Μάτια

Αν στον ύπνο σας είδατε δύο μάτια να σας κοιτάζουν φυσικότατα χωρίς κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αυτό σημαίνει για σας πως Όλα θα σας πάνε καλά και θα κυλήσει ήρεμα η ζωή σας αυτές τις μέρες. Αν σας έκανε εντύπωση μια ματιά από μεγάλα και ωραία μάτια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στις δουλειές σας και μεγάλη κατανόηση θα βρείτε από όλους τους γύρω σας. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο για τις ανύπαντρες σημαίνει γρήγορο και πετυχημένο γάμο, για τις παντρεμένες μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά τους, από κάποιο καλό που θα τους συμβεί. Αν τα μάτια που θα δείτε ήταν άρρωστα, με τσίμπλες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για την αρρώστια κάποιου συγγενικού σας προσώπου και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως τα δικά σας μάτια ήταν άρρωστα και τσιμπλιασμένα και αυτό εμπόδιζε την όρασή σας, αυτό σημαίνει πως θα αρρωστήσει άτομο μέσα στο σπίτι σας. Αν δείτε πως δεν είχατε ένα μάτι και ότι σας έλειπε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια απρόσμενη καταστροφή, αν όμως δείτε πως χάσατε και τα δύο σας μάτια, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή. Αν δείτε πως βγάλατε το μάτι κάποιου άλλον, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε σε κάποιον κακό χωρίς να το Θέλετε. Αν δείτε πως είχατε κλειστά τα μάτια σας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια ψυχρότητα στο περιβάλλον σας που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Αν δείτε και αυτό σας κάνει εντύπωση πως δύο μάτια ήταν κλειστά αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε από όλους ψυχρότητα και αδιαφορία. Αν τα μάτια που είδατε ήταν δακρυσμένα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε ερωτική επιτυχία είτε άνδρας είσαστε είτε γυναίκα. Αν τα μάτια που είδατε ήταν φουσκωμένα αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε να έχετε μισόκλειστα μάτια, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακό στο αγαπημένο σας πρόσωπο. αυτό θα σας στοιχίσει αργότερα όταν δείτε πως η συμπεριφορά σας δεν ήταν σωστή. Αν δείτε τα δικά σας μάτια δακρυσμένα, αυτό θα πει πως θα νοιώσετε μεγάλη χαρά από αισθηματική επιτυχία που θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε να σας κλείνουν πονηρά το ένα μάτι, αυτό σημαίνει πως θα συνδεθείτε αισθηματικά με πρόσωπο που θα το ερωτευθείτε. Αν δείτε στον ύπνο σας δύο μάτια αλλήθωρα ή και τα δικά σας ακόμη, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να φέρετε εις πέρας, αντιξοότητες που θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Το όνειρο σας ειδοποιεί πως θα τα καταφέρετε αρκεί να προσπαθήσετε. Αν πάλι δείτε και σας κάνει εντύπωση, δύο αθώα παιδικά ματάκια να σας κοιτάζουν, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη. Αν δείτε να ζωγραφίζετε ή να ζωγραφίζουν δύο μάτια αυτό σημαίνει πως ανοίγεται μπροστά σας μια περίοδος ψευδαισθήσεων και καλά θα κάνετε να δείτε την πραγματικότητα πριν είναι για σας αργά.

Μάτια

427 σχόλια στο Μάτια

 • Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 στο 08:35
  Σύνδεσμος

  Με είδα να έχω τρία μάτια.
  Σπάνιο χαρακτηριστικό, αλλά εθεωρείτο ότι υπήρχαν κι άλλοι με 3 μάτια στον κόσμο μας – δεν ήταν ασθένεια και δεν ήμουν περιθωριοποιημένη.
  Παρακαλώ για ερμηνείες

  Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 στο 15:51
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα 🙂
  Ειδα σήμερα ξημερώματα όνειρο ότι ήταν μια τσιγγάνα και μου έλεγε την μοίρα μου και έτσι όπως πήρε το δεξί μου χέρι Και άρχισε να το διαβάζει, στην παλάμη μου βγήκε ένα μάτι… δικό μου! Αληθινό. Ολοζώντανο. Σαν να είχα ένα τρίτο μάτι στην παλάμη μου. Και ανοιγοκλεινε. Η τσιγγανα μου ειπε θετικα πράγματα απ ότι θυμάμαι… Κ μετά χάθηκε κ γω έτρεξα να τη βρω να την πληρωσω κ όταν εμφανίστηκε παλι μπροστά μου συνέχισε να μου διαβάζει το χέρι (το μάτι ξαναβγηκε στην παλάμη μου) αλλά λεφτά δε πήρε καμια φορα. …. Μπορείτε να μου δωσετε κάποια εξήγηση ; Ευχαριστώ πολυ

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 στο 10:53
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Είδα στον ύπνο μου πως μιλούσα με μια κοπέλα ανοιχτόχρωμο με καταγάλανα μάτια. Ωστόσο κοίταξα το ένα μάτι που Μ έκανε εντύπωση το χρώμα και κατάλαβα πως ήταν γυάλινο. Εκείνη ντρεπόταν να με κοιτάξει γιατί το κατάλαβε πως το πρόσεξα.
  Περίεργο όνειρο Κ δε βρίσκω ερμηνεία

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 στο 14:01
   Σύνδεσμος

   Έχεις κάποια φίλη ή συγγενικο πρόσωπο με γαλάζια ματια? Αν ναι μπορεί να έχει συμβεί κάτι και να ντρέπεται να στο πει. Δεν είμαι και σίγουρη εφόσον δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα όνειρα

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 στο 14:16
  Σύνδεσμος

  Γειά σας,
  Είδα στον ύπνο μου σήμερα ξημερώματα Τετάρτης οτι ήμουν βαμμένη επαγγελματικά με πολύ ωραίο αποτέλεσμα και ενώ κοιταζομουν στον καθρέφτη ειχα πολύ ωραία μπλε μάτια(στην πραγματικότητα έχω καστανά),ήταν κάποια κυρία δίπλα μου γύρω στα 50 και με πέρασε στην ηλικία της και με ρωτούσε τι έχω κάνει και φαίνομαι τόσο νέα και φρέσκια της απάντησα πως είμαι μόνο 29 δεν εχω κάνει κάτι μόνο βαφτηκα και συνέχισα να κοιτάω τα μάτια μου στον καθρέφτη.Τι μπορεί να σημαίνει;;; Ευχαριστώ!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 στο 12:02
  Σύνδεσμος

  Γειά σας,
  Είδα απόψε οτι μου ειχαν κάνει επαγγελματικό μακιγιάζ πολύ όμορφο αποτέλεσμα και όπως κοιτάχτηκα στον καθρέφτη είχα πολύ όμορφα αλλα μπλε χρώματος μάτια(στην πραγματικότητα εχω καστανα).Τι θα μπορουσε να σημαίνει;;
  Ευχαριστώ!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 στο 11:10
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας!! Είδα ότι δεν είχα μάτια… εννοώ δεν είχα την κόρη και το “λευκό” γύρω γύρω, αλλά είχα σαν 2 μικρές πληγές στα σημεία των ματιών. .. από το ένα μάτι κιόλας έτρεχε σαν αίμα, σαν πύο κλπ Παρόλα αυτά, δεν είχα χάσει την όρασή μου, έβλεπα κανονικά

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο 16:06
  Σύνδεσμος

  γεια σας. ειδα στο ονειρο μου οτι καθομουν πανω σε ενα γραφειο (το γραφειο αυτο το ειδα πριν αρκετο καιρο στην πραγματικοτητα) και απεναντι διαγωνια δεξια μου καθοταν σε μια καρεκλα ενας γνωστος μου που δεν μιλαμε πια λογω μιας παρεξηγησης. ειδα οτι ειχα χαμηλωμενο το βλεμμα λες και ντρεπομουν, φοβομουν να τον κοιταξω και μου εδωσε εισητηρια που κρατουσε στο χερι για να τα δω γιατι θα πηγαινε με την κοπελα του ταξιδι στο Παρισι. καθως μου τα εδινε εγω υψωσα το βλεμμα λες και μου εφυγε και η ντροπη και ο φοβος και τον κοιταξα στα ματια. τα ματια του ηταν μεγαλα φωτεινα. τα εισητηρια ειχαν διαφορετικα χρωματα, το δικο του ειχε λευκο πρασινο και μπλε χρωμα και της κοπελας του ηταν λιγο λευκο φουκια και μωβ και το ονομα που εγραφε στο εισητηριο ηταν τζους ευειδη, οταν ειδα το ονομα της κοπελας του λυπηθηκα. μετα τον ειδα να μιλα στο κινητο μαζι της αλλα δεν θυμαμαι τι ελεγε και οταν το κλεινει το αφηνει στο γραφειο που καθομουν και μπορουσα να δω οτι ειχε στην οθονη του κινητου την φωτογραφια του και ηταν φαλακρος, το χρωμα του κινητο ηταν γκριζο. και μετα διαβαζα περιοδικο(διαβαζω το συγκεκριμενο περιοδικο και στην πραγματικοτητα) και βλεπω την φωτογραφια του (φωτογραφια που εχει βγαλει στην πραγματικοτητα) στο περιδιοκο με περιγραμμα πορτοκαλι και τον ρωτησα αν εχει παει στο nomads; και μου λεει ναι μια μερα και εφυγα (για το nomads συζυτουσαμε με την οικογενεια μου για αυτο το παιχνιδι, εγω δεν το βλεπω το βλεπει που και που η μητερα μου.)

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 στο 19:05
   Σύνδεσμος

   Γειά σας! Είδα στο όνειρο μ ότι ήταν ένα αγοράκι με διαφορετικο χρώμα στα ματια του.. Το ένα ήταν γαλάζιο και το άλλο πράσινο.. Ήταν πολύ φιλικό μαζί μ αλλά μ έκανε εντύπωση.. Τι σημαίνει;

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 στο 01:50
    Σύνδεσμος

    Γειά σας. Είδα στον ύπνο μου πως με φιλησε ένας άντρας καστανοξανθος με γαλάζο πράσινα μάτια. Ήταν πολύ όμορφος….. Με κοίταζε με θαυμασμό…. Εγώ στο ονειρο μου φάνηκε να τον ήξερα…. Γιατί άφησα ένα πορτοφόλι νομιζω γεμάτο λεφτά και κάρτες και τον φιλουσα και εγώ με πολύ πάθος. Ήμουν κι εγώ όμορφη και έδειχναν να το απολαμβάνω. Στην πραγματικότητα δεν το ξέρω αυτό το πρόσωπο.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 στο 15:05
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!! Είδα στο όνειρο μου ότι με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου και μου είπε οτι πρέπει να κάνει εγχείρηση στα μάτια ,άλλα μετά όταν την είδα από κοντά τα μάτια της ήταν μια χαρά και της έλεγα πως δεν χρειάζεται να κάνει κάποια επέμβαση γιατί τα μάτια της ήταν κανονικά.
  Θα μπορούσατε να μου το εξηγήσετε?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο 19:01
   Σύνδεσμος

   Εννοούσε τα μάτια του νου και της ψυχής. Δεν σου είπε ψέματα. Εννοεί τη διορατική της ικανότητα και πως βλέπει τα πράγματα. Αν απλώνεται γύρω της σκοτάδι και έχει ανασφάλεια. Αν σου είπε ότι έχει ανάγκη από εγχείριση δεν σου είπε ψέματα. Πρέπει να έχει ανοικτά τα μάτια της για να δει αυτά που θα της δώσουν την δύναμη να αντέξει τα πάντα και να δει το φως το αληθινό. Άρα, για μένα έχει κλονιστεί η πίστη της, έχει χαθεί στην ανασφάλεια. Αυτό της αρρώστησε τα μάτια. Βλέπει τον κόσμο μας, αλλά με τα σφαλιστά της μάτια δεν τον ερμηνεύει σωστά. Χρειάζεται να γίνει καλά. Πως; Μόνο με την πίστη!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 στο 17:18
  Σύνδεσμος

  Γειά σας!Χθες το βράδυ στον ύπνο μου ονειρεύτηκα το άτομο που μου αρέσει εδώ και πολύ καιρό να εμφανίζεται μπροστά μου και αργότερα να με κοιτάει και να μου κλείνει το μάτι και να χαμογελάει…Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;Με έχει βάλει σε σκέψεις!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 17:45
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σε ωθεί να του δείξεις τα αισθήματά σου ή είναι όνειρο επιθυμίας.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 στο 14:53
    Σύνδεσμος

    Καλησπερα! Είδα ότι είχαν επιτεθεί στον σκύλο μου και μάλιστα κράταγα στο χέρι μου το ένα του ματι το οποιο ήταν γαλανό αλλά στην πραγματικότητα είναι μαύρο! Ξύπνησα πολύ αναστατωμένη και ο,τι παρεμφερές έχω διαβάσει η ερμηνεία μόνο καλη δεν είναι!

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 20:52
  Σύνδεσμος

  γεια σας. ειδα στο ονειρο μου οτι και καλα παραγειλα φαγητο απο εξω ηταν κινεζικο και ειδα οτι μου το εφερε ο ντελιβερας(ωραιος νεος με μουσια ηταν με ωραιο βλεμμα) και θυμαμαι οτι ηταν 9 και κατι και του εδωσα ενα 10ευρω και 50 λεπτα και μου λεει θες ρεστα τωρα και του λεω ειναι δικα σου και καθως εφευγε με κοιτουσε εντονα πολυ δηλαδη καρφωσε τα ματια του πανω μου και εγω τον κοιτουσα. μετα μπηκα στο σπιτι το οποιο δεν το εχω ξαναδει στο ονειρο σαλονι και τραπεζαρια ηταν μαζι και μακροστενο (στην πραγματικοτητα ζουσα σε ενα παρομοιο σπιτι οταν ημουν ελλαδα), το σπιτι ηταν σκοτεινο και αναψα το φωτιστικο λαμπα που ειχα και μετα αναψα το φως και ημουν μονη στο σπιτι, μετα οταν αναψα το φως ηρθαν καποιοι φιλοι(αγνωστοι στο ονειρο αλλα η διαισθηση που ειχα ηταν οτι γυρισαν στην ζωη μου παλιοι φιλοι) απο την μπαλκονοπορτα η οποια ηταν ανοιχτη και στην τηλεοραση επαιζε μια ψυχαγωγικη εκπομπη. τι σημαινει; σας ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 11:02
   Σύνδεσμος

   Θυμήσου, τότε που ζούσες σε εκείνο το σπίτι κάλεσες ποτέ ντελιβερά; Είχες κάποια επίσκεψη αλληγορικά από υδραυλικό, τεχνίτη γενικά. Σε επισκέφτηκε κάποιος τέλος πάντων εντυπωσιακός άνδρας που το υποσυνείδητο κράτησε τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά; Θυμήσου, προσπαθεί να σου ξυπνήσει μνήμες από εκείνη την εποχή που ούτε καν θυμάσαι ότι υπήρξαν.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 16:44
    Σύνδεσμος

    όχι κανενα τεχνιτη δεν ειχα καλεσει ποτε σε εκεινο το σπιτι. κανενας εντυπωσιακος ανδρας δεν με επισκεφθηκε. ο ντελιβερας εμοιαζε στο ονειρο με ένα παιδι που ηταν στην ζωη μου πριν από 4 χρονια περιπου φλερτ ηταν. από την ελλαδα εχω φυγει εδώ και 8 χρονια. μου εκανε εντυπωση που ειδα παλιο σπιτι που εμεινα όμως δεν ηταν ακριβως αυτό που εμενα στην ελλαδα. σας βοηθησα καθολου με αυτό που σας ειπα;

    Απάντηση
    • Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 στο 10:02
     Σύνδεσμος

     Το όνειρο αναφέρεται σε εκείνη την εποχή. Επειδή δεν τον αναγνωρίζει σαν ταίρι σου τον έδειξε σαν μια περιστασιακή γνωριμία και ίσως σου ζητά να τον αποβάλλεις από μέσα σου γιατί δεν είναι χρήσιμη σκέψη. Όπως ο πιτσαδόρος δεν μένει μόνιμα κάπου, μόλις δώσει την πίτσα πρέπει να φύγει, άρα κι αυτός πρέπει να φύγει. Γεύτηκες πια την πίτσα μαζί του, τελείωσε. Πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι πιο μόνιμο.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 στο 18:09
      Σύνδεσμος

      το σπιτι που ηταν σκοτεινο και αναψα το φωτιστικο και μετα το φως και μπήκανε από την ανοιχτη μπαλκονοπορτα παλιοι γνωστοι ξανα στην ζωη μου και ηταν σαν να μην περασε μια μερα από τοτε που χωρισαμε τι σημαινει; από το κινεζικο φαγητο δεν ειχα φαει ουτε καν το ειχα ανοιξει.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 στο 10:12
       Σύνδεσμος

       Καλά έκανες και δεν το έφαγες. Δείχνει ότι μπορεί να μην σου αρέσει, άρα δεν το παρήγγειλες εσύ. Μπορεί να έκανε λάθος και το έφερε σε σένα. Κανονικά, πρέπει να υπάρχει σκοτάδι. Μια χαραμάδα φωτός δείχνει ότι είσαι μέσα. Άρα είναι φυσικό να δουν φως και να μπουν.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 στο 18:20
        Σύνδεσμος

        δεν καταλαβα τι μου ειπατε. μπορειτε να μου το εξηγησετε ξανα;

        Απάντηση
        • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 στο 11:06
         Σύνδεσμος

         Εκφράζομαι μεταφορικά. Δείχνει πώς κάποιος συμπεριφέρεται στο όνειρο και γιατί.

         Απάντηση
         • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 στο 17:55
          Σύνδεσμος

          το ονειρο λεει ότι θα ερθει στην ζωη μου καποιος που μου είναι γνώριμος;

          Απάντηση
          • Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 στο 09:29
           Σύνδεσμος

           Το αντίθετο, άγνωστος.

 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Εβλεπα αυτόν που κατι τρέχει μεταξύ μας αυτο τον καιρό, Οτι ημασταν κάπου εξω διακοπές, σαν να με γνώρισε σε κάτι φίλους του. Μετά καπου βρεθήκαμε με μια αλλη κοπέλα, νομιζω αυτός μου ειπε βάφεις τις βλεφαρίδες σου; Γιατι δεν τις αφήνεις φυσικές (στην πραγματικότητα τις βάφω καθε μέρα). Γενικά δεν θυμαμαι καλά το όνειρο ομως θυμάμαι πως αυτός με ήθελε φυσική χωρις περιττά.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στο 10:57
   Σύνδεσμος

   Προσπάθησε να μην τις βάφεις για λίγο καιρό να δεις σε θέλει το ίδιο ή σε βλέπει καλύτερη; Κάνε μια δοκιμή να δεις τι θέλει την πολύ περιποιημένη ή την φυσική;

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 στο 20:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου μια θεία μου πεθαμένη την οποία λένε Δέσποινα (αδερφη της γιαγιας μου) και μου έκανε τοσο εντύπωση γιατί με κοιτουσε με πολυ εντονο βλεμμα ειχε μπλε ματια και τα ειχε βαμμενα με μαυρο μολυβι και ηταν τοσο ομορφη και εντυπωσιακη στο ονειρο μου.

  Απάντηση
   • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 στο 12:17
    Σύνδεσμος

    Οχι Ιδιαίτερα ομορφη αλλα επιβλητικη σαν παρουσια.!!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 στο 10:11
     Σύνδεσμος

     Γύρισε από την απέναντι όχθη για να σε δει. Εκεί οι νεκροί είναι όμορφοι. Όταν επιστρέψουν είναι νέοι και στολισμένοι διαφορετικά. Δείχνει την αθανασία της ψυχής και την ομορφιά, εφόσον κατάφεραν να πάνε εκεί.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 στο 11:15
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Μια φίλη είδε στον υπνο της ότι είχα κάποια αρρώστια στα δύο μου ματια και, από ότι κατάλαβε, τυφλωθηκα. Δεν με είδε στο όνειρο, αλλά το έμαθε από άλλους. Έβαλε τα κλάματα και ξύπνησε.
  Τι σημαίνει αυτό; Η αληθεια είναι ότι η διάθεσή μου δεν είναι καλά τελευταια.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Όταν το μαθαίνει από άλλους στο όνειρο μπορεί να μην αληθεύει. Δεν θέλει να πάθεις κακό, είναι καλή φίλη.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 στο 10:34
    Σύνδεσμος

    Η αλήθεια είναι πως την ξέρω πολλά χρόνια κι ειμαστε πολυ δεμένες.
    Ευχαριστώ για την απάντηση!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 08:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα στο όνειρο μου ανθρώπους που δεν είχαν μάτια επειδή τους τα είχαν βγάλει. Μετά υποτίθεται ότι μου εξηγούσαν τη διαδικασία πως βγαίνουν τα μάτια εντελώς ώστε να υποστούν ολική βλάβη και σκεφτόμουν ότι τα άτομα αυτά χωρίς μάτια πλέον δεν αξίζουν δίπλα τους ένα όμορφο άνθρωπο για σύντροφο τους κι ότι για αυτό ακριβώς το λόγο τους αφαίρεσαν τα μάτια. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 στο 13:04
  Σύνδεσμος

  δεν ειναι κυριακατικο ονειρο. ειδα οτι καθομουν με την παρεα μου σε μια καφετερια και βλεπω στα αριστερα μου διαγωνια απεναντι μια παρεα απο αγορια που καθοντουσαν και αυτοι και το ενα ατομο απο αυτη την παρεα με κοιτουσε και μου εκλεισε το ματι του πονηρα, φορουσε λευκα ρουχα και μου ηταν αγνωστος στο ονειρο και μετα γυρναω στο τραπεζι μου και βλεπω οτι ημουν μονη μου. τι σημαινει το ονειρο; σας ευχαριστω

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 στο 13:03
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ακόμη κι αν έχεις παρέα νιώθεις μόνη. Δεν είσαι ικανοποιημένη. Δεν βρίσκεις αυτό που σε γεμίζει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 στο 13:28
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα ένα φοβερά περίεργο όνειρο. παρακαλώ χρειάζομαι την απάντηση σας. Είδα ότι βρισκόμουν σε ένα σπίτι. Μαζί μου ήταν η Εύα και ο Γιώργος. Ο Γιώργος ξεκίνησε να μ λέει πίσω από το ρολόι τοίχου κάτι κρύβετε. Το πήρα το άνοιξα και από μέσα ξεκίνησε να τρέχει νερό και ένα κουκλάκι από μαγια. Αυτό το κουκλάκι ειχε μια βελόνα στη κοιλιά και δύο μωράκια μικρά κουκλάκια.. λεωμας έχουν κάνει μαγεία. Ο Γιώργος ξεκίνησε να λύνει τα μαγεια και πήρε τηλέφωνο την κόρη του την ζωή η οποία έλεγε κάτι λόγια σε άλλη γλώσσα. Εγώ και η Εύα ξεκινήσαμε να κάνουμε εμετό. Μετά βρέθηκα σε ένα σπίτι άλλο όπου συνάντησα το αγόρι μου ο οποίος φορούσε μια χρυσή βέρα και ένα δαχτυλίδι Αρμάνι σε μαύρο και χρυσό. Εκεί μαζί μας ήταν μια άλλη φίλη επισης Εύα στο όνομα η οποία είχε τρία γαλάζια μάτια. Τα δύο κανονικά της και στο κέντρο ένα μικρό… Αυτό.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 14:12
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Βίβιαν! Διάβασες τίποτα σχετικά με μαγεία ή είδες κάτι στην τηλεόραση τις μέρες που είδες το όνειρο; Έχεις ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο;

   Απάντηση
   • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 14:23
    Σύνδεσμος

    Δεν μπορώ να θυμηθώ… Όμως δεν έχω ασχοληθείε κάτι τέτοιο όχι…

    Απάντηση
    • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 16:01
     Σύνδεσμος

     Κοίταξε, ούτε κι εγώ γνωρίζω πολλά από αυτά. Το όνειρό σου όμως δεν μου φαίνεται καλό. Κανονικά πρέπει να ερμηνευτούν και τα ονόματα εδώ αλλά δεν γνωρίζω σχετικά. Έχω κάποια εικόνα αλλά θα περιμένω καλύτερα τη Νεκταρία να μας δώσει τα φώτα της για να μη σε επηρεάσω χωρίς λόγο.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 στο 18:20
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι έτρεχε αίμα το μάτι μου επειδή το ακούμπησα με το νύχι μου

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 στο 13:05
   Σύνδεσμος

   Ίσως ήταν μια αντανακλαστική κίνηση και ένα όνειρο συγχρονισμού.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 14:44
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας! Είδα στον τπνο πως βρισκόμουν σε μια καφετέρια- μπαρ με μια παρεα ατόμων που γνωρίζω και ήμασταν μόνοι μας στο μαγαζί. Σε κάποια στιγμή ήρθε και έκατσε δίπλα μου ένας άντρας άγνωστος με λίγο σκουρόχρωμη επιδερμίδα που με τον που τον είδα μου έκαναν απίστευτη εντύπωση τα μάτια του τα οποία ήταν παρά πολύ μεγάλα με πράσινο ανοιχτό χρωμα και έλαμπαν και όπως τον κοιτούσα έβλεπα την αντανάκλαση μου μέσα από αυτά. (Να σημειώσω πως δεν είναι η πρώτη που βλέπω αυτά τα μάτια μονο η μορφή του ατόμου αλλάζει και κάθε φορά που τα βλέπω νιώθω μια γαλήνη στον ύπνο μου).

