Λόγγος τοπίο

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κάπου και πως απλωνόταν μπροστά σας ένας λόγγος, αυτό σημαίνει πως παραμελήσατε πολύ τις δουλειές σας και σας βρήκαν ή θα σας βρουν πολλές στενοχώριες από τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν μαζεμένα. Αν δείτε πως γύρω από σας απλωνόταν λόγγος ή λόγγοι χωρίς να βλέπετε διέξοδο πουθενά, αυτό σημαίνει πως η αμέλεια σας κινδυνεύει την ίδια την υπόστασή σας. Αν όμως δείτε πως βρήκατε δρόμο και περάσατε αυτό σημαίνει πως θα αναλογιστείτε το τι κάνατε και θα χαράξετε νέα πορεία που θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα που έχετε περιέλθει. Ο λόγγος σημαίνει και λόγια πικρά που θα αλλάξετε με τον ή την σύντροφο σας, σε βαθμό που μπορεί να φτάσετε και στον χωρισμό.

Λόγγος τοπίο

Ένα σχόλιο στο Λόγγος τοπίο

 • Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 στο 16:45
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  Εγω είδα οτι περπατούσα σύριζα απο ενα ψυλό τοίχο όπου ο δρόμος ήταν σκοτεινός και δύσβατος. Δεν μπορούσα να δώ πί σω απο το τόιχος και σκεφτοόμουν θα περπατήσω και όπου με βγάλει. Καθώς περπατούσα σε μία φάση αυτό το τόιχος (έμοιζε με τόιχο απο κάστρο) δια μαγείας χαμήλωσε και σκευτηκα ωραία ας ανέβω όπου και ανέβηκα και αμέσως το τόιχος αυτό ανιψώθηκε και εγώ ήμουν τώρα πάνω. Οπώτε τώρα έβλεπα απο την άλλη πλευρά. Αυτό που είδα στην άλλη μερία ήταν ένα μαγευτικό τοπίο με φυτά δένδρα ποταμάκια και πολλά ζωάκια. Και σκεύτικα και είπα με το νού μου ? “Τελικά αυτή εινια η ζωή? τόσο ωραία?” (γιατί περπατουσα στο σκοτάδι και σε μη βατό δρόμο πριν όπως προανέφερα.)
  Ηταν πάρα πολύ ζωντανό όνειρο και θα χερόμουν να ακούσω την ετοιμηγορία σας!!
  Ευχαριστώ πολύ,

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.