Μπαλόνια

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε μπαλόνια ή τα κρατούσατε στα χέρια σας ή τα φουσκώνατε, αυτό σημαίνει πως κάνετε άσκοπα όνειρα και τρέφετε κούφιες ελπίδες. Τίποτα από όσα σχεδιάζετε δεν θα πραγματοποιηθεί. Αν δείτε πως πετούσαν μπαλόνια στον ουρανό, σημαίνει πως θα πάρετε ψεύτικες υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως σπάζατε μπαλόνια, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να ενεργήσετε δημιουργικά στην ζωή σας. Αν δείτε άλλους να σκάζουν μπαλόνια, αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να δώσετε βάση σε ότι σας πουν και σε ότι σας υποσχεθούν αυτές τις μέρες.

Μπαλόνια

49 σχόλια στο Μπαλόνια

 • Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 στο 14:26
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου ότι ήμουν σε μια εκδήλωση είδα πολλά μπαλόνια και πήγα τα πήρα για να βγω μια φωτογραφία την οποία φωτογραφία την έβγαζε η μαμά του πρώην φίλου μου που έχει 2 μήνες που χωρίσαμε. Τα μπαλόνια ξαφνικά εξαφανίστηκαν δεν είδα να σκάνε ούτε να φεύγουν στον ουρανό

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 στο 08:50
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι είμουνα σε ένα αυτοκίνητο. Οδηγός ήταν μία άγνωστη κυρία, συνοδηγός το παιδάκι της, κι εγώ στο πίσω κάθισμα. Προχωρούσαμε αργά σ’ ένα χωματόδρομο. Σε κάποια στιγμή, είδαμε λίγο στα αριστερά μας, έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο, κάτι σαν χωράφι. Είχε δύο μπαλόνια μαζί, ένα μαύρο σε σχήμα καρδιάς κ ένα άσπρο σε σχήμα καρδιάς με μακριά κορδελίτσα στερεωμένα στο έδαφος για να μην φύγουν. Υπήρχαν κ άλλα μπαλόνια στον ουρανό, άσπρα σε κανονικό σχήμα κ χωρίς να είναι στερεωμένα αυτά, δηλαδη πετούσαν στον ουρανό. Πίσω από αυτό το σκηνικό υπήρχε θάλασσα λαμπερή. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι καθώς στρίβαμε αργά προς τα δεξιά, ξαναγυρίζω λίγο στα αριστερά μου, και βλέπω εκεί στα δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, το άσπρο και το μαύρο, στο έδαφος που έφτανε η κορδέλα τους, είχε και στεφάνια (κηδείας).

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 στο 12:51
   Σύνδεσμος

   Τα δύο μπαλόνια είναι το γιν και το γιάνγκ. Δηλώνει ότι δύο αντίθετες δυνάμεις μπορούν να ενώνονται, να ζουν, να ελπίζουν, να πεθαίνουν. Είδες όλες τις πιθανότητες σαν θεατής. Καλείσαι να επιλέξεις ποιες θα κρατήσεις, ποιες θα απορρίψεις και τι αντίκτυπο θα έχει κάθε κίνηση για σένα. Τώρα στον καιρό αδράνειας να κάνεις μια αυτογνωσία και να αποφασίσεις τι θέλεις και ποιοι είναι οι στόχοι σου. Η μοίρα σου θα αποφασίσει ποιο δρόμο θα πάρουν και τι κατάληξη θα έχουν, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή να έρθεις στη θέση του συνοδηγού. Σου ζητά να κάνεις ένα προγραμματισμό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 στο 16:37
  Σύνδεσμος

  Παρασκευή προς Σάββατο είδα ότι ήταν νύχτα και ήμουν στο μπαλκόνι μου μαζί με την Ροδόπη. Απέναντι ήταν άνθρωποι στο μπαλκόνι και είχαν παραγγείλει μεγάλα κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς (σαν αερόστατο) . Της Ροδόπης της άρεσαν , εγώ τα φοβόμουν παρά πολύ γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να σπάσουν.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:05
   Σύνδεσμος

