Λουλούδια

Αν δείτε λουλούδια στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε να κάνετε αυτές τις μέρες με τα αισθηματικά σας.

Λουλούδια

134 σχόλια στο Λουλούδια

 • Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 στο 22:10
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα! είδα σήμερα ότι πότιζα τα λουλούδια τι σημαίνει?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 στο 09:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,

  Είδα απόψε ένα όνειρο και θα ήθελα αν μπορεί η Κατερίνα ή οποιοσδήποτε άλλος να το ερμηνεύσει. Είδα ότι πήγα ταξίδι σε κάποιο μέρος που ονειρευόμενη είχα καταλάβει ποιο είναι, αλλά όταν ξύπνησα αυτό ήταν άγνωστο. Είδα λοιπόν ότι χάρηκα αυτόν τον προορισμό και ένιωθα ότι ήταν για μένα ιδανικός. Χάρηκα πολλή ώρα φωτογράφιση και βιντεόληψη. Όταν ήρθε η ξεναγός να μας πάει στα δωμάτια είδα με την άκρη του ματιού μου ένα κάστρο στο βουνό και παρακάλεσα την ξεναγό να μείνουμε για ένα λεπτό να το πάρω με την κάμερα. Φαινόταν και δεν φαινόταν. Θα το έπαιρνα με μακρινό ζουμ. Το παράξενο ήταν ότι ήταν κατασκευασμένο μόνο από λουλούδια κίτρινα, άσπρα και κόκκινα. Ήθελα να μπω μέσα, να το εξερευνήσω. Αλλά δεν έγινε η χάρη μου. Έπρεπε να φύγουμε γιατί είχαμε καθυστερήσει. Το κάστρο μου φάνηκε ότι μετακινήθηκε από τη θέση του και ήρθε κοντά μου το χάρηκα και έκανα ότι κούτσαινα ψέματα για να μπορέσω να το πάρω τουλάχιστον μια φωτογραφία με την κάμερα. Να γίνει το δικό μου έστω μια φορά. Όμως, μου φάνηκε περίεργο πως έφυγε από το βουνό και βρέθηκε δίπλα μου, ανάμεσα στις πέτρες. Δεν φοβήθηκα όμως. Από το άγχος να προλάβω να το βγάλω φωτογραφία δεν μπορούσε η μηχανή να λειτουργήσει. Μου έκανε νερά που λένε. Πότε πατιόταν άλλο κουμπί, πότε έκλεινε μόνη της η οθόνη και απογοητευμένη πήγα στο ξενοδοχείο χωρίς να γίνει αυτό που ήθελα. Στο μυαλό μου ήταν το λουλουδένιο κάστρο. Τότε σκέφτηκα να ψάξω όλες τις λήψεις, μήπως κατά λάθος το τράβηξα. Είδα ότι όσα τράβηξα δεν υπήρχαν, αλλά στη θέση αυτών υπήρχαν καλύτερες λήψεις που δεν έβγαλα εγώ. Μάλιστα, θυμήθηκα ότι η κάμερα ενώ ήταν εδώ, έβγαζε αυτόματα λήψεις κι άλλα πράγματα, με μια ανώτερη τεχνολογία, εκτός από το λουλουδένιο κάστρο. Σκέφτηκα ότι πήρα άλλη μηχανή και όχι τη δική μου, αλλά ήταν η δική μου. Μια ερωτική ταινία υπήρχε στις λήψεις των βίντεο και κάθισα να την δω. Κοιμόμενη θυμόμουν τον τίτλο της ταινίας. Στις φωτογραφίες υπήρχαν κάστρα πέτρινα, υπήρχαν πηγές, δάση, αλλά πουθενά το λουλουδένιο κάστρο. Έμεινα ικανοποιημένη με το υλικό που απέκτησα και το ξέχασα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 στο 19:28
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία μου, πολύ όμορφο το όνειρό σου! Η ερμηνεία που θα έδινα είναι ότι η ψυχή σου, έχει βρει τον προορισμό της. Ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου και παλεύεις γι αυτό. Είσαι πολύ κοντά αλλά όχι ακριβώς εκεί, γι αυτό και στο όνειρο ήξερες πως λέγεται το μέρος αλλά όταν ξύπνησες το είχες ξεχάσει. Η ευτυχία σου βρίσκεται σε υψηλά ιδανικά, θέλεις την ασφάλεια (την ασφάλεια που θα μπορούσε να προσφέρει ένα κάστρο), κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστά όμορφο (λουλουδένιο κάστρο). Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που μπαίνουν εμπόδιο σε αυτό αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου. Ξέρεις να διεκδικείς, αλλά ίσως είσαι λίγο παρορμητική, κάνεις βιαστικές κινήσεις και νομίζεις ότι τα πράγματα δε σου πάνε καλά. Στην πραγματικότητα όμως θα δεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα απ’ότι νομίζεις. Έρχονται φυσικά και στεναχώριες στο δρόμο σου, αλλά η ευτυχία που θα χτίσεις θα είναι πιο στέρεα απ’ότι μπορείς να φανταστείς!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 09:25
    Σύνδεσμος

    Ωραία ερμηνεία έδωσες. Εγώ θα προσθέσω κάτι στην ερμηνεία σου. Αυτό που ήθελα και εμποδίστηκε είναι όσα θέλω με την ελεύθερη βούληση. Όμως, το πεπρωμένο δεν τα περιέχει και με απομακρύνει απ’ αυτά όσο ωραία κι αν είναι. Ένα ασφαλές κάστρο μένει στη θέση του. Άρα, κάθε τι μαγικό δεν είναι κάστρο και θα το αντιληφθώ όταν περάσει καιρός. Δεν θα ικανοποιηθώ λοιπόν ακόμη και με τη φωτογραφία. Άρα, το δικό μου θα έρθει με την επέμβαση της μοίρας την κατάλληλη στιγμή. Θα είναι πολύ καλύτερο απ’ αυτό που φαντάζομαι. Δεν θα είναι μαγικό και λαμπερό στα μάτια μου, αλλά θα είναι αληθινό. Θα το καταλάβω τότε κάνοντας την σύγκριση. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο προορισμός είναι ο σωστός. Οι κινήσεις είναι λάθος και αυτά τα λάθη ευτυχώς δεν πληρώνονται. Μαθαίνω μέσα απ’ αυτά. Ό,τι κι αν κάνω η ελεύθερη βούληση δεν επαληθεύεται. Έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και ζημιώθηκα. Δεν χωράνε πια άλλα λάθη στη ζωή μου. Πρέπει κάποια στιγμή να βαδίσω εκεί που πρέπει. Συμφωνείς Κατερίνα;

    Απάντηση
    • Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 στο 15:53
     Σύνδεσμος

     Συμφωνώ απόλυτα! Πάντα μου αρέσουν οι ερμηνείες σου!! Είναι “to the point”! 🙂
     Συμβαίνει πολύ αυτό σε εμάς τους ιδεαλιστές και ονειροπόλους. Βάζουμε “μαγικά” πράγματα στο νου μας, αλλά το πεπρωμένο μας, μας προσγειώνει στη πραγματικότητα. Το δικό σου πεπρωμένο όμως σου επιφυλάσσει πολύ όμορφα πράγματα, στέρεα, με γερές βάσεις που θα σε οδηγήσουν στην ευτυχία!!!

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 στο 15:48
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Σήμερα είδα ενα όνειρο αφότου ξανακοιμηθηκα τη νυχτα. Ηταν πολυ έντονο. Ειδα τον ανθρωπο που ενδιαφερομουν αλλα απομακρύνθηκα να μου προσφέρει ενα μπουκέτο απο κίτρινα λουλούδια, ισως αγριολούλουδα ή και μαργαρίτες, δε θυμάμαι, εγω τα πηρα και τα άνοιξα,εννοω το μπουκέτο απο το πλαστικό περιτύλιγμα και αυτος στεκόταν μαζι μου. Τα άπλωσα πανω σε ενα λευκό πανί ή χαρτοπετσέτα, ολα ξεχωριστά, και ανακαλύπτω μεσα ενα κοκκινο ρόδο, ηταν σαν πατημένο γιατι ισως πιεζοταν απο τα αλλα. Ξαφνιαστηκα που το ειδα, ηταν μακρύ το κοτσάνι και επειδη ηταν τριαντάφυλλο ξεχώριζε απο τα αλλα, που οταν τα άπλωσα ηταν σαν ατονα και οτι ηθελαν νερό (τα κίτρινα). Στο μεταξυ ειμασταν καπου διπλα σε νερό, σαν λιμνη η ποταμος αλλα σε πολη. Τοτε εγω τα παιρνω και τα βαζω σε ενα βάζο κεραμεικό και ξαναζωντανεψαν, ηταν ολα όρθια οπως και το ρόδο. Τα κοιτούσα και θαύμαζα το κοκκινο μεσα στο κίτρινο ετσι λαμπερά τα χρώματα τους. Δεν θυμάμαι στα σίγουρα, αλλα ισως αυτος να βούτηξε στο νερό. Δεν ηταν καθαρό και νομιζω ηταν γυμνός. Αλλά σε αυτο δεν ειμαι σίγουρη. Εγω περίποιομουν το βάζο.
  Λοιπον, Σάββατο πηρα ενα ασχημο νεο απο αυτον οταν του εστειλα να βρεθούμε, αλλα το καταλαβαινω γιατι κι εγω εμφανίζομαι και εξαφανίζομαι λογω ανασφαλειων και περναει Καιρός αναμεσα. Σημερα μου εχει στείλει μηνυμα και μετα απο το όνειρο που ειδα φοβαμαι να το ανοιξω γιατί πιστευω θα απογοητευτω περισσότερο. Τα κίτρινα λουλούδια δεν ειναι και πολυ καλα νομίζω…

  Απάντηση
  • Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 στο 20:43
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ιωάννα! Ναι ούτε εγώ ερμηνεύω θετικά τα κίτρινα λουλούδια. Το κίτρινο χρώμα δείχνει και μίσος αλλά στη προκειμένη δείχνει την ένταση ανάμεσά σας. Φαντάζομαι ότι ήδη έχει γίνει ότι ήταν να γίνει λόγω του κόκκινου ρόδου που δείχνει ότι το όνειρο αφορά το άμεσο μέλλον και ειδικά αφού μου λες ότι σου έστειλε μήνυμα. Τέλος πάντων, θα σου πω την ερμηνεία μου και μου λες μετά αν ήταν σωστή.
   Εκνευρισμό και ένταση θα σου φέρει επικοινωνία μαζί του και σύντομα και εφόσον τα λουλούδια ήταν μαραμένα δεν θα έχει καλή κατάληξη αυτή η ιστορία, είναι τελειωμένη. Όμως, εσύ θα κρατήσεις τα θετικά, θα πάρεις τα μαθήματά σου και θα φτιάξεις τη ψυχολογία σου. Το γεγονός ότι εκείνος πήγε στο ποτάμι δείχνει την απομάκρυνσή του από εσένα. Αν ήταν όντως γυμνός, γιατί λες δεν είσαι σίγουρη, δείχνει ότι απλά και εκείνος θα στεναχωρηθεί από την κατάληξη αυτή.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα ότι ήμουν σε κατάστημα με ρούχα και μου έκανε εντύπωση ένα κοντό μωβ φόρεμα με λουλούδια..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 11:27
   Σύνδεσμος

