώλεια που σε έριχνε ψυχολογικά. Να πάει στα σκουπίδια. Όμως, ενώ το όνειρο είναι απελευθερωτικό, παράλληλα είναι υπερβολικό σε όψη κι αυτό δυσχεραίνει πολύ την κατάσταση. Ήταν πολλά τα πλυντήρια. Αυτό δείχνει μια υπερβολή. Διάβασε στα είδη ονείρων τα υπερβολικά όνειρα. Ένα πλυντήριο πιάτων αρκούσε. Άρα, κάτι δεν πάει καλά. Από τη μια, φαίνεται τι κρύβεις μέσα σου σαν να σου λεει χρειάζονται πολλά πλυντήρια, πολλές πλύσεις, για να γίνει η δουλειά σου. Φαντάσου, τι κρύβεις μέσα σου.

   • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:56
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια το σπασιμο του ποτηριου με προβληματισε περισσοτερο. Ειναι κατι κακο οπως γραφεις στην ερμηνεια,? Τα πλυντηρια μπορει να δειχνουν το ξεκαθαρισμα μιας καταστασης και το σπασιμο του ποτηριου στο υπογειο, το σπασιμο του κακου? (Αυτη την ερμηνεια μου εδωσε μια γιαγια νησιωτισα, στο νησι που βρισκομαι.)

    • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 12:29
     Σύνδεσμος

     Το σπάσιμο του ποτηριού είναι γούρι στο όνειρο. Όμως, έπεσε σε σκάλα που κατέβαινε όροφο και μαζέψες τα σκουπίδια. Δεν το έριξε με τη θέλησή του, αλλά ακούσια. Δεν είναι γούρι σ’ αυτή τη μορφή. Μοιάζει σαν να έκανε ζημιά χωρίς τη θέλησή του. Το ξεκαθάρισμα μιας κατάστασης γίνεται με ένα πλυντήριο, όχι με υπερβολή. Το έχω πει αυτό. Όπως βλέπεις, δεν εξηγώ ένα όνειρο βάσει των συμβόλων, όπως η γιαγιά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη όλη την πλοκή.

     • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 12:39
      Σύνδεσμος

      Εχεις δικαιο Σ’ευχαριστω πολυ. Να εχεις μια ομορφη μερα…..

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 10:24
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Απόψε είδα πως στο σπίτι μου υπήρχαν δυο στίβες απο κάρβουνα τα οποία ήταν ζεστά, οχι πυρωμένα και είχα την περιέργεια πως δεν έχουν σβήσει ακόμα. Μάλιστα για την μια στιβα, έκανα την σκέψη, τόσες ημέρες και δεν έσβησαν, ήταν ακόμα ζεστά, έννοιωθα την θέρμη τους. Πήρα το λάστιχο και έριξα καθαρό νερό για να τα σβήσω, τελικά μάλλον έριξα λίγο και τα άφησα, δεν θυμάμαι αν τα έσβησα.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 17:16
   Σύνδεσμος

   Είναι καλό όνειρο. Δείχνει το ασίγαστο πάθος σου για κάτι ή κάποια. Αν τα έσβησες είναι η ανάγκη να απαλλαγείς απ’ αυτό το συναίσθημα.

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 09:24
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, ήμουν με αυτόν που αγαπάω και κοίταζα μια μπλε λίμνη βαθιά στο δάσος, του είπα να πάμε να κάνουμε μπάνιο γυμνοί, αυτός δεν ήθελε. Μετά διάβαζα το βογραφικό του σε κάποιο φυλλάδιο, έγραφε: “Έχει περάσει την 10ετία των 20 (έκλεισε τα 29) και θα παντρευτεί όταν μπει στην 10ετία των 40”.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 09:42
   Σύνδεσμος

   Αν έχει πράγματι κλείσει τα 29, η προφητεία είναι πραγματική. Θα παντρευτεί κοντά στα 40. Αυτό όμως είναι ανώτερο πνευματικά όνειρο ή προόρασης.

   • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 14:29
    Σύνδεσμος

    Έχει κλείσει τα 29, θα μπορούσε να εννοεί ότι θα παντρευτεί την επιτυχία?, ξέχασα να γράψω ότι στο βιογραφικό έγραφε για τις αθλητικές του επιτυχίες, παίζει επαγγελματικά χάντμπολ.

    • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 17:16
     Σύνδεσμος

     Πολύ παρατραβηγμένο είναι. Μετά τα 40 πια θα σταματήσει, εκτός κι αν αποφασίσει να γίνει προπονητής του αθλήματος αυτού. Οι αθλητές, απ’ όσο ξέρω, παίζουν όσο είναι πιο νέοι, μετά τα 40 σταματούν. Το αντίθετο θα έλεγα ισχύει. Ίσως τότε να αποφασίσει να παντρευτεί, όχι ότι θα κάνει καριέρα. Τώρα κάνει καριέρα, δεν είναι αυτό λοιπόν.

 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 06:43
  Σύνδεσμος

  Καλημερα,σας παραθετω το σημερινο μου ονειρο..θυμαμαι συγκεκριμενα αυτο το σημειο..ταξιδευα, αφετηρια το σπιτι μου οπου ζω προς το αλλο σπιτι, ημουν μεσα σε ενα πλοιο που δν εμοιαζε καθολου με τα πλοια οπως τα ξερουμε( μπορει να ταν κ ταξιδι μες στον χρονο), αυτη την αισθηση ειχα! Δεν θυμαμαι το εξωτερικο αλλα ως προς το εσωτερικο ειχε υπαιθριο χωρο, απλα και καθισματα, εγω καθομουν..μεσα διπλα μου δυο τεχνικοι που αλληλοβοηθιοντουσαν κ ειχαν των ελεγχο των ανεμων! Οταν ο ενας ηταν στο τιμονι ο αλλος εδινε οδηγιες επαναλαμβανοντας δυνατα κ το αντιστροφο..περιεργες στροφες, αποτομες..υστερα ημουν στο σπιτι οπου μενω μαζι κ η αδερφη μου, μονο που ενιωθα λες και βρισκομουν αλλου ισως σ αλλη χωρα..τωρα που το σκεφτομαι κ διασταση, σκεφτομουν να φυγω να παω στο αλλο αλλα εμαθα απο την αδερφη μου πως δεν εχει καλο καιρο κ με συμβουλεψε να μεινω..κοιταξα εξω απο το τζαμι της πορτας, οντως ειχε βγαλει πολλη ομιχλη που καλυβε την ορατοτητα..βγηκα στην αυλη ηταν βραδυ κατεβηκα τις σκαλες ολα ηταν παγωμενα σαν ενα πεπλο που αστραφτε, ελαμπε σαν χρυσοσκονη.κ αντικρισα ενα πλοιο μες στην αυλη ανεβηκα πανω, ηταν κ αυτο καλυμμενο με το πεπλο..ηταν ομορφο θεαμα ενιωθα σαν ν βρισκομαι σε πατιναζ..με αυτο το πλοιο θα φευγα ..[υστερα θυμαμαι να μ μιλαει η γειτονισσα ηθελε να κανουμε καποια συμφωνια κ να δωσει η καθε μια 1.000€ ετσι ωστε μολις δωσει η φιλη μου εξετασεις στο σχολειο να μεινουμε μαζι..δν δεχτηκα κ ηβφιλη μ ειχε ενα πονηρο χαμογελο..οταν μιλουσαμε ηταν πρωι]..Τελος θυμαμαι να επικρατει σκοταδι κ λιγοστο φως ενα κρεβατι κ πανω γατες ηταν ορμητικες κ γω να μαζευω καποια σκουπιδακια που επεσαν κατω διπλα τους..δεν επαθα τιποτα!

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 09:45
   Σύνδεσμος

   Είναι βαθύ όνειρο και λειτουργικό. Επίσης, απελευθερωτικό όνειρο. Ανήκει σε πάνω από μια κατηγορίες στα είδη ονείρων, γι’ αυτό λέγεται μικτό όνειρο.

 • Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 στο 09:50
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι άνοιξα ένα νηπιαγωγείο με μια γυναίκα, εγώ ήμουν δασκάλα, και είχα στο νηπιαγωγείο ένα αγόρι για μαθητή και μετά ήρθε κι ένα κορίτσι.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 09:47
   Σύνδεσμος

   Είναι η διαπαιδαγώγηση του εαυτού σου. Η ενδυνάμωση του δυνατού και αδύναμου εαυτού σου.

 • Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 στο 09:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι αυτός που αγαπάω έφαγε ξύλο και είχε στο πρόσωπο γρατζουνιές και αίματα, τι σημαίνει?

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 09:49
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι έχει κάποια προβλήματα.

 • Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 στο 16:10
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Αγόρασα προσφατα μια ωραία μπλε μπλούζα με εναν ιππόκαμπο πανω. Χτες ειδα σε όνειρο οτι την φορούσε ενας γνωστός μου! Τι σημαίνει αυτό; (Ο ιππόκαμπος μου αρέσει πολύ σαν σύμβολο).

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 09:49
   Σύνδεσμος

   Είναι κυριακάτικο όνειρο;

   • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 10:47
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα σας , οχι κυριακατικο αλλη μερα το ειδα

    • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:30
     Σύνδεσμος

     Είναι όνειρο απο εξωτερικά ερεθίσματα επειδή την έχεις πράγματι αγοράσει.

 • Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 στο 16:09
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια σα ειχα γραψει ενα ονειρο! Δεν ξερω αν δημπσιευτηκε κολλαει το κιν. Να ζητησω συγγνωμη αρχικα για τυχον λαθη συνταξης και ορθογραφιας! Εχω τραυματισει τ χερι μ και μου ειναι πολυ δυσκολο να γραψω! Ειδα δυο συμφοιτητριες μ, με τις οποιες δεν εχω σχεση και έρχονταν στο σπιτι μ! Ελλη κι μαρια , τις ειδα στο δρομο απ εξω και λεω τι δουλεια εχουν εδω αυτες! Τισ περιμεν να μπουν μεσα! Περιμενα καποια λεπτα μετα ξυπνησα

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 09:50
   Σύνδεσμος

   Είναι κυριακάτικο το όνειρο;

   • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 10:44
    Σύνδεσμος

    κα νεκταρια δικο μου λαθος αλλα λογω της δουλειας ξεχαστηκα! οχι δεν ειναι κυριακατικο

    • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:35
     Σύνδεσμος

     Για συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη αντιδρώ μόνο όταν δυσχεραίνουν το διάβασμα και δεν μπορώ να καταλάβω το νόήμα που θέλει να δώσει το άτομο για να πάρει ερμηνεία. Σε άλλες περιπτώσεις, το παραβλέπω. Δεν απαιτώ να ξέρουν όλοι άψογη ορθογραφία. Αλίμονο!!! Άλλο να γράψεις κάποιες λέξεις λάθος και άλλο να διαφοροποιήσεις εντελώς λέξεις και κείμενο και να γίνει αγνώριστο, χωρίς σημεία στιξης κ.λ.π. Κατάλαβες; Εδώ οι συμμαθήτριές σου δηλώνουν τη ψυχή και το πνεύμα σου. Την ολοκλήρωση. Δεν έχει σημασία που δεν έχετε σχέση μεταξύ σας. Η Μαρία είναι το πνεύμα και η Έλλη η ψυχή.

     • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:43
      Σύνδεσμος

      κα νεκταρια! με σημαδεψε το ονειρο αυτο! την επομενη μερα εγιναν καποια γεγονοτα περιεργα! γ αυτο και επεμενα για την εμρηνεια! το 1 ειναι οτι γνωρισα εναν ανθρωπο κλειδι για τα επαγγελματικα μου, που ακομα δε μπορω να το πιστεψω! το 2 οτι τραυματιστηκα στη δουλεια και δυστυχως απεχω για λιγες μερες αλλα χανω μεροκαματα

      • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:46
       Σύνδεσμος

       Δεν αναφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά. Όσα πέρασες είναι συμπτωματικά. Το όνειρο δεν τα μαρτυρά, εκτός κι αν είδες κι άλλες λεπτομέρειες που δεν τις θυμάσαι.

       • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 11:54
        Σύνδεσμος

        μπορει… η αληθεια ειναι δεν το χα για καλο ονειρο ισως επειδη δε συμπαθω πολυ αυτες τις κοπελες

        • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 17:18
         Σύνδεσμος

         Σ’ αυτό το σημείο, δεν έχει σημασία η σχέση που έχουμε με τα άτομα, όσο τα ίδια τα άτομα. Η σχέση που είχαμε μετράει μόνο αν κάποια απ’ αυτά είναι νεκρά και εσύ ζωντανή.

 • Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 στο 16:01
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, τις προάλλες ειδα κάτι σαν ενα μικρό ντοκιμαντέρ, ήταν μια γυναίκα που κάθε φορά πριν κοιμηθεί προσευχόταν στον θεό να της δείξει τι θα γινει στο μέλλον.ειπε μπορούσε να προβλέψει πολλα πράγματα και βοηθούσε φίλους και συγγενείς. Μου εχει τύχει κάτι παρόμοιο έχουν περάσει αρκετά χρονια και γενικά δεν ασχολήθηκα πολυ.
  Να σας δώσω δυο παράδειγματα, στα 16 ήθελα να γιορτάσω τα γεννεθλια μου μαζι με την κολλητή μου η οποία εχει 4 μέρες πριν απο εμένα γεννεθλια. Λίγες μέρες πριν ειδα στον υπνο μια κοπέλα (καλεσμένη) ντυμένη στα μαύρα να την κουβαλάω στην πλάτη μου..στα γεννεθλια μου τωρα είχαν φέρει κάποια άτομα αλκοόλ και αυτη ήπιε τόσο πολυ που αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε ασθενοφόρο. Είχε πάθει αλκοολικη δηλητηριαση μετα απο καιρο ήταν όμως παλυ καλα.
  Μια αλλη φορά ειδα στον υπνο μου να έχουμε διάλυμα και διευθυντής άρχιζε να φωνάζει κάποια άτομα μπροστά απο το σχολείο..μετα ήρθε σε εμένα και μου ειπε θα έπαιρνε τωρα τηλέφωνο στους γονείς μου. Την επόμενη μερα στην πραγματικότητα έγινε ακριβός αυτο μεχρι και στο ίδιο σημείο στεκοταν όπως και στο ονειρο, δεν με φώναξε βέβαια δεν ειχα κανει και τίποτα αλλα παλυ φώναζε κάποια παιδιά μπροστά απο το σχολείο ένιωσα σαν να ζω ξανα το ονειρο..έφυγα όμως μετα γιατι ειχα τρομαξει,νόμιζα θα με φώναζε όπως και στο ονειρο.
  Δεν βλέπω πλέον αλλο τέτοιο είδους όνειρα, μονο μπερδεμένα η υποσυνείδητα.
  Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω ξανα πιο καθαρά όνειρα; Προγνωστικά; Αν τα λενε ετσι. Απο πολλα δεν μπορω να βγάλω το νόημα σας τα γράφω βέβαια, απλα παλιά έβλεπα παράδειγμα ενα ονειρο και γίνοταν κάτι παρόμοιο..πλέον δεν μπορω να καταλάβω καθόλου τα όνειρα μου.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 09:54
   Σύνδεσμος

   Όταν ξεπεράσουμε την ύλη, όταν σκεφτόμαστε θετικά, όταν η ψυχή μπορεί να πραγματοποιήσει αστρικό ταξίδι, όταν είναι ανάλαφρη, με φωτεινή αύρα, μπορούμε σε συχνή συχνότητα να δούμε τέτοια όνειρα. Αυτό γίνεται όταν ξεπεράσουμε όλα τα γήινα. Όταν έχουμε ανέβει ένα επίπεδο προς την θέωση, χωρίς απαραίτητα να πηγαίνουμε για άγιοι.

 • Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 στο 01:30
  Σύνδεσμος

  Η μητέρα μου είδε Παρασκευή προς Σάββατο στον υπνο της οτι πήγε κάπου και ξεντύθηκε, άφησε τα ρούχα της κατο και έφυγε ..μετα κάποιος της έφερε το εσώρουχο πίσω και αυτη ντράπηκε.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 18:32
   Σύνδεσμος

   Ντράπηκε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Έπρεπε να ντραπεί όταν γδύθηκε και έφυγε. Ίσως κατάλαβε κάποιο λάθος ή αναλογίστηκε τι έκανε όταν πια πήρε το εσώρουχο στα χέρια. Άρα, την πιο ακατάλληλη στιγμή, κατόπιν εορτής, αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας.

 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 17:07
  Σύνδεσμος

  Τωρα διαβασα πως θα λιπεις εως την τριτη να σαι καλα κοπελα μου!!

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 18:33
   Σύνδεσμος

   Δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι για να μην γίνει εθισμός. Μόνο στον επαγγελματικό χώρο.

 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 14:18
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,είδα ότι κολυμπούσα και ήμουν στον βυθό και τότε έπιασα έναν αστακό και έναν σολομό,ενώ μόλις ανέβηκα πάνω είδα ένα αεροπλάνο να πέφτει.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 18:35
   Σύνδεσμος

   Είναι φανερό, ότι λιγότερο ζημιωμένος είσαι μέσα στο βυθό παρά όταν βγεις απ’ αυτόν. Πολλές φορές η αλήθεια πονάει όταν δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Στο βυθό ωφελήθηκες. Όχι όμως όταν βγήκες απ’ αυτόν.

 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 13:32
  Σύνδεσμος

  Να προσθεσω πως οταν ξανανκοιμηθηκα ειδα πως βρισκομουν σε μια συγκεντρωση, γλεντι υπηρχε κοσμος.. Ενας γνωστος μου με κρατουσε απο το χερι, Γιαννη τον ελεγανμ.υστερα καθως περπατουσαμε ενας κοινος φιλος ηρθε κ με κρατουσε εκεινος απο το χεριβκ ο αλλος εφυγε..και αυτον Γιαννη τονβλενε..αργησα να παω στο τραπεζι μας, ημασταν μεγαλη κοριτσοπαρεα ειδα κ καλα ατομα που γνωριζα απο παλια δυο ζευγαρια διδυμες αδερφες ανοιχτες στα χρωματα..ταωτραπεζια ηταν εννομενα κ εμεας που αργησαμε μας ετοιμασαν απεναντι τους

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   Είναι υπαρκτό αυτό το άτομο; Το βλέπεις ερωτικά; Πράγματι τον λένε Γιάννη αν υπάρχει;

 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 13:31
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν στην κουζινα μου και ετρωγα ποπ κορν,τι ειναι;

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 18:39
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι δεν είσαι συγκεντρωμένη στη δουλειά σου; Δεν την έχεις πάρει στα σοβαρά; Κατά μια άλλη ερμηνεία δείχνει ότι ενώ δουλεύεις σκληρά έχεις την δυνατότητα να ξεκλέβεις λίγες ώρες και να κάνεις διαλείμματα σ’ αυτή.

 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 13:26
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!! Ξυπνησα τρομαγμενη..Ειδα πως βρισκομουν στο χωριο μου ξαπλωσα και κοιμηθηκα, οταν ξυπνησα περπατησα μες στο σπιτι κ υστερα κατευθυνθηκα στο υπνοδωματιο..εκει ηταν ξαπλωμενη η αδερφη μου η οποια υστερα απο παραινεση της μητερας μου αποστηθησε καποια κομματια απο τα ιερα χριστιανικα βιβλια μας, τα ελεγε κ την ακουγα, τοτε σκεφτηκα για μενα πως απομακρυνθηκα καπως απο την εκκλησια σχετικα με παλαιοτερα…ξαφνικα αισθανθηκα κατι απο πισω μου, απλωσα το δεξι μ χερι και επιασα την ουρα του ακατανομαστου, μαυρη, χοντρη απο πανω κ λεπταινε προς τα κατω, μακρυα..γελωντας τρομακτικα!!! Σατανικο ονειρο;;

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 18:37
   Σύνδεσμος

   Ναι, δυστυχώς.

 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 12:47
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας.Ειδα οτι ημουν στο δωματιο μου και ηταν μαζι μου μια κοπελα η Ελλη η οποια ηταν εκπαιδευτρια σε μια παλαιοτερη δουλεια μου και στην πραγματικοτητα δεν εχουμε επικοινωνια.Στο ονειρο υποτιθεται οτι ηταν η προσωπικη μου γυμναστρια και θυμαμαι οτι καθως καθομασταν πανω στο κρεβατι μου μου εδειχνε μια ασκηση.Εγω σκεφτομουν οτι πως και δεν πηγα σε κανονικο γυμναστηριο μαζι με αλλους και εχω και προσωπικη γυμναστρια που ειναι και πολυ πιο ακριβο;Μετα πηγαμε στην κουζινα και ειδα στον παγκο καποια λεφτα και την ρωτησα εαν θα πληρωθει απο τους γονεις μου η να την πληρωσω εγω και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι θα την πληρωσουν οι γονεις μου.Τι ειναι αυτο παλι;

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 19:32
   Σύνδεσμος

   Μήπως έχει κάποιο συμβολικό όνομα; Δεν μπορώ να βρω ερμηνεία εδώ.

   • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 17:47
    Σύνδεσμος

    Δεν υπαρχει συμβολικο ονομα.

    • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 12:41
     Σύνδεσμος

     .

     Τότε είναι ένα καθοδηγητικό όνειρο για την εκγύμναση αλληγορικά της ψυχής, για την υγεία της. Δεν πήγες σε γυμναστήριο, διότι σαν βαθύ όνειρο είχες κάποιες προσωπικές ανάγκες. Εργασία έχεις; Η πληρωμή της είναι να τακτοποιηθείς στη δουλειά σου είτε έχεις δουλεια είτε όχι. Καλό όνειρο είναι.

     • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 15:20
      Σύνδεσμος

      Τι εννοεις;Οτι θα βρω δουλεια;

      • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 17:23
       Σύνδεσμος

       Ναι, για να γίνει αυτό πρέπει να ενδυναμώσεις την ψυχή σου πρώτα. Να προετοιμαστείς κατάλληλα και ψυχολογικά.

 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 01:07
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλησπερα! Θα γραψω κ το αλο ονειρο που εχω δει πριν δυο μηνες κ κατι. Ημουν σε κατι γραμες τρενου μεσα σε ενα βαγονι που ειχε μονο ροδες δεν ειχε τιποτα αλλο κ καθομουν επανω, οι γραμες αυτες δεν λειτουργουν χρονια τωρα κ διπλα ειναι η εκκλησια του Αγιου κωνσταντινου! Εκει θα γινει κ η βαυτησει του μικρου μου… Αρχισε λοιπων να τρεχει πανω στις γραμες με πολυ μεγαλη ταχυτητα ηταν ολα μαυρα ηταν νυχτα απο κατω απο τις γραμες υπηρχε γκρεμος τιποτα δηλαδη μπροστα μου εβλεπα αλα αραγμενα βαγονια κ ελεγα τωρα θα πεσω επανω θα συγκρουστω αλα τα προσπερναγε το βαγονι χωρις να συγκρουστει κ αλα που βρισκοντουσαν μπροστα μου αλα δεν γινοταν κατι, θυμαμαι που περναγα κ μεσα απο κατι σαν τουνελ σκοτεινο με βραχους κατι τετοιο αλα δεν ειδα να κατεβενω ουτε κ να φτανω πουθενα κ μετα θημαμε πως ενας παππας με χρυσα μου εδωσε κ φιλησα το εβαγκελιο αυτο εγινε σε ενα δρομο πιο πανω κοντα στην εκκλησια εντωμεταξυ πριν το φιλησω ημουν σκυφτοι κ αυτος ορθιος σαν να ητανε κ πληθος κοσμου διπλα του παραδειγμα οπως οταν παμε τον επιταφιο μια εικονα καπως ετσι αφτο ειναι Νεκταρια μου….

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   Αν πράγματι λειτουργούσε αυτή η γραμμή του τρένου θα τα πάθαινες όλα αυτά. Όμως, επειδή είναι νεκρή, έτσι θα μείνουν και οι φοβίες σου στη σκέψη σου μόνο. Όλα στο τέλος με τη βοήθεια του Χριστου θα πάνε καλά.

 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 21:27
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Είδα Ένα όνειρο που με αναστάτωσε πολύ. Ήμουν και παλι σχολειο, είχε πάει η τάξη μου και καλά μια εκδρομή σε μουσείο. Εγώ Όμ ως ήμουν έγκυος. Στην πραγματικότητα δεν είμαι. Είχα χαθεί θυμάμαι και ξαφνικά βρέθηκα στις τουαλέτες του Μουσείου. Εκεί συνάντησα μια άγνωστη κοπέλα που στον λαιμό της είχε ένα τεράστιο φυλαχτό. Μου έδωσε μια Μικρούτσικο πλάκα, όμως αντί για σοκολάτα ήταν τυρί. Μου είπε κάποια στιγμή να αρχίσω να κόβω τα κομμάτια και να τα διαλύω με τα χέρια μου. Αν ξαναέφτιαχνα την πλάκα όπως ήταν στην αρχή, τότε το παιδί μου θα γεννιόταν υγιέστατο
  Μου έδειξε μάλιστα πως να το κάνω και εκείνη τα κατάφερε. Μετά βγήκα από τις τουαλέτες κ συναντήθηκα με ένα άλλο κοριτσι, γνωστή μου αυτή τη φορά. Με γύρισε πάλι πίσω, στο πλήθος. Σκέφτηκα να γυρίσουμε στις τουαλέτες για να πάρουμε κ την κοπέλα με το φυλαχτό, αλλά το όνειρο μου άφηνε την αίσθηση πως δεν είχε πια νοήμα
  Γιατί είχε εξαφανιστεί.

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 20:09
   Σύνδεσμος

   Τι ηλικία έχεις Ανδριάνα; Είσαι μαθήτρια;

 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 15:47
  Σύνδεσμος

  Εδώ σας παραθέτω άλλο ένα όνειρο με αυτόν που μου αρέσει. Καθόμουν δίπλα στη θάλασσα και κρατούσα ένα τετράδιο που είχε λέξεις στα γαλλικά. Στην πραγματικότητα ξέρω γαλλικά. Κάποια στιγμή τον είδα να βγαίνει από ένα σούπερ μάρκετ και να κάθεται δίπλα μου. Με ρώτησε τι διαβάζω κι εγώ του είπα. Όμως δεν μπορούσα να τον δω πολύ καλά γιατί πάνω του έπεφτε το φως του ήλιου κι εμένα με τυφλωνε. Είχε ηλιοβασίλεμα θυμάμαι τότε. Λίγο αργό τερα μας είδα σε έναν ξένο χώρο. Ήταν βράδυ κι εγώ διάβαζα το ίδιο τετράδιο, δίπλα σε ένα πλυντήριο. Όμως σταμάτησα το διάβασμα κ προσπαθούσα κάπως να τον κάνω νέα με προσέξει. Δεν τα καταφερα.

  • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 20:34
   Σύνδεσμος

   Θυμάσαι καμιά απ’ αυτές τις γαλλικές λέξεις; Συγκράτησες κάτι; Είναι μήνυμα ψυχής που διάλεξε να σου το δείξει σε μια άλλη γλώσσα. Το όνειρο είναι βαθύ και λειτουργικό. Επίσης, δείχνει το τέλος. Το πλυντήριο κάνει την τελική πλύση, την τελική ξεκαθάριση που έγινε μετά το ηλιοβασίλεμα. Τώρα θα φανεί η αλήθεια στα μάτια σου όποια κι αν είναι αυτή.

 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!!Το παγωτό νιρβάνα στο όνειρο τι ερμηνεία έχει;

  • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 13:22
   Σύνδεσμος

   Εξωτερικό ερέθισμα, αν το έφαγες ή το είδες σε διαφήμιση. Αν δεν ισχύουν αυτά τα δύο είναι ένας παγερός και άγνωστος για σένα παράδεισος που μόνο παράδεισος δεν είναι. Είμαι σίγουρη ότι ισχύει η πρώτη ερμηνεία.

   • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 13:59
    Σύνδεσμος

    Δεν είναι από εξωτερικό ερέθισμα.Είσαι 100% σίγουρη ότι έχει κακή ερμηνεία το συγκεκριμένο όνειρο, αλλά και γενικώς τα παγωτά;

    • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 14:06
     Σύνδεσμος

     Πίκρα και παγωνιά. Εξαίρεση οι γρανίτες. Αυτές έχουν καλή ερμηνεία στα όνειρα. Όσο πιο γλυκό είναι το παγωτό, τόσο πιο μεγάλη πίκρα έχει και το όνομα νιρβάνα εδώ είναι ειρωνικό, διότι κρύβει έναν άγνωστο παράδεισο για σένα, που δεν οδηγεί στην ευτυχία, διότι δεν σου ανήκει.

     • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 14:10
      Σύνδεσμος

      Ναι αλλά αν είναι έτσι αυτό το όνειρο είναι αντιφατικό σε σχέση με τα άλλα όνειρα ευτυχίας που μου έχεις ερμηνεύσει.Τελικά ποια βγαίνουν; Μήπως δεν βγαίνουν; Γιατί δεν κολλάνε τα υπέροχα όνειρα που έχω δει με αυτό το αντιφατικό όνειρο.Φάση-αντίφαση είναι. Εντελώς όμως.

      • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 20:08
       Σύνδεσμος

       Μπορεί να αποδειχθεί ότι ανήκει σε μια από τις κατηγορίες των είδών ονείρων, όπως έγινε με τον Ρήγα. Αυτό που λες μπορεί να αφορά τις επόμενες μέρες και τα καλά όνειρα να αφορούν ένα μακρινό μέλλον. Όλα γίνονται!

       • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 21:15
        Σύνδεσμος

        Πόσο μακρινό μέλλον πια;;;;;;Εκτός αν είναι να συμβούν μετά θάνατον και αφορούν την επόμενη ζωή.. (πλάκα κάνω). 1,5 χρόνο περίπου βλέπου καλά όνειρα.

 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 10:58
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, πολλές φορές στα όνειρα βλέπω το πρόσωπο αυτού που αγαπάω να είναι πολύ φωτεινό, σαν να λάμπει και να χαμογελά, τι σημαίνει αυτό?

  • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 13:31
   Σύνδεσμος

   Είναι άσχημο γιατί μπαίνεις στα όνειρα αυθυποβολής.

   • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 13:50
    Σύνδεσμος

    Κακό ε, είναι κάποια όνειρα τα οποία δεν έχουν πλοκή ή δεν την θυμάμαι καθόλου, και θυμάμαι μόνο αυτό, και δεν διαρκούν πολύ.

 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 10:09
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στο όνειρο μου πως είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι των γονιών μου κ ακουγα ραδιοφωνο. Θυμάμαι πως έπαιζε ένα λυπητερο τραγούδι, για ανθρώπους που φεύγουν κ μου θυμισε αυτόν που μου αρέσει. Το τραγούδι είχε μέσα τη λεξη ‘συναυλιες’ κ ξαφνικά βρέθηκα σε μια ρόκ συναυλία με πολύ δυνατή μουσική. Έδειχνα εντελώς έξω απο τα νερα μου.

  • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 13:32
   Σύνδεσμος

   Αυτό θυμάμαι ότι το έχω ξαναερμηνεύσει στο παρελθόν. Δεν το διαβάζω πρώτη φορά. Λες να έπαθα deja vu; Θα το ελέγξω αμέσως.
   Όχι, πράγματι υπάρχει, αλλά σου είχα ζητήσει να το σπάσεις σε δύο κομμάτια. Το ένα θυμάμαι το ερμήνευσα χθες. Τώρα θα ερμηνεύσω αυτό λοιπόν. Είναι κακό όνειρο για τους γονείς σου. Θα πρέπει να αποφεύγουν να διανύουν μακρινές διαδρομές αυτό τον καιρό επίσης, να μην πηγαίνουν σε ανοιχτά μέρη που μπορεί να γίνει κάτι κακό. Δεν είναι καλό όνειρο να ακούς λυπητερα τραγούδια στο κρεβάτι τους. Μοιάζει σαν κάτι να πενθείς. Το πιο ανώδυνο, είναι να πρόκειται για κάτι αλληγορικό.

 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 00:17
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου τωρα διαβασα το μηνυμα σου ενα θα σου πω οπως το λεω σε ολους παντοτε να εχουμε πιστη κ ο θεος δεν σε αφινει ποτες κ αν καμια μπφορα μας δοκιμασει εχει τον σκοπο του ολα ειναι του θεου να κανεις την προσευχουλα σου καθε βραδυ κ να μην στεναχωριεσαι για τιποτα κ για κανεναν να εισαι παντα γερη δυνατη κ πανο απολα υγεια κ θα ρθουν ολα τα υπολοιπα με την σηρα τους…..

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 12:49
   Σύνδεσμος

   Αν ήξερα ότι θα έρθουν, θα τα περιμένα καρτερικά. Πανικός με πιάνει όταν δεν ερθουν ποτέ. Όμως, έτσι πίστευα τότε. Τώρα ελπίζω πάλι μετά το όνειρο που είδα με τη σκοτωμένη γάτα. Μου δυνάμωσε την πίστη και μου πήρε εντελώς την πίκρα και τον πόνο που είχα φωλιασμένα στην ψυχή. Μόνο που με συγχώρησε ο θεός για το λάθος μου να βγάλω το σταυρό και να μην με εγκαταλείψει, είναι για μένα μια ελπίδα. Ήξερε ότι το έκανα μόνο από πόνο. Ότι δεν το πίστευα. Ήξερε ότι αν δυνάμωνα δεν θα φερόμουν έτσι. Όμως ολιγοπίστησα κι αυτό θα με κάνει πάντα να νιώθω άσχημα. Έτσι, προσπαθώ πάντα να ελπίζω. Χρειάζεται να γίνει αυτό, ώστε να ξημερώσει η μέρα που δεν θα πω για κάποιον ποτέ μου εγώ να μην σε γνώριζα, όταν θα μου αφήσει τις πιο καλές εντυπώσεις και μείνει για πάντα κοντά μου. Για μένα όταν η ευτυχία φύγει δεν ήταν ευτυχία, είναι πόνος. Όταν έρθει όμως για να μείνει, τότε μετράει. Από το λίγο καλύτερο το τίποτα, από το τίποτα όμως το παντοτινό.

 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 23:58
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλησπερα θελω να σου πω αλα δυο ονειρα που δεν μπωρω να καταλαβω! Εξω απο το σπιτι μου στην αυλη μου εχω ενα εκκλησακι μικρο που αναβω το καντυλακι μου καθε βραδυ το χα ταξει στον Αρχαγγελο Μιχαιλ… Ειδα λοιπον πως το επανω μερος του που βαζω το καντηλακι κ τις εικονες ελιπε κ ειχε μινει μονο το στυριγμα κ καπου μεσα στο σπιτι το ειχα λεει αλα δεν το ειδα… Το εχω δει πριν ενα μηνα περιπου…

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 12:25
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι μια δύσκολη στιγμή που πέρασες τότε, που και ο ίδιος ο άγιος δεν μπόρεσε να σε βοηθήσει. Ήταν μια απουσία του. Αν είσαι καλά σήμερα να ξέρεις τα κατάφερες εντελώς μόνη σου.

 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 20:22
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου αυτον που μου αρεσει. υποτιθεται πως θα γινοταν το αφεντικο μου, γιατι εγω ειχα παει σε συνεντευξη ως γραμματεας. τελικα την πηρα την δουλεια, αλλα μου πεταξε ενα πονηρο υπονοουμενο κι εγω του ειπα να προσεχει πως μου μιλαει. σημαινει κατι αυτο;

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 20:33
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο είναι αντίθετο. Σου λέει ότι όσο θα εργάζεσαι δεν πρέπει να τον σκέφτεσαι, διότι θα χάσεις τη δουλειά. Άρα, να προσέξεις πολύ να μην μπερδεύεις τα επαγγελματικά με τα συναισθηματικά. Είναι συμβουλευτικό όνειρο, αλλά το είδες αντίθετα. ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. Αν όμως πήρες τη δουλειά στο όνειρο, θα σε απορρίψουν στην πραγματικότητα.

 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 14:36
  Σύνδεσμος

  Τι σημενει οταν καπιος αλλος στο ονειρο εχει σαπουναδα στα μαλλια;

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 20:31
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι έχει περιλουστεί από όσα ακούει και βλέπει και δεν αντέχει άλλο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου λοιπόν.

   • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 21:06
    Σύνδεσμος

    Σημενει οτι τον πληγωνω εγω με την συμπεριφορα μου;;

    • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 20:07
     Σύνδεσμος

     Έτσι δείχνει το όνειρο. Σαν να θέλει να καθαριστεί από σένα. Σου λέει το όνειρο ότι πρέπει να του αφαιρέσεις το σαμπουαν να του το ξεπλύνεις. Άρα, δες τι τον πειράζει και φρόντισε να το αποφύγεις.

     • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:36
      Σύνδεσμος

      Το θεμε ειναι νεκταρια μου οτι δεν μιλαμε πια,δεν εχουμε τσακωθει απλα χαθηκαμε,στο ονειρο μου τον παρακολουθουσα απο μακρια και στεκοταν στο μπαλκονι μαζι με μια κοπελα και ειχε την σαπουναδα, πριν τον ειδα να πετα και δυο σακουλες ασπρες,δεν σου ειπα τις λεπτομεριες πριν επειδη το ειχα δει σαββατο..

 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 14:35
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Όταν ονειρεύεσαι ότι μαθαίνεις νέα ότι κάποια γνωστή πέθανε (χωρίς όμως να βλέπεις το θάνατο,αλλα μόνο το ακούς σαν νέο) και τα νέα τα μαθαίνεις ενώ είσαι στην κουζίνα τι σημαίνει;

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 20:29
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι θα απολυθεί κάποια συνάδερφός σου. Αν δεν εργάζεσαι έχει άλλη ερμηνεία.

 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 11:38
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!… Το ονειρο με εχει αγχωσει αλα το προσπερναω εχει ο θεος οτι γραφει δεν ξεγραφει που λενε…

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 11:47
   Σύνδεσμος

   Μπράβο! Καλύτερα έτσι πρέπει να κάνεις για το δικό σου το καλό και της οικογένειας. Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει ε;… Πω πω τι μου θύμισες!!! Θα σου πω ένα βίωμά μου που αποδεικνύει αυτό που λες. Πριν από μέρες αμφισβήτησα το Θεό, επειδή δεν έγινε η επιθυμία μου, και μόλις έβγαλα το σταυρό είχα έναν όγκο στο λαιμό εξωτερικό γεμάτο αίμα. Με πονούσε φριχτά για δύο μέρες και χτυπούσε μέχρι το κεφάλι. Δεν μπορούσα να ξαπλώσω στο μαξιλάρι από καμία μεριά και ο πόνος δυνάμωνε. Τότε σκέφτηκα το σταυρό. Κλαμμένη ζήτησα να μου το φορεσουν γιατί από τον πόνο δεν μπόρεσα να το κάνω εγώ. Την ίδια νύχτα, ο όγκος κόπηκε μόνος του και δεν μου άφησε σημάδι. Ο πόνος κόπασε την ίδια στιγμή, γιατί αυτό το σταυρό δεν τον έχω αποχωριστεί ποτέ από το λαιμό μου από τη στιγμή που τον φόρεσα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κανείς δεν μπορεί να πάει ενάντια στο θέλημα του θεού. Έπαθα κι έμαθα. Αυτή ήταν η τιμωρία μου για την ολιγοπιστία που έδειξα. Το άξιζα. Κι ευχαριστώ το θεό που μου έδωσε αυτή την τιμωρία, για να τον πιστέψω περισσότερο και να περιμένω καρτερικά αυτό που ανήκει πραγματικα σε μένα. Εδώ ισχύει αυτό που λες ό,τι γράφει δεν ξεγράφει. Όταν όμως δεν το γράφει, πως εγώ απαιτώ να το ζήσω;

 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 11:14
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα 1 περίεργο όνειρο και δεν ξέρω τι σημαίνει. Είδα ότι καθόμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου και έπινα χυμό πορτοκάλι από χάρτινη συσκευασία. Όμως κατάφερνα να πιω μόνο 2 γουλιές και μετά ενώ το κουτί είχε βάρος δεν είχε χυμό. Το έσκιζα και έβλεπα ,μαζεμένες τις ίνες του πορτοκαλιού. Ήπια γύρω στα 3 κουτάκια. Και σκεφτόμουν τι γίνετε ρε γαμώτο.

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 11:19
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι σώμα, ψυχή και πνεύμα έχουν ένα πραγματικό βάρος και δεν μπορείς να απαλλαγείς απ’ αυτό. Το καλό είναι να ηρεμήσεις και ο χυμός θα τρέξει κανονικά. Πρέπει να απαλλαγείς απ’ αυτό το βάρος. Είναι πολύ κακό και σου χαλά την ψυχολογία.

 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 10:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, εία ότι ήμουν στο χωριό, το σπίτι μου ήταν στρατόπεδο, εγώ κι αυτός που αγαπάω ήμασταν στρατιώτες. Κρυφτήκαμε πίσω από έναν βράχο, και πυροβολούσαμε τα εχθρικά οχήματα. Η αποστολή μου ήταν να ανατινάξω το τάνκ, που ερχόταν. Τα κατάφερα και το ανατίναξα μαζί με ένα άλλο εχθρικό όχημα. Την δεύτερη μέρα, έγινε πάλι το ίδιο, και ανατίναξα ένα τάνκ μαζί με ένα όχημα εχθρικό κι αυτό και μερικούς στρατιώτες. Αυτός πυο αγαπάω μου λέει χαρούμενος “μπράβο”, τηλεφώνησε στον στρατηγό και του λέει “Τα καταφέραμε, ανατινάξαμε 2 τανκς σε δυο μέρες”. Ο στρατηγός τον καλεσε στην Αθήνα κι αυτός έφυγε. Μετά από αυτό σταμάτησαν οι μάχες. Εγώ κοίτξα τα απομεινάρια από τα τανκς, είδα πολλά μανίκια και κομμάτια από παντελόνια, από μπλε τζιν ρούχα, ήταν των εχθρών. Μετά είδα 3 φανταρίνες να κοιμούνται πίσω από τον βράχο. Μάζεψα 4 στολές στρατιωτικές και τις έστειλα σε κάποιες άλλες φανταρίνες. Έφυγα για την Αθήνα να βρω αυτόν που αγαπάω, να μάθω γιατί δεν είχε επιστρέψει. Κατέβηκα στην πλατεία του χωριού, εκεί ήταν η Αθήνα. Μαθάινω ότι αυτός που αγαπάω μετά από την νίκη μας, πήρε μεγάλη προαγωγή, και θα μιλούσε σε ένα συνεδριακό κέντρο. Μπήκα σε αυτό, είδα ότι φορούσα ένα πανέμορφο φόρεμα, δεν θυμάμαι χρώμα, και είχα τα μαλλιά σγουρά, ενώ τα έχω ίσια. Κάθισα στην πρώτη σειρά. Αυτός που αγαπάω, μπήκε μαζί με τον στρατηγό κι έναν ακόμη, φορούσε στρατιωτική στολή με γαλόνια, και κάθισε αριστερά, στην μέση ο στρατηγός. Όταν με είδε αυτός πυο αγαπάω, έμεινε με ανοιχτό το στόμα, και με κοίταζε αποσβολωμένος.

