Νεκρός Πεθαμένος

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν νεκρό, αυτό σημαίνει καλό για σάς και για την οικογένειά σας. Αν δείτε έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, τον δείτε όμως νεκρό, αυτό σημαίνει μακροζωία γι’ αυτόν και πως θα μάθετε ευχάριστα νέα γι’ αυτόν. Αν ο νεκρός που θα δείτε είναι πατέρας σας ή μητέρα σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους σας. Αν δείτε νεκρό ένα νεαρό άτομο, σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρο θα παντρευτεί. Αν δείτε νεκρό τον εαυτό σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Αν δείτε νεκρό κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς. Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, αν σας λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν δείτε τους νεκρούς γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε. Αν δείτε έναν νεκρό ήδη συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα Θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο. καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί. Αν δείτε ήδη νεκρό συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του γιa ταξίδι. Αν δείτε πως ασπαζόσαστε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις. Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί.

Νεκρός Πεθαμένος

1.890 σχόλια στο Νεκρός Πεθαμένος

 • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 στο 19:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Το καλοκαίρι είχα ένα τραυματικό γεγονός. Πέθανε μπροστά μου ο άνθρωπος για τον οποίον είχα, και αυτός για μένα, βαθιά συναισθήματα αγάπης, έρωτα. Το ίδιο βράδυ , και σε κατάσταση σοκ που βρισκόμουν, τον είδα στον ύπνο μου να μου λέει: ” Οι βέρες και οι γάμοι δεν κάνουν τις σχέσεις ”
  Μετά από τρεις μήνες τον ξαναβλέπω να μου ζητάει να τον βοηθήσω να ανέβει, να σηκωθεί. Ήταν μεν όρθιος αλλά σε επίπεδο περίπου μισό μέτρο πιο χαμηλά από μένα. Τέλος τον βλέπω μετά από τρεις μήνες, να είναι στον δρόμο φορώντας τα ρούχα που φορούσε εκείνη την μαύρη μέρα που πέθανε. Έβλεπα την πλάτη του. Γυρίζει τον κορμό του (από την μέση και πάνω) με κοιτάζει, μου χαμογελάει, δεν μιλά μόνο χαμογελάει, και μου κάνει νόημα να τον ακολουθήσω. Και εγώ μαγεμένη και μαγνητισμενη τον ακολουθώ. Δεν ξέρω που πηγαίναμε. Ξύπνησα.
  Μπορείτε να με βοηθήσετε στην ερμηνεία;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 στο 04:48
  Σύνδεσμος

  Η μητέρα μου είδε τον παππού δηλαδή τον πεθερό της στον ύπνο τής στην αρχή είδε δύο γριές η ποιες λιβανιζαν και της είπαν αν βρει μια γυναίκα δεν θυμάται όνομα να την βοηθήσει με ένα καφέ μια ζάχαρη η να δώσει κάποια λεφτά της είπαν να πάει σε μια οδό εολος κάπως έτσι την είπε και εκεί εφανηστικε ο παππούς μου και έδωσε αυτός τα λεφτά τα έριξε μέσα σένα παγκαρι για την μητέρα μου και έφυγε η μάνα μου τον κυνιγησε να του μιλήσει..η μητέρα μου έχει καρκίνο στο συκώτι τής κάνει χημοθεραπιες μπορεί να μας πείτε τι σημαίνει αυτό το όνειρο… σάς ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 στο 08:27
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, είδα πάλι σήμερα το πρωί όνειρο με την πεθαμένη μητέρα μου.. είδα ότι η μητέρα μου δεν ήθελε τον φίλο μου πού είμαστε τωρα ενα χρόνο μαζί..με μάλωνε κ μόυ έλεγε ότι δεν θα τον πάρεις.. αυτή ήθελε ένα άλλο παιδί πού μόυ είχαν κάνει παλιά προξενιό κ δεν το ήθελα,τον λέγαν Πέτρο.. είδα κ αλους συγγενείς να με μαλώνουν να μόυ λένε να αφήσω τον φίλο μόυ, πού στον ύπνο αντί για Βασίλη τον φώναζαν σταυρό κ να πάρω τον Πέτρο.. είδα μία θεία αδερφή τού πατέρα μου πού έχει πεθάνει εδώ κ δύο χρόνια,να με μαλώνει κ αυτή να μη πάρω το Βασίλη.. είδα ότι τάχα ήμασταν έξω σε ενα κήπο κ τσακωνομασταν κ βριζομασταν άσχημα κ ο νεκρός πατέρας μου προσπαθούσε να μας ξεχωρίσει.. τι να σημαίνει τό όνειρο;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο 08:32
  Σύνδεσμος

  Είδα τον πρόσφατα αυτόχειρα φίλο μου… Περπατούσαμε στην πόλη που μεγαλώσαμε πλάι πλάι και μιλούσαμε και ήταν ευχάριστα και γαλήνια . Κρατηθηκαμε χέρι χέρι και ήταν τόσο απαλό το δέρμα του . Εκείνος φαινόταν υγιής με λευκό δέρμα και γεμάτα μαγουλακια όπως κάποτε .. ένιωθα αγνή παιδική αγάπη και ένιωθα πως ήταν αμφίδρομο ,όταν κρατηθηκαμε χέρι χέρι μου είπε με ένα παράπονο αλλά και με ελπίδα σαν να πιστευε ότι θα μπορούσε, “μακάρι να ήμουν εδώ “. Και τότε γέμισα ελπίδα για λίγα δευτερόλεπτα! Αλλά αμέσως μετά άρχισα να κλαίω και του είπα “αχ ρε Δημήτρη, αχ ρε Δημήτρη, δεν γυρίζει πίσω αυτο που έκανες αγάπη μου ” και συνέχισα να κλαίω. Μετά από αυτό εξαφανίστηκε …

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 στο 17:21
  Σύνδεσμος

  Ο παπους του συντρόφου μου έφυγε απο την ζωη πρόσφατα ετσι ο σύντροφος μου τον βλέπει πολύ έντονα στον ύπνο του ενα πρόσφατο όνειρο ήταν αυτο που τον ειδε κάτω πεσμένο αλλα ηταν πολυ νεότερος από την πραγματική του ηλικία και του χαμογέλασε

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021 στο 07:20
   Σύνδεσμος

   Ειδα τη νεκρη μου θεια να καθεται διπλα απο το κρεββατι μου και να μοιρολογα. Σηκωστηκα και την πεταξα εξω απο το παραθυρο!

   Απάντηση
  • Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021 στο 18:32
   Σύνδεσμος

   Είδα όνειρο τον πατέρα μου που έχει πεθάνει κάποια χρόνια και έδινε χαρτονομίσματα στην αδελφή μου (νομίζω 600 ευρώ ήταν), και εγώ στενοχωρήθηκα γιατί δεν έδωσε και σε μένα…τι σημαίνει αυτό;

   Απάντηση
  • Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο 12:26
   Σύνδεσμος

   Είδα την γιαγιά μου που έχει πεθάνει να με κυνηγάει, το πρόσωπο της ήταν σαν νεκρό..τι είναι?

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020 στο 11:07
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία. Ονειρεύτηκα χθες μια γνωστή μου, η οποία δεν έχει καθόλου καλά αισθήματα για’μενα, να περνάει μπροστά μου. Εγώ την κοιτούσα κ προσπαθούσα να καταλάβω αν είναι αυτή γιατί δεν φορούσε τα γυαλιά οράσεως της(στην πραγματικότητα φοράει).Τα μάτια της ήταν περίεργα, σαν αλλήθωρα. Με προσπέρασε, μπήκε σε ένα κτίριο κ ξαναβγήκε κρατώντας την μητέρα της απ’ το χέρι, η οποία πέθανε πριν 2 μήνες περίπου. Πέρασαν μπροστά μου κ τότε σιγουρευτηκα ότι ήταν αυτή γιατί άκουσα τη φωνή της κ έλεγε στην μάνα της: Θα σου φτιάξω κεφτεδακια κ περπατούσαν χέρι χερι μαζί με μια άλλη κυρία παρέα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 στο 11:43
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου να πεθαινει το πρωην κοριτισι μου, αλλα και το κοριτσι που ειμαι τωρα μαζι της.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 στο 23:30
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα στο όνειρό μου το σπίτι της γιαγιάς μου που ήταν ολοφώτιστο (ενώ στην πραγματικότητα είναι κλειστό από όταν πέθανε τα τελευταία 5 χρόνια). Μπήκα και με μεγάλη χαρά την είδα να βγαίνει από το δωμάτιο που συνήθως κάθονταν παρά πολύ χαμογελαστή. Είμασταν και οι δύο τόσο χαρούμενες που βλεπόμασταν ξανά, αγκαλιαστήκαμε και τη ρωτούσα επίμονα πώς είναι, αν είναι καλά. Μού απάντησε ουδέτερα “πώς να είμαι; πεθαμένη είμαι”, αλλά επέμενα να καταλάβω αν έχει αναπαυθεί. Τής ζήτησα να προσέχει από εκεί που είναι τον πατέρα μου (γιος της – που είναι ζωντανός αλλά έχει κάποια προβλήματα υγείας) και να μην τον πάρει, μού απάντησε με ένα νεύμα με το χέρι θέλοντας είτε να το διώξει από την κουβέντα είτε να το αποκλείσει σαν ενδεχόμενο. Μετά προσπάθησε να μού ζητήσει κάτι – δεν θυμάμαι τί, δε ξέρω καν αν κατάλαβα, και τής απάντησα ότι δε μπορούσα. Ξύπνησα με τόσο ανάμεικτα συναισθήματα: χαρά που τήν είδα χαρούμενη, αγωνία για τον πατέρα μου, στενοχώρια που δε μπόρεσα να καταλάβω τί ήθελε και γιατί τής είπα ότι δε μπορώ. Είναι άσχημο όνειρο; Πρέπει να ανησυχώ για τον πατέρα μου; Ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
  • Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021 στο 18:05
   Σύνδεσμος

   Εχτές το βράδυ είδα στον ύπνο μου τον παππού μου που έχει πεθάνει εδώ και 25 χρόνια, με κρατούσε από το χέρι και εγώ ήμουν πιο νέα, πιο μικρή από ότι είμαι τώρα ηλικιακά και ανεβαίναμε έναν δρόμο κάπως ανηφόρα , μετά βρεθήκαμε σε ένα στενό ( σαν μαγαζί με πολλά άτομα ) και προσπαθούσαμε να περάσουμε μέσα από το πλήθος και κάποιος είπε πως για το μέρος που θέλαμε να πάμε επρεπε να πάμε από εκείνη την κατεύθυνση όπου υπήρχε μια πόρτα η οποία φαινόταν παλιά, μετά δεν θυμάμαι τι απέγινε ο παππούς μου .. θυμάμαι ότι μπροστά μου ήταν ένα μικρό αγοράκι 6,7 ετών και έκανε μπάνιο κάτω από μια ντουζιέρα σε ένα παλιό δωμάτιο και μου είπε είναι ο γιος μου ενώ δεν έχω γιο στην πραγματικότητα αλλά δυο κορίτσια , και μου έδειξε το παιδάκι αυτό το κινητό του με εμένα και τον πρώην άντρα μου αγκαλιά η φιλιόμαστε δεν θυμάμαι .. και με ρώτησε γιατί ο μπαμπάς έχει τέτοιες δικές σου φωτογραφίες .
   Επίσης είδα ότι ήμουν στο σπίτι των παππούδων μου όπου ζει η γιαγιά μου με τους θείους μου αλλά και πάλι ήμουν πιο πιο μικρή σε ηλικία εκεί ..

   Επίσης είδα τον Άντρα μου ότι ήμασταν στο σχολείο και αντί για μενα έγραψε αυτός το τεστ των Γαλλικών και ο βαθμός που ήταν γραμμένος ήταν -28 και νευρίασα πολύ μαζί του γιατί δεν τα είχε απαντήσει σχεδόν όλα λάθος ενώ μου είχε πει ότι τα ήξερε όλα στα γαλλικά.
   Δεν ξέρω το σημαίνουν όλα αυτά που είδα αλλά τον παππού μου δεν θυμάμαι να τον έχω ξαναδεί στον όνειρο μου από τότε που πέθανε .

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 στο 07:54
  Σύνδεσμος

  Εχθές το βράδυ ιδα ότι μου τηλεφώνησαν τρεις φορές και πήγα σε τρεις ξεχωριστές κηδείες καθώς έκλαιγα με λίγους τελείωνα από την μία και πήγε να στην άλλη. (αυτά τα τρεια άτομα είναι Ε Ν ζωή και είναι κ συγγενείς μου). Τη σημαίνει? Τη θα συμβεί??

  Απάντηση
 • Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 στο 00:57
  Σύνδεσμος

  Γειά σας
  2 ημέρες πριν το ψυχοσάββατο των Θεοδώρων, ονειρεύτηκα τη γιαγιά μου που ήδη έχει πεθάνει εδώ και 6,5 χρόνια. Την ονειρεύομαι όταν πλησιάζει Σαρακοστή και η μαμά μου της κάνει πάντα κόλυβα. Όμως το παράξενο είναι ότι η γιαγιά μου έρχεται στο όνειρό μου επίσης, όταν έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η παρουσία της πάντα με ηρεμεί και χαίρομαι που ήρθε στο όνειρό μου αλλά και με “ξυπνάει” για να προετοιμαστώ καλύτερα για το πρόβλημα που έρχεται. Επίσης, όταν ηταν εν ζωή η γιαγιά μου πάντα με έδινε συμβουλές. Αυτή την περίοδο πραγματικά βρίσκομαι σε τεράστιο πρόβλημα. Μέσα σε δικαστικές μάχες και απροστάτευτη με δύο παιδιά. Δυστυχώς το πρωί δεν μπορούσα να θυμηθώ πως η γιαγια ήρθε στο όνειρο και τι μου έλεγε ακριβώς. Αλλά με έμειναν κάποιες εικόνες . Με μιλούσε συνέχεια στο όνειρο και είχαμε μεγάλη συζήτηση, πιθανόν να την αγκάλιασα και φαινόταν σαν να προετοιμαζόμουν να μετακομίσω σε άλλη πόλη (την οποία πόλη επιθυμώ να πάω αλλά το θεωρώ αδύνατο να γίνει). Μέσα στο όνειρο ήταν και τα δύο παιδιά μου μαζί με τη γιαγια και όλες τις προετοιμασίες για να φύγω από την πόλη που ήδη ζούμε τώρα. Μια άλλη εικόνα που θυμάμαι ήταν σαν να ήμουν ήδη στην άλλη πόλη και να είχα βρει δουλειά εκει που θέλω. Δεν υπήρχε φορτηγό για μετακόμιση και κουτιά και δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ παραπάνω. Πώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί αυτό το όνειρο;
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 στο 13:19
  Σύνδεσμος

  Τέτοιες στιγμές μου λείπει η Νεκταρια!
  Είδα απόψε την φίλη της μητέρας μου που πέθανε πρόσφατα να μπαίνει μέσα στο σπίτι μου και να κρατάει μια τούρτα γενεθλίων. Υπήρχε και άλλη μια τούρτα γενεθλίων, ήθελε να της τραγουδήσουμε τα χρόνια πολλά. Εγώ καθυστερούσα και πήγαμε στο σπίτι της που ήταν δίπλα μας και πήρα το κινητό μου και ένα μικρόφωνο και το έβαλα να παίζει τα χρόνια πολλά. Να πω ότι την ημέρα που σαραντίζει είναι τα γενέθλια της και μετά από δυο μέρες τα γενέθλια του άντρα της

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 στο 09:54
  Σύνδεσμος

  Ειδε ο αδερφος μου τον μπαμπα μου ο οποιος δεν ζει οτι ειχε ερθει στο σπιτι μας αλλα ηταν καποιο αλλο σπιτι το οποιο μεναμε και μας αναψε το τζακι και εφυγε .Ειχε φλογα αρκετη .Ειναι καποια βοηθεια που θα εχουμε ?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 στο 18:11
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα μια γνωστή ονειρεύτηκε τον πεθερό μου ο οποίος έχει πεθάνει 5 χρόνια ότι της ζητούσε να ζυμώσουν 12 προσφορά αυτή του είπε ότι δεν έχουν τα υλικά ο πεθερός μου τα βρήκε κ τελικά τα ζύμωσαν τι σημαίνει;;;

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 στο 09:51
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας.Πριν μερες ονειρευτηκα εναν φιλο μου ο οποιος πριν 2μηνες εφυγε απο την ζωη.Ειχα ενα προβλημα λεει και με στεναχωρουσε πολυ ,σαν καποιοι δεν μου εδιναν λεφτα που μου τα χρωστουσαν και εγω τα ειχα αναγκη πολυ και μου τα εδωσε ο φιλος μου αυτος .Ηταν παραπανω απ’οτι επρεπε .Ειναι στεναχωρια που τα πηρα ,σωστα ?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 στο 18:40
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα στον ύπνο μου τη γιαγιά μου με μαλλιά μπουκλες λίγο νεώτερη από την ηλικία που έφυγε, αλλά ήταν ασπρόμαυρο τοπίο, και ήταν σαν να την έβλεπα μέσα από φωτογραφία και τραγουδούσε αλλά ήταν παγωμένη η έκφραση της, σαν να την κοίταζα μέσα από φωτογραφία. Γενικά εγώ τραγουδάω επαγγελματικά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά τι ήθελε να μου πει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 στο 01:02
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα. Είδα χθες βράδυ πως ήμουν νεκρός, αλλά ήμουν μέσα στο σώμα μου, κυκλοφορούσα ανάμεσα στους ζωντανούς και με αντιλαμβάνονταν. Πήγα σε ένα μέρος όπου πήγαιναν οι νεκροί, αλλά έμοιαζε με οικοτροφείο. Μπορούσα να κυκλοφορώ έξω αλλά ήμουν υποχρεωμένος να επιστρέφω στις 4 το μεσημέρι. Ο “υπεύθυνος” ήταν ευχάριστος, με κοτσίδα και πολύ ευγενικός. Άργησα να επιστρέψω μια μέρα, αλλά δεν έκανε καμία παρατήρηση Το όνειρο συνεχιζόταν, αν και κατά διαστήματα ξυπνούσα. Δεν ξυπνούσα από αγωνία καθώς το όνειρο μου άφησε μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 στο 13:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα μια φίλη μου που έχει φύγει είδη από την ζωή πριν δύο χρόνια.. ότι τάχα μου μας πήρε τηλέφωνο εμένα και την αδερφή μου.. Για να την δούμε.. πήγαμε τελικά εγώ όμως δεν ήθελα και πολύ.. Και την είδαμε χαμογελαστή καλοντυμένοι με πρασινο φόρεμα.. το είδα δεύτερα 7 η ώρα το πρωί..

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 στο 21:02
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια καλησπερα !!!!Ειδε η μαμα μου παρασκευη προς δευτερα οτι ο μπαμπας μου της εδωσε 3 καρβελια φρεσκα και ζεστα ψωμια !!!Ειναι καλο το ονειρο της ??

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 στο 13:13
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  Πριν λίγες μέρες είδα στον ύπνο μου την γιαγιά μου που έχει φύγει εδώ και 3 χρονια.
  Μου έκανε δώρο ένα μαγιό, ένα λευκό με πολύ ωραία σχέδια πάνω.
  Με βοήθησε να το φορέσω.
  Δεν μου είπε κάτι απλά περίμενε χαρούμενη να της πω αν μου αρεσει.
  Τι μπορεί να σημαινει?
  Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό πρέπει να αποφασίσω ανάμεσα σε δύο θέσεις εργασίας η μία στη στεριά και η άλλη σε νησί αορίστου χρόνου.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο 09:34
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει να μην δεχτείς την δουλειά του νησιού. Κυνήγησε την άλλη.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 στο 12:41
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλημερα.Ειδε η μητερα μου το εξης ονειρο.Λεει πως ηταν σε μια εκλησσια (που οντως υπαρχει και στην πραγματικοτητα σε εκεινο το μερος το οποιο απ οσο γνωριζω παντρευτηκε η γιαγια μου κ ο παππους μου δηλ οι γονεις της μητερας μου) η οποια λεγεται Αγιος Δημητριος και καθοταν η μητερα μου εκει κ ειδε τον πατερας της που περνουσε κ υπηρχε και αλλος κοσμος γυρω και τον φωναζε αλλα δεν ακουγε.Σκεφτηκε αργοτερα να τον παρει τηλεφωνο αλλα τα νουμερα δεν εποιαναν και εβγαιναν λεει σαν κατι φρουτακια απο παιχνιδια και δεν μπορουσε (αυτο το ξερουμε πως στην πραγματικοτητα και στο ονειρο δεν μπορεις να τον παρεις,να τον καλεσεις) και την πηρε αυτος τηλεφωνο και του ειπε η μητερα μου οτι σε φωναζα και δεν ακουγες,δεν μπορουσα να σε καλεσω και της ειπε μα δεν μπορεις να με παρεις εσυ μονο εγω.Σε πηρα του λεει να παμε στο χωριο και της ειπε θα σε παρω εγω καποια στιγμη να ερθω να παμε στο χωριο.Να σου τονισω πως ο παππους μου ειναι στο χωριο μας θαμμενος,δεν τον ξεχνα η μητερα μου με λειτουργιες.ξερουμε πως καποια στιγμη θα φυγουμε ολοι αλλα εδω το μηνυμα ειναι πως πρεπει να προσεχει στο μελλον σωστα?Δεν της προσδιορισε ποτε αλλα μπορει να ειναι και υστερα απο χρονια,σωστα?Δεν θελω να σκεφτομαι αυτο το ονειρο αλλα θα ηθελα και την δικη σου ερμηνεια.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 στο 10:07
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό να σε προσέχει ο νεκρός παππούς σου, διότι αυτό εμποδίζει την μετάβασή του στην απέναντι όχθη. Θέλει να πει ότι όταν τον χρειάζεστε δεν θα έρχεται, αλλά θα έρχεται μόνο όταν σας χρειάζεται αυτός. Η επικοινωνία στο όνειρο θα γίνεται κατά τη δική του βούληση.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 στο 11:12
    Σύνδεσμος

    Δεν το ειδα εγω αλλα η μαμα μου ,ειναι ο μπαμπας της δηλ. Ο παππους μου .Δηλ. Δεν ειναι καλο για την μαμα μου ?

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 στο 11:17
     Σύνδεσμος

     Απλά, δεν θα έρχεται στα όνειρά της όταν τον θέλει, αλλά απροειδοποίητα όταν το θελήσει εκείνος.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 στο 11:20
      Σύνδεσμος

      Και εκει που της ειπε για το σπιτι στο χωριο ?Δηλ οτι θα ερθω εγω να σε παρω να σε παμε στο σπιτι στο χωριο ?

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 στο 12:38
       Σύνδεσμος

       Είναι μια υπόθεση που τη γνωρίζουν οι δυο τους.

       Απάντηση
    • Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 στο 20:04
     Σύνδεσμος

     Γεια σας είδα το μπαμπά μου μέσα σε ένα αυτοκίνητο, συνοδηγό,να περνάει από μπροστά μου κούκλο κ να φοράει ένα άσπρο γιλέκο.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 στο 11:53
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Εύχομαι να είστε πολύ καλά.
  Είδα απόψε, ότι υπήρχε ένα ψηλό βάθρο, σε μια ήρεμη και καθαρή παραλία,σούρουπο, φτιαγμένο με κορμούς δένδρων. Ανέβηκα χαρούμενη, κρατούσα έγγραφα ατσαλάκωτες οι σελίδες και όταν κατέβηκα μετά από λίγο είδα ότι το βάθρο ήταν ένας σωρός από κορμούς, αλλά δεν έδωσα σημασία. Την επόμενη στιγμή ήμουν μέσα σε ένα ελικόπτερο που έκανε στροφές στον αέρα αλλά η γυναίκα πιλότος το προσγείωσε απαλά σε ένα πετρόκτιστο δρομάκι με πέτρινα κτήρια γύρω-γύρω. Εκεί με περίμενε ο πατέρας μου(ο οποίος έχει πεθάνει),ο οποίος ήταν πιο νέος και κοκκινομάλλης και ήταν λίγο θλιμμένος αλλά ένοιωθα την αγάπη του για μένα. Μπήκαμε μαζί σε ένα μαγαζί μιας φίλης μου ( υπατκτό πρόσωπο), Μαρία το όνομα της και συνειδητοποίησα ότι ήταν η πιλότος. Σε όλο το όνειρο ήμουν χαρούμενη.
  Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 στο 18:21
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει αυτό που λένε ο θάνατός σου η ζωή μου. Ένας κυριολεκτικός ή μεταφορικός θάνατος θα σε ωφελήσει. Είναι κρίμα. αλλά θα σου δώσει ζωή. Δεν μπορώ να καταλάβω το μήνυμα που κρύβει. Πώς ένας θάνατος σου δίνει ζωή; Θα μας το αποκαλύψει η ζωή.

   Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 στο 16:27
   Σύνδεσμος

   Σε ευχαριστώ πολύ Νεκταρία που ασχολήθηκες με την ερμηνεία του ονείρου μου.
   Εύχομαι να είναι “μεταφορικός” ο θάνατος.
   Η αλήθεια είναι ότι μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη 7ετία (πέρασα από τούνελ τρόμου),άρχισε να φαίνεται λίγο-λίγο το φως στην ζωή μου.
   Από την άλλη είναι άρρωστη η μητέρα μου και θλίβομαι για αυτό.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 στο 06:26
  Σύνδεσμος

  Ειδα τον νεκρο πατερα μου οτι ηρθε στο σπιτι του απ το μπαλκονι πηδηξε μεσα και καθομουν με τη μαμα μου στο δωματιο του με μισικατευασμενα τα ρολα και μου ειπε η μαμα μου οτι ερχεται καθε μερα στις 8 το απογευμα η μαμα ειναι ζωντανη…και καποια στιγμη μου λεει νατος βλεπω λοιπον τα ποδια του να περπαταει στο μαρμαρο του μπαλκονιου και κοιταω το ρολοι και ειναι 8 λεει η μαμα βλεπεις που στο ειπα; μπαινει λοιπον στο μπαλκονι μεσα και σκυβει να μας δει απο το ρολο που ειναι μισοκατευασμενο ηταν μερα ομως τον κοιταω και του λεω μπαμπακα μου τον αγκαλιασα τον φιλησα και χαρηκε χαμογελουσε του λεω τι θες μπαμπα μου εδω; και μου ζητησε λεφτα τι να τα κανεις του ειπα και λεει τα χρειαζομαι του εδωσα 2 πενηνταλεπτα και ειχε και ακομα ενα δεν εχω αλλα του ειπα σου φτανουν; και μου λεει ε ενταξει μετα τον εχασα σε λιγο βρεθηκα σε ενα δρομο και βλεπω μια γνωστη πεθαμενη και αυτη και επινε καφε σε ενα μαγαζι της λεω λενα ηρθε ο μπαμπας και μου ζητησε λεφτα τι να τα κανει εκει που ειστε; και λεει τα χρειαζεται μαρια εχει τα εξοδα του και ξυπνησα σας παρακαλω μπορειτε να μου το εξηγησετε;;;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 12:11
   Σύνδεσμος

   Είναι κακό όνειρο. Δεν έπρεπε να του δώσεις λεφτά. Μπορεί να πληρώσετε φόρους στην εφορία ή να χάσετε κάποια χρήματα (π.χ. να πέσετε θύματα κλοπής). Το χειρότερο σενάριο είναι να σου αποσπάσουν χρήματα με δόλο ή κάποιος να αρρωστήσει ξαφνικά και να χρειαστεί να πληρώσετε γιατρό για να γίνει καλά. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει σε σένα. Έλεγα να το απαντήσω το απόγευμα, αλλά μπόρεσα τώρα. Ήρθε η ώρα να το κάνω.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 στο 11:33
  Σύνδεσμος

  Είδα σήμερα πρωί Πέμπτης πως βρισκομουν στο σπίτι πάλι πρωί σα να μου συμβαίνει αυτο τώρα. Στο σπίτι στο σαλόνι βρισκόταν ο νεκρός μου στην πραγματικότητα θείος ο οποίος μέσα στο όνειρο είχε θαφτεί από λάθος διάγνωση. Ξάπλωνε αυτή τη φορά στο σαλόνι και οχι στο καθιστικό οπως γινόταν πάντα. Είμασταν μόνο εμείς οι 2 στο σπίτι. Δεν φαινόταν να έχει καλες προθέσεις από την αρχή. Είχε μαζί του ένα πολύ μικρό όπλο που ήταν ομως ικανό να σκοτώσει. Μιλούσαμε ενω εκείνος ξάπλωνε και άρχιζε σιγά σιγά να το εμφανίζει προσπαθώντας να με πετύχει ενώ εγώ εκείνη τη στιγμή να του λέω πως χαίρομαι που μετά από έναν θάνατό του υπάρχει πάλι μια λάθος διάγνωση αλλά πως πρέπει να σταματήσει ολο αυτό το θάψιμο-ξεθαψιμο, σχεδόν πριν τελειώσω αυτό που έλεγα συνειδητοποιώ πως με σημαδεύει και φεύγω σα σίφουνας προς το καθιστικό. Το πιστόλι είχε μέσα 3 σφαίρες οι οποίες ίσος να με πήρανε ξυστά αλλά όπως και να έχει δεν με πέτυχε καμία μετά άκουσα την σκανδάλη να πατιεται χωρίς όμως να έχει απομείνει καμία. Πάω κοντά του και με βλέπει, του λεω πως δε με πέτυχε και μου λέει πως όταν θα βάλω αποσμητικό στις μασχάλες μου θα νιώσω κάψιμο μα εγώ του ξανά είπα πως δε με πέτυχε. Μετά βγήκα εξω στην αυλή τρέχοντας προκειμένου να πιάσω μια χούφτα λάσπη στην οποία μέσα κριβοταν το κλειδί του σπιτιού μου. Κάποιος στεκόταν έξω από την αυλή μου μάλλον θα ήταν κανένας συνεργός του αφού μόλις με είδε έτρεξε κι αυτός προς τα εκεί ίσως για να με πιάσει ομως πρόλαβα να μπω στο σπίτι και να κλειδωσω πίσω μου. Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα πως όπου να νε έφταναν οι γονείς μου με την αδερφή μου απο την επίσκεψη που είχαν κάνει έτρεξα να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω τι εγινε για να προσέξουν όμως μάλλον επειδή κοιμόμουν δεν κατάφερα να ακουσω το του του που κάνει οταν καλεί και έτσι ξύπνησα αγχωμένη απο αυτο που συνέβαινε.