   Εννοείται ότι σ’ αυτό το μαγαζί υπάρχουν όμορφα και άσχημα ρούχα. Όλων των μεγεθών και χρωμάτων. Όμως είδες το πιο απογοητευτικό κατά μία έννοια. Αντίκρισες ένα μικρό πόνο και κατάλαβες ότι είναι για σένα. Είναι ο σταυρός που κουβαλάς, όμως είναι μικρός και τον αντέχεις. Δείχνει επίσης μια υπολειτουργία του 7ου τσάκρα και μια μικρή ψυχρότητα σε συνδυασμό με την θερμότητα δεν σ’ αφήνουν να δεις πέρα απ’ αυτά που βλέπεις. Άρα, είσαι κολλημένη σε στάνταρ καταστάσεις, ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια γι’ αυτές και δεν βλέπεις γύρω σου. Αν το μοβ είναι το αγαπημένο σου χρώμα δηλώνει ότι θέλεις να αποκτήσεις κάτι σ’ αυτό το χρωματισμό.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 στο 02:08
  Σύνδεσμος

  καλησπερα βοηθηστε εχω ανατριχιασει και νιωθω τοσο χαλια και περιεργα…ειδα στο αριστερο μου χερι εξανθηματα κοκκινα περασε η ωρα ή η μερα στο ονειρο μεσα και ξανα ειχα το χερι μου και εκει που ηταν το μεγαλυτερο εξανθημα υπηρχε ενα σπιρακι μονο και τα αλλα εξαφανηστηκαν σε αυτο το σπιρακι ειχε κοπει πετσα-κρεας ολο μαζι σε χιαστι ..σκεφτειτε ενα Χ που στο κεντο να ειναι το σπιρακι (αραγμενο το κρεας σε Χ ή + οπως θελετε πειτε το ) οταν εσφηγκα το χερι μου πως κανουμε μπρατσο ανοιγαν οι 4 εσωτερικε γωνιες απο το κρεα-πετα προς τα εξω και απο μεσα εβγαινε (ανθιζε) ενα λουλουδι σαν Χρυσανθεμο με διασταυρωση Αστερ πιο πολυ για χρυσανθ. εκανε και αμα ο αφηνα ξανα εκλεινε και το ιδιο συνεχεια απο μεσα μου εσωτερικα απο το χερι ηταν μια σκετη αηδια και ανατριχιαστηκο πεταχτηκα απο τον υπνο …φωτιστεμε ! το ονειρο ηταν απο παρασκευη προς σαββατο !

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 10:57
   Σύνδεσμος

   Αν έχεις δεσμό μια τελειωμένη ιστορία ως δια μαγείας θα σωθεί, αλλά θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Κυριολεκτικά θα πρέπει να εξεταστείς, διότι όταν φυτρώνει λουλούδι πάνω μας είναι άσχημη ασθένεια (καρκίνος). Θα πρέπει να το κοιτάξεις. Όταν το λουλούδι κλείνει και ανοίγει ξανά είναι σε αρχικό στάδιο.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 12:15
    Σύνδεσμος

    βγηκε αυτο με την σχεση ακριβως τωρα για το δευτερο τι να κανω πρεπει να παω για εξετασεις ευχαριστω πολυ παντος η γνωσεις σας ειναι πολυ μεγαλες

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 12:18
     Σύνδεσμος

     Αφού βγήκε το πρώτο, μπορεί να αποκλείεται το δεύτερο, μπορεί και όχι. Για καλό και για κακό όμως, μια που το αναφέραμε, κάνε τις εξετάσεις για προληπτικούς λόγους. Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εύχομαι να είσαι καλά!!!

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:39
  Σύνδεσμος

  Ονειρεύτηκα ότι ήμουν με τον γιατρό που συνεργάζομαι στο ιατρείο του και εξέταζε κόσμο , στο τέλος της βραδιάς μου είπε ότι θα το κλείσει και πως θα αλλάξει απασχόληση, του λέω εντάξει να φύγω; και μου λέει όχι και με παει σε ένα μαγαζί τριγωνικό και γωνία και μου λέει κάτσε εδώ με ενα τηλέφωνο κόκκινο απο τα παλιά.που γυάλιζε. Και έμεινα μέσα.και περίμενα όταν γύρισε.με.φώναξε εξω και είχε φέρει λουλούδια πολλά και μυρωδάτα, με πολλά χρώματα και μια θήκη.νυφικου με λουλούδια σε λουλακι και λευκό χρώμα με πολυ γλυκό Άρωμα. Και Τον φίλησα στο μάγουλο και του είπα ευχαριστώ. Και μου έδωσε ενα παλιο κλειδί και μου είπε να.παω να.πάρω κάτι πακετα απο το αμάξι.

  Απάντηση
    • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 14:39
     Σύνδεσμος

     Τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι καλό όνειρο. Θα σε πικράνει. Θα σου πει άσχημα νέα, αφού σε έχει για αρκετό καιρό στην αναμονή.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 14:46
      Σύνδεσμος

      Το πολυ πολυ να σταματήσει η συνεργασία μας. Τι άλλο άσχημο θα μπορούσε να είναι;

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 14:48
       Σύνδεσμος

       Δεν είναι τόσο οδυνηρό το σταμάτημα μιας συνεργασίας. Εκτός αν είναι αναγκαία για σένα. Ανάλογα πως το βλέπει ή το αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 14:50
        Σύνδεσμος

        Σε ευχαριστώ. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Να με βλέπει αλλιώς και να έχουμε προβλήματα; τι να πω!

        Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 στο 01:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδε ένας φίλος μου ένα περίεργο όνειρο και θα ήθελα μια ερμηνεία! Βρισκόταν σε ένα δασος με υψόμετρο ήταν μια καλύβα εκεί κοντά μπήκε μέσα και βρήκε δύο άντρες και μια γυναίκα…χαρακτηριστικά θυμάται τη γυναίκα όπου ήταν ξανθιά με καρε μαλλί όλοι τους ήταν χαρούμενοι τρώγαμε κάτι σε σούπα και γύρισε η γυναίκα και του είπε “άντε βρε παιδί μου που ήσουνα τόσο καιρό σε περιμέναμε”….έκατσε ο φίλος μου λοιπόν στο τραπέζι και του είπε η γυναίκα θα φας κάτι που θα σου δώσει αιωνιότητα έρωτα και πλούτη! Και αυτό ήταν ένα στρογγυλό πιάτο βαθύ που είχε μέσα λευκά λουλούδια ως βάση που μωβιζε σαν κιλά και του το έβαλε με λάδι και ξύδι φρέσκα λουλούδια κομμένα εκείνη τη στιγμή όπου τα φάγε και τα ευχαριστήθηκε ήταν πολύ γλυκά…τι σημαίνει αυτό το όνειρο;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:30
   Σύνδεσμος

   Ήρθε η ώρα να γευτεί τις χαρές και τις λύπες της ζωής, το δικό του πεπρωμένο. Άρα, είναι η ώρα να πάρει τις πιο σπουδαίες αποφάσεις για τη ζωή του.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 στο 08:10
  Σύνδεσμος

  Καλημερα, ειδα χθες βραδυ οτι με μια φιλη μου δειχναμε φωτογραφιες απο ενα ταξιδι που πηγαμε αλλα η φιλη μου ειχε περισοτερες φωτογραφιες με αξιοθεατα και θυμαμαι σε μια στιγμη να δειχνει της μητερας μου μια φωτογραφια που ηταν ενας μεγαλος κηπος( δηλαδη ειχε ενα τοιχο ασπρο σε σχημα και μεσα στη μεση ειχε λουλουδια σε διαφορα χρωματα που η φιλη μου ειπε στο ονειρο οτι ηταν τουλιπες) ηταν πολυ εντυποσιακα! Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα με αυτη την φιλη μου πηγαμε προσφατα ταξιδι μαζι

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 14:31
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,ειναι πολυ δυσκολο να δω τα νεα σχολια.Εμφανιζονται και εξαφανιζονται αμεσως .Βλεπω σχολια παλια .Μπορειτε να κανετε κατι γι αυτο?Εχω στειλει ενα ονειρο στο λημμα λουλουδια και τα σχολια που βλεπω ειναι απο 28 ιουνιου.Χρησιμοποιω ταμπλετ …

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 16:06
   Σύνδεσμος

   Το έχουν διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Τώρα φαίνονται τα νέα σχόλια. Όσο για το μήνυμα που εξαφανίζεται μένει κάποια δευτερόλεπτα για να κάνεις διορθώσεις. Έπειτα εξαφανίζεται και μεταφέρεται στη διαχειριστική σελίδα. Εκεί εμείς κάνουμε επιλογή ποια όνειρα δημοσιεύονται και ποια όχι. Όμως η διαλογή των ονείρων δεν γίνεται άμεσα αλλά όταν κοντεύει ο καιρός να απαντηθούν. Τώρα που ήρθε ο καιρός να απαντηθεί το όνειρό σου το δημοσίευσα. Αυτό γίνεται πάντα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 στο 14:49
  Σύνδεσμος

