Λουτρό
Για ένα νεαρό άτομο που θα δει στ’ όνειρο του ότι κάνει μπάνιο, σημαίνει μεγάλη ανησυχία για κάποιον του αντίθετου φύλου, από φόβο μήπως χάσει την καλή του γνώμη εξαιτίας της επιρροής άλλων.
Για μια έγκυο γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει αποβολή ή ατύχημα. Για έναν άντρα, σημαίνει μοιχεία. Διακριτικές δοσοληψίες κάθε λογής θα πρέπει να αναμένονται ύστερα από αυτό το όνειρο.
Αν δείτε ότι πηγαίνατε στο μπάνιο μαζί με άλλους, σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε τις κακές παρέες. Μείωση της υπόληψης σας πιθανόν να ακολουθήσει αυτό το όνειρο. Αν το νερό ήταν λασπερό, το κακό, ο θάνατος και οι εχθροί είναι πολύ κοντά σας.
Για μια χήρα που θα δει στ’ όνειρο της το λουτρό της, σημαίνει ότι λησμόνησε τους προηγούμενους δεσμούς και σπεύδει σε επίγειες αγάπες. Τα κορίτσια θα πρέπει να αποφύγουν τις αντρικές συντροφιές. Οι άντρες θα μπλεχτούν σε ακόλαστες ιστορίες.
Ένα ζεστό μπάνιο σημαίνει συνήθως κακό. Ένα κρύο, καθαρό μπάνιο είναι προάγγελος υγείας. Μπάνιο σε καθαρή θάλασσα, σημαίνει επέκταση επιχειρήσεων και επιτυχείς έρευνες στον τομέα της γνώσης.
Αν δείτε λευκά τριαντάφυλλα μέσα σε λουτρό, και κίτρινα σε δοχείο, σημαίνει ότι στην ευχαρίστηση θα αναμιχθεί η αρρώστια” τελικά όμως απ’ αυτήν την απογοήτευση θα προκύψει μια διαρκέστερη χαρά.

Λουτρό (μπάνιο)

98 σχόλια στο Λουτρό (μπάνιο)

 • Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 στο 06:38
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, είδα ένα πολύ απλό όνειρο, ήμουν στη μπανιέρα και έκανα μπάνιο και ξαφνικά διαπιστώνω ότι η μπανιέρα γεμίσε με νερά μέχρι πάνω χωρίς να το καταλάβω. Ένιωσα φόβο και αηδία. Έβαλα το χέρι μου μέχρι κάτω στο καπάκι και το αφαίρεσα για να φύγουν τα νερά. Είχε πάνω λίγες τρίχες και το καθάρισα.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 στο 19:45
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.ειδα σήμερα το πρωϊ στον ύπνο μόυ ενα περίεργο όνειρο.ειδα τη θεία μου, είναι συνυφαδες η μητέρα μου κ αυτή,την είδα λοιπόν τελείως γυμνή, είδα κ τη μητέρα μου γυμνή να μπαίνουν μέσα σε ενα λουτρό μπάνιου κ να πλένονται μαζί.. αυτό θυμάμαι μόνο..σε άλλο όνειρο θυμάμαι μόνο ότι κάπου ήμασταν μέσα σε ένα μαγαζί κ εγώ ήθελα να αγοράσω κάτι περιοδικά κ ζητούσα λεφτά από τούς γύρω μου κ δε μου έδιναν, θυμάμαι είχα στην τσέπη στο μπουφάν μου κάτι κέρματα κ δεν μπορούσα να τα πιάσω με το χέρι μόυ, είτε γιατί φορούσα γάντια είτε το χέρι μου το ένιωθα μουδιασμενο.ζητουσα λεφτά από τη μάνα μου για να αγοράσω περιοδικό, αλλά αυτή με μάλωνε κ δε μόυ έδινε.μετα είδα κάτι κέρματα κάτω κ τα μάζευα.τι να σημαίνουν αυτά τα δύο όνειρα;

  Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 στο 16:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.ειδα χθες το βράδυ στον ύπνο μου ότι ήμουν μεσα στο μπάνιο κ πλενομουν κ αργούσα πολύ κ ο αδερφός μου από έξω φώναζε, ήθελε να μπει μέσα.σε μια φάση είδα πώς ο αδερφός μου άνοιξε την πόρτα τού μπάνιου για να μπει μέσα, ενώ εγώ ήμουν με την πετσέτα του μπάνιου τυλιγμένη, αυτός έσπρωχνε την πόρτα προς τα έξω, εγώ την τραβούσα προς τά μέσα κ του έλεγα,,μη μπαίνεις είμαι γυμνή, είμαι γυμνή.προσπαθουσα να βάλω το συρτή αλλά δε τα κατάφερνα.τελικα νομίζω έκλεισα την πόρτα κ ξαναμπήκα στο μπάνιο.περιμενα να ακούσω τον αδερφό μου να φωνάζει πάλι ξανά αλλά δε με ενόχλησε πάλι.τι σημαίνει αυτό το όνειρο.ευχαριστω για την απάντηση.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 στο 16:45
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι είχα μια μικρή αδερφή ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω. Και η αδερφή αυτή ήτανε όπως εμένα όταν ημουν κοριτσάκι. Και είδα πως την εκανα μπάνιο και μετά την είχα στην πλάτη μου σκεπασμένη με μια πετσέτα. Θυμάμαι επίσης πως ενώ ήτανε στην πλάτη μου της έπιασα την πατούσα της και τα δάχτυλα των ποδιών.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 στο 10:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Ξημερώματα Σαββάτου, είδα πως βρισκόμουν στο εξοχικό της θείας μου με μερικούς συγγενείς ( συμπεριλαμβανομένου και εκείνης) και ήθελα να κάνω μπάνιο, αλλά δεν υπήρχε ζεστό νερό, ενώ όλοι έλεγαν ότι θα ζεσταθεί και να αφήσω το νερό να τρέξει πάνω μου. Έκατσα για λίγο κάτω από το παγωμένο νερό, αλλά δεν είδα διαφορά οπότε το άφησα. Δίπλα στο σπίτι της θείας μου ήταν η θάλασσα και έλεγα να πάω, αλλά λίγα λεπτά πριν μπω ξεκινησε να έχει τεράστια κύματα και ουρανός σκοτείνιασε, έτσι δεν μπήκα ποτέ στην θάλασσα και λίγα λεπτά αργότερα η θάλασσα ήταν σαν λάδι

  Απάντηση
  • Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 στο 10:26
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει καθαρά να κάνεις υπομονή. Όλα θα αλλάξουν.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 στο 21:46
    Σύνδεσμος

    Είδα ότι πήγα με εναν αντίπαλο στην δουλεια και μεγάλο βλάκα στο μπάνιο του Σπιτιού μου που ήταν ακατάστατο. Το σημαζευα και έλεγα για διάφορα ζητήματα και αυτός απαντούσε. Είχε πολλά πράγματα στο μπανιο δεν μπορώ να θυμηθώ. Τι σημαινει;

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018 στο 01:22
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα! είδα πριν λίγες μέρες στον ύπνο μου ένα παιδί που μου αρέσει. Ο λόγος που θα ήθελα μια ερμηνεία είναι γιατί ενώ παρακολουθώ χρόνια τα όνειρα μου και κατά κάποιο τρόπο μπορώ να αντιληφθώ αν είναι καλό ή κακό ή να δώσω κάποια ερμηνεία, όταν είναι ερωτικού περιεχομένου πέφτω πάντα έξω. Αρχικά πίστευα ότι ότι έβλεπα έβγαινε το αντίθετο με τα χρόνια άλλαξε αλλά δεν μπορώ να πω πως ότι βλέπω βγαίνει , ότι είμαι διορατικό άτομο. Στο όνειρο μου είδα λοιπόν ότι είμαι σε μια μπανιέρα μαζί με αυτόν και μία άλλη και τον έβλεπα με τις σαπουνάδες , εγώ του έκανα ζήλιες που είναι η άλλη αυτός νομίζω προσπαθούσε να δικαιολογηθεί , ήθελα πολύ να φιληθούμε να με πάρει αγκαλιά αλλά δεν έγινε, το άλλο πρόσωπο δε θυμάμαι αν έφυγε ή έμεινε. Επίσης, να αναφέρω ότι αυτός είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος και είναι πολύ μακριά από την περιοχή μου , σε ένα άλλο όνειρο είδα ότι θα άνοιγε υποκατάστημα λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου, ωστόσο δεν είδα αυτόν η κάποιο πρόσωπο απλά μια ταμπέλα που έλεγε θα ανοίξει σύντομα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 10:39
   Σύνδεσμος

