Λούσιμο
Αν δείτε στ’ όνειρο σας άλλους να λούζονται, σημαίνει πως θα ανακατευτείτε σε μια αναξιοπρεπή επιχείρηση για να ευχαριστήσετε κάποιους άλλους.
Αν δείτε πως λούζατε τα μαλλιά σας, σημαίνει πως σύντομα θα κάνετε ένα μυστικό ταξίδι στο οποίο θα διασκεδάσετε πολύ, αν βέβαια καταφέρετε να κρατήσετε κρυφό από τους φίλους και συγγενείς τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού.

Λούσιμο

20 σχόλια στο Λούσιμο

 • Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 στο 06:12
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα Στον ύπνο μου ότι έλουζα την πεθαμένη γιαγιά μου κσι τα Μάλια της ήταν μακριά και γκρίζα με σαμπουάν ομως δεν έκανε σαπουναδα δεν μου μιλούσε απλα ήταν καθισμένη στο κρεβάτι και εγω την έλουζα κσι τα πόδια της ήταν σε μία λεκάνη που το νερό ηταν θαμπό τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο?

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 στο 13:19
  Σύνδεσμος

  Νεχταρία καλησπέρα!!!!
  Είδα ότι λουζόμουν – πολύ αφρός θυμάμαι-μέσα στο αυτοκίνητό μου όπου είχα ένα λάστιχο, όταν ξαφνικά βλέπω δυο αστυνομικούς να πλησιάζουν και αγχώθηκα να ξεπλυθώ, όπου όντως ξεπλύθηκα. Πίσω καθόντουσαν ο μπαμπάς και ο αδερφός μου. Τους λένε βγείτε έξω για έλεγχο κα ιξαπλώστε μπρούμυτα. Μα είναι μεγάλος του απαντάω ο μπαμπάς μου. Και μου λέει εντάξει μόνο ο μικρός.
  Τι σημαίνει? Με δεδομένο ότι είναι μια ταραχώδης περίοδος. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 08:42
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Αρχικά να σας πω κυρία Νεκταρία ότι ένα όνειρο που μου ερμηνεύσατε πριν δύο μήνες περίπου επαληθεύτηκε γι αυτό σας ξανα γράφω. Είδα ένα περίεργο όνειρο, είχα καιρό να δω . Είδα ότι βρισκόμουν σε έναν εξωτερικό χώρο και ήταν νύχτα. Στο χώρο αυτό βρισκόντουσαν αρκετά άτομα που δε γνώριζα. Ξαφνικά, πετάω μακριά καταλάθος ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και αυτό επιστρέφει σε εμένα, έχω την αίσθηση ότι το έκανα κι με άλλα αντικείμενα γιατί λεω στους άλλους είδατε τι τύχη έχω λες και είμαι μαγνήτης και χαιρόμουν. Έπειτα βλέπω ότι η αδερφή μου φλέρταρε με ένα παιδί κι ότι αυτός θα μετακόμιζε στο σπίτι που έμενα εγώ παλιά. Εγώ επειδή ήθελα πολύ να λούσω το μαλλί μου μπαίνω στο σπίτι με τα κλειδιά μου και πάω στο μπάνιο. Αναρωτιόμουν όμως αν έχει ζεστό νερό τελικά είχε. Μετά σκεφτόμουν αν θα βάλω μαλακτική . Τελοσπάντων εκείνη τη στιγμή μπαίνει αυτός, εγώ παρότι φλέρταρε με την αδερφή μου αισθανόμουν έλξη γι αυτόν ωστόσο δεν του το έδειξα, του ζήτησα συγγνώμη που μπήκα έτσι ωστόσο δε θυμάμαι να τσακωθήκαμε. Έπειτα, είδα ότι βρισκόμουν πάλι στον εξωτερικό χώρο και με προσέγγισε μια γυναίκα άγνωστη από μια εταιρεία σαν αυτή που δούλευα και μετά έβλεπα περίεργες σκηνές λίγο τρομαχτικές βασικά έχω την αίσθηση ότι το κομμάτι αυτό ήταν άλλο ονειρο αυτό

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 12:42
   Σύνδεσμος

   Αν θέλεις γράψε στην εξέλιξη ονείρου αυτό που επαληθεύτηκε. Το όνειρο δηλώνει ότι με τον νόμο της έλξης και με το χαρακτήρα σου διαμορφώνονται όσα ζεις, καλά ή κακά. Το όνειρο ήταν το ίδιο. Απλά δείχνει ότι θέλεις να ζήσεις το μέλλον, προσπαθείς να ελκύεις καλά πράγματα, αλλά σε φοβίζει το μέλλον. Έχεις ανασφάλεια τι μέλλει γενέσθαι. Από τη μια προετοιμάζεσαι για να είσαι εντάξει, από την άλλη δεν σε αφήνουν οι κακές σκέψεις να χαρείς. Ότιδήποτε χρειάζεσαι το έχεις, κάτι σου λείπει για να είσαι ευτυχισμένη και σε τρομάζει η ιδέα μήπως δεν το αποκτήσεις. Αυτή η κατάσταση φέρνει τις φοβερές εικόνες.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 17:36
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας είδα στο ύπνο μου έναν κολλητο μου φίλο μου είπε πως έκανε μπάνιο και μου λέει έλα να σε λουσω και μετά με έλουσε. Τι σημαίνει? Ευχαριστώ πολύ Το όνειρο αυτό το είδα καθημερινή μέρα δεν ήταν σαββατοκύριακο….