  Απάντηση
    • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 στο 09:56
     Σύνδεσμος

     Τότε δεν είναι ο θείος σου. Ήταν ένα κακό πνεύμα που εμφανίστηκε από κάποιο λάθος. Θέλησε να σε ξεγελάσει ότι ήταν αυτός , αλλά όπως είδες σου φέρθηκε εχθρικά. Ο θείος σου δεν θα το έκανε ποτέ αυτό.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 στο 14:52
      Σύνδεσμος

      Επίσης θέλω να πω πως εκεί που λεει θάψιμο-ξεθαψιμο το στηρίζα πανω σε αλλα όνειρα που εχω δει που πάλι συμβαίνει μια λάθος διάγνωση χωρίς όμως να συμβαίνει κάτι άλλο μέσα στο όνειρο. Και κάτι ακόμα το ότι τελικά δε με πέτυχε με το οπλο, ο άγνωστος-συνεργός που με κυνήγησε και το τηλέφωνο που δεν ολοκληρώθηκε τι σημαίνουν ; τέλος συγγνώμη που δεν το ανέφερα ότι έχω ξαναδεί πολλές φορές ότι γινόταν λάθος διάγνωση

      Απάντηση
      • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 στο 09:21
       Σύνδεσμος

       Τότε διάβασε τα επαναλαμβανόμενα όνειρα στα είδη ονείρων.

       Απάντηση
       • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 στο 10:20
        Σύνδεσμος

        Το κακό πνεύμα μπορεί να υπάρχει και στη πραγματική ζωή μου; Γιατί να θελήσει να μου κανει κακό;

        Απάντηση
        • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 στο 10:57
         Σύνδεσμος

         Διάβασε τα διαβολικά όνειρα στα είδη ονείρων. Πολλά όνειρα έχουν τέτοια μορφή. Από το περιεχόμενο φαίνεται καθαρά ότι είναι τέτοιο όνειρο. Τα κακά πνεύματα δοκιμάζουν και πειράζουν όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο εσένα. Άλλοι τα καταλαβαίνουν και τα απομακρύνουν και άλλοι πέφτουν στην παγίδα τους.

         Απάντηση
 • Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.ειδα χτες το βραδυ στο όνειρο μου πως ημουν μέσα στο μπανιο κ πλενομουν
  και άκουγα στο σαλονι τη φωνη μιας πρωην γειτόνισσας μου, κάτι έλεγε πού δε θυμάμαι,..όταν βγήκα από τό μπάνιο πήγα στο σαλόνι κ την είδα με τον άντρα της που έχει 12 χρονια πεθαμένος,,τους είπα τι κανετε καλά, χωρίς να τους χαιρετήσω καθόλου.αυτοι με κοίτα ξαν
  Χωρίς να μου πουν κάτι.μετα αλλάζει σκηνή το όνειρο κ βλέπω τη μάνα μου να κρατάει
  ενα κουτί κόκα κόλα στα χέρια που έγραφε πάνω στα γερμανικά χασίσι,δλδ οτι αυτή ή κόλα ειχε χασίσι μέσα κ ότι δεν έπρεπε να την πιούμε.η μάνα μου μου ειπε καλύτερα να μην την πιω
  δεν κάνει.εγω είπα δεν εχει τιποτες.αλλα δε θυμάμαι να την ήπιαμε.αυτά. το τελευτεο με παραξενεψε λίγο.τι μπορεί να σημαίνει?Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 12:41
   Σύνδεσμος

   Δεν έπρεπε να δώσεις σημασία σ’ αυτά που άκουσες. Έπρεπε να τελειώσεις το μπάνιο σου. Αυτό θα σε έσωζε. Άρα, εξωτερικοί παράγοντες δεν σ’ αφήνουν να βρεις ηρεμία και δηλητηριάζουν την ψυχή σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 19:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και πάλι. Είδα ότι ήμουν κάπου με τη μαμά μου και έμαθα πως πέθανε το αγόρι μου. Έκλαιγα πάρα πολύ και ένιωθα πραγματικά τεράστιο ψυχικό πόνο. Η μαμά μου με στήριζε αλλά τίποτα δεν απαλυνε τον πόνο μου. Δεν τον είδα σε κηδεία και τέτοια αλλά μόνο έμαθα πως πέθανε

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:18
   Σύνδεσμος

   Ξέρω ποια είσαι και κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή από άλλα όνειρα που σου έχω ερμηνεύσει. Ο θάνατος δηλώνει το τέλος. Είναι μια αλλαγή στη ζωή σου, ένας χωρισμός. Ότι αυτό το άτομο δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή σου. Δεν είδες όμως το θάνατό του. Ήταν δική σου πεποίθηση. Άρα, πιστεύεις ότι αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον. Κατά βάθος είναι μια φοβία που σε καταδυναστεύει ή δεν μπορείς να αξιολογήσεις το πόρισμα μυαλού και ψυχής ότι έπαψαν τα αισθήματά σου για το άτομο αυτό, αλληγορικά ότι έχει πεθάνει για σένα. Όμως, πάντα θα επαναλαμβάνω ότι δεν είδες το θάνατό του. Ήταν μια δική σου αξιολόγηση που πηγάζει μέσα απ’ αυτό που πραγματικά νιώθεις, χωρίς απαραίτητα να είναι κάποιο εξωτερικό ερέθισμα ή κάποια δική σου εμμονή. Αντίθετα, το υποσυνείδητο βλέπει μόνο του κι αξιολογεί ότι δεν υπάρχει πια κάποια σύνδεση μεταξύ σας όπως παλιά. Άρα, πέθανε. Χωρίς αυτό να αληθεύει. Επίσης σε ενημερώνει και σε αφυπνίζει να ζωντανέψεις αυτή τη σχέση πριν πεθάνει. Να δράσεις! Να σώσεις ό,τι μπορεί να διασωθεί, ώστε να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η σχέση πνέει τα λοίσθια και έχει ακόμη τη δυνατότητα να σωθεί. Εξαρτάται όμως και από τους δύο. Η μητέρα σου ίσως είναι το άτομο που θα σε βοηθήσει σ’ αυτό.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο 14:15
    Σύνδεσμος

    Γλυκιά μου Νεκταρία ευχαριστώ παρα πολύ για την αναλυτική σου ερμηνεία. Άρα είναι σημαντικό που δεν είδα το θάνατο.. Ίσως είναι φόβοι και απαισιοδοξία/απογοήτευση δική μου που είναι στο μυαλό και τελικα να σωθεί αυτή η σχέση. Ευχαριστώ πολύ καλή μου

    Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 στο 12:05
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα,η μητέρα μου είδε χθες βράδυ στον ύπνο της μια μακρινή συγγενή γιαγιά που έχει πεθάνει.. εμφανίστηκε πολύ όμορφη και άνοιξε την αγκαλιά της κ της είπε.. άντε φόρα τα καλά σου γιατί θα έρθεις;; αφού θα έρθεις;;κάτι τέτοιο..η μητέρα Μ ξύπνησε αμέσως τρομαγμένη!!!τι σημαίνει; ευχαριστώ πολύ

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο 02:04
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!
  Γενικά είμαι πολύ διαισθητικό άτομο και ασχολούμαι με την αστρολογία είναι αυτό που σπουδάζω είμαι 19.
  Είχα δει όνειρο πριν 6 χρόνια την Παναγία στο μπαλκόνι στο σπίτι της γιαγιας που ήταν κάπως άρρωστη και την επόμενη μέρα πεθανε .
  Είχα δει ότι μια κυρία ήθελε να μπει μέσα να την δει νύχτα σε ένα σπίτι με φώτα και της άνοιξα θυμάμαι να μπει από τι θυμάμαι .
  Και εχθές το βράδυ είδα ότι αυτό το έλεγα κάπου και μ έλεγαν άρα είδες την Παναγία και έλεγα που που την είδα ξυπναγα και το έλεγα αυτό! Και μετά ακο λίγο θυμήθηκα αλλά δεν ξέρω αν το δημιούργησα εγώ η το είδα η γιαγιά μου μου είπε ότι η Παναγία σε θέλει .
  Μετά δεν θυμάμαι .
  Μετά είδα ότι γα παντρευόταν η μαμά μοθ η κάποιος άλλος δεν θυμάμαι και μου είχαν φτιάξει ένα ίδιο νυφικό όπως και ατην πραγματικότητα είχε γίνει αυτό στο γάμο της μαμας μου είχα βάλει το ίδιο φόρεμα μου το είχαν φτιάξει .
  Και μετά είδα ότι τα μαλλιά μου που είναι κόκκινα τα έκανα ξανθά αλλά άνοιξε λίγο το χρωμα .
  Άμα ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει .:)
  Ευχαριστώ πολυ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:07
   Σύνδεσμος

   Όπως το είπες. Έχεις διαίσθηση. Τα όνειρα που βλέπεις είναι αποτελέσματα αυτού που μπορείς να δεις, όταν σπάσει η ύλη. Έχεις τη δυνατότητα να γίνεις μέντιουμ αν δεν ακολουθήσεις την αστρολογία. Η αστρολογία δεν απαιτεί ικανότητες. Διαβάζεις το αποτέλεσμα της θέσης των πλανητών και των ζωδίων. Όμως η ικανότητα που έχεις, δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε κάτι πιο βαθύ. Όταν βαδίσεις πέρα από την ανθρώπινη φύση σου, όταν νιώσεις ότι μπορείς να δεις, όσα οι άλλοι δεν μπορούν. Αυτό θα το νιώσεις η ίδια. Έχεις καταφέρει να ανέβεις σε σκαλοπάτια. Να αποκτήσεις πνευματικότητα και μπορείς να σπάσεις την ύλη. Να δεις μέσα απ’ αυτή. Αυτό χρειάζεται εξάσκηση. Έτσι ίσως καταφέρεις να ερμηνεύεις και όνειρα.

   Σου χαρίζω αυτό το άρθρο για τη δουλειά σου, είναι σημαντικό.

   http://www.athensmagazine.gr/article/zodia/360847-ta-3-lathh-poy-tha-metaniwsei-to-kathe-zwdio

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.
  είδα σήμερα εναν νεκρο οικογενειακο φιλο να περιφέρεται ανάμεσα στον κοσμο.
  τον ειδα εγω και ο αντρας μου.
  και λεγαμε κοιτα να δεις , ζωντανος ειναι ο Χρήστος, μας κρυβόταν τόσο καιρο.
  ηταν οπως τον θυμωμασταν ,μια χαρα μιλαγε με κοσμο σαν να μην ειχε λειψει.
  εγω και ο αντρας μου με μεγαλη απορια γιατι να το κανει αυτο, συνεχισαμε να τον κοιταμε περιεργα.
  η μητερα του επισης που πεθανε και αυτη ενα χρονο μετα το ατυχημα του ,ηταν και αυτη ζωντανη ,μεσα σε ενα σπιτι, στο σπιτι που εμεναν υποτιθεται και λεγαμε με τον αντρα μου ,κοιτα εκει κρυβόντουσαν και οι δυο τοσο καιρο.
  ευχαριστώ πολυ .

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:24
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι μέσα στην ψυχή σου ή σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν είναι ζωντανός. Αυτά τα όνειρα τα βλέπουμε όταν είναι πρόσφατος ο θάνατός του ή δεν πήγε ακόμη στην απέναντι όχθη και περιφέρεται η ψυχή του ακόμη στη γη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 στο 08:43
  Σύνδεσμος

  καλημερα σας .ο μπαμπασ μου εχει πεθανει εδω και 9 χρονια.ειδα ονειρο οτι ημουν στο εξοχικο και καποιοσ φιλοσ μου μου εδωσε μπαταριες.καθως τισ εφτιαχνα χρειαστηκε να βγω λιγο εξω απο το σπιτι.οταν ξαναμπηκα οι μπαταριεσ ελειπαν,αναρωτηθηκα που πηγαν.εκεινη την στιγμη ελαμψε ενα δυνατο φωσ απο το διπλα δωματιο και εμφανιστηκε ο πατερασ μου.τοτε ειπα αυτοσ μου τα πηρε.βγαινοντασ εξω απο το δωματιο βγαινει και ο πατερασ μου πηγαινει στην κουζινα παιρνει ενα πλαστικο μπουκαλι αδειου απορρυπαντικου και το δινει στη θεια μου(αδερφη του) .εμενα με κοιταει με παιρνει αγκαλια και μου δινει ενα φιλι στο μετωπο.τι μπορει να σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 12:25
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι κάθε παροδική χαρά δεν κρατάει για πολύ. Χάνεται. Το όνειρο σου δείχνει ότι πρέπει να ψάξεις για την μόνιμη ευτυχία. Ο πατέρας σου με τον ερχομό του σε διαβεβαιώνει ότι υπάρχει κάτι καλό και μόνιμο και ήρθε να σε ενημερώσει γι’ αυτό.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 στο 09:15
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είμαι λίγο στενοχωρημένη αυτές τις μέρες. Είδα
  αυτό το όνειρο σήμερα ξημερώματα. Είδα ότι ήμουν σε ένα σπίτι
  φίλων που δεν ήταν ακριβώς έτσι. Είχαν γιορτή με πολλά άτομα
  που δεν τους ήξερα όλους. Σε μια γωνιά ήταν ένα πτώμα γυναίκας
  που δεν είχαν προλάβει. δεν την ήξερα. Στο τέλος εμείς πήγαμε
  σε άλλο δωμάτιο και μετά μας είπαν ότι την πήραν. Δεν έκανε τίποτα.
  Τι σημαίνει; Ευχαριστώ!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 στο 09:42
   Σύνδεσμος

   Βάσει αυτού του ονείρου ο λόγος που είσαι στεναχωρημένη αυτό το διάστημα είναι άγνωστος ακόμη και σε σένα. Δεν ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν γνωρίζεις την αιτία. Αυτό σου φέρνει μια αναστάτωση. Σε ειδοποιεί όμως το όνειρο ότι αυτή η αναίτια κατάσταση θα σε αφήσει και θα απαλλαγείς απ’ αυτήν Θα βρεις κάποιο ενδιαφέρον και δεν θα στεναχωριέσαι.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 στο 09:19
    Σύνδεσμος

    Τελικά όντως την επόμενη μέρα έγινε κάτι και σταμάτησα
    να αγχώνομαι! Ευχαριστώ!!

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 10:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κ. Νεκταρία, είδα απόψε το παρακάτω όνειρο που με αναστάτωσε. Η κόρη μου αυτές τις μέρες λείπει σε διακοπές σε κάμπινγκ.
  Ειδα τον ξάδελφό μου Νίκο, που έχει πεθανει πριν αρκετά χρόνια. Ηταν χαμογελαστός και μου έλεγε ότι δεν έπρεπε να τη στείλω χωρις να πληρώσει.
  Οπως κατάλαβα στο όνειρο εννοούσε δεν έπρεπε να στείλω τη κόρη μου διακοπές χωρις να πληρωσει.
  Τι ερμηνεία δίνετε κ. Νεκταρία.?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 10:57
   Σύνδεσμος

   Δείχνει απλά ότι δεν έπρεπε να πάει εκεί. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να γυρίσει ασφαλής. Ίσως δεν είναι σε θέση ακόμη να τα βγάλει πέρα. Θα πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα. Ο ξάδερφος σου ταράχτηκε από εκεί πάνω. Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι αυτό!!!! Η πληρωμή είναι αλληγορική. Είναι αυτός που πληρώνει τα λάθη του που λένε. Ελπίζω το παιδί να γυρίσει καλά. Έχει σημασία να προσέξεις γιατί ο πεθαμένος ξάδερφος ανησύχησε. Δεν θα πεθάνει, διότι γι’ αυτόν θα ήταν η ευκαιρία να την…,. καταλαβαίνεις, αλλά δύσκολα θα περάσει. Μπορεί να κλαίει εκεί που βρίσκεται, να μην περνά καλά, να της λείπετε. Για κάτι τέτοια ανησυχεί και σε ενημερώνει.

   Απάντηση
    • Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 στο 18:38
     Σύνδεσμος

     Είδα τον νεκρό θείο μου. Κατασκεύαζε ένα σπίτι κυριολεκτικά από την αρχή. Πλησίασα να δω γιατί μπροστά είχε κάτι σιδερένιες πόρτες σαν εργοτάξιο. Όταν άνοιξε είδα τον θείο μου και χάρηκα σαν να ένιωσα ότι ζωντάνεψε. Και μετά μιλήσαμε. Έφυγα και αναρωτήθηκα αν το σπίτι το έφτιαχνε γθα μένα!

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 στο 15:39
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,εχθές βράδυ είδα τη γιαγιά μ που έχει πεθάνει εδώ κ ένα χρόνο να είναι έξω στην αυλή του σπιτιού στο πατρικό κ τη μητέρα μ όρθια να τρώει μπισκότα…..θυμάμαι που έκανε την κίνηση μα δώσει και στη γιαγιά….αλλά δν θυμάμαι να έφαγε η γιαγιά η αν έτρωγε ήδη……το όνειρο το είδα μόλις έπεσα να κοιμηθώ …σαν να λαγοκοιμομουν!!!διάβασα οτι δν ειναι καο να δίνουμε σε νεκρούς κ τρομαξα….Επίσης η μητέρα μ το απόγευμα ετρωγε αυτά τα μπισκότα κ εγώ σκεφτόμουν ρη γιαγιά που δεν έχω πάει ακόμη στο μνήμα της…Ευχαριστώ!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 13:16
   Σύνδεσμος

   Να μας δίνουν είναι κακό, όχι να τους δίνουμε εμείς. Καλό είναι να τους δίνουμε ό,τι μας ζητάνε. Κάποια πράγματα που τους δίνουμε με δική μας πρωτοβουλία, χωρίς να το ζητήσουν, θα πρέπει να είναι προσεγμένα. Να μην τους τρομάξουν, να μην τους διώξουν, να μην τους νευριάσουν, όπως π.χ. το αίμα, το νερό κ.λ.π. Είναι σαν να ρίχνεις αλάτι στους ζωντανούς, για να φύγουν εν αγνοία τους. Έδωσες την ερμηνεία. Σκοπός ήταν να πας στο μνήμα της γιαγιάς. Όταν είδες τα μπισκότα, θυμήθηκες το όνειρο που συνδέεται με τη γιαγιά. Άρα, τα μπισκότα είναι το μέσον που σε βοήθησε να θυμηθείς το καθήκον σου, να πας στο μνήμα. Είναι όνειρο αφύπνισης εδώ.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 στο 15:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ένα περίεργοόνειρο σήμερα τα ξημερώματα.
  Ήμουν με τον σύντροφο μου (4 μήνες είμαστε μαζί) σε ένα νησί και τον βλέπω ξαφνικά με μια κοπέλα να του φιλάει το μπράτσο του, ενοχλήθηκα και σηκώθηκα και έφυγα άλλα εκείνος το έκανε επίτηδες για να με πειράξει.
  Ξαφνικά βρίσκομαι σε ένα σπίτι με κόσμο και ωραία ατμόσφαιρα, άλλα έξω έβρεχε, βγήκα στο μπαλκόνι το οποίο δεν είχε κάγκελα και γλίστρησα, άλλα κρατήθηκα από κάπου και με έπιασε μια κοπέλα και ευτυχώς δεν έπεσα από κάτω.
  Στο σπίτι γινόταν γιορτή-συγκέντρωση για τον πατέρα μου επειδή ξύπνησε από κώμα,(ο οποίος στην πραγματικότητα έχει πεθάνει νέος εδώ και 34 χρόνια), Ο οποίος στο όνειρο είχε κινητικά προβλήματα στο περπάτημα αλλά στο πρόσωπο του ήταν όπως τον θυμάμαι, ήρεμο, καθαρό και χαμογελαστός. Τον βοήθησα να περπατήσει και με ρωτάει, εσύ τι κάνεις πως τα περνάς; του απαντάω ότι είμαι καλά, και με ρωτάει έχεις κάποιον στην ζωή σου ή να σου γνωρίσω ένα καλό παιδί που γνωρίζω πολλά χρόνια, του λέω όχι είμαι με ένα παλικάρι και περνάω καλά και μου ζήτησε να τον γνωρίσει, του λέω ότι θα έρθει σε λίγο. Παίρνω τηλεφωνώ το αγόρι μου αλλά μου είπε ότι του έδωσα λάθος αριθμό στην διεύθυνση αντί 12 το 9, και οτι το έκανα επίτηδες για να μην πάω. Ενώ στο ενδιάμεσο τον είχα δει ότι είχε έρθει και αυτός στο σπίτι και με έψαχνε , τον έψαχνα και εγώ άλλα έφυγε.
  Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 11:43
   Σύνδεσμος

   Θα ήταν κακό να γνωρίσει ο πεθαμένος πατέρας σου τον σύντροφό σου. Αυτό έπρεπε να γίνει αν σε έσωζε εκείνος από το μπαλκόνι που έπεσες. Θα ήταν καρμική σχέση. Ακόμη δεν έχει αποκτήσει βαθμίδα. Επίσης, δεν έπρεπε να δεχτείς αυτόν που σου δίδει ο πατέρας σου. Όλα έγιναν σωστά.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 20:56
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά δεν κατάλαβα καλά. Τι εννοείς ότι θα ήταν καρμικη σχεση, υπό ποια προυποθεση κ ποιος με ποιον; τι εννοείς ότι δεν έχει απόκτηση βαθμίδα; κ τέλος σωστά δεν δέχτηκα αυτόν που είπε ο πατέρας μου, οπότε είναι καλό.
    Ποιο το νόημα του ονείρου δεν καταλαβαίνω.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 στο 09:38
     Σύνδεσμος

     Κάποιοι άνθρωποι είναι προορισμένοι από τη ζωή να είναι μαζί. Αυτή είναι η καρμική σχέση. Όμως, η ψυχή για να δεχτεί μια σχέση περνάει αρκετός καιρός. Η σχέση μέρα με τη μέρα ανεβαίνει βαθμίδες με δοκιμασία. Όπως ο άνθρωπος αναβαθμίζεται. Άμεσα αναβαθμίζεται με το θρησκευτικό γάμο. Άρα, όσο περνά ο καιρός μπορείς άνετα να δεις ότι κάνεις έρωτα ή είσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο ανεμπόδιστα. Συνέχεια γι’ αυτά γράφω. Μάλλον είσαι καινούρια και δεν έχεις παρακολουθήσει τον τρόπο ερμηνείας των ονείρων για να γνωρίζεις πως εκφράζομαι. . Δεν πειράζει, θα τα μάθεις. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 στο 22:24
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα πριν λίγες “μερεσ ειδα” τον νεκρό πατέρα μου. ήταν λέει σε ένα δωμάτιο που είχε πολλές πολυθρόνες με χρώματα σε αποχρώσεις κόκκινου με σχέδια άσπρα και πορτοκαλι. ήταν ταλαιπωρημένες και μου έκανε εντύπωση που ήταν στοιβαγμένα τα έπιπλα σε αλλόκοτα σημεία . τα είχε όλα μαζί κολλημένα και μπερδεμένα. εκείνος μου φώναζε γιατί του είπα κάτι κι εκείνος το παρεξήγησε. η μορφή του ήταν όπως τον ήξερα . δε είχε αλλοίωση στην εμφάνιση του ήταν ο πατέρας μου πριν αρρωστήσει . είδα στο όνειρο ότι μου φώναζε μάλλον τσακωνόμασταν για τις πολυθρόνες. τον ρωτούσα τι τα θες όλα αυτά εδώ ανακατεμένα ???

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 19:21
   Σύνδεσμος

   Έτσι ήταν η ψυχή του όσο ζούσε, ανακατεμένη. Ίσως κάτι τον βασάνιζε που δεν του άφηνε χώρο και όλα τα συναισθήματα ήταν στοιβαγμένα. Δεν έχει λυτρωθεί από όλα αυτά. Η ψυχή του είναι βαριά. Δεν έχει πάει στην απέναντι όχθη. Γι’ αυτό το ΄λόγο δεν τον βλέπεις απόκοσμο. Κάνε ένα τρισάγιο στη μνήμη του και ζήτησε από το θεό να τον ξελαφρώσει. Να αναπαύσει την ψυχή του. Κρατά βάρη!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 21:17
    Σύνδεσμος

    γεια καλή μου νεκταρία έχουμε ξεθάψει τον πατέρα μου από τον μάρτη. θα το κάνω αυτό όπου μου λέτε θα πω στον πνευματικό μου να τον μνημονεύσει.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 στο 08:50
  Σύνδεσμος

  καλημερα σας η ξαδερφη μου ειδε ονειρο οτι ο αντρασ μου ο ποιοσ ζει ηταν διπλα σε καποιον που εχει πεθανει στην πραγματικοτητα.τοτε η ξαδερφη μου πηγαινει κοντα στον αντρα μου και του λεει ελα παμε να φυγουμε .πωσ αδυνατισεσ ετσι?τι μπορει να σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 στο 10:54
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο επιστροφής. Η ξαδέρφη σου αντιλήφθηκε ότι η ψυχή του έχει ξεπεράσει το όριο, ζωής-θανάτου και επειδή έχει ακόμη ζωή, τον έφερε πίσω.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 στο 19:43
  Σύνδεσμος

  καλησπερα η ξαδερφη μου ειδε ονειρο οτι ο αντρασ μου μιλουσε με εναν πεθαμενο(ο ποιοισ εχει πεθανει)οχι ο αντρασ ο αλλοσ και μιλαγανε και παει η ξαδερφη μου και λεει στον αντρα μου παμε να φυγουμε και πωσ αδυνατησεσ ετσι?τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 11:15
   Σύνδεσμος

   Δεν διευκρινίζεις όμως, πότε το είδες;

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 στο 08:36
  Σύνδεσμος

  Καλη σας ημερα! ειδα σημερα τα ξημερωματα τον παππου μου, ο οποιος εχει πεθανει εδω και εξι χρονια να καθεται απεναντι μου. Τον ρωταω παππου τι κανει η γιαγια? (η γιαγια μου εχει πεθανει απο το 1991) και μου απανταει χαλαρα και ευδιαθετα θα ελεγα: καλα ειναι παιδι μου,εχει αρχισει και ξεχναει (η ξεχασε δεν καταλαβα καλα τι μου ειπε). Εγω στεναχωρηθηκα πολυ απο αυτην την κουβεντα και αρχισα να κλαιω γιατι θεωρησα οτι ακομα και η γιαγια μου που με αγαπουσε και την αγαπουσα πολυ,με εχει κι εκεινη εγκαταλειψει. Γενικα περασα μια πολυ δυσκολη περιοδο και ακομα τα πραγματα δεν εχουν ομαλοποιηθει,τουλαχιστον μεσα μου. η αληθεια ειναι οτι ξυπνησα λιγο φοβισμενη. Σας ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 12:08
   Σύνδεσμος

   Όταν ένας νεκρός μας δίδει ένα μήνυμα ή δεν έχει πάει ακόμη στην απέναντι όχθη, μας θυμάται για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Όπως ξέρουμε από την αρχαιότητα, οι νεκροί έπιναν το ποτό της λησμονιάς για να ξεχάσουν την πάνω ζωή και τις χαρές της. Όταν το άτομο καταφέρει να φύγει από τον κόσμο των ζωντανών, μας ξεχνάει. Όταν μας προστατεύει ή μας θυμάται, φυλακίζεται στο δικό μας κόσμο και είμαστε ήσυχοι. Γι’ αυτόν όμως είναι οδυνηρό κάτι τέτοιο. Δεν βρίσκει ηρεμία. Η γιαγιά σου σε ξέχασε γιατί πήγε στην απέναντι όχθη. Πρέπει να το δεχτείς. Το ίδιο θα κάνει κι ο παππούς όταν πάει εκεί. Βοήθησε τον και μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 11:51
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα !!! Ειδα απόψε όνειρο οτι βρισκόμουν στη λευκαδα με μια φιλη μου καλη κ αυτη είχε σχέση με ενα αγορι που είχα πολυ παλιά κ το οποιο στην πραγματικότητα εχει πεθάνει. Εμενα δεν με πείραζε καθολου οτι είχαν σχέση. Απλα σκεφτομουν οτι αυτη ειναι πολυ ψηλή γι αυτον (οντως ειναι 1.90 η φιλη μου)
  Αυτοί ηταν κάπου μαζι κ εγώ περίμενα να ερθει αυτη. Ξαφνικά ανοιξαν καποια μπεκακια κ λεω τι έγινε κ ρίχνουν νερό. Δεν βράχηκα, τα έβλεπα απο μακρυά. Κάποιος μου έδειξε απέναντι σε ενα λόφο, που δεν είχε βεβαια βλάστηση, γτ είχε ξανακαει στο παρελθόν, είχε παρει φωτιά. Δεν ειδα τη φωτιά αλλα μονο λιγο καπνό λευκό μαλιςτα. Έσβησε η φωτιά κ εγώ έμεινα εντυπωσιασμένη με το αντιπυρικό σύστημα της Λευκάδας.
  Μετα απο λίγη ωρα ηρθε κ η φιλη μου με τον πρώην μου. Κατι αδιάφορο μου ειπε αυτη κ νομίζω εφυγε ξανα μ αυτον να πανε κάπου κ θα ερχόταν στο δωματιο πιο μετα.
  Να σας αναφερω οτι σαν σημερα πριν απο 15 χρονια είχε σκοτωθεί το αγορι κ μ αγαπούσε πολυ. Δεν τον είχα δει ποτέ τόσα χρονια στον υπνο μου

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 19:05
   Σύνδεσμος

   Τα μπεκάκια, τεχνητή βροχή τα λέω εγώ, είναι το νερό, σε ένα όνειρο επιστροφής. Η βλάστηση που δεν υπάρχει δείχνει την ανύπαρκτη και ανολοκλήρωτη σχέση σου. Για να αλλάξει το σκηνικό πρέπει να βάλεις φωτιά σε όλα αυτά και να γίνει αναδάσωση. Η φίλη σου ήταν δικός σου συνοδός για να τον δεις. Γιατί ήταν μαζί; Αν ήξερες ότι ήταν συνοδός θα την έδιωχνες και θα κινδύνευε η ζωή σου. Σε βοήθησε επίσης να τον δεχτείς μαζί της. Άρα, ήρθε ο καιρός να βάλεις σε όλα αυτά φωτιά και να κάνεις αναδάσωση στη ψυχή σου. Να βλαστήσει ξανά. Να βρεις μια νέα αγάπη.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 21:41
    Σύνδεσμος

    Εγώ τα εχω ξεχάσει ολα Νεκταρια μου. Εχει καθαρίσει η ψυχή μου. Ελπίζω λοιπόν να έρθουν και τα καλα!!!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 21:42
     Σύνδεσμος

     Επίσης δεν κατάλαβα πολυ καλα την ερμηνεία όσον αφορα τη φιλη μου…
     αν βρεις χρόνο εξήγησε το μου. Ευχαριστώ πολυ

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 18:59
      Σύνδεσμος

      Μπες στα είδη ονείρων στο κεφάλαιο όνειρα επιστροφής και θα το καταλάβεις. Το αναλύω εκεί αυτό το όνειρο.

      Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 στο 11:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.Είδα απόψε ένα όνειρο και θα ήθελα την γνώμη σας.Έχω τη γιαγιά μου στο νοσοκομειο(στην πραγματικοτητα).Είδα λοιπόν οτι μιλουσα με τη γιαγια μου στο τηλεφωνο και μου λεει ”θα γίνω καλα οταν θα πεθανει ο κωστας”(ενας ξαδερφος μου, νεο παιδι).Σαν να εκανε προβλεψη δηλαδη.Και όντως βλεπω οτι ο ξαδερφος μου πεθαινει εντελως αναπαντεχα και εβλεπα κοσμο που μαζευοτανε σε ενα αγνωστο μερος και μιλουσαμε απλα γι αυτον,οτι ηταν πολυ νεος για να πεθανει και τετοια.Ευχαριστω πολυ!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 στο 11:11
   Σύνδεσμος

   Αυτοί οι δύο πάνε αντίθετα. Αν πεθάνει ο ένας, θα ζήσει ο άλλος. Άρα, αν ζήσει ο Κώστας… Καταλαβαίνεις!

   Απάντηση
    • Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 στο 12:23
     Σύνδεσμος

     Ναι, στην πραγματικότητα ο Κώστας θα ζήσει. Άρα…

     Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Μαΐου 2018 στο 14:35
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ξανα δεν μπαινω συχνα γιαυτο διευκρινιζω και γραφω μαζεμενα….το βραδυ της περασμενης δευτερας ειχα δει την μητερα μου η οποια δεν ζει πια και ειμασταν σε ενα τριστρατο ….φορουσε κατακοκκινα ρουχα και ελαμπε ολοκληρη …μου χαμογελουσε , στεκομουν την κοιταζα και μετα ειδα διπλα της καποιον που μισω και αρχισα να τον χτυπαω για να απομακρυνθει απο κοντα της…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 στο 11:22
   Σύνδεσμος

   Εκτός από τις αδερφές ψυχές υπάρχουν και κάποιες άλλες ψυχές που μας βοηθάνε οι μονόπλευρες. Όσο μίσος τρέφουμε εμείς γι’ αυτές, τόση αγάπη έχουν αυτά τα άτομα για μας. Μπαίνουν στα όνειρά μας για να τους δούμε με συμπάθεια. Όταν τους δούμε με αγάπη, απομακρύνονται όμως…. Πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Εδώ ήταν όνειρο επιστροφής. Το άτομο αυτό, αν και μισητό, σου έσωσε τη ζωή. Μπορεί εσύ να το έδιωχνες, αλλά αυτό σου έδινε ζωή για να μην σε πάρει η μητέρα σου. Κι αυτές οι ψυχές εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα, αλλά η σχέση είναι αντίθετη.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 στο 14:32
    Σύνδεσμος

    Σευχαριστω πολυ …αν και φρικαρα εντελως …πιστευα οτι θαθελε να παρει εκεινον

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 11:35
     Σύνδεσμος

     Όχι, κανείς ζωντανός δεν φεύγει αν δεν έρθει η ώρα του, ούτε μπορεί κάποιος να τον σώσει όταν συμβεί αυτό. Αλλά νιώθει πιο ασφαλής, όταν ξεπεράσει τα σύνορα της ζωής, ας το πούμε έτσι, να έχει για ασφάλεια έναν ζωντανό, νερό ή κάτι άλλο. Αυτό είναι η πορεία του προς τη ζωή για να μην χάσει το δρόμο.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 21:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας, γενικα εχω στις σκεψεις μου να αγορασω καποιο σπιτι …
  ειδα λοιπον πως εφτιαξα πηρα αγορασα ενα σπιτι με τζαμαριες γυρω γυρω οχι μπαλκονια με απιστευτη θεα φωτεινο στον 10 οροφο! (οτι να ναι!)
  και ηρθε η γιαγια μου (πριν 6 μηνες εφυγε) και μπηκε πρωτη μεσα δεν ειπε κατι εκανε ομως εκεινεσ τισ εκφρασεις που ειναι θαυμασμου και οτι της αρεσε παρα πολυ… στο ονειρο δεν την θεωρουσα πεθαμενη απλα ελεγα λεει στον συζηγο … τωρα ειναι καλο που μας εκανε ποδαρικο η γιαγια? (λογο ηλικιας ομως)
  απλα δεν ξερω πως να το εκλαβω …. οτι μνμ της γιαγιας οτι θα παρω σπιτι κτλ η παει το σπιτι ξεχνα το …. γενικα βλεπω ονειρα που τα ξερω τα ερμηνευω και παντα τα πετυχενω και ξερω αν πχ αν μαλωσω αν παω ταξιδι νεα κτλ.. αλλα αυτο …:( ονειρο ξημερωματα παρασκευης ευχαριστω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 στο 19:01
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Λία μου! Εγώ πιστεύω ότι και σπίτι θα πάρεις και πολύ καλότυχο θα είναι. Θα σε “ανεβάσει”!!! Όσο για τη γιαγιά σε βλέπει από ψηλά και χαίρεται με την εξέλιξή σου!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 στο 21:55
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω κοριτσι μου , και εγω ετσι ηθελα να το λαβω το μνμ αλλα επειδη το θελω ελεγα μη το ερμηνευω και οπως θελω 😛

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 06:35
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα απόψε στον ύπνο μου μια πολύ αγαπημένη μου θεία (αδερφή του πεθερού μου) που έχει πεθάνει χρόνια. Αγόραζα ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους (σκουλαρίκια) για μένα και μου είπε άσε θα τους πληρώσω εγώ. Δεν το δέχτηκα και πλήρωσα εγώ μετά μετάνιωσα την αγορά και τους επέστρεψα πίσω γιατί μου φάνηκαν πολύ ακριβοί. Η θεία με έπιασε αγκαζε και μου είπε “θέλω να πεις στα πεθερικά σου να έρθουν να ζήσουν κοντά μου” Και απάντησα “θεία μου το ξέρεις πως η πεθερά μου αποκλείεται να το δεχτεί”.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 09:24
   Σύνδεσμος

   Αν το δεχόταν, θα την έπαιρνε κι αυτή μαζί της. Από την αντίδραση της σ’ αυτό που είπες φαίνεται η αλήθεια. Έκανες καλά που δεν δέχτηκες να σου πάρει τους κρίκους και ακόμη καλύτερα που τους επέστρεψες. Αν δεν πάρει την πεθερά σου σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη η ώρα της. Όταν έρθει, θα την πάρει με τη βία. Από το θάνατο κανείς δεν γλιτώνει αργά ή γρήγορα. Όταν κερδίζουμε εμείς δηλώνει ότι θα αρρωστήσει, αλλά δεν θα πεθάνει.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 10:27
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση . Ο πεθερός μου είναι βαριά άρρωστος πιστεύεις πως πρέπει να φοβάμαι?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 10:55
     Σύνδεσμος

     Αν τον πήρε, ναι. Αν δεν τον πάρει, θα αρρωστήσει και η πεθερά και δεν θα πάρει κανένα. Από τη στάση της εξαρτάται η εξέλιξη.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 11:31
      Σύνδεσμος

      Nεκταρία μου είσαι καταπληκτική! Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την βοήθεια σου, είναι πολύτιμη. Να είσαι πάντα καλά σου εύχομαι ολόψυχα.

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 στο 10:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Ειδα απόψε ότι ήμουν με τη μαμά μου και περπατουσαμε σε κατι διαδρόμους που θύμιζε υπόγειο μετρό. Εκει συναντήσαμε κάποιο γνωστό της μαμάς μου, που έχει πεθάνει πριν κάποιους μήνες. Η μαμά μου τον χαιρέτησε και ήταν πολύ εγκάρδια μαζί του, μάλιστα του πρότεινε να έρθει απο τον ίδιο δρόμο που πηγαίναμε μαζί. Σκέφτηκα τοτε, με τον τρόπο που του μιλούσε ότι ήταν σα να τον “φλέρταρε” και μου πέρασε απο το νού , πολύ παραξενεμένη όμως, χήρα αυτή, χήρος κι αυτός. Στη πραγματικότητα η γυναίκα του ζεί, αυτή είνα χήρα. Μετά βρεθήκαμε σε ένα χώρο επάνω απο εκει που ήμασταν και πήγαμε να καθίσουμε κάπου. Στην αρχή πήγα να καθίσω εγώ δίπλα του, αλλά με σήκωσε και κάθισε εκείνη επειδή ήθελε να μιλήσουν. Γενικά του μιλούσε πολύ και του γελούσε συνέχεια. Εκεινος δεν μιλούσε καθόλου. Εγώ σηκώθηκα να πάω να πάρω καφέ και θα ρωτούσα και τους άλλους πως πίνουν τον καφέ τους για να τους φέρω. Ειδα τότε να είναι και μια θεία μου μαζί τους, που παρακολουθούσε τη συζήτηση και μου έκανε νόημα να ρωτήσω κι εκείνον αν θέλει καφέ.
  Η μαμά μου με το συγκεκριμένο άτομο, μιλούσε καμιά φορά για κάποια κοινά θέματα και στη πραγματικότητα το άτομο αυτό είχε κάποια συγγένεια με τη θεία
  που είδα στο τέλος μαζί τους.
  Ανησύχησα για τη μαμά μου.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 στο 12:28
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Φωτεινή!
   Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τη μαμά σου. Το όνειρό σου είναι ψυχολογικό. Δείχνει ότι κάποια στεναχώρια θα περάσετε και η μητέρα σου θα προσπαθήσει να σε προστατεύσει και θα περάσει το περισσότερο μόνη της. Ίσως να μη θέλει να σε βαρύνει με τα δικά της, ίσως για να μη στεναχωρηθείς κι εσύ. Δε νομίζω ότι είναι κάτι τόσο άσχημο για εκείνη, αλλά κάποιο πρόβλημα θα εμφανιστεί.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 στο 18:17
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω Κατερινα! Στενοχωρια θα για εκεινη ή για μενα ? Αφορα την υγεια?
    αν φαινεται απο το ονειρο.
    Χιλια ευχαριστω και παλι….

    Απάντηση
    • Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 στο 20:08
     Σύνδεσμος

     Δε φαίνεται τι θέμα αφορά, είναι κάτι που θα επηρεάσει και τις δύο αλλά περισσότερο τη μητέρα σου. Μην ανησυχείς, το όνειρο δεν είναι τόσο άσχημο. Έτσι κι αλλιώς μικροπροβλήματα περνάμε στη ζωή μας όλοι κάθε τόσο!! Τα όνειρα είναι για να μας δίνουν σημάδια να είμαστε προετοιμασμένοι και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές όσο γίνεται! Μην επηρεάζεσαι τόσο…. όλα καλά θα πάνε!!

     Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 στο 12:37
  Σύνδεσμος

  Γεια σας και Χριστός Ανέστη.
  Είδα σήμερα ενα όνειρο που δεν μπορω να καταλάβω ακόμα και τωρα τι αίσθηση μου άφησε.
  Λοιπον είδα οτι έμενα στο σπίτι οπου ημουν φοιτήτρια και είδα οτι κοιμομουν και ήρθε ο πατέρας μου , την ωρα ππυ κοιμομουν στο όνειρο, οπου μόλις είχε πεθάνει (στην πραγματικότητα είναι ζωντανός), και ήρθε να με αποχαιρετήσει. Με φίλησε στο μάγουλο και Ενιωσα το φιλί σαν κρύο αεράκι αν μπορουσα να το παρομοιασω. Αρχισα να κλαίω και να τον παίρνω αγκαλιά νομιζω, οπως έκανε μετα και εκείνος στη συνέχεια και να του λεω οτι τον αγαπάω και να ξεχάσουμε το παρελθόν (δεν έχουμε επαφές χρόνια τώρα λόγω οικογενειακών προβλημάτων). Πήγε να φύγει ανοίγοντας την πόρτα αλλά τον σταματησα για να τον αποχαιρέτησε και μετα τον άφησα να φύγει.
  Σημαίνει κάτι κακό για εμένα;
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   Δεν θα πεθάνει φυσικά. Μια έκφραση σου είναι βασική για την ερμηνεία. Λες ότι δεν έχετε επαφές λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Άρα, το υποσυνείδητο επειδή τον αγαπά σε ενημερώνει ότι πρέπει να τον δεις. Να μην μάθεις ότι πέθανε και δεν προλάβεις να τον αποχαιρετήσεις. Σου βάζει αυτή τη σκέψη, τώρα που ζει να το κάνεις. Μην συμβεί κάτι τέτοιο και νιώσεις τύψεις. Έπαψες αυτή την επαφή από τότε που ήσουν φοιτήτρια; Τι σημαίνει εκείνη η εποχή για σας;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 στο 20:45
    Σύνδεσμος

    Απο πολύ μικρή δεν έχουμε επαφες. Βασικά υπήρχε διαστημα που μιλαγαμε, μια Οχι. Και έτσι πήγαινε. Αλλά τελευταια επαφη όντως που είχαμε ηταν πριν 6 χρόνια.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 στο 09:11
     Σύνδεσμος

     Φρόντισε λοιπόν να τον συναντήσεις. Είναι κρίμα να του συμβεί αυτό που φοβάσαι και να νιώθεις τύψεις. Εκείνη την εποχή λοιπόν όπως σωστά κατάλαβα είχες επαφές μαζί του. Κάνε το ίδιο. Δεν είστε μαλωμένοι φαντάζομαι κρίμα είναι!!!! Πατέρας σου είναι. Δεν είναι κάποιος ξένος. Τηλεφώνησέ του να δεις το κλίμα και από την άλλη πλευρά και όταν δεις φως κάνεις μια επίσκεψη. Αν σε διώξει, δεν πειράζει, εσύ το χρέος σου το έκανες. Η καρδιά του πατέρα θα λυγίσει, είμαι σίγουρη.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 στο 11:53
      Σύνδεσμος

      Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά όσα ειπες τα ειχα κάνει, αλλά καμια προθυμία!

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 στο 12:08
       Σύνδεσμος

       Τότε ναι, για δοκίμασε και τώρα. Όταν ο θυμός είναι έντονος, το άτομο αντιδρά. Όταν του περάσει, αλλάζει. Βλέπει τα πράγματα με άλλη ματιά.

       Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 στο 16:00
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα σήμερα είδα ένα όνειρο που υποψιάζομαι είναι κακός ίωνος. είδα τον πατέρα μου που έχει φύγει εδώ και 4 χρονια. σαν σήμερα πέθανε ακριβώς αυτό δε ξέρω αν δείχνει κάτι σημαντικό. τον είδα να “ειμαστε στο” σπίτι μας όλοι εγώ μόλις είχα ξυπνήσει κι ακούω τους γονείς μου να ετοιμάζονται να πάμε στο εξοχικό όπως συνηθίσαμε πάντα. αυτήν τη φορα φύγανε οι γονείς μου τσάκα τσάκα εγώ φώναζα περιμένετε κι εμενα. αυτοί φεύγαν γρήγορα γρήγορα . ο πατέρας μου μου είπε εσύ έλα με taxi εμείς βιαζόμαστε. εγώ φώναζα περιμένετε μωρε και προσπαθούσα να χώσω όπως όπως πράγματα στην βαλίτσα κι να παω μαζί τους. δε “εβρισκα τα” ρούχα μου “ουτε αυτα” που χρειαζόμουν να πάρο μαζί μου κι μάλιστα μέσα χυνόντουσαν και βρωμιές υγρά από φαγητά. όλα αυτά με εμπόδισαν να ακολουθήσω. μετά από λίγο “τουσ ειδα στην” πόρτα κι “τουσ ειπα” μήπως μπορώ εγώ να έρθω μετα απ 3 μέρες ??? ο “πατερασ μου” μου είπε όχι αυτό δε γίνετε κι φύγανε με την “μανα μου”. εγώ πάλι προσπαθούσα να ετοιμάσω τα πράγματα μου να παο μαζί τους μα αυτοι είχαν φύγει για το εξοχικό. ταυτόχρονα είδα κι δυο κοπελίτσες χαμογελαστές να μπαίνουν σπίτι κι να κάθονται στην κουζίνα στο τραπέζι εκεί. οι κοπέλες ήταν άγνωστες εγώ προσπαθούσα να ετοιμαστώ να παω με τους γονείς στο εξοχικό μα αυτές με “καθιστερουν με” την αναμπουμπούλα κι έτσι το αφίσα. οι δικοί μου είχαν ήδη φύγει και είχα την αίσθηση ότι “μαφισανε” κι αυτοί δε περίμεναν να παω μαζί τους. μετά είδα να περνα από το υπνοδωμάτιο μου η μαμά μου κι την φώναζα μαμά μαμά κι την αγκάλιασα. η μανα μου ζει !! ο πατερας μου δε ζει πια !!μετά είδα ότι ήμουν στο δωμάτιο μου κι τάχα ξύπνησα το δωμάτιο ήταν λουσμένο στο φως. ήρθε μια κοπέλα με άσπρα ρούχα να με ξυπνα και να είναι “υποτιθετε αυτη” που θα με φρόντιζε. της είπα “δε χριαζομε” φροντίδα η μαμά μου χρειάζεται γιατί είναι μεγάλη “γυναικα πιγενε” εκεί. αυτή όμως με φρόντισε μου εδοσε να πιω ένα “αφεψιμα σα” καφές σε γυαλινο φλιτζανακι με λίγο γαλα γλυκόπικρο. είπα μπλιαχ εχει καϊμάκι.ήμουν λίγο καχύποπτη μαζί της όμως μετά χαλάρωσα μαζί της . μετά της έπιασα τα μαλλιά ήταν κοντά καρέ καφε χροματος το μαλλί της μύριζε “φρεσκολουσμενο” κι την πείραξα γιά τα μαλλιά της . ήταν λουσμένο στο φως το δωμάτιο κάτασπροι οι τοίχοι ενώ το δωμάτιο μου είναι με απαλο πράσινο . μου έκανε εντύπωση αυτό πολύ η κοπέλα αυτή και τα ρούχα τα άσπρα κι το δωμάτιο εκτυφλωτικό φως είχανε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 12:27
   Σύνδεσμος

   Πολύ φοβάμαι ότι ήρθε να πάρει την μητέρα σου. Όμως, το εξοχικό είναι κάτι εποχιακό δεν είναι η μόνιμη κατοικία. Η μητέρα σου θα φτάσει κοντά στο θάνατο, αλλά όταν γίνει καλά θα είναι άλλος άνθρωπος.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 19:36
    Σύνδεσμος

    καλησπέρα ,ευχαριστω πολύ για την απάντηση. η μαμά μου έχει δει σε όνειρα της τελευταία τον πατέρα μου να έρχεται να την πάρει και εκείνη όλο του λέει περίμενε να τακτοποιήσω μην βιάζεσαι. όλο εκείνη βλέπει πως τακτοποιεί “πραγματα εδω” εκεί. εκείνος της λέει “αντε τελιωνε” και την περιμένει. εκείνη τακτοποιεί πράγματα ανακατωμένα. τα αλλα που περιγράφω πως είδα στο όνειρο τι σημαίνουν ??? η κοπέλες και μετά η κοπέλα εκείνη στο δωμάτιο μου ???

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 10:35
     Σύνδεσμος

     Ο νεκρός δεν πιέζει ποτέ κανέναν να έρθει αν δεν είναι ακόμη η ώρα του. Έρχεται τη στιγμή που κοντεύει ο θάνατός του και τον παίρνει, ή όταν βρεθεί κοντά στον θάνατο και κερδίζει η ζωή. Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι πραγματικά αυτός, αλλά κάποιο κακό πνεύμα που προσπαθεί να της χαλάσει την ηρεμία, παίρνοντας την μορφή του πατέρα σου. Εφόσον η μητέρα σου ετοιμάζεται και πάντα τακτοποιεί, έχει ζωή.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 στο 06:10
  Σύνδεσμος

  SOS είδα τον φιλαράκο μου που έχει πεθάνει εδώ και τέσσερα χρόνια να με αγκαλιάζει, φαίνονται πολύ καλά, μετά είδα ένα κοριτσάκι που και αυτό είχε πεθάνει, άγνωστο σε μένα αλλά στο όνειρο το ήξερα και αυτό, να με αγκάλιαζει

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 10:42
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σε αποχαιρέτησαν. Φεύγουν για την απέναντι όχθη.

   Απάντηση
    • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 10:55
     Σύνδεσμος

     Τότε είναι επικίνδυνο αν έχεις περάσει στο δικό τους κόσμο, αν δεν είχες συνοδεία κάποιου ζωντανού. Ήταν ρίσκο αυτό που έκανες. Εκτός αν τους έφερες εσύ με όνειρο αυθυποβολής από ανάγκη και δεν ήρθαν εκείνοι από τον άλλο κόσμο. Αν ήταν οι ίδιοι από τον άλλο κόσμο, θα πάθεις ατύχημα ή θα αρρωστήσεις. Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανες χωρίς συνοδεία ή να υπάρχει νερό ή κάτι άλλο που να σε οδηγεί στη ζωή.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 15:43
      Σύνδεσμος

      στον χωρο ηταν ο αντρας μου και ο γιος μου.
      ο γιος μου οταν αγκαλιασα το κοριτσάκι ζηλευε και εκλαιγε (ειναι 14)
      και τον μαλωσα , του ειπα ντροπη να ζηλευεις ενα κοριτσακι πεθαμενο χωρις γονεις.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 στο 09:27
       Σύνδεσμος

       Γι’ αυτό έκλαιγε, για να σε σταματήσει, για να μην σε πάρει μαζί της. Είναι όνειρο επιστροφής λοιπόν.

       Απάντηση
     • Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023 στο 20:23
      Σύνδεσμος

      είδε η μανα μ την γιαγια μ π έχει πεθάνει να σκάει ξεκάρφωτα σε ένα μαγαζί που έτρωγαν με τον φίλο της με ροζ φόρεμα που δεν φόραγε ποτε και της ζήτησε να πάει τουαλετα

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο 23:35
  Σύνδεσμος

  Ξημερωματα δευτερας ειδα την πεθαμενη αγαπημενη γιαγιουλα μου πανω σε ενα κρεβατι ετοιμογεννη. Τα λευκα μαλλια της ηταν λυτα(παντα οταν ζουσε τα ειχε κοτσο) κ ηταν θλιμμενη. Προσπαθησα να μπω στο δωματιο να ειμαι κοντα της αλλα η πορτα ηταν σαν την πορτα φυλακης. Να ανυσυχω πολυ??

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 10:44
   Σύνδεσμος

   Ναι, γεννιούνται νέα προβλήματα που εμποδίζουν την αναχώρησή της για την απέναντι όχθη., Όσο το άτομο μένει στη γη και δεν πάει στην απέναντι όχθη γερνάει στο όνειρο.Όταν έχει πάει πια την βλέπουμε στο όνειρο νεότερη. Άρα, κάντε ένα τρισάγιο στη μνήμη της.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 11:18
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια μου εχει πεθανει απο το 2000. Μηπως με προειδοποιει για κατι που ισως συμβει?

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 12:08
     Σύνδεσμος

     Όχι, απλά βασανίζεται 18 χρόνια τώρα ανάμεσα σε ζωντανούς και νεκρούς και δεν βρίσκει ηρεμία. Συνέχεια γεννιούνται βάρη που φέρει από τον δικό μας κόσμο χωρίς να βρίσκει ανάπαυση.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 08:30
  Σύνδεσμος

  Κυρια Νεκταρια, γεια σας,
  θα γραψω το ονειρο μιας φιλης μου,
  Ειχε δει τον πατερα της που ειναι νεκρος να φοραει ασπρα ρουχα και να της λεει ν α παει στον γιατρο συντομα να κοιταξει την υγεια της.
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:33
   Σύνδεσμος

   Είναι θεραπευτικό όνειρο. Να πάει επειγόντως στο γιατρό. Είναι αληθινό αυτό που είπε. Να μην το καθυστερήσει ούτε λεπτό.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 17:44
  Σύνδεσμος

  Όχι 100%, 1000% μέσα… Απλά ένιωσα έντονα την ανάγκη να το πω. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Νεκταρία!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 19:48
   Σύνδεσμος

   Θα ήθελα να γράψεις αυτή τη διαπίστωση στη σελίδα εξέλιξη ονείρου. Δεν μπορεί να γίνει η μεταφορά. Μπορείς εσύ; Ήσουν η έμπνευσή μου να ανοίξω αυτή τη σελίδα, για όσους έχουν την ανάγκη να το πουν. Μαζί με το ευχαριστώ για το όνειρο που είδαν ας κάνουν μια μικρή καταχώρηση λίγων γραμμών. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, αν είναι καλό το αποτέλεσμα και να σκεφτώ καλύτερα, ώστε να βελτιωθώ αν είναι αρνητική. Αν θέλετε αυτό μπορεί να γίνει και σε παλιότερα όνειρα. Τα κακόβουλα μηνύματα που βρίζουν και προσβάλλουν θα σβήνονται.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 04:50
  Σύνδεσμος

  Σοσ… Με έχει ανησυχήσει ανησυχήσει ενα όνειρο. Είδα ότι ήμουν σπίτι μου στην αυλή κ ασχολούμουν με εναν μεγάλο υπολογιστή ότι ήμουν φβ συγκεκριμένα κ δίπλα ο αδερφός μου . Ξαφνικά βλέπω έναν θείο μου που έχει πεθάνει περίπου 3 χρόνια (τον αγαπουσα πάρα πολύ κ αυτος πολύ ολη την οικογένεια μου. Τον έχω ξαναδεί στον ύπνο μου. Αλλά όχι όπωςήμερα)ήταν διαφορετικος. Νεος δλδ ειχε μαύρα μαλλιά, κάτι να μας λέει κ να μην καταλαβαίνουμε. Ξαφνικά μπαίνει στο σπίτι όπου ήταν ο πατέρας μου κ η αδερφή του(ολη εν ζωή) κ παλι κάτι ελεγε. Εγω επειδή στη πραγματικότητα τον αγαπουσα όπως είπα νομίζω ότι έβαλα τα κλάματα κ ήθελα να τον αγκαλιάσω αλλά κατάλαβα ότι η συμπεριφορά του ήταν αλλιώτικη. Θυμάμαι μόνο οτι τον ρωτούσαμε κάτι κ αυτός το παιζε “μαγκιά” ας το πούμε. Είπε μόνο οτι ηρθα να πάρω τη μάνα σου. Εμείς όλοι αντιδρασαμε κ πετάγεται η θεια μου κ είπε ταχα μου σιγάνα να τον πιάσω από τα μουτρα να του τα κανω πατσαβούρα. Συγχρόνως η μανα μου ετοιμαζόταν. (να πω ότι στην πραγματικότητα ο θείος μου κ η μανα μου ειχαν πολύ καλες σχέσεις) Της λεω ρε μαμά αν πας αυτό σημαίνει θα πεθάνεις(ειχα κ την αίσθηση ότι ήταν όνειρο. Γτ ειχα χαρά στην αρχή που έβλεπα τον θειο μου αλλά μετά το σκηνικό αλλαξε). Βλέπω λοιπόν τη μάνα μου να φοράει μια περούκα ξανθιά (στην πραγματικότητα έχει κοντά ξανθα) μια τσάντα κ να βγαίνει έξω από τη πόρτα του σπιτιού(σαν να μεταμφιεστηκε). Ο θείος μου ήταν ακόμα στο σπίτι μεσα κ κάτι τον ρωταγα τι δν ακουω κ νομίζω είπε είμαι ταξιδιωτης γελώντας. Γενικά ετσι ειρωνικός που καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν ειχε η συμπεριφορά του. το όνειρο τελειώνει με μένα να κλαίω για τη μάνα μου που εξαφανίστηκε κ να χω βγει εξω από το σπίτι να τη ψαξω κ να βλέπω 2 αγνωστους στο δρόμο έτσι απλά να περνανε, εκεί που πάνε να γυρισουν εγω ουρλιαξα κ στον υπνο κ στον ξτπνιο κ ξύπνησα. Γενικά τα όνειρα μου με νεκρούς είναι πάντα νοσταλγικα κ προστατευτικα μπορώ να πω. Εδω ίσως φοβάμαι ότι έχει αρνητική έννοια η είναι δαιμονικο δν ξέρω. Θα ήθελα μια απάντηση γτ εχω φοβηθεί. Κ συγνώμη για όλο αυτό το κείμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 12:42
   Σύνδεσμος

   Αυτός ο θείος, ήταν αδερφός της μητέρας σου; Η περούκα, το κλάμα και η αντίσταση της θείας όμως δείχνει απλά ότι θα πάθει ατύχημα, θα βρεθεί κοντά στο θάνατο, αλλά θα επιστρέψει. Όμως αν ήταν αδερφός της κάτι επιπλέον δηλώνει και θα πρέπει να το γνωρίζω. Αν όμως ήταν κουνιάδος της ή γαμπρός της είναι μια πλάνη. Δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρει. Δεν υπάρχει σύνδεση. Σταματά σε ασθένεια ή ατύχημα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 03:25
    Σύνδεσμος

    Τώρα είδα την απάντηση σας συγνώμη…ήταν πρώτος ξάδερφος του πατέρα μου.άρα εδώ τι γίνεται;;; Σίγουρα όμως δεν ήταν κ δαιμονικό;;;; γτ έτσι μ φάνηκε κιόλας.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 04:12
     Σύνδεσμος

     Ξέχασα να σας πω. Είδα μετά από κάτι μέρες από αυτό το τρομερό όνειρο ότι κάπου ήμουν πάλι με τη μάνα μου δν θυμάμαι ακριβώς νομίζω σαν να κινδυνευαμε.κ ακούστηκε μια φωνή να λέει αυτές τις προστατεύει ο Άγιος Παΐσιος. Τον έχουμε σε πολύ ευλάβεια με τη μητέρα μου. Δν ξέρω αν ίσως σώζει το προηγούμενο όνειρο

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:56
      Σύνδεσμος

      Ναι, με την επέμβαση αυτού του αγίου, το ατύχημα δεν θα είναι θανατηφόρο.

      Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:54
     Σύνδεσμος

     Όχι, δεν είναι δαιμονικό. Απλά, είναι κάποιο ατύχημα που θα της συμβεί, χωρίς να είναι θανατηφόρο.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 16:34
      Σύνδεσμος

      Ας ευχηθώ να μην είναι τπτ το σοβαρό. Σας ευχαριστώ πολύ

      Απάντηση
 • Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 στο 09:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ,ειδήσεις όνειρο ότι βγήκα από το αυτοκίνητο και είδα λίγο πιο πέρα μια ηλικιωμένη πεθαμένη άγνωστη και παγωμένη .κοίταξα άνω και είδα μια πολυκατοικία που είχε έξω πεθαμένους ανθρώπους και κοκκαλα.μετα ειδαπαρακατω στο δρόμο μια γυναίκα να μαζεύει μια γριά πεθαμένη παγωμένη και να φεύγει .τι μπορεί να είναι.??? Ευχαριστώ..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 12:40
   Σύνδεσμος

   Δεν μας διευκρινίζεις όμως πότε το είδες;

   Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 στο 13:21
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, χθες εκανα τα 9 μηνα της πεθαμενης μαμας μου σε μια νυχτερινη εκανα κολυβο…Οταν γυρισα σπιτι κ κοιμηθηκα την ειδα ονειρο ντυμενη στα μαυρα μαυρο καλο πουκαμισακι ζωσμανενο σε μαυρη καλη φουστα λιγο πιο κατω απ το γονατο μαυρα καλσον λεπτο ηταν πολυ σικατη αδυνατη πιο αδυνατη απ οταν ζουσε αλλα…φορουσε παντοφλες…μαυρες κ αυτες κ στεκοταν διπλα σ ενα κασελικι πορτας ασπρο σαν αυτα που χουμε στο σπιτι μας -το δικο μου – το μαλλι περιποιημενο χτενισμενο λιγο πιο μακρυ απ οταν ζουσε μεχρι τον ωμο κ πιο κατω ομορφη αλλα οχι βαμμενη ….σαν χηρα ηταν δηλ….στεκοταν στο κασελικι της πορτας – σ ενα διαδρομο γενικοτερα- κ κοιτουσε με αγωνια λιγο απ την αριστερη πλευρα κ ειχε ανοιξει κ λιγο το στομα της – οπως κοιτα καποιος που περιμενει να δει αν ερχεται καποιος- μετα ειδα κ αλλο ονειρο ….σαν να μου μιλουσε ελεγε διαφορα κ γω ειχα εννοια να βρω καποιον παπα να την εξομολογησω – δεν ειχε πεθανει υποτιθεται- επισης ειδα κ τη γειτονισα μας που δεν ειναι κ τοσο καλη κατι για μαγια ακουσα κτλ…..μηπως το ονειρο επειδη τιθεται θεμα περισουσιας τωρα κ πανε να μου φανε το σπιτι σημαινει οτι μου δινει καποιο μηνυμα να χω το νου μου εκτος το οτι θελει την επαγγελματικη μου αποκατασταση κ οτι θελει να μου πει οτι εφυγε απ τη ζωη απο μαγια ? γιατι κ τωρα εμενα πολεμανε να φανταστειτε χτες εμενα μου καναν κ στη νυχτερινη ειχαν επιστρατευτει παπαδες κ με διαβαζαν παραλληλα εν ωρα θειιας λειτουργιας ….θελει να μου πει μηπως η μαμα οτι αιτια κ αφορμη ειναι η διπλανη πρωτα απ ολα κ επειτα οι υπολοιποι?μου κανει εντυπωση που την ειδα στα μαυρα συνηθως τη βλεπω με χρωματα κ βαμμενη……αν θελει τρισαγια θα της κανω σημερα ….στις 29 του μηνα πεθανε σαν τη δευτερα που ερχεται δηλ….τα κανω ολα πιο νωρις …..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 12:55
   Σύνδεσμος

   Η μητέρα σου αυτή τη στιγμή ήρθε να σε ενημερώσει για κάτι άσχημο. Είναι βέβαια όσα αναφέρεις. Μόνη σου έδωσες την ερμηνεία. Είναι περίεργο, αλλά είσαι ενήμερη για όλα αυτά. Η μητέρα σου θέλει να βρίσκεται κοντά σου, να σου δώσει λύση. Βλέπει ότι δεν υπάρχει. Όλα είναι δύσκολα. Προσπαθεί μέσα από το όνειρο να ξεχάσει ότι έχει πεθάνει και να σταθεί δίπλα σου. Είναι η ανάγκη της ψυχής σου να βρεθεί κοντά σου, να σε προστατέψει, να σου δώσει λύση. Για λίγο εμφανίζεται με τη γήινη μορφή της, γι’ αυτό εστίασες τη ματιά σου στα ρούχα. Η δύσκολη όμως κατάσταση που περνάς δείχνει ότι αυτό το έχει καταλάβει η μητέρα σου και ξέρει ότι λύση στο πρόβλημα δεν υπάρχει. Έχει πεθάνει και βάλλεσαι από όλους και όλα. Αυτό για σένα είναι μια δύσκολη κατάσταση που δεν μπορείς να περάσεις μόνη. Άρα, ναι ισχύουν όσες ερμηνείες έδωσες. Δείχνει πώς ακριβώς αισθάνεσαι.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Χθές βράδι είδα όνειρο το νεκρό άντρα της ξαδέρφης μου, που πέθανε πρίν 7 χρόνια περίπου. Βρισκόμασταν στο μανάβικο που διατηρούσε, δεν θυμάμαι αν ήταν ίδιο ή διαφορετικό. Κρατούσα ένα πιάτο με κόκκινα κεράσια και πήγα να του δώσω. Δεν πήρε. Μετά πήγα και διάλεγα κόκκινα κεράσια από ένα κιβώτιο που βρισκόταν στο πάτωμα. Δίπλα του στα δεξιά, υπήρχε ακόμα ένα κιβώτιο με μπορντό σκούρα κεράσια, από αυτό δεν πήρα. Μετά ήρθε και αυτός και μου έδωσε δύο κεράσια μπορντό-μαύρο χρώματος. Του λέω δεν θέλω, έχει κι εδώ. Επέμενε και τελικά τα πήρα. Το ένα μάλιστα ήταν χαλασμένο κι έτσι έφαγα το άλλο που ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση. Δεν μου άρεσε καθόλου. Πόσο άσχημο είναι?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 13:01
   Σύνδεσμος

   Είναι άσχημο όνειρο. Στεναχώρια, αηδία και πόνο δηλώνει που θα σου προξενήσουν άλλοι. Επίσης, το όνειρο δείχνει ότι δέχεσαι πιέσεις και είσαι αναγκασμένη να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν. Σου δίδονται αρμοδιότητες που δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις χωρίς να έχεις δικαίωμα να απαλλαγείς απ’ αυτά. Είναι μια κατάσταση που κρατά, όσο κρατά η γεύση αυτού του χαλασμένου φρούτου. Δεν είναι μόνιμη η κατάσταση. Άρα, αυτό πρέπει να σε παρηγορήσει.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 στο 17:51
  Σύνδεσμος

  “γεια χαρα” χθες είδα στον ύπνο μου ότι ήμασταν με την μάνα μου κι τον νεκρό πατέρα μου επί χρονια, σε ένα ξενοδοχείο δήθεν ταξίδι. ήταν νύκτα ήμασταν υποτίθεται στην καφετερια “του ξενοδοχείου ” κι καθόμασταν. ο πατέρας μου ήταν αδυνατισμένος κι φορούσε σακάκι “μπλε” κούρο κάπως γυαλιστερό, το ύφασμα .η μορφή του ήταν κάπως όπως ήταν τελευταία πριν πεθάνει αδυνατούλης αυτήν την μορφή είχε αυτός ξαφνικά λιποθύμησε κι τον πιάσαμε εγώ και η μάνα μου “o καθε” ενας από τους ωμους κι “σιγα σιγα” μεστήν νύκτα, περπατούσαμε. τον πήγαμε στο νοσοκομείο δε είδα το κτίριο την εννιά κατάλαβα του ότι πήγαμε εκεί. θυμάμαι καθώς τον “πήγαμε ” που μονολογούσα κι έλεγα μα ήταν καλά αρρώστησε κι σε 3 μήνες θα φύγει από την ζωή. ήταν από αρρώστια μα τελικά ξανά αρρώστησε. στο όνειρο αυτό όλο. συχνά τον βλέπω τον πατέρα μου, σε όνειρα τέτοιου στιλ ότι ζει κι αναρωτιέμαι κι λέω μα εσύ ζεις δε πέθανες υπάρxεις . αυτό τον λογισμό κάνω όταν τον βλέπω, στο όνειρο μου. τον βλέπω συχνά σε όνειρα κι εκεί είναι αντεστραμμένοι ,οι οροι δηλαδή εκεί ζει κι λέω ότι νομίζω ότι εφυγε απ την ζωή.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 13:12
   Σύνδεσμος

   Πόσος καιρός πέρασε που πέθανε ο πατέρας σου; Αν είναι πρόσφατος ο θάνατός του μέχρι να πάει στην απέναντι όχθη θα τον βλέπεις συχνά. Αν όμως πέρασε πολύς καιρός τότε δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει πεθάνει. Εκεί δεν τα βρήκε τα πράγματα όπως πίστευε, δεν του αρέσει. Τέλος, μπορεί να δείχνει υποσυνείδητα όσα περάσατε στο νοσοκομείο, έχουν μείνει στην ψυχή όσα ζήσατε τότε με την ασθένεια, με την σκέψη ότι θα πεθάνει και η σκέψη ότι δεν μπορέσατε να του δώσετε ζωή. Όλα αυτά είναι σημάδια που δείχνουν ότι δεν μπορείς να δεχτείς ακόμη ότι έχει πεθάνει ή εκείνος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει πεθάνει και σε ενημερώνει ότι δεν έχει πάει ακόμη στην απέναντι όχθη.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 στο 15:45
    Σύνδεσμος

    έτσι είναι περάσαμε πολλά μέχρι που πέθανε . εγώ τράβηξα πιο πολλά γιατί στον πόνο του και όταν ” έλιωνε, απ αρρώστια του ήμουν εκεί διπλα του. δε μπόρεσα να του προσφέρω αυτό που είχε ανάγκη, δε είχα την δυνατότητα και την ψυχική. δε τα πηγαίναμε και πολύ καλά είχαμε προστριβές. δε ήταν “κακοσ ανθροπος” αντίθετος ήταν άνθρωπος, που βοηθούσε τους γύρο του. όπως και να έχει μου λείπει το πρότυπο αυτό. δε λέω μακάρι να μην τον έχανα γιατί υπέφερε τρομερά ,δε θα ήθελα να παρατείνεται ο πόνος του. με πονάει η απώλεια του κι ας κλείσαν τώρα 5 χρονια από τον θάνατο του. νιώθω ένα κενό στην ψυχή λείπει το πρότυπο ,του “πατερα στο” σπίτι. πριν πεθάνει του ζήτησα συχώρεση, για ότι ως παιδί του έκανα κι τον πληγώσανε η τον θίξανε . αυτό το πρόλαβα και νιώθω ψυχική ,ηρεμία σε αυτό το κομμάτι .

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 09:33
     Σύνδεσμος

     Αν είσαι παιδί, τότε είναι φυσική μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως είσαι μεγάλος, π.χ. πάνω από 30, 40 κλπ. είναι μια δικαιολογία το πρότυπο. Σ’ αυτές τις ηλικίες οι άνδρες δεν βαδίζουν με πρότυπα. Πιστεύω, ότι αυτό το κενό που νιώθεις είναι η ίδια η σχέση που είχατε. Οι τύψεις που πιθανόν νιώθεις επειδή, όπως είπες, δεν είχατε καλές σχέσεις όσο ζούσε. Επίσης, ένιωσες ότι τη στιγμή που ήθελες να βρίσκεσαι κοντά του, να διορθώσεις τα λάθη σου, εκείνος έφυγε και έμεινε ανεκπλήρωτο το ποθούμενο.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο 22:58
      Σύνδεσμος

      την συγγνώμη την ζήτησα, στην πραγματικότητα όχι στο όνειρο. ευχαριστω πάντως, για την εξήγηση του ονείρου.

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 στο 10:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και παλι
  Είδα σήμερα ένα συγγενή ο οποίος είναι ζωντανός στην πραγματικότητα. Στο όνειρο να χει πεθάνει και από πάνω του δυο γυναίκες με μαύρα να του δίνουν μεταθανάτια φροντίδα. Μύριζε περίεργα ο χώρος (αν θυμάμαι καλά) και το πρόσωπο σε αποσύνθεση περίπου αλλά πιο πριν μου μιλούσε (μαύρα φόραγε κι αυτός). Είναι το πρόσωπο που έλεγε ότι θα φύγει που σου χα πει

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 13:18
   Σύνδεσμος

   Ναι, στο λήμμα κόσμος μου έχεις γράψει, αν θυμάμαι καλά. Αυτό το όνειρο είναι αντιφατικό. Από τη μια δείχνει τον θάνατο κι από την άλλη τη ζωή. Δεν μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Έχεις μπερδευτεί. Όμως, το κεφάλι σε αποσύνθεση δείχνει ότι είσαι έτοιμος για κάθε αποτέλεσμα. Είσαι προετοιμασμένος να δεχτείς την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή. Αλληγορικά δηλώνει ότι αυτό το άτομο δεν είναι πολύ ευτυχισμένο. Είναι ζωντανός νεκρός. Περνάει πολλά βάσανα. Δεν αντέχει!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 στο 02:16
  Σύνδεσμος

  Είδα τον πεθερό μου που έχει πεθάνει εδώ και 6 μήνες να τον πηγαίνω με την κόρη του για αποτέφρωση χωρίς να δω φλόγες ή στάχτη. Το μέρος που ήμουν ήταν σε ένα υπόγειο εκκλησίας…ανεβαίνοντας είδα τον αδερφό της γυναίκας μου να πεθαίνει με κάποιον περίεργο τρόπο χωρίς να δω όμως πτώμα η κάποια απόδειξη για αυτό. Να σημειώσω πως είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στα όνειρα μου

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 13:22
   Σύνδεσμος

   Είσαι το άτομο που ωφέλησες έξι άτομα και σίγουρα θα σου στέλνουν τις ευχαριστίες τους που έλαβαν απάντηση τόσο νωρίς. Η κόρη του είναι η γυναίκα σου ή αδερφή της; Το όνειρο δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος ήθελε να τον αποτεφρώσουν και ίσως δεν το είπε ή δεν το εξέφρασε ποτέ. Ο θάνατος ενός ζωντανού ατόμου στο όνειρο δείχνει ότι πεθαίνει κάποιο πρόβλημα που είχε ή συγχωρούνται από το θεό οι αμαρτίες του. Πεθαίνει κάτι από το άτομο αυτό άσχημο και λιώνει. Γίνεται άλλος άνθρωπος. Ίσως, η κατάσταση αυτή τον κάνει άλλο άνθρωπο. Όταν ο πατέρας του αποτεφρωθεί. Αλληγορικά, δηλώνει ότι πρέπει να ξεπεραστεί αυτό το άτομο από όλους γιατί πονάει ο θάνατός του. Όταν αποτεφρώνουμε ένα άτομο μένει στάχτη. Άρα, θα μπορέσει να ζήσει ο αδερφός της γυναίκας σου, ο κουνιάδος σου, όταν ξεπεράσει το χαμό του, διότι ο θάνατός του τον πεθαίνει. Αν δεν αισθάνεται έτσι ισχύει η πρώτη ερμηνεία που έδωσα.

   Η τεφροδόχος δείχνει ότι η μοίρα μας είναι προδιαγραμμένη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας. Δείχνει πόσο εξαντλημένο ψυχολογικά ήταν το άτομο που πέθανε, ενώ κάπως έτσι αισθάνεται και το άτομο που είδες ότι πεθαίνει. Για να μην φτάσει στο σημείο αυτό, πρέπει να αλλάξει τρόπο ζωής, σκέψης και να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Άρα, με τη σκέψη αυτή πεθαίνει το κουρασμένο σώμα και μένει να αναγεννηθεί. Ο πατέρας του δεν μπορεί πια να το πετύχει. Τελείωσε. Για εκείνον τίποτα δεν τελείωσε, τώρα αρχίζει. Άρα, για τον νεκρό αυτή η αλλαγή επιτυγχάνεται με την ευεξία και την αναγέννηση σε μια άλλη διάσταση, δηλαδή για τον ζωντανό σε μια άλλη στιγμή της ζωής του. Άρα, επειδή δεν μπορούμε να δούμε έναν ζωντανό να καίγεται ο πατέρας του συμβολίζει εκείνον. Σαν να πέθανε αυτό το σώμα και μένει να περιμένουμε την ανάσταση. για να αποκτήσει αλληγορικά ένα καινούριο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:10
  Σύνδεσμος

  Κυριακή βράδυ προς Δευτέρα πρωί είδα τον θείο του άντρα μου ο οποίος πέθανε πρόσφατα να οδηγάει ένα αυτοκινητο και με κοίταγε λες και ήταν θυμωμένος.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:54
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Άννα!
   Το ότι οδηγούσε δείχνει που φεύγει από κοντά σας. Ο θυμός του ίσως δείχνει ότι κάτι περιμένει από σένα η ψυχή του. Είχατε παρεξηγηθεί ποτέ; Είχε συμβεί κάτι που θα μπορούσε να τον έχει στεναχωρήσει πριν πεθάνει;
   Εγώ θα σου πρότεινα να ανάψεις ένα κεράκι για εκείνον και να κάνεις μια προσευχούλα. Θα ηρεμήσει η ψυχή του!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:56
    Σύνδεσμος

    Κεράκι στο νεκρό; Ποτέ! Να γράψει το όνομά του στα υπερ αναπαύσεως και να δώσει πρόσφορο.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:04
     Σύνδεσμος

     Δεν ήξερα ότι είναι κακό να ανάβουμε κερί για τους νεκρούς. Το έχω κάνει και η ίδια για δικούς μου. Για ποιο λόγο;

     Απάντηση
     • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:14
      Σύνδεσμος

      Δεν το ήξερα κι εγώ, αλλά πολλά άτομα εδώ είδαν τους νεκρούς από το επέκεινα νευριασμένους, οργισμένους και μου είπαν ότι αυτό έγινε μόλις τους άναψαν κερί. Συγκλονίστηκε το υπερπέραν στα όνειρα αυτά. Αυτό επιτρέπεται μόνο για ζωντανούς και αγίους που έχουν πρόσβαση και στους δύο κόσμους. Τότε διάβασα γιατί ανάβουμε κεριά και ποιος είναι ο σκοπός τους. Ήξερα ότι ήταν για τις αθάνατες ψυχές τους, αλλά ως φαίνεται από τα όνειρα κατάλαβα ότι αυτό δεν ισχύει τελικά.
      Το κερί είναι μια μικρή προσφορά και θυσία του χριστιανού στον Άγιο Θεό. Συμβολίζει το Φως του Χριστού, τη φλόγα της πίστεως και την θυσία του καθενός μας. Άρα, που φαίνεται αυτό στον νεκρό; Λένε ότι πρέπει να ανάβουμε για την ψυχή του. Όμως, στα όνειρα που ερμηνεύω προκαλεί αναστάτωση αυτή η κίνηση και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα ότι τους ενοχλεί.

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  Η αδερφη μου ειδε ενα πολυ κακο ονειρο με την γιαγια μου που εχει πεθανει εδω και παρα πολλα χρονια.
  Ειδε λοιπον οτι το πνευμα της ειχε ερθει σπιτι μας και χαλουσε και εσπαγε πραγματα και θελαμε να την διωξουμε αλλα δεν μπορουσαμε και μετα η αδερφη μου την φωναζε και την εβριζε και της ελεγε να φυγει και αμεσως μετα ενιωσε κατι να την χτυπαει και να την ριχνει κατω και αμεσως μετα ξυπνησε……
  Θα ηθελα να αναφερω οτι η γιαγια μου οσο ζουσε ηταν ενας πολυ κακος ανθρωπος και δεν ειχε καθολου καλες σχεσεις με εμενα ουτε με την μητερα μου και ανακατευε ολες τις οικογενειες και υπαρχει σοβαρη αν οχι σιγουρη πιθανοτητα να ασχολουνταν με μαγεια.
  Αφοτου πεθανε με την μητερα μου ολο αρνητικα μιλουσαμε για αυτην και την κακολογουσαμε ακομη και πεθαμενη
  Ομως μου κανει εντυπωση που η αδερφη μου ειδε ενα τετοιο ονειρο γιατι η αδερφη μου δεν προλαβε να ζησει την γιαγια γιατι η γιαγια πεθανε οταν αυτην ηταν μωρο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:55
   Σύνδεσμος

   Δεν έχει σημασία. Ήθελε να τη γνωρίσει και έκανε την εμφάνισή της με τον τρόπο που την γνωρίζατε για να την πείσει ότι ήταν αυτή.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας εγώ είδα τον πεθερό μου πο έχει πεθάνει εδώ και 11 χρόνια. να μου ζητάει φαγητό

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:41
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Η μητέρα μου είπε χθες το πρωί , τ’ όνειρο που είδε. Ηταν σ’ενα μέρος και ξαφνικα βρέθηκε μπροστά της η γιαγιά μου (μήτερα του πατέρα μου), η οποία έχει πεθάνει έδω και 8 χρόνια. η γιαγια μου άρχισε να της λέει ¨, που είσαστε , σας περιμένω τόση ώρα , γιατί αργήσατε;;; Η μητέρα μου της απάντησε, ποιούς περιμένεις;;; έσενα και την…( αναφέρει τ’ονομα μου).. αφου της έχω πει να έρθει, γιατί δεν έρχεται… Δεν ξέρω, αλλα φοβήθηκα,,γιατί τα περισσοτερα όνειρα της μητέρας μου βγαίνουν… Πως ερμηνευεται εσεις αυτο τ’ονειρο;;; Σας ευχαριστώ πόλυ! Καλές γιορτές!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:39
   Σύνδεσμος

   Καμία νεκρή δεν παίρνει μαζί της δύο άτομα. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Επίσης, δεν είναι η μητέρα της για να γίνει αυτό. Κάπου απλά έπρεπε να πάτε ή κάτι σας ζήτησε πριν πεθάνει να κάνετε και θέλει να γίνει από σας τώρα. Ίσως, η μητέρα σου γνωρίζει καλύτερα τι είναι αυτό.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας Κυρία Νεκταρια και σας συγχαρώ για την δουλειά σας. Έχω βοηθηθεί πολύ απλά διαβάζοντας σας, βλέπω πολλά όνειρα τα περισσότερα βγαίνουν, μπορεί μέσα σε λίγες μέρες ή σε δυο χρόνια. Τους τελευταίους μήνες έχω δει και δαιμονικά ονειρα και θα ήθελα την βοήθεια σας.
  Ονειρεύτηκα ότι έδινα εξετάσεις στο σχολείο, εκεί συνειδητοποιώ ότι έχω πτυχίο και πάω να φύγω με σταματάνε,πρέπει να ξανα δόσεις μου λένε επίμονα όχι λέω και φεύγω. Μετά βρέθηκα σε ένα σπίτι που υποτίθεται ήταν δικό μου( νομίζω αυτό το σπίτι ανήκε στον συγχωρεμένο παππού μου. Βλέπω από το παράθυρο έξω μακριά πολύ μακριά σε κάτι βουνά 3 μαυροφορεμένους με ψηλα τριγωνικά καπέλα (χάρος, δαίμονες, σκιές) ερχόντουσαν για εμένα( δεν φοβήθηκα είχα μια υπεροψία). Κατεβαίνω από το σπίτι και βλέπω τον πρώην μου τον Σταύρο ( πιστεύω ότι ήταν ένας άλλος πρώην μου ο οποίος δεν βρίσκετε πλέον στην ζωη αλλά με την μορφή του Σταυρου). Θύμωσε πολύ, τι κανείς εδώ, γιατί ήρθες, πρέπει να φηγεις μου έλεγε και εγώ δεν ήξερα τι να του απαντήσω. Πέρασε ένας φίλος του ποια είναι αυτή τον ρώτησε κανείς του λέει, δεν κάνει. Πρέπει να φύγουμε μου λέει τώρα, εντάξει του λέω ένα λεπτό να πάω λίγο πάνω , ανεβαίνω και κοιτάω από το παράθυρο και οι 3 είχαν έρθει παρά πολύ κοντά ξανα κατεβαίνω ο Σταύρος με περίμενε και φάγαμε τρέχοντας. Είδα και αλλά πολλά ονειρα εκείνο το βράδυ, νομίζω ήταν ταξίδι, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί.
  Ξέρω ότι δεν βλέπετε δυο ονειρα αλλά το ίδιο βράδυ η μαμα μου είδε ένα όνειρο που νομίζω συνδέονται.
  Σε ένα δωμάτιο είδε δυο θείους μου τον μπαμπά μου τον εαυτό της και εμένα σαν παιδί . Εκεί έρχεται μια θεία μου που δεν είναι πλέον στην ζωή και μόλις μπαίνει κοιτάει χαμογελώντας προς το μέρος μου. Ήρθε κοντά μου και μου έδωσε ένα μπουκάλι νερό, ο θείος μου γελούσε πολύ δυνατά η μαμα μου μου έλεγε να την φιλήσω η θεία μου ήταν πολύ άκεφη και ο μπαμπάς μου εκνευρισμένος πέρνει το μπουκάλι με το νερό και το πετάει μακριά. Η από θανούσα θεία δεν σταματούσε να χαμογελάει και να με βλέπει, μου δίνει άλλο ένα μπουκάλι νερό και εγώ φυλακίζω με τις παλάμες μου το πρόσωπο τις και εκεί ξύπνησε η μαμα μου.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:43
   Σύνδεσμος

   Είναι κακό όνειρο για σένα. Μια ασθένεια ή ένα ατύχημα σε απειλεί. Αυτό το όνειρο το βλέπουν όλοι όσοι δεν έχουν πάρει το απολυτήριο της ζωής. Δίνουμε συνέχεια εξετάσεις στο όνειρο και έχουμε την εντύπωση ότι δεν έχουμε τελειώσει το λύκειο. Όταν νιώσουμε έτσι κάποια νέα δοκιμασία έρχεται στην ζωή μας που καλούμαστε να την αντιμετωπίσουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει στο όνειρο να διαβάσουμε ή να δεχτούμε να δώσουμε εξετάσεις. Όταν αρνηθούμε δεν είμαστε έτοιμες ακόμη γι’ αυτό ή αρνούμαστε να το δεχτούμε στη ζωή μας. Αυτά τα επιλέγει η ψυχή. Δεν έχει να κάνει με σένα. Αν νιώσουμε ότι έχουμε πτυχίο επεμβαίνει εδώ η λογική ή πιστεύουμε ότι είμαστε εντελώς καλυμμένοι.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 στο 13:08
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ. Η απειλή αυτή είναι από εξωτερικούς παράγοντες; Η είναι από δικά μου λαθοι;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 στο 17:40
     Σύνδεσμος

     Δεν αναφέρομαι σε πραγματική απειλή. Μιλάω για ασθένεια ή ατύχημα. Αυτά συμβαίνουν πάντα από δικά μας λάθη και απροσεξίες.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 στο 11:08
  Σύνδεσμος

  Όλα αυτά σε ένα όνειρο!!! Είδα στον ύπνο μου να μιλάω τηλεφωνικά με έναν νεκρό και να μου μιλάει όχι όμως ακαταλαβίστικα…να μου λέει για την ασθένειά που τον έκανε να πεθάνει,πόσο καιρό πήρε κ.ο.κ….να σημειώσω πως αυτός είναι ο πατέρας ενός θανάσιμου όπως αποδείχθηκε εχθρού μου…ύστερα είδα μια γειτόνισσα στο μπαλκόνι να μιλάει με τον γιο της και να με παροτρύνει να του μιλήσω κι εγώ όμως αρνήθηκα. Μετά είδα να αγοράζω εσώρουχα σε συμφέρουσα τιμή, να κάθομαι σε ένα τραπέζι με τον πατέρα μου και να βλέπω από μακριά να μαγειρεύεται σε κατσαρόλα φακές με μεγάλα κρεμύδια και να αρνούμαι να φάω και έτσι να μην τρώει κανείς. Εκείνη τη στιγμή χάιδευα ένα πανέμορφο σκύλο,κουτάβι… και τέλος είδα πως ήμουν σε ένα λεωφορείο, καθισμένος σε μία θέση σαν σε κλουβί,ψηλά, χωρίς όμως οροφή…το λεωφορείο σταμάτησε και κατέβηκα… βρέθηκα μπροστά σε ένα μικρό τούνελ που από κάτω ήταν καλλιεργητές που καλλιεργούσαν φράουλες. Γεμάτη από λάσπες η καλλιέργεια όμως οι φράουλες ξεχώριζαν κατακκόκινες, διαφωνούσαν μεταξύ τους για το ποιος πληρώνεται περισσότερο…αυτά μεταξύ άλλων…περίεργο πολύ το όνειρο…να σημειώσω πως ψυχολογικά είμαι ταραγμένος πολύ!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 στο 11:37
   Σύνδεσμος