  Γεια σας !Εχθες ειδα ενα περιεργο ονειρο και θα ηθελα να με βοηθησετε να το καταλαβω καλυτερα…Ηταν νυχτα και αισθανομουν πολυ ευχαριστα,συζητουσα με καποιους και ειδα σε μια γωνια κατι λουλουδια που ηταν ψιλομαραμενα,πεσμενα.Πηγα και προσπαθησα να βρω τροπο να τα αναζωογονησω,για αρκετη ωρα προσπαθουσα να τα επαναφερω ,δοκιμαζα τροπους με σκοπο να τα επαναφερω μονιμα ,οχι για λιγο.,Αυτα τελικα ζωντανεψαν ,ομορφηναν και αισθανθηκα οτι αυτη η κατασταση ηταν σταθερη,οτι δλδ ζωντανεψαν σε μονιμη κατασταση.Ξαφνικα αρχισαν να μιλανε μεταξυ τους σαν παιδακια,ηταν χαρουμενα και επικοινωνουσαν ,εγω παραξενευτηκα και χαρηκα ,σκεφτηκα οντως τα φυτα ειναι ζωντανα οντα.Απομακρυνθηκα και αρχισα να μιλαω με κατι αντρες,ειδα οτι ολα τα λουλουδια συνεχιζαν να ειναι σε τελεια κατασταση εκτος απο ενα ,το πρωτο.Αλλα δεν ανησυχησα,ημουν σιγουρη οτι μπορουσα να το επαναφερω αν ηθελα.Μπορειτε να το ερμηνευσετε?Γενικα το ονειρο μου αφησε πολυ ευχαριστη αισθηση και ηρεμια.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 16:16
   Σύνδεσμος

   Τέτοιο χαρακτήρα σπάνια συναντάς. Είσαι από τα άτομα που προσπαθείς πάντα ακόμη και στην στασιμότητα κάτι που πεθαίνει να του δώσεις ζωή. Να κάνεις τα μεγαλύτερα θαύματα και τίποτα να μην σε αποκαρδιώνει. Να καταλάβεις την ουσία αυτού που με αγώνα προσπαθείς να δώσεις ζωή κι όταν τα καταφέρεις τότε προσπαθείς για μεγαλύτερα θαύματα. Όλα για σένα είναι δυνατά. Γιατί για σένα το δεν μπορώ δεν υπάρχει, υπάρχει το δεν θέλω κι εσύ θέλεις πολύ να τα καταφέρεις και το πείσμα σου σε βγάζει νικήτρια.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 16:27
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστω!Κατι παρομοιο ειχατε ερμηνευσει σε ενα αλλο ονειρο ,που ειχα δει και σας ειχε στειλει η αδερφη μου ,Ματινα ,με μια κοκκινη χελωνα…Δεν αισθανομαι δυνατη,αλλα η απολυτη πεποιθηση μου στο θεο και η επιθυμια μου να ανακαλυψω τον πραγματικο μου εαυτο,φαινεται οτι με προστατευει.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 16:31
    Σύνδεσμος

    Κατάλαβα, είσαι η κοπέλα με την δυνατή πίστη. Φαίνεται αυτό και στα δύο σου όνειρα. Μπορείς να κάνεις τα μεγαλύτερα θαύματα. Συνέχισε έτσι. Εκεί που οι άλλοι σταματούν, εσύ συνεχίζεις. Έχεις αυτή τη δύναμη, εκμεταλλεύσου την κάθε στιγμή και δεν θα ζημιωθείς. Μπορεί να ωφελήσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 17:01
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστω πολυ,η εμπνευσεις σας και η διορατικοτητα σας σας κανουν μοναδικη στην ερμηνεια ονειρων,χωρις διαθεση να σας κολακευσω,το εννοω.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 στο 09:35
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Είδα ότι καθόμασταν σ’ ένα στρογγυλό τραπέζακι σε εξωτερικό χώρο, καφετέρια μάλλον, εγώ, στ’ αριστερά μου η μητέρα μου, στα δεξιά η αδερφή μου και απέναντι μου, δύο νεαρά αγόρια τα οποία υποτίθεται ότι τώρα τελείωσαν τις σπούδες τους. Απευθύνομαι στους νεαρούς και τους λέω: “δεν προσπαθείτε από μόνοι σας να δώσετε κάποιες προβλέψεις”? Είχαν τελειώσει μετερεωλόγοι. Και μου λέει ο ένας: “κάθε 2-3 μέρες θα βρέχει”. Αμέσως άρχισε να ψιχαλίζει, βασικά έριξε 2-3 αραιές χοντρές ψιχάλες, και μετά έπεφταν ροζ ανθοί. Ενθουσιάστηκα, άνοιξα το χέρι μου κι έπεσαν μερικοί μέσα. Σταμάτησαν να πέφτουν και αυτούς που κρατούσα στο χέρι μου, τους έριξα χαρούμενη στο κεφάλι της αδερφής μου.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 20:27
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι θα υπάρξουν δύσκολες μέρες, αλλά μέσα από τις δύσκολες στιγμές θα προσπαθείς να βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και να την μεταδίδεις και στην αδερφή σου. Σαν να θέλει να σου πει το όνειρο πως κάθε μέρα δεν είναι η ίδια. Αυτό θα επαναλαμβάνεται συχνά αυτό τον καιρό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 στο 10:53
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία!!! Ειδα απόψε ότι περπατούσα σε μεγάλο δρόμο, που έκανε μεγάλες στροφές (αυτο που λέμε φιδίσιο) και έβλεπα απο τη δεξιά πλευρά του δρόμου πολύ όμορφα τοπία με θάλασσα. Συνέχισα να περπατάω και πλέον έβλεπα δένδρα , τα οποία παρατηρώντας μέσα απο το φύλλωμά τους είδα μεγάλες ορτανσίες , λευκού χρώματος, άγουρου όμως ακόμη, καθώς φαινόταν αχνά και το πρασινωπό χρώμα της ορτανσίας, που έχει όταν ανθίζει πριν διαμορφωθεί το τελικό της χρώμα. Δεν ήταν θάμνοι, όπως είναι στη πραγματικότητα η ορτανσία αλλά δένδρα κανονικά. Στο τέλος της διαδρομής μου έφθασα στην Ελβετία κι αυτό μου έκανε εντύπωση , γιατί δεν κατάλαβα πως πέρασα μια άλλη χώρα που υποτίθεται έπρεπε να συναντήσψ πρώτη.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 09:47
   Σύνδεσμος

   Η Ελβετία είναι μια χώρα που προσφέρεται για κάθε βαλάντιο. Δηλώνει την ηρεμία. Έχει όμως κάτι βασικό τις Άλπεις τη ψηλότερη οροσειρά της Ευρώπης, αλλά οι .Άλπεις επεκτείνονται και σε άλλες χώρες. Δείχνει λοιπόν την άνοδο, ειδικά αν βρέθηκες στο Νταβός που είναι το μέρος των εφοπλιστών. Έχω πάει εκεί πριν την οικονομική κρίση, και είναι ένα μέρος με υπέροχο αέρα, όμορφο οξυγόνο, και χιονοδρομικό. Είναι μια χώρα που έχει την αντίθετη σημαία από τον ερυθρό σταυρό. Ο Ερυθρός σταυρός έχει άσπρο πλαίσιο και ερυθρό σταυρό. Άρα, είναι εντελώς αντίθετη με τον ερυθρό σταυρό και τους σκοπούς του. Τέλος, τα ρολόγια αυτής της χώρας προσφέρουν την δυνατότητα της ακριβής ώρας, ενώ οι σοκολάτες της την πίκρα. Η Βέρνη δείχνει ένα κοσμοπολίτικο αέρα. Είναι μια μεσαιωνική πόλη, καμία σχέση με το Νταβός. Άρα είναι μια χώρα που έχει απ’ όλα και προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Άρα, αυτός ο δρόμος σε οδηγεί σε πολλές συγκινήσεις που έχει απ’ όλα. Έχει βέβαια πολλές στροφές, αλλά αξίζει το αποτέλεσμα και ο σκοπός. Δεν εννοεί ότι θα πας στην Ελβετία, αλλά θα φτάσεις σε ένα προορισμό που θα σου προσφέρει άπειρες συγκινήσεις. Άρα, δείχνει ότι θα έχεις οικονομική άνοδο στη δουλειά σου και που ξέρεις, ίσως να βρεθείς στην Ελβετία. Είναι πολύ ωραία χώρα. Θα ενθουσιαστείς!!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 10:32
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ, μπήκα!!! Οι ορτανσιες Νεκταρία μου έχουν κάποια ερμηνεία?

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 17:17
     Σύνδεσμος

     Αν έχουν σκούρα ή ανοικτά χρώματα είναι οι ανάλογες καταστάσεις που συναντάς στο δρόμο σου και πως τις αντιμετωπίζεις. Σταματάς να τις δεις, να τις μυρίσεις ή τραβάς βλέποντάς και χαζεύοντας αυτή την ομορφιά απλά; Έχει σημασία αυτό.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 14:05
      Σύνδεσμος

      Στο όνειρο περισσότερο μου έκαναν εντύπωση οι ορτανσίες , ττις οποίες σταμάτησα και τις παρατηρούσα, όπως γράφω και στο όνειρο. Εβλεπα κλωναρια απο ορτανσίες να φυτρώνουν απο κορμούς δένδρων και όχι απο θάμνο. Το χρωμα τους ήταν ανοιχτό, λευκό και σε ορισμένα σημεια πρασινωπό, όπως είναι η λευκή ορτανσία, πριν ακόμη ωριμάει το άνθος της. Θυμάμαι εντονα να το παρατηρώ αυτό.

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 13:13
       Σύνδεσμος

       Είναι όσα λοιπόν όμορφα συναντάς στο δρόμο σου. Το έχω πει στην απάντησή μου. Άρα, το όνειρο σου λέει να τραβήξεις έναν άλλο δρόμο, να πας σε μια όμορφη πόλη, να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις όλα τα όμορφα που υπάρχουν γύρω σου, να τα μυρίσεις, να τα γευτείς, να ακούσεις τι έχουν να σου πουν και να βγάλεις όλες τις κακές σκέψεις, διότι η ζωή δεν είναι πάντα αυτή που φαίνεται. Εμείς με τον τρόπο σκέψης την κινούμε σε άγνωστους δρόμους και πρέπει να κατευθυνθούμε σωστά. Επίσης η Ελβετική σημαία είναι το αντίθετο του ερυθρού Σταυρού. Σκέψου λοιπόν αυτή η κατεύθυνση πόσο σωστή είναι για σένα και που θα σε οδηγήσει. Άρα αυτό το όνειρο έχει δύο όψεις. Πρέπει μόνη να σκεφτείς αν ωφεληθείς ή όχι. Αν αυτός ο δρόμος που τραβάς είναι ο τωρινός, σίγουρα δεν είναι ο ιδανικός. Όμως αν είναι αυτός που βαδίζεις μετά από μία αλλαγή του τρόπου σκέψης, είναι το αποτέλεσμα. Φαίνεται σ’ αυτή την περίπτωση να είναι η λύση, ο προορισμός. Πόσο καλός θα είναι θα εξαρτηθεί από σένα.

