Πολύ σημαντικό στα όνειρα αυτά είναι όταν ο πρώην μας ενδιαφέρεται και θέλει να είμαστε πάλι μαζί. Αν αυτό γίνει τηλεφωνικά στο όνειρο,  είναι σίγουρη επανασύνδεση. Το ίδιο ισχύει αν ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο μαζί κι εκείνος οδηγάει με εμάς συνοδηγό. Κακό όνειρο είναι όταν έχει πεθάνει στην πραγματικότητα και τα δούμε αυτά. Έχει στοιχειώσει αλληγορικά τη ζωή μας και δεν μπορούμε να βρούμε άλλον.

Όμως είναι πολύπλοκο όνειρο και μπερδεύει πολλούς. Πολλές επανασυνδέσεις γίνανε από λάθος, επειδή ονειρεύτηκαν ότι ο πρώην ενδιαφέρεται. Αποτέλεσμα ήταν να χωρίσουν εκ νέου ή να απογοητευτούν. Βασικό,  είναι να προσέξουμε ότι μια επανασύνδεση στο όνειρο είναι μια προειδοποίηση ότι μια ιστορία παρόμοια επαναλαμβάνεται με άλλο πρωταγωνιστή. Απλά, ετοιμαζόμαστε να κάνουμε για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Φέρνει τον ίδιο τρόπο σκέψης, την ίδια προσέγγιση, λέμε τα ίδια λόγια.  Νιώθουμε τα ίδια αισθήματα, πηγαίνουμε  στα ίδια μέρη που πηγαίναμε με εκείνον κλπ.

Ένα δημοφιλές πρώην ζευγάρι.

Στην περίπτωση που αυτή η νέα σχέση έρθει με το πρόσωπο του πρώην θα έχει την ίδια άσχημη κατάληξη.  Όμως, ένας άγνωστος στο όνειρο δηλώνει κάποιον νέο άνδρα που μπαίνει στη ζωή μας, αλλά έχει άλλη τροπή και εξέλιξη αυτή η σχέση, με μεγαλύτερο βάθος συναισθημάτων και μεγαλύτερη διάρκεια. Καμία σχέση δεν φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας αν την  δούμε με το πρόσωπο του πρώην.  Είναι κάτι νέο που έχω μάθει τον καιρό της απουσίας μου. Επίσης, καλό είναι να τον νιώσουμε οικείο, αλλά όταν ξυπνήσουμε να μην καταλάβουμε ποιος ήταν.

Το όνειρο όμως μπορεί να είναι προειδοποιητικό ότι κάνουμε τα ίδια λάθη όπως τότε και θα τον χάσουμε. Οι παλιές μας σχέσεις ήταν κακοί σύμβουλοι. Δεν πρέπει να παραδειγματιζόμαστε απ’ αυτές, αλλά αντίθετα πρέπει να κάνουμε όσα δεν κάναμε τότε για να υπάρχει διαφορετική τροπή. Μια γυναίκα που έχει εγωισμό, ερωτικά πάθη και διεκδικεί αρρωστημένα τον πρώην θα σκοτώσει τον εαυτό της και ο πρώην θα είναι μια μορφή συνεχόμενη, βασανιστική στα όνειρά της μέχρι να φέρει το τέλος στην ζωή της. Τον βλέπει να της λέει έρχομαι, δεν ανήκω σε άλλη,  είμαι μόνο δικός σου και το πιστεύει. Κάνει κακό στην αντίζηλο της. Είναι πεπεισμένη ότι θα χωρίσουν και αν δεν το κάνουν αυτοί, το κάνει η ίδια πιο νωρίς με ύπουλα μέσα. Αυτό δεν την οδηγεί στην αγάπη, διότι αγάπη δεν είναι.

 Όταν μας αποχαιρετά  είναι καλό όνειρο. Φεύγει, μας εγκαταλείπει. Όταν έρχεται για να μείνει δεν τον ξεκολλάει τίποτα και κανείς. Έχει σημασία αν τον δεχόμαστε ή τον διώχνουμε και σαν ειδικό όνειρο αν μας ευχαρίστησε ή μας αηδίασε η μορφή του στον ύπνο μας.  Μας ξεγελά όταν λέει ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Μόνο εμείς. Είναι ψέμα!!!

