Κύκνος
Αν ονειρευτείτε άσπρο κύκνο να πλέει σε ήσυχα νερά, είναι δείγμα ευημερίας.
Ψόφιος κύκνος προλέγει κόρο και ανία.
Αν δείτε κύκνο να πετάει, σημαίνει εκπλήρωση κάθε προσδοκίας σας.

Κύκνος

25 σχόλια στο Κύκνος

 • Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 στο 16:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.
  Είδα στον ύπνο μου ότι βρήκα ένα κυκνο που τον είχε μια γριά σε ένα χώρο περιορισμένο με σιρματα.
  Ήταν σχεδόν χωρίς φτερά με πληγές.
  Τον πήρα κρυφά απ την γριά τον περιποιηθηκα και όταν αυτή τον έψαξε τον έκρυψα για να μην τον βρει. ..κατάφερα να τον σώσω και τελικά τον θεραπευσα από τις πληγές έβγαλε πούπουλα και μεταμορφοθηκε σε ένα κορίτσι .
  Πολύ ζωντανό και παράξενο όνειρο.
  Ένιωθα την αγάπη του για μένα.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018 στο 09:44
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν σε ένα μέρος με κόσμο. Είχε γύρω μαγαζιά και καφετέριες. Εγώ αρχικά έψαχνα να πάω κάπου τουαλέτα. Στην αρχή ήταν να μπω στην ιδιωτική τουαλέτα των υπαλλήλων σε ένα μπαρ αλλά μετα συνηδειτοποίησα ότι δεν ήταν δημόσιες και πάω στις δημόσιες πιο δίπλα. Φεύγω από εκεί κατεβαίνοντας κάτι σκάλες. Εκεί που ήταν να φύγω συναντάω δύο άγνωστους άντρες. Και οι δύο έφειχναν να με συμπαθούν, σα να με φλερτάρανε. Εκεί που πήγα να φύγω πάλι, ο ένας με τράβηξε και μου έδειξε την θέα κάτω από το δρόμο, όπου υπήρχε ένα ποτάμι και κάτι κύκνοι μεγάλοι χνουδωτοί οι οποίοι ήταν πράσινοι λέει. Όμως, ο δρόμος αυτός ήταν σε ύψωμα αρκετό, κ εγώ δειλά δειλά κοιτούσα κάτω και του έλεγα ότι φοβάμαι τα ύψη. Ο άλλος άντρας μου έκανε χειραψιά και μου λέει, έλα να πάιξουμε το παιχνίδι με τα δάχτυλα, και συνηδειτοποίησα ότι ο ένας αντίχειρας ο δικός του ήταν κομμένος – δεν είχε. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 στο 12:08
   Σύνδεσμος

   Μην φύγεις από τη δουλειά Έλενα. Μετά απ’ αυτήν υπάρχει το τίποτα. Πράσινοι κύκνοι δεν υπάρχουν. Αυτό θα σε απογοητεύσει περισσότερο. Προσπάθησε να γίνεις φίλη με το αφεντικό. Κάποια αδυναμία θα έχει.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 στο 22:27
    Σύνδεσμος

    Είμαστε σίγουροι ότι δεν αναφέρεται το όνειρο στην παρούσα δουλειά; Οι κύκνοι φαντάζομαι δηλώνουν την ευτυχία, και επειδή ήταν πράσινοι η ευτυχία δεν θα ναι αληθινή. Θα μπορούσε πχ να είναι μια προαγωγή – ευτυχία μεν- αλλά ψεύτικη δε αφού θα χω παραπάνω άγχη κ ήδη δεν είμαι χαρούμενη.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 στο 10:18
     Σύνδεσμος

     Δεν είναι έτσι η ερμηνεία. Αυτά τα κάνουν οι αλφαβητικοί ονειροκρίτες. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Οι πράσινοι κύκνοι ανήκουν στην σφαίρα του φανταστικού. Όχι του ψεύτικου, αλλά του ανύπαρκτου.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 στο 22:10
      Σύνδεσμος

