Λάκκος Χαντάκι

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λάκκο απλώς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις αυτές τις μέρες στη ζωή σας και θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Αν δείτε πως ένας λάκκος βρέθηκε στον δρόμο σας, αυτό σημαίνει εμπόδια και δυσάρεστες ειδήσεις. Αν δείτε πως πέσατε μέσα σ’ ένα λάκκο αυτό σημαίνει πως θα πάθετε κάποιο δυστύχημα ή εσείς ή κάποιο μέλος της οικογενείας σας. Αν δείτε πως σκεπάζετε κάποιο λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε πως βρισκόσαστε μέσα σ’ ένα λάκκο και κατορθώσατε και βγήκατε, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε μόνοι σας να υπερνικήσετε τις δυσκολίες σας και τις δύσκολες καταστάσεις που σας είχαν βρει και θα νοιώσετε μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση. Αν δείτε πως κάποιος σας βοήθησε να βγείτε από ένα λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μια μεγάλη και αποτελεσματική βοήθεια άτομα που δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως ανοίγετε εσείς έναν λάκκο, αυτό σημαίνει πως κάποιος συγγενής σας θα κινδυνέψει με θάνατο. Αν δείτε άλλους να σκάβουν λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα σας στήσουν παγίδες και θα σας προξενήσουν πολλές δυσκολίες στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας, αλλά τελικά δεν θα πετύχουν γιατί θα τις αποφύγετε αν δείτε πως δεν πέσατε μέσα. Αν δείτε λάκκο μέσα σ’ ένα νεκροταφείο, αυτό σημαίνει για σας καλή υγεία και θα μάθετε για κάποια κληρονομιά. Αν δείτε πως πέφτετε μέσα σ’ ένα λάκκο με λασπόνερα, αυτό σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και θα χάσετε την αξιοπρέπειά σας. Αν δείτε πως πέσατε μέσα σ’ ένα λάκκο με ακαθαρσίες, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Λάκκος Χαντάκι

11 σχόλια στο Λάκκος Χαντάκι

 • Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021 στο 16:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας
  Θα ήθελα να μου εξηγήστε το εξής όνειρο: Ανέβαινα έναν χωματόδρομο φαρδύ αλλά πολύ ανηφορικό. Στο τέλος του δρόμου υπήρχαν λάκκοι και ήταν λες και βρισκόμουν σε νεκτοταφείο αλλά νεκροταφείο δεν ήταν. Οι λάκκοι δεν ήταν βαθύ αλλά μέσα υπήρχαν φίδια μαύρα γυαλιστερά όπου άλλαζαν μέγεθος. Φόβο δεν ένιωθα αλλά αηδία , ξαφνικά μπήκα σε έναν λάκκο και ένα Φίδι με τσίμπησε και εγώ βγήκα από τον λάκκο. Όταν μπήκα μέσα στον λάκκο τον ανηφορικό δρόμο τον ανέβαινε και ο σύζυγος, χωρίς όμως να δει τους λάκκους με τα φίδια.
  Μετά ξύπνησα

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στο 13:17
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστώ πολυ ηταν ενα ακυρο ονειρο αλλα γενικα χθες ειδα πολλα ακυρα πραγματα τα οποια δε πολυ θυμαμαι….

  Σε ευχαριστω
  Καλλιόπη

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στο 08:26
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα θέλω τη βοήθεια σας στο εξής ονειρο είδα σε άγνωστο μέρος ένα λάκκο σκαμμένο και για κάποιο λόγο μια σακούλα με πράγματα μου καλλυντικά ήταν μέσα στο λάκκο εγώ όμως φοβόμουν να τα πιάσω γιατί ένα ποντίκι είχε μπει μέσα στη σακούλα την είχε σχίσει και είχε αφόδευσει πάνω στα πράγματα μου ( το ποντίκι εξαφανίστηκε) μετά εγώ σκεφτόμουν να βάλω γαντια για να πιάσω τα πράγματα μου μη τυχόν ήταν το ποντίκι εκεί και με δαγκουσει σκεφτόμουν ότι άμα πιάσω τα πράγματα μου τα καθαράρισω μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί να τα αφήσω στο λάκκο και να τα χάσω. Θυμάμαι πολύ έντονα ότι επειδή εγώ φοβόμουν να βάλω το χέρι μου μέσα στο λάκκο για να μην τυχόν και με δαγκώσει το ποντίκι ( εάν ήταν εκεί) αυτό θα το έκανε για μένα ο θείος μου ο Μιχάλης το συζητούσα μαζί του και δέχτηκε εκεί ξυπνήσα.

