Ξανθός

Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ξανθό άτομο, αυτό σημαίνει πως ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε στη ζωή σας και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας και σε όλες σας τις υποθέσεις. Αν μια κοπέλα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνει γρήγορο και πλούσιο γάμο. Αν πάλι μια νέα κοπέλα δει στον ύπνο της πως ενώ ήταν μελαχρινή έγινε ξανθιά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσει μεγάλη ευτυχία γιατί θα γνωρίσει τον άνδρα που θα την κάνει ευτυχισμένη και πως θα κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αν σαν άνδρας μελαχρινός δείτε πως γίνατε ξανθός, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη και θα πετύχετε μεγάλη επαγγελματική και κοινωνική άνοδο. Αν δείτε τον άνδρα σας ή την γυναίκα σας να έχουν ξανθό χρώμα ενώ δεν είχαν, αυτό σημαίνει οικογενειακή ευτυχία κι επιτυχία στη ζωή σας και πως το μέλλον σας ανοίγεται λαμπρό από δω και μπρος. Αν είστε κοπέλα και μια φίλη σας μελαχρινή την είδατε να είναι ξανθή, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξει να σας καταστρέψει γυναίκα που θα γίνει αντίζηλός σας ενώ ήταν φίλη σας. Αν δείτε αγοράκια χαριτωμένα κι ολόξανθα, αυτό σημαίνει πλούτη, υγεία, ευτυχία και χαρά. Αν δείτε ολόξανθα κοριτσάκια, αυτό σημαίνει ανέλπιστη τύχη θα σας βρει αυτόν τον καιρό. Αν δείτε μαύρο αράπη να έχει ξανθά μαλλιά, αυτό σημαίνει πως θα σας φερθούν δόλια και ύπουλα, ή μια ύπουλη αρρώστια σας απειλεί. Αν δείτε να βάφουν τα μαλλιά τους από μαύρα σε ξανθά, αυτό σημαίνει πως θα εξαπατηθείτε.

Ξανθός

98 σχόλια στο Ξανθός

 • Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 στο 09:02
  Σύνδεσμος

  Έστειλα και πριν, αλλά δεν εστάλη.. λοιπόν ήμουν με μια παρέα σε ένα ανοιχτό κοκτέιλ μπαρ και συνειδητοποιώ ότι δίπλα μου σε ένα τραπέζι ορθίων καθόταν μια φίλη μου. Σηκώνομαι και την αγκαλιάζω. Στην πραγματικότητα η φίλη μου είναι μαυρομαλλα με πλούσιο μαύρο μαλλί και πολύ λαμπερό.ειναι το σήμα κατατεθέν της. Είδα λοιπόν ότι το έκανε ξανθό με πολλές ανταύγειες ξανθών αποχρώσεων. Της λέω γιατί παιδί μου το έκανες ξανθό; Ωραίο είναι, αλλα. Και μου λέει κάτι που δεν το άκουσα. Και μετά μου λέει ότι έχω παχύνει, και μου πιάνει το μπράτσο, γελάμε και της λέω αλήθεια είναι άσε (το οποίο είναι αλήθεια, έχω παχύνει). Και ξαφνικά με πλησιάζει μια κυρία με ξανθό μαλλί και έρχεται να με χαιρετίσει. Με αγκαλιάζει και συνειδητοποιώ ότι είναι η Σάσα Σταμάτη. Με την οποία γνωριζόμασταν στο όνειρο και με ρωτούσε τι κάνω. Αφού έφυγε η φίλη μου που είναι δημοσιογράφος στην πραγματικότητα και στο όνειρο ηταν ξανθιά, μου λέει πόσο την αντιπαθεί.και εκεί τελείωσε το όνειρο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 στο 08:43
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Είδα ότι ήμουν σε ένα κοκτέιλ μπαρ το οποίο ήταν ανοιχτό, και ενώ καθόμουν με μια παρέα συνειδητοποιώ ότι σε ένα τραπέζι ορθίων καθόταν μια φίλη μου. Σηκώνομαι και πάω να την χαιρετίσω!
  Αφού την αγκάλιασα, μου λέει ότι παχυνα (το οποίο είναι αλήθεια) και εγώ συνειδητοποιω ότι έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά με πολλές αποχρώσεις ανταύγειες ξανθές.Κανονικα η φίλη μου αυτή είναι Μαυρομματαίων και μαυρομαλλα με απίστευτα λαμπερό μαλλί καταπληκτικο. Της λέω γιατί το έβαψες; Ωραίο, είναι αλλά είχες καταπληκτικό μαλλί. Και μου λέει κάτι αλλά δεν ακούω. Και την ίδια στιγμή με βλέπει μια ξανθιά ψηλή από μακριά και με πλησιάζει όλο χαρά να με χαιρετίσει. Ήταν η Σάσα Σταμάτη που με αγκαλιάζει και χαίρεται που με βλέπει. Την αγκαλιάζω και η φίλη μου που είχε βαμμένο μαλλί μου λέει πόσο την αντιπαθει.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 στο 11:35
  Σύνδεσμος