      Εντάξει θα σε ακούσω, δεν θα παραιτηθώ ακόμη. Θα δώσω μια ευκαιρία.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:47
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Ειδα στον υπνο μου ότι εγώ, η αδερφή μου κ η ξαδερφη μου περπατουσαμε σε ενσ περβαζι ψηλα σε εναν τοίχο. Σε καποια φάση εγώ αντί να ακολουθησω τις άλλες δύο βρισκομαι μεσα απο τον τοιχο σε ενα υπαιθριο μέρος. Έρχεται η αδερφή μου και μου λέει γιατί πηγες απο κει με περνει και ξσναβρισκομαστε στο περβαζι. Τους λέω πιο μετά ξερω που να παμε ακολουθηστε με και περναω απτο περβαζι απέναντι πιανομαι απο μια κολωνα και κάτι κάγκελα διπλα και πηδαω απο μεσα. Κ ερχονται κ οι αλλες δυο απτην αλλη μεριά. Μεχρι να το κανουμε ολο αυτό ειμασταν πολύ αγχωμένες. Έτσι στο τέλος βρεθηκαμε σε ενα ωραιο μέρος με θάλασσα και περπατουσαμε διπλα. Σε κάποια φαση λεει η ξαδερφη μου, να το το βρήκαμε και κάνω το κεφάλι μου δεξιά και βλέπω στην θάλασσα εναν ωραίο χνουδωτό κυκνο που στην αρχή ειχε κρυμμένο το κεφάλι του στα φτερά του και μετά με μια κινηση σηκώνει το κεφάλι και φαίνεται ότι είναι κύκνος. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:49
   Σύνδεσμος

   Όνειρο περιπλάνησης και λαβύρινθου είναι. Θα μιλήσω γι’ αυτά τα όνειρα όταν γράψω τα είδη ονείρων. Δηλώνει ότι θα ταλαιπωρηθείς λίγο ακόμη, αλλά είσαι στο σωστό δρόμο να βρεις την ευτυχία. Είναι κοντα και μακριά σου. Εσύ συνέχισε το δρόμο που τραβάς και θα τη συναντήσεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 02:34
  Σύνδεσμος

  (Όνειρο Παρασκευής προς Σαββατο) Είδα πως ήμουν στο εξοχικό μου και περπατούσα μόνη μου σε ένα μονοπάτι. Πριν το μονοπάτι ήταν κάτι αγόρια που δεν τους έδινα πολύ σημασια. Μου μιλούσανε αλλά εγω απλα έδειχνα ευγενικα οτι δεν είχα ενδιαφερον. Στην αριστερή πλευρά του μονοπατιού ήταν κάτι συρματοπλέγματα και μέσα από αυτά ήταν παντού ξηρά χόρτα και μερικα δέντρα, όπως έχει κανονικά στο εξοχικό μου. Όπως περπαταγα, βλέπω μέσα απο τα συρματοπλέγματα να πλησιάζει ένα πολυ μικρό πέτρινο ομοίωμα γοργονας προς εμένα. Ή γοργόνα είχε σταματήσει πίσω από τα σύρματα αλλά εγώ δισταζα πολύ να την πιάσω. Τοτε ένα αγόρι το έπιασε για μένα αλλά το ξαναπετάξε πίσω από τα συρματα πάλι. Τότε ή γοργόνα μεταμόρφωνεται σε πέτρινο ομοίωμα κύκνου και άρχισε να πετάει προς τα πάνω, στο μέρος μου. Τοτε μου μετέφερε μία ανακοίνωση που ήταν κάπως ασχετη. Όταν γυρισα στο σπίτι το είπα στη μητέρα μου και μου είπε πως τα είχε φτιάξει εκείνη αυτά τα ομοίωματα. Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στο 12:38
   Σύνδεσμος

   Θυμάσαι να μου πεις τι έλεγε αυτή η ανακοίνωση ή δεν την θυμάσαι και ένιωσες ότι είναι κάτι άσχετο;

   Απάντηση
    • Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 στο 11:50
     Σύνδεσμος

     Τότε το όνειρο δεν μας αφορά. Η ψυχή σου την κατάλαβε και συμπεριφέρθηκες ανάλογα το περιεχόμενο. Αν ξέραμε την ανακοίνωση, τότε θα ήταν πολύ εύκολο για μας να δώσουμε ερμηνεία.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 06:40
  Σύνδεσμος

  καλημερα σας,

  Ειδα στο ονειρο μου οτι ημουνα στο σπιτι μου και καθως μιλαγα στον αδερφο μου βγηκα στο μπαλκονι και αρχικα ειδα ενα αγαλματενιο κυκνο που ειχα πλασει εγω λεει με πυλο. Στην συνεχεια μεταμορφωθηκε σε αληθινο ,μεγαλο παχυ ασπρο κυκνο που ηταν πολυ αγαπησιαρης και με αγκαλιαζε και γω το ιδιο και πεταγε γυρω απ τ μπαλκονι.
  Τι μπορει να σημαινει?

  Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 11:19
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι θα γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο που έπλασες εσύ. Θα γίνει πραγματικότητα μια επιθυμία σου. Αν στο μέρος που ζωντάνεψε ο κύκνος υπήρχε νερό, το όνειρο θα έπαιρνε βραβείο, αλλά δεν παύει να είναι ένα όμορφο και ελπιδοφόρο όνειρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  οοο αλήθεια;;; πως κατάλαβες ότι θα είναι αγόρι…ας έρθει με το καλό και ας είναι ότι να ναι…γερό να είναι.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:14
   Σύνδεσμος

   Καλά λες. Απλά την ώρα που διάβαζα ότι προσπαθείς να κάνεις παιδί, σε σκέφτηκα να κρατάς στα χέρια σου ένα μωράκι με σιέλ κουβερτούλα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 στο 22:44
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι ειχα έναν κύκνο ο οποίος σκοτώθηκε κ αφου τον έθαψα κ εκλαιγα πολυ την επόμενη μερα φωνάξα οτι ειμαι έγκυος!
  Τον ειχα τυλίξει σε ενα σεντόνι ασπρο. να σημειώσω πως πριν το δω το όνειρο είχα πρόβλημα υγείας το οποίο λύθηκε χθες γτ χειρουργήθηκα και τώρα είμαι καλά…και κάνω προσπάθειες για παιδί…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Το κύκνειο άγος είναι ο πόνος και ο θρήνος για κάτι που χάνεται. Για σένα είναι ανακούφιση, διότι απαλλάχτηκες από την ασθένεια. Ναι, θα αποκτήσεις παιδί. Το όνειρο είναι ενθαρρυντικό και μάλιστα προγνωστικό. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Δεν ξέρω, αλλά σε φαντάζομαι με γιο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
  ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΥΚΝΟ, ΟΛΟΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ, ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ… ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΖΩΟ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣΕ!
  ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 10:07
   Σύνδεσμος

   Θα βρεις έναν υπέροχο σύντροφο και μαζί του θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου. Είναι ένα όνειρο που βραβεύεται. Που σου υπόσχεται μια δυνατή και γεμάτη διάρκεια αγάπη. Αυτό το συμβολικό όνειρο δείχνει επίσης την επιθυμία που έχεις να κάνεις σχέση. Αν ήδη έχεις σχέση θα επισημοποιηθεί ή θα διαλύσει και θα αντικατασταθεί από μια άλλη ξαφνική και δυνατή αγάπη.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:08
    Σύνδεσμος

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ.
    ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ Ο ΚΥΚΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΤΟΝ ΚΥΚΝΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΟ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΟΡΑΤΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:12
     Σύνδεσμος

     Την σκέφτηκα κι αυτή την πιθανότητα λοιπόν. Έπεσα μέσα, κι ας μην είπες τις λεπτομέρειες αυτές. Για να βρεις την αληθινή ευτυχία πρέπει να χωρίσεις το αγόρι σου. Κάποιος άλλος θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς. Το ξέρεις και η ίδια. Η επιλογή δική σου. Πίστεψέ με, και να βρεις άλλον δεν θα ιδρώσει το αφτί του. Δεν αξίζει. Είναι φανερή η αλήθεια στο όνειρο αυτό.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:23
      Σύνδεσμος

      ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!
      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ??
      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 12:20
       Σύνδεσμος

       Υπάρχει μια σελίδα που λέγεται βραβεία. Εκεί βραβεύονται τα καλύτερα όνειρα. Εκεί θα δεις ότι είναι μαζεμένα τα όνειρα που δηλώνουν την ευτυχία και άλλα πολλά. Ένα απ’ αυτά είναι και το δικό σου. Δεν κερδίζεις κάτι υλικό, αλλά την ηθική ικανοποίηση ότι το όνειρο σου θα πραγματοποιηθεί. Για να γίνει πραγματικότητα υπάρχει μια σελίδα το ονειροδρόμιο. Κάνεις μέσα σου μια ευχή και σκεφτόμενη το όνειρό σου γράφεις εκεί τα πάντα ή ένα τραγούδι, ή ένα διήγημα, ή ένα ρητό, ή ένα άρθρο ή κάτι που πιστεύεις ότι σου δίνει χαρά, ώστε να τροφοδοτηθεί το υποσυνείδητο με θετική ενέργεια και να γίνει πιο γρήγορα το όνειρο αληθινό. Όμως δεν είναι υποχρεωτικό να γράψεις στο ονειροδρόμιο. Μπορείς να πεις μόνη σου ένα αμην στο σπίτι και η ζωή θα σου το πραγματοποιήσει αν έχεις πίστη και περωμένο.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο 13:06
        Σύνδεσμος

        Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
        ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ!
        ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ!!
        ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΗ ΧΑΡΑ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ!!

        Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.