   Φαντάζομαι αυτό το πρόσωπο το βλέπεις ερωτικά. Δεν έπρεπε να είστε μαζί στο μπάνιο, διότι δεν είναι τόσο πνευματικά ανώτερο το όνειρο για να γίνει αυτό. Αυτό γίνεται μόνο στις καρμικές σχέσεις και στις προορισμένες από το θεό να είναι μαζί. Αυτές που αποκτούν αυτή την πνευματικότητα έχουν κερδίσει αυτή τη θέση με αγώνα ,και δοκιμασίες. Όλα έγιναν για να μπορείς να είσαι μαζί του. Δεν βλέπουμε 100% όνειρα ότι είμαστε μαζί, διότι θα ήμασταν ανώτερα πνευματικά άτομα κοντά στη θέωση. Μερικοί γίνονται άγιοι. Τα περισσότερα όνειρα όμως αυτών των ατόμων είναι κοινά, όπως και η πορεία τους στο όνειρο. Δεν χωρά ζήλια εδώ. Είναι καλό να τον δεις με την άλλη όταν βρίσκεσαι στο στάδιο αναζήτησης, διότι μπορεί να μην γίνει ποτέ δικός σου ή μπορεί κάποτε να τα καταφέρεις.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 11:49
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ !!! ναι τον βλέπω ερωτικά , ήξερα βέβαια ότι είχε σχέση αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι του αρέσω το έχω καταλάβει από κάποιες διακριτικές κινήσεις. Δηλαδή για να καταλάβω με αυτό το όνειρο υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι? Δυστυχώς δεν τον βλέπω συχνά στα ονειρά μου τον βλέπω σπάνια και δυσκολεύομαο πολύ να τα εξηγήσω

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 11:53
     Σύνδεσμος

     Αν έχει σχέση βλέπεις την αλήθεια. Είσαι από τα διορατικά άτομα που βλέπεις την αλήθεια. Ακόμη κι αν είναι μαζί σου είναι μόνο το σώμα του. Το πνεύμα σ’ αυτή την περίπτωση είναι εκεί, μαζί της. Άρα, όσο κι αν σε θέλει μπορεί να είναι συμπάθεια, πάθος. Όχι κάτι ουσιαστικό. Καλό είναι λοιπόν να τον ξεχάσεις. Αν όμως είδες ότι άνοιξε υποκατάστημα δηλώνει ότι σας θέλει και τις δύο. Υπάρχει περίπτωση να το έχει δίπορτο.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:31
      Σύνδεσμος

      Δε θέλω να σας ζαλίσω αλλά επειδή γενικά είμαι σκληρή σαν άτομο και όσο και αν θέλω κάποιον αν πω τέλος παύω να τον σκέφτομαι και επειδή βλέπω ένα μικρό ενδιαφέρον θα ήθελα να σας πω και κάτι άλλο. Είχα δει μ αυτόν πάλι όνειρο με κατάστημα. Είχε κατάστημα διαφορετικό από αυτό που έχει στην πραγματικότητα και με παρότρινε να έρθω να πάρω οτι χρειάζομαι μου φάνηκε πολύ περίεργο και αυτό

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:35
       Σύνδεσμος

       Έπρεπε να δεις κάποιο άλλο πρόσωπο με το δικό του αντικείμενο εργασίας για να είναι αυτός. Δεν είναι καλή επιλογή, ακόμη κι αν ενδιαφέρεται. Εφόσον ξέρεις ότι έχει άλλη σχέση δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να είστε μαζί. Εκτός αν χωρίσει και ανοίξει το πεδίο και φανεί η αλήθεια στο όνειρο ποια είναι.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 13:06
        Σύνδεσμος

        Δεν ξέρω αν είναι ακόμα σε σχέση εννοείται πως δε θα έκανα κάτι με κάποιον που έχει σχέση! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!

        Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 στο 07:25
  Σύνδεσμος

  Πηγαίνω ακόμα σχολείο κ είδα ότι μπήκα στις γυναικείες τουαλέτες με αυτόν που μου αρέσει. Εκείνος μπήκε μέσα σε μια από αυτές κ γω εμεινα από έξω. Μετά ήρθε μια φίλη μου κ συζητούσαμε -δεν θυμάμαι τι-. Όταν βγήκε του είπα πως αυτές είναι γυναικείες τουαλέτες αλλά εκείνος μου απάντησε πως δεν τον νοιάζει ενώ στην πραγματικότητα δεν τον έχω δει ποτέ να μπαίνει σε γυναικείες.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στο 11:25
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι εισχωρεί πολύ στα πηγαδάκια σας. Θέλει να μαθαίνει τα πάντα για γυναικεία θέματα, αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσει, ούτε θα σας κάνει κακό. Μόνο από συνήθεια.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 στο 09:36
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα κοριτσια!!Ειδα σημερα κατι και θα ηθελα τα φωτα σας!!
  Ειδα οτι πηγα στη τουαλετα του σπιτιου μου για να κανω την αναγκη μου αλλα ελλειπε η λεκανη. Στη θεση της ειχα μεινει η τρυπα. Οταν ρωτησα την μητερα μου και την αδερφη μου τι εγινε, μου ειπαν οτι χαλασε και οτι απο δω και περα θα χρησιμοποιουμε τη μπανιερα για την αναγκη μας. Εγω τοτε εκνευριστηκα και φωναζα οτι δε μπορει να γινει αυτο και να ζητησουμε την ιδιοκτητρια να μας βαλει καινουρια. Τοτε η αδερφη μου ελεγε οτι δεν το σκεφτηκε και η μανα μου αρχισε να κλαιει επειδη πιστευε οτι η ιδιοκτητρια δεν θα πληρωνε τη ζημια. Εν τω μεταξυ εγω ελεγα οτι καλα τα ουρα, θα πλενουμε τη μπανιερα, με τα αλλα τι θα κανουμε; και τοτε μου λεει η αδερφη μου θα τα μαζευουμε με το χερι και θα πλενουμε και εγω το εκανα εικονα αυτο. Τα σκατα στη μπανιερα! Ειχα φαει φρικη!!! Καπως ετσι πιστευω θα ηταν και οι αντιδρασεις μας στην πραγματικοτητα αν συνεβαινε κατι τετοιο.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 12:03
   Σύνδεσμος

   Όχι dreamer το όνειρο σου λέει καθαρά ότι δεν σου χρειάζεται απελευθέρωση, αλλά κάθαρση. Αν έβλεπες την λεκάνη θα έκανες την ανάγκη σου. Για να εμποδιστεί αυτό, χάλασε η λεκάνη για να κάνεις μπάνιο. Άρα, σου ζητά να αποκτήσεις καθαρή ψυχή. Έχει συσσωρεύσει πολλά.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 12:09
    Σύνδεσμος

    Καλησπερα Νεκταρια και σ’ευχαριστω για την απαντηση. Στο ονειρο ομως ειδα οχι οτι θα εκανα μπανιο. Αλλα οτι θα επρεπε να κανω την αναγκη μου στη μπανιερα. Αυτο ηταν που εκανα και εικονα.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 12:12
     Σύνδεσμος

     Ακριβώς, αυτό πρέπει να κάνεις. Όταν η ανάγκη γίνεται μέσα στην μπανιέρα, το πρόβλημα είναι σοβαρό. Πρέπει να τα βγάλεις όλα και να απαλλαγείς εντελώς απ’ αυτά που σου κάνουν κακό. Δεν είναι μια απαλλαγή ενός απλού προβλήματος, αλλά όλα τα προβλήματα μαζί.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 12:29
      Σύνδεσμος

      Ναι τωρα καταλαβαινω την απαντηση σου! Εχουν οντως μαζευτει πολλα!!! Σ’ευχαριστω πολύ!!

      Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 στο 12:02
  Σύνδεσμος

  Σαββατο σαν να είδα ή είχα την αισθηση οτι ο φίλος μου θα ερχόταν ή ήρθε στο σπίτι μου και ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Και εγω είχα άγχος αν θα είναι καθαρά η λεκάνη κυρίως…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 11:28
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιες ανησυχίες που έχεις. Ανησυχείς, θέλεις να είναι όλα τέλεια!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 11:37
    Σύνδεσμος

    Ειχαμε μαλώσει αλλά μου εστειλε μηνυμα την επομένη και βρεθηκαμε, ειχαμε ενα διαπληκτισμό πάλι. Οποτε ειναι να γινει κάτι τον βλεπω σε όνειρο…

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 11:41
     Σύνδεσμος

     Δεν χαίρεσαι λοιπόν που σε προειδοποιεί το όνειρο κάθε φορά για να λαμβάνεις τα μέτρα σου; Άρα, φτιάξε όσα νομίζεις ότι θα δει και θα σου κάνει παράπονο ή παρατήρηση, αλληγορικά ή κυριολεκτικά, για να γλιτώσεις κάπως και ο τσακωμός να είναι πιο ήπιος.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 15:31
      Σύνδεσμος

      Νόμιζα οτι το ονειρο εχει άλλη ερμηνεία λογω του μπάνιου. Και οτι θα επερχόταν μια ανακούφιση (είτε για αυτόν είτε για μένα). Αλλα αυτός μου κανε παρατηρήσεις για το χαρακτήρα και τις ατέλειές μου…

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 19:17
       Σύνδεσμος

       Ένα είδος κάθαρσης είναι κι αυτός. Να αλλάξεις τακτική, να δεις ποια είναι τα λάθη σου για να μην υποβάλλεσαι σε τέτοιες καταστάσεις.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 20:08
        Σύνδεσμος

        Τι εννοεις οτι ειναι κι αυτος ενα ειδος κάθαρσης; Οτι με βοηθάει κατα κάποιο τρόπο να βελτιωθώ;

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 09:33
         Σύνδεσμος

         Αυτό το όνειρο, με απλά λόγια, σε βοηθάει να καθαρίσεις την ψυχή σου από επικείμενο καβγά. Γιατί σε βρίζει συνήθως; Για τον Α λόγο. Φτιάξε αυτό το Α και θα αποφευχθεί. Άρα, καθαρίζει η ψυχή σου από έναν καβγά, που όταν βελτιωθείς, θα αποφευχθεί. Δες ποια είναι αυτά που στο παρελθόν προκάλεσαν τον καβγά και μην τα επαναλάβεις. Αν προστεθεί ένας Β λόγος, τότε είσαι πραγματικά άτυχη, τι να πω;

         Απάντηση
       • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 22:29
        Σύνδεσμος

        δεν ξερω πως να ξεφυγω απο αυτον… Με τυραννάει αυτη η ιστορία χρόνια τωρα. Θυμασαι το ονειρο με τα πορτοκαλι σεντόνια…

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 09:38
         Σύνδεσμος

         Είναι σαδιστική κατάσταση, σε προσβάλλει, προκαλεί καβγάδες και ζεις μαζί του. Όταν εσύ η ίδια δεν ξέρεις τι να κάνεις, εγώ τι να σου πω; Το θέμα είναι να ζούμε με μια σχέση και να μας γεμίζει. Να τον αγαπάμε, να περνάμε καλά. Αν δεν μας γεμίζει, μας γεμίζει ανασφάλειες, φοβίες, φεύγουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας έχει με τη βία. Δεν είναι επίσης πρέπον, να διατηρούμε μια σχέση επειδή μας θέλει. Εμείς τι κάνουμε; Άρα, θα πρέπει να σκεφτείς καλά, διότι τα χρόνια περνάνε και κάποια μέρα θα σε αδειάσει εκείνος. Δεν θα σε λυπηθεί. Σκέψου καλά Γαρύφαλλο μόνη σου τι θα κάνεις. Αν σε συνδέει πραγματικά κάτι μαζί του, τον αγαπάς, μείνε. Αν το κάνεις για άλλους λόγους, επιβαρύνεις τον εαυτό σου και είναι κρίμα.

         Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 στο 19:05
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Είδα σήμερα διαφορά μπερδεμενα ονειρα. Θα σας γράψω αυτό το κομμάτι εδώ, ενώ ένα άλλο πιο μπερδεμένο, θα σας το γράψω αργότερα σε άλλο λημα. Είδα ότι εγώ κ η κουμπάρα μ, π μένουμε δίπλα διπλα αλλά αυτή σε άλλο διαμερισμα,..εμείς εχουμε μεγαλώσει από μικρές μαζί κ ήμαστε σα φίλες, έχουμε γινει κ κουμπαροι, ο πατέρας μ έχει βαπτισει το αγοράκι τησ, π είναι τώρα 8 ετών,..τέλος πάντων, είδα ότι θέλαμε κ οι 2 πάρε δώσε, να έρχεται αυτή να κοιμάται σε μένα η να ερρωτροπει μαζί η να κάνουμε μπάνιο μαζί, κάτι τέτοιο, όπως κ γω ήθελα το ίδιο, αλλά νομίζω αυτή έρχονταν πιο πολες φορές όχι εγώ,..μια φορά εγώ ηθελα να πάω, ενώ η μητέρα μ.δε με άφηνε, εγώ την παρακαλούσα να πάω, αλλά αυτή σαν να καταλάβε τις προθέσεις μ, κ μ έλεγε να φύγω από κει τη δουλειά έχω εκεί…αργότερα ειδα ότι νυχτωνε κ βραδιαζε, κ εγώ στενοχωριομουν π δε με αφηνεε να πάω. Μετά είπα δε πειράζει, θα πάω αύριο. Παρόλα αυτά είδα ότι η μάνα τησ σαν να με παρακαλουσε να πάω σπίτι τησ, στο όνειρο τάχα μένανε μαζί. Ύστερα είδα, πωσ σαν να πήγα δήθεν στο σπίτι της, για να βρεθώ με τη κουμπάρα μ,αλλά ειδα ότι μπήκα μέσα σε έναν άγνωστο,κάπως μπάνιο, ήταν άνετο κ μεγάλο, είχε δύο πόρτες, π εγω τις έκλεισα πολι καλά, για να μη μπει κάνεις μέσα, ενώ είδα κ μια μεγάλη άνετη μπανιέρα, σε χρώμα ροζ η άσπρο ήταν, δε θυμάμαι, πάντως σαν πολιτελεστατη κ όμορφη φαντάζε.εκλείσα λοιπόν τις πόρτες καλά, κ μπήκα μέσα η για να πλυθω, η οπωσ θυμάμαι ήθελα να κάνω κάτι σαν σεξουαλικη πράξη, άσχετο αυτό, κ ηθελα να μη με δει κανεισ. Δε θυμάμαι αν είχε νερό ή μπανιέρα, κ αν πλενομουν. Θυμάμαι ότι στο τέλος καπιοσ άνοιξε την πόρτα, κ γω σα να φοβήθηκα, α λλα δε θυμάμαι τι απέγινε…αλλοκοτο ονειρο, τι ερμηνεία δίνετε,..Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 11:28
   Σύνδεσμος

   Είναι η προσπάθειά σου να καθαρίσεις την ψυχή σου και να ιασθείς.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:44
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας χθες ειδα το εξης ονειρο ειμουν σε ενα αγνωστο σπιτι και ερωτοτροπουσα στο κραβατι με ενα παιδι (σχεση δεν εχουμε γιατι δε θελω και του το εχω πει) καποια στιγμη ενιωσα εντονη την αναγκη να ουρησω οποτε διακοπτουμε και παω στη τουαλετα οπου η τουαλετα ειχε μεσς δυο λεκανες η μια αριστρερσ μου ειχε πανω πραγματα οποτε πηγα να ουρησω στην ευθεια μπροστα μου ουρησα στο ονειρο και ξυπνησα….