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 02:18
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα.Τρίτη βράδυ προς τετάρτη είδα ότι ήμουνα ταξίδι στη Βενετία και ήμουνα πολύ ενθουσιασμένη.όταν βγήκα να κάνω βόλτα στη πόλη είδα απέναντι απο εμενα μεγάλες ανθισμένες μωβ ορχιδέες.ήταν πολύ ωραια λουλουδια αλλα αφου ξυπνησα σκέφτηκα ότι δεν θα ναι καλο που ήταν μωβ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 10:20
   Σύνδεσμος

   Επειδή έχω πάει 2 φορές στη Βενετία σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχουν τόσο μεγάλα λουλούδια. Υπάρχουν μόνο γεράνια ή κρινάκια στα μπαλκόνια. Λουλούδια υπάρχουν μόνο σε ένα ανθοπωλείο που είδα εκεί. Για να πας απέναντι χρειάζεται να πάρεις βαπορέτο, διότι δεν συνδέονται με τα πόδια όλοι οι δρόμοι. Το κυριότερο μέσον μεταφοράς είναι το βαπορέτο. Η γόνδολα εξυπηρετεί τους τουρίστες. Υπάρχουν γέφυρες που συνδέουν το κομμάτι που πας με τα πόδια και αριστερά δεξιά υπάρχουν επιβλητικά κτίρια που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα. Φαντάζομαι ότι ανάμεσα σε σένα και την μοβ ορχιδέα μεσολαβεί θάλασσα. Αν συνδέεται όμως με γεφύρι το κακό μπορείς να το προσπελάσεις και να βρεθείς δίπλα του. Αν όμως μεσολαβεί θάλασσα βρίσκεται δίπλα σου αλλά είναι απροσπέλαστο. Για να το συναντήσεις πρέπει εκείνη την ώρα να σε πάρει το βαπόρέτο ή η γόνδολα εκεί. Κολυμπώντας, δεν το συζητώ. Είναι βρώμικα τα νερά. Επειδή όμως χάρηκες τόσο πολύ το ταξίδι μπορεί να μην ήταν μοβ αλλά σύνθεση του Μπλε και του κόκκινου που από μακριά έχεις την εντύπωση ότι είναι μοβ. Έχει σημασία να ισχύει αυτή η περίπτωση.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 15:44
    Σύνδεσμος

    καλησπέρα ευχαριστω για την απάντηση.αυτά τα έβλεπα απεναντί μου και αναμεσα μας είχε θαλασσα.μωβ τα είδα τώρα δε ξέρω αν ήταν μπλε με κόκκινο.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 16:58
     Σύνδεσμος

     Αν είναι μοβ είναι αυτό που είπα. Δεν μπορείς να τα φτάσεις. Σας εμποδίζει η θάλασσα για το καλό σου. Όμως, αν ήταν μπλε με κόκκινο είναι το θερμό και το ζεστό. Δύο καταστάσεις που μπερδεύουν την ψυχή σου. Ενώ θέλεις κάτι τόσο πολύ και θα σου έδινε χαρά, διστάζεις να το πραγματοποιήσεις, σαν να νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμη ακόμη για κάτι τέτοιο. Αυτό ισχύει αν ήταν μπλε με κόκκινο.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017 στο 12:07
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Κα Νεκταρια ειδα στον υπνο μου οτι περπατούσα στον δρόμο που ειναι το διαμερισμα που μένω. Περνούσα λοιπόν έξω απο μια μονοκατοικία, που βρισκεται πραγματι στον ίδιο δρόμο, την οποία στην πραγματικοτητα δεν εχω ποτε επισκεφτεί. Οταν περνουσα ηταν σκοτάδι και σκέφτηκα νωρίς ήρθα. Μόλις εκανα δυο τρια βηματα και προσπέρασα την μονοκατοικία, ξημερωσε ξαφνικα κι εγώ γύρισα αμέσως πισω και μπήκα στην αυλή της, που ηταν γεμάτη γλάστρες και λουλουδια. Ηταν μεσα στην αυλή και η ιδιοκτήτρια. Εγώ διαλεγα γλάστρες με λουλουδια για να αγορασω. Τότε ειδα στην αυλή μια άσπρη γάτα, που μου φάνηκε σαν ψεύτικη, αλλά καποιος μου ειπε οτι ηταν πράγματι γάτα, δηλαδή αληθινή. Ανησύχησα για λίγο, γιατι στην πραγματικότητα σιχαινομαι τις γατες, εχω κάτι σαν φοβια, αλλά στη συνεχεια αγνόησα την παρουσία της και συνέχισα να ψάχνω για λουλουδια, νομίζω μάλιστα οτι διάλεξα μερικά. Πήρα μάλιστα στα χέρια μου μια πολυ μικρη γλάστρα με λουλουδια, αλλά κάποια άγνωστη γυναίκα μου ειπε οτι καλυτερα να ειναι δυο γλαστρες μαζι, δηλαδή όμοιες. Οταν εχετε τη δυνατότητα και με το καλο αναρρωσετε θα ήθελα να μου απαντήσετε..

  Απάντηση
  • Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 στο 12:50
   Σύνδεσμος

   Με συγκίνησε αυτό που έγραψες στο τέλος. Κανείς άλλος δεν το έχει γράψει. Μου είπαν περαστικά, να είμαι καλά, αλλά όχι να απαντήσω μόλις μπορέσω. Θα σου απαντήσω. Το όνειρο δείχνει τον ψυχικό σου κόσμο όπως κατάλαβες δείχνει τα καλά αγαθά που προσπαθείς να μαζέψεις συνυπάρχουν με όσα σιχαίνεσαι. Θέλεις να πιστέψεις ότι είναι ψεύτικα αυτά που δεν δέχεσαι, αλλά είναι αληθινά δυστυχώς. Εσύ προχωράς χωρίς να επηρεάζεσαι από όσα υπάρχουν μέσα σου. Φτάνεις στο σκοπό σου, αλλά μόνη δεν θα πετύχεις να ευτυχήσεις. Χρειάζεται να βρεις το άλλο εγώ σου. Μαζί θα πετύχετε όσα δεν μπορείς μόνη.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 στο 14:18
  Σύνδεσμος

  Το όνειρό μου χάθηκε για αυτό δεν είχα κάποια απάντηση τώρα το αντιλήφθηκα. Θα το ξανά γράψω… Ήμουν με την μητέρα μου, βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί, το οποίο είχε η μητέρα μιας φίλης μου. Το μαγαζί ήταν άδεια, το μόνο που είχε στο κέντρο ήταν μια μεγάλη πλακέτα. Αυτή η πλακέτα είχε πάνω μπομπονιέρες, οι οποίες όμως μέσα δεν είχαν κουφέτα, αλλά τουλίπα. Κάθε μπομπονιέρα είχε τούλι στο χρώμα της τουλίπας που είχε στο εσωτερικό της. Η μητέρα της φίλης μου δίνει στην μητέρα μου μια μωβ… δεν την δέχτηκε όμως δεν ήθελε να την πάρει. Εγώ στεναχωρήθηκα.. Μπήκα μέσα στο μαγαζί και πήρα μια ροζ και μια μπλέ και ξεκίνησα να μυρίζω την τουλίπα που είχε η καθεμία στο εσωτερικό της. Τις άφησα πάλι στη θέση τους και φύγαμε. Όταν φύγαμε ζητούσα στην μητέρα μου να μου φτιάξει ντάκο κρητικό με ντομάτα και φέτα για να πάμε και στην μητέρα της φίλης μου να φάει, αλλά δεν ήταν καταφατική… Αυτό. Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:40
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δηλώνει ότι η μητέρα είναι προστάτιδα εδώ, βάσει του ονείρου αρχέτυπο. Όπως βλέπεις, όταν της αρέσουν οι επιλογές που κάνεις δεν επεμβαίνει. Επεμβαίνει όμως όταν δεν της αρέσουν και ξέρει ότι η εφαρμογή τους θα σε ζημιώσει. Μακάρι να έβλεπαν όλοι ένα τέτοιο όνειρο θα έφτιαχναν τα λάθη τους!!! Είσαι τυχερή. Δες λοιπόν ποια λάθη δυσαρεστούν την μάνα- αρχέτυπο και απέβαλέ τα από το μυαλό και τη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένη και απαλλαγμένη από βάσανα. Η στεναχώρια που έχεις που δεν τα έκανες πράξη ή δεν τα ακολούθησες θα γίνει πόνος. Δεν θέλει η μοίρα σου να περάσεις αυτό τον πόνο. Σε στεναχωρεί τώρα, για να μην στεναχωρηθείς με το αποτέλεσμα όταν τα εφαρμόσεις στην πράξη.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 στο 14:03
    Σύνδεσμος

    Έχεις απόλυτο δίκιο και όσο καιρό γράφω εδώ τα πράγματα για μένα έχουν αλλάξει…..!

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.
  Είδα σήμερα, Δευτέρα ξημερώματα πως, μου πρόσφεραν μια γλάστρα με γαρδένια και ξαφνικά την είδα να είναι χωρισμένη σε 2-3 μικρές γλαστρούλες. Η μια από αυτή πήγαινε να μαραθεί (όχι πολύ), γιατί είδα ότι τη φρόντιζε η μαμά μου και είχα στεναχωρηθεί. Στη συνέχεια όπως την κοίταγα, σηκώθηκα από κάτω και μύρισα το όμορφο άρωμα της που είχε απλωθεί σε όλο το χώρο. Ήταν τόσο όμορφη η αίσθηση της μυρωδιάς της που αισθάνθηκα (στον ύπνο μου πάντα), να με πλημυρίζει χαρά και μια απροσδιόριστη ευχαρίστηση. Στη συνέχεια είδα πως βρέθηκα με κάτι κόκκινα λουλουδάκια πολύ μικρά (σαν μικρά τριανταφυλλάκια) που ήθελα να τα φυτέψω και πήγα να προετοιμάσω το χώρο σε ένα παρτέρι.