  Καλήμερα Νεκταρία,

  Είδα ένα όνειρο πολύ παράξενο . Βρέθηκα σε ένα μέρος που μάλλον ήταν ένα σπίτι με πολλά παράθυρα . Αλλά δεν ήμουν μέσα , κάτι σαν βεράντα (αν και μου θυμίζει το σπίτι μου αλλά δεν έιμαι σίγουρη.) Και δίπλα μου ήταν ένας ξανθός άντρας . Αν και δεν μου το είπε ότι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος ένοιωθα ότι δεν το είπε αλλά σαν τηλεπαθητικά να το έλεγε. Και είπα από μέσα μου , όχι δεν είναι αυτός ο Μέγας Αλέξανδρος.
  Μου κάνει εντύπωση γιατί είδα ξανά ένα όνειρο τις προάλλες που ήρθε ένας μελαχρινός και μου είπε ότι είναι κάποιος αλλά δεν ήταν αυτός που νόμιζα. τεσπα.. Μπέρδεμα.
  Σαν να έρχονται όνειρα περασμένα και ασυναίσθητα λέω , λες να συνδέονται αυτά ;
  Αλλά δεν ένοιωθα φόβο , τρόμο αλλά ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω.. Σαν όταν βλέπεις κάποιον και νοιώθεις ότι σταματά ο χρόνος.
  ΥΣ. Ωραία η καρδιά σου από φράουλες..
  “Ένα σύμπαν γεμάτο από φράουλες”
  ΗΡΩ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 στο 09:54
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιο σημαντικό πρόσωπο που το αναγνωρίζει η ψυχή, αλλά ο εγκέφαλος δεν μπορεί να το αποκωδικοποιήσει. Τα παράθυρα που είδες δείχνουν την γνώση, το μέλλον, την λαθραία είσοδο και την αναπόληση. Είναι το σημείο που ανοίγεις να μπει ο αέρας, όμως έχεις ξεφύγει από όλα αυτά και ψάχνεσαι. Απαντήσεις έχει η ψυχή σου να σου δώσει. Ο εγκέφαλος όμως δεν μπορεί να τις λάβει 100% και γίνεται αυτό το μπέρδεμα. Έχω μπερδευτεί κι εγώ με τις φράουλες, αλλά η ψυχή μου ίσως κατάλαβε τι εννοείς. Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι συνδεδεμένος με τον Γόρδιο δεσμό, ό,τι δεν λύνεται κόβεται. Άρα, αυτό έχει να κάνει με την λύση αυτού του ονείρου. Αφού δεν λύνεται, κόβεται!!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 στο 15:39
    Σύνδεσμος

    είχα γράψει κάποτε , κάτι για το πως έρχονται τα παιδιά στην ζωή , και το είχα αποθηκεύσει σε ένα στικάκι. Αυτό το είχα δώσει για μια δουλειά σε μια συνάδελφο. Όταν το άνοιξε εμφανίστηκαν (ευτυχώς το βρήκα το αρχείο) , εμφανίστηκαν φράουλες και κάτι σχήματα σαν το σύμπαν είχε πει χαρακτηριστικά. Από τότε σταμάτησε να λειτουργεί . Γι αυτό σου απάντησα με τις φράουλες ., ήταν εμπνευσμένο από καρδιά φράουλας. Αν ξεχωρίσεις από την φράουλα το φα , χαχα είναι το όνομα μου κανονικά όπως με φωνάζουν εδώ.. Αυτό τώρα ήρθε.
    Αυτό το πρόσωπο , μπορεί να μεγάλωσε ; Δεν πρόσεξα τα μάτια του , για να κάνω την ταυτοποίηση.
    Ένα όραμα παλιό , για το πώς βλέπουμε το παιδί μέσα μας. Ένα παιδί ξανθό με γαλάζια μάτια.
    Μάλλον ήθελε να μας βοηθήσει , όπως και ο μελαχρινός. Ο ένας να κόψει και ο άλλος να διορθώσει.
    Είδα μια εικόνα με τον μελαχρινό που μου άρεσε αλλά για κάποιον λόγο αυτή το συναίσθημα εξαφανίσθηκε , γι αυτό ήρθε … είχα πει γιατί να κοιτώ την εικόνα και να μην έχω το ίδιο συναίσθημα . Μάλλον ήρθε για να μου το εξηγήσει . Αλλά όπως είπες ο εγκέφαλος δεν μπορεί να τα αποκωδικοποιήσει όλα.
    Μάλλον ο δεύτερος να διορθώσει και ο πρώτος να κόψει.
    ΗΡΩ

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 στο 08:26
  Σύνδεσμος

  Ειδα ακομη ενα ονειρο χθες οτι ηταν ενα αγορι ξανθο με μπλε ματια με τον πατερα του που ηταν νεαρος σε ηλικια και ηταν πολυ ομορφο αγορακι και ειχε πανω του τετουαζ και μου εκανε εντυπωση το τατουαζ που ειχε στο δεξι του χερι που ηταν κοκκινες γραμμες και του λεω τι ειναι αυτο και μου λεει ειναι για την μητετα μου( και καταλαβα οτι ηταν η ημερομηνια που πεθανε η μητερα του)

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 12:32
   Σύνδεσμος

   Οι δύο κόκκινες γραμμές συμβολίζουν τα απαγορευμένα ναρκωτικά. Είναι ένα χαρτί που δίνουν οι νευρολόγοι αν δεν κάνω λάθος όταν χορηγούν ορισμένα απαγορευτικά φάρμακα σε ειδικές ποσότητες και οι χρήστες το χρησιμοποιούν για να προμηθευτούν περισσότερο. Είναι αλληγορικά μια τέτοια κατάσταση που αφορούν άλλους. Άρα, είσαι άτομο που απέχεις από όλα αυτά ή άτομο που έχεις απεξαρτηθει. Είναι όνειρο προβολής όταν θέλεις να κάνεις σχέση με ένα τέτοιο άτομο που δεν έχει καμία προστασία και είναι έρμαιο των παθών του. Ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να δει και ένα άτομο όταν βιώνει αλληγορικά ή μεταφορικά μια τέτοια σχέση.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 12:49
    Σύνδεσμος

    Δεν εχω θεμα ουτε με ναρκωτικα ουτε θελω καποιον που εχει σχεση με αυτα

    Απάντηση
     • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 12:54
      Σύνδεσμος

      Όμως, μιλά για το θάνατο της μητέρας του και αυτόματα το μυαλό πάει εκεί. Οι πολλές γραμμές μπορεί να συμβολίζουν το πεντάγραμμο, τις πολλές ευκαιρίες, τους πολλούς δρόμους, την ανεξαρτησία, τις παράλληλες σκέψεις και το απαγορευμένο.

      Απάντηση
    • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 12:51
     Σύνδεσμος

     Γι’ αυτό στα είδη ονείρων θα δεις τα απαγορευμένα ή τα ειδικά όνειρα. Δεν βλέπουμε πάντα αυτά που θέλουμε ή προσδοκούμε. Είναι περίεργο, πως είδες ένα τέτοιο όνειρο. Φοβάμαι ότι κάτι σου απαγορεύει. Είναι κάποιο απαγορευτικό και το δηλώνει με τέτοιο τρόπο.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 12:53
      Σύνδεσμος

      Πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι θελει να μου πει το ονειρο, δεν εχω σχεση με καποιον για να εχει ερμηνεια οτι απαγοτευετε

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 12:55
       Σύνδεσμος

       Μπορεί να είναι μια σκέψη, μια απόφαση, μια ιδέα και όχι το ίδιο το πρόσωπο. Να είναι συμβολικό. Επίσης, επειδή η ψυχή θέλει να τα ζήσει όλα είδες ένα ειδικό όνειρο. Ας πούμε ότι είναι άνευ σημασίας λοιπόν.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 13:01
        Σύνδεσμος

        Ευχαριστω που μου απαντησες, να εισαι καλα!

        Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 15:29
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου τον ανθρωπο που ειμαι ερωτευμενη ( δεν τα χουμε και το ξερει οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι του και μιλαμε γενικα αλλα δεν γινεται να μαστε μαζι για διαφορους λογους τελος παντων) και λεει ηταν σε ενα κρεβατι ξαπλωμενος γυμνος με πρασινα σεντονια και ηταν ορθια και μια ξανθια μπροστα απο το κρεβατι γυμνη με πρασινο σεντονι και αυτη, λογικα τους ειδα μετα αφου κανανε οτι κανανε και ηταν εραστες στο ονειρο (αυτος δεν τα χει με καμια στην πραγματικοτητα ) αυτη ηταν χαρουμενη και νομιζω και αυτος δεν ειμαι σιγουρη για αυτον αλλα αυτη ηταν σιγουρα…….. ε και εγω τους κοιταζα δεν ξερω αν με ειδαν η οχι………….Τι μπορει να σημαινει ??

  (δεν κοιμηθηκα το βραδυ της Δευτερας, κοιμηθηκα χαραματα Τριτης, οποτε το ονειρο το ειδα σημερα Τριτη χαραματα δηλαδη….)

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο 09:56
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο είναι αντίθετο. Δείχνει ότι είναι κλειστός ο δρόμος να κάνει σχέση μαζί σου, διότι έχει άλλα ενδιαφέροντα, άλλες καταστάσεις τον απομακρύνουν.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο 12:20
    Σύνδεσμος

    δηλαδη δεν μπορει να κανει σχεση μαζι μου λογω καποιων καταστασεων ??? το λεω γιατι μας εμποδιζουν καποιες καταστασεις να μαστε μαζι , οπως το οτι ειμαστε περιπου συγγενεις εξ αγχιστειας (η αδελφη του ειναι παντρεμενη με τον αδελφο μου ) και συν το οτι ειναι 15 χρονια μεγαλυτερος, παιζει αυτο ρολο, αλλα καταβαθος μπορει να με θελει αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτον τον λογο ?????? Η οτι θελει αλλη ????

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο 13:21
     Σύνδεσμος

     Ναι, υπάρχει τέτοιο κώλυμα. Φαίνεται και στο όνειρο. Δεν δείχνει αν θέλει άλλη, αλλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είστε μαζί. Το απαγορευμένο πάντα γοητεύει.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο 14:00
      Σύνδεσμος

      μμμ……οποτε μπορει κατι να νιωθει για μενα αλλα φοβαται, κολλαει λογω της καταστασης ??

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 13:58
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν στο κομμωτηριο μου και τα μαλλια μου ηταν ξανθα και εδειχνε τα μαλια μου σε μια αλλη κοπελα η κομοτρια μου ποσο μεγαλωσαν

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 18:14
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι είσαι δυνατή και έχεις αποκτήσει ενέργεια. Είναι φυσικό να το δείχνεις στους άλλους για να το πιστέψεις και η ίδια.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 στο 18:08
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα!!!
  ειδα στο ονειρο μου, πωςηταν νυχτα και βρισκομουν σε ενα ερημο μερος με πολλες γυναικες εναν αντρα αρκετα ομορφο ο οποιος ειχε ενα παιδι .ενα αγορακι 2 χρονων ξανθο με γαλαζια ματια, και μου το εδωσε στην εγκαλια μου και μετα ο αντρας εκατσε διπλα μου και εδειχνε πολυ χαρουμενος και το παιδι χαμογελουσε και εγω ενιωθα γαληνη που ειχα το παιδι στην αγκαλια και αυτον τον αντρα διπλα μου..οι γυναικες ομως ηθελαν να παρουν το παιδι και μιλουσαν με πονιρο βλεμα στον αντρα..αλλα τελικα δεν το πειραν..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 11:25
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα αργήσεις πολύ να κάνεις σχέση και να γίνεις μητέρα, αλλά αυτό θα γίνει μια μέρα και θα πάρεις μεγάλη χαρά. Τώρα υπάρχουν εμπόδια.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 στο 12:07
  Σύνδεσμος

  Καλημερα Νεκταρια!!! Σημερα ειδα στον υπνο μου οτι μια κοπελα απο μελαχρινη που ειναι στην πραγματικοτητα εγινε ξανθια. Την κοιταξα γελασα ειρωνικα την αποκαλεσα με το ονομα της και της ειπα πως εγινες ετσι σαν φαντασμα ηταν παρα πολυ χλωμη. Να σου πω οτι με αυτην καναμε παρεα αλλα μαλωσαμε μπηκε αναμεσα σ εμενα κ ενα αγορι. Γενικα κ απο πριν με ζηλευε. Ευχαριστω πολυ!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 στο 11:38
   Σύνδεσμος

   Τι να πω εδώ; Θα με κρίνουν άσχημα οι ξανθές μ’ αυτό που θα πω ή θα τις πληγώσω, αλλά σαν υποσυνείδητο μήνυμα, όχι δική μου άποψη, έχει επικρατήσει η άποψη ότι η ξανθιά είναι ανόητη ή χαμηλής νοημοσύνης. Για σένα αυτή η κοπέλα έχει αυτά τα στοιχεία. Έτσι την βλέπεις. Είναι για σένα ικανοποίηση να την ξεφτελάς με τον τρόπο αυτό, φαίνεται αστεία στα μάτια σου. Έτσι με ένα εκδικητικό όνειρο την βάφτισες χαζή και την είδες μ’ αυτόν τον τρόπο.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 στο 16:29
    Σύνδεσμος

    Χαχαχα καλοοο ναι το λες και ετσι! Σ ευχαριστω για την ερμηνια!

