Νησί
Αν ονειρευτείτε πως είσαστε σε νησί που περιβάλλεται από καθαρό νερό, σημαίνει ευχάριστα ταξίδια και επιτυχείς επιχειρήσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ευτυχισμένο γάμο.
Ένα ξερονήσι, στ’ όνειρο, σημαίνει την απώλεια ευτυχίας και σπατάλη χρημάτων.
Αν δείτε ένα νησί, σημαίνει άνεση και ευημερία μετά από σκληρό αγώνα και ανησυχίες.
Αν δείτε ανθρώπους πάνω σε νησί, σημαίνει πως θα αγωνιστείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ψηλότερα από άλλους.

Νησί

53 σχόλια στο Νησί

 • Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 στο 22:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου ότι είχα κάνει μία επιχείρηση στην Κρήτη, η οποία στεγαζόταν σε ένα μεγάλο κτήριο, και εγώ καθόμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και το καμάρωνα. Δεν έχω πάει ποτέ στην Κρήτη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:00
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμασταν στο πλοίο εγώ η μητέρα μου Μαρία, ο ξάδερφος μου ο Βαγγέλης και ο Βασίλης. Φτάσαμε στο λιμάνι, εγώ τους έχασα και έκανα ένα κύκλο το καράβι για βα τους βρω είδα έναν άντρα άγνωστο με μια βαλίτσα την έσερνε. Βγήκα έξω από το πλοίο στο λιμάνι. Και έβλεπα την θάλασσα, έβλεπα τα ξιοθεατα της Ρόδου. Έβγαλα το κινητό μου να πάρω λιβε στο φεισμπουκ ότι είμαστε Ρόδο και η μητέρα μου βιαζόταν και έλεγε έλα πάμε αυτό έπρεπε να το κάνει από το πλοίο αλλά έμενα δεν με ένοιαζε και τράβαγα λιβε τη θάλασσα,και όλα τα αλλά και έλεγα ότι είμαστε στη μαγευτική Ρόδο. Μετά πήγα γι στη μητέρα μου για να βρούμε ταξί και εμφανιστήκαμε κάτω από το σπίτι μου στην Αθήνα. Φορούσα ενα άσπρο παντελόνι και η ξαδέρφη μου η Σοφία μου έλεγε νομίζω πως μυρίζεις ωραία. Και λέω τι πάει να πει νομίζω η μυρίζω η δεν μυρίζω. Βρήκαμε ένα ταξί μπήκαμε μέσα για να μας πάει στο σπίτι των ξαδερφων μου στη Ρόδο. Και η οδηγός ήταν η Μαρίνελα η τραγούδιστρια !!! Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε! Πήρα το κινητό και της λέω αν σε βάλω λιβε στο φεισμπουκ θα τραγουδήσεις; Και μου λέει ναι! Την έβαλα και όντος τραγούδησε ένα τραγούδι που δεν το ξέρω αλλά γενικά έλεγα ότι όλοι είμαστε ίσοι και όλοι στο λιβε την κοιτάγανε!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 στο 09:19
  Σύνδεσμος

