Κόκκορας

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε κόκκορα να λαλεί χωρίς όμως να υπάρχουν γύρω σας κοκόρια να λαλούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε καλές κι’ ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε έναν κόκορα καμαρωτό στην αυλή του σπιτιού σας, στον κήπο σας ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει για σας πως θ’ ανεβείτε κοινωνικά και θα αποκττjσετε φήμη, δύναμη και πλούτη. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σαν παντρεμένη θα νοιώσετε την αγάπη και την αφοσίωση του άνδρα σας. Αν είστε νέα ανύπαντρη θα πάρετε σύζυγο, ωραίο, δυνατό και πλούσιο.Αν είστε ασθενής και δείτε αυτό το όνειρο να ξέρετε ότι θα γίνετε σύντομα καλά. Αν δείτε πως σφάζετε έναν κόκορα να ξέρετε πως ανοίγονται ευχάριστες προοπτικές για σας σε όλους τους τομείς. Αν δείτε πως τρωτε κόκορα, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη και μεγάλη ευτυχία. Αν δείτε πως έχετε κότες και πως ανάμεσα τους υπήρχε ένας κόκορας, αυτό σημαίνει για σας οικογενειακή γαλήνη κι’ ευτυχία. Αν δείτε πολλά κοκόρια να μαλώνουν αυτό σημαίνει πως θα φιλονικήσετε με φίλους σας ή συνεργάτες σας.Αν δείτε πως σας επιτίθεται ένας κόκορας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν τσακωμοί στο στενό περιβάλλον. Αν δείτε έναν κόκορα καχεκτικό ή κουτσό ή παράλυτο, αυτό σημαίνει πως εσείς ή ένα μέλος της οικογένεια σας θα κινδυνέψει από ατύχημα.

Κόκκορας

42 σχόλια στο Κόκκορας

 • Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 στο 09:45
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου πως ημουν στην αυλη μου και κοιταζα τις κοτες .ενα μικρο κοκορακι ανεβηκε σε μεγαλη κοτα και τη βτεψε κι εγω γελουσα και ελεγα κοιτα να δεις!!!δεν το κανουν τα μεγαλα κοκορια και το κανει το πιτσιρικι!!!!με απασχολει γιατι εδω και ενα χρονο οταν προκειται να μου συμβει κατι βλεπω ονειρα με αυγα κοτες και κοκορια!!!!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 στο 13:16
  Σύνδεσμος

  Γειά σας θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει αν δείς πολλές κοτες σε ενα κοτετσι με μονο εναν κόκορα και είσαι και εσύ εκεί και μόλις γυρίσεις την πλατη σου ο κόκορας είναι νεκρός μόνο το κεφάλι του βρίσκεται εκεί

  Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:45
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Είδα σήμερα το βράδυ στο ύπνο μ ένα έντονο όνειρο π με παραξενεψε. Είδα ότι ήμουν κάπου αγνωστα κ είδα μια γειτονισα μ, χήρα, να ζητάει από καποιον ένα μαχερι να κόψει το κεφάλι ενός πορτοκαλί μαύρου χρώματος κοκορα, είδα ότι πήρε ένα μαχερακι μικρό στο χέρι, δε θυμάμαι πιος τις το έδωσε, κ ειδα ότι πηγε να κόψει το κεφάλι του κοκορα, αλλά την πρώτη φορά δε τα κατάφερε, ο κοκορας σφαδαζε, την άλλη τον πέτυχε, ο κοκορασ δε κουνηθηκε καθόλου, κ ειπάμε ότι πάει ψήφισε. Μετά είδα ότι η γειτονισα μ έβαλε το κομμένο καφαλι του κοκορα πάνω σε ένα κρεβάτι δίπλα μ κ γω το κοίταζα!αυτή είπε ότι τον εσφαξε επειδη τον θέλει μια θεία μ.(θεία της).μετά είδα ότι ο κοκορας άρχισε να κουνιετε, να σφαδαζει,η γειτονισα μ τον κρατούσε σφιχτά στα χέρια της, μην φύγει. Είδα ότι κλωτσουσε, μ έδωσε κ μένα μια κλωτσιά με το πόδι. Θέλω να πω πως, όλη αυτή η σκηνή με στεναχωρησε κάπως κ με τρόμαξε, βλέποντας τετιο θέαμα. Αργότερα η γειτονισ.μ τον κρατούσε στα χέρια σα μωρό κ ξαφνικά είδα ότι ο κοκορας είχε ένα κεφάλι μικρού ομορφου στρουμπολου μωρού π χαμογελουσε,έντονα. Αυτό είναι από τα όνειρα π πραγματικά χαραχτηκε έντονα στη μνήμη μ.δε ήταν κ όμορφο, αλλά δε πρεπει να σημενει κ κάτι καλό. Εσείς τι λετε.?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:16
   Σύνδεσμος