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:05
  Σύνδεσμος

  Γειά σας, είδα στον ύπνο μου ένα μικρό κοριτσάκι με ξανθά μαλλιά νά με κοιτάζει χωρίς να προσπαθεί να μου πει κάτι,τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:33
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι αγαπάς την παιδική σου ηλικία και την αναπολείς ή θέλεις να αποκτήσεις μωρό. Αν είσαι εκπαιδευτικός για παιδιά έχει την ανάλογη ερμηνεία. Κακό όνειρο είναι αν κάποιος έχει βίαια ένστικτα για τα παιδιά (δολοφόνοι, παιδεραστές) Γι’ αυτούς ένα τέτοιο όνειρο είναι το αντικείμενο του πόθου τους. Θέλω να πω ότι για κάθε περίπτωση υπάρχει η ανάλογη ερμηνεία. Πραγματικά, θα πρέπει να ξέρω τη σχέση σου με τα παιδιά για να δώσω την ανάλογη ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017 στο 23:01
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου πως μπήκε στο σπίτι μου όπου μένω μόνη, ένα κοριτσάκι με μαύρα μαλλιά και τριγυρνουσε χωρίς να με ξυπνήσει. Μιλούσε μόνη της και άκουγα τους ψιθύρους οπότε κάποια στιγμή ξύπνησα κ εκείνη τη στιγμή έβγαινε από το ρόλο της μπαλκονοπορτας στο μπαλκόνι γτ το είχα μισανοιχτο. Και προσπαθούσε να κατέβει κατω, σκαρφαλωνοντας στον τοίχο στο πλάι του μπαλκόνιου. Τη ρώτησα πως μπήκε και γιατί, κάτι απάντησε όμως δε θυμάμαι τη συζήτηση. Απλώς η όλη αίσθηση που μου έδινε όση ώρα ήταν μέσα στο σπίτι ήταν πως ήθελε να κάνει κακό είτε σε μένα είτε σε κάποιον δικό μου. Σαν να ήξερε κάτι κακό που πρόκειται Ν συμβεί κ δεν το έλεγε. Αυτά. Τι θα μπορούσε να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:55
   Σύνδεσμος

   Είναι μια σκεπτομορφή, ένα αρχέτυπο που σου δείχνει καθαρά πως αξιολογείς τα πράγματα και πως πραγματικά είναι. Η αίσθηση που έχεις δεν είναι πάντα αυτή που φαίνεται. Εσύ έβλεπες και ένιωθες ότι εκείνη θα κάνει το κακό. Η πραγματικότητα του ονείρου δείχνει ότι αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και ήρθε να σε ενημερώσει γι΄’ αυτό. Άρα, η εστίαση που δίνεις είναι λάθος. Το κακό πρέπει να το αναγνωρίσεις στην πραγματική του φύση και ανάλογα να πράττεις.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 στο 20:26
  Σύνδεσμος

  γεια σας!εγω ειδα τον ξαδερφο μου με μακρια ξανθα ωραια μαλλια,-ο ιδιος ειναι μελαχροινος.ειχε και το παιδακι του μαζι του.αλλα μου εκανε εντυπωση οτι το προσωπο του εμοιαζε με ενηλικα,το ειπα μαλιστα και στο ονειρο.φορουσε μεγαλιστικα γυαλια το παιδακι,και ειχε πολλα μαυρα στιγματα στο προσωπο.αλλα ειχε οψη μεγαλου.να σημειωσω οτι το παιδακι δεν το εχω δει ποτε μου γτ ο ξαδερφος μου λειπει στην αμερικη.επισης στο ιδιο ονειρο,ειδα την μητερα μου,γιαγιαμου ,θεια μου,ολες πεθαμενες.με αυτον το ξαδερφο μου εχουμε γεννηθει ακριβως την ιδια μερα και χρονια.ευχαριστω για τον χρονο σας!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 στο 19:34
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι ο ξάδερφος σου και το παιδί του έγιναν αλληγορικά άλλοι άνθρωποι εκεί που ζουν ή δεν μπορεί η ψυχή σου να φέρει την πραγματική του μορφή επειδή έχεις καιρό να τον δεις και πλάθει μια εικονική. Τα μαύρα στίγματα είναι η αδιαφορία του παιδιού όταν σε γνωρίσει, η παγερότητα επειδή δεν έχετε σχέσεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 στο 22:33
  Σύνδεσμος

  Είδα στον υπνο μου, οτι μια ξανθιά γυναίκα (με ισια μαλλια κι οχι πολυ μακρια) μπηκε στο μαγαζί μας, ένα απόγευμα. Ήταν γύρω στα πενήντα. Είπε την μητέρα μου κακομαθημένη κι εγώ άρχισα να τσακώνομαι μαζί της μέχρι που το έφερε έτσι η κουβέντα κι εκείνη είπε οτι στη ζωή της έχει δει πολλά πτώματα και μου έδωσε μια κλωτσιά στην κοιλιά. Πρέπει να λιποθύμησα τότε, γιατί μετά ξύπνησα μέσα σ’ ένα περιπολικό. Ήταν βράδυ, στον δρόμο είχε πολλά φώτα κι έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη στα πισω καθίσματα, τα έβλεπα από το τζάμι. Δίπλα μου καθόταν η μητέρα μου και μπροστά οδηγούσε ένας αστυνομικός. Θα μας πήγαινε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για να δώσουμε κατάθεση. Ο αστυνομικός μου είπε, οτι αφού η ξανθιά έχει δει πολλά πτώματα, μπορεί να είναι δολοφόνος. Θυμάμαι τρόμαξα λίγο, όχι πολύ όμως. Είχα αποφασίσει να δώσω κατάθεση. Τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 στο 19:35
   Σύνδεσμος

   Αυτή η γυναίκα είναι υπαρκτή; Υπήρξε ποτέ πελάτισσά σας;

   Απάντηση
     • Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 στο 13:49
      Σύνδεσμος

      Τι σημαίνει αυτό; Ποια είναι η εξήγηση σας;

      Απάντηση
      • Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:52
       Σύνδεσμος

       Δεν έχουν όλα κάποια ερμηνεία. Απλά, κάποιες φορές αξιολογώ αν είναι καλά ή κακά όνειρα.

