Είναι τα όνειρα που περιέχουν μεταφυσικές ικανότητες, φαντάσματα σε στοιχειωμένα σπίτια. Στα όνειρα αυτά ένα φάντασμα προσπαθεί να μας προστατέψει ή να μας τρομάξει.

http://provocateur.gr/storage/photos/c_853px_568px/201409/exo4155.jpg

Τελικά, μαθαίνουμε ότι πράγματι στο σημείο αυτό πέθανε άδοξα ένα άτομο.  Είναι γενικά τα όνειρα που κυριαρχεί το μεταφυσικό στοιχείο σε όλους τους τομείς και το άτομο ζει τέτοιες καταστάσεις. Παλεύει με την αντιύλη, στέκεται στο κενό. Στα όνειρα αυτά δεν ισχύουν οι νόμοι της βαρύτητας. Είναι πολύ ελεύθερα όνειρα σε περιεχόμενο. Μπορεί το άτομο να εξαφανιστεί, να ταξιδέψει στον χρόνο,  να κάνει μάγια και όσα κρύβει μέσα του. Είναι οι δυνάμεις, που μόνο στα όνειρα αυτά υπάρχουν.

Μεταφυσικά όνειρα

Ένα σχόλιο στο Μεταφυσικά όνειρα

  • Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 στο 12:07
    Σύνδεσμος

    Ίδιο όνειρο δύο φορές. Είμαι σε ένα σκοτεινό σπίτι όπου υπάρχουν φαντασματα παντού. Τοίχους πατώματα… Μόνο που στο πρώτο ήμουν με τη μανα μου ενώ στο δεύτερο με το γιο μου. Παρεμπιπτόντως είχα καυγάδες ενώ έχασα και το σκυλί μου 17 χρόνων. Τι είναι….

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.