Μπάνιο Σπα
Αν δείτε πως είσαστε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού σας και πλένεστε, αυτό σημαίνει πως θ’ απαλλαγείτε από πολλές σκοτούρες και στενοχώριες που είχατε αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε τον εαυτό σας σε σπα ή σε ιαματικά δημόσια λουτρά , αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες μέρες και πολλές λύπες και στενοχώριες θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε να μπαίνετε σ’ αυτά τα σπα ή να βγαίνετε απ’ αυτά, αυτό σημαίνει πως δεν θα σας αγγίξουν στενοχώριες ή θ’ απαλλαγείτε απ’ αυτές. Αν όμως δείτε να είσαστε μαζί με άλλα άτομα μέσα σε τέτοια σπα, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε θύμα μεγάλης απάτης και θα στεναχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε την γυναίκα σας ή την φίλη σας να παίρνει μέρος σε σπα, αυτό σημαίνει πως σας απατά σε τέτοιο βαθμό που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας. Αν δείτε γυναίκες να κάνουν το μπάνιο τους σ’ αυτά τα μέρη, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παρακολουθήσετε την γυναίκα σας ή την ερωμένη σας γιατί δεν φέρετε καλά απέναντί σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει και για σας το ίδιο αν δείτε τον άντρα σας ή τον εραστή σας να κάνει μπάνιο σ’ αυτά τα μέρη. Αν σαν γυναίκα δείτε να κάνετε εσείς το μπάνιο σας, όπως αναφέραμε πιο πάνω, αυτό σημαίνει πως δώσατε το δικαίωμα να σας φερθούν άσχημα με τον τροπο σας και την συμπεριφορά σας.
Αγαπημενη μας Νεκταρία, είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν με τον σύντροφό μου έξω στη φύση μάλλον σε έναν λόφο και κάναμε κάμπινγκ.Ο ουρανός ήταν σαν ζωγραφιά γεμάτος αστέρια.Καποια στιγμή τα ξημερώματα νόμιζα ότι είδα ένα φίδι (δεν το είδα ποτέ-ισως πηγάζει από τον φόβο που έχω κ στην πραγματικότητα όταν κάνουμε τέτοιες εξορμήσεις-.Αρχισαμε να τρέχουμε και βρεθήκαμε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο,το οποίο είχε ένα μεγάλο χώρο με πολλά τζακουζι.Ειχε πολύ κόσμο και εμείς ψάχναμε σε ποιο θα μπούμε. Είχε χώρο για να μπούμε, απλά δεν είδα στο όνειρο να το χρησιμοποιούμε.Άλλη μια σκηνή που θυμάμαι είναι ότι είχα βγάλει τα ρούχα μου – δεν διευκρινίζεται στο όνειρο αν ήταν πριν ή μετά από το τζακουζι- και έβαλα ένα καθαρό παντελόνι του συντρόφου μου, το οποίο ήταν μπεζ και ψιλοθυμιζε το πατρόν του ρούχου ένα στρατιωτικό παντελόνι.Μου ήταν λίγο φαρδύ και κοιτούσα την “πίσω” όψη σε εναν καθρέφτη.Εκει εμφανίστηκε μια κοπέλα – φίλη μου χωρίς να θυμάμαι πρόσωπο- και μου το σχολίασε.Να διευκρινίσω ότι με τον σύντροφό μου έχω υπέροχη σχέση εδώ και δέκα χρόνια..τα επαγγελματικά με αγχωνουν..Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα, είδα οτι μετά το λούσιμο στις άκρες των μαλλιών μου είχα άλατα ροζ χρώματος στην αρχη τα πέρασα για πέτρες αλλά έσπασα ένα και το δοκίμασα ήταν άνοστο αλάτι, το περιεργο ειναι οτι κάτω απο το σπασμένο κομμάτι τα μαλλια μου είχανε μικρα λευκα μανιταρια.
Γεια σας,
Ειδα ονειρο οτι λουζομουνα σε ενα ντους στην δουλεια κ τους ειπα να σχολασουν κ θα κλειδωσω εγω..εν τω μεταξυ ητανε βραδυ..
Υπαρχει πιθανοτητα να μετακοινηθω συντομα σε αλλο τμημα..ισως να εχει καποια σχεση??
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Ετοιμάζεσαι για νέα καθήκοντα λέει αυτό το όνειρο, αλλά θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση.
Καλησπέρα.Να ρωτήσω κάτι;Τι είναι όταν βλέπεις πράσινα άλατα μπάνιου;
.
Σαν μούχλα από την πολλή υγρασία?