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:47
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιες καταστάσεις που δεν γνωρίζει ο εγκέφαλος και δεν μπορεί να τις αντιληφθεί, απλά σε ενημερώνει ότι απαλάσσεσαι απ’ αυτές.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 στο 20:09
  Σύνδεσμος

  Γειά σας.ειδα στον ύπνο μ σήμερα το πρωί ότι ήμουν καπου αγνωστα κ ήμουν μέσα σε ένα μπάνιο, ντους δλδ, με νερό μέχρι ς2επάνω κ,ήμουν γυμνή κ πλενομουν νομιζω, μ άρεσε το νερό, κ μετά είδα ότι μπηκε κ η μανα μ γυμνή μέσα κ είχε πολλές τρίχες στο σώμα τησ, οπωσ στην πραγματικότητα,κ νομίζω θα κάναμε κάτι σαν διαγωνισμό μέσα στο νερό, δε θυμάμαι τι όμως, κ όταν μπήκε η μάνα μ μέσα το νερό έγινε σαν θολό, βρώμικο, κ η μανα μ έλεγε ότι δε μπορεί άλλο να συνεχίσει, γιατί το σώμα της ηταν λέει άσχημο, κ γω τις ελεγα γιατί δε μπορει. Μετά είδα ότι είχα βγει από το μπανιο κ ήμουν μπροστά σε ένα τραπέζι με πολλά βιβλια, κ τα κοιτούσα κ σαν να ήθελα να τα πάρω όλα, κ ηταν 2 άγνωστοι εκεί πέρα, μια κυρία κ ενασ κυριοσ,κ μου δειξαν κάτι θρησκευτικά βιβλιαρακια, π απεικονιζαν το Χριστό νομίζω, κ μ είπαν, να πάρω να διαβάσω προτα αυτά κ μετά να αγοράσω κ άλλα. Είδα ότι μ έδωσαν μια πλαστική πράσινη μικρή σακουλιτσα για να τα βάλω μέσα. Μετά από αυτο είδα ότι πηγενα προσ σε ένα μεγάλο μαγαζί, π είναι γνωστό μασ, γιατι έχουμε πάει πολλές φόρες, αυτο νομίζω ήταν κ στο ύπνο μ, Ρεαλ το λένε, αν έχει σημασία αυτό ,κ πριν μπω μέσα, είδα σε ένα στρογγυλό διάδρομο, πριν την είσοδο στο μαγαζί, μια θεία μ, κ συσυναμα κ θεία τησ μανασ μ πιο πολι, είδα λοιπόν τη θεία μ αυτή να στέκεται στη άκρη του διαδρομου κ είχε το πρωσωπο της,με μια πετσέτα καλυμενο, δε θυμάμαι αν είχε κ τα μάτια τησ καλυμενα, κ νομίζω είχε κ παντόφλες στα πόδια φορεμενεσ,με γυμνα ποδια, κ μόλις την είδα ,έβγαλε την πετσέτα νομίζω κ τησ είπα ότι εκανεσ κ συ τέτοιο αφρολουτρο, η μάνα μ δε ήθελε, δε της άρεσε αυτό, κ μ είπε τι να έκανα,αφού η μάνα σ δε ήθελε. Μετά νομίζω μ είπε να μπουμε μες στο μαγαζι, αλλά δε θυμάμαι τι μ έλεγε κ π πήγαμε από κει κ ύστερα. Με παραξενεψε κάπως αυτο το όνειρο, τι να σημενει?ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,.είδα στον ύπνο μ σήμερα το βράδυ ένα ανακατο όνειρο, π λιγα μόνο θυμαμαι,.είδα ότι ήμουν κάπου μπερδεμενα κ κ έβλεπα τον εαυτό μ γυμνή μέσα σε ένα ντους με νερό, καθόμουν κάτω κ πλενομουν κμιλουσα μόνη μου,,μετά είδα ότι τάχα η κουμπάρα μ είχε χωρίσει το αντρα της κ συζουσε με αλον, κ οτι αυτός είχε πάει σε ένα γραφειο κ τσακωθηκε με μια πρωην μ γραμματέα, δήθεν αυτή στο όνειρο ήταν κακία, του έκανε σαν ανα κρίση γιατί η κουμπάρα μ είχε αλον, δε το θυμάμαι κ καλά, τελως πάντων, μετά ρώτησα την κουμπάρα μ,αν χώρισε με τον άνδρα της, σπυρο το λενε δε ξέρω αν πέζει ρόλο αυτό, κ μ λέει ναι, βρήκα αλλον,κ τησ λέω δε τον ήθελες κ μ λέει όχι, αυτο το θυμάμαι καλά, μετά είδα ότι ήμουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο κ οδηγούσε μια πρωην μ γειτονισα, κ κάτι έλεγε γιαυτό το θέμα με την γραμματέα μ, ότι κάτι έγινε εκεί τσακωθηκαν, δε θυμάμαι κ παρακατω τι έγινε. Κάπου αλου είδα ότι καποιος μ έχει φέρει ένα κουτί ροζ π μέσα είχε κάτι σαν ιατρικό φάρμακο, από μοναστήρι νομιζω, εγώτο κοίταξα κ απέξω εγραφε ένα όνομα μοναστηριου η εκκλησίας κάτι τέτοιο με χρυσά γραματα. Τι να σημαίνει?

  Απάντηση
    • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:04
     Σύνδεσμος

     Μπες στα είδη ονείρων και θα σου λυθεί η απορία. Διάβασε τα βαθιά λησμονημένα όνειρα.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 στο 17:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Εβλεπα οτι μπηκα στην μπανιερα για να κανω μπανιο αλλα ημουν με τα ρουχα. Και ξεκινησα γρηγορα να τα βγαζω . Εμεινα γυμνη και εκανα ντους μονο με νερο καθαρο χωρις σαπουναδα. Νεκτερια μου τι λες?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Διάβασε τα όνειρα της κάθαρσης στα είδη ονείρων. Όταν κάνουμε μπάνιο με τα ρούχα είναι μια μόλυνση και δεν καθαρίζουμε την ψυχή. Τα ρούχα πρέπει να αφαιρεθούν. Σωστά έπραξες. Το νερό δείχνει μια αναζωογόνηση στην ψυχή, σαν να σε δροσίζει, σε αναζωογονεί. Όμως, η σαπουνάδα δείχνει ότι έχουμε βρομιές που πρέπει να αφαιρέσουμε από την ψυχή. Εσύ ένα δροσιστικό μπανάκι έκανες για να ωφεληθεί η ψυχή. Δεν χρειάζεται να βάλεις σαπούνι διότι δεν είχες κάτι να καθαρίσεις. Μάλλον θα πρέπει να προσθέσω στα όνειρα κάθαρσης κι αυτή την περίπτωση. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 10:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Σ’ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία και στο άλλο που σου έγραψα. Είδα και σήμερα κάτι και θα ήθελα την άποψή σου.
  Είδα ότι μπήκα στην τουαλέτα του σπιτιού μου και εκεί ήταν κάτι που είτε ήταν μεγάλος, κάπως λευκός ποντικό ή η γατούλα μου, αλλά πιο μικρή και πιο λευκή και γυρνούσε γύρω απ’την ουρά του. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι αλλά φοβήθηκα γιατί νόμιζα ότι είναι ποντίκι έκλεισα την πόρτα δυνατά κι έφυγα από εκεί.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Έκανε δηλαδή κύκλους με την ουρά του σαν να βαριόταν;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο 12:19
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Νεκταρία! Δεν ξέρω αν βαριόταν αλλά έτρεχε γύρω απ’την ουρά του αυτό ότι κι αν ήταν και μάλιστα στριφογυρνούσε πολύ γρήγορα.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 15:27
     Σύνδεσμος