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο 13:47
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι αυτό το άτομο το αποδέχεται η ψυχή σου, και δείχνει την προσπάθεια να σε φροντίσει όσο τον φροντίζεις κι εσύ. Αν τον βλέπεις φιλικά είναι ιδανικός φίλος μπορείς να βασιστείς σ’ αυτόν. Το ίδιο ισχύει αν τον βλέπεις ερωτικά. Αν ξέρεις όμως ότι δεν είναι αυτός, τότε ισχύει ότι αυτό το ενδιαφέρον είναι φιλικό.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 στο 20:10
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά έτσι όπως τα λες είναι αφού είδα το όνειρο με βοήθησε πολύ σε ένα σημαντικό ζήτημα σε ευχαριστώ πολύ

    Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 στο 11:09
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας
  Είδα όνειρο ότι έλουζα τα μαλλιά μου με πολύ σαμπουάν
  Στη συνέχεια, ειχα τα μαλλιά μου τυλιγμένα σε μαύρη πετσέτα και
  συζητούσα με τον πρώην εργοδότη μου
  Εκείνος μου υπέδειξε βρωμιά στον αγκώνα μου
  Αισθάνθηκα άβολα και προσπάθησα να βγάλω τη βρωμιά με τα νύχια μου
  Τι μπορεί να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 19:12
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει πως ό,τι και να κάνεις για να είσαι τέλεια, ο εργοδότης πάντα κάτι βρίσκει για να αντιδράσει και αυτό σε κάνει να νιώθεις εκτεθειμένη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 στο 02:10
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστώ Eagle
  Δεν τον αναγνώρισα είχα απλά την αίσθηση πος είταν γνωστός

  ΦΑ γράψω ξανά στο φούρνος το δεύτερο όνειρο ;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 16:51
   Σύνδεσμος

   Ναι μπορείτε να τα γράφετε σε οποιοδήποτε λήμμα ταιριάζουν.
   Δείχνει λοιπόν ότι προσπαθείς να ξεπλυνεις αλληγορικά την ψυχολογική σου δύναμη από όσα την επηρρεάζουν.Θελεις να κάνεις μία ψυχική εκκαθάριση.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 στο 07:23
  Σύνδεσμος

  Για σας
  Απόψε Πέμπτη, είδα στον ύπνο μου πος ένας γνωστός με έφτυσε στα μαλλιά τρεις φορές, και μετά εγώ λουζομουν συνεχώς γιατί συχαινομουν. Μετά είδα πος είχα στο φούρνο κουλουράκια να τα ζεστάνω και είδα πος είχαν φουσκοση περισσότερο παρότι είταν είδη ψημένα.
  Ευχάριστο πολύ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:36
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι δύο διαφορετικά όνειρα.Για το πρώτο που αφορά το λούσιμο,χρειαζομαι το μικρό όνομα του ατόμου που σε έφτυσε.
   Το δεύτερο γραφτο ξανά στο αναλογο λήμμα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο 12:26
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια ευχαριστω πολύ.Εγω ειχα φοβηθει μηπως ειναι κατι κακο για το παιδι αλλα η ερμηνεια σας με καθυσηχασε.Οντως προκειται για ιδιαιτερο παιδακι και πραγματι θελω να της “ανοιξω τα ματια”.Ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο 12:34
   Σύνδεσμος

   Το λούσιμο δεν είναι ποτέ κακό. Εξαίρεση αποτελεί μόνο αν είχε λάσπες στα μαλλιά κι εσύ τις έβγαζες στο δικό της σπίτι. Μόνο τότε θα ίσχυε αυτό που λες, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναφέρεις. Μη φοβάσαι τίποτα λοιπόν!!! Τελικά καλά λένε ότι οι καθηγήτριες έχουν τις αδυναμίες τους. Άμα το αξίζει καλά κάνεις.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 στο 14:43
    Σύνδεσμος

    Καλο μεσημερι…ειδα οτι ειμουν σε εναν εξωτερικο χωρο..οπιυ εκει ηταν και ενας συνεργάτης του άντρα μου…στα μαλλια μου ειχα σαπουνάδες απο το λούσιμο που έκανα(χωρις να το δω το λούσιμο)και μου λεει ο συνεργατης του αντρα μου.εχεις σαπουναδες στο κεφαλι σου..ναι του λεω θα παω να τις ξεβγαλω σε λιγο….μηπως ειναι ονειρο για την υγεία μου;

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 στο 08:57
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!Χτες ειδα ενα ονειρο και θα θελα να μου δωσετε μια ερμηνεια.Εχω μια μικρή μαθητρια που της εχω ιδιαιερη αδυναμία και εχουμε φοβερη σχεση.Χτες βραφυ την ειδα στον υπνο μου . Είδα πως ημασταν καπου εξω και καποια στιγμη θελησα να της λουσω τα μαλλια.Σε καποια φαση οντως αρχισα να της λουζω τα μαλλια σε ενα νιπτηρα,σε χωρο που δε τον ξερω,δεν ηταν ουτε το σπιτι μου ουτε το σπιτι της.Τι σημαινει αυτο;Ευχαριστω εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 στο 18:24
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου,δείχνει την επιθυμία σου να μεταλαμπαδεψεις τις γνώσεις σου στην μικρή σου μαθήτρια.θελεις να της δώσεις δυναμη και ικανότητες!δεν εισασταν σπίτι σου ουτε σπίτι της διότι αλληγορικά,θέλεις να της δείξεις τον εξω κοσμο!να διευρύνει τους ορίζοντες της!!!!μπράβο σου!!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:17
    Σύνδεσμος

    Ανατρίχιασα!!! Τέλεια ερμηνεία. Είναι κρίμα να μην το πω!!! Μπράβο και σε σένα αετέ. Έχεις βάλει το σωστό ψευδώνυμο, είσαι πράγματι αετός!!!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.