  Βρέθηκα σε ένα νησί και μόλις είχα φτάσει σε μία πανσιόν. Πεινούσα και είδα ένα πιάτο που σέρβιρε ο σερβιτόρος και ζήτησα να παραγγείλω. Μου είπε μία κυρία ότι αυτό ήταν το τελευταίο, έχει τελειώσει η ώρα του φαγητού και δεν υπάρχει τίποτα για φαγητό εκτός και αν πάω στη χώρα. Θυμήθηκα ότι είχα ξαναμείνει στην ίδια πανσιόν και είχε πολλά πιάτα που περνούσαν από μπροστά μου και να σκέφτομαι πως θα μπορέσω να τα δοκιμάσω όλα αυτά. Τέλος πάντων βγήκα έξω και διαπίστωσα ότι η πανσιόν ήταν μόνη της πάνω σε ένα βράχο ψηλά και από κάτω στα δεξιά της ήταν η θάλασσα ενώ απέναντι μακριά φαινόταν η χώρα. Όπως βγήκα στο δρόμο είδα με έκπληξη ότι η γη που βρισκόμουν ήταν μία μεγάλη επιφάνεια από πέτρα, λεία, χωρισμένη κάθε τόσο (όπως στα νησιά που βάφουν τα χωρίσματα λευκό), χρώματος αχνό γκρι, λιλά άσπρο. Από την μεριά που το έβλεπα ήταν σαν μία ατέλειωτη αρμονική επιφάνεια. Σαν να ήμουν εγώ πιο χαμηλά και μπορούσα να δω την επιφάνεια σε μεγάλη έκταση. Ήταν ένα μοναδικό θέαμα και έτρεξα γρήγορα στην πανσιόν να βρω το τάμπλετ ή τη φωτογραφική μου να το απαθατίσω. Όταν επέστρεψα, βρέθηκα να είμαι κάτω στο δρόμο σαν ξαπλωμένη και διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να σταθώ όρθια. Ήμουν σε δρόμο με αυτοκίνητα και έσπρωχνα το σώμα μου προς τα μέσα για να μη με πατήσουν. Νομίζω πως κάπου μέσα στο όνειρο έλεγα ή άκουσα πως ήμουν στο ιερό νησί την Πάτμο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Έχεις ξαναπάει στην Πάτμο; Η πανσιόν αυτή βρίσκεται εκεί; Ή βρίσκεται αλλού και στο τέλος βρέθηκες στην Πάτμο;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 12:13
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Νεκταρία και καλως ήλθες! Στην πραγματικότητα στην Πάτμο πήγα πέρυσι. Ότι περιγράφεται στο όνειρο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα (άλλη η πανσιόν, άλλη η τοποθεσία κλπ). Ήμουν σε αυτό το νησί όπως περιγράφω και κάπου στο τέλος άκουσα ότι ήταν το ιερό νησί.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 12:16
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ. Άρα, στο τέλος βρέθηκες στην Πάτμο. Κατάλαβα καλά; Ήσουν κάπου αλλού και στο τέλος βρέθηκες εκεί; Αυτό θέλω να μου ξεκαθαρίσεις. Έχει σημασία αυτό.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 12:22
      Σύνδεσμος

      Δεν βρέθηκα πουθενά αλλού στο τέλος, δεν άλλαξα μέρος δηλαδή. Ήμουν στο μέρος που περιγράφεται στο όνειρο και κάποια στιγμή μου γεννήθηκε η αίσθηση ή άκουσα ότι αυτό το μέρος είναι το ιερό νησί η Πάτμος….

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 12:50
       Σύνδεσμος

       Κατάλαβα. Ήσουν στο σωστό μέρος, διότι η χώρα βρίσκεται πράγματι πάνω σε ύψωμα. Το αναφέρεις πριν αντιληφθείς ότι ήσουν στην Πάτμο. Το όνειρο λοιπόν δείχνει ότι έχεις προστασία ακόμη κι αν δεν βρεις τα πράγματα όπως θα ήθελες ή τα περιμένεις. Όποιος βρίσκεται σε ένα ιερό μέρος ωφελείται. Η πανσιόν βρισκόταν απέναντι από τη χώρα. Όταν το εξετάσεις καλύτερα εκεί βρίσκεται η Παναγία η Κουμάνα. Συγκεκριμένα, απέναντι ακριβώς από τη χώρα μετωπικά όπως το περιγράφεις στο όνειρο. Ναι, αριστερά της Παναγίας Κουμάνας βρίσκεται η θάλασσα και στα δεξιά της χώρας. Εφόσον έχεις πάει, έχεις σωστά δει την εικόνα του νησιού. Έχεις ερεθίσματα. Τι εξήγηση να δώσω; Η ερμηνεία σου είναι το δικό μου βίωμα. Ίσως ένιωσες άσχημα που δεν μπόρεσες να πας φέτος. Φέτος ένιωσα στην Πάτμο ότι έχανα ενέργεια, ενώ άλλες χρονιές υπήρχε ένας αέρας ανανέωσης. Αν θες πίστεψέ το, συνέχεια έχανα ενέργεια. Κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ. Ενώ αυτό το νησί είχε τον αέρα της δύναμης και της ανανέωσης και το έχω κρατήσει μέσα μου. Φέτος έχανα δυνάμεις, Με απορροφούσε το στρώμα, είχα μια νευρικότητα και υψηλή πίεση, στο 15. Βούιζαν τα αυτιά μου. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Ίσως, σου λέει ότι αν πήγαινες να ένιωθες ανάλογα. Όταν έφτασα στη Ρόδο και μέτρησα την πίεση έδειχνε 13. Έφυγε η κόπωση. Όλα άλλαξαν. Ίσως, κάτι επηρέασε αρνητικά, σε σχέση με τις άλλες χρονιές την κατάσταση. Ίσως το πρόβλημα να το είχα μόνο εγώ. Δεν μπορούσα να σύρω τα πόδια μου. Μπορεί να μας ενημερώνει για αλλαγή κλίματος. Ποιος ξέρει. Άρα, κάτι δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κρατήσει. Γι’ αυτό είναι καλό όταν το βλέπουμε και μετά βλέπουμε αν πράγματι το σηκώνουμε ή μας ρίχνει κάτω. Μην μετανιώνεις που δεν πήγες. Ίσως κάπως έτσι να ένιωθες όπως εγώ, αν πήγαινες. Μόνο την προτελευταία μέρα ένιωσα όπως πέρσι, αλλά ήταν πια λίγος ο καιρός να το χαρώ. Την επομένη, θα έφευγα.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 13:06
        Σύνδεσμος

