Μαργαριτάρι

Αν δείτε στον ύπνο σας μαργαριτάρι μέσα σε ένα όστρακο, αυτό σημαίνει πως κάποιο μεγάλο κι ευτυχισμένο γεγονός θα συμβεί αυτές τις μέρες στην ζωή σας, που θα κάνει ευτυχισμένο εσάς και την οικογένεια σας. Αν δείτε μαργαριτάρια είτε σκόρπια είτε σε κολιέ είτε σε ένα οποιοδήποτε κόσμημα, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε μια έντονη δραστηριότητα αυτές τις μέρες. ότι όνειρα έχετε ή είχατε στην ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Οι επιτυχίες στην ζωή σας και σε όλους τους τομείς θα είναι εντυπωσιακές και θα σας γεμίσουν χαρά κι ευτυχία. Η κοινωνική σας άνοδος είναι εξασφαλισμένη μαζί με την επαγγελματική. Το όνειρο σας προειδοποιεί να ξεκινήσετε ότι έχετε σκεφθεί όσο παράτολμο και να είναι μην διστάσετε σε τίποτα προχωρήστε γιατί σας παρουσιάστηκε η ευκαιρία της ζωής σας. Αν δείτε ότι διαλέγετε μαργαριτάρια, ή τα αγγίζετε απλώς, αυτό σημαίνει πολύ μεγάλη χαρά σας περιμένει. Αν δείτε πως φοράτε μαργαριτάρια είναι ακόμη πιο καλό το όνειρο, γιατί σημαίνει πως στην προσπάθεια σας να πετύχετε δεν έχετε μόνο την τύχη με το μέρος σας, αλλά θα βρεθούν και ισχυρά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν πολύ για να πετύχετε. Φροντίστε λοιπόν να αξιοποιήσετε τόσο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, όσο και τα πρόσωπα που θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν. Αν δείτε όμως μαργαριτάρια ή μαργαριταρένια κοσμήματα σε μια βιτρίνα κι εσείς τα θαυμάζετε απλώς, αυτό σημαίνει πως δειλιάζετε να προχωρήσετε στην επιτυχία και στην ζωή γιατί σας τρωει και σας βασανίζει η ζήλια για τις επιτυχίες των άλλων. Αν δείτε όμως πως άλλοι κρατούν μαργαριτάρια επάνω τους ή στα χέρια τους ή να φορούν, αυτό σημαίνει πως θα ζηλέψετε πράγματι για επιτυχία άλλων που θα μάθετε και θα λυπηθείτε πολύ. κακό είναι αν δείτε πως πετούσατε ή πουλούσατε μαργαριτάρια. αυτό σημαίνει πως θα διώξετε την επιτυχία και την τύχη μέσα από τα χέρια σας.

Μαργαριτάρι

52 σχόλια στο Μαργαριτάρι

 • Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 στο 23:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα στον ύπνο μου οτι ο άντρας μου με απάτησε με μια κοπέλα από μία παρέα γυναικων που εμοιαζαν ολες σαν δίδυμες. Ύστερα με εγκατέλειψε για εκείνη.Η μόνη διάφορα με αυτή την κοπέλα ήταν ότι εκέινη φορούσε πολύ μεγάλα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ξεχώριζε από τις άλλες. Αν μου απαντούσατε θα με βοηθούσατε πολύ.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 στο 08:39
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Ειδα χτες βράδυ πως φορούσα μαργαριτάρια στο λαιμό χαρακτηριστικά τρεις σειρές…. λευκά…. Ήταν γνήσια λέει…..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 στο 09:12
   Σύνδεσμος

   Ένα όνειρο που βραβεύεται διότι δείχνει την απόλυτη ευτυχία.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 στο 16:40
    Σύνδεσμος

    Είδα σήμερα πως ένας παντρεμένος ( παλιά ειχα σχέση μαζί του )έβαλε στο δάχτυλο μου δαχτυλίδι πολύ όμορφο λευκόχρυσο με μαργαριτάρι ,σαν μονόπετρο !
    Αλλά εγώ το έβγαλα, γιατί αυτός ήταν παντρεμένος και θεώρησα δεν είναι σωστό λέγοντας ότι μου είναι μεγάλο και ότι θέλω 0,5 sm μικρότερο
    Τι σημάνει .
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 στο 17:15
     Σύνδεσμος