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   Σγούρυνε τα μαλλιά σου, δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχεις. Είναι καλό όνειρο με το πείσμα σου μπορεί να τον κερδίζεις. Τίποτα δεν αποκλείεται παλεύεις με τα πάντα, διώχνεις κάθε εμπόδιο, παλεύεις τον εχθρό. Τον θες αληθινά. Μακάρι να είναι αυτός που θέλει ο θεός για σένα και να γίνει. Στο εύχομαι, γιατί έχεις πείσμα.

   • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 12:59
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ, έχει μπει βαθιά μέσα στην ψυχή μου από την πρώτη στιγμή.
    Μακάρι να τον κερδίσω, του δείχνω ότι είμαι δίπλα του και στον στηρίζω, του λέω πως πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, έχει σοβαρά προβλήματα στην δουλειά του, και αν μπορούσα θα τον βοηθούσα. Του λέω “είσαι υπέροχος άνθρωπος”, μου λέει “κι εσύ είσαι υπέροχος άνθρωπος”, πρώτα απαντούσε στα μηνύματα μου με μια απλή καλημέρα, και μια μέρα με είπε λουλούδι μου, τελευταία άρχισε να με αποκαλεί γλυκούλα μου, κάτι τέτοια μου γράφει και αναπτερώνονται οι ελπίδες μου.

    • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 12:35
     Σύνδεσμος

     Όλοι δυστυχώς οι άνδρες έτσι εκφράζονται σήμερα. Λένε και αγάπη μου κάποιοι και δεν το εννοούν. Το θέμα είναι να κάνει κάτι πέρα από τα λόγια που να δείχνει το ενδιαφέρον του. Αυτό πρέπει να δεις. Μην μου λες τι σου λέει, να μου λες τι σου κάνει. Από εκεί θα καταλάβουμε περισσότερα.

 • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 10:13
  Σύνδεσμος

  Σήμερα είδα ότι ήθελα να αγοράσω μελιτζάνες για να κάνω μουσακά. Θα έκανα το μουσακά και μετά θα πήγαινα δουλεια. Πήγα στο μανάβη και είχε τρεις μελιτζάνες αλλά πέρασαν δυο κυρίες και τις έφαγαν, νομίζω άψητες. Επειδή ο μανάβης δεν είχε άλλες μου είπε να περάσω την επόμενη μερά. Τελικά δεν αγόρασα τις μελιτζάνες και δεν έκανα τον μουσακά ούτε την επόμενη μέρα. Έχασα και μια μέρα από την δουλειά. Την επόμενη μέρα που πήγα τελικά δουλειά είδα παιδιά να τραγουδούν σε τελική παράσταση που δίναν για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Η δασκάλα τους που είναι και φίλη μου τους έδινε οδηγίες και με ρώταγε αν τελικά βρήκα τις μελιτζάνες που χρειαζόμουν για το μουσακά μου. Η φίλη μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε νοσοκομείο και δεν βρίσκουν τι έχει.

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 10:20
   Σύνδεσμος

   Αν έβρισκες τις μελιτζάνες και έφτιαχνες τον μουσακά, η κοπέλα θα γινόταν καλά και θα έβρισκαν τι έχει. Ελπίζω και εύχομαι να δεις ένα σειριακό.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 23:59
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία θελω να σε ρωτήσω το εξής.υπάρχει καποια προσευχη ωστε να δεις καποιο νεκρο αγαπημένο σου πρόσωπο;

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 09:56
   Σύνδεσμος

   Στο όνειρο εννοείς έτσι; Διότι το άλλο είναι αντιχριστιανικό. Θα πρέπει να πας σε ειδικό άτομο που ξέρει από πνεύματα, μέντιουμ, πνευματιστή. Μην προσπαθήσεις να το κάνεις η ίδια, διότι δεν θα ξέρεις πώς να διώξεις το πνεύμα μετά και μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή. Θα βλέπεις εφιάλτες και θα του ταράξεις τη γαλήνη. Στα όνειρά μας έρχονται οι νεκροί με τη δική τους θέληση. Προσευχή να τους καλέσουμε δεν υπάρχει. Υπάρχουν τα όνειρα αυθυποβολής που τους καλούμε εμείς. Αυτό το κάλεσμα δεν γνωρίζω πώς γίνεται. Κάποιοι καταφέρνουν να τους φέρνουν με τη δική τους θέληση στα όνειρα αυτά. Νομίζω ότι εξαρτάται από την πνευματικότητα του ατόμου. Πόσο συνδέονται αυτές οι δύο ψυχές.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 22:48
  Σύνδεσμος

  Τα αγκαθια απλα αν τα βλεπεις αλλα δεν σε αγγιζουν δεν σε τρυπανε τι ειναι κοριτσια?? Ευχαριστω!!

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 09:58
   Σύνδεσμος

   Δυσκολίες, εμπόδια και ατυχίες που παρουσιάζονται στο δρόμο μας. Όταν τα πατήσουμε είναι ο γολγοθάς μας. Όμως αν απλά τα δεις είναι καλύτερη η κατάσταση, διότι προλαβαίνεις να λοξοδρομήσεις ή να τα κόψεις. Εξαρτάται όμως πώς τα είδες, διότι μπορεί να συμβολίζουν το Χριστό.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 14:31
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου οταν λες για ολα για την ξαδερφη μου για καπιους απο μας σε παρακαλω πες μου το ηξερα απο την αρχη οτι δεν ειναι καλο νωμιζα κιωλας πως θα πεθανω εγω καλιτερα…. Δεν θα αντεξω κατι στους γιρω μου στην οικογενεια μου… Νεκταρια μιπος κατι με την πεθερα μου λεω μιπος δεν ξερω τι να σκεφτω!!

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 10:04
   Σύνδεσμος

   Αν δεν την λένε Ελευθερία, όχι. Μόνο αν είναι η Ελευθερία ισχύει αυτό που λες. Ήταν ξεκάθαρος. Η Ελευθερία δεν θα είναι στη βάπτιση. Αν πράγματι η ελευθερία πάει, εννοεί την ιδιότητα. Άρα, κάποιο πρόβλημα θα εμφανιστεί που θα σας φέρει σε σημείο να επαληθευτούν τα λόγια του. Μπορεί τότε να πάθει κάτι η πεθερά σου και να μην γίνει η βάπτιση, να αναβληθεί. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Να πεθάνει η Ελευθερία, δεν είναι απόλυτο. Μπορεί να της τύχει κάτι και να μην μπορέσει να έρθει. Να μαλώσετε μέχρι τότε και να μην την καλέσεις… Πολλά μπορεί να ισχύσουν. Μην σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο λοιπόν. Περίμενε να δεις. Το κακό είναι ότι τα λόγια των νεκρών βγαίνουν πάντα. Δεν είναι αντίθετα.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 14:26
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Είδα ότι ήμουν σπίτι μου και μου έφερε ο αδερφός μου μία γάτα ασπρόμαυρη από το πατρικό και την άφησε στον καναπέ μου.Εγώ τελικά την έβγαλα έξω από το σπίτι και έκλεισα την πόρτα γιατί δεν ήθελα την γάτα στο σπίτι μου.Ξαναήρθε έξω από την πόρτα μου ο αδερφός μου και μου ζήταγε να την βάλω μέσα αλλά δεν του άνοιγα.Τι σημαίνει;

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Θα σε βάλει σε μπελάδες ο αδερφός σου. Είναι μια κατάσταση που αφορά το παρελθόν και θα έρθει ξανά στην επιφάνεια. Εσύ θα απομακρύνεις αλληγορικά την κατάσταση, εκείνος θα ζητά τη βοήθειά σου κι εσύ θα την αρνηθείς.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 12:12
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου τον αντρα μου δεν τον πειρε μαζι του οχι απλα μονο τον φιλισε! Οχι τοτε ηταν καλα μπωρω να πω αλα τωρα τελευτεα δεν ειναι κ τοσο καλα ψιχολογικα ετσι μου λεει… Εχει κουραστει πολυ με την μητερα του δεν ειναι ευκολο πραγμα το ασχαιμερ τωρα εσπασε το ισχιο αλα οκ..ολλα αφτα τον εχουν κουρασει αρκετα! Μηπος παθει κατι ο αντρας μου τα παιδια μου! Εκινη η ξαδερφη μου ειναι καλα στην υγεια της μαθενω νεα της! Τι αλο μπορει να σημαινει? Συγουρα εχει να κανει με καπιο θανατο εμποδιο ισως πες μου σε παρακαλω θελω την αληθεια οτι κ να ναι αυτο! Ακου αποψε το βραδυ εβλεπα πως ειχα περιοδο κ μου ετρεχε πολυ αιμα ασταματιτο κ μετα βλεπω πως διπλα στο μωρο ηταν κ καλα ενα ψαρακι φενοντουσαν κ τα κοκαλακια κ λεω ποπο το προλαβα το παιδι θα το ετρωγε κ θα πνιγωταν να σημειωσω πως ειμαι αδιαθετη αλα μου τελωνει κ οχι με τοσο αιματακι…!

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 10:11
   Σύνδεσμος

   Το κατάλαβα. Αν τον έπαιρνε μαζί του θα πέθαινε. Ναι, όλα αυτά τα περνάει επειδή τον φίλησε τότε ο νεκρός. Όλες οι αδιάθετες βλέπουν τέτοια όνειρα. Είναι η ωορρηξία που γίνεται και είδες το όνειρο αυτό.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 12:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Είδα χθες πως ήμουν στη δουλειά μου κ μιλούσα με μια κοπέλα εδώ (στην πραγματικότα λέμε τα τυπικά) που την λένε Στεφανία. Της έλεγα πόσο μόνη νιώθω αλλά ότι οκ πρέπει να συνηθίσω κ κτλ. Τότε ήρθε ένας συνάδελφος (Επαμεινώνδας) να μου ζητήσει να παμε για καμιά μπύρα το βράδυ κ παράλληλα να κάνουμε κ κανα τσιγαράκι (ούτε εγώ καπνίζω ούτε αυτός) κ του είπα “ναι γιατί όχι!!”. Αμέσως χτυπάει κ το τηλέφωνό μου κ ήταν στην γραμμή ο Σάκης ο Τανιμανίδης από το world party (έχω μήνες να το δω στην ΤV) να μου ζητήσει να βγούμε το βράδυ. Του είπα ναι κ αυτούνου κ μετά σκέφτηκα ότι δε γίνεται κάποιον πρέπει να αλλάξω. Κ τον ξαναπήρα τηλ να τον ρωτήσω αν μπορεί Τρίτη (υποτίθεται ότι ήταν Δευτέρα στο όνειρο) κ μου είπε αδύνατον μόνο σήμερα μπορώ. Κ μετά πηρα τον Νώντα (τον άλλον) ο οποίος κ δέχθηκε να αλλάξουμε το ραντεβού μας.
  Το βράδυ λοιπόν συναντήθηκα με τον Σάκη!! κ τρώγαμε γιαούρτι!
  Μετά ξύπνησα οπότε η συνάντηση με τον Νώντα δεν έγινε ποτέ.
  Έχει κάποιο νόημα όλο αυτό;

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 11:23
   Σύνδεσμος

   .

   Αν βλέπεις ερωτικά τον Νώντα σώθηκες. Η συνάντησή σας θα γίνει στην πραγματικότητα.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 12:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Είδα το εξής όνειρο: Περπατάμε μαζί με τον Χ σε ενα σκοτεινό άδειο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας. Ολο και σκοτεινιάζει γινεται σκοτάδι εντονο και αρχίζω να φοβάμαι πολύ… Του το λέω. Συνεχίζουμε να περπατάμε και ξαφνικά αυτός μπαίνει σε ενα σταθμευμένο αμάξι και εξαφανίζεται!(το αμάξι παρέμεινε σταθευμένο)… Ταυτόχρονα ενας άντρας που φορά στρατιωτικά πέφτει έξω σαν νεκρός! Εγώ μένω μόνη, έντρομη και βρίσκω κάπου εκεί να στρώσω να κοιμηθώ. Μετά με βλέπω να τον εχω πάρει τηλέφωνο τον Χ και να του λέω γιατί με άφησες εδώ στην ερημιά και εξαφανίστηκες; Και αυτός μου απαντάει πως δεν κατάλαβε οτι φοβήθηκα κλπ. Αυτό που θυμάμαι ειναι ο έντονος φόβος και το σκοτάδι, αφού ξύπνησα απο το φόβο.

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 11:32
   Σύνδεσμος

   .

   Αν είναι υπαρκτό πρόσωπο, θα φέρει την παγωνιά και το φόβο στη ψυχή σου η φυγή του.
   Αν είναι ανύπαρκτο, σημαίνει ότι δεν έχεις αυτό τον καιρό προστασία. Είσαι μόνη και μόνη χρειάζεται να αντιμετωπίσεις όλα και όλους.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 11:56
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, εδω και μέρες βλέπω στον υπνο μου το παιδι με το οποίο ειχα κάτι σαν σχέση (τωρα πλέον δεν μιλάμε αλλο) .
  Τις τελευταίες δυο φορές ειδα οτι είμασταν σινεμά..ήταν σαν να μήν είχε γινει τίποτα, το αν είμασταν μαζι δρν γνωριζω..
  Εχει κάποια σημασία η ειναι υποσυνείδητο? με έχουν κουράσει αυτα τα όνειρα

  • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιες καταστάσεις που έζησες ή δεν έζησες μαζί του και το υποσυνείδητο σαν υποσυνείδητο όνειρο τις βιωνει προς τέρψη του, μέχρι να επιλέξει ποια θα κρατήσει και ποια θα στείλει στη λήθη. Πάντα γίνεται αυτό όταν διαλύεται μια σχέση ή φιλία. Εμένα ευτυχώς αυτή η διαδικασία έγινε με λησμονημένα όνειρα. Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό.

   • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 12:08
    Σύνδεσμος

    Σινεμά πήγαμε αρκετές φορές μαζι ισως για αυτο, αλλα δεν ονειρεύομαι ποτε να βλεπουμε έργο..ειναι και πόλη ρεαλιστικά

    στο τελευταίο ονειρο ειδα και την μητέρα μου εκει απο μακριά και του ειπα να κρυφτούμε γιατι δεν ήθελα να μας δει μαζι, μετα του ζήτησα συγνώμη για αυτο.

    • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 11:46
     Σύνδεσμος

     .

     Η μητέρα σου εδώ είναι αλληγορικά ο εσωτερικός εαυτός σου που δεν τον δέχεται, διότι είναι επιφανειακή θέληση. Προσπαθείς να κάνεις λοιπόν κάποιες κινήσεις κόντρα στον εσωτερικό εαυτό σου. Αν σε αντιλήφθηκε η μητέρα σου αντιλαμβάνεται τις κινήσεις σου κι αυτός. Αν όχι, τότε μπορείς να χαρείς την κίνηση αυτή. Για πόσο όμως;

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 11:38
  Σύνδεσμος

  Ναι υπαρχει μια προτη μου ξαδερφη…

  • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 11:55
   Σύνδεσμος

   Λέει καθαρά λοιπόν ότι η Ελευθερία δεν θα είναι στη βάπτιση. Να είσαι έτοιμη για όλα.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 11:16
  Σύνδεσμος

  Επίσης είδα ότι προσπαθούσαν κλέφτες να μπουν στο σπίτι, μετά πήγα στο σούπερ μάρκετ και κάπου άφησα το καλάθι με αυτά που θα ψώνιζα. Μπήκαν κλέφτε και μου το έκλεψαν. Όπως και άλλα πράγματα. Φώναξαν την αστυνομία. Εγώ στεναχωριώμουν γιατί δεν θυμάμαι τι είχα βάλει στο καλάθι για να τα ξαναπάρω. Πήγα στην πλατεία, που είναι δίπλα, γινόταν παρέλαση και είχε κόσμο. Σε μιά τρύπα στο πλακόστρωτο, βλέπω πολλά κοσμήματα ασημένια κυρίως, τα έβαλα στην τσάντα, αλλά μετά τα έβγαλα, και σκέφτηκα μήπως είναι από τους κλέφτες, να καλέσω την αστυνομία, και αν δεν είναι να τα πάρω μετά, ευχαριστώ.

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Έχεις κάποιο βίωμα με ληστές που σε έχει επηρεάσει αρνητικά;

   • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 13:08
    Σύνδεσμος

    Όχι, δεν μου χει τύχει κάτι τέτοιο.

    • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:04
     Σύνδεσμος

     Είχαν κλέψει το καλάθι μου, και πράγματα που ήταν κοντά στα ταμεία, πολλά από αυτά δεν πωλούνται σε σούπερ μάρκετ.

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 11:56
   Σύνδεσμος

   .

   Σ΄αυτό το όνειρο εσύ έπρεπε να καλέσεις την αστυνομία κι όχι εκείνοι, διότι και στις δύο περιπτώσεις σε έκλεψαν. Αν έκλεψαν όμως όλο το σουπερ μάρκετ και όχι το δικό σου καλάθι καλά έκαναν. Όμως, καταλαβαίνω ότι στράφηκαν αποκλειστικά σε σένα, έτσι όπως το γράφεις. Όταν κάτι το θέλουμε και το έχουμε ανάγκη πραγματικά μπορούμε να το βάλουμε στο καλάθι ξανά. Το θυμόμαστε. Όσα ήταν επιφανειακά και άχρηστα δεν μένουν στη μνήμη μας. Αν ξαναπήγαινες και συνέλεγες ξανά τα πράγματα από την αρχή, είμαι σίγουρη ότι θα διάλεγες αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά. Έτσι ξεχωρίζει τι πραγματικά έχουμε ανάγκη και τι όχι. Όταν λοιπόν κάτι δεν είναι σημαντικό ακόμα κι αν το χάσαμε δεν πειράζει. Μένει στο μυαλό αυτό που θέλουμε. Τα κοσμήματα αυτά είναι η σκέψη ότι τα πήρανε. Σου ανήκουν, τα είχες διάλεξει όχι. Άρα, αν δεν τα πάρεις δεν υπάρχει ο φόβος ότι είναι λεία των ληστών. Άρα, σε καταστάσεις που ξέρεις ότι ζημιώνεσαι πρέπει να απέχεις.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 10:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι τα 2 αδέλφια μου (που είναι από άλλον πατέρα και δεν έχω πλέον σχέσεις μαζί τους), ότι με έδιωξαν από το σπίτι που έμενε η μητέρα μου πριν χωρίσει με τον πατέρα τους. Έφυγα κλαίγοντας, και περπάτησα αρκετά, μπήκα σε ένα κατάστημα κινητών, το οποίο είχε κλείσει, αλλά άνοιξε για μένα. Βγάζω μια πιστωτική κάρτα και λέω “θέλω να ακυρώσω την κάρτα μου”, εννοώντας τον αριθμό στο κινητό μου. Αγόρασα νέο αριθμο. Η υπάλληλος έβγαλε στον πάγκο τα ρέστα. Ήταν κέρματα που τα έβαλε ανά τριάδες, δήλαδή τρία κέρματα το ένα πάνω στο άλλο, στην σειρά. Η υπάλληλος μου λέει “Σας έχουμε ένα δώρο, κερδίσατε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ”, εκεί ξύπνησα χωρίς να δω τα χρήματα, ούτε πήρα τα κέρματα.

  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 12:47
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι θα ξυπνήσουν νέοι μπελάδες μαζί τους που μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις αριθμό ή σπίτι για να γλιτώσεις. Όλα αυτά μπορεί να είναι φόβοι σου ή κάτι αλληγορικό που να τους αφορά.

   • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 13:13
    Σύνδεσμος

    Η μητέρα μου, θέλει να φύγουμε σε άλλη πόλη, και να βρούμε δουλειά, γιατί είμαστε μερικά μέτρα πιο κάτω, από το σπίτι που έμενε, μένουμε μαζί με την γιαγιά.

    • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 12:13
     Σύνδεσμος

     Πατέρα δεν έχεις; Τι γνώμη έχει εκείνος; Άσε τη ζωή να τα φέρει όπως θέλει. Ό,τι κι αν κάνουμε εκείνη αποφασίζει και τα φέρνει όπως θέλει. Για να πάρει μια τέτοια απόφαση η μητέρα σου, κάποιο λόγο έχει. Ίσως θέλει εκεί να ζήσει, να μην περιβαρεί τη γιαγιά σου. Όλες οι μητέρες δεν τα λένε όλα στα παιδιά τους. Πολλές φορές παίρνουν αποφάσεις μόνες τους για το καλό της οικογένειας, ειδικά όταν τα οικονομικά δεν πάνε καλά. Πρέπει να την σεβαστείς την απόφασή της.

     • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:14
      Σύνδεσμος

      Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 6 χρονών, η μητέρα όταν ξαναπαντρεύτηκε με άφησε στην γιαγιά, γιατί ο άντρας της και το σόι του δεν με ήθελαν.

      • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:21
       Σύνδεσμος

       Και πώς θα φύγεις με τη μητέρα σου, αφού δημιούργησε νέα οικογένεια; Εννοείς να φύγετε με τη γιαγιά σου; Αυτό είναι πολύ σκληρό αν ισχύει.

       • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στο 13:32
        Σύνδεσμος

        Με την μητέρα μου θα φύγω αν γίνει, τα άλλα της παιδιά είναι μεγάλα 28 και 24 και κάνουν την δική τους ζωή, ο άντρας της, του αρέσει να είναι μόνος του κλεισμένος στο σπίτι, από την καταπίεση του δεν άντεξε κι έφυγε.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 10:00
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου αυτόν που μου άρεσε και μου στέλνει μήνυμα ¨αγαπάω την ιωάννα όχι εσένα’. Και μετά συνειδητοποιώ ότι έτσι λένε την δικιά του (το οποίο δεν ισχύει). Έτσι τον βλέπω μαζί με την δικιά του να κάθεται σε ένα μπαλκόνι στο ισόγειο παραδίπλα από τον αδερφό του με την γυναικά του. Ενδιάμεσα τους χώριζαν κάγκελα μπαλκονιού. Και οι 2 ήταν σε μια φάση τύπου γλύκες με τις γυναίκες τους. Φεύγω απο κει πάω σχολή (έχω αποφοιτήσει πλέον χρόνια τώρα) και γυρνάω με μια φίλη-άγνωστη στο όνειρο-για να της δείξω αυτό που είδα. Έτσι πηγαίνοντας πάλι προς τα κει περνάμε από έναν τύπο που έπαιζε κιθάρα, πολύ όμορφη μουσική, ο οποίος ήταν ντυμένος στα χρώματα της ελληνικής σημαίας λευκό και γαλανό και το σχολιάσαμε. Και μετά φτάνοντας στο ίδιο μέρος ήταν λέει αυτοί εκεί πάλι αλλά δεν ήταν ξεκάθαρη η εικόνα. Δεν γνωρίζω τι κάνει ο τύπος στην πραγματικότητα. Ευχαριστώ.

  • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 10:05
   Σύνδεσμος

   Επειδή έχεις χρόνια να τον δεις, επειδή δεν ξέρεις τι κάνει στην πραγματικότητα, το υποσυνείδητο σου δείχνει πιθανά σενάρια, ότι δεν σου ανήκει πια, ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να χαρείς τη ζωή σου. Αυτός πιθανόν να βρήκε άλλη, αλλά αυτό δεν το βεβαιώνει απόλυτα, γι’ αυτό είδες τα κάγκελα. Είναι εμπιστευτικές καταστάσεις που τις γεννά το υποσυνείδητο. Δεν μπορεί να είναι μόνος, κάποια θα βρήκε.

   • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 10:39
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία! Ο τύπος που ήταν ντυμένος στα χρώματα της γαλανολευκης κ έπαιζε κιθάρα, τι συμβολίζει;

    • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 10:45
     Σύνδεσμος

     Το έχω πει. Σου λέει να ηρεμήσεις και να χαρείς τη ζωή σου, π.χ. με κάποιον άλλο, ή να χαρείς όπως χαίρονται οι Έλληνες, ή να χαρείς με ένα τραγούδι, διότι η ζωή συνεχίζεται.

 • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 01:32
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλησπερα, αργησα αλα δεν ειχα χρονο να το γραψω χθες. Ειχα παει να παρω κ καλα τον νεκρο χρονια τωρα πεθερο μου, ημουν εξω απο μια εκκλησια του χωριου μου ο Ευαγγελισμος της θεοτοκου! Δηπλα στην εκκλησια ηταν η νεκροφορα οπου περιμενε τον πεθερο μου ειδα που ηταν ανοιχτο το πισω μερος της κ τρομαξα μπηκα απο πισω κ καθησα μπροστα κ καθησε κ ο νεκροθαφτης οδηγος τον ρωτησα μπωρω να κατσω μπροστα γιατι φοβαμαι κ μου λεει ναι μπωρεις φευγοντας δεν ειδα φερετρο! Φτανουμε στο σπιτι της θειας μου ειναι αδερφη της μαμας μου κ θα μου βαφτισει εκεινη το μωρο μου… το φερετρο ηταν εξω στην αυλη στην ισοδο του σπιτιου, βλεπω τον πεθερο να μιλαει να μας λεει συνεχως σε εμενα κ τον αντρα μου χωρις να καταλαβενω τι ενοουσε,σαν να μας μαλωνε να μας προιδοπιουσε,μετα βρεθηκαμε σε μια κουζινα συνεχιζε να μας μηλα ηταν κ η πεθερα μου αλα σε εκεινη δεν μηλουσε καθολου,η πεθερα μου ζει αλα πασχει απο αλσχαιμερ κ τωρα εσπασε κ το ισχιο αλα ολλα καλα περπαταει ξανα! Μετα βλεπω πως ημασταν ξανα στην αυλη κ προσπαθουσε ο πεθερος μου να πιασει το προσωπο του αντρα μου για να τον φιλισει ο αντρας μου δεν ηθελε σαν να τραβιωταν αλα τελικα τον φιλισε! Μετα ξανα μπηκε στο φερετρο κ ετοιμαζοταν να φυγει,κ εγω φευγοντας κατεβαινα τρια σκαλακια που ειναι στην εισοδο του σπιτιου κ εκει ακουσα καθαρα να μου λεει ο πεθερος μου πως η ελευθερια στα βαφτισια δεν θα ερθει αυτο ηταν ολο! Να σημειωσω πως η θεια μου θα βαφτισει το μωρο μου οπως ειπα κ πιο πανω κ θα τον βαλω Δημητρη το ονομα δηλαδη της πεθερας μου! Τον πεθερο μου τον λεγανε Σπυρο… Ελπιζω να μην σε κουρασω διαβασε το κ πες μου τι μπορει Να σημαινει το ονειρο αυτο το ειδα περυσι πριν μεινω εγκυος στο παιδι μου….!!!…

  • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 09:41
   Σύνδεσμος

   Μπράβο, έτσι βγαίνει άκρη. Τα μικρά λαθάκια δεν με εμποδίζουν να διαβάσω το κείμενο, αλλά οι εντελώς διαφοροποιημένες λέξεις. Τώρα, μπορείς να γράφεις όσο θέλεις. Κόβεται το όριο των δέκα γραμμών που σου είχα βάλει. Δεν προσδοκώ το τέλειο στην ορθογραφία, αλλά να μην διαφοροποιούνται εντελώς οι λέξεις. Σ’ αυτή την κατάσταση μπορώ να το ερμηνεύσω. Προχωρούμε λοιπόν στην ερμηνεία. Μια ερώτηση, ελευθερία υπάρχει σαν όνομα στην οικογένεια; Ή εννοούσε την ελευθερία σαν ιδιότητα; Ήθελε να βρεθεί στις χαρές σου, να φιλήσει το γιο του, να σας δει και να φύγει. Είναι όμως κακό που φίλησε τον άνδρα σου. Θα πρέπει να αρρώστησε εκείνη την εποχή που το είδες. Καλό είναι να φύγει το συντομότερο χωρίς, με την παρουσία του, να προκαλέσει κάποιο κακό. Το όνειρο, όσον αφορά τη βάπτιση είναι κακό, αν η ελευθερία είναι ανύπαρκτο πρόσωπο. Αν ειναι υπαρκτό δείχνει ή ότι το άτομο αυτό θα πεθάνει ή κάτι θα της συμβεί και δεν θα πάει στη βάπτιση. Όμως, δεν θα υπάρξει κανένα άλλο εμπόδιο. Τώρα που το έγραψες ολόκληρο βγαίνει άκρη.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 23:33
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ή μητέρα μου χθες είδε στον ύπνο της τον αδερφό της,ο οποίος πάει καιρό που έχει φύγει από τη ζωή. Είδε πως την επαιρνε με μία κόκκινη μηχανή και πηγαίνανε κάπου,αλλα μετά εκείνη ήταν μόνη της πεσμένη σε κάτι λασπόνερα σε έναν άδειο δρόμο, με κακοκαιρία. Τι σημαίνει;

  • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 09:47
   Σύνδεσμος

   Μια διευκρίνηση θέλω να μου κάνεις εδώ. Είπες, ότι την έπαιρνε με μια κόκκινη μηχανή. Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι: Μετά έπεσε από τη μηχανή και βρέθηκε στα λασπόνερα ή την άφησε εκεί και έφυγε; Έχει σημασία η απάντησή σου για να δώσω σωστή ερμηνεία. Μήπως, ο προορισμός τους ήταν εκεί; Είχε κάποιο τέτοιο βίωμα μαζί του όσο ζούσε; Όλα έχουν σημασία εδώ.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 22:10
  Σύνδεσμος

  @Νεκταρία αυτη την αγωνη περιοδο που αναγραφεις ειναι η παρουσα στιγμη στην οποια οντως νιωθω οτι ολα διαλυονται ! κρεμομαστε σε μια κλοστη … τα οικογενειακα του ααδυνατουν να επιφερουν την ισσοποποια μεσα στη σχεση μας ..! με αυτα τα δεδομενα μπορει να μας δειξει κατι το γεγονος οτι καθως οδηγουσε το κοκκινο μεγαλο αμαξι επεσε πανω στο οικογενοιακο τους και το τρακαρε με αυτο? εχει καποια σχεση ? εφοσον στο μεγιστο βαθμο τα προβληματα μας οφειλονται στις οικογενειακες του συνθηκες??? Ευχαριστω ..!

  • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 09:57
   Σύνδεσμος

   Ναι, είναι άσχημο το σημείο αυτό. Συγκρούεται η οικογενειακή με την προσωπική του ζωή και τον φέρνει σε σημείο να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Δεν το θέλει κι αυτός. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα ήταν εντάξει απέναντί σου. Σ΄ αγαπάει, αλλά δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά του για να το δείξει. Αυτό το ισχυρό συναίσθημα κρατάει αυτή τη σχέση ορθή, αλλά δεν είναι σε θέση να σου το δείξει όσο θα ήθελε. Όλες αυτές οι καταστάσεις τον βγάζουν εκτός εαυτού κι αυτό φαίνεται. Πρέπει να δείξεις την κατάλληλη υπομονή. Όπως σου είπα, σε ανυποψίαστη στιγμή τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους με τον καλύτερο τρόπο. Κάνε λοιπόν υπομονή. Αν δεν σε ήθελε θα σε χώριζε. Για να μην το κάνει, έχει σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται να δείξεις υπομονή και κατανόηση μέχρι να τα βρει με την οικογένειά του.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 18:36
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι βρισκομουν σε ενα χωραφι με τον συντροφο μου ( ειχαμε παει με το αμαξι του πατερα του εκει) ηταν εκει 2 γνωστοι του (μακης,γιωργος)και τους πειραζαμε χιομοριστιλα …και ηταν μια γυναικα που κατι ειχε παθει το αμαξι της και αυτη εκανε σαν ιστερικη διοτι ηθελε καπου να παει και της το φτιαγναμε και μπηκαμε μεσα να το βγαλει απο το χωραφι ο συνρροφος μου τα παιδια οι νεαροι δεν μπηκαν μαζι μας … στην θεση τους μπηκε η μητερα του στη θεση του συνοδηγου και η θεια του ..προσπαθωντας ο δικος μου να βγαλει το αμαξι χτυπαει το δικο τους αμαξι του φωναξε η μαμα του για αυτο και κατεβηκε και μου ειπε και εμενα αυτος φαιη κατεβα.. κατεβηκα αλλα ειχα ξεχασει μεσα το κινητο μου και μπηκα να το παρω ..κατεβηκε και η μαμα του γιατι η γυναικα η αλλη καπου θα πηγαινε και η μαμα του δν.μπορουσε να παει μαζι .. αλλα μεχρι να βρω εγω το κινητο μου η γυναικα αυτη ξεκινησε… και πηρε μαζι της εμενα και την θεια του ! Περνοντας μεσα απο περιεργους δρομους παρκαρουμε σε εναν δρομο που απεναντι του ηταν παντου ροζ κτιρια εμεις μπηκαμε στο νοσοκομειο απεναντι απο αυτα γιατι ηθελα η αλλη κυρια ..εγω ειχα αγχωθει γιατι επρεπε να φυγω να ανοιξω το μαγαζι μου.. το συζητησουσα με την θεια του.. πηγαμε τουαλετα και θα περναμε τηλ να ερθουν να μας παρουν εγω και αυτη κλεγαμε.. διοτι δεν ειχαμε πανω μας τιποτα ουτε ευρω μονο τα κινητα μας χωρις σημα.. ξαφνικα χτυπησε το τηλεφωνο αυτης και ηταν η αδερφη του συντροφου μου.. οταν το σηκωσα και πηγα να της μιλησω εκλεισε το τηλεφωνο της απο μπαταρια.. κοιταξα εγω το δικο μου και ξαφνικα ειχα σημα ..και της λεω μην νοιαζεσαι θα παρουμε τον Χρηστο( τον συντροφο μου) και πριν προλαβουμε να καλεσουμε ειχε εμφανιστει ο χρηστος.. γεματος αγχος και μου λεει ..επιτελους σε βρηκα βιασου να πας στο μαγαζι και του λεω δεν προλαβαινω ..και γεματος χαρα ευτυχια χιροπηδοντας μαλιστα απο την χαρα του μου λεει ωραιαα θα μεινεις εδω.. παρε την μανα σου τηλεφωνο να της το πεις να ανοιξει το μαγαζι… εγω βεβαια ενιωθα τυψεις γιατι κατι ειχε κανονισει η μητερα μου .αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη σκεφτομουν να σκαρφιστω ενα ομορφο ψεμα γιατι την αληθεια δεν θα την πιστευε… και να μεινω εκει με τον Χρηστο ! Μπηκαμε στο αμαξι … αυτος οδηγος εγω συνοδηγος και η θεια του πισω για τον δρομο της βασης μας !
  Και ενιωθα μια ομορφη ηρεμια..! Απο την ωρα που τον ειδα να φτανει για να μας παρει…χωρις να με νοιαζει τιποτα αλλο!!! Να σημειωσω οτι το αμαξι της γυναικας ηταν κοκκινο και μεγαλο

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 21:12
   Σύνδεσμος

   Μετά από εμπόδια, ταραχές, αγώνες, αγωνία, ζαλάδα και θλίψη, θα επικρατήσει μια ηρεμία πολύ περίεργη που θα τα φέρει όλα σε μια γραμμή. Θα τακτοποιηθούν όλα. Όμως, για να γίνει αυτό, θα τα περάσεις όλα αυτά. Ένας κύκλος είναι. Ξέχασα, ξαναεπέστρεψα, δεν πιάνει σήμα, χάνεται το σήμα. Χάνεται στη σχέση σου. Μπάζει από κάπου και όλα νομίζεις ότι διαλύονται. Όμως, κάτι σας θέλει μαζί και δεν χαλάει. Ίσως έχει καποια προβλήματα ο σύντροφός σου που δίνει σ’ αυτά προτεραιότητα και αφήνει εσένα σε δεύτερη μοίρα. Όμως, κάτι θα αλλάξει τα πράγματα και θα γίνει η τακτοποίηση την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι να γίνει αυτό, χρειάζεται να αγωνιστείς σκληρά.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 17:35
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Τα κλαδιά από φοίνικες (τα βάγια,όχι ολόκληρα τα τμήματα)τι σημαίνουν, ειδικά αν τα βλέπεις σε χωμάτινο δρόμο και είναι μπροστά σου;

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 17:38
   Σύνδεσμος

   Δηλώνει ότι στον αγώνα σου για ευτυχία θα εισπράξεις μικρές χαρές και στιγμές δόξας. Όμως, πρέπει να δεις ολόκληρο το δέντρο για να είναι ολοκληρωμένη και μόνιμη. Χρειάζεσαι ακόμα πολλή δουλειά γι’ αυτό.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 16:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και πάλι. Ήμουν σε ένα μπολ με την θεία μου Γιαννουλα και ήταν άδειο μόνο ένας ποδοσφαιριστής υπήρχε μέ τήν στολή του. Μας ακολουθούσε ένα άσπρο σκυλί μεγάλο και το φοβόμουν άλλα δεν μας έκανε τίποτα. Μετά μου λέει περνούν για δουλειά κάποιους οπότε χρειάζονται.

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 17:27
   Σύνδεσμος

   Αυτό το κείμενο δεν βγάζει κανένα νόημα συντακτικά. Γράψε το πιο σωστά, να καταλάβω τι θες να πεις. Ξαναδιάβασε το!!!

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 18:27
    Σύνδεσμος

    Λοιπόν ήμουν σε ένα άδειο μαγαζί με την θεία μου την Γιαννουλα. κάναμε οι δυο μας βόλτες και μας ακολουθούσε ένα μεγάλο άσπρο σκυλί που φοβόμουν. Μετά μου λέει περνουν άτομα για δουλειά αν χρειαστεί.

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 18:35
     Σύνδεσμος

     Ο ποδοσφαιριστής όμως, δεν φαίνεται στο δεύτερο κείμενο. Ήταν λάθος; Αντί για μαγαζί έγραψες μπολ. Κατάλαβα! Και το πέρνουν, εννοείς το παίρνουν, δηλαδή προσλαμβάνουν άτομα για δουλειά. Κατάλαβα καλά;

     • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 19:06
      Σύνδεσμος

      Ακριβώς!! Δένεται και ο ποδοσφαιριστής απλά δεν τον ανέφερα!!

      • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 19:17
       Σύνδεσμος

       Αυτός ήταν μαζί σας; Σας ακολουθούσε όπως το σκυλάκι; Είπες το μαγαζί ήταν άδειο και μετά παρουσίασες τον ποδοσφαιριστή. Πραγματικά, δεν βρίσκω άκρη.

       • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 19:33
        Σύνδεσμος

        Ήταν άδειο και μόνο εγώ,η θεία μου,ο ποδοσφαιριστής και το σκυλάκι ήμασταν. Εγώ φοβόμουν το σκυλί άλλα απλά ακολουθούσε, ο ποδοσφαιριστής απλά καθόταν και γελούσε και ή θεία μου μετά είπε ότι προσλαμβάνουν άτομα για δουλειά.

        • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 19:39
         Σύνδεσμος

         Έτσι μπράβο, τώρα κάτι γίνεται. Λοιπόν αυτός που γελούσε είναι αυτός που έχει αλληγορικά την μπάλα στα πόδια και με ένα σουτ μπορεί να βάλει γκόλ. Άρα, πιστεύεις ότι δεν έχεις τη δύναμη να το κάνεις αυτό. Φοβάσαι να ρισκάρεις και επίσης φοβάσαι να κάνεις σχέση μήπως και πονέσεις. Δεν σε πνίξανε οι ευκαιρίες, αλλά ακόμα κι αν παρουσιαστούν εσύ δειλιάζεις. Η θεία είναι η προστασία για σένα, ένα άτομο που λατρεύεις και εμπιστεύεσαι. Όμως πρέπει να δεις το σκυλάκι με συμπάθεια. Ήταν άγριο, δεν νομίζω. Εσύ το πήρες στραβά. Ίσως θέλει την αγάπη σου. Μην αφήσεις τον ποδοσφαιριστή να γελάει. Πιάσε την μπάλα και βάλε γκολ. Δοκίμασες άραγε ποτέ να σκοράρεις στη ζωή; Ίσως να μην είναι τόσο ακατόρθωτο.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:14
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας!Εγω ειδα οτι κοιταζα ενα ασπρο πιατο γεματο με φετες καρπουζιου και καποια στιγμη εκοψα με πιρουνι και εφαγα.Να διευκρινισω οτι δεν κοιμηθηκα με την επιθυμια να φαω καρπουζι.Τι σημαινει;

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:38
   Σύνδεσμος

   Είναι ωραίο όνειρο. Το καρπούζι δηλώνει στα όνειρά μας το ερωτικό πάθος, όσο πιο γλυκό στη γεύση είναι, τόσο πιο καλό. Κακό είναι να φας κουκούτσι και να σου κάτσει στο λαιμό. Κατά τα άλλα, είναι ένα υπέροχο όνειρο. Το βλέπουν περισσότερο οι ερωτευμένες. Καλό είναι να το τρώνε.

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:46
    Σύνδεσμος

    Οχι δε μου εκατσε κατι στο λαιμο,τιποτα τετοιο.Κανονικα εφαγα.Και το γεγονος οτι το πιατο ηταν ασπρο τι δειχνει;

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:53
     Σύνδεσμος

     Τα περισσότερα πιάτα άσπρα είναι. Δεν έχει ερμηνεία. Πάντως, θα βάλεις στο πιάτο την αγάπη και θα την γευτείς. Αυτό λέει πολλά. Επειδή όμως μπορεί να ερμηνευτεί και σαν όνειρο επιθυμίας, ή εξωτερικού ερεθίσματος, δεν παίρνει βραβείο. Όμως, δεν παύει να είναι ένα ωραίο όνειρο.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  Το όνομα του νησιού της Ρόδου στο όνειρο έχει κάποιο συμβολισμό,δείχνει κάτι;

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:11
   Σύνδεσμος

   Δηλώνει επίσης το τριαντάφυλλο. Ήταν κατά την αρχαιότητα το λουλούδι του θεού ήλιου. Επειδή η Ρόδος έχει μεγάλη ηλιοφάνεια, ήταν αφιερωμένη σ’ αυτό το θεό και πήρε το όνομα του αγαπημένου του λουλουδιού από τα χρόνια του Ομήρου, αυτά γνωρίζω. Έχει πολλά ονόματα, αλλά επικράτησε αυτό. Σαν να αναφερόσουν σ’ αυτό το νησί, δηλαδή, δεν το είδες. Κατάλαβα καλά; Επίσης, είναι ένας μικρός παράδεισος. Άρα, στα όνειρά σας είναι ο παράδεισος. Για μένα, που ζω σ’ αυτό το νησί, δεν έχει αυτή την ερμηνεία. Φυσικά, το καταλαβαίνετε αυτό!