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   Ίσως έχεις αντιληφθεί ότι αυτά τα μάτια μια μέρα θα τα δεις, θα γνωρίσεις αυτόν που τα έχει. Δεν μπορεί όμως η ψυχή να σου δείξει το αληθινό πρόσωπο αν δεν κοντεύει ο καιρός.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 στο 14:58
  Σύνδεσμος

  Και σε συνεχεια απο αυτο που σου εστειλα και το θυμηθηκα τώρα ειδα μια φιλη να κρατα ενα ασπρο κουταβι και περπατουσαν πανω στην κοιλια του λιγες ψειρες. Το γραφω εδω γιατι ηταν παραλληλα με το κοριτσακι. Και μετα πηγα να δω εναν παλιο μου καθηγητη Χρήστο που έβγαζε φωτογραφίες ωραια τοπία.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 12:55
   Σύνδεσμος

   Βλέπεις power of love και master chef; Υπάρχει μια σύνδεση αυτών των δύο στο όνειρο.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 13:08
    Σύνδεσμος

    Power of love ποτέ δεν εχω δει. Master chef ναι. Τι ερμηνεια δινεις και πως τα συνδεεις

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 18:36
     Σύνδεσμος

     Εγώ βλέπω Power of love, αλλά όχι Μάστερ σέφ. Έτυχε όμως να δω το επεισόδιο που ο Χρήστος έβγαζε φωτογραφία τα τοπία από Βαρκελώνη και Λονδίνο. Όσον αφορά το άσπρο σκυλάκι μου θύμισε το άσπρο σκυλί που κυκλοφορεί στο δωμάτιο μαζί με την Μπακοδήμου. Έλεγα ότι είναι από εξωτερικά ερεθίσματα. Θα ψάξουμε λοιπόν να βρούμε τι δηλώνει το σκυλί που απ’ ό,τι φαίνεται δεν επηρεάστηκες από κάποιο ριάλιτι. Θα πρέπει να γνωρίζω αν αυτή η φίλη σου ή εσύ έχετε παρόμοιο σκυλί.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 18:56
      Σύνδεσμος

      Η φιλη μου εχει ενα σκυλακι, εγω οχι νεκταρια μου. Το ονειρο το ειδα πριν ενα μηνα και στο μαστερ σεφ αυτο επαιξε τωρα τελευταία

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 19:01
       Σύνδεσμος

       Τότε λοιπόν είναι σύμπτωση. Δεν είναι από εξωτερικά ερεθίσματα. Το όνειρο έχει κανονική ερμηνεία. Είναι κάποια διδάγματα από τη ζωή που έχεις πάρει από το συγκεκριμένο καθηγητή, τα οποία πρέπει σήμερα να χρησιμοποιήσεις σωστά, ώστε να λύσεις τα προβλήματά σου. Εδώ ο καθηγητής είναι άτομο που σε έχει κάνει αυτή που είσαι σήμερα και έχεις μάθει απ’ αυτόν. Πρέπει λοιπόν να κρατήσεις τα διδάγματά του βοηθώντας τον εαυτό σου και τους άλλους.

       Απάντηση
    • Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 στο 10:43
     Σύνδεσμος

     Εγώ πάλι είδα πως το ματι μου το έβγαλα με τα ειδια μου τα χέρια, εγώ δεν πανικοβληθηκα πάντως….

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 στο 12:20
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια! Ειδα ενα κοριτσακι γυρω στα 4 χρονων,που δε το γνωριζω στην πραγματικοτητα, και ειχε ξανθα μαλλια και καταγαλανα εκφραστικα μάτια! Μου έκαναν εντύπωση τα μάτια του γιατί και το βλεμμα του ηταν υπεροχο και το χρωμα τους. Γενικά ήταν σαν αγγελος ομορφο. Κι ελεγα στους γύρω να δουν τι ομορφο που είναι

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 12:56
   Σύνδεσμος

   Ήσουν έτσι ακριβώς στην παιδική σου ηλικία ή εξέφρασες ποτέ την επιθυμία να ήσουν έτσι;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 13:06
    Σύνδεσμος

    Δεν ημουν με τέτοια μάτια αλλα σιγουρα τα θαυμάζω

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 13:08
     Σύνδεσμος

     Θα ήθελες σίγουρα να είχες ένα τέτοιο παιδί, να γνωρίσεις ένα τέτοιο. Είναι επιθυμίας.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 13:10
      Σύνδεσμος

      Ναι βεβαια θα ηθελα να κανω ενα τετοιο κοριτσάκι☺☺

      Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 στο 11:14
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, είδα χτες ένα όνειρο που με τάραξε αρκετά και ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας…
  Είδα πως ήμουν καλεσμένη στο σπίτι ενός ζευγαριού που παντρευόταν και γινόταν ο γάμος εκείνη την ημέρα. Το σπίτι, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι όλοι μου ήταν άγνωστοι, και μάλιστα και η νύφη αλλά και όλες οι γυναίκες εκεί με αντιπαθούσαν. Το σπίτι ήταν ολόλευκο, δηλαδή όλα έπιπλα, τοίχοι, διακοσμητικά ήταν λευκά… Tο ζευγάρι έκανε ετοιμασίες και σε κάποια φάση εκεί που καθόμασταν όλοι μαζί είδα κάποιον-α (δεν κατάλαβα φύλο) που κοιτάζοντας τον κατάματα είχε μάτια σαν του διαβόλου… τρομακτικά, έλαμπαν και έβγαζαν μια φοβερή κακία… επιτέθηκε σε κάποιον και πάω εγώ και λέω κάντε στην άκρη και το αντιμετώπισα φωνάζοντάς του 3 φορές ”Ιησούς χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά”. Φάνηκε πως νικήθηκε αλλά ακόμα είχε δύναμη και συνέχισα να του φωνάζω την ίδια φράση… φαινόταν πως το αποδυνάμωνε αυτή η φράση… 7 φορές αν θυμάμαι καλά του την φώναξα… αλλά από την ταραχή δεν θυμάμαι εάν τελικά εξαφανίστηκε…
  Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο… ήθελα να σημειώσω πως επειδή είμαι έγκυος δεν πολυκοιμάμαι το βράδυ και μήπως εκεί οφείλεται το όνειρο…

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 19:50
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ιωάννα! Εφιάλτης ήταν! Αυτό που λέμε διαβολικό όνειρο. Φαίνεται η πίστη σου όμως. Με αυτή καταφέρνεις και νικάς τα εμπόδια!! Μην σε ανησυχεί το όνειρο όμως, ίσως ήταν η κούρασή σου από την αϋπνία και το άγχος σου για την εγκυμοσύνη.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στο 09:37
    Σύνδεσμος

    Ναι, οι έγκυες βλέπουν πολύ ιδιαίτερα όνειρα. Μπράβο Κατερίνα, αναγνωρίζεις κι αυτά τα όνειρα.

    Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στο 09:38
   Σύνδεσμος

   Πρέπει να κάνεις κάτι με την αϋπνία ή την έλλειψη ύπνου, διότι βλάπτεις και τον εαυτό σου, και το μωρό. Πρέπει να είσαι ήρεμη, εσύ, η μητέρα του, για να είναι κι αυτό. Μπορεί κάτι να επηρέασε την σκέψη σου ή το υποσυνείδητο ή ο διάβολος σε δοκιμάζει. Θα πρέπει να προσέξεις και να μην φέρνεις στο νου σου το όνειρο αυτό, διότι τροφοδοτείται στο υποσυνείδητο το περιεχόμενο και μπορεί να το ξαναδείς. Πρέπει να το ξεχάσεις. Όνειρο ήταν και πάει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 στο 23:27
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, είδα απόψε βράδυ στο ύπνο μ, πώς ήμουν κάπου μπερδεμενα κ είδα ότι πήγα τάχα σε ένα γιατρό ή νοσοκομείο, δεν θυμάμαι συγκεκριμένα πού, αλλά θυμάμαι ότι έκανα πλαστική εγχείρηση στα μάτια στο στόμα κ στην μύτη,,,(το έγραψα εδώ, γιατί δεν έβρισκα το λήμμα, μύτη, γενικά θυμάμαι κάτι περισοτερο με τη μύτη μ) είδα λοιπόν ότι έκανα πλαστική στη μύτη Κ την μικρενα κ Την έκανα πιο όμορφη,,γύρισα σπίτι μ Κ θυμάμαι ότι έλεγα στο νεκρό
  πατέρα μ,ότι έκανα πλαστική εγχείρηση στην μύτη μ,κ ότι τώρα είναι καλύτερη Κ θα αναπνέω καλύτερα, θυμάμαι ότι ή μύτη μ από μακριά πού την έχω στα αλήθεια, είχε γίνει στρογγυλή Κ όμορφη κ όταν ανεπνεα φένονταν τα ρουθούνια μεγαλιτερα, από ότι στα αλήθεια.
  Του είπα κ για ταμάτια π νομίζω τα είχα κάνει άλλο χρώμα, κ για τα χείλη μ, νομίζω τα είχα τραβήξει, αλλά αυτός ήταν κατά, δεν του άρεσαν αυτά που έκανα..
  Μετά από αυτό θυμάμαι ότι είδα στο πρεβαζι του σαλονιού το κλουβί με το
  Καναρινακι μ, πού το χω δωσει εδώ κ 4 μήνες,,,το είδα άνω-κάτω Όμως το κλουβί,
  είδα αρκετό χωμα κάτω στο δάπεδο χυμενο,το καναρινακι μ ήταν μεσα στο κλουβί, αυτό το
  γυάλινο πού τοποθετείται έξω από το κλουβί, πού πίνουν τα καναρίνια νερό, ήταν μέσα στο κλουβί πεταμένο,αδειο, κ εγώ ψιλοστενοχορεθηκα, πού δε είχε νεράκι να πιεί, κ πήγα
  να το γεμίσω, με νερό, θυμάμαι το γεμισα, κ το βαλα στην θέση του,.μετα νομίζω είπα να το μαζέψουμε για να το δώσουμε, τί το θέλουμε.θυμάμαι ότι στενοχωρεθηκα γιαυτη Την ακαταστασία, δε ξέρω για πιο λόγο το είδα αυτό το όνειρο, ,το καναρίνι μ το είδα όπως ηταν,
  κιτρινο, κ αν αυτό σας βοηθάει, ήταν θηλυκό, όπως μού ηπαν.
  Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:56
   Σύνδεσμος

   Όλο το όνειρο δείχνει την προσπάθειά σου να γίνεις καλά και να ανασάνεις αλληγορικά καλύτερα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 στο 20:46
  Σύνδεσμος

  Παρασκευή προς Σάββατο είδα ένα παράξενο όνειρο! Είδα ότι ήμουν σε ένα διαμέρισμα και κάποιος κλέφτης είχε μπει από τη πόρτα της κουζίνας. Εγώ τον είδα στο σαλόνι και αυτός έφυγε από τη πόρτα της κουζίνας (άγνωστος ). Μετά βρέθηκα στο σπίτι του θείου μου όπου είχαν ένα τραπέζι μπουφε και τα ποτήρια της σαμπάνιας μου τα χρωματιστά εγώ είδα το κόκκινο και είπα ότι αυτά είναι τα ποτήρια μου, μέσα είχανε σαμπάνια. Στο καναπέ καθόταν ο κουμπάρος μου που οι σχέσεις μας δεν ήταν καλές , τώρα είναι λίγο καλύτερες και μου έκλεινε το μάτι το αριστερό αλλά μου το έκλεισε πολλές φορές σαν να με φλέρταρε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:57
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει από την μια χάνεις, από την άλλη κερδίζεις. Όλα στη ζωή είναι!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 στο 23:37
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι είχα έντονα πράσινα μάτια και κοίταζα τον καθρέφτη
  Στην πραγματικότητα έχω καστανοπρασινα

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:57
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου δίνει την ελπίδα να δεις τα όνειρά σου να υλοποιούνται φέτος.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:31
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι ήτανε βράδι και είμουνα έξω στη βεράντα της κουζίνας του σπιτιού μου. Ξαφνικά βλέπω μια γάτα να μπαίνει μέσα στο σπίτι. “Μπήκε μέσα”, λέω στην αδερφή μου που ήταν κάπου εκεί.
  Προσπάθησα να την εμποδίσω, μα δεν τα κατάφερα. Μετά την είδα να βγαίνει τρέχοντας από μόνη της. Μετά, είδα ενώ είμουνα έξω, μία πεταλούδα-βασίλισσα, να φτερουγίζει μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να βγαίνει έξω και να περνάει από μπροστά μου. Και τέλος, είδα να βγαίνει ένας άντρας, μεγαλόσωμος, φορούσε άσπρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, οι κινήσεις του ήταν σαν ρομπότ. Είχε μαύρα μαλλιά και τα μάτια του ήταν άσπρα, χωρίς κόρη, μόνο άσπρο. Φοβήθηκα. Ήταν τρομακτικός. Κατέβηκα κάτω στην αυλή, και με πλησίαζε και αυτός με ρομποτικές κινήσεις. Στάθηκε απέναντι μου και με έβλεπε, ήταν χαμογελαστός. Έβλεπα τα μάτια του έτσι άσπρα και φοβόμουνα περισσότερο. Άρχισα να του ρίχνω μεγάλες πέτρες μα ένιωθα πως δεν είχα δύναμη διότι δεν τον χτυπούσα δυνατά. Φώναξα με λυγμούς στην αδερφή μου “αφήστε με θα τον σκοτώσω”, και συνέχισα να του πετάω πέτρες. Σκέφτηκα ότι αν του έριχνα στα γεννητικά όργανα θα έπεφτε κάτω. Του έριξα αλλά πάλι δεν ήταν δυνατή και δεν έπαθε τίποτα. Ξύπνησα και δεν ξέρω τί έγινε παρακάτω.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 19:01
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι όταν διώχνεις ένα κακό μπορεί να έρθει ένα μεγαλύτερο.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:10
  Σύνδεσμος

  Σε άλλο ονειρο ειδα αποψε τα παιδια μου να ερχονται μαζι σπιτι μας για Χριστουγεννα. Τους ανοιξα τη πορτα και η κορη μου ηταν οπως ειναι σημερα αλλα ο γιος μου ηταν πιο μικρος και πολυ πιο αδυνατος. Φορουσε πιζαμες και τα ματια του ηταν και τα 2 κλειστα με γαζες οπως τα κλεινει ο γιατρος σε περιπτωση τραυματισμου. Η κορη μου μπηκε μεσα και την εψαχνα, δεν την εβρισκα και σκεφτηκα
  – δεν προλαβε να ερθει και πηγε να βρει τις φιλες της (ετσι κανει συνηθως).
  Τωρα δε ξερω αν ειναι στο ιδιο ονειρο που ειδα το σπιτι μου ακαταστατο και δεν ηξερα απο που να αρχισω. Στη κουζινα , που δεν ηταν οπως η πραγματικη μου , ήταν στη μεση η απλωστρα με απλωμενα ρουχα. Εκει εμφανιστηκε η μητερα μου Ουρανια και την εβγαλε εξω . Ανοιξε ο χωρος και μου ηταν ευκολο πλεον να τακτοποιησω. Κρυφοκοιταξα στο σαλονι και καθοταν ο ανδρας μου και συζητουσε με εναν αλλο ανδρα μαλλον για δουλεια . Ο χωρος εμοιαζε με τον δικο μου.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Μπορεί να μην έρθει για Χριστούγεννα ο γιος σου, μπορεί κατά 50% να προτιμήσει να μείνει με τους φίλους του για κάποια όχι σπουδαία αφορμή ή αιτία. Να θέλει να κάνει τη διαφορά ή κατά 40% Ίσως έχει προβλήματα που δεν σου έχει μιλήσει γι’ αυτά ή τέλος ένα 10% να σου κρύβει κάποια έκπληξη, όπως τότε η κόρη σου με το γατί. Κάπου σε ένα σημείο δείχνει ότι δεν θα ικανοποιηθείς από το γιο σου. Κάποια παραπονάκια θα έχεις μαζί του. Με την κόρη σου μια από τα ίδια. Ο γιος είναι το πρόβλημα.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:20
    Σύνδεσμος

    Ο γιος μου θα ερθει για Χριστουγεννα θα φυγει ταξιδι για τη Πρωτοχρονια. Αυτο το γνωριζα και δεν με στενοχωρησε καθολου. Χθες βραδυ μου ειπε η κορη μου οτι δεν θα ερθει Χριστουγεννα θα μεινει με τις φιλες της και ισως ερθει Πρωτοχρονια. Αυτο με στενοχωρησε ειναι η αληθεια. Τα ματια του γιου μου που ηταν σκεπασμενα με ιατρικες γαζες και οι πιζαμες που φορουσε με αγχωσαν στο όνειρο μηπως δειχνει καποιο προβλημα υγειας?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:23
     Σύνδεσμος

     Τότε είναι αντίθετο το όνειρο. Οι γάζες δηλώνουν άρνηση του μηνύματος που δίδει λοιπόν. Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε. Όχι, όταν βάζουμε γάζες στα μάτια τα γιατρεύουμε για να δούμε. Να δούμε κάτι που μέχρι χθες δεν είδαμε. Τα τυφλά μάτια δεν χρειάζονται. Είναι όνειρο ίασης για τον γιο σου ή να σου δείξει ότι δεν πρέπει να ψάχνεις αυτό που δίδει το όνειρο εδώ, αλλά στην άλλη πλευρά. Σήμερα έμαθα κάτι κι εγώ.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:32
      Σύνδεσμος

      Θυμηθηκα τωρα ενα ονειρο της αδελφης μου που σου εγραψα την ανοιξη που ειδε το γιο μου με τα ματια ζωγραφισμενα λευκα και ειδα την ερμηνεια που μου εδωσες οτι θα ωριμασει και θα δει την αληθεια καταματα. Συνδεονται αυτα τα ονειρα ετσι δεν ειναι Νεκρταρια δειχνουν το ιδιο αποτελεσμα?

      Απάντηση
      • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:34
       Σύνδεσμος

       Ναι, γι’ αυτό ονόμασα την ίαση. Τώρα γίνεται αυτή η διαδικασία της ίασης. Όμως, τον είδες σε μικρότερη ηλικία, και θέλει λίγο ακόμη για να γίνει αυτό, όταν τον δεις στην πραγματική του ηλικία. Θα ωριμάσει μια μέρα. Θα πάει και φαντάρος και θα μάθει.

       Απάντηση
      • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:08
       Σύνδεσμος

       Χθες ένιωσα ότι σου μίλησα λίγο απότομα. Αυτή την αίσθηση έχω. Μακάρι να κάνω λάθος. Συγνώμη, αν ισχύει αυτό.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:30
        Σύνδεσμος

        Σε ποιο ονειρο μιλας? Αν μιλας για την εγκυο μην ανησυχεις. Ειχες δικαιο. Απλα καμια φορα επειδη δεν ξερουμε ελπιζουμε σε κατι διαφορετικο. Δεν εχω τετοιου τυπου ευαισθησιες, δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη. Δεν εχεις ιδεα ποσο με εχεις βοηθησει . Νιωιω μεγαλο σεβασμο για σενα.

        Απάντηση
        • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 17:09
         Σύνδεσμος

         Σ’ ευχαριστώ Φωτεινή. Ήδη νιώθω καλύτερα. Θα είμαι πιο προσεκτική.

         Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 στο 19:53
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι έβγαζα μια μακρια τρίχα από το αριστερό μού μάτι. Τι είναι? Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:07
   Σύνδεσμος

   Είναι απελευθερωτικό όνειρο. Ήταν ένα εμπόδιο στην αισθηματική σου σχέση που έδιωξες με την κίνηση αυτή.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Είδα σήμερα το πρωί στο ύπνο μ,πώς κοιμομουν τάχα στο κρεβάτι μ, ήταν σκοτεινά, καπια στιγμή σηκώθηκα πήγα στο σαλόνι, αναψα το φωσ κ είδα μια μακρινή γνωστή μ (άσχετο)δε έχουμε καθόλου παρε δώσε, κ αν τι δω θα τι δω μόνο μια φορά το χρόνο,..ειδα πως καθόταν σε μια καρεκλα, ντυμένη στα μαυρα, μαυυρη φούστα, οποως σηνυθως, ειναι μελαχρινή κ κοντή, λίγο κακασχημη όμως. Γύρω στα 70.όταν την είδα τρόμαξα κ είπα τι κανεις εσύ μόνη σου εδω, πως μπήκες μέσα αφού δε είναι κανείς εδώ. Κάτι μείπε π δε θυμάμαι, νομίζω μ είπε ότι η μάνα μ πήγε στην εκλησια.μετά διαπίστωσα ότι είχα μόνο ενα μάτι στην μεση του πρωσοπου, αισθανόμουν κάπως άσχημα κ έλεγα γιατί έχω μόνο ένα μάτι σα κυκλοπασ. Νόμιζα ότι κ στα αλήθεια έχω μόνο ένα μάτι, ένιωθα αρωστη, μετά είδα πωσ καποισ μ έδειχνε μια νυχτικια, στο δωμάτιο μ, ήταν πολι όμορφη, με πράσινο κ λίγο άσπρο χρώμα, (όχι τεραντε)κοντομανικι, μ άρεσε, κ έλεγα ότι είναι φόρεμα κανονικό, τάχα να το φορέσω να παμε καπου, αλλά καπιοσ άλλος έλεγε, δε μοιάζει με φόρεμα είναι καθαρά νυχτικο.μετά πήγα κ το εδιξα κστην γνωστή μ κ μ λεει, ότι είναι νυχτικια. Αυτό με το μάτι με παραξενεψε λίγο, τι να σημένει, πάντως εγώ ενιωσα καταθλιψη στο ύπνο μ,όση ώρα κοιτούσα με αυτό το μάτι.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 στο 00:26
   Σύνδεσμος

   Κ, νεκταρια, αυτο το όνειρο μου πότε θα πάρει απάντηση?νομίζω το παραβλεψατε. Εάν έχετε πολι δουλειά, χωρίς χρόνο, τότε ο χρόνος σας είναι πολιτιμος ευχαριστώ,.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 στο 11:29
    Σύνδεσμος

    Μην κάνεις σενάρια. Απλά δεν το σημείωσα. Μου ξέφυγε. Είχες δίκιο που με ενημέρωσες να το ερμηνεύσω. Το όνειρο δείχνει ότι βλέπεις μονόπλευρα κάποιες καταστάσεις και δεν τις ψάχνεις σφαιρικά, εστιάζεσαι μόνο σε ένα πράγμα και δεν βλέπεις την ουσία της ζωής. Μια κατάσταση την ερμηνεύεις όπως φαίνεται κι όχι όπως θα έπρεπε να είναι με το δικό σου το μυαλό κι αυτό μαυροφορεί την ψυχή σου και νιώθεις ότι κι εσύ γίνεσαι ένα. Πρέπει να πεθάνει αυτή η κατάσταση και να βγει μια νέα Βάλια. Αλλιώς αυτή η κατάσταση θα γίνει τρόπος ζωής και θα πέσεις πιο βαθιά στην κατάθλιψη. Έπρεπε να διώξεις αυτή τη γυναίκα εφόσον δεν ήταν προσφιλής και να νιώσεις ότι βλέπεις και με τα δύο μάτια. Αυτό φυσικά δεν έγινε, αλλά στο χέρι σου είναι να γίνει. Να σκέφτεσαι ότι ισχύει και η περίπτωση που δεν μπορείς να φανταστείς και ίσως αυτή να είναι η λύση στο πρόβλημα.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:50
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα κάτι που με τρόμαξε, είδα ότι έβγαλα το δεξί μου μάτι και το κρατούσα στο χέρι, σαν να ήταν διάφανο το εξωτερικό του και κοίταξα μέσα, είδα δυο κόκκινα σημαδάκια σαν αίμα. Πήγα στο καθρέφτη και βλέπω ότι είχα άλλο μάτι καινούριο, κι έλειπε το αριστερό. Έβαλα αυτό που κρατούσα και φοβήθηκα οτι το έβαλα ανάποδα γιατί το σημαδάκι που έχει ήταν προς τα κάτω (ενώ στην πραγματικότητα είναι αριστερά). Κοίταξα με μεγεθυντικό φακό την κόρη και στα δυο ματια και είδα την φιγούρα ενός τριαντάφυλλου πορτοκαλί με καφέ. Μου έκανε εντύπωση ότι στο αριστερό μάτι το τριαντάφυλλο ήταν πεντακάθαρο και λαμπερό, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:13
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο προσπαθεί να αποβάλλει τις παλιές σου στεναχώριες και να τοποθετήσει τις νέες στη σωστή τους θέση. Το τριαντάφυλλο είναι με γήινο χρώμα καφέ, αλλά και το πορτοκαλί που πάντα σου λέει σε κάθε κίνηση με τη νέα σου σχέση να προσέχεις. Άρα, η κόρη του ματιού έχει μοναδική εστίαση τον έρωτά σου που δεν πρέπει να σε αποσπά από άλλες σκέψεις, τοιμείς, ιδέες. Καλός είναι και ο έρωτας, αλλά έχεις παραμελήσει τους άλλους τομείς και τώρα το έχεις αντιληφθεί και προσπαθείς να τους βάλεις σε τάξη.