     Όταν έβαλε ο πρίγκιπας το γοβάκι στην Σταχτοπούτα, ταίριαξε. Άρα, ό,τι ταιριάζει είναι δικό μας, μας ανήκει. Άρα, θέλεις ένα άλλο άτομο με λιγότερα βάρη, να είναι ελεύθερος και να ανήκει σε σένα. Μικρότερο δαχτυλίδι. Δείχνει ότι με το άτομο αυτό δεν ταιριάζετε.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 15:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας ! Ειδα προχθές ( Τρίτη) ότι βρήκα στο πάτωμα ένα χρωματιστό όστρακο. Ήταν μισάνοιχτο και εγώ το άνοιξα τελείως και είχε μέσα 4-5 λευκά μαργαριτάρια. Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 19:18
   Σύνδεσμος

   Ότι θα πάρεις βραβείο. Το όνειρο βραβεύεται σαν το καλύτερο όνειρο που μπορεί να δει κάποιος. Είναι μεγάλη τύχη για σένα το περιεχόμενο του όστρακου.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 στο 01:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!
  Είδα χθες Παρασκευή προς Σάββατο ένα όνειρο με το αγόρι μου. Συμμετείχε λέει σε έναν διαγωνισμό μαζί με άλλα άτομα όπου έπρεπε να βουτήξει στη θάλασσα για να πιάσει ένα μαργαριτάρι, οπως γίνεται καθε χρόνο με τον τίμιο σταυρό. Οποιος έπιανε το μαργαριτάρι θα έπαιρνε 1500 ευρώ. Αυτός βούτηξε και τον είδα μέσα στη θάλασσα να φτάνει στο πάτο και να πιάνει παραπάνω από τρία τέσσερα μαργαριτάρια στο κάθε χέρι και όχι μόνο ένα. Επειδή έπιασε τα δύο βασικά θα έπαιρνε τα διπλά λεφτά δηλαδή 3000 ευρώ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν τον είδα μέσα στη θάλασσα να πιάνει τα μαργαριτάρια, τα χέρια του ήταν χέρια ρομπότ, αλλά μπόρεσε να τα βγάλει έξω και κέρδισε το έπαθλο. Αφού βγήκε έξω μετά βρεθήκαμε οι δυο μας σε ενα καταστήμα και του είπα ότι εγώ ειμαι άτυχη και δεν εχω κερδίσει ποτέ τίποτα και μετά στρίψαμε δεξιά στο τέλος του διαδρόμου του μαγαζιού. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 12:15
   Σύνδεσμος

   Το ρομπότ τον αντικατέστησε. Αυτός ήταν. Θα σου προσφέρει περισσότερα απ’ όσα περιμένεις ή προσδοκάς. Το θέμα είναι ότι αυτά τα μαργαριτάρια είναι για σένα. Όσα χρήματα κέρδισε είναι η ηθική ικανοποίηση ότι θα είσαι ευτυχισμένη, γι’ αυτό το ρομπότ πήρε τα λεφτά κι αυτός την ηθική ικανοποίηση. Άρα, η πίκρα σου θα γίνει χαρά. Σωστή κίνηση να διευκρινήσεις το Κυριακάτικο. Αυτό ζητώ από όλους σας.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017 στο 18:39
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κορίτσια είδα χθες ενα όνειρο το οποίο δεν θυμάμαι καλα είχε μεσα ένταση και άγχος στο τέλος απλα θυμάμαι να βρίσκω ένα βραχιόλι χοντρο με πολλές σειρές απο μαργαριτάρια ολο…. το φόρεσα στο αριστερό χέρι και μετά στο αριστερό! Ήταν ωραίο. Τι είναι?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στο 09:56
   Σύνδεσμος

   Είναι βαθύ λησμονημένο όνειρο στο οποίο θυμάσαι μόνο το αποτέλεσμα. Είναι καλό το αποτέλεσμα, αλλά δεν μας βοηθάει το όνειρο να δώσουμε καθαρή ερμηνεία, διότι δεν είναι ολοκληρωμένο. Γι’΄αυτό το λόγο γράψε μας όταν δεις ένα πιο ξεκάθαρο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 20:01
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,
  το βράδυ που μας πέρασε είδα στον ύπνο μου ότι φορούσα στο λαιμό μου κολιέ με 2 ή σειρές απο λευκά μαργαριτάρια, και μετά το έβγαλα και φόρεσα το ίδιο κολιέ αλλά με γαλάζια μαργαριτάρια.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:15
   Σύνδεσμος