   Είναι πολύ άσχημο κάποιος να φοβηθεί αυτό το όνειρο. Ο κόκορας είναι το θεμέλιο για να χτιστεί ένα σπίτι. Άρα, αλληγορικά δηλώνει την δύναμη για να χτίσεις την ζωή σου, να την ανοικοδομήσεις. Από τη στιγμή που φοβήθηκες, δηλώνει ότι δεν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Ο κόκορας δίνει τη ζωή του, θυσιάζεται , αλλά η θυσία του πάει χαράμι. Στο τέλος δείχνει την καρποφορία που φέρνει ένα παιδί και την χαρά. Ανάλογα με τον τρόπο που είδες αυτό το μωρό δείχνει ποια είναι η στάση σου απέναντι στο αποτέλεσμα ή πόση πίστη έχεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:45
    Σύνδεσμος

    Κ νεκταρια. Σας εγραψα πώς το είδα, μονο το κεφάλι του μωρού είδα, στη θέση του κοκορα, ενω το αλλο σώμα ήταν του κοκορα .δλδ δε είναι κακο ονειρο,να μη ανησυχω δλδ?

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 στο 17:48
     Σύνδεσμος

     Ναι, είναι αυτές οι δύο καταστάσεις μαζί. Όταν γίνει ο κόκορας παιδί, τότε είναι μια ολοκληρωμένη κατάσταση.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα αυτοκίνητο κ πήδηξε απέξω ένας κόκορας πανέμορφος με καθαρά χρωματιστά φτερά κ γεμάτος καμάρι ήρθε κ έκατσε στο κεφάλι μου…όταν έφτασα σε σπίτι θείων μου κατέβηκε από το κεφάλι μου κ ήρθε αγκαλιά μου…στις εικόνες που θυμάμαι τον είχα παντού πάνω μου κ ένιωθα υπερήφανη γιατί ήταν όντως πολύ ωραίος,τον ένιωθα σα κατοικίδιο…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 17:33
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι μια σχέση που έχεις θα οριστικοποιηθεί και θα γίνει πιο ουσιώδης. Θα μπορούσε το άτομο που θέλεις να είναι κόκορας στο κινέζικο ωροσκόπιο. Δεν ξέρω γιατί επέλεξε να είναι κόκορας το σύμβολο. Πιθανόν, να είναι ένα άτομο υπεύθυνο. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις έναν τέτοιο και θα κάνετε σχέση. Μπορεί να είμαι εγώ που θα σε βοηθήσω γιατί στο κινέζικο ωροσκόπιο είμαι κόκορας. Αυτό ήταν αστείο!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 στο 18:49
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!!!Είδα σήμερα ότι ήμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου,καθόμουν στον καναπέ και ακουγόταν κάποιο τραγούδι (δεν θυμάμαι καν ποιο,ούτε καν τα λόγια του).Ήταν νύχτα έξω θυμάμαι και έβλεπα η τζαμαρία του μπαλκονιού ήταν ανοιχτή και εκεί καθόταν ένας κόκορας.Τι είναι;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 στο 11:48
   Σύνδεσμος

   Δηλώνει ότι δεν έχει αλληγορικά ξημερώσει ακόμη για σένα. Είσαι στην αναμονή. Πρέπει να ακούσεις αυτό το τραγούδι και να χαρείς τις ώρες της αναμονής και ο κόκορας όπου να’ ναι θα λαλήσει την αρχή της νέας μέρας για σένα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 στο 21:15
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ.
    Η νύχτα πότε συμβολίζει αναγέννηση και νέα ξεκινήματα, πως μπορώ να το καταλαβαίνω αυτό;

    Απάντηση
    • Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 στο 10:29
     Σύνδεσμος

