Νεκροφόρα
Αν ονειρευτείτε νεκροφόρα, σημαίνει ανώμαλες οικογενειακές καταστάσεις και αποτυχία στην διαχείριση των επιχειρήσεων σας. Προμηνύεται επίσης θάνατος ή αρρώστια και λύπη κάποιου κοντινού σας προσώπου.
Αν δείτε πως μια νεκροφόρα περνούσε από κοντά σας, σημαίνει πως θα χρειαστεί να νικήσετε κάποιον δυνατό εχθρό.

Νεκροφόρα

22 σχόλια στο Νεκροφόρα

 • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 20:03
  Σύνδεσμος

  Το ξέρω είναι μακάβριο ξύπνησα αναστατωμένη ειδα και τη μέρα ο λέω
  προγνωστικό όνειρο η άσε χάλασε η η μέρα μου. Η γιαγιά μου πέθανε Ιανουαρίου του 2016 έχει 1,5 χρόνο περίπου και πριν ένα εξάμηνο πάθανε και η αδερφή της γιαγιάς μου εάν αυτό βοηθάει.Όμως η γυναίκα με τα κοτσίδια δεν ήξερε καμία από της δυο γιατί μένει εξωτερικό και έρχεται δύο μήνες το χρόνο μάλιστα τώρα είναι και ο καιρός που έρχεται.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 στο 10:34
   Σύνδεσμος

   Άρα θα γίνει σε κάποια που γνωρίζει. Δεν μπορεί να νοιαστεί για μια που δεν γνωρίζει

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 19:48
  Σύνδεσμος

  Ήταν σίγουρα νεκροφόρα Νεκταρια μου δυστυχώς, και ναι υπάρχουν γκρι σκούρες νεκροφόρες παλιά και εγω γυριζα το κεφαλι αλλα απο το θανατο της γιαγιας μου και περα αλλαξα σταση. φοβήθηκα φοβερά ξύπνησα αναστατωμένη νόμιζα ότι σε μένα θα συμβεί κάτι κακό είτε κυριολεκτικά είτε αλληγορικά αλλά μου λες όχι και ανακουφηστηκα. Ελπίζω να μη γίνει τπτ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 19:55
   Σύνδεσμος

   Στη Ρόδο έχουμε μαύρες, έχουμε και μουσουλμανική επειδή έχουμε μουσουλμάνους εδώ. Είναι παρόμοιες. Τέλος πάντων, χάρη σε σένα θα έρθω αντιμέτωπη με την μοναδική μου φοβία θα με βοηθήσεις να την ξεπεράσω. Δεν θα το έλεγα φοβία, απλά δεν μπορώ να την δω όταν έχει νεκρό μέσα. Άδεια αντιμετωπίζεται. Μοιάζει με αυτοκίνητο, αλλά όταν έχει μέσα φέρετρο ή κεριά είναι…. Ουφ!!! Όλα αυτά είναι ανθρώπινα μου λένε όλοι ότι είναι και πρέπει να γίνω ανθεκτική. Όταν είδα το μήνυμα σου στο επισκεπτήριο ήταν η σειρά σου να απαντήσω και λέω με την νεκροφόρα θα αρχίσω σήμερα. Μετά σε έβαλα λίγο πιο πίσω. Άστα!!! Μπορεί να μην είμαι προληπτική, η νεκροφόρα με κάνει. Πότε πέθανε η γιαγιά σου; Έγινε αυτό πρόσφατα; Κάτι σκέφτηκα αν είναι αυτό.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 19:38
  Σύνδεσμος

  Νομίζω σταμάτησε απαιξω από το σπίτι των ηλικιωμένων όταν βρήκε εμπόδιο το άλλο αυτοκίνητο το ηλικιωμένο ζευγάρι όμως δεν ήταν έξω ήταν μέσα στο σπίτι…Νομίζω η νεκροφόρα ήταν γκρι και την οδηγούσε ένας άντρας με σιελ μπλούζα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 19:42
   Σύνδεσμος