   Προσπαθείς να κερδίσεις την ηρεμία και τη γαλήνη στη ψυχή σου κάνοντας κάποιες αλλαγές, πάντα προς όφελος σου.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 στο 00:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Η μητέρα μου είδε στον ύπνο της ότι ήταν σε ένα εστιατόριο και της έφεραν σε ένα πιάτο ένα μικρό κομμάτι κρέας σε σχήμα καμήλας (δεν το έφαγε). Ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι στο κρέας υπήρχε ένα μεγάλο μαργαριτάρι και το πήρε.Μετά από λίγο κάποιοι άνθρωποι στο εστιατόριο άρχισαν να ρωτάνε αν είδε κάποιος το μαργαριτάρι. Η μητέρα μου δεν ήθελε να το δώσει εφόσον ήταν τυχερό να το βρει αυτή και έκανε την ανήξερη. Μάλιστα το έκρυψε στο εσώρουχο της.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 10:38
   Σύνδεσμος

   Διάβασε το άρθρο για τα όνειρα Σαββάτου προς Κυριακή και τα μπλε γράμματα.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 στο 22:33
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα σας. Δεν ήταν κυριακάτικο.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:05
     Σύνδεσμος

     Πάνω ακριβώς γράφουμε κάποιους όρους με μπλε γράμματα. Περίμενα να τους διαβάσεις. Τα Κυριακάτικα τα διευκρινίζουμε. Γι’ αυτό σου είπα να διαβάσεις τα μπλε γράμματα. Αυτή τη διευκρίνιση ήθελα να γράψεις μέσα στο κεμενο. Αν ήταν κυριακάτικο έπρεπε να δεις στα είδη ονείρων το άρθρο για τα όνειρα αυτά.

     Από τη στιγμή που ήταν κάτι ξένο, έπρεπε να το δώσει, δεν της ανήκει. Το τυχερό είναι για μας. Δεν θα μας το πάρει κανείς. Δεν το ζητάει κανείς. Ήταν όνειρο δοκιμασίας και δεν φέρθηκε σωστά. Υπάρχει φόβος να μην της βγει σε καλό.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 στο 11:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι ήμουν στο χωριό, και κρυβόμουν από έναν άγνωστο άνδρα κακό, ήρθε κάποιος φίλος μου, άγνωστος κι αυτός και τους δείχνω ένα σταντ όπου βρίσκονταν κοσμήματα και μαργαριτάρια, του είπα πως πρέπει να τα πάρουμε πριν έρθει ο κακός. Μάζεψα τα περισσότερα μαργαριτάρια που βρήκα, τα έβαλα στην μπλούζα, μερικά πήρε ο φίλος μου, και φύγαμε πριν μας καταλάβει ο κακός. Πήγαμε στο σπίτι, όπου κλείδωσα τις δυο εξώπορτες της αυλής, κι έλεγξα την τρίτη, μετά απλώσαμε τα μαργαριτάρια στο τραπέζι και τα έδειχνα στην γιαγιά μου, ήταν τόσα πολλά, που γέμισε όλο το τραπέζι, λευκά, μεγάλα σαν μπαλάκια και είχαν πάνω τους λευκά διαμάντια, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:26
   Σύνδεσμος

   Μήπως είδες κάποια παρόμοια ταινία;

   Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:00
   Σύνδεσμος

   Φαίνεται ότι τα μαργαριτάρια είναι ό,τι σου έχει απομείνει από μία λάθος αγάπη. Είναι όσα όμορφα αισθήματα ετοιμαζόσουν να δώσεις. Όμως, ξέρεις ότι είναι ο κακός. Άρα, τα απομακρύνεις για να γλιτώσουν από τα χέρια του. Άλλωστε, αρκετά του έχεις δώσει μέχρι σήμερα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο 16:30
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστώ πολύ @aete για την ερμηνεία και για τα 2 λήμματα! Ευχαριστώ @Νεκταρία για το βραβείο (^_^) . Όσο για την απορία, ελεύθερη είμαι. Μακάρι να γνωρίσω κάποιον και να ερωτευθώ. Ευχαριστώ πάλι, και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε εδώ ως ονειρομάντεις.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο 17:31
   Σύνδεσμος

