Μασχάλη

Αν είστε άνδρας και δείτε μασχάλη γυναίκας, σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε δεσμό με γυναίκα. Αν η αμασχάλη έχει πολλές τρίχες, σημαίνει ότι η γυναίκα αυτή θα είναι καταχθόνια, έκφυλη, ακόλαστη και θα σας δημιουργήσει και πολλές άσχημες καταστάσεις. Αν η αμασχάλη είναι ξυρισμένη, τότε η γυναίκα που θα συνδεθείτε μαζί της, θα είναι ωραία στην εμφάνιση αλλά θα πρέπει να την αποφύγετε γιατί θα είναι άδεια από όλες τις πλευρές. Αν δείτε στον ύπνο σας την μασχάλη σας να έχει τρίχες και πως αυτό σας έκανε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε στην ζωή σας. Αν δείτε πως ξυρίζατε την μασχάλη σας ή πως ήταν ξυρισμένη, αυτό σημαίνει φτώχειες και οικονομικές δυσχέρειες. Αν δείτε μασχάλη γυναίκας γεμάτη μαλλιά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας. Αν είσαστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει για σας πως θα κάνετε έναν πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο. Αν είναι ξυρισμένη θα παντρευτείτε από έρωτα αλλά κοπέλα φτωχή.

Μασχάλη
Ετικέτες:    

5 σχόλια στο Μασχάλη

 • Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 στο 17:13
  Σύνδεσμος

  Είμαι νέα και ονειρεύτηκα ότι οι μασχάλες μου ήταν με πολύ γυαλιστερή μαύρη τρίχα, μου έκανε εντύπωση γιατί έχω κάνει λέιζερ, μάλιστα σκέφτηκα στο όνειρο μέσα ότι πως γίνεται αυτό… Το όνειρο ήταν πολύ ζωντανό, λες και ήταν πραγματικότητα!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:39
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου είδα αυτό το όνειρο με αυτό το άτομο πριν το γνωρίσω και πραγματικά όταν τον γνώρισα έπαθα πλάκα ήταν ο ίδιος που είχα δει στο όνειρο συμβαίνουν περίεργα πράγματα και μιλάμε και με αυτό τον τρόπο λόγο απόστασης. Τώρα όσο αναφορά το ερωτικό δε νομίζω να εξελιχθεί τουλάχιστον εκ μέρους μου γιατί είναι η απόσταση και γιατί πιστεύω δεν είναι σαν άνθρωπος αυτό που θέλω γι αυτό ίσως στο τέλος του ονείρου η συνομιλία μέσω skupe έκλεισε και βρέθηκα ξανά στην επιφάνεια εργασίας του υ/π δίκιο δεν έχω?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:42
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο προγνωστικό λοιπόν. Έγινε όπως το είδες.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:25
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τη σημαίνει να βλεπεις όνειρο ότι μιλας με αντρα στο skype και ο ένας δείχνει τη μασχάλη του στον άλλο και οι δύο χαμωγελουσαμε. Οι μασχαλες και των δύο μας είχαν λίγες τρίχες και μακριές. Μετά είδα πως ή συνομιλία έκλεισε και βρέθηκα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου. Τ σημαίνει αυτό το όνειρο?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:33
   Σύνδεσμος

   Η μασχάλη είναι η στήριξη του χεριού. Έχεις ανάγκη την φίλία του και αυτός την δική σου. Έχετε ανάγκη να μιλήσετε ο ένας στον άλλο. Αν τον βλέπεις ερωτικά είναι καλό σημάδι. Όταν δεν τον βλέπεις ερωτικά κάποιος άλλος που έχει κάποιο χαρακτηριστικό δικό του μπορεί να έρθει στη ζωή σου, δηλαδή να κάνεις μια νέα γνωριμία. Αν δεν γνώρισες ποιος είναι, αναφέρεται στο μακρινό μέλλον.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.