   Η Ροδόπη εδώ στάθηκε επιπόλαια. Εσύ σκέφτεσαι σωστά. Αυτό είναι καλό για σένα. Σκέψου να άρεσαν σε σένα! Άρα, αυτό δείχνει ότι έχεις ωριμάσει και σκέφτεσαι σωστά. Είσαι πιο επιφυλακτική και σκέφτεσαι όλες τις περιπτώσεις. Η Ροδόπη δείχνει εδώ την παλιά σου ζωή, τον τρόπο που σκεφτόσουν και ενεργούσες. Τώρα πια αυτή η συμπεριφορά δεν σου ανήκει. Στέκεις θεατής και δεν σου αρέσει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:44
  Σύνδεσμος

  Εχεις δικιο Νεκταρια μου θα είμαι ξεκάθαρη σε ευχαριστώ πολύ για όλα…και σου εύχομαι το καλύτερο….

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:46
   Σύνδεσμος

   Μόνο αν δεις ότι ενδιαφέρεται. Σ’ ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σου. Μπορεί να γίνει και νωρίτερα η γνωριμία μας. Π.χ. τέλη Νοεμβρίου. Βλέπουμε!!!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:37
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστώ φίλη μου τώρα όπως και εσύ βρισκόμαι στην αναμονή για μια συνάντηση με ένα ευτυχώς το όνειρο με τα μπαλόνια που τόσο φοβόμουν αφορούσε το παρελθόν και όχι την επικείμενη νέα γνωριμία μου γιατί όπως και εσύ ελπίζω σε αυτη και φοβόμουν μήπως τα μπαλόνια είχαν σχέση με αυτη.
  Να έχεις ενα όμορφο μεσημέρι Νεκταρια μου
  Σε ευχαριστώ
  Κατερίνα

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:40
   Σύνδεσμος

   Σε ενημερώνει λοιπόν να είσαι πιο προσεκτική αυτή τη φορά. Να εξετάσεις καθαρά τους σκοπούς του. Γίνε φίλη του, και μέσα απ’ αυτό θα εξετάσεις καλά τι θέλει κι αν θέλει. Σίγουρη πια προχωράς. Αν είναι συνοικέσιο όμως, δείξε κατευθείαν ότι θέλεις, μίλησε στο δεύτερο ραντεβού, αν υπάρξει, αν υπάρξει θα πει ότι κι αυτός γοητεύτηκε από σένα. Στο συνοικέσιο πρέπει να πεις σχεδόν αμέσως τους σκοπούς σου. Δεν κρύβεσαι στα λόγια, ούτε υπάρχει φόβος να παρεξηγήσεις την φιλία του. Από τη στιγμή που γίνεται η γνωριμία είναι για σοβαρό σκοπό. Αν γεννηθεί έρωτας μέσα απ’ αυτή, τότε χωρίς φόβο μην φας Χ μιλάς, αλλιώς αν δεν του αρέσεις δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά. Θα το καταλάβεις και θα κάνεις πίσω.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:27
  Σύνδεσμος

  Μακάρι Νεκταρια πλέον οι ατυχίες να έχουν φύγει από τη ζωή μου γιατί είχα αρκετές σε αρκετους τομείς της ζωής μου και κουράστηκα δε στο κρύβω κουραστηκα να κάνω υπομονη. Η ερμηνεία σου είναι σωστή στο μόνο που έχω μια αντιρρήση είναι ότι πολλές φορές έφτασα κοντά στο στόχο μου και μου ξέφυγε εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ποτέ δεν έφτασα κοντά στο στόχο μου.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:30
   Σύνδεσμος