  Τ εξηγήση έχει ?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στο 13:10
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιες καταστάσεις που σε έχουν κουράσει, αλλά δεν μπορείς χωρίς αυτές. Ο θείος ο Μιχάλης είναι η πλευρά του εαυτού σου που μπορεί, έχει τη δύναμη να το κάνει. Εσύ δεν μπορείς. Άρα, κάπου πρέπει να βρεις τη δύναμη να βγάλεις από την αφάνεια όσα σε βασανίζουν, όσα είχες και έφτασαν στο σημείο να χάνονται και να θάβονται μέσα σου. Θέλεις να τα βγάλεις ξανά στην επιφάνεια, να τα αξιολογήσεις και να ασχοληθείς μ’ αυτά, αλλά δεν μπορείς.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 στο 17:49
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα σήμερα το βράδυ η το πρωί δεν θυμάμαι, δε ξέρω αν έχει σημασία αυτό, ότι ήμουν κάπου αγνωστα κ έβλεπα ένα έδαφος ανοιγμενο στα δύο κ κατω ήταν κενό, γκρεμοσ δλδ, κ ειδα πως κοίταξα κάτω νομίζω κ είπα ότι δε είναι κ πολι βαθιά, αλλά μετά π ξανακοιταξα, είπα πως κάτω ήταν χάος, κενό, Φοβήθηκα λίγο, κ πιο πέρα είδα κάτι ανθρώπους στο τέλος τησ σχισμαδασ, να θέλουν να μπουνε μέσα στο χασμα αυτό κ εγώ τους κοίταζα από μακριά κ έλεγα πως θα πάνε εκεί μέσα σε αυτό το χασμα, εινε πολι επικινδινο κ απότομο. Τελικά είδα ότι έπεσαν εκεί μέσα κ εγώ είπα ότι εκεί μέσα πρέπει να είναι πολι γνωστοί και άγνωστοι, ίσως και η γιαγιά μ, μάνα τ πατερα μ. Μετά από ώρα είπα ότι αυτοί θα έχουν πεθάνει τώρα εκεί μέσα, αφού δε μπορούν να βγουν. Ξέχασα να σας πω ότι στην αρχή πήγα να πέσωκι εγώ εκεί μέσα αλλά το αποφυγα. Με τρόμαξε λίγο αυτό το όνειρο τι να σημαίνει?μ θύμισε κάπως την κόλαση, ετσι το ερμηνευσα εγώ, συγνώμη κιόλας γιαυτό, επεθεσα πως κάτι έκανα κ γιαυτό έπρεπε να πάω εκεί μέσα, αλλά παρατριχα γλιτωσα. Ίσως να πέφτω έξω δε ξέρω, εσείς μπορείτε να μ το ερμηνευσετε καλιτερα.μετά στο ίδιο όνειρο, σε άλλο μέρος είδα ότι ήθελα να βρω σπίτι, στο όνειρο ενοειτε οτι ειχε σχέση με το ιδρυμα π θα πάω, κ ειδα ότι τελικά αποτυχα δε μ διναν σπίτι δλδ, κ είπα πάλι αποτυχα κ αυτή τη φορά, κ είδα ότι ήμουν μέσα σε ένα άγνωστο δωμάτιο κ έλεγα ότι πρέπει να αρχίσω πάλι από την αρχή, δλδ να δουλέψω στην πρώην δουλια π άφησα εδώ κ μήνες, να δουλέψω, οχι όμως στην κουζίνα, όπως πριν, μόνο τώρα καθιστη.θυμάμαι λίγο ότι ετοιμαζα τα χαρτιά δλδ κ άλλα που δε θυμάμαι κ καλά. Θυμάμαι έτσι λίγο εντονα ότι έπρεπε πάση θυσία να γυρίσω στην δουλια μ γιατί δε έχω άλλη επιλογή πια. Έχει να κάνει με το ιδρυμα αυτό το όνειρο η απλώς επειδή το σκέφτομαι κιόλας καμία φορά?μπορείτε να μου απαντήσετε?ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:56
   Σύνδεσμος