  Τι να σημαίνει το όνειρό μου;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:24
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο χαρμολύπης. Την απαισιόδοξη πλευρά σου την έχει αναλάβει η μητέρα σου. Όμως, την καλή πλευρά την έχεις αναλάβει εσύ. Αυτό σε ωφελεί απόλυτα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  Αγαπητή Νεκταρία καλημέρα.
  Είδε η μάνα μου στον ύπνο της έναν δρόμο όλο λουλούδια και σταμάτησε και άρχισε να κόβει και να μου δίνει κίτρινα λουλούδια.
  Τι σημαίνει σε παρακαλώ?
  Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 19:47
   Σύνδεσμος

   Τα κίτρινα λουλούδια συμβολίζουν την ενέργεια και τη δραστηριότητα στα όνειρα. Η μητέρα σου λοιπόν είναι αυτή που θα σου δώσει τα φώτα της που λένε να ενεργήσεις σωστά και να πάρεις τις σημαντικότερες αποφάσεις στη ζωή σου. Συμβουλεύσου την λοιπόν.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:55
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μήπως όμως θα μπορούσες και αν γνωρίζεις φυσικά να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το όνειρο μου. Μου λες ότι είναι καρκίνος η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία τρέχω με γιατρούς, Γυναικολογο συγκεκριμένα αλλά εγώ νόμιζα ότι είναι καλό το όνειρο μου, ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου που προσπαθώ για παιδάκι.
  Όπως και να έχει όμως σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:20
   Σύνδεσμος

   Ξέρω ότι όταν φυτρώνουν λουλούδια στο σώμα μας είναι μορφή καρκίνου. Μπορεί όμως να είναι αντίθετο ή όνειρο φοβίας. Για σένα μπορεί αλληγορικά να δηλώνει ότι θα καρποφορήσεις. Θα κάνεις παιδάκι. Ο ονειρικός κόσμος είναι απέραντος. Πάντα κάθε μέρα κάτι νέο μαθαίνω.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Ειδα στον υπνο μου οτι ηταν η τελευταία μέρα στην παλιά μου δουλειά. Εκεί με παρουσίασε ενας τύπος άγνωστος στους υπόλοιπους ότι φεύγω κτλ. Και στο τέλος έβαλε σε ενα πιάτο ζάχαρη και αλάτι και πανω ακούμπησε άνθη από κοκκινα λουλούδια και μου λέει για να δεις ποσο σε θέλω. Μετα χορεύαμε ταγκό συγχρονιζοντας τα βήματα μας και λέγαμε ο ενας ποσο θελαμε τον άλλο. Αυτός λέει ηταν βραζιλιανος. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 στο 19:06
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο χαρμολύπης, αλλά το ταγκό δείχνει ότι τα δεδομένα αυτής της δουλειάς φεύγουν από τον κάδο ανακύκλωσης, αλλά κρατάς λίγες στιγμές φυλαγμένες που έζησες εκεί. Παράλληλα, σαν λειτουργικό όνειρο δείχνει ένα κρυφό μήνυμα που δεν μπορούμε ακόμη να αποκωδικοποιήσουμε. Αυτό το όνειρο πιθανόν να έχει και συνέχεια. Έδιωξες κάθε πίκρα, αλάτι και ζάχαρη, έφυγαν η γεύση αλμύρας και η πίκρα και έμειναν οι καλές στιγμές, τριαντάφυλλο. Όμως, αυτό το ταγκό είναι το τέλος. Ο βραζιλιάνος είναι το σημείο που κάτι νέο ή ξένο προστίθεται. Αυτό θα φανερωθεί μια άλλη φορά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 17:55
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Είδα σήμερα στο όνειρο μου ότι καθόμουν με τον άνδρα μου σε μια καφετέρια και ενώ είχαμε παραγγείλει καφέ ή παραγγελία μας δεν ερχόταν πήγα μέσα στο μαγαζί να δω τι γίατι αργεί όπου υποτίθεται ότι δουλεύε μια φίλη μου και μου είπε ότι της έπεσε ο δίσκος και ότι τα ετοιμάζει ξανά γύρισα στον άνδρα μου και περιμέναμε αλλά δεν ερχόταν όπου ξανά πήγα στο μαγαζί και η σερβιτόρα-φιλη μου μου είπε την ίδια δικαιολογία με το δίσκο της απάντησα να μη φέρει καθόλου τους καφέδες μα όταν εφύγα πήγα να πέσω βρέθηκε ένας μεγαλοσωμος άνδρας δίπλα μου και με έπιασε του είπα “ευτυχώς που είσαι πάντα εδώ όταν σε χρειάζομαι” και επέστρεψα στο άνδρα μου στη διαδρομή όμως προτού φτάσω άρχισε να φυτρωνει στο χέρι μου βλαστός τον έβλεπα να μεγαλώνει όπου έβγαλε μπουμπουκια και το ένα ανθισε και έγινε ένας όμορφος ασπρος πανσες και τα άλλα ήταν μπουμπουκια! Ξύπνησα τρομαγμενη ήταν λίγο τρομακτικό να φυτρωνει στο χέρι σου λουλούδι!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:40
   Σύνδεσμος

   Ναι, είναι μορφή καρκίνου. Καλό είναι να το κοιτάξεις.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 στο 19:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  Είδα στο ονειρό μου πως ο πρώην σύντροφός μου ήρθε στο σπίτι και μου πρόσφερε ένα μπουκέτο με λουλούδια σε αποχρωσεις του λευκού-μωβ-ροζ. Είχε και κάρτα η οποία έγραφε μόνο 3 λέξεις σαν τρεις μονολεκτικές ευχές. Δεν τις θυμαμαι δυστυχως αλλα στον υπνο μου στενοχωρηθηκα με την τρίτη. Σα να εγραφε : “προχώρα”. Καθόταν στο κρεββάτι μου κ σα να έπαιζε και κράταγε κάτι παλιά λουτρινα μου που έχω στο δωματιο μου..
  Αναχώρησε από το δωμάτιο γιατι ειχε λεει μια δουλειά αλλά είπε θα ξανα έρθει…

  Εμεινε εκει. :/

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:05
   Σύνδεσμος

   Σίγουρα κάθε λουλούδι αντιπροσώπευε μια λέξη. Η τρίτη αντιστοιχεί στο μωβ που δείχνει στεναχώρια και πίκρα. Η πρώτη ήταν το άσπρο, η δεύτερη το ρόζ και η τρίτη το μωβ. Άρα, δείχνει ότι αυτές οι καταστάσεις υπάρχουν μέσα σου για το άτομο αυτό. Λαμβάνεις λοιπόν απ’ αυτόν την χαρά που απαλλάχτηκες, την ελπίδα ότι θα βρεις κάτι άλλο που να αξίζει περισσότερο και την πίκρα ότι τον έχασες. Υπάρχει το άσπρο και το ροζ κι αυτό δεν σε σκοτώνει, διότι ελπίζεις. Όμως σε καταβάλλει το μωβ. Προχώρα είναι η έκφραση που αντιστοιχεί στο ροζ. Αυτό ήθελε το υποσυνείδητο να θυμάσαι. Δεν είναι αυτή η έκφραση που πραγματικά σε στεναχώρησε.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.Είδα σήμερα ότι ήμουν έξω νομίζω σε ένα σπίτι ενός γείτονα του χωριού της γιαγιάς,απέξω και ο τοίχος ήταν γεμάτος γαρδένιες(ξέρετε, πως είναι τα αναρριχώμενα φυτά στους τοίχους;κάπως έτσι).Έκοψα μία γαρδένια και την μύρισα.Ωραία μύριζε.Πήγα να κόψω άλλη μία αλλά ο αδερφός μου μου είπε να μην κόψω άλλη.( να πω αν έχει κάποια σχέση ότι στην πραγματικότητα μία ηλικιωμένη γειτόνισσα στην Αθήνα όμως όχι στο χωριό, και είναι άλλη από τον ιδιοκτήτη του σπίτιου που είδα,μας φέρνει καμία φορά μια γαρδένια όταν έρχεται για επίσκεψη) Τι σημαίνει το όνειρο μου;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:16
   Σύνδεσμος

   Η γαρδένια,δεν είναι αναρριχωμενο φυτό.Ειναι θάμνος και υπάρχουν ποικιλίες δενδρυλλίων.Αρα κάτι δεν ήταν σωστό στο όνειρο.Ειναι ένα δύσκολο φυτό.Θελει προσεχτική φροντίδα.Εχει μεθυστικο άρωμα.Ολα αυτα σε συνδιασμό δηλώνουν ότι κάτι που σε δελεάζει(άρωμα) πολύ,η ψυχή σου αναγνωριζει ότι δεν είναι τόσο σωστό όπως φαίνεται(αναρριχωμενο) και έτσι αναγνωριζει επίσης ότι δεν πρέπει να κόψεις αλλο άνθος δηλαδή δεν πρέπει να συνεχισεις να δελεαζεσαι από αυτό.
   Επίσης η πιθανότητα ονείρου εξωτερικών ερεθισμάτων είναι πολύ πιθανή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 στο 07:40
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Ειδα οτι ημουν σε μια περιοχη της Αττικης, που δεν εχω ξαναπαει. Περπατουσα στο κεντρο της πριοχης, πλατεια κλπ. Και εβλεπα παιδια να παιζουν και παντου, σε ταρατσες, βεραντες, στασεις κλπ ροζ βουκαμβιλιες και λευκες ορτανσιες, ολα φρεσκα και πανεμορφα και καλυπταν ολη την περιοχή! Τα σπιτια ηταν καινουργια. Μου εκανε εντυπωση που στο στεγαστρο των στασεων υπηρχαν ροζ γλαστρακια με ορτανσιες. Τι σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 18:27
   Σύνδεσμος

   ..

   Είναι πολύ καλό όνειρο.Όνειρο για βραβείο!!!
   Αν είσαι ελεύθερη δηλώνει μία καινούρια σχέση.Αν είσαι παντρεμένη,δηλώνει τον ερχομό ενός παιδιού.Πιθανότατα κοριτσιού.Οι ορτανσιες έχουν φύλλα καρδιοσχημα και ολο το όνειρο δείχνει μία καινούρια κατάσταση.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 18:47
    Σύνδεσμος

    Κάτι δεν μου κολλάει. Ίσως φταίει η άγνωστη περιοχή. Η Αθήνα συνήθως δεν έχει πολλά λουλούδια και φοβάμαι μήπως είναι όνειρο επιθυμίας να ήταν έτσι η Αθήνα, αν ζει εκεί. Θα ήθελα μια ξεκαθάριση πρώτα πάνω σ’ αυτό από την ίδια. Τα μέρη της Αθήνας που έχω δει δεν έχουν πολύ πράσινο. Δεν ξέρω άλλα που δεν έχω επισκεπτεί τι έχουν.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 18:57
     Σύνδεσμος

     Για μένα η άγνωστη περιοχή δηλώνει το άγνωστο γεγονός.Οι ορτανσιες ευδοκιμούν κυρίως στην Αθηνα όσο περίεργο και αν ακούγεται.Υπάρχουν καταπράσινες περιοχές και στην Αθηνα.Λίγες και μακριά από το κέντρο.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 19:25
      Σύνδεσμος

      Τότε θα βραβευτεί. Αυτή τη λεπτομέρεια δεν την γνώριζα. Είδα πράσινο τον Πειραιά και μου φάνηκε άσχημη η Αθήνα. Φαίνεται, δεν επισκέφτηκα τις κατάλληλες περιοχές.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 19:35
       Σύνδεσμος

       Αν το μερος αυτό δεν είναι στην πραγμάτικότητα ετσι οπως το είδε,τότε ναι δεν αξίζει βραβείο.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 στο 10:28
        Σύνδεσμος

        Εμένα πάντως την Πάρο μου θύμισε από τις περιγραφές της. Ένα νησί με πολλά κτίρια και μπουκαμβίλιες και ορτανσίες. Το νησί είναι γεμάτο από τέτοια λουλούδια. Αισθάνομαι ότι είναι καλό όνειρο για την κοπέλα, γι’ αυτό δεν θα της στερήσουμε το βραβείο. Άλλωστε, από τη στιγμή που λέμε σε κάποιο ότι παίρνει βραβείο είναι άσχημο να του το παίρνουμε πίσω. Αυτό πονάει. Πολλές φορές βλέπουμε άλλο μέρος και άλλο είναι τελικά. Κανείς δεν βλέπει αυτό που ένιωσε πραγματικά. Ίσως αυτό το μέρος να ήταν μεγάλο γι’ αυτή κι ένιωσε ότι είναι η Αθήνα. Μπορεί να πάει λοιπόν ή στην Αθήνα ή στην Πάρο και να περάσει καλά. Όποτε βλέπουμε λουλούδια στο όνειρο κάτι καλό μας περιμένει.