   Και μόνο που θα έδειξε κάποιο ενδιαφέρον και θα έριξε ένα χαμόγελο, και μόνο που θα έκανες μια φιλία με το αντικείμενο του πόθου σου ή μια σχέση ολιγοήμερη είναι μια προσέγγιση του λάθους, το οποίο όταν γινόταν κάτι σοβαρό το καταλάβαινε κι έφευγε. Άρα, δεν είναι λάθος. Πιστεύω ότι την διαβάσαμε αυτή την ψυχή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Δεν τα κυνηγούσα να τα πάρω για μένα ήθελα να τα πάρω για τα παιδια. Ευτυχώς που δε τα έπιασα Δλδ έτσι ώστε και αυτό που πάει να γίνει με το παιδί που περιμένω να μην είναι ουτοπια. Τ λες φίλη μου το όνειρο αυτό μου δίνει προοπτική να γίνει κάτι με το παιδί που λείπει έξωτερικο?και μια άλλη ερώτηση Νεκταρια γιατί όταν περασα δίπλα από τ καρέκλα και την ακούμπησα έφυγε το μπαλόνι?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:22
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο αυτό δείχνει το παρελθόν όπως σου είπα και το Νικητάκι είναι ο σκοπός. Ναι, δεν τα έπιασες για εσένα, αλλά για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τον μικρό. Όμως στο όνειρο εσύ κόπιασες για τον σκοπό. Ο μικρός συμβολίζει τον σκοπό. Από τη στιγμή που ακούμπησες την καρέκλα δείχνει ότι πολλές φορές έφτασες τον σκοπό σου, αλλά σου ξέφευγε. Αν τώρα γίνει κάτι με τον νέο άνδρα στη ζωή σου θα καταλάβεις ποιος είναι ο σκοπός που είχες παλιά ατυχίες στον έρωτα. Θα δεις ότι όλα ήταν φούσκες. Κυνηγούσες το ψέμα. Αυτή η ένωση θα σου φανερώσει πόσα λάθη έχεις κάνει κι εσύ και όλοι μας κυνηγώντας το ψέμα. Θα σε κάνει πιο ώριμη και θα σου δείξει ότι μόνο κάτι που μπορούμε να πιάσουμε είναι δικό μας. Θα σε κάνει πιο σοφή. Άρα, θα δεις τους σκοπούς του ατόμου αυτού. Τώρα που έγινες πιο σοφή θα καταλάβεις αν είναι ουτοπία ή κάτι χειροπιαστό. Ανάλογα θα πράξεις. Με το όνειρο αυτό προετοιμάζεις τον εαυτό σου να δει με καθαρή ματιά τα πράγματα και να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 στο 09:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα φίλη μου χθες είδα ένα περίεργο ονειρο ελπίζω να μην είναι κακο. Είδα πως μια ξαδέλφη μου μακρινή και συνωνωματη μου είχε δώσει να προσέχω το παιδί της το Νικιτακι το οποίο σήμερα είναι 19 χρόνων αλλά εγώ στο όνειρο που το είχα ήταν 5-6 χρόνων(δε θυμάμαι καν εάν του παιδι του ονείρου έμοιαζε στο πραγματικό Νικήτα νομίζω όχι απλά εγώ πιστεύα πως ήταν το Νικιτακι). Ειμασταν στην πλατεία του νησιού και περπατήσαμε περάσαμε δίπλα από μια καφετέρια και όπως περνούσα θυμάμαι να καθονται άνθρωποι είχαν και παιδάκια και τα παιδάκια κρατούσαν μπαλόνια. Όπως περνούσα σκουντισα μόνο μόνο την καρέκλα ήταν εκεί δεμένο το μπαλόνι του παιδιού που καθότανε στην καφετέρια και έφυγε δεν ήταν καλά δεμένο μου είπαν δε πειράζει μην στενάχωριεσαι κοπέλα μου έχουν κ άλλο μπαλόνι τα παιδιά μας . Φεύγοντας λέω στο Νικιτακι που υποτίθεται πρόσεχα θα σου πάρω μπαλκόνι και θα πάρω και σε εκείνο το παιδακι στη καφετέρια. έψαχνα να πάρω δύο μπαλόνια για τα παιδιά αλλά όλο εμποδία βρισκόντουσαν και τελικά δε πηρα μπαλόνι ήταν σαν να μην ήθελε με τπτ να πιάσω στα χέρια μου μπαλόνι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όπως περπατούσα στο δρόμο βρήκα χαμό ένα μαύρο πορτοφόλι-τσαντακι και το έπιασα κουδουνιζε έμοιαζε να είχε μέσα κερματα και έλεγα με αυτα τα χρήματα θα πάρω τα μπαλόνια αλλά ούτε μπαλόνια πήρα ούτε το ανοιξα και ένας γνωστός μου ο Μικές πού προχωρούσαμε κοντά βρήκε και αυτός κράτος ένα παρόμοιο καφέ χρώματος και το πήρε. Τη ερμηνεία δίδεις σε αυτό το όνειρο Νέκταρια μου?