Όταν όμως βλέπουμε με ευχαρίστηση όσα κάναμε μαζί του να τα πραγματοποιούμε με έναν άγνωστο, δηλώνει ότι είναι οι θετικές εμπειρίες και υπέροχες στιγμές που μας χάρισε η παλιά μας σχέση και θέλουμε να τις ξαναζήσουμε με κάποιον άλλο ή να τις φυλάξουμε στην ψυχή για να θυμόμαστε ότι περάσαμε και καλές στιγμές μέσα σ’ αυτή τη σχέση.

Όταν έχουμε πάρει διαζύγιο και βλέπουμε τον πρώην σύζυγο δηλώνει ότι έχουμε μετανιώσει που χωρίσαμε ή βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που δεν μας ευχαριστεί και αναπολούμε τις στιγμές που ήμασταν μαζί του. Αυτό μας κάνει να χτυπάμε το κεφάλι μας. Αν δεν έχει βγει το διαζευκτήριο μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Όταν μπουν οι υπογραφές είναι πια αργά. Μάλιστα, τώρα τα διαζύγια βγαίνουν γρήγορα και περιθώρια δεν υπάρχουν να σκεφτείς πολύ. Πρέπει η απόφαση να είναι από τα βάθη της ψυχής. Πισωγυρίσματα πια δεν υπάρχουν.

Γενικά, αν δούμε τον πρώην μας είναι ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μας που έχουμε αφήσει πίσω μας και βαδίζουμε μια άλλη ζωή με νέες εμπειρίες.

Αν βλέπουμε την πρώην του τωρινού μας συντρόφου ανεβάζουμε τον εαυτό μας ότι εμείς καταφέραμε αυτό που δεν κατάφερε εκείνη, να τον κρατήσουμε. Για πόσο όμως,  θα εξαρτηθεί από τη σχέση πόσο μοιραία είναι. Για ένα χωρισμό δεν φταίνε οι αφορμές που βρίσκουμε, αλλά ότι κάναμε λάθος επιλογή. Αυτή είναι η γνώμη μου. Άρα, ούτε αυτή είναι άτυχη, ούτε εμείς τυχερές. Ήταν το δικό μας κομμάτι παζλ που συμπληρώνει την ψυχή μας.  Ακόμα κι αν κάνουμε ό,τι έκανε εκείνη και χώρισαν, δεν θα μας χωρίσει αν πρέπει να είμαστε μαζί ή θα αναθεωρήσει ή θα το πάρει αλλιώς. Μπορεί ένα διάστημα να χωρίσουμε και μετά να επανασυνδεθούμε. Το βλέπουμε αλλιώς. Άρα, δεν φταίει αυτό που του κάνουμε, αλλά το συναίσθημα έσβησε. Η αφορμή είναι αυτή. Η αιτία είναι πιο πολύπλοκη. Δεν πρέπει να τα βάζουμε με τον εαυτό μας να λέμε τι λάθος έκανα. Τελικά, δεν ήταν αυτός. Ακόμα και άψογες να είμαστε αν πρέπει να φύγει θα φύγει. Αυτά διδάχθηκα από τη ζωή.

Αν στο όνειρο περνάμε καλύτερα με τον πρώην μας,  κάτι άλλο ζητάμε ή η παρούσα σχέση δεν μας ικανοποιεί. Αν χρονικά αυτό γίνεται στο μέλλον και εμείς είμαστε παιδιά δηλώνει ότι πρέπει στο παρόν να ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό, την ελευθερία και τη ζωτικότητα μέσα από την  τωρινή μας σχέση για ένα καλύτερο μέλλον.  Δεν μας ικανοποιεί. Καλύτερα περνούσαμε τότε. Άρα, ή θα φτιάξει αυτή η σχέση ή θα χωρίσουμε. Άλλος δρόμος ενδιάμεσος δεν υπάρχει.

Πολύ βασικό είναι να προσέξουμε τι μας συμβουλεύει ο πρώην μας στο όνειρο ενώ τώρα έχουμε σχέση. Σημαίνει ότι το ίδιο το υποσυνείδητο παίρνει τη μορφή του για να μας ενημερώσει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε μ΄ αυτόν.

Αν ονειρευόμαστε ότι υπάρχει ένας τοίχος ανάμεσά μας δηλώνει ότι πρέπει να τον σπάσουμε και να εμπιστευτούμε τους άνδρες. Το ίδιο ισχύει αν δούμε ότι μας κάνει μασάζ ο πρώην μας. Έχουμε στηριχθεί σ’ αυτόν και συμβιβάζεται η ψυχή χωρίς πια να την δελεάζει κανείς. Είναι οι κόκκινες γραμμές που βάζουμε και γίνεται αυτοματισμός με αποτέλεσμα να καταλήξουμε μόνοι. Άρα, πρέπει να διαλύσουμε αυτή την παγίδα επειδή προδοθήκαμε ή πληγωθήκαμε απ’ αυτόν. Να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν ήταν αυτός. Κάποιος άλλος είναι!!!

