Για να καταλάβετε αυτή την κατηγορία ονείρων διαβάστε πρώτα το παρακάτω άρθρο, όπως το πήρα από το ίντερνετ:

Oι 50 διάσημοι νόμοι του Μέρφι που όλοι πρέπει να διαβάσουμε

Η ατυχία μας στα όνειρα συνεχίζεται και στο όνειρο. Θέλεις να κοιμηθείς, να δεις κάτι διαφορετικό από τη γκαντέμικη ζωή και το αποτέλεσμα είναι να συμβαίνει ακόμα και στο όνειρο αυτό που δεν θες. Όμως, πολλές φορές οι νόμοι του Μέρφυ  στο όνειρο είναι επιτυχία στην πραγματικότητα. Ναι, μην σας φαίνεται περίεργο. Όσο πιο άτυχοι είμαστε στο όνειρο, τόσο πιο τυχεροί είμαστε στην πραγματικότητα. Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται.  Όταν είναι από εξωτερικό ερέθισμα ή υποσυνείδητο όνειρο τότε αυτό συμβαίνει και στο όνειρο και στη ζωή δυστυχώς.

Πώ πω τι άσχημο που είναι να θέλεις τόσο πολύ να φωτογραφίσεις το υπέροχο τοπίο κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή που η μηχανή είναι έτοιμη να παρεις τη λήψη να κάνεις μια περίεργη γλύστρα που θα σου σπάσει το πόδι, θα σε καθηλώσει στο νοσοκομείο όσο κρατουν οι διακοπές σου και δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις τίποτα. Τι περίεργο, αυτό το εμπόδιο στο όνειρο είναι πολλές φορές για καλό. Η πραγματικότητα μας τα χαλάει έτσι;

Το όνειρο είναι πολλές φορές συνυφασμένο με τους νόμους του Μέρφυ,  που όλοι γνωρίζουμε,  και η ζωή τα φέρνει έτσι, ώστε να επαληθεύονται αυτά ακριβώς που δεν θέλουμε να μας συμβούν. Αυτά που δεν πρέπει.  Ούτε λόγος γι’ αυτά που θέλουμε να γίνουν.

Ευλογημένος είναι όταν ονειρεύεται αυτά τα όνειρα και στην πραγματικότητα λειτουργεί μια χαρά. Αλίμονο στους άλλους!!!

Οι νόμοι του Μέρφυ στα όνειρά μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.