Μέλισσες – Μελίσσι

Αν δείτε στον ύπνο σας μέλισσα ή πολλές μέλισσες, αυτό σημαίνει πως μεγάλη χαρά κι ευτυχία σας περιμένουν αυτές τις μέρες στην ζωή σας από ευχάριστα γεγονότα που θα σας συμβούν αυτόν τον καιρό στην ζωή σας. Αν δείτε ένα μελίσσι να κάθεται ή να κρέμεται σαν τσαμπί στον κήπο σας ή στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως μεγάλο καλό σας περιμένει σε σας και στην οικογένειά σας. Αν όμως δείτε πως το μελίσσι ή οι μέλισσες έκαναν θόρυβο με το πέταγμά τους αυτό σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσουν λόγια άσχημα και κουτσομπολιά που θα γίνουν εις βάρος σας. Αν δείτε να σας τσιμπά μέλισσα ή μέλισσες, αυτό σημαίνει πως θα σας μειώσουν ηθικά και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως μέλισσα ή μέλισσες ήλθαν και κάθισαν στο κεφάλι σας ή επάνω σας, αυτό σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας συμβούν αυτές τις μέρες. Αν δείτε μέλισσες επάνω σε λουλούδια ή μέσα σε μια κυψέλη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη ευτυχία και χαρά από μεγάλες επιτυχίες που θα σημειώσετε τόσο στις δουλειές σας και στον έρωτα. Αν δείτε πως σκοτώνετε μέλισσα ή μέλισσες, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε γκάφες και λάθη που θα σας στοιχίσουν ακριβά.

Μέλισσες – Μελίσσι

86 σχόλια στο Μέλισσες – Μελίσσι

 • Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 στο 09:24
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Είδα ότι μια μέλισσα ερχόταν συνέχεια στο χέρι μου ένιωθα ενόχληση και την έδιωχνα αλλά συνεχώς ξανα ερχόταν πάνω μου.. μετά από λίγο με τσίμπησε όμως δεν ένιωσα καθόλου πόνο η τσίμπημα απλά το έβλεπα να γίνετε.. επίσης αφού με τσίμπησε φάνηκε σαν να μπήκε κάτω από το δέρμα μου αλλά και πάλι δεν ένιωσα τον παραμικρό πόνο η κάποια ενόχληση.. τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 στο 11:51
   Σύνδεσμος

   Καλήμερα. Ο φίλος μου είδε ότι ξύπνησε και είδε από τον τοίχο του μπάνιου μέχρι και το σαλόνι του να βρίσκονται μέλισσες. Δεν πέταγαν ήταν πάνω στους τοίχους. Τι σημαίνει αυτό? Επίσης δεν είναι σίγουρος για το αν ήταν μέλισσες. Στην περίπτωση που ήταν άλλο παρόμοιο έντομο τι σημαίνει? Ευχαριστώ πολύ

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στο 16:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας, έκανα πρόσφατα δεσμό και ο φίλος μου είδε όνειρο πως ερχόταν μέλισσα επάνω μου την σκότωσε με τα χέρια του, ενώ εκείνη τον τσίμπησε. Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:29
   Σύνδεσμος

   Πρόκειται για ανιδιοτελή αγάπη. Έχει ανέβει η πνευματικότητα της αγάπης σας, αν και νωρίς. Πρόκειται για καρμικό έρωτα. Νοιάζεται πραγματικά για σένα κι εσύ γι’ αυτόν. Ο έρωτας σας θα έχει διάρκεια.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 16:35
    Σύνδεσμος

    Η αλήθεια έπαιξε μεγάλο ρόλο το προηγούμενο όνειρο που σας έγραψα και μου είχες πει να μην φοβάμαι και να το τολμήσω, και έτσι έκανα. Σε ευχαριστώ πολύ Νεκταρία. Να ‘σαι καλά.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 09:49
     Σύνδεσμος

     Αυτό το όνειρο μας ξεγέλασε πέσαμε σε σφάλμα Έλενα. Ίσως ένα άλλο άλλαξε το κάρμα του. Πραγματικά έτσι φαινόταν. Η εξέλιξη ήταν διαφορετική.

     Απάντηση
   • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 00:08
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου με βάση τα λόγια σου πως γίνεται μέσα σε δύο μήνες να χωρίσουμε και τα προβλήματα να άρχισαν από την αρχή; Τι έφταιξε τελικά; Μια συμβουλή σε παρακαλώ

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:01
     Σύνδεσμος

     Αν δεν σκότωνε το μελίσσι και σε δάγκωνε θα φαινόταν καθαρά ο χωρισμός σας. Όμως, αυτός επετεύχθη. Πραγματικά, δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω. Ίσως το άτομο αυτό βλέπει αντίθετα τα όνειρα. Αυτό πάντα είχε τέτοια ερμηνεία. Ίσως δεν του κόστισε ο χωρισμός σας. Ίσως γι’ αυτόν να μην ήταν τίποτα, να τον ήθελε. Ίσως να ήταν το μελίσσι γι’ αυτόν αυτή η σχέση και διώχνοντας την να απαλλάχτηκε. Μ’ αυτή την έννοια βγαίνει άκρη. Εξαρτάται λοιπόν πως βλέπει ο κάθε άνθρωπος το κάθε αντικείμενο. Εγώ απάντησα γενικά, αλλά υπάρχουν και τα ατομικά όνειρα. Αυτά κανείς δεν μπορεί να τα προβλέψει. Σε συμβουλεύω να βρεις άλλον. Να ανοίξεις νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σου. Η ζωή συνεχίζεται.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:13
      Σύνδεσμος