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:33
    Σύνδεσμος

    Θα σου πω τι είδα τώρα.Είδα ότι μου έλεγε μία παλιά γνωστή η Γιάννα να έρθω μαζί της στην Ρόδο (δεν έχει σχέση με την Ρόδο στην πραγματικότητα) για διακοπές,νομίζω είδα και την Ρόδο στο όνειρο.Και την ρώτησα αν έχει δραστηριότητες με αερόστατο εκεί και μου είπε όχι και τότε μου έφυγε από τα χέρια ένα μπαλόνι που κρατούσα και φοβήθηκα ότι πάει έφυγε τώρα, σήκωσα όμως το χέρι μου ψηλά και τότε αυτό ξανάρθε μόνο του και κοίταξα την Γιάννα και χάρηκα.Μετά θυμάμαι ότι με πήρε τηλ μία κυρία από μία δουλειά που είχα κάνει συνέντευξη πριν απο 1 χρόνο και μου είπε από δευτέρα να έρθω από εκεί για να με δει και άλλη μία κυρία,διότι μάλλον θα την έπαιρνα την δουλειά,παρόλο που φάνηκε παράξενο μετά από τόσο καιρό και σκέφτηκα να της πω για τις διακοπές με την Γιάννα αλλά μου είπε πως ότι έχω κανονίσει να το ακυρώσω για να πάω στο ραντεβού.Αυτά είδα.Πως τα ερμηνεύεις;

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:44
     Σύνδεσμος

     Πράγματι, δεν έχουμε δραστηριότητες με αερόστατα. Υπάρχει μόνο ένας αλεξιπτωτιστής, ο μοναδικός, που έχει το χόμπυ να πετά ψηλά από το λόφο του μόντε Σμιθ. Δεύτερος ριψοκίνδυνος δεν υπάρχει. Τώρα, έχω να τον δω πολύ καιρό. Ίσως, επειδή λόγω καλοκαιριού υπάρχει άπνοια, νηνεμία στο νησί. Αυτό το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να τακτοποιήσεις κάποια πιο σοβαρά θέματα που επείγουν στην ζωή σου και μετά θα φροντίσεις να πετάξεις ψηλά. Δες ποιες είναι οι προτεραιότητές σου τώρα και η ευτυχία περιμένει. Δεν είναι όμως όπως την περιμένεις. Κάτι άλλο προσδοκάς, αλλά δεν είναι με τη μορφή που την βλέπεις εσύ.

     • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:51
      Σύνδεσμος

      Τι εννοείς ότι η ευτυχία δεν είναι όπως την περιμένω; Και που φαίνεται αυτό στο όνειρο;

      • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 12:56
       Σύνδεσμος

       Το μπαλόνι που πέταξε. Τα αερόστατα που δεν υπάρχουν στην Ρόδο. Η ευτυχία είναι πιο ρεαλιστική. Είναι αυτή που φαίνεται, όχι αυτή που θέλουμε εμείς ή αυτή που φανταζόμαστε.

       • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:03
        Σύνδεσμος

        Αφού σου είπα όμως ότι το μπαλόνι ξαναήρθε μόνο του στα χέρια μου.Και αερόστατο κάποια στιγμή είδα στο όνειρο. (Η δική μου γνώμη ωστόσο είναι ότι δεν υπάρχουν ”ρεαλιστικές ευτυχίες”,διότι πολλές φορές η ζωή γράφει τα πιο απίστευτα σενάρια.Απόψή μου.Δεν απαιτώ να την ενστερνιστείς).

        • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:05
         Σύνδεσμος

         Η άποψή σου, για μένα είναι σεβαστή.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Ειδα απόψε ότι ήταν στο σπίτι μου και καθόταν στο σαλόνι με τον άνδρα μου η Χρυσηίς . Ηταν το σπίτι που μεναμε πριν 10 χρονια περίπου . Δε θυμάμαι κάτι άλλο , παρά μόνο ότι όταν εγώ μπήκα μέσα, είδα σε μια ακρούλα να είναι τοποθετημένες κάποιες τσάντες, που υποτίθεται ήταν δικές μου και τις είχε βγάλει απο ένα ντουλάπι η κόρη της. Οι περισσότερες απο αυτές ήταν τσαντάκια τουαλέτας, που έμοιζαν με κουτάκια και ήταν σε διαφορα έντονα χρώματα, θυμάμαι έντονα το φούξια.Δεν έχω τέτοιες τσάντες στη πραγματικότητα.

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:07
   Σύνδεσμος

   Είναι όσα έχουν απομείνει μέσα σου τα λάφυρα που λένε, οι αναμνήσεις, όσα καλά ή κακά έχεις περάσει, μαζεμένα αλληγορικά και τακτοποιημένα μέσα στις σακούλες αυτές. Τώρα το όνειρο σε ρωτάει τι θα γίνει με όλα αυτά, θα τα κρατήσεις ή θα τα πετάξεις; Ένα βαθύ όνειρο θα τακτοποιήσει την υπόθεση με τον καλύτερο τρόπο, ανάλογα με τι θα απόφαση θα πάρεις. Θέλεις να τα κρατήσεις ή να πάνε στη λήθη; Είναι όλα συσσωρευμένα μέσα σου. Την απάντηση την έχει δώσει η ψυχή σου και θα περιμένεις ενα απελευθερωτικό όνειρο αν αποφάσισες την απαλλαγή ή θα σταματήσει εκεί αν αποφάσισες να τα κρατήσεις.

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:28
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια δε ξέρω , αν έχει άλλη ερμηνεία, αλλά ήταν τσαντάκια βραδινής εξόδου, που μοιάζουν με κουτάκια και είναι επενδεδυμένα τις περισσότερες δορές με πολυτελή υφάσματα.
    Σωστά δεν το κατάλαβες, όπως το έγραψα

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:32
     Σύνδεσμος

     Είναι κάποια πολύτιμα πράγματα που έζησες, κάποιες όμορφες στιγμές. Καλά το κατάλαβα. Όλα τα πολύτιμα είναι όμορφα. Πιστεύω ότι θα τα κρατήσεις. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πάντα η Χρυσηίδα δηλώνει ό,τι απομένει. Άρα, δεν μπορώ να στρέψω αλλού την σκέψη μου. Άλλωστε, αναφέρεται στο παρελθόν σου. Εσύ, θα σκεφτόσουν κάτι άλλο;

     • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:36
      Σύνδεσμος

      Οχι, έχεις δίκαιο. Ειναι το σπίτι που πηγα όταν παντρεύτηκα και εκει μεγάλωσα τα παιδιά μου. Εζησα τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μου , αν και ανυπομονύσα να φύγω επειδή φτιάχναμε το δικό μας σπίτι.

      • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:42
       Σύνδεσμος

       Χαίρομαι που το κατάλαβες. Μην απαλλαγείς απ’ αυτά. Να απαλλαγείς από όσα σε πίκραναν, σε πόνεσαν, σε διέλυσαν. Αυτά, κράτησέ τα να σου θυμίζουν πόσο όμορφη ήταν η ζωή σου. Κάνε επιλογές. Ό,τι σε πονάει πέτα το, κράτησε ό,τι ομόρφυνε την ζωή σου. Όπως κάνουμε στα αρχεία που είναι άχρηστα ή χρήσιμα για να αδειάσει ο δίσκος που γέμισε. Άφησε την ψυχή σου να το αναλάβει αυτό. Να περιμένεις απελευθερωτικά όνειρα. Αυτό θα αδειάσει τη γεμάτη μνήμη σου. Έχει συσσωρεύσει πάρα πολλά και χρειάζεται μια ξεκούραση.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι στο παλιό μου σπίτι ήμουν με τη Φρειδερίκη και μου έλεγε ότι τώρα θα φύγω να πάω στη κρεαταγορά να ψωνίσω και με ρωτούσε μήπως ήθελα να μου πάρει κάτι. Εγω της απάντησα αρνητικά, αλλά τότε είδα τον άνδρα της Νίκο να ανοίγει τα συρτάρια της κατάψυξης και να κοιτάζει αν έχω κρέατα. Η κατάψυξη είχε μπριζόλες και μάλιστα θυμάμαι στο πρώτο συρτάρι της κατάψυξης όταν το άνοιξε υπήρχαν τεράστιες σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες.
  Νεκταρία, τα έγραψα μαζί γιατί νομίζω ότι ήταν στο ίδιο όνειρο. Αν έχεις άλλη άποψη, πες μου να τα γράψω χωριστά.

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:36
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δείχνει ένα γεμάτο υποσυνείδητο που έχει κουραστεί από τις πολλές σκέψεις και αγωνίες και θέλει να ξεκουραστεί. Δεν αντέχει άλλα, σαν να γέμισε η μνήμη. Όλα αυτά τα κρέατα είναι οι σκέψεις που έχεις συσσωρεύσει. Πρέπει αλληγορικά να τα μαγειρέψεις και να τα φας, για να υπάρχει περιθώριο να μπει κάποια άλλη σκέψη. Το υποσυνείδητο είναι μικρό και γεμίζει. Θα πρέπει να απαλλαγείς από όλα αυτά που σε βαραίνουν για να προστεθούν νέα.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Ξημερώματα Τρίτης ειδα οτι ημουν σε καποιο ξενοδοχείο μου φάνηκε, έβλεπα τα δωμάτια και είχαν αντί για λεκάνη απλή στο μπάνιο κάτι σαν βαθιά μικρή σκοτεινή λίμνη που με φόβιζε και δεν ήθελα να μείνω σε τέτοιο… Τελικά κατέληξα σε ενα δωμάτιο που μάλλον δεν ήταν τόσο φοβιστική η λεκάνη του. Απο εκεί και έπειτα δεν θυμάμαι…

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 18:18
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα βαθύ- λησμονημένο όνειρο. Δες γι’ αυτά τα όνειρα στα είδη ονείρων.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι καθάριζα κολοκυθάκια και μετά είδα δυο γυναίκες ετοιμόγεννες, η μια καστανή γέννησε ένα μωρό σε ένα όμορφο καινούριο σπίτι, η άλλη ήταν ξανθιά, γαλανομάτα με λευκό δέρμα, πανέμορφη, και γέννησε ένα αγόρι ίδιο με αυτήν μέσα σε μια κρυστάλλινη θάλασσα, κι ο ήλιος έλαμπε, η γυναίκα έμοιαζε πολύ με την μητέρα αυτού που αγαπάω, αλλά νέα, ευχαριστώ.

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:43
   Σύνδεσμος

   Εν μέρει δείχνει βάσανα και παράλληλα, απαλλαγή αυτών. Νέες καταστάσεις θα δημιουργηθούν αμφίπλευρα, που θα σου φέρουν προβλήματα. Όμως η μια κατάσταση θα διαλύσει την άλλη. Γεννήθηκαν με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, αλλά η εξέλιξη θα είναι ραγδαία. Τα κολοκυθάκια δείχνουν μια υγιεινή κατάσταση, που βοηθά πολύ αλληγορικά στην πέψη. Όμως δεν θα μπορέσεις να αντέξεις τις καταστάσεις που θα γεννηθούν. Από την μια, θα έρθει η ρήξη και από την άλλη η ένωση. Όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα που δεν θα τα καταλάβεις. Δεν θα νιώσεις την άσχημη όψη των πραγμάτων, διότι πολύ γρήγορα θα αποκατασταθούν από την επιτυχία.

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:17
    Σύνδεσμος

    Πολλές φορές νιώθω απογοητευμένη, και γίνεται κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι στο τέλος θα γίνει κάτι καλό. Μερικές φορές όταν είμαι απογοητευμένη βλέπω ότι είναι νύχτα και δεν έχω που να πάω, μπαίνω στο ιερό της εκκλησίας και κοιμάμαι εκεί, και όταν ξημερώσει φεύγω, είναι καλό αυτό?

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:24
     Σύνδεσμος

     Είναι ακριβώς η ίδια ερμηνεία που έδωσα πιο πάνω.

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν κάπου σαν εστιατόριο μπροστά από μια βιτρίνα με φαγητά κ εγώ έλεγα σε μια τύπισα τι να μου βάλλει. Ένα από τα φαγητά ήταν ντολμαδάκια γιαλαντζί. Θυμάμαι είχε 3 κούπες με ντολμαδάκια. Αυτή μου βαλλε ένα ντολμαδάκι μεγάλο που μέσα του λέει αντί για ρύζι είχε ένα ζωντανό πουλί!!! Με το που το έβαλλε στο πιάτο μου αυτό ζωντάνεψε κ άρχισε να πετάει. Μετά λέει εγώ το έπιασα, κάθησε στα δάχτυλα του χεριού μου, το χάιδευα κ αυτό με συμπάθησε κ έμένα μου άρεσε πολύ. Οπότε τους ζήτησα να μου το αφήσουν. Αυτό ήταν ανοιχτόχρωμο και όσον αφορά το είδος ήταν κάτι σαν παπαγάλος κοκατίλ χωρίς κόκκινα μαγούλα όμως. Αυτόί οι παπαγάλοι μου αρέσουν πολύ. Ευχαριστώ!

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:51
    Σύνδεσμος

    Αν ήταν περιστέρι το όνειρο θα είχε μια λογική. Όμως, ο παπαγάλος δείχνει μια λάθος κατάσταση. Η μια μερίδα συμβολίζει το σώμα. Το άλλο την ψυχή, όμως το τρίτο που ζωντάνεψε το πουλί είναι το πνεύμα σου το οποίο είναι πάρα πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που θα έπρεπε να είναι. Άρα, πρέπει να δεις που κάνεις το λάθος. Λάθος τρόπος σκέψης, λάθος αποφάσεις που γίνεται αυτό; Όμως, αυτό το δέχεσαι. Είναι ο δικός σου μοναδικός τρόπος που σκέφτεσαι. Το δέχεσαι, το αγαπάς, διότι είναι δικό σου.

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 11:40
     Σύνδεσμος

     Αν ήταν περιστέρι τι θα συμβολιζε δηλαδή?

     • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 11:44
      Σύνδεσμος

      Την ορθή και ήρεμη σκέψη, το άγιο πνεύμα!!!

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 09:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Είδα ένα περίεργο όνειρο χθες. Ο γιος μου είναι 4.5 χρ. είδα όμως πως ήταν μεγαλύτερος κ πήγαινε δημοτικό κ εγώ πήγα στην αίθουσα του να την δω. Τότε καθόμουν σε κάθε θρανίο κ πάνω ήταν ένα φαγητό. Σε κάθε θέση που καθόμουν ερχόταν ο γιος μου κ μου έδινε μια κουταλιά. Τα φαγητά που θυμάμαι είναι γίγαντες κ μετά φακές.
  Όχι σαν σούπα όμως ούτε μέσα σε πιάτο. Ήταν πάνω στα θρανία σε “βουναλάκι”.
  Μαγειρεμένα.