     Ποτέ η νύχτα δεν δηλώνει αναγέννηση ή νέο ξεκίνημα. Εσύ περιμένεις αυτές τις καταστάσεις ακόμη. Θα αλλάξει η κατάσταση μόλις λαλήσει ο πετεινός.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 15:25
      Σύνδεσμος

      Εσύ η ίδια είχες γράψει κατά καιρούς σε άλλα όνειρα άλλων ατόμων ότι η νύχτα συμβολίζει μερικές φορές νέα ξεκινήματα, τελείωμα μιάς κατάστασης και αρχή καινούργιας.Τώρα τι άλλαξε και η νύχτα ποτέ δεν τα συμβολίζει αυτά;

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 17:29
       Σύνδεσμος

       Δεν κατάλαβες καλά. Η νύχτα είναι το τελείωμα μιας κατάστασης και η αναμονή να σκεφτείς, αφού μόλις ξημερώσει η επόμενη μέρα θα γίνει το πραγματικό ξεκίνημα μιας άλλης. Είναι η στιγμή που τελειώνει κάτι για να αρχίσει με το φως κάτι άλλο. Τίποτα δεν αποφασίζουμε ή υλοποιούμε όταν στα όνειρα είναι σκοτάδι. Είναι μια εποχή περισυλλογής. Είναι καλό μόνο όταν δεις το ταίρι σου κι εσένα κάτω από την πανσέληνο και αστέρια στον ουρανό, να κάνεις ευχές κ.λ.π. Αυτά είναι εξαιρέσεις. Ίσως κάτι τέτοιες ερμηνείες είδες με αστέρια και πανσέληνο και μπερδεύτηκες.

       Διάβασε τα είδη ονείρων με σκοτάδι.

       https://www.xn--qxaefaepndrcyk.gr/%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9/

       Για άλλους είναι η αρχή της νύχτας, εσύ είδες τον πετεινό. Όπου να’ ναι θα λαλήσει.

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:27
  Σύνδεσμος

  Αλλο όνειρο της αδελφής μου. Ειδε ότι περπατούσε στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα πιο κάτω απο το σπίτι της και είδε ότι απο την αντίθετη κατεύθυνση έρχονταν ένα κοκκορας τεράστιος, ύψους μισού μέτρου περίπου και χοντρος και τρόμαξε. Δύο βήματα μπροστά του ήταν ένα δικό της αντικείμενο (κλειδια ή κινητό ή κάτι άλλο), το οποίο είχε την αίσθηση ότι της έπεσε, (δεν είδε να της πέφτει κάτι) και φοβόταν να σκύψει να το πάρει. Οταν πλησίασε όμως είδε ότι ο κόκκορας αν και όρθιος ψυχορραγούσε με σκυμμένο το κεφάλι , οπότε έσκυψε , πήρε το δικό της αντικείμενο και συνέχισε το δρόμο της.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:32
   Σύνδεσμος

   Ποια είναι η σχέση της με το σύζυγό της;

   Απάντηση
    • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:44
     Σύνδεσμος

     Το όνειρο δείχνει ότι η αδερφή σου κρύβει κάποια πράγματα από τον άνδρα της κι αυτό τον εκνευρίζει όταν τα μαθαίνει. Δεν του τα λέει όλα. Δεν είναι όμως κάτι πονηρό. Πράγματα καθημερινά που κρύβει μια γυναίκα από τον άνδρα της. Δεν είναι καταλυτικό όμως για τη σχέση τους.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:51
      Σύνδεσμος

      Ετσι που το λες , ξέρω ότι σε σχέση με τα παιδιά της. υποχωρεί σε όλα και τους κάνει τα χατήρια, πράγμα που δεν βρίσκει σύμφωνο τον άνδρα της. Ο κόκκορας εδω συμβολίζει τον άνδρα της? Απίστευτο!

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 13:00
       Σύνδεσμος

       Μου θύμισες την διαφήμιση με κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβη, με τα σοκολατάκια. Ναι, τα κακομαθαίνει, αλλά δεν την κατηγορώ. Έτσι είμαι κι εγώ με τα ανίψια μου, όταν τους αρνείται η αδερφή μου κάποια πράγματα, τα λυπάμαι. Θα τα πονέσεις της λέω. Για το καλό τους μου απαντά. Ξέρω ότι έχει δίκιο. Δεν είναι σωστό, αλλά ζητάνε περισσότερα όταν γίνει το αίτημα τους δεκτό. Το έχω προσέξει. Σταματάνε όταν δεν τους κάνει το χατίρι.

