Κατά 50% πιστεύω  σ’ αυτά τα όνειρα, αλλά δεν είναι όλα οιωνοί. Όταν βλέπουμε πολλά πουλιά να πετάνε δεν είναι πάντα καλός οιωνός λένε. Όταν φωνάζει ο σκύλος σαν λύκος,  κάποιος θα πεθάνει ή θα γίνει μεγάλος σεισμός στην  περιοχή, το κοράκι συμβολίζει το θάνατο.  Χιλιάδες οιωνοί γνωστοί από την αρχαιότητα και πάντα στα όνειρα ήταν ένα κακό ριζικό γι’ αυτόν που θα τα δει και την οικογένειά του. Όχι, είναι κακό για εκείνη τη στιγμή που ονειρεύεται το άτομο, όχι για όλη του τη ζωή. Δεν καθορίζει ένα όνειρο τη ζωή του αλλά ένα μέρος της ζωής του, μόνο αν είναι το μοιραίο που ερμηνεύεται ο θάνατός του και επαληθευτεί αναφέρεται στο κακό του ριζικό. Γι’ αυτό λένε πως όσο ζούμε δεν πρέπει να πάψουμε να ελπίζουμε. Μέσα σε ένα χωράφι άγονο ίσως φυτρώσει ένα μικρό χορταράκι, αυτό θα μεγαλώσει και θα αλλάξει τα πάντα όταν γεμίσει ξανά όλο το χωράφι. Αυτό θα είναι μια νέα εξέλιξη, ένα θαύμα!!!

Την ημέρα που πήρανε οι Τούρκοι την Κωνσταντινούπολη, ή ινσταμπούλ όπως εκείνοι την ονομάζουν, υπήρχε στον ουρανό ένα ματωμένο φεγγάρι, ήταν κόκκινο το χρώμα του. Όταν λοιπόν δούμε στο όνειρο κόκκινο φεγγάρι δηλώνει την μεγάλη και ανεπανόρθωτη σύμφορα, τον πόλεμο.

Κάποια σύμβολα με κακή ερμηνεία μπορούν να δώσουν ένα καλό μήνυμα. Π.χ. το μαχαίρι που έχει κακή ερμηνεία όταν το σπάσουμε νικάμε το κακό.

Κάποια σύμβολα με καλή ερμηνεία μπορούν να δώσουν ένα κακό μήνυμα. Π.χ. το αναμμένο κερί όταν σβήσει αλλάζει εντελώς ερμηνεία.

Βλέπουμε το σύνολο λοιπόν του ονείρου και ανάλογα  βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Αν τελικά είναι κακοί οιωνοί τα όνειρα αυτά θα το δείξει η πορεία της ζωής μας. Σίγουρα συντέλεσαν σ’ αυτό πολλά όνειρα. Όχι μόνο ένα.

 

 

Οιωνοί, κόκκινο φεγγάρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.