Μανιτάρια
Αν δείτε στ’ όνειρο σας μανιτάρια, σημαίνει πως θα έχετε περίεργες επιθυμίες και πως θα δείξετε ανυπομονησία στη δημιουργία περιουσίας, η οποία ίσως σκορπιστεί σε δίκες και σ’ επιπόλαιες απολαύσεις.
Αν δείτε πως τα τρώτε, σημαίνει υποβάθμιση και άτυχο έρωτα.
Για τη νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει απώλεια της περηφάνιας της λόγω ανόητων απολαύσεων.

Μανιτάρια

16 σχόλια στο Μανιτάρια

 • Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου γεια σου,

  Είδα στον ύπνο μου ότι ο άντρας της κολλητής μου με τον οποίο έχουμε αδελφική σχέση και μάζευε σε ένα πράσινο λιβάδι λευκά μεγάλα πεντακάθαρα μανιτάρια…μάζευε εκείνα που δεν είχαν ρίζα…εγώ δε μάζευα απλά τον παρακολουθούσα και μιλούσαμε…
  Μένει σε άλλη πόλη μακριά….

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 στο 11:48
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι έχουν ασήμαντες στεναχώριες, που προσπαθούν να απαλλαγούν απ’ αυτές, πριν ριζώσουν. Σίγουρα έχουν χαθεί από τη ζωή σας, και σ’ αυτό ευθύνονται κατά πολύ αυτά τα προβλήματα. Θα απαλλαγούν όμως, κάποτε θα τελειώσουν.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο 12:00
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,

  Είδα στον ύπνο μου ότι επισκέφτηκα την πόλη του αγοριού μου (καθώς έχουμε σχέση από απόσταση) και μπήκα σε ένα μανάβικο που οι πάγκοι ήταν γεμάτοι με καφέ μανιτάρια…δεν έφαγα δεν αγόρασα…απλά τα είδα…
  Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας…σας ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο 12:30
   Σύνδεσμος

   Αν έβαζες ένα τ ακόμη στο ψευδώνυμό σου θα φαινόταν η απάντηση. Καπούτ που λένε. Δηλώνει την άρνηση και γενικά την καταστροφή. Το λέω, διότι αυτό θα σήμαινε αν έτρωγες τα μανιτάρια. Όμως ο χωρισμός και η αποξένωση βρίσκεται πολύ κοντά σου. Θα σε κουράσει αυτή η σχέση. Θα σε κλονίσει, θα βαρεθείς. Θα σε διαλύσει ψυχολογικά, θα νιώσεις στερημένη, αλλά δεν θα διαλυθεί. Αυτό θα γίνει αν φας το μανιτάρι. Επίσης το μανιτάρι είναι κάτι που φυτρώνει εκεί που δεν το περιμένεις. Κάτι άσχημο που σαν μύκητας μπαίνει ανάμεσά σας. Ίσως αλληγορικά είναι αυτό το εμπόδιο που δεν σας αφήνει να είστε μαζί. Θα πρέπει να είναι δυνατή αγάπη για να αντέξει. Αυτό θα γίνει αν δεν ξαναδείς μανιτάρια. Γενικά, το όνειρο δείχνει ότι δεν πρόκειται να επισκεφτείς την περιοχή που μένει. Υπάρχουν εμπόδια και θα μείνετε χωριστά για αρκετό καιρό μέχρι το εμπόδιο να μην υπάρχει πια.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:38
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Νεκταρία μου και σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

    Το όνειρο αυτό το είδα την Παρασκευή που πέρασε και πραγματικά από εκείνη την ημέρα βασανίζομαι γιατι τον νιώθω πιο απόμακρο και ότι σιγά σιγά τον χάνω…
    Το ίδιο βράδυ είδα και τη νονά μου η οποία μου έδωσε 14.000 σε χαρτονομίσματα αλλά μετά τα πήρε πίσω…δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό στην ερμηνεία σου…

    Επειδή δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτή τη φράση ”Όμως ο χωρισμός και η αποξένωση βρίσκεται πολύ κοντά σου.” εννοείς ότι θα γίνουν αυτά ή κινδυνεύω από αυτά αλλά θα τα γλιτώσω?

    Είμαι πολύ στεναχωρημένη και αγχωμένη και αναμένω την απάντηση μου…

    Σε ευχαριστώ πολύ!

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:46
     Σύνδεσμος

     Όπως τον βλέπεις τώρα απόμακρο και αποξενωμένο απέναντί σου μοιάζει σαν να έχετε χωρίσει χωρίς αυτό να ισχύει. Αν γίνει αυτό, δοκίμασες από τα μανιτάρια και δεν το θυμάσαι ή ο εγκέφαλος δεν θέλησε να το καταγράψει. Εννοώ ότι κάθε φορά η κατάσταση θα μοιάζει σαν να είστε χώρια, αλλά αυτό δεν θα ισχύσει. Θα διατηρείτε αυτή τη σχέση, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει φλόγα και πάθος.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:22
      Σύνδεσμος

      Δε δοκίμασα είναι σίγουρο αυτό…
      Δηλαδή είναι τόσο αρνητικό το όνειρο που δε δείχνει ελπίδα αναθέρμανσης της σχέσης μας?

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:28
       Σύνδεσμος

       Σας έχει διαλύσει η απόσταση. Ίσως σε κάποιο άλλο όνειρο, κάποια άλλη στιγμή. Προς το παρόν, όχι. Η ζωή είναι πάντα απρόβλεπτη. Υπάρχει εμπόδιο να πας εσύ. Μήπως δεν υπάρχει να έρθει εκείνος σε σένα; Κάτι πρέπει να γίνει, ώστε να συναντηθείτε. Δεν την αντέξατε την απόσταση. Άλλα ζευγάρια την αντέχουν.