Αν δούμε ότι ο πρώην μας είναι νεκρός και τον φιλάμε  ερωτικά ή κάνουμε έρωτα μαζί του, δεν είμαστε νεκρόφιλοι, αλλά διατηρούμε μέσα μας μια πεθαμένη ιστορία.

Αν δούμε ότι ο πρώην μας είναι γιατρός και εμείς νοσηλευόμαστε στο νοσοκομείο σημαίνει ότι έχουμε γιατρευτεί απ’ αυτή την κατάσταση. Αντέχουμε να τον βλέπουμε μας έχει βγάλει από μέσα μας την ασθένεια να πιστεύουμε ξανά στους άνδρες. Άρα, έχουμε κατά κάποιο τρόπο απαλλαχθεί. Άρα, η διαδικασία της ίασης και της απελευθέρωσης ολοκληρώνεται.  Τα ίδια ισχύουν και με τους άνδρες που βλέπουν αντίστοιχα τις πρώην τους. Δεν έχει αυτή την ερμηνεία αν είναι νοσηλευτής.

Τέλος, αν δούμε ότι κάνουμε έρωτα με τον πρώην δηλώνει ότι νοσταλγούμε εκείνες τις στιγμές ή θα ζήσουμε μια παρόμοια ιστορία με κάποιον άλλο. Όμως θα έχει το ίδιο τέλος. Καλό θα ήταν να δούμε ότι κάνουμε έρωτα με κάποιον που μας φαίνεται οικείος, αλλά δεν γνωρίσαμε ποιος είναι ή με κάποιον άγνωστο.

Μια πρώην σχέση στα όνειρά μας (ελπίδα ή παγίδα;)

27 σχόλια στο Μια πρώην σχέση στα όνειρά μας (ελπίδα ή παγίδα;)

 • Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 στο 07:59
  Σύνδεσμος

  Το αγόρι μου είδε στον υπνο του την πρώην καπέλα του ότι κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι.. Και έχουν χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και όχι και με τον καλυτερο τρόπο… Τι σημαίνει??

  Απάντηση
 • Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 στο 09:30
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! ειδα εχθες 6/6 στον υπνο μου τον πρωην να του κανω μασαζ και να μου χαμογελα και να ειμαστε ευτυχισμενοι, αυτο.. χωρισαμε πριν ενα μηνα,ειπε πως με αγαπα και θα με αγαπα για παντα αλλα δεν θελει να με πληγωνει..θελω πολυ να γυρισει

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 στο 17:47
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Εχθες ειδα στον υπνο μου οτι μιλουσα με την πρωην μου στο τηλεφωνο και τσακωνομασταν.Θα ηθελα να μαθω την ερμηνεια του ονειρου αυτου. Ευχαριστω προκαταβολικα..

  Απάντηση
 • Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 στο 09:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου τον πρώην μου βέβαια εγώ έχω μια σχέση Το ίδιο και ο πρώην μου έχει σχέση τον είδα να ειναι σκεπτικός τον πλησίασα αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε και μου μιλούσε για την καινούργια του σχέση και μου μιλούσε με πάρα πολύ παράπονο Τι σημαίνει αυτό;;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 στο 11:28
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα σας
   Καλό και ευλογημένο είδα έναν πρώην μου που έχει φύγει απ’ τη ζωή. Βρεθήκαμε ξανά σε ένα μπαρ. Εκεί ένας φίλος του του είπε να πάει σε κάποια αποθήκη που έχει χασίσι και να του το πάει. (εντωμεταξυ δεν είχαμε ποτέ καμία σχέση με οποιαδήποτε ναρκωτικό) Τεσπά πήγε και εγώ ακολούθησα … Εκεί έκανε μπλόκο η αστυνομία και μας πήγαν μέσα… Εκεί που καθόμασταν και περιμέναμε τον ρώτησα αν με ερωτεύτηκε τότε που είχαμε σχέση αληθινά… Δεν ξέρω πως μέσα στο τμήμα είχε μαζί του όλες τις φωτογραφίες μας και δώρα που μου είχε κάνει και μου τα έδινε ένα ένα …. αλλά στη πραγματικότητα δεν είχαμε βγάλει τέτοιες φωτογραφίες ούτε μου είχα κάνει αυτά τα δώρα. Φιλιομαστε με πάθος και έπειτα μας πήρανε από κει και μας πήγαν στην ασφάλεια και προσπαθούσα να πάρω τηλέφωνο την μητέρα μου και έκανα λάθος τον αριθμό. Έπειτα ξύπνησα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 στο 02:38
  Σύνδεσμος