   Πήρες 2 βραβεία. Μεγάλη τύχη σε περιμένει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 16:18
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Το βράδυ είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν περικυκλωμένη απο πολλά μαργαριτάρια. Είτε σε μορφή δαχτυλιδιών είτε σε απλή μορφη μαργαριταριών. Όλα υποτίθεται ότι ήταν δικά μου, γιατί αναρωτήθηκα σε κάποια φάση ποιανού ήταν. Τα έπιανα πάντως και τα θαύμαζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 18:33
   Σύνδεσμος

   Τα δαχτυλιδια με τα μργαριτάρια,είναι τα κατορθώματα σου!Είναι όλα όσα έχεις κάνει και είσαι περήφανη γι αυτά!Τα σκέτα μαργαριτάρια είναι οι σκέψεις σου,οι επιθυμίες σου τις οποίες θες να πραγματοποιησεις έτσι ώστε να γίνουν δαχτυλίδια!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 στο 13:12
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!Είδα ότι ήμουν σκεπασμένη με ένα παντελόνι κάπως ακριβό(το οποίο το έχω στ’αλήθεια) όχι κατά μήκος του κρεβατιού μου αλλά κατά πλάτος και επειδή το παντελόνι δεν με κάλυπτε ολόκληρη κρύωνα λίγο. Σε λίγο που σηκώθηκα, το κρεβάτι εκεί που ήμουν ξαπλωμένη είχε μαργαριτάρια που υποτίθεται είχαν πέσει από το παντελόνι αλλά θυμάμαι να παίρνω μόνο ένα και το τρώω. Πριν το βάλω στο στόμα μου ήταν σαν να είχε λίγη κόλλα γύρω του και συνειδητοποίησα ότι είναι αληθινό μαργαριτάρι και σκέφτηκα να το φάω. Αφού το έβαλα στο στόμα μου φοβήθηκα να το μασήσω μήπως και σπάσω τα δόντια μου αλλά θυμάμαι να το έσπασα τελικά μασώντας το χωρίς να σπάσουν τα δικά μου δόντια … τί μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 στο 13:19
   Σύνδεσμος

   Έχεις περάσει κάποιες δυσκολίες και προβλήματα στη ζωή σου;
   Έχεις φοβίες, άγχος και ανασφάλεια;
   Σε τρομάζει η ευτυχία;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 στο 14:13
    Σύνδεσμος

    Γενικά δεν έχω δυσκολίες από άποψη οικογένειας, έχω μεγαλώσει χωρίς πολλά υλικά αλλά με πολλή αγάπη. Συναισθηματικά θα μπορούσα να πω ότι είμαι πιο ευάλωτη ως ένα σημείο και αγχώδης από άποψη δουλειάς. Η ευτυχία δεν με τρομάζει, ίσα-ίσα την θεωρώ απαραίτητη μέσα στη ζωή. Οτιδήποτε μας χαρίζει υγεία είναι πάντα καλοδεχούμενο στη ζωή μας..

    Απάντηση
    • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 10:45
     Σύνδεσμος

     Δεν ήταν μαργαριτάρι. Έτσι το είδες εσύ, αλλά η ψυχή σου γνώρισε τι πραγματικά είναι και το έφαγε. Εσύ το είδες έτσι, διότι διψάς για ευτυχία. Αν ήταν μαργαριτάρι, θα είχες σπάσει τα δόντια σου και δεν θα είχες ανάγκη να το φάς.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 στο 13:01
  Σύνδεσμος

  γεια σας!ειδα στον υπνο μου οτι φορεσα λεει πολλα δαχτυλιδια χρυσα και ασημι δεν ξερω αν ηταν αληθινα, αλλα επειδη ηταν πολλα τα εβγαλα και μετα ειδα οτι φορεσα βραχιολια μικρα αυτα που ειναι τωρα στη μοδα. κ οπως κοιτουσα κατω στο χωμα βρηκα ενα χρυσο βραχιολι με μαργαριταρια και το σηκωσε η θεια μου και μου το φορεσε στο χερι.αλλα δεν φορουσα αλλα βραχιολια.τι μπορει να σημαινει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 στο 23:07
   Σύνδεσμος