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 στο 19:21
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο μπορεί να είναι παγίδα να μην ήταν η μητέρα σου αυτή. Αν ένιωσες ότι ήταν, δηλώνει ότι θα αρρωστήσει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 09:39
  Σύνδεσμος

  Καλημερα , ειδα οτι ο ανδρας μου μου ελεγε να βαψω λιγο εντονοτερα με μολυβι (πρασινο που βαζω) τα ματια μου και μαλιστα εκεινος μου εβαλε λιγο παραπανω . Ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Ασχολείται στην πραγματικότητα μ’ αυτά; Σου είπε ποτέ πως θα ντύνεσαι, πως θα βάφεσαι κλπ.;

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Καλημερα!! Το ειχα γραψει κ προχθες αυτο το ονειρο αλλα ειδα οτι δεν εχει δημοσιευτεικ υπεθεσα οτι πιθανων δεν το λαβατε…Εβλεπα οτι περπατουσα σε μια παραλια…ειχε κοσμο…η θαλασσα ηταν ηρεμη…αλλα σε καποιο σημειο βαθια ειχε ταραχη. Καποια στιγμη ακουω καποιον να φωναζει να κοιταξουμε τον ουρανο κ οπως κοιταω…ηταν συννεφιασμενος…βλεπω δυο μεγαλα μαυρα ματια να μας κοιτανε…εγω μεσα μου ελεγα οτι ηταν ο Θεός. Ομως ξαφνικα αυτα τα ματια χαθηκαν στα συννεφα κ βλεπω οτι ειχαν παει λιγο πιο κατω…κ επειδη τα συννεφα ηταν πιο αραια ειδα οτι τα ματια ανηκαν σε ενα σκυλακι γκριζο με λιγο μαυρο. Εγω επειδη φοβηθηκα πηγα καθησα σε ενα σπιτι…που υποτιθεται οτι ηταν δικο μας κ μεσα ειχε κ αλλα ατομα…δικους μου ανθρωπους αλλα εκτος απο την αδερφη μου δεν θυμαμαι καποιον αλλον. Και οπως κοιταγα τον ουρανο ειδα οτι το συννεφο πλησιαζε το σπιτι κ το αγγιξε λιγο…τοτε ξυπνησα τρομαγμενη. Γενικα αυτο το ονειρο με φοβισε…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 στο 11:15
   Σύνδεσμος

   Ήταν η σειρά του να απαντηθεί, αλλά το ακύρωσα γιατί το έγραψες απάντηση σε κάποιο άλλο όνειρο και προτίμησα αυτή την εγγραφή να εγκρίνω. Τα όνειρα δεν δημοσιεύονται αμέσως, διότι δεν απαντώνται αμέσως. Εγκρίνονται την ώρα που θα πάρουν απάντηση. Το όνειρο δείχνει ότι κατά βάθος κάτι σε φοβίζει. Μήπως έχεις κάτι να κρύψεις ή εσύ κρύβεσαι από κάτι. Στην αρχή ή επιφανειακά όλα φαίνονται εντάξει. Στην πορεία όμως κάτι αλλάζει και σε απομονώνει. Αυτή η κατάσταση σε τρομάζει πολύ.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 στο 13:15
    Σύνδεσμος

    Η αλήθεια ειναι οτι κάτι με τρομάζει πολυ…κατι που νιωθω εντονα οτι θα γινει κ το θελω πολυ…καθως εχω εντονη διαισθηση…κ φοβαμαι μήπως δε γινει…κ προσπαθω να κρυψω το φοβο μου απο τους αλλους μερικες φορες χωρις επιτυχια….μηπως αυτο εννοειται?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 10:26
     Σύνδεσμος

     Ναι, έδωσες την ερμηνεία από μια άλλη ματιά και κατά περίεργο τρόπο ταιριάζει με όσα σου είπα.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:02
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου Καλημέρα! Σου γράφω ανήσυχη το όνειρο της αδελφής μου. Ειδε το γιό μου και τα μάτια του ήταν λευκά , δηλαδή και τα 2 μάτια ολόκληρα, σα να μην είχε μάτια και στη θέση τους τους είχαν ζωγραφιστεί 2 λευκές ζωγραφιές με το σχήμα του ματιού , σα να τα πέρασε με μπλάνκο, μου είπε. Μου είπε ακόμη ότι στο όνειρο είχε την αίσθηση ότι κατι καλό θα αποκτούσε ο γιός μου και ξύπνησε χαρούμενη, Εγώ αντίθετα είμαι πολύ ανήσυχη με αυτό το όνειρο, περιμένω την απάντησή σου, όποτε μπορέσεις. Σε ευχαριστώ….

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:08
   Σύνδεσμος

   Η αίσθηση είναι πάντα σωστή Φωτεινή. Ένιωσε ότι θα σβήσει τα λάθη του και θα δει την αλήθεια κατάματα. Έχει δίκιο η κοπέλα. Θα ωριμάσει. Πιθανόν να έρθει το χαρτί του στρατού. Μάλλον θα πάει στρατιώτης και θα δει αλλιώς τα πράγματα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:18
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ που μου απάνητσες αμέσως.. Η ερμηνεία σου θα ήταν ή ιδα αν δεν σου έγραφα την αίσθηση που είχε? Σκέφτομαι μήπως μου το είπε έτσι, επειδή με είδε που τρόμαξα .

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:19
     Σύνδεσμος

     Μα έδωσα την ερμηνεία μου. Δικαιολόγησα τη δική της.

     Απάντηση
   • Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 στο 11:24
    Σύνδεσμος

    Εβλεπα στον υπνο μου οτι περπατουσα σε μια παραλια…ειχε κοσμο…η θαλλασσα ηταν ηρεμη…αλλα σε καποιο σημειο βαθια ειχε ταραχη. Καποια στιγμη ακουω καποιον να φωναζει να κοιταξουμε τον ουρανο κ οπως κοιταω…ηταν συννεφιασμενος…βλεπω δυο μεγαλα μαυρα ματια να μας κοιτανε…εγω μεσα μου ελεγα οτι ηταν ο Θεός. Ομως ξαφνικα αυτα τα ματια χαθηκαν στα συννεφα κ βλεπω οτι ειχαν παει λιγο πιο κατω…κ επειδη τα συννεφα ηταν πιο αραια ειδα οτι τα ματια ανηκαν σε ενα σκυλακι γκριζο με λιγο μαυρο. Εγω επειδη φοβηθηκα πηγα καθησα σε ενα σπιτι…που υποτιθεται οτι ηταν δικο μας κ μεσα ειχε κ αλλα ατομα…δικους μου ανθρωπους αλλα εκτος απο την αδερφη μου δεν θυμαμαι καποιον αλλον. Και οπως κοιταγα τον ουρανο ειδα οτι το συννεφο πλησιαζε το σπιτι κ το αγγιξε λιγο…τοτε ξυπνησα τρομαγμενη. Γενικα αυτο το ονειρο με φοβισε…

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 23:03
  Σύνδεσμος

  Ξημερώματα Πέμπτης… Πήγαινα βόλτα με την κόρη μου, εγώ στο αυτοκίνητο κι εκείνη με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή εξαφανίζεται, βγαίνω από το αυτοκίνητο κι αρχίζω να τη φωνάζω. Κάποιος μου λέει πως έχει μπεί σε μία πολυκατοικία. Ήταν στον πρώτο όροφο σε έναν παιδικό σταθμό. Βγήκε η νηπιαγωγός και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μικρή. Η κόρη μου φορούσε ένα φόρεμα λευκό με ροζ, ένα μεγάλο μενταγιόν χρυσό στρογγυλό με την Παναγία, χρυσό σταυρό και σκουλαρίκια και μου λέει: μαμά, το αποφάσισα, μία μέρα την εβδομάδα θα φεύγω από το σπίτι. Είναι 9 χρονών. Ένιωσα ευτυχισμένη που τη βρήκα και ξαφνιάστηκα πολύ με αυτό που μου είπε.
  Ξημερώματα Παρασκευής​
  Ένας τύπος που μου πρότεινε να βγούμε πριν δύο χρόνια, αλλά δεν έγινε κάτι, εμφανίστηκε ξαφνικά και κοιτώντας με στα μάτια επίμονα, μου ότι βρήκε δουλειά αφήνοντας να εννοηθεί ότι τώρα θα μπορούσε να γίνει κάτι.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 12:38
   Σύνδεσμος

   Θα απαντήσουμε το όνειρο με τη μικρή. Έχει πια μεγαλώσει. Ζητά την ανεξαρτησία της. Πολύ ώριμο παιδί, ξέρει τι κάνει. Θα τα κατάφερνε αν βρισκόταν μόνη. Θα ακούσεις πολλά νέα πράγματα και θα μείνεις κάγκελο. Τα παιδιά είναι πιο ώριμα πολλές φορές από μας.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 στο 19:00
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειμαι εφηβη και ειδα ενα ονειρο σχετικα για κατι διακοπες που μπηκα σε ενα παιχνιδι με μια οικογενεια (που μολις ειχε γεννησει ενα μωρακι(αγορι μου εμοιαζε για 2χρονων)) , ενα αγορι(που το ξερω) και με αντιπαλο μια κοπελα ..αρχισαμε να παιζουμε σε μια πισινα κ μπηκαμε μεσα σε κατι κουνιες σαν του Αλου φαν παρκ που σε σηκωνουν στο αερα. Εκει αυτη η αντιπαλος καταλαβαμε οτι μας εριχνε βελη και μας σκοτωνε εναν εναν πρωτα σκοτωνε τους γονεις της οικογενειας. Εγω κατεφυγα με ενα καραβακι σαν του αλου φαν παρκ και εφυγα μετα αρχιζα να τρεχω σε δρομους κ στενακια πολης εκει συναντησα το αγορι που ξεφυγε και κεινο συνηδητοποιησαμε οτι τα παιδια θα χανε σκοτωθει και η αλλη θα εψαχνε και μας να μας σκοτωσει. Φτασαμε σε ενα σπιτι μιας φιλης μου και συζητησαμε οτι θελουμε οπλα ξαφνικα χτυπησε την πορτα ενας κυριος κ κρυφτηκα πισω απο την τηλεοραση κ απο μια κουρτινα. Μετα φυγαμε εγω και το αγορι με τα πιστολια να την σκοτωσουμε. Τη βρηκαμε και δωσαμε μαχη (αυτο που μου κανε εντυπωση ηταν οτι τα ματια του ηταν καρφωμενα πανω μου σαν να μου λεει οτι του αρεσε αυτη η τολμη που ειχα) συν οτι οταν το κοιταζα και γω με κοιταζε μες τα ματια και μου χαμογελουσε σαν να μου λεγε οτι μου αρεσεις …
  Το ξερω ειναι πολλα κ λιγο περιπλοκα αλλα δεν ηξερα πως αλλιως να τα π ω… ας μου απαντησει καποιος και ας μου πει τι συμμενει αυτο το ονειρο 🙂 ευχαριστω 😀

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 18:04
   Σύνδεσμος

   Ναι, αλλά δεν θα μου γράφεις τα κυριακάτικα όνειρα. Αν δεν το είδες Σάββατο προς Κυριακή να γίνεται διευκρίνιση.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 14:35
    Σύνδεσμος

    Δε σας καταλαβενω. Σαββατο προς κυριακη το ειδα Ναι. Γιατι υπαρχει διαφορα? Δε το εγραψα γιατι παρατηρησα οτι ουτε και οο αλλοι το χαν σημειωσει .Τι συμαινει τεληκα? Αν θελετε πειτε μου λιγο…

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 19:43
     Σύνδεσμος

     Διάβασε τα μπλε γράμματα. Τα όνειρα αυτά δεν τα ερμηνεύω. Τους λόγους τους εξηγώ στο άρθρο για τα κυριακάτικα όνειρα στα είδη ονείρων. Το τελευταίο όνειρο είναι, στην 39 σελίδα προς το παρόν.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!!!Είδα τον αδερφό μου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ότι είχε γαλάζια μάτια ενώ έχει καστανά και πλούσια μαλλιά τι ειναι??

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:20
   Σύνδεσμος

   Ίσως κάποια καθησυχαστικά νέα να τον κάνουν αλληγορικά έναν άλλο άνθρωπο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:10
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.
  Είμαι 8 μισή μηνών έγκυος (κοριτσάκι)και είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα και πήρα αγκαλιά το μωρό μου και αυτό με κοίταξε κατευθείαν μέσα στα μάτια και το χρωμα τον ματιών του ήταν γκριζογαλανα!
  Μπορείτε να μου πείτε αν σημάνει κάτι αυτό το όνειρο;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:43
   Σύνδεσμος

   Διάβασε το όνειρο των χαζογονιών στα είδη ονείρων. Αυτό θα γίνει σε λίγο. Θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου και θα σε κοιτάει στα μάτια. Αν εσύ και ο άνδρας σου έχετε τέτοια χρώματα στα μάτια σας, πιθανόν να τα κληρονομήσει και η μπέμπα σας. Άντε με το καλό!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 στο 17:54
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου, ότι ήμουν με κάποιον που αγαπούσα παλιά και δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ μας (γιατί έχει παντρευτεί), περάσαμε ένα φανάρι απέναντι μαζί και εκείνος μετά εξαφανίστηκε στον δρόμο και εγώ στην αρχή έψαχνα να τον βρω. Περπατώντας τον δρόμου που είχε εξαφανιστεί είδα από μακριά έναν γνωστό μου, αδιαφόρησα και συνεχίζοντας να προχωρώ ψάχνοντας τον άλλον, μετάνιωσα και γύρισα πίσω και όπως περπατούσα πήγαινα προς τα εκεί που είδα τον γνωστό μου, κοντοστάθηκα και με λοξοκοίταξε με ένα βλέμμα ερωτικόειρωνικά και ένα ελαφρύ χαμόγελο, σαν να μου λέει α μπα ήρθες?? Τι σημαίνει τώρα αυτό???

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:45
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ένας μπαίνει στην ζωή σου, άλλος φεύγει. Κάποιον ξεπερνάς, κάποιος όμως έρχεται για να μείνει. Το πόσο θα μείνει εξαρτάται από την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Εδώ τον έψαχνες. Στην πραγματικότητα δεν θα γίνει αυτό.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:00
    Σύνδεσμος

    Μακάρι!!!! Και αυτός που έρχεται υποτίθεται θα είναι ο γνωστός μου που με κοιτούσε ερωτικοειρωνικά??? Γιατί αυτός στην πραγματικότητα έχει δεσμό!!!! Ή απλά θα έρθει κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή μου???

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:19
     Σύνδεσμος

     Ξεπερνάς αυτόν που είναι δεσμευμένος τώρα και θα έρθει ένας καινούριος.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:55
      Σύνδεσμος

      Αυτόν που είδα ότι σταμάτησα να τον ψάχνω είναι ο πρώην μου (πχ Βασίλης ο οποίος έχει παντρευτεί), όντως δεν τον θέλω πια και τον ξεπερνάω…. Και δεν θα γυρνούσα στη πραγματικότητα, ο κόσμος να χαλούσε!!!! Τον άλλον όμως τον καινούριο που θα έρθει στη ζωή μου, θα είναι ο γνωστός που είδα (πχ Γιώργος), ή είναι άσχετο με το πρόσωπο του γνωστού που είδα? Γιατί εγώ περπατούσα με τον Βασίλη που στη πορεία εξαφανίστηκε, αγνοώντας τον Γιώργο και όταν το μετάνιωσα και σταμάτησα να ψάχνω τον Βασίλη, γυρνώντας προς την αντίθετη πορεία από του Βασίλη, πρόσεξα τον Γιώργο με λοξοκοίταξε με ένα βλέμμα ερωτικόειρωνικά και ένα ελαφρύ χαμόγελο, σαν να μου λέει α μπα ήρθες?? Α μπα δηλαδή με πρόσεξες??? Ο Γιώργος όμως στην πραγματικότητα έχει δεσμό!!!! Για αυτό έχω μπερδευτεί, το νέο πρόσωπο που υποτίθεται θα εμφανιστεί στη ζωή μου, είναι πχ ο Γιώργος και θα χωρίσει ή κάποιος άλλος άσχετος και έτυχε και είδα εγώ τον συγκεκριμένο???Είναι δηλαδή συμβολικό το πρόσωπο του Γιώργου??? Τα γράφω με ονόματα αναλυτικά για να καταλάβεις!!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως, χαίρομαι και μόνο με τη σκέψη ότι θα εμφανιστεί κάτι νέο στη ζωή μου!!!!

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:58
       Σύνδεσμος

       Για να μην δεις άγνωστο, είδες τον Γιώργο. Κάποιος άλλος θα είναι, ηρέμησε!!! Άλλωστε, το νέο σε ενθουσιάζει.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 21:07
        Σύνδεσμος

        Όντως 🙂 Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Χαίρομαι πολύ!!!!

        Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  “Με πήρε ο υπνος.. Και άρχισα να ακούω κλάματα, πολλά κλάματα αλλά ξεχώριζε το δικό σου και της Αργυρώς, σε μια πολυκατοικία ήμασταν πολλά άτομα. Και είχα πάει κάπου λέει σε ένα διαμέρισμα και σκωτοσα έναν σχιζοφρένη που μου επιτέθηκε. Και όταν ήρθα στην ταράτσα που ήταν γλέντι άκουσα συγκεκριμένα μέσα στο υπόλοιπο πλήθος εσένα και την Αργυρω να κλαίτε μαζί όλους τους άλλους.Και ήσασταν όλοι χωρίς μάτια.. Δεν μπορώ να ακούω το κλάμα σου και της Αργυρώς.. Ίσως επειδή είστε οι αδυναμίες μου”
  Αυτό το όνειρο το είδε το αγόρι μου και δεν μπορώ να το εξηγήσω

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 12:38
   Σύνδεσμος

   Ποια είναι η Αργυρώ; Αδερφή του;

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 στο 14:49
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου πως ήμουν σε ένα φούρνο και ζήτησα ψωμί.Αναπόλησα μάλιστα πως έτσι έπαιρνε από εκεί ψωμί και η θεία μου η συγχωρεμένη(στην πραγματικότητα όμως ζει). Το ψωμί μου το έδωσε η θεία μου αυτή, δούλευε σαν υπάλληλος και θεώρησα πως ήταν η ψυχή της εκεί ….και μετά είδα πάνω στον πάγκο κεριά, λάδι και λιβάνια και άκουσα τη μάνα μου να μου λέει να πάρω και δύο πρόσφορα, τα οποία εμφανίστηκαν και αυτά εκεί. Γύρισα να της πω πως ένα είναι αρκετό αλλά επέμενε στα δύο. Τα μάτια της ήταν κατακόκκινα. Την μητέρα μου την έχασα πριν από ένα χρόνο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 12:40
   Σύνδεσμος

   Είναι κακό όνειρο για τη θεία σου. Χριστέ μου, να προσέχετε μην την χάσετε. Είναι κακό όνειρο. Το ένα πρόσφορο είναι για τη μητέρα σου, το άλλο κατάλαβες για ποια είναι;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 12:55
    Σύνδεσμος

    Δυστυχώς αυτό κατάλαβα κι εγώ, αλλά επειδή αντιμετωπίζω κι εγώ ένα θέμα υγείας (με θυρεοειδή που αντιμετωπίζεται όμως από όσο ξέρω) σκέφτηκα μήπως υπερβάλλω και έχει να κάνει με εμένα, με την εξέλιξη των εξετάσεών μου. Στο όνειρό μου ήταν και τα δύο πρόσφορα για ένα άτομο,όχι για δύο (γι’ αυτό και διαφωνούσαμε με τη μαμά μου για την ποσότητα) και κανένα δεν προοριζόταν για τη μαμά μου (καθώς στο όνειρό μου ήταν εν ζωή) αλλά επειδή έχουμε χάσει τους περισσότερους κοντινούς συγγενείς μου ήταν κάτι φυσιολογικό και γνώριμο για εμένα, δε με προβλημάτισε. Ξέχασα να αναφέρω πως και τα κεριά ήταν δύο (συνήθως εμείς παίρνουμε τρία στα τρισάγια).
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νεκταρία για την ανταπόκρισή σου! Να είσαι πάντα καλά και ό,τι καλύτερο!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 13:06
     Σύνδεσμος

     Όχι, στα όνειρα αυτό είναι αντίθετο. Για τη θεία ήταν και μάλιστα το τρία στο όνειρο επειδή είναι ζωτικός αριθμός και συμβολίζει τη ζωή της ψυχής του σώματος και του πνεύματος δεν το βλέπεις με τον ακριβή αριθμό. Δεν συμβαδίζει η πραγματικότητα με το όνειρο. Μπορεί να αναφέρεται αλληγορικά στην ασθένειά σου ότι πεθαίνει το ενδεχόμενο να έχεις κάτι σοβαρό και μη αντιμετωπίσιμο. Ότι είναι ένας φυσιολογικός θυρεοειδής που αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Τότε είναι άλλη ερμηνεία που δίδεται στο όνειρο, αν η θεία ζήσει και πάνε καλά τα πράγματα.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 19:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ειδα στον υπνο μου το αγορι που ειχα μια ιστορια πριν λιγο καιρο και που ακομα θελω,να καθεται διπλα μ και να γυρναει να με κοιταει.Τα ματια του ενω κανονικα ειναι πρασινα τοτε ηταν μπλε ειχαν ενα βαθυ χρωμα και πολλες αποχρωσεις του μπλε μαζι ηταν μεγαλα και ελαμπαν!εμοιαζαν με γυαλινα αλλα δεν ηταν..
  Τι θα μπορουσε να σημαινει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 12:43
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει να ξεχάσεις τον πρασινομάτη, μπορεί ένας γαλανομάτης να έρθει στη ζωή σου και να σου δώσει αυτό που θέλεις. Δεν ειναι απαραίτητο να είναι γαλανομάτης, αλλά θέλει να σου δείξει το κάτι άλλο. Αυτό που δεν πάει το μυαλό σου. Το κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που θέλεις. Άρα, κάποιος άλλος θα έρθει στη ζωή σου και θα τον ξεχάσεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 10:22
  Σύνδεσμος

  γεια σας μια ερμηνεια παρακαλω ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν ξαπλωμενη και απο το παραθυρο κοιταξα απεναντι και ειδα εκεινον που μου αρεσει να με παρακολουθει απο το σπιτι του ( νομιζω ειδα πως ηταν γειτονας μου )μολισ τον παρατηρησα του χαμογελασα και μου χαμογελασε και τον κοιταξα στα ματια , εντωμεταξυ ειδα και τι μητερα του να ντυνεται ακριβως στο διπλα δωματιο απο οπου ηταν εκεινος . Ευχαριστω 🙂

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:34
   Σύνδεσμος

   Αν είναι υπαρκτό το παράθυρο δείχνει ότι προσπαθείς φέρεις κοντά σου αυτό το άτομο και να το παρακολουθήσεις. Η μητέρα του είναι ένα σημάδι ότι πρόκειται γι’ αυτόν πραγματικά και δεν είναι κάτι συμβολικό. Όμως είναι περίεργο ότι τον είδες σε λάθος σπίτι. Αν ήταν το δικό του θα είχε επιτευχθεί 100% αυτή η επικοινωνία, νιώθει όπως εσύ. Αμφίβολο είναι το αποτέλεσμα γιατί πρόκειται για λάθος σπίτι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017 στο 13:51
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν σε ενα γηπεδο αρχικα ειμαι ανυπαντρη και οτι ηταν γυρω γυρω πολλα ατομα και με κοιταζαν καπως ενθουσιασμενα αλλα εγω σταθηκα στο βλεμμα ενως παλικαριου του οποιου ειναι πρωην μου που με κοιταζε ερωτικα δηλαδη ενιωσα οτι αυτο ηταν ερωτικο κοιταγμα με κοιταξε και μετα μπηκε μεσα στο γηπεδο
  Αυτο τι μπορει να σημαινει;;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 13:46
   Σύνδεσμος

   Ότι θα ξαναμπεί στη ζωή σου το άτομο αυτό και εσύ θα προσπαθήσεις ή να τον ξανακερδίσεις ή να τον βγάλεις διαπαντός από τη ζωή σου. Αυτή η νέα συνάντηση θα σε κάνει να πάρεις μια οριστική απόφαση και να κάνεις τη σωστή αξιολόγηση.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είδα ότι ήμουν με τον Ανδρεα Γεωργιου (από το Μπρουσκο που δεν τρελενομαι και τόσο αλλά μαρεσει) και μου έλεγε πως θα μου βαφτίσει το παιδί (δεν έχω και δεν θέλω να κάνω αλλά λατρεύω τα παιδιά) και του λέω το υπόσχεσαι?(αφού ήξερα ότι δεν θα τον ξαναδώ ) λέει ναι το υπόσχομαι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα μάτια του ήταν πράσινα (όπως κάποιου σχεδόν γνωστού μου) ενώ στην πραγματικότητα είναι μαύρα. Ενώ πιο πριν μου έφεραν να λύσω ένα διαγωνισμα γλωσσας (θα δώσω πανελλήνιες) και δεν ήξερα τίποτα. ευτυχώς ήταν η κολλητή μου εκεί και με βοήθησε να το λύσω σωστά.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 στο 18:07
   Σύνδεσμος

   Δεν έχει σημασία αν δεν σου αρέσει πολύ. Το βλέπεις και σου αρέσει, δεν σου είναι αδιάφορο. Αυτοί όλο βαφτίσια κάνουν. Ίσως έχεις επηρεαστεί. Σήμερα δεν θέλεις να κάνεις παιδί. Μπορεί όταν χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι να αισθάνεσαι αλλιώς. Το όνειρο ταύτισε τον Αχιλλέα του Μπρούσκο με τα μάτια του γνωστού σου. Ίσως αυτό το άτομο να είναι κάτι σημαντικό για σένα. Παράλληλα, έχεις άγχος και φοβάσαι για τις πανελλήνιες, ότι δεν θα τα πας καλά. Η κολλητή σου είναι ο εαυτός σου εδώ. Σου λέει το όνειρο να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για να πας καλά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!Θα σας χιλιοπαρακαλούσα αν γίνεται μία ερμηνεία για το όνειρο μου.Είδα ότι ήμουν σε έναν άγνωστο χώρο (σαν καφετέρια-μπαρ έμοιαζε) μαζί με έναν άντρα που είχα κάνει στην πραγματικότητα συνέντευξη πριν πολλούς μήνες και δεν τον έχω ξαναδει από τότε.Παρατήρησα ότι στο όνειρο είχε γαλάζια μάτια και φόραγε ένα χρυσό και ένα ασημένιο δαχτυλίδι στο ίδιο δάχτυλο,σαν βέρες έμοιαζαν.Στην πραγματικότητα έχει καστανά μάτια και δεν φοράει βέρα.Θυμάμαι ότι μου έδωσε κάτι χρυσά και νομίζω και μία χρυσή αλυσιδούλα,δεν θυμάμαι το σχέδιο όμως.Κάποια στιγμή ήρθε με τα χέρια του να πιάσει τα δικά μου και έτσι άκαμπτα που μου φάνηκαν τα δικά του,φοβήθηκα μην με αγγίξει και μου σπάσει τα δικά μου τα δάχτυλα.Μέχρι εκεί είδα.Δεν ξέρω εάν σας βοηθάει στην ερμηνεία αλλά αυτός ο άντρας έχει το ίδιο όνομα με αυτόν που μου αρέσει αυτήν την περίοδο.Μπορείτε να μου απαντήσετε για ερμηνεία;Είναι προγνωστικό ή ψυχολογικό όνειρο;Ξέρει κάποιο μέλος παρακαλώ;Πλιζ απαντήστε μου..Ευχαριστώ..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:38
   Σύνδεσμος

   Αυτός που σου αρέσει έχει μπλε ματια; Αν ναι, αφορά αυτόν, απλά είδες το άτομο αυτό αφορά τον ερωτικό τομέα, Αν όχι, δηλώνει ότι θα βρεις άλλη δουλειά και αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 23:32
    Σύνδεσμος

    Όχι δεν έχει γαλάζια μάτια.Οι 2 βέρες που φόραγε (ασημί και χρυσό) που κόλλαγαν;Γιατί ήταν 2 και όχι 1;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 23:28
     Σύνδεσμος

     Καλησπέρα.Εδώ τελικά γιατί ήταν 2;Η μία πάνω στην άλλη;

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:02
      Σύνδεσμος

      Είναι αντιφατικό όνειρο. Το υποσυνείδητο έχει κάτι αντιληφθεί αλλά βρίσκεται σε σύγχυση αν είναι για χρυσό ή για ασημένιο μετάλλιο. Πως να το πω πιο απλά. Σαν να διαβάζεις ένα μήνυμα και γεννιούνται ερωτηματικά τι από τα δύο ισχύει. Αυτό να μην σε απασχολεί. Κάτι είδε και δεν μπορεί να βγάλει άκρη.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 23:55
       Σύνδεσμος

       Αποκλείεται να αφορά και τους 2 τομείς και ήταν 2 βέρες;

       Απάντηση
       • Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017 στο 11:24
        Σύνδεσμος

        Ναι, αποκλείεται. Είναι μια σύγχυση της ψυχής. Έβαλες την μια πάνω στην άλλη, στο ίδιο χέρι. Όταν συμβολίζει δύο τομείς είναι ξεχωριστές και μπαίνουν σε διαφορετικά χέρια.

        Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, μία ερμηνεία παρακαλώ….Απόψε είδα πως βρισκόμουν στον καθρέπτη του μπάνιου και πώς προσπάθησα να βάλω ένα φάρμακο σε ένα μπιμπικι κάτω από το αριστερό μου μάτι.Ψεκαδα με προσοχή για να μην πάει το φάρμακο στο μάτι μου. Ωστόσο, ενώ και τα δύο μάτια μου ήταν φωτεινά και λαμπερά, ξαφνικά ένιωσα,πως το αριστερό μου μάτι εμπαινε μέσα ,πως έχανε την ζωντάνια του, και σκέφτηκα να πάω στο γιατρο, γιατί με πείραξε το φαρμακο.Το δεξί μου μάτι ελαμπε. Να πω ότι τρομαξα , βλέποντας αυτή τη σκηνή , μάλιστα ξύπνησαν και είπα , εντάξει είμαι…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:48
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δείχνει καθαρά ότι δεν σε πείραξε το φάρμακο, αλλά έχεις κάποιο θέμα με τη σχέση σου, ενώ η δουλειά σου πάει πολύ καλά. Το μπιμπίκι βγήκε από αριστερά, διότι εκεί πηγάζει το πρόβλημα. Το μπιμπίκι είναι αυτό το πρόβλημα που θέλεις να αντιμετωπίσεις με το φάρμακο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 00:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,σήμερα το πρωί είδα ένα περίεργο όνειρο που το σκέφτομαι όλη μέρα.. Ένας φίλος από τα παιδικά μου χρόνια δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και στο όνειρο μου είδα τα αδέρφια του (που του μοιάζουν πάρα πολύ) να κάθονται σε ένα μπαρ. Ήμουν και εγώ εκεί και πήγα να τους μιλήσω και κοιταζομασταν και μοιραζόμασταν τον πόνο.. κάποια στιγμή είδα μια κάρτα που άνοιγε και είχε τη φωτογραφία του φίλου μου που έφυγε σε μικρή ηλικία και εγώ την είδα και σχολιαζα τα μάτια του και τα μάτια του αδερφου του επίσης. (Είναι γαλανα)..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:50
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει πως πραγματικά αισθάνεσαι με την απώλεια αυτή. Σου λέει το υποσυνείδητο να διατηρήσεις αυτή τη φιλία με τον αδερφό του. Τον επιλέγει για να μην είναι ο πόνος τόσο μεγάλος. Αυτόν να τον θυμάσαι με τα πιο όμορφα χρώματα. Να γυρίσει δεν μπορεί, αλλά ο αδερφός του που έχει τα ίδια μάτια είναι μια παρηγοριά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 στο 12:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια!!! Απόψε είδα ότι ήμουν κάπου κι εκει ήταν κι ο γιος μου εκεί και πολλά παιδιά (νεαροί) της ηλικίας του και ήταν κάποιος πιο μεγάλος, σαν αρχηγός της ομάδας θα έλεγα ή προπονητής και στοίχιζε τα παιδιά και τα έβαζε σε σειρά, όπως στη παρέλαση. Οταν ήταν στη τρίτη ή τέταρτη σειρά κι έψαχνε ποιο παιδί θα βάλει στο άκρο δεξιά εγώ έψαχνα να βρω το γιό μου για να μη μπει στις πίσω σειρές. Πέρασα ανάμεσα απο τα παιδιά που ήταν πολλά και τον βρήκα στην αριστερή πλευρά και τον φώναξα. Τον φώναξα κι αυτος προσπαθησε να βγει μπροστά να τον δει ο αρχηγός και στη προσπάθειά του αυτή τον είδα να κουτουλάει άλλα παιδιά. Ο αρχηγός τον είδε και τον φώναξε να μπεί. Τότε είδα τα μάτια του παιδιού μου, που ήταν γύρω γυρω μαυρισμένα , όχι απο ξύλο, αλλά σαν απο αδυναμία ή ταλαιπωρία. Ειδε τα μάτια του και ο αρχηγός και του είπε – Πως είναι έτσι τα μάτια σου? Πρέπει να προσέχεις και τρως καλά και νομίζω κάτι του είπε για χυμούς ή να πίνει σίδηρο .
  Με ανησύχησε πολύ το όνειρο. Γενικα΄δεν το’χω σε καλό τα άσχημα μάτια.

  Απάντηση
    • Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 στο 17:15
     Σύνδεσμος

     Φωτεινή μου είναι ένα ψυχολογικό όνειρο.Περιεργο νόμιζα ότι είναι έφηβος η ενηλικος….Ο γιος σου αγωνίζεται να καταφέρει κάτι.Εδω εχετε την ίδια επιθυμια.Ισως αφορά τις σπουδές του.Κουραζεται από αυτήν την προσπάθεια γι αυτό ήταν έτσι τα μάτια του.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 στο 19:58
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστω πολυ!!! Φοβηθηκα λιγο, αλλα εχεις δικαιο στην ερμηνεια. Θα ευοδοθει η προσπαθεια του? Ο αρχηγος, η στοίχηση σε σειρες, μηπως δειχνει κατι?

      Απάντηση
      • Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 στο 18:13
       Σύνδεσμος

       Δεν φαινεται απο το ονειρο αν θα ευοδοθει η προσπαθεια.Ο αρχηγος ειναι το μεσον που χρησιμοποιησε το υποσυνειδητο σου για να σου υποδειξει οτι χρειαζεται δυναμη και ξεκουραση ο γιος σου.Η στοιχηση δηλωνει οτι τον ιδιο αγωνα κανουν και αλλοι εκτος απο τον γιο σου.

       Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 στο 09:47
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου πως αγκάλιαζα την ξαδερφη μου, η οποία ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό για μόνιμη εγκατάσταση. Και ξαφνικά είδα είδα πως δεν έφυγε και ήταν στην Ελλάδα, καθώς εντελώς τυχαία την πέτυχα έξω από μια τράπεζα. Μόλις την είδα με λέει πως την ξέχασα και δεν την πήρα ούτε ένα τηλέφωνο τόσο καιρό για να δω πως είναι και εκείνη την ώράλλη την αγκάλιασα και βούρκωσα. Χρονικά ήταν λίγο μπερδεμένο το όνειρο. Αλλά πως θα μπορούσαμε να το ερμηνεύουμε;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 στο 13:24
   Σύνδεσμος

   Φεύγει όντως για το εξωτερικό ή ξαδέρφη σου?Αν όχι χρειαζόμαστε το μικρό της όνομα για να αποκρυπτογραφησουμε τον συμβολισμό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 στο 16:32
  Σύνδεσμος

  Είδε ή μητέρα μου εμένα ότι με χτύπησαν ενώ είχα πάει για δουλειά σε αυτους Και μου είπε ότι από το πολυ ξύλο Δεν είχα μάτια κ με εξαφάνισαν .
  Και λέει στην αδερφή μου πάρε την αστυνομία και πίσω είδε ένα γκρεμό Να σημιωσω ότι βλέπει η μητέρα μου βγαίνει μπορείτε να μου εξηγησετε τι σημαίνει παρακαλω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 στο 13:27
   Σύνδεσμος

   Εργαζεσαι?Αν ναι ή μητέρα σου νιώθει ότι στην δουλειά σου σε κακομεταχειρίζονται,δεν σου φέρονται σωστά και εσύ δεν το βλέπεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 στο 12:37
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν καπου και υπηρχε ενα ατομο τον οποιο τον απειλουσαν οτι θα τον μαχαιρωναν και μετα εκει υπηρχε ενα αγορι με ξανθα μαλια και γαλαζια ματια που ηρθε να με βοηθησει να κατεβω καποια σκαλια (δεν ηταν σκαλα αλλα μεγαλα πλατια σκαλια)και με ειχε αγκαλια και τα κατεβεναμε χορευοντας σχεδον και ειχε προφορα αγγλικη οταν μου μιλουσε (αιςθανομουν ομορφα μαζι του οπως και εκεινος)και μετα καπου κατσαμε και μιλουσαμε (στο σπιτι της προγιαγιας μου που εχει πεθανει εδω και χρονια το οποιο τωρα δεν υπαρχει, το εχουμε χαλαςει) και ηρθε η νυφη μου με τον αδλεφο μου με το αυτοκινητπ και εδωςαν πανω στο σπιτι και οςο και δεν εδωςαν πανω μας και οταν τον ειδαν αυτον που καθοταν διπλα μου νομιςαν πως ηταν κοριτςι δεν καταλαβαν οτι ημουν με αγορι και ετςι δεν σχολιαςαν κατι και μετα σε καποια στιγμη με ρωτησεν (αυτο το αγορι) αν ηξερα μια κοπελα και του λεω ναι αλλα ειναι νεκρη (οντος ειναι νεκρη)και λεει μου οτι την ειδε να καθεται μαζι μας και οτι μας εβλεπε με πολυ ιδαιτερο βλεμα,σαν να χειροταν για μας . και μετα ειδα σε αλλη σκηνη οτι μου εκανα εκπληξη για τα γενεθλια μου( στην πραγματικοτητα ειναι αυριο τα γενεθλια μου) που δεν ηταν τουρτα αλλα ενα μικρο γλυκο που ειχε πανω κερια αλλα δεν προλαβα να κανω ευχη πριν σβησει το κερι και ειχε μεινει ακομα ενα ανοιχτο κερι αλλα το εςβηςε η αδελφη μου και ετςι δεν προλαβα να κανω την ευχη..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:45
   Σύνδεσμος

   Λόγω των γενεθλίων σου θα ήθελες να απαλλαγείς από όσα σε βασανίζουν. Να ταξινομήσεις σωστά τον εσωτερικό σου κόσμο, ώστε ήρεμη πια να μπορέσεις να κάνεις μια ευχή που θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σου. Θα ήθελες να κάνεις κάποιες αλλαγές και προσπαθείς να αποβάλλεις όσα δεν χρειάζεσαι από όλα αυτά και να κρατήσεις όσα θέλεις. Έτσι γίνεται μέσα σου μια μεγάλη λίστα από εμπειρίες, αναμνήσεις σκέψεις, με σκοπό να πάρουν προς την σωστή κατεύθυνση. Αυτή που θα αποφασίσεις εσύ. Χρόνια πολλά!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:47
    Σύνδεσμος

    Δηλαδη νεκταρια μ δειχνει το ονειρο οτι θα γινει αυτη η αλλαγη που θελω ή απλα ειναι απλος η επιθυμια μ;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:51
     Σύνδεσμος

     Επιθυμία και προσπάθεια για να φτάσεις στο αποτέλεσμα αυτό.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 στο 23:47
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστω πολυ Νεκταρια μου!!!Το εκλαμβανω ως καλο ονειρο δηλαδη.Να εισαι καλα!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016 στο 14:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας!!!Ειδα χθες στον υπνο μου, οτι ημουν σε ενα μερος, σαν απο αλλη εποχη..Συγκεκριμμενα στεκομουν στην ακρη του δρομου και πισω μου υπηρχαν σπιτια που αλλα ηταν πολυ παλια ή μισογκρεμισμενα.Ξαφνικα εμφανιστηκε μπροστα μου ενας αντρας ο οποιος ειχε κατι φοβερα γκριζοπρασινα μεγαλα εκφραστικα ματια, τα οποια με διαπερνουσαν(ετσι ενιωθα),καθως μου μιλαγε ηταν σα να διαβαζε τις σκεψεις μου και αυτο με τρομαζε.Οταν πηγα να απομακρυνθω απο κοντα του, εγινε γιγαντας κ μ εκλεισε το δρομο.Τοτε φοβηθηκα ακομη περισσοτερο και μου ειπε οτι αυτο αν το θελω μπορω να το κανω κ γω, δλδ να ψηλωσω οσο εγω θελω, αρκει να το πιστεψω, οπως κ εγινε. Οταν αυτος ηρθε στο κανονικο του μεγεθος τοτε ψηλωσα κ εγω παρα πολυ..Οταν μετα ξαναγυρισα κ εγω στα φυσιολογικα μου εκεινος εφευγε κ εγω τον ακολουθησα..Μπηκε σε ενα μερος που ηταν σαν προαυλιο μοναστηριου και εγω αρκετα μετρα πισω του, προσπαθουσα να καταλαβω που βρισκομουν.Μετα βγηκε ενας καλογηρος και μου απαγορεψε να προχωρησω γιατι δεν επιτρεποταν να μπουν γυναικες σε αυτο το μοναστηρι, και ξαφνικα ηρθαν 2 αντρες με σκοπο να με χτυπησουν, τοτε εμφανιστηκε ο αντρας με τα υπεροχα ματια κ με εσωσε!!!Μετα τον ρωτουσα συγκινημενη ποιος ηταν…Ηταν ο Χριστος;Ηταν καποιος Αγιος;δεν μου απαντησε,απλα μου χαμογελασε και μου κρατησε τα χερια πολυ τρυφερα..
  Πολυ μεγαλο ονειρο…συγνωμη που σας κουρασα…Απλα μου εκανε μεγα
  λη εντυπωση…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 στο 20:21
   Σύνδεσμος

   Είναι αυτός που σου δίνει ώθηση να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πίστη. Είναι αυτός που θα σου δώσει δύναμη και θα σε σώσει, αλλά θα σε εμποδίσει να κάνεις πράγματα πέρα από τις δυνάμεις σου. Θα σου δείξει ποιες είναι αυτές, θα σε σώσει, αλλά μέχρι εκεί. Ναι, μπορεί να ήταν κι ο Χριστός.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 13:28
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι ημουν με την αδερφή μου και καναμε λέει πλαστική στα μάτια. Συγκεκριμένα εγώ ζήτησα από την οδοντίατρό μου να μου διορθώσει τις άκρες των ματιών για να μη φαίνονται πεσμένες. Έτσι μετά την πλαστική τα μάτια μου φαινόντουσαν πιο νεανικά και αναρωτιόμουν αν έχει αλλάξει και το βλέμμα μου. Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 15:11
   Σύνδεσμος

   Απ’ τον πλαστικό θες να πεις, όχι τον οδοντογιατρό. Αν ζήτησες από τον οδοντογιατρό κάτι τέτοιο και το πέτυχε στο όνειρο, δηλώνει ότι εμπιστεύεσαι τα λάθος πρόσωπα, αλλά είναι η τύχη με το μέρος σου και αντί να ζημιώνεσαι, ωφελείσαι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 στο 13:14
  Σύνδεσμος

  Εχει μπερδευτει η ψυχη του σκυλου; γιατι αν δεν υπαρχει ζωη μετα θανατον για τα ζωα,πως μπερδευτηκε;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 στο 19:29
   Σύνδεσμος

   Η δική σου ψυχή είναι μπερδεμένη, όχι του σκύλου. Δεν μπορεί να νιώσει τι πραγματικά έγινε.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 στο 09:42
  Σύνδεσμος

  Χθες πεθανε το σκυλακι μου και το ειδα στον υπνο μου οτι περπαταγε διπλα στη μητερα μου αλλα με κλειστα ματια. Εγω ελεγα μα δεν ειναι νεκρο; σημαινει κατι;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 στο 11:36
   Σύνδεσμος

   Προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια. Θέλεις να βεβαιωθείς γι’ αυτό, ισχύει ή όχι; Τα σκυλιά δεν παίρνουν τους ανθρώπους μαζί τους όταν πεθαίνουν, έτσι η ζωή της μητέρας σου δεν κινδυνεύει. Ήταν με κλειστά μάτια για να δείξει ότι δεν ξέρει η ψυχή, δεν μπορεί να αξιολογήσει αν πέθανε ή όχι, διότι δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο για τα ζώα. Έχει μπερδευτεί και δείχνει αυτή την εικόνα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 στο 08:15
  Σύνδεσμος

  Ειδα πως τα ματια μου ειχαν αλλαξει χρωμα, δηλαδη απο καστανα εγιναν πράσινα αλλα και το πρασινο γινοταν μια γαλάζιο και μια πράσινο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:26
   Σύνδεσμος

   .

   Αυτό δείχνει ότι αναπτερωνεται η ψυχολογία σου με αισθήματα ελπίδας και γαλήνης.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 στο 17:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα… Είδα κάποιον που μου αρέσει να είναι πίσω απο μια μισο ανοιγμενη πόρτα και να με κρυφοκοιταζει Στεκόμενος όρθιος κ χωρίς να φοράει μπλούζα αλλά εγω τον έβλεπα και καθόμουν μπροστά του ακριβως.. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό..???

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 19:51
   Σύνδεσμος

   Καλό θα ήταν να μην τον έβλεπες σε μια τέτοια στάση. Όταν ανοίξει η πόρτα θα φανερωθεί γυμνή η αλήθεια μπροστά σου και θα δεις κάποια πράγματα που ούτε φανταζόσουν ότι υπάρχουν. Αν όμως φύγει, τότε θα μείνεις με την απορία τι ήθελε. Γι΄αυτό, σ΄ αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:06
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα δεν έφυγε απλα συνέχιζε να με κοιτάει ενω καθόμουν μπροστά του

    Απάντηση
    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:13
     Σύνδεσμος

     Λέμε την εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει αυτό το όνειρο, όχι αυτή που πραγματικά έχει. Είναι ημιτελές. Σίγουρα θα δεις σειριακό και από εκεί θα φανεί η πραγματική εξέλιξη.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:23
      Σύνδεσμος

      Αυτό όντως συνέβη γιατί όταν τον ξανά είδα τον είδα να φεύγει με δυο αλλες γυναίκες χωρίς να τον ενδιαφέρει για εμενα

      Απάντηση
      • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 13:29
       Σύνδεσμος

       Επειδή έφυγε με δύο γυναίκες δεν είναι αντίθετο. Αν έφευγε με μία θα ήταν 50% προγνωστικό και 50% αντίθετο. Εφόσον έφυγε με δύο, δείχννει μια οριστική φυγή. Δυστυχώς, η γυμνή αλήθεια φάνηκε. Δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι μια ανώμαλη κατάσταση. Ούτε είχες, ούτε έχασες λοιπόν. Η ζωή συνεχίζεται!!!

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016 στο 00:15
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.. Έχω ενα θέμα κάθε φορά που βλέπω εφιάλτη όλοι έχουν μαύρα ματια… Σαν τους δαίμονες όλοι όμως συγγενείς.. Σκυλιά γατια κ άγνωστοι… Μικροι κ μεγάλοι… Μπορείτε να μου το εξηγησετε σας παρακαλώ πολύ!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016 στο 09:47
   Σύνδεσμος

   Είναι ο τρόπος που τους αντιμετωπίζεις στην πραγματικότητα. Σε φοβίζουν, νιώθεις ότι δεν έχουν καθαρή ματιά, δεν τους εμπιστεύεσαι. Όλα αυτά τα άτομα για την ψυχή είναι η απάντηση ότι δεν σε νιώθουν, δεν σε καταλαβαίνουν, δεν βλέπουν την πραγματική σου κατάσταση. Δεν είναι τόσο κοντά σου όσο θα έπρεπε. Έτσι, για σένα έχουν αυτή την όψη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 στο 16:54
  Σύνδεσμος

  Γεια σας..Το αγορι μου ειδε ενα ονειρο πως ειχαμε κανονισει να συναντηθουμε κ ηταν βραδυ κ αυτος με επαιρνε τηλεφωνο αλλα εγω δεν απαντουσα και με εψαχνε σε εναν ερημικο,σκοτεινο δρομο και ακουσε την φωνη μου(να ουρλιαζω) και ετρεξε προς τα εκει και ειδε εμενα σκοτωμενη με βγαλμενα τα ματια.Τι σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 στο 18:13
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Βάσω!!Το σκοτάδι εδώ συμβολίζει τα σκοτεινά συναισθήματα!!Το όνειρο σου υπάρχει πιθανότητα να είναι αντίθετο και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι προγνωστικό και να υπάρξει κάποιο πρόβλημα!!Επίσης δείχνει ότι κάποιες φορές υπάρχει μία απόσταση μεταξύ σας…και ο σύντροφο σου είναι εκείνος που επιμένει στην σχέση σας!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 στο 20:08
  Σύνδεσμος

  Γεια σας πριν λιγες μέρες είδα στο όνειρο μου πως μέσα σε ενα πληθος κόσμου είδα ενα αγόρι με μαύρα μαλλιά και Μπλε ματια, κοιταχτηκαμε και μου έκανε εντύπωση όμως οταν μιλησα με ενα άτομο και γυρισα για να τον δω, όμως είχε εξαφανιστεί. Τον εψαχνα και στην αναζήτηση μου είδα ενα άτομο που του έμοιαζε αλλά δεν ηταν εκείνος. Τι μπορεί να σημαινει;

  Απάντηση
  • Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 στο 11:36
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Βασιλική!!Το όνειρο σου σημαίνει είτε ότι αναζητείς τον μελλοντικό σου σύντροφο είτε ότι προσπαθείς να συμφιλιωθείς με την ψυχή σου και τον εαυτό σου!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 στο 16:50
  Σύνδεσμος

  ειδα χθες στον υπνο μου οτι το ενα μου ματι ειναι δεμενο και κλεισμενο με λευκο επιδεσμο(πρεπει να το ειχα χτυπησει νομιζω) και οταν το ανοιξα ηταν κατακοκκινο μεσα και πρησμενο ολο απο κατω….τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 στο 17:01
   Σύνδεσμος

   Αν ήταν το αριστερό μάτι,δείχνει ότι στον ερωτικό τομέα έχεις τυφλωθεί αλληγορικά και δεν βλεπεις τα πραγματικά γεγονότα.Αν ηταν το δεξι,αυτα συμβαίνουν σε αλλον τομέα της ζωης σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 στο 07:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας μετα απο ένα ανήσυχο ύπνο!Πρώτα λοιπόν βλέπω να κάθομαι πάνω απο έναν σκύλο χρώματος καφέ να είναι στο πάτωμα νεκρός και εγώ απο πάνω του να κλαίω!Μετά απο εκεί πετάγομαι σε μια άλλη σκηνή!Έχω έναν παππού απέναντι μου που δεν τον ξέρω ήμαστε για ψώνια με τους δικούς μου και έρχεται αυτός μου πιάνει τα γενετικά όργανα μου λέει κάτι που δεν καταλαβαίνω του παίρνω το χέρι και μου λέει που να βρει να (ερωτοτροπήσει και του απαντάω πως ξέρω κάποιον οίκο ανοχής).Το ένα μάτι του ήταν τυφλό άσπρο θολό.Φευγοντας έχει πάρει κάποια πράματα π τα έχουμε βάλει στην σακούλα μας και πάμε να κάτσουμε κάπου να τα μοιραστούμε,καθώς περπατούσαμε τον πέταξα μέσα στο λιμάνι,κολυμπησε βγήκε και μας ξανά ακολούθησε.Καθησαμε λοιπόν κάπου να πάρει τα πράματα του και καθόμουν απέναντι του και άρχισα να φωνάζω μα χτυπάω το κεφάλι μου ,πέταξα τα παπούτσια μου στο κεφάλι του(ήταν φαλακρος με λίγες άσπρες τρίχες δεξιά αριστερά)και εκεί που πραγματικά είχα σαστίσει ξύπνησα απο την ανησυχία και την τρελα που με έπιασε στο όνειρο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 στο 14:39
   Σύνδεσμος

   Kosta,αυτά είναι δύο όνειρα.Θα σου απαντήσω εδω στο πρώτο και αν θες ξαναγράψε το δεύτερο για να λάβεις ερμηνεία.Το πρώτο όνειρο λοιπόν δηλώνει την απώλεια ενός φίλου,μιας σχεσης η μιας καταστασης.Αυτή η απώλεια θα σε θλιψει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 στο 22:24
  Σύνδεσμος

  ειδα να ειμαι σε ενα σπιτι και να προσεχω το γορακι τοθ αφεντικου μου παιζαμε κιολας και μετα αρχισε να με μοθ βαφη τα ματια με μαυρο μολιβι

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 στο 18:23
   Σύνδεσμος

   Είναι ήσυχο παιδάκι στην πραγματικότητα, άτακτο ή τερατάκι;

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 09:14
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα κάτι και φοβήθηκα, κοιταζόμουν στον καθρέφτη και τα μάτια μου είχαν αλλάξει χρώμα από καφέ είχαν γίνει μαύρα, με έντονες μελί ακτίνες, και στο άσπρο μέρος του ματιού υπήρχαν 4 σκούρες καφέ ακτίνες που σχημάτιζαν ένα Χ, μετά κοίταζα σε φωτογραφίες τα μάτια μου και τα μάτια άλλων και τα συνέκρινα, οι μελί ακτίνες είχαν χαθεί, και η ίριδα ήταν εντελώς μαύρη, στις φωτογραφίες υπήρχαν και τα μάτια ενός ξένου μωρού, κοριτσιού και λέω “αφού και το μωρό έχει τα ίδια μάτια με μένα, άρα είναι φυσιολογικό (που ήταν τα μάτια μου έτσι).