  Νεκταρια μου θυμήθηκα κάτι και θέλω να το συμπληρώσω όταν περασα από την καφετέρια και ακούμπησα πάνω στην καρέκλα που καθοντουσαν οι άνθρωποι (άγνωστοι άνθρωποι)δεν είδα το παιδικό μπαλονι να λύνει και να φεύγει το μονο που ειδα και απο αυτό καταλάβα ότι έλυσα το μπαλόνι είναι το σχοινακι του το οποίο είδα να φεύγει πάνω από το μπράτσο της καρέκλας που ακούμπησα δεν κοίταξα καθόλου το μπαλόνι που ελυσε που πήγε κτλ ούτε καν ασχολήθηκα να το πιάσω ή να δω που πήγε αδιαφορησα τελειως και έφυγα από το σημείο.Στη συνέχεια όπως σου είπα ήθελα να αγοράσω δύο μπαλόνια όχι για μένα αλλά για τα παιδια αλλά ήταν αδύνατο για να φανταστείς είδα μια ομάδα που έκανε παρέλαση και κρατούσε μπαλόνια λέω α θα πάω σε αυτούς να πάρω μπαλόνι με το που πήγαινα προς αυτούς η ομάδα άλλαξε κατεύθυνση και εξαφανίστηκε μετά λέω θα αγοράσω μπαλόνι από τους πολίτες έρχεται ο πολίτης (αυτο το παιδί που είδα στην πραγματικότητα πουλάει ξηρούς καρπούς και το λένε Μιχαλη του λέω που είναι τα μπαλόνια θέλω να αγοράσω μου λέει θα τα φέρω αργότερα όπως σου είπα τελικά μπαλόνι δε έπιασα στα χέρια μου και ούτε στα παιδιά πήρα επίσεις ούτε το πορτοφόλι ανοιξα… Διάβασα τόσο αρνητικα σχόλια για τα μπανολια που απογοήτευτηκα. Είναι τόσο κακό όνειρο Νέκταρια μου? Εχω αγωνία….

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:10
   Σύνδεσμος

   Αν τα έπιανες τα μπαλόνια θα ίσχυαν τα αρνητικά που διάβασες. Κυνηγούσες να πάρεις τι; Το ψέμα, την ουτοπία. Σε εμπόδιζε, διότι δείχνει ότι πρέπει να γίνεις πολύ υπεύθυνο άτομο και να σκεφτείς καλά αν αξίζει να κυνηγάς το στόχο σου. Ο στόχος σου όμως ήταν μια ουτοπία. Κυνηγούσες κάτι που δεν πιάνεται, γιατί τι το κρατάει; Ο αέρας. Όταν ο αέρας χαθεί είναι ένα πετσί που θέλει πέταμα. Δεν είναι χρήσιμο πια. Σε όλη σου τη ζωή κυνηγούσες ουτοπίες, σχέσεις που δεν είχαν την δύναμη να σου δώσουν αυτό που ζητάς. Όμως κι αυτή τη φορά σκέφτεσαι όπως παλιά, Η ζωή σου στερεί τη δυνατότητα να κάνεις λάθη και δεν σου δίνει το μπαλόνι. Το μπαλόνι δεν σου ανήκει. Το Νικητάκι αυτό είναι ένα πρόσωπο του παρελθόντος που σε καλούσε να κυνηγήσεις την ουτοπία και να του την προσφέρεις. Τώρα το Νικητάκι έχει μεγαλώσει και θα πρέπει να μην κυνηγάς πια την ουτοπία, αλλά να παίρνεις αυτό που σου προσφέρεται. Να πιάσεις κάτι χειροπιαστό. Όταν δεις ότι δεν πιάνεται φεύγεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Χθες βραδυ ειδα ενα ονειρο που μου εκανε εντυπωση, ειδα οτι βγηκα εξω απο το δωματιο μου, στη βεραντα μου(υπαρχει στην πραγματικοτητα) και εβλεπα τον ουρανο που ηταν υπεροχος, ειχε ασπρα συννεφα και μπαλονια σε διαφορα χρωματα,θυμαμαι κιντρινο,μπλε,κοκκινο(ηταν σταθερα στον ουρανο) που τοσο πολυ ενθουσιαστικα που πηγα και πηρα το κινητο μου για να βγαλω φωτογραφιες και μετα τις εδειχνα στην αδελφη μου, να σημειωσω οτι τα συννεφα και τα μπαλονια ηταν κατω απο το μπαλκονι, δηλαδη εγω ημουν απο ψηλα. Απο οτι ειδα οι ερμηνειες για τα μπαλονια δεν ειναι θετικες αλλα εμενα μου εβγαλε κατι αισιοδοξο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 17:54
   Σύνδεσμος