  Πάει δεκαετία απο τότε που ήμασταν μαζί και έχουμε να μιλήσουμε ή να βρεθούμε καμιά 8 χρόνια. Εγώ έχω παντρευτεί, και αυτός έχει παντρευτεί και έχει και ένα παιδί. Τον έχω δει πολλές φορές στα όνειρά μου, πάντα είναι και η σύζυγος στο όνειρο, πάντα φιλική, δείχνει να ξέρει ότι ήμασταν παλιά ζευγάρι όμως δεν είναι επιθετική. Σε κάθε όνειρο που τον εχω δει, παντα με ψάχνει, ψάχνει να με φιλήσει και ονειρεύομαι ότι φιλιόμαστε πολύ παθιασμένα, όχι όμως σεξ, μόνο πόθος και μεγάλα σε διάρκεια φιλιά. Κρυβόμαστε απο τη σύζυγό του στο όνειρο ή αυτός της λέει ψέμματα και βρίσκεται μαζί μου κάπου για να με φιλήσει κι εγώ δέχομαι τα φιλιά του κάθε φορά, δεν τον αποθώ, αντιθέτως. Δε μου λέει τίποτα, μόνο κοιταζόμαστε και φιλιόμαστε. Όταν ξυπνάω νιώθω μια νοσταλγία αλλά δε ξεχνώ τις καταστάσεις που έφεραν τότε το τέλος στη σχέση μας, δεν έχω συναισθήματα γι αυτόν πλέον και με προβληματίζει που τον βλέπω στον ύπνο μου.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 στο 00:27
   Σύνδεσμος

   Γεια σας είδα στον ύπνο μου ότι είχα πάει διακοπές με τον πρώην μου και μέναμε μαζί στο ίδιο δωμάτιο ενώ ηξερα πως με κερατωνει (κάτι που έγινε και στην πραγματικότητα).

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 στο 17:15
  Σύνδεσμος

  Ονειρευτηκα οτι ο πρώην μου (μια πολυ πονεμένη σχέση για μενα που με ταλαιπώρησε πολυ για να το ξεπεράσω . Εχουν περασει πολυ χρονια απο τότε , εχουμε προχωρήσει και οι δυο . Αυτός εχει παντρευτεί και εχει κανει παιδάκι και εγω ειμαι φρέσκο παντρεμένη , ερωτευμένη με τον άντρα μου και περιμένουμε το παιδάκι μας), αυτός λοιπόν με κάλεσε να μείνω σπιτι του με τη γυναίκα και το μωρό τους , εγω βρισκόμουν σε ανάγκη και επρεπε να μείνω καπου με τη μαμα μου και μας κάλεσε να μείνουμε εκει. Στο ονειρο μου το σπιτι Που έμενε με την οικογενεια του , ηταν εκείνο που μέναμε μαζι τότε. Στο ονειρο τον είδα ελάχιστα χωρις καν να μιληςουμε . Πιο πολυ έβλεπα τη γυναίκα του , ηταν πολυ γλυκιά και την ευχαρίστησα που μας άφησε να μείνουμε σπιτι της , εκείνη ειπε οτι ειναι χαρα της , αν και δε της άφησε επιλογή να πει και οχι. Είχαμε πολυ ωραίο χρόνο με την κοπέλα . Δε μπορω να καταλάβω γιατι εξακολουθώ να βλέπω ονειρα με τον πρώην . Εχουν περασει δέκα χρονια ..