        Απάντηση
        • Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 στο 18:51
         Σύνδεσμος

         Σας ευχαριστω και τις 2 για τις απαντησεις και για το βραβειο!!!! Ελπιζω να “βραβευτω” και στην πραγματικοτητα… Η περιοχη αυτη υποτιθεται ειναι στην Αττικη,νομιζω το Καματερο(εχω παει μια φορα πριν απο 12 χρονια, ετρεχα σε κατι αγωνες δρομου και ειχα παρει και μεταλλιο, το οποιο απο οσο το θυμαμαι δεν ειχε καμια σχεση με το ονειρο.

         Απάντηση
         • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 18:43
          Σύνδεσμος

          Μήπως ήταν στην Νέα Μάκρη; Εκεί είδα μετέπειτα σπίτια με μπουκαμβίλιες.

          Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 στο 13:28
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας!!!εγω ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα σπιτι μιας φιλης μου, το οποιο σπιτι επισκεπτομουν για πρωτη φορα . Η φιλη μου καθοταν στον καναπε και εγω εβλεπα το σπιτι της ,οπου παντου υπηρχαν λουλουδια το πατωμα της ειχε τοσα πολλα που δεν μπορουσες να περπατησεις αλλα οχι μονο το πατωμα και ολα τα δωματια του σπιτιου.Καθως λοιπον περιπλανιομουν ανοιξα ενα δωματιο και ειδα ενα μεγαλο επιπλο καλυμμενο με ενα σεντονι το σεντονι φαινοταν σαν να Κουνιοταν σηκωνω λοιπον και εγω το σεντονι και βλεπω παλι λουλουδια ασπρου και μωβ χρωματος να κουνιουνται…..Τι σημαινει. Αυτο το ονειρο;;;

  Απάντηση
   • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 10:09
    Σύνδεσμος

    Ναι ειναι υπαρκτο προσωπο αλλα ισως την ειδα ονειρο επειδη την σκεφτομουν…αυτο που μου κυνησε περισσοτερο το ενδιαφερον ηταν τα λουλουδια…

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 στο 10:37
     Σύνδεσμος

     Θα σου προκαλέσει μια μεγάλη χαρά αυτό το άτομο. Θα σε ωφελήσει πολύ. Η παρέα μαζί της θα σου κάνει καλό. Ίσως σε οδηγήσει στην ευτυχία. Αν ήταν ανύπαρκτο το πρόσωπο, το όνειρο αυτό θα έπαιρνε βραβείο, όμως δεν παύει να είναι ένα ωραίο όνειρο.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 12:56
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, σήμερα είδα άλλο όνειρο. Ήμουν λέει σε σε ένα χωμάτινο στενό δρομάκι. Στα αριστερά μου καθώς περπατούσα είδα λουλούδια τα οποία είχαν εξωπραγματικό μέγεθος, ξεπερνούσαν και το δικό μου ύψος, (φανταστείτε περίπου το ύψος από καλαμιές). Στην αρχή του δρόμου αντίκρυσα στα αριστερά μου μια ομάδα από κάτι πελώριες κίτρινες τουλίπες και στη συνέχεια μια ομάδα από λευκά λουλούδια (στο ίδιο τεράστιο μέγεθος)τα οποία με “τράβηξαν” πιο πολύ σε σχέση με τα κίτρινα. Τα λευκά λουλούδια δεν ξέρω αν υπάρχουν σαν είδος γιατί δεν ξέρω πολλά από είδη λουλουδιών (μπορεί να είναι και ανύπαρκτα σαν είδος) και επίσης είχαν πολύ λίγο κίτρινο χρώμα στο κέντρο τους. Όταν πέρασα δίπλα από τα λευκά λουλούδια αυτά έστριψαν προς το μέρος μου. Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση τα πελώρια πέταλα των λουλουδιών. Μπορώ να έχω κάποια άποψη για το όνειρο αυτό;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 22:01
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα!!Το όνειρο σου δείχνει ότι κοιτάς τον λάθος δρόμο….με αποτέλεσμα τα συναισθήματα σου να αναμιγνύονται κάπως περίεργα!!Ζεις εξωπραγματικές στιγμές(δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα τοσο μεγάλες τουλίπες!!Επικρατεί κατά κύριο λόγο το συναίσθημα της ζήλειας!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 στο 17:35
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ίσως αυτό το όνειρο είναι περισσότερο διφορούμενο απ’ότι φαίνεται. Το κύριο συναίσθημα που βιώνω αυτήν την εποχή είναι άγχος. Μπορώ όμως να σε διαβεβαιώσω ότι ζήλεια δεν αισθάνομαι εκτός αν το κίτρινο αναφέρεται σε άλλο άτομο.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 στο 19:46
     Σύνδεσμος

     Ναι υπάρχει η πιθανότητα καποιο άλλο άτομο να τρέφει συναισθήματα ζηλειας προς σε σένα!!

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 στο 19:48
      Σύνδεσμος

      Λάθος ερμηνεία φίλη μου Ντόρα. Κοίτα που κρύβεται η αλήθεια. Η κοπέλα αυτή είναι ερωτευμένη ή έχει ένα πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Κρύβει μέσα της λουλούδια ανύπαρκτα και συναισθήματα που κανένας δεν γνωρίζει. Όλα στρέφονται γύρω απ’ αυτήν. Αυτό κουράζει το αντίστοιχο 3ο τσάκρα που χρειάζεται ενεργοποίηση διότι δεν βρίσκει την ίδια ανταπόκριση. Βλέπει ότι στενεύουν τα περιθώρια, αλλά αυτό δεν την πτοεί. Άλλωστε είναι η αλίκη στην χώρα των θαυμάτων και μέσα στη ψυχούλα της περιμένει το θαύμα. Εκείνη το κρύβει μέσα της. Το 3ο τσάκρα της δίνει άγχος το οποίο δεν μπορεί να επεξεργαστεί και να φέρει σε ισορροπία όσα θαυμαστά κρύβει μέσα της.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 11:58
       Σύνδεσμος

       Αυτή η ερμηνεία μου ταιριάζει απόλυτα. Δεν έχω παρά να την επιβεβαιώσω. Eίναι παρεμφερής ερμηνεία με ένα όνειρο που μου’χεις ερμηνεύσει και στο παρελθόν Νεκταρία (ανέβαινα μια σκάλα ενώ παράλληλα στην ίδια σκάλα κατέβαιναν δεκάδες κοπέλες με κιτρινα φορέματα) αυτό αποδεικνύει περεταίρω την ορθότητά της(συνύπαρξη ανόμοιων συναισθημάτων). Την ερμηνεία τότε επειδή ήμουν καινούρια στην ομάδα δεν μπορούσα να την αντιληφθώ τόσο καλά όσο τώρα.

       Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 12:07
   Σύνδεσμος

   Μόνο που τότε σε εγκατέλειπαν, ενώ τώρα επέστρεψαν και συνυπάρχουν μαζί σου. Βρες τον τρόπο να τα διώξεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις το τρίτο τσάκρα. Δες ασκήσεις γι’ αυτό. Χρειάζεσαι ηρεμία.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 12:22
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ! Θα ψάξω να βρω τις ανάλογες ασκήσεις μήπως και αλλάξει κάπως το πράγμα!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 18:58
     Σύνδεσμος

     Ασκήσεις αντιστρές χρειάζεσαι. Έχεις άγχος, πολύ άγχος. Υπερβολικά συναισθήματα.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 13:18
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστώ. Αυτό θα κανω,
  .ή τουλάχιστον να συγκεντρωθω περισσότερο.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 12:50
  Σύνδεσμος

  Τέταρτος όροφος, το αναφερα. Αυτό είναι το ερώτημα, να αλλάξω μοτίβο, ή να φυγω?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 13:09
   Σύνδεσμος

   Θα σε συμβούλευα να αφοσιωθείς στη δουλειά σου και η σχέση σου θα εξελιχθεί έτσι όπως ο Θεός θέλει.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 10:25
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία, καλημέρα και καλό τριήμερο. Σκέφτομαι ξανά το όνειρο, ίσως να θέλει να μου πει να αφήσω τα αισθηματικά, τέταρτος όροφος, τεταρτο τσαρκα, και συχνα βλεπω το τέσσερα, .και να αφωσιωθω στην δουλειά μου, και στο μαγαζι μου, μια και σε λίγο θα ανοίξει και η σεζόν. Σε ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 11:30
   Σύνδεσμος