        Ενδιαφέρον πολύ αυτό που βίωσες… Πέρυσι πήγα τον Ιούλιο για 2 ημέρες σαν συνέχεια των διακοπών μου, επειδή βρέθηκα κοντά, γιατί ήθελα να πάω στο σπήλαιο της Αποκάλυψης. Δεν έχω στο πρόγραμμα ούτε σκεφτόμουν να πάω φέτος. Τι να πω…. Πάντως αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση ήταν αυτή η μεγάλη επιφάνεια που έμοιαζε σαν σεληνιακό τοπίο αλλά ανοιχτόχρωμο, πανέμορφο! Σαν χάρτης!

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 18:37
         Σύνδεσμος

         Πάντα η πρώτη φορά είναι η όμορφη κι αυτή κρατάμε. Σε πολλά ταξίδια μου όμως η πρώτη φορά δεν ήταν όπως θα ήθελα, με αποτέλεσμα να μην ξαναπάω σ’ αυτά. Δεν ξέρω όμως πόσο καλά θα περνούσα αν ξαναπήγαινα. Λειτούργησε αντίθετα σε σένα. Ίσως αυτό το τοπίο σου άρεσε τόσο πολύ που το κράτησες και θα ήθελες πολύ να ξαναπάς.

         Απάντηση
         • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 19:29
          Σύνδεσμος

          Δεν έχουν πάντως οι εικόνες που είδα στο όνειρο σχέση με ότι έχω δει στην πραγματικότητα. Σε ευχαριστώ πάντως πολύ Νεκταρία για το χρονο σου. Επίσης αν μπορείς στο λήμμα χάρτης έχουμε αφήσει ένα όνειρο που δεν πρόλαβες να απαντήσεις (μου έκανες μία ερώτηση) πριν φύγεις..

          Απάντηση
          • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 19:32
           Σύνδεσμος

           Κάπου όμως συνδέονται διότι κάποια σημεία τα περιέγραψες σωστά. Απλά, είδες το μοναστήρι σαν πανσιόν και τα πρόσθετα σημεία που σε έριξαν στο τέλος. Ίσως συνδέονται αυτά τα δύο όνειρα. Κάποια στιγμή θα τα κοιτάξω.

 • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:47
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Ειδα αποψε οτι ημουν σε ενα παραθαλασσιο μερος που εχω ενα σπιτακι. Περπατουσα στο δρομο και συναντησα τον Διονυση και την Αγγελικη, γνωστο μου ζευγαρι. Σταθηκαμε και μιλησαμε μπροστα απο ενα ομορφο γαλαζιο σπιτι που ηταν πανσιον και εμεναν εκει Μου ειπαν οτι στις 4.30 το απογευ.μα θα πηγαιναν στην αδελφη του Διονυση που ειχε σπιτι εκει και τους περιμενε. Με το χερι μου τους εδειξα που ειναι το σπιτι μου , τους εξηγουσα οτι βρισκεται στο τελος απο ολα τα σπιτια και μου ειπαν οτι το ειδαν προηγουμενως στη βολτα τους. . Μετα κι ενω βρισκομασταν στο δρομο ειδα το Διονυση σε εικονα να ειναι μεσα στη ντουζιερα και να πλενεται. Το μερος που εβλεπα δεν μοιαζει με το πραγματικο ενω η πανσιον υπαρχει σε άλλο χωριο ομως.
  Σας ευχαριστω εκ των προτερων !