   Ανεδαφικό. Μπαλόνια και όνειρα που μένουν ζωντανά όσο κρατά ένα όνειρο. Ειδικά αν έχει σύννεφα ο ουρανός όλα γίνονται ασαφή. Είναι στιγμιαία χαρά. Όταν την φωτογραφήσεις όμως, της δίνεις δύναμη να μείνει σαν ανάμνηση γιατί είναι κάτι φευγαλέο μεν, αλλά στιγμιαίο που μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 17:56
    Σύνδεσμος

    Δηλαδη θα ειναι μια χαρα που μετα δεν θα εχει συνεχεια;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 18:00
     Σύνδεσμος

     Απλά θα σου φτιάξει τη διάθεση. Όταν σκάσουν τα μπαλόνια όλα θα τελειώσουν. Ναι. Κάτι στιγμιαίο, που κρατάει λίγο.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 18:02
      Σύνδεσμος

      Συγνωμη Νεκταρια μου αν σε εχω τρελανει αλλα θελεις να πεις οτι μετα την στιγμιαια χαρα που θα παρω θα γινει κατι ασχημο; Δηλαδη μια εξελιξη θα μου δωσει χαρα αλλα μετα θα αλλαξουν τα πραγματα προς το χειροτερο;

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 18:04
       Σύνδεσμος

       Όχι, απλά μια στιγμιαία χαρά. Μετά τα πράγματα θα γίνουν όπως ήταν. Όχι άσχημα!

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Ευτυχώς! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερμηνεία και το χρόνο σας! Πολύ κατατοπιστική ερμηνεία. Να ΄στε πάντα καλά, καλή συνέχεια!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 11:17
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Είδα ότι βρισκόμουν σε ένα ανοιχτό μεγάλο χώρο, βράδι και γινόταν κάποια εκδήλωση-γιορτή. Υπήρχε πολύς κόσμος. Μόλις τελείωσε η εκδήλωση αυτή, οι διοργανωτές, άφησαν πολλά μπαλόνια να πετούν. Τα μπαλόνια αυτά ήταν γυαλιστερά και κάποια που μου έκαναν εντύπωση ήταν σε χρυσό χρώμα. Ο κόσμος προσπαθούσε να πάρει έστω κι ένα. Προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν μπόρεσα. Μετά ένας νεαρός, μου πέταξε ένα ροζ, μα πάλι δεν μπόρεσα να το πιάσω. Μετά είδα ένα μικρό παιδάκι που το κρατούσε στην αγκαλιά του ή η μαμά ή ο μπαμπάς του, κι έκλαιγε. Πήρα ένα κόκκινο μπαλόνι φουσκωμένο και του το έδωσα. Σταμάτησε να κλαίει, όμως το μπαλόνι ξεφούσκωσε…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 11:23
   Σύνδεσμος

   Τα φουσκωμένα μπαλόνια που πετάνε στον ουρανό είναι όλα τα όνειρα που γίνονται φούσκες και πετάνε μακριά, χάνονται. Όλα όσα όνειρα κτίζουμε στην άμμο και τα σπάει το κύμα. Αν έπιανες ένα από αυτά τα μπαλόνια, μια νέα ψεύτικη ελπίδα θα είχες να αντιμετωπίσεις. Ακόμη μια ουτοπία. Την ίδια ερωτική απογοήτευση θα είχες αν έπιανες το ροζ μπαλόνι του νεαρού. Αντιδράς, κλαις, όλο απογοητεύσεις, όλα τα όνειρα σου δεν πραγματοποιούνται. Τότε ακούς τον παραπονιάρικο εαυτό σου και του δίνεις ένα μπαλόνι. Όμως, για να βγει το όνειρό σου αυτή τη φορά, πρέπει να ξεφουσκώσει. Αλλιώς μια ακόμη απογοήτευση θα σε κυνηγούσε.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 στο 16:57
  Σύνδεσμος

