Λέξεις

Αν δείτε στον ύπνο σας πως γράφετε λέξεις διάφορες σε ένα χαρτί ή προσπαθείτε να ξεχωρίσετε λέξεις από ένα βιβλίο, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε τον καιρό σας σε άσκoπες δουλειές καιμε άσκοπες ενερyειες. Αν δείτε πως ακούyατε λέξεις και σας έκανε εντύπωση αυτό, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν καθόλου και μόνο στενοχώρια θα πάρετε. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τροπο συμπεριφοράς και δράσης.

Λέξεις

3 σχόλια στο Λέξεις

 • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 11:16
  Σύνδεσμος

  καλημέρα σας,
  είδα ένα όνειρο σήμερα το πρωί γύρω στις έξι παρά είδα ένα χαρτί με λέξεις που να ξεκινούν από σ . Όλα τα αρχικά τους γράμματα είχαν σβηστεί.
  τι να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 12:23
   Σύνδεσμος

   Υποδηλώνει ότι ο θάνατος και η καταστροφή είναι αναγκαίες καταστάσεις πριν την αναγέννηση. Άρα, ό,τι έρθει πρέπει να το δεχτείς διότι το σκηνικό θα αλλάξει. Άρα ο θάνατος φέρνει την ανάσταση και η ανάσταση την αναγέννηση. Άρα, μετά το πάθος έρχεται ο θάνατος και μετά το θάνατο η αναγνώριση μιας άλλης ζωής, μιας μεταβατικής περιόδου. Όταν λέμε σε κάποιον σ’ αγαπώ και λήψει το σ, δηλώνει ότι αγαπάμε οτιδήποτε και μέσα σ’ αυτό περικλείεται κι εκείνος. Με το σ όμως περιοριζόμαστε μόνο σ’ εκείνον. Όταν λείψει λοιπόν το σ, μπορεί να μπει ένα άλλο γράμμα στη θέση του, να μεταβάλλει τη λέξη και να της δώσει άλλο νόημα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 12:50
    Σύνδεσμος

    μπορεί να υποδηλώνει και το θάνατο μιας κατάστασης που έχουμε επιλέξει να εκτελούμε και θέλουμε να το αλλάξουμε. Το σκεφτόμουν έντονα εχτές έκανα ένα διάλογο με τον ευατό μου για τα αρνητικά μου , γι αυτά που πιστεύουν οι άλλοι για μένα και αποφάσισα ότι αυτό που γνωρίζουν μόνο με μια όψη δεν βλέπουν το μέσα . Κάποτε είχαμε γράψει για τον ευατό μας ότι το θεωρούμε νεκρό. Και πέσαμε . και ήρθαν στιγμές πριν καιρό που τον αναστήσαμε αυτόν τον εαυτό . Και έγινε κάτι , και πήρα την απόφαση ότι αυτόν τον ευατό δεν θα τον θάψω αλλά δεν θα το βάλω κάτω γιατί γνωρίζουμε την δύναμη μας και την αγάπη που δείχνουμε στους άλλους. Όποιος με αμφισβητεί ας κρατά αυτήν την άποψη και θα το αφήνουμε να βλέπει αυτό που έχει. αυτά που πιστεύω τα κρατώ στην καρδιά μου και απλόχερα τα χαρίζω.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.