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  Χωρίσαμε και είδα στον ύπνο μου ότι μπήκε στο σπίτι μου να με σκοτώσει

  Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 στο 06:59
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Πριν λιγο καιρο εμαθα οτι ο πρωην μου ετοιμαζεται να παντρευτει (και τελικα το εκανε) και προσφατα ειδα στον υπνο μου εμενα κι αυτον ζευγαρι και την νυν κοπελα και συζυγο του να ειναι μαζι μας μεταξυ αλλων ατομων σε δειπνο. το κλιμα ηταν και ευχαριστο σα να μη συνεβη τιποτα. (το αναφερω δεδομενου οτι και στο ονειρο μου η σχεση μεταξυ των τριων μας ηταν ιδια,απλα αντριστροφη! καθομασταν δλδ νυν κ πρωην) τι μπορει να σημαινει;;

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 στο 09:20
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας είδα χθες 20/06 στο όνειρο μου ότι είχα μετακομίσει σε μια πολύκατοικια που έμενε και ο πρώην μου εκεί Και κάποια στιγμή μου ήρθε μήνυμα από εκείνον που έλεγε ότι εμείς οι δυο πρέπει να πληρώσουμε ένα ποσό σαν κοινόχρηστα και πως θα το μοιραστούμε. Την επόμενη μέρα είδα ξανά τον πρώην μου ότι με έπαιρνε τηλέφωνο ενώ ήμουν στη θάλασσα με την αδερφή μου , του το απάντησα αλλά του το έκλεισα γρήγορα
  . Μετά με ρώτησε η αδερφή μου «τι θα γίνει κολλητοί θα γίνεται ;» Τι σημαίνει;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 στο 08:45
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ειχα πάει στο σπίτι ενός παλιού μου έρωτα που δεν μιλάμε ένα χρόνο τώρα έχουμε προχωρήσει στις ζωές μας αλλά ακόμα τον σκέφτομαι και είχα φύγει να βοηθήσω τους γονείς του γιατί μου έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία ακόμα δλδ και είχα μια τσάντα με ρούχα και όταν γύρισα αυτά τα ρούχα τα είχαν πετάξει μέσα στην ντουλάπα του και εγώ τα έψαχνα αλλά δεν τα έβγαλα πίσω μόνο για να αλλάξω εκείνη την στιγμή που ήθελα και μετά από αυτό μου έδειξε μια φωτογραφία με παρέα μου παλιά και του είπα όπως ισχύει στην πραγματικότητα έχω ξεκόψει με τα παιδιά απλά κρατάμε τα τυπικά και νευρίασε και έκανε σαν ζήλειες και του κάνω αφού δεν σε νοιάζει πια γιατί με ρωτάς και σηκώθηκε νευριασμένος πήγε στο δωμάτιο και άρχιζε και πετούσε πράγματα και ρούχα και του κάνω δεν πας καλά και έφυγα κατέβηκα κάτω στο σπίτι του (που ήταν καινούργιο δεν ήταν το κανονικό του) γιατί είχαν αγχωθει οι δικοί του και μετά είδα ότι είχε ανέβασει παλιές μας φωτογραφίες στο ινστα και είπα από μέσα μου ότι τώρα έκανα μαλάκια που του μίλησα και θα τις σβήσει αλλά δεν τις έσβησε και μετά ξύπνησα περιμένοντας στο όνειρο ότι θα τις έσβηνε..

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Χτες 8/1 ονειρεύτηκα οτι εγω και ο πρώην μου τα είχαμε ξαναβρεί και φαινόταν οτι είμασταν λίγες μερες πριν παντρευτούμε , φαινόταν να με αγαπάει πολυ και να εχει αλλαξει , όμως αρχισε να κοιτάζει μια γυναίκα που ηταν στο διπλα τραπεζι . Τότε εγω άρχισα να τον χτυπάω δυνατά , το έβλεπα να τον χτυπάω για αρκετή ωρα! Ένιωθα οτι δε μπορει λιγο πριν παντρευτούμε να το κανει αυτο , ενώ φαινόταν οτι εχει αλλαξει.αυτο ηταν το ονειρο . Στην πραγματικότητα εγω σε λίγους μηνες παντρεύομαι εναν υπέροχο άνθρωπο που αγαπιόμαστε πολυ, εκείνος ο πρώην ηταν μια τοξική σχέση πριν πολλα χρονια , που τον ερωτεύτηκα πολυ και ειχα κολλήσει για πολλα χρονια μαζι του. Πλέον δεν τον σκεφτομαι . Ειμαι πολυ ερωτευμένη με τον μέλλοντα σύζυγο μου. Επίσης ενα αντίστοιχο ονειρο με τον πρώην το εχω ξαναδεί πριν κανενα μηνα , οτι αντί για τον ΝΥΝ παντρεύομαι εκείνον και κανει παλι καποιο λαθος και εγω τον δέρνω απο τον θυμό μου .