   Να συμπληρώσω πως ενώ με τον νεκρό πατέρα που ανέφερα μιλούσα τηλεφωνικά και υποτίθεται ήμασταν σε απόσταση, τον έβλεπα ενώ είχε στο χέρι το τηλ…και στο τέλος του τηλεφωνήματος ακούγονταν ελληνικά τραγούδια…
   Όπως επίσης στο θέμα με τη γειτόνισσα, ανέβαινα μια χαλαρή ανηφόρα και έτσι βρέθηκα κάτω από το μπαλκόνι της να με προτρέπει να μιλήσω στον γιο της.
   Το είδα Κυριακή προς Δευτέρα.
   Υγ:συνηθίζω να ανάβω κεριά στους κεκοιμημενους,δεν ήξερα πως δεν επιτρέπεται…και μόλις χθες πήγα στην εκκλησία και άναψα κεριά για αγαπημένους που έφυγαν…
   Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία προκαταβολικά.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 στο 19:49
    Σύνδεσμος

    Είναι καταστάσεις που βιώνεις, που φοβάσαι, που δεν μπορείς να πλησιάσεις, είναι καταστάσεις που σε ακινητοποιούν, που άναψες το κερί. Γενικά ψάχνεις να βρεις τρόπο να ηρεμήσεις αλλά έχεις επιβαρύνει πολύ το υποσυνείδητο. Πρέπει να κοιμηθείς παραπάνω ώρες να το αδειάσεις. Πρέπει να ξεκουραστείς. Πραγματικά κάτι το έχει βλάψει. Πιθανόν, ο θανάσιμος εχθρός σου, ίσως ο πατέρας του να νιώθει άσχημα για τον γιο του, αλλά δεν είσαστε στην ίδια συχνότητα για να ακούσεις τι έχει να σου πει. Γενικά, είσαι αποσυντονισμένος και προσπαθείς να προσανατολιστείς, αλλά το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις από μακριά αυτό που λαχταράς χωρίς να μπορείς να το φτάσεις.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 στο 14:49
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρια!!! Χρονια πολλα για χθες!!! Ειδα σημερα στον υπνο μου οτι η μαμα μου με την γιαγια μου η οποια πεθα πριν χρονια νοικιασανε μαζι ενα σπιτι ωστε να μεινουμε οι τρεις μας. Το σπιτι δεν ηταν σε καλη κατασταση. Ειχα γινει εξαλλη στο ονειρο μου γτ η μαμα μου δν με ρωτησε για αυτην την αποφαση. Μαλωναμε στο μπαλκονι αυτου του σπιτιου ηταν νυχτα. Τοτε πηγα στο σαλονι οπου ξαπλωνε η γιαγια μου κ ζητησα να δω το συμβολαιο του σπιτιου. Το συμβολαιο εγραφε πανω 7.000.000 νομιζω σε δραχμες. Νευριασα με την μαμα μου που πηρε αυτη την αποφαση. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν πως στο μπαλκονι ειχε μια πορτα για να βγεις σε αυτο και το παραθυρο. Η πορτα δν ηταν σ καλη κατασταση. Να πω πως η μαμα μου με την γιαγια μου την πεθερα της δλδ δν ειχανε ποτε καλες σχεσης οσο ζουσε. Ευχαριστω πολυ!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 στο 19:53
   Σύνδεσμος

   Είναι αντίθετο όνειρο. Το νόμισμα σε δραχμές σώζει την κατάσταση. Αφορά το παρελθόν. Δείχνει ότι θα ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση. Φυσικά, δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Άρα, θα ξεπεράσεις τον χαμό της και η μητέρα σου θα απαλλαγεί απ’ αυτήν ψυχολογικά. Είναι αντίθετο το όνειρο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 στο 15:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα Παρασκευή προς Σάββατο ότι περπατούσα χέρι χέρι με την μητέρα μου ξεκινώντας από την γειτονιά μου και φθάνοντας κάποια στιγμή σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Εγώ ρώτησα την μητέρα μου πως γίνεται να έχουμε φτάσει στην θάλασσα, αφού είναι αδύνατον να βρεθούμε σε παραθαλάσσιο μέρος από το σπίτι μας με τα πόδια. Και ποιο είναι αυτό το μέρος; Μου απαντά πως το μέρος λέγεται Άγιος Γιάννης ο Ρώσος. Τότε βλέπω να έρχεται η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει 8 χρόνια, απόμακρη, κοιτώντας μπροστά σαν να μην μας βλέπει. Τα μαλλιά της ήταν βαμμένα καστανά με κόκκινη απόχρωση και φορούσε ένα φόρεμα με πολύ φαρδιές κάθετες ρίγες εναλλάξ γκρενά και μπορντό, αλλά κάπως μουντά τα χρώματα. Μετά ξύπνησα τάχα στο όνειρο και διηγήθηκα το όνειρο στην μητέρα μου.Της είπα για το χρώμα των μαλλιών αλλά το ανέφερα σαν έντονο κόκκινο ενώ δεν ήταν έντονο. Και το σκεφτόμουν την ώρα που το έλεγα στην μητέρα μου, ότι ναι μεν λέω έντονο κόκκινο αλλά δεν ήταν έντονο. Και της είπα και για το χρώμα των ρούχων ότι ήταν γκρενά και μπορντό. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 στο 09:23
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο μέσα σε όνειρο. Την ερμηνεία που σου είπε η μητέρα σου πρέπει να θυμάσαι. Ιωάννης ο Ρώσος δηλώνει το κόκκινο. Ρώσος είναι ο κόκκινος. Αναφέρεται σ’ αυτό τον άγιο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 στο 19:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία. Η μητέρα μου είδε εχθές αυτό το όνειρο:
  Ήταν έξω από ένα σουπερ μάρκετ και εκεί ήρθε ο πατέρας μου και η γιαγιά μου (η μητέρα του πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια).Εκεί στην έξοδο ήταν πολλά μπουκάλια με νερό άλλα μισοάδεια και άλλα μισογεμάτα αλλά και ένα μπουκάλι με ούζο. Η γιαγιά μου είπε πως δίψασε και πήγε να πάρει το μπουκάλι με το ούζο αλλά η μητέρα μου την σταμάτησε και της είπε ότι δεν είναι νερό αυτό. Αλλά και ότι και τα άλλα μπουκάλια είναι χρησιμοποιημένα. Μετά την πήρε και μπήκαν μέσα στο σούπερ μάρκετ και της αγόρασε ένα μπουκάλι νερό για να πιεί.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 12:03
   Σύνδεσμος

   Κακώς, ούτε αυτό έπρεπε να το πιει. Οι νεκροί δεν πίνουν νερό. Ευτυχώς που το όνειρο σταμάτησε εκεί. Είναι αλληγορικά η προσπάθεια να της βρει νερό. Όμως, δεν έπρεπε να της το δώσει. Όταν ψάχνει ένας ζωντανός γλυκό, είναι η προσπάθεια να γλυκαθεί, όταν όμως το πετύχει πρέπει να ξυπνήσει πριν το λάβει. Να του πουν ότι έρχεται. Να μην το φάει. Το ίδιο ισχύει και με το νεκρό. Η αναζήτηση του νερού είναι η προσπάθεια να γίνει το δικό του, όχι να λάβει το νερό. Γι’ αυτό δεν ήπιε ούτε τα νερά, ούτε το ούζο. Έγινε το δικό της, χωρίς να θυμώσει και να πιει νερό. Νομίζω κατάλαβες τι εννοώ, το σκεπτικό μου.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 στο 08:51
    Σύνδεσμος

    Και ποια είναι η ερμηνεία σου Νεκταρία? Τι εννοείς έγινε το δικό του, εννοώ τι σημαίνει αυτό για τη μητέρα μου?
    Μερικές λεπτομέρειες επίσης που μου είπε η μητέρα μου είναι ότι το μπουκάλι με το ούζο ήταν το μόνο γυάλινο (ενώ τα άλλα με τα νερά ήταν πλαστικά) και επίσης όταν μπήκαν στο σούπερ μάρκετ η γιαγιά΄μου της είπε κάτι σαν α εσύ τα ξέρεις αυτά ή μπράβο. Τέλος θυμίζω ότι δεν την είδε να το πίνει το νερό.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 11:07
     Σύνδεσμος

     Δεν υπάρχει ερμηνεία σ’ αυτά τα όνειρα. Η μητέρα σου απλά προσπάθησε να την ικανοποιήσει με τον αγώνα να της φέρει νερό. Αν όμως το έφερνε και της το έδινε θα γινόταν έξαλλη η νεκρή. Σημασία έχει η προσπάθεια να γίνει αυτό που της ζητά, όχι το αποτέλεσμα. Είναι καλό όνειρο για την μαμά σου. Ικανοποίησε τη νεκρή. Αυτή η ικανοποίηση ξεπληρώνεται στην πραγματικότητα όταν κάνει ένα μνημόσυνο ή όταν πάει στον τάφο της. Αυτό είναι το νερό γι’ αυτήν μπορεί να σημαίνει ότι ζήτησε κάποια χάρη να της κάνετε λίγο πριν πεθάνει άφησε κάτι μισό και πρέπει να το ολοκληρώσετε. Το νερό που ζητάει με λίγα λόγια είναι η ηρεμία της ψυχής της. Το αληθινό νερό την εξαγριώνει. Με ανησυχεί όμως που ήρθε μαζί με τον πατέρα σου. Ο πατέρας σου βρίσκεται εν ζωή;

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 11:38
      Σύνδεσμος

      Ναι ο πατέρας μου είναι εν ζωή. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο του πατέρα μου με τη γιαγιά μου και η μητέρα μου ήταν μπροστά στο σούπερ μάρκετ. Μετά στην πλοκή του ονείρου ήταν οι δύο γυναίκες κυρίως. Στην πραγματικότητα η μητέρα μου φρόντιζε την πεθερά της όταν ζούσε αλλά είναι και εκείνη που τη θυμάται με τρισάγια ή κόλυβα κλπ.

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 11:59
       Σύνδεσμος

       Ήταν απλά συνοδός, διότι ήταν το δικό του αυτοκίνητο. Αν ήταν της γιαγιάς σου θα ήταν κακό. Ήρθε απλά για να προστατέψει εσάς, για να συγκρατήσει τη γιαγιά σου να αρκεστεί σ’ αυτά που ζητά. Όταν είδε ότι είστε ασφαλείς έφυγε ή δεν εμφανίστηκε περαιτέρω. Η παρουσία του πια δεν ήταν χρήσιμη. Ίσως, ακόμη τα ζητά. Ίσως δεν έχει χορτάσει ή κάτι θέλει ακόμη. Ποιος ξέρει; Ίσως κάτι την βαραίνει και δεν έχει πάει στην απέναντι όχθη. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει που πέθανε για να σου πω σίγουρα, αλλά κάτι την κάνει να διψά, κάτι που πρέπει να το ανακαλύψει η μητέρα σου και να το τακτοποιήσει, ώστε η νεκρή να βρει την ηρεμία της.

       Απάντηση
       • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 12:29
        Σύνδεσμος

        Ευχαριστώ Νεκταρία. Είναι πάρα πολλά χρόνια που έχει πεθάνει, πάνω από 30. Το μνήμα της είναι είναι αρκετά μακριά σε άλλη πόλη και είναι αφρόντιστο αλλά η μητέρα μου πάντα της κάνει τα πρέποντα όπως σου είπα. Ίσως να χρειάζεται ένα τρισάγιο….

        Απάντηση
        • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 12:34
         Σύνδεσμος

         Αποκλείεις την πιθανότητα να έχει αφήσει εκκρεμότητες ή κάτι να την βαραίνει; Ναι, καλό θα ήταν για την ηρεμία της. Αν πεινούσε θα σου έλεγα να δώσεις ένα πρόσφορο με το όνομά της στα υπερ αναπαύσεως, αλλά μιλάει για δίψα. Καλό θα ήταν να πάτε σ’ αυτή την πόλη να φροντίσετε τον τάφο της. Όμως πάλι αυτό δεν μας οδηγεί στο συμπέρασμα γιατί διψάει. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι. Ξέρετε εσείς; Τι μπορεί να ζήτησε εν ζωή από τη μητέρα σου και δεν πρόλαβε να το κάνει, αλλά γιατί ήρθε μετά από 30 χρόνια να το ζητήσει; Περίεργο δεν είναι;

         Απάντηση
         • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 12:58
          Σύνδεσμος

          Έτσι όπως το λες ναι είναι περίεργο. Δεν θυμάμαι να της είχε ζητήσει κάτι εν ζωή αλλά πάλι θα ρωτήσω τη μητέρα μου. Βέβαια κατά καιρούς την έχει δει κάποιες φορές στον ύπνο της. Θα της κάνουμε ένα τρισάγιο και βλέπουμε.. Το όνειρο είναι αλήθεια ότι είναι αρκετά δεικτικό….

          Απάντηση
          • Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 στο 11:21
           Σύνδεσμος

           Ναι, ένα τρισάγιο και μια επίσκεψη στον τάφο της είναι αρκετά. Αν συνεχίσει να της ζητάει νερό, τότε θα σκεφτώ κάτι άλλο.

 • Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017 στο 13:24
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία γειά σου είδα ότι ήμουν με την μια κουμπάρα μου που είναι ζωντανή την Ρίτα, και την άλλη κουμπάρα μου την Γιάννα που είναι νεκρή στην πραγματικότητα σε μια αυλή η Γιάννα η νεκρή φόραγε άσπρο φόρεμα ήταν όμορφη χόρευε Εγώ σε κάποια στιγμή έφυγα από αυτές μόνη μου. Η Γιάννα έμεινε με την Ρίτα που φόραγε άσπρα . Πρέπει να σου πω ότι η νεκρή με την Ρίτα ήταν κουνιαδες στην πραγματικότητα. Ανυσηχω γιατί η κουμπάρα μου η Ρίτα που ζει έχει μικρό κορίτσι αλλά καπνίζει και βηχει πολύ.. Τι σημαίνει? Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 19:27
   Σύνδεσμος

   Αυτό που φοβάσαι της έδωσε το ένδυμα που πρέπει να βάλει μια κοπέλα που πρέπει να πάει μαζί της στο αιώνιο ταξίδι. Άρα, θα πεθάνει. Εσύ έφυγες από εκεί, έπρεπε να την πάρεις μαζί σου. Αφού δεν το έκανες, τότε είναι καταδικασμένη δυστυχώς. Πόσο με λυπεί όταν δίνω ερμηνεία σε τέτοια όνειρα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 20:48
    Σύνδεσμος

    θυμάμαι ότι το μέρος που βρέθηκα στο όνειρο ήταν τόσο αποκοσμα, αυλή την νύχτα με πλακοστρωτο δρόμο η ίδια η Γιάννα χόρευε αποκοσμα, περίεργα, και όταν είπα φεύγω από εδώ η Ρίτα κοίταγε στην Γιαννα δυστυχώς. Εγώ την γράφω υπέρ αναπαύσεως την Γιάννα σε κάθε λειτουργία του Σαββάτου μαζί με τον μπαμπά μου, ίσως για αυτό στο όνειρο ούτε με κοίταξε ούτε καν μου μίλησε! Σε πόσο χρονικό διάστημα βγαίνουν αυτά τα όνειρα? Νεκταρία μου και εγώ λυπάμαι πολύ…

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 στο 09:29
     Σύνδεσμος

     Από το επόμενο λεπτό μέχρι 3 χρόνια. Αν δεις κόκκινο τότε θα γίνει γρήγορα μπορεί και σε 6 μήνες.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 στο 16:51
      Σύνδεσμος

      Πολλά χρόνια πριν, ένα μήνα πριν πεθάνει ο πατέρας μου είδα τον νεκρό παππού μου να παίρνει λάδι από το σπίτι μου! πραγματικά Νεκταρία μου είναι τόσο θλιβερά αποκοσμα αυτά τα όνειρα λυπάμαι που τα βλέπω! Σε ευχαριστώ καλο απόγευμα…

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 11:59
       Σύνδεσμος

       Όλοι οι άνθρωποι τα βλέπουμε. Κάποιοι τα αναγνωρίζουμε και κάποιοι τα ξεχνάμε. Επιλέγει ο εγκέφαλος όσα θέλει να θυμάται.

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 στο 01:18
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία είδα την νεκρή γιαγιά μου στο εξής oνειρο: την είχαν θαψει ζωντανη και μετα ειδα τον πατερα μου να κουβαλαει το φερετρο με αυτην μεσα. Του γλιστραει απο τα χερια και φευγει τρεχοντας ζωντανη η γιαγια απο μεσα και φοβισμενη, δεν ηθελε να την πιασει ο πατερας μου. Αφου την καθησυχασε,μας εξιστορισε οτι ανεβηκε στον παραδεισο οπου περασε απο πεντε με εξι σταδια και το τελευταιο λεγοταν επιπτωσεις. Την ρωτησα αν φοβοταν στον παραδεισο και μου ειπε ναι λιγο,αν και εγω σχηματισα την εικονα οτι δεν υπηρχε λογος να φοβαται. Την πηγαμε μετα απο αυτα στο χωριο στο σπιτι της,η μαμα μου βοηθησε να καθαριστει το σπιτι και φευγοντας ηξερα οτι η γιαγια επλενε τα πιατα και ειχε ηδη τηλεφωνησει σε μια της κορη. Γενικα πολυ ζωντανο ονειρο,με τη γιαγια να φαινεται δυναμικη( ενω οταν ζούσε δεν ηταν ετσι). Ειχα αισθημα χαρας που ηξερα οτι.ζουσε η γιαγια και ηταν στο χωριο…..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 10:37
   Σύνδεσμος

   Δεν υπάρχουν επιπτώσεις στον παράδεισο. Είδες την γιαγιά σου σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν όπου εκεί πιθανολογείται ότι οι νεκροί επιστρέφουν και υπάρχουν επιπτώσεις στον παράδεισο και χρειάζεται να επιστρέψουν στη γη για μια δεύτερη ευκαιρία και να εξιλεωθούν. Στην πραγματικότητα η γιαγιά σου κέρδισε τον παράδεισο και είναι ευτυχισμένη εκεί. Αυτό θα πρέπει να σου δώσει χαρά. Αυτό αντιλήφθηκε η ψυχή σου και χάρηκε. Όχι που επέστρεψε η γιαγιά. Αυτό ξέρουμε ότι δεν γίνεται. Είναι συμβιβασμένο όλο μας το είναι με τους ανθρώπινους νόμους. Αν πραγματικά αντιλαμβανόσουν ότι έζησε θα τρόμαζες ή δεν θα πίστευες ότι είναι αυτή. Η ψυχή απλά διάβασε αυτό το μήνυμα και χάρηκε γι’ αυτήν.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 στο 10:43
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα ,

  θα ήθελα τη βοήθειά σας στην εξήγηση ενός ονείρου που είδα.
  Αρχικά να σας πω ότι πέρυσι το Γενάρη έχασα τη μητέρα μου.

  Είδα στον ύπνο μου ότι για κάποιον λόγο είχαμε κάνει εκταφή σε τρεις συγγενείς μας για λίγες μέρες και θα τους ξαναθάβαμε πάλι. Μία εξ’ αυτών ήταν η μητέρα μου. Πλησίασα το φέρετρο της και την παρατηρούσα, δεν είχε αλλοιωθεί το σώμα της μόνο το χρώμα της ήταν γκρι . Δε με τρόμαξε η εικόνα, έκατσα στο πλάι της, τη φιλούσα και της μιλούσα (πόσο μου λείπει και πόσο την αγαπάω). Κάποια στιγμή σηκώθηκε και βγήκε από το φέρετρο. Το σώμα της άρχισε σιγά σιγά να “λιώνει”, να μένουν όλο και λιγότερες σάρκες και ο σκελετός της. Σε εκείνη τη φάση αγρίεψε πολύ και άρχισε να μου επιτίθεται. Προσπαθούσα να ξεφύγω από τα χέρια της και παράλληλα της μιλούσα για να την ηρεμήσω χωρίς να το καταφέρνω. Ξύπνησα δίχως να έχει προλάβει να με βλάψει. Δε μου μίλησε καθόλου σε όλη τη διάρκεια του ονείρου.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 10:41
   Σύνδεσμος

   Πιστεύω ότι δεν περνάει καλά εκεί που βρίσκεται. Με τον τρόπο της σου ζητάει να την βοηθήσεις να λιώσει. Η κατάσταση που βρίσκεται δεν την βοηθά να σε αναγνωρίσει. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι πέθανε. Υποφέρει!!! Δεν έγινε όμως το ίδιο με τους άλλους συγγενείς.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 13:30
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία αποψε είδα την απο πολλά χρόνια πεθαμένη θεία μου, Χαρά, και μου έφερε ένα έγγραφο να το διαβάσω και να της πω τι λέει.
  Αυτο το μήνα είδα όλους τους πεθαμένους συγγενείς μου, τον πατέρα μου, που όπως μου είπες έπαιρνε τα παιχνιδια του γιου μου , τον αδελφό του που όπως σου έγραψα ζητούσε το γιο μου και τώρα την αδελφή του.
  Να έχουν σχέση όλα αυτά μεταξύ τους?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:07
   Σύνδεσμος

   Κοντεύει το Halloween φίλη μου. Προετοιμάζονται. Τι να σου πω! Μαζί τους ζήσαμε, υπάρχουν στην καρδιά μας. Συνέχεια τους βλέπουμε. Θυμάσαι το περιεχόμενο του εγγράφου; Αν ναι υπάρχει ερμηνεία. Αν όχι, μπορεί να αφορά το μέλλον ή είναι κάποια στοιχεία λειτουργικής φύσης που δεν συγκρατεί το μυαλό, αλλά η ψυχή. Εκείνη αφορά.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:20
    Σύνδεσμος

    Συμβολαιο ηταν αυτο δεν ξερω ομως τι έγραφε. Τα συμβολαια βεβαια ειναι ενα απο τα αντικειμενα του επαγγελματικιυ μου τομεα. Το ονομα εδω δεν εχει συμβολισμο?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:24
     Σύνδεσμος

     Αν είχε συμβολισμό θα ήταν άσχημο γιατί είναι μια πεθαμένη χαρά. Άρα, το μήνυμα είναι αντίθετο. Δεν σε συμφέρει να έχει συμβολισμό. Δεν το ανέφερα, αλλά με ανάγκασες με την ερώτηση που μου έθεσες.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:32
      Σύνδεσμος

      Στους νεκρους τα ονοματα εχουν αντιθετο συμβολισμο? Παντα?

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:38
       Σύνδεσμος

       Πάντα, γι’ αυτό αποφεύγω να λέω το συμβολισμό τους όταν είναι νεκροί και κάνω το κορόιδο όταν μου λέτε τι συμβολισμό έχει. Όμως, κάποια στιγμή πρέπει να το μάθετε. Δεν υπάρχει πια. Άρα, και το μήνυμα είναι αντίθετο. Όσα όμως μας λέει, αν είναι χαρούμενος αυτά ισχύουν, διότι η ψυχή του υπάρχει.

       Απάντηση
 • Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 στο 16:30
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας και καλό φθινόπωρο!!!!!
  Ελπίζω το όνειρο που είχα στείλει σ’ αυτό το topic , να μην ήταν τόσο άσχημο…

  Αγωνιώ ….
  Ευχαριστώ !

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:58
   Σύνδεσμος

   Δεν ξέρω ακόμη. Μόλις το διαβάσω και το ερμηνεύσω θα σου πω.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  Πήγα και του άναψα ένα κερί στην εκκλησία……..ξέχασα να σας πω ότι μετά συνηδητοποίησα ότι τέτοιο καιρό είχε πεθάνει .

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:00
   Σύνδεσμος

   Έχω πει επανειλημμένα ότι στους νεκρούς ποτέ δεν ανάβουμε κερί και εξήγησα τους λόγους. Δεν αποκλείεται για το λόγο αυτό να αναστατωθεί το υπερπέραν.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 στο 13:01
  Σύνδεσμος

  γεια σας και σας εύχομαι υγεία και καλή διάθεση……..
  Το όνειρο μου δεν ειναι καλό.

  Βρέθηκα στον κάτω κόσμο ,σαν έναν πλανήτη με νύχτα και σπηλιές τύπου Μάταλα…παντού μέσα στις σπηλιές και έξω , αποστεωμένα σώματα…
  Ξαφνικά ήρθε και με αγκάλιασε και μετά με έπιασε σφιχτά από το χέρι ο πρώην (πριν 23 χρόνια αλλά μεγάλος έρωτας)που πέθανε πριν τρία χρόνια και τον οποιο ειχα ονειρευτεί δυο μέρες πριν πεθάνει.

  Μου εξήγησε ότι είναι ο κόσμος των νεκρών και οτι δεν είμαι ακόμα για εκεί…

  Μετά δυστυχώς , με πήρε με το αμάξι του για να φύγουμε από εκει…….
  Περνούσαμε από μια μικρή πόλη επίσης νύχτα…και κάτω από μια οικοδομή είδα ένα όρθιο και μεγάλο φέρετρο…
  Αρχισα να αγχώνομαι και του έλεγα που πάμε…μου έλεγε μη φοβασαι θα φυγεις από δω…….

  Ξαφνικά βρέθηκα μόνη και έψαχνα προς τα ποιο δρόμο να πάω , το σκοτάδι σαν να ελαττωνόταν…

  Φοβόμουν και έτρεχαν τα δάκρυα μου..μου έλειπε έντονα το σφίξιμο του χεριού του…
  Άρχισα να τρέχω….όλο φόβο και αγωνία………Μετά ξύπνησα τρομαγμένη!!!!!!!!!!!!!!
  Οποτε τον ονειρεύομαι μου αρέσει πάρα πολύυυυυυυ αλλά δεν το θέλω γιατί μετά γίνεται κάτι κακό….

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:04
   Σύνδεσμος

   Φυσικό είναι. Αφού του άναψες κερί σε έβγαλε από τον κόσμο των νεκρών και παρά τρίχα να έρθει, αλλά να ζήσει δεν μπορεί. Μόνο να σε τρομάξει μπορεί γιατί τον αναστάτωσες. Ναι, βρέθηκες εκεί, είδες τον κόσμο των νεκρών, διότι του άναψες κερί. Μόνο πρόσφορο δίδουμε και γράφουμε στα υπεραναπαύσεως. Προσέξτε τα αυτά. Δεν θα τα περνούσες όλα αυτά, αν δεν του ανάβες κερί. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:54
    Σύνδεσμος

    Nεκταρία ευχαριστώ για την απάντηση!!!!!!
    Το κερί το άναψα την έπόμενη μέρα που είδα το όνειρο……

    Απάντηση
     • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:57
      Σύνδεσμος

      Τώρα που ξέρεις δεν θα επαναλάβεις αυτό το λάθος και θα ηρεμήσει. Δώσε ένα πρόσφορο και το όνομά του αποκλειστικά σε ένα χαρτάκι που θα γράφει ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ. Αν δεν ηρεμήσει χρειάζεται τρισάγιο.

      Απάντηση
    • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:56
     Σύνδεσμος

     Ίσως ήξερε τι σκόπευες να κάνεις και ήθελε να σε σταματήσει.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:14
      Σύνδεσμος

      Μάλιστα και….Ευχαριστώ!!!!
      Του άναψα κερί το πρωί και το όνειρο το είδα το προηγούμενο βράδυ…
      Βέβαια του είχα ανάψει πάλι πριν λίγους μήνες…
      Άρα το όνειρο δεν ήταν σημειολογικό αλλά δυσαρέσκειας…
      Καλά νά σαι και καληνύχτα!