       Είδες, μόλις έφυγε ο κόκορας, μάζεψε αυτό που έπεσε.
       Δεν την αντέχει αυτή την κατάσταση ο άνδρας της. Τον πληγώνει, εκνευρίζεται. Βγαίνει εκτός εαυτού όταν θυμώνει. Όμως, όλα σταματάνε εκεί. Όλοι τα περνάμε αυτά. Δεν είναι οι μόνοι.

       Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 στο 14:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία!Είδα σήμερα ότι σπίτι μου γινόταν κάτι σαν μια μεγάλη γιορτή/δεξιωση/παρτυ ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων και θα ερχόταν και πολύς άγνωστος κόσμος.Θυμάμαι ότι περπατούσα και στην αυλή και είδα κιόλας στο κήπο κόκορες (ή κότες δεν είμαι και σίγουρη).Δεν θυμάμαι πόσοι ήταν αλλα θυμάμαι σίγουρα δύο που ο ένας είχε το κλασσικό κόκκινο λειρί και ο άλλος νομίζω γαλάζιο…Κάποια στιγμή ερχόταν και προς το μέρος μου κιόλας και προσπαθούσε να μπει από την πόρτα αλλά εγώ την έκλεινα χωρίς να τον τραυματίσω ή κάτι τέτοιο.Να πω ότι και στην πραγματικότητα αν ερχόταν κοντά μου θα ψιλοτρόμαζα,μάλλον.Τι λες να σημαίνει;Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 15:39
   Σύνδεσμος

   Η Αννίτα ζητα την ερμηνεία σου Νεκταρία μου.11\11

   Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 15:55
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι η Αννίτα αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και να δεχτεί κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά της. Πιστεύω ότι ήταν κόκορας, διότι αναγγέλει την αρχή μιας νέας μέρας, το ξύπνημα του πνευματικού κόσμου της που διαχωρίζει το ψεύτικο με το αληθινό και βγάζει έξω τις πραγματικές της ανάγκες, σκοτώνοντας ό,τι την εμποδίζει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Άρα, κάθε τι που την στεναχωρεί πρέπει να φύγει, η νύχτα πρέπει να διαλυθεί με το λάλημα του πετεινού. Αυτό το όνειρο δηλώνει την επαγρύπνηση, την ανανέωση και την αναγεννηση της ψυχής με την αποκάλυψη μιας νέας ζωής, μιας νέας σχέσης που χαράζεται για εκείνη. Άρα, είναι ένα σύμβολο καλής τύχης και ευτυχίας στα όνειρά μας. Το θέμα είναι ότι ήταν δύο όμως δείχνει την ανισορροπία μιας κατάστασης που γίνεται ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό. Με μια κοκορομαχία πρέπει να μείνει ένας κι αυτός είναι που θα σημάνει την αρχή όλης αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα. Η πάλη των συναισθημάτων, η αντοχή των όσων πρόκειται να έρθουν, η ταύτιση του εαυτού μας με το θέλω και μπορώ ή το δεν θέλω και δεν αντέχω αυτή την κατάσταση φέρνει την ευτυχία σε ένα δύσκολο σημείο χωρίς να μπορεί να επιτευχθεί εντελώς. Ο φόβος όμως για τον πετεινό δείχνει ότι δεν είσαι έτοιμη ακόμα γι’ αυτή την αλλαγή. Ίσως δεν γνώρισες την ευτυχία και αυτή η σκέψη σε τρομάζει. Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ένας κόκορας αλλά δύο που ο ένας εμποδίζει τον άλλο να ευτυχήσει. Για να ευτυχήσεις πρέπει να πάρεις τον κόκκινο αγκαλιά και να σφάξεις τον μπλε. Αυτός ο φανταστικός κόκορας που έχεις δημιουργήσει δεν σου επιτρέπει να ευτυχήσεις. Όμως κάποια στιγμή αυτό θα γίνει. Το πότε θα γίνει θα το ορίσεις εσύ όταν αποφασίσεις να σκοτώσεις τον ένα κόκορα ή να αντέξεις την θέα του. Αυτός θα σου φέρει την αλλαγή στη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να μπορείς να το δεχτείς αυτό και να είσαι έτοιμη.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 στο 16:32
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία σήμερα είδα δυό κόκορες,κανονικούς αυτή τη φορά.Θυμάμαι ότι ήμουν σε ανοιχτό χώρο μαζί τους.Τι σημαίνει;