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 11:36
   Σύνδεσμος

   Το Χ δηλώνει την απαγόρευση.Το μαύρο,δηλώνει την θλίψη.Το μωρο επισης δηλωνει την στεναχωρια.Ο καθρεφτης αντικατοπτριζει το πως βλεπουμε τον εαυτο μας και οι φωτογραφιες την πραγματικοτητα.Άρα παντού γύρω σου βλέπεις αυτά τα στοιχεια.Τα μάτια δηλώνουν τα όσα βλέπουμε.Το μέλι χρώμα που χάθηκε ήταν η σπιθα αισιοδοξίας σου παρόλο που καταλαβαινες την απαγόρευση…

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 12:02
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ, χθες κάποιος προσπάθησε να μου κόψει τις ελπίδες που έχω για κάτι, λίγο με επηρέασε.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016 στο 18:08
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου πράγματι μου το είχες πει και τότε έλεγα από μέσα μου αποκλείεται δεν ήμουν καλά εκείνο το διάστημα… Αναθεωρησα όμως με βοήθησε πάρα πολύ και ο πνευματικός μου και τώρα είμαι μια χαρά… Σου εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016 στο 18:12
   Σύνδεσμος

   Πρόσεξες πότε έγινε πραγματικότητα; Όταν άρχισες να το πιστεύεις. Αυτό σας διδάσκω τόσο καιρό. Αν συνέχιζες να είσαι σ’ αυτή την κατάσταση, ακόμα δεν θα το είχες πετύχει. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Τις είχα ανάγκη. Να είσαι καλά. Πάντα όταν σας πω κάτι αντιδράτε. Εγώ, αποκλείεται. Τίποτα δεν αποκλείεται τελικά. Το απέδειξε η Κάτια που με επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά. Πόσες αποδείξεις θέλετε; Πιστέψτε για να γίνει αυτό που θέλετε. Η Κάτια το πέτυχε. Μήπως οι επόμενοι είστε εσείς; Δεν θα το ξεχάσω εκείνο το όνειρο. Της λέω καθαρά θα μείνεις έγκυος. Δεν το πίστεψε. Δείτε σήμερα τι λέει!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016 στο 14:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα…είδα όνειρο ότι βρισκόμουν στο πατρικό μου σπίτι και κρατούσα στα χέρια μου ένα πανέμορφο βρέφος με καταγάλανα μάτια. Ήταν πολύ ήρεμο και άρχισε από το στήθος μου να τρέχει γάλα και το θηλασα.. αυτό που μού έκανε εντύπωση ήταν τα μάτια του τέτοιο γαλανό χρώμα δεν έχω ξαναδεί. Να σημειώσω ότι είμαι έγκυος…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016 στο 16:54
   Σύνδεσμος

   Κατάφερες να μείνεις έγκυος; Θυμάσαι που σου είχα ερμηνεύσει ότι θα γίνει σε ένα πρόσφατο όνειρό σου και σου έδωσα ευχές; Πολύ ωραία! Χαίρομαι για σένα Κάτια.
   Τό όνειρο δείχνει ότι το χθές σε σχέση με το σήμερα έγινε αρμονικό. Αν και είχες ατυχίες και βάσανα τα έχεις κάνει όλα ένα. Βιώνεις την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου. Έρχεται το αγγελούδι σου και λαχταράς να το αγκαλιάσεις. Όλα τα έχεις ξεχάσει. Τώρα μετράει το παρόν και το μέλλον για σένα που θα γεμίζει τις στιγμές σου με την παρουσία του. Άντε, γρήγορα και με ένα γιο!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 21:28
  Σύνδεσμος

  γεια σας εγω ειδα οτι τσακωνομασταν με ενα αγαπημενο μου προσωπο και αυτος εκλαιγε. Τα ματια του στην πραγματικοτητα ειναι καστανα, ενω στο ονειρο ηταν γκριζα. Τι σημαινει αυτο;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 18:31
  Σύνδεσμος

  Γεια σας εγώ είδα πως ήμουν σε ενα χωράφι με τον πρωην μου χωρισμένοι απο κάτι σύρματα κ χωρίς λογο άρχισα να τον κοιτάζω επίμονα και αυτός το ίδιο σε κάποια στιγμή είπε τι κοιτάζει έτσι αυτή κ έφυγε αλλά συνέχισε να με κοιτάζει επίμονα ;/

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 18:34
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι η ψυχή έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είστε πια μαζί κι απορεί πως είναι δυνατόν εφόσον ξέρεις ότι δεν γίνεται τίποτα πια να τον σκέφτεσαι ακόμη; Αν δεν τον σκέφτεσαι είναι παλιές αναμνήσεις που φέρνει η ψυχή με σκοπό να σε ενημερώσει αν θα σβήσεις αυτό το δεδομένο από την κεντρική μνήμη ή θα το κρατήσεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 στο 15:33
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Εγώ είδα ένα αγόρι που μου αρέσει πολύ και μιλουσαμε. Αυτό το αγόρι έχει μπλε πολυ έντονα πανέμορφα μάτια μεγάλα. Στο όνειρο μου όμως καθόμασταν κοντά και πρόσεξα πως ήταν καφέ και μικρά. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 στο 16:43
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ελευθερία!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι εκείνος ο άνθρωπος είναι αρκετά ήσυχος και ήρεμος χαρακτήρας!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 στο 18:48
    Σύνδεσμος

    Όχι, λάθος ερμηνεία έδωσες εδώ φίλη μου. Δηλώνει ότι σαν όνειρο αντικατάστασης είδε κάποιον άλλο που τον αντιπροσωπεύει για να μην χωρίσουν στην πραγματικότητα ή διαλύσει η επικοινωνία τους. Επόμενο ήταν να δει διαφορετικά μάτια.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο 10:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Είδα να βγάζω μέσα από το μάτι μου βλεφαρίδες πολλές. Σαν τούφα ολόκληρη από βλεφαρίδες μέσα στο μάτι μου.
  Δεν με ενοχλούσαν δε με πονούσε το μάτι μου, αλλά μέσα ήταν γεμάτο βλεφαρίδες κ εγώ κοιτούσα στον καθρέφτη κ έβγαζα-έβγαζα συνέχεια.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 17:46
   Σύνδεσμος

   Θα δεις τη ζωή με άλλα μάτια και θα απελευθερωθείς.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 στο 14:24
  Σύνδεσμος

  παιδια εγω ειδα οτι ενα ατομο που με ενδιαφερει τακωνομουν μαζι του και μεσα στον τσακωμο του ελεγα οτι δεν με ξερει καλα και οτι ειμαι τρελη εγω και γυρναει και με κοιταει με ματια στο χρωμα του κεχριμπαριου και σχημα της γατας οταν εχει βρει το στοχο της και ειναι ετοιμη να επιτεθει! σας παρακαλω ας μου πει καποιος τι σημαινει θα σκασωωω!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 στο 11:12
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα!!Το είδες Κυριακή;;Αν το είδες Κυριακή είναι κυριακάτικο όνειρο και δες για αυτά στα είδη ονείρων!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 στο 15:37
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, είδα στον ύπνο μου ότι τα μάτια μου μετατράπηκαν σε κάτι τρομακτικό, δηλαδή το άσπρο χρώμα έγινε μαύρο καθώς κοίταζα σε καθρεφτη. Στη συνέχεια κατάλαβα οτι θα ερχόταν μια καταστροφή σε εκείνο το μέρος που ήμουν. Τι σημαίνει αυτό; Ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 στο 19:17
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα!!Το αντίθετο είναι..δεν θα συμβεί τίποτε!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 στο 12:39
  Σύνδεσμος

  καλημέρα είδα τα ματια μου ματωμένα με κατακόκκινο καθαρό αίμα. Ξύπνησα όμως έντρομη. παρακαλώ πείτε μου αν είναι καλό ή κακό
  ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016 στο 12:57
   Σύνδεσμος

   Είναι καλό όνειρο.δείχνει θετικές καταστάσεις που θα δεις να συμβαινουν στην ζωή σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 στο 10:42
  Σύνδεσμος

  Καλημερα!ειδα στον υπνο μου οτι καθομουν σε ενα τραπεζι με μια γυναικα,που στην πραγματικοτητα την ξερω,μαζι με την κορη της.Αυτη η γυναικα ειχε ματια λαχανη χρωμα τοσο εντονα που της ελεγα συνεχεια οτι ειναι πανεμορφα και την ρωταγα ποιος απο την οικογενεια της εχει τετοιο χρωμα,η κορης της ειχε καφε.μου εκανε πολυ εντυπωση τα ματια αυτα!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 στο 22:04
   Σύνδεσμος

   Δυο περιπτωσεις υπαρχουν.η μια είναι οτι αυτή η γυναικα σου προκαλει μια αισθηση ελπίδας και αναζωογόνησης.
   Η αλλη περιπτωση είναι οτι δηλώνει αλληγορικά τον εαυτό σου.ίσως νιώθεις αναζωογονημενη και εχεις εντυπωσιαστεί και εσύ η ίδια απο την αίσθηση σου αυτή!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα βρεφος. Να ειναι καπιους γνωστου μας,ενω στην πραγματικοτιτα δεν εχουν βρεφος να το πιανω στην αγκαλια μου,και αυτο να κοιταζει με τα γαλαζια ματακια του,αλλα το παραξενο ειναι οτι το μωρο ειχε γενια μουστακια ,ουρα και ολον του το κορμι ξανθοασπρες μεγαλες τριχες.ηταν ησυχος και κοριτσακι.το μονο που φαινοταν απο τις τριχες ηταν τα ομορφα γαλακια ματια του.υστερα το ειδα μαζι με την μητερα του,μεγαλωσε και εγινε μια πανεμορφη κοπελιτσα κανονικη και αγκαλιαζε την μαμα της.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο έχει πολλές ανώμαλες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν σε σένα από τη στιγμή που έπιασες αυτό το περίεργο μωρό στα χέρια σου. Έτσι όπως το παρουσιάζεις μοιάζει με σατανικό όνειρο, αλλά δεν είναι. Είναι μια ιδιάζουσα υποτιμημένη κατάσταση που θα σου δώσει δυνάμεις, αλλά θα εκτεθείς στα μάτια πολλών. Όμως θα την βγάλεις σε πέρας με αποτέλεσμα να είναι καλό αυτό για το ζευγάρι. Άρα, είναι μια δική τους εκκρεμότητα που θα αναλάβεις εσύ να περαιώσεις και θα την αναλάβουν πια αυτοί όταν γίνει βατή. Τα μπλε μάτια είναι κάτι μαγικό. Όταν στα όνειρα κοιτάμε έντονα κάποιον αυτό δείχνει το φόβο μας να αποκαλυφθεί κάτι που θέλουμε να παραμείνει κρυφό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 στο 16:40
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα, ειδα οτι η μητερα μου ειχε καταμαυρα ματια..δηλαδη δεν εβλεπα κορη η χρωμα απλα ενα απολυτο μαυρο και εκεινη με κοιτουσε κανονικα λες και δεν τρεχεi τιποτα. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μαυρο??

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 στο 18:07
   Σύνδεσμος

   Δηλώνει ότι ενώ λείπει κάτι σημαντικό στην μητέρα σου κυριολεκτικά ή αλληγορικά και δεν είναι ευτυχισμένη, αντίθετα είναι στεναχωρημένη γι’ αυτό, όμως βλέπει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και προσπαθεί να μην δείχνει αυτή την αδυναμία της στους άλλους.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015 στο 23:34
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Σήμερα είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν μέσα στην τάξη και κοιτούσα αυτόν που μου άρεσε αλλά δεν θυμάμαι (νομίζω δεν φαινόταν) το πρόσωπο του για να σας πω αν μου αρέσει στην πραγματικότητα (αλλά το παιδί που μου άρεσε στο όνειρο καθόταν στην μέρια που κάθεται και αυτός που μου αρέσει στην πραγματικότητα) και είπα σε μια φίλη μου που καθόταν μπρόστα μου να δει αν οι κόρες των ματιών μου όταν τον κοιτάω διαστέλλονται. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο, φορούσα άσπρη μπλούζα δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι..αυτό απάντηστε μου σας παρακαλώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Μαίρη…όνειρο επιθυμίας και υποσυνείδητου!!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 στο 15:59
  Σύνδεσμος

  Τελειωμενο απο ποια αποψη?στο φλερτ ειμαστε ακομη!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 στο 18:56
   Σύνδεσμος

   Ολοκληρωμένο. θα σου δείξει που βαδίζει αυτή η σχέση. Ή θα δημιουργηθεί ή θα χαλάσει. Δηλαδή θα ξεκαθαρίσει τελικά τι είναι. Τελειωμένη υπόθεση. Κατάλαβες τώρα;

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 στο 01:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα!τι σημαινει αν δεις τον ανθρωπο που φλερταρεις στην πραγματικοτητα να ειναι δακρυσμενος,βουρκωμενος και να μιλαει σε καποια κοινη μας γνωστη απο τη δουλεια και να λεει οτι δεν μπορει να δουλεψει πλεον γιατι εγω τον κοροιδευω?φορουσε κοκκινο καρο πουκαμισο,αν βοηθαει αυτο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 στο 10:42
   Σύνδεσμος

   Είναι χαρούμενος και ερωτευμένος μαζί σου κι αυτός είναι ο λόγος που δεν δουλεύει. Δεν έχει μυαλό για εργασία. Αυτή είναι μια πιθανότητα. Η άλλη είναι να έχεις μια εμμονική σκέψη ότι πιστεύει αυτά τα συγκεκριμένα. Ότι δεν είναι ευτυχισμένος κοντά σου, ότι δεν είσαι σωστή απέναντί του. Σε βασανίζει δηλαδή σαν ιδέα. Και μια τρίτη είναι να είναι προγνωστικό. Αυτό ισχύει κατά ένα μικρό ποσοστό. Το κόκκινο καρρό πουκάμισο σημαίνει κάτι γρήγορο και τελειωμένο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 18:46
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!! Εγώ είδα ότι κάποια κοπέλα (που δεν θυμάμαι ακριβώς αν την ξέρω στην πραγματικότητα) σχολίαζε θετικά τα μάτια μου λέγοντας πως είναι φωτεινά, μεγάλα και ότι έχουν ωραίο χρώμα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 19:00
   Σύνδεσμος

   Σου αρέσει ο εαυτός σου όπως είναι; Αυτή η κοπέλα είσαι εσύ που θαυμάζεις τον εαυτό σου και τα προτερήματά του. Αυτοπεποίθηση έχεις. Είναι καλό αυτό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 στο 11:41
  Σύνδεσμος

  ημουνα μαζι με αυτον που θελω, μου μιλαγε ηρεμα και γλυκα αλλα χωρις να με κοιταει κοιτουσε αλλου κατω κατι εκανε ταυτοχρονα και μου λεει δεν μπορω να σου μιλαω αν με δουν θαμε παρουν στον διευθιντη μου….βρισκομασταν στην δουλεια του … τι σημενει αυτο το ονειρο?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 16:14
   Σύνδεσμος

   Αυτο δειχνει οτι νιωθεις πως λόγω της δουλειάς του δεν έχει τον κατάλληλο χρονο να σου δώσει σημασια παρόλο που θα το ήθελε.έτσι νιώθεις εσύ.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015 στο 23:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Εγω ειδα οτι τα ματια μου ηταν μισοκλειστα και δεν μπορουσα να τα ανοιξω και να δω καθαρα και ειδα και την γιαγια μου να ειναι πολλι κοντι και να εχει καμπουρα, δεν ξερω αν εχουν σχεση αυτα μεταξυ τους

  Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 στο 08:23
  Σύνδεσμος

  εαν τα ξαφνικα αλαζες σωμα και εβλεπες τον εαυτο σου ο οποιος ειχε μαυρα ματια και γινοντουσαν σαν της γατας πυ γυαλιζουν μεσα στην νυχτα, τι σημαινει αυτο ?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 στο 11:31
   Σύνδεσμος

   Kαλημερα Ηλια!!!!Ηλια το ονειρο σου σημαινει οτι κατα καποιο τροπο εχεις εχθρικα συναισθηματα!!!!!!

   Απάντηση
 • Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα ότι πήγα να βγάλω κάτι από το μάτι μου αλλά τελικά είχα βγάλει όλο μου το μάτι και το ξαναβαλα πίσω μόλις το καταλαβακαταλαβα. Τι σημαίνει??

  Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015 στο 17:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,ειδα ενα πολυ ανατριχιαστικο ονειρο οτι ειχαν αλλαξει χρωμα τα μαλλια μου και ειχαν μακρυνει υπερβολικα ενω προσφατως ειχα κουρευτει.Οταν πλησιασα στον καθρεφτη ομως ειχα κοκκινα αραιωμενα αλουστα μαλλια και ματια κιτρινα και λιγο πριν ειχα δει πως ειχα παει να βγαλω τους φακους επαφης που χρησιμοποιω τακτικα και εφυγε κομματι απο τιν κορη και εμεινε ενα μαυρο κενο στο ματι μου!ποιο πολυ ομως με ταραξε αυτο που αντικρυσα στον καθρεφτη μια εικονα του εαυτου μου πολυ ταλαιπωρημενη και καθολου γαληνια.τι σημαινει αραγε το κιτρινο χρωμα στα ματια??

  Απάντηση
  • Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015 στο 19:31
   Σύνδεσμος

   Προκειται για ενα όνειρο αντικατοπτρισμου.μπορείς να διαβάσεις γι αυτό,το άρθρο της νεκταριας στα ειδη ονείρων.το όνειρο σου πάντως,δείχνει οτι οι βλέψεις σου και οι πράξεις σου χρειάζονται προσοχή!πρεπει να προσεξεις τις κινήσεις σου διότι με τις αποφάσεις σου,ταλαιπωρεις και κανεις κακό στον εαυτό σου!

   Απάντηση
 • Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015 στο 13:04
  Σύνδεσμος

  είδα τη παρασκευή το βράδυ όχι απόψε, εναν άντρα ωραίο δεν τον ήξερα ούτε τον είδα ερωτικά καθόλου και με κοιτούσε με λαμπερά ματια με χαρά και ήταν πολύ μπλε όχι γαλανά μπλε,απλα μου έκανε εντύπωση το βλέμμα γιατί κάλυπτε όλα τα υπόλοιπα στο όνειρο.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο 10:32
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Μαιρη!!!!!Μαιρη το ονειρο σου μπορει να ειναι προγνωστικο..δηλαδη πραγματι μπορει να συναντησεις αυτον τον αντρα…….ή αντιθετο,δηλαδη να δηλωνει μια ηρεμη κατασταση που μπορει να νιωσεις!!!!!!

   Απάντηση
    • Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο 12:25
     Σύνδεσμος

     Ο καιρός θα το δείξει…για να δούμε τι θα δούμε!!!

     Απάντηση
   • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 14:36
    Σύνδεσμος

    ευχαριστώ πολύ και τις δύο !!! μολις γώρισα βεβαια τον άντρα που ονειρευόμουνα πάντα όμως πριν δω το όνειρο αρχίσαμε μαζι.οπότε ελπίζω να είναι η δεύτερη εκδοχη χαχα. 🙂

    Απάντηση
 • Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015 στο 17:30
  Σύνδεσμος

  καλησπερα,την παρασκευη το βραδυ ειδα ονειρο την αδερφη μου να της λειπει το ενα ματι και οι γιατροι να λενε οτι θα πεθανει και εγω να ουρλιαζω στους γονεις μου για να κανουν κατι ννα την πανε σε αλλους γιατρους μηπως μπορει να γινει τιποτα και αυτοι να λενε να το ξεχασω και να ηρεμησω σαν να μην τους νοιαζει και θυμαμαι οτι σε ολο το ονειρο η αδερφη μου ειχε το βλεμμα της προς τα κατω

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 10:12
   Σύνδεσμος

   Αυτό σημαίνει ότι έχεις φοβίες για την αδερφούλα σου. Είναι κάτι που εσύ μόνο βλέπεις. Έχεις εμμονές ότι θα πάθει κάτι, ότι δεν έχει καλή διάθεση. Συνεχώς σκέφτεσαι το κακό. Όμως οι άλλοι δεν το βλέπουν αυτό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015 στο 14:24
  Σύνδεσμος

  Δεν μπορώ να το καταλάβω τότε δεν είχα καμία σχέση Τώρα έχω εδώ και 2 χρόνια και μένω μαζί του δηλ. Θα χωρίσω?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Όχι, δεν θα χωρίσεις. Ήταν επαναλαμβανόμενα και σειριακά όνειρα, αλλά παράλληλα προγνωστικά όνειρα ότι θα έρθει αυτός ο άνδρας πράγματι στη ζωή σου. Γι’ αυτό επέμενες να τα βλέπεις. Επειδή αυτό το άτομο ήρθε στη ζωή σου, είδες τα μάτια του ξανά. Αν δεν έχει αυτά τα μάτια, το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Άρα, σου δίνει εγγύηση ότι θα έρθει τελικά μια μέρα, όπως κι έγινε. Αυτό το όνειρο σου εγγυάται ότι η σχέση σας θα έχει διάρκεια, διότι είναι μοιραία.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015 στο 18:51
    Σύνδεσμος

    Ακριβως αυτό εννοούσα και εγώ Κατερίνα!ήρθε η ωρα να ζήσεις όμορφες στιγμές!

    Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015 στο 10:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα θα ήθελα να μάθω πριν από 3 χρόνια έβλεπα επί 2 εβδομάδες ένα συγκεκριμένο πρασινοματη το όνειρο δεν ήταν ποτέ ίδιο αλλά πάντα υπήρχε μια έλξη μεταξυ μας και πάντα με κοιτούσε ΠΟΛΛΗ έντονα δεν το ήξερΑ στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα ποιος θα μπορούσε να είναι αλλα σήμερα χωρίς καν να κοιμηθώ μου ήρθε έντονα τα ματια του γιατί?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015 στο 13:12
   Σύνδεσμος

   Τα όνειρα εκείνα που έβλεπες πριν 3χρονια με αυτό το άτομο,είχαν διαφορετική εξελιξη?η απλα συνέβαιναν οι ίδιες καταστάσεις με διαφορετικό μοτίβο?αν ισχυει το πρωτο,είναι σειριακα όνειρα.αν ισχυει το δεύτερο,είναι επαναλαμβανομενα όνειρα.διάβασε γι αυτά τα όνειρα στα ειδη ονείρων.το υποσυνείδητο σου κάτι προσπαθουσε να σου πει αλλά για σωστη ερμηνεία έχει σημασία το αν ήσουν μονη,είχες σχέση,ήσουν ερωτευμένη χωρίς ανταπόκριση και αλλά…σε μια γενική ερμηνεία,θα σου έλεγα οτι επειδή τα όνειρα έχουν την δυναμική να βγουν σε 3-4 χρόνια το υποσυνείδητο σου,τοτε αντιλήφθηκε οτι αργοτερα θα ερθει στην ζωή σου ένας άντρας που θα σου προκαλει ελπίδα και ηρεμία.επειδή αυτή η στιγμη ίσως έφτασε,συνειδητά θυμηθηκες εκείνα τα όνειρα…

   Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 στο 21:19
  Σύνδεσμος

  Λοιπον ειδα στον υπνο μου την ξαδερφη μου που εχω 3 χρονια να την δω για οικογενειακους λογους στον υπνο μου ομως εντελως ξαφνικα βρεθηκα στο δωματιο της και την ειδα ξαπλωμεννη στο κρεβατι της και διαβαζε ενα βιβλιο ενω οταν με ειδε το αφησε με κοιταξε και μου χαμογελασε γλυκα και με ρωτησε απλα τι κανω εγω μετα κοιταξα το παραθυρο της και προσεξα οτι ο καιρος ηταν λιγο μουντος δεν θυμαμαι μπορει και να εβρεχε. μετα με ρωτησε για την ζακετα μου που ειχε χρωμα κοκκινο και (δεν ξερω αν συμαινει κατιαλλα φορουσα και ενα κολητο μπλε τζιν).επισης στο τελος της ζυτησα με τροπο απαιτηκο να μου ανοιξει το laptop της και ενω εκεινη συκωθηκε εγω εγειερα και εκλεισα τα ματια μου σχεδον ηταν σαν ηθελα να κοιμηθω και ανοιξα τα ματια μου με το ζορι γιανα μην δει οτι θελω να κοιμηθω και οταν τα ανοιγα για να μην δει οτι θελω να κοιμηθω την εβλεπα να με κοιταζει ωσπου στο τελος δεν αντεξα και εκλεισα εντελως τα ματια μου. και ξυπνησα με αυτο τον τροπο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 στο 19:28
   Σύνδεσμος

   Αυτή δεν ήταν η ξαδέρφη σου, αλλά ένα άλλο πρόσωπο από άλλη διάσταση που πήρε τη μορφή της. Η ψυχή σου το αντιλήφθηκε και δεν άντεξε αυτή την θωριά. Πολύ γρήγορα η κατάσταση θα εξελιχθεί άσχημα. Το ον αυτό εκμεταλλεύτηκε τη λαχτάρα σου να ξαναδείς την ξαδέρφη που έχεις καιρό να δεις. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της υπνηλίας που δικαιολογημένα είχες!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 στο 11:46
  Σύνδεσμος

  καλημερα!! εγω ειδα οτι ειμουνα στον χωρο που δουλευει αυτοσ που ενδιαφερομαι και μας χωριζε μια τζαμαρια οπου διστακτικα και οι δυο μας κοιταζωμασταν μονο που εγω στα ματια ειχα τσιμπλεσ χωρισ ομως να φενονται αρρωστα και τα ανοιγα για να μπορω να δω καλα και δακρυζαν παρα πολυ συναιχεια ηταν το προσωπο μου πολυ ομορφο και λαμπερο!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 στο 19:49
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Τουλα!!!!Τουλα το ονειρο σου σημαινει οτι υπαρχει ενα εμποδιο μεταξυ σας!!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 στο 17:57
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου το αγπημενο μου ατομο να με κοιταζει η τουλαχιστον ετσι ενιωθα μεχρι που αποφασισα νατον κοιταξω για τελευται φορα υστερα ενω με κοιταζε εγω αδιαφορουσα για εκεινον. τι σημαινει αυτο

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 στο 13:40
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου είναι αντίθετο.δείχνει οτι εσύ ενδιαφέρεσαι πραγματικα για αυτον ενω εκείνος αδιαφορεί…αυτό δεν ισχυει μονο αν είσαι διορατικό άτομο.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 στο 14:20
   Σύνδεσμος

   νομιζω οτι θα επισημοποιησετε την σχεση σας. αετε δεν δειχνει ενδιαφερον απλα την κοιταει και η εμμανουελα αδιαφορει ετσι μου βγαινει μπορει να κανω και λαθος!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 στο 17:04
    Σύνδεσμος

    Αετέ, είναι σωστή η παρατήρηση του Ηλία εδω. Εκείνη δεν ενδιαφερόταν άρα = ενδιαφέρεται. Εκείνος απλά κοίταζε, δεν αδιαφορούσε, ούτε ενδιαφέρόταν= ενδιαφέρεται αλλά με επιφύλαξη. Α+Β= σχέση. Μπράβο Ηλία, σωστή παρατήρηση. θα επιτευχθεί σχέση σ’ αυτό το ζευγάρι, αλλά όχι με απόλυτη αρμονία από την μεριά του παλικαριού. Έχει κάποιους ενδοιασμούς που στην πορεία θα διαλυθούν. Περιμένω κι άλλες ερμηνείες σου. Πας πολύ καλά.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 στο 18:11
     Σύνδεσμος

     εσυ οπως παντα νεκταρια πανταχου παρων χαχαχα. δεν το εχω παντα οποτε θα μου βγαινει θα το κανω να εισαι σιγουρη!!!!!

     Απάντηση
     • Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 στο 18:14
      Σύνδεσμος

      Ναι φίλε μου, εγώ και ο Θεός χαχαχα. Άντε να γράψω λίγο με το δικό σου ύφος. Πες μου μόνο τη γνώμη σου σε ένα όνειρο που όλη η ομάδα έδωσε τις απαντήσεις της στο όνειρο της Κωνσταντίνας. Συμφωνείς με τις απαντήσεις που δώσαμε; Κι εμείς δεν το έχουμε πάντα, αλλά όταν το έχουμε του δίνουμε και καταλαβαίνει.

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο 00:40
       Σύνδεσμος

       Θεώρησα οτι το κοίταγμα του εδειχνε ενδιαφερον επειδή την κοίταξε αρχικα κ μετα την ξανά κοίταξε γι αυτό απάντησα ετσι.σκέφτηκα οτι στην πραγματικότητα κοιτάμε κ ξανακοιταμε κάποιον για τον οποιο ενδιαφερόμαστε.δεκτή η γνώμη σας πάντως!

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 στο 11:25
  Σύνδεσμος

  Καλημερα εγω στον υπνο μου ειδα ενα αγαπημενο μου ατομο το οπιο κοιταζε η τουλαχιστον ενιωθα οτι με κοιταζε. Ενω αλλες φορες βλεπω παλι αυτο το ατομο να με κοιταζει και η αντιδραση μου να εινα απλα αδιαφορη και εκεινος εκεινη την στιγμη να κανει εντονες κινησεις για να με προσελκυσει, συνεχιζοντας ομως εγω να εχω την ιδια παγερη σταση απεναντι του.Μπορητε να μου πητα τι σημαινουν ολα αυτα

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 στο 19:47
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Ζωη!!Το ονειρο αυτο μπορει να ειναι προγνωστικο δηλαδη στην πραγματικοτητα να συμβει αυτο ή αντιθετο δηλαδη να μην συμβει!!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 στο 14:58
  Σύνδεσμος

  Γεια σας και παλι! Σημερα ειδα στο ονειρο μου μια κοπελα που την ξερω αρκετα χρονια αλλα μιλαμε πολυ σπανια. Οταν την κοιταξα προσεξα πως ειχε πρασινα ματια (ενω στην πραγματικοτητα ειναι καστανα) και με κοιταζε και εκεινη. Τι μπορει να σημαινει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 στο 12:19
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Ιωαννα!!!!!Ισως αυτη η φιλη σε βοηθησει να αλλαξεις και να νιωσεις ηρεμια….Αν ταλαιπωρησε ισως εκεινη να σε βοηθησει!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 στο 11:06
  Σύνδεσμος

  γεια σας εγω ειδα πως κοιταω εντονα και αισθισιακα αυτον που αγαπω πολυ αλλα δεν εχω κατι μαζι του και δινουμε και φιλια αλλα το κοιταγμα στα ματια ηταν τοσο εντονο..τι ειναι?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 στο 14:24
   Σύνδεσμος

   Είναι το αντίθετο δυστυχώς. Δεν υπάρχει προοπτική να κάνετε σχέση. Εξαίρεση αποτελεί αν είσαι διορατικό άτομο και μπορείς να βλέπεις αυτό που πραγματικά αισθάνεται και αισθάνεσαι.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 στο 14:01
  Σύνδεσμος

  Κυρια Νεκταρια , ευχαριστω πολύ για την απαντηση σας.Με ηρεμησατε!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 στο 04:03
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! είδα στον ύπνο μου ότι κοιμόμουν με τον σύντροφό μου και ξυπνάω και τον βλέπω να μιλάει με μια κοπέλα στο κινητό του με μηνύματα ! εγώ τότε σάλταρα και του επιτέθηκα με πάρα πολύ μίσος, και του έμπηξα τα νύχια μου μέσα στα μάτια του ! μετά τα νύχια μου ήταν γεμάτα αίμα ! πρόκειται να συμβεί κάτι κακό μεταξύ μας? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 στο 09:26
   Σύνδεσμος

   @Ντορίνα,

   Το όνειρο δείχνει ότι είσαι πολύ ζηλιάρα Ντορίνα. Φοβάσαι μην τον χάσεις. Από την μια του έχεις εμπιστοσύνη, αλλά κλονίζεται γρήγορα. Το μίσος στο όνειρο είναι αγάπη. Όχι, το αντίθετο είναι. Η σχέση σας πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε κάτι πιο βαθύ.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 στο 16:39
  Σύνδεσμος

  Το πρωι της κυριακης μετα τις 8:00 (το υμαμαι γιατι ειχα ξυπνησει ειδα την ωρα και ξανακοιμηθηκα) <ειδα ότι καθομουν στο τραπεζι της κουζινας τστο σπιτι της μητερας μου, και μιλαγα με την μαμα μου,για το μωρο που περημενω. Μετα βγαζω μονη μονη μου τα ματια μου και ακουω την μαμα μου να λεει "εβγαλε μονη της τα ματια της και τωρα δεν θα δει ποτε το μωρο που περειμενει".Μετα ξυπνησα.

  Μηπως φταιει το προηγουμενο ονειρο που ειδα με το λεοφορειο και εχω επηρεαστεί η' κατι κακο θα συμβει με την εγκυμοσυνη μου;
  Ευχαριστω.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα πως πήγα με την μαμά μου σε ένα νοσοκομείο για να κανω ακτινογραφία στο πρόσωπο μου και όταν μας την έφεραν να την δούμε ενώ τα μάτια μου έπρεπε να ήταν ανοιχτά στην ακτινογραφία(μόνο σε εκείνο το σημείο δεν φαινοταν το κόκκαλο αλλά και σάρκα. Ήταν φυσιολογικό) τελικά ήταν κλειστά. Όταν το είδε αυτό ο γιατρός μου ειπε ότι έχω προφητικες δυνάμεις και ότι είμαι μέντιουμ ή κάτι τέτοιο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 11:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ένα όνειρο όπου ο πραγματικός μου σύντροφος ήρθε σπίτι με κοιτούσε (όπως και στην πραγματικότητα που έρχεται σπίτι και κάτι άσχημο έχει συμβεί) και είχε μελανιασμένα, πρισμένα μάτια και του είχαν κάνει ράμματα σε ολόκληρο το αριστερό (όπως τον κοίταζα) και στο μισό δεξί. Τον ρωτούσα ποιος τον χτύπησε, τι επάθε και ήρθε έτσι και εκείνος είχε νευριάσει και μου έλεγε τίποτα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 12:01
   Σύνδεσμος

   @Λύδια, Καλησπέρα Λυδία!!Λυδία ίσως υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον σύντροφο σου!!Πρόσεχε τον!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 12:06
    Σύνδεσμος

    @Ντόρα,

    Μπράβο Ντόρα. Να προσθέσω ότι κρύβει πράγματα από την κοπέλα του και ίσως αυτό να είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση τους.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 04:18
  Σύνδεσμος

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
  1.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ.
  2.ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ Σ’ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΑ(ΛΕΥΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.ΡΩΤΗΣΑ:ΕΓΩ?
  3. ΜΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΙ Σ’ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΕΓΙΝΑΝ ΚΙΤΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΗ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗ. ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ..
  4. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ,ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ..
  5. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΗΓΩ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ.(ΣΚΟΥΡΟ)Σ’ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ Σ’ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΠΙΤΙ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 09:58
   Σύνδεσμος

   @mary,

   Θα σου απαντήσω μόνο στο πρώτο. Εσύ γράψε και τα άλλα σε διαφορετικά μηνύματα, διότι δεν λειτουργώ έτσι.
   1 μήνυμα, 1 όνειρο. Είναι ένας από τους κανονισμούς μας. Το πρώτο όνειρο δηλώνει ότι κάποιος θα πεθάνει, αλλά όχι από το δικό σου σπίτι. Αλληγορικά κάποια ψυχή θα διαλυθεί, όχι η δική σου, αλλά αυτό το άτομο είναι προσφιλές σου. Πράγματι, είναι πολύ κακό όνειρο, ειδικά αν δεν προκλήθηκε από σεισμό και δυνατό άνεμο και ξεριζώθηκε μόνο του από αδιευκρίνιστη αιτία.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 16:27
    Σύνδεσμος

    ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ Σ’ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΑ(ΛΕΥΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.ΡΩΤΗΣΑ:ΕΓΩ?

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 16:28
     Σύνδεσμος

     ΜΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΙ Σ’ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΕΓΙΝΑΝ ΚΙΤΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΗ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗ. ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ..

     Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 16:29
     Σύνδεσμος

     ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ,ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ..

     Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 16:30
     Σύνδεσμος

     ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΗΓΩ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ.(ΣΚΟΥΡΟ)Σ’ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ Σ’ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΠΙΤΙ.

     Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 17:28
     Σύνδεσμος

     @mary,

     Το όνειρο με το άδειο σπίτι δείχνει ότι είσαι διαλυμένη ψυχολογικά και νιώθεις πεσμένη. Τα έπιπλα είναι η ομορφιά του σπιτιού. Το σπίτι εδώ είναι η ψυχή σου. Άρα, μοιάζεις ψυχολογικά σαν ένα σπίτι χωρίς έπιπλα. Άδεια και μελαγχολική. Όλα αυτά τα όνειρα μπορεί να είναι ένα σειριακό γιατί έχουν σύνδεση μεταξύ τους.

     Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 17:29
     Σύνδεσμος

     @mary,

     Το όνειρο με τον καθρέπτη δείχνει ότι είσαι χάλια ψυχολογικά και θα πρέπει να δεις τι φταίει που σε φέρνει σ’ αυτή την κατάσταση. Πράγματι όλα τα όνειρα έχουν κακή ερμηνεία.

     Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 17:33
     Σύνδεσμος

     @mary,

     Τέλος το όνειρο με τον αδερφό σου δείχνει ότι οι σχέσεις σας δεν είναι όσο καλές θα ήθελες ή έτσι το βλέπεις εσύ. Δείχνει ότι σ’ αυτή την κατάσταση σε φέρνει και τον φέρνεις πολλές φορές. Τις περισσότερες φορές το κάνεις εσύ. Σου αρέσει να τον ερεθίζεις και να τον νευριάζεις. Είσαι λίγο πειραχτήρι ε;

     Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 17:31
   Σύνδεσμος

   @mary,

   Αυτό το όνειρο με τον πατέρα σου δείχνει ότι τον φοβάσαι από μικρή και σου έχει δημιουργήσει ψυχικά τραύματα. Ίσως είναι αυστηρός περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στο 07:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα ότι έβγαλα στο δεξί μου μάτι εξωτερικα κάτι σαν κριθαράκι κόκκινο και στρογγυλό και πονούσε ,ενώ μόλις είχα κάνει σχέση με έναν άντρα που γνωρίσα πρόσφατα και πηγαίναμε βόλτα. Έχει σχέση με αυτόν τον άντρα?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στο 09:34
   Σύνδεσμος

   @Αγγελική,

   Ναι, είναι μια δύσκολη σχέση και θα το καταλάβεις γρήγορα. Απαντάω βάσει αυτού που κατάλαβα ότι η σχέση υπάρχει στην πραγματικότητα και όχι στο όνειρο έτσι;

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 στο 20:32
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειδα στον υπνο μου ματια μπλε με μεγαλη κορη ματιου, πολη εντωνα σα να μου μηλανε, απο νεαρο αντρικο προσοπο το οπιοιο δεν γνοριζω αλλα ημουν ερωτευμενη με αυτο και μαληστα ημασταν σε ενα μερος σαν παρτυ και αυτος ηταν νεκρος η θα παιθενε δεν το θιμαμε καλα αυτο..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στο 09:33
   Σύνδεσμος

   @sindy,

   Έχεις σχέση αυτή τη στιγμή; Στα όνειρα που θέτω συνήθως ερωτήσεις ο τοίχος δεν σπάει. Κρατά καλά σφραγισμένο τον συναισθηματικό του κόσμο το άτομο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 στο 12:28
  Σύνδεσμος

  γεια σας.βλἐπω συχνά ένα παιδι π έχει γίνει κάτι στο όνειρο να καθομαι κάπου και να με κοιτά.νοιώθω πολύ έντονο το βλέμμα του.και το όνειρο το χω δει κ άλλεσ φορέσ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 στο 18:06
   Σύνδεσμος

   @Μαρία, Καλησπέρα Μαρία!! Μαρία το όνειρο σου ανήκει καθαρά στα επεναλαμβομενα!!!Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στο 09:31
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Πολύ σωστά. Μόνο που αυτά τα όνειρα κάτι θέλουν να μας πουν. Δεν πρέπει να τα προσπεράσουμε. Αντίθετα, πρέπει να τα προσέχουμε γιατί κάτι θέλουν να μας πουν. Από το περιεχόμενο εξαρτάται το μήνυμα που θέλουν να δώσουν. Άρα, είναι αξιοπρόσεκτα. Τώρα, κάτα πόσο μας ανησυχούν εξαρτάται από τη συχνότητα που τα ονειρευόμαστε. Αν τα βλέπουμε συνέχεια, πρέπει να μας ανησυχήσουν. Ο λόγος φαίνεται στο κείμενο που έχω γράψει στα είδη ονείρων.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015 στο 14:53
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα οτι με κοιταζαν εικονες αγιων και δεν ειχαν ματια. τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 στο 19:57
   Σύνδεσμος

   @χαρα,

   Είναι κακό όνειρο. Έχεις κάνει κάτι που να ντρέπεσαι ή να έχει βλάψει τη συνείδησή σου; Για λόγο που αγνοώ οι άγιοι δεν θέλουν να σε δουν.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 στο 12:06
  Σύνδεσμος

  Γειά σας!
  Εγώ είδα πως ήμουν με μια φίλη μου, και τα μάτια μου έγιναν πολύ μεγάλα και το ένα μπλε(έχω κάστανα ματιά) και αμέσως μετά δίπλα στο μπλε μάτι εμφανίστηκε και ένα αλλο τρίτο μάτι, που ήταν το ίδιο μεγάλο και πράσινο…Τι σημαίνει αυτό???

  Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 στο 09:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!!!Ονοιρεύτηκα τον άνδρα με τόν οποίον έβγαινα μαζί του πέρσι!!!
  Να με κοιτά επίμονα…σαν με λίγο πονηρό βλέμμα… ένιωσα το βλέμμα του πάνω μου σε όλο μού το σώμα…κ’ όταν τον κοίταξα εγώ μπορούσα να διακρίνω το πρόσωπο καθαρά κ το σώμα του αλλά τα ματια του ηταν λίγο σκοτεινά.Ήταν τόσο έντονο πού ξύπνησαν κ νόμιζα οτι με κοίταζε οτι είχε γίνει στην πραγματικότητα…. Τι σημαίνει αυτό…;;;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 στο 10:30
   Σύνδεσμος

   @Κατερίνα,

   Φέτος φαντάζομαι ότι δεν βγαίνετε πια. Έχεις να τον δεις από τότε. Είναι ένα ζωντανό όνειρο. Διάβασε γι’ αυτά στα είδη ονείρων. Είδες τη μορφή αυτού του άνδρα, διότι θα έρθει στη ζωή σου κάποιος άλλος. Επειδή ακόμα δεν τον γνωρίζεις, για να μη σου δείξει άγνωστο, προτίμησε να σου δείξει εκείνον. Επίσης, μπορεί να είναι τηλεπαθητικό όνειρο, δηλαδή να μάθεις νέα του ή να τον συναντήσεις ή ακόμη και να σου τηλεφωνήσει ξαφνικά.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 στο 18:36
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία, Ευχάριστο πολύ!!! Ελπίζω να σημαίνει ότι θα έχω κάποια θετική εξέλιξη μαζί του!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 στο 19:34
     Σύνδεσμος

     @Κατερίνα,

     Μόνο στην περίπτωση που είναι τηλεπαθητικό ισχύει αυτό. Δεν είναι τόσο ξεκάθαρο το όνειρο, αλλά στο εύχομαι!!!

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 08:45
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,εγώ είδα στον ύπνο μου πως τα μάτια μου είχαν αλλάξει χρώμα και έγιναν ένα ωραίο βαθυγάλανο χρώμα,και μου φάνηκαν πολύ όμορφα..τι να σημαίνει αυτό;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 10:41
   Σύνδεσμος

   @Ζωή,

   Είναι τα μάτια που σ” αρέσει να έχει κάποιος ή τα μάτια που θα ήθελες να είχες.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 16:01
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία, ίσως,αλλά δεν νομίζω πως ισχύει κάτι από αυτά τα δύο γιατί στην πραγματικότητα τα απεχθάνομαι τα μπλε-γαλάζια μάτια..μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο;
    🙂 <3

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 18:28
     Σύνδεσμος

     @Ζωή,

     Την βρήκες την ερμηνεία. Είναι τα μάτια που δεν θα ήθελες να είχες λοιπόν.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 στο 13:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.Ειδα οτι ημουνα στο δωματιο του πρωην μου,,μιλαγαμε και ξαφνικα τα ματια του εγιναν καταπρασινα χωρις κορη ουτε ιριδα και μετα εγιναν γαλανα,, παλι χωρις κορη και χωρις ιριδα…Τρομαξα αρκετα οταν αλλαξαν σα να ειναι κατι κακο…Μετα ξαφνικα αρρωστησε και επεσε στο κρεβατι και πραγματικα φαινοτανε πολυ αρρωστος αλλα εγω ημουνα τρομαγμενη και εφυγα…..

  Απάντηση
  • Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 στο 12:42
   Σύνδεσμος

   @Minnie,

   Έχεις πικραθεί που χωρίσατε; Τον μισείς καταβάθος; Θα ήθελες το κακό του; Αν ναι, αυτές οι σκέψεις που τρέφεις έφεραν αυτό το όνειρο. Αν όχι, είναι δαιμονικό και αυτός δεν ήταν ο πρώην σου, αλλά κάποιος δαίμονας που πήρε τη μορφή του.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 στο 12:12
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.Εγω ειδα πως ζωγραφιζα με μαυρες ξυλομπογιες σε ενα λευκο χαρτι ενα ματι.Ηταν πολυ ομορφο(δεν το εχω καθολου με την ζωγραφικη)

  Απάντηση
  • Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 στο 12:48
   Σύνδεσμος

   @Μαρία,

   Το μάτι έχει πολλούς συμβολισμούς:

   Για τους χριστιανούς είναι ο Θεός.

   Για τους άρρωστους ή μελλοθάνατους σημαίνει ότι θα γίνουν καλά ή θα ζήσουν τελικά.

   Για τους αρχαίους συμβολίζει τη ζωή.

   Γενικά δηλώνει ότι πρέπει να δεις τη ζωή σου από μια άλλη πλευρά διότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Είσαι απαισιόδοξη και πρέπει να δεις με άλλο μάτι τη ζωή για να πετύχεις.