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 στο 16:50
  Σύνδεσμος

  Γεια σας είδα ότι ήρθε ο μπαμπάς μου μας είπε να ετοιμάζεστουμε για να πάμε μια βόλτα ετοιμάστηκαμε και πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο και ήσυχο μέρος.Μολις φτάσαμε εγώ είπα ότι είναι πολύ ωραία αλλά ότι είναι πολύ έρημο ενώ κάναμε την βόλτα ξαφνικά εμφανίστηκε ο παππούς μου (ο οποίος έχει πεθάνει) και πρέπει ή να πήγαμε και οι τρεις βόλτα ή ο μπαμπάς μου και αυτός ή απλά να μας κοίταξε τί σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:37
   Σύνδεσμος

   Ό,τι κι αν ήταν ο ένας προστάτευε τον άλλο σαν όνειρο επιστροφής,. ώστε να δείτε για λίγο τον αγαπημένο σας παππού ή πατέρα (για τον πατέρα σου) και να επιστρέψετε με ασφάλεια. Αν πήγε μόνο με τον πατέρα σου πρέπει να δεις ότι επέστρεψε ή τον επέστρεψες εσύ. Είναι κακό να τον απομακρύνει από σένα, διότι θα τον πάρει. Δεν κινδυνεύει ο πατέρας σου αν ο παππούς αυτός ήταν πατέρας της μητέρας σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017 στο 07:35
  Σύνδεσμος

  Ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 10 χρόνια. Τον είδα νεκρό , ο οποίος ήταν σε άριστη κατάσταση και καθ όλη την διάρκεια του ονείρου είχα την ανησυχία μήπως και δεν είχε πεθάνει διότι σκεφτόμουν 10 χρόνια νεκρός θα έπρεπε να είχε φθαρεί-λιώσει το σώμα του, ενώ αντίθετα αυτός ήταν απλά σαν να κοιμόταν υγιέστατος. Τον έβλεπα απλά ξαπλωμένο χωρίς να βλέπω που ήταν ξαπλωμένος…και αγωνιούσα μήπως δεν έχει πεθάνει διότι η όλη εμφάνιση του δεν μου έκανε για νεκρός.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:50
   Σύνδεσμος

   Έτσι είναι η εμφάνιση των νεκρών διότι η ψυχή τους είναι άφθαρτη και δυνατή. Το σώμα έχει λιώσει στο χώμα. Με την ψυχή τους εμφανίζονται. Άρα, ήταν αυτός. Αν ένιωσες όμως ανασφάλεια και φόβο μπορεί και να μην ήταν. Καμιά φορά γίνεται αυτό αν ένα κακό δαιμόνιο πάρει τη θέση του και σε ξεγελάσει.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 στο 10:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδε η γιαγιά μου την πεθαμένη της ξαδέρφη (έχει πεθάνει πολλά χρόνια πριν), η ξαδέρφη είχε 7 κόρες (είχε 4 παιδιά δικά της κι ένα του άντρα της), κρατούσε ένα στρόγγυλο ψωμί, της είπε η γιαγιά μου ότι έμεινε από ψωμί, η ξαδέρφη είπε ότι μόνο αυτό έχει και δεν φτάνει και δεν το έδωσε στην γιαγιά. Ήρθε ο πατέρας της γιαγιάς(πεθαμένος πολλά χρόνια) και λέει στην ανιψιά του να φτιάξει καφέ, η γιαγιά είπε να μην της φτιάξει καφέ γιατί δεν της αρέσει από εκεί που το αγόρασε, η ξαδέρφη έφτιαξε καφέ μόνο για τον θειο της. Το σπίτι όπου έμενε η ξαδέρφη, ήταν χωρίς πόρτες και παράθυρα, ήταν απέναντι από τα νεκροταφεία στο χωριό (εκεί υπάρχει μόνο ένας κήπος ενός συγχωριανού), ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 στο 18:08
   Σύνδεσμος

   Οι νεκροί έσωσαν την γιαγιά σου. Ούτε ψωμί της έδωσε, ούτε καφέ. Προκαλούσε την τύχη της, αλλά επειδή δεν είναι ώρα ακόμη να φύγει δεν της έκαναν όσα ζήτησε. Η γιαγιά σου νιώθει ότι δεν έχει αλληγορικά τη δύναμη να ζήσει. Σαν να μην έχει δυνάμεις, σαν να έχει κουραστεί και ζητά κάτι από εκείνους, αλλά τι να της δώσουν που είναι σε διαφορετικούς κόσμους; Το μποστάνι, ο κήπος είναι στοιχειωμένα από την θεία. Ένα φάντασμα δεν χρειάζεται πόρτες και παράθυρα. Είδες ότι μένει εκεί για να σου δείξει ότι ζει στη γη. Όμως είναι περίεργο που δεν πήγε στην απέναντι όχθη και είναι παγιδευμένη εδώ, απέναντι από το νεκροταφείο. Πόσο καιρό έχει πεθαμένη; Φοβάμαι ότι θέλει την ψυχή του συγχωριανού σας για να φύγει. Κάτι ζητά απ’ αυτόν. Είχανε προηγούμενα όσο ζούσε;

   Απάντηση
 • Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Ειδα πως ημουν σε ενα πλοίο κ το πλοίο εκανε στροφή. Όπως κοιτούσα στην άκρη του την στροφή που εκανε ηρθε η πεθαμένη μητέρα της φίλης μου πανέμορφη λαμπερή με κοκκινο κραγιόν κ παπουτσια που έλαμπαν κόκκινα ! Μολις την ειδα ενθουσιάστηκα κ φώναζα τη φίλη μ που ήταν πιο περα να ερθει ν την δει! Εκει ξυπνησα !!! Αγχώθηκα !φοβαμαι πως ήταν κακο ονειρο (ευχαριστω εκ των προτέρων για την απάντηση σας)

  Απάντηση
  • Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 στο 19:40
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι θα επακολουθήσουν νεκρές καταστάσεις που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου και η χαρά θα γίνει λύπη για σένα και την ψυχή σου.

   Απάντηση
  • Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 στο 15:39
   Σύνδεσμος

   Λοιπον θελω βοηθεια , η μητερα μου ειδε στο ονειρο τησ την μαμα 4ησ που ειιχε πεθανει, η μαμα τησ ηταν στο σπιτι κ συνεχωσ απομακρυνοταν απο την δικη μου (δηλαδη πηγαινε απο γωνια σ2 γωνια για να ξεφυγει) τοτε η μαμα τησ τησ ειπε : εμεισ ειμαστε απο διαφορετικουσ κοσμουσ . Κ μετα ξυπνησε ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΘΑΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 στο 18:12
    Σύνδεσμος

    Αν η μητέρα της πλησίαζε και δεν απομακρυνόταν θα την έπαιρνε. Το αντίθετο περιγράφεις. Η γιαγιά σου έφευγε και απομακρυνόταν. Η μητέρα σου ένιωσε την απόσταση που τις χωρίζει και φώναξε, ώστε να μην απομακρύνεται ή να απομακρυνθεί όσο πρέπει για να μείνει ασφαλής στο δικό μας κόσμο. Άδικα ανησύχησες. Δεν την πήρε μαζί της. Δεν ήρθε γι’ αυτό. Η μαμά σου φοβήθηκε και επηρέασε και την νεκρή η αναστάτωση της.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 09:47
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,

  Σήμερα τα ξημερώματα ονειρεύτηκα τον πεθαμένο πατέρα μου με την πεθαμένη μητέρα του μαζί στο χωριό που μεγάλωσε. Ήταν νύχτα και ο πατέρας μου ήταν με τα ρούχα της δουλειάς του (ήταν μαρμαράς) και ήταν πάρα πολύ χαμογελαστός και χαρούμενος όταν με είδε! Και εγώ ήμουν το ίδιο χαρούμενη και ευτυχισμένη και έτρεξα προς το μέρος του και του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο. Και μετά από λίγο τον είδα λίγο ανήσυχο και να με ρωτάει αν θέλω να με γυρίσει σπίτι, αλλά θυμάμαι ότι του απάντησα ότι περιμένω μια φίλη μου να με γυρίσει πίσω με το αυτοκίνητο. Μετά από αυτό δεν μου είπε τίποτα άλλο και έφυγε. Όσον αφορά τώρα την γιαγιά μου την έβλεπα ότι έκατσε μαζί μου πολύ περισσότερη ώρα και είδα μάλιστα ότι ήρθε για λίγο μαζί μου σε ένα ταξίδι που έκανα με τρένο και μετά έφυγε και αυτή. Τι σημαίνει αυτό το όνειρο;;;;Με έχει τρομάξει λίγο η ερμηνεία του φιλιού μου στον νεκρό πατέρα μου και δεν ξέρω γενικά πως να το εξηγήσω το όνειρο αυτό.
  Ξέχασα να σας προσθέσω ότι η γιαγιά μου πεθανε το 2012 και ο πατέρας μου 1 Δεκεμβρίου του 2014.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 09:54
   Σύνδεσμος

   Θα ήθελα να τονίσω ότι η γιαγιά μου έχει πεθάνει από το 2012 και ο πατέρας μου από 1 Δεκεμβρίου του 2014.
   Ευχαριστώ πολύ.

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 στο 19:35
   Σύνδεσμος

   Η σκέψη ότι περίμενες την φίλη σου να σε πάρει σε απόσπασε από τον πατέρα. Όμως επειδή δεν είναι ώρα σου να φύγεις η γιαγιά δεν ολοκλήρωσε το ταξίδι μαζί σου. Με τον πατέρα σου ήσουν πιο συνδεδεμένη αυτός θα μπορούσε πιο εύκολα να σε πάρει μαζί του, αλλά δεν το έκανε. Όταν φτάνουμε μέχρι ενός σημείου μαζί με τον νεκρό είναι ατύχημα ή αρρώστια. Ποτέ θάνατος. Ο θάνατος ολοκληρώνει το ταξίδι του νεκρού και αυτό γίνεται γρήγορα στην πραγματικότητα. Όμως το μισό ταξίδι και η αναμονή της φίλης σε έσωσαν μόνο από το θάνατο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 στο 17:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.
  Η γιαγιά μου είδε τον νεκρό παππού μου όνειρο. Ήταν αδύνατος και φαινόταν αρρωστος και θλιμμενος. Τα μάτια του ήταν κόκκινα και στα πόδια του είχε κοτοπουλάκια που φαίνονταν αδύνατα, πεινασμενα. .σχεδόν νεκρά. Η γιαγιά μου τον ρώτησε γιατί δεν τα τάισε και της απάντησε ότι δεν είναι καλά. .Ότι δεν μπορούσε. Συχνά επίσης τον βλέπει ότι πηγαίνει στο δωμάτιο της ανοίγει την πόρτα την βλέπει και φεύγει χωρίς να της μιλήσει.
  Με προβλημάτισε το πρώτο όνειρο που περιγράφω και θα ήθελα την άποψή σας. Ο παππούς μου πέθανε πριν έξι μήνες. ..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 12:41
   Σύνδεσμος

   Δεν έχει πάει στην απέναντι όχθη ακόμη. Έχει κάποιες εκκρεμότητες που έχει αφήσει μισές στην επίγεια ζωή του. Πρέπει η γιαγιά να δει τι άφησε μισό να το ολοκληρώσει. Έχει αφήσει χρέη; Έχει αφήσει κάτι μισό; Τακτοποιήστε το να βρει ηρεμία.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 16:55
    Σύνδεσμος

    Δεν είχε κάνει διαθήκη και τώρα η γιαγιά έχει προβληματα με την κόρη της γιατι θέλει να πάρει πράγματα που αναλογούν στα άλλα δύο αγόρια :/ κατάλαβα! Σας ευχαριστώ πολύ!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 στο 17:17
     Σύνδεσμος

     Όχι, η περιουσία όταν δεν αφήνει διαθήκη ανήκει και στα 3 παιδιά. Γιατί να έχει τέτοια αξίωση; Δεν είναι σωστό. Εκτός, αν ο νεκρός είχε τάξει στην κόρη κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει όμως κάποιο έγγραφο που να το αποδεικνύει αυτό. Θα την χάσει τη δίκη. Μόνο αν η γιαγιά κάνει διαθήκη και τα αφήσει στην κόρη, μεταθανάτια μπορεί να τα πάρει. Για να ηρεμήσει ο νεκρός σας πρέπει να ρυθμιστεί δίκαια αυτό το θέμα. Να βρείτε μια λύση.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 17:36
      Σύνδεσμος

      Την κόρη -θεία μου, την είχε φωνάξει πριν πεθάνει ο παππούς και τις ξεκαθάρισε ότι το μερίδιο της το έχει πάρει από περιουσίες και να αφήσει τα υπόλοιπα όπως τα είχαν τάξει στα αγόρια. Και ότι θα έμπαινε στο μοίρασμα μόνο σε ένα συγκεκριμένο χωράφι -οικόπεδο. Για αυτό το λόγο της εξήγησε ότι δεν θα έκανε διαθήκη εφόσον ήταν συμφωνημενα μεταξύ τους . Εκείνη όμως τώρα εκμεταλλευομενη ότι δεν έγινε διαθήκη ζητάει να μπει σε όλα! Δημιουργωντας εντάσεις και προβλήματα στην γιαγιά. Καταλάβατε γιατί το συσχετισα ετσι? Η γιαγιά προσπαθεί να το επιλύσει όσο το δυνατόν καλύτερα. ..

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 17:59
       Σύνδεσμος

       Μόνο που αυτή η λύση πρέπει να επιτευχθεί σύντομα, διότι η ψυχή του δεν ηρεμεί.

       Απάντηση
       • Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 στο 00:57
        Σύνδεσμος

        Εντάξει ,ευχαριστώ πολύ! Να είστε καλά!

        Απάντηση
 • Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 στο 22:31
  Σύνδεσμος

  Σας έστειλα ένα όνειρο με την νεκρή κόρη Μαρία του φίλου μου επειδή το μήνυμα το γράφω σε εσάς Κυριακή βράδυ ξέχασα να γράψω ότι το όνειρο το είδα καθημερινή μέρα ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
 • Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 στο 21:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας είδα στο ύπνο μου την πεθαμενη κόρη του φίλου μου (ήταν αναπηρη χρόνια) ήταν πανέμορφη μέσα στα λευκά μου είπε ο μπαμπάς μου θα μου δώσει την σύνταξη του. Ο πατέρας της είναι πολύ νέος για σύνταξη ο μπαμπάς της επίσης έχει υπόθεση στα δικαστήρια μου δείχνει η νεκρή δύο χαρτιά το ένα που ήταν από κάτω είχε μαύρα γράμματα το από πάνω ήταν ολόλευκο και μου είπε βλέπεις έχει διαφορά αυτό το χαρτί το λευκό. Η Μαρία φόραγε άσπρο πουκάμισο είχε ξανθά μαλλιά γαλανά ματιά στο όνειρο και φόραγε δαχτυλίδι με κόκκινη πέτρα. Γιατί ήρθε στο ύπνο μου? Σας ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 16:49
   Σύνδεσμος

   Δηλαδή έχεις σχέση με τον πατέρα της; Τι σχέση είχατε όταν ζούσε; Σε συμπαθούσε; Ήθελε να είσαι με τον πατέρα της;

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 23:20
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου αυτός είναι φίλος μου είμαστε έξι χρόνια φίλοι αυτός είναι καιρό εν διάσταση δεν μου έχει κάνει νύξη ερωτική ποτέ μου κάνει εντύπωση που είδα το κοριτσάκι στο ύπνο μου ήταν κατακοιτο χρόνια και νοητικά ανάπηρο αλλά όταν πέθανε άναψα κεράκι και όταν την είδα στο ύπνο μου δεν το περίμενα να την δω, τι θέλει η Μαρία από μένα?

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 13:58
     Σύνδεσμος

     Άναψες κερί σε νεκρή!!!! Την αναστάτωσες! Στους ζωντανούς ανάβουμε κερί. Μεγάλο Σφάλμα!!!! Γράψε το όνομά της στα υπερ αναπαύσεως με ένα πρόσφορο μήπως και ηρεμήσει. Ευτυχώς που μου το είπες! Σου ζητά να διορθώσεις πολύ γρήγορα το λάθος που έκανες.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017 στο 15:49
      Σύνδεσμος

      Νεκταρία τώρα είδα το μήνυμα δλδ δεν κάνει να ανάβουμε κερί υπέρ αναπαύσεως? Στην περιοχή μου το κάνουμε αυτό. δεν θα ξανασυμβεί τώρα προσφορά και μνημόσυνα τους κάνω σε ευχαριστώ πολύ

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:51
       Σύνδεσμος

       Έτσι μου έχουν πει. Ότι μόνο στους αγίους ανάβουμε για να έχουν καλά τους ζωντανούς ανθρώπους γύρω μας ή ακόμη και εμάς. Επίσης, αν ανάβουμε κερί για έναν ζωντανό εκπροσωπούμε εκείνον που δεν μπόρεσε να έρθει στο ναό και να ανάψει το κερί. Έχει τους εξής τρεις συμβολισμούς.

       1) Το προσφερόμενο κερί μας υπενθυμίζει την εσωτερική μας μεταμόρφωση την οποία πρέπει να επιδιώκουμε.
       2) Το άναμμα του κεριού μας παρακινεί να ζητήσουμε από τον Θεό τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος
       3) Η φλόγα του κεριού μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να γίνομε φλογεροί ποιητές της πίστεώς μας, της αγάπης, της ειρήνης και της ανεξικακίας.

       Δεν μπορεί λοιπόν ένας νεκρός να έχει ή να αποκτήσει τα παραπάνω. Άρα είναι λάθος αυτή η τακτική. Οι άγιοι όμως είναι ζωντανοί νεκροί. Πέθαναν, αλλά ζουν. Έχουν κερδίσει την αιώνια ζωή. Ανάβοντας π.χ. στον Άγιο το κερί, είναι σαν να του λες να μεσολαβήσει για σένα στον θεό, ώστε να σε έχει καλά και να σου υπενθυμίζει την πίστη σου και την δυνατή φλόγα αυτής. Άρα, τα συμπεράσματα δικά σου.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 21:56
        Σύνδεσμος

        Αυτά δεν τα ήξερα, πολύ με διαφωτισαν αυτά που είπες, θα πράξω όπως λες! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

        Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  Έπρεπε να είχε φύγει για την απέναντι όχθη. Πιθανόν είναι προσκολλημένος ακόμη στα γήινα και δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει πεθάνει. Όμως, υπάρχει και η περίπτωση το όνειρο που είδες να είναι νοσταλγικό. Αυτό δείχνει πόσο σου λείπει.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 12:04
   Σύνδεσμος

   Αυτό δεν το ήξερα. Έχει σημασία η μέρα που φεύγει κάποιος; Μπορεί αυτό να ξελαφρώσει μια βαριά ψυχή; Για να το λένε οι ιερείς κάτι ξέρουν. Ήταν λοιπόν νοσταλγικό όνειρο.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 12:13
    Σύνδεσμος

    Δεν πειράζει, να το ξεκαθαρίσω αυτό. Βαριά δεν είναι η ψυχή μόνο που κάνει αμαρτήματα, αλλά κι αυτή που κάτι αφήνει μισό ή νιώθει τι έχει χάσει, αφού ήταν προσκολλημένος με την οικογένειά του και τις ασχολίες του. Μέσα από όνειρα βγαίνει το συμπέρασμα ότι κάποιοι συμβιβάζονται με τη νέα τους ζωή και φεύγουν άμεσα. Κάποιοι άλλοι όμως αργούν να το συνειδητοποιήσουν. Είναι θέμα προσαρμογής. Αφού όμως έφαγε μαζί σου το αποτέλεσμα το είπα. Είναι νοσταλγικό όνειρο. Έχουν πολλές φορές κοινά σημάδια στο όνειρο. Γι’ αυτό το λόγο ανέφερα και τις 2 περιπτώσεις.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 στο 14:38
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Είδα στον ύπνο μου τον σύζυγό μου που πέθανε πριν ένα χρόνο . Πήγαινα να τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο και τον βρήκα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τη μητέρα του και με ένα ανηψιό του (ζουν και οι δύο) και όταν σηκώθηκε φαινόταν πολύ καλά στην υγεία του αλλά ήταν θυμωμένος γιατί υποτίθεται ότι έμαθε κάποια παράπονα που κάνω για τους δικούς του – το οποίο ισχύει στην πραγματικότητα διότι έχω παράπονα δικαιολογημένα – αλλά στη συνέχεια στράφηκε θυμωμένος προς τη μητέρα του ,αφού του εξήγησα κάποια πράγματα και της είπε <>; Εκεί τελείωσε το όνειρο. Αν μπορείτε να μου εξηγήσετε το όνειρο γιατί στεναχωρήθηκα πολύ που τον είδα θυμωμένο και λυπημένο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 11:50
   Σύνδεσμος

   Έχεις κάνει αντιγραφή τα λόγια και επικόλληση και τα βλέπουμε με ένα σύμβολο. Γράψε τα κανονικά για να δώσω ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 στο 13:00
    Σύνδεσμος

    ΜΑΡΙΝΑ
    Σας ξαναγράφω το όνειρο :
    Είδα στον ύπνο μου το σύζυγό μου που πέθανε πριν ένα χρόνο . Πήγα να τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο και τον βρήκα ξαπλωμένο με τη μητέρα του και έναν ανιψιό του (ζουν και οι δυο ) και όταν σηκώθηκε φαινόταν πολύ καλά στην υγεία του αλλά ήταν πολύ θυμωμένος με κόκκινα μάτια και έδειχνε έτοιμος να εκραγεί , γιατί υποτίθεται ότι έμαθε κάποια παράπονα που κάνω για τους δικούς του – το οποίο ισχύει στην πραγματικότητα γιατί έχω δικαιολογημένα παράπονα- αλλά στη συνέχεια αφού του εξήγησα στράφηκε θυμωμένος και έκπληκτος προς τη μητέρα του και τη ρώτησε <> Αν μπορείτε να μου το εξηγήσετε γιατί στεναχωρήθηκα που τον είδα τόσο θυμωμένο και απογοητευμένο. Συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 15:30
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, είδα στον ύπνο μου τον παππού μου ο οποίος έχει χρόνια που πέθανε! Στο όνειρο ήξερα ότι ο παππούς μου είναι πεθαμένος και χάρηκα πολύ που τον είδα. Μου έδωσε το χέρι του χωρίς να μιλήσουμε καθόλου και με οδήγησε στο παλιό σπίτι που έμενε. Στην είσοδο όμως του σπιτιού μου άφησε το χέρι και μου είπε μέχρι εδώ. Μπήκε μόνος του μέσα και εγώ καθόμουν στην πόρτα και τον κοιτούσα. Έκανε κάτι δουλειές και εγώ αναρωτιομουν αν με ξέχασε στην πόρτα. Μέχρι εδώ θυμαμαι, αλλά όταν με πήρε από το χέρι σκεφτόμουν στο όνειρο ότι θα πεθάνω. Τι μπορεί να σημαίνει;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 17:29
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα απόκοσμο όνειρο που μετατράπηκε σε νοσταλγικό όνειρο και η εμμονή σου το μετέτρεψε σε όνειρο φοβίας. Δεν θα σε πάρει. Ήθελε να σε δει.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 στο 09:32
  Σύνδεσμος

  Καλημερα!!ειδα στον υπνο μου οτι ημασταν με την γυναικα μου στο σπιτι μας και ηρθαν τα νεκρα αδερφια της να την παρουν ,την ρωτησα αν θα φυγει και απαντησ崨 δεν ξερω τι πρεπει να κανω¨¨ ,τα αδερφια εψαχναν και την ντουλαπα για να παρουν και τα ρουχα της ηθελαν να την παρουν με ολα της τα ρουχα, ο ενας αδερφος την κραταγε και ο αλλος εψαχνε τα ρουχα ,τελικα την πηγαν μαζι τους και εμεινα εγω μονος και απογοητευενος να σκεφτομα騴 με εγκατελειψε τοσα χρονια την φροντιζα και τωρα φευγει΄΄.Φευγοντας γυριζει και με κοιταει και τοτε καταλαβα οτι ειχε αρχισει να ξανα βλεπει (ειναι τυφλη τα τελευταια 20 χρονια)΄.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 11:17
   Σύνδεσμος

   Δυστυχώς, θα πεθάνει. Ήρθαν να την πάρουν για την αιώνια κατοικία της. Εκεί θα βλέπει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 22:52
    Σύνδεσμος

    ευχαρισω για την απαντηση σας!θυμηκα και κατι οκομα,οταν ηρθαν τα αδερφια της ειπαν ΄΄αρκετα τελαιπωρηθηκε τρια χρονια τωρα θα την παρουμε μαζι μας΄΄σημαινει κατι αυτο?

    Απάντηση
    • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 12:31
     Σύνδεσμος

     Σου έδωσαν εξήγηση γι’ αυτό που πρόκειται να κάνουν. Θέλουν να την πάρουν μαζί τους για να λυτρωθεί και για να σε προετοιμάσουν για το χαμό της, ώστε να σκέφτεσαι ότι εκεί που θα πάει θα βλέπει με τα μάτια της ψυχής και θα είναι καλά. Τα υλικά της μάτια έσβησαν, αλλά όχι η ψυχή της. Πιθανόν και η ίδια να βασανίζεται ή να νιώθει φόρτωμα σε σένα επειδή την φροντίζεις και ασχολείσαι μαζί της. Δεν μπορείς να ξέρεις πως περνά στην γήινη ζωή. Σου εγγυώνται ότι εκεί που θα πάει θα είναι μαζί τους και θα είναι ευτυχισμένη.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Εγώ είδα ότι πέθανε ο παππούς μου, δεν ξέρω από τι. Στην πραγματικότητα ζει κ ειναι μια χαρά. Εγώ στο όνειρο μιλούσα με την μάνα μου (ο πατέρας της είναι) κ έκλαιγα επειδή μου ελειπε ο παππούς. Τι σημαίνει αυτο;

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Ο φίλος μου (30 και ανυπαντρος) βλέπει συχνά στον ύπνο του οτι έρχονται γνωστοί του και του λένε πως είχε παιδί από μια παλιά του σχέση και εκείνη δεν του το είχε πει και το παιδί αυτό πέθανε. Η αίσθηση, μου ‘χει πει, που του αφήνει το όνειρο είναι τόσο δυνατή που μετά δεν μπορεί να το βγαλει απο το μυαλό του …
  Ο ίδιος έχει ένα φόβο δεσμευσης είναι η αλήθεια και όσες σχέσεις προσπάθησε στο παρελθόν δεν ήταν επιτυχημένες… υπάρχει κάποια ψυχολογική ερμηνεία;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 11:34
   Σύνδεσμος

   Μήπως ήταν τόσες πολλές οι σχέσεις του, που πιστεύει ότι έχει κάποιο εξώγαμο παιδί και δεν του το έχουν πει; Μήπως πιστεύει ότι έχει κάποια χρέη αλληγορικά από τις παλιές του σχέσεις. Κάτι πάντως τον φοβίζει. Ναι, Φοβάται!!! Γιατί το έβαλες στο λήμμα νεκρός πεθαμένος; Πώς το σκέφτηκες;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 11:54
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα!
    Πολύ πιθανό να φοβάται πως έχει εξωγαμο παιδί γιατί ο πατέρας του είναι χωρισμένος με τη μαμα του και έχει ήδη 2 εξωγαμα παιδιά.
    Ναι είχε πολλές σχέσεις στο παρελθόν αλλά καμία δε λειτούργησε. Το έβαλα στο νεκρος/πεθαμενος γιατί βλέπει στον ύπνο του οτι του λένε κάποιοι γνωστοί του πως το παιδί αυτό (που αγνοούσε την υπαρξη του) πέθανε.
    Σε κάποια συζήτηση παλαιότερα θυμάμαι είχε πει ότι ο χειρότερος φόβος του είναι να πεθάνει το παιδί που έχει μέσα του, πράγμα που νιώθει να του συμβαίνει. Οτι δεν ζει στα άκρα πλέον και αισθάνεται πως τίποτα δεν τον ενθουσιάζει όπως παλιά. Φοβάται ότι θα χάσει το μυαλό του, μου είχε πει.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 12:05
     Σύνδεσμος

     Καταλαβαίνω. Έχει φωλιάσει αυτό το φόβο από την οικογένειά του. Όμως, η ψυχή του έχει αποβάλλει αυτό το φόβο γι’ αυτό πέθανε το παιδί. Εκείνος όμως με το μυαλό τρέφει αυτή τη σκέψη. Καλό είναι να κάνει μια συζήτηση με τις πρώην του ή να βάλει κάποιον ντετέκτιβ να το ερευνήσει. Ένας ψυχολόγος θα μπορούσε να του δώσει κάποιες άλλες λύσεις.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 στο 23:41
  Σύνδεσμος

  καλησπερα σας..ειδα τον νεκρο πατερα μου .καθομασταν στο τραπεζι τησ κουζινας.και τον ρωτησα τι κανεισ?και μου λεει καλα,,μολις πηρα το πτυχιο μου της μαιευτικης…εχει πεθανει σχεδον ενα χρονο,,και με την μαιευτικη δεν εχει σχεση.ουτε γιατρος ητανε..ευχαριστω..αα και τα ποδια του ητανε πολυ αδυνατα οπως ητανε τον τελευταιο καιρο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 18:44
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα πας καλά με τη δουλειά σου, αλλά στην αρχή θα έχεις κάποιες δυσκολίες που θα ξεπεράσεις στην πορεία. Είδες τον πατέρα σου γιατί ήταν το άτομο που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου τώρα που ξεκινάς την καριέρα σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Γεια σας….ο πατερας μου οπως σας ειχα γραψει παλαιοτερα πεθανε τον ιουνιο του 2016 κ η μανα μου προσφατα στις 29 απριλιου ειχα δει προφητικο ονειρο γιαυτο…Χθες ειδα ονειρο οτι μουπαν οτι η μανα μου ζει τελικα κ μαλιστα ελεγα στους γιατρους αν θυμαμαι καλα δηλ τι? προκειται για νεκρανασταση?μου λενε ναι…κ ο πατερας μου σαν να ζουσε κ αυτος να μην ειχε πεθανει πολυ ζωντανο ονειρο αφου ξυπνησα με την αισθηση οτι θα τους δω κ με τη σιγουρια οτι ειναι στη ζωη…ο πατερας μου οπως προχωρουσαμε σηκωνει το ενα του χερι κ μου δινει μια αγκαλια το ιδιο κ η μανα μου ….σαν να φυγαμε μαζι απ το νοσοκομειο (μαλλον) κ αν θυμαμαι καλα μπηκαμε μαζι στο αμαξι εγω καθομουν πισω για να επιστρεψουμε…ξαφνικα βρεθηκαμε παλι σε νοσοκομειο κ στους διαδρομους ειδα μια γνωστη μου κ της ειπα οτι ζουνε τελικα κ δε πιστευε με περασε για τρελη μεχρι που την τραβουσα για να ρθει μαζι μου στο θαλαμο να τους δει…ερχεται ο πατερας μου ηταν ξαπλωμενος σε ενα κρεβατι κ τον σταυρωνει στο μετωπο με αγιασμο νομιζω κ αυτος ασπρισε μετα το μαγουλο του σαν να ειχε βγαλει μηκυτες ….ηρθε μετα ο θειος μου ο αδερφος του που ζει αυτος στην πραγματικοτητα ο γιαννης κ κρατουσε στο χερι του κατι σαν σαυρες μικρες κ τις πλησιαζε στο μαγουλο του με σκοπο να τον δαγκασουν κ καλα να τον κανουν καλα…εγω αντεδρασα δεν ηθελα να δαγκασουν οι σαυρες το πατερα μου κ αρχισα να ουρλιαζω κ να τρεχω εξω στους διαδρομους κ φωναζα βοηθεια βοηθεια μετα ο θειος μου αρχιζε να με παιρνει στο κατοπι κ συνεχισα να φωναζω μεχρι που μαζευτηκε κοσμος απ τους γυρω θαλαμους με το ζορι γελουσαν οι ανθρωποι …οι σαυρες τελικα δε πρεπει να προλαβαν να δαγκασουν κανεναν ….στο βοηθεια βοηθεια ξυπνησα στις 6 το πρωι κ εγραψα το ονειρο για να σας το πω μετα ξανακοιμηθηκα …τι ειναι αυτο ?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 18:24
   Σύνδεσμος

   Δεν ήταν αυτός ο πατέρας σου. Ήταν ένας κακός δαίμονας που πήρε τη μορφή του, ήθελε να σε περιγελάσει, να σε τρελάνει. Ίσως το κατάλαβες, γι’ αυτό συμπεριφέρθηκες έτσι.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 στο 17:27
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν στο σπίτι του παππού μου και μπήκα σε ένα δωμάτιο που ήταν κάπως σκοτεινά και είδα τον εαυτό μου να με τραβάει από πίσω

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 13:27
   Σύνδεσμος

   Πρέπει να διευκρινίζετε πότε το είδατε, γιατί μπορεί να είναι όνειρο Κυριακής!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 23:18
    Σύνδεσμος

    Οχι οχι δεν ειναι κυριακάτικο…. Παρασκευή η πεμπτη το ειδα….
    Να διευκρίνησω ημουν στο σπίτι του παππου μου ο οποίος ειναι πεθαμένος και ειδα εμενα… Να τραβάω εμενα… Δλδ ημουν διπλή ειδα τον εαυτό μου να τραβάει τον εαυτο μου απο πισω…. Ευχαριστώ….