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 19:59
    Σύνδεσμος

    Έχει την ίδια ερμηνεία με το άλλο όνειρο ή είναι επαναληπτικό πια.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 22:25
     Σύνδεσμος

     Αφού μου είχες πει ότι για να έχει καλή ερμηνεία θα πρέπει οι κόκορες να είναι σε κανονική μορφή και επίσης να αντέχω την θέα τους,πράγμα και το οποίο έγινε.Επίσης ήμουν σε ανοιχτό χώρο μαζί τους με πράσινο.Δεν είναι τα ίδια όνειρα.Δεν έχει καλή ερμηνεία τώρα πια;

     Απάντηση
     • Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 στο 19:05
      Σύνδεσμος

      Το είδες όμως δύο φορές. Αν όμως είναι σειριακό όνειρο τότε ισχύει αυτό που λες. Είναι το τελικό αποτέλεσμα, αυτό που προσδοκούσαμε. Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Μπράβο!!!

      Απάντηση
      • Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 στο 19:32
       Σύνδεσμος

       Ναι σαι καλά.Γενικά ο κόκορας τι συμβολίζει;Και ειδικά στην προκειμένη που ήταν δύο κιόλας σε ανοιχτό χώρο, τι σημαίνει αυτό;

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 20:08
        Σύνδεσμος

        Υπενθύμιση:Τελικά δε μου είπες.Ο κόκορας τι συμβολίζει;Και ειδικά που ήταν και δύο εδώ;

        Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 20:18
   Σύνδεσμος

   Ο κόκορας αναγγέλει την αρχή μιας νέας μέρας, το ξύπνημα του πνευματικού κόσμου, που διαχωρίζει το ψεύτικο με το αληθινό και βγάζει έξω τις πραγματικές ανάγκες, σκοτώνοντας ό,τι σε εμποδίζει να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου. Τώρα πρέπει να μείνει όπως είχαμε πει ένας κόκορας. Πρέπει να δεις οτι σκοτώθηκε ο ένας. Αυτός ο ένας θα είναι αυτό που σου ανήκει. Επίσης, σε κάποια όνειρα δηλώνει τον κοκορόμυαλό, αλλά όχι σ” αυτή την περίπτωση.
   Με μια κοκορομαχία πρέπει να μείνει ένας κι αυτός είναι που θα σημάνει την αρχή όλης αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα. Η πάλη των συναισθημάτων, η αντοχή των όσων πρόκειται να έρθουν, η ταύτιση του εαυτού μας με το θέλω και μπορώ ή το δεν θέλω και δεν αντέχω αυτή την κατάσταση φέρνει την ευτυχία σε ένα δύσκολο σημείο χωρίς να μπορεί να επιτευχθεί εντελώς. Αυτό το σημείο το είδες, πρεπει να μείνει ο ένας κόκορας σ” αυτή τη μάχη κι εσύ είσαι έτοιμη πια να δεχτείς αυτή την αλλαγή. Θυμάσαι είχα πει ότι έπρεπε να δεις τους κόκορες να μαλώνουν κι έγινε. Τώρα, πρέπει να δεις άλλο σειριακό ότι έμεινε ο ένας. Τότε θα είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 στο 12:32
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία καλημέρα και πάλι!Σήμερα είδα έναν κόκορα αυτή τη φορά στο δρόμο έξω από το σπίτι μου περίπου.(κοκορομαχία δε θυμάμαι να είδα όμως).Τώρα επιτεύχθηκε το προσδοκούμενο;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 στο 12:38
     Σύνδεσμος

     Σειριακό είναι. Ναι, επετεύχθη! Είναι ο νικητής. Τώρα, μπορείς να ελπίζεις, διότι προσεγγίζει την ψυχή σου. Ελπίζω, το σίριαλ με τον κόκορα να τελειώσει εδώ και να κάνεις το νέο ξεκίνημα στη ζωή σου που ερμηνεύσαμε από το πρώτο όνειρο.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 στο 12:46
      Σύνδεσμος

      Θα μου δοθεί η ευκαιρία για να το κάνω δηλαδή ε;Ανυπομονώ!