   @ΜΑΡΙΑ, Καλησπερα μαρια!!!!τα κοσμηματα δηλωνουν στεναχωρια!!!!η υπαρξη του μαργαριταριου στο ονειρο δηλωνει με την σειρα την ευτυχια,την επιτυχια και την χαρα…οποτε θα υπαρξει καποιο ζητημα που στο τελος ομως θα επωφεληθεις…..η θεια σου ισως παιξει καποιο ρολο σε αυτο!!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 12:01
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Ντόρα τα κοσμήματα είναι χαρά, όχι στεναχώρια. Μόνο τα μαύρα και τα στρας δηλώνουν στεναχώρια. Η κοπελα είναι πολύ χαρούμενη και η θεία της θα της πει ένα νέο που θα ολοκληρώσει τη χαρά της.

    Απάντηση
   • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 12:09
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Δεν θέλω να ζητάς συγνώμη. Προχωράς με ψηλά το κεφάλι. Όπως θα δεις άρχισα να σου γράφω πάλι μπράβο στις σωστές απαντήσεις για να φτιάξω την αυτοπεποίθηση σου. Όπως θα δεις, έχεις δώσει και σωστές απαντήσεις.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 13:22
     Σύνδεσμος

     @Νεκταρία, Το καταλαβαίνω..απλώς μια λάθος ερμηνεία λάθος διαχείριση από κείνον που θα το διαβάσει!!Δεν ξέρω σε ποιά ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο καθένας και αν είναι λάθος ερμηνεία δεν ξέρω πως θα αντιδράσει!!Αυτό είναι το δύσκολο σε αυτό που κάνουμε!!

     Απάντηση
   • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 13:26
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Τι μπορεί να κάνει; Απλά θα σου πει ή θα μου πει έκανες λάθος και θα ψάξουμε άλλη πιθανή ερμηνεία. Μη σκέφτεσαι έτσι, εσύ αυτό βλέπεις, εγώ το άλλο. Το άτομο θα δει τι θα του φέρει το μέλλον και θα κρίνει. Κι εγώ είχα αποτυχίες, όμως τη δεύτερη φορά το πέτυχα πιο καλά. Ή με την πρώτη το πέτυχα. Εξαρτάται πόσο συνδέεται το συγκεκριμένο υποσυνείδητο με το δικό μου. Μερικά είναι κλειστά και ασαφή και άλλα ανοικτό βιβλίο. Από εκείνους εξαρτάται η αποτελεσματικότητα της ερμηνείας και φυσικά η πείρα που έχω στους συμβολισμούς.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 16:20
     Σύνδεσμος

     @Νεκταρία, Έχετε δίκιο!!Δεν πρέπει να το παίρνω πατριωτικά!!Ίσως λιγάκι να σταματήσω να αγχώνομαι!!

     Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015 στο 12:11
  Σύνδεσμος

  ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ…ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΠΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ

  Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015 στο 02:34
  Σύνδεσμος

  Ειδα ενα ονειρο οτι φορουσα ενα δακτυλιδι με μαυρα (κατι σαν κρόσσια)και στη μεση ειχε ενα μεγαλο ασπρο μαργαριταρι.Προμηνυει κατι κακo;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 στο 07:11
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι’πανω στα χερια μου απο την μεση πλευρα φυτρωσαν μαργαριταρια,κα πως εγω προσπαθω να τα βγαλω καιδ εν βγαινου,μονο’λιγο σαν να ξεκολλησε αλλα ειχα ενα κοκκινο μικρο σημαδι ενω τ αλλα παρεμειναν..ανατριχιαστικο:-)

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 στο 11:56
   Σύνδεσμος

   @ειρηνη,

   Πραγματικά θα ήταν καλό όνειρο αν τα έβγαζες και τα έπιανες στα χέρια σου. Όμως αυτά φύτρωσαν πάνω σ’ αυτά. Αυτό δηλώνει ότι θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη ζωή σου, αλλά εσύ δεν θα μπορέσεις να τις χρησιμοποιήσεις. Μόνο μία θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις πολύ γρήγορα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  Είδα πως ήμουν σε μια πισίνα και στον πάτο της πισίνας ήταν σκόρπια μαργαριτάρια και βούτηξα να τα μαζέψω και τα μάζεψα όλα..