  Έβλεπα ότι ήμουν σε ένα μεγάλο προαύλιο με τσιμεντο κάτω, ήμουν σε ένα αυτοκίνητο λευκό και ήμουν συνοδηγός, μπροστά υπήρχαν άνθρωποι και παιδάκια και φώναζα στον οδηγό να προσέχει μη χτυπήσει κανέναν, στα δεξία υπήρχε μια πύλη και εξω μια γυναίκα με λίγο μελαχρινη και να πετάει μπαλονια ξεφουσκωτα, και έσκυψα να πάρω και πήρα χρωμα λευκό και μου λέει η γυναίκα σε εκείνο το κουτάκι έχω κι άλλα παρε οσα θες και χαμογελαγε( άγνωστη προς εμένα.) Μετά πήγε λέει μεσα από τη πύλη και πήγα σε ένα τραπέζι που είχε κατι μαχαίρια,πιρούνια και κουταλια,και κοίταγα να πάρω πιρούνι και κουτάλι, το κουτάλι ήταν λίγο λερωμενο από άλατα ενω το πιρούνι καθαρό, και το άφησα κάτω. Τι σημαίνει? Το είδα Δευτέρα προς Τρίτη

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:23
   Σύνδεσμος

   Έχεις κάποια σχέση αυτόν τον καιρό; Είσαι παντρεμένη;

   Απάντηση
    • Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:36
     Σύνδεσμος

     Ωραία. Ο γάμος σου πάει καλά, δεν σε ανησυχεί. Δεν έχεις εκεί στραμμένα τα νώτα σου διότι κάποιες άλλες καταστάσεις σε απασχολούν. Βλέπεις πέρα από αυτόν τα προβλήματά σου να είναι ξεφούσκωτα και προσπαθείς να τους δώσεις αέρα, να τους δώσεις ζωή,. αλλά ως φαίνεται αυτά δεν είναι σημαντικά. Υπάρχουν πιο σημαντικά που πρέπει να δεις. Για να τροφοδοτηθείς με δύναμη χρειάζεσαι κουτάλι και πιρούνι, αλλά δεν τα βρίσκεις ισχυρά και καθαρά ώστε να τα χρησιμοποιήσεις. Βρίσκεις δικαιολογίες κι αδρανείς. Ίσως σε άλλο όνειρο να τα καταφέρεις. Ο οδηγός ήταν ο άνδρας σου. Προσπάθησε να διακρίνεις το πρόσωπό του και ζήτησέ του βοήθεια στην προσπάθεια αυτή. Μην πασχίζεις μόνη. Δεν θα καταφέρεις τίποτα.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 στο 17:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα ότι ένας γνωστός μου, μου έδωσε ξεφούσκωτο ροζ μπαλόνι στα χέρια.. Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:57
   Σύνδεσμος

   Αν τον βλέπεις ερωτικά έχει την εξής ερμηνεία: Όταν έχουμε ελπίδα για κάποιο, μοιάζει σαν να φουσκώνουμε ένα μπαλόνι. Το ξεφούσκωτο όταν είσαι στην αρχή αυτής της ερωτικής στιγμής είναι το έναυσμα να το φουσκώσεις και να το γεμίσεις με ελπίδες, φτάνει να μη φουσκωθεί πάρα πολύ και σπάσει. Αν πέρασε πολύς καιρός χάθηκαν αυτές οι ελπίδες. κάπου θα υπήρχε κάποια τρυπίτσα πάνω. Το ροζ όμως, είναι η αρχή της ελπίδας. Δεν έφτασε στο κόκκινο να είναι κάτι βαθύ. Αν δεν τον βλέπεις ερωτικά, θα πρέπει να ξέρω τι σχέση έχεις μαζί του για να δώσω ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 15:05
    Σύνδεσμος