       Απάντηση
       • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:40
        Σύνδεσμος

        Ο χρόνος θα δείξει…σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου και για το χρόνο σου…

        Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 στο 08:57
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας! Είδα στον ύπνο μου πως οι τοίχοι του σπιτιού μου ήταν γεμάτοι μικρά μανιτάρια γκρι,κάτι σαν υγρασία να είχε βγάλει το σπίτι…τρόμαξα παντού υπήρχαν τα μανιτάρια,πήρα μια σκούπα κ το λάστιχο κ καθαρίζαμε με.τον πρώην άντρα μου,κάποιες επιφάνεια τις καθαρίσαμε κ άλλες αποφασίσαμε να τις αφήσουμε γεμάτες με την μανιτάρια…τι σημαίνει παρακαλώ το όνειρο.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 19:44
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι η ψυχή σου έχει μουχλιάσει κατά τον αλληγορικό τρόπο κι αυτό σου χαλά τη διάθεση. Το όνειρο σε προειδοποιεί για κάποιες βιαστικές κινήσεις που φυτρώνουν συνεχώς και βρομίζουν την ψυχή σου δίνοντας σου την εντύπωση ότι είναι μανιτάρια, ενώ είναι μούχλα. Δεν θέλεις να δεις την αλήθεια, διότι είσαι αισιόδοξο άτομο, αλλά τα πράγματα εξαιτίας των επιλογών που κάνεις δεν σε βοηθάνε να πάνε καλά. Θα βρεις πολλές δυσκολίες στο δρόμο σου, θα έχεις ατυχίες, μέχρι να τα κόψεις. Το κακό θα συνεχίσει όσο πολλαπλασιάζονται και γεμίζουν οι τοίχοι. Τα δηλητηριώδη είναι κόκκινα. Αν ήταν δηλητηριώδη, το κακό θα ήταν ,μεγάλο. Ειδικά, αν τα έκοβες και τα έτρωγες θα τα γευόσουν όλα αυτά. Πέρασες ένα άτυχο έρωτα και καταφέρνεις να τα αποβάλλεις όλα αυτά. Αν κράτησες φιλική σχέση με τον πρώην σου αυτό θα είναι σώσμα και για τους δύο. Το όνειρο όμως ενώ προσωπικά είναι μια ατυχία, δείχνει αντίθετα επαγγελματική άνοδο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017 στο 21:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα ξημερώματα Δευτέρας ότι ήμουν βράδυ σε ένα χωράφι δίπλα σε έναν αυτοκινητόδρομο. Κοντά μου ήταν και οι δικοί μου. Στο χωράφι υπήρχαν μανιτάρια, αλλά όχι με τη συνηθισμένη μορφή. Είχαν ενωθεί μεταξύ τους σε αρκετά σημεία σαν μία μάζα. Εγώ πέρασα το χωράφι με μεγάλα άλματα, πατώντας μόνο πάνω στις μάζες των μανιταριών και βγήκα στον αυτοκινητόδρομο. Εκεί έτρεξα στην άκρη παράλληλα με τα αυτοκίνητα, αναπτύσσοντας σχεδόν την ίδια ταχύτητα που είχαν τα αμάξια. Μέχρι που βρήκα το αμάξι της οικογένειας μου (άλλο από αυτό που έχουμε στην πραγματικότητα) και μπήκα μέσα με τους δικούς μου.
  Τι μπορεί να σημαίνει; Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 11:42
   Σύνδεσμος

   Τα μανιτάρια δεν είναι καλό όνειρο. Σε βάζουν σε μπελάδες. Δείχνει γενικά το όνειρο ότι σε κατέχει μια ανυπομονησία για μια περίεργη κατάσταση. Ενώ ήταν βράδυ εσύ επέμενες να πας στον αυτοκινητόδρομο, ενώ έπρεπε να μείνεις στο χωράφι μέχρι να ξημερώσει. Να αδρανήσεις δηλαδή. Η βιασύνη όμως σε έκανε να προχωρήσεις και να μπλεχτείς περισσότερο βιάζοντας καταστάσεις και μη σκεπτόμενη τις συνέπειες που μπορεί να έχει όλο αυτό σε σένα, παρέσυρες και την οικογένειά σου μαζί. Το όνειρο σου λέει να μην κάνεις κάτι ριψοκίνδυνο αυτή την εποχή γιατί θα σου βγει σε κακό. Το όνειρο λέει ότι βάσει της ελεύθερης βούλησής σου θα έχετε οικογενειακές νέες καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας που δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσουν και τι πορεία θα πάρουν. Επειδή αλλάξατε αυτοκίνητο θα αλλάξει η ζωή σας εξαιτίας αυτής της βιαστικής απόφασης. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον χειρισμό της κατάστασης αυτής και που θα σας οδηγήσει το νέο αυτοκίνητο που αλληγορικά αποκτήσατε.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011 στο 10:43
  Σύνδεσμος

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ (ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011 στο 10:42
  Σύνδεσμος

  ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΗΜΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ (ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΙΒΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ) ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 5-6 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ(ΕΓΩ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ)ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΕΥΤΙΝΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΝΑ ΑΙΜΑ ΕΥΤΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ…….ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 14:21
   Σύνδεσμος

   @dimitra,

   Το 2012 ήταν καλή χρονιά για σένα; Το όνειρο δείχνει μια ταλαιπωρία αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Αυτή ήταν η χειρότερη χρονιά σου θα έλεγε κανείς. Το αίμα όμως στο τέλος τους διαψεύδει.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.