Η άπνοια είναι ένα όνειρο μονοτονίας για τους περισσότερους. Όλα κυλάνε όπως τα περιμένουν,  ομαλά και όμορφα μεν, αλλά δεν υπάρχει μια νέα πρόκληση που θα αλλάξει το τοπίο. Καθημερινά τα πράγματα κυλάνε το ίδιο βαρετά. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος για να περνά πολλά. Όταν όλα είναι ομαλά βαριέται. Όταν έχει βάσανα ζητά αυτή την κατάσταση. Όταν λύσει τα προβλήματά του βαριέται.  Δεν ξέρουμε τι θέλουμε λοιπόν.

Όταν λοιπόν επικεντρωθείς στο όνειρο στην νηνεμία του χώρου του ονείρου,  δεν υπάρχει ενδιαφέρον, πλήττεις. Περνάς μεν εντάξει και ομαλά χωρίς προβλήματα, αλλά δεν σε ικανοποιεί. Υπάρχει το ανικανοποίητο. Μοιάζει σαν την θάλασσα γυαλί. Όταν μια πέτρα δεν πέσει στην θάλασσα να την ταράξει.  Μένει ατάραχη. Άτομα που θέλουν αυτή την κατάσταση, που τους φοβίζουν οι προκλήσεις και οι αλλαγές περνάνε υπέροχα. Για τους άλλους όμως που ζητούν το κάτι διαφορετικό είναι ένας παράδεισος χωρίς ικανοποίηση. Εξαρτάται λοιπόν από το άτομο και τη διάθεση που έχει ή πως αντέχει την κάθε κατάσταση πως θα ερμηνευτεί αυτό το όνειρο.

Ο άνεμος για πολλούς είναι μια νέα πρόκληση που τους χαροποιεί. Για άλλους είναι μια δίνη. Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα όνειρα δεν έχουν την ίδια ερμηνεία για όλους. Το ίδιο ισχύει με τα καιρικά φαινόμενα. Τη πολυκοσμία, τους θορύβους, το σκοτάδι. Άλλους τους ικανοποιούν και άλλους όχι.

Νηνεμία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.