   Απλά βιώνεις μέσα σου μια κόλαση. Πάντα η κατάθλιψη είναι μια κατάσταση που σε οδηγεί εκεί, αλλά δεν είναι η καταστροφή.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016 στο 10:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία!!! Χαίρομαι πολύ που σε βρίσκω εδώ , στο σπίτι σου! Πάγωσα με την ανακοίνωση που έκανες και δε σου κρύβω ότι ανησύχησα για κάτι πολύ πιο σοβαρό. Χαίρομαι που ξαναβρίσκεις τις δυνάμεις σου. Σου εύχομαι με όλη μου τη ψυχή να σου πανε όλα καλά και να έρθει γρήγορα η στιγμή να νιωσεις ευτυχισμένη.
  Με ανησύχησε ιδιαίτερα το αποψινό όνειρο Νεκταρία! Αυτό που θυμάμαι είναι μόνον η εικόνα ενος λάκκου, εβλεπα ένα σκάμμα, έτσι θα το ονόμαζα και μέσα σε αυτό ή πάνω του ήταν το κομμάτι που του έλειπε. Η επιφάνεια αυτού του κομματιού είχε τη μορφή της γής, του εδάφους δηλαδή. Αλλά στην εσωτερική του πλευρά , δε ξέρω πως να το περιγράψω ήταν σα να αποτελούνταν απο διαφορα στρωματα πολύχρωμα και στο τέλος του είχε πολλά ροζ μπαλάκια, θα το περιγράψω σαν το πέλμα απο κάποιες βούρτσες που κάνουν μασάζ, δε ξέρω αν είμαι κατατοπιστική, αλλα αυτό είδα ροζ μπαλάκια. Το κομμάτι αυτό θα έπρεπε να το βάλω εγώ στη θέση του για να κλεισει ο λάκκος.
  Δε ξέρω αν είχα ανοίξει εγώ το λάκκο, αλλά σίγουρα εγώ έπρεπε να το σκεπάσω.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016 στο 11:05
   Σύνδεσμος

   Φωτεινή μου, όταν ο πόνος σου διαλύει την ψυχή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το σοβαρό. Εκείνη τη στιγμή πονούσα. Ένιωσα αδικημένη. Έμοιαζε σαν να έχασα κάτι που είχα συνηθίσει. Σαν να έχασα ένα παλτό. Σαν να έχασα ένα στήριγμα. Διάβασε στην κουβεντούλα όλο το ιστορικό και δώσε εκεί την απάντησή σου. Πάντως, δες τι με έκανε καλά!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=RXBT9Rwh2bM

   Δεν ήταν η συγκεκριμένη ομιλία, αλλά βρήκα μια παρόμοια. Αυτός ο άνθρωπος νιώθω ότι είναι γιατρός της ψυχής. Πρέπει για μένα μια μέρα να αγιάσει, διότι με έκανε καλά. Ούτε σε ψυχολόγο πήγα, ούτε φάρμακα πήρα. Με έκαναν καλά τα λόγια του. Άκουσέ τον Φωτεινή.

   Το όνειρο είναι απελευθερωτικό. Έχει θαφτεί η παιδική σου ηλικία, γενικά έχει θαφτεί μια κατάσταση πολύ μακρινή για σένα. Τώρα μπαίνεις σε μια νέα μετάβαση της ζωής σου. Θάβεις όλα όσα δεν σου είναι χρήσιμα και κρατάς όσα πρέπει και έχεις ανάγκη για να συνεχίσεις να ζεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 στο 22:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας….χτες το βραδυ ο αντρας μου ειδε ενα ονειρο και θα ηθελα να μου δωσετε μια εξηγηση γιατι τον ειδα ανησυχο…ειδε λοιπον πως ηταν αυτος και ο ξαδερφος του και σκαβανε ενα λακκο στο νεκτοταφειο (προφανως για καποιον πεθαμμενο.δεν μου το διευκρυνισε) και καποια στιγμη ο αντρας μου σταματησε να σκαβει ενω ο ξαδερφος του συνεχιζε το σκαψιμο και ο αντρας μου τον κοιτουσε…τι να σημαινει αυτο???ευχαριστω για την απαντηση σας.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 στο 11:31
   Σύνδεσμος

   @ΖΩΗ, Καλημέρα Ζωή!!το όνειρο έχει ως εξής:απο την στιγμή που άντρας σταμάτησε το σκάψιμο του λάκκου και ο ξάδελφος του συνέχισε σημαίνει πως ο δεύτερος ίσως κερδίσει κάποια κληρονομιά και ο σύζυγος σας να αδικηθεί!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 στο 12:31
    Σύνδεσμος

    @Ντόρα,

    Αυτό το όνειρο αφορά τα επαγγελμά τους. Αν δουλεύουν μαζί δηλώνει ότι ο ένας θα θάψει τα άγχη και τις στεναχώριες του πολύ βαθιά. Ο άλλος δεν θέλει να απαλλαγεί απ’ αυτά. Θέλει να θυμάται. Αν δουλεύει ο ένας ξεχωριστά από τον άλλο το θέμα δεν είναι κοινό επαγγελματικό. Απλά βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.