Το νοσοκομείο δείχνει ότι είμαστε κουρασμένοι, ότι χρειαζόμαστε ανάπαυση. Όταν είναι άδειο κι είμαστε κλινήρεις μόνο εμείς, χρειάζεται ξεκούραση μόνο το σώμα. Όταν είναι γεμάτο, τότε χρειάζεται ξεκούραση η ψυχή, το σώμα, το πνεύμα μας. Όλο μας το είναι!!! Όταν δεις άδειο νοσοκομείο, σημαίνει ότι εχεις καλή φυσική κατάσταση. Το ίδιο και όταν φεύγεις απ’ αυτό ή καίγεται.

Νοσοκομείο

2 σχόλια στο Νοσοκομείο

 • Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 στο 11:15
  Σύνδεσμος

  Εχθές το βράδυ νομίζω ότι έκανα βόλτες στο χρόνο… Πιο συγκεκριμένα στα νοσοκομεία του 14, 15 και 16…. Πρέπει να βρισκόμουν στο 2014 σε ένα νοσοκομείο και σταδιακά βρισκόμουν πάλι σε νοσοκομείο στις άλλες χρονιές. Στο 14 υπήρχε κόσμος και ασθενείς και πρέπει να ήταν η χρονιά που ζούσα. Χωρίς να καταλάβω πως βρέθηκα στο 15. Μιλούσα γι αυτό σε κάποια άλλη και νομίζω πως της έλεγα τι συνέβαινε σε κάθε χρονιά. Εγώ έψαχνα κάτι. Στο 2016 όμως το νοσοκομείο ήταν εντελώς άδειο από ασθενείς και ανθρώπους και σκεφτόμουν ότι δεν είναι η χρονιά μου αυτή και πρέπει να επιστρέψω….

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:16
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι κάθε χρόνο είσαι και καλύτερα. Κι όμως το 2016 ήσουν καλύτερα, διότι όσο πιο άδειο είναι, τόσο πιο καλά. Το 2017 δεν θα δεις πια νοσοκομείο. Θα φύγεις απ’ αυτό. Είναι η χρονιά σου. Αφού το 2016 είναι άδειο, δεν υπάρχουν γιατροί. Άρα, γιατρεύτηκες.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.