    Καταρχάς, σε ευχαριστώ πολύ! Ερωτικά τον βλέπω, αλλά το μπαλόνι δεν έσκασε, απλά δεν έχει φουσκωθεί ακόμα. Σα να ήταν καινούριο και μού το έδωσε στα χέρια. Οπότε;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017 στο 12:14
     Σύνδεσμος

     Ισχύει το πρώτο μέρος της ερμηνείας λοιπόν. Είναι η αρχή.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο 16:30
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Ονειρο Παρασκευης προς Σαββατο. Κρατουσα ενα ανοιχτο-ροζ μπαλονι στα χερια μου. Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:35
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι φρούδες ερωτικές ελπίδες που μόλις σκάσει το μπαλόνι,θα ξεφουσκωσουν.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 στο 15:01
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα στον ύπνο μου οτι ήμουνα με μια παλιά μου συμμαθήτρια που τη λέγανε και Βαλεντίνα στο σούπερ μάρκετ και μου έδειχνε κατι κόκκινα ξεφούσκωτα μπαλόνια που ήθελε να αγοραςει για του Αγίου Βαλεντίνου και κάποια είχαν πάνω τους τον αριθμό 31 τι μπορει να σημαίνει αυτο;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 στο 17:34
   Σύνδεσμος

   Μια κοπέλα που γεννήθηκε στις 31 κάποιου μήνα θα σου ερμηνεύσει αυτό το όνειρο. Η παρούσα, εγώ δηλαδή. Αστειεύομαι! Σκοπεύεις να δημιουργήσεις μια νέα σχέση; Δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει. Μπορεί να χαλάσει μια υπάρχουσα. Το 3+1= 4 δηλώνει το τέλος, ενώ τα ξεφούσκωτα μπαλόνια δηλώνουν πάλι το τέλος. Ότι μια σχέση τελειώνει. Όνειρο στενάχωρο και θλιβερό. Εύχομαι να είναι όνειρο φοβίας ή εμμονικό. Δυστυχώς στα όνειρα το 31 καίει. Με το 31 καίγεσαι αλληγορικά. Ελπίζω αυτό να μην συμβαίνει και σ’ αυτούς που γεννήθηκαν μια τέτοια ημέρα.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 στο 00:35
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστω πολυ για την ερμηνεια! Η αληθεια ειναι οτι ζω μια περιεργη κατασταση στα συναισθηματικα μου αρα και με αυτο το ονειρο δεν βλεπω μεγαλες πιθανοτητες συνεχειας

    Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 στο 13:42
  Σύνδεσμος

  Καλημερα!ειδα χθες το βραδυ οτι περπατουσα βραδυ σε ενα δρομο με κοσμο και σε μια γωνια του δρομου μου μιλησε ενα ροζ μπαλονι που ειχε σχημα σκυλου και αντρικη φωνη.εγω το λυπηθηκα,αναρωτηθηκα ποιος το καταντησε ετσι και το πηρα αγκαλια μαζι μου στο πατρικο μου σπιτι (οχι αυτο που μενω τωρα).και ηταν μια γνωστη μου (σοφια τη λενε) και της απεδειξα οτι το μπαλονι μιλαει.και της ελεγα οτι πρεπει να μαθουμε αν ειναι ανθρωπος ή σκυλος.κι εκεινη θυμωσε (στην πραγματικοτητα ειναι πολυ φιλοζωη) και μου ειπε οτι πρεπει να το κρατησω και να μην το εγκαταλειψω ο,τι και να ειναι.θυμαμαι οτι δεν ηθελα να το κρατησω και σκεφτομουν οτι αμα σκασει θα μεινει μεσα στο σπιτι,αλλα δεν θα το βλεπω για να το βγαλω εξω αμα ηθελα γιατι θα του ελειπε το σωμα και θα ακουγα μονο τη φωνη και δεν θα ηταν ορατο στα ματια μου.τι σημαινει αυτο????