   Μπορεί λοιπόν να μην ήταν νεκροφόρα, αλλά η ψυχή σου ένα απλό ατύχημα που δεν θα έχει βαριές συνέπειες να την είδε σαν νεκροφόρα. Υπάρχουν νομίζω και γκρι νεκροφόρες. Εγώ όταν περνά κλείνω τα μάτια μέχρι να φύγει και φτύνω στο πάτωμα για να υπάρχει νερό, ή ρίχνω νερό στην αυλή για να εμποδίσω λένε την ψυχή να στοιχειώσει το σπίτι. Το νερό διώχνει τους νεκρούς και τους εμποδίζουν να μπουν στην περιοχή μας. Πόσο αληθεύουν αυτά δεν ξέρω. Όπως και να έχει, να είσαι έτοιμη για όλα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 19:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα φανερώνει ποιος θα πάθει το ατύχημα? Υπάρχει περίπτωση εγώ που είδα την νεκροφόρα? Η η γυναίκα με τα κοτσίδια?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 19:34
   Σύνδεσμος

   Μόνο αν η νεκροφόρα σταμάτησε στο δικό σου σπίτι κι έφυγε θα γίνει αυτό, αλλιώς αφορά άτομο που η νεκροφόρα σταμάτησε σπίτι του. Θυμάσαι σε ποιο σπίτι σταμάτησε; Η γυναίκα με τα κοτσίδια είναι άτομο που θα πονέσει πολύ μ’ αυτό το ατύχημα, αλλά όλα θα λήξουν όπως έγινε με την μητέρα και τον ξάδερφο που είναι παραδείγματα για να δείξουν μια άλλη κατάσταση. Χάρη σε σένα θυμήθηκα την πρώτη κατηγορία ονείρων στα είδη ονείρων που ονειρεύτηκα το μεσημέρι. Θα την γράψω αμέσως κάπου να μην την ξεχάσω.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 08:53
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας είδα το εξής ονειρο και το βλέπω πρώτη φορά είδα πως εγώ η μητέρα μου και μια γειτόνισσα η οποία στο μαλλί της είχε από τη μια πλευρά ένα Κοτσιδακι με μεγάλο μαύρο φιόγκο και από την άλλη ένα Κοτσιδακι με ροζ φιόγκο (μου έκαναν εντύπωση στο όνειρο) ειμασταν στο δρόμο έξω από το σπίτι μου όχι ακριβώς απαιξω λίγο πιο πάνω μεταξύ του σπιτιού μου και ενός άλλου σπιτιού που διαμένουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Εκεί που μιλούσαμε για το ατύχημα που έπαθε ένα ξαδερφάκι μου (είναι οκ στην πραγματικότητα) και για το ατύχημα που είχε πάθει η μητέρα μου πέρσι τώρα δόξα το θεό είναι οκ βλέπω μία νεκροφόρα να περνάει απο μπροστά μας να πηγαίνει προς τα μέσα που είναι το σπίτι της γειτονησας με τα κοτσίδια που μιλούσαμε κάνει στροφή και ξαναπερναει απο μπροστά μας όταν έφτασε εκεί μπροστά από το σπίτι που ζουν οι ηλικιωμένοι συνάντησε άλλο αμάξι και κοντοσταματησε έκανε λίγο όπισθεν και έπειτα έφυγε. Τι σημαίνει αυτό το όνειρο? Είδα νεκροφόρα και φοβήθηκα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 19:26
   Σύνδεσμος