   Δεν αναφέρεις κάπου το 4 στο όνειρο αυτό. Το 4 είναι μια ξεκαθάριση μέσα σου. Κάτι που τελειώνεις για να αρχίσεις το ίδιο σε άλλο μοτίβο ή κάτι καινούριο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστώ πολύ. Νεκταρία. Να είσαι καλά.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστώ Νεκταρία. Αλλά δεν κατάλαβα καλά την απάντηση.να κάνω άνοιγμα προς αυτόν η να μεινω αδρανείς?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   Θα κάνεις άνοιγμα προς αυτόν αλλά μετά όταν τον κερδίσεις θα κλείσει η ψυχή σου και θα του αφοσιωθείς. Είναι το μετά, το αποτέλεσμα αυτό.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 09:43
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Το όνειρο ήταν προγνωστικο, σχετικά με την εκτόνωση μιας κατάστασης. Το είδα στις δύο ώρα το βράδυ, και πάντα αυτά τα όνειρα μου, είναι προγνωστικά, και εκφράζονται σε δυο τρεις μέρες. Θα ήθελα να με βοηθησεις ,στην ερμηνει του τέλους, εγώ βάζω το στεφάνι, στην πόρτα του μαγαζιού μου και καλά, μια βαριά πολυτελείας, ξυλινη κλειστή πόρτα. Οι κλειστές πόρτες, τι είναι? Έχουν αντίθετη ερμηνεία?ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 στο 10:46
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι τακτοποιείς μια κατάσταση και κλείνεις την ψυχή σου για να μην δεχτείς άλλη. Αν πρόκειται για σχέση κλείνεις τα μάτια δηλαδή και δεν βλέπεις άλλους. Μένεις πιστή σ’ αυτή. Σαν να εκλεισε η πόρτα μόνο γι’ αυτόν.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016 στο 14:26
  Σύνδεσμος

  Χαίρεται στην ομάδα.
  Είδα σήμερα το βράδυ, ότι ήμουν στην παλιά μου γειτωνια στην Αθήνα,( στο σημείο που ήταν ενα ψυλικατζιδικο) ότι ένας γνωστός μου από το σήμερα( που δεν έχει παίξει και πολύ καλό ρόλο) αγγλος ,. Σε εκείνο το σημείο ήταν το σπίτι του , πρώτος όροφος, και μου είπε ότι χώρισε με την γυναίκα του. Κατέβηκαμε κάτω , και εγώ πηγα στην διπλανή πολυκατοικια, στον 4 όροφο, πηγαίνοντας, κάποιος μου είπε ότι θα ερθει ο πρώην μου και αφησε την αλλη.(Δεν γνωριζω αν εχει αλλη)Γεμάτη χαρά ανεβηκα για να παω στο σπίτι μου και στο κλιμακοστάσιο ήταν μια ανθοπωλησα, και πουλούσε ματσακια λουλούδια, και εγώ πήρα δύο άσπρα ματσακια, είδα και κόκκινα τριαντάφυλλα, αλλά δεν πήρα γιατί σκεφτηκα ότι έχουν αγκάθια. Πήρα επίσης και ένα στεφάνι από κλαρί(αγιοκλημα, σαν από αυτό που φτιαχνω την πρωτομαγιά, βάση για στεφάνι)τα μπουκέτα τα δωσα σε φίλες που ήταν στο σπίτι μου ορθανοιχτη ή πόρτα μου, και αυτές τα βαλαν σε βάζα( φίλες στο όνειρο,δεν αναγνωρησα καμία)5 6 θα ήταν , δεν μπηκα καν μέσα , και κρατώντας το στεφάνι, ετρεξα, στις σκάλες, για να το βάλω και καλά στην πόρτα του μαγαζιού μου,. Το σπίτι μου ήταν στο σημείο που ειχε παλιά ένα γαλακτωπολειο, με παστες. Και το μαγαζι μου με κλειστή πόρτα, στο σημείο δίπλα από το πατρικό μου. Όλο το όνειρο ήταν πολύ χαρούμενο.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 στο 13:20
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.Σημερα ξεκινησα από το πρωί από το σπίτι γιατί εχω μεγάλο ταξίδι και με πηρε μια γνωστή μου τηλεφωνο που δεν εχουμε καμια επαφη γενικα και μου πε οτι με είδε στον ύπνο της να κραταω λουλουδια και να της λεω ότι φευγω για μεγαλο ταξίδι.αλλά αυτη η κυρία δεν ήξερε ότι θα ταξιδεύω.εχω φοβηθει πολυ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   Είναι προγνωστικό όνειρο.θυμάται τι λουλούδια σε είδε να κρατας?

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 στο 00:22
    Σύνδεσμος

    Διαφορα πολλα και τριανταφυλλα και κρινους ειχα μεγαλο μπουκετο γενικα

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:15
     Σύνδεσμος

     Τοτε είναι καλό όνειρο.κάτι ευχάριστο πρεπει να σου συμβεί σε αυτό το ταξίδι.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 στο 21:52
      Σύνδεσμος

      Γυρισα την Τρίτη ναι πέρασα πολύ ωραια.:) ευχαριστω για την απάντηση.

      Απάντηση
 • Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016 στο 13:50
  Σύνδεσμος

  Καλη σας μέρα! Θα ήθελα μια εξήγηση για όνειρο μόνο π δεν εχει σχέση με λουλούδια μπορω να το γράψω εδω η να πάω στα σχετικά με τους πεθαμένους κλπ π εχει σχέση με αυτο ;

  Απάντηση
  • Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016 στο 21:45
   Σύνδεσμος

   να το γραψεις στο λήμμα νεκρός,η νεκρός πεθαμενος.επισης μπορείς να το γράψεις στην ονειροπαγίδα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 στο 11:46
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια Κ όμως το έχω νιώσει πολλές φορές όντως να με ζηλεύει έστω και παροδικά για κάτι π όντως ουτε εκείνη να εχει καταλάβει ακόμα … Σε ευχαριστώ πολύ !!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:30
   Σύνδεσμος

   Αφού είναι έτσι, την συμφέρει να μην σου λέει τα όνειρά της για να μην βγαίνουν τα εσώψυχα της στη φόρα. Τα όνειρα είναι πολυ αποκαλυπτικά τα περισσότερα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 20:01
  Σύνδεσμος

  Χίλια συγνώμη Νεκταρια αλλα δεν έχω ιδέα πρωτη φορά μπήκα και απο οτι είδα ήθελα να απαντήσω και δεν μπόρεσα να το κάνω σωστά

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 20:06
   Σύνδεσμος

   Δεν πειράζει. Το μετέφερα εγώ σε ένα άλλο λήμμα. Όταν δεν το γράφετε στα σωστά λήμματα, μπορώ να το μεταφέρω εγώ. Απλά σε ενημέρωσα για να το βρεις, ώστε να μην το ξαναγράψεις αλλού ή να θεωρήσεις ότι δεν εγκρίθηκε όταν δεν το δεις εκεί που ήταν γραμμένο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 19:58
  Σύνδεσμος

  @Ντόρα
  Σε ευχαριστώ παρά πολύ .. Και ανησύχησα κάπως γτ μ έλεγαν κόκκινο γρήγορο και κίτρινο κάτι κακό και ανησυχησα για αυτο .. Αν και δεν υπάρχει κάποια ζήλεια μεταξύ μας τελείως διαφορετικές ζωές τωρα ελπίζω να μην ειναι κάτι κακό όντως

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 20:03
   Σύνδεσμος

   Αν το έβλεπες εσύ το όνειρο για τον εαυτό σου θα ίσχυε αυτό που λες. Θα είχε ερμηνεία ότι γρήγορα θα αρρωστήσεις. Το είδε εκείνη για σένα, και δεν έχει αυτή την ερμηνεία. Δηλώνει ότι σε ζηλεύει. Μπορεί να μην το έχει καταλάβει ουτε η ίδια και να το έχει εντοπίσει το υποσυνείδητο. Ποιος ξέρει! Άγνωστες οι σκέψεις των ανθρώπων φίλη μου, δεν βγάζεις άκρη μ’ αυτές.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 16:45
  Σύνδεσμος

  Με είδε η κολλητή μου να φοράω κόκκινο φόρεμα και να της προσφέρω κίτρινα τριαντάφυλλα .. Τι μπορεί ν ειναι …

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 18:29
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Εύα….ίσως ζηλέψεις για κάτι που ίσως να έχει η φίλη σου!!

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 19:20
   Σύνδεσμος

   Μην ζητάτε ερμηνείες ονείρων κάτω από τα αρθρα μου. Εκεί γίνεται μόνο σχολιασμός του αρθρου. Επειδή δεν κατέστη δυνατό να τα μεταφέρω στα ανάλογα λήμματα ή στην ονειροπαγίδα, το έβαλα στο λήμμα λουλούδια που έγινε με επιτυχία η μεταφορά. Ελπίζω να το δεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 13:10
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας!
  Χθες το βράδυ είδα ότι είχα πάει σε μία έκθεση λουλουδιών. Τα λουλούδια ήταν υπέροχα και τόσο μεγάλα σαν να ήταν θάμνοι και δέντρα (για να καταλάβετε έχετε δει τριανταφυλλιές που αν τις αφήσετε γίνονται ολόκληρα δέντρα;) τριαντάφυλλα, πανσέδες, ορχιδέες, βιολέτες, ζέρμπερες. Εγώ κατενθουσιασμένη τα φωτογράφιζα και μάλιστα μπροστά σε μια τριανταφυλιά ροζ που είχε γίνει δέντρο ολόκληρο ήταν χριστουγεννιάτικα στολισμένη και υπήρχαν παιδάκια ντυμένα αγγελάκια για να κάνουν τάχα τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους και εγώ τα φωτογράφιζα με τους δασκάλους τους. Επίσης υπήρχε ένα μικρό θερμοκήπιο με σταφύλια. Και έπειτα κάποιες φωτογραφίες θα τις έστελνα σε έναν φίλο μου που αγαπώ πολύ και όχι μόνο φιλικά. Αλλά δεν θυμάμαι αν τις έστειλα. Πάντως θα το έκανα.

