Μάρμαρα

Αν δείτε στον ύπνο σας μάρμαρα άσπρα και σας κάνει εντύπωση, αυτό, τότε να περιμένετε μια δύσκολη περίοδο να περάσετε αυτές τις μέρες. Κάτι δεν χειριστήκατε καλά και θα αντιμετωπίσετε στενοχώριες, τόσο από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά όσο και από τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αν δείτε μάρμαρα σε εργαστήριο που έχει σχέση με τα νεκροταφεία, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε στενοχώρια ή για την αρρώστια κάποιου συγγενικού σας προσώπου. Αν δείτε να σκαλίζουν ή να σκαλίζετε ονόματα σε μάρμαρο, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε πολύ για τον χαμό κάποιου καλού σας φίλου. Αν δείτε μαύρα μάρμαρα, αυτό σημαίνει Θάνατο συγγενικού σας προσώπου. Αν δείτε κόκκινο μάρμαρο, αυτό σημαίνει πως θα χωρίσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως το σπίτι σας ήταν μαρμάρινο τότε να περιμένετε κάτι το συνταρακτικό αυτές τις μέρες σε σας και την οικογένειά σας, το όνειρο είναι πολύ καλό και θα περάσετε μια περίοδο ευτυχίας. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα ορυχείο μαρμάρου, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επαγγελματική άνοδο, αλλά αυτό θα σας απορροφήσει τόσο πολύ που θα παρεξηγηθείτε στο περιβάλλον σας. Αν δείτε να γυαλίζετε μάρμαρα, αυτό σημαίνει πως κάποια χαρά σας περιμένει αμέσως τις επόμενες μέρες. Αν δείτε να σπάτε ή να σπάζουν μάρμαρα, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγει μια μεγάλη στενοχώρια.

Μάρμαρα

18 σχόλια στο Μάρμαρα

 • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  Ξημερώματα Παρασκευής μετά το ονειρο με το δελφίνι. Είδα οτι ανέβαινα τα σκαλοπάτια σε ενα μονοπάτι στο νησί που παραθερίζω. Στην πραγματικότητα υπάρχει αυτή η σκάλα-μονοπάτι. Στο όνειρο ομως στην κορυφή σαν να έκλεινε κάπως και με δυσκολία εφτασα στην κορυφή. Είδα τότε ενα ανοιχτό σπιτι που ήταν ενός θείου μου υποτίθεται. Και εκεί στον εξωτερικό χώρο ήταν ενα κάτασπρο μαρμάρινο διπλό κρεβάτι! Ολο μαρμάρινο, σκαλιστό, δεν είχε στρώμα ήταν ολο μαρμάρινο. Μου έκανε εντύπωση. Ειχε σκαλίσματα γυρω γυρω, λουλουδάκια κλπ. Σε αυτό το σπιτι σαν να γινόταν μια συμμάζωξη, είδα διαφορα άτομα κάποιοι συγγενείς. Θυμάμαι μου δώσανε ψωμιά να φάω, ηταν σαν πίτες ζυμαρένιες, θυμάμαι αυτές που ηταν ζυμαρένιες τις έτρωγα ενώ αυτες που ηταν σφολιάτα τις πέταγα. (Λόγω οτι κάνω και διατροφή στην πραγματικότητα, αν και χτες βράδυ αργά εφαγα πίτσα και ίσως επηρεάστηκα). Μετά θυμάμαι τον θείο μου να λεει στους γύρω, οτι το μαρμάρινο κρεβάτι ήταν της μάνας του, κάτι τέτοιο. (Πάντως ούτε εκατσα πάνω ούτε ξαπλωσα τιποτα απλώς το είδα. Βεβαια μου θύμισε λιγο νεκροταφειο αυτο το μαρμάρινο κρεβατι μηπως ειναι αρνητικό για τα προσωπικά μου;)

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 19:46
   Σύνδεσμος

   Είναι αντιφατικό το όνειρο θα έλεγε κάποιος, διότι πράγματι κηδεία είναι, αλλά ανέβηκες σκάλα και έφαγες πιτάκια, ψωμί που είναι καλό σημάδι. Είναι χαρμολύπη θα έλεγε κάποιος, αλλά ο θάνατος κάποιου θα είναι η ζωή σου, διότι θα πάρεις κληρονομιά.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 21:51
    Σύνδεσμος

    Ηταν κρεβάτι όχι τάφος…και το είδα μετά το δελφίνι που μου είπες οτι ίσως ειναι νέα σχέση!