   Προμηνύει θάνατο μόνο αν η νεκροφόρα έχει πάρει μαζί της κάποιον απ’ αυτούς. Αν φεύγει άδεια, είναι ατύχημα. Τα δύο κοτσιδάκια δείχνουν την θηλυκή και αρσενική πλευρά της γυναίκας αυτής. Άρα, θα πρέπει να δείξει την ανάλογη δύναμη ανάλογα με το αποτέλεσμα. Όταν πάθει το ατύχημα κάποιος ή αυτή θα φανερωθεί η θηλυκή και ευάλωτη πλευρά. Όταν το άτομο γλιτώσει το θάνατο θα επικρατήσει η δυνατή αρσενική.
   Η μητέρα και ο ξάδερφος πάθανε ατυχήματα και τώρα είναι καλά. Το ίδιο θα συμβεί και με το άτομο που θα πάθει ατύχημα κι αυτή την φορά. Θα νικήσει η ζωή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 στο 07:05
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα στον ύπνο μου νεκροφόρα σταματημένη έξω από κάποια πολυκατοικία (όχι εκεί που μένω εγώ). Δεν είδα νεκρό, ούτε φέρετρο. Το όνειρο το είδα λίγο πριν ξυπνήσω το πρωί. Δεν την είδα πολύ καθαρά, αλλά ήξερα ότι ήταν νεκροφόρα. Δεν ξέρω εάν έχει σχέση που πριν κοιμηθώ έψαχνα να βρω κάποιο φαρμακείο στο google maps και όταν το βρήκα στην εικόνα που έβγαλε το google maps δίπλα από το φαρμακείο υπήρχε κάποιο ανθοπωλείο με στεφάνια για κηδεία στημένα έξω από το πεζοδρόμιο.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017 στο 13:14
   Σύνδεσμος

   Ναι, είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 στο 15:26
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι ήμουν πάνω σε ένα αμάξι (στο πίσω μέρος του, που ήταν ανοιχτό όπως τα αγροτικά αυτοκίνητα) και έμοιαζε λίγο με νεκροφόρα. Στεκόμουν όρθια στο πίσω μέρος του αμαξιoύ καθώς αυτό κινούνταν αργά, και σε καποια στιμή το αμάξι (σε μια στροφή) πήγε να γύρει και να πέσω και η αδερφή μου που βρισκόταν έξω από αυτό το κράτησε για να μην πέσει και με έσωσε. Στο ίδιο όνειρο είχα δει πιο πριν έναν θείο μου να έχει καινούριο αμάξι μου που όμως ήταν πολύ παλιό μοντέλο(δεν είδα τον θείο μου μόνο το αμάξι). Στην πραγματικότητα δεν έχει τέτοιο αμάξι. Επίσης έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι κάποια σύμβολα μέσα στα όνειρα και να έχω συνείδηση για πολλά απ αυτά, μήπως ξέρει κάποια να μου απαντήσει γιατί συμβαίνει αυτό; Το δεύτερο όνειρο πιστεύω ότι συμβολίζει την όχι και τόσο μοντέρνα ζωή που κάνει ο θείος μου μιας και μένει σε χωριό και δεν έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής του από τότε που τον θυμάμαι. Το πρώτο σκέλος με την νεκροφόρα τί σημαίνει;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 21:38
   Σύνδεσμος

   Όταν λες ότι αντιλαμβάνεσαι κάποια σύμβολα και έχεις συνείδηση γι αυτά,εννοεις ότι καθώς ονειρευεσαι μέσα στο όνειρο σκέφτεσαι την ερμηνεία ενός συμβόλου η συνειδητά τα αντιλαμβάνεσαι;
   Το κομμάτι με τον θείο σου,δείχνει ότι προσπαθεί να προσαρμόσει στα σημερινά δεδομένα έναν παλιό τρόπο ζωής.Σωστή είσαι σε αυτό.
   Το κομμάτι με την νεκροφορα δείχνει ότι κάτι γίνεται λάθος.Ή αδερφή σου έπρεπε να σε αφήσει να πέσεις και να βγεις από την νεκροφορα.Μέσα από τις στάχτες μας ξαναγγεννιομαστε όμως αυτό δεν συνέβη.Ουσιαστικά η νεκροφορα δηλώνει την ψυχολογία σου.Νιώθεις ότι η ζωή σου κινείται αργά και ανωφελα.χωρίς ουσία.νιώθεις ότι όλα είναι νεκρά και πορεύεται ετσι η καθημερινότητα σου.Εκεί που πας να πέσεις και να ξεφυγεις απ όλα αυτά,η αδερφή σου σε ξαναγυρνάει πίσω.θεωρω δυσκολο να μην θελει την χαρα σου η αδερφη σου αρα Η αδερφή σου εδώ δηλώνει αλληγορικά μία πλευρά του εαυτού σου.διάβασε στο άρθρο της Νεκταριας για τους συμβολισμούς των ονομάτων,τί συμβολίζει το όνομα της.Έτσι θα βρεις ποια πλευρά του εαυτού σου αντιπροσωπεύει.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 13:23
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ, καταλαβαίνω τον ειρμό σου. Ναι, όταν υπάρχει κάποιο συμβολικό όνομα ανατρέχω στον συμβολισμό που δίνετε. Μου ‘χει συμβεί και να αντιλαμβάνομαι το σύμβολο σε κάποιο όνειρο αλλά και να αντιλαμβάνομαι κάποια όνειρα συνειδητά- βέβαια δεν είναι πολλά. Για παράδειγμα, παρότι δεν βγήκα από την νεκροφόρα (και δεν επενέβησα στην ερμεινεία του ονείρου )νόμιζω ότι είχα συνείδηση ότι δεν έπρεπε να βρίσκομαι εκεί μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα και αν το αυτοκίνητο αυτό δεν ήταν νεκροφόρα απλά το θύμιζε-γιατί η νεκροφόρα συμβολίζει τον θάνατο σε μεταφορική έννοια. Ή ακόμα να ξέρω στον ύπνο μου ότι τα βατόμουρα που βλέπω δεν έχουν καλή ερμηνεία χωρίς όμως να επηρεάζεται η φυσιολογική ροή του ονείρου-αν δηλαδή θα τα φάω ή θα τα διώξω. Μπορεί απλά κάποιες φορές επειδή τα ονειρα δε με αφήνουν αδιάφορη και τα ψάχνω να φθάνω σε σημείο συνείδησης.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 20:11
     Σύνδεσμος