  Απάντηση
  • Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 στο 10:26
   Σύνδεσμος

   @Δέσποινα,

   Όλα σου τα όνειρα και οι επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν. Επίσης οι στόχοι σου θα επαληθευτούν. Θα εκμεταλλευτείς σωστά όσες ευκαιρίες σου παρουσιαστούν χωρίς να αφήσεις καμία να πάει χαμένη. Αυτό ισχύει αν εχθες δεν άκουσες το τραγούδι που αναφέρω στα βραβεία. Ναι, βραβεύτηκε το όνειρό σου σαν το καλύτερο αυτής της εβδομάδας.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 στο 18:19
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι με πονούσε το μάτι μου (το οποίο με πονούσε λίγο και στα αλήθεια) και γύρισα το βλέφαρο και είχε κάτω από το μάτι μου 4-5 μαργαριτάρια…παράξενο όνειρο….

  Απάντηση
  • Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 στο 10:24
   Σύνδεσμος

   @Ελένη,

   Παράξενο αλλά και ωραίο όνειρο. Τα μαργαριτάρια στα μάτια είναι ότι θα κλάψεις από χαρά στην πραγματικότητα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012 στο 07:27
  Σύνδεσμος

  Αν δω ότι φτερνίζομαι και “παράγω” μαργαριτάρια τι είναι;
  είδα στον ύπνο μου ότι ο πρώην μου(τον οποίο προσπαθώ να προσεγγίσω,αν και είμαι έτοιμη να τα παρατήσω) άρχισε να με κυνηγάει,ενώ ήταν έτοιμος να φύγει με το λεωφορείο,για να με πιάσει και να είμαστε μαζί αλλά φτερνίστηκα και ενώ στην αρχή δεν κατάλαβε ότι αυτό που έβγαλα ήταν μαργαριτάρι όταν το κατάλαβε άρχισε να με κυνηγάει.εντομεταξύ ανά διαστήματα με έπιανε και ήξερα ότι το μόνο που ήθελε ήταν να ήμαστε μαζί αλλά δεν τον ήθελα έτσι και του ξαναέφευγα.
  γενικά από πολύ μικρή έβλεπα να με κυνηγάνε στον ύπνο μου σκυλιά ή κλόουν.αλλά όσες φορές έχω δει τον συγκεκριμένο πρώην σε όνειρό μου κάτι αλλάζει στην σχέση μας(όταν χωρίσαμε την ίδια μέρα το πρωί έβλεπα ότι ήταν με άλλη και τον κυνηγούσα αλλά ένας φίλος μου με κρατούσε κοντά του και μου έλεγε πως δεν αξίζει-και αυτός ο φίλος μου είναι αυτός που στην πραγματικότητα με ξεκόλλησε λίγο εκείνη την περίοδο από το συγκεκριμένο άτομο)οπότε αν μπορούσατε να μου πείτε την ερμηνεία που μπορείτε να δώσετε εσείς θα βοηθούσε πολύ.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 14:56
   Σύνδεσμος

   @ιωαννα,

   Περίεργο! θα έπρεπε να σου πει ότι αξίζει. Εσύ βλέπεις τα όνειρα όπως είναι στην πραγματικότητα. Αν δεν ήταν όνειρα Κυριακής, θα πρέπει να είσαι διορατικό άτομο ή να ήταν απλά ένα προφητικό όνειρο, συνειδητό ή συμβουλευτικό. Επειδή υπάρχουν άτομα στον ονειροκρίτη μας που μπορεί να βλέπουν προφητικά όνειρα και κάποια συμπεράσματα να είναι σωστά, ίσως πέσω έξω στους υπολογισμούς και στις ερμηνείες. Εγώ το εξηγώ γενικά. Αν αυτα τα άτομα έχουν αυτό το χάρισμα, δεν είναι λάθος η ερμηνεία, απλά είναι άτομα δεκτικά στην πραγματικότητα ή τα όνειρα αυτά είναι συνειδητά, όπου αυτή την ώρα ενεργεί η λογική και το άτομο έχει συνείδηση. Όταν σε κυνηγούν δηλώνει ότι έχεις έγνοιες που θέλεις να λύσεις. Είναι τα προβλήματα και οι φόβοι που σε κυνηγάνε. Τα μαργαριτάρια που έφτυνες δηλώνουν ότι θέλεις να απαλλαγείς από τα βάσανα και επιθυμείς να βγουν τα όνειρα σου πραγματικότητα. Αυτό θα γίνει.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.