Έχουμε εξετάσει τα τσάκρα όταν λειτουργούν ή υπερλειτουργούν ή υπολειτουργούν. Εδώ βλέπουμε όνειρα που είναι μπλοκαρισμένα. Βλέπουμε πράγματα λοιπόν με το ανάλογο χρώμα  και τα φυλακίζουμε, τα κρατάμε σφιχτά, τα περιορίζουμε, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απ΄ αυτά.  Άρα, ανάλογα τα χρώματα, ανάλογο είναι και το τσάκρα που έχει μπλοκαριστεί.

 

Η διαφορά με τα όνειρα αρωματοθεραπείας είναι ότι  σε εκείνα τα όνειρα τα μπουκαλάκια πρέπει να έχουν το συγκεκριμένο χρώμα. Όμως στο όνειρο αυτό,  δεν ισχύει απόλυτα. Όπως θα δείτε το γιασεμί ξεμπλοκάρει  το τρίτο τσάκρα και το άνθος του δεν είναι πορτοκαλί.  Όχι όλα τα πετρώματα όμως, ούτε όλα τα αιθέρια έλαια. Κάνουμε επιλογές από τα παρακάτω:

Αν είναι μποκαρισμένο το πρώτο τσάκρα, βλέπουμε το κόκκινο χρώμα.  Για να το ξεμπλοκάρουμε χρειαζόμαστε τα  πετρώματα: Χαλαζίας, Αιματίτης, Όνυχας, Οψιδιανός. Αιθέρια έλαια που το ξεμπλοκάρουν είναι: Μύρο, Σανταλόξυλο, Αγγελική, Μοσχολίβανο.

Αν είναι μποκαρισμένο το δεύτερο  τσάκρα, βλέπουμε το πορτοκαλί χρώμα.  Για να το ξεμπλοκάρουμε χρειαζόμαστε τα  πετρώματα:  Ίασπις, Κεχριμπάρι.  Αιθέρια έλαια που το ξεμπλοκάρουν είναι: Υλανγκ Υλανγκ, Γιασεμί, Νερόλι, Σανταλόξυλο.

Αν είναι μποκαρισμένο το τρίτο   τσάκρα, βλέπουμε το κίτρινο  χρώμα.  Για να το ξεμπλοκάρουμε χρειαζόμαστε τα  πετρώματα Κιτρίνης, Κίτρινος Καλσίτης, Ίασπις, Κορνεόλη   .  Αιθέρια έλαια που το ξεμπλοκάρουν είναι:  Μαντζουράνα, Λεμόνι, Δεντρολίβανο.

Αν είναι μποκαρισμένο τέταρτο  τσάκρα, βλέπουμε το πράσινο  χρώμα.  Για να το ξεμπλοκάρουμε χρειαζόμαστε τα  πετρώματα: Αβεντουρίνη, Τουρμαλίνη, Μαλαχίτης.   Αιθέρια έλαια που το ξεμπλοκάρουν είναι: Μελισσοβότανο, Περγαμόντο, Τριαντάφυλλο, Ροδόξυλο.

Αν είναι μποκαρισμένο πέμπτο  τσάκρα, βλέπουμε το τυρκουάζ  χρώμα.  Για να το ξεμπλοκάρουμε χρειαζόμαστε τα  πετρώματα: Τυρκουάζ, Χρυσόκολλα, Ακουαμαρίνα. Αιθέρια έλαια που το ξεμπλοκάρουν είναι: Μελίχρυσος, Ροζ Γεράνι, Μύρτος.

Το έκτο τσάκρα έτσι κι αλλιώς είναι μπλοκαρισμένο σε όλους, όσο μπορεί να ανοίξει ανοίγει, αν ανοίξει απόλυτα το άτομο βλέπει το μέλλον των άλλων ή το δικό του ή έχει προοράσεις.  Αφορά λοιπόν το τρίτο μάτι.  Άρα, σαν τσάκρα όμως πρέπει να το ξεμπλοκάρουν τα εξής:

Αν είναι μποκαρισμένο το έκτο  τσάκρα, βλέπουμε το Μπλε  χρώμα.  Για να το ξεμπλοκάρουμε χρειαζόμαστε τα  πετρώματα: Μπλε Αχάτης, Μπλε Τοπάζι, Σελεστίτης. Αιθέρια έλαια που το ξεμπλοκάρουν είναι: Χαμομήλι, Αρτεμίσια, Λουίζα, Ύσσωπος

Τέλος,  Αν είναι μποκαρισμένο το έβδομο  τσάκρα, βλέπουμε το Μωβ ή ίντιγκο  χρώμα.  Για να το ξεμπλοκάρουμε χρειαζόμαστε τα  πετρώματα: Αμέθυστος, Λάπις Λαζούλι, Αζουρίτης. Αιθέρια έλαια που το ξεμπλοκάρουν είναι: Δεντρολίβανο, Λεβάντα, Μαύρο, Δυόσμος, Μύρο.

Μπορεί να δούμε δύο ή τρεις χρωματισμούς ή να μην είναι πορτοκαλί, αλλά κίτρινο και κόκκινο. Αυτό θα το καταλάβουμε κοιμόμενοι. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι δύο μπλοκαρισμένα τσάκρα.  Για όλα τα τσάκρα με ακουστικά στ’ αφτιά μια τέτοια μουσική είναι  ιδανική:

Τα χρώματα των 7 τσάκρα είναι η σειρά των χρωμάτων του ουράνιου τόξου.

Μπλοκαρισμένα τσάκρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.