Ψυχολογική Ερμηνεία:

Το όνειρο μας λέει να σκεφτούμε τι έχουμε κάνει. Γιατί  έχουμε αισθανθεί  ντροπή; Είμαστε αγοραφοβικό άτομο; Έχουμε κρυφή ζωή και φοβόμαστε μη μαθευτεί; Έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης; Κάτι φταίει. Είναι αξιοπρόσεκτο το όνειρο αν ήμασταν γυμνοί στο πλήθος και αισθανθήκαμε ντροπή.

Ντροπή

18 σχόλια στο Ντροπή

 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 13:26
  Σύνδεσμος

  Δεν έχω θέμα με την εκκλησία ή το λιβάνι προς Θεού. Πάω εκκλησία και καπνίζω όποτε μπορώ και στο σπίτι. Δεν ισχύει αυτό. Σας ευχαριστώ καλή συνέχεια να έχετε.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 στο 13:24
   Σύνδεσμος

   Τότε δεν είσαι σε βαριά μορφή. Προλαβαίνεις!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:42
  Σύνδεσμος

  Γι’ αυτό ένιωθα πάντα ότι δεν ήμουν ελεύθερη, ότι η ψυχή μου δεν είναι ευτυχισμένη.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 13:21
   Σύνδεσμος

   Μην τα μπερδεύεις, μπορεί να μην νιώθεις ευτυχισμένη και να είσαι ελεύθερη ψυχή. Μπορεί όμως συμπτωματικά να είσαι δυστυχισμένη και παράλληλα παγιδευμένη από το σατανά. Δεν είναι απαραίτητο όσοι είναι δυστυχισμένοι να είναι δικοί του δέσμιοι. Απλά εσύ δεν νιώθεις ελεύθερη αφού είσαι παγιδευμένη. Αν καταφέρεις να ελευθερωθείς, δεν είναι απαραίτητο ότι θα είσαι ευτυχισμένη. Ευτυχισμένη θα γίνεις όταν γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα, θα είσαι ελεύθερη και χαρούμενη που απαλλάχτηκες από ένα βάρος. Αυτό δεν σε κάνει αυτόματα ευτυχισμένη.
   Καλό είναι να πας στην εκκλησία να εξομολογηθείς ή να πεις σε ένα πνευματικό γι’ αυτά τα όνειρα. Ίσως εκείνος να σε βοηθήσει. Μπορεί να νιώσεις έναν εκνευρισμό όταν μπεις στην εκκλησία, δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς στο λόγο του θεού, θα σε ενοχλεί το λιβάνι. Θα θέλεις να φύγεις. Όλα αυτά είναι σημάδια αυτής της δέσμευσης. Όμως δεν πρέπει να φύγεις. Όταν μείνεις εκεί και τα υποστείς όλα αυτά τα μαρτύρια, είναι η πρώτη σου νίκη. Μπορούμε να σώσουμε ένα άτομο που έχει ακόμη δυνατή ψυχή. Όταν το άτομο πια είναι εντελώς δέσμιο, δεν μπορούμε να επέμβουμε γιατί θα μας πολεμήσει, θα μας βασανίσει. Μοιάζει σαν να του κλεβουμε κάτι που του ανήκει. Εσύ δεν του ανήκεις ακόμα, σε διεκδικεί. Γι’ αυτό πρέπει να παλέψεις. Η εκκλησία μπορεί να σε βοηθήσει σ’ αυτό. Κάνε την υπέρβαση. Παρακολούθησε μια λειτουργία, σταμάτα να βλέπεις θρίλερ ή βλαβερές ταινίες όσο είσαι σ’ αυτή τη δοκιμασία. Πήγαινε να εξομολογηθείς και μετα να νηστέψεις 3 μέρες και να βάλεις φόρεμα ή φούστα, προκειμένου να κοινωνήσεις. Όταν κοινωνήσεις δεν θα δεις τέτοιο όνειρο. Έχεις τη δύναμη του Χριστού μέσα σου. Κοινώνησες με το σώμα και το αίμα του. Άρα, σε κέρδισε. Η ψυχή σου θα αναγνωρίζει τον σατανά και με τη βοήθεια του χριστού θα σε εγκαταλείψει. Είναι σημαντική κίνηση αυτή. Πιστεύω ότι δεν είσαι άθεη. Οι άθεοι δεν βλέπουν τον Σατανά ούτε τους διεκδικεί. Εχθρός του είναι ο εσταυρωμένος και οι οπαδοί του. Μόνο εμάς κυνηγάει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:37
  Σύνδεσμος

  Να σου πω κάτι..όταν ήμουν μικρή ασχολούμουν με τις κάρτες ταρώ, αλλά κατάλαβα ότι μου έκαναν κακό και τις πέταξα. Σταμάτησα και τότε άρχισα να βλέπω όνειρα. Είναι ο διάβολος που προσπάθησε αρχικά με τις κάρτες και έπειτα με τα όνειρα αφού δεν είχε άλλο τρόπο.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:20
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστώ Νεκταρία για τη βοήθειά σου. Όντως έρχεται συχνά, νομίζω πάντα ερχόταν γιατί από μικρή ξυπνούσα και ένιωθα άσχημα όλη τη μέρα ή και μέρες ακόμη εξαιτίας ενός ονείρου ή “έπεφτε” η ενέργειά μου, γινόμουν σαν παθητική αν το λέω σωστά..Τώρα που μου είπες ξέρω και θα τον νικήσω. Σε ευχαριστώ και πάλι.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:25
   Σύνδεσμος