  Σας εύχομαι να έχετε μια ευχάριστη μέρα !!!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 13:48
   Σύνδεσμος

   Επίσης!!! Είναι καλό που φωτογράφιζες αυτά τα λουλούδια διότι σου αρέσουν και στους δύο κόσμους στον νοητό και τον ονειρικό. Δεν υπάρχει αντικατοπτρισμός εδώ διότι απαθανάτησες αυτό που είδες και το κράτησες. Υποσυνείδητα αγαπάς τα λουλούδια και λαχταράς να τα χαρίσεις σ’ αυτόν που θέλεις. Όμως, αν είδες ότι του τα χάρισες δεν είναι καλό. Καλό ήταν που έμεινες στο δίλημμα τα έστειλα ή όχι; Αυτό το δίλημμα υπάρχει και στη σχέση σας τη φιλική και δεν το προχωράτε ερωτικά. Θέλει ή δεν θέλει; Μοιάζει θετικός, αλλά δεν ξέρεις αν είναι πολύ καλός φίλος που σε αγαπάει με άλλο τρόπο ή είναι ερωτευμένος και κρύβεται. Το όνειρο σε προτρέπει να του δείξεις την αγάπη σου. Να φανερωθείς. Να προχωρήσετε.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 14:11
    Σύνδεσμος

    Κυρία Νεκταρία πέσατε μέσα! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
    Πολύ καλή και φωτεινή μέρα να έχετε!!!!!Και σε όλους τους φίλους της ιστοσελίδας!!!!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 14:19
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ πολύ. Κι εσύ καλή τύχη!!! Κύλησε τον κέρσορα λίγο παρακάτω, σε ένα άλλο όνειρό σου. Σου είχα πει ότι θα γευτείς την αγάπη. Το ημερολόγιο έγραφε 4 Μαρτίου. Μπορεί να ήρθε η ώρα να γίνει αυτό τώρα.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 στο 12:21
  Σύνδεσμος

  Καλημερα, χθες ειδα στο ονειρο μου την μαμα του πρωην μου ( που εχουμε χωρισει εδω κ ενα χρονο αλλα ποτε δεν επαψα να τον σκεφτομαι στην πραγματικοτητα..) και καθομασταν στην αυλη του σπιτιου τους οι δυο μας και ενω μιλουσαμε ανετα κτλ ξεκινησε κ μου μιλουσε για αυτον και οτι ειναι απογοητευμενη απο την τωρα κοπελα του και οτι δεν τον κανει ευτυχισμενο και στενοχωριεται που τον βλεπει ετσι…κ μετα ηρθε κ η αδερφη του που δεν μιλησαμε πολυ ισως γτ εγω ειμαι κ λιγο πικραμενη στην πραγματικοτητα … και μετα μπηκα στο σπιτι τους και σε εναν τοιχο βρομικο που ειχε ενα μικρο λουλουδι πανω αρχισα να τον ζωγραφιζω και να τον χρωματιζω και εφτιαξα ενα δεντρο με πολλααα χρωματιστα κλαδια και λουλουδια πανω…τον εκανα τελειο! Και με κοιτουσε κ η μαμα του ενω το εφτιαχνα… τι μπορει να σημαινει?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 στο 10:07
   Σύνδεσμος

   Το υποσυνείδητο σου έχει αντιληφθεί την πραγματική δυσαρέσκεια της μητερας του πρωην σου ως προς την τωρινή του κοπελα.ακόμη και η αδερφή του παρόλο που δεν μιλάτε,τείνει προς την μεριά σου.
   Προσεξες τα χρωματα στα λουλουδια που ζωγραφησες?
   Αν ηταν κόκκινα δείχνει επανασύνδεση στο μέλλον με την έγκριση σαφως της μητερας του.αν ηταν κίτρινα η μωβ η πορτοκαλί όμως δεν είναι καλό.τα λευκά δείχνουν την δική σου μονο επιθυμία.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 12:26
    Σύνδεσμος

    Δεν ειμαι σιγουρη για τα χρωματα γτ θυμαμαι οτι ηταν πολυχρωμμα τα κλαδια κ χαρουμενα χρωματα οχι σκοτεινα..
    Και εγω αυτο θελω να πιστευω οτι σημαινει το ονειρο ομως μου εχει περασει απο το μυαλο οτι ισως να ειναι κ το αντιθετο..οτι δλδ αυτο θα ηθελα να ειναι σαν αντιδραση απο την μαμα του κ επειδη πλεον δεν εχω επαφες το βλεπω σε ονειρα ! Παιζει κατι τετοιο?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 15:15
     Σύνδεσμος

     Αν ηταν αντίθετο,θα έβλεπες και τον πρωην σου στο όνειρο να σε φιλάει η κάτι ανάλογο.αν αφορα μονο όνειρο επιθυμίας τοτε δείχνει οτι πιστεύεις οτι μονο εσύ μπορείς να φέρεις χρωματα στο σπίτι τους αλληγορικά.πιστεύεις οτι καμια αλλη δεν μπορεί να τον κανει ευτυχισμένο?

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015 στο 14:01
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας αγαπημένη μας Κυρία Νεκταρία. Ελπίζω να είστε πολύ καλά!
  Χθες στον ύπνο μου είδα κάτι πολύ περίεργο και αστείο συνάμα: Είδα ότι ήμουν καθισμένη δίπλα σε ένα τραπέζι στο οποίο υπήρχαν πάνω βάζα με λιλά και άσπρα λουλούδια, φρέσκα, ή ζουμπούλια ή βιολέτες, και εγώ έτρωγα (!!!) τα άνθη , ένα ένα, από τα λευκά! Το παράξενο είναι ότι δεν είχαν άσχημη γέυση, αντιθέτως σαν να ήταν οποιοδήποτε άλλο τρόφιμο, δηλαδή κάτι φυσιολογικό!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015 στο 14:47
   Σύνδεσμος

   @Ιωάννα Κ.,

   Αν έτρωγες τα μοβ, δηλώνει ότι κάποιος θα πέθαινε και θα είχες πένθος. Τα άσπρα δηλώνουν ότι θα γευτείς την αγάπη κι αυτό θα σου δώσει χαρά.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015 στο 12:24
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.θα ηθελα μια εξηγηση και σε αυτο το ονειρο αν ειναι δυνατον.
  Δυο μερες πριν αλλαξει ο χρονος με ειδε η μητερα μου να μιλαω καπου με τον πρωην μου(τον αγαπαω ακομα)και μετα με βλεπει να περπαταω σε ενα λιβαδι με αγριολουλουδα.
  Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει αν σημαινει βεβαια κατι.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015 στο 14:50
   Σύνδεσμος

   @μαρια,

   Επειδή το είδε η μαμά σου, υπάρχει προοπτική να ξανασμίξετε, ότι σ’ αγαπά κι αυτός ακόμη. Αν το έβλεπες εσύ θα ήταν 10% προφητικό όνειρο. Αν είναι πρόσφατος ο χωρισμός, δοκιμάστε ξανά. Κάνε μια προσπάθεια να του τηλεφωνήσεις και να δεις τι κάνει. Έτσι θα καταλάβεις τι νιώθει. Τα αγριολούλουδα είναι μια επιτυχία που θα επιτευχθεί μετά από κόπο. Άρα, θα δυσκολευτείς πολύ να ξανασμίξεις μαζί του, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο αυτό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015 στο 01:30
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα, ειδα οτι ημουν σε ενα χωρο σαν παλιο σπιτι οπου γινοταν καποιο ειδος δεξιωσης για το γαμο της κουνιαδας μου.Ανοιξα την πορτα και υπηρχαν πολλα λουλουδια. Μετα καποια επεσαν κατω. Πηρα μερικα μπουκετα και πηγαινα στα τραπεζια των καλεσμενων να τα βαλω για στολισμο. Αλλα στο καθε τραπεζι κατι αλλο υπηρχε και δεν τα εβαζα. Και ειχα μεινει με το μπουκετο στο χερι και κοιτουσα γυρω μου και την κουνιαδα μου. Στην πραγματικοτητα η κουνιαδα μου ειναι χωρισμενη και ζει μονη της. Τι εξηγηση δινετε παρακαλω ?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   @τινα,

   Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να ξαναφτιάξει τη ζωή της, αλλά δεν θα τις εκμεταλλευτεί και θα τις αφήσει να χαθούν. Έχει απογοητευτεί μέσα της από το γάμο και το χωρισμό της, που δεν θέλει να ξαναδοκιμάσει μια τέτοια πίκρα με το φόβο ότι δεν θα πετύχει ξανά.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας
  σας εύχομαι καλές γιορτές. Ελπίζω να μην κάνω κατάχρηση του χρόνου σας, το όνειρο αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γι αυτό και σας το γράφω.
  Ονειρεύτηκα ξημερώματα Παρασκευής ότι ήμουν σ ένα ανοιχτό μέρος, σαν αγρό με φυτά, μαζί με έναν άνθρωπο που είναι στη ζωή μου αυτή την εποχή. Εκείνος έκοψε ένα κλωναράκι, σαν το λουλούδι γυψοφύλλη μου φάνηκε, με πολλά μικρά λευκά ανθάκια. Το άφησε σ ένα βιβλίο δίπλα μου, και φίλησε το σημείο όπου το ακούμπησε. Είδα ότι έγραφε πάνω τη λέξη δελφίνι.
  Αναρωτήθηκα γιατί δε μου το δίνει αλλά το ακουμπά εκεί, παρ όλα αυτά τον πλησίασα, έβλεπα τον εαυτό μου μέσα στο όνειρο να τον πλησιάζει, ήμουν ντυμένη στα άσπρα, κι εκείνος το ίδιο. Έπειτα είδα να με αγκαλιάζει.
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων αν βρείτε το χρόνο να μου απαντήσετε.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 στο 20:29
   Σύνδεσμος

   @Βασιλική,

   Και βέβαια θα σου απαντήσω. Αν σου το έδινε θα χωρίζατε. Θα σε στεναχωρήσω λίγο, αλλά ελπίζω να είναι λίγος ο καιρός της σχέσης σας. Το όνειρο αυτό δηλώνει ότι δεν ξέρει ακόμη τι αισθάνεται για σένα. Είναι προβληματισμένος. Σε θέλει, αλλά δεν έχει βάθος ακόμη αυτό το συναίσθημα. Τη φιλία του σίγουρα την έχεις. Στην ψυχή του υπάρχεις, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει κατασταλάξει ακόμα πόσο βαθύ είναι το συναίσθημα. Προσπαθεί να σε πλησιάσει. Τα καταφέρνει, αλλά το δελφίνι μας τα χαλάει για να γίνει κάτι πιο βαθύ. Θα δικαιολογούσε αυτή τη στάση το γεγονός ότι έχετε λίγο καιρό μαζί. Αν κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια το όνειρο είναι ανησυχητικό.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 στο 23:15
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,
    Ευχαριστώ πολύ. Ναι, είναι κάποιοι μήνες που επικοινωνούμε. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους..

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 στο 11:07
     Σύνδεσμος

     @Βασιλική,

     Είναι λίγος ο χρόνος. Το κατάλαβα! Φαινόταν από το όνειρο. Πάντως έχεις ακουμπήσει φιλικά προς το παρόν την ψυχή του. Εννοω ότι σε αποδέχεται. Το συναίσθημα θα γίνει βαθύ αν το θέλετε και οι δύο. Κάθε μέρα θα το τρέφετε μαζί κι αυτό θα μεγαλώνει. Άλλωστε, δεν ξέρει αν σ’ αγαπάει ακόμη. Αυτό θα στο πει κάποτε όποτε το νιώσει. Σίγουρα κι εσύ κάπως έτσι νιώθεις. Όπως το είπες. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αν ήταν σχέση χρόνων θα ήταν καταδικασμένη να διαλυθεί. Ευτυχώς όλα ισχύουν όπως προέβλεψα.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.