   Με λίγο μπλε είναι το σύμβολο της μαγειας. Όμως αν αυτά τα μάτια ζωντανέψουν είναι δαιμονικό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 στο 21:19
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα , εγώ είδα τον σκύλο του παππού μου (γερμανικος ποιμενικος ) με κατακόκκινα σκουρα μάτια να είναι άρρωστος και αδυναμος (ενώ είναι 2χρονων και μια χαρά ) και τον πήγα στον κτηνίατρο αλλά δεν θυμάμαι αν έγινε καλά στο τέλος … τι μπορεί να σημαίνει αυτό ;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 στο 21:23
   Σύνδεσμος

   @Μαρία,

   Κατά 50% είναι όνειρο από το παράλληλο σύμπαν. Εκεί είναι μεγάλος, άρρωστος και τον πήγες στον κτηνίατρο. Επειδή η ψυχή θέλει να τα ζήσει όλα, μας δίνει πολλές φορές αυτά τα μυστήρια όνειρα. Άλλοι λένε ότι βλέπουμε τα βιώματα που ζούμε εκεί, κι άλλοι ότι θα γίνει αυτό μελλοντικά σε μας. Αλληγορικά το σκυλάκι αυτό είσαι εσύ, που ενώ έχεις κατάθλιψη ή κάτι παθολογικό έχεις την ανάγκη γιατρού. Αυτό έχει πιθανότητα να ισχύει κατά 50%

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 στο 21:01
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,
  σημερα το μεσημερι ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν στο χωρο του σχολειου μου (εχω τελειωσει το σχολειο). Τοτε καποια παιδια μου εδειξαν ενα τεραστιο πορτραιτο με ενα αγορι να με κοιταζει με κατακοκκινα ματια τελειως ανεκφραστα. Εκεινη τη στιγμη μου ειπε ενα παιδι πως το αγορι στο πορτραιτο ειναι δρακος και πρεπει να βγαλω το ενα ματι του για να τον σκοτωσω. Μετα απο αυτο ξυπνησα αλλα για μερικα δευτερολεπτα δεν μπορουσα να κουνηθω καθολου και εβλπεπα πλυ θολα.
  Ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 στο 21:25
   Σύνδεσμος

   @Ελι,

   Αυτό σημαίνει ότι η σιέστα κράτησε περισσότερο απ’ όσο πρέπει και βαροκοιμήθηκες. Αυτός ο βαρύς υπνος σε συνδυασμό με κάποιες σκέψεις ή κάποια λάθη που έχεις κάνει σου έφεραν τον εφιάλτη αυτό.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 στο 22:52
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!
  Είδα ενα όνειρο οτι μια κοπελίτσα πολύ όμορφη ..είχε πορτοκαλί μαλλια με πορτοκαλί ματια ..δεν θυμάμαι τι έκανε αλλά με παραξένεψε το γεγονος το οτι είχε πορτοκάλι ματια ..σημαίνει κάτι;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 στο 17:18
  Σύνδεσμος


  Γειά σας! Απόψε είδα ένα όνειρο που με έκανε να ανυσηχισω..
  Λοιπόν Ημουν στο μπάνιο και κοιταζομουν στον καθρέπτη.. Και τα μάτια μου είχανε μαύρο χρώμα.. Ενώ τα δικά μου είναι ανοιχτά κάστανα.. Τότε έρχεται μέσα η μητέρα μου και μου λέει να βάλω νερό πάνω για να φύγει το “κακο” όταν έριξα νερό στο πρωσοπο μου είδα τα μάτια μου στον καθρέπτη και ήταν γαλάζια εντελώς όμως :Ο τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 στο 18:39
   Σύνδεσμος

   @Αφροδίτη,

   Ανησυχητικό! Το νερό έπρεπε να σου δείξει τα πραγματικά σου μάτια, παρόλα αυτά χειροτέρεψε η κατάσταση, διότι λένε ότι οι δαίμονες έχουν μπλε μάτια. Τα μαύρα μάτια δεν είναι κακό όνειρο. Σε ξεγέλασε. Δεν ήταν η μάνα σου αυτή αλλά ένας δαίμονας που πήρε τη μορφή της. Να προσέχεις! Διάβασε κι εσύ το νέο άρθρο μου με τα υποσυνείδητα μηνύματα. Αν ξαναδείς τέτοιο όνειρο ενημέρωσέ με. Προσπάθησε να καταλάβεις την αλήθεια από την πλάνη μέσα στο όνειρο. Το 40% των ονείρων μας δεν είναι θεόσταλτα. Η εκκλησία μας λέει να μην τα προσέχουμε όταν είναι ασαφή και δυσνόητα, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι δαιμονικά και δυστυχώς το δικό σου είναι.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 στο 03:01
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας…
  Ονειρο που είδα πριν λίγο…Κρατούσα τον σύντροφό μου αγκαλιά μέσα σε μια καθαρή μπανιέρα. Του σαπούνιζα το πρόσωπο, όταν παραπονέθηκε ότι έτσουζαν τα καστανά αλλά κλειστά εκείνη την στιγμή στο όνειρο, μάτια του. Με μια καθαρή λευκή πετσέτα προσπάθησα να απομακρύνω το σαπούνι. Μου ζήτησε να σκουπίσω τις γωνίες των ματιών του. Απομακρύνοντας την πετσέτα απαλά, είδα ότι είχε λερωθεί και από τα δυο μάτια, με καθαρό κόκκινο σχεδόν πηγμένο αίμα,(χωρίς αιμορραγία)… Τι να προμηνύει ή ποια κατάσταση περιγράφει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014 στο 11:08
   Σύνδεσμος

   @Λωρα,

   Πολύ γρήγορα, άθελά σου, θα πονέσεις τον σύντροφό σου. Κάτι θα κάνεις που δεν θα του αρέσει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 στο 12:45
  Σύνδεσμος

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΕΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΖΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ(ΕΚ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ),ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014 στο 11:09
   Σύνδεσμος

   @MARIALENA ANTONIOU,

   Είναι τα μάτια που σ’ αρέσει να έχει κάποιος ή τα μάτια που θα ήθελες να είχες.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 στο 20:57
  Σύνδεσμος

  Προχθες έφυγε από την ζωή ένας πολύ καλός μου φίλος. Χθες βραδυ τον είδα στο όνειρό μου. Εκείνος ήταν γιατρός κι εγώ παρούσιασα κάποια πάθηση στα μάτια, σαν στραβισμό. Είχα τρομοκρατηθεί. Ομως, ο φίλος με καποιους χειρισμούς, όπως ήπιες κινήσεις στον αυχένα, με βοήθησε και το ξεπέρασα. Θυμάμαι αμυδρα, επίσης, ότι άφησε να κυλήσουν από το χέρι του στο δικό μου, 4-5 χρυσα κέρματα…Συμβολίζει κάτι το όνειρο αυτό ή απλώς το είδα εξαιτιας της ταραχής μου λόγω του δυσάρεστου γεγονότος?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 στο 20:11
   Σύνδεσμος

   @Σοφία,

   Επειδή πέθανε προχθες. Αλησμόνητος να είναι. Επί 40 μέρες θα σε ταλαιπωρεί διότι ο νεκρός για να αφήσει τη γη απαιτείται κάποιος χρόνος. Μετά θα τον ονειρεύεσαι απάνια.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 στο 12:39
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Ονειρεύτηκα χθες οτι κοιταζόμουν στον καθρέφτη και είδα το αριστερό μου μάτι να ματώνει εσωτερικά. Δεν ένιωθα τίποτα, ούτε φόβο, ούτε πόνο, απλά κοίταζα το αίμα να στάζει.Τι μπορεί να σημαίνει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   @Βασιλική,

   Το αριστερό μάτι είναι η πατρίδα και το δεξί η θρησκεία. Αν είσαι σίγουρη ότι ήταν το αριστερό δηλώνει ότι η Ελλάδα μόνη της θα σωθεί χωρίς την δική σου βοήθεια. Θα βγει αποτέλεσμα πολύ γρήγορα. Δεν νιώθεις ούτε φόβο, ούτε πόνο, απλά ελπίζεις και περιμένεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα …εγω πάλι είδα χθες το βράδυ πως μια μαύρη αράχνη με μακριά ποδια κ μικρό σώμα να έρχεται συνέχεια προς τα πάνω κ να μη μπορεί να με φτάνει ενω ξαπλωνα κ ήταν ακριβώς μπροστά μ.. Κ ότι κοίταξα στο παράθυρο κ με κοιτούσαν δυο ματια κιτρινα κ το στόμα κιτρινο ήταν (αλλά δεν ήταν προσπωπο ,σαν να ήταν ολο αωροτο κ οχι ανθρπωπινα) τρόμαξα κ ήθελα να ξυπνήσω αλλά δε μπορούσα κ μετά από λίγο ξυπνησα !

  Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 στο 12:51
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Χτες το βραδυ ονειρευτηκα ότι ήμουν μαζί με άλλα δυο κορίτσια (άγνωστα), έξω και καθόμασταν σε ένα παγκάκι. Ήταν πρωί και καθώς κοιτουσα την μια κοπέλα στα μάτια, παρατήρησα ότι καθώς γινόταν αντανάκλαση με τον ήλιο τα μεγάλα σε μέγεθως μάτια της γίνονταν κόκκινα,εκείνη την ώρα στον ύπνο μου υπέθεσα ότι ήταν βαμπίρ το ίδιο συνέβησε και με την άλλη κοπέλα αργότερα!…

  Απάντηση
  • Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 στο 14:55
   Σύνδεσμος

   @Μαριαννα,

   Πρόκειται για σατανικό όνειρο. Επειδή είσαι άτομο που έχεις πίστη τις αναγνώρισες. Θέλανε να σε ξεγελάσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Συνέχισε έτσι. Μπράβο!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014 στο 20:31
  Σύνδεσμος

  1ο όνειρο: Είδα τα δύο μου μελισσιά μάτια να έχουν μέσα μια άσπρη τρίχα . Με ενοχλούσε καιτην έβγαλα.

  2ο όνειρο: Πέριπου ένα μήνα προηγουμένως είδα μάχη στην οποία εγώ ηγούμουν το στρατό. Ήταν σε μια απέραντη πεδιάδα. Κρατούσα ξίφος και σκότωνα, όμως δεν έβλεπα αίμα, όταν σήκωσα το κεφάλι μου είδα πόσους ακόμη έχω να πολεμήσω και μακρυά έβλεπα την αιματοχυσία. Έδινα συνέχεια εντολές στους στρατιωτικούς. Φαίνοταν πως κέρδιζα. Ξύπνησα πολύ κουρασμένη.
  Σημειωτέον, έχω να δω πολεμική ταινία σίγουρα εδώ και ενάμιση χρόνο και τίποτα στο περιβάλλον μου δεν προδιάθετε ένα τέτοιο όνειρο. Τα υποσεινήδητα όνειρα με ερεθίσματα της καθημερινότητας τα καταλαβαίνω.

  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   @Νταϊάνα,

   2 όνειρα, 2 μηνύματα παρακαλώ. Θα σου απαντήσω μόνο το πρώτο. Σημαίνει ότι ένα λάθος άτομο έχει κλείσει την ορατότητά σου και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τι γίνεται γύρω σου. Εσύ όμως θα τον αποβάλλεις από τη ζωή σου με την αποφασιστικότητά σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 στο 16:58
  Σύνδεσμος

  καλησπερα! χθες το βραδυ ειδα οτι ημουν στη σχολη και ηταν μια γυναικα εκει με ενα καροτσι μωρου ..οταν πηγα να δω το μωρο ειδα ενα πανεμορφο μωρακι με μεγαλα γαλανα ματια χαμογελαστο και κρατουσε ενα ανοιχτο κοκκινο τριανταφυλλο!

  Απάντηση
   • Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014 στο 11:06
    Σύνδεσμος

    @Βασια,

    Αν είχε δύο μάτια θα ήταν χειρότερη η κατάσταση. Άρα, μέσα σε μια μικρή στεναχώρια θα εμφανιστεί μια μεγάλη χαρά.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 στο 19:38
  Σύνδεσμος

  εχθες το βραδυ 29/10/2014 ειδα στον υπνο μου τη κουζινα της γιαγιας μου η οποια δεν ζει εδω και κατι χρονια.. ειδα οτι εφτιαξα ντοματοσουπα και ειπα οτι η γιαγια μου την εφτιαχνε καλυτερα. και κοιταξα την φωτογραφια της και ειπα ελπιζω να εισαι καλα εκει που εισαι, και εκεινη απο την φωτογραφια…μου εκλεισε το ματι!! Θα ηθελα να μου το εξηγησετε αυτο το κλεισιμο ματιου απο την γιαγια μου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 στο 19:43
   Σύνδεσμος

   @εφη, Αν εχει σημασια η γιαγια μου εκλεισε το αριστερι ματι της για την εξηγηση του ονειρου μου . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014 στο 10:39
    Σύνδεσμος

    @εφη,

    Έλαβε την απάντησή σου και είναι χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι το σημάδι ότι κατάλαβε ποσο την αγαπάς και πάντα θαύμαζες τη μαγειρική της. Είναι μια απόδειξη λοιπόν ότι οι νεκροί ζουν με μια άλλη μορφή ανάμεσά μας.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 στο 23:15
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Χθες είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο, που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε.. Είδα λοιπόν, ότι ήθελα να μάθω κάτι (δεν θυμάμαι τι) και μετά από προτροπή της ξαδερφούλας μου (που έχει μεγάλα πανέμορφα πράσινα μάτια) να δω στα μάτια της για την απάντηση, πήγα να κοιτάξω. Αρχικά δεν έβλεπα τίποτα, αργότερα όμως μπορούσα να δω μέσα από τις κόρες των ματιών της ολόκληρη ιστορία να εξελίσσεται σε κάποιο άλλο μέρος (πιθανόν και διαφορετική χρονική στιγμή). Δεν θυμάμαι την ιστορία ή αν πήρα κάποια απάντηση και δε με ενδιέφερε κιόλας. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι μπορούσα να δω μέσα από τα μάτια της συμβάντα.. Και ήμουν τόσο προσηλωμένη σαν να είχα μεταφερθεί σε εκείνο το μέρος (σαν θεατής πάντα). Μετά από λίγο ξύπνησα..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 στο 11:00
   Σύνδεσμος

   @Αφροδίτη,

   Δεν με βοηθάς καθόλου να σε διαφωτίσω. Το ένα δεν το θυμάσαι το άλλο δεν το θυμάσαι. Τα όνειρα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, ώστε να μπορώ να δω κι εγώ φως. Το συγκεκριμένο όνειρο όμως φαντάζομαι πως ήταν μια κατάσταση που έπρεπε να μπουν δεδομένα στον εγκέφαλο, τα οποία τα αναγνώρισε εκείνος και μπορεί να κάνει την ανάλογη λειτουργία. Δεν αφορά εσένα, γι’ αυτό δεν θυμάσαι τίποτα. Επειδή είμαστε μηχανήματα κι εμείς ζωντανά όμως και ο εγκέφαλος πρέπει να εμπλουτιστεί με δεδομένα, να μπουν νέες πληροφορίες, γι’ αυτό δεν θυμόμαστε όλα τα όνειρα. Το συγκεκριμένο ήταν ένα τέτοιο όνειρο, απλά θυμάσαι όσα πρέπει να θυμάσαι.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 στο 02:29
  Σύνδεσμος

  Ημουνα με μια παρεα κατεβαιναμε ενα δρομο του χοριου,με φωναζει ενας αγνοστος αλλα πολυ συμπαθεις μεγαλης ηλικιας αντρας.Μου δειχνει ενα εριπιο σπιτι,στο φεγγιτη οπως εχουν ολα τα παλια σπιτια,καθεται ενα μαυρο πουλι με μεγαλα μπλε ματια…και μου λεει: και αυτο ψαχνει οτι ψαχνεις και εσυ! Εγω χαρηκα και εκφωνησα:Α! Ωραια,αρα αν μπω εκει μεσα θα βρω το θυσαυρο!Οταν πηγα να μπω δεν με αφησε αλλα καρφοσε ξυλα στα παραθηρα οπως κανανε στο πολεμο οταν φευγανε απο τα σπιτια.Ηταν πολυ ηρεμος και τον ακουσα.Δεν στεναχωρηθηκα ,αλλα απορισα,ολοι αυτην την ωρα ειχε παρεα,αν το ενιωσα καλα καποιον πολυ κοντινο μου ανθρωπο.Μπορει και να ηταν συγχωρεμενος πατερας μου.Πειτε μου παρακαλω αν συμαινει κατι? Μου αφησε ομορφη αισθηση αλλα και απογοητευση………πολυ μπερδεμενη.Ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο 12:14
   Σύνδεσμος

   @Ναταλια,

   Πιθανόν να ήταν, αλλά μπορεί να ήταν και κάποιος άγιος. Είδες το κατάμαυρο πουλί που έψαχνε ό,τι κι εσύ. Άρα, από εδώ μπορείς να κρίνεις ότι ψάχνεις σε λάθος μέρος, τα λάθος πράγματα και αυτό φαίνεται από την όλη πορεία του ονείρου. Πάψε να περιμένεις προκοπή και ηρεμία απ’ αυτό που ψάχνεις. Το πρόσωπο αυτό πρέπει να το εμπιστευτείς. Άρα, ψάξε κάτι άλλο, κάπου αλλού. Αυτός ο δρόμος μόνο σε χαλάσματα οδηγεί. Σου έδειξε το συγκεκριμένο σπίτι διότι στον πόλεμο το εγκατέλειπαν. Άρα, θα πας εσύ να βρεις κάτι, αν το βρεις είσαι σίγουρη ότι σου ανήκει; Τότε γιατί το πρόσωπο δεν σε οδήγησε σε ένα παλάτι ή σε ένα κάστρο, ακόμα και σε ένα νησί πειρατών. Καλύτερη επιτυχία θα είχες. Δες λοιπόν τι ψάχνεις, μελέτησέ το καλά και είμαι σίγουρη ότι αν είναι αυτό που σου ανήκει θα σου δοθεί ακόμα κι αν δεν το ζητήσεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 στο 14:25
  Σύνδεσμος

  Γειά σας!
  Είδα πως ήμουν σε κάποιο σπίτι και πήγα στο μπάνιο μόνος μου και καταλάθος μου βγήκε το δεξί μου μάτι μαζί με τις βλεφαρίδες προσπάθησα πολλές φορες να το βάλω αλλά δεν θυμάμαι αν τα κατάφερα. Θυμαιμαι πως είχα την βρύση ανοιχτή του νιπτήρα και μου έπεφτε το μάτι μέσα και το ξανά πιάνα. Επίσης μου έκανε εντύπωση γιατί με κοιτούσα στον καθρέφτη και τα είχα τα μάτια μου και σωστή την όραση μου. Σας ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   @Κωνσταντίνος,

   Αυτό είναι αλληγορικό. Το δεξί μάτι συμβολίζει τη θρησκεία και το αριστερό την πατρίδα. Άρα, κάπου έχεις παραμελήσει τα θρησκευτικά σου καθήκοντα. Το νερό είναι η λύτρωση. Επειδή δεν θυμάσαι αν το έβαλες στην θέση του χρειάζεται να αναλογιστείς τι λάθος έχεις κάνει και βγήκε το μάτι που συμβολίζει τη θρησκεία. Κάποια βλασφημία είπες; Κάποια αδικία έκανες; Δες που έκανες λάθος λοιπόν και διόρθωσέ το!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 στο 00:08
  Σύνδεσμος

  εγω εχω δει πως ειμουν παντρεμενη με εναν αντρα ο οποιος ειχε χαθει στη θαλασσα ,, εμφανηστικε λοιπον και ηταν ενας αντρας ξανθος με μεγαλα πρασινα ματια και με εβλεπε εντονα μεσα στα ματια και μου χαμογελουσε και σε καποια αλλη φαση αγκαλιαζομασταν , εντομεταξυ αυτος ο αντρας μου ειναι αγνωστος !!
  Σας παρακαλω δωστε μια ερμηνεια διοτι το βλεμα των ματιων του με βασανιζει

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο 12:20
   Σύνδεσμος

   @ευγενια,

   Είναι ένα ωραίο όνειρο. Μια πετυχημένη μελλοντικά ερωτική σχέση. Αυτό ισχύει αν είσαι μόνη. Αν έχεις όμως ήδη σχέση αυτό δηλώνει ότι το άτομο που είναι μαζί σου δεν είναι όπως παλιά. Σε παραμελεί.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014 στο 09:47
  Σύνδεσμος

  Γειά σας 😀

  Είδα ένα όνειρο πριν λίγο!!! Ότι ήμουν άνθρωπος κι ξαφνικά ένας άγγελος του Κυρίου κατέβηκε κι μου είπε ότι είμαι ένας άγγελος.μου έδωσε την χάρη του θεού κι εκείνη την ώρα τα μάτια μου έγιναν άσπρα!κι συνέχεια ήταν άσπρα μετά..!!

  Τι σημαίνει;; 🙁

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο 20:10
   Σύνδεσμος

   @ioanna,

   50% δαιμονικό ή 50% καθοδηγητικό. Οι λεπτομέρειες του ονείρου θα δείξουν που ανήκει. Αν δεν θυμάσαι δεν είναι σημαντικό όνειρο ή κάποιο άλλο θα σε ενημερώσει ή θα σου δώσει περισσότερα στοιχεία.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στο 17:19
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Εγω ειδα οτι ημουν με καποιον και περπατουσαμε, και παρολο που μου ηταν αγνωστος ενιωθα να τον ξερω χρονια. Ομως δεν με αφηνε να δω το προσωπο του. Θυμαμαι φοραγε ασπρα και ημασταν σε εναν υπεροχο κηπο. Οταν ενιωθα οτι θα ξυπνησω γυρισα να τον κοιταξω και δεν μπορω με τιποτα να θυμηθω το προσωπο του, παραμονο ταα ματια του τα οποια ηταν στο χρωμα του παγου. Μετα, αφου ξυπνησα στην μεση της νυχτας, αφου ξανακοιμηθηκα ηδα ενα σκυλι με το ιδιο ακριβως χρωμα να με κοιταει και μου ειπε να μην ανησυχω κι οτι ολα θα πανε καλα και πως οταν κατι φευγει κατι αλλο καλυτερο ερχεται. Το σκυλι το ελεγαν Λιζα και τον αντρα Χρήστο.
  Τι να σημαινει? Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι το σκευτομαι συνεχεια!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στο 20:05
   Σύνδεσμος

   @Τζενη,

   Όταν κάτι φεύγει κάτι καλύτερο έρχεται! Αυτή ακριβώς είναι η ερμηνεία του ονείρου σου φίλη μου. Κάποιος σε άφησε ή έχεις χωρίσει; Σου δίνει την ελπίδα ότι κάποιος άλλος υπάρχει. Μην απελπίζεσαι λοιπόν και πρόσεξε πολύ αυτά τα λόγια. Αυτό θα ήθελα να το κάνετε όλοι εσείς οι απελπισμένοι που έχετε χωρίσει. Να σκεφτείτε ότι το τέλος δεν είναι ένας χωρισμός ή μια απογοήτευση. Όταν κάτι φεύγει δεν είναι δικό μας. Όταν όμως ξαναγυρίσει είναι. Όταν αντικατασταθεί τότε θα φανεί η αλήθεια στα μάτια μας, πότέ την ώρα που πονάμε.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014 στο 14:36
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία, Το θεμα ειναι οτι δεν εχω χωρισει. Απλα εχασα ενα φιλο. Και ημουν λιγο στενοχωριμενη. Και αυτα τα ματια τα βλεπω συνεχως να τα εχουνε ανθρωποι που μου ειναι συμαντικοι. Οπως ο κολλητος μου πχ. Ειδα οτι ειχε αυτα τα ματια ενω στην πραγματικοτητα ειναι πρασινα!!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο 20:11
     Σύνδεσμος

     @Τζενη,

     Δεν πήγε το μυαλό μου σ’ αυτή την πιθανότητα. Κάποιο άλλο φίλο θα βρεις. Μη στεναχωριέσαι. Αλησμόνητος να είναι. Δεν πειράζει. Έτσι είναι η ζωή!

     Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στο 06:55
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,
  Είδα ένα όνειρο που ήμουν στο σπίτι των γονέων της κοπέλας μου. Ήταν αργά το βράδυ και ήμουν μόνος στο σπίτι αυτό και ότι ήθελα να βάλω να δώ μια ταινία θρίλλερ. Αλλα ως που να δώ την ταίνια πήγαινα συχνά στο δωμάτιο της κοπέλας μου για να πάρω κατι, οτιδήποτε. Και κάθε φόρα που έπαιρνα κατι στα χέρια μου νόμιζα οτι κατι με κοιτούσε απο την ντουλάπα της και θολωνόταν η όραση μου και οτι τα έβλεπα μετά ολα θολά. Για αυτην την ντουλαπα είχα δεί τις προαλλες επισης ονειρο.. οτι κοιμόμουν όρθιος και κατι ψιθυριζε μεσα απο αυτήν την ντουλάπα “οχι ακομα” “οχι ακομα”. ΔΕν μπορουσα να την ανοιξω για να δώ τι εχει μεσα. και στο τελος έβλεπα τρια ασπρα δεξιά χέρια να πιάνουν τον λαιμο μου και να με πνίγουν στο σωμα μου που κοιμόταν στο πάτωμα (εγω σαν ψυχή ήμουν όρθιος).

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στο 20:09
   Σύνδεσμος

   @Γιάννης,

   Όνειρο παραίσθησης. Τι τα θες τα θρίλερ φίλε μου, αφού δεν τα αντέχεις; Φυσικά δεν έχει τίποτα η ντουλάπα, αλλά με την θέαση ενός θρίλερ γεμίζουμε ορμόνες, οι οποίες επιδρούν αρνητικά ακόμη και στο ψίθυρο του ανέμου. Παντού νομίζουμε ότι μας απειλούν. Αυτό το όνειρο είναι επηρεασμένο απ’ αυτό το θριλερ. Τέτοια όνειρα βλέπουν και τα άτομα που βρίσκονται σε εμπύρετη κατάσταση συχνά. Είναι θέμα ορμονών. Μην σε ανησυχεί.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 στο 06:56
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,
    Σας ευχαριστώ πολύ, τα Θρίλλερ τα αντέχω, ωστόσο μου είχε κάνει εντύπωση ότι είδα αυτήν την ντουλάπα δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα που εγώ συνηθίζω να μην βλέπω όνειρα ή όπως μου λένε απλά δεν θα τα θυμάμαι. Ο λόγος που σας περιέγραψα το όνειρο ήταν για να δω αν υπάρχει κάποια συμβουλή, επειδή βρίσκομαι σε μια όχι και πάρα πολύ καλή φάση. Τέλος σας ευχαριστώ ξανά.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 στο 13:10
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!!! Χτες το βραδυ ονειρευτηκα πολλες συσκευασιες κριθαρακι μετριο γνωστης εταιριας. Ανοιξα και τα ντουλαπια της κουζινας γεματα κι αυτα. Παρων ηταν ο πατερας και καποιο απο τα αδερφια μου.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 στο 14:07
   Σύνδεσμος

   @Αγγελικη,

   Αισθηματικά δηλώνει ότι κάτι έρχεται αν είσαι αδέσμευτη ή πρόταση γάμου αν είσαι δεσμευμένη. Επίσης αν είσαι παντρεμένη δηλώνει ότι θα αποκτήσεις μεγάλη χαρά στο γάμο σου. Αν τα μαγείρεψες και τα έφαγες ήδη ζεις αυτή τη χαρά, αλλιώς έρχεται. Την έχεις εξασφαλισμένη έτσι κι αλλιώς.
   Αν είσαι αρρωστη δηλώνει ότι θα γίνεις καλά.
   Αν είσαι εργαζόμενη θα πάρεις προαγωγή.
   Όσα θα έρθουν στη ζωή σου θα δώσουν μεγάλη χαρά στα άτομα που ήταν μαζί σου στο όνειρο. Θα τους επηρεάσει κι αυτούς η χαρά σου. Μπορεί αυτή η χαρά όμως να αφορά κι αυτά τα άτομα.
   Επίσης τα γεμάτα ντουλάπια δηλώνουν καλύτερη οικονομική κατάσταση.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 στο 17:56
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε!