     Νεκταρια,οταν εντοπισεις αυτο το ονειρο,θα ηθελα να μας πεις αν γνωριζεις,αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος οταν σε ενα ονειρο εχουμε συνειδηση της ερμηνειας.Εχει σχεση με την δυναμη του υποσυνειδητου μηπως;Πως γινεται να μην επηρρεαζεται η ροη του ονειρου;

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο 13:46
      Σύνδεσμος

      Αν δεν είχε συνείδηση στο όνειρο αυτό θα πέθαινε ψυχικά ή σωματικά. Άρα, αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και ξύπνησε τη συνείδησή της σαν ασφάλεια και πυξίδα για να σωθεί. Να επιστρέψει στη ζωή.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο 17:24
       Σύνδεσμος

       Κατάλαβα.ευχαριστώ πολύ.Ελπίζω να σε καλυψαμε Alice.

       Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 στο 16:58
  Σύνδεσμος

  βλεπω συχνα νεκροφορα στον υπνο μηπως σχετιζεται με το οτι εχω εμονη με τν θανατο

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 στο 11:44
   Σύνδεσμος

   @τακης,

   Συ είπας! Διάβασε το πρώτο θέμα της κουβεντούλας. Εκεί θα δεις για την θανατοφοβία. Αν δεν τον φοβάσαι και είναι άλλοι οι λόγοι που τον σκέφτεσαι, μίλησέ μου κι εσύ στην κουβεντούλα.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 στο 13:55
  Σύνδεσμος

  Γιατί τα όνειρα του Σαββάτου προς Κυριακή δεν εξηγούνται?? Δε βγαίνουν στα αλήθεια μόνο ή και αυτό που βλέπουμε δεν ερμηνεύεται έτσι?? Π.χ. αν είδα έγω άσπρη νεκροφόρα μπροστά στο σπίτι μου παρκαρισμένη χωρις κάποιον μέσα νομίζωκαι τρεις άγνωστοι στο σπίτι μου που πρεπει να ήρθαν με την νεκροφόρα (υπέθεσα στο όνειρο μου)να κάθονται στο σαλόνι και χωρίς να μου μιλάνε, να μην υπάρχει κάποιος άλλος στο χώρο, σημαίνει κάτι από την ερμηνεία που έχετε παραθέσει πιο πάνω ή όχι??

  Απάντηση
  • Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 στο 20:15
   Σύνδεσμος

   @Γιώργος,

   Αγνόησε εντελώς αυτό το όνειρο. Διάβασε στα είδη ονείρων για τα κυριακάτικα όνειρα. Εκεί με ένα άρθρο που παραθέτω θα λυθούν όλες οι απορίες σου.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.