      Ποιός ξέρει Νεκταρία μου..πάντως γενικά έβλεπε συνέχεια εφιάλτες ότι τον εγκατέλειπα ή τον άφηνα για κάποιον άλλον. Του έλεγα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μέχρι που μου είπε πως κουράστηκε να ανησυχεί και να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια..κάτι τέτοια. Και η φίλη μου(γυναίκα του αδερφού του) τον είδε και μου είπε πως δεν είναι καλά. Και εγώ έβλεπα τους εφιάλτες που έβλεπα παλιά στην αρχή που σου έστελνα και μου είχες πει πως ήταν σατανικά. Φοβάμαι πως και αυτή τη φορά κάτι τέτοιο συμβαίνει..το κακό έβαλε το χέρι του πάλι για να καταστρέψει κάτι όμορφο σαν να ήθελε να μας “βασανίσει” και τους δύο. Ακόμη και στις αρχές που είχαμε θέμα με τη μητέρα του μου είπε πως 1η φορά την έβλεπε να κάνει έτσι..Του είπα για τα σατανικά όνειρα και συμφώνησε μαζί μου. Πήγαμε σε εκλησάκια, προσκηνήσαμε να μας βοηθήσει ο Θεός αλλά τίποτα Νεκταρία μου. Λυπάμαι τόσο πολύ..και ο ίδιος ποτέ δεν ήταν ευτυχισμένος λες και μας κυνηγάει το κακό.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 13:17
       Σύνδεσμος

       Όχι, δεν πολέμησε απόλυτα το κακό. Συντέλεσε κι αυτό, αλλά άλλη είναι η αιτία του χωρισμού σας. Δεν σας θέλει μαζί η μοίρα. Το πεπρωμένο έχει άλλα σχέδια για σας. Διάβασε το άρθρο μου Πεπρωμένο μοίρα ελεύθερη βούληση.

       Απάντηση
     • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:28
      Σύνδεσμος

      Και εδώ και 3 μέρες βλέπω πως είμαι έγκυος και βλέπω την κοιλιά μου πιο φουσκωμένη κάθε φορά σαν βάρος, σαν πόνος. Δεν ξέρω..συμβούλεψέ με πες μου κάτι..πραγματικά πιστεύω πως ο σατανάς έβαλε το χέρι του. Ο ίδιος μου έλεγε στην αρχή πως 1η φορά στη ζωή του ένιωθε ευτυχισμένος και του το έλεγαν όλοι όσοι τον έβλεπαν και μας έλεγαν ότι φαινόταν πόσο ερωτευμένοι ήμασταν. Και ξαφνικά άρχισαν όλα..πρώτα οι εφιάλτες του που τον έκαναν να έχει ανασφάλειες και μετά οι δικοί μου που δεν με άφηναν να ηρεμίσω. Αφού ακόμη και τώρα (1 βδομάδα έχει που χωρίσαμε) κανείς δεν κατάλαβε τον πραγματικό λόγο.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 13:27
       Σύνδεσμος

       Όχι γλυκιά μου. Μην τα ρίχνουμε όλα σ’ αυτόν. Όταν έχουμε έναν φίλο και λέμε τόσα πολλά όταν είμαστε ερωτευμένοι μαζί του, δηλώνει ότι υπάρχει στο παρασυμπαθητικό σύστημα πολλή σεροτονίνη και φερομόνη. Όταν τελειώσει ο έρωτας και οι ορμόνες ξεθυμάνουν, τότε φαίνεται η αλήθεια στα μάτια μας, παύει να είναι ενθουσιασμός και γίνεται αγάπη ή ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις μια αλήθεια που σε πονά. Αρχίζουν τα παράπονα, οι γκρίνιες, οι τσακωμοί κλπ. Άρα, ή βαθαίνει η αγάπη ή νιώθουμε κενοί από αισθήματα ή χωρίζουμε. Όταν πάψει ο έρωτας και τον θέλουμε ακόμη και μας θέλει γίνεται αγάπη. Όλα αυτά που έλεγε, τα πίστευε, διότι αυτές οι δύο ορμόνες τον έκαναν να τα νιώθει και να τα λέει. Απλά έπαψε να τα νιώθει όταν ξεθύμαναν. Δεν σε κορόιδεψε. Πράγματι έτσι ένιωθε. Απλά, έπαψε. Σε ξεγέλασε η ζωή που σου φανέρωσε ότι δεν θα γίνει αγάπη, αλλά ένας έντονος ενθουσιασμός που ανάβει στον ουρανό σαν πυροτέχνημα και σκάει τόσο σύντομα. Όσο πιο ενθουσιώδη είναι λοιπόν μια σχέση, τόσο λίγο κρατάει. Γι’ αυτό επιμένω ότι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και στην αγάπη κάνει πολύ κακό μια μέρα όταν διαλύεται και αναρωτιόμαστε φταίει εκείνος, φταίω εγώ, φταίει ο σατανάς; Μόνο οι ορμόνες του έρωτα φταίνε. Εκεί ρίχνω εγώ το απόλυτο φταίξιμο. Συμπέρασμα: Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται.