     Είναι πραγματικά παράξενο αυτό το πράγμα. Αν ήταν αργή η κίνηση δείχνει βαρεμάδα, πιο γρήγορη την κίνηση του ρολογιού, ότι κυλά γρήγορα ο χρόνος, όμως υπάρχει και η κίνηση της γης. Εξαρτάται όμως ποια αισθήματα σου γέννησε η κίνηση αυτή. Αφού έφυγες από εκεί, δεν σε αφορά ή σε φοβίζει αυτή η κίνηση. Είναι εξωπραγματική και κάθε τι εξωπραγματικό μας τρομάζει ή δεν μας ανήκει.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 στο 17:33
      Σύνδεσμος

      Σ’ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου. Θα κρατήσω την εκδοχή του πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος γιατί πιστεύω αυτό είναι. Είναι κάτι που με αγχώνει και επειδή είχα κάτι αντίστοιχες σκέψεις τελευταία, ίσως επηρεάστηκα και το είδα. Να είσαι καλά!!!

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 στο 13:47
  Σύνδεσμος

  Είδα ενα όνειρο, πολύ παράξενο. Κυριακή προς Δευτέρα. Είδα οτι ο άντρας μου είχε έρθει στη κρεβατακομαρα μου και μου ελεγε να πάμε για φαγητό και εγώ του ελεγα να παει και εγώ θα έρθω μετα. Πήρε τηλ. Το εστιατόριο και έκλεισε τραπέζι και έφυγε. Εγώ περίμενα ενα τηλέφωνο αλλα αργούσε και τους πήρα τηλέφωνο εγώ και βγήκε ενα παιδάκι και μου ελεγε πτι η μητέρα του κοιμάται και δεν θυμάται πως τα κάνει. Εγώ το έκλεισα συνάντησα τον αντρα μου στο δρόμο και πήγαμε να μπούμε στο μαγαζί.
  Ξαφνικά βρέθηκα με μια πετσέτα τιλιγμενη στης φίλης μου το σπιτι. Η κουμπαρα μου έκανε αφρόλουτρο στο μπάνιο και σκεφτόμουν τι μπορώ να της αγοράσω για τη κόρη της οταν κάνει και εκείνη μπάνιο. Πάω να μπω στην μπανιέρα και βλέπω οτι ο άντρας μου είχε βουτήξει και αυτος μέσα στην μπανιέρα μαζι της και βγήκε απο την μπανιέρα . Ο αντρασ Μου φορούσε μαύρα ρούχα. ( που όντος φοράει μαύρα ρούχα) Οταν το είδα άρχιζα να τον χτυπάω και να του λέω δεν ντρέπεσαι ;;;; και τον έφτυσα!!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 14:32
   Σύνδεσμος

   Έχει κάποιο απωθημένο από μια παλιά σχέση που δεν έχει απόλυτα τερματίσει ή πιστεύεις ότι την θέλει ακόμη; Πήγες εκεί με τηλεμεταφορά. Δεν τον είδες εκεί, μεταφέρθηκες, Σαν να είναι σε μια παλιά εποχή όπου δεν ήσουν σίγουρη αν ο άνδρας σου είναι πιστός ή απορείς την περίοδο που ήσασταν χωριστά τι έκανε. Θέλεις να ξεπλυθείς από όλα αυτά και να απαλλαγείς. Να κάνεις μέσα σου μια νέα αρχή και αφού ξεπεράσεις πια όσα σε ταλαιπώρησαν θα είσαι σε θέση να πας στο εστιατόριο μαζί του. Θέλεις πρώτα να είσαι βέβαιη ότι ο μπέμπης θα κοιμάται καλά στην κοιλίτσα και θα είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου ότι αυτό πραγματικά θέλεις.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 15:22
  Σύνδεσμος

  Εντάξει δίκιο έχεις απλά αυτό που με καίει απορώ γιατί το είδα την Κυριακή.Κάτι σαν να θέλεις να πάρεις ένα πολυπόθητο πτυχίο ή να θέλεις χρόνια να πας ένα ταξίδι στην Αμερική και όταν το ονειρευτείς να είναι Κυριακή. Με απλά λόγια η εξήγηση είναι απογοητευτική. Φυσικά και δεν έχω τίποτα προσωπικά μαζί σου ούτε πιστεύω ότι έχεις εσύ κάτι μαζί μου. Καμιά φορά όμως οι άνθρωποι κρεμόμαστε από τα όνειρα σαν τελευταία σανίδα σωτηρίας.Ας το πονάει άστο.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 11:08
  Σύνδεσμος

  καλημερα! ειδα χτες τον φιλο μου να κανει ντουζ στο μπανιο μου. ειναι κακο;;;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 11:36
   Σύνδεσμος

   Όχι, είναι καλό όνειρο. Δείχνει ότι σου ανήκει αυτό το άτομο, αν φίλος σου εννοείς το αγόρι σου ή το σύντροφό σου. Κακό είναι όταν ο φίλος έχει την ουσιαστική σημασία του φίλου. Του κολλητού χωρίς σχέση.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017 στο 11:28
    Σύνδεσμος

    ευχαριστω για την αμεση απαντηση! λιγο μετα θυμηθηκα κ τη συνεχεια. ημασταν καπου εξω και του εδωσα το εωρουχο μου. αυτος. το πηρε κ μου ειπε τσισα εκανες; το ειπε με τρυφεροτητα και οικειοτητα κ καθολου κοροιδευτικα, γω ομως ντραπηκα.
    εβαλα δω κ αυο το ονειρο γιατι ηταν συνεχια. αν πρεπει αλλη φορα ν τα γραφω ξεχωριστα πειτε μου!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 στο 12:26
     Σύνδεσμος

     Δείχνει την εσωτερική μας ανασφάλεια, τις ντροπές και τις φοβίες μας, όσα έχουμε κρατήσει από την παιδική μας ηλικία και βγαίνουν στην επιφάνεια.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 07:07
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.Ήμουν στο μπάνιο στην τουαλέτα βασικά(αλλά δεν βρήκα την λέξη και το καταγραφω εδώ το όνειρο)και φτειαχνόμουν γιατί θα βγάζαμε μια ομαδική φωτογραφία εγω και τα παιδια της τάξης (είμαι και εκπαιδευτικός στα αλήθεια)και μπηκε μέσα μια παλιά μου γνωστή την οποία έχω να την δω και 15 χρόνια (πηγαίναμε μαζί μάθημα αγγλικων όταν έκανα εντατικά) και με παρακάλεσε στην φωτογραφία που θα βγάλουμε να μην κάτσω κάτω στο χαλί όπως έκανα σε μια παλιότερη,Της είπα θα κάτσω όπως θέλω και δεν την αφορά.Στεναχωρέθηκε και γω βγήκα χαμογελόντας.Τελικά η φωτογραφία δεν βγήκε καλή γιατί έγινε ένα μπερδεμα με τις τάξεις και αλου πήγαν τα μισά παιδιά αλολου τα άλλα μισα και ήρθε το βραδυ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:58
   Σύνδεσμος

   Είναι το όνειρο που δηλώνει ότι το ένστικτό σου αυτή τη στιγμή δεν είναι στα καλύτερά του και θα πρέπει να ακούς και τους άλλους τι λένε.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 22:00
    Σύνδεσμος