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 στο 19:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,

  εγώ είδα χθες στο όνειρο τον εαυτό μου με μεγάλα γαλάζια μάτια..και θυμάμαι πως μου έκανα εντύπωση γιατί ήξερα πως δεν έχω στη πραγματικότητα…και από την ώρα που ξύπνησα αυτή η εικόνα δεν έχει φύγει από το μυαλό μου. Μπορώ να πω όμως οτι δεν ένιωσα κάποια απειλή…το αντίθετο μου φάνηκε πολύ ζεστά αυτά τα μάτια..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 στο 10:16
   Σύνδεσμος

   @Στεφανια,

   Συνήθως τα όμορφα μάτια που δεν μας τρομάζουν και νιώθουμε ότι είναι κάτι δικό μας έχουν 3 ερμηνείες: 1) Όνειρο από το παράλληλο σύμπαν εκεί τα έχεις. 2) Είναι όνειρο επιθυμίας θα ηθελες να τα είχες, και 3) Είναι τα μάτια που θα έχει ή θα ήθελες να έχει αυτός που θα γίνει ταίρι σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 στο 01:54
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα στο όνειρο μου, μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να με κοιτάει απο μακριά, καθόταν σε μια καρέκλα και σιγά σιγά άσπριζαν τα ματια της (ίριδα του ματιου). Γύρω μας σκοτάδι, τρόμαξα όταν είδα τα μάτια της να ασπρίζουν. ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 στο 12:54
   Σύνδεσμος

   @Paulos,

   Είναι κακό όνειρο φυσικά. Όλα δείχνουν ότι το πάθος θα θολώσει και θα αλλοιωθεί από τις κακές σκέψεις. Άρα, είσαι απαισιόδοξος και διαλύεις τη σχέση σου. Αν δεν έχεις σχέση έχει να κάνει με τη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 στο 13:38
  Σύνδεσμος

  γεια σας ειδα στν υπνο μ μια φιλη μ κινεζα η οποια με κοιταζε χαρουμενη αλλα τα ματια τς ητν πρασινα! τ σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 στο 12:30
   Σύνδεσμος

   @ηλεκτρα,

   Αυτή την κινέζα την γνωρίζεις; Πρόκειται για πραγματική κινέζα ή είδες την φίλη σου ντυμένη κινέζα; Από την απάντησή σου θα εξαρτηθεί η ερμηνεία του ονείρου!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 στο 17:23
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν πάνω στο μηχάνακι μου και οδηγούσα ενώ μιλούσα με ένα αγόρι (γνωστό μου) στο τηλέφωνο. Ακόμα μαζί μου στο μηχανάκι είχα και ένα άλλο αγόρι (επίσης γνωστό μου) το οποίο πήγαινα σπίτι του αλλά μιλώντας στο τηλέφωνο είχα ξεχαστεί και πήγαινα στο δικό μου σπίτι. Τότε εκείνος μου το υπενθύμισε ακουμπωντας το μάγουλο του πάνω στο δικό μου! Εγώ εκείνη την ώρα ζήτησα από αυτόν που μιλούσα μαζί του να κλείσει όμως εκείνος καθυστερούσε και δεν έκλεινε! Εγώ τότε παράτησα το τηλέφωνο και προσπαθούσα να οδηγήσω.. Όμως τα μάτια μου έκλειναν ενώ με ακουμπούσε ο άλλος! Και δεν μπορούσα να οδηγήσω φοβόμουν μην τρακαρω! Αλλά ένιωθα παράξενα και μου άρεσε γιατί παρόλο που δεν έβλεπα καλά μπροστά μου και κινδυνευα δεν ήθελα να ξεκολλήσει από πάνω μου ενώ έλεγα συνεχώς το όνομα του! και συνέχιζα να οδηγώ!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 στο 13:08
   Σύνδεσμος

   @Έλενα,

   Αυτός που ακουμπούσε πάνω σου στην πραγματικότητα σε ελκύει ερωτικά; Αν ναι, κακό όνειρο, δεν θα γίνει ποτέ δικός σου, αν όχι, εκείνος ενδιαφέρεται για σένα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014 στο 16:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ..ειδα οτι ειμουν εγκυος και τ παιδι επεσε στεναχωριθικα πολυ αποφασισα να προσπαθησω να ξαναμεινω εγκυος εμεινα και ξαναεπεσε τ παιδι..

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 στο 13:09
   Σύνδεσμος

   @Αθηνα,

   Επειδή στεναχωρήθηκες είναι ανησυχητικό. Σαν όνειρο έχει καλή εξήγηση. Αν είσαι όμως από τα άτομα που στην πραγματική ζωή θέλεις να κάνεις παιδί και πασχίζεις γι’ αυτό είναι κακό όνειρο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 στο 11:12
  Σύνδεσμος

  Γειά σας εγ Είδα ένα μωράκι να με κοιτάει χαρούμενο με μεγάλα μπλε μάτια και θυμάμαι ότι μου άρεσαν και μου ειχανε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν μεγάλα και λαμπερά πολύ έντονο μπλε καλό είναι ?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 στο 10:43
   Σύνδεσμος

   @Όλγα,

   Μπορεί να είναι η επιθυμία σου να αποκτήσεις παιδί. Μπορεί να είναι αυτό που κάποτε θα κάνεις. Τα παιδιά σε κάποιες περιπτώσεις είναι κακό όνειρο

   Όμως αν τα μάτια του έχουν φοβερή όψη ή σε υπνώτιζαν ή τα κοιτούσες μαγεμένη ή το βλέμμα σου ήταν απλά στραμμένο εκεί μπορεί να είναι ένα ήπιο δαιμονικό όνειρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 στο 14:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.Ειδα εναν αντρα στον υπνο μου που ερχοταν προς το μερος μου και με κοιτουσε μεσα στα ματια χαμογελοντας.Τα ματια του ειχαν χρωμα γαλαζιο πολυ ανοιχτο,ηταν τοσο εντονα που τα θυμαμαι ακομα!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014 στο 10:22
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν στο προεδρικό μέγαρο όπου με περίμενε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας! Αφού με χαιρέτησε μιλήσαμε και με σύστησε σε κάποιες γυναίκες συνεργάτες του. Με την μία κυρία μάλιστα μιλήσαμε στα αγγλικά.
  Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Πρόεδρος είχε γαλάζια μάτια.
  (Κι εγώ έχω γαλάζια μάτια.)

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 στο 11:59
   Σύνδεσμος

   @Ανδρέας,

   Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτό το όνειρο όσο κι αν προσπάθησα. Μήπως την προηγούμενη μέρα είδες ειδήσεις και επηρεάστηκες;

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014 στο 01:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα, ημουν με εναν φιλο και μου ελεγε για ενα ονειρο που ειδε.Ειχε μπει στο ασανσερ του σπιτιου του και ειδε την νεκρη γιαγια του μεσα.Την ρωτησε, επειδη δεν ηταν σιγουρος , ποια ειστε και του απαντησε ”Γιαννακι, δεν με θυμασαι ?” (Γιαννη τον λενε ).Την αγκαλιασε και οταν τραβηχτηκε ειδε οτι τα ματια της ηταν κλειστα , αλλα απο πανω στα βλεφαρα ηταν ζωγραφισμενα ματια, τρομαξε εκεινος λιγο αλλα την ξανααγκαλιασε χωρις να σκεφτει πολυ γιατι ηταν ετσι τα ματια της.Και του ειπε ειναι η τελευταια φορα που θα με δεις , οτι τον αγαπαει, να προσεχει πολυ, και οτι ειναι παντα διπλα του και τον βλεπει.Μετα βγαινει εκεινη απο το ασανσερ, κλεινει η πορτα και μπαινει σπιτι του.Υπαρχει περιπτωση να επικοινωνησε κανονικα εκεινη την ωρα ?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Μαΐου 2014 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   @Ορεστης,

   Όταν τα όνειρα είναι απόκοσμα και όχι νοσταλγικά ναι. Δεν έπρεπε όμως να την αγκαλιάσει, κι αν το έκανε η νεκρή δεν έπρεπε να το δεχτεί, έπρεπε να αποτραβηχτεί. Αυτό δηλώνει ότι η νεκρή πήγε στην απέναντι όχθη και τον αποχαιρέτησε.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 στο 12:02
  Σύνδεσμος

  ναι γεια σασ εγω ειδα οτι ειχαν σαν ενα σπιρακι στο ενα μου ματι και πηγα να τ σκασω και τσπα δεν θυμαμαι μου εσκασε το ενα ματι και μου εμεινε το ματι μου σκασμενο λιομενο δλδ στο χερι επειτα το εβαλα στην θεση του και ξαναειρθε η μορφη του … τι σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Μαΐου 2014 στο 12:09
   Σύνδεσμος

   @kostas,

   Ότι κάνεις κάποιο λάθος, αλλά θα το εντοπίσεις εν καιρώ και θα το διορθώσεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 στο 10:45
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα 2 ματια μεγαλα γυαλινα και χρωμα κοκκινο και τα οποια τα εσπασα στο ονειρο

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 στο 11:27
   Σύνδεσμος

   @Ogiwrgakis,

   Μπράβο! Αυτό έπρεπε να κάνεις. Ήταν δαίμονας που τον νίκησες. Δεν θα σε ξαναενοχλήσουν πια.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 στο 15:25
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.ειδα στον υπνο μου οτι ειχα τσιμπλες .καθαριζα τα ματια μου και ξαναβγαιναν το εκανα 4-5 φορες και μετα καθαρισαν

  Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Απριλίου 2014 στο 13:20
  Σύνδεσμος

  geia sas, oneireuthka kati shmera p prwth fora m sumvainei. eida oti hmoun sto mpanio k evlepa to eidwlo m me fovo ston ka8refth. to eidwlo m eixe katakokkina matia, diavolika k me koitouse k xamogelouse diavolika, tromaksa k arxisa na proseuxomai k me to p eipa to prwto pater hmwn to eidwlo mou me empodize na epanalavw thn proseuxh k eniw8a mia dunamh na m kleinei to stoma. egw omws sunexisa me xilia zoria na lew to pater hmwn. me to p to eipa 3 fores, auth h ”dunamh” me afhse k meta allakse h skhnh k eida oti hr8an oi filoi m sto spiti gia na polemhsoun to kako k na me prostatepsoun gt to kako h8ele na me ksanatromaksei. ksupnhsa sth mesh ths nuxtas k fovh8hka na ksanakoimh8w gia toulaxiston mish wra.. peite m ti einai auto gt pragmatika me tromakse para polu. dn exw ksanadei kati tetoio.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   @maria,

   Ήταν ένας απλός βραχνάς που μετατράπηκε σε δαιμονικό όνειρο. Κάνε την προσευχή σου και αν ξαναδείς κάτι τέτοιο ή παρόμοιο να πας σε πνευματικό να σου διαβάσει μια ευχή. Καλύτερα θα ήταν να βγάλεις από τη σκέψη σου αυτό το όνειρο. Όταν το βγάλεις δεν θα σε ξαναενοχλήσει.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 στο 23:23
  Σύνδεσμος

  καλησπερα εγω ειχα δη παλια δυο ματι στον υπνο μου μεσα σε ενα σκοταδι να με ουρλιαζουν και μαλιστα καθε μερα που επεφτα για υπνο.οταν το ειπα στους δικους μου κοιταχτηκαν και η γιαγια μου με ειπε μια προσευχη και δεν τα ξανα ειδα μιπως γνωριζη κανενας τη ονειρο ηταν αυτο?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 στο 20:47
   Σύνδεσμος

   @θανασης,

   Δαιμονικό. Αν δεν τα ξαναείδες μην τα επαναφέρεις στη μνήμη σου, διότι θα επανέλθουν όταν το υποσυνείδητο τα επεξεργαστεί σαν νέα δεδομένα. Ξέχασε το όνειρο αυτό. Είχαν δίκιο οι δικοί σου.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 στο 16:23
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία, νεκταρια σε ευχαριστω τωρα εχω 5 χρονια που δεν τα ξανα ειδα πιστεψε με ηταν πολυ τρομακτικα διαβαστηκα και απο ιερεα και μου ειπε απο εδω και περα ολα θα ειναι καλλα. τα ονειρα απο τοτε αρχιζα και τα πιστευω και το καθενα του εχει την σημασια του καλη συνεχεια.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 στο 21:18
     Σύνδεσμος

     @θανασης,

     Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Μη φοβάσαι πια, ο ιερέας έχει θωρακίσει τη ψυχή σου και τίποτα δεν είναι ικανό από εδώ και πέρα να σε βλάψει. Το μόνο που θα σε σώσει πραγματικά, είναι να ξεχάσεις αυτό το όνειρο και όλα θα πάνε καλά.

     Απάντηση
    • Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 στο 23:09
     Σύνδεσμος

     @θανασης, το εχω ξεχαση ηδη. ευχαριστω για την συμβουλη σου να σε καλλα καλη συνεχεια.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 στο 12:11
  Σύνδεσμος

  kalhspera ……egw eida na perpataw se ena dromo (htan hlioloysth mera ) otan jafnika ena mikro poylaki me to xrwma ths skourgias me prasina laxani matia peuenh mbrosta moy ..egw prospauoysa na to swso kai to phga sthn akrh toy pezodromioy to tarakoynaga kai xsafnika anoigei ta matia toy ..tote einai poy erxonte 3 mayres gates me laxani matia na fane to poulaki…kai toy dagonoyn to kefali eno htan zwntano …den uhmame an telika kataferan na to skotosoyn ayto pou uhmame einai oti ekeinh thn wra poy phgan na to apoteliosoun tis perno apo to lemo ths pnigo kai tis bazw se ena sistari ..kai peuenoun

  Απάντηση
  • Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 στο 15:20
   Σύνδεσμος

   @kyriakh,

   Όχι, δεν το σκοτώσανε. Απλά δεν θυμάσαι γιατί δεν ήρθε ακόμα η ώρα να γίνει αυτό. Σημαίνει πως θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις κάποιο δικό σου άτομο που σε έχει ανάγκη και θα το σώσεις από κάποιους κινδύνους που το απειλούν. Αδερφός σου είναι αυτός, ο σύντροφός σου, κάποιος φίλος, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι. Μόνο ο εαυτός σου δεν είναι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 στο 13:07
  Σύνδεσμος

  Είδα της μητέρας μου το ένα μάτι μαυρισμένο, αλλά όχι πρησμένο τι να είναι αυτό?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 στο 17:04
  Σύνδεσμος

  είδα πως προσπαθούσα να συνενοηθώ με δυο κοπέλες έμοιαζαν σαν δίδυμες φυσικό ξανθό μαλλί είχαν αλλά τα μάτια της κάθε μια τους ήταν το ένα ανοιχτό καφέ και το άλλο ανοιχτό γαλάζιο. όταν τις ξεφορτώθηκα απλά μου γύρισαν την πλάτη. φορούσαν ανοιχτόχρωμα ρούχα. απλά υπήρχε ένταση από κακή επικοινωνία και τα μάτια τους ήταν μεν καθαρά αλλά παρδαλά. όταν στην δίδυμη 1 το καστανό μάτι της ήταν το δεξί, στην δίδυμη 2 το καστανό της μάτι ήταν το αριστερό.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014 στο 14:13
   Σύνδεσμος

   @Μάμα,

   Νομίζω ότι φέρθηκες σωστά. Νομίζω ότι είσαι άνδρας, κάνω λάθος; Συνήθως στους άνδρες εμφανίζονται γυναίκες δαίμονες, όπως ακριβώς τις επιθυμούν για να έχουν επιτυχία. Αν δεν τις ξεφορτωνόσουν θα σε πολιορκούσαν. Μου θυμίζει δαιμονικό όνειρο. Οι δαίμονες παίρνουν διάφορες μορφές για να ξεγελούν τον ονειρευόμενο. Όταν τα καταφέρουν τον χώνουν πιο βαθιά, μέχρι να τον διαλύσουν. Όταν καταφέρεις να τους ξεφορτωθείς και βλέπουν θωρακισμένη ψυχή φεύγουν χωρίς να σε ενοχλήσουν. Μετά απ’ αυτό νιώθεις μια γαλήνη στην ψυχή και νικητής που έδιωξες το κακό. Η κακή επικοινωνία έγινε διότι όταν ο δαίμονας χάνει τότε εξασθενεί και τα χαρακτηριστικά του αλλοιώνονται. Μπράβο! Η στάση σου ήταν πολύ σωστή.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 στο 20:22
  Σύνδεσμος

  Εγω είδα ότι κοίταζα τον πρώην μ και με κοίταζε επίμονα(αλλά ήταν κανονικά τα ματιά

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 15:09
   Σύνδεσμος

   @Ανώνυμο,

   Ό,τι νιώθεις εσύ, νιώθει και αυτός. Αν τον αγαπάς σ’ αγαπάει. Αν δεν τον αγαπάς όχι. Όμως αυτά τα μάτια έχουν μείνει στο υποσυνείδητό σου διότι συνέχεια τα βλέπεις. Είναι φυσικό να τα ονειρεύεσαι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 στο 07:38
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα ότι ήμουν μπροστά στον καθρέπτη και είχα ομορφα γαλανά ματια . Τι να σημενει άραγε αυτό ,ξέρει κανείς ?

  Απάντηση
 • Κυριακή, 7 Απριλίου 2013 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Είδα πως ήμουν μπροστά σε καθρέπτη και ήθελα να αλλάξω το χρώμα των ματιών μου, με τη δύναμη του μυαλού μου το άλλαξα αλλά μετά από λίγο κατι απέσπασε την προσοχή μου και τα μάτια μου είχαν το αρχικό τους χρώμα και δεν μπορούσα να το αλλάξω. Ήταν σαν να είχε τελειώσει η δύναμη του μυαλού μου.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013 στο 01:00
   Σύνδεσμος

   ειδα οτι υπειρχε ενα ματι στο μετοπο του αντρα μου και με εβλεπε και το εβλεπα. μετα αρχησε να κλινει σιγα σιγα και να εξαφανιζετε. με εβλεπε αγρια.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 15:19
    Σύνδεσμος

    @katerina,

    Το κυριακάτικο όνειρο αφορά το όνειρο της Τίνας. Τα βάλατε μαζί.

    Κατερίνα αυτό το όνειρο δείχνει ότι ξεπερνάτε τα προβλήματά σας, όμως κάτι υπάρχει που τα χαλάει και διαλύει την αρμονία στη σχέση σας. Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που τα χαλάει.

    Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 15:14
   Σύνδεσμος

   @Τίνα,

   Αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι πρόκειται για κυριακάτικο όνειρο.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 στο 22:11
  Σύνδεσμος

  Είδα πως ήμουν μπροστα στον καθρέφτη και εβαφα τα ματιά μου με γαλαζιο χρωμα…το όνειρο ηταν εστιασμενο μονο στα ματιά μου και εγω τα εβαφα και μ άρεσαν πολυ…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 15:21
   Σύνδεσμος

   @ΝΕΝΑ,

   Αυτό δείχνει ότι θα πετύχεις κάτι που θέλεις πολύ αυτό τον καιρό.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 στο 09:20
  Σύνδεσμος

  ειδα τα ματια μου πρησμενα …πως ειναι οταν τσιμπησει μελισσα καποιον…ετσι…μπορουσα να δω δεν ηταν κλειστα αλλα υπηρχε πρηξιμο στην γυρω περιοχη….και επισης σαν να εβγαζα και τσιμπλες απο τα ματοκλαδα….
  …αυτο….διαβασα καποιες ερμηνειες….μηπως μπορω να εχω και τη δικη σας?

  Απάντηση
 • Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 στο 14:13
  Σύνδεσμος

  ειδα μια φιλη που εχει γαλανα ματια να εχει 3 ματια !

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 στο 16:44
  Σύνδεσμος

  egw ida sto ypno mou .. oti ekana ena megalo party tou edioksa olous kai otan fevgane oli mou klinane to mati tous …

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 στο 12:02
  Σύνδεσμος

  εγώ είδα τα δικά μου μάτια κλειστά και δεν μπορούσα να τα ανοίξω τι σημαίνει?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 στο 15:04
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι κοιτούσα το πρόσωπο μου στον καθρέφτη και μέσα στο δεξί μου μάτι υπήρχαν δύο μάτια, δηλαδή ότι είχα ένα κανονικό μάτι κι ένα διπλό μάτι. Τι σημαίνει?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 στο 11:12
  Σύνδεσμος

  ΕΙΔΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 στο 01:28
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου πως έβγαλα με τα νύχια μου τα ματιά απο γελαδα και τα φόρεσαν για δικα μού τίποτα δεν έβλεπα και ΜΟΝΟ εκλεγα απαρηγορητα και αντι για δάκρυ ετρεχε γάλα τι σημαίνει αυτο;τα νύχια μου ήταν κόκκινα παίζει ρόλο;

  Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011 στο 16:34
  Σύνδεσμος

  ανδρουλα: και γω ακριβως το ιδιο εχω δει…μλστα τ βλεπω πολυ σθχνα στν υπνο μ..τι σημαινει?? πλζζζ να απαντησει καποιος αν 3ερει…!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 στο 15:46
  Σύνδεσμος

  Αννα: Μήπως είδες χθες Κυριακή αυτό το όνειρο; Αν το είδες χθες έχει καλή εξήγηση τα τρία μάτια είναι η αγία Τριάδα ο Θεός. Το παιδί στα όνειρα της Κυριακής έχει καλή εξήγηση. Άρα ευλογάει ο Θεός τη σχέση σας. Αν το είδες καθημερινή αυτό το όνειρο είναι χωρισμός.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 στο 15:20
  Σύνδεσμος

  eida ston ypno mou oti hmouna mazi me ton syntrofo mou k mazi mas htan ena paidaki to opoio htan mallon diko mas k eixe 3 matia. ena kafe, ena ladi k allo ena ladi anoixto

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 στο 09:43
  Σύνδεσμος

  an doume oti ena mikro agoraki exei 3 matia alla den kaneikati aplws zhtaei na paiksoume;;;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011 στο 16:37
  Σύνδεσμος

  Αν δούμε στον ύπνο μας οτι τραβάμε τις βλεφαρίδες μας και αμέσως ξεκολλάνε τι σημαίνει?

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  τι σημαίνει αν ΔΟΥΜΕ Δύο μάτια να φλέγονται σε μπλε φως-φωτιά; ΑΥΤΟ συνέβαινε αρχικά σε άνθρωπο και ΜΕΤΑ(Επειδή στο όνειρο υπήρχαν ΠΟΛΛΑ σκούρα άλογα) ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ συνέβαινε το ίδιο και στα μάτια των αλόγων… ένα μπλε φως σαν φωτιά να καλύπτει τα μάτια. βέβαια μετα ΠΑΝΤΑ έφευγε και το πρόσωπο ΗΤΑΝ πάλι φυσιολογικό.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  Eida st0 oneiro m pws ta matia mu eixan ena polu edono xrwma( pu exun kai kanonika..anoixto galazio) kai htan magika kai oti skeutomun ginotan arki na to koitusa ……ti shmenei!????

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011 στο 16:22
  Σύνδεσμος

  Στον ύπνο μου βλέπω συνέχεια δυο μεγάλα μάτια να με κοιτάζουν έντονα από χαρά και ικανοποίηση νομίζω. Είναι έντονο μπλε το χρώμα τους, οι κόρες και το γύρω των ματιών κατάμαυρο και έχουν κατάμαυρες λεπτές γραμμές επίσης. Το υπόλοιπο μάτι είναι κάτασπρο και δεν έχω δει αλλού τέτοια μάτια! τα βλέπω σχεδόν πάντα όταν κοιμάμαι και όταν ξυπνάω τα σκέφτομαι σχεδόν όλη μέρα κι ας μην το θέλω και μερικές φορές ανησυχώ από το πόσο πολύ τα σκέφτομαι… Τι μπορεί να σημαίνει???

  Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011 στο 11:44
  Σύνδεσμος

  pl cixna vlepw oti iparxei kapoioc cto dwmatio mou k akouw tn anapnoi tou k pcithirizei oco koimamai k egw dn mporw n anoi3w ta matia mou g n tn dw oco k n procpathw. ti cimainei n mn mporeic n anoi3eic ta matia cou?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010 στο 18:10
  Σύνδεσμος

  av doume auton pou mas aresei kai exei ble matia ew nomizame oti ta eixe kafe kai parekseneutika…enw sthn pragmatikothta ta exei melh….ti sumenei?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Απριλίου 2010 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Αν δούμε έντονα μπλέ μάτια χωρίς καμία ομορφιά παρά μόνο εκδίκιση που να κοιτάνε να μας καταστρέψουν?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009 στο 08:36
  Σύνδεσμος

  αν δούμε τον αγαπημένο μας που ενώ εχει μαύρα ματια να έχει γαλάζια αυτό τι συμαίνει?

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.