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 στο 12:15
     Σύνδεσμος

     Εννοώ όταν ποστάρεις Κυριακή να γράφεις πότε το είδες εκείνη τη στιγμή που γράφεις το όνειρο. Είναι όνειρο επιστροφής. Προσπάθησε ο εαυτός σου να σε σώσει γιατί δεν ήταν ακόμη η ώρα σου να φύγεις, να σε πάρει μαζί του ο παππούς σου.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 στο 14:18
  Σύνδεσμος

  Ημουν μπροστα απο ενα δυοροφο σπιτι περιπου σαν το δικο μου.Στον πανω οροφο στο μπαλκονι στεκοτανε ο σηνχωρεμενος πατερας μου. Διπλα μου ηταν ενας βραχος που απο δικη μου αμελεια τον εσμπροξα λιγο .Αυτη η κινηση ενεργοποιησε να αρχιζει το σπιτι να γκρεμιζετε.Ο πατερας μου πολυ θυμωμενος αρχισε να μου φωναζει οτι γκρεμιζω το σπιτι εξετιας μου.Ουρλιαζε και θυμωσε.Πανικοβληθηκα.Ηρθε μια μπουλντοζα και εσπροχνε απο πλαι το σπιτι.Η θεια μου (αδελφη του,ζει) βοηθουσε την μπουλντοζα την εσπροχνε για νασωσει το σπιτι.Τελικα σωθηκε και εγω φοβηθηκα οτιαπο δικη μου αμελεια θα πηγαινε ο κοπος μιας ζωης (για να χτιστει το σπιτι)χαμενος

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 17:59
   Σύνδεσμος

   Είναι η ζωή σου. Κάποιες λάθος ενέργειες κάνεις αυτή την εποχή με φόβο τα όσα έχτιζες τόσο καιρό να γκρεμιστούν. Ως το υπερπέραν έφτασαν τα λάθη σου. Πρόσεχε, κινδυνεύεις να γκρεμίσεις τα όσα έχτισες. Τι λάθη κάνεις;

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 στο 10:34
  Σύνδεσμος

  Είδα οτοι ο παπους μου που εχει πεθανει πριν 9 χρονια ηταν στο νοσοκομειο και μου ειπε η γιαγια μου παω στον παππου στο νοσοκομειο

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 17:56
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποια δεδομένα που επανήρθαν στο υποσυνείδητο, από εκείνη την εποχή που πράγματι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 στο 14:37
  Σύνδεσμος

  Είδα τον πεθερό μου ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και δυο εβδομάδες. Ηταν κανονικός στο πρόσωπο και ηταν μπροςτα , πρώτος στο χορό και χόρευε καλαματιανό. Μου έδωσε το χέρι του να χορέψω μαζι του αλλα εγώ αρνήθηκα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 18:35
   Σύνδεσμος

   Καλά έκανες. Όμως δεν θα σε έπαιρνε μαζί του κι αν το έκανες, απλά θα αρρώσταινες.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 στο 13:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.. τι σημαίνει όταν βλέπεις στον ύπνο σου νεκρό συγγενή να είναι χαρούμενος και να κάνει γιορτή; Υπάρχει περίπτωση να σημαίνει ότι θα πάρει κάποιον κοντά του;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   Όχι,κανένας δεν κινδυνεύει.Ειδες αυτό το όνειρο το Σάββατο του Λαζάρου.Ειναι η χαρμόσυνη εορτή πριν την εβδομάδα των Παθών.Γι αυτό γιόρταζε ο νεκρός.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 στο 22:18
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρια μου. Η πεθερά μου είδε στον ύπνο της την μαμά της που έχει πεθάνει ντυμένη στα λευκά κ πολύ περιποιημένη να της χαϊδεύει το κεφάλι κ να της λέει . Καημένο μου παιδί το ξέρω ότι έχεις περάσει πολλά,αλλά μην στεναχωριέσαι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους κ να θυμάσαι το παιδί θα είναι κορίτσι.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 στο 13:20
   Σύνδεσμος

   Αν είσαι έγκυος θα κάνεις κορίτσι. Αλλιώς μπορεί να μιλά για τη συννυφάδα σου ή την κόρη της, αν έχει αδερφή ο άνδρας σου. Ποια είναι έγκυος στην οικογένεια;

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 στο 14:15
    Σύνδεσμος

    Δεν έχει κόρη , μπορεί τότε να μείνει κάποια έγκυος η εγώ η συννυφαδα μου. Απλά σκεφτόμουν επειδή οποία κ να μείνει η είναι έγκυος,δεν αλλάζει την δυσκολία που περνάει η πεθερά μου.Μηπως το όνειρο είχε άλλη σημασία. Αναγέννηση ,άνοιγμα μιας άλλης καλύτερης ζωης, επειδή την συγκεκριμένη περίοδο γίνονται πολλές αλλαγές δυσάρεστες στην ζωή της.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 11:47
     Σύνδεσμος

     Ποτέ δεν είναι αλληγορικά τα λόγια της νεκρής δυστυχώς.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 στο 07:44
  Σύνδεσμος

  Χτες είδα πολύ έντονο όνειρο. Ημουν στο σπιτι το παλιό της γιαγιάς μου που έχει πεθάνει, η οποία είχε όψη νεκρής και πίναμε καφέ σε ασπρα φλιτζανια και στο ένα που είχε μπροστά της είδα την εικόνα μιας γνωστης μου (3 φλιτζάνια είδα τον αριθμο) , της πήρα ένα και έριξα καφέ φίλτρου τελειώνοντας την κανάτα. Μετά την έβλεπα σνα να ξαναπεθαινε λεει κ της λεω γιαγια μην πεθανεις και της πέταξα κάτι μικρό για να συνέλθει, και μου ζητησε νερο και πηγα στη βρυση ανοιξα μια εκ των τριων βρισεων κ εβαλα νερο σε ενα ποτηρι κ της το εδωσα. Δε θυμαμαι να το ήπιε. Την ακουμπησα στο χερι νομιζω κ ηξερα οτι ειχε πεθανει και πήρα τηλεφωνο τον μπαμπά μου (ήταν παλιό σταθερό τηλέφωνο) να του πω να ερθει γρηγορα. και στο ονειρο μνημονευσα κ τον παππου μου που έχει πεθάνει.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 στο 17:57
   Σύνδεσμος

   Πολύ φοβάμαι ότι κινδυνεύει η ζωή της γνωστής σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:25
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα, η μάνα μου είδε ένα όνειρο .είδε ότι ήταν σε πολύ κόσμο σα διαδήλωση με τον νεκρό πατέρα μου.γίνονταν πανικός και γυρνούσαν μεστό κοσμο.o πατέρας μου υποτίθεται πως ήταν γνωστός της απλός ,δε είχε τον ρολο στο όνειρο του νεκρού πατέρα.είχε νεα όψη “ασπουμε” γύρο στα 40 μάλλον .ύστερα λέει βρεθήκαμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι ,το σπίτι μας υποτίθεται ήταν σα πολυτελέστατο μέρος είχε πολύ χλιδάτη διακόσμηση και τετια .στo τέλος ο πατέρας μου που υποτίθεται ήταν απλά γνωστός στο όνειρο, έκανε κάποια άσχημη κίνηση η να κλέψει κάτι η κάτι πονηρό κι τον έδιωξε η μάνα μου κι έφυγε.κρατούσε στο χέρι ένα κινητό εκείνος, σα λεπτομέρεια το αναφέρω.τι ήθελε ίσος να πει το υποσυνείδητο της μάνας μου ?? ευχάριστο πολύ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:43
   Σύνδεσμος

   Η μητέρα σου υποφέρει που τον έχει χάσει και θέλει να ζήσει τη ζωή της χωρίς εκείνον με τον καλύτερο τρόπο. Της έχει κλέψει όμως την δυνατότητα να επικοινωνεί με άλλους. Ζητά να την απελευθερώσει από την παρουσία του, ώστε να ξαναδώσει την καρδιά της σε κάποιον άλλο ή να δει τους ανθρώπους όπως πριν πεθάνει. Εκείνος ήρθε να της κλέψει αυτή τη δυνατότητα και τον εμπόδισε. Θέλει να ζήσει ελεύθερη από αυτή την απώλεια. Αυτό λέει το όνειρο. Αν τώρα έφτιαξε τη ζωή της αφορά το παρελθόν. Αν όχι αφορά το παρόν. Αν κατάφερε να τον διώξει θα τον ξεπεράσει. Αν όχι, τότε θα έχει καταφέρει να της κλέψει αυτή τη δυνατότητα και θα είναι δέσμια της ανάμνησής του.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:51
    Σύνδεσμος

    η μάνα μου είναι μεγάλη σε ηλικία ,δε σκέφτεται να συνεχίσει , με κάτι νέο στην ζωή της δε την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.δε τα είχαν και πολύ καλά μετaξι τους.πάντως ως ερμηνεία είναι όμορφη, αυτή που έδωσες.απλός λάθος που εγώ δε διευκρίνισα , αυτή την λεπτομέρεια.ευχαριστω πολύ πάντως 🙂

    Απάντηση
    • Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:36
     Σύνδεσμος

     Η ερμηνεία είναι βάσει του ονείρου σωστή. Όμως στο άτομο αυτό λειτουργεί αντίθετα. Πρόκειται για αντίθετο όνειρο. Έχει πολλά όνειρα που δίνουν ένα νόημα και είναι το ακριβώς αντίθετο στη ζωή. Αυτό συνέβη εδώ.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 στο 07:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Ονειρευτηκα χθες πως βρισκόμουν στο σπίτι που γεννήθηκα αλλά ήταν κάπως διαφορετικό σαν να ήταν πιο μεγάλο. ..Εκεί ήρθαν και με επισκέφτηκαν ένας -ένας ή θεία μου (αδερφή του πατέρα μου),η γιαγιά μου και ο παππούς μου (γονείς της μητέρας μου) .Η θεία μου χαμογέλασε μόνο και τον παππού μου τον αγκάλιασα και τον φιλησα με χαρά. .Η γιαγιά μου απλώς με κοιτούσε. Να αναφέρω ότι όλοι οι παραπάνω είναι νεκροί και τους αγαπούσα όλους,ενώ ιδιαίτερα ο παππούς μου μου είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Μεταφέρουν κάποιο μήνυμα? Η μήπως ζητούν από μένα κάτι που δεν καταλαβαίνω. .Η όψη τους ήταν όπως τους θυμόμουν και δεν εμφανίστηκαν σε νεώτερη ηλικία. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι για διάφορους λόγους είμαι πάρα πολύ αγχωμένη και αρκετά στενοχώρημενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:51
   Σύνδεσμος

   Είναι νοσταλγικό όνειρο.Για να σου μεταφέρουν κάποιο μήνυμα οι νεκροί πρεπει να τους δεις αποκοσμους.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 στο 23:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα. Ειδα ονειρο σαββατο βραδυ ξημερωματα Κυριακής. Γις ποιο λογο δεν εξηγείται? Θα σας το πω κ αποφασιστε αλλα θα ηθελα να ξερω τι σημαινει. Ειδα τον μπαμπα μου που καθε βραδυ τον ζηταω νς ερθει να μου μιλησει. Δεν ειναι στην ζωη. Τον ειδα νς ερχεται σπιτι ν αγκαλιαζει ολους λεγοντας ειμαι καλα εκτος απο εμενα. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Αφού δεν τα ερμηνεύουμε, πως το γράφεις και ζητάς και ερμηνεία; Διάβασε στα είδη ονείρων τα Κυριακάτικα όνειρα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 16:43
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,

  Η κόρη μου είδε την Γιάγια της (την μητερα μου,) χαμογελάστη, παρεα με ένα μάυρο σκυλί παραμονή της ήμερας που πέθάνε (1 Φεβρουαρίου).

  Εχθές βράδυ (7 Φεβρουαρίου) το σκυλακί μου, που ειναι επισης μάυρο χτυπήθηκε απο αυτοκινητο και πέθανε.

  Απάντηση
   • Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:26
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ.
    Αν δεν αναφερόμουνα στο σκυλάκη μου που πέθανε, πως θα το εκσηγούσατε?

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:16
     Σύνδεσμος

     Εφόσον ήταν παρέα μ ε το σκυλάκι σου την ίδια ερμηνεία θα έδιδα.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:03
  Σύνδεσμος

  Καλημερα
  ειδα την πεθαμενη μητερα μου, ηταν καλα και ειχε στις χουφτες της μουρα, μεγαλα και μου τα εδειχνε.
  Την ρωτησα που τα βρηκε τοσο μεγαλα και μου ειπε παρε εχει πολλα και δωσε και στον Γιαννη (γιος μου που μολις χωρισε).

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:05
   Σύνδεσμος

   Αυτό είναι ψυχικός θάνατος για το παιδί. Ελπίζω να μην τα πήρες.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:52
  Σύνδεσμος

  Είναι βαθύ και λησμονημένο όνειρο. Το τέλος είναι νοσταλγικό.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:49
   Σύνδεσμος

   Επειδή πλησιάζει το μνημόσυνο την είδες.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:59
  Σύνδεσμος

  Γειας σας ειδα στον υπνο μου να με κυνηγαει νεκρος φιλος που εφυγε προσφατα 18 χρονων χαμογελαστος ομως στο τελος με επιασε κιολας λες και παιζαμε κυνηγυτο,εγω ειχα φοβηθει πολυ και ετρεχα προς τον πατερα του οπου εκπληκτος και αυτος σα να τον εδιωχνε.μολις ειδε τον πατερα του με αφησε.μηπως φταει που τον σκεφτομαι συνεχεια μηπως κατι θελει να μου πει μηπως που δεν πηγα στην κηδεια γιατι δεν αντεχα μηπως τον επειδη το βραδυ που τον κρατουσαν σπιτι που πηγα χτυπησε το κινητο μου πειτε μου τι σημαινει

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:48
   Σύνδεσμος

   Ο πατέρας του είναι ζωντανός και σου έσωσε τη ζωή. Απόψε έκανες μια πάλη με το χάρο και με όνειρο επιστροφής κέρδισε η ζωή.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:12
    Σύνδεσμος

    δηλαδη θα πεθαινα στον υπνο μου και ο μπαμπας του με εσωσε δεν καταλαβα

    Απάντηση
    • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:26
     Σύνδεσμος

     Ακριβώς, δεν ήταν ώρα σου να φύγεις και με ένα όνειρο επιστροφής γύρισες πίσω. Πολλές φορές βλέπουμε τέτοια όνειρα. Διάβασε για τα όνειρα επιστροφής στα είδη ονείρων.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 στο 15:05
  Σύνδεσμος

  Ήταν βράδυ και ήμουν με την οικογένεια μου στο αυτοκίνητο και κάτι έγινε και σταματήσαμε μπροστά από ένα σπίτι το οποίο ήταν ανοιχτό μπήκαμε μέσα και είδαμε ένα πεθαμένο ελάφι τρομαξαμε αλλά δεν κάναμε τίποτα αλλά το αφήσαμε εκεί και είδαμε μια τηλεόραση κάτσαμε να παρακολουθησουμε μια ταινία αλλά δεν μπορούσαμε γιατί δεν είχε cd player αυτό θυμάμαι αν μπορειται να μου εξηγήσετε
  Αυτό το όνειρο το είδα την Παρασκευή

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 13:33
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο είναι αδράνειας. Δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Σε ακινητοποιεί. Το όνειρο λέει να μην κάνεις τίποτα αυτό τον καιρό. Ό,τι κι αν κάνεις θα πεθαίνει ή θα πέφτει στο κενό ή θα υπάρχουν εμπόδια. Δεν μιλάμε απλά για παύση, αλλά ούτε μπορείς να φύγεις, ούτε να προχωρήσεις. Όλα είναι σταματημένα σαν να σου λέει σκέψου, ξεκουράσου και βάλε τη ζωή σου σε τάξη. Έτσι, θα πάρεις νέες δυνάμεις να προχωρήσεις παρακάτω.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 στο 01:28
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ειμαι η Κατερίνα που σας έστειλα μυνημα σχετικά με το ονειρο που ειδε η αδερφή μου με το τηλεφώνημα του συγχωρεμένου ξαδέρφου μας..Με ρωτήσατε για το τρισάγιο..Ειπαμε να παμε μετα που ειδε το ονειρο..γενικα πάντως παμε..και στο μνημόσυνο και στα γενεθλεια και στην γιορτή του..και οποτε μπορουμε..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 11:46
   Σύνδεσμος

   Θυμάμαι! Ναι αυτό να κάνετε. Ίσως ηρεμήσει η ψυχή του.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 15:46
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι η πεθαμένη θεία μου ηρθε στην αυλή του σπιτιού της κι εγω της πρόσφερα ψωμί και τυρί.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 12:59
   Σύνδεσμος

   Το μνημόσυνό της είναι τώρα; Αν όχι, το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να την γράψεις στα υπερ αναπαύσεως. Πεινάει!!! Αν της έδινες νερό θα θύμωνε και δεν θα ξαναρχόταν. Το νερό για το νεκρό, είναι όπως το αλάτι για τον ανεπιθύμητο επισκέπτη. Το ψωμί και το τυρί είναι η ανάγκη της να φάει. Ο νεκρός τρώει όταν πάρεις ένα πρόσφορο στον παπά και τον γράψεις τα υπερ αναπαύσεως, αλλιώς πρέπει να είναι εδώ κοντά το μνημόσυνο και δεν χρειάζεται να γίνουν τα πιο πάνω. Με τα κόλλυβα είναι πλήρης.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 08:56
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Σήμερα είδα ένα παρα πολυ περίεργο όνειρο και πολυ τρομακτικό για εμένα.
  Δεν είμαι σίγουρη ότι ταιριάζει το όνειρο αυτό αε αυτή τη θέση αλλά το γράφω εδώ λογω του ότι το κύριο στοιχείο του ονείρου που μς προβλημάτισε και με το τρόμαξε ήταν ένας νεκρός.
  Είδα λοιπόν οτι πήγα στο σπίτι της γιαγιάς μου με την ίδια, τον παππού κ την μητέρα μου. Από το σπίτι αυτό μετακόμισαν πρόσφατα στην πραγματικότητα κ στο όνειρο μου θα πηγαίναμε να μεταφέρουμε τα τελευταία πράγματα για να το παραδώσουμε.
  Φτάνοντας είδαμε την πόρτα της εισόδου ανοιχτή πράγμα που μας κίνησε την περιέργεια. Αφου ανεβήκαμε τις σκάλες και φτάσαμε στο σπίτι είδαμε ένα παπά να βγαίνει από την κουζίνα και να κάνει αγιασμό μαζί με ένα αστυνομικό. Τότε η γιαγιά μου τους είπε ότι ήρθαμε να μαζέψουμε τα τελευταία πράγματα και άρχισε να κλαίει και να τους λέει ότι τόσα χρόνια έμενε εκει μέσα κ τώρα χρειαζόταν να φύγει κ αυτός την παρηγορουσε. Επειτα εγω έμπαινα από δωμάτιο σε δωμάτιο για να δω τι έχουνε ακόμα να μαζέψουμε.το τελευταίο δωμάτιο που μπήκα ηταν η κουζίνα στην οποία μπήκα μαζί με τη γιαγιά μου και τον παππού εκεί εμφανίστηκε από το παράθυρο η πεθαμένη αδερφή του παππού μου με ενα μπετονι βενζίνη και μας φώναζε ότι ήρθε η στιγμή να μας κάψει.. Τότε εγώ άρχισα να φωνάζω και να της λέω να φύγει και να μας αφήσει μας αφήσει ήσυχους. Ωστόσο εγω για κάποιο λόγο δε μπορούσα να μιλησω καθαρά, σαν να με έπνιγε κάτι Ακούγοντάς με όμως εκείνη έφυγε γρήγορα.
  Αφου έφυγε εγώ έβαλα τα κλάμματα και άρχισα να ουρλιάζω από φόβο.
  Τι σημαίνει άραγε αυτό το όνειρο? Σας παρακαλώ απαντήστε μου όταν το δείτε. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 12:43
   Σύνδεσμος

   Είναι βραχνάς και φυσικά όνειρο πανικού. Κάτι σε φοβίζει μ’ αυτή την μετακόμιση. Κάπως σε έχει ταλαιπωρήσει. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το μίσος της νεκρής. Ήθελε να σας κάψει. Είχαν καλή σχέση με τον παππού σου εν ζωή; Αυτό το μένος δεν είναι φυσιολογικό.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 13:17
    Σύνδεσμος

    Είχαν πολύ καλη σχέση. Υπήρχαν και φορές που μάλωναν αλλά ως επι το πλείστον οι σχέσεις τους ηταν καλές. Τι μπορεί να δείχνει αυτη η συμπεριφορά της νεκρής. ?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 13:02
     Σύνδεσμος

     Μπορεί να μην ήταν αυτή, να ήταν δαιμονικό όνειρο και ο δαίμονας να πήρε τη μορφή της για να σας αναστατώσει. Αποκλείεται να φερθεί έτσι μια γυναίκα που είχε εν ζωή καλή σχέση με την οικογένειά της. Μην δώσεις άλλη σημασία στο όνειρο αυτό, προσπέρασέ το!!!

     Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 στο 14:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα..Χρειάζομαι την βοήθεια σας.Χθες το βράδυ ειδε η αδερφή μου πως την πήρε τηλεφωνο ο νεκρός μας ξάδερφος που υπέρ αγαπούσαμε..Ειχε συνείδηση οτι ειναι νεκρός και της έλεγε πως ειναι καλα και χαρούμενος “εκει”..Αυτο άκουγε και η αδερφή μου στη φωνή του..μιλούσε ευχαριστα..Της είπε κατι που δεν μπορει να θυμηθεί ακριβως..κατι για κάποιο λευκο λουλούδι που πρεπει να παει στην εκκλησία η να πάρει απο καποια εκκλησία..Το λουλούδι πρεπει να το παρεις ΕΣΥ..της είπε..Εχω ανησυχήσει γιατι πριν ενάμιση χρόνο ενω ηταν έγκυος και λιγο πριν γεννήσει τον ειχε δει παλι,αναμεσα σε κόσμο που περπατούσε προς μια σκαλα(και εκεινη πήγαινε προς την σκάλα αλλα δεν ηθελε να ανεβεί) ηταν ο μόνος ντυμένος στα λευκά και τον ξεχωριςε..τον φώναξε και εκεινος κατέβηκε γρήγορα τη σκάλα,την κατέβασε απο το πρώτο σκαλί που ειχε ανεβεί,την πήρε αγκαλιά χαμογελαστός,την φίλησε και εφυγε..Μετα απο δυο μερες μπήκε ξαφνικά να γεννήσει,και κινδύνεψε και εκεινη και τα μωρά..αλλα ολα πηγαν καλα..Τι μπορει να σημαινει τωρα οτι την πήρε τηλεφωνο,ξέρετε αν σε καποια εκκλησία μοιράζουν λουλούδια?Δεν μπορει να θυμηθεί την εκκληςια που της είπε..ευχαριστω εκ των προταιρων..την Κυριακή θα παμε να κανουμε και ενα τρισάγιο στο μνήμα του..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 19:09
   Σύνδεσμος

   Το τρισάγιο αποφασίσατε να το κάνετε πριν το όνειρο ή μετά τη θέαση αυτού;

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 στο 15:40
  Σύνδεσμος

  Ειδαστον υπνο μου πως επρεπε να ξεφυγω απο ενα σπιτι με το αγορι μου και πως υποτιθεται θα με βοηθουσε μια νεα ξανθια παρουσια η οποια εκεινη τη στιγμη λιποθυμησε και αμεσως παρουσιαστηκε η προγιαγια μου η οποια εχει πεθανει.κρατουσε πολλα κλειδια και μ ειπε απο εδω θα φυγεις και μου εδειξε ενα δρομο.τι μπορει αυτο νσ σημαινει? Μπορειτε να βοηθησετε??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 19:12
   Σύνδεσμος

   Μου κάνει εντύπωση, θα σε ταράξω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η ξανθιά θα ήταν η γυναίκα που θα σε αντικαθιστούσε για να είστε μια χάρα σαν ζευγάρι στην πραγματικότητα. Τώρα, δεν υπήρχε κάποιος να σε αντικαταστήσει. Εμφανίστηκε η προγιαγιά για να σου πει τι γίνεται εδώ. Αν η ξανθιά ήταν καλά θα ήταν μια χαρά η σχέση σου. Η προγιαγιά σου ζήτησε να χωρίσεις με το άτομο αυτό, δηλαδή να φύγεις!!! Τους λόγους δεν τους ξέρω. Αυτό είναι ολοφάνερο.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 στο 22:29
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα νεκταρία θα πω της μάνας μου ένα όνειρο που είδe χθες …..ki εγώ “κατακαιρους” τον βλέπω ξαφνικά σα να είναι όλα όπως πριν φύγει από την ζωή …….. τον βλέπω η άρρωστο η καλά στην υγεία του κι του λέω μα αφού πέθανες πως είσαι εδώ ??? εκείνος η δε δίνει σημασία η θυμώνει που του το λέω αυτό ………. πολλές φορες τον βλέπω σε αυτό το στιλ …….είχαμε πιο απόμακρες sxseis μαζί μα τον αγαπούσα απλά δε ήμασταν πολύ κοντά συναισθηματικά …….πονάω όμως που έφυγε από καρκίνο 6 μήνες τυραννίας εκείνου κι δικη μου γιατί τον έβλεπα να αργοσβήνει ……………….. λοιπόν όνειρο που είδε η μάνα μου …. είδε σήμερα ότι πηγαίναμε εγώ εκείνη ο πατέρας μου ο νεκρός εδώ κι 4 χρονια εκδρομή με αλλα άτομα κάπου κατεβήκαμε όλοι από το πούλμαν υποτίθεται ………… πήγαμε να δούμε αξιοθέατα εκεί βρεθήκαμε κι με άλλο φιλικό πρόσωπο σε χαλάσματα κι μας έλεγε τάχα πάμε σε αυτό το σιδηροδρομικό “εγκαταλιλιμενο” πράγμα να prostateftoume ……. ποιος ξέρει από τι μάλλον από το κρύο …….. μετά “χαθιkαμε” με τον νεκρό πατέρα τον ψάχναμε σε χαλάσματα κι τέτοια μετά “εκεινοναν” ……. τον βρήκαμε να ανεβαίνει μια λεωφόρο ……..να παίρνει το λεωφορείο κι να φεύγει αφήνοντας εμάς όλους πίσω ……. αν γίνετε μια ερμηνεία ευχάριστο πολύ :)e

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 19:19
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο επιστροφής. Αυτό το φιλικό πρόσωπο σας κρατούσε στη ζωή για να γυρίσετε πίσω ασφαλείς. Ο νεκρός πατέρας σου αφού χάρηκε λίγο μαζί σας επέστρεψε.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 16:30
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα.Η μητέρα μου είδε προχθές οτι πήγαινε ταξίδι με ενα λεοφωρείο και μετά προσπαθούσε να βρεί λεφτά να πληρώσει και έβγαλε απο την τσέπη της πολλά κέρματα χρυσαφιά….εχθές τώρα είδε οτι της έπερναν το σπίτι και έλεγε του νεκρού μπαμπά μου τι θα κάνει…μετά εμφανίστηκε η νεκρή γιαγιά μου και της είπε μην φοβάσαι θα μείνεις πάνω απο το σπίτι μου(το πατρικό της)…τι να σημαίνουν όλα αυτά?θα επρεπε να ανησυχώ??ευχαριστω πολύ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   Της είπε την αλήθεια. Να μείνει σ’ εκείνο το σπίτι. Ίσως τα οικονομικά της δεν είναι σε καλή κατάσταση και το όνειρο της λέει ότι πρέπει να αλλάξει σπίτι, να πάει σε ένα πιο οικονομικό. Η γιαγιά της πρότεινε να μείνει στο δικό της. Εκεί που έμενε όταν ζούσε. Τι σε ανησύχησε;

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 22:19
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ(ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 16/07/2016) ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑΦΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΤΣΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 10:14
   Σύνδεσμος

   Για τα μεσημβρινά όνειρα υπάρχει το ομώνυμο άρθρο στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 15:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,
  Εγώ ονειρεύτηκα την κηδεία της ήδη πεθαμένης γιαγιάς μου εδώ και τρία χρόνια. Εγώ στην πραγματικότητα μένω στην Πολωνία και ο σύντροφος μου έχει ένα εξοχικό έξω από την πόλη όπου κοιμήθηκε εκεί την νύχτα που ονειρεύτηκα το όνειρο ! Ήμουν λοιπόν στο δρόμο και μπαίνω σε ένα πολύ πλάτη καφέ κ παλιό σπίτι που εσωτερικά ήταν σχεδόν το ίδιο το εξοχικό αυτό που σας λέω εκεί πενθούσα την γιαγιά μου σε ένα δωμάτιο αλλά δεν την είδα πουθενά σαν οντότητα απλά έμπαινα σε αυτό το στιγμή έκλαιγα πολύ με το που περνούσα την πόρτα και έκανα σαν κύκλο και έβγαινα , αυτό έγινε κάμπια δυο φορές στο δρόμο υπήρχε πολύς κόσμος αλλά ένιωθα ότι ήταν συγγενείς , το στενό απέξω από το σπίτι ήταν το στενό έξω από μια εκκλησία στον τόπο καταγωγής μου στην Κρήτη μια από τις φορές που βγήκα έξω προχώρησα λίγο παραπάνω και πήγα στο σπίτι της κολλητής μου και αυτή ετοιμαζόταν παρά πολύ ώρα για να έρθει στην κηδεία εγώ όμως πήγα να την πάρω , εκείνη μου είπε τι δώρο να τους πάρω να τους πάρω από μια θήκη κινητού ; τις είπε δεν ξέρω αλλά συνήθως πηγαίνουν γλυκά η λουλούδια σε μια κηδεία και της είπα τελείωνε Γτ θα χάσω την γιαγιά μου και θα πεθάνω και έφυγα εντέλει μόνος μου και ξαναέκανα τον γνωστό πένθιμο κύκλο μεσα στο σπίτι !!! Πολύ περίεργο όνειρο !!!! Το σημαίνει !;;;;;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 18:32
   Σύνδεσμος