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:08
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι αλλιώς θα γίνουν τα πράγματα, απ’ ό,τι τα φαντάζεσαι.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:22
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα σας κ. Νεκταρία. Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε πιο πολύ, να μου πειτε δηλαδη αν φαίνεται απο το όνειρο σε τι αναφέρεται κι αν το αλλιώς δείχνει βελτίωση ή επιδείνωση.
    Μου έκανε εντύπωση η απάντησή σας επειδή κάτι παρόμοιο μου είχατε πει και στο όνειρο στα παπούτσια , αλλα σε εκείνο απο όσο καταλάβα φαινόταν κατι καλό. Σας ευχαριστώ πολύ.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:23
     Σύνδεσμος

     Όχι, είναι αόριστο. Δεν διευκρινίζει αν είναι καλό ή κακό. Μόνο ότι τα πράγματα θα έχουν διαφορετική πορεία ή εξέλιξη, απ’ αυτή που σκέφτεσαι εσύ.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017 στο 13:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα καλη μου. Ειδα την Παρασκευή ότι βρισκόμουν στη Ζάκυνθο(δεν έχω παει ποτε ουτε και ειχα τέτοια πρόθεση ουτε το σκεφτόμουν). Εκει ηταν ωραια η θαλασσα και μεσα σε αυτήν στα ρηχά μαγειρευα μακαρονια με κρεμα γάλακτος(δεν πεινουσα στον ξύπνιο μου). Διπλα μου ηταν ενα παιδακι παλιος μαθητης μου(ορεστης) που εψηνε κρεας και το εβαζε στα μακαρόνια. Στο τέλος το βάλαμε στα πιατα αλλα έβαλε κι άνηθο μεσα που εγω δεν το τρωω και σκεφτηκα να βαλω τριμμένο κεφαλοτύρι να γινει πιο νοστιμο. Το ειχα καιρο αλλα δεν ειχε χαλάσει και ριχνοντας το πάνω στα μακαρόνια επαιρνε μια κοκκινη οψη το φαγητό και το φάγαμε. Καποια στιγμή παρευρεθηκα και σε ενα γαμο φιλικου ζευγαριου(φίλοι του αγοριου μου που ζουν μαζι του στο εξωτερικό) οι οποιοι παντρευτηκαν στην πραγματικοτητα πριν ενα μηνα και πηγα στο γάμο με το αγόρι μου. Μου εκανε πολυ μεγάλη εντύπωση η Ζάκυνθος γιατί δεν εχω σκεφτεί ποτέ αυτο το νησι. Πολλα πραγματα μαζι σου έβαλαααα

  Απάντηση
  • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:28
   Σύνδεσμος

   Είδες το φιόρο του Λεβάντε με τις όμορφιές και την θετική ενέργεια στο φόρτε της. Εκτός από την περιοχή Κόκκινος βράχος που έχει θετική και αρνητική συνάμα ενέργεια. Αν είδες αυτό το σημείο του νησιού δηλώνει ουδετερότητα. Είναι ένα λουλούδι της ανατολής(από τον λεβάντε τον ανατολικό άνεμο) κατά τους Βενετούς και τον Γρηγόρη Ξενόπουλο. Δεν έχει σχέση που είναι δυτικά της Ελλάδος. Έχει το όνομα του Λεβάντε και για το υποσυνείδητο είναι η ανατολή, βάσει του ανατολικού ανέμου. Ως γνωστόν η ανατολή για τα όνειρα είναι το μέρος που ανατέλλει ο ήλιος. Φαντάσου λοιπόν ένα λουλούδι που βγαίνει από μια τέτοια μαγεία. Είναι ένα νησί γεμάτο φως και γαλήνη. Το θέμα είναι ότι μπορείς να χαρείς στη σχέση σου, αλλά ακόμη και το τέλειο να δεις, πάντα κάτι θα βρεις άσχημο, όπως τον άνηθο που δεν τρως. Ευτυχώς, το αντικατέστησες με κάτι άλλο και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ξέρεις λοιπόν να περνάς όμορφα όπου κι αν βρίσκεσαι και να βρίσκεις λύσεις. Αυτό δεν σε κάνει να πλήττεις ούτε να δυσανασχετείς. Μπορείς μέσα στην σχέση σου να πετύχεις τα πιο όμορφα θαύματα. Άρα, είναι ένα όμορφο όνειρο που θα μπορούσε να σου δώσει το έναυσμα να πας στη Ζάκυνθο. Ίσως ένα όνειρο σε οδηγήσει κάπου. Το γάμο τον είδες μόνο και μόνο για να σου δείξει ότι όλα αυτά που είδες ισχύουν και δεν είναι αντίθετο όνειρο.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:51
    Σύνδεσμος