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 08:12
  Σύνδεσμος

  Άκουσα . ότι οι μέλισσες φτιάξανε νέες κερήθρες . Με αυτήν την φράση ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 12:39
   Σύνδεσμος

   Είναι ο δημιουργικός εαυτός σου ή η χαμένη σου ενέργεια που δημιουργείται εκ νέου. Είναι μια αναγέννηση μέσα σου. Άρα, άκουσες ότι μπορεί να τελείωσε το μέλι, αλλά οι μέλισσες θα δημιουργήσουν καινούριο. Τίποτα δεν χάνεται για σένα, διότι έχεις πίστη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  καλησπερα ειδα μια κυψελη μεσα σε ενα υπογειο και εφυγα για να μην με τσιμπησουν.βγηκα καπου εξω κ παραρηρησα οτι ειχα επανω μου παντου κοκκινα εντομα(εγω ομως ηξερα οτι ειναι μελισσες)ηταν κοκκινα κ μικρα μιλουνια!!!
  τα εδιωχνα με ενα πανι αλλα οσο τα εδιωχνα τοσο εκαναν κυκλους στο προσωπο μου!!!!ειχα και καποια κολημενα στο μπουτι μου αλλα τα περισσοτερα γυρνουσαν στο προσωπο μου.μεχρι που καποια στιγμη εκλεισα τα ματια και απλα συνεχεισα να κουναω το πανι.
  Αλλα καμια δεν με τσιμπησε!!!μεχρι που εννιωσα μια ενοχληση ελαφρια στο ποδι και ξυπνησα…
  ευχαριστω

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Δεν μπορεί να ήταν μελίσσια και να μην σε πείραξαν. Δεν μπορεί να ήταν μελίσσια και να ήταν κόκκινα. Άρα, κάτι άλλο είναι απ’ αυτό που εσύ νιώθεις. Μια ενόχληση στο πόδι δεν μπορεί να σου τη δημιούργησαν τα μελίσσια, διότι το πρόβλημα θα ήταν πιο σοβαρό. Απλά, μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις, δεν τις βλέπεις όπως πραγματικά είναι και δεν μπορείς να ξεφύγεις απ’ αυτές, διότι δεν βλέπεις το πρόβλημα όπως πραγματικά είναι. Του δίνεις μεγαλύτερη διάσταση. Ίσως ο τρόπος που τα έδιωχνες να μην ήταν αποδοτικός. Ίσως αυτή είναι η αιτία που δεν βρίσκεις λύση στο πρόβλημα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 στο 14:53
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήταν πολλές μέλισσες πάνω μου καπ πήρα ένα λάστιχο και τις έβρεχα με νερό για να φύγουν… Έφυγαν αλλά έμειναν μια στο παπούτσι μου που την έδιωξα μετα και μια πάνω στο χέρι μου την οποία δεν έδιωξα γιατί ξύπνησα..Τι σημαίνει? Είναι πολύ κακό που τις έδιωξα ?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:25
   Σύνδεσμος

   Είναι απελευθερωτικό όνειρο. Προσπαθείς με το νερό να διώξεις κάθε ενόχλημα που σε βαραίνει. Όμως δεν θα μπορέσεις να απαλλαγείς στο 100% ένα ενόχλημα θα μείνει, φτάνει να μην σε δαγκώσει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 16:23
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα σας.. ΕΨές το βράδυ με είχε δει η αδερφή μου όνειρο πως έτρεχα και από πίσω μου έτρεχαν πολλές πολλές μέλισσες(μελίσσι) αλλά εγώ έβαζα νερό πάνω μου δήθεν για να μην με τσιμπήσουν. Σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι έμαθα πως το ίδιο βράδυ με είδε μια φίλη πως ήμασταν σε κηδεία και φορούσα ένα φόρεμα μακρύ ροζομπές με όμορφα περιποιημένα μαλλιά. Επίσης. έρχομαι μετά απο διάλυμα στην δουλειά και μαθαίνω πως συνάδελφος/φίλη με είδε όνειρο πως ήμουν στην δουλειά και μια πελάτισσα μου έσκιζε τα έγγραφα μου. Αυτά όλα τα είδαν εψές το βράδυ. Πάρα πολύ περίεργο και έχω αρχίσει κα φοβάμαι.
  ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:02
   Σύνδεσμος

   Και τα τρία έχουν κοινή ερμηνεία. Κάτι κακό θα σου συμβεί. Να είσαι έτοιμη για όλα. Θάνατος δεν είναι!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 07:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,

  Ξαφνικά ένοιωσα μια ενόχληση πίσω στον αριστερό αυχένα. Ακουμπάω το χέρι μου και νοιώθω κάτι αρκετά παχύ να υπάρχει εκεί και αρχίζω να το τραβάω. .. το βγάζω και το πετάω στο μπαλκόνι του πατρικου μου. είναι ένας μπάμπουρας τεράστιος , τον πατάω με δύναμη και βγάζει λευκό υγρό /εντόσθια. Μετά ξαναβάζω το χέρι μου και βγαίνει το κεντρι και κάτι υπολείμματα πάλι λευκά αλλά χωρίς να πονέσω . Φωνάζω τον αδερφό μου να μου φέρει οινόπνευμα αλλά δεν απαντάει

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι μόνη σου θα αντιμετωπίσεις ριζικά το πρόβλημά σου.

   Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 στο 08:43
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα!!!!Είδα πολύ μεγάλες μέλισσες να κάνουν φωλιά σε μια γωνιά του σπιτιού μου επίσης να έχουν κουτσουλησει μέσα στο σπίτι.Μεταβο σύζυγος μου τις σκότωσε.Τι έχω να περιμένω?????

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 στο 11:24
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Ειδα ονειρο οτι φυτευα με τη μητερα μου, τον αδερφο και την αδερφη μου στον κηπο μας βασιλικους. (Αυτος της αδερφης μου μαλιστα ειχε και κατι κοκκινα σαν λουλουδακια). Αυτοι τους ειχαν ηδη φυτεψει, και ειδα εμενα να φυτευω τον δικο μου. Ξαφνικα ομως ηρθε μια μελισσα και καθισε στη μυτη μου. Ενιωσα οτι με τσιμπησε και την εδιωξα (δεν τη σκοτωσα), και απλα ειπα ευτυχως δεν προλαβε να μου αφησει το κεντρι της. Τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 στο 13:37
   Σύνδεσμος

   Δείχννει ότι ακόμα και στον παράδεισο υπάρχουν δυσκολίες, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουμε σωστά για να επιβιώσουμε.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 09:28
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σημερα ονειρεύτηκα οτι ειμουν με τον γιο μου και ξαφνικά ενώ προσπαθούμε να περάσει ενα σκαλοπάτι που ειχε μέλισσες …αυτες τον τσίμπησαν στην φτέρνα πολλες μαζι με μανία ….αφου μπαινανε οι μισές μεσα στο δέρμα του και γω προσπαθούσα να τις βγάλω. .,!! Καποιες τις έβγαλα …!! Σημερα ειναι 28 το ειδα ξημερώματα το όνειρο …Και σε κάποια σημεία είχε σταγόνες κόκκινου αίματος

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:29
   Σύνδεσμος

   Είναι η προσπάθειά σου να τον απαλλάξεις από βάσανα και προβλήματα που τον πονάνε. Σε μερικά σημεία θα τα καταφέρεις, όχι σε όλα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  Ειδα στο ονειρο μου μιά αρκετα μεγάλη μέλισσα την οποία την εβαζα μέσα στο ποτάμι και μετα την εβγαλα εξω . ηταν ζωντανή δεν την επνιξα. πως το ερμηνεύεται

  Απάντηση
  • Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στο 10:52
   Σύνδεσμος

   Η μέλισσα εδώ είναι η εργασία σου η οποία ευημερεί ή θα ευημέρησει. Καλά έκανες και δεν την σκότωσες. Θα είχες παραιτηθεί από την εργασία σου, ενώ αν σε σκότωνε ή σε δάγκωνε, αυτή θα ήταν η απόλυσή σου. Αν είσαι άνεργος θα βρεις δουλειά.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 στο 16:52
  Σύνδεσμος

  Πρεπει να ημουνα σε παιδικη χαρα και βλεπω μια σφηκα ή μελισσα και μετα μου λεει ενας εχεις κι αλλες στο ποδι σου! Κοιταζω το αριστερο ποδι απο το γονατο και κατω ειχα ολο μελισσες ή σφηκες φορουσα τσορτσακι και προσπαθουσα να ειμαι ψυχραιμη να μην με τσιμπισουνε αυτο μετα ξυπνησα! Τι να σημαινει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 στο 17:48
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιες φοβίες κι ανασφάλειες που έχεις. Αυτό είναι απλά όνειρο φοβίας.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015 στο 12:01
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα μια Κυψέλη έξω στην αυλή μου ήμουνα εγώ ή μητέρα και κάποιος αλλος άγνωστος και την βλέπαμε σε μια στιγμή ο αγνωστος άντρας έριξε μία πέτρα στην Κυψέλη και οι μέλισσες βγήκαν έξω και του όρμηξαν και αυτός έτρεξε και μπήκε στο δωμάτιο μου και τον άκουγα πού φώναζε από πόνο μετα οι μέλισσες ερχόνταν προς τα πάνω μου και εγώ έπιασα ένα μαξιλάρι το τύλιξα γύρω από το κεφαλή μου οι μελισσες έκαναν ένα δύο γύρους γύρω από το κεφάλι και μετά έφυγαν.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 17:53
   Σύνδεσμος

   Αρα ηταν σφηγγες όχι μέλισσες.οι μέλισσες δεν τσιμπανε.
   Επειδη αυτός ο άγνωστος άντρας πήγε στο δωμάτιο σου,φαίνεται οτι αλληγορικά αντιπροσωπεύει τον εαυτό σου.μια πλευρα λοιπον του εαυτού σου θα καταπονηθεί απο κάποια προβληματα.το θετικό είναι πως δεν θα αγγίξουν τα προβλήματα αυτά όλο σου το είναι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 στο 20:02
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν στης θείας μου το σπίτι (εάν και δεν ήταν αυτό ) και ότι βρήκα ένα μπλε μπαλόνι και το γέμισα νερό το έδειξα στη θεία μου και το τύλιξα σε χαρτί υγείας και το πέταξα! Εκεί που περπατούσα στο δρόμο έρχεται ένας με ένα μηχανάκι και μπροστά είχε ένα ημικυκλιο με μέλισσες και μερικές ήρθαν πάνω μου αλλά δεν με τσιμπησαν! Μετά εμφανίστηκα στη δουλειά μου όπου είδα κομμάτια άσπρης τούρτας και μια σοκολατίνα , τη σοκολατίνα τη πήρα μαζί μου σπίτι ! Όταν έφτασα στο σπίτι τα παπούτσια μου με κούρασαν και τα έβγαλα και περπατάς ξυπόλυτη, μετά πήγα από πίσω από το σπίτι και είδα τη πόρτα του γκαράζ ανοιχτή και τη πόρτα του σπιτιού , μπήκα μέσα και είδα την θεία μου Σταματινα να στεγνώνει τα μαλλιά της με το πιστολακι!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015 στο 19:27
   Σύνδεσμος