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 στο 12:47
       Σύνδεσμος

       Είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 στο 12:51
        Σύνδεσμος

        Αυτό σου εξηγώ.Από μόνη μου δεν μπορώ,πρέπει να μου δοθεί η ευκαιρία για να το κάνω.Το ονειρό σημαινεί ότι θα μου δοθεί,καλά δεν κατάλαβα;

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 στο 12:53
         Σύνδεσμος

         Γι’ αυτό το λόγο ήρθε σε σένα ο κόκορας και δεν πήγες εσύ να τον βρεις. Περιμένε λοιπόν την ευκαιρία και μόλις την δεις, άρπαξέ την!!!

         Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 στο 23:40
  Σύνδεσμος

  Y.Γ αληθεια αυτη η peppa που λες τι ονειρα βλεπει επδ ειπες οτι ειδες κατι που σε εκανε να με θυμηθεις ειναι το ιδιο τραγικα με τα δικα μου αραγε; χαχα

  Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 στο 19:17
  Σύνδεσμος

  ειδα σημερα το μεσημερι στον υπνο μου οτι ημουν στο εξοχικο στην αυλη με τον πατερα μου και με πλησιασε ενας κοκκορας(η κοτα δεν θυμαμαι καλα) και με τσιμπησε στο ποδι…εκανε μια πληγη ετρεχε αιμα εγω ετρεξα να ξεφυγω φωναζα τον πατερα μου να με σωσει και σε καποια φαση ειδα οτι περασε ενα αυτοκινητο και πατησε τον κοκκορα και τον εκανε κομματια…τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 στο 19:24
   Σύνδεσμος

   Τηλεπάθεια είχα σήμερα ότι θα μου γράψεις όνειρο; Είδα το όνειρο της Peppy και μου θύμισε τα όνειρα που βλέπεις εσύ. Τώρα, βλέπω δικό σου όνειρο που είχα καιρό να δω. Γλυκιά μου απαισιόδοξη ο πατέρας σου δεν είναι το κατάλληλο άτομο που θα σε βοηθήσει. Από αλλού θα έρθει η βοήθεια τη στιγμή που δεν θα το περιμένεις. Ο κόκορας είναι το ζώδιο μου στο κινέζικο ωροσκόπιο. Έτσι εξηγείται που το καλαμπόκι είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Αν είμαι εγώ αυτός ο κόκορας την πάτησα. Από αμάξι θα τη βρω. Χά χα. Πλάκα κάνω!!!

   Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 στο 23:36
   Σύνδεσμος

   χαχα καλο Νεκταρια μου!!! Δηλαδη για να με σκεφτηκες παει ναα πει οτι δεν βλεπω εγω μονο τετοια κουλα ονειρα…αρα πως τ ερμηνευεις καλη μου;; το οτι με τσιμπησε με ;ανησυχησε γιατι εβγαλε και αιμα…τι συμβολιζει λες; παντως το οτι τον πατησε μου φανηκε για καλο…

   Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Απριλίου 2013 στο 11:56
  Σύνδεσμος

  Είδα στον υπνο μου έναν κοκορα τον οποίο (υποτηθεται σύμφωνα με μια κινέζικη μθολογία) αν τον εβλεπε κανείς σήμενε λέει μεγαλη τυχη γιατι φορούσε απο επανω μια βελούδινη μαύρη κάπα. Εγώ κατάφερα να τον δω (ήτα σε ενα παρκο κάπως με πολύ πράσινο) και μάλιστα πήρα την κάπα και την φόρεσα. Μόλις συνέβει αυτό ενας κυριος εκει κοντά, που φαινόταν σαν σοφός πνευματικός άνθρωπος, μου είπε πως ήμουν πολύ τυχερή και πως η εμφάνησή του μπορεί να ξανασυμβεί μια ακόμη φορά το πολύ και άμα τον δει κάποιος…
  Αυτό τι μπορεί περίπου να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 στο 21:08
   Σύνδεσμος

   @ελπίδα,

   Είναι καλό όνειρο. Είναι αλληγορικά το πεπρωμένο σου που θα είναι λαμπρο!

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.