   Αν κατάλαβα σωστά πρόκειται για ομοφυλοφιλική σχέση και έγραψες σωστά ο σύντροφός σου. Η κολλητή σου είναι άλλο πρόσωπο. Εντάξει, το όνειρο δείχνει μια πραγματική απώλεια. Κάτι ή κάποιον θα χάσεις. Θέλεις να προλάβεις το κακό. Το έχεις αντιληφθεί. Στην κηδεία δεν παίρνουμε δώρα απ’ όσο ξέρω, αν και δεν πάω σε κηδείες, διότι έχω κάποιες φοβίες. Αυτή η απώλεια έχει επαναληφθεί κι άλλες φορές. Τις άλλες φορές το δέχτηκες. Τώρα όμως είναι κάτι πολύ σοβαρό που από τη μια θα σε πικράνει, από την άλλη ξέρεις ότι όταν περάσει ο καιρός θα είναι μια κατάσταση που θα ξεχαστεί. Όταν κλαίμε έναν νεκρό πενθούμε κάτι που χάνουμε και πεθαίνει. Μπορεί αυτό να είναι ένας χωρισμός ή μια αληθινή κηδεία.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 15:40
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!Είδα στον υπνο μου έναν παλιό μου φίλο που είναι πεθαμένος. Ηταν χαμογελαστός και φορούσε μαυρο σακάκι με σηκωμένο τον γιακά. Με προσκαλεσε να πάω για καφέ αλλά πριν απαντήσω είχε εξαφανιστεί.Τι φανερώνει αυτό το όνειρο; Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 18:06
   Σύνδεσμος

   Αυτό θα ήταν κακό όνειρο αν πήγαινες πράγματι για καφέ. Αυτό θα ήταν ένα ατύχημα που θα σε ταλαιπωρούσε. Εξαφανίστηκε όμως γιατί έκανε λάθος. Ναι, έκανε λάθος. Δεν είναι ακόμα ώρα σου να φύγεις. Πολλές φορές κι οι νεκροί κάνουν λάθη. Κάπου αλλού ήταν να πάει και ήρθε κατά λάθος σε σένα. Γι’ αυτό εξαφανίστηκε.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 14:40
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Καλή Χρονιά! Είδα στον ύπνο μου έναν συναδελφό μου που έχει πεθάνει πριν 5 χρόνια. Ήρθε λέει στο σχολείο που υπηρετούσαμε και οι δύο γιατί είμαι δασκάλα την ώρα του διαλλείματος. Μου γελούσε έντονα και φορούσε ένα μαύρο σακάκι με σηκωμένο το γιακά.Μου είπε να πάμε για καφέ. Εγώ δεν προλαβα να του απαντήσω γιατί εξαφανίστηκε. Με αυτό τον συνάδελφο είχαμε πολύ καλή σχέση και όποτε το επισκεφτόμουν όταν ήταν στα τελευταία του χαιρόταν παρα πολύ. Ανησυχώ βέβαια παρα πολύ γιατί ένα μέλος της οικογενειας μου έχει κάνει μια εγχείρηση και η πορεία της μας ταλαιπωρεί. Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Πώς γίνεται κι εσύ και η Μαρία να είδατε το ίδιο ακριβώς όνειρο και μάλιστα έχετε το ίδιο ε-μαιλ; Μην υπογράφετε Νεκταρία διότι νομίζουν ότι είμαι εγώ και γίνεται σύγχυση. Η απάντηση δίδεται παραπάνω.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 13:14
  Σύνδεσμος

  ειδα την δευτερα το βραδυ στον υπνο μου τον πεθερο μου που εχει συγχωρεθει εδω και λιγους μηνες.ειχε μαγειρεψει η πεθερα μου, η οποια ειναι εν ζωη, μπακαλιαρο και την ρωτησα απο που τα αγορασε γιατι δεν ηταν νοστιμα.μετα θυμαμαι να παιρνω ενα κομματι απο το φαγητο με το πιρουνι μου κ το εδωσα στον πεθερο μου στο στομα.και εκεινος κατι μου ειπε αλλα δε θυμαμαι ακριβως.μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   Βλασφήμησε σίγουρα. Ο μπακαλιάρος ήταν κακοφτιαγμένος, όπως είπες. Άρα, αντέδρασε αρνητικά για την κίνησή σου, διότι όποτε δίνουμε σε έναν νεκρό άσχημο φαγητό αντιδρά. Άρα, είναι αρνητικό αλχημικό όνειρο που ευτυχώς, δεν μαγείρεψες εσύ.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 στο 20:25
  Σύνδεσμος

  Σε τραπεζι που καθοταν ο νεκρος πατερας μου και καποιοι που δεν ξερω, προσπαθουσα να σερβιρω ενα γλυκο σαν κρεπα με σοκολατα και δεν μπορουσα να το βαλω στην πιατελα. Πριν φτασω στο τραπεζι για να σερβιρω μου εδωσε καποιος 8 ευρω σε κερματα και χαρτονομισμα και τα εδωσα στον πατερα μου” τι ειναι αυτα ” μου ειπε..” παρτα” του λεω “δε ειναι δικα μου, μου τα εδωσαν”. Σηκωσε τους ωμους του και τα εβαλε στην τσεπη του και εκει ξυπνησα. Το ονειρο το ειδα σημερα 12/1 και με ανησυχει πολυ. Σας ευχαριστω πολυ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 12:31
   Σύνδεσμος

   Μια νέα αλχημεία υπάρχει στη ζωή σου. Μια νέα κατάσταση έρχεται. Θα ήθελες να ήταν στο πλευρό σου ο πατέρας σου. Εδώ δεν είναι απόκοσμος και έτσι του έδωσες αυτά που κέρδισες αλληγορικά από όσα έχεις προσφέρει. Είναι σαν να του έδωσες μερίδιο από τη χαρά σου. Τον έφερες κοντά σου με ένα όνειρο αυθυποβολής. Δεν ήρθε από τον κόσμο των νεκρών. Άρα, άδικα φοβήθηκες.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 στο 21:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας σ!!
  Εχτές το βραδυ είδα στο υπνο μου τον θείο μ, αδερφό του πατέρα που που απεβίωσε πριν απο 2 χρονια. Τον είδα σε ενα χώρο που στην πραγματικότητα δεν ηταν το σπιτι του ακριβως αλλα στο όνειρο ηταν το σπιτι του, ηταν ξαπλωμένος σε ενα ξύλινο κρεβάτι και κάπνιζε. Δεν φαινόταν απόκοσμος είχε την όψη του θείου όπως τον ηξερα πριν πεθάνει αντε κ λιγο πιο νέος. Δεν θυμάμαι καλα αν φόραγε μπλούζα. Απέναντι του καθόμασταν εγω, η μητέρα μ, και η πρώτη μου ξαδέρφη και ανήψια του. Εγω στο κέντρο η μαμα μ στα δεξιά μου κ ξαδέρφη μου στα αριστερά. Κ μιλάγαμε άσχετα για το σπιτι. Δεν το θυμάμαι πολυ καλα αν μπαίνοντας στο σπιτι τον φίλησα κ του ειπα γεια σου θείε τι κανεις; εχω αυτήν την αίσθηση αλλα δεν ειμαι σίγουρη. Δεν νομιζω οτι μου απάντησε ή μιληςαμε. Γενικά στο όνειρο δεν κάναμε διάλογο όλοι μαζί απλως θυμάμαι την παρουςια του εκει ξαπλωμένο να καπνίζει. με τον θείο αυτον δεν είχαμε στενές σχεςει Και επαφές, είχε την δίκη του ζωή λιγο ιδιόμορφη αλλα μας αγαπούσε κ εμείς το ιδιο αλλα χωρίς πολλά πολλά. Πριν πεθάνει στο νοσοκομείο ομως είμασταν όλοι παρόντες και του σταθήκαμε παρα πολυ.η αληθεια ειναι οτι με εχει ανησυχήσει το όνειρο και η ερμηνεία του. Ευχαριστω εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 12:36
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο αυτό είναι απόκοσμο, διότι τον είδατε πιο νέο, που συνήθως είναι οι ψυχές που έχουν μεταβεί στον κόσμο των νεκρών, στην απέναντι όχθη. Τον φιλήσατε, αλλά ήσασταν όλοι μαζί και δεν θα μπορούσε να σας πάει μαζί του γιατί έχετε ζωή. Ούτε θα αρρωστήσετε γιατί φρόντιζε ο ένας τον άλλο. Απλά σας επισκέφτηκε για να σας δει. Είχε αυτή την ανάγκη. Δεν ήρθε στο σπίτι του για να μην κολλήσει με τα γήινα ξανά. Όμως είχε την ανάγκη να κάνει μια από τις παλιές του συνήθειες, μια που εκεί δεν μπορεί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 στο 12:30
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου τον πεθαμενο παππου μου να ειναι σε ενα νοσοκομειο και εγω ημουν νοσηλευτρια(ειμαι στην πραγματικοτητα νοσηλευτρια) και του παρειχα νοσηλευτικες φροντιδες μου ζητουσε να τον βοηθησω να νιωσει καλυτερα και μου χαμογελουσε οταν τον εκανα αυτα που μου ελεγε. Τι σημαινει αυτο το ονειρο; Ο παππους μου εχει απεβιωσει εδω και 7 χρονια.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 12:40
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι επιθυμούσες να τον φροντίσεις και να μην πεθάνει. Να ζούσε με τη δική σου φροντίδα. Ήταν ένα όνειρο επιθυμίας.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:07
  Σύνδεσμος

  Καλα χριστούγεννα κορίτσια καλη χρόνια να έχουμε σας εύχομαι τα καλυτερα!!!! Το όνειρο αυτό το είδε η μαμά μου είδε τους γονεις της που έχουν πεθάνει να ετοιμάζουν ενα καινούργιο σπίτι και η μητέρα της της είπε οτι τωρα θα ηρεμησεις. Η μαμά μου τοτε πήγε στην αδερφή της να πάρει νυχτικια ηταν απλωμένες σε σχοινί μακρύ της άρεσε πιο πολύ η μωβ νυχτικια εκεί ηταν με μαύρα ρούχα η νύφη της αδερφής της. Ξαφνικα η μαμά μου φέρθηκε μπροστά σε εναν καθαρό νεροχύτης ο οποίος μεγάλωσε εκεί αισθανόταν την παρουσια του μπαμπά μου αλλά δεν τον έβλεπε . ξέχασα να πω πως η μητέρα της εξω απο το σπίτι οπου έκτιζε έσπειρε σε γλάστρες δυο δέντρα χωρίς φύλλα. Να πω πως η μαμά μου έχει 3 αδερφές και με τον μπαμπά μου είναι χωρισμενοι και δεν έχουν καθόλου καλες σχέσεις. Ευχαριστώ αν θες απάντησε μου γρήγορα γτ με στεναχώριας αυτό το όνειρο γτ η μαμά μου δυο φορες είδε την γιαγιά μου να χτυζει σπίτι την μια πεθανε ο παππούς μου κ την αλλη ο ξάδερφος μου.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 στο 11:14
   Σύνδεσμος

   Πάλι κάποιον θα πάρει μαζί της. Δυστυχώς, η μωβ νυχτικιά που πήρε από το σπίτι της αδερφής της δείχνει ότι από εκείνο το σπίτι θα γίνει το νέο θανατικό. Λυπάμαι, αλλά αυτό τον τρόπο βρήκε για να σας ενημερώνει ότι ένα ακόμα άτομο θα πάρει μαζί της.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 19:36
    Σύνδεσμος

    Δηλαδή δεν είναι απο το δικο μου σπίτι αλλά απο της θείας μου? Δεν είναι για την μαμά μου τελικά?

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 19:38
     Σύνδεσμος

     Όχι, είναι φανερό. Από εκείνο το σπίτι έφερε το πένθιμο ρούχο.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 19:43
      Σύνδεσμος

      Ελπίζω να μην είναι κάποιος νεος γτ ο ξάδερφος μου που πεθανε πριν χρόνια ηταν ο γιος της. Ευχαριστώ.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 19:26
       Σύνδεσμος

       Νεκταρία ξέχασα να σου γράψω οτι στο συγκεκριμένο όνειρο η γιαγιά μου είπε στην μαμά μου να πει στην θεια μου να ετοιμάσει δυο νυχτικιές για την μαμά μου. Αλλάζει η ερμηνεία τωρα?

       Απάντηση
       • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 19:38
        Σύνδεσμος

        Θα γινόταν αυτό που φοβάσαι αν εμφανιζόταν η γιαγιά σου στο όνειρο της θείας σου και τα έλεγε όλα αυτά. Ετοίμασε για την αδερφή σου 2 νυχτικές. Μην ανησυχείς. Αν συμβεί αυτό, ναι θα φύγει η μητέρα σου. Όχι όμως έτσι όπως το είδε. Αν είναι αντίθετο όνειρο μόνο τότε ισχύει αυτό που είδες και θα γίνει αυτό που φοβάσαι. Όμως, οι νεκροί λένε πάντα την αλήθεια. Σαν να της λέει ότι φεύγει η θεία σου και ετοίμασε δύο νυχτικιές για να σε πενθήσει. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Αετέ, διόρθωσέ με εδώ!

        Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 17:25
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,χτες είδα την προγιαγιά μου στον ύπνο μου η οποία είναι ήδη νεκρή χρόνια τώρα. Ήμουν σε μια πλατεία και ένας τάφος ήταν ανοιχτός. Η προγιαγιά μου ήταν έξω από αυτόν με ένα νυχτικό και είχε ένα κίτρινο χρώμα στο δέρμα. Πιο πίσω μου στεκόταν η γιαγιά μου η οποία είναι ζωντανή και με παρότρυνε να αγγίξω την προγιαγιά μου. Εγώ γύρισα και της είπα πως δεν θέλω και πως έχει μια παράξενη μυρωδιά. Εκείνη(η γιαγιά μου) επέμενε και η προγιαγιά μου,μου είχε είδη τείνει το χέρι της. Καθώς πήγαινα να την αγγίξω να πάρω δηλαδή το χέρι της ακούγεται μια φωνή από την αντίθετη μεριά να φωνάζει το όνομα μου.Γύρισα από την άλλη μεριά και όλα είχαν εξαφανιστεί.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 στο 19:09
   Σύνδεσμος

   Θα ήταν κακό να αγγίξεις το χέρι της. Αυτός που φώναξε το όνομά σου σε έσωσε. Ήταν παραπλανητικό όνειρο. Δεν ήταν η γιαγιά σου αυτή.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Ειδα στον υπνο μου τον πατερα μου που πεθανε πριν 7 χρονια. Παρουσιαστηκε στην κουζινα του σπιτιου μου κ ενω στο σπιτι βρισκοταν τοσο ο πρωην αντρας μου (για να δει τα παιδια) όσο κ ο νυν συντροφος μου. Τον αγκαλιασα, φιληθηκαμε του ζητησα να μεινει αλλα μου ειπε οτι οτι ηρθε να με δει κ χαρηκε αλλα πρεπει να φυγει γιατι ποναει. Ηταν πολυ εντονο ολο αυτο κ ανησυχησα. Μπορεί καπως να εξηγηθει? Ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:40
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Την Δευτερα ειδα στον υπνο μου την γιαγια μου που εχει φυγει απο τη ζωη εδω και περιπου 2 χρονια. Αρχικα, ημουν μονη μου στο σπιτι και εψαχνα κατι να φαω. Η γιαγια μου ηταν ξαπλωμενη στο κρεβατι του παππου μου (πριν πεθανει το κρεβατι ηταν διπλο αλλα μετα τον θανατο της ο παππους μου ηθελε δικο του κρεβατι). Εγω πηγα στη γιαγια μου για να δω πως ειναι, ηταν υγιεστατη και χαρουμενη! Μου χαμογελουσε και με ελεγε κοριτσακι μου, αγαπη μου κτλ. “Εχει παγωτο στο ψυγειο γιατι δεν πας να φας;” ενθουσιαστηκα εγω γιατι πεινουσα, και πηγα να κατευθυνθω προς τα εκει. Αλλα με σταματησε και μου ειπε να κατσω κατω καπως ετσι: http://data.whicdn.com/images/22494940/large.jpg μετα ξυπνησα απο ενα τηλεφωνο και δεν ειδα τη συνεχεια. Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 στο 13:47
   Σύνδεσμος

   Το τηλέφωνο χτύπησε στο όνειρο ή στην πραγματικότητα; Το όνειρο είναι νοσταλγικό, διότι είδες το κρεβάτι που είχαν πριν τον θάνατό τους. Ήταν το άτομο που σε καθοδηγούσε η γιαγιά ποιο είναι το σωστό. Μπορεί να σε μεγάλωσε εκείνη. Εδώ σε προέτρεψε να φας παγωτό. Αν το έκανες, θα ήταν κακό για σένα. Στο τέλος, το διόρθωσε. Ίσως η πρώτη να μην ήταν η γιαγιά σου, να ήταν μια παγίδα και σε έσωσε τη δεύτερη φορά όταν σου είπε να μην φας το παγωτό.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 στο 02:09
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για την απάντηση! Το τηλέφωνο χτύπησε στην πραγματικότητα, το κρεβάτι ήταν έτσι όπως το έχουμε τώρα! Τι εννοειτε ότι ίσως μην ηταν η γιαγιά μου στην αρχή;

    Απάντηση
    • Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 στο 11:09
     Σύνδεσμος

     Να ήταν μια παγίδα που πήρε τη μορφή της γιαγιάς σου για να σε ξεγελάσει.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:35
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα τον κουμπάρο μου (τον είχα παντρέψει) ο οποίος κ πέθανε το φθινόπωρο στην πραγματικότητα. Τον είδα μαζί με άλλους υποτίθεται ζωντανος κ αναρωτήθηκα γιατθ τον βλέπω.. Κ οι άλλοι όμως γύρω του είχαν το ίδιο πρόσωπο με αυτόν αλλά ήξερα ότι εκείνοι ειναι ζωντανοι. Με φώναξε κ μου είπε… “όλα καλά θα πανε” κ μου έδωσε ένα αγαλματάκι που υποτίθεται ότι ήταν της θεάς Αφροδίτης.
  Το πήρα κ έφυγα
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:47
   Σύνδεσμος

   Πριν συναντήσω τον νεκρό πέρασα από ένα χωράφι που είχε φυτεμένα λάχανα κ φράουλες. Περνούσα ανάμεσα κ μετά έφτασα σε αυτόν.
   Στο τέλος μετά το αγαλματάκι τον είδα που κοιτούσε την γυναίκα του σε φωτογραφία σε μια κορνίζα (είχαν χωρίσει στην πραγματικότητα εδώ κ πολλά χρόνια) κ μου είπε.. “την σκέφτομαι ακόμη να ξέρεις..”
   Αυτά.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:11
    Σύνδεσμος

    Όλα καλά θα πάνε. Αυτή είναι η χρονιά σου. Ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός του έρωτα, της Αφροδίτης. Άρα, σε απασχολει ο ερωτικός τομέας. Το 2017 θα είναι μια αποτελεσματική χρονιά για όλους και για όλα. Αυτό ήρθε να σου πει ο κουμπάρος σου και όλοι μαζί τον κράτησαν για να μην σε πλησιάσει, για να είναι όνειρο με επιστροφή. Ενώ εκείνος χώρισε και την σκέφτεται, εσύ, θα ενωθείς με κάποιον και θα τον θυμάσαι χωρίς να χωρίσεις. Ίσως σου εξέφρασε την πραγματικότητα, αλλά όχι τυχαία.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:56
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Επειδή είδα δύο όνειρα μαζί θα τα αναλύσω εδώ 🙂
  Είδα πως είχα μπει να κάνω μπάνιο για να πάω στον γάμο της ξάδερφης μου και εκεί π ελουζα τα μαλλιά μ μπήκε στο μπάνιο ένας από το σχολείο μου και άρχισε ουσιαστικά να με βιαζει γιατί φώναζα και δεν ήθελα..τέλος πάντων αυτός έφυγε και εγώ φόρεσα τα ρούχα μου και την στιγμή π έβγαινα από το σπίτι εμφανίστηκε με το αμάξι το αγόρι που μου αρέσει και γενικά είχε γίνει κάτι το καλοκαίρι κ ακόμη μιλάμε…και μ είπε να μπω στο αμάξι.. Κάναμε ώρες βόλτα και νυχτωσε και με λέει πάμε στο σπίτι μ θα είμαστε πιο χαλαρά κ εγώ του λέω δεν γίνεται δεν είσαι μόνος στο σπίτι.
  Και με κοιτάει και με λέει τότε πάμε να σε γνωρίσω στην μαμά μου.
  Και έτσι ξύπνησα.
  Θα μου πείτε που το περίεργο ? Το περίεργο και λίγο τρομακτικό είναι ότι η μαμά του έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια… Τι μπορεί να σημαίνει ?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:15
   Σύνδεσμος

   Είναι μια ιστορία που πάει στη λήθη. Που πεθαίνει. Ό,τι αφορά αυτό το άτομο έχει ξεχαστεί και σου δημιούργησε πίεση και ταραχή, σε ένωσε με τον εαυτό σου, καθάρισε ένα μεγάλο μέρος του υποσυνείδητου και τώρα είσαι ελεύθερη.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:57
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας είδα το μπαμπά μου ο οποίος έχει πεθανει…ηταν στο δωμάτιο μου στο διπλανό κρεβάτι….ηταν πολύ ωραίος και πιο νέος…αγκαλιστηκαμε ήμουν πολύ χαρούμενη …τι κάνεις εκεί μπαμπά του λεω …πως περνάς;και μου λέει πολύ ωραία…έχεις παρέες του λεω;ναι μου λέει πολύ καλές ..μου λέει έχω λεφτά τα θέλεις;γύρω στα 115 ευρώ ηταν…στην αρχή τα πήρα μετά του λεω μπα δεν τα θέλω μπαμπά… αγκαλιαστηκαμε πάλι και μετά κοιμήθηκε…. δηλαδή έφυγε πάλι… ένιωθα ευτυχία στο όνειρο…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   Υπάρχει φόβος να αρρωστήσεις που ξάπλωσες μαζί του. Μπορεί να τον έφερες εσύ με όνειρο αυθυποβολής όμως, επειδή είχες ανάγκη να τον δεις ή να ήταν νοσταλγικό. Καλό είναι που δεν δέχτηκες τα χρήματα που σου έδωσε.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 στο 00:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας.ο πατερας μου πεθανε τον Αυγουστο κ εχτες τον ειδα ομορφο στο προσωπο .φωτεινο το προσωπο του ελαμπε..αλλα το χερι του το μπρατσο του πολυ αδυνατο .μπαμπα μου του λεω τι κανεις;;δε μου μιλησε μονο κρατουσε ενα φυλλο χαρτι Α4 λευκο χωρις να γραφει κατι.δε μου μιλησε.μονο ελεγα απο μεσα μου πω πω ποσο αδυνατο ειναι το χερι του..ευχαριστω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:16
   Σύνδεσμος

   Βλέπε τα μπλε γράμματα και στα είδη ονείρων το άρθρο για τα Κυριακάτικα. Αυτά τα όνειρα δεν παίρνουν ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! (Το ονειρο το ειδα πριν απο λιγες μερες).
  Είδα ότι ήμουν σε αεροπλάνο με τη μητέρα μου έτοιμο για απογείωση και κάποιες θέσεις πιο μπροστά ήταν και ο ηθοποιός Βλάσσης Μπονάτσος, ζωντανός (ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή).
  Δεν μιλήσαμε,δεν με είδε, απλώς εγώ το παρατήρησα ψιλοαδιάφορα. Να σημειωθεί ότι είχα κάποια συζήτηση για αυτόν και είδα κάτι εκπομπές του παλιά στο youtube.
  Ψιλοανησύχησα και θα ήθελα να ξέρω τι σημαίνει.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:17
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρα από εξωτερικό ερέθισμα. Δεν έχει ερμηνεία. Απλά το υποσυνείδητο επέλεξε αυτό τον τρόπο για να τον παρουσιάσει.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:42
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω πολυ κ να ξερετε οτι παντα “παταω” στις διαφημισεις. Κανετε πολυ καλη προσπαθεια κ πρεπει να την ενισχυουμε

    Απάντηση
    • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:46
     Σύνδεσμος

     Ελπίζω και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο. Μπράβο!!!

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα,ειδα στον υπνο μ την νεκρη γιαγια μ,ειχε να την δω απο τοτε που πεθανε πριν 3 χρονια, μου μιλησε κ μ ειπε «να κρατας την ψυχη σ καθαρη»,εγω τρομαξα τοτε κ της απαντω,γιατι μ το ειπες αυτο θα παθω κατι,αλλα αυτη δεν απαντησε,την ρωτησα πολλες φορες διχως απαντηση,μετα νομιζω εφυγε,τι να σημαινει αυτο;;;ευχαριστωωωωω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:14
   Σύνδεσμος

   Θέλει να σε προφυλάξει από στεναχώριες, πόνους και να γίνεις κακός άνθρωπος. Η καθαρή ψυχή δεν τα περιέχει όλα αυτά. Θέλει να φύγει για την απέναντι όχθη ήρεμη. Ίσως η δική της ψυχή δεν ήταν τόσο καθαρή και γι’ αυτό ταλαιπωρήθηκε τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάει στις 40 μέρες, και πάει τώρα. Άρα, καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:59
  Σύνδεσμος

  απλα επειδη ειχε ξημερωσει γιαυτο θεωρησα οτι δεν ηταν κυριακατικο ονειρο…ευχαριστω και συγνωμη αν σας εφερα σε δυσκολη θεση

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   Θα με διευκολύνεις πολύ αν μου πεις σε ποιο όνειρο αναφέρεσαι.

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:33
   Σύνδεσμος

   Σε ποιο όνειρο αναφέρεσαι; Όποιο κι αν είναι πρέπει να διαβάσεις τα μπλε γράμματα και δεν θα απαντηθεί φυσικά. Απαντήσεις θα βρεις στο άρθρο για τα κυριακάτικα όνειρα στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:31
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ειδα την νονα μου σε ενα μπαλκονι μαζι με της 2 κορες της εσκυψε και με φιλησε και μετα εφυγε και το θεμα ειναι οτι περπατουσε κανονικα εβω πριν πεθανει ειχε παρκινσον και με ρωτησε τι κανει η μητερα μου

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:25
   Σύνδεσμος

   Ίσως έπρεπε να το μάθεις από μένα. Το είδα στο ΣΚΑΙ: Βρέθηκε μια εγχείρηση που γιατρεύει εντελώς την νόσο αυτή. Δεν ανοίγει ο γιατρός καθόλου το κρανίο και το άτομο όταν τελειώσει η εγχείρηση, δεν τρέμει πια. Οι κόρες της ζουν; Είναι καλό όνειρο για σένα αν ζουν, διότι γίνεται όνειρο επιστροφής για σένα. Έπρεπε να σε δει και να σε φιλήσει. Δείχνει ότι εκεί που βρίσκεται είναι καλά και νοιάζεται για την μητέρα σου. Είχε την ανάγκη να σε δει και να φύγει. Τα κορίτσια θα σε πάνε πίσω ασφαλή στη ζωή. Αν δεν ζουν, κινδυνεύεις να ασθενήσεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016 στο 09:16
  Σύνδεσμος

  Καλημερα καλες γιορτες καικαλο σαββατοκυριακο Ειδα μια γυναικα να φιλιετε (ξανθια κονι μας γνωστη) και μετα να φιλα καιεμενα εροτροποντας μαζι μου

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:30
   Σύνδεσμος

   Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, είδες μια κοπέλα να φιλά τη γνωστή σου και μετά φίλησε κι εσένα; Ή η γνωστή σου φιλούσε εσένα και την κοπέλα; Ο τρόπος που το γράφεις δεν με βοηθά να καταλάβω τι θες να πεις ακριβώς.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 στο 16:56
  Σύνδεσμος

  Απλά είχαμε προσωπικές υποχρεώσεις.Εγω σιγά σιγά συντονιζομαι πάλι.Η Νεκταρια θα επιστρέψει σε λίγες ημέρες.
  Δεν είναι ανησυχητικο.Το κλάμα σου υποδηλώνει ότι πρόκειται για φοβία.Καθε μάνα που φοβάται μήπως πάθει κάτι το παιδί της βλέπει τέτοια όνειρα.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 στο 16:39
  Σύνδεσμος

  είδα τον πάτερα μου (που ειναι νεκρός) να συζητά πίσω από μια τζαμαρία με ένα γείτονα μου

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 στο 16:46
   Σύνδεσμος

   Άκουσες για ποιο θέμα συζηταγαν?Ήταν φίλοι όσο ζούσε?Τον ειδες απόκοσμο ή νοσταλγικά?Όπως και να έχει αυτή η τζαμαρια σώζει τον γείτονα.Αν ειδες τον πατέρα σου όπως ήταν εμφανισιακα,μπορει αυτός ο γείτονας να συμβολίζει εσένα.Αν ισχύει αυτό δείχνει ότι νιώθεις πως αλληγορικα η τζαμαρια που χωρίζει την ζωή από τον θάνατο,χωριζει εσένα και τον πατέρα σου.

   Απάντηση