   Αννα το ονειρο σου σημαινει οτι παρολο που ερχονται ευχαριστα γεγονοτα….εσυ βρισκεσαι σε μια φαση δυσφοριας!!!!!!!Η σοκολατινα αν δεν την εφαγες δηλωνει οτι θα ζησεις μια στεναχωρια απο τηη δουλεια σου,η οποια ομως στεναχωρια δεν θα σε ταραξει τοσο πολυ!!!!!!!Οσον αφορα την θεια σου ισως στην πραγματικοτητα να μην τη ξερεις τοσο καλα..ισως καποια πτυχη της ζωης της να ειναι αγνωστη σε σενα!!!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 στο 12:45
  Σύνδεσμος

  Kαλησπέρα!

  Ονειρευτηκα ότι κάποιος μου έστειλε ενα μικρό σμήνος μέλισσες η οποίες κρύφτηκαν στον πωπό μου…!!Βασικά εγώ τρόμαξα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω.Κάποιος άλλος με συμβούλευσε πώς να τις διώξω,βάζοντας μια πράσινη αλοιφή..έτσι έκανα και ηρέμησα.Δεν με τσίμπησαν ούτε σκότωσα κάποια.Πολύ παράξενο..Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 στο 19:04
   Σύνδεσμος

   Αυτός που σου στείλε τις μέλισσες είναι κάποιος που θέλει να σου προσφέρει ευτυχία.δυστυχώς εσένα θα σε τρομάξει αυτό για κάποιον λογο…
   Κάποιος άλλος θα σου δειξει τον τροπο να απομακρυνεις αυτήν την ευτυχία απο κοντά σου.αφού δεν τις σκοτωσες,μπορεί να επανέλθει στην ζωή σου αυτός ο άνθρωπος.οι μέλισσες όμως δεν τσιμπανε…οι σφίγγες τσίμπαγε.αν ηταν σφίγγες,τοτε ευτυχώς εδιωξες κάτι κακό απο την ζωή σου…πιο πιθανόν είναι να ηταν σφίγγες…γιατί να φοβηθεις την ευτυχία?

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 στο 22:42
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, σήμερα Παρασκευή ξύπνησα από το εξής όνειρο:ήμουν με τη μητέρα μου στην κουζίνα του πατρικού μου και όπως πήρα από το ντουλάπι ενα σκονισμένο ποτήρι για να το ξεσκονίσω με την πετσέτα, πετάχτηκε μία μέλισσα που στρυφογύριζε σε όλη την κουζίνα. Τρομάξαμε και φοβηθήκαμε γιατί το κεντρί της, που ήταν κατάμαυρο και απειλητικό, μεγάλωνε όλο και πιο πολύ. Έκλεισα τις πόρτες για να την απομονώσω στο δωμάτιο και τη σκότωσα στο πάτωμα με την παντόφλα μου για να μην μας τσιμπήσει, ενώ άκουσα τη μητέρα μου να λέει να μη τη σκοτώσω. Όταν έσκυψα για να τη δω, επειδή ταυτόχρονα τη λυπόμουν, το κεντρί είχε εξαφανιστεί και αυτή ήταν σαν ζωντανή και πολύ κίτρινη και θυμάμαι οτι ήταν όμορφη. Πάντως, δεν είμαι σίγουρη αν αυτό που είδα στην αρχή ήταν μέλισσα ή σφήκα.Τι σημαίνει? Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:32
   Σύνδεσμος

   ηταν σφηγγα γιατί οι μέλισσες δεν τσιμπανε.αν ηταν μέλισσα θα ηταν κακό όνειρο.επειδή όμως ηταν σωτήρα,σημαίνει οτι θα καταφέρεις να απαλλαγεί απο κάτι που απειλεί αλληγορικά εσένα και την μητέρα σου.φαίνεται οτι εκείνη δεν θέλει να απαλλαγεί απόλυτα απο αυτό το πρόβλημα για κάποιον λογο.ακόμα και εσύ η ίδια στεναχωριεσαι αλλά προτιμας και θα καταφέρεις να απαλλαγεις!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 14:55
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, εγώ είδα πως κοιμόμουν σε ενα κρεβάτι και με τσίμπησε μια μέλισσα η οποία άφησε το κεντρη της στο χέρι μου .Ξαφνικά η φλέβα μου άρχισε να πριζεται τότε είδα πως η μελισσα έπεσε κάτω στο κρεβάτι και πέθανε εγώ εβγαλα το κεντρη της απο το χέρι μ και μετα κατι κίτρινο σαν κορδόνι το οποιο ηταν σαν δηλητήριο… τι σημαινει αυτο το ονειρο?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 17:54
   Σύνδεσμος