    Δεν ισχύει το ενστικτό μου είναι σε πολύ καλή φάση και έχω δύο σημερινά παραδείματα.
    1, σαν αναπληρωτρια καθηγήτρια δεν πληρώνομαι πάντα την ιδια ημερομηνία και σήμερα ενιωα ότι θα πληρωθώ και όντως έγινε.
    2. Από εχθές μου έφυγε ο σκύλος και δεν είχα καμία μα καμία στεναχώρια.Σήμερα το μεσημέρι τον βρήκα έξω από το σούπερ μάρκετ τυχαία,που πηγα να ψωνίσω.
    Άρα το όνειρο έχει άλλη ερμηνεία.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:26
     Σύνδεσμος

     Άλλο η διαίσθηση, αλλο οι επιλογές και ο τρόπος συμπεριφοράς.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:42
      Σύνδεσμος

      H διαίσθηση είναι το ένστικτο που σε οδηγεί όμως να κάνεις κάτι. Για ποιον τρόπο συμπεριφοράς μιλάς ακριβώς;;;

      Απάντηση
      • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:20
       Σύνδεσμος

       Σ΄ αυτό το όνειρο η κοπέλα αυτή γνώριζε τη σωστή στάση της φωτογραφίας. Δεν την άκουσες, έκανες αυτό που πίστευες και δεν πέτυχε η φωτογραφία. Άρα, έπρεπε να την ακούσεις.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:42
        Σύνδεσμος

        Mα η φωτογραφία δεν πέτυχε επειδή κάθησα ή δεν κάθησα στο χαλί αλλά γιατί τα παιδιά σκορπιστήκαν στις αίθουσες.Δεν είχε να κάνει με μένα.Και επίσης δεν με πείραξε που δεν βγήκε η φωτογραφία.

        Απάντηση
        • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:52
         Σύνδεσμος

         Τότε λοιπόν πρόκειται για ένα απλό επαγγελματικό όνειρο. Φυσικό το βρίσκω, διότι δεν υπήρχε έμπνευση για το συγκεκριμένο όνειρο. Όπως το κατάλαβα το ερμήνευσα. Είναι λογικό να μην ισχύουν τα όσα είπα.

         Απάντηση
         • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:30
          Σύνδεσμος

          Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς αυτήν την κοπέλα έχω να την δω κάπου στα 15 χρόνια.Μπορεί να την δω στο δρόμο και να μην την γνωρίσω.Δεν ήταν σοβαρό όνειρο.Εκείνο που για μένα ήταν σοβαρό μου έγραψες ότι ήταν Κυριακάτικο.Κρίμα λες και τα όνειρα έχουνε μέρες.Για να σου πω την αλήθεια το αμφισβητώ λιγο αυτό,Για το φιλί εννοώ.Το όνειρο με το φιλί.Περίμενα να μου γράψεις κάτι ωραίο και με προσγείωσες ξερά με ένα έιναι Κυριακάτικο όνειρο.

          Απάντηση
          • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 11:49
           Σύνδεσμος

           Εκείνη την ημέρα δεν ερμηνεύω τα όνειρα, διότι δεν έχω την πείρα πως λειτουργούν απόλυτα. Συνεχώς ψάχνομαι. Έχω γράψει άρθρο για τα όνειρα αυτά. Όμως, πάντα πιστεύω ότι κάτι λείπει. Κάποιοι λένε ότι δεν βγαίνουν, άλλοι ως το μεσημέρι, άλλοι ότι τα καλά δεν πρέπει να τα λέμε, να τα φυλάμε. Έμαθα ότι αυτά ζουν ως το μεσημέρι. Τώρα λένε ότι όταν τα δεις συνεχόμενα για τρείς εβδομάδες βγαίνουν. Όταν δεν έχεις την πείρα στο σημείο αυτό και δεν είσαι σίγουρη τι να πεις; Να παραπληροφορήσεις τον άλλο. Να του πεις παρηγορητικά λόγια που αύριο δεν θα ισχύουν;
           Υποστηρίζεις την άποψη ότι χρόνος δεν υπάρχει. Συμφωνώ εν μέρει. Στα περισσότερα όνειρα αυτό ισχύει. Όμως τα γήινα όνειρα έχουν ύλη και χρόνο. Χρόνος λογικά δεν υπάρχει, ορίζεται βάσει της περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της, όμως η κάθε μία διαρκεί περίπου 24 ώρες αυτή η εναλλαγή της περιστροφής της δίνει διαφορετικά όνειρα. Θεωρείται σαν να είναι μια άλλη μέρα, όπως και είναι. Έτσι ορίστηκε ο χρόνος, βάσει της περιστροφής της γης. Όταν υποθετικά αλλάξει, θα αλλάξει κι ο χρόνος. Μόνο τα όνειρα που φαίνονται στην έβδομη περιστροφή, έχουν άλλη μορφή, διότι η Κυριακή θεωρείται πρώτη μέρα. Γίνεται αναστροφή από την έβδομη στην πρώτη μέρα και επαναλαμβάνεται ο κύκλος πολλάκις. Αυτό μπερδεύει την κατάσταση και ο ονειρικός κόσμος γίνεται αυτή τη μέρα λίγο περίεργος. Ο χρόνος ορίζεται ανάλογα που βρίσκεσαι. Αν πας στο φεγγάρι ή στον Άρη θα είναι άλλιώς, όμως υπάρχει και προσαρμόζεται στον τόπο διαμονής μας. Γι’ αυτό υπάρχει το παράδοξο των διδύμων. Είσαι στην Ελλάδα και η ώρα είναι 12. Όταν πας στη Ν. Υόρκη θα είναι 7 το πρωί. Θα προσαρμοστείς στο χρόνο εκείνο. Άρα, υπάρχει, αλλά προσαρμόζεται βάσει της περιοχής που βρισκόμαστε. Δεν είναι ίδιος παντού, γι’ αυτό λέμε ότι δεν υπάρχει, αλλά προσαρμόζεται. Δεν σου είπα απότομα σε εσένα προσωπικά την Μαρία ότι είναι Κυριακάτικο, αλλά στον καθένα που μου γράφει τα όνειρα αυτά εκείνη την ημερομηνία.

           Ζητώ λοιπόν να ποστάρει εκείνη την μέρα όνειρα και να λέει πότε ακριβώς τα είδε για να πάρει μια λογική απάντηση που θα είναι κοντά στην αλήθεια. Όταν το είδε Σάββατο βράδυ ας μην το γράψει καλύτερα. Όταν δεν έχω ασχοληθεί εις βάθος με τα όνειρα αυτά τι απάντηση να δώσω; Εσύ στη θέση μου τι θα έκανες;

 • Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 στο 18:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας δεν ξέρω αν θυμάστε την ιστορία μου με το παλικάρι και το φιλί;;;
  Σήμερα είδα εκείνο το παλικάρι να έχει πάει στο σπίτι για φιλοξενία μίας φίλης του(απλά φίλοι ήταν στο όνειρο)και έκανε μπάνιο!!!Έμενε δηλαδή εκεί και έκανε μπάνιο!!!
  (Η κοπέλα αυτή υπάρχει στη πραγματικότητα και είναι φίλοι!!)Το όνειρο παραπέμφθηκε σε ένα κομμωτήριο όπου είχα πάει για τα κομμωτήριο..το μόνο που θυμάμαι καλά ήταν όταν η κοπέλα με έβαλα στο λουτηρα και μου ανακάτεψε τα μαλλιά,ήρθε ένα ωραίο άρωμα από τα μαλλιά και μετά τα έβρεξε!!Και έξω από το κομμωτήριο υπήρχε ένας ηλικιωμένος που κάτι έλεγε και η κοπέλα τον έδιωχνε!!
  Είναι κακό;;;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:18
   Σύνδεσμος