    Πόσο εξαιρετικά αναλυτική σε κάθε λεπτομέρεια είσαι! Είσαι πραγματικα ακριβολογος ☺

    Απάντηση
    • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:53
     Σύνδεσμος

     Χαίρομαι!!! Να περάσεις καλά στη Ζάκυνθο λοιπόν. Θα δώσει χαρά και στο αγόρι σου μια τέτοια πρωτοβουλία. Ίσως σας φέρει πιο κοντά αυτό. Με μένα έγινε κάτι περίεργο. Είδα προχθές στην τηλεόραση εικόνες από τη Ζάκυνθο. Δεν έχω πάει και το καμπαναριό του Αγίου Διονυσίου μου φάνηκε οικείο. Λέω εδώ έχω ξαναπάει; Μου φαίνεται το μέρος γνωστό. Τελικά διαπίστωσα ότι είναι αντίγραφο του καμπαναριού του Αγίου Μάρκου στη Βενετία που έχω πάει 2 φορές.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 στο 11:10
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλημέρα! Είδα έναν καλό μου φίλο στο όνειρό μου και ανέβηκα στη μηχανή του και μου είπε ότι έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και είναι τόσο γρήγορη που σε πολύ λίγη ώρα θα φτάσουμε στην Άνδρο (δεν έχω πάει ποτέ). Πραγματικά βρεθήκαμε εκεί και σκεφτόμουν τι ωραία που θα είναι και πως θα ήθελα να βγάλω φωτογραφίες. Μετά βρεθήκαμε στο σπίτι που θα μέναμε και εγώ πήγα αμέσως να δω τη θέα από το μπαλκόνι. Ψάχνοντας όμως είδα ότι είχε μόνο παράθυρα. Είδα μετά ότι το μόνο μπαλκόνι που είχε ήταν από τη σκάλα που ανεβήκαμε και όπου εκεί είχε κόσμο. Επίσης ο χώρος που ήμασταν ήταν σαν καθιστικό και δεν είχε άλλα δωμάτια και εγώ σκεφτόμουν που θα κοιμηθούμε. Αυτά… Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό λήμμα.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 στο 11:55
   Σύνδεσμος

   Για να πατε στην Άνδρο πρέπει να μπείτε σε πλοίο. Έγινε αυτό;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 στο 18:33
    Σύνδεσμος

    Όχι Νεκταρία. Δεν είδα πλοίο ούτε το ταξίδι.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 στο 15:25
     Σύνδεσμος

     Είναι όνειρα διακτινισμού λοιπόν. Θα πω για τα όνειρα αυτά. Πολλά νέα όνειρα μαζεύτηκαν που δυσκολεύουν την κατάσταση.
     Το όνειρο αυτό δείχνει ότι ο φίλος είναι ο σύντροφος που θα ήθελες να είχες στο πλάι σου, το μηχανάκι το έναυσμα να διακτινιστείς, γι’ αυτό ήταν ιδιαίτερο. Έχεις την ανάγκη να φύγεις από εδώ και να πας όσο πιο μακριά γίνεται, κάπου όμορφα και ήρεμα. Να γαληνέψεις. Εγώ έχω πάει. Το Μπατσί μου άρεσε και μια πηγή. Μάλιστα, έχω κάνει μπάνιο στην παραλία της Άχλας. (Η Μενεγάκη τώρα αν με διαβάζει θα κάνει χαρές). Μετά διακτινίστηκες στο σπίτι που θα μείνεις. Είναι ένα άλλο σημείο που σε γαληνεύει. Δεν είδες πόρτες γιατί δεν είναι έτοιμο ακόμα να κατοικηθεί. Αυτό θα γίνει στο μέλλον. Γι’ αυτό είδες παράθυρα. Μπορείς όμως όταν πας εκεί να χαρείς τη θέα, αλλά όχι για να κατοικήσεις. Το όνειρο δείχνει ότι χρειάζεσαι ξεκούραση και γαλήνη. Δεν αποκλείεται όμως και η ερμηνεία της Μίκας.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 στο 11:22
      Σύνδεσμος

      Είναι φίλος μου Νεκταρία δεν τον βλέπω ερωτικά. Επίσης δεν είδα μπαλκόνι (είναι κάτι που κάνω κάθε φορά που πηγαίνω διακοπές βγαίνω στο μπαλκόνι να δω τη θέα) και δεν είδα και υπνοδωμάτιο. Αλλάζει κάτι στην ερμηνεία σου? Ευχαριστώ πολύ.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 11:24
       Σύνδεσμος