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 09:59
   Σύνδεσμος

   Να την δω ε; Υποσυνείδητα, θέλεις μια κόρη; Καλομελέτα κι έρχεται. Στο εύχομαι! Εκτός, αν με το την αναφερόσουν στην αίθουσα.
   Για τα όνειρα αυτά έχω γράψει στα είδη ονείρων. Δείχνει την ανάπτυξη του μικρούλη σε ένα κοντινό μέλλον. Έτσι που πάνε τα πράγματα, στο μέλλον μόνο φακές θα τρώνε τα παιδιά. Η κρίση θα τους στερήσει άλλες τροφές. Το βρίσκω λογικό. Κάθε του χρόνου και χειρότερα.

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:12
    Σύνδεσμος

    Για να καταλάβω. Δεν είναι κακό το όνειρο;; Γιατί εγώ απελπίστηκα μόλις διάβασα τι σημαίνουν τα όσπρια. Αν κ όταν ξύπνησα ένιωθα καλά.

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:16
     Σύνδεσμος

     Την νοοτροπία των παλιών να ερμηνεύουν τα όνειρα με αλφαβητικούς καταλόγους συμβόλων, την έχω καταργήσει με τα είδη ονείρων. Αυτό που λες ισχύει μόνο όταν το όνειρο που είδες δεν ανήκει στην λίστα με τα όνειρα.

     • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:26
      Σύνδεσμος

      Αν δε σου κάνει κόπο πες μου το είδος να το διαβάσω.

      • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:32
       Σύνδεσμος

       Είναι το όνειρο των χαζογονιών. Είναι τόσο μικρό που θα στο μεταφέρω εδώ:

       Είναι τα όνειρα που βλέπουμε όταν έχουμε μικρό παιδάκι, ανίψι, εγγονό.

       Το μωράκι είναι μηνών και εμείς βλέπουμε ότι περπατάει, ανοίγουμε κουβέντα μαζί του, μετράει, παίζει με τα τουβλάκια του, βγάζει δοντάκια, τρώει κρέας με πατάτες. Δηλαδή, βλέπουμε να αναπτύσσεται πέρα από τις σημερινές δυνάμεις του. Είναι καταστάσεις που πολύ γρήγορα θα αντιμετωπίσουμε.

       Στη δική σου περίπτωση είναι 4,5 ετών και είδες αυτό που πρόκειται να συμβεί μετά από 2 έτη. Είναι σ’ αυτή την κατηγορία λοιπόν.

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:13
    Σύνδεσμος

    Για να καταλάβω. Δεν είναι κακό το όνειρο;; Γιατί εγώ απελπίστηκα μόλις διάβασα τι σημαίνουν τα όσπρια. Αν κ όταν ξύπνησα ένιωθα καλά. Κ τι καλομελέτα… κάτσε να βρω τον άντρα πρώτα…!! χαχα

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:25
     Σύνδεσμος

     Τίποτα δεν είναι αδύνατον όταν το θέλουμε πολύ, φτάνει να το θέλουμε. Όταν κάτι χάνεται είναι μια επιφανειακή θέληση. Η ζωή μου το δίδαξε αυτό!!!

 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 09:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι ήμασταν ξαπλωμένοι με τον σύντροφό μου, που έχουμε λίγο μαλώσει. Τον φιλούσα στα χείλη αλλά δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Δεν με φιλούσε εκείνος ό,τι και να έκανα. Μετά σηκώθηκε και ετοιμαζόταν να φύγει. Και μου είπε “είσαι αλλοπροσαλλη”. Όχι του λέω, είμαι άλλη.

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 09:53
   Σύνδεσμος

   Είσαι η Στεφανια που ήσουν άρρωστη; Τελικά, έγινες καλά; Αν όχι, παράβλεψε την ερώτησή μου. Λοιπόν το όνειρο δηλώνει ότι πρέπει να γίνεις κάποια άλλη στη συμπεριφορά, να τον συγχωρήσεις αν έφταιγε, να κάνεις ότι δεν μαλώσατε για να σμίξετε ξανά. Μερικές φορές για να διατηρηθεί μια σχέση πρέπει να γίνονται υποχωρήσεις. Αυτό σου ζητά λοιπόν το όνειρο να κάνεις. Άστον να βρίσει, να ξεσπάσει, μην αντιδράσεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα τα ξεχάσετε όλα και θα αποφύγετε τον χωρισμό.

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:07
    Σύνδεσμος

    Ναι, εγώ είμαι! Τελείως καλά όχι, αλλά πάω πολύ καλά και… θα γίνω τελείως! Σ’ευχαριστώ!
    Χθες είδα στον ύπνο μου έναν από τους γιατρούς που είχα πάει κ του έλεγα “εσείς με τρελάνατε, δεν έχω τίποτα”. Και μου είπε ” ε, σου είπαμε μία πιθανότητα, δεν ήταν σίγουρο”.
    Λες να σημαίνει κάτι αυτό ή είναι που το σκέφτομαι; Γιατί στην πραγματικότητα κάπως έτσι νιώθω, όπως του είπα.
    Κ μετά ακριβώς στο ίδιο όνειρο είδα ότι έστελνα μήνυμα με ευχές σε άλλη γιατρό που είχα επισκεφτεί.

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:12
     Σύνδεσμος

     Αυτό είναι ένα θαύμα. Μην χαλάς την εξέλιξη να σκέφτεσαι το χειρότερο. Επηρεάζεις τον ονειρικό σου κόσμο και αυτό δεν σε ωφελεί. Αφού θα γίνεις καλά, θα χαρείς τη ζωή. Αυτή τη χαρά που ζεις να σκέφτεσαι. Τίποτα αλλο. Σκέψου πόσοι είναι σε χειρότερη κατάσταση από σένα. Αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις κουράγιο.

     • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:20
      Σύνδεσμος

      Ναι, αλλά αυτό το λέω εγώ! Κανένας γιατρος δεν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει… Σημασία έχει που εγώ το πιστεύω κ ότι νιώθω αρκετά καλά. Όντως, το έχω σκεφτεί αυτ που λες, εκτιμώ ότι ενώ θα μπορούσα να ήμουν άσχημα δεν είμαι.
      Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

      • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 10:57
       Σύνδεσμος

       Μπράβο! Σε θαυμάζω. Όλοι εμείς είμαστε καλά και συνεχώς μεμψιμοιρούμε. Αν ήμασταν άραγε στη δική σου κατάσταση πώς θα συμπεριφερόμασταν; Η πίστη που έχεις θα σε κάνει καλά. Μόνη σου θα τα καταφέρεις. Άσε τους γιατρούς να λένε. Όταν εσύ νιώθεις καλά, θα γίνεις. Πολλοί το κατάφεραν αυτό. Οι πραγματικοί άρρωστοι είναι μόνο αυτοί που νιώθουν άρρωστοι, ακόμα κι αν είναι υγιείς. Αυτό έχω καταλάβει.

 • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 22:19
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα!! είδα ότι στις ρίζες των μαλλιών εκεί που ξεκινά η φράτζα κατά μήκος του κεφαλιού στη σειρά 4-5 ροζ σπυράκια όπου στην επιφάνεια του δέρματος είχαν χαθεί τα μαλιά παραδόξως δε με ανησύχησε όμως αυτά αρχισαν να μεγαλώνουν σε μήκος και πλάτος και είχαν ΄γίνει σα δακτυλίθρες, είχα πανικοβληθεί και προσπαθούσα να βρω τρόπο να τα καλύψω με τα μαλιά μου, δεν τα άγγιζα αλλά ούτε πονούσαν ούτε ‘εδειναν κάποιο σημάδι, χρώμα πχ παρέμεναν ροζ

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 18:21
   Σύνδεσμος

   Ανήκει στα φυτρωτικά όνειρα. Διάβασε για τα όνειρα αυτά στα είδη ονείρων.

   • Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 στο 19:09
    Σύνδεσμος

    σευχαριστώ πολύ Νεκταρία, νομίζω πήρα μια γενική ιδέα!!

 • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 21:48
  Σύνδεσμος

  Όταν τρως ρύζι στο όνειρο τι είναι;

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   Αν σου αρέσει αυτό το φαγητό είναι όνειρο επιθυμίας.
   Αν δεν σου αρέσει είναι σιχασιάς, αηδίας.
   Αλλιώς, σαν γενική ερμηνεία είναι ότι θα παντρευτείς ή θα γευτείς την ευτυχία.

   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:48
    Σύνδεσμος

    Δεν είναι όνειρο επιθυμίας,ούτε αηδίας.Όσο για την ερμηνεία του γάμου σημαίνει ευτυχισμένο γάμο φαντάζομαι ε;

    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 18:05
     Σύνδεσμος

     Όλοι οι γάμοι ξεκινούν με τις πιο κατάλληλες προϋποθέσεις. Η αλήθεια, πόσο πετυχημένοι είναι, φαίνεται μετά. Δεν μπορεί ένα όνειρο να σου πει αν θα είναι ευτυχισμένος ή όχι, διότι υπάρχει και η ελεύθερη βούληση. Στο χέρι σου είναι να γίνει. Αν ίσχυε αυτό, κανείς δεν θα έπαιρνε διαζύγιο. Μερικές καταστάσεις δεν τις γνωρίζει η ψυχή. Είναι απρόβλεπτες. Μπορεί να σου πει ότι θα παντρευτείς, αλλά όχι αν θα διαρκέσει και πόσο. Αυτό θα το γράψει η ζωή. Καθένας με την τύχη του λοιπόν!

 • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 21:15
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου το ξερω νιωθω οτι με καλει ο Αγιος να εκπληρωσω αυτο που εχω ταξει…θα παω μετα τα βαφτησια του μικρου μου σιγουρα! Σε ευχαριστω! Θα το στειλω πολυ αργοτερα οταν θα εχω χρονο οκ…

  • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 11:03
   Σύνδεσμος

   Κατάφερες να γράψεις σωστά το κείμενο αυτό! Πολύ καλή προσπάθεια, μπράβο!!! Μπορείς! Πρέπει να τα καταφέρεις. Χρειάζεται θέληση και υπομονή. Θέλω να καταφέρω σε σένα, αυτό που δεν κατάφεραν οι δάσκαλοι να σου μάθουν στο σχολείο τόσα χρόνια, να γράφεις σωστά.
   Ναι, να το πάρεις το παιδάκι, να εκπληρώσεις το τάμα σου και να περάσετε καλά!

 • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 17:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!!!
  Ονειρεύτηκα σήμερα μία γνωστή συγγραφέα την Φιλομήλα Λαπατά (είχε κόκκινα μαλλιά στο όνειρο,νομίζω τελευταία το έχει αλλάξει όμως)μαζί με κάτι άλλους που δεν τους θυμάμαι.Έχει ερμηνεία;

  • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 17:46
   Σύνδεσμος

   Γνωστή; Δεν μπορώ να πω μια υπεύθυνη ερμηνεία, διότι, ντροπή μου, εγώ αυτή τη συγγραφέα δεν την γνωρίζω. Αν έχεις διαβάσει κάποιο έργο της, αν την έχεις δει πρόσφατα και αν έχεις στη βιβλιοθήκη σου κάποιο έργο ίσως να έχεις επηρεαστεί. Εκτός, αν σκέφτεσαι να γράψεις κάποιο έργο με παρόμοιο θέμα μ’ αυτά που γραφει ή να κρίνεις κάποια έργα της. Επίσης, κάποιος τίτλος βιβλίου της ή υπόθεση έργου της μπορεί να ταυτίζεται με τη ζωή σου και την πορεία της.

   • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 17:54
    Σύνδεσμος

    Μήπως είναι συμβολικό το όνομα της για το μέλλον;

    • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 18:07
     Σύνδεσμος

     Τι άλλο να λέει; Φιλομήλα, αυτή που αγαπά τα μήλα. Εκτός αν παρουμε σαν μήλο την αμαρτία. Αυτός που έχει στο αίμα του την αμαρτία. Δεν ξέρω, που να αποδώσω το συμβολισμό σε ένα όνομα που δεν έχω ξανακούσει. Το επίθετο πιθανόν να βγαίνει από το χόρτο λάπαθο που λέγεται και λάπατο. Αυτό είναι πολύ πικρό σε γεύση. Τι να πώ άλλο. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.

      • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 18:14
       Σύνδεσμος

       Ωραία είσαι άτομο λοιπόν που σου αρέσει η αρμονία, αλλά η ζωή σου φέρνει πίκρες, από το χόρτο αυτό. Αυτό είναι; Κάνε μου μια χάρη. Γράψε αυτή τη ερμηνεία του ονόματος αυτού σαν σχόλιο κάτω από το άρθρο με τους συμβολισμούς των ονομάτων αν θες.

 • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 17:32
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια εχω κανει ταμα να παω κερκιρα με τον γιο μου τον μεγαλο τον λενε Σπυρακο…ειδα πριν πολυ καιρο οτι κατεβεικα απο το αεροπλανο το παιδι μου λεει το ειχα στην πλατη μου μεσα σε φερετρο καφε μικρο! Ειχα φτασει στην Κερκιρα οταν κατεβεικα κ βλεπω μπροστα μου εναν παππουλη κ μια μαβροφορεμενη καλογρια δηπλα του κ μου λεει ο παππουλης θα τον παρω θα τον παρουμε εμεις να τον παμε η θα τον φερεις εσυ κ απαντησα οχι λεω θα τον φερω εγω! Απο τοτε βλεπω οτι φτανω στο νισακι ειμαι στο λιμανι κ εκει ξηπναω η κατι γυνετε με ομιχλη κ να μην μπωρω να προχωρισω η τσουναμια στην θαλασσα κ να σταματαει το καραβι…

  • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 17:37
   Σύνδεσμος

   Αυτό το έγραψες πολύ καλύτερα. Μπορεί να υπάρχουν λαθάκια, αλλά βγαίνει νόημα, μπορώ να το διαβάσω. Πρέπει να το πάρεις το συντομότερο στην Κέρκυρα, γιατί θα βλέπεις συνέχεια αυτά τα επαναλαμβανόμενα όνειρα και αφύπνισης που σου υπενθυμίζουν το τάμα που έκανες. Έχεις κουρδίσει το ξυπνητήρι της ψυχής σου και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν εκπληρώσεις αυτό το τάμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.