   Αυτό δηλώνει ότι μια σχέση που έχεις ή πρόκειται να ζήσεις δεν θα είναι αυτή που θέλεις ή προσδοκάς. Θα σε πληγώσει, θα σε δηλητηριάσει ή είναι τόσο θανατηφόρα αλληγορικά για την ψυχή σου. Το μόνο που θα καταφέρεις όσο την διατηρείς είναι να σου μείνει το δηλητήριο. Κακό είναι αν η σχέση σου είναι ή θα είναι εντάξει κι εσύ το βλέπεις έτσι.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 στο 09:26
  Σύνδεσμος

  Χαίρετε, εγώ είδα όνειρο όπου ένας τεράστιος σβούρος (όχι μέλισσα) πήγαινε να με τσιμπήσει πίσω απο το μπούτι και εγώ στο τσακ πριν με τσιμπήσει τον έπιασα με το χέρι μου κ τον έλιωσα με ένα ποτήρι….Κ επίσης ο σβούρος με κυνηγούσε πολύ ώρα πριν με τσιμπήσει κ εγώ προσπαθούσα να τον διώξω και δεν έφευγε…Τι σημαίνει ??
  Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 στο 09:40
   Σύνδεσμος

   Αλληγορικά δηλώνει ότι θα γλιτώσεις από μια ασθένεια ή θα υπερισχύσεις από τους εχθρούς σου μετά από πολύ κόπο και σωστή στρατηγική. Αν ήταν μέλισσα θα ήταν κακό όνειρο. Την μέλισσα δεν πρέπει να την λιώσεις. Αφού είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν, αυτή είναι η σωστή ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 10:02
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,

  Εγω είδα στον ύπνο μου οτι πάνω απο την πόρτα του υπνοδωματίου μου υπήρχε ένα μεγάλο κερί σε τετράγωνο σχήμα με μια τρύπα στη μέση και μέσα η τρύπα ήταν γεμάτη με μέλισσες. Ξαφνικά οι μέλισσες άρχισαν να με κυνηγούν και έτρεξα έξω στο μπαλκόνι για να προστατευτώ. Οι μέλισσες κτυπούσαν πάνω στο τζάμι και πέθαιναν, ενώ ταυτόχρονα μετατρέπονταν σε μικρές μπαλίτσες που έσταζαν μέλι.
  Στο μεταξύ μια βασίλισσα γυρνούσε συνεχως γύρω απο ένα φωτιστικό.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 10:58
   Σύνδεσμος

   @ΜΑΡΙΑ, Καλημέρα Μαρία!!Μαρία εμπόδια μάλλον από τα μέλη της οικογένειας σου!!Θα ηρεμήσεις την κατάσταση αλλά το ένα εμπόδιο θα σε βασανίζει αρκετά!!

   Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   @ΜΑΡΙΑ,

   Αυτό σημαίνει ότι με τη βοήθεια του θεού θα μπορέσεις να εξοντώσεις τους εχθρούς σου και αυτό θα σε ωφελήσει πολύ. Οι εχθροί εδώ μπορεί να είναι και προβλήματα υγείας.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,κάποια στιγμή μέσα από τα μαλλιά μου βγήκε μια μελισσα, το κατάλαβα από τον ήχο που έκανε. Ήταν όμως η μισή η άλλη μισή ήταν μέσα στο αριστερό αυτί μου νεκρή. Και πήγα στο γιατρό. Δεν με τσιμπησε ούτε αισθάνθηκα φόβο. Σημείωση πως όχι στο όνειρο μου χθες αισθάνθηκα πριν κοιμηθώ ενόχληση σε αυτό το αυτί. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   @βιβη, Καλημέρα Βιβή!!Βιβή το όνειρο σου συμβολίζει κάποιο πρόβλημα!!Κοίταξε λίγο το πρόβλημα με το αυτί!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015 στο 11:25
  Σύνδεσμος

  Καλημερα και καλη χρονια
  Ειδα στο ονειρο μου χθες βραδυ οτι ειχα ανεβει τα σκαλια ενος σπιτιου στο πλατυσκαλο βλεπω μια μελισσα μεγαλη και βλεπει ο ανδρας μου μεσα απο το σπιτι οτι εχουν ερθει προς εμενα παρα πολλες μελισσες.Δεν τις ακουγα το βουητο εννοω που κανουν τις ειδα ομως.Ερχεται καποιος γνωστο μας και με καπνογονο προσπαθει να τις σκοτωσει.Δεν ειδα ομως οτι τις σκοτωσε και τοτε ξυπνησα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 23:00
   Σύνδεσμος

   @Ελευθερια, φαίνεται οτι με τον άντρα σου νιωθεις πολύ ευτυχισμένη.το ιδιο και αυτος!καποιος θα προσπαθήσει να χαλάσει αυτή την ευτυχία αλλά δεν θα τα καταφέρει!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 στο 10:13
  Σύνδεσμος

  Καλημερα , εγω είδα μια Μελίσσα να έρχεται προς το μέτωπο μου με φορα, και ξαφνικά όταν έφτασε σταμάτησε, δεν με τσίμπησε αλλα σίγουρα τρόμαξα και ξύπνησα

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 στο 12:54
   Σύνδεσμος

   @Γιάννης, είναι πολύ καλό όνειρο!γι αυτό σταμάτησε και δεν σε τσίμπησε!κάτι ευχάριστο θα σου συμβει!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 στο 13:02
    Σύνδεσμος

    @eagle,

    Όχι, δεν έκανες σωστή ερμηνεία εδώ. Δείχνει ότι ενώ είναι ευτυχισμένος φοβάται ότι αυτή η ευτυχία δεν του ανήκει. Νομίζει ότι θα τελειώσει ή δεν το έχει συνειδητοποιήσει.