   Να ξέρεις ότι έχεις φτάσει σε δύσκολο σημείο και η επικράτησή σου θα είναι πάρα πολύ δύσκολη έως αδύνατη. Όμως, προσπάθησε. Δεν είναι το ίδιο εύκολο με κάποιον που βλέπει για πρώτη φορά δαιμονικό. Αν έμπαινες στον καθρέφτη και ρουφούσε περισσότερη ενέργεια θα ήταν σατανικό. Θα σε είχε πάρει. Γι’ αυτό σου λέω ότι η ψυχή σου είναι δυνατή. Γι’ αυτό προλαβαίνεις να τον πολεμήσεις ακόμη και να νικήσεις. Όταν ρουφάει ενέργεια και το άτομο εξασθενεί μπαίνουμε προς το σατανικό, δυσκολεύουν τα πράγματα. Είναι δύσκολη η επιστροφή. Όχι όμως ακατόρθωτη. Στην αρχή, δε ρουφάει ενέργεια και μπορεί το άτομο να ξεγελαστεί και να μην το καταλάβει. Όμως, όσο πιο πολύ βαθαίνει αυτή η διείσδυση, τότε πιο δύσκολα νικάς. Πρόσεχε λοιπόν!!! Όταν πάψεις να βλέπεις τέτοια όνειρα έχεις πραγματικά νικήσει. Θα το καταλάβεις μόνη σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:00
  Σύνδεσμος

  Νομίζω αν θυμάμαι καλά πως με τράβηξε, μετά βγήκα και δεν θυμόμουν ακρηβώς τί είχε γίνει. Απλά τον έβλεπα και σκεφτόμουν ότι είναι παράξενος και περίεργος. Κάνουμε κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις ή απλά δεν δίνουμε σημασία; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:08
   Σύνδεσμος

   Να πεις το πάτερ ημών όταν καταλάβεις ότι είναι τέτοιο όνειρο. Να προσπαθήσεις να ξυπνήσεις και να το διακόψεις. Να μην τον αφήσεις να υπερισχύσει. Τα πολλά δαιμονικά φέρνουν τα σατανικά. Είδες κι άλλα δαιμονικά. Αυτό ήταν βαρύ δαιμονικό. Για να σε ρουφήξει να μπεις στον καθρέφτη έκανε κακό πάνω σου, αλλά δεν σε κέρδισε εντελώς. Προλαβαίνεις!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  Διάβασα στις κατηγορίες ονείρων τί σημαίνει. Και όντως αυτό είναι γιατί θυμήθηκα ότι προσπαθούσε να με τραβήξει μέσα του ο καθρέφτης

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 12:03
   Σύνδεσμος

   Γι΄αυτό το λόγο έγραψα τα είδη ονείρων. Ό,τι δεν καταλαβαίνετε υπάρχει εκεί αναλυμένο. Με την αναζήτηση μπορείτε εύκολα να το βρείτε.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 11:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.Είδα όνειρο ότι οι γείτονες με έβλεπαν με παράξενο τρόπο και έλεγαν ότι είχα σεξουαλική σχέση με τον αδερφό μου κάνοντάς με να νιώθω ντροπή για κάτι που δεν ίσχυε αλλά, έλεγαν ότι με άκουσαν. Εν το μεταξύ, θυμάμαι στο όνειρο και έναν μεγάλο μαγικό τρομακτικό καθρέφτη (δεν έβλεπα τον εαυτό μου μέσα, τον καθρέφτη μόνο) που άκουγα κι ‘εγώ φωνές μέσα απ’αυτόν και γενικά ήταν παράξενος καθρέφτης (κακός). Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 11:39
   Σύνδεσμος

   Είναι δαιμονικό όνειρο. Αυτά τα αισθήματα ήθελε να σου δημιουργήσει και το πέτυχε!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Είδα όνειρο ότι οι γείτονες με έβλεπαν με άσχημο τρόπο και έλεγαν ότι είχα ερωτική σχέση με τον αδερφό μου. Και με έκαναν να αισθανθώ ντροπή για κάτι που δεν ίσχυε. Εν το μεταξύ θυμάμαι και έναν καθρέφτη στο όνειρο μαγικό που όμως φοβόμουν όταν τον έβλεπα(δεν εβλεπα τον εαυτό μου σ’αυτόν απλά ότι ήταν αρνητικά/άσχημα μαγικός, σαν κακός καθρέφτης) Δυστυχώς δεν θυμάμαι λεπτομέριες απλά ότι ξύπνησα τρομαγμένη και ντροπιασμένή. Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 στο 10:28
  Σύνδεσμος

  Καλημέραααα..!! Για άλλη μία φορά θα σας ζαλίσω. Είδα ξανά έναν φίλο μου (με τον οποίο έχουμε κόψει κάθε επαφή γιατί μαλώσαμε άσχημα με δική του υπαιτιότητα) να στέκεται απέναντι μου και να με κοιτάει με σχεδόν βουρκωμένα μάτια και το βλέμμα του το είχε χαμηλά, ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια. Εκεί ξύπνησα 🙂 (είχα ξαναγράψει στο λύμα “Θυμός” αφορά το ίδιο άτομο. Σας ευχαριστώωωω 🙂 (σε λίγο θα σας ορίσω και αμοιβή να ξέρετε χαχα)

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 στο 11:15
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Κωνσταντινα!!!!!!Το ονειρο σου μπορει να ειναι αντιθετο…δηλαδη να μην νιωθει ετσι αλλα μπορει και να ειναι προγνωστικο και οντως το παλικαρι να νιωθει ετσι για την κατασταση!!!!!

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.