Δείχνει ότι ο λειτουργικος χωρος απελευθερωσης από δεινά που υπάρχει στην ψυχή σου,εχει μουχλιασει αλληγορικά.Εχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα στην ψυχή σου και δεν λαμβανεις τα κατάλληλα μέτρα για να αποδεσμευτεις από αυτά.Αν τα καθαρισες όμως είσαι έτοιμη για την διαδικασια αυτή.
Όχι,όχι παρεξήγηση.Άλατα μπάνιου εννοώ όταν γεμίζουμε την μπανιέρα με νερό και τα βάζουμε μέσα για να χαλαρώσουμε και έχουν διάφορα αρώματα π.χ με άρωμα λεβάντα,πορτοκάλι,σανταλόξυλο κτλ κτλ.Κατάλαβες τι εννοώ: https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85&client=firefox-b&biw=1366&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiCtuqiyaPPAhXHvBoKHTGjAI8Q_AUIBigB#tbm=isch&q=%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85 (επίσης δεν είναι από εξωτερικό ερέθισμα)
Δείχνει ότι χρειάζεσαι αναζωογόνηση και ξεκούραση.
Καλησπέρα είδα ότι έκανα μπάνιο (ντουζ) και το νερό ήταν ζεστό και με χαλάρωνε πολυ.είχα ένα σφουγγάρι και όπως πλενόμουνα καθαρίζονταν όλο το σώμα μου με το νερό και το τρίψιμο και έβγαινε όλο το μαύρο απο το σώμα μου.ένιωσα πολύ καθαρή μετά αλλά δε μπορεσα να λουσω τα μαλλιά μου για να καθαρίσουν και αυτά που στον ύπνο μου ήταν μαυρα και πολύ μακρια ενώ κανόνικα είναι ξανθά και όχι μακριά.
Δείχνει ότι έχει καθαρίσει η ψυχή σου απ’ όσα σε βαραίνουν, αλλά παρέμειναν η απαισιοδοξία και κάποια αρνητικά συναισθήματα που ακόμα δεν μπορείς να απαλλαγείς εντελώς απ’ αυτά.
Ναι δυστυχώς και δε νομιζω να φυγουν ευκολα καθως επηρεαστηκε και η υγεία μου απο όλα όσα γινονται.αναμένω την καθαρση ολα τα ασχημα καποια στιγμή έχουν ένα τελος.
Καλησπερα.θα θελα μια εξηγηση !!!Ημαστε σε ενα περίπτερο απο εξω με τον αντρα μου και κατι τον θέλανε κατι αστυνομικοί και του μιλαγανε περιεργα …ωστόσο τα βρήκανε και γω του λεω οκ τωρα φεύγω παρε με τηλ μετα.μετα εφυγα με παίρνει τηλ μια φιλη και μου λεει ελα στο ταδε μερος.και ηταν ενα περιεργο σπα που ηταν και σπιτι.ταβανι που δειχνε γαλαξιες και στρασακια στο πατωμα.πηρα μετα τηλ το αντρα μου να φυγω.ημαστε πολυ αγαπημενοι αλλα το τηλ.δν υπηρχε!!
Αν τον έπαιρνες τηλέφωνο θα έφευγες. Αν έφευγες θα έκανες κακό. Αυτό δείχνει ότι από τη μια αυτή η σχέση σε κρατάει σε αγωνία, διότι είναι παράξενη και γεμάτη εκπλήξεις, αλλά από την άλλη σε ξεκουράζει, διότι ο άνδρας σου είναι ένα άτομο που τα έχει βρει με τον εαυτό του και τα συναισθήματά του κι αυτό φαίνεται. Εσύ λέει το όνειρο μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του και χωρίς τηλέφωνο. Έχετε την πλήρη αρμονία και μπορείτε να καταλάβετε τι σκέφτεται ο ένας και ο άλλος λαμβάνει το μήνυμα.
ειδα οτι εκανα μπανιο στο σπιτι μου και καλα και ταυτοχρονα λουζομουνα τι σημαινει?
@σοφη,
Πολύ καλο όνειρο. Ετοιμάσου για κάτι καλό που έρχεται!
eida pos kathomouna se mia mpaniera (upotithete sto spiti mou) me to agori tis adelfis mou. forousame kanonika rouxa. irthe proti fora sto spiti mou sto eksoteriko gia na Brei doulia Kai adelfi mou briskotane stin ellada. autos kathotane stin mia akri tis mpanieras k ego stin ali gia na lousto. itane poli parakseno skiniko (katholou erotiko, apla parakseno).
@Dora,
θα μαλώσετε και θα ψυχρανθείτε με το άτομο αυτό.