       Απάντηση
 • Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 στο 14:15
  Σύνδεσμος

  καλησπερα σας! ειδα στον υπνο μου πως ημουν ξανθια με μακρια ομορφα μαλλια ( ενω πραγματικοτητα ειμαι καστανομαλλα) και ημουν παραξενεμενη με τα μαλλια μου αλλα μου αρεσαν γιατι με εκαναν γλυκια αλλα ταυτοχρονα και χλωμη ασπρη!!! το ειδα σημερα κυριακη …

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 09:36
   Σύνδεσμος

   Αυτά τα όνειρα δεν τα ερμηνεύω. Βλέπε τα μπλε γράμματα από πάνω.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 13:40
  Σύνδεσμος

  Καλημερα . Ειδα ενα κοριτσακι 10 χρονων περιπου με καταξανθα μαλλια κ πολυ μακρια κ εγω τις τα εφτιαχνα κ τις εκανα πλεξουδες

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 17:35
   Σύνδεσμος

   Είναι η επιθυμία σου να φροντίσεις ένα παιδί, αφού το αποκτήσεις πρώτα. Δεν νομίζω να είναι όμως το δικό σου. Μετά από 10 έτη, τα όνειρα είναι λειτουργικά και θαμπά. Απλά, δηλώνει την επιθυμία σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 09:37
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας, ειδα ενα ξανθο κοριτσακι που ειναι 4 χρονων και ειναι και γειτονακι μου, να ανεβαινει στα καγκελα ενος παλιου μου σπιτιου και εγω να του φωναζω να κατεβει για να μην πεσει. Τελικα επεσε απο τον τριτο οροφο που ειμασταν, στον δρομο , κοιταξα κατω και την ειδα μπρουμυτα σε μια κοιλιδα με αιμα. Κλαιγοντας το ειπα στον ανδρα μου και πηρα το 166, κατεβηκα στον δρομο και το αιμα ειχε στεγνωσει και το παιδι ηταν ζωντανο μεσα σε ενα χαρτοκουτο. Το 166 ηρθε και μας πηρε το κοριτσι ομως εδειχνε καλα και μου μιλαγε με χαμογελο , το παραξενο ειναι οτι δεν ηρθε ασθενοφορο αλλα μια μεγαλη καροτσα ανοιχτη με δυο πολυθρονες και κατσαμε εκει στα ψηλα δηλαδη. Ευχαριστω πολυ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 11:49
   Σύνδεσμος

   Κάτι άσχημο που είχε συμβεί στο παρελθόν στο παιδί έχει μείνει βαθιά πληγή. Το αγαπάς πολύ το παιδάκι αυτό κι ανησυχείς σαν να είναι δικό σου. Ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι θα του συμβεί.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 09:28
    Σύνδεσμος

    κατάλαβα αλλα δεν το αγαπω μου ειναι και λιγο αντιπαθητικο , σημερα μαλιστα ειδα και τον αδερφο της που εινα 2 ετων και ξανθο, στο σαλονι μου, εκπληκτη ρωτησα τι κανεις εσυ εδω; και τον πηρα αγκαλια ανεβηκα στα υπνοδωματια των παιδιων μου και ειδα την αδερφη του να καθεται στο γραφειο στο δωμαστιο του γιου μου να καθεται με την κορη μου.Μηπως τα ονειρα εχουν να κανουν με το σπιτι μου ;;
    ευχαριστω.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 18:07
     Σύνδεσμος

     Με ελεύθερη ερμηνεία επειδή δεν συμπαθείς αυτά τα παιδιά και είναι κάτι άσχημο για σένα, πιθανόν αυτό το άσχημο να συμβεί στην οικία σου. Μόνο έτσι, με παράδειγμα μπορεί να συμβεί αυτό. Δεν θα συμβεί αν αξιολογήσεις με άλλη ματιά αυτά τα παιδιά. Ποτέ στη ζωή μου δεν αντιπάθησα παιδί. Περίεργο!!!

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 στο 13:58
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια 3ο όνειρο απόψε! Ειδα τη κόρη μου με βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο, πολύ μεγαλύτερη απο την ηλικία της (είναι 21 ετών σήμερα ) και με βαμμένα ξανθά μαλλιά (τα φυσικα της είναι ξανθά, αλλά όχι κίτρινα και τωρα τα εχει βαμμένα σκουρα)και βρισκόμασταν σε ένα κατάστημα που πουλούσε ή ενοικίαζε dvd. Ηταν πίσω απο ένα στάντ και της ζητησα να μου βρει το τρίτο μέρος μιας τριλογίας, που ενω την είχα στο μυαλό μου δεν θυμόμουν πως την έλεγαν. Αυτή απευθύνηκε στην υπάλληλο και αντι αυτου που της είπα, ζήτησε ένα dvd, χωρις άλλη αναφορά και είπε μόνο “να είναι μικρό”, αδιαφορώντας εντελώς γι’ αυτό που της είχα ζητήσει.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 στο 18:05
   Σύνδεσμος

   Η κόρη σου είναι πολύ πιο σοφή απ’ όσο πιστεύεις. Βλέπει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Βλέπεις ότι μπήκε σε dvd, τι θα ζητούσε; Αυτό που ζήτησε πραγματικά. Άρα, άδικα ανησυχείς. Ξέρει τι κάνει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 στο 19:28
    Σύνδεσμος

    Θα μπορουσε εδω το ονειρο να ερμηνευθει με το συμβολισμο του ονοματος ( Θεοδωρα) ? Φανταζομαι οτι τα ονοματα απο τα κοντινα μας προσωπα που μας απασχολουν καθημερινα δεν εχουν συμβολισμο στα ονειρα μας, σωστα Νεκταρια?