    Απάντηση
 • Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 στο 15:37
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα ότι πετούσαν η μέλισσες ήταν η σφήκες και φοβόμουν να πάω κοντά αλλά μετά μπήκα σε ένα δωμάτιο με κάτι κυψέλες και έβλεπα καθαρά μέλισσες να μπαινοβγαίνουν στη κυψέλη.όταν προσπάθησα να κλείσω το πορτάκι τηςκΚυψέλης δεν τα κατάφερα και ήρθε κάποιος γνωστός μου και το έκλεισε οι μέλισσες δεν ήταν καθόλου απειλητικές

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 στο 16:46
  Σύνδεσμος

  Είδα πως είχε γεμίσει το στόμα μου απο μέλισσες, και η αδελφή μου με βοηθούσε να τις βγάλω, και με ρωτούσε αν με είναι σφίγγες ή μέλισσες και αν με τσίμπησαν. Εγώ της είπα οτι μάλλον ειναι μέλισσες γιατί ήταν πολύ μεγάλες και οτι αν με είχαν τσιμπήσει θα πόναγα,αλλα τις έβγαζα ψόφιες απο το στόμα μου και μια απο αυτές είχε κάτσει στο λαιμό μου και πνιγόμουν αλλα στο τέλος τις έβγαλα όλες και τις είχα στην παλάμη μου…

  Απάντηση
 • Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 στο 13:04
  Σύνδεσμος

  Εγω είδα οτι βγήκα στην αυλή κ ήρθαν δύο μέλισσες κ η μια κάθισε ψηλά στο μέτωπό μου κ με τσίμπησε..κ οταν μπήκα στο σπίτι,πήγα σε έναν καθρέφτη κ ειχα ενα σπυράκι το οποίο έσπασα κ έτρεχε αίμα μαζι με το δηλητήριο κ έκλεισα τα ματια μου για να μην μπει..κ υποτίθεται οτι έφτασε η ροή μεχρι τη γάμπα μου κ εκεί έβγαλα ενα σπυρί πιο μεγάλο κ σκληρό σαν καρουμπαλο κ υποτίθεται οτι ηταν δηλητήριο εκεί κ δεν ήξερα τι να κανω…κ παραδόξως,σήμερα που ξύπνησα έχω ενα σπυράκι (από κουνούπι) λιγο πιο πλαινα από το σημείο του ονείρου…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 στο 10:05
   Σύνδεσμος

   @Φωτεινή,

   Καλά που μου το είπες. Αυτό σε επηρέασε. Ηταν όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα ανευ σημασίας.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο 18:17
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ετρωγα και μασησα μια μελισσα χωρις να καταλαβω απο πριν οτι μπηκε στο στομα μου. Μετα ελεξα τα δοντια μου και ειδα οτι την κομματιασα

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014 στο 14:51
   Σύνδεσμος

   @Μαργαριτα,

   Εύχομαι να μην είναι όνειρο από εξωτερικό ερέθισμα και να έφαγες κάποιο έντομο. Αλίμονο αν συνέβη κάτι τέτοιο. Αηδιαστική σαν σκέψη ε; Αλληγορικά δηλώνει ότι δίνεις περισσότερη βάση σε ένα πρόβλημα απλό που δεν χρειάζεται τόσο πολύ σκέψη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 στο 10:30
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα πως ήμουν στο μπαλκόνι και από κάτω στην αυλή ήταν ο αδερφός μου με μια κοπέλα και μιλούσαμε ξαφνικά εμφανίστηκε μια μέλισσα την χτύπησα και ήρθαν και άλλες με κυνηγούσαν μπήκα στο σπίτι έπεσα κάτω και με τσίμπησαν παντού όμως περισσότερο στο κεφάλι..Δεν άκουγα θορύβους…τι σημαίνει αυτό?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014 στο 23:35
  Σύνδεσμος

  ειναι αληθεια, πως αν εισαι μελισσοκομος και δεις μελισσες η μελισσι στον υπνο σου, δεν σημαινει κατι???