   Δεν θυμάμαι την ιστορία. Διηγήσου τη με λίγα λόγια μήπως με βοηθήσει να δώσω ερμηνεία στο όνειρο αυτό.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:52
    Σύνδεσμος

    Το όνειρο που είχα δει ήταν είχα φιλήσει και είχα πειράξει τα μούσια μου με ένα παλικάρι με το οποίο γινόταν κάτι αλλά αρνήθηκα για κάτι και εκείνος παρεξηγήθηκε!!Είχαμε μία απόσταση!!Τώρα σας βοήθησα;;;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:51
     Σύνδεσμος

     Την ζηλεύεις κατά βάθος. Σου έχει ανακατέψει τη ζωή κι ας ξέρεις ότι είναι μόνο φίλοι. Το όνειρο δεν δίνει καθόλου τη δική σου παρουσία σαν πρωταγωνιστή. Παίρνει πρωτοβουλίες στο δικό σου όνειρο. Αυτά τα όνειρα είναι μια νέα κατηγορία που θα προσθέσω τώρα στη λίστα. Δείχνει λοιπόν πόσο απομακρυσμένη είσαι, σαν να αφήνεις στους άλλους το περιθώριο να δράσουν για σένα. Έπρεπε εσύ να διώξεις τον γέρο. Σε τέτοια όνειρα είμαστε πάντα χαμένοι.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 15:33
      Σύνδεσμος

      Η κοπέλα στο κομμωτήριο δεν ήταν η προηγούμενη!!Άγνωστη ήταν υπάλληλος του κομμωτηρίου!!

      Απάντηση
      • Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 στο 14:41
       Σύνδεσμος

       Ακόμα χειρότερα. Δεν έπρεπε να πάρει τέτοια πρωτοβουλία.

       Απάντηση
 • Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016 στο 19:25
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα οτι εκανα μπανιο με εναν καθηγητη μου και ενιωθα ακομα και το νερο που επεφτε επανω μασ.ειμασταν γυμνοι και ενιωθα οτι κατι ειχαμε μεταξυ μασ.και μετα απο αυτο ειδα ξανα οτι ειμασταν μαζι και αυτος με ζηλευε πολυ αν και δεν ηθελε να φανερωθει τιποτα.το παραξενο ειναι οτι ξυπνησα και νομιζα οτι ολα αυτα που ειδα εγιναν στην πραγματικοτητα.. τι σημαινει αυτο το ονειρο??

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 στο 09:52
   Σύνδεσμος

   Τα κόκκινα γράμματα γιατί δεν τα διαβάζετε; Είπαμε ότι τα όνειρα που βλέπουμε το Σάββατο βράδυ δεν τα ερμηνεύουμε. Επίσης, αν δεν είναι Κυριακάτικο πρέπει να το επισημαίνετε.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016 στο 21:01
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα τις προάλλες στον ύπνο μου ότι ανακαινίζαμε το μπάνιο του σπιτιού μας. Συγκεκριμένα η μπανιέρα είχε αφαιρεθεί από την θέση της, ενώ ο καθρέπτης που είναι πάνω από τον νιπτήρα είχε μετακινηθεί στον τοίχο που ήταν πάνω από την μπανιέρα. Εγώ ζήτησα από την μητέρα μου η καινούρια μπανιέρα που θα βάλουμε να είναι στρογγυλή (όχι εντελώς στρογγυλή, εννοούσα τις γωνιακές μπανιέρες).Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό. Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 στο 09:53
   Σύνδεσμος

   Αν δεν θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, δηλώνει αλληγορικά κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 στο 12:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα αυτόν που αγαπάω (με τον οποίο δεν είμαστε μαζί), να κάνει μπάνιο στην ντουζιέρα, και ήθελα να κάνω μπάνιο μαζί του, έβγαλα τα ρούχα μου, ήμουν πιο παχιά από ότι στην πραγματικότητα. Πήγα να ανοίξω την πόρτα του μπάνιου, αλλά αυτός την είχε κλειδώσει, κι αναρωτιόμουν
  πως θα μπω μέσα, τότε το κλειδί εμφανίστηκε πάνω στην πόρτα, ξεκλείδωσα την πόρτα πολλές φορές, αλλά ξύπνησα χωρίς να μπω στο μπάνιο.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 στο 13:00
   Σύνδεσμος

   Αν η πόρτα παρέμενε κλειδωμένη θα ήταν καλό όνειρο για σενα. Τώρα δείχνει ως αντίθετο όνειρο ότι στην πραγματικότητα ή πόρτα για την μεταξύ σας σχέση δεν θα ξεκλειδώσει.
   Αν ανηκεις όμως στα διορατικα άτομα τότε μονο το όνειρο δειχνει ότι θα βρεις τον τρόπο να πλησιασεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 στο 13:57
    Σύνδεσμος

    Αετε να ρωτησω κατι? Ειδα την απαντησβ π εδωσες στην κοπελα! Εγω που ειχα δει αυτον που δεν εχω σχεση( σ τα εχω πει) να κανουνε ντουζ να μην τον βλεπω γυμνο ουτε εμενα ουτε αυτον δεν ειχαμε ερωτικη επαφη, του λεω ντρεπεσαι να βγαλεις την πετσετα, τη βγαζεθ φρουσε σλιπ και τα ποδια του ητν ασχημα ( στην πραγματικοτητα ωραια, μετα μου δινει το αφρολουτρο και εγραφε πανω la maria kai kati μου ελεγε μου μιλουσε ητν πολυ ζωντανο αλλα δεν ακουγα τ λογια. Σ αυτο μ ειχες πει οτι θα γινει ξεκαθαρισμα! Κανονικα δεν ειναι κακο που ειμασταν μαζι, τι διαφορα εχει εδω?ρωταω γ να μαθαινω

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 στο 14:20
     Σύνδεσμος

     Ειχες δει και άλλα ονειρα με αυτον.Λόγω του συνολου των ονείρων σου απαντησα ετσι.Το αφρολουτρο έδειχνε το ξεπλυμα-ξεκαθαρισμα.Το εξαντλησαμε τοτε αυτό.Κάθε όνειρο είναι διαφορετικό.Κάθε υποσυνείδητο είναι διαφορετικο.Για εσένα είχαμε ελεγξει σε καποιο όνειρο αν θυμάμαι καλά και την περίπτωση να μην συμβούν όλα όπως στα είπα αν είσαι διορατικο ατομο.Εδώ υπάρχουν πόρτα και κλειδια.στο δικό σου όχι.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 11:12
  Σύνδεσμος

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
  ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!
  ΝΑ’ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 στο 16:39
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!
  Ειδα ονειρο οτι ημουνα στο πατρικο μου σπιτι και πηγαινοερχομουν στα δωματια ωσπου σε καποια φαση επεσα κατω ανασκελα, στριφογυριζα γυρω απο τον ευατο μου, ωσπου καποιος κλεφτης με τραβηξε απο τα ποδια μεσα στο μπανιο και εγω φοβηθηκα και φωναζα βοηθεια αλλα δεν ακουγομουν και καθως με τραβαγε στο μπανιο που ηταν σκοτεινο εβλεπα μονο τα γαντια του και το παραθυρο του μπανιου που ηταν ορθανοιχτο και εφεγγε η πανσεληνος φαινοταν πως με τραβαγε προς το παραθυρο και τελειωσε εκει το ονειρο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 στο 16:52
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι στο παρελθόν πέρασες πολλά, υπέφερες, και προσπαθείς τώρα να αλλάξεις τη ζωή σου, να απελευθερωθείς απ’ όσα σε βαραίνουν, για να δεις την πανσέληνο να φέγγει λαμπερή στο μέλλον.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015 στο 15:29
  Σύνδεσμος