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 στο 19:40
     Σύνδεσμος

     Εξαρτάται από το όνειρο και το περιεχόμενο. Δεν ισχύει πάντα ο συμβολισμός. Δεν είναι όλα τα όνειρα συμβολικά. Μια κατηγορία ονείρων είναι, όχι όλα τα όνειρα. Όταν δεν έχει άλλη εξήγηση βλέπουμε και τη συμβολική ερμηνεία του ονείρου.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 στο 17:55
  Σύνδεσμος

  ειδα στο ονειρο μου οτι με κρατουσε ενα κοριτσακι ξανθο 2-3 χρονων ηταν πιστευω απο το χερι και ηθελε να παιξουμε, καθως παιζαμε μου παραπονιοταν πως ειχε κατι στο ματι της που την ενοχλουσε κοιταξα και ειδα πως ειχε 3 μαυρα σκουπιδακια και με προσοχη της τα εβγαλα και ενοιωσε καλυτερα.το κοριτσακι στην πραγματικοτητα ειναι γνωστο μου και εχει πολυ καιρο να το δω. τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016 στο 17:04
   Σύνδεσμος

   Στην αρχή γραφείς” 2-3ων χρονων πρέπει να ήταν πιστεύω” δηλαδή το κοριτσάκι αφού το γνωρίζεις,σήμερα έχει αλλη ηλικία η απλα δεν είσαι σίγουρη για την ηλικία του?έχετε κοντινές σχέσεις?αν όχι,εσύ εχεις κόρη?χρειάζομαι αυτές τις πληροφορίες για σωστη ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 στο 13:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και καλή χρονιά! Είδα ότι ήμουν κοντά σ’ ένα τζάκι – πολύ πολύ προβληματισμένη και αρκετά περιθωριοποιημένη.. Και ήρθε κι έκατσε στην αγκαλιά μου ένα ξανθό αγοράκι με καταγάλανα μάτια το οποίο με συντρόφευσε κυριολεκτικά μέχρι να ξυπνήσω. Κάποια εξήγηση εδώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 στο 09:42
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο το ειδες ξημερώματα Κυριακής?αν ναι διαβασε το άρθρο της νεκταριας για τα κυριακάτικα όνειρα.αν το ειδες αλλη μέρα ενημέρωσε μας να δοσουμε ερμηνεια.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016 στο 19:44
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα κ καλή χρονιά!!μία βοήθεια θέλω,είδα στον ύπνο μου κάποιον γνωστό και έκανε πατινάζ και κόλπα στον πάγο και πήγα κοντά του να του μιλήσω.Ξαφνικά όταν πλησίασα απο μελαχρινός έγινε ξανθός σιγά σιγά και άρχισε να μοιάζει στον αδερφό μου στον οποίο εκείνη την ώρα τον σύστηνα!!τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 στο 11:21
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο το ειδες ξημερώματα Κυριακής?αν ναι διάβασε για τα κυριακάτικα όνειρα στα ειδη ονειρων.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 στο 19:50
    Σύνδεσμος

    ναι Κυριακή το είδα αλλά δε το έλαβα υπόψιν μιας και μένα τα κυριακάτικα όνειρά μου βγαίνουν και μάλιστα γρήγορα..!γι’αυτό και σας ρώτησα

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 στο 19:53
     Σύνδεσμος

     Είπαμε ότι κάποια βγαίνουν, αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι αυτά. Κάποια άλλα όταν τα πεις βγαίνουν αντίθετα, άλλα είναι φοβερά σε όψη, άλλα είναι τριλογίες. Είναι μια κατάσταση που είναι ασαφής και δεν ασχολούμαστε καν. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας συμβουλεύει της Κυριακής τα όνειρα ποτέ να μη θυμόμαστε. Μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρουμε πότε είναι προφητικά, πότε είναι φοβερά κ.λ.π. Γι’ αυτό γράψαμε αυτό το άρθρο και απέχουμε απ’ αυτά.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:45
  Σύνδεσμος

  Είδα χθες βραδυ στον ύπνο μου μια οικογένια. Ήταν ο μπαμπάς ψηλός και εύσωμος ξανθός, η μαμά γεματούλα και ξανθιά και το κοριτσλακι τους επίσηςε ξανθό. Όλους τους μένανε στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή μου είπαν πως θα φύγουν αλλα θα ξανάρθουν. Μετά επέστρεφα στο σπίτι και στο πεχοδρόμιο του σπιτιού μου βρήκα την οικογένεια που επέστρεψε μετα από πολλά χρόνια ισως,διότι το κοριτσακι ήταν νεαρη γυναικα πια,παχουλή και ξανθια. Ειχαν ερθει με ποδηλατα τεραστια. Εγω ειδα 2 παρκαρισμενα στην πυλωτή της οικοδομής μου οπου δεν ειναι πραγματικο μου σπιτι. Υστερα ανεβηκαμε στο σπιτι και τη ρωτούσα πως έφυγε. Και μου είπε: Α φευγω εγω εχω τον τροπο μου. Η μητερα της εν τωμεταξυ την προσεχε συνεχεια με τα ματια της να μη φυγει και ο μπαμπας της εκανε καποια πραγματα στο σπιτι μου. Δεν θυμαμαι τι ακριβώς. Εχω την εντυπωση ομως πως ενιωθαν σαν στο σπιτι τους.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Ειδες αλληγορικά την οικογένεια σου.εισασταν όλοι ξανθοί στο παρελθον διότι θυμάσαι όμορφα παιδικά χρόνια και χαρούμενα.
   Αυτό το διαστημα θα επιθυμουσες κατα μια έννοια να ξαναζουσατε στιγμές όπως εκείνες των παιδικών σου χρονων….

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 στο 10:57
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Ειδα χθες στο ονειρο μου οτι τα μαλλια μου ηταν 1/4 απο τν ριζα καστανα και τα 3/4 ξανθα. Τα μαλλια μου στην πραγματικοτητα εχουν καστανο χρωμα και δεν εχω την επιθυμια να τα αλλαξω. μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο 10:20
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου δείχνει ειτε οτι νιώθεις αρκετά ευτυχισμένη αλλά όχι πλήρως,ειτε έχει σχέση με τα τσάκρα σου και νιώθεις οτι χρειαζεσαι αρκετη ξεκούραση.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:11
    Σύνδεσμος

    Το κίτρινο τσάκρα που αφορά το νευρικό σύστημα χρειάζεται ξεκούραση.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015 στο 17:51
  Σύνδεσμος

  Ξανθο ημιγυμνο αγορι π ηταν παιδι μου στο ονειρο…ηρθε με φιλησε κ με αγκαλιασε σφιχτα ενω το χαιδευα στην πλατη ..ενιωθα ηρεμη κ περηφανη πολυ γ αυτο το αγορι. Εχω ενα παιδι ..κοριτσακι ομως

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο 17:43
   Σύνδεσμος

   Θέλεις να κανεις άλλο ενα παιδάκι?φαίνεται οτι μάλλον θα κανεις στο μελλον εναν γιο ομορφο που θα σε κανει να νιώθεις περηφάνεια!!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 στο 17:45
    Σύνδεσμος