       Ταυτίζεται με το άτομο που βλέπεις, παίρνει τη θέση του συντρόφου που θα ήθελες να έχεις, δεν εννοώ απόλυτα οτι είναι ερωτικός σύντροφος αυτός. Ισχύει η ερμηνεία. Αν δεν έχεις κάτι άλλο, για να μην δεις άγνωστο είδες τον φίλο σου. Αν το άτομο, ο ερωτικός σύντροφος είναι υπαρκτός, τότε ο φίλος σου είναι το όνειρο αντικατάστασης εκείνου. Συμβολίζει εκείνο. Το κατάλαβα ότι δεν αναφέρεσαι σε δωμάτιο. Για έξω μίλησα κι εγώ.

       Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 στο 14:22
   Σύνδεσμος

   μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που είναι απο την Ανδρο ή έχει σπίτι εκεί.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016 στο 17:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, ξημερώματα Παρασκευής είδα (ανάμεσα σε άλλα) οτι ήμουν σε ενα νησί και αυτό ήταν η Σαλαμίνα. Εβλεπα οτι ήμουν σε ενα παραλιακό ωραίο χωριό της με σπίτια…όμορφο τοπίο. Στην πραγματικότητα μια φορά εχω πάει εκει πριν χρόνια και ποτέ δεν τη θεώρησα ωραίο μέρος. (Βεβαια προσφατα βίωσα δυο περιπτώσεις που αφορούσαν τη Σαλαμίνα)

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 στο 11:48
   Σύνδεσμος

   Τότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι γιατί είδες τη Σαλαμίνα. Το ερέθισμα να την δεις ήταν αυτά ακριβώς τα βιώματα. Άρα, είναι όνειρο υποσυνείδητο ή παραστάσεων.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 στο 23:44
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα πριν δύο μέρες στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα πλοίο με τους γονείς μου. Η μητέρα μου με ρώτησε που θα ήθελα να πάμε και εγώ της είπα στη Ρόδο. Εκείνη μου πρότεινε έναν άλλο προορισμό (δεν θυμάμαι ποιον) αλλά εγώ επέμεινα πως θέλω να πάω στην Ρόδο να δω τις πεταλούδες.
  Στην πραγματικότητα δεν έχω πάει ποτέ στην Ρόδο ούτε έχω κάποια ειδική επιθυμία να πάω.
  Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 στο 11:35
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Ελένη!!Ελένη το όνειρο σου σημαίνει ότι έχετε διαφορετικές απόψεις με την μητέρα σου!!Εσύ επιλεγείς την ευτυχία και εκείνη με τον τρόπο της σου αλλάζει την άποψη!!Εσύ όμως έχεις πείσμα και επιμένεις για τις αποφάσεις σου!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 02:36
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα καταπρασινο νησι με καταγαλανη θαλασσα και το νησι ηταν πανεμορφο σκεπασμενο με δασος θυμαμαι ειχε ασφαλτο περιμετρικα που ο κυκλος ολος του νησιου ηταν 62 χλμ… Πηρα μοτοσυκλετα και το γυρισα ολο οταν ξαναβρεθηκα στο αρχικο σημειο ειχε γινει βραδυ και βλεπω το θειο μου με μια λαμπα να διαβαζει και ξαφνικα η λαμπα καηκε και μειναμε στα σκοταδια. Σημαινει κατι???

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:07
   Σύνδεσμος

   Χρήστο,αυτό είναι ενα παρόμοιας ερμηνείας όνειρο με εκείνο που έγραψες στο λήμμα θάλασσα.ουσιαστικά αυτό που σου φαίνεται νησί πανεμορφο αλληγορικά,στην πραγματικότητα είναι σκοτεινό νησί.ουτε ρεύμα δεν υπάρχει εκεί…τα 62 χιλιομετρα δείχνουν οτι νομίζεις πως θα υπάρξει μια αναγέννηση και ένωση (6+2=8) όμως ουσιαστικά ξανά βρίσκεσαι στην αρχή του νησιου και βλέπεις το πραγματικό σκοτάδι.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:10
    Σύνδεσμος

    Ο θείος σου πως λέγεται?το όνομα του θα μας δώσει τον λογο ύπαρξης του στο όνειρο.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 12:01
     Σύνδεσμος

     Γιωργο τον λενε ειναι αδερφος του πατερα μου αλλα εχουμε σχεσεις σαν να ειμαστε φιλοι… Πολλα ονειρα βλεπω τελευταια με την ιδια ερμηνια τι να πω??? Με κηνυγαει τιποτα; Θα μου συμβει κατι που το υποσυνηδιτοου το εχει αντιληφθει και εγω οχι? Δε μπορω να καταλαβω ειλικρινααα… Μια βοηθεια αετε μου και ευχαριστω πολυ για την απαντηση σουυυ !!!