  Απάντηση
  • Τρίτη, 8 Απριλίου 2014 στο 09:07
   Σύνδεσμος

   @Σοφια,

   Πράγματι αυτό είναι σωστό, διότι κάθε μέρα βλέπεις μέλισσες. Είναι φυσικό να τις ονειρεύεσαι λοιπόν. Αυτό ισχύει με ολα τα επαγγέλματα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 στο 17:09
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα πολλές μέλισσες να πετάνε προς εμένα βουιζιντας και μετά εμεθα ότι οι κολλητές μου με σχολίαζαν αρνηκά πίσω απο την πλάτη μου για περίπου 1 χρόνο!!!!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 20:44
   Σύνδεσμος

   @Maria,

   Τότε δεν ήταν μέλισσες αυτές που είδες, αλλά σφήκες. Οι σφήκες μοιάζουν με τις μέλισσες. Αν ήταν σφήκες έχουν αυτή ακριβώς την εξήγηση, ότι οι φίλες σου θα σε προδώσουν ή θα σε κουτσομπολέψουν. Αυτό το λέω με βεβαιότητα, γιατί η μέλισσα είναι καλό όνειρο και έχει καλή πάντα εξήγηση. Αν σκοτώσεις μέλισσα είναι κακό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Απριλίου 2013 στο 16:52
  Σύνδεσμος

  Egw eida oti perpatousa kai emfanistike mia mellisa kai meta eginan polles kai me perikiklosane….alla den me tsimpisan oute ekanan thorivo..kalo einai?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 20:45
   Σύνδεσμος

   @stauros,

   Βέβαια. Ήταν φυσικό να μην σε τσιμπήσουν διότι είναι πολύ καλό όνειρο και η μέλισσα και το μέλι της.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 στο 14:48
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα οτι εγω η ιδια ημουν μελισσα και πετουσα μαζι με αλλες χιλιαδες μελισσες. Δεν ακουγα θορυβο .. ουτε τσιμπήματα μονο οτι ημουν και εγω μελισσα. Πρωτα ανθρωπος και μετα μελισσα.

  Απάντηση
   • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 20:48
    Σύνδεσμος

    @Βασίλης,

    Αλλά ωραίο σε εξήγηση. Σημαίνει ότι είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή που το ονειρεύεσαι.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 στο 15:07
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα πως περπατουσα και ερχοντουσαν πολλες μελισσες κατα πανω μου και προσπαθουσα να τις διωξω αλλα δεν τα καταφερνα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 20:49
   Σύνδεσμος

   @Χριστινα,

   Ευτυχώς που δεν έφυγαν. Μήπως ήταν απειλητικές; Τότε αλλάζει ερμηνεία το όνειρο.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 στο 09:34
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα οτι σε μια μελοπιτα ειχαμε βαλει μεσα σκωτομενεσ μελισσες και το ειπα στουσ φ ιλουσ μετα ομωσ πριν τισ φαμε τισ βγαλαμε ενω τισ τρωγαμε καθαρεσ μια μελισσα τσιμπισε τον μπαμπα μου κοκκινησε και πηγε να πεθανει αλλα πριν πεθανει ξυπνησα!

  Απάντηση
 • Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011 στο 20:40
  Σύνδεσμος

  ειδα πως καθως περπατουσα μια τεραστια μελλισα τριχωτη ηρθε μπορστα μου και εγω την κτυπησα και εξαφανιζτηκε τι σημενει?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Απριλίου 2011 στο 12:11
  Σύνδεσμος

  ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

  Απάντηση
   • Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 στο 13:59
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,

    Λοιπόν ,έχω δεί τουλάχιστον τρείς φορές παρόμοιο όνειρο με σφήκα: την πρώτη φορά ήμουν στον κήπο μου ο οποίος ήταν πράσινος λαμπερός ,όμορφος και σε ένα σημείο του τσιμεντένιου εδάφους του ,υπήρχε μία τρύπα στην οποία έβαλα το χέρι μου για να βγάλω ότι είχε μέσα ,τρείς σκορποιοί ανέβηκαν απάνω και με τσιμπούσαν .Εγώ όμως δεν θύμωσα και ενώ πόναγα λίγο στεναχωρήθηκα που με τσίμπησαν. Τους είπα με ηρεμία και παράπονο ,μην με τσιμπάτε δεν θέω να σας βλαψω ,όντως σταματήσαν και με συμπάθησαν ….

    Το ίδιο περίπου έγινε και με τρείς σφήκες ..

    Και σήμερα κυριακή το πρώι πριν ξυπνήσω είδα πως ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό για μένα με το οποίο βρίσκεται μακριά και έχω αρκετό καιρο να ακούσω νέα του …στον ύπνο μου με πήρε τηλέφωνο βγήκα στον κήπο μου να του μιλήσω ,οκήπος μου ήταν μια απέραντη καθαρή καταπράσηνι βουνήσια περιοχή σαν να ήταν ολόληρη έκταση δάσος και εκει που έκατα είχε θάλασσα . καθώς έκλησα το τηλέφωνο για να μιλήσω με το άτομο μέσω skype ,πηγαίνοντας πρως τα μέσα μια σφήκα μπήκε μέσα στο αυτί μου και προσπαθούσα να την βγάλω ,δεν βγήκε όμως δεν με ενοχλούσε ,απλώς δεν ήθελα να μείνει εκεί…

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 στο 12:15
     Σύνδεσμος

     @Σπυριδούλα Ασημάκη,

     Αυτό το επαναλαμβανόμενο όνειρο έχει ερμηνεία. Εδώ οι σφήκες είναι κάποια λάθη που κάνεις στη ζωή σου και απομακρύνεσαι πολύ από το δρόμο του πεπρωμένου. Πρόσεξε τις επιλογές σου. Στις απαντήσεις συμπεριλαμβάνεται και το κυριακάτικο, διότι όταν είναι επαναλαμβανόμενο δείχνει το όνειρο αυτό με το δικό του τρόπο. Όταν δεις που κάνεις λάθος, τότε αυτό το όνειρο θα πάψει να σε ενοχλεί.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.