    Μπορεί όμως να είναι η κόρη της και την είδε αντίθετα γιο ή επιθυμεί να κάνει γιο και επειδή δεν το πέτυχε σαν ειδικό όνειρο είδε αγόρι.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 στο 15:21
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα,
  ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν σε αγνωστες τουαλετες και κοιταχτηκα στον καθρεφτη και ημουν ξανθια.Εαν βοηθαει τα μαλλια ηταν καθαρα και περιποιημενα χωρις υπερβολες.Νομιζω οτι το μπανιο γενικως ειχε γαλαζια πλακακια στους τοιχους νομιζω.(Να πω οτι στην πραγματικοτητα εχω καστανα μαλλια και δεν ειναι ονειρο επιθυμιας να ημουν ξανθια.Ουτε καν.)
  Ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 στο 19:42
   Σύνδεσμος

   Ένα ειδικό όνειρο είναι. Δες για τα όνειρα αυτά στα είδη ονείρων. Εφόσον δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο δεν θα το ξαναδείς.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 στο 22:29
    Σύνδεσμος

    Ειχα διαβασει απο πανω οτι λεει για μια κοπελα που ειναι μελαχροινη και δει οτι εγινε ξανθια σημαινει οτι θα κανει μια ευτυχισμενη οικογενεια..Δεν ισχυει δηλαδη;Κριμα..Και χαρηκα οτι ισως ειναι καλο ονειρο..

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015 στο 15:22
  Σύνδεσμος

  Eιδα χθες στον υπνο μου οτι με ειχε παρει αγκαλια ενα ξανθο αγορακι πρεπει να ηταν περιπου 10 ετων με αγκαλιαζε σφιχτα και δεν με αφηνε εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ηταν το ξαδερφακι μου αλλα δεν ειμαι και σιγουρη…τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 στο 10:45
   Σύνδεσμος

   Αν αυτό το παιδάκι ήταν πράγματι το ξαδερφάκι σου, είναι καλό όνειρο. Αν δεν ήταν, είναι κακό. Αν δεν μπορείς να προσδιορίσεις, μάλλον το πρώτο ήταν, διότι σου ήρθε στο μυαλό το παιδάκι αυτό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 στο 12:37
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!
  Είδα στον ύπνο μου ότι τα μαλλιά μου ήταν καστανόξανθα ενώ είμαι μελαχρινή κανονικά!
  Αυτό

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 στο 13:40
   Σύνδεσμος

   @Βασάκι, είναι μια υποσυνείδητη επιθυμία σου.μήπως είχες σκεφτεί να αλλαξεις χρωμα στα μαλλια σου?

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  καλημερα ειδα στον υπνο μου καποιον αντρα που με ενδιαφερει και μου εβαφε τα μαλλια μου ξανθα (ενω τα μαλλια μου ειναι καστανα)και γυρναω να τον κοιταξω και ειχε βαψει και αυτος τα μαλλια του ξανθα (ενω στην πραγματικοτητα τα μαλλια του ειναι μαυρα τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 στο 19:55
   Σύνδεσμος

   @Σονια,

   Ότι δεν είσαι ο τύπος του και στην πραγματικότητα ούτε ο δικός σου είναι. Απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Κάτι άλλο θέλει η ψυχή σου και θα το καταλάβεις όταν δεις ότι δεν ενδιαφέρεται.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 στο 02:37
  Σύνδεσμος

  Ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο,και παρασκευη βραδυ μια φιλη μου ειδε στο ονειρο της οτι ημουν με πολυ πιο ξανθο μαλλι απο οτι εχω τωρα και γενικως μου πηγαινε πολυ και με εκανε πολυ ωραια.τι μπορει να ειναι?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 στο 09:45
   Σύνδεσμος

   @Ευα,

   Το αντίθετο είναι. Αν τα κάνεις ξανθά όπως σε είδε δεν θα σου πηγαίνουν. Άρα, μην άλλαξεις τίποτα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 στο 14:48
  Σύνδεσμος

  *Το παιδακι ηταν καταξανθο πανεμορφο και υσηχο…

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 στο 14:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σημερα ξυπνησα απο ενα όνειρο πολυ περιεργο αλλα ενιωθα ωραια….ειδα πως στην παραλια νομιζω κυκλοφορουσε ενα μικρο αγορακι μεχρι 2 2,5 ετων και το ειχα παρει δυο τρεισ φορες βολτες οι γονείς του η κανένας αλλος δεν το εψαχνε αλλα παντα το γυριζα πισω….μια μερα λεει το κρατησα ηταν αργα με επερνε αγγαλια το αγάπησα…ξυπνησε λεει το βραδυ τόσο υσηχο και μου λεει μαμα το ρωτησα αν πειναει και μου κουνησε το κεφαλι πως ναι και ετριβε τα ματακια του…με περνε αγγαλια με ελεγε μαμα δεν μπορουσα να το αφησω να φυγει…μεχρι που ιρθε μια παρεα στο σπιτι που ημουν Δεν ξερω πως και το ιθελε πισω…εγω δακρυζα και ένιωθα πως κσι αυτο με ήθελε ηταν λεει απο την αμερικη αλλα δεν ιρθαν οι γονείς του να το παρουν αλλα μια παρεα νεαρων μπατζανακιδες λεει ηταν κατι τέτοιο και οι γονεις ηταν σε εξοδο με κτ αλλους στην ελλαδα βεβαια….εψαχνα απεγνωσμένα να βρω ενα μεσο επικοινωνίας να βρω να μιλάω με το παιδακι εστω λιγο αλλα δεν βρηκα….εφυγε και πόνουσα …μετα λεει παω να ξαπλωσω στο κρεβατι με το αγορι μου και παω να το ρωτησω γτ κοιμοταν και δεν ηταν σε ολο αυτο και λερι ηταν η μορφη του μπαμπα μου και σαν να μου ειπε πως εχω αλλαξει και ολα εχουν αλλαξει και του λεω η συμπεριφορα μου αλλαξε επειδή αλλάξες εσυ…αυτο δεν ξερω που κολαει παντως ειναι ακομα πολυ ζωντανο το παιδακι πραγματικα και τωρα το θελω να το παρω αγγαλια νιωθω καπως δεν ξερω θέλω να με πει μαμα να το έχω αγκαλιά. …ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ δεν ξερω τι ειναι μπορειτε να μου πειτε…??

