Είναι τα όνειρα που εμφανίζονται όταν αποκλίνουμε με την ελεύθερη βούληση κατά πολύ από το πεπρωμένο.  Μας έρχεται μια καθοδήγηση από το όνειρο για καλό ή κακό για να γίνει αυτό που πρέπει.  Ένα ταξίδι, μια κατάσταση που πρέπει να υποστούμε,  ακόμα και να γράψουμε τζόκερ με τους συγκεκριμένους αριθμούς.

Επίσης, σε προειδοποεί το όνειρο να πας εκεί και το κάνεις τυφλωμένος. Π.χ. βλέπεις οτι κάνεις ορειβασία και το όνειρο δεν σου λέει να μην πας, σε προτρέπει να πας και τότε σκοτώνεσαι. Αντίθετα  είναι τα προειδοποιητικά όνειρα που πας να κάνεις μια απόκλιση από το πεπρωμένο και δεν σ’ αφήνει να το πράξεις επειδή έχεις ζωή. Άλλο παράδειγμα, πρέπει να πας στην Αμερική και να παντρευτείς εκεί. Το όνειρο σου εμφυτεύει την ιδέα να πας στην Αμερική, αν δεν το κάνεις, κάτι γίνεται κι έρχεται εκείνος. Πρέπει κάπως να συναντηθείτε. Φέρνει καταστάσεις εκεί που πρέπει. Είναι τα όνειρα που συνωμοτεί το σύμπαν για να φέρει τα πράγματα στη θέση τους. Όλα προσαρμόζονται πάντα για καλό ή για κακό για να γίνει αυτό που πρέπει την κατάλληλη στιγμή. Αυτά τα όνειρα ο ονειρομάντης δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να τα ερμηνεύσει.

Μοιραία όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.