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:11
      Σύνδεσμος

      Το ονομα αυτό δεν είναι συμβολικό.εδώ δεν αντιπροσωπεύει κάποιον άγιο.αρα δείχνει την υποστήριξη που εχεις απο τον θειο σου και την ταυτόχρονη απογοήτευση που θα νιώσετε.αυτα που διάβαζε είναι όσα συναισθηματα του μεταφερεις εσύ γι αυτήν την κατασταση.αφου κάηκε η λάμπα θα απογοητευτεί και αυτός με την εξέλιξη αυτής της καταστασης για σένα.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:33
       Σύνδεσμος

       Να σαι καλα Αετεε! Ευχαριστω για τη βοηθεια σου και σε σενα και στην ομαδα ολη!

       Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 19:31
  Σύνδεσμος

  Στη κατηγορία τραπέζι , οι σαγιονάρες τι μπορεί να δηλώνουν;

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 16:26
  Σύνδεσμος

  Σευχαριστω!!! Παντός το παρελθόν πρέπει να το αφήσω είναι αλήθεια !! Τις σαγιονάρες τις πούλαγανε στο νισι αλλά δεν τις αγόρασα! Την γυναίκα αυτή εγώ δεν τη ξέρω, με το που μου το είπε η θεία μου , η μέλλουσα πεθερά έβγαλε ένα στρογγυλό άσπρο και σαν να ετοίμαζε κέικ ! Παντός ο Άγιος Νεκταριος είναι ο Άγιος μου ❤️ Δες και το όνειρο που είδα με το τραπεζομάντιλο και πες μου

  Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 στο 15:43
  Σύνδεσμος

  Όνειρο Παρασκευής βράδυ προς Σάββατο, είδα ότι ήμουν σε ένα πλοίο και πήγαινα σε ένα νησί, στο πλοίο είχε κόσμο και είχε και συμμαθητές μου από το σχολείο! Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι και βγήκα έξω! Εκεί εμφανίστηκαν οι θείες μου και περπατά φάμε στο νησί και μια μου έδειχνε ένα μικρό σαν μπρέλοκ ήταν σαγιονάρες χρώματα μπλε! Μετά βρεθήκαμε έξω από μια εκλησια και η θεία μου μου είπε να αυτή είναι η πεθερά σου (εγώ δεν την ξέρω ) και αυτή η γυναίκα έβγαλε ένα στρογγυλό σαν να ήθελε να φτιάξει κέικ ! Εγώ μπήκα στην εκκλησία και προσκηνησα τις εικόνες! Η εικόνα που μου έκανε εντύπωση και προσκύνησα ήταν του Αγίου Νεκταριου!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 14:36
   Σύνδεσμος

   Το λέω καμιά φορά και μπορεί να είναι αλήθεια. Ίσως ο άγιος Νεκτάριος να είμαι συμβολικά εγώ που θα γράψετε το όνειρο. Ίσως όμως και να είναι ο ίδιος ο άγιος. Οι συμμαθητές είναι το παρελθόν σου που θα πρέπει να το αφήσεις. Το μπρελόκ είναι η προοικονομία ότι κάποιο κλειδί θα μπει εκεί, και το μπλε το χρώμα της αρμονίας. Θα παντρευτείς, διότι έφτασες στο λιμάνι, αλλά αυτό θα γίνει όταν πετάξεις τις σαγιονάρες, και βάλεις το κλειδί στο άδειο μπρελόκ. Δεν ξέρω όμως αν πράγματι είναι αυτή η πεθερά σου ή όχι. Σ’ αυτό το σημείο υπάρχουν τα προγνωστικά όνειρα που λένε ναι, αυτή είναι και τα αντίθετα σε μήνυμα ότι δεν είναι αυτή, ή ότι δεν θα έχεις πεθερα, δηλαδή μπορεί να πέθανε η μητέρα του. Είναι κακό να φτιάξει κέικ, διότι δεν θα έχετε καλή σχέση μεταξύ σας, αν το κάνει. Πάντως, ο άγιος Νεκτάριος είναι προστάτης σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 στο 23:46
  Σύνδεσμος