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:46
   Σύνδεσμος

   Ο σκύλος με την φωνη άνδρα δηλώνει εναν ανθρωπο.το μπαλόνι δηλωνει την πραγματικη εικόνα αυτου του ανθρώπου αλληγορικά.συμβολικά το μπαλόνι,δείχνει κάτι που δίδει φρούδες ελπίδες,ψεύτικη εικόνα,κάτι που αν σκάσει μεταφορικά,θα μείνουν μονο απομεινάρια διότι περιεχει αέρα….δηλαδή τίποτα…
   Το πατρικό σου σπίτι,δείχνει οτι ο άνθρωπος αυτός υπήρχε στο παρελθον σου.
   Η σοφία,είναι αλληγορικά ο σοφός εαυτός σου.το παραξενο εδώ είναι οτι αυτός ο άνδρας,κατάφερε και έπεισε τον σοφό εαυτό σου να θέλει να τον κρατήσει στην ζωή του.εσύ δηλωνεις την πλευρά του εαυτου σου που ειχε ανασφάλειες ως προς αυτον.συνειδητοποιησουσες ουσιαστικά οτι όταν το μπαλόνι σκάσει δηλαδή οτι όταν φανεί η πραγματική πλευρα του άνδρα αυτου,στην ζωή σου θα μείνουν μονο σκέψεις και αναμνήσεις και όχι η παρουσια του…

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 στο 11:46
  Σύνδεσμος

  Kαλημερα! Ειδα οτι ήρθε ενα παιδι με ενα μπλε μπαλονι και πηγε να το σκάσει πάνω μου.. Εγω του είπα να φυγει, γιατι όντως φοβαμαι τα μπαλονια.. Τελικα το εχασα απο τα ματια μου. Στη συνεχεια κατεβηκα στην κουζινα και ειδα πολλα τηγανια με μαγειρεμενα ζυμαρικα με κοκκινη σαλτσα.. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν και για μένα αλλα ηταν τόσα πολλα που ειπα πως σιγουρα θα ναι φαω και γω.. Δοκιμασα θυμαμαι μια κουρκουμπινα και περιμενα να ετοιμαστουν.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 στο 15:42
   Σύνδεσμος

   Το παιδι αυτό αντιπροσωπεύει τη στεναχώρια.το μπλε μπαλόνι αντιπροσωπεύει τις ελπίδες σου για ηρεμία.αυτές τις ελπίδες ήθελε να καταστρεψει το παιδι.ευτυχως εσύ δεν το επέτρεψε αυτό!η στεναχώρια λοιπον χάθηκε και αντικαταστάθηκε απο τα μακαρόνια με την κόκκινη σάλτσα που αντιπροσωπεύουν την χαρα και την ευτυχία!επειδή δεν ήσουν σίγουρη αν ανήκουν και σε σένα,ειτε πρόκειται για κάτι που δεν έχει συμβεί ακομα ειτε αν συμβαίνει,δεν το έχει δεχθεί η ψυχή σου ολοκληρωτικά ακόμα.θα το δεχθεί στο μέλλον!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013 στο 11:30
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι κραταγα πολλα μαρονια και πεταγα!??τι σημαινει???

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 21:23
   Σύνδεσμος

   @matheos,

   Είναι κακό όνειρο διότι οι ελπίδες σου θα ναυαγήσουν.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  Όταν δεις ότι κάποιος σου δίνει μπαλόνια??

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011 στο 20:31
  Σύνδεσμος

  eida oti kratousa ena mpaloni t opoio etsi opws fusouse t pire o aeras t epiase ena paidaki k malwne mazi me ena allo poio apo ta 2 tha t parei …sto mpalkoni mias polukatoikias itan ena allo paidi pou epiase t sxoini k t travousena t parei auto alla etsi opws t travouse pire mazi t k t paidaki t opoio vriskotan gia ligo ston aera mexri pou t katevase i mana tou …. koufo??? egw auto eida k den kserw t simainei an kserei kanenas as m pei k mena

  Απάντηση
 • Κυριακή, 3 Απριλίου 2011 στο 11:53
  Σύνδεσμος

  eida oti kratousan tria agoria mpalonia kai o enas itan autos pou mou aresi ekini tin mera itan ta gene8lia mu ti simaini?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 στο 10:03
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου οτι στολιζα φουσκωμενα μπαλονια και τα εδινα, τι σημαίνει?

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.