    Απάντηση
    • Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 στο 10:38
     Σύνδεσμος

     Στην περίπτωση αυτή είναι αντιφατικό όνειρο.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 στο 20:07
      Σύνδεσμος

      Εγω πάντως κρατώ την καλή ερμηνεία με το δελφίνι! το μαρμάρινο κρεβάτι ηταν ξεχωριστό ονειρο

      Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 στο 17:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου ότι κρατούσα μάρμαρο λευκό μεγάλη πλάκα και πετούσα είχε πολύ κόσμο εκεί που πετούσα και μετά πατούσα στα μάρμαρα πάνω τα λευκά και είχε κόσμο αλλά το κτίριο δεν μπόρεσα να το ξεχώρισ γιατί έμοιαζε σάν εκκλησία και ήταν.σαν νυχτερινό μαγαζίσύγχρονος δεν μπορούσα να το καταλάβω τη σημαίΝεΐ ?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 στο 11:38
   Σύνδεσμος

   Είσαι σίγουρη ότι το υλικό που κρατούσες ήταν μάρμαρο; Το μάρμαρο έχει κάποιο βάρος. Θα σε έριχνε κάτω. Δεν θα μπορούσες να πετάξεις. Επίσης, η ορατότητά σου δεν σε βοήθησε να ξεχωρίσεις το κτίριο τι ακριβώς ήταν. Άρα, κάτι τέτοιο θα πρέπει να έγινε και με το μάρμαρο. Αυτό δείχνει ότι σ’ αυτό το όνειρο η αντίληψή σου δεν είναι τόσο δυνατή ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς βλέπεις. Θα πρέπει αυτό τον καιρό να μην εμπιστευτείς το ένστικτό σου γιατί θα σε γελάσει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 στο 21:30
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία τα μάρμαρα τι είναι;Είδα ότι κρατούσα στα χέρια μου άσπρα μάρμαρα,αυτό θυμάμαι.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 20:49
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι κρατάς στα χέρια σου τη σταθερότητα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 21:12
    Σύνδεσμος

    Τι εννοείς ότι”κρατάω στα χέρια μου την σταθερότητα”; Τι αφορά;

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 21:15
     Σύνδεσμος

     Από σένα εξαρτάται η σταθεροποίηση μιας κατάστασης. Άρα, μια απόφαση που θα πάρεις θα την σταθεροποιήσει γιατί σήμερα δεν είναι σταθερή.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 21:20
      Σύνδεσμος

      Εννοείς ότι θα μου τύχει κάτι καλό και στην πορεία θα σταθεροποιηθεί;

      Απάντηση
       • Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 στο 12:58
        Σύνδεσμος

        Γην επαγγελματική ή μαθητική ή φοιτητική ζωή αφορά, όχι τη συναισθηματική αυτό το όνειρο.

        Απάντηση
 • Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015 στο 13:39
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Εγω ειδα οτι εσπασα μια μαρμαρινη επιφανεια ( κατι σαν ντουλαπα) και μεσα της βρηκα μερικες βιντεο-κασετες με πορνο υλικο! Τι σημαινει;

  Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 στο 11:16
  Σύνδεσμος

  Είδα πως ήμουνα σ’ ένα άγνωστο μέρος και οδηγούσα ένα τύπου τζιπάκι(κανονικά δεν οδηγώ).Σε κάποια στιγμή βρέθηκα σε μια παραλία, το τζιπ διαλύθηκε σαν χαρτόκουτο και χώθηκα κρυφά μέσα σε μια ξύλινη αποθήκη γιατί φοβόμουνα να κυκλοφορώ μόνη σε ένα άγνωστο μέρος.Μπήκα στην αποθήκη και είδα κάποιον να μου μιλάει,τρομαγμένη βγήκα από μια χαραμάδα και βρέθηκα πάνω σε ένα μαρμάρινο άσπρο ψηλό κτίριο, πανύψηλο με λεπτές κοφτερές άκρες, στέγες και κλιμακωτά σχήματα και ήθελα να κατέβω αλλά ήταν πολύ ψηλά και δεν μπορούσα να πηδήξω από καμία πλευρά γιατί θα σκοτωνόμουν.Τί σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 στο 14:59
   Σύνδεσμος

   @Αλεξία,

   Τον καιρό που το ονειρεύτηκες βρισκόσουν σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Ελπίζω τώρα να έχεις απεγκλωβιστεί.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.