  καλησπερα σας βλεπω συναιχεια εδω και 1 χρονο περιπου κατα διαστηματα οτι βρισκομαι με το παιδι που βγαινουμε στα χανια στο παλιο λιμανι των χανιων για την ακριβεια!!(εκει γεννηθηκα κρητη)αλλα ζω Λαρισα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι?αφου δεν τα σκεφτομαι καθολου!!!!!!!θα ηθελα να με βοηθησετε στο τι μπορει να συμαινει ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 στο 15:27
   Σύνδεσμος

   @lena1, αυτό ανήκει στα επαναλαμβανόμενα όνειρα,διάβασε γι αυτά στα ειδη ονείρων.το όνειρο θέλει να σου πει κάτι συγκεκριμένο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 στο 13:53
  Σύνδεσμος

  Γειά σας, Κυρία Νεκταρία.Ελπίζω να είστε καλά και να έχετε καλή μέρα!
  Χθες στον ύπνο μου είδα ότι είχα πάει μια απλή εκδρομή και ξαφνικά βρέθηκα στα Χανιά (υποτίθεται) και έβγαζα φωτογραφίες ανάκτορα, αρχαία μνημεία, μια πάρα πολύ ωραία τοποθεσία και ήμουν ενθουσιασμένη. Έπειτα, ξαφνικά (δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο περιστατικό που να το συνδέει) βρέθηκα σε ένα άλλο νησί, ήμουν σε ένα ταξί και στην άλλη άκρη του νησιού ήταν το λιμάνι με πλοία και μάλιστα εντυπωσιάστηκα που είδα τεράστια κρουαζιερόπλοια άσπρα με κόκκινα γράμματα, από τα οποία έβγαινε πολύ κόσμος και έμπαινε σε πούλμαν για να δει το νησί.Η τοποθεσία ήταν υπέροχη και αυτό που μου έμεινε στο μυαλό από το όνειρο αυτό ήταν μια αίσθηση εντυπωσιασμού και ότι από μια απλή εκδρομή κοντά στην Αθήνα κατέληξα σε τελείως διαφορετικά μέρη που με εντυπωσίασαν.

  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 στο 13:32
   Σύνδεσμος

   @Ιωάννα Κ.,

   Ποια είναι η σχέση σου με τα ταξίδια; Ποια είναι η σχέση σου με τη φωτογραφία; Αυτά τα όνειρα τα βλέπω κι εγώ συνέχεια, αλλά δεν έχουν εξήγηση, διότι ταξιδεύω και βγάζω φωτογραφίες. Για μένα δεν έχουν εξήγηση. Για σένα όμως; Για να το βρούμε πρέπει να ξέρω ποια είναι η σχέση σου με τα παραπάνω. Αν δεν ταξιδεύεις είναι η λαχτάρα να το κάνεις, να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν και σε πνίγουν και να πάψεις να δουλεύεις τόσο πολύ ή να κουράζεσαι και να ζήσεις ένα τέτοιο όνειρο. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα ταξιδάκι σ’ αυτά τα μέρη. Πολλές φορές δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχεις υλοποιώντας κάποιο όνειρο.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015 στο 15:11
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,
    Κυρία Νεκταρία καλή σας μέρα.
    Η αλήθεια είναι ότι από Μάιο έως Νοέμβριο ταξίδεψα αρκετά στην Ελλάδα, αλλά έχω να πάω ταξίδι εδώ και δύο μήνες και νιώθω λίγο εγκλωβισμένη.
    Μου αρέσει να είμαι σε κίνηση και να ταξιδέυω, για αυτό λέω τον επόμενο μήνα που είναι και τα γενέθλιά μου, να πάω ένα ταξιδάκι στα Χανιά, έτσι για δώρο σε εμένα. Και πάντα μου αρέσει να τραβώ φωτογραφίες, κυρίως τοποθεσίες, γιατί έτσι πιστεύω ότι διατηρώ κάτι από την εντύπωση που μου έκαναν στην ψυχή.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 στο 21:08
     Σύνδεσμος

     @Ιωάννα Κ,

     Μαζί σου! Σου εύχομαι χρόνια πολλά. Να πας στα Χανιά και να περάσεις καλά!

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.