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 στο 14:52
   Σύνδεσμος

   Να συμπληρώσω πως το παιδάκι ηταν καταξανθο και πανεμορφο με χτενισμα το καπελακι που λέμε….

   Απάντηση
   • Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο 12:41
    Σύνδεσμος

    @Μαρια,

    Είναι πραγματικά ωραίο όνειρο γιατί απαλλάχτηκες από το παιδί που είναι βάσανα. Όμως είναι η εσώψυχη επιθυμία σου παράλληλα να αποκτήσεις παιδί, να σε φωνάξει μαμά. Λοιπόν αφού έχεις σύντροφο μίλησέ του. Δεν είναι κακό να κάνετε μια συζήτηση. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε αυτή την κίνηση και έτσι θα νιώσεις τη χαρά της μητρότητας, χωρίς να έχεις το φόβο ότι θα σου το πάρει κάποιος. Όλα θα αλλάξουν στη ζωή σου προς το καλύτερο.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 στο 03:52
  Σύνδεσμος

  Γεια σας..Ειδα ενα ονειρο στο οποιο ημουν στο σχολειο και επλενα τα δοντια ( δεν ξερω πως μου ηρθε ) και οτι το αγορι που μου αρεσει ηρθε και μου ειπε να παμε βολτα..Εγω δεχτηκα και σε καποια στιγμη εκει που προχωρουσαμε με παιρνει αγκαλια(περναει δηλαδη το χερι του απτον ωμο μου και εγω απο την μεση του) Υπηρχαν πολλα χαμογελα κτλ αλλα σε μια φαση ταχαμου πηγε να δει κατι και εγω βρεθηκα με μια παρεα κοριτσιων που η μια ηταν η αδερφη του πρωιν μου ΚΑΙ κολλητου απο αυτον που μου αρεσει..και καπνιζε και επινε μπυρες(που δεν ισχυουν στην πραγματηκοτητα).στην συνεχεια βρεθηκα στο σπιτι μιας φιλης μου και εφαγα ενα μπισκοτο και ανιωσα τη γευση..και επισης προσπαθουσα να εποικοινωνησω απεγνωσμενα με αυτον που μου αρεσει γιατι δεν ειχα καρτα να τον παρω..και με εψαχνε και αυτος…και κατι τετοια..αλλα μετα ξυπνησα…μπορειτε να μου πειτε αν σημαινει κατι και αν ναι τι;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014 στο 19:54
   Σύνδεσμος

   @Ευα,

   Δυστυχώς, αυτό το όνειρο δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, αλλιώς όλα τα παραπάνω θα ίσχυαν.

   Απάντηση
    • Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 στο 13:13
     Σύνδεσμος

     Ένα άτομο εκείνο τον καιρό μου δημιούργησε αρνητική ενέργεια. Αυτό ήταν η αιτία. Επίσης, πολλά άτομα βλέπουν προγνωστικά όνειρα. Ισως είσαι ένα απ’ αυτά.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 στο 00:04
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ειδα στον υπνο μόυ εναν καστανοξανθο αντρα που τον βλέπω καθε μερα στο μαγαζι που δουλευει κ μοΥ αρεσει αλλα δεν ξερω τιποτα γιαυτον…τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 στο 14:33
   Σύνδεσμος

   @ευα,

   Τον βλέπεις στην πραγματικότητα να δουλεύει σε κάποιο μαγαζί ή αυτή είναι η ιστορία του ονείρου, δεν ξεκαθαρίζεις εδώ.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 στο 23:19
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα οτι ημουν εξω απο ενα μαγαζι κ ηρθε το αγορι που μου αρεσει καιρο τωρα(εχει και κοπελα) να ερχεται στεναχωριμενος και να με περνει αγκαλια(παρεπιπτοντως δεν εχουμε μιλησει ποτε εκτος απο καποιες ματιες)και η αγκαλια ηταν πολυ γαληνια κ με ηρεμουσε και ηρεμουσε και τον ιδιο αλλα μετα ηρθε η κοπελα του και μας χωρισε.τι μπορει να σημαινει?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 στο 12:23
   Σύνδεσμος

   @Ευη,

   Μου φαίνεται ότι δεν είναι πια μαζί. Αν είναι, δεν θα είναι για πολύ ακόμα. Είναι στεναχωρημένος και δεν περνάει καλά μαζί της.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 στο 23:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα πως ήμουνα με έναν άντρα ξανθό ο οποίος με ακολουθούσε και με πρόσεχε και είχα μπει μαζί του σε ένα σπίτι όπου ήταν μια φίλη μου και ο πατέρας του ο οποίος πέθανε πριν λίγους μήνες και μας έλεγε στο όνειρο πως ήθελε τα χάπια του και εμείς του λέγαμε πως δεν ζει πια.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 στο 23:42
   Σύνδεσμος

   Συγνώμη , ήθελα να γράψω ο πατέρας της φίλης μου όχι ο πατέρας του.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 στο 13:53
    Σύνδεσμος

    @ana,

    Ήταν μια προειδοποίηση ότι δεν πρέπει να εμπιστευτείς καποιο άτομο διότι θα σε πληγώσει.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 στο 14:15
  Σύνδεσμος

  ειδα μια φίλη μου στον ύπνο μου που σκοτωθηκε προσφατα, να έχει καταξανθο μαλλι..ενω ήταν μελαχρινη..ξερει κανεις τι μπορει να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 στο 13:57
   Σύνδεσμος

   @χρ.,

   Αυτό φαίνεται ότι ήταν η επιθυμία της νεκρής. Μάλλον δεν το έπραξε ποτέ αλλά το ήθελε εσώψυχα να το κάνει. Όμως εκεί που βρίσκεται θέλει να σου πει ότι είναι ευτυχιαμένη. Αλληγορικά στο έδειξε.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 στο 15:52
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι ειχα καταξανθο μαλλι, πλατινε και καρε καπως κκαι χτενισμονο τελεια, ενω εγω το εχω καστανο και μακρυ, τι σημαινει αυτο? και ημουν πολυ χαρουμενη και χαμογελουσα συνεχεια.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 στο 18:22
  Σύνδεσμος

  Τι σημαίνει αν δεις εναν ξανθό μουσικό που δεν γνωριζεις και αυτος ξαφνικα σε ερωτευεται παραφορα?

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.