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Βλεπω συνέχεια τον πρώην μου στον υπνο μου όχι όμως να είμαστε ακριβώς ζευγάρι. Είμαι στη φάση που είμαι τώρα και τον βλεπω να έρχεται και να εισβάλλει στην τωρινή μου ζωη απαιτώντας δικαιώματα από εμένα και θέλοντας έστω και για λιγο να ζούμε τα παλιά. Ένας φαύλος κύκλος.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 στο 18:23
   Σύνδεσμος

   Δεν καταλαβαίνω την ερμηνεία της ερμηνείας σας :p

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 στο 10:00
    Σύνδεσμος

    Καλημερα..ο αδερφος μου ειδε στον υπνο του μια παλια του σχεση σκαρφαλωσε στο σπιτι της πηγε στο δωματιο της κοιμωταν εκεινη την χαιδεψε κ την φιλησε αυτη του χαμογελασε αλλα στα χειλη ειχε ενα σταυρο.η κοπελα ειναι παντρεμενη στην πραγματικοτητα κ εγκυος..τη σημαινει αυτο?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 στο 13:44
     Σύνδεσμος

     Είναι μια υπενθύμιση στον αδερφό σου ότι η κοπέλα είναι πλέον παντρεμένη και ότι δεν μπορεί να είναι μαζί της.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 στο 10:03
  Σύνδεσμος

  Είδα στο όνειρο κου (27/11) ότι ήμουν με τον πρώην μου στο ασανσέρ του γραφείου. Τσακωθήκαμε και αυτός έμεινε γυμνός. Μετά ξαναεβαλε τα ρούχα και καθόμασταν σε ένα δωμάτιο και μιλούσαμε. Αυτός μου έλεγε ότι κάποια φίλη του στεναχωρέθηκε που χωρίσαμε επειδή με συμπαθεί. Ξύπνησα απότομα

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 στο 07:21
  Σύνδεσμος

  Ειδα τον πρωην μου να κανει σεξ μπροστα μου με μια αλλη που δεν την ηξερα και ηξερε πως τους βλεπω!!τι σημαινει κατι τοσο ασχημο!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 στο 17:53
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ήρθε ο καιρός να τον αποβάλλεις από μέσα σου και να αντικατασταθεί.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 στο 12:57
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα στο ονειρο μου πως περπατουσα σε μια πλατεια χερι-χερι με εναν αντρα που δεν γνωριζω. Ξαφνικα ειδα τον πρωην συντροφο μου να περπατα χερι-χερι με μια κοπελα που παλι δεν γνωριζω. Οταν συναντηθηκαν οι δρομοι μας εγω γυρησα το κεφαλι μου απο την αλλη πλευρα για να μην με αναγνωρισει. Τι λετε πως ειναι;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 στο 09:28
   Σύνδεσμος

   Δεν διευκρινίζεις όμως πότε το είδες για να απαντηθεί!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας είδα στο όνειρο μου ότι βρισκόμουν σπιτι μου με τον πρώην μου και υποτίθεται ότι είμασταν μαζί. Για κάποιο λόγο λογομαχουσαμε νομίζω για το τι θα κάναμε εκείνη τη μέρα ώσπου αρχίζει να βουρκώνει μετά από λίγο βούρκωσα και εγώ αλλά το έκρυβα μέχρι που το παρατήρησε και έβαλε το χέρι του στο μάγουλο μου και με κοίταξε στα μάτια τότε βούρκωσε και εκείνος πιο πολύ και μείναμε και οι δυο γονατιστοί να κοιτάμε ο ένας τον άλλο δακρυσμένοι με το χέρι του στο μάγουλο μου. Τι σημαίνει; Το όνειρο το είδα 12/09

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:41
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι δεν θα είστε ποτέ ξανά μαζί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 στο 12:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,

  Ονειρεύτηκα ότι ο πρώην μου μου ζήτησε να τα ξανα βρούμε και να κάνουμε και παιδί, εγώ δέχτηκα και ήθελα αυτή την επανασύνδεση καθώς ακόμα τρέφω συναισθήματα για εκείνον. Ωστόσο, εκείνος στην πορεία του ονείρου εξαφανίστηκε, θα μπορούσατε παρακαλώ να μου πείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο;
  Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 10:21
   Σύνδεσμος

   Είναι μια πλάνη. Δεν υπάρχει επανασύνδεση επειδή χάθηκε.

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 στο 15:50
   Σύνδεσμος

   Είδα στον ύπνο μου την ξαδέρφη μου με τον πρώην της να ειναι αγκαλιά και να κλαίνε. Τι σημαίνει;

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.