Ξωτικό

Αν δείτε στον ύπνο σας ξωτικό ή ξωτικά αλλά δεν είχατε δει κανένα ανάλογο έργο ή διαβάσει κάποιο βιβλίο με ξωτικά κλπ., αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες από άσχημες ειδήσεις, από αρρώστιες και ζημιές. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάποια δουλειά μην το επιχειρήσετε. Αν έχετε σκοπό να κάνετε ταξίδι, μην το κάνετε. Όλα θα σας πάνε στραβά και πρέπει να αποφύγετε κάθε ρίσκο σε όλους τους τομείς της ζωή σας.

Ξωτικό

2 σχόλια στο Ξωτικό

 • Τρίτη, 5 Απριλίου 2011 στο 20:39
  Σύνδεσμος

  Έχει τουλάχιτον 1 χρόνο που είδα το όνειρο…αλλά ποτέ δεν έψαξα να δω τι σημαίνει!
  Μετά από 2-3 χρόνια που αγόρασε ο πατέρας μου καινούτιο αμάξι…είδα στο όνειρο μου ότι ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να βομβαρδίσει το αμαξί!Μετά εμφανίστηκε ένα μεγάλο ξωτικό από ξύλο,άνοιξε ένα ποτράκι στην κοιλιά του και μας έβαλε μέσα(εμένα και την οικογένειά μου).Μας κουβαλούσε για πολλές μέρες για να γλυτώσουμε!Το όνειρο τελείωσε εκεί!Ξαναείδα ακριβώς το ίδιο όνειρο μετά από ένα χρόνο και μετά από λίγο καιρό είδα και την συνέχεια!Υπήρχε ακόμα εκείνο το ξωτικό!Ύστερα…δεν το ξαναείδα!
  Τι σημαίνει?Αα…εκείνη την περίοδο δεν είχα δεί/διαβάσει κανένα ανάλογο έργο.βιβλίο! 🙂

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 στο 10:51
   Σύνδεσμος

   @Alexandra,

   Τα επαναλαμβανόμενα όνειρα να ξέρεις ότι δεν έχουν ερμηνεία στον ονειροκρίτη μας. Αφορά μια ιδιαιτερότητα που υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο άτομο. Μια προειδοποίηση από το υποσυνείδητο ότι κάτι γίνεται. Κάτι που εντόπισε εκείνο. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βρεις τι είναι. Αν σήμερα έπαψε το όνειρο δηλώνει ότι το πρόβλημα το έλυσες. Αν όμως συνεχίζεται πρέπει να καταγράψεις στο ονειρολόγιο την πάσα λεπτομέρεια για να δεις που εστιάζεται το πρόβλημα.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.