  καλησπερα!!!ονειρευτηκα σημερα οτι ημουν στο μπανιο του σπιτιου μου και εκανα ντους και καποια στιγμη καποιος προσπαθουσε να ανοιξει την πορτα του σπιτιου νομιζω με δικα του κλειδια και εγω υπεθεσα στην αρχη οτι ηταν η μανα μου μιας και στην πραγματικοτητα εχει δικα της κλειδια για το σπιτι μου.Οποτε καθως ημουν μεσα στο ντους σταματησα και φωναξα ποιος ειναι μια δυο φορες αλλα δεν μου απαντησε κανεις.Ψιλοτρομαξα και βγηκα απο το μπανιο και πηγα πισω απο την πορτα για να δω ποιος προσπαθει να μπει μεσα στο σπιτι μου.Ηταν ενας αγνωστος αντρας και εγω προσπαθουσα να κρατησω την πορτα για να μην μπει.Αφοτου εφυγε ηρθε η μανα μου στο σπιτι μου και προσπαθουσα τρομοκρατημενη να της εξηγησω τι ειχε γινει.Μετα θυμαμαι οτι ημουν στο πατρικο μου και ηταν και οι γονεις μου εκει και ειδα αυτον τον αγνωστο αντρα να καθεται στη βεραντα και θυμαμαι οτι φορουσε γαλαζιο/μπλε λινο πουκαμισο.Νεκταρια ποια ειναι η ερμηνεια σου σε αυτο το ονειρο;ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

  Απάντηση
   • Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 στο 20:14
    Σύνδεσμος

    Σ’ αυτό το όνειρο υπάρχει ο φόβος της αντιμετώπισης μιας δύσκολης κατάστασης. Ως φαίνεται ζείτε σε διαφορετικό σπίτι με τη μητέρα σου κι αυτή η ανασφάλεια στο όνειρο αυτό είναι έκδηλη. Δηλαδή τα πράγματα δεν είναι τόσο φοβερά όσο τα βλέπεις. Επειδή ο άνδρας είναι άγνωστος δηλώνει ότι κάποιες δύσκολες καταστάσεις ή άγνωστες έχεις μάθει πια να τις ξεπερνάς, αλλά πάντα ο φόβος και η ανασφάλεια σε βασανίζει. Η μητέρα στο όνειρο είναι το αποκούμπι και η ασφάλεια. Είσαι άτομο που ενώ ζεις αλλού, έχεις την ανάγκη της.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 στο 20:37
     Σύνδεσμος

     Eυχαριστω.Και το ονειρο με τις μπανανες τι ειναι;

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 στο 20:39
      Σύνδεσμος

      Θα μας τρελάνεις! Τι βιασύνη σ΄ έχει πιάσει; Θα το εντοπίσω και θα σου απαντήσω. Θα με βοηθούσε όταν θέλετε να ερμηνεύσω ένα όνειρο να πηγαίνετε κάτω απ’ αυτό και να γράφετε. Δώσε απάντηση σ’ αυτό. Τότε η απάντηση δίδεται πιο γρήγορα.

      Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 στο 20:22
  Σύνδεσμος

  καλησπερα!!ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στην βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου που θελω να περασω και στην εισοδο της βιβλιοθηκης ημουν γυμνη και εκανα μπανιο και η φιλη μου με καλυπτε με μια πετσετα και περασε η κολλητη του πρωην μου κ μας ειπε “τι κανετε εδω σαν τα φαντασματα;” και μετα της ειπα οτι ηρθαμε για διαβασμα και αυτη δεν μας πιστευε και πιστευε οτι αφορουσε κατι ερωτικο το οτι πηγαμε στην βιβλιοθηκη.μετα ετρεχα μεσα στην βιβλιοθηκη και απο πισω μου περπατουσε ενας πολυ καλος φιλος του πρωην μου και με κοιτουσε με καλο βλεμμα.με ειχε συμπαθησει απο τα μαλλια μου γιατι ειπε “αυτη εχει ωραια μαλλια ειναι καλη κοπελα”.μετα πηγαμε σε ενα μαγαζι να διαβασουμε και ερχεται κ καθεται απεναντι μας μια φιλη του αγοριου που θελω και μετα διαβαζαμε μαζι με αυτη την κοπελα!επισης εδω και δυο μερες βλεπω στον υπνο μου οτι ακουω ραδιοφωνο και παιζει τραγουδια απο το συγκροτημα του αγοριου που θελω και το συγκροτημα αυτο δεν ειναι γνωστο.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 στο 21:11
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να περάσεις στη σχολή που θέλεις. Έχει πολλά αρνητικά στοιχεία. Όμως σε κάποια άλλη σχολη υπάρχει πιθανότητα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 01:30
  Σύνδεσμος

  Τη Μεγαλη Εβδομαδα καπου μεταξυ Μ.Τριτης κ Μ.Πεμπτης ειδα πως εκανα ντους στο μπανιο του σπιτιου μου και πανω μου μαζι με το καθαρο νερο επεφταν και κομματια απο υγρα περιττωματα ή ακαθαρσιες κι ενω ηθελα να απαλλαγω δε μπορουσα οσο κι αν ανοιγα το νερο.Τρομοκρατηθηκα οταν ξυπνησα..Δε θελω να το σκεφτομαι γιατι μ επιρρεαζει αρνητικα στην ψυχολογια μου.Καποια ερμηνια;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 στο 18:56
   Σύνδεσμος

   @Γιαννης,

   Αν ήξερες τι ήταν δεν θα ανησυχούσες. Απαλλάχτηκες από βάσανα και στεναχώριες. Ένα απελευθερωτικό όνειρο ήταν.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 στο 17:03
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας εγω ειδα ενα αρκετα περιπλοκο και περιεργο ονειρο και θα ηθελα την βοηθεια σας….Ημουν λεει στο σχολειο μου (που εμφανιασικα δεν εχει καμια σχεση με το πραγματικο μου ηταν τεραστιο και σαν να ημουν εσωκλειστη) Και καπου ημασταν δεν θυμαμαι και ξεσπασε φωτια και τρεχαν ολοι να σωθουν απο διαφορες εξοδους ενω εμενα με αρπαξαν δυο καθηγητες μου (που τους εχω και στην πραγματικοτητα) και με πηγαν σε ενα δωματιο τεραστιο με μια μεγαλη μπανιερα και με εβαλαν μεσα λεει να κανω μπανιο ενω απο ενα παραθυρακι που ηταν πανω απο την μπανιερα εβλεπα τα πανικοβλητα παιδια και καθομουν λεει στην μπανιερα με το αγχος μην καω αλλα οι καθηγητες φαινοταν σαν να αδιαφορουν για την φωτια…και μαλιστα εκανα με αρκετα ζεστο νερο μπανιο αλλα μετα κρυωσεε και ειχα παγωσει και δεν με αφηναν να βγω ανοιξαν τον θερμοσιφωνα και με ειπαν πως αν δεν περασει μια ωρα δεν θα βγειςς εε τελος παντων τελειωσαμε απο κει και μετα βγηκαμε απο κατι κρυφα σκαλοπατια του σχολειου κατεβηκαμε κατω μαζευτηκαμε ολοι μαζι στην αυλη και εγινε στο τελος σεισμος και επεσε το κτηριο αλλα πριν το δω να πεφτειπΑΝΩ ΜΟΥ ξυπνησα…μπορειτε να με πειτε τι σημαινει ολη αυτη η τρελα??

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014 στο 09:22
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.ειδα ονειρο οτι εκανα μπανιο σε πισινα κ ενιωθα υπεροχα κ μαζι μου ηταν μια φιλη που ηταν εγγυος κ μετα γυρισα σπιτι κ εβρεχε κ ειχε μπει νερο απο το ταβανι σε ενα μονο υπνοδωματιο.το νερο ηταν πεντακαθαρο.ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 στο 14:36
   Σύνδεσμος

   @γιωτα,

   Καλό όνειρο για όποιον κοιμάται σ’ αυτό το υπνοδωμάτιο. Μια ευτυχία που και εσύ θα ωφεληθείς.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.